BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR"

Transcriptie

1 ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

2 Monopileklem MPI Resolution In April 2005 is het werkschip van MPI de Resolution uitgerust met een nieuw monopileklemsysteem, bedoeld voor het plaatsen van langere en zwaardere monopiles dan tot nog toe mogelijk was met de 350 tons dekkraan. Deze pijpen worden gebruikt voor het windmolen project Barness in Furness bij de Isle of Man in het United Kingdom. De monopiles hebben een lengte van 60 mtr., een diameter van 4.60 meter en een gewicht 480 ton. De onder DNV-keur geproduceerde monopileklem is uitgevoerd met hydraulische cilinders welke door BREEDVELD & WEAVER geleverd zijn.

3 De pijpen worden met diepladers de klem ingereden tot het kantel moment. Met lieren wordt de klem geleidelijk overboord gezet, waarbij de hydraulische cilinders de pijp vastklemmen en positioneren. Max. monopile gewicht: 600 ton Max. monopile diameter: 4.0 tot 6.0 mtr Oprichthoek: 0-90 grdn Oprichtsnelheid: 9 min.

4 Hydraulische spanning in een modern glazen koepeldak Bij het ontwerp van een nieuw bankgebouw in Madrid, Spanje, is gekozen voor een glazen koepeldak, met een minimum aan verbindingselementen voor de raampanelen. De constructie van dit glazen dak vormt een architectonisch hoogstandje. Bovenop een rondlopende betonnen muur is een stalen ringbuisconstructie gemonteerd, gemaakt van grote vierkante buissegmenten. Aan de buitenzijde van die ring zitten speciaal gemaakte stoelen welke door middel van 4 stangen (M36) door de ring heen aan de binnenzijde verbonden zijn met het geraamte van de dragende constructie van het dak, bestaande uit speciale lijsten en kabels. Op deze lijsten worden grote glazen raampanelen gemonteerd om zo uiteindelijk het gehele dak te vormen. Alvorens de glazen panelen bevestigd konden worden, diende het dragende geraamte, met een diameter van 31,1 meter, op 36 punten gelijkmatig op spanning getrokken te worden. Dit werd gedaan met behulp van de stoelen en zesendertig stuks 30 tons cilinders, waarna het geheel gezekerd kon worden, zodat er een stijve constructie gevormd werd. De 36 stuks ENERPAC enkelwerkende cilinders RCS 302, electrische pompunit en 400 meter aan slangen, inclusief verdeelblokken e.d. werden geleverd door "BREEDVELD & WEAVER". Tevens volgde de klant een gebruiksen veiligheidstraining, welke heeft bijgedragen aan een veilig en soepel verloop van de werkzaamheden binnen de gemaakte planning.

5 Zijlader Hooymeijer is een transportonderneming die zich vooral richt op speciaal transporten en overslag van schepen. Eén van de unieke voertuigen die Hooymeijer hiervoor ontwikkeld heeft is de zijlader. Deze truck kan met behulp van een zijlaadsysteem 20 voets containers van maximaal 22 ton opladen. De hydraulische cilinders en systemen zijn geleverd door BREEDVELD & WEAVER.

6 Hydraulisch klemsysteem installatieschip Marine Projects International construeert, installeert en verzorgt het onderhoud van offshore windparken in o.a. de Noordzee. Voor het plaatsen van de funderingen en masten genaamd monopiles en het bevestigen van de turbine en rotor ontwikkelde MPI de Turbine Installation Vessel 1 (TIV1) "Resolution", een speciaal schip uitgerust met een hydraulisch Seafastening system. BREEDVELD & WEAVER leverde voor dit systeem de 24 stuks 600 tons speciale dubbelwerkende cilinders en 24 stuks 330 tons speciale dubbelwerkende cilinders. De speciale cilinders zijn voorzien van diverse keramische coatings. Met dit systeem wordt het schip voor het plaatsen van bijvoorbeeld de monopiles d.m.v. acht uitschuifbare poten hydraulisch omhoog gehesen en daarna hydraulisch vastgeklemd om zo een stabiel werkplatform te vormen.

7 Berging vrachtschip Tricolor Op 14 December 2002 zonk het 190m lange Noorse vrachtschip Tricolor na een aanvaring in dichte mist voor de Belgisch-Franse kust. Vanwege het gevaar voor de drukke vaarroute en het milieu werd besloten het wrak te bergen. Aangezien het wrak te groot was en in een te slechte toestand verkeerde om in zijn geheel geborgen te worden, wordt het d.m.v. een zaagkabel in negen stukken gezaagd, waarna de afzonderlijke delen verscheept werden naar Zeebrugge voor verdere sloop aan land. Voor het zagen wordt de kabel onder het wrak doorgetrokken. Tijdens het zagen worden de met grit bedekte zaagbussen op de kabel spelingsvrij tegen elkaar gehouden met behulp van 100 tons dubbel werkende holle vijzels, welke voorzien zijn accumulatoren om de kracht constant te houden. Deze vijzels werden geleverd door BREEDVELD & WEAVER.

8 Uitlijn/stelsysteem windturbinemasten Ongeveer 10 kilometer voor de kust van Arklow in het oosten van Ierland wordt door Airtricity het eerste offshore windturbinepark van Ierland gerealiseerd bestaande uit 7 turbines, met een totale capaciteit van 25,2 MegaWatts. De turbines met een capaciteit van 3,6 MW, een gewicht van 290 ton en een rotordiameter van 104 meter zijn de grootste tot nog toe ooit gebruikt. Alvorens de 72 meter hoge masten, genaamd monopile, met een bodemdiameter van 5 meter, definitief bevestigd worden aan de op de zeebodem geplaatste voet, dienen ze hydraulisch uitgelijnd en gesteld te worden. Ook voor dit windpark leverde BREEDVELD & WEAVER de stelsystemen, bestaande uit 7 sets met een totaal van 42 enkelwerkende veer-retour cilinders compleet met afsluiters, slangen, koppelingen, manifolds met afsluiters en 7 tweetraps handpompen.

9 Uitlijn/stelsysteem windturbinemasten Ongeveer 7 tot 8 kilometer voor de kust van Noord-Wales, tussen Prestatyn en Rhyl, wordt een windturbinepark gerealiseerd bestaande uit 30 turbines, met een totale capaciteit van 60 MegaWatts. Alvorens de 67 meter hoge masten, genaamd monopile, met een bodemdiameter van 4 meter, definitief bevestigd worden aan de op de zeebodem geplaatste voet, dienen ze hydraulisch uitgelijnd en gesteld te worden. Dit gebeurt d.m.v. een door BREEDVELD & WEAVER geleverd ENERPAC stelsysteem, bestaande uit 10 sets met een totaal van 60 cilinders compleet met afsluiters, slangen, koppelingen, 10 manifolds en 10 handpompen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over eensoort gelijk product, project of

10 J-Lay Tower IHC Gusto ontwikkelde voor Heerema de Modular J-Lay Tower, een systeem t.b.v. het leggen van onderzeese pijpleidingen en is te monteren op diverse werkschepen. BREEDVELD & WEAVER leverde de acht 200 tons cilinders met een slag van 50 mm voor het pijpleidingklemsysteem van de toren.

11 Aquadigger Koninklijke Boskalis Westminster is bezig met de aanleg van Palm Island, een kunstmatig eiland voor de kust van Dubai, Midden-Oosten. Eén van de soort vaartuigen dat hierbij gebruikt wordt is de Aquadigger. BREEDVELD & WEAVER voerde de reparatie aan de cilinders van deze maritieme graafmachine uit. Daarbij werden de cilinders gemodificeerd en aangepast voor deze specifieke werkomstandigheden als het zoute water en het harde gesteente waaruit de bodem bestaat..

12 Ankerkettingknipper Offshore Rentals Ltd. levert en verhuurt materieel, installaties en vaartuigen voor de olie- en gasboorindustrie. Bij onderhoudswerkzaamheden wordt voor het doorknippen van grote ankerkettingschakels gebruik gemaakt van twee 500 tons dubbelwerkende cilinders. BREEDVELD & WEAVER verzorgde de snelle reparatie aan deze cilinders. Enkele weken later werd dit snelle optreden beloond met de order tot levering van 2 nieuwe ENERPAC electrische hogedruk pompen PPN 9483 waarmee een compleet nieuw systeem opgebouwd werd.

13 Hydraulische matrijzen cementpluggen olie- en gasbronnen Weatherford, een leidende wereldwijde organisatie in de olieen gasexploratie, produceert o.a. cementpluggen voor olie- en gasbronnen. De diverse pluggen worden geproduceerd met behulp van hydraulisch bediende matrijzen. De electro-hydraulische pompunits, cilinders en besturingen voor deze systemen werden geleverd door BREEDVELD & WEAVER.

14 Opvijzelen snelwegviaduct BREEDVELD & WEAVER leverde aan Freyssinet (voorheen Samaco) een ENERPAC vijzelsysteem t.b.v. het opvijzelen van een 2400 tons snelwegviaduct. Dit systeem bestaat uit 35 stuks 200 tons enkelwerkende cilinders met een slag van 300 mm en uitgevoerd met een borgmoer. Dit ten behoeve van het mechanisch vergrendelen van de cilinder tijdens het opvijzelen van de last. Ook diverse pompen, slangen e.d. werden geleverd om dit viaduct veilig te verplaatsen.

15 Computergestuurd testen BREEDVELD & WEAVER leverde aan de Fa. Loggers het ENERPAC computergestuurde hydraulische testsysteem t.b.v. het testen van rubberen dempers. De door Loggers geproduceerde dempers worden o.a. gebruikt in diverse industriën en bedrijfstakken zoals offshore, defensie (met name de Marine) en transport. Tijdens het testen registreert de computer de druk, de afgelegde weg en de opgenomen kracht in hoge nauwkeurigheid en geeft dit weer in een TXT-file, welke d.m.v. Excel in testgrafieken worden uitgeprint. Een goed voorbeeld waar hydrauliek en automatisering elkaar uitstekend aanvullen.

16 TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR G. STEPHENSONWEG KJ VLAARDINGEN N E D E R L A N D TEL POSTBUS AD VLAARDINGEN N E D E R L A N D FAX info@breedveld-weaver.nl

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR TOEPASSING

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR TOEPASSING ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

Nadere informatie

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR TOEPASSING

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR TOEPASSING ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP REPARATIE TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

Nadere informatie

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR

BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR ALGEMEEN VERKOOP TOEPASSING TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR -INRICHTING VOOR ALLE MERKEN HYDRAULISCHE APPARATUUR, KRIKS EN HEFWERKTUIGEN. IMPORT - EXPORT Revisie

Nadere informatie

P-serie, lagedruk handpompen

P-serie, lagedruk handpompen P-, lagedruk handpompen Van links naar rechts: nodig heeft aansluitstuk Voorkom overbelasting van het systeem en bestel de voorgemonteerde manometer, aansluitstuk en koppeling aan de hand van een artikelnummer.

Nadere informatie

Hydraulische cilinders

Hydraulische cilinders Hydraulische cilders liftgplus.nl HYDRAULISCHE CILINDERS Hydraulische cilders Hydraulische cilders zijn er een groot aantal verschillende uitvoergen. Het assortiment omvat o.a. multifunctionele cilders,

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Voornemen

BIJLAGE 2. Voornemen BIJLAGE 2 Voornemen 1 NADERE OMSCHRIJVING VOORNEMEN De volgende paragrafen beschrijven de onderdelen van het voornemen in meer detail: Individuele turbines; Turbineopstellingen; Type funderingen; Aanlegwijzen

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden Turbo II, lucht-hydraulische pompen Van links naar rechts: Van perslucht naar compacte hydrauliek Aanbevolen voor gebruik met alle luchtpompen. Voorziet in schone, gesmeerde lucht en maakt regeling van

Nadere informatie

ACCESSOIRES Max. werkdruk, 700 bar

ACCESSOIRES Max. werkdruk, 700 bar Met deze eenvoudige maar complete lijn accessoires, bestaande uit hydraulische slangen, koppelingen, fittingen, verdeelblokken, s, heeft Betex Hydrauliek de juiste accessoire om zorg te dragen voor een

Nadere informatie

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper.

Bevestig de kraanhaak van het hefwerktuig in het hijsoog van de klem. Indien de kraanhaak te groot is voor het hijsoog gebruik dan een voorloper. DEZE GEBRUIKSAANWIJZING DIENT VOLLEDIG GELEZEN EN BEGREPEN TE ZIJN VOOR AANVANG VAN DE WERKZAAMHEDEN gebruiksaanwijzing voor BSV mechanische dakelementenklem type 253050A 1. GESCHIKT VOOR Het hijsen en

Nadere informatie

EXALTO. Parts Op vindt u nog meer artikelen 1. Hydraulische stuurinrichtingen. Besturingsset 1 (27Kgm) Besturingsset 2 (50-240Kgm)

EXALTO. Parts Op  vindt u nog meer artikelen 1. Hydraulische stuurinrichtingen. Besturingsset 1 (27Kgm) Besturingsset 2 (50-240Kgm) Besturingsset 1 (27Kgm) Een hydraulische besturing voor de prijs van een mechanische. Deze enkele hydraulische besturing wordt compleet geleverd met een stuurpomp type 20 HB met een opbrengst van 20 cc.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

PORTAALKRANEN TE KOOP

PORTAALKRANEN TE KOOP PORTAALKRANEN TE KOOP Procedure : Geïnteresseerden dienen een indicatief bod met vermelding van koopprijs en het fabrieksnummer van de betrokken portaalkraan uit te brengen. De te vermelden prijzen zijn

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

C&C Ademluchtbeugels Totaal programma

C&C Ademluchtbeugels Totaal programma Totaal programma Ademluchtbeugels41 Inleiding Ademluchtbeugels42 C&C Ademluchtbeugels De C&C ademluchtbeugels zijn bijzonder gebruiksvriendelijke klembeugels die speciaal zijn ontwikkeld voor de bevestiging

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

het robuuste werk voor minder inspannende bediening afstrijksysteem zorgen voor lange levensduur dubbelwerkende cilinders.

het robuuste werk voor minder inspannende bediening afstrijksysteem zorgen voor lange levensduur dubbelwerkende cilinders. Van links naar rechts: het robuuste werk Tweetraps pompwerking Aanbevolen voor toepassingen waar de cilinderplunjer zich snel moet voortbewegen om contact met de last te krijgen, en voor toepassingen waar

Nadere informatie

Groots in prestaties, licht in gewicht

Groots in prestaties, licht in gewicht PU-, Compacte elektrische pompen Afgebeeld: Groots in prestaties, licht in gewicht Manometers Gebruik altijd een manometer om het risico van overbelasting te beperken zodat u kunt rekenen op een lange

Nadere informatie

Montage handleiding Meskantafsluiters

Montage handleiding Meskantafsluiters Montage handleiding Meskantafsluiters MONTAGEKLARE ACCESSOIRES Montagekit Een groot assortiment accessoires beschikbaar in montagekit voor DN 300. Magneetklep Snelle montage van magneetklep Standmelding

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

HYDRAULISCHE CILINDERS GROEP CG01

HYDRAULISCHE CILINDERS GROEP CG01 HYDRAULISCHE CILINDERS GROEP CG01 BREEDVELD & WEAVER B.V. vertegenwoordigt met deze groep een fabrikant van hydraulische cilinders waarbij de nadruk ligt op het snel leveren van enkele stuks en series.

Nadere informatie

cilinders en cilindercomponenten

cilinders en cilindercomponenten cilinders en cilindercomponenten dubbelwerkende cilinders pagina enkelwerkende cilinders pagina 0 telescoop cilinders pagina rem cilinders pagina steunpoot cilinders pagina vergrendel cilinders pagina

Nadere informatie

INNOVATORS IN MOTION

INNOVATORS IN MOTION BERG HORTIMOTIVE Burg. Crezeelaan 42a 2678 KZ De Lier - Holland E-mail: service@berghortimotive.nl Internet: www.berghortimotive.com Tel. (+31) (0)174-517700 (+31) (0)174-613293 (service) BENOMIC HYDRO

Nadere informatie

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON

BETEX WSPM WERKPLAATSPERSEN, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON BETEX WSPM, HAND- EN/OF VOETBEDIEND, 15, 30 EN 50 TON Deze robuuste hydraulische werkplaatspersen zijn geschikt voor professioneel montagewerk, of voor het professioneel testen van allerlei werkstukken.

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

Opbouw & Veiligheidsinstructies Bungee Trampoline 4 voudig

Opbouw & Veiligheidsinstructies Bungee Trampoline 4 voudig Opbouw & Veiligheidsinstructies Bungee Trampoline 4 voudig Heesbeen Attractieverhuur Esp 241 Eindhoven Storingsdienst Telefoon : +31(0)88 433 22 11 Algemene Veiligheidsinstructies Dit Speeltoestel dient

Nadere informatie

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken)

4 tot 12 ton (evenaar incl. 2 klembekken) De bouwklem wordt gebruikt om kanaalplaatvloeren te hijsen op de bouwplaats. De Leenstra klem is de meest veilige klem verkrijgbaar in de markt en gaat gegarandeerd jarenlang mee. Deze klem heeft een uniek

Nadere informatie

EEN INLEIDING TOT HET CLARK MASTS GAMMA -- SNEL OPSTELBARE PNEUMATISCHE, MECHANISCHE, TELESCOPISCHE EN SECTIONELE MASTSYSTEMEN

EEN INLEIDING TOT HET CLARK MASTS GAMMA -- SNEL OPSTELBARE PNEUMATISCHE, MECHANISCHE, TELESCOPISCHE EN SECTIONELE MASTSYSTEMEN EEN INLEIDING TOT HET CLARK MASTS GAMMA -- SNEL OPSTELBARE PNEUMATISCHE, MECHANISCHE, TELESCOPISCHE EN SECTIONELE MASTSYSTEMEN HET CLARK MASTS PRODUCTGAMMA QT MASTEN DE HANDIGE LICHT- GEWICHT MAST MET

Nadere informatie

- snijsnelheid in stand 1: 18,5 m/min in stand 2: 37 - dubbelwerkende materiaalklem - verstek zagen - beschermkap - kolom met dompelpomp...

- snijsnelheid in stand 1: 18,5 m/min in stand 2: 37 - dubbelwerkende materiaalklem - verstek zagen - beschermkap - kolom met dompelpomp... 86.0010 bewo cpo-315 lt - snijsnelheid in stand 1: 18,5 m/min in stand 2: 37 - dubbelwerkende materiaalklem - verstek zagen - beschermkap - kolom met dompelpomp... 3.850,00 86.0020 bewo cpo-315 ht - snijsnelheid

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

H000, Verhuur van minikranen

H000, Verhuur van minikranen H000, Verhuur van minikranen Huur2, Te huur: akkuzuiger Huur15, Te huur: driehoekswagen Huur 1, Accuzuiger voor 500 kg, VA114E Accuzuiger kantelbaar en draaibaar 360 graden, 500 kg met akoestisch signaal.

Nadere informatie

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton 15. Lieren 0,2 tot 35 ton 116 Red Rooster luchtlieren zijn op maat gemaakte producten. Vele constructies zijn mogelijk en er zijn vele normen en selectiecriteria voor het kiezen van een lier. In dit voorwoord

Nadere informatie

RICHTVLOER VAAK GEKOPIEERD, NOOIT GEËVENAARD. ASK PLS - Richtkader 4 x 6,52 m. AFM 813H - POWER LOK verankering

RICHTVLOER VAAK GEKOPIEERD, NOOIT GEËVENAARD. ASK PLS - Richtkader 4 x 6,52 m. AFM 813H - POWER LOK verankering VAAK GEKOPIEERD, NOOIT GEËVENAARD RICHTVLOER 1 ASK1605901PLS - Richtkader 4 x 6,52 m 4 2 AFM 813H - POWER LOK verankering STL 3500 ingebouwde schaarhefbrug hefvermogen 3,5 Ton hefhoogte: 1,45 m + afstandsbediening

Nadere informatie

Berekeningen hydraulische cilinder

Berekeningen hydraulische cilinder Berekeningen hydraulische cilinder 2 14 Berekening inbouwmaat t.o.v. de slag, waarbij de slag nader door de klant gespecificeerd kan worden: Voorbeeld : Dubbelwerkende cilinder 40 x 20 met slag 100 mm

Nadere informatie

Carrosseriedelen Hang- en sluitwerk... 3

Carrosseriedelen Hang- en sluitwerk... 3 Inhoudsopgave Carrosseriedelen Hang- en sluitwerk........................................................... 3 1 Inhoudsopgave 2 hang- en sluitwerk scharnieren onderbouwscharnier VoertuigtechniekCarrosseriedelen

Nadere informatie

Anodes op kunststof en houten schepen

Anodes op kunststof en houten schepen BAARS ANODE Anodes op kunststof en houten schepen Inhoud: 1. Algemeen 2. Enkelschroefsvaartuig 3. Dubbelschroefvaartuig 4. Enkelschroefvaartuig met uitstekende schroefas 5. Saildrive, hekdrive of buitenboordmotor

Nadere informatie

beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte

beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte DE POMPWIP brochure Ter vermaak ende lering beweging, sport, spel en educatie ineen op het schoolplein of in de openbare ruimte Wat is een pompwip Werking Mogelijkheden Educatieve elementen Ontwerp: Bureau

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding Hudson, douchebrancard elektrisch in hoogte verstelbaar Installatiehandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl E-mail mail@sanmedi.nl

Nadere informatie

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013

Hydrauliek 1 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 AOC OOST Almelo Groot Obbink 01-09-2013 Inleiding In de land- en tuinbouw wordt veel gewerkt met hydraulische installaties, Een trekker heeft een hydraulische hefinrichting waarmee werktuigen opgetild

Nadere informatie

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr Lift Roller Eenvoudige en stabiele constructie 60mm lagers en as Compact gebouwd, zwaartepunt zit dicht bij hefkogels Aanbouw Kat 2 Compleet inclusief steunpoot Met Cambridge of Crosskill ringen Werkbreedte

Nadere informatie

nederlands Installatie manual NEDERLANDS Installatie instructie Hydraulische stuursystemen Buitenboordmotor-Hekdrive-binnenboord

nederlands Installatie manual NEDERLANDS Installatie instructie Hydraulische stuursystemen Buitenboordmotor-Hekdrive-binnenboord Installatie instructie Hydraulische stuursystemen Buitenboordmotor-Hekdrive-binnenboord nederlands www.steeringgear.nl 1 Inhoud Inhoud van de set... 3 1-Installatie van de pomp opbouw... 5 2 installatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Lieren..................................................................... 3 Tandheugellieren........................................................... 16 Spindelsteunen.............................................................

Nadere informatie

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast. Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast. Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton Funderingsherstel bij woningen en andere gebouwen is niet

Nadere informatie

Spanningsverlies in kabels ZX ronde 8 november 2015

Spanningsverlies in kabels ZX ronde 8 november 2015 1 Spanningsverlies in kabels ZX ronde 8 november 2015 Spanningsverlies leid tot vermogensverlies en daarbij energieverlies. Met het berekenen van kabels moet hier rekening mee gehouden worden. Als de doorsnede

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

FIETSENREK ACCESSOIRES

FIETSENREK ACCESSOIRES FIAMMA BIKE COVER S Fietshoes gemaakt van verstevigd polyester en vinyl. Licht en waterafstotend. Nu standaard voorzien van handige houder voor het plaatsen van een gevarenbord (optie, zie pagina 111.

Nadere informatie

Compactkraan SPX 1275CDH

Compactkraan SPX 1275CDH Compactkraan 1275CDH www.hocap.nl Met een capaciteit van 7.5t en een hijshoogte van 26.50 meter is de 1275CDH een van Jekko s grootste minihijskranen. De robuuste mastconstructie, compacte stempelafmeting

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160

specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 specificatie SIMEC volautomatische zaagstraat type SIMAX 160 Volautomatische zaagmachine voor het zagen van massief rond en vierkant materiaal. De machine onderscheidt zich door de toepassing van zaagbladen

Nadere informatie

Montage voorschriften STB-DW

Montage voorschriften STB-DW Montage voorschriften STB-DW Het STB-DW is TNO gekeurd volgens NEN 6062 en mag worden toegepast voor gas-, olie- en houtgestookte toestellen. Het STB-DW is een hoogwaardig product, vervaardigd uit een

Nadere informatie

25 jaar windenergie in de Noordoostpolder

25 jaar windenergie in de Noordoostpolder 25 jaar windenergie in de Noordoostpolder Ir. Guido Bakema KIVI-Excursie 14 september 2015 RWE Innogy Windpower Netherlands B.V. 1 Agenda 1. de Noordoostpolder 2. Het windpark Westermeerdijk (1987 2015)

Nadere informatie

X-Edition momentsleutels

X-Edition momentsleutels De nieuwe standaard in veiligheid, gebruiksgemak en prestaties X-Edition momentsleutels S-serie vierkantaandrijving W-serie plat zeskantontwerp Hydraulische momentsleutels, vierkantaandrijving Afgebeeld:

Nadere informatie

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden.

Parkeerhefbruggen. De parkeer hefbrug is modulair uit te breiden en bestaat dan uit een module A en een module B enz. dus oneindig uit te breiden. PARKEER HEFBRUG P230 Deze parkeer hefbrug is geschikt voor 2 voertuigen, en heeft een maximaal hefvermogen van 2300 kg. Dit is toereikend voor de meeste type voertuigen. Geparkeerd kunnen bijvoorbeeld

Nadere informatie

Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS. Hi-Force Nederland B.V. Industriestraat 17 3291 CC STRIJEN

Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS. Hi-Force Nederland B.V. Industriestraat 17 3291 CC STRIJEN Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS Hydraulische momentsleutels met aandrijfas - zeskant aandrijfassen - metrische moerdoppen - engelse maten moerdoppen - hydraulische momentsleutels met binnenzeskant

Nadere informatie

Basisprincipes van de Tirfor

Basisprincipes van de Tirfor Basisprincipes van de Tirfor De 2 klembekken trekken de staaidraad en de last ieder hand over hand in de gewenste richting, te vergelijken met het trekken van een last met beide handen. De klembekken zijn

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

ZOUTSTROOIER ITM SPRD

ZOUTSTROOIER ITM SPRD ZOUTSTROOIER ITM SPRD ALGEMEEN De driepuntsstrooier SPRD is ontworpen om vooraan of achteraan een landbouwtractor te monteren. De aandacht is geschonken aan het speciale design en het hoogwaardig gebruikt

Nadere informatie

Sloten en handgrepen 19

Sloten en handgrepen 19 Sloten en handgrepen 19 19 25074 COMPLEET CYLINDERSLOT : 1,47 kg : Compleet cilinderslot met zwarte buitenplaat. Inclusief 3 sleutels en 2 geleidingsbeugels. Slaglengte: 50mm. / industrieel 25147 EURO

Nadere informatie

SolarSpeed. Montagehandleiding

SolarSpeed. Montagehandleiding STAP 1: Basis-units monteren SolarSpeed Montagehandleiding Plaats de basis-units op een vlak en stabiel dakoppervlak. Connecteer de basis-units door de verjonging van de eerste basis-unit in de rail van

Nadere informatie

For your performance

For your performance For your performance ENGINEERING * PROJECT MANAGEMENT * TURN-KEY PROJECTEN EUREKA Engineering & Projects BV Maasstraat 3 NL-7071 VR ULFT Tel. : 0(031)315 377 608 Fax. : 0(031)315 377 609 E-mail : info@eureka-bv.com

Nadere informatie

Inhoudsopgave. REMA Drumgrab 172. REMA DG10 Vatenklem 173. Vatenhandling 174. Vatentrucks 176

Inhoudsopgave. REMA Drumgrab 172. REMA DG10 Vatenklem 173. Vatenhandling 174. Vatentrucks 176 52 76 176 282 283 284 Inhoudsopgave REMA Drumgrab 172 172 REMA DG10 Vatenklem 173 173 174 174 Vatentrucks 176 171 REMA Drumgrab Gebruik 1 Het aanslaan van de Drumgrab gaat snel en eenvoudig. Pak de Drumgrab

Nadere informatie

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS

PR031_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 1 RECYCLING TRIPLE Z DESIGNS THE DIFFERENCE NEDERLANDS PR0_TR_TI_06_2011:PR016_TIPPERZ_TRIPLEZ_0509 15.06.11 11:43 Seite 2 EPSCOPE EPSLINK

Nadere informatie

De ontwikkeling van het steenstorten

De ontwikkeling van het steenstorten De ontwikkeling van het steenstorten Bert Groothuizen manager Corporate Marketing & PR CEDA bijeenkomst, 23 oktober 2008 Zo begonnen we... De aanleiding Uitvoering Deltaplan van 1953 Grote behoefte aan

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

Door een krachtafnemer aangedreven hydraulische systemen

Door een krachtafnemer aangedreven hydraulische systemen Algemene informatie Algemene informatie Dit document beschrijft aan welke vereisten moet worden voldaan tijdens de installatie van en andere werkzaamheden aan een hydraulisch systeem dat wordt aangedreven

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES

SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES SKY-LIGHT HANGBRUGINSTALLATIES Skyworks is marktleider op het gebied van tijdelijke hangbruginstallaties en staat borg voor maximale kwaliteit en veiligheid. De Sky-Light Tijdelijke Hangbruginstallaties

Nadere informatie

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom SUPERTRAILER Aanhangwagen Semi-Diepladers T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s ASDV-30-12 ASDV-30-12 (TECHNISCHE) GEWICHTEN Excl opties, bij een max. snelheid van: (in tonnen) 80 km/h

Nadere informatie

Algemene informatie slangtoebehoren

Algemene informatie slangtoebehoren Algemene informatie slangtoebehoren Voor de juiste toepassing met de meest optimale standtijd is het noodzakelijk een verantwoorde keuze te maken waarbij de eigenschappen van de koppeling en slangklem

Nadere informatie

Alles in de wind. Over windenergie. Hoe werkt een windturbine? Tandwielkast vroeger en nu. Direct Drive

Alles in de wind. Over windenergie. Hoe werkt een windturbine? Tandwielkast vroeger en nu. Direct Drive Hoe werkt een windturbine? Het basisprincipe is eenvoudig. De rotorbladen (wieken) zitten gemonteerd op een as. Als het waait draaien de rotorbladen en gaat de as draaien. De as laat vervolgens een generator

Nadere informatie

IRRIMEC Regenautomaten

IRRIMEC Regenautomaten Irrimec regenautomaten hebben een stabiele constructie en zijn voorzien van een epoxy-laklaag. Frame: AAA Turbine 3 tot 20m³/h Frame: AAA Incl. sproeierwagen 2-wielig Incl. afsluitkraan onder sproeier

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Veelzijdigheid in testen, onderhoud en voorspannings - toepassingen

Veelzijdigheid in testen, onderhoud en voorspannings - toepassingen Van links naar rechts: Veelzijdigheid in testen, onderhoud en voorspannings - toepassingen Pomp- en cilindersets Alle cilinders die zijn gemarkeerd met een, zijn verkrijgbaar in een set (cilin der, pomp,

Nadere informatie

AANBOUWAPPARATUUR VOOR HEFTRUCK

AANBOUWAPPARATUUR VOOR HEFTRUCK AANBOUWAPPARATUUR VOOR HEFTRUCK... made in Germany... made in Germany 577,- Kiepcontainer met geringe bouwhoogte en gunstige kiephoek kiepen op elke hoogte met trekkoord bestuurderstoel plaatstaal met

Nadere informatie

Kleine windturbines. Presentatie Kontich. Donderdag 13 november 2014. Van 13u30 tot 17 uur. Filip Arnou Green Energy Consult

Kleine windturbines. Presentatie Kontich. Donderdag 13 november 2014. Van 13u30 tot 17 uur. Filip Arnou Green Energy Consult Kleine windturbines Presentatie Kontich. Donderdag 13 november 2014. Van 13u30 tot 17 uur Filip Arnou Green Energy Consult Windenergie De wind is een onuitputtelijke en natuurlijke bron om elektriciteit

Nadere informatie

3.1SLOTSYSTEMEN ALUCOFFRE. 3.1 Dubbele handgreep. 3.2 Stangvergrendeling. 3.3 Verzonken handgreep. 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre)

3.1SLOTSYSTEMEN ALUCOFFRE. 3.1 Dubbele handgreep. 3.2 Stangvergrendeling. 3.3 Verzonken handgreep. 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre) 3.1SLOTSYSTEMEN 3.1 Dubbele handgreep 3. Stangvergrendeling 3.3 Verzonken handgreep 3.4 Eenvoudige handgreep (Alucoffre) ALUCOFFRE DETAILTEKENING EENVOUDIGE HANDGREEP Mogelijke opties met de EENVOUDIGE

Nadere informatie

PAMLOCK trekvaste verbinding

PAMLOCK trekvaste verbinding Pagina 1 van 1 versie 01-12-2004 PAMLOCK trekvaste verbinding Kogelvergrendeling in borgkamer Conformator Borgring STANDARD rubberring Lasril De PAMLOCK trekvaste verbinding STD-Pk is ontworpen voor twee

Nadere informatie

OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB

OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB OLIEKOELERS OLIE/WATERKOELERS THERMOSTATEN BGB TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING BREEDVELD & WEAVER HYDRAULISCHE APPARATUUR G. STEPHENSONWEG KJ VLAARDINGEN N E D E R L A N D TEL 0- www.breedveld-weaver.nl

Nadere informatie

Introductie windenergiesector

Introductie windenergiesector Introductie windenergiesector Blok 2 Sander Lagerveld Dag 10 Windenergie 1 Duurzaam werken op Zee Toepassing van windenergie in Nederland Duurzaam werken op zee 2 Windmolens verschijnen vanaf 12e eeuw

Nadere informatie

HYDRAULISCHE CILINDERS STANGBEVESTIGINGEN CILINDERBEVESTIGINGEN TELESCOOPCILINDERS. 6.1

HYDRAULISCHE CILINDERS STANGBEVESTIGINGEN CILINDERBEVESTIGINGEN TELESCOOPCILINDERS.  6.1 6 HYDRAULISCHE CILINDERS STANGBEVESTIGINGEN CILINDERBEVESTIGINGEN TELESCOOPCILINDERS www.breedveld-weaver.nl 6.1 HYDRAULISCHE CILINDERS GROEP CG01 BREEDVELD & WEAVER B.V. vertegenwoordigt met deze groep

Nadere informatie

Reeks EcoAIR DESIGN. ecoair DESIGN: centrifugale ventilator met DC motor CENTRIFUGALE VENTILATOREN MET DC MOTOR NIEUW. Ecowatt EcoAIR DESIGN

Reeks EcoAIR DESIGN. ecoair DESIGN: centrifugale ventilator met DC motor CENTRIFUGALE VENTILATOREN MET DC MOTOR NIEUW. Ecowatt EcoAIR DESIGN NIEUW Toepassingen EcoAIR DESIGN mag continu werken en is conform met de debieten volgens EPB. - WC = via EcoAIR DESIGN 30 m 3 /h - Badkamer en berging = Ecoair Design 54 m³/h - Keuken = 2x Ecoair design

Nadere informatie

Landini Pompen. Leverbaar met vele soorten overbrengingen, waardoor vooral zwaardere tractoren zeer rustig kunnen draaien (1600 toeren).

Landini Pompen. Leverbaar met vele soorten overbrengingen, waardoor vooral zwaardere tractoren zeer rustig kunnen draaien (1600 toeren). Trekker aftakas pompen voor hoge druk Om een druk te bereiken boven de 10 atm. (bar), wat bij gebruik van bijvoorbeeld een beregeningsautomaat (haspel) noodzakelijk is, kunnen wij u een aftakas pomp leveren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Festec FNS hydraulische moerensplijter

Gebruikershandleiding Festec FNS hydraulische moerensplijter 1 1.0 Ontvangstcontrole Controleer alle onderdelen op transportschade. Indien er sprake is van transportschade waarschuw dan onmiddellijk de vervoerder. Transportschade valt niet onder de garantie. De

Nadere informatie

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding

Uitdeukset hydraulisch 4 ton Handleiding Uitdeukset hydraulisch 4 ton 9706155 Handleiding Gebruiksaanwijzing en onderdelenlijst Lees voor uw eigen veiligheid de instructies, voor gebruik, goed door. Nummer Omschrijving Aantal 1 Kunststof kist

Nadere informatie

Windenergie. Verdiepende opdracht

Windenergie. Verdiepende opdracht 2015 Windenergie Verdiepende opdracht Inleiding; In dit onderdeel leer je meer over windenergie. Pagina 1 Inhoud 1. Windenergie... 3 1.1 Doel... 3 1.2 Inhoud... 3 1.3 Verwerking... 9 Pagina 2 1. Windenergie

Nadere informatie

Alignment, Vibrations & Mounting Solutions

Alignment, Vibrations & Mounting Solutions Alignment, Vibrations & Mounting Solutions www.multalign.nl Inhoud MultAlign Services 3 Loctite Fixmaster Marine Chocking 4 Toepassen van Loctite Fixmaster 4 Classificatie documenten Loctite Fixmaster

Nadere informatie

Metalen plaat Z Master commerciële 2000-serie zitmaaiers

Metalen plaat Z Master commerciële 2000-serie zitmaaiers Metalen plaat Z Master commerciële 000-serie zitmaaiers Modelnr.: 5-4790 Form No. 78-5 Rev A Installatie-instructies Opmerking: Laat de riem van het maaidek op zijn plaats tijdens de montage van deze set.

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

LASHULPMIDDELEN. Flexibele backing gas unit type 180. Backing gas type 180 onderdelen

LASHULPMIDDELEN. Flexibele backing gas unit type 180. Backing gas type 180 onderdelen Flexibele backing gas unit type 180 Flexibele backing gas unit, type 180, met verwijderbaar aluminium centerblok van 2,5" (65 mm) Ø, moeren voor de afdicht- en steunschijven, snelkoppeling en trekoog.

Nadere informatie

NIEUW. HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM. De voordelen in één oogopslag: Bij dit flexibele systeem

NIEUW. HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM. De voordelen in één oogopslag: Bij dit flexibele systeem HALFEN HVG VERSOGRID Installatieraster HET FLEXIBELE BEVESTIGINGSSYSTEEM NIEUW De voordelen in één oogopslag: Eenvoudige en snelle montage en demontage van de rasterelementen, zonder bouten! VERSOGRID

Nadere informatie

900 Montagerichtlijn

900 Montagerichtlijn SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Uitschuifbare ski-/snowboardhouder Accessories Part No. Date Instruction

Nadere informatie

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand

Systeempartner hydraulica. Alles uit één hand Systeempartner hydraulica Systeempartner hydraulica Alles uit één hand Hydraulica betekent HANSA-FLEX. Vandaag meer dan ooit. HANSA-FLEX heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm)

Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm) Losse hydraulische delen tbv. bronpompen 4 (Ø 98 mm) B.03.960 260, B.03.970 232, B.03.972 260, B.03.974 313, B.03.978 380, B.03.980 231, B.03.990 246, B.03.995 260, B.03.996 334, B.03.998 387, B.04.000

Nadere informatie