Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 sept nr. 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 sept. 2015 - nr. 2"

Transcriptie

1 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 25 sept nr. 2 Op de agenda inleveren ALGEMEEN Normering van de CITO toetsen op Daltonschool Talentrijk Zoals bij u allen bekend werken wij met het CITO leerlingvolgsysteem. Dat betekent dat wij op jaarbasis twee cito toetsen afnemen, en wel in januari/februari en in juni/juli voor alle groepen op onze school. Ook nemen wij jaarlijks in groep 7 de Entreetoets af en in groep 8 de CITO Eindtoets. Deze toetsen worden landelijk genormeerd. Op deze manier kunnen we onze resultaten meten op landelijk niveau. Ook worden deze resultaten gevolgd door de inspectie van onderwijs. De cito toetsen worden beoordeeld in vijf niveaus: Bij de indeling in de niveaus A tot en met E is de verdeling in de groepen als volgt: Niveau % Interpretatie A 25% De 25% hoogst scorende leerlingen B 25% De 25% leerlingen die net boven of ruim boven het landelijk gemiddelde scoren C 25% De 25% leerlingen die net onder tot ruim onder het landelijk gemiddelde scoren D 15% De 15% leerlingen die onder het landelijk gemiddelde scoren E 10% De 10% laagst scorende leerlingen Deze niveaus hanteerden wij altijd bij de beoordeling. Aangezien wij veel leerlingen op school hebben die op C niveau presteren en dit niveau zowel voldoende als onvoldoende kan zijn, hebben wij besloten over te gaan tot de andere normering die ook wordt aangeboden door de CITO. De indeling van de niveaus I t/m V is symmetrisch opgebouwd en heeft als voordeel dat er een gemiddelde groep is. Deze indeling sluit aan bij de niveau indeling van andere cito toetsinstrumenten zoals de Entreetoets. Bij de indeling in niveaus I tot en met V wordt uitgegaan van vijf groepen van 20%:

2 Niveau % Interpretatie I 20% Ver boven het gemiddelde II 20% Boven het gemiddelde III 20% De gemiddelde groep leerlingen IV 20% Onder het gemiddelde V 20% Ver onder het gemiddelde Op deze manier hebben wij beter inzichtelijk hoe de resultaten zijn van de leerlingen op school. Deze normering kunt u voortaan dus lezen in de rapporten van de leerlingen. Wat op zal vallen is dat de normering anders zal zijn wat kan betekenen dat uw zoon/dochter een lagere beoordeling krijgt. Dit hoeft niet te betekenen dat uw zoon/dochter achteruit is gegaan maar heeft te maken met de andere beoordeling. Heeft u vragen hierover, kunt u altijd terecht bij de leerkracht van uw kind of bij de intern begeleiders. Met vriendelijke groeten, Team Daltonschool Talentrijk Kennismakingsdag / groepsvorming Zoals u op de kalender kunt lezen staat er, deze en volgende week, de kennismakingsdag op het programma. Dat betekent dat iedere groep een leuke, sportieve, creatieve, gezellige activiteit gaat doen met als doel elkaar beter te leren kennen in een ontspannen sfeer. Wat en hoe iedereen dat in gaat vullen is (misschien) nog een verrassing. De leerkrachten informeren u zelf over de datum en wat er mogelijk nodig is op de dag zelf. Wij wensen alle groepen een hele fijne dag toe! Eerste oudergesprek De eerste oudergesprekken staan gepland op maandag 12 oktober en donderdag 15 oktober. Tijdens het eerste oudergesprek wordt er geen geschreven rapport uitgegeven. Er vindt een gesprek plaats tussen de ouders/ verzorgers en de leerkracht(en). De leerlingen uit groep 5 t/m 8 zijn alleen aanwezig tijdens het 2e en mogelijk 3e rapportgesprek. Het gesprek heeft als doel om elkaar beter te leren kennen en elkaar te informeren over de ontwikkeling en begeleiding van uw zoon/dochter. We vragen u een formulier in te vullen en per mail te retourneren naar de leerkracht. Dit formulier zal als leidraad dienen tijdens het eerste oudergesprek van het schooljaar. U kunt het formulier verwachten op maandag 28 september. Wij vragen u het ingevulde formulier vóór maandag 5 oktober digitaal te retourneren naar de leerkracht van uw kind. Wanneer het voor u niet mogelijk is het digitaal te versturen, wilt u dit dan even afstemmen met de leerkracht. Alvast bedankt voor uw medewerking. Kinderpostzegelactie Vanaf woensdag 23 september tot en met vrijdag 2 oktober 2015 gaan ruim kinderen uit groep 7 en 8 van ruim basisscholen op pad om kinderpostzegels, kaarten en kinderpleisters te verkopen. Dit jaar doen de kinderen uit groep 8 van onze school mee. Met de opbrengst van de actie krijgen kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden kansen op een betere toekomst.

3 Over Stichting Kinderpostzegels Stichting Kinderpostzegels biedt kwetsbare kinderen in Nederland en ontwikkelingslanden ontwikkelingskansen voor een betere toekomst. Het is een kinderhulporganisatie voor kinderen door kinderen, met als belangrijkste inkomstenbron de jaarlijkse Kinderpostzegelactie. Met de opbrengst steunt Kinderpostzegels honderden projecten. In Nederland richt de stichting zich op kinderen die op school extra steun nodig hebben, op pleegzorg, het voorkomen van kindermishandeling en vluchtelingenkinderen. Belangrijke aandachtsgebieden in het buitenland zijn toegang tot onderwijs, meisjesrechten, pleegzorg en het bestrijden van kinderarbeid. Dit jaar ook weer online verkoop! De kinderen krijgen dit jaar ook weer de mogelijkheid om online te verkopen op Als uw kind meedoet met de online actie kunt u ze een handje helpen met een bericht op Facebook of Twitter. Kijk op voor meer informatie. Oproep aan alle ouders: Elke eerste woensdag, na iedere vakantie, worden álle leerlingen gecontroleerd op hoofdluis. Dit gebeurt direct vanaf 8.30 uur wanneer de klas opgestart is. Wij zien heel veel kinderen met veel gel en/of zand in de haren, óf hele mooie vlechten en strakke staarten. Dit maakt het ontzettend lastig om op hoofdluis/neten te kunnen controleren. Helaas hebben wij hierdoor na de zomervakantie bij één kind gemist dat hij/zij neten had. Daarom een oproep aan alle ouders om ervoor te zorgen dat uw kind met gewassen haar én zonder gel of ingewikkelde kapsels op school komt de dag van controle. Alvast bedankt! Correctie datum Sinterklaas schoolkalender: In de schoolkalender staat dat Sinterklaas een bezoek brengt aan de Betuwehof op donderdag 3 december. Dit moet echter woensdag 2 december zijn. NIEUWS LOCATIE BETUWEHOF Bezoek van Jong Ondernemen": op 15 september. Jong Ondernemen, kwam een gouden koffer uitreiken. In deze koffer zit een project van Bizworld. Talentrijk is een van de 10 scholen in Nederland die zo n koffer uitgereikt heeft gekregen.

4 Goudvissen in groep 6/7 Wij in groep 6/7 hebben voortaan 2 goudvissen met een prachtig aquarium in de klas. Als huishoudelijk taakje mogen elke keer kinderen de vissen verzorgen. Wij willen de vader van Tymo en Maud Paans nogmaals bedanken voor het regelen en sponsoren van de vissen en het mooie aquarium. De kinderen zijn er heel blij mee. Schrijversbezoek groep 6/7 Op 22 september kregen de kinderen van groep 6/7 (locatie B.hof) bezoek van de schrijver Thijs Goverde. Hij vertelde leuke en grappige verhalen, las voor uit een van zijn boeken, beantwoordde vragen van de kinderen en aan het eind was er ook nog tijd om handtekeningen uit te delen. Het was erg leuk om een keer een kinderboekenschrijver in de klas te hebben!

5 Herfstboom In groep 5 Betuwehof hebben de kinderen hard gewerkt aan allerlei herfstdieren voor in onze herfstboom. Uiltjes zitten gezellig bij elkaar, maar ook een vogeltje, eekhoorn en rond dwarrelende herfstblaadjes zijn door de kinderen gemaakt.

6 NIEUWS LOCATIE THEO DRIESSENHOF Groep 4 is druk bezig met de rode draad thema: Juttersbuit. Wij lezen veel verschillende boeken in de klas en maken kennis met verschillende soorten boeken zoals: sprookjesboeken, gedichtenbundels, voorleesboeken, prentenboeken, informatieboeken en stripverhalen. Politie op school!!!!! Op maandag 21 september is de wijkagente Monique op locatie Theo Driessenhof op bezoek geweest in groep 5. Wij, kinderen uit groep 5 hebben een mail gestuurd naar de wijkagente. Omdat we van een aantal dingen last hadden. Zoals: honden die poepen en plassen op het veld. Ook hebben we last van mensen die op hun scooter of fiets dwars over het veld rijden onder schooltijd. Hierdoor kunnen wij ons niet zo goed concentreren. We hebben een aantal vragen aan de wijkagente gesteld zoals: 1. Brommers en fietsers rijden over het grasveld. - Wat kunnen jullie er aan doen? - Ze gaan extra controleren en als ze zien dat er iemand overlast geeft, waarschuwen ze deze persoon, bij een volgende keer volgt er een boete. 2. Kan er geen hekje komen, net zoals iets verder op langs het fietspad? - Dit moeten we aan de gemeente vragen. - Dit waren onze belangrijkste vragen. Verder heeft Monique het een en ander uitgelegd en vertelt over het werken bij de politie, dit was heel interessant. Groetjes van groep 5 locatie Theo Driessenhof.

7 Even voorstellen: Stagiaires op Talentrijk Hoi allemaal, In deze nieuwsbrief wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Anniek van Leuken en ik ben 21 jaar. Komend half jaar ga ik stage lopen in groep 3 bij Helga en Anke. Ik zal er op bijna alle dinsdagen zijn en soms een hele week. Op het moment ben ik net gestart met mijn derde jaar op de Kempel in Helmond. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om te badmintonnen. Daarbij geef ik ook training aan de jeugd (op de foto zie je mij als begeleider van het Spongebob-jeugdkamp). Verder vind ik het leuk om spelletjes te spelen met vriendinnen en gezellig een drankje te doen op het terras. En als laatste hou ik ook van heel lekker eten! Ik kijk uit naar komende stageperiode en misschien tot ziens in de klas! Groetjes Anniek Beste ouders/verzorgers, Mijn naam is Nancy Phan en ik zal het aankomende schooljaar stage lopen in groep 1/2 B. Dit zal ik iedere donderdag en vrijdag gaan doen. Zelf studeer ik op dit moment Onderwijsassistent aan het Summa College te Eindhoven en zit momenteel aan mijn 2 e jaar. Het afgelopen jaar heb ik ook al stage gelopen op deze school, bij groep 6/7, en dat beviel me erg goed. Nu maak ik de overstap naar de onderbouw, en ben dus heel erg nieuwsgierig, maar ook enthousiast hoe dat zal verlopen. Verder heb ik al ervaring met kleine kinderen, aangezien ik al eens eerder stage gelopen heb bij een kinderopvang. Echter ligt mijn passie bij de taal Engels, en wil na mijn studie dan ook graag de lerarenopleiding Engels gaan doen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag! Tot snel! Hoi allemaal, daar ben ik weer! Mijn naam is Daniëlle van de Beek. Vorig jaar ben ik afgestudeerd op Den Bongerd, misschien dat sommige me daarvan nog herkennen. Nu volg ik de opleiding Master SEN. Voor deze opleiding ga ik stage lopen bij Martin en Mieke. Ik ga op beide locaties de leerlingen met Levelwerk begeleiden. Ik heb er heel veel zin in! Groetjes, (juf) Danielle! Hoi, Mijn naam is Melissa en ik ben 2 de jaars studente op Hogeschool de Kempel. Je ziet me op dinsdag en soms de hele week in groep 5 bij meneer Eric. Ik ben 21 jaar oud en woon in Bakel. In mijn vrije tijd sport ik graag. Mochten jullie meer over me willen weten dan kun je dat altijd vragen. Groetjes, Melissa van de Ven

8 Belangrijke info van de oudervereniging Talentrijk - Uitnodiging Dinsdag 6 oktober a.s. om uur zal de algemene ledenvergadering van OV Talentrijk plaatsvinden op locatie Betuwehof. Op de agenda staat, zoals elk jaar, het financiële jaaroverzicht van vorig schooljaar, begroting komend schooljaar en de vaststelling van de hoogte van het schoolgeld voor komend schooljaar. Dit jaar is er nóg een belangrijk agendapunt en dat is het samenvoegen van OV Den Bongerd en OV De Zevensprong. Wij hebben hier als ouderverenigingen het afgelopen jaar al hard aan gewerkt en komen nu op het punt dat we alles op papier moeten gaan vastleggen. Dan moet u denken aan statuten, inschrijving KvK en de gezamenlijke bankrekening. Om dit door te kunnen zetten is een stemmingsronde onder alle leden vereist om één OV te mogen opheffen. De leden zijn jullie als ouders/verzorgers van alle kinderen op basisschool Talentrijk. Wij zullen dinsdag 6 Oktober nog wat uitleg geven over het te bewandelen pad. U bent allemaal van harte uitgenodigd en wij hopen op een grote opkomst. Groeten en tot dinsdag 6 Oktober! OV Talentrijk, JIBB - Voor een sportief schooljaar! Ook dit schooljaar is JIBB er weer met een gaaf sport- en beweegaanbod voor uw kind! JIBB staat voor Bewegen voor Jong en Oud. Dit doen we tijdens gymlessen, bij een naschools sportaanbod, tijdens schoolvakanties, bij sportverenigingen en op nog veel meer momenten. Houd voor het actuele aanbod of kijk op JIBB Extra Bewegen is leuk! Klimmen, rollen, trefbal, kastspringen, allemaal dingen die in de gymles op school aan bod komen. Maar wat nu als het nog niet lukt om in één keer over de kast te springen? Of je een beetje bang bent voor de bal? Kom dan eens met ons mee doen! Elke week oefenen we bewegingsonderdelen die je tegenkomt in de gymles op school, thuis en/of op het schoolplein. Zo zorgen wij dat je iets sterker, handiger en meer zelfvertrouwen krijgt in bewegen. Niks moet en vooral veel bewegen mag! Kom gerust een keer kijken of het iets voor jou is. Neem van te voren even contact op met JIBB er Jolien Schulte, jolienschulte@jibbhelmond.nl Ook kun je alle informatie vinden op JIBB Extra start 29 september op dinsdag middag uur Gymzaal Talentrijk (theo driessenhof) 1,50 per les vol=vol - meer info en aanmelden op In de maand

9 oktober zijn jarig: Locatie Betuwehof Locatie Th. Driessenhof Natasja Klinski gr. 6A Tess Steenkamp gr. 2A Wanesa Szczuczynska gr. 6A Leroy Schutte gr. 7A Mina Zamani gr. 6A Chris van der Rijt gr. 3A Nalani Michiels gr. 3A Richella vd Meerendonk gr. 3A Tycho Michiels gr. 5A Szymon Dziekan gr. 5A Dean van Engelen gr. 7A Amy Elings gr. 2A Cinar Güllü gr. 2B Lars van Stiphout gr. 2A Remco van de Ven gr. 4A Jordy Slotboom gr. 2A Rens Meeldijk gr. 4A Marit Herijgers gr. 5A Rutger Hof gr. 7A Daniël Martens gr. 8B Jordy van Dijk gr. 4A Sem Habraken gr. 1A Bryan van den Boogaard gr. 2B Marijn Martens gr. 8B Daan Eemstra gr. 2A Yoeri van den Berg gr. 6A Tygo van Engelen gr. 5A Lena Sliwiak gr. 1A Carice Verbraeken gr. 2B Tara Greefhorst gr. 5A Roel Verkennis gr. 6A Wij wensen jullie allemaal een hele fijne dag toe!! De volgende Talentpost ontvangt u op vrijdag 9 oktober a.s.

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.2 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06-10-2017 nr.2 Op de agenda 04-10-2017 05-10-2017 16-10-2017 23-10-2017 25-10-2017 26-10-2017 inleveren Start kinderboekenweek Inloopspreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016

Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016 Het Drieluik Daltonbasisschool Ot en Sienpad 3 6852 EG Huissen Tel.:026-3253196 email:drieluik @ delinge.nl Website:www.daltondrieluik.nl Postadres :Postbus 92 6850 AB Huissen Nieuwsbrief nummer 2 2015-2016

Nadere informatie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie

Maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober: Herfstvakantie BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 6-10 Ma 9-10 Kinderraad Creamiddag Kinderboekenweek Di 10-10 Wo 11-10 Do 12-10 Vr 13-10 Afsluiting Kinderboekenweek: 12.15-12.30 uur - tentoonstelling Maandag 16 oktober

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

september 2014 nr. 2 2014-2015

september 2014 nr. 2 2014-2015 samenwijs september 2014 nr. 2 2014-2015 In de eerste Samenwijs van dit schooljaar heeft Fred Zelissen aangegeven dat het geven van complimenten dit schooljaar centraal staat. Het oudercomité wil hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

nummer 3 18 september 2015

nummer 3 18 september 2015 nummer 3 18 september 2015 Weekagenda: Woensdag 23 september: Start Kinderpostzegelactie Donderdag 24 september: Groep 7 en 8 naar Rijksmuseum Dinsdag 29 september: Informatieavond groepen 4, 5, 6, 7 en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Nummer 5 19 september 2014 september 2014

Nummer 5 19 september 2014 september 2014 Agenda Nummer 5 19 september 2014 september 2014 22 t/m 26 september Landelijke Week tegen Pesten 22 september Studiedag: Leerlingen zijn vrij 23 september Rodermarkt kinderen vrij 24 september Start Kinderpostzegel

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 02 okt. 2015 - nr. 3 Op de agenda 12-10-2015 15-10-2015 21-10-2015 22-10-2015 24-10-2015 inleveren ALGEMEEN Oudergesprekken Oudergesprekken

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 18 september 2015 Terugkijken op de informatie-inloopavond Op dinsdagavond

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag nr.03 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 12-10-2018 nr.03 Op de agenda 15-10-2018 19-10-2018 22-10-2018 24-10-2018 25-10-2018 01-11-2018 02-11-2018 05-11-2018 09-11-2018 inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media.

Nieuwsbrief. Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014. Ouderavond Media. Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 nummer 4 20 november 2014 Belangrijke informatie/ Schoolactiviteiten: Ouderavond Media In de maanden mei en juni krijgen de kinderen van groep 7/8 een aantal medialessen.

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd!

Plat kalle kinne vae neet zoeë good, mer vastelaovendj zitj os in ut bloöd! Nieuwsbrief 9 16-01-2014 Welkom Op maandag 5 januari is Sem Stultjens gestart in groep 1/2. We wensen hem heel veel succes en plezier op de Bongerd! Uitroeping Carnaval Op dinsdag 6 januari zijn Prins

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 11 sept. 2015 - nr. 1

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 11 sept. 2015 - nr. 1 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 11 sept. 2015 - nr. 1 Op de agenda 14 september 22 september 23 september 24 september 29 september inleveren Infoavond alle groepen (zie

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com

Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com Nr. 5 5 november 2015 www.laurentiusschool.com WIJ FELICITEREN: Hessel Broekman uit groep 6 was op 4 november jarig en werd 9 jaar! Aniek Polman uit groep 4 is op 9 november jarig en wordt 8 jaar! Fijne

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Belangrijke data in maart: 6 maart Weer naar school 13 maart MR vergadering 20 t/m 24 Week van de maart lentekriebels 20 maart Rapport mee naar huis 23 maart Rapport gesprekken op school Nieuwsbrief maart

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos.

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos. Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 19 21 januari 2015 Algemeen Honden op de speelplaats We willen alle ouders vriendelijk verzoeken om met hun hond achter het hek van de speelplaats te blijven. Vooral

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Boazum, 9 oktober 2014, Vlak voor de herfstvakantie (wat is dat snel gegaan) de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen: Ouderavond Ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016

Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Nummer 1, 14 september 2015 Schooljaar 2015-2016 Agenda 14 sept. MR vergadering 15 en 17 sept. Oudervertelgesprek 18 sept. Team dag alle kinderen vrij! 21 t/m 24 sept Inleveren zakken bag2school 25 sept.

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie