Weekbericht van 3 maart 2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbericht van 3 maart 2014."

Transcriptie

1 Weekbericht van 3 maart Herkeuring Drents Verkeersveiligheidslabel Drie jaar geleden hebben we het Drents Verkeersveiligheidslabel gekregen (u kunt dit zien aan het mooie le schild bij de voordeur aan de Omhaal). Om de drie jaar is er een herkeuring, waarbij bekeken wordt of de school nog aan de voorwaarden voldoet. Hieronder vindt u de beoordeling uit het verslag. We zijn hier natuurlijk heel blij mee! De conclusie van dit gesprek is dat de Brummelbos veel doet aan verkeerseducatie. Verkeerseducatie is in het schoolbeleid verankerd. Ik heb daarom kunnen vaststellen dat de school met vlag en wimpel door de herkeuring is gekomen. (Karin Pasjes, Drents Verkeersveiligheidslabel) Van onze ouders van de mediatheek OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP Op school hebben wij een mediatheek. Hier wordt door de kinderen van groep 6 t/m 8 gebruik van gemaakt. De kinderen lenen uit de mediatheek informatieboekjes die ze nodig hebben voor het maken van een verslag. De mediatheek is iedere dinsdagmiddag open. Er zijn op deze middag twee ouders aanwezig die het uitlenen en het terugbrengen van de informatieboekjes regelen aan de hand van een programma in het centrale computersysteem van school. Tevens kunnen de kinderen deze middag met de computer aan het werk voor het verslag. De aanwezige ouders kunnen de kinderen hier ook mee helpen. Wij zijn op zoek naar ouders van kinderen uit groep 4, 5 en 6 die willen helpen in de mediatheek. Wanneer we dit met meerdere ouders oppakken, kunnen we een roulatieschema maken, wat inhoudt dat je om de vijf weken één dinsdagmiddag in de mediatheek aanwezig bent. Heb je interesse, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten. Hoe meer ouders er helpen, hoe makkelijker het wordt. Evelien Kloppenburg, telefoon , mail evelien.kloppenburg@gmail.com en Annette Ties, telefoon , mail jties1967@kpnmail.nl DRINGENDE OPROEP: VERKEERSBRIGADIERS GEZOCHT! Begin dit schooljaar hebben we een oproep gedaan voor het werven van verkeersbrigadiers; gelukkig hebben zich toen een aantal ouders aangemeld. Helaas blijken we nog steeds tekort te komen, zeker wanneer er onverwacht iemand uitvalt. Op dit moment valt de coördinator steeds in, m.n. op donderdag en vrijdag. Dit is echter ondoenlijk

2 voor 1 persoon. Dit stopt dan ook per direct. Op het moment dat er onverwacht te weinig brigadier-ouders staan, zal de hele verkeersbrigade op dat moment vanwege veiligheidsredenen niet doorgaan, dat betekent dat er dagen kunnen zijn dat er onaangekondigd geen brigadiers staan en dat uw kind zelfstandig de weg over zal moeten steken. De veiligheid van kinderen is in uw en ons belang, dus bij deze nog een oproep: meld u aan om brigadier-ouder te worden. Vele handen maken licht werk, oftewel: hoe meer ouders er zijn, hoe minder u aan de beurt bent. De scholing door de politie tot brigadier-ouder, kost 1 middag of avond van uw tijd. Mochten er geen of te weinig aanmeldingen zijn, dat zal zeer binnenkort het aantal dagen dat er brigadiers op straat staan noodgedwongen structureel verminderd worden. Wij zien geen andere mogelijkheid. Volgend schooljaar zullen er ook een aantal verkeersbrigadier-ouders van groep 8 stoppen, wat betekent dat we een behoorlijk aantal nieuwe brigadier-ouders nodig hebben om het brigadieren in stand te kunnen houden. Bovendien zoeken we met spoed een nieuwe coördinator vanuit de ouders voor het brigadieren. De huidige coördinator zal zeer binnenkort haar taak beëindigen. Zonder coördinator, geen brigadiers! Wij hebben uw hulp nodig, zoals duidelijk mogen zijn. Meld u zich aan? STREETWISE EN VERKEERSACTIVITEITEN Deze week worden er verkeersactiviteiten georganiseerd voor alle groepen. Een aantal ouders heeft zich opgegeven om daarbij te helpen. Hartelijk bedankt! Mede met uw hulp kunnen we de activiteiten tot een succes maken! -Bij dit weekbericht is een ouderbrief van Trefwoord gevoegd. Oudervereniging Vanaf 7 april houden we weer een kledinginzamelingsactie. Mocht u nu al veel kleding hebben en het niet langer zelf kunnen bewaren laat dit dan even weten. Opknappen schoolplein De oudervereniging wil graag in samenwerking met het team en de leerlingen het schoolplein opknappen. Diverse werkgroepen zijn momenteel al bezig met het organiseren van diverse acties om hier geld voor te verzamelen. Heeft u nog goede ideeën? Bent u bekend met fondswerving? Kent u mensen in het management van grote bedrijven die ons zouden willen sponsoren? Weet u nog een ludieke actie om geld binnen te halen? Kunt u zelf de handen uit de mouwen steken? Laat het ons weten! U kunt dit aangeven bij de leden van de oudervereniging of via ovbrummelbos@hotmail.com Groep 1: Het gebruik van taal is heel belangrijk. Jonge kinderen kunnen door het gebruik van platen en foto`s zich makkelijker uitdrukken.

3 Deze week staat helemaal in het teken van Het Verkeer. Voor de vakantie heb ik de digitale lessen al gedaan. Het waren voorbereidende lessen voor deze week. Vandaag was de praktijkles in de speelzaal. De kinderen oefenen het veilig oversteken. Samen hebben we gepraat over het gebruik van het autostoeltje en de gordel. Op een oefenautostoel konden de kinderen gaan zitten. In de klas maken we auto`s en natuurlijk zullen de kinderen veel vertellen aan de hand van verschillende verkeerssituaties die ze zien op een grote plaat. We luisteren naar de verschillende verkeersgeluiden en doen ze natuurlijk ook na. Groep 1-2: Deze week staat in alle groepen het thema Verkeer centraal. Bij ons begint het met een praktische les Toet, toet in de speelzaal. Er worden door Streetwise allerlei materialen geleverd om te oefenen. Vóór de vakantie hebben we al een voorbereidingsles hierover gehad. Het oversteken, geluiden in het verkeer en waar/hoe zit je in de auto staan centraal. We bekijken veel digitale praatplaten met een verhaaltje en liedje erbij. Ook prentenboeken/ filmpjes waarin verkeer centraal staat gaan we bekijken. We hopen zo de kinderen een stukje bewustwording in/ van het verkeer mee te geven. Groep 1-2 in actie tijdens het bont uurtje. En wat deden ze het goed!

4 Groep 3: Tijdens de gezellige middag voor de vakantie hebben we ons zelfgemaakte lied van Opa Bakkebaard gezongen voor groep 1 en 2. Sommige kinderen vonden het wel heel spannend! Vanmorgen zijn we begonnen met de verkeersles van Streetwise. Ogen testen; hoe zit ik in de auto; waar let ik op bij het oversteken, enz. Een leerzame ochtend, waar we deze week zeker nog eens op terug zullen komen. Dinsdag is er een fietscontrole. Kom je dan op de fiets naar school? Deze week ronden we kern 7 af met alleen een toets van Veilig en Vlot. Ook moeten de kinderen nog een kaart van de DMT lezen bij juf. We starten met kern 8. Dit gaat over het theater. Een leuke kern met een gezellige afsluiting! Hierover krijgen de kinderen binnenkort een briefje mee. Met rekenen leert meester Arnoud ons werken met getallenmuurtjes. Het ziet er best wat ingewikkeld uit, maar eigenlijk is het gewoon een puzzeltje. We proberen ook elke dag wat erbij en eraf sommen tot 5 te maken. Deze sommen moeten nu vlot en foutloos gemaakt kunnen worden. Groep 4: Groep 5: Na een heerlijke vakantie gaan we weer enthousiast aan het werk beginnen. Vandaag hadden we een mooi begin van de week nl. Streetwise met als thema Hallo auto. Morgen is er een fietscontrole. Alle kinderen kunnen dan hun fiets laten controleren. Het nieuwe thema van taal is Plaaggeesten en pestkoppen. We gaan samen discussiëren over plagen en pesten en we leren wat het verschil is. We maken hierover opdrachten en passen uitdrukkingen toe (bijv. Zo nijdig als een spin, zo mak als een lammetje). Bij spelling leren de kinderen woorden met -lijk aan het eind. Met rekenen herhalen we deze week nog de gewone deelsommen (56:7=) en de grote deelsommen (72:6=) Daarna volgt de toets van blok 4. Met natuur starten we met een nieuw thema over kale takken en bomen. Groep 6:

5 We hopen dat iedereen genoten heeft van een heerlijke vakantie week. De thema tafel winter hebben we opgeruimd en een nieuwe tafel gemaakt, met als thema: Met een knipoog naar het voorjaar. Vandaag hebben we de activiteit STREETWISE gehad. Leerzaam en interessant. Alle kinderen hebben een nieuwe plaats in de groep gekregen en een nieuwe plek in de gym rij. Dit betekent met iemand anders naast je overleggen, samenwerken en naar de gymzaal lopen. Deze week maken we een start met de boekbespreking. De kinderen hebben hier enkele weken geleden de informatie van mee naar huis gekregen. Het is de bedoeling dat ze het stappenplan volgens het schema hanteren. Alle kinderen zijn vandaag gestart met het 3 e verslag. Hierbij mogen ze een onderwerp naar keuze kiezen. Uitgangspunt hierbij is: Kies een onderwerp waar je nog niet veel van weet, maar waar je juist wel veel over te weten wilt komen. Ook staan er enkele verslagpresentaties voor de komende dagen gepland. Bij rekenen ronden we blok 4 af met een toets, herhalings en verrijkingsbladen. Bij Taal maken we een begin met een nieuw hoofdstuk: Wil jij mijn vriendje zijn. In dit hoofdstuk gaat het bij de woordenschat om relaties, samenstellingen, tegenstellingen en onzinwoorden. Woensdag 12 maart vieren we in groep 6 de verjaardag van juf Ineke. Groep 7: Na een heerlijk weekje vakantie gaan we weer aan de slag. Deze week zal in het teken staan van verkeer. Zo hebben we vandaag deelgenomen aan Streetwise. Morgen is er fietscontrole (vergeet niet je fiets mee naar school te nemen). Donderdag krijgen we theoretische voorlichting over de Dode Hoek. Vrijdag volgt het praktische gedeelte. Rekenen: We ronden blok 4 af en maken de toets. Taal: We werken verder rondom het thema: Kom bij de club! Zo ervaren we dat woorden een gevoelswaarde hebben door ze te ordenen in groepen, maken we een gedicht en lezen we een woordenboek. Spelling : We maken kennis met leenwoorden uit het Frans (afspraak journaal). Hoor je zj dan schrijf je g of soms j. Hoor je ee dan schrijf je é. Bij een aantal woorden hoor je oo, maar schrijf je eau. Bij andere woorden hoor je oe, maar schrijf je ou. Op maandagmiddag 3, 10, 17 en 24 maart gaat juf Jose de cursus Social Media volgen. Op die middagen zal juf Evelyn Rolink komen invallen. Groep 8: Agenda: Ma 3-3 Streetwise voor alle groepen Di 4-3 fietscontrole groep 3 t/m 8 Bouwvergadering middenbouw Woe 5-3 luizencontrole groep 3,4 en 5 SMT-vergadering Do 6-3 luizencontrole groep 1 en 2 Vrij 7-3 luizencontrole groep 6,7 en 8 Vrachtwagen dode hoek groep 7 en uur uur Ouderbrief bij Trefwoord Lekker Makkelijk Beste Ouders, Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Gemak dient immers de mens. Voortdurend proberen we de dingen in ons leven zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Een koffiezetapparaat, een afstandsbediening, wasmachine of rekenmachientje zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. We maken het ons graag makkelijk.

6 Tegelijk kunnen ouders zich nog wel eens ergeren aan de gemakzucht van kinderen. Ruim je kamer eens op, je broodtrommel vergeten? je mobieltje kwijt, fiets niet op slot?, liever met de auto gebracht dan op de fiets? Het zijn herkenbare situaties, waarin gemak meer het probleem dan de oplossing is. Wanneer is makkelijk goed en zinvol? Wanneer juist niet? Dat is nog niet zo simpel om uit te maken. In de Trefwoordlessen staan we daar de komende weken bij stil met de kinderen. Wat vinden zij makkelijk, wat moeilijk? We vragen de kinderen naar hun bereidheid om ergens moeite voor te doen. Leren op school gaat meestal niet vanzelf. Er wordt wel degelijk inspanning van de kinderen gevraagd. Wat win je ermee als je bereid bent om ergens moeite voor te doen? We willen de kinderen laten zien dat je grenzen kunt verleggen door de lat wat hoger te leggen, en nieuwe mogelijkheden ontdekken. Al kun je de lat ook te hoog willen leggen. We willen kinderen ook laten zien dat het voldoening en vertrouwen geeft wanneer je ergens moeite voor wilt doen. In de lessen horen kinderen een verhaal dat Jezus heeft verteld over twee mensen die een huis bouwen. De een doet het lekker makkelijk, op het losse zand, zonder fundering. De ander kiest voor een stevige oplossing en doet moeilijk met een fundering op rotsgrond. Het zegt iets over hoe je in het leven wilt staan. Ben je bereid ergens moeite voor te doen? Voor dingen, voor mensen, je relaties, voor je idealen? In elke situatie mogen we het antwoord zelf opnieuw geven.

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Lopen op het plein! Jaargang: 26. Nummer: 15. 3 maart 2014. Regel van de week. Agenda. Nieuws vanuit de directie. Luizencontrôle

Lopen op het plein! Jaargang: 26. Nummer: 15. 3 maart 2014. Regel van de week. Agenda. Nieuws vanuit de directie. Luizencontrôle Regel van de week Lopen op het plein! Agenda Dinsdag 4 maart Woensdag 5 maart Donderdag 13 maart Maandag 17 en dinsdag 18 maart Maandag 17 maart Inloopochtend van 8:30 uur tot 9:30 uur Start stemperiode

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng?We hebben nu al een beetje geoefend met een boekbespreking, maar voor veel kinderen is praten met

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Groep 4 gaat voor het eerst een spreekbeurt voorbereiden en houden. Moeilijk? Eng? Voor veel kinderen is praten met de groep als publiek wel lastig. De een maakt zich er drukker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema.

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 16. Herhaling thema. Wat leert u in deze les? De woorden van les 12, 13, 14 en 15. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 08 14-10-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA17 MA24 Directeur aanwezig Directeur

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Kinderboekenweek 2012

Kinderboekenweek 2012 www.dekloostertuin.nl De Kloostertuinier Informatiebulletin van: CBS De Kloostertuin te Assen 8 e Jrg. nr. 2 27 september 2012 Kinderboekenweek 2012 Hallo wereld in tachtig dagen Mooi project, mooi project

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 april 2015

Donderdagbrief 2 april 2015 Donderdagbrief 2 april 2015 Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind. De Paasvriering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 3 en 4

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 3 en 4 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 3 en 4 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Veilig kennismaken met het verkeer

Veilig kennismaken met het verkeer Veilig kennismaken met het verkeer Goed en verantwoord omgaan met verkeerssituaties leert een kind maar op één manier: in de praktijk! ANWB Streetwise is een verkeerseducatieprogramma voor kinderen op

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Huiswerk op de Sint Josephschool.

Huiswerk op de Sint Josephschool. Huiswerk op de Sint Josephschool. Informatiebrochure voor ouders / verzorgers. Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op de Sint Josephschool. We hopen

Nadere informatie

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015

Jaargang 6. Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Jaargang 6 Nieuwsbrief 03 13-10 - 2015 Buitendorpstraat 1 2471 AW Zwammerdam T 0172-61 38 03 oranjenassau@scopescholen.nl www.oranjenassau.scopescholen.nl Agenda 12 16 oktober 19 23 oktober 26-30 oktober

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 21 21 januari 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Meenedelingen 163 1 november 2015

Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS Daltonschool de Meene - Frans Halsstraat 25 7021 DL Zelhem Tel. 0314-622 002 - info@cbsdemeene.nl - www.cbsdemeene.nl Meenedelingen 163 1 november 2015 CBS "De Meene" - Frans Halsstraat 25-7021 L Zelhem

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Jaargang 23 Nieuwsbrief 17 mei 2016

Jaargang 23 Nieuwsbrief 17 mei 2016 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 23 Nieuwsbrief 17 mei 2016 Belangrijke data 17-18 mei Schoolreis groep 7 24 mei Screening CJG groep 2 30-31

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016

Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Predikant Swildensstraat 35 5421 VA Gemert tel. 0492-361419 directie@kcsamenstroom.nl www.kcsamenstroom.nl Informantje 19 22 juni 2016 Jaargang 2015-2016 Inhoud Berichten voor het hele kindcentrum... 1

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Thuis films kijken. Acteurs spelen het verhaal na. de acteur = iemand die voor zijn beroep toneelspeelt of in een film speelt

Thuis films kijken. Acteurs spelen het verhaal na. de acteur = iemand die voor zijn beroep toneelspeelt of in een film speelt Speciale les over auteursrecht tekst niveau AA Thuis films kijken 1 Jij kijkt vast wel eens naar een film. 2 Dat kan in de bioscoop. 3 Maar je kunt films ook thuis bekijken. Op internet. 4 Dat is lekker

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie