ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design"

Transcriptie

1 ERIBA Living

2 ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design De ideale caravan voor de hele familie. De ERIBA Living is met zijn chique design en mooie kleurencombinatie zeer aantrekkelijk voor jonge - en jong gebleven kampeerders. De woonkamer ademt een huiselijke sfeer uit en het slaapgedeelte is zo comfortabel ontworpen dat zowel grote als kleine caravanfans zich hier op hun gemak voelen. De ERIBA Living is met zijn stapelbedden zeer kindvriendelijk. Bovendien zijn veel opbergruimtes geïntegreerd, zodat spulletjes heel makkelijk opgeborgen kunnen worden. De ERIBA Living al met al de ideale caravan voor het hele gezin. Characteristics Gewicht: kg Totale lengte: 7,24-8,15 m Breedte: 2,32 / 2,50 m Hoogte: 2,61 / 2,78 m Slaapplaatsen: 4-9 (optioneel)

3 Highlights Stabiele lichtgewicht voertuigopbouw GFK-dakbekleding, met hagelbescherming Hoge belading Stabiel rijden met de anti-slinger-koppeling Groot serviceluik aan de tentzijde Optioneel slaapdak voor twee personen Optioneel verkrijgbaar met elegante gladde plaat Tafel- en werkblad met onderhoudsvriendelijk antivingerafdruk-oppervlak Praktisch leeslampje met nachtlampfunctie en geïntegreerde USB-contactdoos bij alle stapelbedden Living 555 XL met standaard hefbed en royale stahoogte van 208 cm

4 ERIBA Living Buitenaanzicht en opbergruimte Vooraanzicht - ERIBA Living 525 De ERIBA Living is stralend wit gelakt zowel klassiek, modern als neutraal en vormt samen met uw auto een stijlvolle combinatie. De keuze is aan u standaard verkrijgbaar met vuilafstotende hamerslagplaat en optioneel, zoals hier afgebeeld, met elegante gladde plaat. Zijaanzicht ERIBA Living De toegangsdeur is optioneel met raam verkrijgbaar. Zijaanzicht rijrichting links - ERIBA Living 525 Het aantrekkelijke exterieurdesign, in sandwichbouw met aluminiumplaat uitgevoerd, herbergt de modernste en meest robuuste caravan constructie voorzien van sterk isolerende polystyreenkern.

5 Zijaanzicht rijrichting - ERIBA Living 485 Vooraanzicht - ERIBA Living 485 Optioneel is de ERIBA Living met een mooie gladde beplating verkrijgbaar. De hagelbestendige dakbekleding is gemaakt van met glasvezel, versterkt met kunststof. Achteraanzicht De achterkant van de ERIBA Living overtuigt door zijn automotive design met de ERIBA hybride LEDachterlichten.

6 Intelligente opbergruimte De royale opbergruimte onder het bed van de ERIBA Living is zowel van binnen als van buiten optimaal toegankelijk via het grote serviceluik. Om goed bij de opbergruimte te komen kunnen de lattenbodems van alle vaste bedden eenvoudig omhoog geklapt worden. De lattenbodem blijft veilig omhoog staan dankzij de geïntegreerde gasveren. Meer dan alleen een deur Met zijn opbergvakken en de geïntegreerde prullenbak is de toegangsdeur van de ERIBA Living tevens een praktisch meubelstuk.

7 De optionele insectenrolhordeur houdt ongewenste gasten buiten. De ERIBA Living 525 beschikt over een grote garagedeur met een vrije hoogte van 56 x 115 cm (b x h). De ERIBA Living 555 XL heeft standaard een reusachtig garageluik met een vrije laadopening van 168 x 86 cm (b x h). De lattenbodem van het stapelbed dat zich daarachter bevindt, kan omhoog worden geklapt, om maximale toegankelijkheid van de opbergruimte te garanderen. Het grote garageluik heeft standaard een raam, zodat ook degene die in het onderste stapelbed slaapt, prima uitzicht naar buiten heeft.

8 Onder de zitbanken van de royale zitgroep van de ERIBA Living 555 XL zijn ruime opbergvakken te vinden, die gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer de zitbanken omhoog worden geklapt. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

9 ERIBA Living Woon- en kookcomfort Pure levensvreugde voor het hele gezin. Mobiel wonen Het wooncomfort is eerste klas, de beschikbare ruimte is verrassend groot ondanks de geringe buitenafmeting - en de unieke locatie van dit mobiele appartement bepaalt u zelf. De compacte keuken van de ERIBA Living biedt alles wat u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie. In de royale schuifladen kunnen vele keukenspullen overzichtelijk worden opgeborgen.

10 De sfeervolle zitgroep in de ERIBA Living 555 XL nodigt uit om gezellig met de hele familie bijeen te zitten. Tegenover de ingangsdeur is een hoge spiegel aangebracht, waarin men bijvoorbeeld bij het verlaten van de caravan nog even kan controleren of men er goed uitziet. Het hefbed dat standaard in de ERIBA Living 555 XL is ingebouwd, gaat harmonisch op in het totale woonbeeld van de caravan. De zitgroep biedt ook onder het hefbed een open en royaal ruimtegevoel.

11 De zitgroep biedt ook ondanks het hefbed een open en royaal ruimtegevoel en veel bewegingsvrijheid. Luxueuze witte hoogglansfronten zorgen voor exclusiviteit en een gevoel van ongedwongenheid in de caravan. Voorin de ERIBA Living 555 XL biedt een stapelbed twee comfortabele slaapplaatsen. Aan de kleine, daartegenoverliggende zitgroep kunnen de kinderen zich zelf ook wel eens even bezighouden, terwijl mama en papa achterin de caravan het eten bereiden en de tafel dekken.

12 Praktische opbergruimte De royale dakbergkasten in de fraaie combinatie van hoogglans wit en maroon brown hebben chroomkleurige hoogglansgrepen. Diverse open vakken bieden nog meer opbergmogelijkheden. Hoogwaardige koelkast De afsluitbare koelkast van 142 liter heeft een geïntegreerd vriesvak van 15 liter, evenals schappen die verstelbaar zijn en werkt zowel op 12 Volt en 230 Volt of met gas. De dakbergkasten in de keuken sluiten betrouwbaar dankzij de intuïtieve ERIBA snapsluiting en bieden veel ruimte voor alle hobbykoks. De grote laden in de ERIBA Living zijn uitgerust met een Servo-Soft-sluiting en een bestekbak.

13 Gezellig woongevoel De lichte kleuren in de ERIBA Living zorgen ervoor dat de woonruimte heel royaal lijkt. De stofcombinatie Seramon is voorzien van een vlekwerende coating en dus zeer geschikt voor gezinnen. De afvalemmer is praktisch geïntegreerd in de ingangsdeur. Deze is optioneel ook verkrijgbaar met verduisterend raam. De ERIBA Living biedt voldoende opbergruimte evenals dichte en open vakken.

14 De grote tafel in het woongedeelte is voorzien van een vingerafdrukbestendige coating en dus zeer onderhoudsvriendelijk. Ook de stofcombinatie Marcala is standaard uitgerust met een onderhoudsvriendelijke vlekwerende coating. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

15 ERIBA Living Slapen als een koning Ervaar de reiscultuur op het hoogste niveau. Slapen als een koning Het grote dwarsbed aan de voorzijde van de Living 525 biedt een groot ligoppervlak en veel bergruimte onder het bed. Absoluut gezinsvriendelijk De badkamer van de ERIBA Living is ideaal voor gezinnen. Dankzij praktische vakken en kastjes kunnen alle toiletspulletjes snel en eenvoudig worden opgeborgen.

16 Extra slaapplaats Dankzij de verstelbare tafel kunt u snel en eenvoudig uw slaapruimte uitbreiden. Paradijs voor kinderen Voor kinderen zijn de stapelbedden een heel bijzondere ervaring. De ERIBA Living 525 biedt voldoende speelruimte voor de jongsten en veel opbergruimte dankzij een grote linnenkast. De bedden kunnen middels een verduisteringsgordijn afgescheiden worden van het woongedeelte.

17 Gezellige kinderkamer: Het stapelbed in de ERIBA Living 555 XL biedt twee comfortabele slaapplaatsen en in de kleine, daartegenoverliggende zitgroep kunnen de kinderen zich heerlijk vermaken of eens ontspannen. De kinderkamer kan met behulp van een vouw-scheidingsgordijn van het woongedeelte worden afgescheiden, zodat de ouders nog gezellig bij elkaar kunnen zitten, terwijl de kleintjes al slapen. De ERIBA Living 555 XL is standaard uitgerust met een royaal hefbed boven de zitgroep. Met een ligoppervlak van 200 x 144 cm en voldoende vrije ruimte boven het hoofd, is het hefbed heerlijk ruim en staat niets een ontspannen nachtrust meer in de weg. Het hefbed is traploos instelbaar, zodat overdag ook nog ruimte op het bed is voor het beddengoed. Ideaal slaapcomfort Alle vaste bedden bieden het hoogste slaapcomfort dankzij de koudschuimmatrassen en de standaard houten lattenbodems Ergo.

18 Royale opbergruimte In de dakbergkasten, op de open plateaus en in de kelder onder de bedden kunnen allerlei vakantiebenodigdheden worden opgeborgen. De leesspots kunnen vrij in de lichtstrip worden gepositioneerd. Als optionele uitvoering is ook een USB-contactdoos voor de lichtrail verkrijgbaar, die eveneens vrij kan worden gepositioneerd. De stapelbedden zijn voorzien van grote ramen en zorgen daarmee voor frisse lucht. De lattenbodems van de stapelbedden kunnen standaard omhoog worden geklapt en zijn dankzij het standaard garageluik ook van buitenaf perfect toegankelijk.

19 In de badkamerkast is plaats voor alle belangrijke cosmetica en toiletbenodigdheden. Veel open en dichte vakken in de badkamer bieden voldoende ruimte voor spulletjes van het hele gezin. De wastafel is eveneens voorzien van een hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk antivingerafdruk-oppervlak.

20 Perfect uitzicht vanuit het bed voorin de ERIBA Living 525 dankzij het royale raam met verduisteringsrolgordijn en hor. Opbergruimte om van te dromen De royale opbergruimte onder het Franse bed van de Living 485 is zowel van binnen als van buiten optimaal toegankelijk via het cm grote serviceluik.

21 In de kleding- en linnenkasten is voldoende ruimte voor de complete vakantiegarderobe. Praktisch is de linnenkast in de ERIBA Living 485, die naast de kledingkast met stang ook vakken heeft. In de compacte badkamer van de ERIBA Living 555 XL is alles te vinden wat men in een badkamer nodig heeft: wastafel, toilet, douchebak en een grote spiegel.

22 Op het plateau van de wastafel is genoeg ruimte voor een beker, zeepdispenser en andere toiletbenodigdheden. De kledinghaken op de buitenwand zijn praktisch om washandjes, handdoeken of kleding aan op te hangen. In de kasten in de badkamer kunnen alle toiletbenodigdheden als toiletpapier, handdoeken, zeep, crèmes en overige hygiëneartikelen netjes worden opgeborgen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

23 ERIBA Living - Indeling & gegevens ERIBA Living 470 Opbouwmaten 751x232 Slaapplaatsen 4/ +2 ( ) ERIBA Living 485 Opbouwmaten 724x232 Slaapplaatsen 4/ +2 ( ) ERIBA Living 525 Opbouwmaten 722x232 Slaapplaatsen 5/ +3 ( ) ERIBA Living 555 XL Opbouwmaten 755x232 Slaapplaatsen 7 ERIBA Living 560 Opbouwmaten 815x250 Slaapplaatsen 6/ +3 ( )

24 ERIBA Living 565 Opbouwmaten 768x232 Slaapplaatsen 5/ +3 ( )

25 ERIBA Living - Standaard uitvoering De al in de fabriek ingebouwde, uitgebreide standaarduitrusting maakt van de ERIBA Living een highlight voor alle gezinnen. Instappen, genieten en een heerlijke tijd beleven! Hoge belading Rijden zonder slingeren Goed beschermd De extra lange dissel als standaarduitrusting voor de ERIBA Living biedt niet alleen plaats aan een disseldrager, maar zorgt dankzij de kogeldruk van max. 100 kg voor voldoende draagvermogen en bovendien voor meer rijstabiliteit. De stabilisatorkoppeling met automatische oploopinrichting en achteruitrij-automaat als standaarduitrusting onderdrukt slingerbewegingen al voordat ze ontstaan en vergroot zo de veiligheid tijdens het rijden met de ERIBA Living. De standaard GVK-coating op de voorkant, op het dak en op de achterkant zorgt voor bescherming tegen hagel en andere weersomstandigheden. Opvallende achterzijde Nette afvalverwijdering Beveiligde ramen Met de multifunctionele ERIBA verlichting in hybride LEDtechnologie heeft de ERIBA Living een heel markante achterzijde. Stevige rangeergrepen aan de voorkant evenals de doorlopende rangeerbeugel aan de achterkant maken het bewegen en verplaatsen van de caravan op een camping gemakkelijker. In de ingangsdeur van de ERIBA Living is standaard al een afvalemmer ingebouwd. Zo is het schoonmaken en netjes houden van de caravan maar half zo veel werk. Alle ramen van de ERIBA living zijn uitgerust met een hor, veiligheidsvergrendeling en verduisteringsrolgordijn. Zo worden zoemende plaaggeesten, brutale inbrekers of te veel daglicht veilig naar buiten verbannen.

26 Ideaal slaapcomfort Extra slaapmogelijkheid Alle vaste bedden overtuigen dankzij de koudschuimmatrassen en de standaard houten lattenbodem Ergo met ultiem slaapcomfort. De zitgroepen van de ERIBA Living kunnen standaard worden omgebouwd tot een bed. Zo kunnen heel praktisch in een handomdraai extra slaapplaatsen worden gecreëerd. Onderhoudsvriendelijke bekleding Alle bekledingstoffen zijn standaard voorzien van een vlekwerende coating en hebben uitstekende gebruiks- en onderhoudseigenschappen. Chassis Volledig gegalvaniseerd lichtgewicht chassis met gegalvaniseerd ashuis Verlengde dissel voor meer rijstabiliteit en plaats biedt voor een fietsendrager Delta as met onafhankelijke wielophanging Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en bedienbaar met één hand: Onderdrukt slingerbewegingen Reservewielhouder in gasflessenkast Gegalvaniseerde hoeksteunen Exterieur Zijwanden in structuurplaat, kleur wit Ingangsdeur, uit één deel, met gevormd binnendeel en kledinghaken aan de binnenzijde Afvalemmer, in ingangsdeur geïntegreerd Dak, voor- en achterzijde in hagelwerend GFK, kleur wit Exclusieve ERIBA multifunctionele achterlichten in LED hybride technologie Stabiele rangeergrepen voor, rangeerbeugel achter over de gehele breedte Alle ramen met verduistering, hor en ontluchtingsstand Alle ramen getint en met isolerend dubbel acrylglas Disselkast, geïsoleerd, met robuuste en lichte alu ribbelplaatbodem en een lage beladingsrand Geïntegreerde disselkast geschikt voor 2 x 11 kg gasflessen, reservewiel, afvalwatertank en wielkeggen

27 Interieur Royale kamerhoge kledingkast Garderobe met spiegel en elastieke bespanning Bekleding & Decor Meubeldecor Grand Oak Alle bekledingsstoffen met ERIBA-vlekkenbescherming behandeld Bekledingsstoffen: Seramon, Leano Wonen, Slapen & Verlichting LED voortentlamp Moderne spots, verstelbaar Alle vaste bedden met koudschuimmatrassen en afneem-/wasbare overtrekken Bedombouw van zitgroep is mogelijk Houten lattenbodem Ergo bij alle vaste bedden, kunnen omhooggeklapt worden Keuken Combinatie met spoelbak en 3 pits kooktoestel met elektrische ontsteking Schuifladen met fronten in hoogglans Keukenladen met Servo-Soft sluiting Keukenlade met bestekbak Bedieningsknoppen kooktoestel afneembaar voor reiniging Badkamer Gesloten badkamerkast met extra ruimte voor spulletjes Draaitoilet met niveau indicatie en cassette met wielen Verlichte spiegel Melkglas dakluik 28 x 28 cm Douchebak Handdoek houder Installatie & Techniek

28 Omvormer 230 V / 12 V met automatische omschakeling naar trekvoertuig 13 polige Jäger-stekker Rugleuningventilatie zorgt voor goede luchtcirculatie bij de ramen Rookmelder Bergkasten met ontluchting Vorstbestendige waterinstallatie voor gebruik in winter 44 l vers watertank (vaste tank met vulopening buiten)

29 ERIBA Living - Optionele uitvoering Frisse lucht van boven Ruimte voor de fietsen Meer stabiliteit Het optionele ERIBA-slaapdak brengt u naar de top en zelfs met het beste uitzicht. Het biedt extra slaapruimte - zonder de zitgroep om te hoeven bouwen. Het optionele fietsenrek op de dissel biedt een veilige plek voor twee fietsen en kan weggeklapt worden om toegang te krijgen tot de disselkast. De gegalvaniseerde steunen geven de ERIBA-caravan een veilige stabiliteit op elk terrein. Met de optionele steunvoeten kan de stabiliteit verder worden verhoogd. Mooie, sportieve aluminium velgen Houd plaaggeesten buiten Universeel voortentstopcontact De optionele rolhordeur houdt ongewenste gasten buiten. Het optionele buitenstopcontact is zo aangebracht dat hij makkelijk bereikbaar is en de kabel eenvoudig aangesloten kan worden. De optionele, hoogwaardige aluminium velgen zijn bijzonder opvallend en onderstrepen het chique uiterlijk van de ERIBA Living. Tevens verhogen ze de laadcapaciteit Chassis Steunvoeten (4 stuks) voor caravan steunen: Verhindert wegslippen of verzakken van de steunen 150,- Premium disselneuswiel met geïntegreerde kogeldrukmeter 100,- Kunststof disselafdekking 130,- Lichtmetalen velgen ERIBA 5-ster dubbele spaken, zilver 510, XL

30 Anti-slingersysteem: Door rustig afremmen trekt de caravan zelfstandig terug in het spoor 1.010,- Reservewiel met lichtmetalen velg 1) 300,- Reservewiel met stalen velg 1) 250,- Mover (elektrisch) met afstandsbediening voor monoas 3) 3.040,- Technisch toegestane maximum massa naar kg 400,- Technisch toegestane maximum massa naar kg 400,- Technisch toegestane maximum massa naar kg 510,- Exterieur Disseldrager voor twee fietsen, max. draaglast 60 kg, geschikt voor E-bikes, 130 x 49 x 85 cm 380,- Uitzetbaar raam voor (zijwaarts), met verduistering en hor 14) 350,- Uitzetbaar raam voor (centraal), met verduistering en hor 15) 400,- Slaapdak met maxi-tweepersoonsbed 16) 4.260,- Dakairco met een koelvermogen van W incl. LED verlichting en afstandsbediening 2.240,- Ingangsdeur met raam Zijwanden in gladde plaat, kleur wit XL XL XL 180, ,- Dakluik 70 x 50 cm, dubbelschalig, in woongedeelte 590,- Hordeur 330,- Bekleding & Decor Bekledingsstof Marcala ,- Wonen, Slapen & Verlichting ERIBA origineel hoeslaken, kleur grijs 200,- Alle vaste bedden met EvoPore matrassen met 7 zone ergonomie concept en optimale ventilatie evenals afneem- en wasbare overtrekken 300,- 4 kussens met overtrek 200,- 3e stapelbed 610,- Ambiance verlichting 360,-

31 Badkamer Douche uitrusting met armatuur en gordijn 290,- Raam in badkamer (melkglas), uitzetbaar en met verduistering en hor 300,- Installatie & Techniek Elektro pakket, bestaat uit: 95 Ah AGM-woonruimte accu evenals laadapparaat met geïntegreerde booster en display 7) 800,- Warme luchtverdeling/ringverwarming 7) 330,- 22 l afvalwatertank, rolbaar (geplaatst in disselkast) 120,- Vloer(bij)verwarming (elektrisch) in het woongedeelte en middenpad 700,- USB extra stopcontact (kan in lichtrails geklikt worden) XL XL XL 20,- Elektrische bijverwarming voor gaskachel, in drie niveaus: 500/ 1000/ 2000 W 410,- Universeel buitenstopcontact (230 V, 12 V, TV) incl. gasstopcontact buiten met afsluitkraan (rechts voor) 10) 350,- Elektrische warm waterboiler met 5 l waterinhoud (300 Watt) 300,- Gasalarm met geïntegreerde sirene - detecteert verdovingsgas, propaan en butaan (permanente zelftest met sensor) 200,- Warme lucht blower 12 V 7) 325,- Multimedia TV voorbereiding ,- De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

32 ERIBA Living - Decor, bekledingsstoffen & tapijtset Het interieur in één oogopslag. Overzicht bekledingsstoffen Leano / textiel Seramon / textiel Marcala / textiel (Standaard) (Standaard) (Optioneel) Houtdecor Grand oak De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA CARAVANS 2020 Prijsinformatie geldig vanaf 1-7-2019 VOERTUIGPRIJS EN TECHNISCHE GEGEVENS ERIBA TOURING Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 ALL IN prijs af dealer 19

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition"

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring 60 Edition Nur für den internen Gebrauch Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand 19.07.2018 Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition" Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring "60 Edition" Familia

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ERIBA Caravans 2019 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia

Nadere informatie

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light - Compacte caravan voor op reis Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden?

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light - Compacte caravan voor op reis Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden?

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau Innovaties voor uw vakantie. De nieuwe HYMER Tramp S is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne, typische HYMER-designaccenten,

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Speciale uitvoering ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 Troll 530 Troll

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer ERIBA Caravans 018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.017 ALL-IN Verkoopprijzen ERIBA Caravans 018 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL - Origineel op reis Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen.

Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen. Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen. En het melodieuze gerinkel van koebellen dat alles maakt de

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT Momenten COLLECTIE 2020 Dat is het! t c e f f e n a Sterckem BENL UW IDEALE REISGENOOT I EASY EASY 340CP 380CE 390CP 420CP 430PE 470PE 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 3 4 3 4 5 6 6 6 Lengte incl. dissel

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een c go Caravan to go Met de c go krijg je gewoon zin om je spullen te pakken en er op uit te gaan. Hij ziet er modern en fris uit, is er in vier pittige bekledingen en biedt een ruime keuze aan indelingen:

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. NL Technische gegevens KNAUS plus transport transport plus Voertuigmaten: Totale lengte (cm), inclusief dissel 588 588 592

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies:

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies: Caravan to go! B c go Caravan to go! Ontdek de vrijheid met onze nieuwe c go! Vier verschillende indelingen willen er graag met u op uit. Welke plannen u ook heeft deze kleine, lichte en compacte caravan

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT 2018 BENL collectie UW IDEALE REISGENT STARLETT Starlett 330CP Starlett 390CP Starlett 400UL Starlett 420CP Starlett 450LJ Starlett 480CP STARLETT 330 CP 390 CP 400 UL 420 CP 450 LJ 480 CP Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17 UW IDEALE REISGENOOT collectie 2017 Starlett Starlett 330CP 370CE 390CP 400UL 420CP 430CP 450LJ 450CP 470CP 470PE 476PE 480CP 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 2 4 4 2/4 4 4 3 4 4 6 4/6 4 6 6/7 Lengte incl.

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Verkoopprijzen incl. transport

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING Het compleet uitgeruste jubileummodel J A A R PIONIERS- GEEST INHOUD In het begin was er de oer-troll. Het eerste meesterwerk van het mobiele reizen, gebouwd

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR.

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR Nederland Technische gegevens Prijzen KNAUS plus transport transport

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013 CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013 NOTITIES CARAVANS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Premio 4 7 Averso 8 11 Averso top 12 15 Averso plus 16 17 Stofferingen 18 Meubeldecors 19

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 Notities CARAVANS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Premio 4 7 Averso 8 11 Averso top 12 15 Averso plus 16 17 Stoffen 18 1 Ramen 2 Vast bed 3

Nadere informatie

Caravans Delight 2014

Caravans Delight 2014 De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 HYMER Van/Exsis-i SilverLine HYMER Van WhiteLine Hymermobil B-Klasse SL BestLine Hymermobil B-Klasse HighLight Hymermobil B-Klasse SL StarEdition HYMER

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

SASSINO voor de instappers

SASSINO voor de instappers INHOUD Voetnoot ) Bij de optie uitklapbaar dak vervalt het dakluik in de sanitaire ruimte. Het raam in de sanitaire ruimte is dan standaard. Bovendien vervalt het dakluik en/of Midi dakluik Premium. Het

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t in één overzicht - Origineel op reis Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers

Enjoy the good times. caradofeeling. Campers njoy the good times caradofeeling ampers 2012 www.carado.nl eleef het grote vakantiegevoel: Uw arado-mobil biedt alles, wat u zich op vakantie wenst: rijplezier, veel comfort en veel plek. Voor een vakantie

Nadere informatie

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED.

COMPLEET ANDERS, WIE IS PEP... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE EN NET ZO GOED. PEPby ... ZONNEDAUW MET CARRIBEAN BLUE Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte levensvreugde.

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

m o d e l l e n PePby

m o d e l l e n PePby PEPby modellen 2017 ... Zonne-dauw met Carribean Blue Onbegrensde vrijheid, kleurrijke ritmes en fascinerende lifestyle: Ervaar het pulserende PEP gevoel wanneer TABBERT kwaliteit zich mengt met extraverte

Nadere informatie

MINI SILVER COLLECTIE 2017

MINI SILVER COLLECTIE 2017 COLLECTIE 2017 270 Ontdek de 270 in een ander daglicht, met de zwarte decoratie voor de standaardversie of in één van de 3 mogelijke kleurvarianten, al naar gelang uw smaak en zin. Deze uiterst compacte

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster.

Hymermobil StarLine. Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Er rijdt een nieuwe ster. Hymermobil StarLine Hoogtepunten Premium-integraal met exclusief comfort. De Hymermobil B-klasse op een Mercedes-Benzchassis draagt terecht de naam StarLine.

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop

Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop De Oceane. Een gezellig en comfortabel chalet met twee ruime slaapkamers. Deze mobilhome biedt een functionele en zeer uitgebalanceerde

Nadere informatie

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING C ompleet e ui t ge r u s t odellen jubileumm in m o d e r n in t e r i e u r Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze

Nadere informatie

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR.

GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. GEWELDIG ONTDEK DE VRIJHEID, DIE BEWEGT PRIJSLIJST CARAVANS 2016 DESEO. SPORT&FUN. SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR Nederland SPORT&FUN Technische gegevens Prijzen 480 QL Technische

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

Auto voor alles en iedereen.

Auto voor alles en iedereen. NL B Auto voor alles en iedereen. De evan is er! De efficiënte en variabele auto van de volgende generatie. Vrijheid, blijheid, (be)leven. Wij hebben daar een auto van gemaakt. Met de evan verovert een

Nadere informatie