ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit."

Transcriptie

1 ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit.

2 ERIBA Nova SL - Origineel op reis Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder andere te danken aan de GFK vloer van 51 mm dik, de PU-raamframes, de PUALhightech-opbouw en de vorstbestendige installaties. De optioneel verkrijgbare warmwateren vloerverwarming biedt een aangenaam comfort, net als thuis. Vanzelfsprekend is ook hier het raum+system aanwezig, dat instaat voor een optimale benutting van de ruimte. Een modern design in combinatie met een prima functionaliteit en een uitstekende, comfortabele uitrusting maken van de ERIBA Nova SL een unieke belevenis. Characteristics Gewicht: kg Totale lengte: 7,21 8,05 m Breedte: 2,30 / 2,40 m Hoogte: 2,62 m Slaapplaatsen: 4 Highlights PUAL-constructie: prima isolatie, optimale stabiliteit Meer bewegingsvrijheid met een stahoogte van 1,98 m PU-kaderraam met dubbele beglazing, binnenframe GFK-lichtgewichtbodem (zonder hout), 51 mm Verswatertank van 50 l onder de vloer raum+system: extra bergruimte en functionaliteit Exclusieve, multifunctionele, hybride ledlampen in de ERIBA De drie typische ERIBAbalken zijn s nachts duidelijk zichtbaar

3 ERIBA Nova SL - Buitenaanzicht & opbergruimte Vooraanzicht Dak, voor- en achterzijde in kleur Carrara wit met nieuwe, elegante stickers

4 Achteraanzicht Met stevige rangeergrepen aan de voorkant en een doorlopende rangeerbeugel aan de achterkant kan de ERIBA Nova SL snel en eenvoudig in de juiste positie worden gebracht. De achterkant bekoort door het automotive design en de nieuwe, hybride LED-lampen, ook s nachts duidelijk te herkennen dankzij de 3 typische ERIBA-balken. Echte blikvanger Ondervloer Het bijzondere uiterlijk van de kwalitatief hoogwaardige lichtmetalen velgen (optioneel) van het merk Goldschmitt zorgt ervoor dat de ERIBA Nova GL een nog elegantere indruk maakt. Door het lagere gewicht is bovendien een aanzienlijk hoger draagvermogen mogelijk. Volledig verzinkt systeem-lichtgewicht-chassis met verzinkte assen - Optionele afvalwatertank onder het voertuig, standaard 50 liter - Verswatertank onder de vloer, geïsoleerd en verwarmd.

5 Zijaanzicht rechts Alle ramen zijn getint en voorzien van isolerend dubbel acrylglas. Om de opbergruimte onder het bed ook van buitenaf te kunnen bereiken, bevindt zich daar een groot serviceluik. Fietsendrager De disseldrager voor twee fietsen is veilig en handig. De fietsendrager kan neergeklapt worden, zodat de gaskast vrij toegankelijk is zonder de fietsen te moeten verwijderen.

6 Voor de ERIBA Nova SL is optioneel het premium neuswiel met geïntegreerde kogeldrukgewichtsweergave, comfortwiel en geïntegreerde draagarmvering verkrijgbaar. Met de geïntegreerde kogeldrukgewichtsweergave van het premium neuswiel houdt men tijdens het beladen van de caravan altijd het gewicht dat effect op de dissel heeft in het oog voor een gelijkmatige belading van de caravan. Op het optionele, universele voortentstopcontact met een aansluiting voor een 230 V, 12 V en een tv-aansluiting kunnen de daarvoor geschikte elektrische apparaten ook vóór de caravan heel gemakkelijk aangesloten en gebruikt worden. Het als speciale uitrusting verkrijgbare elektropakket bestaat uit een 95 Ah AGMwoonruimteaccu, een laadautomaat voor 230 V, een LED-laadcontroleweergave en een booster. Dit wordt ondergebracht in de opbergkast onder de zitgroep. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

7 ERIBA Nova SL - Woonvoorziening Mobiel en luxueus wonen. Stijlvolle sfeer De zitgroep in de ERIBA Nova SL zorgt samen met de led-sfeerverlichting voor een lounge-gevoel.

8 Optionele led-tv Optioneel biedt de ERIBA een led-tv van 22 inch in het multimediapakket All-in verkrijgbaar. Voornaam en warm Het tafelkleed, de kussens voor het woon- en slaapgedeelte en de sprei, optioneel in het cocoonpakket verkrijgbaar, verschaffen de ERIBA Nova SL een uiterst voorname en warme sfeer.

9 Veel licht Dankzij het standaard panoramadakluik straalt het woongedeelte in een helder licht. De royaal ontworpen indelingen bieden een ongelooflijk ruimtegevoel. Gasverwarming Veilig en verduisterend Standaard beschikt de ERIBA Nova SL over een gasverwarming met een exacte regeling en een stille ventilator. Alle ramen van de ERIBA living zijn uitgerust met een hor, verduisteringsrollo, veiligheidsvergrendeling en ventilatiestand.

10 Direct naast de ingangsdeur van de ERIBA Nova SL 590 bevindt zich een open garderobe met kledingstang, waarin jassen bij het betreden van de caravan direct netjes kunnen worden opgehangen. Dankzij het 230 V- en het 12 V-stopcontact in het garderobevak, die als speciale uitrusting bij de radio-/tv-voorbereiding voor het woongedeelte zijn inbegrepen, vinden elektrische apparaten een vaste plaats wanneer ze moeten worden opgeladen. Ruime dakbergkasten Veel opbergruimte bieden de ruime dakbergkasten met hoogwaardige kleppen met hoogglans in het meubeldecor Palatino Apfel Creme.

11 Het praktische sideboard tussen woon- en slaapgedeelte in de ERIBA Nova SL 590 biedt met het extra schap royale mogelijkheden om iets op neer te zetten. Een ruime kledingkast evenals grote, diepe laden en vakken bieden plaats aan verbazingwekkend veel vakantiekleding, linnengoed, schoenen en alles wat men onderweg nog nodig heeft. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

12 ERIBA Nova SL - Slaapvoorziening Een prima plekje waar vermoeide reizigers kunnen uitrusten. Een droom van eenpersoonsbedden De beste omstandigheden om zachtjes naar dromenland te gaan: twee meter lange eenpersoonsbedden met koudschuimmatrassen, ergonomische lattenbodem en afneembare matrasbeschermingshoezen.

13 Twee worden één Met een optionele, oprolbare lattenbodem kunt u de twee eenpersoonsbedden snel tot een grote ligweide omvormen. Ideaal voor boekenwurmen Bedkast als opbergruimte Ontspannen een goed boek lezen: afzonderlijk te bedienen leeslampjes en praktische rekjes bij het hoofdeinde maken dat mogelijk. Hier is ook een stopcontact aanwezig. Via het serviceluik rechts is de opbergruimte onder het bed gemakkelijk toegankelijk.

14 Veel plaats en opbergruimte Vrij te gebruiken opbergruimte onder de bedden dankzij het raum+system. De grote opbergvakken boven de bedden bieden veel plaats en kunnen ook 's avonds perfect gebruikt worden: dankzij de standaard sfeerverlichting is er ook binnenin verlichting.

15 Voornaam en elegant Het optionele cocoonpakket omvat spreien en twee kussens voor het slaapgedeelte hier afgebeeld in de ERIBA Nova SL 540. De ruime kledingkast bevat een drooglade waarin natte kleding dankzij de verwarming kan drogen. Optioneel is in de ERIBA Nova SL een warmwaterverwarming geïntegreerd.

16 Het royale slaapgedeelte in de ERIBA Nova SL 590 met een twee meter lang queensbed straalt een aangename sfeer uit en nodigt uit om te relaxen. Het slaapgedeelte kan door middel van een vouwscheidingsgordijn van het woongedeelte van de caravan worden afgescheiden. Met een lengte van 200 cm is het queensbed in de ERIBA Nova SL 590 ook iets voor uit de kluiten gewassen personen. In de rekjes aan het hoofdeinde en op het plateau naast het bed is ruimte voor boeken, een wekker, brillen enz.

17 De stevige houten lattenbodem van alle vaste bedden in de ERIBA Nova SL kan heel eenvoudig omhoog worden geklapt en wordt dankzij de gasdrukveren omhoog gehouden. Daardoor is de opbergruimte onder de bedden gemakkelijk toegankelijk en kan overzichtelijk beladen en ingeruimd worden. In de kledingkast naast het queensbed bieden kledingstangen, schappen en een royale lade veel ruimte om de vakantiegarderobe in op te bergen. De opbergruimte onder het queensbed van de ERIBA Nova SL 590 is ook snel toegankelijk via een klep aan de zijkant. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

18 ERIBA Nova SL - De sanitaire voorziening in de caravan Badkamer en echte douche in één ruimte. Functionele badkamer Een aangenaam meubeldecor en liefdevolle details, zoals de spotjes in het plafond en het optionele houten vloerrooster in de douche, creëren een luxueuze en enorme ruimte. Een royale spiegel en veel opbergruimte maken de badkamer in de ERIBA Nova SL ruim en functioneel. Luxueuze douche Plaats in de kast De badkamer in de ERIBA Nova SL is optioneel ook verkrijgbaar met luxueuze douche-uitvoering, De kast overtuigt door enorme opbergmogelijkheden met gesloten en open

19 waardoor u er een echte douche van kunt maken. Hoogwaardige materialen en een topdesign laten niets te wensen over. opbergvakken deze laatste hebben uiteraard een beveiliging tegen het vallen van voorwerpen. Luxe badkamer De ERIBA Nova SL biedt een comfortabele badkamer op een zeer klein oppervlak met douche-armatuur en bruisslang evenals wandhouder verkrijgbaar in de luxe douche-uitvoering. Bij de badkamers in het midden van de ERIBA Nova SL wordt de wand met de wastafel zijdelings weggeklapt, waardoor een afzonderlijke doucheruimte ontstaat. Het toiletgedeelte met spiegel en wastafel is beschermd en blijft dus droog.

20 De badkamer in het midden van de ERIBA Nova SL beschikt over een comfortabel banktoilet. Optioneel is een houten douchebakrooster verkrijgbaar. In de vakken in de badkamerkast kunnen verzorgingsproducten als shampoo, deodorant, parfum, crèmes, enz. overzichtelijk worden opgeborgen.

21 De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

22 ERIBA Nova SL - Keukencomfort De perfecte uitrusting voor elke mobiele hobbykok. Koken zoals thuis De hoogwaardige keuken in de ERIBA Nova SL biedt alles wat men in een volwaardige keuken nodig heeft.

23 Hoge koelkast De Smart-Tower-koelkast met een inhoud van 148 liter en een afzonderlijk vriesvak krijgt in de Nova SL een bijzonder plaatsje. Koken als professionals Plaats voor uw keukengerei Een fornuis-ovencombinatie met vier pitten is optioneel verkrijgbaar zo beleeft u nóg meer kookplezier in uw caravan. De ruime keuken in de Nova 540 SL biedt een heleboel opbergruimte in schuifladen met ServoSoft-sluiting en een stevig, metalen slot evenals in de kasten onderaan met speciale bodem voor zware lasten.

24 Behalve vier pitten (drie gaspitten en een elektrische kookplaat) pronkt de optionele fornuisovencombinatie in de ERIBA Nova SL met een gasbakoven en met een apart gasgrilvak. Zo hoeft u ook onderweg uw favoriete keuken niet te missen. Veel opbergruimte Veel opbergruimte in de keuken dankzij de grote laden en ruime dakbergkasten.

25 Watertanks onder de vloer De verswatertank en de optionele afvalwatertank zijn onder de vloer geplaatst met praktische reinigingsluiken binnenin het voertuig. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

26 ERIBA Nova SL - Indeling & gegevens ERIBA Nova SL 485 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 721x230 Slaapplaatsen 4 ERIBA Nova SL 530 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 772x230 Slaapplaatsen 4 ERIBA Nova SL 540 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 772x240 Slaapplaatsen 4 ERIBA Nova SL 541 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 769x240 Slaapplaatsen 4

27 ERIBA Nova SL 545 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 755x240 Slaapplaatsen 4 ERIBA Nova SL 590 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 805x240 Slaapplaatsen 4

28 ERIBA Nova SL - Standaard uitvoering Het comfort van de ERIBA Nova SL is het resultaat van een praktijkgerichte basisindeling die in deze klasse zijn gelijke nog zoekt. De voor de ERIBA Nova SL typische kenmerken geven het woongedeelte een exclusieve flair. Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd ervaar het zelf. Dubbel handig Meer dan een deur Sfeervol licht De verswatertank van 50 liter is onder de bodem geïnstalleerd beschermd tegen vorst in een verwarmde en geïsoleerde GFKbak. Hij is zo geplaatst dat de rijeigenschappen verbeteren en er extra plaats voor bergruimte vrijkomt. n de ERIBA Nova SL is de deur veel meer dan enkel een ingang. Dankzij het kunststof frame is deze perfect geïsoleerd. Bovendien beschikt hij over comfortabele handigheidjes, zoals een raam, een kapstok, een afvalemmer en een hor. Dankzij de gezellige sfeerverlichting, het afzonderlijk te bedienen leeslampje en de stijlvolle en praktische rekken aan het hoofdeinde staat niets nog een gemoedelijk lees- of knuffelavondje in uw mobiele huis in de weg. Zuinige LED s Systematisch plaats winnen Rijden zonder slingeren Met één druk op de knop zorgt de indirecte sfeerverlichting als standaarduitrusting boven de zitgroep voor een gezellige sfeer in de caravan. Dankzij de zuinige LED-lichtstrip blijft het verbruik in de ERIBA Nova SL heel laag. Het innovatieve raum+system van de nieuwe ERIBA Nova SL biedt u nu op dezelfde ruimte nog meer comfort en plaats. Goed toegankelijke bergruimtes, grote dakkasten en een kelder onder de bedden en zitgroep zorgen voor een heleboel extra opbergruimte. Dankzij het raum+system zijn bedden van twee meter lang, een comfortabele zitgroep en een kleedkamer mogelijk. De stabilisatorkoppeling met automatische oploopinrichting en achteruitrij-automaat als standaarduitrusting onderdrukt slingerbewegingen al voordat ze ontstaan en vergroot zo de veiligheid tijdens het rijden met de ERIBA Nova SL.

29 Meer stabiliteit Veilig en verduisterend De ERIBA Nova SL is standaard uitgerust met 4 steunvoeten voor de caravansteunen. Deze voorkomen dat de steunpoten wegzakken of wegglijden en zorgen dat de caravan nog stabieler staat. Alle ramen van de ERIBA Nova SL zijn standaard uitgerust met een gecombineerd verduisteringsrolgordijn en hor evenals een veiligheidsvergrendeling en ventilatiestand. Voldoende licht overdag en s nachts Het grote, standaard panoramadakluik in het woongedeelte laat veel direct daglicht binnen en zorgt daarmee voor aangename, natuurlijke lichtomstandigheden. Wanneer het donker wordt, zorgen de geïntegreerde LED-spots voor een gelijkmatige verlichting. Ook bij slecht weer is ventilatie mogelijk dankzij de dwangontluchting. Veel opbergruimte onder de bedden De houten lattenbodem van alle vaste bedden kan ver omhoog worden geklapt en blijft dankzij de adequate houders ook openstaan, zodat men gemakkelijk toegang heeft tot de daaronderliggende opbergruimte. Alle vaste bedden zijn standaard voorzien van hoogwaardige koudschuimmatrassen met afneem- en wasbare matrasbeschermingshoezen. Chassis Volledig gegalvaniseerd systeem lichtgewicht chassis met gegalvaniseerd ashuis Verlengde dissel voor meer rijstabiliteit en een plaats voor een fietsendrager

30 Delta as met onafhankelijke wielophanging Automatische remafstelling: Kortere remweg en meer rijcomfort door zacht remmen zonder horten en stoten Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening : Onderdrukt slingerbewegingen Wieldoppen Steunvoeten (4 stuks) voor caravan steunen: Verhindert wegslippen of verzakken van de steunen Kunststof disselafdekking Opbouw / Exterieur Exclusieve ERIBA multifunctionele verlichting in LED hybride technologie Disselklep met scharnieren Disselkast, geïsoleerd, met robuuste en lichte alu ribbelplaatbodem en een lage beladingsrand PUAL sandwich-opbouw technologie bekend van de Hymermobil bouwwijze Dak, voor- en achterzijde in kleur Carrara wit GFK-lichtgewicht vloer (houtvrij), met Styrofoam isolatie Stabiele rangeergrepen voor; doorlopende rangeerbeugel achter Afvalemmer, in ingangsdeur geïntegreerd Ingangsdeur met raam Hordeur Geïntegreerde disselkast (plaats voor: 2 x 11 kg gasflessen, reservewiel, afvalwatertank en keggen) Alle ramen met hor, verduistering, veiligheidsvergrendeling en ontluchtingsstand Alle ramen getint en met isolerend dubbel acrylglas PU-raamframe: vrij van koudebruggen, traploos openen, veiligheidsvergrendeling in combinatie met verduistering en hor Interieur Royale kledingkast met schuiflade met ontluchtingsopeningen boven de kachel Binnendesign Meubeldecor Palatino Apfel Woonstijl ERIBA Nova SL met hoekkussens in afgeronde uitvoering Kachel / Boordtechniek

31 Rookmelder 13-polige Jäger stekker Omvormer 230 V / 12 V met automatische omschakeling naar trekvoertuig 12 V LED verlichting Moderne zwenkbare spots LED voortentlamp met bewegingsmelder Ambiance verlichting Twee 230 V stopcontacten extra in de keuken en woongedeelte, resp. een in bad- en in slaapgedeelte Rugleuningventilatie zorgt voor goede luchtcirculatie bij de ramen Bergkasten met ontluchting Warme luchtverdeling/ringverwarming Warm waterverzorging, 300 W bij 5 l waterinhoud Vorstvrije waterinstallatie voor gebruik in de winter Vers watertank met vulstandsweergave Vers watertank 50 L (vaste tank met vulopening buiten) onder de vloer, geïsoleerd en verwarmbaar Afvalwatertank 22 L, rolbaar (geplaatst in disselkast) Keuken 3 pits kooktoestel/spoelcombinatie met elektrische ontsteking Bedieningsknoppen kooktoestel, afneembaar voor reiniging Deelbare gietijzeren rooster kooktoestel, afneembaar voor reiniging Deelbare glasafdekking kooktoestel/spoelcombinatie Spatscherm van glas Keukenschuiflade met bestekbak Keukenschuifladen met Servo-Soft-sluiting Koelkast met binnenverlichting en uitneembaar vriesvak voor het vergroten van het koelgedeelte Sanitaire gedeelte Bovenkast met spiegel en opbergvakken Handdoekhouder Spiegel met verlichting

32 De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

33 Speciale uitvoering voor de ERIBA Nova SL Caravan U wilt uw ERIBA-caravan nog meer individuele klasse geven? Hiervoor staan vele attractieve extra s tot uw beschikking. Een kleine greep vindt u hier. Uw ERIBA-dealer informeert u graag over het volledige aanbod. Veilige gasaansluiting City-City-wateraansluiting Optimale dichtheid De praktische gasaansluiting buiten met afsluitkraan maakt een barbecue voor het voertuig een stuk eenvoudiger. Zo kunt u direct een gasgrill aansluiten op de kraan, die gevoed wordt door de gasfles in de disselbak. De ideale oplossing voor kampeerders die op comfort gesteld zijn en veel water nodig hebben om te koken, te douchen of te wassen: dankzij de citywateraansluiting kunt u op de camping gemakkelijk het kostbare goed inslaan. Het dak van robuust aluminium heeft geen langsnaden, waardoor vocht van bovenuit zou kunnen binnendringen. De extra, optionele weerbestendige en hagelwerende GFK laag verhindert een mechanische beschadiging van het dakoppervlak van de ERIBA Nova SL. Uitstekend klimaat Vorstbestendige opberging Warm water De dakairco als optionele uitvoering is de compactste en lichtste airco van zijn klasse. Met zijn vier luchtuitgangen zorgt hij voor een aangename luchtverdeling. In de ERIBA Nova SL bedient u de krachtige en geluidloze dakairco met dimbare led-verlichting via een afstandsbediening. Op verzoek is onder de vloer een afvalwatertank van 50 liter optioneel verkrijgbaar, vorstbestendig in een geïsoleerde GFK bak ondergebracht. De warmwaterverwarming met een geïntegreerde boiler van 8,4 liter en een elektrische verwarmingsstaaf van 3000 watt in combinatie met de vloerverwarming als optionele uitvoering maken van uw voertuig een echte wintercaravan. Drie circuits in het verwarmingssysteem zorgen voor een aangename en gelijkmatige warmte in de ERIBA Nova SL.

34 Ontspanning onderweg Aansluitingen buiten Dankzij het optionele ERIBAmultimediapakket All-In Twin met een led-tv van 22 inch in het woongedeelte, een led-tv van 19 inch in het slaapgedeelte en een DSP-box kunt u bijv. in het woongedeelte tv kijken en tegelijk in de slaapkamer naar de radio luisteren. Het optionele, universele voortentstopcontact heeft een aansluiting voor 230 V en voor 12 V, evenals een tv-uitgang. Premium neuswiel met geïntegreerde kogeldruk gewichtsweergave Optioneel is bij de ERIBA Nova SL een premium neuswiel met geïntegreerde kogeldruk gewichtsweergave te verkrijgen. Dankzij de geïntegreerde kogeldruk gewichtsweergave is eenvoudig de kogeldruk van de caravan af te lezen. Euro Chassis (Prijs incl. 21% BTW) Volledig gegalvaniseerd systeem lichtgewicht chassis met gegalvaniseerd ashuis Verlengde dissel voor meer rijstabiliteit en een plaats voor een fietsendrager Delta as met onafhankelijke wielophanging Automatische remafstelling: Kortere remweg en meer rijcomfort door zacht remmen zonder horten en stoten Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening : Onderdrukt slingerbewegingen Wieldoppen Steunvoeten (4 stuks) voor caravan steunen: Verhindert wegslippen of verzakken van de steunen Kunststof disselafdekking Technisch toegestane maximum massa naar 1600 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 195 R14 C 106 L Technisch toegestane maximum massa naar 1700 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 195 R14 C 106 L 402,- Technisch toegestane maximum massa naar 1800 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 195 R14 C 106 L 402,

35 Technisch toegestane maximum massa naar 1800 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 225/70 R15 C 112 N 402,- Technisch toegestane maximum massa naar 1900 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 225/70 R15 C 112 N 504,- Technisch toegestane maximum massa naar 2000 kg (nieuw chassis); bandenmaat: 225/70 R15 C 112 N 504,- Lichtmetalen velgen 504,- Reservewielhouder in disselkast Reservewiel met stalen velg 250,- Reservewiel met lichtmetalen velg 351,- Premium disselneuswiel met geïntegreerde kogeldrukmeter 97,- Antislingersysteem, zelf corrigerend 1012,- Mover (elektrisch) met afstandsbediening voor mono-as 3041,- Euro Opbouw / Exterieur Exclusieve ERIBA multifunctionele verlichting in LED hybride technologie Disselklep met scharnieren Disselkast, geïsoleerd, met robuuste en lichte alu ribbelplaatbodem en een lage beladingsrand PUAL sandwich-opbouw technologie bekend van de Hymermobil bouwwijze Dak, voor- en achterzijde in kleur Carrara wit GFK-lichtgewicht vloer (houtvrij), met Styrofoam isolatie Stabiele rangeergrepen voor; doorlopende rangeerbeugel achter Afvalemmer, in ingangsdeur geïntegreerd Ingangsdeur met raam Hordeur Geïntegreerde disselkast (plaats voor: 2 x 11 kg gasflessen, reservewiel, afvalwatertank en keggen) Alle ramen met hor, verduistering, veiligheidsvergrendeling en ontluchtingsstand (Prijs incl. 21% BTW)

36 Alle ramen getint en met isolerend dubbel acrylglas PU-raamframe: vrij van koudebruggen, traploos openen, veiligheidsvergrendeling in combinatie met verduistering en hor Markiesrails voor alle ramen, los bijgelegd (excl. montagekosten) Dakluik 40 x 40 boven bed, met verduistering en hor Panorama dakluik 80 x 50 cm, dubbelschalig met LED verlichting in woongedeelte Raam voor, uitzetbaar, met verduistering en hor 402,- Raam achter, uitzetbaar, met verduistering en hor 351,- GFK-dak met verminderde hagelgevoeligheid 1007,- Opstap uittrekbaar 229,- Panorama dakluik 80 x 50 cm, dubbelschalig met LED verlichting in slaapgedeelte 560,- Voorbereiding voor airco (incl. dakluik 40 x 40 cm) 199,- Dakairco met een koelvermogen van W incl. LED verlichting en afstandsbediening 2237,- Serviceluik 75 x 30 cm rechts voor 239,- Serviceluik 75 x 30 cm rechts achter 239,- Serviceluik 75 x 30 cm links voor 239,- Serviceluik 75 x 30 cm links achter 239,- Serviceluik 100 x 40 cm links achter 300,- Serviceluik 100 x 40 cm links voor 300,- Skibox 30 x 15 x 198, met serviceluik 75 x 30 cm, zijwand rechts voor 458,- Luifel in actueel design met adapter, uit te breiden met bijv. zon-, regenbescherming, behuizing wit, maat 400 x 250 cm 1475,- Luifel in actueel design met adapter, uit te breiden met bijv. zon-, regenbescherming, behuizing wit, maat 450 x 250 cm 1521,- Luifel in actueel design met adapter, uit te breiden met bijv. zon-, regenbescherming, behuizing wit, maat 500 x 300 cm 1826,- Disseldrager voor twee fietsen, max. draaglast 60 kg, geschikt voor E-bikes, 130 x 85 x 49 cm 382,-

37 Euro Interieur (Prijs incl. 21% BTW) Royale kledingkast met schuiflade met ontluchtingsopeningen boven de kachel Extra waskast Schoenenvak bij de ingang Stabiel metalen bedonderstel Houten lattenbodem Ergo bij alle vaste bedden, (klapbaar) Alle vaste bedden met koudschuim matrassen met afneemen wasbare overtrekken Bedombouw zitgroep mogelijk Houten schuifdeur voor afscheiding woon-/slaapgedeelte Vouwgordijn voor afscheiding woon-/slaapgedeelte Rolbare lattenbodem met extra kussen tussen de eenpersoonsbedden 382,- Extra kussen voor de rondzitgroep (voor extra slaapcomfort) 199,- Binnenveringsmatras bij dwarsbed resp. eenpersoonsbedden 295,- Schotellattenbodem met in hoogte verstelbaar hoofddeel 397,- Euro Binnendesign (Prijs incl. 21% BTW) Meubeldecor Palatino Apfel Woonstijl ERIBA Nova SL met hoekkussens in afgeronde uitvoering Woonstijl ERIBA Nova GL met hoekkussens 402,- Alle bekledingsstoffen met ERIBA-vlekkenbescherming behandeld Comfortkussen met rug- en knie ondersteuning Bekledingsstoffen: Pico, Tokio, Santorin Leder uitvoering: Grigio, Tortora 2 neksteunen 2329,199,

38 Textiel pakket: tafelkleed en drie kussens voor het woongedeelte, sprei en 2 kussens in het slaapgedeelte 356,- Euro Kachel / Boordtechniek (Prijs incl. 21% BTW) Rookmelder 13-polige Jäger stekker Omvormer 230 V / 12 V met automatische omschakeling naar trekvoertuig 12 V LED verlichting Moderne zwenkbare spots LED voortentlamp met bewegingsmelder Ambiance verlichting Twee 230 V stopcontacten extra in de keuken en woongedeelte, resp. een in bad- en in slaapgedeelte Rugleuningventilatie zorgt voor goede luchtcirculatie bij de ramen Bergkasten met ontluchting Warme luchtverdeling/ringverwarming Warm waterverzorging, 300 W bij 5 l waterinhoud Vorstvrije waterinstallatie voor gebruik in de winter Vers watertank met vulstandsweergave Vers watertank 50 L (vaste tank met vulopening buiten) onder de vloer, geïsoleerd en verwarmbaar Afvalwatertank 22 L, rolbaar (geplaatst in disselkast) Elektro pakket (95 Ah AGM-woonruimte accu, laadapparaat voor 230 V, LED-laadcontrole display, booster en display) 905,- Universeel voortentstopcontact 230 V, 12 V, TV 275,- Radio-/ TV-voorbereiding voor het woongedeelte (audiobekabeling, radioantenne, 4 luidsprekers, 230 Vstopcontact en USB-poort 504,- Gaskachel met geïntegreerde 10 L warm waterboiler, warmte elementen (2000/ 4000 W) 763,- Gaskachel met geïntegreerde 10 L warm waterboiler, warmte elementen (2000/ 4000/ 6000 W) 809,

39 Vloer(bij)verwarming (elektrisch) in woon- en loopgedeelte 809,- Warm waterverwarming met geïntegreerde 8,4 L boiler en elektro verwarmingselementen 3000 W 3041,- Warm water vloerverwarming, alleen mogelijk in combinatie met warm waterverwarming 1012,- City-wateraansluiting 300,- Afvalwatertank onder de vloer 50 L incl. afvoer, geïsoleerd en verwarmbaar 707,- Gasaansluiting buiten met kraan 199,- Regelaar voor twee gasflessen met crashsensor (automatische wissel van leeg naar vol) 300,- Euro Keuken (Prijs incl. 21% BTW) pits kooktoestel/spoelcombinatie met elektrische ontsteking Bedieningsknoppen kooktoestel, afneembaar voor reiniging Deelbare gietijzeren rooster kooktoestel, afneembaar voor reiniging Deelbare glasafdekking kooktoestel/spoelcombinatie Spatscherm van glas Keukenschuiflade met bestekbak Keukenschuifladen met Servo-Soft-sluiting Koelkast met binnenverlichting en uitneembaar vriesvak voor het vergroten van het koelgedeelte Kooktoestel met vier kookvelden (3 op gas/1 elektrisch) gecombineerd met een gasbakoven evenals aparte grill vak (gas) 911,- Magnetron incl. 230 V stopcontact 300,- Dakluik met geïntegreerde ventilator bij de keuken: Zorgt voor aangename luchtafvoer bij het koken als afzuigkap of voor frisse lucht toevoer 458,- Euro Sanitaire gedeelte Bovenkast met spiegel en opbergvakken (Prijs incl. 21% BTW)

40 Handdoekhouder Spiegel met verlichting Banktoilet met vulstanddisplay en cassette op wielen evenals eigen spoeltank Douchebak Raam toiletruimte, uitzetbaar, melkglas, met verduistering en hor Comfort badkamer met apart douchegedeelte Dakluik 40 x 40 cm in de badkamer, met verduistering en hor 199,- Toiletontluchting 402,- Houten vloerrooster in badkamer 199,- Luxe douche uitvoering (klapbare douchewand, dakluik 40 x 40 cm i.p.v. badkamerraam, douche armatuur met sproeier en wandhouder) 809,- Euro (Prijs incl. 21% BTW) Pakketten Winter pakket 1 ERIBA Nova 1320,- Winter pakket 2 ERIBA Nova 4770,- ERIBA All-in multimediapakket Single 3750,- ERIBA All-in multimediapakket Twin 4870,- ERIBA Active Tourer pakket 3780, Euro (Prijs incl. 21% BTW) Kenteken Papiermatige aanpassing van gewicht achteraf (indien mogelijk) = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk ,- = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. 1636

41 ERIBA Nova SL - Decor, bekledingsstoffen, tapijt Overzicht kussenstof Pico / Textiel Tokio / Textiel Santorin / Textiel (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) Tortora / 100% leer Napoli / 100% leer (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Vloerbedekking Roma Samara (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering)

42 Houtdecors Palatino Apfel creme (Optionele uitvoering) De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition"

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring 60 Edition Nur für den internen Gebrauch Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand 19.07.2018 Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition" Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring "60 Edition" Familia

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light - Compacte caravan voor op reis Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden?

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ERIBA Caravans 2019 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer ERIBA Caravans 018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.017 ALL-IN Verkoopprijzen ERIBA Caravans 018 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA CARAVANS 2020 Prijsinformatie geldig vanaf 1-7-2019 VOERTUIGPRIJS EN TECHNISCHE GEGEVENS ERIBA TOURING Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 ALL IN prijs af dealer 19

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova SL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen,

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Speciale uitvoering ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 Troll 530 Troll

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Verkoopprijzen incl. transport

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met een modern design, unieke comforteigenschappen en een

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova ight hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering

Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering Hymermobil B-Klasse - Standaarduitvoering De HYMER B-klasse zet al meer dan 30 jaar nieuwe maatstaven bij het uitvoeringscomfort. Een goede traditie die ook in dit modeljaar voortgezet wordt met een veelvoud

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT Momenten COLLECTIE 2020 Dat is het! t c e f f e n a Sterckem BENL UW IDEALE REISGENOOT I EASY EASY 340CP 380CE 390CP 420CP 430PE 470PE 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 3 4 3 4 5 6 6 6 Lengte incl. dissel

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING C ompleet e ui t ge r u s t odellen jubileumm in m o d e r n in t e r i e u r Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze

Nadere informatie

Op weg naar de vrijheid

Op weg naar de vrijheid C A R A V E L A I R C O L L E C T I E 2 0 1 9 Op weg naar de vrijheid BENL OP WEG NAAR DE VRIJHEID be.caravelair-caravans.com ALBA 340 390 426 496 Aantal slaapplaatsen 3 3 5 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

Caravans Delight 2014

Caravans Delight 2014 De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING C ompleet e ui t ge r u s t odellen jubileumm in m o d e r n in t e r i e u r Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze

Nadere informatie

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT 2018 BENL collectie UW IDEALE REISGENT STARLETT Starlett 330CP Starlett 390CP Starlett 400UL Starlett 420CP Starlett 450LJ Starlett 480CP STARLETT 330 CP 390 CP 400 UL 420 CP 450 LJ 480 CP Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich!

Hymermobil Exsis-i. Dit lichtgewicht is een klasse op zich! Hymermobil Exsis-i Dit lichtgewicht is een klasse op zich! De HYMER Exsis-i in één overzicht Flexibiliteit en comfort zonder problemen. Elektrische fietsen, barbecue of tuinmeubelen met de Hymermobil Exsis-i

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

Caravans Prijsinformatie

Caravans Prijsinformatie Caravans Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2010 Voertuigprijs en technische gegevens Eriba-Touring Familia 310 Triton 430 Troll 530 Troll 550 Prijs 13.995,- 16.600,- 17.750,- 18.750,- Totale lengte

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012 Eriba-Caravans Caravans Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012 Eriba-Touring Eriba-Feeling Eriba-Exciting Eriba-Nova Eriba-Nova LuxusLine Eriba-Nova S Voertuigprijs en technische gegevens Eriba - Touring

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht

Hymermobil B-Klasse DynamicLine. Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Een optimaal comfort met een extreem laag gewicht Hymermobil B-Klasse DynamicLine Hoogtepunten Een lichtgewicht van duidelijk minder dan 3,5 ton. Een optimaal comfort met

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17 UW IDEALE REISGENOOT collectie 2017 Starlett Starlett 330CP 370CE 390CP 400UL 420CP 430CP 450LJ 450CP 470CP 470PE 476PE 480CP 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 2 4 4 2/4 4 4 3 4 4 6 4/6 4 6 6/7 Lengte incl.

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring - Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Dat is het Sterckeman-effect! UW IDEALE REISGENOOT

Dat is het Sterckeman-effect! UW IDEALE REISGENOOT Insta I BENL Dat is het terckeman-effect! UW IDEALE REIGENOOT Insta I I EAY EAY 340CP 390CP 430PE 496PE Aantal slaapplaatsen 3 3 5 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 6,20 6,70 Opbouw lengte (m) 3,90 4,60

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

HYMER Tramp Premium 50.

HYMER Tramp Premium 50. HYMER Tramp Premium 50. We vieren exclusiviteit. HYMER Tramp Premium 50 HYMER campers Comfort voor elke eis SPECIALE EDITIE DE MODELLEN Model Tramp Premium 50 Compact Exsis-t Tramp CL Omschrijving VOERTUIGTYPE

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting Gewoon genieten. 2 Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

Caravans 2011. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken.

Caravans 2011. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken. Technische gegevens, Uitgave augustus 200 Caravans 20 Kwaliteit om je goed bij te voelen Premio 4 5 Averso 6 9 Averso plus 0 Belcanto 2 5 Trecento 6 9 Pakketten 20 Stoffen 2 Opties 22 25 Voetnoten 26

Nadere informatie

BRILLANT - De ultieme perfectie.

BRILLANT - De ultieme perfectie. w w w. f e n d t c a r a v a n. c o m 2013 BRILLANT De ultieme perfectie. De Brilllant is de ultieme reisgenoot in de Fendt caravanvloot. Aan de buiten en de binnenkant direct herkenbaar als de ultieme

Nadere informatie

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement.

Technische gegevens en prijsinformatie The New Movement. Technische gegevens en prijsinformatie 2017 NL The New Movement. Carado Kampeerauto s 2017 Inhoud Technische info Modellenoverzicht Pakketoverzicht Perfect 10 Edition Opties Algemene info Contact 4 6

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. NL Technische gegevens KNAUS plus transport transport plus Voertuigmaten: Totale lengte (cm), inclusief dissel 588 588 592

Nadere informatie

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een

Profiel. Prijs , tot , ª Voor ieder wat wils: een grote keuze voor kleine en. ª Frisse look: speels, modern interieurdesign met een c go Caravan to go Met de c go krijg je gewoon zin om je spullen te pakken en er op uit te gaan. Hij ziet er modern en fris uit, is er in vier pittige bekledingen en biedt een ruime keuze aan indelingen:

Nadere informatie