INFOS. Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOS. Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek"

Transcriptie

1 INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar , Infos nummer 18 week De volgende Infos verschijnt donderdag 30 april 2015 Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding - De MR is op zoek naar een nieuw lid. Zie bijlage voor meer informatie. - Vrijdag 1 mei wordt er weer oud papier gehaald. Aan de beurt om te helpen zijn Marc Hessels en Cor Reening. - In de oud papier planning zijn wat dingen gewijzigd. De planning is daarom nogmaals als bijlage toegevoegd. - De kledingcontainer staat er nog t/m maandag 20 april. Dinsdag 21 april wordt de container weer opgehaald. - Maandag 11 mei komt de schoolfotograaf. - Mevrouw Ria is vandaag geopereerd aan haar darmen. Ze zal waarschijnlijk voor de zomervakantie niet meer terug komen. Wilt u haar een kaartje sturen dan kan dat naar: Ria van Dijk, Erfscheidenweg 67, 7833 JV Nieuw Amsterdam. Linda van Ommen zal op maandagochtend wat taken van mevrouw Ria overnemen. Hiervoor alvast onze hartelijke dank!! - Groep 8 heeft vrijdag 17 april een cultureel uitje. Groep 7 krijgt die dag les van Juf Kirsten. - Bij deze Infos ontvangt u ook een brief van de kiescommissie van de GMR. Agenda Maandag 20 april Dinsdag 21 april Woensdag 22 april Donderdag 23 april Vrijdag 24 april Maandag 27 april Dinsdag 28 april Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei uur teamvergadering. Juf Wendy s ochtends afwezig Cito eindtoets. Kledingcontainer wordt weer opgehaald Cito eindtoets. Avond actief ouderschap uur Cito eindtoets Koningsspelen Koningsdag. Iedereen vrij! Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek Biebbus. Infos. Teamvergadering. Oud Papier Jarigen BOVENBOUW: 23 april; Matthijs Bos HARTELIJK GEFELICITEERD en een leuke dag!!! Koningsspelen Vrijdag 24 april worden op school de Koningsspelen gehouden. We openen de dag gezamenlijk met een dans en gaan daarna in groepjes een bord verven voor de 4/5 mei activiteiten in het dorp. Na de pauze zijn er buiten allerlei spellen op het schoolplein. De kinderen hoeven die dag geen eten mee te nemen voor in de pauze. Ze krijgen een traktatie van school.

2 Omdat de kinderen de borden gaan verven met echte verf, is het verstandig ze die dag geen goede kleding aan te doen. Uiteraard krijgen de kinderen ook nog allemaal een verfschort aan van school. Wie heeft voor ons nog oude zeilen te leen, waar we die dag de borden op mogen verven??? Graag doorgeven aan juf Wendy! Onderbouw Dinsdag is groep 2 naar het Griendsveenpark geweest. Het was erg gezellig! We werken nog steeds over het thema familie. De bomen zijn klaar, maar de meeste kinderen hebben nog geen foto's (kopieën) om er op te plakken. Als het lukt willen jullie die dan nog meegeven? Dan komt er een familiebos op school. Volgende week is er een bijzondere familie in beeld. Namelijk de koninklijke familie. We sluiten de week ook af met de koningsspelen. De kinderen van groep 3 tellen al tot 80. Met lezen zijn we in kern 10. Er wordt ook al met begrijpend lezen geoefend. Stel thuis maar eens een vraag als je kind heeft voorgelezen. Zo ontdek je of ze ook begrijpen wat ze lezen. Kamp groep 7/8 Zoals u weet gaan we op 3, 4 en 5 juni op kamp met groep 7/8. Voor het bespreken van de nodige zaken willen we graag een infoavond inplannen. De infoavond zal plaats vinden op 11 mei om uur. Ook zijn we nog op zoek naar ouders die mee willen rijden naar de plek van bestemming. Voor zowel de heen- als terugreis. Op de dag van terugkomst willen we gaan zwemmen met de kinderen, ouders die meerijden, mogen ook mee zwemmen. Opgeven kan bij juf Laura of juf Kirsten. Graag vóór week 20. Zaakvakken midden- en bovenbouw Donderdag 9 april starten we met een nieuw hoofdstuk van aardrijkskunde. Voor gr. 6 t/m 8 is hier ook topografie bij. De samenvatting hebben de kinderen donderdag 2 april meegekregen. Voor groep 5/6 is het een boektoets. Maandag 20 april krijgen ze een toets over het hoofdstuk en topografie. Donderdag 23 april doen de kinderen een ontdekpad over amfibieën. Donderdag 30 april starten we met een nieuw hoofdstuk van geschiedenis. In verband met de Koningsspelen krijgen de kinderen de samenvatting vrijdag 1 mei mee. Spelling midden- en bovenbouw De kinderen van de midden- en bovenbouw krijgen iedere week woordjes mee naar huis om te oefenen. Eén keer in de vier weken krijgen de kinderen een dictee om te kijken of ze de spellingregels kunnen toepassen en de woorden goed kunnen schrijven. De kinderen krijgen wel 1 keer per week woordjes mee naar huis om te oefenen, zodat het niet in 1 keer heel veel is. De kinderen krijgen iedere week nieuwe woorden aangeboden. De woordjes krijgen ze de vrijdag ervoor mee naar huis. Ze krijgen dus de woordjes mee voor de week erna. Als uw kind moeite heeft met de woorden is het noodzakelijk om elke dag minimaal 10 minuten te oefenen. Wanneer uw kind de woorden beheerst, is om de dag minimaal 10 minuten genoeg. Dit om de woorden goed in te oefenen.

3 In week 16 worden de woorden van thema 7 week 1 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 10 april mee.) In week 17 worden de woorden van thema 7 week 2 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 17 april mee.) In week 18 worden de woorden van thema 7 week 3 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 24 april mee.) In week 20 krijgen de kinderen een dictee/toets over alle woorden van thema 7 In principe krijgen ze een woordendictee op maandag en een zinnendictee op woensdag. (Dit kan gaan verspringen als er dagen uitvallen i.v.m. vakanties en/of feestdagen.) Mocht er iets niet duidelijk zijn, kom dan gerust vragen, zodat wij het uit kunnen leggen. 4 mei dodenherdenking Ook dit jaar organiseert de Stichting "4 mei-comité" weer een kranslegging ter herdenking van de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog bij het monument op de oude begraafplaats aan de Europaweg en bij de oorlogsgraven op de algemene begraafplaats in Schoonebeek. Voorafgaand aan deze plechtigheid is er een herdenkingsdienst in de Protestantse kerk aan de Europaweg om uur. Er zal hier ook een gedicht worden voorgelezen door een van de kinderen van onze school. Aansluitend zal vanaf uur de kranslegging plaatsvinden. Dit jaar zijn kinderen van onze school benaderd om hun medewerking te verlenen bij de kransleggingen. Het bestuur van de stichting nodigt iedereen uit om, samen met ouders, deel te nemen aan deze plechtigheid. Voor de kinderen zijn bij de uitgang van de kerk bloemen aanwezig. Hiermee kunnen ze op de algemene begraafplaats daadwerkelijk eer bewijzen aan de daar begraven slachtoffers. Schoolvoetbal toernooi 2015 De jongens en meisjes van de Nicolaasschool hebben het weer super gedaan dit jaar tijdens het schoolvoetbal toernooi in Weiteveen. De meisjes hebben een super mooie derde plaats behaald en de jongens zijn eerste geworden! De jongens zijn door naar de volgende ronde. Zij spelen op woensdagmiddag 20 mei de regiofinales. Zodra hier meer over bekend is, horen jullie daar meer over! We willen alle vaders en moeders bedanken die hebben geholpen bij het fluiten van de wedstrijden, het coachen van de teams, het rijden naar het sportpark, het wassen van de kleren en het aanmoedigen tijdens de wedstrijden!!! Hier kort een verslag van de belevenissen van de jongens en meisjes tijdens deze sportieve middag!! Schoolvoetbal toernooi 2015 meiden! Woensdag 8 april hadden we schoolvoetbal toernooi. We hadden een meisjesteam met Lotte, Babeth, Desi, Indy, Britt, Isis, Renske en Sanne Knegt. Lotte was keeper, Britt stond rechtsachter, Renske stond linksachter, Isis stond rechts mid, Babeth mid mid, Desi stond links mid en Indy stond spits, Sanne stond de eerste wedstrijd in de wissel, later in de verdediging.

4 De eerste wedstrijd hadden we met 5-0 gewonnen tegen de Iemenhof. Desi had 2 gescoord en Babeth had er 3 gescoord. De tweede wedstrijd tegen de St. Franciscus was het 1-1. Babeth had eentje gescoord. De derde wedstrijd moesten we tegen de Oliebron 2. Daar hebben we 2-2 gespeeld. Beide keren scoorde Babeth schoot de bal achteruit. De vierde wedstrijd tegen de GMS hebben we verloren met 4-0. De vijfde wedstrijd moesten we tegen de St. Franciscus 2, toen hadden we gewonnen met 2-0. Het eerste doelpunt was van Desi en het tweede doelpunt van Babeth. De zesde wedstrijd moesten we tegen Oliebron 2. Het eerste doelpunt was van Indy, de tweede van Isis, de derde van Babeth en het vierde doelpunt was van Desi. Groetjes de deelnemers van de meisjes!! Voetbaltoernooi jongens Op woensdag 8 april was het voetbaltoernooi. En we zijn eerste geworden en we hebben 6 wedstrijden gevoetbald. We hebben 5 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Door het hele zevental hebben we geen doelpunten tegen gekregen. De volgende spelers deden mee: Thijs Olthof, Roàn Schnoing, Vicenzo Striper, Matthijs Bos, Nick Bakker, Dahny Mulder, Frank van Ommen en Lars Heijnen. We gaan met dit zevental naar de regiofinales op 20 mei. Bedankt coach Jaqueline Groetjes van de voetballers!! Cito eindtoets groep 8 Dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april maken de kinderen van groep 8 de Cito Eindtoets. De kinderen maken deze toets op het stilteplein (de hal). Deze dagen liever geen afspraken voor de tandarts, dokter, etc. maken. Oudervereniging De oudervereniging is op zoek naar nieuwe leden. Wie vindt het leuk om diverse activiteiten te organiseren, is handig en zit vol creatieve ideeën? Heb je interesse en lijkt je dit leuk, meld je dan aan bij school. Doekoe actie Wij vinden bewegen erg belangrijk en daarom doen wij mee aan de Doekoe-actie van Coop, Arla, Unilever en de Johan Cruyff Foundation. Van 6 april t/m 24 mei organiseren deze partijen de Doekoe-actie. Als klant van Coop ontvang je bij aankoop van geselecteerde producten Doekoe-munten, die je kunt doneren aan onze school. Hiermee spaar je mee voor leuke sport- en spelmaterialen voor ons schoolplein. Zo maken we buitenspelen nog leuker voor onze leerlingen! Meer weten over Doekoe?

5 Bibliobus Woensdag 29 april staat de bibliobus er weer. Wilt u ervoor zorgen dat u op deze dag geen auto's aan de voorkant van de school parkeert, zodat de bus hier kan komen te staan. Met vriendelijke groet, Het team

6 BESTUURSVERKIEZING VOOR DE MR Aan onze school is een Medezeggenschapsraad verbonden voor het overleg tussen de oudergeleding en personeelsgeleding binnen onze school. Een MR bestaat daarom altijd uit een oudergedeelte en een personeelsgedeelte. Binnen onze school zitten twee ouders en twee leerkrachten in de MR. Indien het nodig mocht zijn, dan is de directeur ook aanwezig bij de vergadering. In de vergaderingen die de MR houdt, worden o.a. besproken: het ARBO-plan, de formatie, het vakantierooster, de schoolgids en de begroting. In een schooljaar staan ongeveer 8 á 10 vergaderingen gepland en aan de hand van een vastgesteld jaarplan bespreken wij vaste punten zoals hierboven genoemd. Petra Mekkes heeft een aantal jaren in de MR gezeten en is aan het eind van dit schooljaar aftredend en niet herkiesbaar voor de MR. Voor haar zoekt de MR een nieuw lid. Als u direct betrokken wilt zijn bij het reilen en zeilen van de school en hierover mee wilt denken en meebeslissen, meldt u dan aan. Alle ouders hebben het recht om zichzelf of anderen kandidaat te stellen. Mocht u zich kandidaat willen stellen, wilt u dan zo vriendelijk zijn het onderstaande strookje in te vullen en in een gesloten envelop in de brievenbus bij juf Wendy te deponeren. Mocht u nog vragen hebben over de invulling van uw eventuele functie binnen de MR, dan kunt u altijd terecht bij één van de MR-leden. Met vriendelijke groet, De MR: Petra Mekkes, Gea Lohues, Laura Eikens en Gonda Schepers Bestuursverkiezing voor de MR Naam: Adres: geeft hierbij te kennen kandidaat te willen zijn voor de oudergeleding binnen de MR van de RK Nicolaasschool te Schoonebeek. Plaats: Datum: Handtekening:

7 Oud papier schema 2015 Coördinatoren: Raymond Assen, Ronald Schepers, In het geval u verhinderd bent dient u zelf voor vervanging zorgen! Datum Naam Telefoonnummer Oktober 3 Scherpen Henk 2014 Scherpen Frank November 7 Tiemes Arnold 2014 Meijer Arjan December 12 Huser Eddie 2014 Lambers Erik Januari 7 Lohues Paul 2015 Assen Raymond Februari 6 Gozevoort C.J Joldersma Erik Maart 6 Tieben René 2015 Sewüster Theo April 10 Meijer Arjan 2015 Bakker Nico Mei 1 Hessels Marc 2015 Reening Cor Juni 5 Hurk van den Geertjan 2015 Roelofs Arjan Juli 3 Knegt Richard 2015 Jansen Augustus 7 Schepers John 2015 Jong de Chris September 4 Mensen H.B Harms C.K

INFOS. Voetbaltoernooi. Juf Gonda en Juf Rita s middags naar lezing Geef me de vijf. Meneer Teunis jarig. 20.00 uur vergadering MR

INFOS. Voetbaltoernooi. Juf Gonda en Juf Rita s middags naar lezing Geef me de vijf. Meneer Teunis jarig. 20.00 uur vergadering MR INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2014-2015, Infos nummer 16 week 14 2015 De volgende Infos verschijnt donderdag 16 april 2015 Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad

INFOS. Juf Wendy s ochtends aanwezig. s Middags directieberaad INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 4 week 40 2015 De volgende Infos verschijnt 15 oktober Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Maandag 28

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 17 week De volgende Infos verschijnt 19 mei

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 17 week De volgende Infos verschijnt 19 mei INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 17 week 16 2016 De volgende Infos verschijnt 19 mei Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding - Juf Simone zal

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 3 week De volgende Infos verschijnt 1 oktober

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 3 week De volgende Infos verschijnt 1 oktober INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 3 week 38 2015 De volgende Infos verschijnt 1 oktober Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Omdat juf Simone

Nadere informatie

INFOS. Juf Wendy directieberaad, s middags aanwezig. 1 e advent

INFOS. Juf Wendy directieberaad, s middags aanwezig. 1 e advent INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 7 week 46 2015 De volgende Infos verschijnt 26 november Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Met juf Simone

Nadere informatie

INFOS. Bedankt voor alle lieve kaartjes na de geboorte en het overlijden van Lieve & Sterre. Simone en Roy

INFOS. Bedankt voor alle lieve kaartjes na de geboorte en het overlijden van Lieve & Sterre. Simone en Roy INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 11 week 3 2016 De volgende Infos verschijnt 4 februari Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Donderdag 28

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen

Weekkaart-nieuwsbrief maandag 6 mei vrijdag 10 mei 2019 DINSDAG 7 MEI VRIJDAG 10 MEI. Bijzonderheden/aankondigingen WEEKKAART NIEUWSBRIEF MAANDAG 6 MEI 2019 VRIJDAG 10 MEI 2019 Samen leren voor morgen! Leerling aanmelden? Vragen? Directeur is van maandag t/m donderdag tot 18.00 uur bereikbaar: 06-19460013. MAANDAG 6

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014. Bonifax Wassenaar, mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u, vlak voor de meivakantie de Bonifax voor de maand mei 2014. Het gaat deze maand om een korte periode, die begint en eindigt met

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Lachen is leuk, uitlachen niet.

Lachen is leuk, uitlachen niet. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 32 24-4-2015 Alles anders. Johannes heeft de mensen verteld over Jezus, maar dat vonden de machthebbers in zijn land niet goed. Hij is naar het eiland Patmos gebracht.

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21,22,23 april Cito eindtoets

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl R E F L E X NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS EN VERZORGERS Jaargang: 2015-2016 Nummer: 3 Datum: 15 september 2015 Email oudervereniging: or@basisschoolreflector.nl Agenda agendapunten zijn ook te zien op www.basisschoolreflector.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17

INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17 INFORMATIEBULLETIN 2013-10-17 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Het verhaal van Eend. Eend wil gaan zwemmen, maar Pad heeft geen tijd. Hij is met zijn leesbril aan het lezen over

Nadere informatie

Weeknieuws nr.31 17 april 2015

Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Weeknieuws nr.31 17 april 2015 Data 17 april Opening voetbalkooi 27 april Koningsdag vrij 28 april Informatieavond continurooster 2 t/m 17 mei Meivakantie en Hemelvaart 26 t/m 29 mei Avondvierdaagse De

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school..

15-04-2015. Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer 9 weken school.. 15-04-2015 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Geachte ouders en relaties, Half april nog ongeveer

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja

INFO De Toverlaars. Info 4 - december Agenda. uitdelen kerstkaarten. Jarig in januari. Juf Nataschja INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 4 - december 2018 Agenda DECEMBER 5. Sinterklaas viering 6. Leerlingen vrij Studiedag

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Nieuwsbrief Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Donderdag 5 april 2018 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Aanwezigheid Lars Jarigen Eieren zoeken

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c

Woensdag 8 maart Open dag locatie SP ( uur) Maandag 13 maart Maandtheater groep 1/2d en 5/6c obs De Phoenix Week 7-2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week zijn alle rapportgesprekken (geweest) en gaan we feestelijk de voorjaarsvakantie in middels de Phoenix talentenjacht. Tijdens de talentenjacht

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2

Alle kinderen vrij. Opgave avondvierdaagse 2016. Ouderhulp Koningsspelen groepen 1 en 2 Weeknieuws nr.31 15 april 2016 Data 19 april Excursie boerderij groepen 1 en 2 22 april Koningsspelen 23 april t/m 8 Meivakantie mei 13 mei Voorstelling groepen 3 en 6 17 mei Kinderen s middags vrij 29

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Henk Vergunst Schoolleider J.P.F. Steijaertschool

Met vriendelijke groet, Henk Vergunst Schoolleider J.P.F. Steijaertschool O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl FORMATIE 2015-2016 Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden

Nieuwsbrief 9. 18 mei 2015. Op naar de laatste schoolweken! Ouderavonden Nieuwsbrief 9 18 mei 2015 Op naar de laatste schoolweken! We hopen dat alle kinderen hebben genoten van twee heerlijke weken meivakantie en klaar zijn voor de laatste weken van het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 28 mei 2015 Nieuwsbrief: 12 Belangrijke data 29-05 Verkeersdag 05-06 Groep 1/2 vrij 05-06 Kunst Centraal, gr. 5 12-06 Verkeersdag 19-06 Verkeersdag De volgende Agnes Actueel verschijnt op 18 juni 2015

Nadere informatie

Jaargang 14 - nr. 15 16 april 2015. Welkom op school

Jaargang 14 - nr. 15 16 april 2015. Welkom op school Jaargang 14 - nr. 15 16 april 2015 Welkom op school Lennart Verkaar Groep 1 Instroom Geef me de ruimte Altijd al in een vliegtuig willen stappen? Of een reisje naar de maan maken? Vanmiddag, 16 april,

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 22-03-2019 PAASVIERING / VASTENACTIE Als paasactie willen we dit jaar geld inzamelen voor een project in Gambia. Juf Ingrid is hierbij nauw betrokken en heeft vanmiddag uitleg gegeven

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje

DATUM: 24 juni 2016 (extra Globe) U kunt uw ideeen melden bij juf Tessa! Veel plezier! Beschuit met muisjes. Schoolreisje Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Lachen is leuk, uitlachen niet.

Lachen is leuk, uitlachen niet. Kind op maandag. Jaargang 1 nummer 31 17-4-2015 Een ander mens. Saulus moet niets hebben van de mensen die in Jezus geloven, hij zit achter hen aan. Maar onderweg spreekt Jezus hem aan. Saulus wordt een

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 13 vrijdag 2 december 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie