INFOS. Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFOS. Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek"

Transcriptie

1 INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar , Infos nummer 18 week De volgende Infos verschijnt donderdag 30 april 2015 Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding - De MR is op zoek naar een nieuw lid. Zie bijlage voor meer informatie. - Vrijdag 1 mei wordt er weer oud papier gehaald. Aan de beurt om te helpen zijn Marc Hessels en Cor Reening. - In de oud papier planning zijn wat dingen gewijzigd. De planning is daarom nogmaals als bijlage toegevoegd. - De kledingcontainer staat er nog t/m maandag 20 april. Dinsdag 21 april wordt de container weer opgehaald. - Maandag 11 mei komt de schoolfotograaf. - Mevrouw Ria is vandaag geopereerd aan haar darmen. Ze zal waarschijnlijk voor de zomervakantie niet meer terug komen. Wilt u haar een kaartje sturen dan kan dat naar: Ria van Dijk, Erfscheidenweg 67, 7833 JV Nieuw Amsterdam. Linda van Ommen zal op maandagochtend wat taken van mevrouw Ria overnemen. Hiervoor alvast onze hartelijke dank!! - Groep 8 heeft vrijdag 17 april een cultureel uitje. Groep 7 krijgt die dag les van Juf Kirsten. - Bij deze Infos ontvangt u ook een brief van de kiescommissie van de GMR. Agenda Maandag 20 april Dinsdag 21 april Woensdag 22 april Donderdag 23 april Vrijdag 24 april Maandag 27 april Dinsdag 28 april Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei uur teamvergadering. Juf Wendy s ochtends afwezig Cito eindtoets. Kledingcontainer wordt weer opgehaald Cito eindtoets. Avond actief ouderschap uur Cito eindtoets Koningsspelen Koningsdag. Iedereen vrij! Juf Wendy directieberaad Zuidoosthoek Biebbus. Infos. Teamvergadering. Oud Papier Jarigen BOVENBOUW: 23 april; Matthijs Bos HARTELIJK GEFELICITEERD en een leuke dag!!! Koningsspelen Vrijdag 24 april worden op school de Koningsspelen gehouden. We openen de dag gezamenlijk met een dans en gaan daarna in groepjes een bord verven voor de 4/5 mei activiteiten in het dorp. Na de pauze zijn er buiten allerlei spellen op het schoolplein. De kinderen hoeven die dag geen eten mee te nemen voor in de pauze. Ze krijgen een traktatie van school.

2 Omdat de kinderen de borden gaan verven met echte verf, is het verstandig ze die dag geen goede kleding aan te doen. Uiteraard krijgen de kinderen ook nog allemaal een verfschort aan van school. Wie heeft voor ons nog oude zeilen te leen, waar we die dag de borden op mogen verven??? Graag doorgeven aan juf Wendy! Onderbouw Dinsdag is groep 2 naar het Griendsveenpark geweest. Het was erg gezellig! We werken nog steeds over het thema familie. De bomen zijn klaar, maar de meeste kinderen hebben nog geen foto's (kopieën) om er op te plakken. Als het lukt willen jullie die dan nog meegeven? Dan komt er een familiebos op school. Volgende week is er een bijzondere familie in beeld. Namelijk de koninklijke familie. We sluiten de week ook af met de koningsspelen. De kinderen van groep 3 tellen al tot 80. Met lezen zijn we in kern 10. Er wordt ook al met begrijpend lezen geoefend. Stel thuis maar eens een vraag als je kind heeft voorgelezen. Zo ontdek je of ze ook begrijpen wat ze lezen. Kamp groep 7/8 Zoals u weet gaan we op 3, 4 en 5 juni op kamp met groep 7/8. Voor het bespreken van de nodige zaken willen we graag een infoavond inplannen. De infoavond zal plaats vinden op 11 mei om uur. Ook zijn we nog op zoek naar ouders die mee willen rijden naar de plek van bestemming. Voor zowel de heen- als terugreis. Op de dag van terugkomst willen we gaan zwemmen met de kinderen, ouders die meerijden, mogen ook mee zwemmen. Opgeven kan bij juf Laura of juf Kirsten. Graag vóór week 20. Zaakvakken midden- en bovenbouw Donderdag 9 april starten we met een nieuw hoofdstuk van aardrijkskunde. Voor gr. 6 t/m 8 is hier ook topografie bij. De samenvatting hebben de kinderen donderdag 2 april meegekregen. Voor groep 5/6 is het een boektoets. Maandag 20 april krijgen ze een toets over het hoofdstuk en topografie. Donderdag 23 april doen de kinderen een ontdekpad over amfibieën. Donderdag 30 april starten we met een nieuw hoofdstuk van geschiedenis. In verband met de Koningsspelen krijgen de kinderen de samenvatting vrijdag 1 mei mee. Spelling midden- en bovenbouw De kinderen van de midden- en bovenbouw krijgen iedere week woordjes mee naar huis om te oefenen. Eén keer in de vier weken krijgen de kinderen een dictee om te kijken of ze de spellingregels kunnen toepassen en de woorden goed kunnen schrijven. De kinderen krijgen wel 1 keer per week woordjes mee naar huis om te oefenen, zodat het niet in 1 keer heel veel is. De kinderen krijgen iedere week nieuwe woorden aangeboden. De woordjes krijgen ze de vrijdag ervoor mee naar huis. Ze krijgen dus de woordjes mee voor de week erna. Als uw kind moeite heeft met de woorden is het noodzakelijk om elke dag minimaal 10 minuten te oefenen. Wanneer uw kind de woorden beheerst, is om de dag minimaal 10 minuten genoeg. Dit om de woorden goed in te oefenen.

3 In week 16 worden de woorden van thema 7 week 1 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 10 april mee.) In week 17 worden de woorden van thema 7 week 2 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 17 april mee.) In week 18 worden de woorden van thema 7 week 3 aangeboden. (Deze woordjes krijgen ze vrijdag 24 april mee.) In week 20 krijgen de kinderen een dictee/toets over alle woorden van thema 7 In principe krijgen ze een woordendictee op maandag en een zinnendictee op woensdag. (Dit kan gaan verspringen als er dagen uitvallen i.v.m. vakanties en/of feestdagen.) Mocht er iets niet duidelijk zijn, kom dan gerust vragen, zodat wij het uit kunnen leggen. 4 mei dodenherdenking Ook dit jaar organiseert de Stichting "4 mei-comité" weer een kranslegging ter herdenking van de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog bij het monument op de oude begraafplaats aan de Europaweg en bij de oorlogsgraven op de algemene begraafplaats in Schoonebeek. Voorafgaand aan deze plechtigheid is er een herdenkingsdienst in de Protestantse kerk aan de Europaweg om uur. Er zal hier ook een gedicht worden voorgelezen door een van de kinderen van onze school. Aansluitend zal vanaf uur de kranslegging plaatsvinden. Dit jaar zijn kinderen van onze school benaderd om hun medewerking te verlenen bij de kransleggingen. Het bestuur van de stichting nodigt iedereen uit om, samen met ouders, deel te nemen aan deze plechtigheid. Voor de kinderen zijn bij de uitgang van de kerk bloemen aanwezig. Hiermee kunnen ze op de algemene begraafplaats daadwerkelijk eer bewijzen aan de daar begraven slachtoffers. Schoolvoetbal toernooi 2015 De jongens en meisjes van de Nicolaasschool hebben het weer super gedaan dit jaar tijdens het schoolvoetbal toernooi in Weiteveen. De meisjes hebben een super mooie derde plaats behaald en de jongens zijn eerste geworden! De jongens zijn door naar de volgende ronde. Zij spelen op woensdagmiddag 20 mei de regiofinales. Zodra hier meer over bekend is, horen jullie daar meer over! We willen alle vaders en moeders bedanken die hebben geholpen bij het fluiten van de wedstrijden, het coachen van de teams, het rijden naar het sportpark, het wassen van de kleren en het aanmoedigen tijdens de wedstrijden!!! Hier kort een verslag van de belevenissen van de jongens en meisjes tijdens deze sportieve middag!! Schoolvoetbal toernooi 2015 meiden! Woensdag 8 april hadden we schoolvoetbal toernooi. We hadden een meisjesteam met Lotte, Babeth, Desi, Indy, Britt, Isis, Renske en Sanne Knegt. Lotte was keeper, Britt stond rechtsachter, Renske stond linksachter, Isis stond rechts mid, Babeth mid mid, Desi stond links mid en Indy stond spits, Sanne stond de eerste wedstrijd in de wissel, later in de verdediging.

4 De eerste wedstrijd hadden we met 5-0 gewonnen tegen de Iemenhof. Desi had 2 gescoord en Babeth had er 3 gescoord. De tweede wedstrijd tegen de St. Franciscus was het 1-1. Babeth had eentje gescoord. De derde wedstrijd moesten we tegen de Oliebron 2. Daar hebben we 2-2 gespeeld. Beide keren scoorde Babeth schoot de bal achteruit. De vierde wedstrijd tegen de GMS hebben we verloren met 4-0. De vijfde wedstrijd moesten we tegen de St. Franciscus 2, toen hadden we gewonnen met 2-0. Het eerste doelpunt was van Desi en het tweede doelpunt van Babeth. De zesde wedstrijd moesten we tegen Oliebron 2. Het eerste doelpunt was van Indy, de tweede van Isis, de derde van Babeth en het vierde doelpunt was van Desi. Groetjes de deelnemers van de meisjes!! Voetbaltoernooi jongens Op woensdag 8 april was het voetbaltoernooi. En we zijn eerste geworden en we hebben 6 wedstrijden gevoetbald. We hebben 5 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Door het hele zevental hebben we geen doelpunten tegen gekregen. De volgende spelers deden mee: Thijs Olthof, Roàn Schnoing, Vicenzo Striper, Matthijs Bos, Nick Bakker, Dahny Mulder, Frank van Ommen en Lars Heijnen. We gaan met dit zevental naar de regiofinales op 20 mei. Bedankt coach Jaqueline Groetjes van de voetballers!! Cito eindtoets groep 8 Dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag 23 april maken de kinderen van groep 8 de Cito Eindtoets. De kinderen maken deze toets op het stilteplein (de hal). Deze dagen liever geen afspraken voor de tandarts, dokter, etc. maken. Oudervereniging De oudervereniging is op zoek naar nieuwe leden. Wie vindt het leuk om diverse activiteiten te organiseren, is handig en zit vol creatieve ideeën? Heb je interesse en lijkt je dit leuk, meld je dan aan bij school. Doekoe actie Wij vinden bewegen erg belangrijk en daarom doen wij mee aan de Doekoe-actie van Coop, Arla, Unilever en de Johan Cruyff Foundation. Van 6 april t/m 24 mei organiseren deze partijen de Doekoe-actie. Als klant van Coop ontvang je bij aankoop van geselecteerde producten Doekoe-munten, die je kunt doneren aan onze school. Hiermee spaar je mee voor leuke sport- en spelmaterialen voor ons schoolplein. Zo maken we buitenspelen nog leuker voor onze leerlingen! Meer weten over Doekoe?

5 Bibliobus Woensdag 29 april staat de bibliobus er weer. Wilt u ervoor zorgen dat u op deze dag geen auto's aan de voorkant van de school parkeert, zodat de bus hier kan komen te staan. Met vriendelijke groet, Het team

6 BESTUURSVERKIEZING VOOR DE MR Aan onze school is een Medezeggenschapsraad verbonden voor het overleg tussen de oudergeleding en personeelsgeleding binnen onze school. Een MR bestaat daarom altijd uit een oudergedeelte en een personeelsgedeelte. Binnen onze school zitten twee ouders en twee leerkrachten in de MR. Indien het nodig mocht zijn, dan is de directeur ook aanwezig bij de vergadering. In de vergaderingen die de MR houdt, worden o.a. besproken: het ARBO-plan, de formatie, het vakantierooster, de schoolgids en de begroting. In een schooljaar staan ongeveer 8 á 10 vergaderingen gepland en aan de hand van een vastgesteld jaarplan bespreken wij vaste punten zoals hierboven genoemd. Petra Mekkes heeft een aantal jaren in de MR gezeten en is aan het eind van dit schooljaar aftredend en niet herkiesbaar voor de MR. Voor haar zoekt de MR een nieuw lid. Als u direct betrokken wilt zijn bij het reilen en zeilen van de school en hierover mee wilt denken en meebeslissen, meldt u dan aan. Alle ouders hebben het recht om zichzelf of anderen kandidaat te stellen. Mocht u zich kandidaat willen stellen, wilt u dan zo vriendelijk zijn het onderstaande strookje in te vullen en in een gesloten envelop in de brievenbus bij juf Wendy te deponeren. Mocht u nog vragen hebben over de invulling van uw eventuele functie binnen de MR, dan kunt u altijd terecht bij één van de MR-leden. Met vriendelijke groet, De MR: Petra Mekkes, Gea Lohues, Laura Eikens en Gonda Schepers Bestuursverkiezing voor de MR Naam: Adres: geeft hierbij te kennen kandidaat te willen zijn voor de oudergeleding binnen de MR van de RK Nicolaasschool te Schoonebeek. Plaats: Datum: Handtekening:

7 Oud papier schema 2015 Coördinatoren: Raymond Assen, Ronald Schepers, In het geval u verhinderd bent dient u zelf voor vervanging zorgen! Datum Naam Telefoonnummer Oktober 3 Scherpen Henk 2014 Scherpen Frank November 7 Tiemes Arnold 2014 Meijer Arjan December 12 Huser Eddie 2014 Lambers Erik Januari 7 Lohues Paul 2015 Assen Raymond Februari 6 Gozevoort C.J Joldersma Erik Maart 6 Tieben René 2015 Sewüster Theo April 10 Meijer Arjan 2015 Bakker Nico Mei 1 Hessels Marc 2015 Reening Cor Juni 5 Hurk van den Geertjan 2015 Roelofs Arjan Juli 3 Knegt Richard 2015 Jansen Augustus 7 Schepers John 2015 Jong de Chris September 4 Mensen H.B Harms C.K

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN

BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN 8 BASISSCHOOL ST. JOZEF NIEUW BERGEN Mei 2015 Beste ouders, verzorgers, Jaarverslag en nieuwe plannen Er is dit jaar weer hard gewerkt door het team. De leerkrachten hebben gewerkt vóór en ín de groep,

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen

Agenda 16-29 mei 2009 schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij. Jarigen Jaargang 17 nummer 17 Vrijdag 15 mei 2009 Agenda 16-29 mei 2009 maandag 18 mei schoolkamp groep 8, groep 3 & 4 vrij dinsdag 19 mei schoolkamp groep 8, groep 0, 1 & 2 vrij woensdag 20 mei schoolkamp groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 18 Dinsdag 28 april 2015

Nieuwsbrief week 18 Dinsdag 28 april 2015 Nieuwsbrief week 18 Dinsdag 28 april 2015 Koningsdans en ontbijt De start was een beetje moeizaam, maar met alle kinderen van de school op het plein en veel ouders die nog even kwamen kijken hadden we

Nadere informatie

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015

PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Verschil ligt voor de hand PeP-info Digitaal December 2014/ Januari 2015 Deze PeP-info is ook terug te vinden op onze website! Beste ouders/ verzorgers, In deze PeP-info Van de directeur Website Leerlingenpanel

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, stelt u deze dan gerust. Met vriendelijke groet, Team OBS Waterrijk Beste ouders, verzorgers, De laatste nieuwsbrief is alweer even geleden. In deze nieuwsbrief kunt u volop de belevenissen van de kinderen van de afgelopen periode lezen. Zo kijken we terug naar een succesvolle

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. 28 november 2014. Jaargang 2, nr. 3. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. 28 november 2014. Jaargang 2, nr. 3. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 2, nr. 3 Beste ouder(s) en verzorger(s), 28 november 2014 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie OR voorzitter Oproep directie Nieuws van LOS Daltonnieuws

Nadere informatie

Beste ouders, 13 februari 2015

Beste ouders, 13 februari 2015 Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 13 februari 2015 Hierbij ontvangt u van ons de info, de laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 15 maart 2013

BRONNIEUWS. 15 maart 2013 BRONNIEUWS 15 maart 2013 *Trefwoord Week 12 t/m 14 (18 maart t/m 5 april): Het verhalen waard! Inhoud: Over verhalen die het waard zijn om bewaard en doorverteld te worden. Verhalen over naastenliefde,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 7 april 2015 agenda april 5 Eerste paasdag 6 Tweede paasdag (vrij) 7 Weer naar school 8 Schoolvoetbal groep 7/8 jongens 14 Workshopavond 15 Schoolvoetbal groep 7/8 meisjes

Nadere informatie

Barten 11 8447 BS Heerenveen INFORMATIEGIDS. Postbus 56 8440 AB Heerenveen 0513-627552 OBS VAN KLEFFENS. directie.kleffensschool@debasisheerenveen.

Barten 11 8447 BS Heerenveen INFORMATIEGIDS. Postbus 56 8440 AB Heerenveen 0513-627552 OBS VAN KLEFFENS. directie.kleffensschool@debasisheerenveen. Barten 11 8447 BS Heerenveen Postbus 56 8440 AB Heerenveen 0513-627552 directie.kleffensschool@debasisheerenveen.nl INFORMATIEGIDS OBS VAN KLEFFENS 2014-2015 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Afscheid groep

Nadere informatie

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17

www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17 Laan Rozenburg 6 1181ER Amstelveen Tel: 020-6431596 www.obs-michielderuyter.nl - directie@obs-michielderuyter.nl Nieuwsbrief 17 18 mei 2015 Agenda: Maandag 18 mei Start avondvierdaagse Dinsdag 19 mei Scholensportdag

Nadere informatie

Oudervragenlijst. Invullen tot 24 april!

Oudervragenlijst. Invullen tot 24 april! 1 17 april 2015 Explosie Tijdens het weersbericht in het acht uur journaal van vorige week zei Peter Jan Munneke (weerman bij de NOS) dat de natuur op exploderen staat. Exploderen!, dat klinkt nogal heftig.

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE!

NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE! De Witte Vogel Digitale nieuwsbrief maart/april 2014 Snel naar: algemeen nieuws nieuws kdc nieuws so & vso overig nieuws bijzondere dagen NIEUWE LENTE, NIEUWE ENERGIE! Bij het schrijven van deze nieuwsbrief

Nadere informatie

10-apr-15. De trotse juffen

10-apr-15. De trotse juffen 10-apr- Ouderhulp De Sinte Lucij is een kleine school, met een klein team en een kleine groep ouders. In de praktijk betekent dat een beroep op een kleine groep mensen voor een heleboel activiteiten. Vandaag

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3

PluimPleiter. BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL. Seizoen 2014-2015, nummer 3 PluimPleiter BBV Garage Wilgenlaan/PIP WWW.BBVPIP.NL Seizoen 2014-2015, nummer 3 `DOESBURG Berkel en Rodenrijs, Westerwater 20 (010-5116670) en Kerksingel 13 (010-5116037) 15 % korting voor leden van BBV

Nadere informatie

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl de Postduif jaargang 14 / 15 nr. 13 19 maart 2015 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl Agenda: 19 maart: open dag van alle scholen

Nadere informatie