Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?"

Transcriptie

1 DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAANDEN NOVEMBER/DECEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: Beste lezers, adres: millysmailbox@upcmail.nl Nog twee maanden en dan is het jaar al weer voorbij. Voor een ieder zullen het drukke maanden worden, ook bij ons. Daarom is de mozaïekkrant van november en december samengevoegd. Op dit moment zijn we nog hard bezig met een mozaiek cadeaupakket. Deze zal binnen 2 weken bestelbaar zijn. Ook wilden wij iets voor onze klanten iets geven en daarom zijn we ook bezig met een leuk klantencadeautje, uiteraard heeft het wel met mozaiek te maken. Wat dit is..dat zult u snel genoeg horen. Veel leesplezier Mildred KLANTEN GALERIE De werken van José Serné en Patricia Brekelmans. Beiden leukte een bestaande situatie heel leuk op. José gaf haar badkamer een hele andere look en Patricia hergebruikte een kindergitaar die eigenlijk weggegooid zou worden.. Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Schrijft u dan in voor de gratis nieuwsbrief in de webwinkel boven aan de rechterzijde op de homepage. U ontvangt dan iedere maand automatisch Milly s Mozaïekkrant, met nieuwe aanbiedingen, gratis mozaïekpatronen, mozaïektips, nieuwe artikelen en veel meer.u vindt de webwinkel via Wilt u zelf met uw mozaïekwerk in Milly s Mozaïekkrant staan of heeft u tips of andere interessante mozaïekitems? Schrijft u dan naar millysmailbox@upcmail.nl.

2 AANBIEDING AANBIEDING AANBIEDING Glasmozaïek XXL zwart/goud De steentjes zijn 2x2 cm. Van 3,90 voor slechts 1,95 Glasmozaïek XXL licht blauw met iets oranje/geel De steentjes zijn 2x2 cm. Van 2,00 voor slechts 1,00 Glasmozaïek XXL denimtinten De steentjes zijn 2x2 cm. Van 2,00 voor slechts 1,00 KLANTEN GALERIE In de klantengalerie de boomtafel van Beppie van Stiphout. Zij heeft een boomtafel gemaakt van (zelf gegoten) beton en vervolgens gemozaïekt. Beppie verteld hierover De mal voor de tafel hebben we zelf gemaakt van hout en daarin beton gestort. De poten hebben we ook gemaakt van beton. Eerst een pvc buis vol gestort en die daarna open gesneden. De tafel bestaat uit twee helften zodat we deze nog altijd mee kunnen nemen mochten we ooit verhuizen. We hebben de tafel beplakt met lichtblauwe steentjes met roze en zilver. We hebben bewust voor geen patroon gekozen omdat we bang waren dat het snel zou gaan vervelen. Het mozaïeken heeft ongeveer 40 uur geduurd.

3 MILLY S PATRONEN TIPS!! Het vinden van leuke mozaïekpatronen kan een probleem zijn. Met kleurplaten of tekeningen van internet kom je al een heel eind maar wat als je een foto of afbeelding hebt en die graag om zou willen zetten in een mozaïekpatroon? Wij vonden 2 gratis programma s die van uw foto of afbeelding een mozaïekpatroon kunnen maken. Het enige wat u nodig heeft is de afbeelding waar u graag een patroon van wilt hebben en het programma zet dit om in een patroon. AndreaMosaic is freeware waarmee u een mozaïekafbeelding kunt maken van meerdere foto's. AndreaMosaic maakt automatisch een mozaïek (zie onderstaand plaatje) aan van een door u geselecteerde afbeelding. Tevens kunt u aangeven welke collectie van uw eigen digitale foto's daarvoor gebruikt moet worden. Het programma laat zich vrij eenvoudig bedienen. U kunt onder meer gemakkelijk het aantal tegels selecteren waaruit het mozaïek wordt opgebouwd en de grootte van het totale mozaïek. U kunt er zelfs voor kiezen om automatisch beelden uit een AVI videofilm in een mozaïek te gebruiken. Dit gratis programma is een aanrader voor iedereen die eens iets bijzonders wil maken met zijn digitale foto's. AndreaMosaic heeft de volgende kenmerken: gratis mozaïek maken van digitale foto's, kan ook afbeeldingen uit AVI video s halen, veel configuratiemogelijkheden: instellen van afbeeldinggrootte, aantal foto's, het aantal keren dat een foto zich mag herhalen etc. Mosaizer is een mozaïekprogramma, waarmee u van een of meerdere foto's een grotere afbeelding kunt maken. Het is een freeware programma en dus gratis te downloaden en onbeperkt te gebruiken. Wel dient u zich na 30 dagen per te registreren maar dit is ook gratis. Met de Mosaizer software kunt u verschillende effecten toepassen op uw mozaïekafbeelding. Zo kunt u een mozaïek maken opgebouwd uit puzzelvormen, honingraatvormen, Escher-figuren, etc. Verder beschikt Mosaizer over professionele beeldbewerkingfuncties zoals de mogelijkheid om 3D-effecten en schaduwen toe te voegen. Mosaizer heeft de volgende kenmerken: gratis mozaïekplaatjes maken van zelf gekozen afbeeldingen, het maken van bitmaps van dezelfde foto tot een mozaïek, functie om professionele effecten toe te passen zoals schaduwen en 3D-effecten. U kunt de programma s downloaden via:

4 AANBIEDING AANBIEDING AANBIEDING Mini mozaiek in wit/grijs tinten Een zakje van 100 gram van 1,50 nu slechts 1,00 Mini mozaiek XXL in beige/bruin De glassteentjes zijn 1x1 cm. Van 2,00 nu slechts 1,00 Mini mozaiek XXL in beige De glassteentjes zijn 1x1 cm. Van 2,00 nu slechts 1.00 KLANTEN GALERIE In de klantengalerie een leuk buitensetje van Inge v/d Ende. Inge heeft een tuintafel gemozaïekt met vissen. Inge is in dezelfde stijl doorgegaan met haar bloempotten. Een heel leuk en gezellig hoekje.

5 MOZAIEKPROJECT VAN ILSE KAUFFMAN EN MICHIEL DEIJMANN Het Rotterdamse kunstenaarsduo Ilse Kauffman en Michiel Deijmann hebben hun megaproject nagenoeg afgerond. Het tweetal heeft al veel betekend voor het Oude Westen van Rotterdam, met name met hun straatprojecten. In oktober hebben zij een enorme mozaïekworkshop voor kinderen georganiseerd uit de wijk Rotterdam-Spangen. De kinderen maakten een mozaiek met pijlen op stoeptegels welke onderdeel gaan uitmaken van een kindvriendelijke looproute in het Oude Westen, een zg. veilige kindring. De veilige looproute komt langs alle leuke plekken in de wijk zoals het Sparta stadion en kinderspeelplaatsen. De kinderlooproute is ongeveer 3 kilometer lang en wordt gemarkeerd door de door henzelf gemaakte mozaiek stoeptegels die ter hoogte van de lantaarnpalen in het trottoir zullen worden gelegd. In totaal hebben de kinderen onder begeleiding van Ilse en Michiel 150 stoeptegels gemozaïekt. Ilse Kauffman en Michiel Deijmann hebben ruime ervaring het organiseren van grote projecten. Beiden hebben zij, na het afronden van hun opleiding aan de kunstacademie, aan diverse projecten en tentoonstellingen meegewerkt, waar niet alleen gezamenlijk werken te zijn zijn maar ook hun individuele werken. Zij zijn bekend met een tal van kunstvormen waar mozaiek er één van is. In Rotterdam zijn zij met name bekend om hun straatprojecten. Wilt u meer werk zien van dit kunstenaarsduo kijk dan eens op: aars.nl/nl/kunstenaars/details/q// kunstenaar_id/ Als u op de foto s klikt word u automatisch doorverwezen naar het project. Wilt u ook een grootschalig mozaïekproject opzetten in uw wijk, of van ideeën hierover uitwisselen met Ilse en Michiel, stuur dan een mailtje naar millysmailbox@upcmail.nl

6 AANBIEDING AANBIEDING AANBIEDING Halve kilo glasmozaïek Snoepzak met een bonte kleurmix van 2x2 glassteentjes. Nu slechts 4,95 Grote mat kiezelstenen (ca.30 cm) Van 4,95 voor slechts 3,50 Blauwe Mosa tegel Glanzende tegel van ca 15x15 Van 0,50 voor slechts 0,30 TORSO VAN KERAMIEK EN KIEZELSTENEN Een leuke materiaalmix. Kiezel en keramiek. Beiden in wittinten maar door het verschil van materialen zeker niet saai. De torso is in werkelijkheid ongeveer 1.20 meter hoog. De torso is gemaakt van papier-maché waarbij gebruik is van de kunststof mal die via de webwinkel verkrijgbaar is. De torso wordt aan de binnenkant eerst ingesmeerd met vaseline om plakken te voorkomen. Daarna is de torso opgevuld met papier-maché. Na een droogtijd van ongeveer een week of 3 kan de kunststofmal verwijderd worden. Controleer eerst of de torso goed droog is alvorens hij een plaat hout (in dit geval MDF maar het kan ook ander hout zijn). De papier-maché torso is, nadat hij op de plaat hout is geplakt, verstevigd met gipsverband en vervolgens met witte glanzende keramische stukjes gemozaïekt is Het overige deel van de houten plaat is gemozaïekt met kiezelstenen en afgevoegd met wit voegmiddel.

7 BELLYMEMORY Het is een ware hype, het maken van een gipsenbuik tijdens het hoogtepunt van de zwangerschap. Een leuke blijvende herinnering aan die tijd en een hele leuke hobby om te doen. Deze hobby is ook de passie van Danielle geworden. Naast haar werk heeft zij als hobby al diverse buiken gemaakt en gemozaïekt. De buik wordt het mooist in week 34 tot 36 van de zwangerschap en er is keuze uit verschillende modellen. Het maken van een gipsbuik duurt ongeveer 40 minuten. Nadat hij helemaal is uitgehard kan hij bewerkt worden. De keuze van kleuren, materialen, vormen en eventueel namen alles is mogelijk. Wilt u meer informatie over het maken of laten maken van een gipsbuik? Mailt u ons dan via

8 AANBIEDING AANBIEDING Sicis glasmozaïek Sun Normaal een pepper duur matje bij ons slechts 1,95 Sicis glasmozaïek blauw Normaal een pepper duur matje bij ons slechts 1,95 KLANTEN GALERIE In de klantengalerie te mozaiek tegeltjes van Rita van den Muyzenberg. Rita maakt met restjes deze tuintegels hangt ze in haar tuin op om de muur op te fleuren. Een leuk idee dat aansluit bij het mozaïekidee dat wij in de vorige mozaïekkrant hadden behandeld. Omdat de tegeltjes geglazuurd zijn worden ze bij vorst door Rita binnengehaald.

9 UW GRATIS MOZAÏEKPATRONEN

10

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u treft

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JULI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De zomer is

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Met deze

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MAART 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Voor u treft u al weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Het nieuwe jaar is

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl De juni editie is weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI/JULI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In verband met onze vakantie

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Inmiddels al weer de 3 e mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND OKTOBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Voor u weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MEI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De mozaïekkrant van

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JANUARI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, Nog heel even en dan doet

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De KreaDoe is weer achter de rug en de winkel is weer als vanouds geopend. De aanbiedingen

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, We naderen al weer het laatste

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MEI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u de mei editie van Milly

Nadere informatie

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk?

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER/NOVEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2016 Winkel: Cosmeastraat 28-32, 3202 SE Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In deze mozaïekkrant vooral nieuws over onze plannen de aankomende tijd en natuurlijk

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In de mozaïekkrant van april

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Zoals de meeste van

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, In deze mozaïekkrant wilde

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND APRIL 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, De mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Ons vakantieweekje

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Milly s Mozaïekkrant, uitgave januari 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Weer een nieuwe editie van de mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JULI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN MILLY S CREA EN DECO Webwinkel : www.millyswinkel.nl Mozaïekwinkel : Mandenmakerstraat 102b te Hoogvliet De start Het maken van een gipsbuik duurt ongeveer een

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software

bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints & fotoposters online te bestellen zonder downloaden van software www.fotodc.be Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag bewaar en koester uw herinneringen... stappenplan fotoprints

Nadere informatie

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES Milly s Crea en Deco Mandenmakerstraat 102b, 3191 DG Hoogvliet www.millyswinkel.nl Voor het maken van deze mozaiekhandleiding hebben wij gebruik gemaakt van de informatie

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Wij hebben hele leuke

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013

Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Gebruiksaanwijzing webwinkel januari 2013 Inhoudstafel Inleiding 3 1. Aanmelden op westdecor.be 4 2. Uw webwinkel personaliseren 6 2.1 Uw wachtwoord instellen 6 2.2 Uw logo instellen 7 2.3 Uw verkoopprijzen

Nadere informatie

FRS/Mediabank Demo script

FRS/Mediabank Demo script Stap 1: Log in Als u niet in het bezit bent van uw eigen account: Klik op Log in als demogebruiker op de inlogpagina. Nu wordt u automatisch ingelogd. Als u in het bezit bent van een eigen gebruikersnaam

Nadere informatie

De loopgroep van René Uijthoven op facebook. Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5

De loopgroep van René Uijthoven op facebook. Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5 De loopgroep van René Uijthoven op facebook Inhoud Inleiding... 1 Registreren bij facebook... 3 Lid worden van Loopgroep RUNé... 5 Inleiding Op 7 februari 2012 heb ik op facebook een groep aangemaakt onder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Tblox Gebruikershandleiding 2012 Versie 1.0 2012 Inhoudsopgave: Inloggen in Tblox blz 3 De Tblox omgeving blz 5 Een bestelling maken blz 6 Bestelling van een vrije tekstorder blz 11 2 Inloggen in Tblox

Nadere informatie

Kern 3: doos-poes-koek-ijs

Kern 3: doos-poes-koek-ijs Kern 3: doos-poes-koek-ijs In deze kern leert uw kind: Letters: d - oe - k - ij z Woorden: doos, poes, koek, ijs, zeep Herhaling van de letters van kern 1 en 2 Deze nieuwe woorden en letters worden aangeboden

Nadere informatie

otoboek is belloeld am U een

otoboek is belloeld am U een otoboek is belloeld am U een il,ee te geven van- wat er"lll/qjja Ran betreffende he.t verzorgen van ftet bloemwerk voor een y,jtvaart. Eigenlijk kan tegenwnordig 1Jijna alles... Dit zult U merken als U

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Achtergrond en lettertype Opmaak Achtergrond Opmaak Achtergrond Afbeelding in achtergrond

Achtergrond en lettertype Opmaak Achtergrond Opmaak Achtergrond Afbeelding in achtergrond Frontpage Express is het meest eenvoudige programma voor het maken van je homepage. Is het programma niet geïnstalleerd op je PC, dan is het te downloaden en daarna te installeren. We zullen nu een aantal

Nadere informatie

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be Open www.fotodc.be ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag BEWAAR EN KOESTER UW HERINNERINGEN... STAPPENPLAN FOTOPRINTS

Nadere informatie

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties

Handleiding Cubigo Verenigingen en Organisaties Handleiding Verenigingen en Organisaties Wij heten u hartelijk welkom bij, het platform waar de verbinding wordt gelegd tussen burgers, instellingen, bedrijven en verenigingen op een eenvoudige en gebruikersvriendelijke

Nadere informatie

Handleiding. Maak gemakkelijk een fotoboek

Handleiding. Maak gemakkelijk een fotoboek Handleiding Maak gemakkelijk een fotoboek In deze handleiding voor de software van FotoboekShop.nl worden alle stukjes met behulp van afbeeldingen overzichtelijk uitgelegd, zodat je stap voor stap je fotoproduct

Nadere informatie

Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Spel 2: Winkeltje spelen Spel 3: Lezen voor het slapen gaan Spel 4: Blijven voorlezen

Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Spel 2: Winkeltje spelen Spel 3: Lezen voor het slapen gaan Spel 4: Blijven voorlezen Spellen bij kern 3 Spel 1: Schrijven op je rug Kinderen hebben in kern 1, 2 en 3 al veel woorden geleerd. Het is een leuk spel om de letters van die woorden op de rug van uw kind te schrijven en het kind

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens

INHOUDSOPGAVE. Inleiding. Een bestelling plaatsen. Functies extra functionaliteiten. Belangrijk om te weten. Contactgegevens www.jostenberg.nl INHOUDSOPGAVE Inleiding Een bestelling plaatsen Functies extra functionaliteiten Belangrijk om te weten Contactgegevens Klantregistratie Jos ten Berg BV Beste Bezoeker, Jos ten Berg is

Nadere informatie

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop

Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop MEATING YOUR DEMANDS Handleiding: Internet Bestel Applicatie Meco Online Shop Leegaardsdijk 2, 8400 Oostende - Tel: 059 70 91 95 - Fax: 059 70 97 20 - orders@meconv.be Inhoud 1. Website / Inloggen... 3

Nadere informatie

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Baluster mal Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Wij zijn fabrikanten en uitvinders van de mallen balustrade, leuning, zuil,

Nadere informatie

Handleiding beheertool mini-website

Handleiding beheertool mini-website Handleiding beheertool mini-website 2013 Salon Solution is onderdeel van Wiewathaar.nl Inleiding Klanten van Wiewathaar.nl kunnen hun mini-website bijhouden met de online beheertool. In deze handleiding

Nadere informatie

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen.

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen. Dagelijks e-mailen van prijslijsten en offertes Het programma om offertes en prijslijsten te e-mailen wordt kortweg Offerteprogramma genoemd. Met dit programma verstuurt u in Excel gemaakt offertes en

Nadere informatie

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.

Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen. Inhoudsopgave Registreren, Inloggen en mijn gegevens aanpassen.... 3 Registreren... 3 Inloggen... 6 Mijn gegevens aanpassen.... 7 Het bestellen van boodschappen.... 8 1. De zoekfunctie.... 9 2. Ons assortiment....

Nadere informatie

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding.

Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven over het schrijven van een handleiding. Graag zou ik je willen vragen mij een email te sturen

Nadere informatie

Handleiding agendaitem

Handleiding agendaitem Handleiding agendaitem AlmereHaven Gids Je eigen gidspagina maken? Hoe gebruik ik deze website Video en/of tekst toevoegen >> Maak hier je eigen pagina Aanmaken van een Agenda-item (agenda pagina) Wonen

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren

Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Google Drive: uw bestanden openen en organiseren Met Google Drive kunt u bestanden, mappen en Google documenten opslaan en openen, waar u ook bent. Wanneer u een bestand op internet, uw computer of een

Nadere informatie

Links controleren met Xenu s Link Sleuth

Links controleren met Xenu s Link Sleuth 1. Introductie 2. Xenu downloaden 3. Voorkeursinstellingen aanpassen 4. Links controleren 5. Het gebruiken van de Xenu rapporten 6. Het controleren van niet werkende links op de website 1. Introductie

Nadere informatie

De lente in met foam!

De lente in met foam! De lente in met foam! VOORJAARSONTWERPEN FOAM 2012 Thea van Mierlo - Uil - Sneeuwklokjes - Narcis - Knutsel-zwaan - Haai-schilderij Handig om te weten over het werken met Foam Paint Verven met de foam

Nadere informatie

Je ziet hier 3 snelheidsmeters. Welke meter geeft de hoogste snelheid aan?

Je ziet hier 3 snelheidsmeters. Welke meter geeft de hoogste snelheid aan? Heeft Uw kind problemen met redactiesommen? Hieronder staan een aantal redactiesommen specifiek voor groep 7 en 8 van de basisschool U kunt het gebruiken voor wat extra training. Van welke combinatie van

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

Handleiding ReloadMailing SEOshop

Handleiding ReloadMailing SEOshop Handleiding ReloadMailing SEOshop Inhoudsopgave 1. Account instellingen 3 2. Winkels 3 3. Triggers 3 4. Producten 6 5. Geplande mails 6 6. Klanten 6 7. Statistieken 7 8. Shop instellingen 7 9. Lightspeed

Nadere informatie

Budget mailer DOCUMENTATIE

Budget mailer DOCUMENTATIE Budget mailer DOCUMENTATIE Stap 1. Het installeren van de App Zoek in de Appstore van SEOshop naar de Budgetmailer app. Wil je de app installeren druk dan op de blauw knop: Installeer app. Volg het installatieproces

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l

H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l - 1 - H A N D L E I D I N G W I N K EL K A R R E T J E S t a n d a a r d W e b w i n k e l 2 0 1 2 b y W i n k e l k a r r e t j e. c o m - 2 - A u t e u r s r e c h t e n Licentiehouders van dit softwareproduct

Nadere informatie

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03

Toegang deelnemers / Inloggen... 02. Account deelnemer... 03. Communicatiemateriaal.. 03. Bijbestellen communicatiemateriaal.. 03 Inhoudstafel Handleiding Online Tool Dag van de Zorg 2016 Toegang deelnemers / Inloggen... 02 Paswoord vergeten. 02 Account deelnemer... 03 Communicatiemateriaal.. 03 Bijbestellen communicatiemateriaal..

Nadere informatie

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat

www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat www.seniorencomputerlessen.nl 199 Kruidvat laatst gewijzigd 27 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek met software van Kruidvat. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Foto's voor uw fotoboek

Nadere informatie

Handleiding Webwinkel G Brouwer

Handleiding Webwinkel G Brouwer Handleiding Webwinkel G Brouwer U kunt onze webshop vinden door op de website www.gbrouwer.nl op de webshop afbeelding te klikken of via het menu van de website. Na het aanklikken komt het volgende scherm

Nadere informatie

DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! Ontwikkeld door

DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! Ontwikkeld door DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! MATERIALEN 1 2 3 4 Kies een object waarvoor je een doosje wilt maken en bedenk van welk materiaal je het doosje wilt maken. Zorg dat je beide bij de hand hebt. (1) Om het

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

bigfreddy.com Handleiding BigFreddy software Oktober 2012 Big Freddy 3.2 Inhoudsopgave: Pagina Starten:

bigfreddy.com Handleiding BigFreddy software Oktober 2012 Big Freddy 3.2 Inhoudsopgave: Pagina Starten: Handleiding BigFreddy software Oktober 2012 Big Freddy 3.2 Inhoudsopgave: Starten: Taakbalken: Taakbalk 1 Taakbalk 2 Taakbalk 3 Taakbalk 4 - Categorieën - Updates - Product kiezen - Afbeeldingen kiezen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 5 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig 7 Uw voorkennis 7 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 5 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig... 7 Uw voorkennis... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 8 Website... 9 Toets uw kennis... 9 Voor docenten... 9

Nadere informatie

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel.

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. De Beeldhouwwinkel Nieuwsbrief juli 2013 Beste klanten van De Beeldhouwwinkel, Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. Winkel in Amsterdam De meesten hebben

Nadere informatie

Handleiding voor vrijwilligers

Handleiding voor vrijwilligers Handleiding voor vrijwilligers Behorende bij vrijwilligersagenda.nl versie 1.0 Harald Tijink September 2014 Tijink IT Consultancy www.tijink.com 1. Introductie Vrijwilligersorganisaties organiseren vele

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori)

Doel. Dimensies. Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori) Compad Kleuren/Maten oplossing (Multicolori) 1. Doel 2. Vastleggen nieuwe rapportage 3. Wijzigen bestaande rapportage 4. Verwijderen bestaande rapportage 5. Venster Rapportdefinitie 6. Samengestelde rijen

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Handleiding App installatie en beheerportal

Handleiding App installatie en beheerportal Handleiding App installatie en beheerportal Inhoud 1. De App installeren en activeren via de SEOshop App store... 2 2. Testen of de koppeling correct is geconfigureerd... 5 3. Inloggen beheerportal...

Nadere informatie

BON. Voor uw online bestelling. De bon is 1x geldig via website en niet cumuleerbaar met ander promoties

BON. Voor uw online bestelling. De bon is 1x geldig via website en niet cumuleerbaar met ander promoties www.fotodc.be Geslot Open ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag BEWAAR EN KOESTER UW HERINNERINGEN... STAPPENPLAN

Nadere informatie

Synchroniseren. 1. Muziek en film(clips)

Synchroniseren. 1. Muziek en film(clips) Synchroniseren Het synchroniseren van je ipas verloopt volledig via het programma itunes dat je gratis kan downloaden via het internet. Je ipad kan pas operatief worden als je je eerst registreert via

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm

Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm Vloertegel Hardrock Graphite. 15,99 per m 2. 21,27 per pak (1,3 m 2 ) Afmetingen: 33cm x 33cm 3D-tekening van de badkamer van de familie Batista Badkamermeubel Frost White met dubbele wastafel, wandspiegel,

Nadere informatie

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be

Meenseweg 131-8900 Ieper - T. 057/20 20 48 - info@fotodc.be Open www.fotodc.be ma.-vrijd.: 10u00 tot 12u00 13u30 tot 18u00 zaterdag: 9u00 tot 12u00 Gesloten : donderdagvoormiddag, zaterdagnamiddag & zondag EEN FOTOKAART... VOOR ELKE GELEGENHEID STAPPENPLAN FOTOKAARTEN

Nadere informatie

fotofabriek.nl Handleiding Adobe Photoshop templates

fotofabriek.nl Handleiding Adobe Photoshop templates fotofabriek.nl BINNENWERK STAP 1: Opmaak Wanneer het photoshop bestand is geopend krijg je de volgende lagen te zien. De groen gemarkeerde lagen zijn de pagina s voor het fotoboek. De rood gemarkeerde

Nadere informatie

de Digitale Taalkist Wat is de Digitale Taalkist? Over de Digitale Taalkist

de Digitale Taalkist Wat is de Digitale Taalkist? Over de Digitale Taalkist tel. 070-3682017, e-mail: info@nib.nl, internet: www.nib.nl de Digitale Taalkist Over de Digitale Taalkist De Digitale Taalkist zet een nieuwe stap in taalonderwijs en ICT! Een kist vol taalmogelijkheden

Nadere informatie

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas

Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Comic Life: Maak een fotostrip in de klas Wat ga je doen? Je gaat een fotostrip maken met het programma Comic Life. Hiermee kun je gemakkelijk je eigen verhaal construeren. In het programma kun je per

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Op 14 december zijn 2 politieagenten op bezoek gekomen in het 6de leerjaar. De leerlingen hadden heel wat vragen over wat het beroep inhoudt.

Op 14 december zijn 2 politieagenten op bezoek gekomen in het 6de leerjaar. De leerlingen hadden heel wat vragen over wat het beroep inhoudt. Basisschool De Bloementuin Januari 2017 Januari Bezoek politie Op 14 december zijn 2 politieagenten op bezoek gekomen in het 6de leerjaar. De leerlingen hadden heel wat vragen over wat het beroep inhoudt.

Nadere informatie

1 Uw persoonlijke labels - stap voor stap

1 Uw persoonlijke labels - stap voor stap 1 Uw persoonlijke labels - stap voor stap 1.1 Introductie Festool houdt ervan, als dingen zo gemaakt zijn dat ze perfect bij elkaar passen. Waarom? Omdat het beter werkt als alles past. Dit is ook de redden

Nadere informatie

Voorbeelden fotoshoot Zwangerschap

Voorbeelden fotoshoot Zwangerschap Fotoshoot Zwangerschap Voor een zwangerschapsshoot betaal je 75.00 Voorbeelden fotoshoot Zwangerschap Fotoshoot Newborn Voor een newbornshoot betaal je 75.00 Voorbeelden fotoshoot Newborn Fotoshoot Buik

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Cursus fotoalbum samenstellen op de ipad

Cursus fotoalbum samenstellen op de ipad Cursus fotoalbum samenstellen op de ipad Door: Ronald Slot-Lopes Moest je vroeger nog allerlei fotoprogramma s op je computer installeren, tegenwoordig is een ipad met internetverbinding genoeg. Door een

Nadere informatie

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan

Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Mini Manuel imailingtool Met stappenplan Het versturen van een nieuwsbrief met een standaard- template of actie-template In imailingtool hebben we prachtige standaard sjablonen beschikbaar! Voeg uw eigen

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie