DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI adres: KLANTEN GALERY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl KLANTEN GALERY"

Transcriptie

1 DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: adres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Het nieuwe jaar is inmiddels al weer begonnen en wij hopen dat 2012 een goed jaar voor uw zal worden. Voor Milly s word dit een belangrijk jaar omdat dit jaar bekend zal worden of wij de winkel kunnen behouden. Ons streven is om ook in 2012 leuke aanbiedingen te hebben en onze prijzen, ondanks de crisis, in deze trend voort te zetten. Wij zullen daarom ook in 2012 blijven zoeken naar voordelige artikelen danwel nog voordeligere leveranciers. KLANTEN GALERY De salontafel van Judith Windhorst Judith heeft deze schitterende tafel gemaakt van keramiek met daarin tegels voorzien van een opdruk. Glas mozaïekmatje XXL Maar liefst 70 steentjes van 2 cm bij 2 cm. Van 2,00 voor slechts 1,00 Mozaïeklijm 100 ml Van 2,50 voor slechts 2,00 Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Schrijft u dan in voor de gratis nieuwsbrief in de webwinkel aan de rechterzijde. U ontvangt dan iedere maand automatisch Milly s Mozaïekkrant, met nieuwe aanbiedingen, gratis mozaïekpatronen, mozaïektips, nieuwe artikelen en veel meer.u vindt de webwinkel via Wilt u zelf met uw mozaïekwerk in Milly s Mozaïekkrant staan of heeft u tips of andere interessante mozaïekitems? Schrijft u dan naar millysmailbox@upcmail.nl.

2 Help!!!!!! het is crisis. Iedere dag worden we er mee geconfronteerd. Het is crisis. Behalve dat we ook al enige tijd aan onze portemonnee merken dat er minder over blijft, worden we ook via de media dagelijks op de hoogte gehouden van onze eurocrisis. Vrolijk word je er niet van als er in 2012 nog meer word bezuinigd dan in Maar wat is het effect hiervan in ons dagelijks leven? Is er nog tijd voor plezier en ontspanning? ING Economisch Bureau heeft onderzoek gedaan naar het uitgave patroon en stelde vast dat de Nederlander gemiddeld 900 euro per jaar besteedt aan hobby s. De verschillen in deze groep zijn groot, stelt de ING. Zo blijkt de helft minder dan 500 euro per jaar uit te geven. Uitgaande van het gemiddelde wordt jaarlijks tussen de 10 en 15 miljard euro aan vrije tijd besteed. ING stelt ook vast dat in deze crisistijd de hobbyisten minder geld besteden aan hun liefhebberijen. Vier op de tien geeft minder uit tegen slechts 14% die juist meer uitgeeft. Het klinkt logisch want men bezuinigt makkelijker op hobby s dan op de boodschappen. Opvallend is dat er niet echt wordt bezuinigd op handwerken. De hobby s die vooral onder deze crisis te lijden hebben zijn de hobby s waar men niets mee doen. U moet dan denken aan de verzamel hobby s. Een voorbeeld hiervan is het verzamelen van postzegels. In dit soort hobby s word nu vaak minder geïnvesteerd. Hobby s die het juist goed doen zijn de handwerken. Het levert immers iets op. Een sjaal breien is leuk en je hebt er nog iets aan. Door de crisis blijven mensen ook vaker thuis. Het thuis gezellig maken is belangrijker geworden. Het spaart geld uit als men thuis blijft dus zoeken ze gezellige bezigheden binnenshuis. De trends hierin zijn gezellig koken voor vrienden in plaats van uit eten gaan in een duur restaurant. Maar ook de handwerken zijn weer erg in trek. Het is leuk om te doen, het levert een gezellig moment op en het levert ook iets op want het resultaat is vaak iets moois waar je ook weer wat mee kan doen. Uiteraard geldt dit ook voor het mozaïeken. Mozaiek behoort tot de handwerken/handenarbeid. Het is leuk om het te doen en je het nog een mooi resultaat waar je iets mee kan doen. Na het onderzoek van de ING is Milly s gaan kijken wat we hiermee kunnen doen en hoe we deze informatie naar het mozaïeken kunnen vertalen. Het leek ons dan ook leuk om ons in 2012 meer te richten om het maken van mozaiek woon- en tuin accessoires en het voordelig opleuken van gebruikte en bestaande artikelen door middel van mozaïek. Een leuk en mooi voorbeeld hiervan is de cactus van Carla van Casteren. Op de volgende bladzijde laat zij aan u haar mozaïek woonaccessoire zien. Leuk om te doen en heel leuk om naar te kijken.

3 DE CACTUS VAN CARLA VAN CASTEREN UIT BOXTEL Een geweldig idee van Carla van Casteren. Carla heeft een levensgrote cactus gemaakt van 1.67 m hoog en 47 cm breed. Carla over haar werkwijze: Doe een regenpijp in een pot en giet deze in het beton. Neem wat regenpijp bochten en pijpen en zet deze in elkaar zodat ze al een cactus vorm krijgen. Ik heb over de pijpen gaas gespannen en daarna gipsverband er omheen gewikkeld. Dit geheel weer afgewerkt met een laagje gips. Het gaas heb ik over de pijp gespannen om meer grip te krijgen voor het gips. Vervolgens ben ik gaan mozaïeken met een paar tinten groen om het een wat speelser effect te geven. Ik heb er hier en daar ook een bloemetje in gedaan. Voor het mozaïeken heb ik Mapei tegelpasta gebruikt en het afvoegen heb ik gedaan met Mapei voegmiddel.

4 NIEUWS.. NIEUWS.. NIEUWS.. NIEUWS.. NIEUWS In het nieuwe jaar zullen de glasnuggets in de winkel per stuk verkocht gaan worden. De glasnuggets zullen in leuke snoepbakken, per kleur, gepresenteerd worden. U kunt dan de hoeveelheid en kleur nemen die u nodig heeft. De meeste glasnuggets zullen 5 eurocent per stuk zijn. Voorlopig zullen de glasnuggets in de webwinkel nog niet per stuk verkocht gaan worden. Wij kijken wel of wij in de toekomst een makkelijke modus kunnen vinden om ook in de webwinkel de glasnuggets per stuk te verkopen. ~~~~~~~~~~~~ De definitieve posttarieven van TNT zijn inmiddels bekend. Veel producten en diensten van TNT zullen in prijs stijgen. In 2012 zullen de verzendkosten bij Milly s niet stijgen. De verzendkosten die u van ons gewend was zullen in 2012 gehandhaafd blijven. ~~~~~~~~~~~~ Wij krijgen vaak vragen over het mozaïeken met kinderen. In 2012 zal er een gratis handleiding voor kinder mozaïekfeestjes in de webwinkel verkrijgbaar zijn. Met deze handleiding kunt u, ook al heeft u nog nooit zelf gemozaïekt, een leuk kinder mozaiekfeestje organiseren. Glas mozaïekmatje XXL Glas mozaiek in een extra groot voor een klein prijsje. Van 2,00 voor slechts 1,00 WIJ WILLEN GRAAG UW MENING!! Wij doen ons best om zoveel mogelijk aan uw vraag en wensen te voldoen maar zouden graag een beter beeld willen hebben wat uw vraag en wensen zijn. In 2012 willen wij nog meer artikelen, producten en service verlenen. Mist u iets in onze winkel en webwinkel? Zijn er misschien producten of artikelen die u graag in ons assortiment zou willen zien? Of heeft u misschien een idee waarmee wij beter aan uw behoeften kunnen voldoen? Stuur dan een mailtje via het contactformulier in de webwinkel of via millysmailbox@upcmail.nl. Wij hopen met uw feedback nader bij onze klanten te kunnen komen.

5 MOZAÏEKPAKKET SPIEGEL Een hele leuke aanbieding voor zowel starters als de meer ervaren mozaïekers. Het pakket is compleet met voldoende glas mozaïeksteentjes, glasnuggets, lijm, voegmiddel en een spiegel van ca 29 cm bij 29 cm. Bij dit pakket zit geen gereedschap. Op foto 1 ziet u een gemozaïekt voorbeeld van het spiegelpakket, uiteraard kunt u zelf bepalen met welk patroon u de spiegel gaat mozaïeken. Het pakket is in de aanbieding van 13,65 euro voor slechts 9,95 Heeft u nog nooit gemozaïekt dan kunt u gratis een beknopte mozaïekbeschrijving uitprinten via de webwinkel. Heeft u geen mozaïekgereedschap dan raden wij u de mozaïektang met de ronde wieltjes aan. Met deze glastang kunt u de glassteentjes in vrijwel alle vormen knippen. Glasnuggets in de vorm van mandarijnmootjes. Leuke aparte vorm. 6 stuks van ca 4 cm Van 1,00 euro voor slechts 0,75 euro. MILLY S TIP!! - borduurpatronen zijn heel goed te gebruiken als mozaïekpatroon, ook geldt ook voor de patronen die bij glas in lood worden gebruikt, - het kan zijn dat u een bepaalde kleur voegmiddel te donker vindt voor uw mozaïekwerk. U kunt deze dan oplichten door de droge poeder te mengen met wit, totdat u de gewenste kleur heeft. Daarna pas water bijvoegen. Let wel op dat u in één keer genoeg aanmaakt, - wilt u een speciale kleur voegmiddel en u kunt hem niet vinden? meng dan uw klaargemaakte, witte voegmiddel, met waterverf. Let ook hierbij op dat u voldoende klaarmaakt omdat u anders kleurverschil kan krijgen, - wilt u een aparte vorm mozaïeken maar u kunt de vorm niet vinden? U kunt de vorm ook van papier-maché maken. Laat uw ondergrond dan goed drogen en voorzie het van een laagje gips. Uw vorm is mozaïek klaar. Deze vorm is niet geschikt voor buiten. Wilt u de vorm geschikt maken voor buiten dan zult u de papier-maché vorm moeten voorzien van bijv. een laagje cement welke water bestand is. In de bouwmarkt kunnen ze u daar over adviseren.

6 UW GRATIS MOZAÏEKPATROON

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JULI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De zomer is

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JANUARI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, Nog heel even en dan doet

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Inmiddels al weer de 3 e mozaïekkrant

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl De juni editie is weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND OKTOBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Voor u weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Zoals de meeste van

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MAART 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Voor u treft u al weer

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In deze mozaïekkrant vooral nieuws over onze plannen de aankomende tijd en natuurlijk

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND FEBRUARI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Met deze

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MEI 2013 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De mozaïekkrant van

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND APRIL 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, De mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MAART 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl De KreaDoe is weer achter de rug en de winkel is weer als vanouds geopend. De aanbiedingen

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, In deze mozaïekkrant wilde

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE OKTOBER/NOVEMBER 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE SEPTEMBER 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: info@millyswinkel.nl Beste lezers, We naderen al weer het laatste

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In de mozaïekkrant van april

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? Milly s Mozaïekkrant, uitgave januari 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Weer een nieuwe editie van de mozaïekkrant

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE MEI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u de mei editie van Milly

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND JUNI 2013 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl Voor u treft

Nadere informatie

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk?

GITAAR MUURKASTJE Hoe gaat u te werk? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES

HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES HANDLEIDING MOZAIEKEN MET SERVIES Milly s Crea en Deco Mandenmakerstraat 102b, 3191 DG Hoogvliet www.millyswinkel.nl Voor het maken van deze mozaiekhandleiding hebben wij gebruik gemaakt van de informatie

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAANDEN NOVEMBER/DECEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI/JULI 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In verband met onze vakantie

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JULI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2016 Winkel: Cosmeastraat 28-32, 3202 SE Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina: http://mozaiekstartpagina.jouwpagina.nl/

Nadere informatie

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN

EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN EEN GIPSBUIK/GIPSSCHAAL MAKEN EN MOZAIEKEN MILLY S CREA EN DECO Webwinkel : www.millyswinkel.nl Mozaïekwinkel : Mandenmakerstraat 102b te Hoogvliet De start Het maken van een gipsbuik duurt ongeveer een

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND SEPTEMBER 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Ons vakantieweekje

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE JUNI 2015 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet (geen pinautomaat) Webwinkel: www.millyswinkel.nl E-mailadres: info@millyswinkel.nl Milly s Mozaiek Startpagina:

Nadere informatie

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl

DE AANBIEDINGEN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012. Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG VANAF 1 NOVEMBER 2011 TOT 1 JANUARI 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Wij hebben hele leuke

Nadere informatie

Noviteit! wij hebben het beton opnieuw uitgevonden.

Noviteit! wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Noviteit! wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. Alles wat je nodig hebt: Rayher creatief beton (1*), water (2), spatel (), gietvorm naar keuze (+5) plus indien nodig plakbanband, mesje voor het eruit

Nadere informatie

Spelen met Acrylic sheets:

Spelen met Acrylic sheets: Spelen met Acrylic sheets: Wat zijn Acrylic Sheets. Weet niet goed hoe ik dit moet vertalen maar, ik bedoel niet de plastic vellen die je in de winkel komt. Deze Acryl vellen worden gemaakt van een laag

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel.

Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. De Beeldhouwwinkel Nieuwsbrief juli 2013 Beste klanten van De Beeldhouwwinkel, Graag willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij De Beeldhouwwinkel. Winkel in Amsterdam De meesten hebben

Nadere informatie

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen

Het verkoop-adviesgesprek. Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? Verkopen Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over verkopen aan en adviseren van gasten in horecabedrijven. Oftewel: het verkoopadviesgeprek. Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

Onderzoek Omgekeerd Inzamelen tweede fase

Onderzoek Omgekeerd Inzamelen tweede fase Onderzoek Omgekeerd Inzamelen tweede fase Duurzaam van Afval naar Grondstof Bewonersonderzoek De vragenlijst bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel gaat in op de situatie vóór de proef, het laatste

Nadere informatie

''Hoe besteedt u het liefste uw vrije tijd?''

''Hoe besteedt u het liefste uw vrije tijd?'' Introductie Uw voorkeuren ten aanzien van uw vrijetijdsbesteding Geachte heer mevrouw, Het begon eigenlijk als een 'grap'. In de beginperiode van P-research (voorheen Priority Search Benelux) hebben wij

Nadere informatie

Interview Rob van Brakel

Interview Rob van Brakel Interview Rob van Brakel Atributes Consequences Values Hallo Rob van Brakel, mag ik jou een aantal vragen mogen stellen? Prima. Hoe oud ben je? 21 jaar Wat is je woonsituatie op het moment? Op het moment

Nadere informatie

Publieksmonitor Gebruik digitale huishoudboekjes & geld besteden aan leuke dingen

Publieksmonitor Gebruik digitale huishoudboekjes & geld besteden aan leuke dingen Publieksmonitor Gebruik digitale huishoudboekjes & geld besteden aan leuke dingen Wijzer in geldzaken Mei 2012 Samenvatting (1/2) Digitale huishoudboekjes 1. Het bekijken van de uitgaven via het online

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

De goedgemutste Breicampagne

De goedgemutste Breicampagne De goedgemutste Breicampagne Hallo breiers van Nederland brei een mutsje voor het goede doel Hallo Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elk najaar breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel!

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Samen je centen de baas GELD EN GELDZAKEN. SOMS BEST LASTIG. Het gebeurt iedereen wel eens. Dat je een brief krijgt die je niet goed begrijpt. Of dat je een

Nadere informatie

Maak je eigen webwinkel

Maak je eigen webwinkel Maak je eigen webwinkel Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur Technologie thema: mijn webwinkel Er is werk aan de webwinkel. Het worldwideweb is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. We surfen, chatten,

Nadere informatie

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis.

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis. Respons Van 25 juni tot en met 5 juli is aan de leden van het Brabantpanel een vragenlijst voorgelegd met als thema Kredietcrisis. Ruim de helft van de 1601 panelleden (54%) vulde de vragenlijst in. Hieronder

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

Het feestseizoen is weer begonnen

Het feestseizoen is weer begonnen Het feestseizoen is weer begonnen 26 Golf & Lifestyle zomer 2013 Buffy en Jan Perier BBQ via internet Het is weer zomer, dus de hoogste tijd voor die heerlijke barbecues in de tuin of op het bedrijfsfeest.

Nadere informatie

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder.

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Onderzoek in opdracht van TNT Post Onderwerp: Verjaardagen Datum: 26 juli 2010 Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Informatie over de onderzoeksopzet

Nadere informatie

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge

Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl. Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Online kopen www.sieradendiscounter.nl www.horlogediscounter.nl Speciale Seiko actie Tot wel 80,- korting op een écht SEIKO-horloge Topmerken sieraden Op www.sieradendiscounter.nl Pandora, Zinzi, Swarovski,

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal PrO -weekkrant Week 47 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 18-24 november 2013 Eenvoudig Communiceren Meer mensen moeite met taal Foto: ANP Foto: Shutterstock Stichting Lezen en Schrijven

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken

Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops. Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Nieuw Assortiment Agenda Workshops Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken De datums voor de nieuwe workshopseries/cursus voorjaar- en zomerperiode 2015 zijn

Nadere informatie

Kun jij slim shoppen?

Kun jij slim shoppen? Kun jij slim shoppen? Wie heeft er al iets gehoord over de Week van het geld? Als ik later groot ben Omgaan met geld is leuk, zeker als je hebt geleerd hoe je dit kunt doen. Als jullie groot zijn, krijgen

Nadere informatie

Breien en haken, een stapje verder

Breien en haken, een stapje verder Breien en haken, een stapje verder Hobby & Vrije tijd Heb je enige ervaring in het haken en/of breien. Beheers je volgende technieken: Breien: opzet, rechts en averechts breien, tricotsteek Haken: ketting

Nadere informatie

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic

Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage look Landhuis-stijl Shabby Chic Vintage-technieken Chalky finish geeft modellen en accessoires betoverende usedlooks en ultra-matte fluweelzachte oppervlakken. Haal nu heel eenvoudig uw lievelings-stijl

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen

Huizen. Basisschool in de buurt. Ruime woonkamer. Nabij park gelegen. Op loopafstand van winkelcentrum. Geheel voorzien van kunststof kozijnen Huizen vanhendriks Angoulemehof 8, 5627 LH Eindhoven Ruime woonkamer Nabij park gelegen Op loopafstand van winkelcentrum Basisschool in de buurt Geheel voorzien van kunststof kozijnen H51 H51 Kenmerken

Nadere informatie

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel!

Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Je geldzaken goed geregeld: een rustig gevoel! Samen je centen de baas INFORMATIE VOOR NIEUWE CLIËNTEN GELD EN GELDZAKEN: SOMS BEST LASTIG Het gebeurt iedereen wel eens. Dat je een brief krijgt die je

Nadere informatie

Zaken die niet meer zo zeker zijn

Zaken die niet meer zo zeker zijn Een goed gesprek over Zaken die niet meer zo zeker zijn Met u praten wij vaak over zekerheid. Dat is namelijk ons vak: het organiseren van uw zekerheid. Dat kan op vele manieren. Bijvoorbeeld door verstandig

Nadere informatie

Welkomstwoord. Wij stellen voor

Welkomstwoord. Wij stellen voor HET VRIENDENHUISKRANTJE Vrijdag 29 maart 2013, 5de editie Welkomstwoord Beste lezers, Hier bij stellen we jullie met trots onze nieuwskrant voor van februari & maart Veel leesplezier! Wij stellen voor

Nadere informatie

Een overtuigende tekst schrijven

Een overtuigende tekst schrijven Een overtuigende tekst schrijven Taalhandeling: Betogen Betogen ervaarles Schrijftaak: Je mening geven over een andere manier van herdenken op school instructieles oefenlesles Lesdoel: Leerlingen kennen

Nadere informatie

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren!

D e T o p I n W A n D - e n V L o e r T e g e L S Laat u inspireren! De top in wand- en vloertegels Laat u inspireren! Welkom bij Lingen Keramiek Vloeren en wanden vormen de basis van de inrichting van uw woning. Het is belangrijk dat ze de juiste sfeer en uitstraling hebben,

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet

Baluster mal. Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Baluster mal Maak zelf uw Balusters concrete! Gelieve te excuseren de kwaliteit van de vertaling, die werd gedaan met internet Wij zijn fabrikanten en uitvinders van de mallen balustrade, leuning, zuil,

Nadere informatie

WHITEPAPER FASHION 22% VAN NEDERLANDERS IS VOORLOPER OP HET GEBIED VAN KLEDING 75% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR NIEUWE AANBIEDERS VAN KLEDING

WHITEPAPER FASHION 22% VAN NEDERLANDERS IS VOORLOPER OP HET GEBIED VAN KLEDING 75% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR NIEUWE AANBIEDERS VAN KLEDING WHITEPAPER FASHION 75% VAN NEDERLANDERS STAAT OPEN VOOR NIEUWE AANBIEDERS VAN KLEDING 22% VAN NEDERLANDERS IS VOORLOPER OP HET GEBIED VAN KLEDING Vooral vrouwen zijn geïnteresseerd in kleding. Zij zoeken

Nadere informatie

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN

MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN MOBICROSS NETWERK MEMBER VOORWAARDEN HOOFDSTUK III - COMMISSIE OVERZICHT NETWERK MEMBER Dit hoofdstuk III Commissie overzicht Netwerk Member maakt onderdeel uit van de MOBICROSS Netwerk Member Voorwaarden.

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2010. Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!!

AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2010. Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!! AZTEC ROSE CREA & HOBBY - WORKSHOPS 2010 Beperkte Plaatsen - Vol is Vol!! U hoeft uw eigen naaimachine niet mee te nemen. Wij hebben hier 3 splinter nieuwe Bernina Activa White Pearl s die u kunt gebruiken.

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren

Marijke Hiem. Dienstverlening voor senioren Marijke Hiem Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl.

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de peuterfotograaf...komt graag bij u fotograferen op uw drukst bezette dagdelen. Dan hoeft u zo min

Nadere informatie

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015 Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta Inhoudsopgave Management Summary Resultaten Achtergrond 2 3 Management summary Management summary (1/3) De zomerperiode

Nadere informatie

een eigen lamp op veel manieren*

een eigen lamp op veel manieren* let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! Klooikoffer voor ouders & kinderen die samen aan de slag willen een eigen lamp op veel manieren* klooikoffer #1: de striptang! * bijvoorbeeld

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

IDEE > PLAN > PITCH. In 3 stappen van idee { naar financiering

IDEE > PLAN > PITCH. In 3 stappen van idee { naar financiering In 3 stappen van idee { naar financiering Inhoud 1. Inleiding 2. De stappen 3. Stap 1: Het idee 4. Stap 2: Het plan 5. Stap 3: De pitch 6. Tips en Adressen Inleiding Je hebt een idee voor een nieuw bedrijf.

Nadere informatie

15. eten moet je toch

15. eten moet je toch GRATIS voorproefje 15. eten moet je toch Uitnodigen Ik zal zorgen dat ik honger heb. Hou het eenvoudig, hoor! Ik eet alles. Ik ben niet zo n moeilijke eter. Maar verder eet ik alles! Je ziet me wel verschijnen.

Nadere informatie

mama binnen Kijk mee in het sfeervolle havenhuis van Miriam Lanfermeijer-Kooij, op een idyllische plek in Oud-Beijerland. Fotografie: Brigitte Kroone

mama binnen Kijk mee in het sfeervolle havenhuis van Miriam Lanfermeijer-Kooij, op een idyllische plek in Oud-Beijerland. Fotografie: Brigitte Kroone mama binnen Kijk mee in het sfeervolle havenhuis van Miriam Lanfermeijer-Kooij, op een idyllische plek in Oud-Beijerland. Fotografie: Brigitte Kroone mama februari 2010 024 De grote bloempot is van Bloemen

Nadere informatie

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet...

Waar wil ik het met jou over hebben in dit Ebook: 1 wat is styling... 2 Je eigen sfeer inbrengen... 3 Wat moet en niet moet... Hallo, mijn naam is Inge Saris en werk als (verkoop) styliste en woningfotografe vanuit het Brabantse Roosendaal en ben werkzaam in mijn bedrijf Redesignathome Ik heb dit ebook geschreven omdat ik mijn

Nadere informatie

Geef uw ideeën vorm! Met Rayher creatief beton.

Geef uw ideeën vorm! Met Rayher creatief beton. Geef uw ideeën vorm! Met Rayher creatief beton. wij hebben het beton opnieuw uitgevonden. www.rayher.com Je bent creatief! Laat het eruit Je eigen designer zijn! Met Rayher creatief beton is het eenvoudiger

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

1. Goed kaas snijden is belangrijk. 2. Zo snijdt u kaas met meer rendement

1. Goed kaas snijden is belangrijk. 2. Zo snijdt u kaas met meer rendement 1. Goed kaas snijden is belangrijk Kaas, en zeker Noord-Hollandse Gouda, moet op de juiste manier gesneden worden. Het lijkt simpel, maar dat is het niet. Kaas snijden vraagt inzicht en oefening. Het is

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Je bent jong en je wilt wat!

Je bent jong en je wilt wat! Je bent jong en je wilt wat! Logisch, je voelt je geen sukkel. Je bent jong, je zit vol energie en je wilt eruit halen wat er uit dit leven te halen valt. Plezier maken, feesten en doen waar je zin in

Nadere informatie

Het Serviesfabriekje in Driebergen maakt moderne gebruikskeramiek, handgemaakt door Floor. Roetemeijer-Hurkens. gebruikers

Het Serviesfabriekje in Driebergen maakt moderne gebruikskeramiek, handgemaakt door Floor. Roetemeijer-Hurkens. gebruikers Het Serviesfabriekje in Driebergen maakt moderne gebruikskeramiek, handgemaakt door Floor Roetemeijer-Hurkens. 20 april 2011 Op 20 april staan we op de Paasfair bij Slot Zeist. Daarom zullen de eierdopjes

Nadere informatie

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen

U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt. het gevoel van samen U bent aan zet! Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt het gevoel van samen Zorg, welzijn en wonen zoals u dat wilt U bent aan zet! Als cliënt van Archipel kunt u zelf aangeven op welke punten u ondersteuning

Nadere informatie

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN.

Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. Maak iets moois van beton! Met Rayher creatief beton. WIJ HEBBEN HET BETON OPNIEUW UITGEVONDEN. 1 2 Uw basisuitrusting: Rayher Creatief beton (1), water (2), gietvorm naar keuze (3), penseel en zonnebloemolie

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C

Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Kasumi van Eijk Robin de Jong Plan van aanpak Carla kastelein MM2C Inhoud 1. introductie 2. debriefing 3. doelgroep 4. doelstelling 5. werkwijze 6. planning 7. prijslijst 8. Concurrentie analyse 9 Concept

Nadere informatie

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht.

1. Joris. Voor haar huis remt Roos. Ik ben er. De gordijnen beneden zijn weer dicht. 1. Joris Hé Roos, fiets eens niet zo hard. Roos schrikt op en kijkt naast zich. Recht in het vrolijke gezicht van Joris. Joris zit in haar klas. Ben je voor mij op de vlucht?, vraagt hij. Wat een onzin.

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

berkmanbonus.nl LOKAAL LOYAAL

berkmanbonus.nl LOKAAL LOYAAL LOKAAL LOYAAL Lokaal Loyaal Berkman Energie Service is een familiebedrijf dat is opgericht in 1903. Het bedrijf is gestart als lokale kolenhandel in Barendrecht en uigegroeid tot één van de grootste onafhankelijke

Nadere informatie

Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden. Door: Niels de Smit

Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden. Door: Niels de Smit Het bouwen van je eigen Rotsachterwand en zijwanden Door: Niels de Smit Ik heb dit artikel geschreven omdat ik andere hobbyisten mijn ervaringen wil laten zien, en lezen over het zelf maken van een rotsachterwand

Nadere informatie

RFID in de PCB van de toekomst. Marc Geerdink Twan van Eijndhoven

RFID in de PCB van de toekomst. Marc Geerdink Twan van Eijndhoven RFID in de PCB van de toekomst Marc Geerdink Twan van Eijndhoven Inhoud van de lezing: Wat doet PCB Expert Centre V-PS? Introductie tot RFID RFID & PCB s Voordelen van PCB s met geïntegreerde RFID PCB

Nadere informatie

Bruynzeel badkamermeubel Elements

Bruynzeel badkamermeubel Elements sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Badkamermeubel Elements Elements is een strak en tijdloos badkamermeubel waarmee u eindeloos kunt variëren.

Nadere informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, tips en handige weetjes op het gebeid van duurzaamheid en vooral wat ook zelf kunt doen. Investeren in duurzaamheid In de samenleving is er steeds meer aandacht voor duurzaamheid en energiebesparing. We gaan de komende jaren actief inzetten op duurzaam beheren. Energiezuinig wonen. Niet alleen

Nadere informatie