Koning Cogar hakt concurrentie in mootjes en wint STIHL TIMBERSPORTS 2019 Champions Trophy

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koning Cogar hakt concurrentie in mootjes en wint STIHL TIMBERSPORTS 2019 Champions Trophy"

Transcriptie

1 Persbericht Koning Cogar hakt concurrentie in mootjes en wint STIHL TIMBERSPORTS 2019 Champions Trophy Benelux Kampioenschap 2019 vindt plaats in september Puurs, 3 juni 2019 Koning Matt Cogar uit de VS won op zaterdag 25 mei voor het eerst de STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy. Hij versloeg de favoriet Laurence O'Toole in de finale voor meer dan fans aan het Tjolöholm kasteel in Zweden. Benelux supporters stippen best 21 september in hun agenda aan. Dan vindt het Benelux Kampioenschap van 2019 plaats in Oudenaarde. Benelux Kampioenschap 2019 vindt plaats in september Onze Benelux sporters kijken ondertussen al uit naar het STIHL TIMBERSPORTS Benelux kampioenschap. Op het Belgisch nationaal kampioenschap worden ook de plaatsen voor het WK, zowel individueel als in team verdeeld. Kom hen aanmoedigen in Oudenaarde op 21 september De dag erna, op 22 september, vindt daar ook de Champions Trophy European Qualifier 2019 plaats. Daar kunnen Europese atleten een plaats verdienen voor de Champions Trophy Wedstrijdverloop STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy 2019 Cogar zette over heel de wedstrijd een indrukwekkende prestatie neer en versloeg de Nieuw-Zeelander Jesse Whitehead in zijn ronde. Om het in de halve finale op te nemen tegen de kampioen van 2018, de Canadees Stirling Hart. In een kamp waar iedereen naar uitkeek haalde Cogar een verbijsterende tijd van 1:00:91 om Hart te verslaan en naar de finale te gaan. Daar ging hij de confrontatie aan met de individuele wereldkampioen van 2018, Laurence O Toole.

2 Bij een gelijke stand tussen de twee sporters hield Cogar het hoofd koel onder druk van de Australiër. Hij voltooide de vier disciplines Stock Saw, Underhand Chop, Single Buck en Standing Block Chop bijna twee seconden sneller. Op deze spannende avond, waarop de 12 beste zaag- en bijlatleten ter wereld samenkwamen voor de titelstrijd, eindigde Stirling Hart, de kampioen van 2018, op de derde plaats. Zijn tegenstander in de kleine finale, de Pool Michal Dubicki, moest opgeven wegens een spierblessure die hij had opgelopen toen hij in zijn halve finale tegen O Toole verloor. De winnaar van de STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy 2019, Matt Cogar, zei: Ik kan het nog altijd niet geloven, het is onwerkelijk. Ik kwam hier om het zo goed mogelijk te doen, dus goud behalen is echt een droom die uitkomt. De ring is aan de smalle kant, maar het voelt geweldig. Het is een bijzondere trofee. Ik wist dat de finale tegen Laurence zwaar zou zijn, maar ik probeerde daar niet aan te denken en alleen op mezelf en het houtblok te focussen. Bedankt gastland Zweden, ik kan niet wachten om terug te komen. Het is een geweldige plek. De winnaar van de zilveren medaille, Laurence O Toole, zei: Ik ben tevreden met mijn prestatie. Ik ben zo snel mogelijk geweest, maar op het einde kwam ik wat te kort. Matt was te sterk. Hopelijk krijg ik ooit de kans om terug te komen en deze trofee te winnen. De winnaar van 2018, Stirling Hart, die op de derde plaats eindigde, zei nog: Je bent altijd blij als je een medaille wint. Toch is het nu een beetje bitterzoet omdat je liever niet wint in deze omstandigheden. Dubicki en ik hadden allebei gehoopt dat we een knappe wedstrijd voor de bronzen medaille zouden hebben kunnen tonen aan het publiek, want dat zou een machtige kamp geweest zijn. Zweden was een schitterend gastland voor de Champions Trophy. We kunnen niet wachten om nog eens terug te komen. Wat kun je nog meer vragen, ik vertrek met een medaille. Meer kun je niet wensen.

3 Andere deelnemers waren Robert Ebner (Duitsland), Ferry Svan (Zweden), Armin Kugler (Oostenrijk), Martin Kalina (Tsjechië), Elgan Pugh (Groot-Brittannië), Martin Komarek (Tsjechië) en Andrea Rossi (Italië). Chris Lord uit Nieuw-Zeeland wint STIHL TIMBERSPORTS Rookie Wereldkampioenschap 2019 Chris Lord uit Nieuw-Zeeland werd op zaterdag 25 mei gekroond tot de STIHL TIMBERSPORTS Rookie Wereldkampioen Hij won de titel met het kleinste verschil, in het prachtige Tjolöholm kasteel in Zweden. In een boeiende wedstrijd eindigde Lord bovenaan de algemene rangschikking met 32 punten, net als de Australiër Josh Bakes. Het duo uit het zuidelijk halfrond domineerde de laatste drie disciplines van de wedstrijd. De twee haalden evenveel punten, maar Lord won omdat hij een algemene tijd van 57,36 seconden neerzette, slechts 0,23 seconden sneller dan de 57,59 seconden van Bakes. De Zweed Emil Hanssen vervolledigde de top drie en bemachtigde na een indrukwekkende prestatie een podiumplaats in zijn thuisland. In het STIHL TIMBERSPORTS Rookie Wereldkampioenschap 2019 kwamen de 10 beste debuterende atleten samen en zetten ze fantastische tijden neer, met enkele persoonlijke records en zelfs een nieuw wereldrecord van 15,98 seconden voor Josh Bakes in de Underhand Chop. Zowel Lord als Bakes namen een langzame start in de wedstrijd met vier disciplines en eindigden respectievelijk op de zesde en zevende plaats in de Stock Saw. Maar daarna begonnen ze snel hun stempel op de wedstrijd te drukken en eindigden ze in de top drie posities in elk van de resterende drie disciplines. Hoewel bijna de helft van de deelnemers persoonlijke records haalden in de Standing Block Chop, Single Buck en Underhand Chop.

4 Lord presteerde indrukwekkend consistent gedurende de competitie en zelfs het ongelooflijke wereldrecord van Bakes in de Underhand Chop was niet genoeg om de jonge Kiwi te stoppen. Het grootste applaus van de dag was ongetwijfeld voor Emil Hansson, de favoriet die in zijn thuisland deelnam. Hij behaalde een derde plaats voor een enthousiast Zweeds publiek, ten koste van Finn Neusinger uit het Verenigd Koninkrijk. De STIHL TIMBERSPORTS Rookie Wereldkampioen 2019 zei: Ik ben blij dat ik hier ben en dat ik heb gewonnen, het is fantastisch. Ik wist dat Josh een zware tegenstander zou zijn zoals altijd, hij was de te kloppen man. Mijn Stock Saw ging niet zo goed als ik had gedacht, maar de Standing Block Chop ging geweldig. Ik dacht dat ik in de Single Buck zou sneuvelen, maar uiteindelijk werd ik daar derde. Ik eindigde met de Underhand Chop, die mij weinig tijd kostte. Hopelijk kom ik terug om een poging te doen om een andere wereldtitel te veroveren. De winnaar van de zilveren medaille, Bakes, zei: Ik ben nog altijd heel blij met de tweede plaats. We zijn in het mooie Zweden, het is een geweldige locatie en het is mijn eerste wereldkampioenschap in Europa. Het is echt teleurstellend om met 0,2 seconden te verliezen, maar ik ben blij voor Chris, want hij was vandaag beter. Emil Hansson, de held in zijn thuisstad en winnaar van de bronzen medaille, voegde daar nog aan toe: Het voelt goed om hier op het podium te staan, de concurrentie was niet mals. Het was leuk om deel te nemen in Zweden, mijn thuisland. De toeschouwers hebben me fantastisch aangemoedigd, het publiek was schitterend.

5 Foto s STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy 2019: Matt Cogar nam het op tegen wereldkampioen Laurence O Toole in de finale van de Champions Trophy Laurence O Toole aan het werk tijdens de discipline Stock Saw op de STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy 2019.

6 Stirling Hart, de kampioen van vorig jaar, begint aan de Single Buck op weg naar zijn derde plaats in de competitie van dit jaar. Laurence O Toole (links) en Stirling Hart (rechts) vergezellen winnaar Matt Cogar op het podium van de STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy Fotocredit: STIHL TIMBERSPORTS

7 Foto s STIHL TIMBERSPORTS Rookie Wereldkampioenschap 2019

8 Fotocredit: STIHL TIMBERSPORTS

9 De Stihl TIMBERSPORTS Series De Stihl TIMBERSPORTS Series is een internationale wedstrijd in het sporthouthakken. De oorsprong van de competitie ligt in Canada, de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland, waar lokale houthakkers wedstrijden organiseerden om te bepalen wie de beste houthakker is in een aantal disciplines gerelateerd aan bosbouwwerkzaamheden. Vandaag nemen s werelds beste atleten het tegen elkaar op in nationale en internationale wedstrijden, drie met de bijl en drie met de zaag. Springboard, Underhand Chop en Standing Block Chop zijn de klassieke bijldisciplines. Bij de Single Buck (handzaag), Stock Saw (standaard kettingzaag) en Hot Saw (80 pk sterke, getunede kettingzaag) proberen de deelnemers met de zaag de beste tijd neer te zetten. Voor meer informatie ga naar: Contactpersonen voor de pers Martine De Permentier Andreas STIHL NV Veurtstraat 117 B-2870 Puurs +32(0) martine.de-permentier@stihl.be John Bosmans Andreas STIHL NV Veurtstraat 117 B-2870 Puurs +32(0) john.bosmans@stihl.be

Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken

Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken Persbericht Stihl TIMBERSPORTS Champions Trophy 2018 in Marseille Stirling Hart uit Canada wint de zwaarste competitie in het sporthouthakken Puurs, 30 mei 2018 De 2018 Champions Ring is op weg naar Canada!

Nadere informatie

Australië pakt twee keer goud in het sporthouthakken. Benelux atleten zetten sterke tijden neer.

Australië pakt twee keer goud in het sporthouthakken. Benelux atleten zetten sterke tijden neer. STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2018 in Liverpool Australië pakt twee keer goud in het sporthouthakken. Benelux atleten zetten sterke tijden neer. Liverpool/Puurs, 20 oktober 2018. De Australiër

Nadere informatie

Jasmin Oun / STIHL TIMBERSPORTS Press International /

Jasmin Oun / STIHL TIMBERSPORTS Press International / Australië wint het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap Team 2014, en Jason Wynyard uit Nieuw Zeeland mag zich de nieuwe individuele wereldkampioen noemen. Meer dan 100 sporthouthakkers uit 21 landen

Nadere informatie

De Australiër Brayden Meyer kroont zich met bijl en zaag tot de kampioen der kampioenen

De Australiër Brayden Meyer kroont zich met bijl en zaag tot de kampioen der kampioenen Australië triomfeert op de STIHL TIMBERSPORTS Champions Trophy in Oostenrijk De Australiër Brayden Meyer kroont zich met bijl en zaag tot de kampioen der kampioenen St. Johann in Tirol, Oostenrijk, 26

Nadere informatie

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld

Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld Het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 zal in november plaatsvinden in Polen Poznan ontvangt de beste sporthouthakkers ter wereld De elfde editie van het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap

Nadere informatie

STIHL TIMBERSPORTS -Champions Trophy laat in mei geen spaander heel

STIHL TIMBERSPORTS -Champions Trophy laat in mei geen spaander heel Wereldtop sporthouthakkers zakt voor het zwaarste duel af naar Tirol STIHL TIMBERSPORTS -Champions Trophy laat in mei geen spaander heel Geen sport voor gevoelige zielen: in minder dan één minuut hakken

Nadere informatie

PERSBERICHT Stihl TIMBERSPORTS

PERSBERICHT Stihl TIMBERSPORTS Stihl TIMBERSPORTS Benelux Kampioenschap op FEI Wereldkampioenschap enkelspan en paramennen zondag 2 september 2018 - vanaf 13u00 Hippische terreinen Grandorse, Travers 5, 5976 PL Kronenberg Het Stihl

Nadere informatie

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS. zaterdag 14 oktober 2017

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS. zaterdag 14 oktober 2017 zaterdag 14 oktober 2017 zondag 15 oktober 2017 STIHL Timbersports strijkt neer op het Oktoberfeest in Sittard op 14 en 15 oktober 2017. Puurs, 27.09.2017 Het STIHL Timbersports Benelux kampioenschap alsook

Nadere informatie

Nieuwe wereldrecords met de bijl en zaag

Nieuwe wereldrecords met de bijl en zaag Spectaculair resultaat op het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 Nieuwe wereldrecords met de bijl en zaag Het STIHL TIMBERSPORTS Wereldkampioenschap 2015 bracht de wereldelite van de sporthouthakkers

Nadere informatie

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS De Benelux houthakkerstop liet geen spaander heel tijdens het STIHL TIMBERSPORTS Benelux kampioenschap 2016 in het Nederlandse Gemert Puurs, 13.09.2016 Op 11 september 2016 vond in het Nederlandse Gemert

Nadere informatie

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS

PERSBERICHT STIHL TIMBERSPORTS De Benelux houthakkerstop ontmoet elkaar in het Nederlandse Gemert in september voor het STIHL TIMBERSPORTS Benelux kampioenschap 2016 Puurs, 01.09.2016 Het STIHL Timbersports kampioenschap vindt dit jaar

Nadere informatie

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwegein, 29 januari 2017 - De Nederlandse ploeg wist op de tweede dag van het wereldkampioenschap veldrijden in Bieles (Luxemburg) een nieuwe wereldtitel

Nadere informatie

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen

Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Nederland wint goud, zilver en brons op WK Tijdrijden elite-vrouwen Innsbruck - De Nederlandse vrouwen domineerden het wereldkampioenschap tijdrijden in Innsbruck dinsdag. Annemiek van Vleuten verdedigde

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL Tirol versterkt vestiging in Langkampfen en opent nieuwe uitbreiding. Puurs, 12 februari 2019

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL Tirol versterkt vestiging in Langkampfen en opent nieuwe uitbreiding. Puurs, 12 februari 2019 STIHL Tirol versterkt vestiging in Langkampfen en opent nieuwe uitbreiding Puurs, 12 februari 2019 STIHL Tirol versterkt haar ontwikkelings- en productieactiviteiten in Langkampfen en opende op 1 februari

Nadere informatie

Zilver en brons op eerste dag WK Veldrijden

Zilver en brons op eerste dag WK Veldrijden 02 februari 2019, 18:14 (CET) Zilver en brons op eerste dag WK Veldrijden Bogense, 2 februari - Lucinda Brand en Marianne Vos bezorgden de Nederlandse veldritequipe eremetaal op de eerste dag van het wereldkampioenschap

Nadere informatie

Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014

Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 Zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 RECREATIEKUIL DRAKENSTEIN GRATIS TOEGANG - BETAALD PARKEREN 5,- WWW.HOUTHAKKERSFEEST.NL ZA/ZO - 16 en 17 AUGUSTUS 2014 Zaterdag 16 en zondag 17 augustus a.s. wordt

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 mei 2015 Het team van Taekwondo Oude Luttikhuis heeft de tweede plaats gehaald in het teamklassement bij de Nationale Kampioenschape Taekwondo 2016. Hierin

Nadere informatie

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

-Newsflash- KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND ROUND-UP EK PISTE SINT-PETERSBURG Onze beloften hebben vorige maand in het Russische Sint-Petersburg schitterende resultaten neergezet op het EK Piste (10-15 september). Ze brachten maar liefst 6 medailles

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 7 januari 2017 Op zaterdag 7 januari 2017 is Taekwondo Oude Luttikhuis gekroond tot de beste Taekwondoclub van Nederland, tijdens de Nationale Kampioenschappen

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL Contra: legendarische kettingzaag viert 60ste verjaardag. Puurs, 28 mei 2019

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL Contra: legendarische kettingzaag viert 60ste verjaardag. Puurs, 28 mei 2019 STIHL Contra: legendarische kettingzaag viert 60ste verjaardag Puurs, 28 mei 2019 Werken met en in de natuur vergemakkelijken. Dat was de visie van ingenieur Andreas Stihl toen hij zijn bedrijf oprichtte

Nadere informatie

Winterhelden Gouden medaillewinnaars van de Winterspelen

Winterhelden Gouden medaillewinnaars van de Winterspelen Winterhelden Gouden medaillewinnaars van de Winterspelen inhoud blz. 1. Winterhelden 3 2. Sjoukje Dijkstra 4 3. Kees Verkerk 5 4. Carry Geijssen 6 5. Ans Schut 6 6. Ard Schenk 7 7. Stien Baas-Kaiser 8

Nadere informatie

stadion spreek uit: [staa die jon] fantastisch [spreek uit: fan tas ties]

stadion spreek uit: [staa die jon] fantastisch [spreek uit: fan tas ties] Vooraf Luister en lees mee. medaille medailles [mee da ju mee da jus] stadion [staa die jon] premier [prumjee] 5000 vijf dui zend Blokhuijsen [ blok hui zen] Ireen Wüst [ ie reen wuust] 3000 drie dui zend

Nadere informatie

Kampen - Kamperzeedijk

Kampen - Kamperzeedijk Kampen - Kamperzeedijk Criterium Estafette Sprint Duurwedstrijd De wedstrijden tellen mee in de nationale en IKSA eurocup competitie Organisatie is in handen van: Nederlandse Autoped Federatie (NAF) Int.

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

Winterhelden. met filmpjes en werkblad

Winterhelden. met filmpjes en werkblad Winterhelden met filmpjes en werkblad inhoud 1. Winterhelden 3 2. Sjoukje Dijkstra 4 3. Kees Verkerk 5 4. Carry Geijssen 6 5. Ans Schut 6 6. Ard Schenk 7 7. Stien Baas-Kaiser 8 8. Annie Borckink 8 9. Piet

Nadere informatie

UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari

UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari Dit is een verslag van het tandemteam Richard Bonhof en Yorick Bos over de voorbereiding op en het deelnemen aan het Wereldkampioenschap

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 3 december 2018

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 3 december 2018 STIHL strijdt tegen tekort aan bossen met 10.000 m² groot Warmste Bos". Music For Life -actie moet groot bos opleveren voor Natuurpunt. Puurs, 3 december 2018 Er is in Vlaanderen een groot gebrek aan bossen.

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL boekt een recordomzet en een sterke groei bij de accumachines. Puurs, 5 mei 2017

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL boekt een recordomzet en een sterke groei bij de accumachines. Puurs, 5 mei 2017 STIHL boekt een recordomzet en een sterke groei bij de accumachines Puurs, 5 mei 2017 De omzetverwachtingen in het accusegment overtroffen Talrijke nieuwe accu- en benzineproducten voor particuliere en

Nadere informatie

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo:

Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Op 16 maart 2006 kwam topjudoka Ilse Heylen bij ons op bezoek om ons wat meer te vertellen over zichzelf en haar judo: Hoe is je judocarrière begonnen? Heylen: Ik ben met judo begonnen toen ik 8 jaar was

Nadere informatie

Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen? Peter Ekamper - 19 aug Sport keer bekeken

Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen? Peter Ekamper - 19 aug Sport keer bekeken Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen? Peter Ekamper - 19 aug 2012 - Sport - 1535 keer bekeken Nu de Olympische Zomerspelen in Londen zijn afgelopen kan de balans worden opgemaakt.

Nadere informatie

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /..

HC WELTA vzw. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2.. /.. Gegevens deelnemer : Naam : Telefoonnummer : Mail-adres : 10-jun-16 21u Groep A Frankrijk vs Roemenië 1 X 2 / 11-jun-16 15u Groep A Albanië vs Zwitserland 1 X 2 / 18u Groep B Wales vs Slowakije 1 X 2 /

Nadere informatie

Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen?

Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen? Hoe presteerde Nederland op de Olympische Spelen in Londen? Onderwerp: Sport 19 aug 2012 Peter Ekamper Nu de Olympische Zomerspelen in Londen zijn afgelopen kan de balans worden opgemaakt. Met 6 gouden,

Nadere informatie

GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL

GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL INSTRUCTIES Deelname Winst - Je deelname is geldig indien: o je het formulier volledig ingevuld hebt (met ook je naam op elke bladzijde) o je het formulier hebt

Nadere informatie

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007

Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Arenberggebouw Arenbergstraat 5 1000 Brussel Tel: 02 209 47 21 Fax: 02 209 47 15 Analyse van het Wereldkampioenschap Jeugd Jongens Volleybal 2007 Evaluatie van de spelonderdelen AUTEUR(S) VANMEDEGAEL STEVEN,

Nadere informatie

WK-2006 Duitsland. Prijzen:

WK-2006 Duitsland. Prijzen: WK-2006 Duitsland Naam : Chris den Arend Adres : Postcode + Woonplaats : Telefoon : E-mail : chrisdenarend@hotmail.com Stand via E-mail ontvangen : Ja Nee Reglement: 1) Deelname kost 7 euro. 2) 3 Punten

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement

Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement Tom Dumoulin is vierde geworden in de wegwedstrijd op het WK wielrennen in Innsbruck. De vice-wereldkampioen tijdrijden sprintte met drie

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

6 juli Onderzoek:

6 juli Onderzoek: 6 juli 2018 Onderzoek: WK Voetbal 2018 Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag

Nadere informatie

Kalender Komende toernooien. Juni 2018

Kalender Komende toernooien. Juni 2018 Welkom bij de 3 e nieuwsbrief van dit jaar. Nog 2 toernooien en dan is alweer bekend wie dit jaar in team Nederland zitten op het wereldkampioenschap. Één daarvan is het EGP en dat belooft een mooi toernooi

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!!

VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN. Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! VERSLAG WK FEEDER GENT WATERSPORTBAAN Wat een memorabel weekend voor het Nederlandse zoetwatervissen!! Coach Jan van Schendel wordt geïnterviewd In één en hetzelfde weekend zowel de overwinning voor ons

Nadere informatie

GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL

GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL GEORGANISEERD DOOR SPELERSGROEP KFC EKSEL INSTRUCTIES Deelname Winst - Je deelname is geldig indien: o je het formulier volledig ingevuld hebt (met ook je naam op elke bladzijde) o je het formulier hebt

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019 Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL Puurs, 17 april 2019 STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. Deze lichtgewicht heggenschaar op steel

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

Winst- en verliesrekening

Winst- en verliesrekening Winst- en verliesrekening aan de vooravond van de America's Cup finale Morgen begint in Valencia de strijd om de America's Cup tussen bekerhouder Alinghi en uitdager Emirates Team New Zealand. Het team

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018 De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin Puurs, 4 oktober 2018 De herfst is het moment om de tuin op te ruimen. Op het lijstje staan: het terras schoonmaken,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

zijn afgelopen vrijdag van start gegaan en de eerste zijn al binnen!

zijn afgelopen vrijdag van start gegaan en de eerste zijn al binnen! zijn afgelopen vrijdag van start gegaan en de eerste zijn al binnen! Ter ere van de Olympische Winterspelen ga je deze les met dit onderwerp aan de slag! Bij deze les ga je naar aanleiding van een van

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

6 juni 2019 Auteur: Lisette van Vliet. WK-vrouwenvoetbal

6 juni 2019 Auteur: Lisette van Vliet. WK-vrouwenvoetbal 6 juni 2019 Auteur: Lisette van Vliet WK-vrouwenvoetbal Samenvatting 'Oranje leeuwinnen halen minimaal halve finale' Vlak voor de start van het WK voetbal blijkt dat het vertrouwen in de vrouwen van Oranje

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoe laat je een kleine tuin groter lijken? Met een slimme vormgeving lijkt de vrije ruimte optisch groter. Puurs, 14 juni 2018

PERSBERICHT. Hoe laat je een kleine tuin groter lijken? Met een slimme vormgeving lijkt de vrije ruimte optisch groter. Puurs, 14 juni 2018 Hoe laat je een kleine tuin groter lijken? Met een slimme vormgeving lijkt de vrije ruimte optisch groter Puurs, 14 juni 2018 Weinigen bezitten een domein ter grootte van een park, met een enorm grasveld,

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

PERSBERICHT. Gent, 17 maart 2015

PERSBERICHT. Gent, 17 maart 2015 Gent, 17 maart 2015 PERSBERICHT Stefan Janssens en Olympiër Katrien Aerts winnen Belgisch kampioenschap freeride skiën Belgisch team verliest nipt in geanimeerde Ba2le of the Lowlands Van 11 tot 15 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

4 MAAL 400m START VEELBELOVEND

4 MAAL 400m START VEELBELOVEND 4 MAAL 400m START VEELBELOVEND KAPELLE-OP-DEN-BOS - Op de piste van een zonovergoten STK werd voor de eerste maal in de geschiedenis van de school een wedstrijd op de 4 maal 400 meter gehouden. Met 24

Nadere informatie

Pronostiek WK Deelnemen via of via dit formulier

Pronostiek WK Deelnemen via   of via dit formulier Pronostiek WK 2018 Deelnemen via www.geel-rood.be/wk2018 of via dit formulier Voorspel uitslagen groepswedstrijden en ploegen die zich plaatsen voor volgende ronde tot de kampioen! Uitgebreide informatie

Nadere informatie

QUIZ Spelregels Wijs een jurylid aan: die bepaalt wie antwoord mag geven en houdt de stand bij.

QUIZ Spelregels Wijs een jurylid aan: die bepaalt wie antwoord mag geven en houdt de stand bij. Tip! Speel de quiz klassikaal op het digitale schoolbord! QUIZ Spelregels Wijs een jurylid aan: die bepaalt wie antwoord mag geven en houdt de stand bij. Wijs een vragensteller aan: die stelt de vraag

Nadere informatie

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse

Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse Verslag Vlaams Kampioenschap B-klassse 2008-09-12 Vlnr: Bert Brams(voor), Simon De Vogelaere(achter), Tom Mestdagh(voor), Karel Vanhulsel(achter), Johny De Zutter, Davy Caenen, Jimmy Van De Walle, Johan

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

INFORMATIE NK A-klasse 2019

INFORMATIE  NK A-klasse 2019 INFORMATIE NK A-klasse 2019 NK A-klasse 2019 In 2019 worden de Nederlandse kampioenschappen A-klasse voor de voorlopig laatste keer georganiseerd in de opzet die we de laatste jaren kennen. Vanaf volgend

Nadere informatie

Londen 2012! Meer dan 2000 jaar geleden. Gerwin De Decker. Grieken hun goden vereerden. De enige. bewoners waren priesters, die de

Londen 2012! Meer dan 2000 jaar geleden. Gerwin De Decker. Grieken hun goden vereerden. De enige. bewoners waren priesters, die de Gerwin De Decker Sportievelingen zullen zich tijdens de zomervakantie niet vervelen. Want de Olympische Spelen komen er weer aan! Van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 zullen alle topatleten van de hele

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016

Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Bijlage: West-Vlaamse atleten - Paralympische Spelen 2016 Het Belgian Paralympic Committee hoopte op acht medailles, maar het Paralympic Team Belgium bracht 11 medailles mee uit Rio: 5 gouden, 3 zilveren

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL kent stijging verkoopcijfers ondanks slechte weersomstandigheden. Puurs, 23 mei 2019

PERSINFORMATIE STIHL. STIHL kent stijging verkoopcijfers ondanks slechte weersomstandigheden. Puurs, 23 mei 2019 STIHL kent stijging verkoopcijfers ondanks slechte weersomstandigheden Puurs, 23 mei 2019 Ondanks een moeilijke context noteerde de STIHL Groep in het boekjaar 2018 een lichte stijging van de verkoopcijfers

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Dag van de Koningsspelen Vrijdag 21 april vieren we op onze school de dag van de Koningsspelen. Alle kinderen mogen deze dag gerust in het oranje naar school komen. s Morgens beginnen we met alle leerlingen

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

DRAAIBOEK RK INDOOR 1

DRAAIBOEK RK INDOOR 1 DRAAIBOEK RK INDOOR 1 Inleiding Het organiseren van een RK is eigenlijk niet heel ingewikkeld. Het is een dubbele indoor wedstrijd (2x 30 pijlen) met finales. Als je een goed finaleschema hebt, ben je

Nadere informatie

Genieten op een terrasje en toch je gras maaien? Dat kan heel gemakkelijk met de imow app!

Genieten op een terrasje en toch je gras maaien? Dat kan heel gemakkelijk met de imow app! Genieten op een terrasje en toch je gras maaien? Dat kan heel gemakkelijk met de imow app! Puurs, 24 mei 2018 De imow MI 422 PC robotmaaier van VIKING maakt het automatisch maaien van gazons tot 1.000

Nadere informatie

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest

Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Belgische G-karateka s winnen 12 gouden medailles tijdens het wereldkampioenschap in Boedapest Op zondag 29 april was er de 2 de Intercontinental World Cup I-Karate in Boedapest, Hongarije, georganiseerd

Nadere informatie

Tabel 11.1 Aantal ondervonden misdrijven naar land en delictgroep (per 100 respondenten) en onveiligheidsgevoelens per land, 2004

Tabel 11.1 Aantal ondervonden misdrijven naar land en delictgroep (per 100 respondenten) en onveiligheidsgevoelens per land, 2004 Bijlage 4 543 Tabellen bij hoofdstuk 11 Tabel 11.1 Aantal ondervonden misdrijven naar land en delictgroep (per 100 respondenten) en onveiligheidsgevoelens per land, 2004 Autodiefstal Diefstal uit auto

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

Editie 2 juni 2015 De oorsprong van de Rotte tocht. Tekst: Toercommissie Roeien. Wie roeit mee naar de oorsprong van de Rotte?

Editie 2 juni 2015 De oorsprong van de Rotte tocht. Tekst: Toercommissie Roeien. Wie roeit mee naar de oorsprong van de Rotte? De oorsprong van de Rotte tocht Tekst: Toercommissie Roeien Wie roeit mee naar de oorsprong van de Rotte? Op zaterdag 4 juli organiseert roeivereniging Rijnmond de Oorsprong van de Rottetocht. Dit is een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Zondag 10 juni 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM 450 e lid VTS GYM is bijzonder fier om een 450ste lid te kunnen inschrijven.

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 12 april 2018

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 12 april 2018 Met het monostuur heb je alles stevig onder controle De nieuwe STIHL grasmaaier RMA 339 C met comfortabel monostuur vervolledigt het COMPACT AccuSysteem. Puurs, 12 april 2018 Vanaf 2019 zal de STIHL groep

Nadere informatie

Tabellen bij hoofdstuk 10. Tabel 10.1 Aantal ondervonden misdrijven per land en naar type delict (per 100 respondenten); onveiligheidsgevoelens

Tabellen bij hoofdstuk 10. Tabel 10.1 Aantal ondervonden misdrijven per land en naar type delict (per 100 respondenten); onveiligheidsgevoelens 508 Criminaliteit en rechtshandhaving 2009 Tabellen bij hoofdstuk 10 Tabel 10.1 Aantal ondervonden misdrijven per land en naar type delict (per 100 respondenten); onveiligheidsgevoelens 1999 2004 1999

Nadere informatie

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN!

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! Nadat iedereen weer heeft kunnen afkicken van het EK voor senioren in Appelscha, gaan we komende week hopelijk genieten van het WK van de algemene Klasse, dat in het Duitse Bad

Nadere informatie

1 e prijs 40% v/d inleg 2 e prijs 30% 3 e prijs 15% Bij een gelijke eindscore worden de prijzen verdeeld over de winnaars.

1 e prijs 40% v/d inleg 2 e prijs 30% 3 e prijs 15% Bij een gelijke eindscore worden de prijzen verdeeld over de winnaars. WK POULE - BOEKJE Inschrijving Man / Vrouw Voornaam Achternaam Adres Woonplaats Telefoon E-mail : : : : : : Ps. Maak een kopie van dit boekje voor je eigen controle. Prijzen 1 e prijs 40% v/d inleg 2 e

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

Maak een WK-scorelijst

Maak een WK-scorelijst Taal actief 4 Handleiding groep 7 en 8 Maak een WK-scorelijst Deze les vervangt in het kader van het WK-voetbal 2014 een keuzeactiviteit van groep 7 of 8 in week 30 t/m 36. Tijdsduur 40 minuten, vervolg

Nadere informatie

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers

ATLETIEK 1. CATEGORIEEN 2. DEELNAME 3. MATERIAAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL. 2.1 Nummers ATLETIEK PIRAMIDAAL PROVINCIAAL 1. CATEGORIEEN Miniemen (A + B) (2005 + 2004) jongens - meisjes Cadetten (A + B) (2003 + 2002) jongens - meisjes Scholieren ( A + B) (2001 + 2000 + 1999) jongens - meisjes

Nadere informatie

Podiumkansen voor Klamer in WK-finale Gold Coast

Podiumkansen voor Klamer in WK-finale Gold Coast Podiumkansen voor Klamer in WK-finale Gold Coast Podiumkansen voor Klamer in WK-finale Gold Coast Elf Nederlanders komen tot en met zondag in actie op het WK triathlon in het Australische Gold Coast. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Deel 3: Kids en Oranje

Deel 3: Kids en Oranje Juni 2014 Deel 3: Kids en Oranje Wat gaat het worden? Wat gaat het worden? Dé centrale vraag waarin de betrokkenheid bij en de liefde voor voetbal als geen ander in samenkomen. ING gaat met de WKpool,

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2012/'13 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR

Joshua Verkuil 50 rugslag 39.53 100 rugslag 1:23.56 50 vlinderslag 33.61 200 wisselslag 2:50.94 PR Limietwedstrijd Dordrecht 50 vrije slag 33.17 50 vlinderslag 38.77. 200 wisselslag 2:49.57 50 vrije slag 32.19 100 vrije slag 1:07.99 PR 50 rugslag 41.77 PR 100 rugslag 1:27.93 PR 200 rugslag 2:55.53 PR

Nadere informatie

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN

INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem Versie 20.02.18 INDIVIDUELE WEGWEDSTRIJDEN Elite mannen Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

Wereld Kampioenschap Rafting 2010

Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Nederland, Zoetermeer 12 t/m 15 juli Trainen, trainen, trainen en nog eens trainen. Dat is wat wij in de aanloop naar dit WK hebben gedaan. Zou het zijn vruchten afwerpen?

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen. Puurs, 2 april 2019 Je tuin omspitten? Zo gebeurd dankzij de STIHL tuinfrezen Deze krachtige tuinfrezen maken het jou gemakkelijk Puurs, 2 april 2019 Als je je eigen groenten kweekt, is een beetje hulp altijd welkom, bijvoorbeeld

Nadere informatie