city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs"

Transcriptie

1 city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs

2 N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert AiXAM het nieuwe programma «Impuls» AiXAM fabriceert in Frankrijk brommobielen met een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. een perfecte combinatie van hoogtechnisch materiaal, superieure concepten en voorgeschreven zorg maakt AiXAM tot de marktleider van brommobielen. Ontdek alle voordelen, gemakken en service en treed toe tot de wereld die AiXAM heet!

3 city vrijheid vitaliteit

4 ORiginALiteit & design de city is het meest compacte model in het assortiment van AiXAM. Het concept vermengt originaliteit met olijkheid. de city heeft alles om u te verleiden: een temperamentvol design met mooie belijningen. Origineel, compact en ludiek. de city is ideaal als stadsvoertuig én voor een tochtje op het platteland. Laat u verleiden!

5 Veel zorg is besteed aan de keuze van de uitrustingen en de materialen. AiXAM brengt de hoogwaardige afwerking ook in het nieuwe assortiment tot uitdrukking. P o r t i e r h a n d g r e p e n : A u t o m o t i v e p o r t i e r handgrepen aan de buitenzijde voor meer ergonomie. 3e LED-remverlichting: Onder de noemer van nog meer veiligheid is de city uitgerust met een Led derde remverlichting. LED-dagverlichting aan de voorkant: Ook de Led-dagverlichting aan de voorkant betekent meer veiligheid. Motor: de toegankelijkheid onder de motorkap voor het uitvoeren van werkzaamheden is verbeterd. Boven de motor is een niveau van geluidsisolatie aangebracht. dynamisch modern praktisch

6 compact & VeeLZiJdig de veelzijdige city schikt zich naar al uw behoeftes, is op alle fronten betrouwbaar en heeft respect voor het milieu. Als stadsvoertuig bij uitstek vindt de city gemakkelijk zijn plaats door smalle steegjes en over grote boulevards. Met zijn geconcentreerde technologie, uitrustingen en afwerking onderscheidt de city s zich zonder moeite van andere brommobielen. Laat je inspireren door de city!

7 stijl harmonie stabiel de goed verzorgde details aan de buitenzijde zorgen voor een onvergelijkbare allure. de uitgesproken lijn van het voertuig, de typisch optische kenmerken en het raffinement maken de city tot een opvallende verschijning in de wereld van de brommobiel. De radiatorgrille, de siergrille rond de mistlampen en de Led-dagverlichting aan de voorkant benadrukken de originele dynamische stijl van de city. een chromen versieringsrand (uitvoering Premium) accentueert de lijnen en de ronde vormen en maakt het geheel nog stijlvoller. De buitenspiegel is deels geïntegreerd in het voertuig en voldoet aan de automotive standaards. de chromen afwerking van de buitenspiegel (uitvoering Premium) maakt deel uit van het originele ontwerp en de elegantie van de city.

8 ergonomie & toegankelijkheid de city voelt zich goed thuis in de stad. deze brommobiel biedt een uitstekend zicht naar buiten en is voorzien van uitrustingen die alle comfort bieden voor een volwaardige deelname aan het stadsverkeer. Vanwege haar compactheid kun je de city gemakkelijk parkeren. de toegankelijkheid van de kofferruimte is verder verbeterd en het volume is toegenomen.

9 praktisch sfeervol kwaliteit de city combineert graag praktische toepassingen met een comfortabel gevoel. Stoelen: comfortabele stoelen met verstelbare rugleuning (uitvoering Premium), verstelbare hoofdsteunen en naar keuze semi-velourse bekleding met stof (uitvoering Pack) of kunstlederen bekleding met stof (uitvoering Premium). Dashboard: Het gebruik van nieuw materiaal geeft het dashboard een onvergelijkbare kwaliteit. Zowel het dashboard, de bekleding als de vele details zorgen voor een algehele automotive uitstraling. Ventilatie en verwarming: Optimalisatie van de verwarming met het ontwaseming- en ventilatiesysteem met 3 standen. Maak kennis met het plezier en het gemak van de City!

10 MOdeRn trendy

11 vervoering plezier welbehagen dankzij de talrijke handige opbergmogelijkheden en een grote kofferruimte beantwoordt de city aan uw wensen als u bijvoorbeeld een dagje wilt gaan winkelen. Middenconsole: de dubbele bekerhouder in de middenconsole (uitvoering Premium) en een extra opbergvak in de middenconsole bieden extra gemak. Schutbord tussen cabine en bagagecompartiment: Als optie in de city is een schutbord tussen het bagagecompartiment en de cabine mogelijk.

12 DE KEUZE recyclebaar Als je een AIXAM bezit, draag je oprechtheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Respect voor het milieu komt bijvoorbeeld tot uiting in het hergebruik van de AiXAM-brommobielen. nagenoeg 100% van de voertuigen wordt gerecycled. Al sinds jaar en dag maakt AiXAM een zorgvuldige selectie van materialen die hergebruikt of verwerkt worden.

13 ecologisch Absoluut record 77,9 g/km co 2 Voor AiXAM is respect voor het milieu altijd een belangrijk uitgangspunt geweest. Puur Frans Uw AiXAM is ontworpen, gebouwd en geassembleerd in Frankrijk. Het concern omvat twee fabrieken in de regio Rhône- Alpes (in Aix-les-Bains en in chanas). AiXAM is één van de industriële parels van Frankrijk. de fabrikant zet zich continu in om optimale resultaten te behalen op het gebied van motorisering, aerodynamica en hergebruik van de materialen. samen met KUBOtA heeft AiXAM gekozen voor de schoonste dieselmotor denkbaar in brommobielen. een co 2 -uitstoot van 77,9 gram per kilometer betekent niet alleen de hoogste milieucategorie A, maar is ook zeer ruim onder de norm van 125 g/km die het europees Parlement stelt.

14 n 1 in veiligheid : DE BELOFTE Alle modellen van AIXAM voldoen aan alle normen en hebben een Europese en Nederlandse typegoedkeuring. AIXAM was de eerste constructeur van brommobielen die oog had voor de veiligheid van de gebruikers en de inzittenden. Al ruim twintig jaar onderwerpt AIXAM alle voertuigen aan botsproeven, hoewel dit nog niet wettelijk is verplicht. EEN DOORDACHT CARROSSERIE. de carrosserie is geheel ontworpen met gebruik van moderne en hoogtechnische materialen. de ABs thermisch gevormde meerlaagse kunststof biedt een mooie kwaliteit tot in lengte van jaren, maar is bovendien voor 100% recycleerbaar. Bij kleine schokken veert het plaatwerk terug in de oorspronkelijke vorm. EEN IDEALE WEGLIGGING. door de juiste afstelling krijgt elke AiXAM een onberispelijke wegligging. Het voertuig gehoorzaamt perfect aan alle manoeuvres die de bestuurder wil uitvoeren. Hiervoor ondergaan de brommobielen 3 tests: isoslalom, snelle slalom, gewone slalom. EEN SOLIDE STRUCTUUR. AiXAM is de eerste brommobielfabrikant die al haar voertuigen met succes onderwerpt aan botsproeven: frontaal, zijdelings en van achteren. dankzij de ingenieuze sterke aluminium kooiconstructie, de verstevigingsbalken in de portieren en het exclusieve terugvorm programma van het plaatwerk doorstaan alle AiXAM s al alle crashtests met vlag en wimpel. Hoewel de meeste van deze testen nog niet verplicht zijn, heeft AiXAM de reputatie hoge eisen te stellen aan al haar brommobielen, voor uw comfort en veiligheid.

15 Al sinds 1988 AIXAM onderwerpt het assortiment aan veiligheidstests DE VEILIGHEID Op het gebied van veiligheid zijn de brommobielen van AiXAM onovertroffen. AiXAM laat voor al haar modellen crash tests doen door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant. Bij een grote botsing blijkt de kooiconstructie een grote weerbaarheid te hebben. Ook dragen de stevige verankering van de veiligheidsriemen, de polyethyleen brandstoftank en de verstevigingsbalken in de portieren bij aan de maximale veiligheid van zowel bestuurder als passagier.sinds ruim twintig jaar slaagt AiXAM voor alle autotests volgens de UtAc-normen.

16 Document is niet bindend. Het is mogelijk dat sommige details kunnen verschillen van de verkochte voertuigen. Wij dragen geen enkele aansprakelijkheid in geval van fouten en onvolkomenheden in dit document. 11/2010. AIXAM, tot uw dienst. FiNANciERiNG EN VERZEKERiNG Uw erkende AIXAM-dealer kan u informeren over de financieringsmogelijkheden en werkt samen met verschillende verzekeringen en contacten, zodat voor elke aanvraag de juiste keus kan worden gemaakt. GARANtiE AiXAM AIXAM geeft 5 jaar garantie op het draaiende gedeelte van de KUBOTA-motor en 2 jaar garantie op overige onderdelen, ongeacht het aantal afgelegde kilometers. Bovendien krijgt u 3 jaar gratis AIXAM Pechservice. SERVicE AIXAM heeft permanent alle onderdelen op voorraad. Uw erkende AIXAM-dealer verzorgt graag de servicebeurten en voert eventuele reparaties uit. Een overzicht van alle AIXAM-dealers is te zien op Uw dealer: AiXAM MegA nederland BV nistelrodeseweg 7a 5406 Pt Uden tel / Fax Mobiliteitscentrum JE-ES de Slof RH Dongen Tel.: info@JE-ES.com Website: N 1 Zonder Autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1)

Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1) gemak veilig comfort Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1) MObiel vanaf 8 650 (1) te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs www.minauto.nl BEDOELD VOOR UW ALLEDAAGS GEMAK Ontdek MINAUTO Uw nieuwe

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1)

MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1) GEMAK VEILIG COMFORT MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1) MOBIEL 8 699 (1) te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs www.minauto.nl BEDOELD VOOR UW ALLEDAAGS GEMAK Ontdek MINAUTO Uw nieuwe brommobiel

Nadere informatie

ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN

ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN DESIGN «COMPACT» DESIGN «COUPÉ» DESIGN «BREAK» www.aixam.nl N 1 zonder autorijbewijs EEN ASSORTIMENT VOOR U Het assortiment IMPULS is de meest complete op de markt. Drie stijlvolle

Nadere informatie

ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN

ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN ÉÉN ASSORTIMENT / 3 LIJNEN DESIGN «C MPACT» DESIGN «COUPÉ» DESIGN «BREAK» www.aixam.nl N 1 zonder autorijbewijs MODELLEN EEN ASSORTIMENT VOOR U Het assortiment IMPULS is de meest complete op de markt.

Nadere informatie

GTO. Assortiment IMPULS KEUZE GEEFT VRIJHEID CROSSLINE CROSSOVER N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS

GTO. Assortiment IMPULS KEUZE GEEFT VRIJHEID CROSSLINE CROSSOVER N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS GTO CITY S CITY Assortiment IMPULS KEUZE GEEFT VRIJHEID CROSSLINE CROSSOVER N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS N 1 IN veiligheid city IDEAAL STADSVOERTUIG design origineel compact De City is het meest compacte model

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

VANAF GEMAK VEILIG COMFORT. (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL.

VANAF GEMAK VEILIG COMFORT. (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL. EENVOUD ASSORTIMENT MINAUTO ZONDER AUTORIJBEWIJS(1) VANAF 8 650 VEILIG GEMAK COMFORT (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL www.minauto.nl BEDOELD OM UW LEVEN MAKKELIJKER TE MAKEN UITGESPROKEN

Nadere informatie

Het assortiment 100% elektrische brommobielen

Het assortiment 100% elektrische brommobielen e City Het assortiment 100% elektrische brommobielen e Coupé N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS STIL MILIEUVRIENDELIJK EENVOUD VOORDELIG VEILIG ontdek de nieuwe vorm van mobiliteit Het eerste assortiment volledig

Nadere informatie

krant een bron van informatie voor u

krant een bron van informatie voor u Brommobiel krant een bron van informatie voor u welkom bij aixam Pro, met haar nieuwe veelzijdig inzetbare assortiment d-truck Geniet van meer dan tien jaar ervaring en de technologische expertise die

Nadere informatie

ASSORTIMENT VISION HET NIEUWE GEZICHT VAN DE BROMMOBIEL

ASSORTIMENT VISION HET NIEUWE GEZICHT VAN DE BROMMOBIEL ASSORTIMENT VISION HET NIEUWE GEZICHT VAN DE BROMMOBIEL DESIGN COMPACT DESIGN COUPÉ DESIGN BREAK N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS EEN ASSORTIMENT VOOR U Het assortiment VISION is de meest complete op de markt.

Nadere informatie

N O T I T I E S O V E R D E M E E S T V E R K O C H T E B R O M M O B I E L AIXAM, mijn aixam mijn veiligheid. N 1 zonder autorijbewijs

N O T I T I E S O V E R D E M E E S T V E R K O C H T E B R O M M O B I E L AIXAM, mijn aixam mijn veiligheid. N 1 zonder autorijbewijs N O T I T I E S O V E R D E M E E S T V E R K O C H T E B R O M M O B I E L AIXAM, N 1 in veiligheid mijn aixam mijn veiligheid N 1 zonder autorijbewijs AIXAM : belofte veiligheid 1 ACTIEVE VEILIGHEID

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

ECOLOGISCH DE KRACHT VAN EEN LEIDER. www.mega-elektrisch.nl

ECOLOGISCH DE KRACHT VAN EEN LEIDER. www.mega-elektrisch.nl ECOLOGISCH DE KRACHT VAN EEN LEIDER www.mega-elektrisch.nl MEGA City: hét elektrische stadsvoertuig! AIXAM MEGA is een fabrikant die zich steeds meer toelegt op duurzaamheid. Dankzij jarenlange ervaring

Nadere informatie

ONTDEK. Tijd voor. vernieuwing ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! DE VERNIEUWINGNEN BROMMOBIELKRANT EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN DASHBOARD

ONTDEK. Tijd voor. vernieuwing ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! DE VERNIEUWINGNEN BROMMOBIELKRANT EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN DASHBOARD BROMMOBIELKRANT #2 Tijd voor vernieuwing EEN BRON VAN INFORMATIE VOOR U ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! ONTDEK DE VERNIEUWINGNEN N I E U W EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN CROSSLINE, EEN NIEUW

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Durf sportief te zijn

Durf sportief te zijn Durf sportief te zijn N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS PAGINA 3 HET ONDERSCHEID De GTO: sportieve troef van AIXAM De GTO onderscheidt zich van de andere modellen in het assortiment IMPULS door het exclusieve

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Ahrend 250 Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Planeet Efficiënt gebruik van de ruimte voor minder CO 2 uitstoot Langer productleven

Nadere informatie

Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals

Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals DE KRACHT VAN EEN LEIDER MEGA multitruck: het meest zuinige en milieuvriendelijke bedrijfsvoertuig dat het best tot zijn recht komt in stedelijke omgevingen

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Productgamma. Merged perfection

Productgamma. Merged perfection Productgamma Merged perfection Inhoud De vijf zekerheden 4 Dubbele cabines 6 Flexibele dubbele cabines 8 Separatiewanden 10 Laadruimtebescherming 12 Van-uitvoeringen 14 Snoeks dubbele cabines de vijf zekerheden

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

BROMMOBIELKRANT UW BRON VAN INFORMATIE OVER MOBILITEIT NIEUW ASSORTIMENT. Nieuwe kleur AIXAM VEILIGHEIDSKEURING VEILIGHEID VOOROP

BROMMOBIELKRANT UW BRON VAN INFORMATIE OVER MOBILITEIT NIEUW ASSORTIMENT. Nieuwe kleur AIXAM VEILIGHEIDSKEURING VEILIGHEID VOOROP #5; MEI 2017 BROMMOBIELKRANT UW BRON VAN INFORMATIE OVER MOBILITEIT ASSORTIMENT SENSATION TALLOZE TJES. Nieuw design Nieuwe motor Nieuwe kleur Nieuw stuur en nog veel meer CITY COUPÉ CROSSLINE AIXAM VEILIGHEIDSKEURING

Nadere informatie

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION NIEUW ASSORTIMENT SENSATION DESIGN COMPACT ZONDER AUTORIJBEWIJS*. *Te rijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS * 2 3 CITY. DESIGN COMPACT DE STAD : ZIJN FAVORIETE TERREIN. Het stedelijke

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant...

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke voordelen die bijdragen aan

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid

KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid Made for you 16+ KRACHTIGE LIJNEN, NIEUWE VORMGEVING De nieuwe Ligier JS50L een sterke persoonlijkheid De Ligier JS50L is helemaal vernieuwd. De volledig nieuwe koplampen met geintegreerde LED verlichting

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Pick-up CONSUMPTION

oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Pick-up  CONSUMPTION chassis cabine van Laadbak Pick-up oneindig veelzijdig. DIESEL LOW CONSUMPTION www.aixam-pro.nl Professionele toepassingen 2 3 Een zeer nuttig voertuig past zich aan naar uw bedrijf. ambacht detailhandel

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Nieuw assortiment SENSATION

Nieuw assortiment SENSATION Nieuw assortiment SENSATION c i t y C O U P É c r o s s l i n e uitstraling met een 45km auto * N 1 zonder autorijbewijs * *te berijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. ontdek het assortiment sensation

Nadere informatie

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com NIEUWE www.automobiles-chatenet.com Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke

Nadere informatie

Hapro Zenith en Hapro Carver

Hapro Zenith en Hapro Carver Hapro Zenith en Hapro Carver Zenith. Black tie optioneel. Duurzaamheid en design in harmonie. De Hapro Zenith is een indrukwekkend resultaat van modern design. Innovaties en doordachte handigheden in

Nadere informatie

Carver, extra bagageruimte anno nu.

Carver, extra bagageruimte anno nu. Carver, extra bagageruimte anno nu. ooi ruim. Mooi ruim. De Hapro Carver is mooie vormgeving zonder compromis aan kwaliteit. De ideale dakkoffer voor die extra ruimte die u nodig heeft. Praktisch mooi

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION NIEUW ASSORTIMENT SENSATION DESIGN BREAK ZONDER AUTORIJBEWIJS*. *Te rijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS * 2 3 DESIGN BREAK CROSSLINE AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN PREMIUM In

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

rolf benz PlUrA norbert beck

rolf benz PlUrA norbert beck rolf benz PLURA Design Norbert Beck het moment is perfect als je zijn veelvoud herkent EEN BANK MET VELE GEZICHTEN // De nieuwe defnitie van vrijheid De Rolf Benz PLURA reikt u alle mogelijkheden aan om

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Nieuw assortiment SENSATION

Nieuw assortiment SENSATION Nieuw assortiment SENSATION c i t y c o u P É c r o s s l i N e uitstraling met een 45km auto * N 1 zonder autorijbewijs * *te berijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. ontdek het assortiment SENSATION

Nadere informatie

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1

090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 1 Natuurlijke warme sfeer in uw huis 090943_BROCHURE_WVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 13:37 Pagina 2 1485/V.1 1485/V.1 Luxaflex De Luxaflex collectie

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Jachtwerf Arie Wiegmans

Jachtwerf Arie Wiegmans Jachtwerf Arie Wiegmans... staat voor betrouwbaarheid, service en kwaliteit. Of het nu gaat om onderhoud, stalling of de aankoop van een nieuwe of gebruikte boot. Op onze jachtwerf in Breukelen vindt het

Nadere informatie

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION

NIEUW ASSORTIMENT SENSATION NIEUW ASSORTIMENT SENSATION COUPÉ ZONDER AUTORIJBEWIJS*. *te rijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS * 2 3 DESIGN COUPÉ PREMIUM ONTWORPEN OM TE FASCINEREN. De Coupé fascineert door

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven.

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. giroflex 81 GIROFLEX 81 Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. 81-9462 giroflex 81 giroflex 81 een exclusieve, handgemaakte directiefauteuil van 5,5 m 2 uiterst fijn leer, 434 afzonderlijke

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging.

practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging. practico alu plus Het bed voor elke gelegenheid, combineert technologie en huiselijkheid. Perfect afgestemd op de verpleging. Het huidige lage verpleegbed // In hoogte verstelbaar van 25-80 cm // Ergonomische

Nadere informatie

Assortiment EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS. N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS Te berijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs.

Assortiment EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS. N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS Te berijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. Assortiment EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS Te berijden vanaf 16 jaar met AM-rijbewijs. Assortiment KUBOTA MOTOR: DE MEEST ECONOMISCHE EN ECOLOGISCHE MOTOR IN DE MARKT Access MINAUTO

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk Titanium

Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk Titanium Bjorn Blokzijl 22 augustus 2012 Breed toegankelijk Waar ooit alle verschillende type auto's eenvoudig in te delen waren in segmenten met opvolgende letters van het alfabet, hebben autofabrikanten de afgelopen

Nadere informatie

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 %

Houtkachels. Merk : Dovre. 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % Houtkachels Merk : Dovre 760CB 11kW Houtkachel met zijvuldeur. afmetingen BxHxD: 780x800x580 mm gewicht: 210 kg rendement: 78 % 640GM 9kW (zowel hout als kolen) Multibrandstofkachel met zijvuldeur. afmetingen

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Uw markt is er klaar voor. En u?

Uw markt is er klaar voor. En u? Uw markt is er klaar voor. En u? Een verpakking vol kansen Ready2Cook is uw kans om verse en gezonde kanten-klaarmaaltijden te verzorgen voor moderne consumenten, die ze na aankoop direct thuis in de oven

Nadere informatie

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur Dyna Inhoud Toyota Dyna 02 Introductie Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie Comfort 08 Interieur Opties 10 Configuraties carrosserie Lakkleuren en bekleding 12 Kleuren exterieur en interieur Zekerheid

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning _AHREND 190 1I AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN De lendesteun geeft Ahrend 190 zijn karakteristieke uitstraling Kleurrijke verschijning De comfortabele Ahrend 190 vormt een kleurrijke aanvulling

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie

POORTEN. Maatwerk. Oog voor veiligheid. 10 standaardkleuren. 5 jaar garantie POORTEN Maatwerk Oog voor veiligheid 10 standaardkleuren 5 jaar garantie De poort en haar vele troeven De Harol sectionale poorten Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

Het unieke gevoel van vrijheid

Het unieke gevoel van vrijheid Voertuigen Open daken Het unieke gevoel van vrijheid Webasto Open daken Meer licht Ideaal in combinatie met airco Meer comfort Meer frisse lucht LAAT NU EEN OPEN DAK INBOUWEN www.webasto.nl www.open-air-feeling.com

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE.

KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. giroflex 63 GIROFLEX 63 KRIJGT ELKE SITUATIE MET STIJL EN KLASSE ONDER DE KNIE. 63-4074 Zitting en rug gestoffeerd Lage rugleuning Gepoedercoat 63-4574 Zitting gestoffeerd Hoge rugleuning Gepoedercoat

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN

CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN CREËREN INNOVEREN ONDERSCHEIDEN De verpakking als visitekaartje De gedachte aan een verpakking als praktisch omhulsel is verleden tijd. De verpakking is tegenwoordig onderdeel van de huisstijl en daarmee

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie