oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Pick-up CONSUMPTION

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Pick-up CONSUMPTION"

Transcriptie

1 chassis cabine van Laadbak Pick-up oneindig veelzijdig. DIESEL LOW CONSUMPTION

2 Professionele toepassingen 2 3 Een zeer nuttig voertuig past zich aan naar uw bedrijf. ambacht detailhandel Tuinieren Bezorging schilderen, lassen, behangers, bouw, boren, reparatie altijd met u. welkom, Uitwisselen, promoten, adviseren, verkopen past zich aan aan uw producten. Beplanting, bewatering, graven, Sijwerk, cultivering d-truck 400 is er voor u bezorging, uitladen, afgeven, bescherming, bediening, faciliteren uw assistent. vanaf 16 jaar te berijden met rijbewijs AM.

3 super compact 4 5 super COMPACT. D-TRUCK is een compact voertuig voor particulieren en professionals. Met zijn robuuste design, D-TRUCK is betrouwbaar, solide en hij geeft een nieuwe dimensie aan compacte voertuigen. Ontworpen om zich aan te passen aan dagelijks gebruik, biedt hij een nuttig werkoppervlak en volume. Het uitzonderlijk compacte formaat maakt het u makkelijk overal te komen. uitvoeringen chassis cabine 2,5 M 3 50 % laadruimte Bruikbare werkruimte betrouwbare KUBOTA MOTOR laagste tildrempel in de markt zeer ruime cabine resistente Structuur laadbak van Pick-up ik kan zelfs in de smalste straten van mijn stad komen. Stefan S. vakman, gebruikt D-TRUCK om zich makkelijk te kunnen verplaatsen in het historische centrum. DIESEL LOW CONSUMPTION laag verbruik DIESEL KUBOTa-motor Met een gemiddeld verbruik van 3 à 4 liter per 100 km (1), zorgt D-Truck voor een aanzienlijke brandstofbesparing. INVESTeRen op de LaNGe TERMijn minimale onderhoudskosten D-TRUCK rijden kost weinig. De prijs van vervangende onderdelen en lampen wordt laag gehouden dankzij de technologische keuzes van AIXAM die sterk gericht zijn op het waarborgen van lage onderhoudskosten. terugbetaling op investering De aankoop van een D-TRUCK zal zich terugbetalen en verlicht zelfs de kleinste budgetten. D-TRUCK komt tegemoet aan uiteenlopende behoeften en vermijdt de noodzaak van het kopen van kostbare, te grote voertuigen. lage co 2 uitstoot D-TRUCK geeft een CO 2 -uitstoot van 77,9 g/km, dat is ruim onder de Europese limieten. 1) afhankelijk van motor, lading, rijstijl en terrein.

4 buitengewoon ruim 6 7 buitengewoon ruim. D-TRUCK is het absolute COmFORT! het ultra soepel automatisch schakelen vermijdt het tot vermoeiends toe schakelen naar een andere versnelling. Anke R. binnenhuisarchitect, gebruikt D-TRUCK om haar klanten te bezoeken. AIXAM PRO ontwerpt voertuigen die gebruiksvriendelijk zijn. Ergonomie en comfort zijn erg belangrijk voor de kwaliteit van de arbeidsomstandigheden. Dus, D-TRUCK is ergonomisch, comfortabel en rustgevend. Gebruikers passen zich snel aan het voertuig aan en zullen automotive type functies aantreffen. ruim interieur De grootste in zijn categorie soepele AUTOmatische transmissie eenvoudig en efficiënt manoeuvreren geluid COmFORT gecontroleerde akoestiek veel opbergruimte slim geplaatst in de cabine alle COmFORT die je nodig hebt ERGONOMIE De cabine is geoptimaliseerd voor soepel en aangenaam rijden. De automotive type bediening van het dashboard is simpel en toegankelijk, zodat elke beweging die u maakt efficiënt is. De instap van de D-TRUCK is makkelijk dankzij een lage vloer en geen middenconsole tot op de vloer betekent dat u vrij kunt bewegen. De ultra soepele automatische transmissie maakt manoeuvres makkelijk om elke dag comfortabel te rijden. handige functies Er is veel bergruimte in de cabine. Vakken in deuren middenconsole, een groot vak aan de voeten van de passagier en het handschoenenkastje kunnen allemaal worden gebruikt zodat niets een gevaarlijk projectiel kan worden. De wasbare antislip zetels dragen bij aan het comfort en zorgen voor comfortabele zitplaatsen tijdens het rijden. veiligheid Verstevigde cabine en deuren, panoramische voorruit om beter naar buiten te kunnen kijken en krachtige koplampen om te zien en gezien te worden zijn slechts enkele voorbeelden die zorgen voor ontspannen rijden. De snelheid van 45 km/h voor D-TRUCK en de soepele acceleratie zorgen voor veilig rijden op alle wegen.

5 chassis cabine 8 9 chassis cabine. * De Chassis Cabine is ontworpen om een zelf ontworpen opbouw te realiseren voor directe verkoop vanuit de wagen. Er zijn geen grenzen aan de mogelijkheden bij de inrichting om aan elke behoefte te voldoen. * Omgevormd voor directe verkoop vanuit uw voertuig, D-TRUCK's aantrekkelijke uiterlijk en compacte afmetingen betekenen dat u kunt parkeren op de meest strategische locaties. stijf CHaSSIS gemaakt van hoge resistentie aluminium AIXAM PRO adviseert voor uw eigen veiligheid de vervaardiging van de opbouw enkel door gespecialiseerde bedrijven te laten uitvoeren. 275 kg laadvermogen lage laadhoogte laat ruimte om te staan amacht detail handel ik heb mijn D-TRUCK uitgerust op de manier die ik wil en nu kan ik mijn speciale koffies en vers geperst sinasappelsap overal verkopen. sebastiaan G. mobiele verkoper, gebruikt D-TRUCK om zijn producten te verkopen. * Maquettes van de modellen zijn gemaakt door Arcillon Concept

6 laadbak laadbak. 615 l 175 kg OPBERGruimte tot laadvermogen HOUTEN ANTI-SLIP VLOER gladde laadbakdelen, te openen en te verwijderen AFSLUITBARE OPBERGRUIMTE Dankzij de verwijderbare laadbakpanelen kan het gehele oppervlak van de anti-slip laadvloer vrij gebruikt worden, wat het laden en lossen eenvoudig maakt. Deze versie heeft een grote laadruimte onder de laadbak wat erg handig is voor het meenemen van (groot) gereedschap. De verschillende beschikbare opties zijn perfect voor de behoeften van schilders, elektriciens, onderhoudstechnici, groentewinkels, tuincentra, enz detail handel ambacht bezorging IK HEB MIJN D-TRUCK ELKE OCHTEND NODIG VOOR DE BELEVERING VAN MIJN RESTAURANTS IN DE STAD EN DANKZIJ MIJN D-TRUCK KAN IK OVERAL KOMEN! marie P. BIOLOGISCHE TELER, GEBRUIKT D-TRUCK VOOR HAAR LEVERINGEN.

7 van VAN. De van opbouw en deuren zijn gemaakt van glasvezel versterkt polyester Met zijn grote capaciteit, kunt u lage tildrempel anti-slip houten vloer beter zicht met ruiten in achterdeuren (optie) de VAN laden vanaf de achterzijde en van de zijkant (optie). De lage laadvloer is een uniek voordeel en maken laden en lossen makkelijk met eenvoudige en handige toegang. bezorging ambacht ik heb mijn van volledig ingericht en elk compartiment houdt mijn apparatuur en benodigdheden. Olivier G. electricien, gebruikt een D-truck voor zijn werk.

8 AIXAM PRO fabrikant van compacte bedrijfsvoertuigen. MADE IN FRANCE SINCE 1983 OPTIMAlisatie van MATeRIAal ABS PMMA, ABS/PC, PC, PEHD, glasvezelversterkt Polyester Elk deel van het voertuig is ontworpen om te worden vervaardigd uit het materiaal wat het best geschikt is voor zijn gebruik. Mechanische, chemische en UV-bestendigheid, de mogelijkheid om mechanische en thermische schokken te absorberen D-TRUCK maakt de juiste keuzes dankzij de ervaring van de teams van AIXAM-MEGA. veiligheid passagiers De cabine en de portieren zijn versterkt voor de veiligheid van de passagiers. Als optie kunt u voor centrale deurvergrendeling (cabine en deuren VAN) en elektrische ramen kiezen. Al meer dan 30 jaar, heeft AIXAM de expertise ontwikkelt om aan te sluiten bij de behoeften voor professionele gebruikers. De AIXAM-MEGA groep is gevestigd in de Franse regio Rhône-Alpes met efficiënte en waardevolle toegevoegde industriële faciliteiten. Zijn expertise maakt het mogelijk om voertuigen te ontwerpen die voldoen aan de hoogste normen. AIXAM PRO D-Truck beschikt over een remdrukverdeler voor efficiënt remmen en een optimale controle. zien en gezien worden! Een gelaagde panoramische voorruit en grote achteruitkijkspiegels zijn automotive standaarden. De krachtige koplampen en LED-dagverlichting zorgen voor optimale veiligheid op de weg. Geluidsisolatie draagt bij aan het alert blijven en ontspannen rijden. voorwielaandrijving Betrouwbare voorwielaandrijving door een krachtige motor. trekvermogen D-TRUCK kan een aanhangwagen van 175 kg trekken. Race waarden dienen innovatie. Motorsporten eisen prestaties om resultaten te bereiken. AIXAM-MEGA heeft dit een aantal maal bewezen door het winnen van meerdere titels in de Andros Trophy, 24 uurs van Chamonix en Parijs-Dakar. Voortbouwend op deze gepassioneerde ervaringen, gebruiken onze teams hun technische expertise in het ontwerpen van ultra-moderne oplossingen voor de AIXAM PRO serie. materiaalweerstand In onze ultra-moderne fabrieken, is het chassis opgebouwd uit vastgeschroefd aluminium onderdelen zonder lassen. De aluminium cabine en hoge elasticiteit stalen motor unit voltooien deze zeer rigide structuur.

9 netwerk aixam pro netwerk vertrouwde service dichtbij. meer dan 600 DISTRIBUTEURS in Europa. gehele personeel is opgeleid om uw brommobiel de best mogelijke zorg en aandacht te bieden en zijn experts op alle modellen in het assortiment. Begeleiden, adviseren, verkoop, service, onderhoud, garantie Deze teams zijn een garantie voor betrouwbaarheid en een lange levensduur van uw voertuig. Een dealer in uw omgeving kan u snelle, goedgekeurde service bieden, zodat het onderhoud u weinig tijd kost. Het krachtige dealer netwerk zorgt voor aanwezigheid in uw regio. De verkoopafdeling is bekend met het aanbod en het gebied. De after-sales afdeling houdt zich bezig met het onderhoud van uw voertuig en garandeert dat werk op tijd wordt gedaan. Dankzij mijn Dealer, onderhoud houdt me nooit lang langs de weg : Hij kent mijn voertuig van binnen en van buiten. Julian S., loodgieter. Het netwerk is van hoge kwaliteit. Het in de buurt het gevoel van CONTACT onderhoud en originele onderdelen fabrikant : garanderen duurzaamheid en veiligheid De fabrikant standaardiseert reserveonderdelen en verbindt zich ertoe het netwerk te bevoorraden. Dit is zeer belangrijk om de integriteit en duurzaamheid van uw D-TRUCK te garanderen.

10 Laadbak van Pick-up chassis cabine het vermogen van een netwerk het netwerk is er voor de kwaliteit van uw aixam pro Maak kennis met de erkende AIXAM-dealer en profiteer van zijn expertise. De dealer begeleidt en adviseert u in uw keuze naar de AIXAM PRO die u past... Tevens is de erkende AIXAM-dealer opgeleid om uw brommobiel de best mogelijke zorg en aandacht te bieden. - Foto's : C. Chaize, R. Laisney, thinkstockphotos.fr - Document is niet bindend. Het is mogelijk dat details verschillen van verkochte voertuigen. Wij dragen geen enkele aansprakelijkheid in geval van fouten en onvolkomenheden in dit document. 08/2017. de juiste service 2 jaar garantie onderdelen en arbeid AIXAM geeft 2 jaar garantie op onderdelen en arbeid, ongeacht het aantal afgelegde kilometers. zakelijke lease Vraag de dealer naar de mogelijkheden voor zakelijke lease service De fabrikant van AIXAM heeft een permanente voorraad van reserveonderdelen waardoor uw erkende AIXAM-dealer u zo snel mogelijk van dienst kan zijn. Uw erkende AIXAM-dealer verzorgt graag de servicebeurten en voert eventuele reparaties kundig uit. Financiering Uw erkende AIXAM-dealer kan u informeren over de financieringsmogelijkheden en heeft diverse contacten met bijvoorbeeld verzekeringsmaatschappijen, zodat voor elke aanvraag de juiste keus kan worden gemaakt. AIXAM MEGA Nederland bv Voor meer informatie Bel gratis : of kijk op : Uw dealer

oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Kipper Pick-up CONSUMPTION

oneindig veelzijdig. LOW DIESEL chassis cabine van Laadbak Kipper Pick-up  CONSUMPTION chassis cabine van Laadbak Kipper Pick-up oneindig veelzijdig. DIESEL LOW CONSUMPTION www.aixam-pro.nl 400 en 600 Een zeer nuttig voertuig past zich aan naar uw ambacht detailhandel schilderen, lassen,

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

ONEINDIG FLEXIBEL. CHASSIS MET CABINE BESTELWAGEN SCHOTTEN KIEPBAK WWW.MEGA-VEHICLES.COM VERANTWOORDELIJKE BEDRIJFSWAGENS ZUINIGE DIESEL ECOBONUS

ONEINDIG FLEXIBEL. CHASSIS MET CABINE BESTELWAGEN SCHOTTEN KIEPBAK WWW.MEGA-VEHICLES.COM VERANTWOORDELIJKE BEDRIJFSWAGENS ZUINIGE DIESEL ECOBONUS CHASSIS MET CABINE BESTELWAGEN SCHOTTEN KIEPBAK ONEINDIG FLEXIBEL. Vr a a g UW ECOBONUS MAX. 6300 ZUINIGE DIESEL WWW.MEGA-VEHICLES.COM VERANTWOORDELIJKE BEDRIJFSWAGENS VOERTUIG VOOR ALLE WERK OP MAAT VAN

Nadere informatie

krant een bron van informatie voor u

krant een bron van informatie voor u Brommobiel krant een bron van informatie voor u welkom bij aixam Pro, met haar nieuwe veelzijdig inzetbare assortiment d-truck Geniet van meer dan tien jaar ervaring en de technologische expertise die

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1)

MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1) GEMAK VEILIG COMFORT MINAUTO, EENVOUD ZONDER AUTORIJBEWIJS (1) MOBIEL 8 699 (1) te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs www.minauto.nl BEDOELD VOOR UW ALLEDAAGS GEMAK Ontdek MINAUTO Uw nieuwe brommobiel

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

ONTDEK. Tijd voor. vernieuwing ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! DE VERNIEUWINGNEN BROMMOBIELKRANT EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN DASHBOARD

ONTDEK. Tijd voor. vernieuwing ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! DE VERNIEUWINGNEN BROMMOBIELKRANT EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN DASHBOARD BROMMOBIELKRANT #2 Tijd voor vernieuwing EEN BRON VAN INFORMATIE VOOR U ASSORTIMENT VISION VOOR UW OOG GEMAAKT! ONTDEK DE VERNIEUWINGNEN N I E U W EEN AVONTURIER IN ALLE OPZICHTEN CROSSLINE, EEN NIEUW

Nadere informatie

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals

Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals Dé ultralichte bedrijfswagen voor professionals DE KRACHT VAN EEN LEIDER MEGA multitruck: het meest zuinige en milieuvriendelijke bedrijfsvoertuig dat het best tot zijn recht komt in stedelijke omgevingen

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1)

Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1) gemak veilig comfort Minauto, eenvoud zonder autorijbewijs (1) MObiel vanaf 8 650 (1) te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs www.minauto.nl BEDOELD VOOR UW ALLEDAAGS GEMAK Ontdek MINAUTO Uw nieuwe

Nadere informatie

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs

city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs city Ideaal stadsvoertuig N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

VANAF GEMAK VEILIG COMFORT. (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL.

VANAF GEMAK VEILIG COMFORT. (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL. EENVOUD ASSORTIMENT MINAUTO ZONDER AUTORIJBEWIJS(1) VANAF 8 650 VEILIG GEMAK COMFORT (1) Te berijden vanaf 16 jaar met AM rijbewijs. MOBIEL www.minauto.nl BEDOELD OM UW LEVEN MAKKELIJKER TE MAKEN UITGESPROKEN

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Productbrochure De lichtgewicht oplossing Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Lichte en krachtige T-kranen De Hiab T-serie autolaadkranen mogen dan licht in gewicht en compact

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M8 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCT BROCHURE MAAK KENNIS MET DE VOLLEDIG OPNIEUW ONTWORPEN MOFFETT M8 NX De geheel nieuwe MOFFETT M8 NX is de beste meeneemhef truck ter wereld.

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters

Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Profiteer nog voor het einde van 2014 van de subsidie op elektrische scooters Inleiding Ondernemersvereniging Hart Voor De Amsterdamse Straatweg biedt u in samenwerking met NoNoiz Scooters BV de mogelijkheid

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5

OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 OPLOSSINGEN VOOR MATERIAALBEHANDELING MEENEEMHEFTRUCKS TMM 2.0 & 2.5 MANITOU, UW PARTNER VOOR MATERIAALBEHANDELING Een wereldwijde groep De Groep MANITOU, de wereldwijde referentie in materiaalbehandeling,

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW

ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW ATLAS D Condens Unit Condensatie gas-olie ketel 32 kw enkel verwarming of met SWW Kiezen voor meer comfort en energie-besparing. De beste prestaties, met minder verbruik. Kennis en intlegentie ten dienste

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Rijdt u al elektrisch? % Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Uw keuze voor een Goupil Elektrotruck % CO2 uitstoot Kenmerken als Milieuvriendelijkheid,

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3

«break» «coupé» Modellen. Modellen P.3 P.3 DESIGN «coupé» Volume gecombineerd met sportieve en chique lijnen geeft de Coupé een elegantie dynamiek. DESIGN «break» Het model Break met het grootste volume binnen de designs is gemaakt om zich

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt

SARIS Plateau. De aanhangwagen voor wie ruimer denkt SARIS Plateau De aanhangwagen voor wie ruimer denkt Musthave voor elke vakman De SARIS Plateau is ideaal voor het transporteren van lange lengtes, grote volumes of voertuigen. Bouw- en sloopafval, bomen,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

Kijk snel, die van u bevindt zich binnenin!

Kijk snel, die van u bevindt zich binnenin! Voor hen die vermogen, veelzijdigheid, precisie en comfort wensen heeft Kubota uitstekende compacte trekkers ontworpen. Kijk snel, die van u bevindt zich binnenin! De smaak van perfectie Kubota is sinds

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY automatische schuifdeursystemen Een compleet assortiment automatische toegangen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Schuifdeursystemen 3 Toegangen die uw onderneming niet hinderen Welk type

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

ISUZU N-SERIES LICHTE VRACHTWAGENS VAN 3,5T TOT 7,5T

ISUZU N-SERIES LICHTE VRACHTWAGENS VAN 3,5T TOT 7,5T ISUZU N-SERIES LICHTE VRACHTWAGENS VAN 3,5T TOT 7,5T Isuzu is s werelds nummer 1 fabrikant van dieselmotoren voor industriële toepassingen VERSNELLINGSBAK Voor de N-Series voorziet Isuzu een handgeschakelde

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES DE NIEUWE MOFFETT M4 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCTBROCHURE M4 MAAK KENNIS MET NIEUWE GE MOFFETT M4 NX NERATIE Ervaar de verbeterde prestaties van Europa's meest vertrouwde meeneemheftruck met

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift een uniek concept www.rebel-trailers.eu Rebel aanhangwagens zijn gemaakt volgens een uniek concept. De geheel

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN CITY HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN CITY HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGYTEMEN TITAN CITY HAAARMYTEMEN hyva.com DE HYVA TITAN CITY De Titan City is ontwikkeld om daar te gaan waar grote vrachtwagens niet kunnen komen, om overal ter wereld ingezet te worden

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw

Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw Geconditioneerde polyester carrosserie opbouw met een lange levensduur. Altijd en overal koel, ongeacht de omstandigheden. Dankzij het nat-in-natprocedé kunnen

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Renault Pro+ Expert in bedrijfswagens Renault is al meer dan een eeuw aanwezig op de markt voor lichte bedrijfswagens. Hierdoor kunnen wij onze zakelijke klanten innovatieve en op

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody

H225. een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody H225 een metgezel wa a ro p u k u n t rekenen! De Woody FB3020 Inhoud Op weg naar de klant PAG 03 De Woody Woody lengte PAG 04 Woody lengte / PAG 05 Woody lengte /371 PAG 06 Betrouwbaarheid, degelijkheid,

Nadere informatie

INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES

INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES INTRODUCTIE VAN DE MOFFETT M5 NX MEER DAN ALLEEN TOPPRESTATIES PRODUCTBROCHURE M5 MAAK KENNIS MET DE NIEUWE MOFFETT M5 NX De in deze brochure getoonde producten zijn onderdeel van Hiab s selectie van wereldwijde

Nadere informatie

Het assortiment 100% elektrische brommobielen

Het assortiment 100% elektrische brommobielen e City Het assortiment 100% elektrische brommobielen e Coupé N 1 ZONDER AUTORIJBEWIJS STIL MILIEUVRIENDELIJK EENVOUD VOORDELIG VEILIG ontdek de nieuwe vorm van mobiliteit Het eerste assortiment volledig

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Mobiele lichtmasten...the continues

Mobiele lichtmasten...the continues Mobiele lichtmasten...the continues Waarom Voordelen van LED verlichting 5 jaar garantie Geen glas, maar een robuuste polycarbonaat lens Geen lampen verwisselen Hot re-start systeem 150Watt energieverbruik

Nadere informatie

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND T4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 ALTIJD PARAAT NIEUWE T4:VERMOGEN. COMPACTE AFMETINGEN. PERFECT VOOR UW LANDBOUWBEDRIJF MAXIMALE VEELZIJDIGHEID RIJPLEZIER VAN DE BOVENSTE PLANK

Nadere informatie

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN.

BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. BIJ RENAULT GEVEN WE U GRAAG KORTING, ZODAT U OP UW BEURT KORTING KAN GEVEN AAN UW KLANTEN. TOT - 10.365 OP RENAULT MASTER UITZONDERLIJKE CONDITIES OP ONZE BEDRIJFSVOERTUIGEN TOT 15 MEI. NIEUW: DE 100%

Nadere informatie

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions

COMPACT TRACTOR. GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions COMPACT TRACTOR GK Serie 16 PK - 20 PK > < > < > < Call for Yanmar solutions STATE OF THE ART TECHN VOOR GEAVANCEER TECHNOLOGIE DIE U VERWACHT YANMAR tractoren zijn ontwikkeld en gebouwd om de zware werkzaamheden

Nadere informatie