vervaet Sugarbeetharvesters Since1974 Experiencing Quality Nl BEET EATER 625

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "vervaet Sugarbeetharvesters Since1974 Experiencing Quality Nl BEET EATER 625"

Transcriptie

1 vervaet Sugarbeetharvesters Since1974 Experiencing Quality Nl BEET EATER 625

2 2 v e r va e t vervaetbeeteater625 HetbedrijfFransvervaetB.v. Topkwaliteit produceren is een kenmerk van Vervaet. Nergens is dit duidelijker zichtbaar dan aan de Vervaet Beet Eater 625 bietenrooiers. Deze machines zijn het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring en een enorme investering in onderzoek en ontwikkeling. Wij produceren en ontwikkelen machines die uw oogstervaring naar een hoger niveau brengen. Begonnen in 1974 in Biervliet, Nederland, hebben we innovatieve oplossingen geleverd die boeren helpen de oogst gemakkelijker, effi ciënter en effectiever te maken. Frans Vervaet heeft altijd gestreefd om de Vervaet machines aan de hoogste eisen van de gebruikers te laten voldoen. Met zoons Edwin en Robin Vervaet nu aan het hoofd van de onderneming, is de Vervaet Beet Eater 625 vertegenwoordigd in vele landen en vaak gekozen als de beste bietenrooier. We streven ernaar om u excellente kwaliteit machines te bieden en om onze samenwerking met u tot een succes te brengen. vervaetbeeteater625bietenrooier Sommige gebruikers willen graag een grote bunker om de capaciteit te vergroten. Met de Beet Eater 625 kunt u maar liefst 1500 meter rooien voordat de bunker vol is (bij 50 ton per ha.) U kunt dan kiezen of u zelf de bieten naar de hoop brengt, of u werkt met afvoerwagens. De machine is robuust, solide en tegelijkertijd comfortabel voor de chauffeur ontwikkelt, waarbij Vervaet Beet Eater 625 u het meest excellente rooiwerk biedt. Ontwikkeld voor de meest zware en ontoegankelijke grondsoorten, is de Vervaet Beet Eater 625 voorzien van de meest uitgebreide reinigingstechnologie en kan met een veel hogere rijsnelheid toch zeer schoon rooien. Tarra niveau is door de jarenlange doorontwikkeling teruggebracht tot het minimum. De bodemdruk is door de 6 lagedrukbanden evengoed beperkt. Indien nodig kan de machine met een lage bandenspanning rijden, waardoor de structuur van de kostbare bodem niet wordt beschadigd.

3 CABINE comfortabele werkplaats vervaet 3 Neemt u eens plaats in de luxe cabine. Wat direct opvalt, is de ruimte en vooral het overzicht op de machine. Met uw rug tegen de leuning heeft u perfect zicht op het kop- en rooiwerk, terwijl, als achterom kijkt, het zicht op de gerooide bieten in de bunker optimaal is. Ook de losklep is goed zichtbaar dankzij een uitsparing in de bunker. Kijken we naar het dashboard, welke geïntegreerd is in de armleuning, dan zit alles op de juiste plaats. Veelgebruikte functies zitten op de multifunctionele rijhendel of liggen direct binnen handbereik. De armleuning zelf is verstelbaar in hoogte en in lengte. Onze moderne en comfortabele cabine is een ideale werkplek en is standaard uitgerust met: Grote ramen: optimaal zicht in alle richtingen Grote hoeveelheid werklampen: perfect zicht ook s nachts Goede isolatie: zeer laag geluidsniveau (74dBa) Getint glas en zonneschermen Radio/CD/MP3-speler Verwarming boven en onder Comfortabele stoel viervoudig verstelbaar Ruime tweede zitplaats in de cabine Stuurwiel verstelbaar in 3 richtingen Elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels Bekerhouders, asbak Als optie kan gekozen worden voor: Automatische klimaatregeling Ruitenwisser zij- en achterruiten Camera systeem Xenon lampen

4 4 vervaet Combi 2-Ontbladeraar: voor alle denkbare omstandigheden! De gehele ontbladeraar bestaat uit zeer slijtvaste staalsoort met een dubbele plaatdikte van 6 mm. Voor onderhoud kan de ontbladeraar omhoog worden gekanteld. De klepelas met stalen klepels is gemaakt van een duurzaam staalsoort met een grote diameter, welke 1200 t/min toestaat. Dit is noodzakelijk wanneer het blad fijn verpulverd dient te worden. De Combi 2 ontbladeraar van Vervaet Beet Eater 625 is meteen al iets speciaals en zal u bij geen enkele andere bietenrooier vinden. U kunt op 2 manieren ontbladeren: Integraal hierbij wordt de vijzelafvoer afgesloten en het blad fijn verpulverd. Door de v-vormige kappen wordt het blad tussen de rijen bieten gelegd. In deze stand wordt het blad gelijkmatig verdeeld over het gehele perceel. Naast rijdende voertuigen worden niet besmeurd met bladresten. Zodra de integraal functie wordt gekozen, gaat het toerental automatisch een gekozen percentage omhoog. Dit is in te stellen in de computer. Conventioneel met vijzel en bladspreider blad wordt door de vijzel naar de rechterzijde op een bladspreider geduwd. Deze grote schotel zorgt voor een perfecte verspreiding van het blad over het veld. Het toerental van de bladspreider is instelbaar. De bladspreider is opklapbaar vanuit de cabine.

5 INTEGRALE ONTBLADERAAR: perfect ontbladeren tegen geringe kosten vervaet 5 Scalpeurs: Zowel de kopdikte als de snijhoek van de proportionele scalpeurs (optie) zijn eenvoudig instelbaar vanuit de cabine, waarbij u verzekerd bent van het meest nauwkeurige kopwerk, zelfs wanneer de messen niet meer zo scherp zijn. Door de proportionele werking wordt een biet niet meer gescalpeerd. De integrale ontbladeraar: Perfect ontbladeren tegen geringe kosten Met de integrale ontbladeraar wordt het blad gelijkmatig verdeeld over het gehele perceel. Het is fijner van structuur en wordt sneller door de bodem opgenomen. Meerijdende tractoren worden niet besmeurd met bietenblad. Verder is de integrale ontbladeraar licht van gewicht, compact van afmeting, en goedkoper in aanschaf en onderhoud. Zeker in combinatie met de aangedreven wielrooier is deze ontbladeraar aan te bevelen.

6 6 v e r va e t ROOISCHAREN: onafhankelijk roterend Diepteregeling scharenrooier: De rooiunit is voorzien van een zeer nauwkeurige automatische diepteregeling op aangedreven tasterwielen of sleeptasters. De grond wordt apart afgetast, zodat het rooiunit zich altijd parallel aan de grond bevindt. Reactiesnelheid van alle diepteregelingen is links en rechts apart in te stellen. Door de rubberen inpoetsers wordt het terugrollen van bieten uit de rooischaren voorkomen. TWEE VERSCHILLENDE ROOI ELEMENTEN OM U Rooischaren: onafhankelijke roterend De rooiunit wordt al jaren geleverd met onafhankelijk roterende scharen. Deze hebben de unieke eigenschap dat ze elk afzonderlijk een ronddraaiende beweging maken in de grond. Hierbij maakt altijd een van de twee scharen een lichtende beweging. Hierdoor wordt de biet uit de grond gewiegd, in tegenstelling tot wip- of schuifscharen. Bij 700 t/min betekent dit 23 lichtende bewegingen per seconde. De aandrijving van de scharen in traploos vanuit de cabine te regelen. De scharenunit is rijvolgende, waardoor de biet zich altijd in het midden van het rooielement bevindt. Door de jaren heen is het systeem zover geperfectioneerd, dat het absoluut minder onderhoud vraagt dan welk ander scharensysteem dan ook. Met de scharenrooier kunt u de bieten ondieper rooien, zonder dat er puntbreuk ontstaat. Tevens heeft dit systeem nooit verstoppingen en/of last van onkruid.

7 ROOIWIELEN: voor puntige gewassen vervaet 7 Diepteregeling wielrooier: De diepte wordt afgetast via de ontbladeraar, welke geheel vrij over de bodem rijdt. Voor steunt hij op de standaard steunwielen, waarvan de diepe apart hydraulisch instelbaar is, en achter steunt hij op de metalen wielen. Net als bij de scharenrooier wordt de grond links en rechts apart afgetast. Deze constructie zorgt voor een zeer snelle reactie, ook bij ongelijk land. W ROOIWERK TE OPTIMALISEREN Aangedreven rooiwielen: een nieuwe kans voor oude techniek Rees vele jaren bestaat er naast het rooien met scharen nog een andere techniek: het rooien met wielen, welke in een V-vorm staan opgesteld. In sommige omstandigheden kunnen deze rooiwielen beter werk leveren dan de welkbekende rooischaren. Denk daarbij vooral aan wortelgewassen die een langere punt hebben dan bieten, zoals cichorei. Op het nauwste punt trekt de rooiunit het gewas recht uit de grond zonder dat de wortel afbreekt. De rooiwielen zijn rij zoekend zodat het gewas altijd in het midden wordt gerooid. De snelheid van de rooiwielen gaat evenredig mee met de rijsnelheid om zodoende altijd dezelfde rooibeweging te krijgen. Dit zorgt ervoor dat met een hogere rijsnelheid kan worden gerooid t.o.v. rooischaren.

8 8 vervaet REINIGING- laagste tarra Axiaal Rollen Reiniging - Als optie kan ook voor een axiaalrollenbed worden gekozen, i.p.v. de 8e zon. Wanneer in extreem zware grond wordt gerooid kunnen soms kleiballen gevormd worden. Deze worden eenvoudig verwijderd door de axiaalrollen, zonder daarbij de bieten te beschadigen. Ook andere zaken zoals graspollen of andere onkruiden worden doeltreffend verwijderd. Uniek aan dit rollenbed is dat alle 10 rollen enkelzijdig zijn bevestigd. Dit elimineert het probleem van ophopingen van onkruid e.d. aan het eind van de rollen. Vanuit de cabine kan simpelweg met een knop gekozen worden voor passieve- (rollen draaien achterwaarts) of intensieve werking (rollen draaien paarsgewijs naar elkaar toe). Dit is nodig i.v.m. steenachtige of wisselende omstandigheden Bij de Vervaet Beet Eater 625 begint de reiniging direct na de rooiunit. Dit komt doordat de grote zonnen meer dan de helft van de opgerooide grond direct terug uitzeven. Hierdoor wordt de grond niet aan de biet gesmeerd. Andere systemen verzamelen de grond in het midden van de machine alvorens dereiniging begint. De 8-zonnige reiniging zorgt voor een zeer lange reinigingsweg, die volledig naar wens intensief reinigend en/of juist bietvriendelijk kan worden ingesteld. Er is keus uit 3 verschillende soorten zonnen (hoeveelheid tanden) en voor de 3e t/m 8e zon kan worden gekozen uit verticale veertandenrekken of horizontalen geleiderekken. Toerentallen van de zonnen zijn vanuit de cabine traploos te regelen. De snelheid van de zonnen kan zo ingesteld worden dat deze mee omhoog of omlaag gaat met de rijsnelheid. Ook de mate waarin dit gebeurt, kan worden ingesteld in de computer. Er zijn 3 pre-sets mogelijkheden, zodat de chauffeur eenvoudig met een druk op de knop kan instellen op meer reiniging of juist een zeer bietvriendelijke instelling. geleiderek veertandenrek

9 Chassis Besturing - Aandrijving vervaet 9 Besturing De Vervaet Beet Eater 625 is voorzien van 6-wielbesturing. De hoofdbesturing werkt op de achterwielen. De meesturende voorwielen dragen hier eveneens aan bij. Dit zorgt ervoor dat de Vervaet Beet Eater 625 uitermate wendbaar is met een zeer korte inwendige draaicirkel van 8,5 meter. Hydraulische vlakstelling Als enige in zijn klasse heeft de machine een hydraulische vlakstelling. Dit is in heuvelachtige en steile omstandigheden een zeer handig hulpmiddel. U voorkomt bijvoorbeeld dat de bieten opzij rollen en je de bunker niet volledig vol krijgt, maar ook de chauffeur heeft er extra comfort door. Motor Aandrijving De achterwielen lopen tussen de voorwielen. Daardoor wordt het land egaal aangedrukt over de gehele breedte en blijft het mooi vlak. Als de stuurautomaat is ingeschakeld, worden de voorwielen door het rooielement bestuurd en de achterwielen door de taster op de ontbladeraar. Zo blijft de machine altijd recht op de te rooien rijen. De 626PK sterke Mercedes Benz OM473 TIER 4 (final) dieselmotor blinkt uit door zijn kracht, hoge koppel en lage brandstofverbruik.hij maakt het mogelijk om samen met de moderne hydraulische componenten een verbruik van rond de 30 liter per hectare te halen. De motor en hydraulische groep zijn dwars achterop geplaatst voor de beste gewichtsverdeling. Onderhoud is gemakkelijk uit de voeren doordat de beplating rond de motor volledig open scharniert. Onderhoud De gehele machine is ruimtelijk en toegankelijk. Door de wielen, met zeer ruime uitslag, links of rechts te sturen kan men altijd alle componenten bereiken voor het onderhoud.

10 10 v e r va e t COMPUter-functioneelengebruiksvriendelijk Methetmultifunctionele26,5cm touchscreenheeftdechauffeur allebenodigdeinformatieineen overzichtelijkkleurenscherm. Snelheid Gerooidoppervlakte Gewerkteuren Brandstofverbruikperuur Brandstofverbruikperhectare Snelheidcruisecontrol rooicapaciteit(ha/uur) Snelheiddiepteregeling Diepteregelingaut/man alletoerentallenvangehelemachine toerentalmotor temperatuurmotor Brandstofpeil Hydraulischedrukkenvanalle pompen Positievlakstelling ladingbunker(akoestischen optisch) Positieachterwiel verderkunnenallenoodzakelijke instellingensimpelweggewijzigd wordenviahetmenu De meest gebruikte functies tijdens het rooien worden bediend met de multifunctionele rijhendel: Zakken/heffen van het rooielement (tevens inschakeling aut. besturing en diepteregeling) Zakken/heffen ontbladeraar Steunwiel ontbladeraar R+L op/neer Snelheid traploos vooruit/achteruit Bunkerlossing aan/uit Losklep op/neer Motortoerental op/neer Instellen speed control

11 Opties: vervaet11 Opties: 1. Scalpeurs verstelbaar vanuit de cabine 2. Airco Hydraulische rooibreedte instelling cm 4. Diepteregeling wielen 5. Axiaalrollenset ipv de 8e reiniginszon 6. Rooiwielen 7. Extra camera s Verstelbare veerrekken 9. Xenon verlichting Vervaet Service en Onderhoud Team- Wij staan voor u klaar De volledige Vervaet Beet Eater 617 is gebouwd met het oog op een zo hoog mogelijke kwaliteit, waarbij minimaal onderhoud gepleegd dient te worden. Door het directe Vervaet Service Team, bestaande uit vakbekwame fabrieks-monteurs en een zeer snelle onderdelenlevering, ervaart u als klant dat het Vervaet Pakket de meest betrouwbare en bedrijfszekere machine-combinatie is. De motor is zeer toegankelijk voor dagelijks controleren van olie, water en luchtfilter. Voor het gemak en de veiligheid is er een trap gemonteerd. Er is standaard een compressor aanwezig en een aansluiting achterop de machine, die het mogelijk maakt om de radiator schoon te blazen of de banden op te pompen.

12 FransvervaetB.v. Haringkaker1 4521GNBiervliet,Nederland tel:+31(0) Fax:+31(0) Copyright FransvervaetB.v.Wijzigingenvoorbehouden.aandeinformatieindezefolderkunnengeenrechtenwordenontleend technischegegevensvervaetbeeteater625 Motor Mercedes Benz OM473 TIER 4 (fi nal) Diepteregeling 4-voudig, proportioneel Banden Voor: x 38, Achter: x 32 Vermogen / koppel Toerental Ontbladeraar Hydraliek Scalpeurs Rooier 458k W (623 Pk) min t/min. tot 1400 max. Combi-2 ontbladeraar 0=1200 t/min Sauer / Danfoss Proportioneel met kopdikteverstelling onafhankelijk roterende rooischaren met hydraulische aandrijving Reiniging 8 zonnen of 7 zonnen met axiaalrollen Veerrekken verstelbaar in hoogte vanuit de cabine Bunkerinhoud 25 ton, ca. 40 m³ Lostijd 35 seconden Loshoogte 2,50 m tot 4,00 m Rijsnelheid Land 15 km/u: Weg 30 km/u Tankinhoud Hydr. olie tankinhoud Besturen Draaicirkel Lengte Breedte Hoogte 1100 liter 280 liter op alle 4 de wielen - ook op stuurautomaat 8.50 meter 14 meter 3,3 meter 4 meter Uwdealer Experiencing Quality

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek

Teelthandleiding. 8.2 oogsttechniek Teelthandleiding 8.2 oogsttechniek 8.2 Oogsttechniek... 1 2 8.2 Oogsttechniek Versie: augustus 2015 8.2.1 Inleiding In Nederland worden de suikerbieten machinaal geoogst. Op 90 tot 95% van het areaal doen

Nadere informatie

TOP-praktijktraining PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS. Agrifac for growers

TOP-praktijktraining PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS. Agrifac for growers TOP-praktijktraining Bietenrooiers Door Doeko Blaauw PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS 1 Big Six Big Six productie 2009 Big Six Trots team voor de nieuw geproduceerde rooier 2 Big

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

Kwatro. 4-rijige zelfrijdende. aardappelrooier met bunker

Kwatro. 4-rijige zelfrijdende. aardappelrooier met bunker Kwatro 4-rijige zelfrijdende aardappelrooier met bunker Altijd en overal rooien De Dewulf Kwatro 4-rijige aardappelrooier gaat waar geen enkele andere rooier kan gaan. De rupsen garanderen minimale bodemdruk

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES

AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Gescheiden werkgangen AFSTELLINGEN MACHINES GILLES Werkgang van het type "gescheiden" omvattende een ontbladeraar één of twee rotoren, een rooier-zwadlegger met 3 zonnen en een bunkerlader van 16 of 25

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Succes door ervaring. Terra Felis. Geschiedenis

Succes door ervaring. Terra Felis. Geschiedenis Succesdoorervaring TerraFelis TerraVariant TerraDos Geschiedenis 1969: Oprichting Holmer Maschinenbau GmbH door Alfons Holmer 1974: Holmer Maschinenbau GmbH bouwt eerste zelfrijdende bietenrooier 1996:

Nadere informatie

MC 50 Adv. City cleaner voor gemeenten en industrie. Productidee. Kenmerken en voordelen

MC 50 Adv. City cleaner voor gemeenten en industrie. Productidee. Kenmerken en voordelen City cleaner voor gemeenten en industrie MC 50 Adv Productidee Kenmerken en voordelen De MC 50 is een city cleaner die een cabine met veeginstallatie en een zuigunit met vuilcontainer combineert. De machine

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

LightTraxx - OptiTraxx - SixxTraxx - HexxTraxx

LightTraxx - OptiTraxx - SixxTraxx - HexxTraxx LightTraxx - OptiTraxx - SixxTraxx - HexxTraxx 1 2 3 Inhoudsopgave De wereld heeft meer en meer voedsel nodig 3 Exxact 'Brilliant Simple' machines 4 De wereld heeft meer en meer voedsel nodig LightTraxx

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Succes door ervaring. Terra Felis. Geschiedenis

Succes door ervaring. Terra Felis. Geschiedenis Terra Felis Terra Variant 08.09.2009 Terra Dos Geschiedenis 1974: Holmer bouwt eerste zelfrijdende bietenrooier Dankzij ervaring, innovatie, de hoge kwaliteitstandaard én dichtbij de klant staan heeft

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de grootste precisie De zelfrijdende voermengwagen Triotrac is uitermate geschikt voor grotere rundveebedrijven die op

Nadere informatie

De nieuwe generatie landbouwmachines

De nieuwe generatie landbouwmachines LEVERINGSPROGRAMMA Uien loofklappers Uien voorraadrooier Zwadverlegger De nieuwe generatie landbouwmachines Uienlader Aardappel loofklappers Getrokken aardappel voorraadrooier Gedragen aardappel voorraadrooier

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

ROOIMACHINES VOOR AARDAPPELEN EN WORTELEN

ROOIMACHINES VOOR AARDAPPELEN EN WORTELEN ROOIMACHINES VOOR AARDAPPELEN EN WORTELEN 1 Dewulf, da s het verschil tussen rijden en stilstaan. The harvester specialist Dewulf noemt zich graag dé rooispecialist. Met recht en reden, want wereldwijd

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

De krachtige universele machine

De krachtige universele machine De krachtige universele machine Krachtig Gemak Veiligheid op hellingen en taluds Wiel- en maaibalkaandrijving volledig hydraulisch Geen koppelingen die aan slijtage onderhevig zijn Maaibalken van 1,25

Nadere informatie

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier

De Mistral zet nieuwe grenzen. Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen Mistral 2-rijge, zelfrijdende bunkerrooier De Mistral zet nieuwe grenzen! Grote capaciteit Ergonomische werkplek Grote bunkercapaciteit Doorgaan in zware omstandigheden In

Nadere informatie

BULLETIN No. 143 BEPROEVING KLEINE BIETENROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

BULLETIN No. 143 BEPROEVING KLEINE BIETENROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen K ^ BULLETIN No. 43 BEPROEVING KLEINE BIETENROOIER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan, Wageningen DE KLEINE BIETENROOIER Fabrikant: Maschinenfabrik Franz Kleine, Salzkotten

Nadere informatie

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B B2420 Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt. KUBOTA DIESEL TREKKER B2420 De B2420 combineert optimaal

Nadere informatie

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit

Uienoogst machines. Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit Uienoogst machines Loofklappen en rooien met capaciteit en kwaliteit NL VSS AMAC LKU De VSS AMAC Uienloofklapper (LKU) is uitermate geschikt voor het snijden van uienloof. De VSS AMAC LKU onderscheid zich

Nadere informatie

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier

Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier Spirit 6200 2-rij verstek bunkerrooier AVR maakt 2-rijig rooien betaalbaar! De 2-rijige AVR Spirit 6200 verstek bunkerrooier biedt aardappeltelers precies wat ze nodig hebben: een compacte machine die

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

" KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS

 KILVERBORD  AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 1 " KILVERBORD " AUTOMATISCHE BODEM-EGALISEER-MACHINE MET LASERSTRAAL BESTURING SYSTEEM WETERINGS 2 TOEPASSING De " Weterings " bodem-egaliseer-machine, ook wel " Kilverbord " genoemd, is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER

DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER DEWULF P3 1-RIJIGE 3-PUNTSGEDRAGEN KLEMBANDROOIER ROOIEN ZONDER ZORGEN Als wortelteler wordt u dagelijks geconfronteerd met steeds striktere eisen die door de consument aan u worden gesteld. Het afleveren

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com X-TRA X-TRA X-TRA V6004T V6004T X-TRA Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

De flexibele krachtpatser.

De flexibele krachtpatser. 1880 De flexibele krachtpatser. Naar keuze met canopy of cabine. Onze sterkste Hoftrac. De nieuwe 1880 is de schakel tussen de kleine multifunctionele Hoftracs en de sterke wielladers. Hij combineert

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Map K7. November 2014

Map K7. November 2014 Map K7 November 2014 De fabriek behoudt zich het recht voor maten, technische gegevens en standaard uitvoeringen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. K-2 Inhoud Leveringsprogramma Map K7 K-3 Pagina

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader V6004T TELE Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com V501 V761T De V501 - V761T De ultieme werktuigdrager

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

De nieuwe V501 - V761T. Meer dan een machine

De nieuwe V501 - V761T. Meer dan een machine Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com V501 V761T De nieuwe V501 - V761T Meer dan een machine

Nadere informatie

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg

MICRO GRAAFMACHINE SV05-B. 690 kg MICRO GRAAFMACHINE 690 kg COMPACTE AFMETINGEN Yanmar is de enige fabrikant van een micrograafmachine in deze gewichtsklasse. Zeer compacte afmetingen > Breedte: slechts 690 mm. > Draaicirkel achter beperkt

Nadere informatie

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B CPD 10/15/18/20/25/30/35 CPD 30 H-C elektrisch TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek Batterij

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM 1 WWW.ROMBV.COM ROM COMBI INSTALLATIES Verscheidenheid aan uitvoeringen In de ROM COMBI installaties is de beproefde ROM hoge druk technologie gecombineerd met

Nadere informatie

INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE. BULLETIN No. 34 BEPROEVING GRIMME REKORD TRE KKE RZ E E FRAD RO O I E R

INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE. BULLETIN No. 34 BEPROEVING GRIMME REKORD TRE KKE RZ E E FRAD RO O I E R INSTITUUT VOOR LANDBOUWTECHNIEK EN RATIONALISATIE DR. S. L. MANSHOLTLAAN 12, WAGENINGEN BULLETIN No. 34 BEPROEVING GRIMME REKORD TRE KKE RZ E E FRAD RO O I E R Fabrikant: Landmaschinenfabrik Franz Grimme,

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig

Persbericht. MX-X: ergonomisch intelligent. Smallegangtruck met zesde zintuig Smallegangtruck met zesde zintuig MX-X: ergonomisch intelligent Wijnegem, 26.03.2012 De MX-X van STILL is een smallegangtruck die op zijn weg doorheen het magazijn van de toekomst het spoor nooit bijster

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

MORE POWER, MORE SAVINGS

MORE POWER, MORE SAVINGS MORE POWER, MORE SAVINGS Modelrange: Solis 20, Solis 26, Solis 50, Solis 60, Solis 75, Solis 90 SOLIS 20 3 De compacte en wendbare 18pk tractor van Solis. Deze sub-compacttractor is met zijn 90cm breedte

Nadere informatie

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130

VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN. Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES MET BIJZONDERE TALENTEN Voor schone wegen en goed onderhouden groenvoorzieningen VEEGMACHINES MC 50 MC 130 VEEGMACHINES GEWOON GOED. MULTIFUNCTIONEEL INZETBAAR. De nieuwe veegmachines hebben

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine

EW 100. Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine EW 100 Wielgraafmachines Snel op weg met de EW100 mobiele graafmachine De 10 ton mobiele graafmachine EW100 overtuigt met een groot vermogen, een laag brandstofverbruik en uitzonderlijk gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders. Q18 Q27 Q35 Q42

Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders.  Q18 Q27 Q35 Q42 Meer kracht, meer werkgemak... Quappen-Loaders www.quappen.nl Q18 Q27 Q35 Q42 Het gemak van kwaliteit Een robuuste, compacte bouw, de indrukwekkende wendbaarheid en stabiliteit... kenmerkend voor Quappen

Nadere informatie

DT 10. Uw professionele apparatuur: DT10.

DT 10. Uw professionele apparatuur: DT10. DT 10 Rupsdumpers Uw professionele apparatuur: DT10. De rupsbanddumper DT10 van Wacker Neuson garandeert absoluut veilig en comfortabel rijden, dankzij de hoge stabiliteit en de soepel lopende motor. Ook

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG

CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG CPCD 40/45/50 Diesel CPQD 40/45/50 LPG TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek STANDAARD UITRUSTING

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

ROTAVATOR 500 / 600 / 700

ROTAVATOR 500 / 600 / 700 ROTAVATOR 500 / 600 / 700 De originele HOWARD Rotavator - De beste in het veld Sinds 1922, hebben duizenden landbouwers over de hele wereld met de Howard Rotavator gewerkt. Vandaag heeft het HOWARD gamma

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

Tweerijige stammen- kistenrooier. Schoon en zonder beschadiging rooien van uw uitgangsmateriaal. Veemac RS. Veemac Stammenrooier RS

Tweerijige stammen- kistenrooier. Schoon en zonder beschadiging rooien van uw uitgangsmateriaal. Veemac RS. Veemac Stammenrooier RS Tweerijige stammen- kistenrooier Schoon en zonder beschadiging rooien van uw uitgangsmateriaal. Veemac 1500-2RS Zoals wellicht bij een ieder van u bekend, is de teelt van het uitgangsmateriaal, een arbeidsintensief

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

SF(H) FRONTMAAIERS. Efficiënt en betrouwbaar

SF(H) FRONTMAAIERS. Efficiënt en betrouwbaar SF(H) FRONTMAAIERS Efficiënt en betrouwbaar Iseki SFH 200: efficiënt en betrouwbaar Compact & eigentijds design Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki erin geslaagd de meest recente maaitechnologie

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie