EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN"

Transcriptie

1 SERIE[E]

2 2 Serie[e]

3 Serie[e] 3 SERIE[E] Serie[e] is meer dan een opbergelement. Het begon als een idee dat voortkwam uit een behoefte, en in zijn uiteindelijke vorm kan het veel verschillende gedaantes aannemen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Het is helemaal aan u! Opbergelementen, blikvangers, zitmeubilair, geluidsabsorbeerders of ruimteverdelers. De kracht ligt in de combinatiemogelijkheden. Combineer flexibiliteit en modulariteit, design en functie. EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN Serie[e] is een multifunctioneel opbergelement dat in de meeste omgevingen kan worden gebruikt: voor spontane ontmoetingen, als zit meubilair, als ruimteverdeler of voor geluidsabsorptie. Dankzij het modulaire ontwerp en de verschillende materialen en afwerkingen kunnen de elementen makkelijk worden aangepast aan verschillende werkomgevingen en individuele behoeften. U bepaalt zelf de afwerking aan de binnen- en buitenzijde. Het eindresultaat is niet enkel een ordelijk en functioneel opbergelement maar tevens een mooi ontworpen en praktisch meubelstuk. Dankzij de topkwaliteit en het klassieke, stijlvolle ontwerp is het behalve duurzaam ook nog eens eenvoudig te combineren met ander meubilair in de ruimte. Vanwege de flexibiliteit en de een voudige aanpasbaarheid sluit het perfect aan bij het concept van Next Office een op activiteit ingericht kantoor.

4 4 Serie[e] U BESLIST Serie[e] is een uitgebreide reeks opbergelementen opgebouwd uit basiselementen in diverse maten en modellen. U kan deze combineren en uitbreiden, zowel in hoogte als in breedte. Vervolgens kiest u het front, het onderstel of het ontwerp van de binnenkant dat het beste bij uw elementen past. Maak een keuze uit verschillende oppervlakken en kies voor rolluiken, deuren, open legborden, schuifdeuren, glazen deuren of laden. U kan tevens kiezen voor plinten, poten of een mobiel onderstel. De binnenzijde van de modules kan worden aangepast om een individueel opbergelement te creëren. Combineer de elementen met onze geluidsabsorberende rugwanden en schermen indien u het geluidsniveau wil minimaliseren.

5 Serie[e] 5

6 6 Serie[e]

7 Serie[e] 7 KLAAR VOOR VERANDERING Behoeften op basis van individuele voorkeur, de omgeving en de situatie kunnen vandaag heel anders zijn dan die van een week geleden of die na zes maanden. Vandaar dat Serie[e] naar behoefte kan worden uitgebreid of ingekrompen, zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde. Alle zijden van de meubelstukken hebben hetzelfde gatenpatroon om maximale flexibiliteit te bieden voor het geval u het ontwerp van de binnenzijde of voorzijde wil veranderen. Als u voor een mobiel onderstel kiest, is het eenvoudig om het op bergelement te verplaatsen wanneer dit nodig is.

8 8 Serie[e] 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD 2PMT400 TAD LADEBLOKKEN EN MOBIELE OPBERGELEMENTEN 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PV62 PV63 PV63 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PL63 PL63 PL83 PL83 PV63 PL64 PL64 PL84 PL84 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PL63/PL83 PL64/PL84 PLT63/PLT83 PLT64/PLT84 PH63 PH63 PH64 PH64 2PMT400 TAD PH63 PH64 INDIVIDUEEL OPBERGELEMENT 2PM400TAD/2PMT400TAD MOBIEL Dit is een speciaal element voor het opbergen van persoonlijke spullen. Er is ruimte voor twee verticale ordners en het element wordt geleverd met een lade, een rolluik, een legbord voor ordners, PV62 een handgreep, een letterslot, een kledinghaak, een naamplaathouder en vier wielen (waarvan er twee vergrendelbaar zijn). Optioneel kan het bovenblad worden uitgevoerd met afgeronde hoeken en een uittrekbaar hangmappenrek. PL63 PL83 PV63 PL64 PL84 PV62 PL63 PL83 PH63 PV63 PL64 PL84 PH64 PLT63 PLT83 LADEBLOK Met een ladeblok beschikt u over een flexibel en individueel opbergelement dat altijd in handbereik is. U hebt de keuze uit diverse ontwerpen om het geheel af te stemmen op uw persoonlijke PLT63 PLT83 behoeften. PLT64 PLT84 PLT64 PLT84 POC L 800 POC L 900 PH63 PH64 POC L 800 POC L 900 POC L 800 POC L 900 POC H 800 POC H 900 POC POC POC H 800 POC H 800 H 900 POC H 900 H W POC H W POC H DUO POC H DUO POC H W POC H DUO

9 Serie[e] 9 FUNCTIES & INRICHTINGSOPTIES MOBIELE ONDERSTELLEN Het MO-onderstel heeft vergrendelbare wielen en de hoogte ervan is aangepast aan de vaste opbergkasten LSA en LS. INDIVIDUELE OPBERGELEMENTEN Het is belangrijk om erop te kunnen vertrouwen dat uw persoonlijke eigendommen veilig zijn opgeborgen. Daarom bieden we afsluitbare elementen aan. U hebt de keuze uit de volgende sloten: standaard slot, hangslotvoorziening (hangslot niet inbegrepen) of codeslot. Een slimme optie is om te kiezen voor een geïntegreerd postsorteervak in hetzelfde ontwerp als onze nieuwe handgrepen HANDZ. OPBERGELEMENTEN VOOR SCHOLEN Serie[e] biedt flexibele en functionele opbergelementen voor schoolomgevingen. Zowel in de personeelsruimtes als de klaslokalen zijn er veel zaken die netjes en geordend moeten worden opgeborgen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden beschikbaar. FLEXIBEL OPBERGELEMENT Serie[e] is een uitstekende keuze als u een flexibel en uitbreidbaar opbergelement nodig heeft dat u helpt bij uw dagelijkse werk. Het gaat echter om meer dan een opbergelement: door een zitkussen op de ladeblok te leggen, beschikt u bijvoorbeeld over een extra zitplek. BOVENBLAD OP BUREAUHOOGTE De bovenbladen van de ladeblokken kunnen worden afgesteld tussen 686 en 766 mm, zodat ze onder de tafel passen. INRICHTING VOOR LADEBLOKKEN Er zijn diverse inrichtingsopties beschikbaar voor onze ladeblokken. De lage laden kunnen worden voorzien van pennenbakjes en schuine vakken, terwijl de hoge laden kunnen worden uitgerust met mappenrekjes in volledig en half formaat en met houders voor ordners in volledig formaat.

10 10 Serie[e] FUNCTIES & INRICHTINGSOPTIES KASTRUG IN FINEER De dubbelzijdige kastrug in fineer geeft een aantrekkelijke look aan zowel de binnen- als buitenzijde. De gefineerde kastrug is leverbaar in beuk, berk en eik. U kan een gefineerde kastrug combineren met onze gefineerde opbergelementen of met opbergelementen met een Lamineafwerking: wit, lichtgrijs en donkergrijs. STOPBOORDEN EN BOEKENSTEUNEN De open legborden kunnen worden aangevuld met extra legborden, stopboorden en boekensteunen voor optimale functionaliteit. Bovendien kan u kiezen uit een aantal inrichtingsopties, zoals A4-cassettes en uittrekbare kunststofbakken. RUGPANEEL Dankzij het slimme rugpaneel kan u de achterzijde van de kast een persoonlijk tintje of een nieuw uiterlijk geven. Het rugpaneel is leverbaar in diverse afwerkingen (Lamine, kurk, grijsgelakt, of bekleed met stof). Tip: een kurkpaneel kan perfect als prikbord dienen. STAAND OF LIGGEND Serie[e] is leverbaar als opbergelement voor horizontale (L = liggend, als in Landschap) en verticale (P = staand, als in Portret) archivering. Welke optie u ook kiest, er gaat zeer weinig ruimte verloren. Beide opbergmethoden zijn bovendien volledig op elkaar afgestemd en kunnen met elkaar worden gecombineerd. ARCHIVERING FF Mappen zijn prima op te bergen in een ordelijk en overzichtelijk opbergelement. Serie[e] biedt de laatste nieuwste versie van een hangmapsysteem met frame. Het hangmappenframe kan worden geleverd voor bevestiging achter de deuren of rolluiken, of met een ladefront. TELESCOOPGELEIDERS MET ACCESSOIRES Met uittrekbare laden voor hangmappen en mappenrekjes en accessoires zoals pennenbakjes, schuine vakken, cd-rekken enz. kan u gemakkelijk uw kastinrichting afstemmen op uw behoeften.

11 Serie[e] 11 LEGBORDEN VOOR LATERAAL HANGMAP SYSTEEM De legborden zijn afgewerkt met poederlak en zijn leverbaar in breedtes van 800, 1000 en 1200 mm. Het legbord is uitermate geschikt voor gebruik met laterale hangmappen die onder het legbord hangen. STILLE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPBERG BOX FD De FD Re:fill lade biedt u een discrete opbergoplossing. De lade is op A4-formaat, zacht, en stil wanneer het in contact komt met andere materialen, wat ongewenste geluiden minimaliseert. Het zachte materiaal betekent ook dat de lade geen krassen veroorzaakt. De lade is gemaakt van Re:fill, een materiaal dat minimale impact op het milieu heeft, aangezien het bestaat uit 40% gerecycleerde stof, 40% gesmolten vezels en 20% PET. POTEN, WIELEN OF SOKKEL Een kunststof (BA) of metalen (BAM) sokkel zorgt ervoor dat de vloer eenvoudiger te reinigen is, terwijl een pootonderstel de kast veel ruimer doet lijken. Onze nieuwe metalen sokkel is leverbaar in dezelfde kleuren als onze tafelpoten: wit en zilver. Als u uw opbergmeubilair wil kunnen verplaatsen, kan u ook kiezen voor een mobiel onderstel.

12 12 Serie[e] VERTICAAL ROLLUIK TA Het verticale rolluik is voorzien van een rem om knelling te voorkomen. Het rolluik is leverbaar in hout of kunststof en de kleur van de handgreep past goed bij het rolluik als geheel. Het opbergelement wordt geleverd met een slot. DEUREN BUITENZIJDE DO Dit front met deuren aan de buitenzijde heeft een openingshoek van maar liefst 270. De hoek biedt maximale flexibiliteit bij het kiezen van de inrichting. Rechtsscharnierende deuren zijn standaard bij kasten met slechts één deurpaneel. Als u de voorkeur geeft aan een linksscharnierende deur, moet u dit bij uw bestelling aangeven. HANGMAPPENLADE FF De FF hangmappenlade is bedoeld voor A4-hangmappen. F heeft een aantal slimme functies zoals telescoopgeleiders, kantelbeveiliging en zelfsluiting. Deze hangmappenlade is uiteraard voorzien van een slot. HORIZONTAAL ROLLUIK MET SLOT TAH Dit horizontale rolluik met slot is leverbaar in hout of kunststof en de kleuren van de handgreep sluiten goed aan bij het rolluik als geheel. SCHUIFDEUREN MET SLOT SDI De schuifdeurpanelen worden geleverd met een slot en glijden over een verborgen aluminium rail. Ze worden geleverd met handgrepen naar keuze. LADEMODULE De nieuwe 800 mm-lademodule biedt nog meer opbergmogelijkheden en flexibiliteit. U kan hem losstaand gebruiken of hem rechtstreeks op een pootonderstel of sokkel plaatsen. U hebt de keuze uit Lamine of fineer, en er zijn diverse handgrepen leverbaar.

13 Serie[e] 13 MATERIAAL HANDGREPEN LAMINE FINEER Wit Berk HANDZ Geïntegreerde handgreep in gelakt kunststof. Leverbaar in zilver, zwart of wit. Andere kleuropties zijn beschikbaar als u een aangepaste handgreep kiest. HANDZ is te gebruiken op al onze fronten, deuren, schuifladen & -deuren, enz. Lichtgrijs Beuk HAND 1 Deze stijlvolle handgreep is van kunststof met een afwerking in zilvergrijs metaal en heeft een opening van 128 mm. HAND 2 Deze sobere handgreep is van zilvergrijs metaal en heeft een opening van 128 mm. Donkergrijs Eik HAND 3 De handgreep heeft een opening van 128 mm en een afwerking in zilvergrijs metaal en zwarte kunststof. Beuk PLUSHAND Deze robuuste handgreep in donkergrijs kunststof heeft een opening van 128 mm. Berk HAND E Deze stevige handgrepen zijn van donker grijze kunststof. Deze kunnen niet worden gebruikt op glazen deuren. Eik

14 14 Serie[e] ROMPEN/MODULES Een uitgebreide keuze op dit vlak. U hebt de keuze uit diverse breedtes, hoogtes en dieptes. Alle modules kunnen worden besteld met onze verschillende afwerkingstypes, zodat u de uitstraling kunt creëren die het beste past bij uw omgeving en interieurontwerp. U hebt de keuze uit Lamine in wit, lichtgrijs, donkergrijs, eik, beuk of berk, of fineer in eik, Diepte 400 O DO DO D1 beuk of berk. U kan ook kiezen uit verschillende typen fronten op basis van verschillende designs en functies. Rolluiken, zowel verticaal ( mm breed) als horizontaal ( mm breed), ruimtebesparende schuifdeuren of deuren met een grote openingshoek. Alle deuren zijn eenvoudig te combineren met diverse handgrepen of sloten. Diepte 330 D2 D4 Diepte 400 WDO 131 O TA DO DO2 D/FF OD TAD DOD GDO * 394 SDI D2 D4 D8 1P 660 2L 800 * 788 2P 916 2PD L P L **** * P P BA/BAM BAH 160 LS/LSA MO/BSC Breedte 400 Breedte 600 Breedte 800 LET OP De opbergelementen KD SDI worden ongemonteerd geleverd; installatie op locatie is inbegrepen in de prijs. Voor grotere projecten waarbij de kasten gemonteerd moeten worden aangeleverd, kan u contact opnemen met onze maatwerkspecialisten voor een prijsopgave voor het afhandelen en vervoeren van deze leveringen.

15 Serie[e] 15 ROMPEN/MODULES Diepte 400 O OC GDO TAH DO FF DO3 SDI O TAH DO3 SDI D 2,3,4,6,8,12 SDI SDI Breedte 1600 Breedte 1800 ** 1000 ** 1000 *** 1000 Bredd Breedte 1000 * ** *** **** Breedte 1200 Ook leverbaar met een diepte van 330 Uitvoeringen met 2, 3, 4, 6, 8 en 12 laden. Tevens leverbaar met hout in het onderste deel (DOG) Ook leverbaar met een diepte van 660 (WDO) SERIE[E] OPBERGELEMENTEN EN MOBIELE OPBERGELEMENTEN ROMPZIJDEN, laden, deuren: 16 mm legborden, bovenbladen: 20 mm spaanplaat met houtfineer en massief houten randen (eik, beuk, berk). Lamine (wit, lichtgrijs of donkergrijs). ONDERSTEL Sokkel (BA) met uittrekbare, verstelbare stelvoetjes. Houten sokkel (BAH). Sokkel (BAM) in metaal (zilver of wit). Onderstel met ronde poten (LS) of vierkante poten (LSA) in metaal (zilver of wit). Mobiel, zilver of wit metalen onderstel (MO) met vergrendelbare wielen. MODULAIR SYSTEEM P (staand) is ideaal voor A4 verticaal en L (liggend) voor A4 horizontaal. INRICHTINGSOPTIES legborden, mappenrekjes, houders voor ordners, schuine vakken, hangmappen, legborden voor lateraal hangmapsysteem, A4-cassettes, boekensteunen, stopboorden, postsorteervakken, hangmappenladen enz. Kastruggen met houteffect of bekleed enz. SCHAAL 1:100. EENHEID mm. * = Ook leverbaar in een extra robuuste Lamine (beuk, berk en eik) afwerking, een oppervlaktecoating met houteffect

16 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1405 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

S E R I E [ E ] O N E

S E R I E [ E ] O N E SERIE [E] ONE 2 Serie [e] one Serie [e] one 3 SERIE [E] ONE Serie [e] one biedt u veel opties en een grote keuzevrijheid om uw eigen oplossing te creëren. Bovendien werd Serie [e] one aangevuld met nog

Nadere informatie

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen,

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE DE STABIELE ZIT/STABUREAUS VAN [P]-SERIE ZIJN ONTWORPEN VOOR HET MODERNE FLEXIBELE BEROEPSLEVEN. ZE KUNNEN EENVOUDIG IN DE HOOGTE WORDEN VERSTELD, ZIJN BESCHIKBAAR IN VEEL

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF LEIA IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF KLEINE GROEPEN KAN WORDEN OPGESTELD, EN DIE TEGELIJKERTIJD

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

archivering for the love of work

archivering for the love of work L archivering for the love of work Organiseer uw informatie Ondanks de digitale revolutie zijn er nog veel documenten te bewaren en te klasseren. Bovendien zijn papieren naslagwerken zoals catalogi, stalenboeken

Nadere informatie

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Een tafel die dankzij haar intelligent ontwerp veel vormen kan aannemen. Ideaal voor individueel werk, spontane gesprekken. geplande vergaderingen. Dit tafelprogramma biedt

Nadere informatie

M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E B L A D E N. Technische Fiche Directiemeubeilair MELAMINE GLAS. Garantie 5 JAAR. Herkomst E.E.G.

M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E B L A D E N. Technische Fiche Directiemeubeilair MELAMINE GLAS. Garantie 5 JAAR. Herkomst E.E.G. M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E Herkomst E.E.G. Garantie 5 JAAR B L A D E N MELAMINE Houtvezelplaat met dichtheid 650 kg/m3. Melamine dikte 38 mm, aan beide zijden van het blad. De bladen bestaan

Nadere informatie

Projects. Opbergen. Creating unique workplaces

Projects. Opbergen. Creating unique workplaces Projects Opbergen Creating unique workplaces RUIME KEUZE AAN MATERIALEN EN AFWERKINGEN 2 Eol Projects OPBERGELEMENTEN PASSEND BIJ ELK TYPE WERKPLEK Welke de beste opbergelementen zijn, hangt af van de

Nadere informatie

OXO ISO 14001. 2 types onderstellen. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 3 afwerking voor de kastombouw. 1 kleur glasdeuren «I» «L»

OXO ISO 14001. 2 types onderstellen. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 3 afwerking voor de kastombouw. 1 kleur glasdeuren «I» «L» 34 OXO 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 OXO 2 types onderstellen Onderstellen «I» of «L» poten, vast of in hoogte verstelbaar «I» «L» Onderstel in 3 afwerkingen SA SC SO Alugrijs Antraciet Wit 7 bladdecors MA

Nadere informatie

Programma Containers

Programma Containers Programma Containers In actie voor een perfecte kantoororganisatie. Aflegmogelijkheid voor documenten, schrijfgerei en persoonlijke voorwerpen, zitgelegenheid en stawerkplek, ruimte-indeler, techniekdrager

Nadere informatie

P R IJ S L IJ S T. Januari 2012 Verkoopprijzen exclusief 19% BTW

P R IJ S L IJ S T. Januari 2012 Verkoopprijzen exclusief 19% BTW P R IJ S L IJ S T T e c h n i s c h e I n f o r m a t i e 2012 Januari 2012 Verkoopprijzen exclusief 19% BTW Balma NL b.v. - 2 - Systeemkasten Technische Specificaties Het samengestelde kastenprogramma

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten werken centrale & persoonlijke berging opbergen screens Zitten ladeblokken accessoires melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten backbone 58 59 Om het maximale uit het ladeblok te

Nadere informatie

OPBERGEN OP - 2 - - 3 - - 4 - - 5 - Iedere kast of ladeblok kan worden voorzien van een bijpassende top. Onze standaard kleuren zijn: - 6 - Licht eiken Ahorn Beuken Kersen Peren Kersen Lichtgrijs Wengé

Nadere informatie

ONTWERP - KINNARPS STUDIO

ONTWERP - KINNARPS STUDIO XACT Xact 3 XACT De multifunctionele en ergonomische leerlingenstoel Xact is nu verkrijgbaar in twee maten - Xact en Xact Start. Dit betekent dat deze stoel in de hele school kan worden gebruikt: van

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON IS ONZE MEEST VEELZIJDIGE TAFEL. EEN COMPROMISLOZE SERIE WAARIN NIEUWE TECHNOLOGIE EN FUNCTIONALITEIT SAMENGAAN OM AAN DE BEHOEFTEN VAN HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST TE

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel 54 TERRA 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 TERRA 3 bladdecors ML MN RL Bruin Wit Amber notenhout 1 kleur glas GK Glanzend wit geëmailleerd 3 afwerkingen voor metalen onderstel MLSA MNSA RLSA Bekleed met melamine

Nadere informatie

SPEED RACK ISO 14001. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 1 kleur voor het glasblad. 3 afwerkingen voor de kastombouw en de jaloezieën

SPEED RACK ISO 14001. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 1 kleur voor het glasblad. 3 afwerkingen voor de kastombouw en de jaloezieën 42 SPEED RACK 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 SPEED RACK Onderstel in 3 afwerkingen SA ZK Alugrijs Natural Wit SO 7 bladdecors MA MB MC RI RH RL MG Wit esdoorn Licht beuken Zalmroze beuken Licht eiken Frans

Nadere informatie

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E

N T- S T O R E m a R k a N T O f f i c E f u R N i T u R E NT-STORE markant office furniture MARKANT NT-Store De exclusieve kastencollectie NT-Store creëert rust en ruimte op de werkvloer. Het grote aantal beschikbare formaten en indelingsmogelijkheden garanderen

Nadere informatie

KYOS EVOLUTION DIRECTIEMEUBILAIR

KYOS EVOLUTION DIRECTIEMEUBILAIR KYOS EVOLUTION JAAR GARANTIE > Melamine blad, dikte 38 mm, 3 decors kaneel notenhout, bruin eiken of wit eiken. ABS stootranden, dikte mm, bovenaan en onderaan afgerond voor meer comfort, in dezelfde kleur

Nadere informatie

Kasten Roldeurkasten met stalen lameldeuren zijn door hun fraaie vormgeving een aanwinst voor elk interieur. Functioneel zijn ze toepasbaar als bureauhoge kast, stahoge kast, ruimtescheidende kast of

Nadere informatie

REKKENSYSTEMEN. Onze premisse: het meubilair aanpassen aan de omgeving. BibliDesign bvba info@biblidesign.be tel. 03/425 97 62

REKKENSYSTEMEN. Onze premisse: het meubilair aanpassen aan de omgeving. BibliDesign bvba info@biblidesign.be tel. 03/425 97 62 Integrale oplossingen Totaalprojecten die comfort, design en functionaliteit combineren met het creëren van de gewenste omgeving. Lockers Onze lockers zijn beschikbaar in een uitgebreide selectie van uitvoeringen

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo +

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo + Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo Model Choreo + Choreo Standaard bureaus 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160

Nadere informatie

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1 KOOPHULP TAFELBLADEN VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen. Een beschadigde

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE

WORKSPACE SOLUTIONS SPACE WORKSPACE SOLUTIONS SPACE SPACE HEEFT GEEN BEGIN EN GEEN EINDE. HET IS EEN EINDELOZE COLLECTIE ONTWORPEN DOOR VERMAARD ONTWERPER STEFAN BRODBECK. VERSCHILLENDE UITSTRALINGEN, VEELZIJDIGE FUNCTIONALITEIT

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

bruin eiken royal amber notenhout ZONDER FRONTPANEEL EXCL. BTW INCL. BTW decor + decor 780,45 B 200 x D decor + decor

bruin eiken royal amber notenhout ZONDER FRONTPANEEL EXCL. BTW INCL. BTW decor + decor 780,45 B 200 x D decor + decor TERRA 64 65 BUREAUS PANEELPOTEN Bureau hoogte 74 cm, melamine blad, dikte 38 mm. 3 decors:, en. ABS stootrand, dikte 2 mm, afgerond bovenaan en onderaan voor meer gebruikscomfort. Melamine paneelpoten,

Nadere informatie

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO)

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO) ieuw Receptiestoel Sweet zie p. 177 9 bladdecors esdoorn eiken Goud Zalmroze Frans appelhout Open Box zie p. 43 Amber notenhout grijs* afwerkingen poten Stoel Reflex zie p. 10 Bench bureaus met schuifsysteem

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

M38. Bureau met solide melamine blad op afgeronde driehoekige poten. Vergadertafel in hetzelfde decor als de bureaus.

M38. Bureau met solide melamine blad op afgeronde driehoekige poten. Vergadertafel in hetzelfde decor als de bureaus. DECISION-MAKING Een eigentijdse en design directielijn met ruim modellenaanbod. Keuze tussen het verfijnde van glas of de warme uitstraling van houtdecor. omvat zowel strakke ontwerpen als geronde bladvormen.

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

Eenzijdig toegankelijk

Eenzijdig toegankelijk Akoestische schuifdeurkast Sound and Vision 2.0 series Eenzijdig toegankelijk Ruimte delen is het nieuwe opbergen De werkomgeving is belangrijk in onze samenleving. En die verandert snel onder invloed

Nadere informatie

CLAUDIUS GREENLINE VOORBEELD. 3. Ombouwkleur: Zwart 4. Kleur lamellen: Wit Polypropeen

CLAUDIUS GREENLINE VOORBEELD. 3. Ombouwkleur: Zwart 4. Kleur lamellen: Wit Polypropeen GREENLINE VOORBEELD CP - R198120-4 1 1. Claudius Plus 2. Afmeting Roldeurkast198 x 120 cm. 3. Ombouwkleur: Antraciet 4. Kleur lamellen: Lichtgrijs Kleuren ombouw en deuren/laden 0 = wit 1 = lichtgrijs

Nadere informatie

Mundi. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi. "De sterkste troeven van MUNDI vind ik de hoogwaardige materialen en het authentieke karakter.

Mundi. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi. De sterkste troeven van MUNDI vind ik de hoogwaardige materialen en het authentieke karakter. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi Mundi MUNDI is een nieuw concept met een sterke visuele identiteit. De meubellijn biedt ruime keuze uit verschillende poottypes en bladdecors om uw werkruimte naar

Nadere informatie

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP vika Bureauserie VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen.

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS IS DE RUGGENGRAAT VAN HET KANTOOR. EEN COMPLEET GAMMA TAFELS VOOR DE HEDENDAAGSE WERKOMGEVING. MET DE BUREAUS, BENCHES EN VERGADERTAFELS KUNT U HET TOTALE PROJECT UNIFORM

Nadere informatie

KARA. FABIENNE BEAUFILS Key Accounts Manager

KARA. FABIENNE BEAUFILS Key Accounts Manager DECISION-MAKING Kara combineert nieuwe eigentijdse houttinten met effen melamine decors voor een resoluut moderne lijn. Ruim aanbod van bureaus, opbergmeubels en vergadertafels voor de volledige inrichting

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE19_TABLEBAR_bg_NL_R2

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE19_TABLEBAR_bg_NL_R2 KOOPHULP TAFELBLADEN VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen. Een beschadigde

Nadere informatie

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE18_TABLEBAR_bg_NL_R2

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE18_TABLEBAR_bg_NL_R2 KOOPHULP TAFELBLADEN VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen. Een beschadigde

Nadere informatie

Sound and Vision 160 cm breed

Sound and Vision 160 cm breed Akoestische schuifdeurkast Sound and Vision 160 cm breed Schuifdeurkasten Sound and Vision zijn ontwikkeld om in een multidisciplinaire omgeving te plaatsen. De maatvoering en de eventuele afwerking met

Nadere informatie

CLAUDIUS CLAUDIUS AKOESTISCHE ACHTERWAND ALGEMENE INFORMATIE ARCHIEFKASTEN MET ROLDEUREN. Voorzien van vierkante. Binnenzijde wand

CLAUDIUS CLAUDIUS AKOESTISCHE ACHTERWAND ALGEMENE INFORMATIE ARCHIEFKASTEN MET ROLDEUREN. Voorzien van vierkante. Binnenzijde wand AKOESTISCHE ACHTERWAND Voorzien van vierkante design perforatie in wand. Binnenzijde wand voorzien van hoogwaardig akoestisch materiaal. Bevestiging op wand door middel van klittenband, ook achteraf te

Nadere informatie

COLLECTIE2008/09 OPBERGEN

COLLECTIE2008/09 OPBERGEN COLLECTIE2008/09 OPBERGEN Opbergen is een Inhoud 2 Ecotec roldeurkasten 4-5 NG roldeurkasten 6-7 Utopia PL roldeurkasten 8-9 DPL demontabele kasten 10 Garderobekasten 11 Topbladen en accessoires 12-13

Nadere informatie

SDK MEER DAN OPBERGEN

SDK MEER DAN OPBERGEN SDK MEER DAN OPBERGEN PRODUCTBESCHRIJVING Bijzondere schuifdeurkast SDK is de ideale schuifdeurkast als u functioneel én sfeervol wilt opbergen en archiveren in open ruimtes. De kast opent en sluit geruisloos

Nadere informatie

WERKEN ZITTEN OPBERGEN SCREENS ACCESSOIRES CENTRALE & PERSOONLIJKE BERGING LADEBLOKKEN MELAMINE KASTEN ROLDEURKASTEN SCHUIFDEURKASTEN DRAAIDEURKASTEN

WERKEN ZITTEN OPBERGEN SCREENS ACCESSOIRES CENTRALE & PERSOONLIJKE BERGING LADEBLOKKEN MELAMINE KASTEN ROLDEURKASTEN SCHUIFDEURKASTEN DRAAIDEURKASTEN WERKEN ZITTEN CENTRALE & PERSOONLIJKE BERGING OPBERGEN LADEBLOKKEN SCREENS MELAMINE KASTEN ROLDEURKASTEN SCHUIFDEURKASTEN DRAAIDEURKASTEN ACCESSOIRES 90 91 Om het maximale uit het ladeblok te halen en

Nadere informatie

Roldeurkast. ST en KS-PP

Roldeurkast. ST en KS-PP ST en KS-PP Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor een optimale invulling van de ruimte. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd

Nadere informatie

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI

www.deroanne.be COURTESY OF MASCAGNI COURTESY OF MASCAGNI KANTOORMEUBILAIR A Kasten en ladeblokken > 2 B Ordnerzuilen > 261 C Ergonomische stoelen > 262 D Directiestoelen > 264 E Collectiviteit > 266 F Aanbouwmeubilair > 267 G Polyvalente

Nadere informatie

Overzicht showroomopruiming juli 2013

Overzicht showroomopruiming juli 2013 Overzicht showroomopruiming juli 2013 prijzen exclusief 21 % BTW en af Lunteren AANBIEDING! foto omschrijving aantal bruto prijs p/st netto prijs p/st Nieuwe bureaustoelen 2 742,00 299,00 Beta Haarlem

Nadere informatie

Your Assembly Workspace Partner

Your Assembly Workspace Partner Creëer jouw bureau op maat met deze BUREELOPLOSSINGEN Your Assembly Workspace Partner Uw partner voor een ergonomische bureelinrichting Inhoud In deze folder: Burelen p 1 Zit-sta p 2 Schermarmen p 3 Stoelen

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel.

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel. Starterkit: 4 whiteboardmarkers, 1 magnetische penhouder, 10 magneten, 1 magnetische viltwisser met 10 viltjes en reinigingsspray. 39,- Tekeninguitlegtafel, inclusief tussenblad. Afmeting (HxB) 180 x 90

Nadere informatie

OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN OPBERGEN

OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN OPBERGEN PERSOONLIJKE & CENTRALE OPLOSSINGEN 76 Markant biedt u een uitgebalanceerde collectie opbergmiddelen om u te helpen met het opbergproces. Van ladenblokken bij de werkplek tot dossierkasten en archiefstellingen.

Nadere informatie

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M Kwaliteit: Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim 7 jaar garantie Golden M milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit 149 Conferentietafels met houten tafelblad tafel ² rond tafel ² rond 1,5 F105

Nadere informatie

RATIO BIBLIOTHEEKREKKEN. Openbare bibliotheek Ismaning, Duitsland

RATIO BIBLIOTHEEKREKKEN. Openbare bibliotheek Ismaning, Duitsland RATIO BIBLIOTHEEKREKKEN Openbare bibliotheek Ismaning, Duitsland RATIO BIBLIOTHEEKREKKEN Functioneel, flexibel en esthetisch Dit modulaire bibliotheekrek omvat de ware betekenis van veelzijdigheid: functioneel,

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

EFFiCIëNT Doordat de V-Store jaloeziedeuren in de zijwand weglopen, leggen zij geen onnodig beslag op de effectieve ruimte.

EFFiCIëNT Doordat de V-Store jaloeziedeuren in de zijwand weglopen, leggen zij geen onnodig beslag op de effectieve ruimte. V-STORE MARKANT V-STORE Markant V-Store kasten creëren rust en ruimte op de werkvloer. Het grote aantal kastformaten en indelingsmogelijkheden garanderen een efficiënt ruimtegebruik en een opgeruimd bureau.

Nadere informatie

MUNDI DECISION-MAKING

MUNDI DECISION-MAKING DECISION-MAKING Een geslaagd samengaan van functionaliteit en esthetiek. Mundi biedt het antwoordt op de concrete noden van de veeleisende gebruiker. Bladen in houtfineer of glas, met houten of metalen

Nadere informatie

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box.

Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. mood wall Ik ben een scheidingswand. Ik ben een plantenwand. Ik ben een begeuringsinstallatie. Ik ben een Hifi-box. Ik ben een geluidsabsorbeerder. Ik ben een LED-lamp. Ik ook! Of een wand scheiding aanbrengt

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Werkplekken (Bureaus) Referentiebeelden (ter indicatie voor de vormen, niet qua kleur) B.01 Bureau (verstelbaar met slinger)

Werkplekken (Bureaus) Referentiebeelden (ter indicatie voor de vormen, niet qua kleur) B.01 Bureau (verstelbaar met slinger) B.01 Bureau (verstelbaar met slinger) Werkplek 1 persoon: Werkplek met T-poots onderstel, kleur aluminium zilver of dergelijk. Bureaus moeten door de gebruiker eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn en voldoen

Nadere informatie

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI

60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 Classic Steel Bibliotheeksysteem DESIGN BCI 60/30 CLASSIC STEEL BIBLIOTHEEKSYSTEEM Functioneel, flexibel en esthetisch 60/30 Classic Steel, ons standaard staanderbibliotheeksysteem, is gegroeid uit

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Bestel via onze webshop of bel ons 0800 242 54 66

Bestel via onze webshop of bel ons 0800 242 54 66 www.biblioshop.nl 1 Nieuw: Foxis meubellijn de Bibliotheek op school Gloednieuw in het Foxis-assortiment bij Biblionet zijn de Bibliotheek op school - kasten. De lijn bestaat uit Foxis enkelzijdige en

Nadere informatie

UNIFLEX BIBLIOTHEEKREKKEN. Openbare bibliotheek Ixelles, België

UNIFLEX BIBLIOTHEEKREKKEN. Openbare bibliotheek Ixelles, België UNIFLEX BIBLIOTHEEKREKKEN Openbare bibliotheek Ixelles, België UNIFLEX BIBLIOTHEEKREKKEN Functioneel, flexibel en esthetisch Het Uniflex bibliotheekrek is een kwalitatief flexibel rekkensysteem speciaal

Nadere informatie

STOREX. Bewaren Ordenen Opslaan

STOREX. Bewaren Ordenen Opslaan STOREX Bewaren Ordenen Opslaan Modify STOREX Schuifladesysteem Modify De innovatie in de keuken Het Naber Modify schuifladesysteem, geconcipieerd voor lades met een diepte van 472, biedt talrijke indelings-

Nadere informatie

Voor Werkplaats en Industrie

Voor Werkplaats en Industrie Sovella best buys Voor Werkplaats en Industrie Sovella Nederland BV Workshop werktafel- Het Middelpunt van uw werkplaats Modulair Degelijk Functioneel Workshop werktafel + één Lade Met een ladeblok van

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

Open staal - open/gesloten transport

Open staal - open/gesloten transport Open staal - open / gesloten transport - introductie Open staal - open/gesloten transport De volledige toeleveringsstroom van magazijn tot plaats van gebruik vereist het veelvuldig laden, herladen, opslaan

Nadere informatie

Directiemeubilair. Organik

Directiemeubilair. Organik Directiemeubilair Organik Details Pure vormgeving en innoverend, Organik combineert de warmte van massief hout met moderne vormen. De zijdezachte bekleding van de bezorgen deze lijn een natuurlijke elegantie

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR OPBERGSYSTEEM UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden

DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden DWARSLIGGERS GELDIG VANAF 1 JULI 2013 Eventuele prijsstijgingen in de loop van 2013 zullen tijdig aangekondigd worden Dwarsliggers presentatiestandaard voor balie, tafel Ref. BD-DW001 - presentatiestandaard

Nadere informatie

M E E R M A G A Z I J N...

M E E R M A G A Z I J N... M E E R M A G A Z I J N... een magazijn is meer dan een aantal stellingen O V E R O N S... Een vakkundig bedrijf met een flexibele instelling, adviserend en doelgericht. Dat zijn wij. Onze grote voorraad

Nadere informatie

Bureelades Pro Line II

Bureelades Pro Line II Bureelades Pro Line II Uitgebreid gamma bureellades in metaal. Inbouwmaat; 392, op verzoek, 280, 292 & 380 mm. 3 dieptes; 356, 515 & 715 mm. Raster 32 & 25 mm. Inzet lades voor pennen en klein materiaal

Nadere informatie

MUNDI. Helder, gehard securitglas, dikte 12 mm. Platte naden, gepolijst aan de hoeken (straal 5 mm).

MUNDI. Helder, gehard securitglas, dikte 12 mm. Platte naden, gepolijst aan de hoeken (straal 5 mm). MUNDI N O R M / L A B E L / G A R A N TI E Herkomst E.E.G. Garantie 5 JAAR B L A D E N GLASBLADEN Helder, gehard securitglas, dikte 12 mm. Platte naden, gepolijst aan de hoeken (straal 5 mm). 3 types afwerking

Nadere informatie

Directiemeubilair. Actium

Directiemeubilair. Actium Directiemeubilair Actium Details Luchtige lijnen en stevige structuren met een innoverend design Actium, een hedendaagse interpretatie van directiemeubilair. Strakke lijnen voor het onderstel, een erg

Nadere informatie

Actium. DirectiemeubilairHoutfineer / Actium

Actium. DirectiemeubilairHoutfineer / Actium 230 DirectiemeubilairHoutfineer / Actium Actium ACTIUM is een resoluut eigentijdse interpretatie van de werkruimte met een zeer gestructureerd ontwerp van de poten en comfortabele bureaubladen. De ruime

Nadere informatie

SOFTLINE/SLIMLINE/FRONTLINE

SOFTLINE/SLIMLINE/FRONTLINE SOFTLINE/SLIMLINE/FRONTLINE BIBLIOTHEEKREKKEN Openbare bibliotheek Vallentuna, Zweden GEBOUWD OP ERVARING Onze Softline / Slimline / Frontline bibliotheekrekken zijn het resultaat van jarenlange ervaring

Nadere informatie

Garderobes. Garderobes en wandkapstokken

Garderobes. Garderobes en wandkapstokken Garderobes Veilige wandgarderobes Bij deze zijn de haken naar de muur gericht en aan de binnenzijde van het frame gemonteerd; hierdoor is het systeem een stuk veiliger in gebruik. Deze garderobes zijn

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden...

Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden... Bureauonderstellen...1 Bartafelonderstel...4 Kaders voor hangklassementen...5 Uittrekladen voor toetsenbord...11 Plastunion kunststof laden...14 Hangklassementen Plastunion...18 Toebehoren voor PC's...19

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs

SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm Werkblad: Ferrostone Steengrijs Code Afbeelding: 0132520G01D2011 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota Ruim, goed verlicht en functioneel. Zo kan

Nadere informatie

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice hülsta-homeoffce Programmabeschrijving hülsta-homeoffce Het design van hülsta-homeoffce wordt gekenmerkt door een strakke lijnvoering, eenvoudige maar innovatieve vormgeving en de focussering op functionele

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie