SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEDA Zandgrijs. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm. Werkblad: Ferrostone Steengrijs"

Transcriptie

1 Fronten: Laminaat zijdemat Polymere matte randen 1 mm Werkblad: Ferrostone Steengrijs Code Afbeelding: G01D2011 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota Ruim, goed verlicht en functioneel. Zo kan men deze keuken beschrijven. Haar evenwicht komt voort uit de combinatie van de materialen en de gebruikte kleuren. De uniformiteit van de gebruikte grijze tonen in de werkbladen en de fronten vindt haar tegenstelling in de warmte van het hout van de vloer. Zo creëert men een innemende sfeer die uitnodigt om de keuken binnen te stappen. Keuken in L-vorm met twee duidelijk gescheiden zones: Monoblock voor afwassen en koken. In een ruimte met een breedte van 324 cm en een diepte van 72,5 cm wordt plaats gegeven aan de afwaszone, de kookzone en de opslagruimte. De afwezigheid van hoge meubelen, met enkel de aanwezigheid van de decoratieve afzuigkap, maakt de ruimter lichter en laat toe dat veel natuurlijk licht binnenkomt.. De zone van de kolom modules, die bemeubeld is tot aan het plafond, integreert de huishoudapparaten en voorziet de zone voor opbergruimte met een grote capaciteit. De goed bedachte distributie van de ruimte naar dienst en functionaliteit toe markeert het design van deze keuken. We doen ons uiterste best ons aan te passen aan elk project en gezellige, comfortabele ruimtes te creëren die voor elke persoon anders kunnen zijn. We trachten een antwoord te zoeken voor de behoeften die we detecteren en het werk lichter te maken voor diegenen die weinig tijd hebben om te koken. Bij het organiseren van een keuken moet men veel factoren in gedachten houden: een studie van de levensstijl en behoeften van de eigenaars, de bouwkundige condities van het gebouw, etc. De analyse van al deze factoren laat ons toe aangepaste oplossingen te bieden aan elke gebruiker.

2 Code Afbeelding: I01D2011 Code Afbeelding: I03D2011 Code Afbeelding: I04D2011 Maximale capaciteit: diepte 65 cm In tegenstelling tot traditioneel design vermijdt Santos het gebruik van deuren in de lage zone omwille van beperkte toegankelijkheid en een slecht overzicht van de inhoud van dit soort meubelen. De lage modules van 72,3 cm zijn uitgerust met lades die helemaal uit te trekken zijn met een diepte van 65 cm die de maximale capaciteit garanderen naar opslagruimte aan de binnenkant toe, en die toelaten het werk beter te organiseren en zo tijd en onnodige verplaatsingen te besparen. Santos beschikt over het meest uitgebreide aanbod op de markt met betrekking tot beschikbare dieptes voor de modules van de onderste zone. Op die manier kunnen we eender welke ruimte maximaal benutten, of het nu gaat om een kleine keuken of een groot uitgeruste keuken met centraal eiland. Op zijn minst net zo belangrijk of zelfs nog belangrijker dan de grootte van de laden is de indeling in het interieur. Daarom stellen we makkelijk aan te passen meubels voor, die voor een optimaal gebruik van de capaciteit en de organisatie op elk van de verschillende niveau's zorgen.

3 Code Afbeelding: F16D2011 Code Afbeelding: D04D2011 Verzonken handgreep Ingebouwde handgrepen zijn ideaal voor kleinere keukens omdat ze het frontoppervlak glad laten waardoor de keuken beter onderhoudbaar is en ze ongelukkige botsingen verhinderen. Santos biedt een ruim gamma handgrepen aan die haar keukens personaliseren. Alle modellen zijn ontworpen vanuit een visie om het de gebruiker makkelijk te maken, zowel met betrekking tot het openen van het front als het schoonmaken van het frontpaneel. Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand. Modulatie aan plafond: Kolomkasten Om de capaciteit van de keuken tot het maximum te optimaliseren, wordt de planning compleet gemaakt met een zone van kolom modules waarin het mogelijk is om in een beperkte ruimte een groot aantal huishoudapparaten op te bergen. Er worden zo ook bijkomende voorraadruimtes gewonnen. Net als de modules die specifiek bedacht zijn voor het opbergen van de koelkast en de ovens, rekent de zone van de kolom modules van deze keuken op een kolom module voor opbergruimte met een breedte van 120 cm, met een deur met laterale opening en aan de binnenkant uitgerust met houten roosters. De bemeubeling tot aan het plafond is een manier om de ruimte nog meer te rentabiliseren. De modules die bovenop de andere modules geplaatst worden beschikken over een Systeem van Geassisteerde Openig (SAA-M), dit is veel makkelijker gezien het om meubelen gaat die op een zekere hoogte van de grond staan.

4 Code Afbeelding: G07D2011 Code Afbeelding: D02D2011 Tafel met vierkante poten Gemaakt uit mat aluminium, laat haar variëteit in afwerkingen en afmetingen toe om zich te integreren in gelijk welke ruimte. De stoelen met zitvlak uit glazvezel en structuur uit hout en staal dragen bij tot een gezellige sfeer. De zorgvuldig uitgezochte keuze van meubilair voor de zone van de eetruimte, samen met een optimale verlichting zijn voldoende om frisheid te geven aan een open en tot in de details uitgeruste keuken. Multifunctioneel karretje Gezien het gemaakt is uit aluminium en berkenhout, laat het een makkelijke, zachte en veilige verplaatsing toe op gelijk welk oppervlak, waardoor het een praktisch gereedschap blijkt bij het makkelijk transporteren van de bereide borden vanuit de keuken naar de ruimte waar het eten zal worden opgediend. Bovendien, dankzij de soliditeit van haar planken en het ingebouwde remsysteem op haar wielen kan ze dienen als bijkomende oppervlak, en zo als steun dienen voor plateaus met voedsel, vaat, glazen of huishoudelijke voorwerpen die men op deze manier steeds bij de hand heeft.

5 ARIANE 2 Seff Wit Wasruimte Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm Werkblad: Ferrostone Steengrijs Code Afbeelding: G01D2011 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota Het wordt steeds normaler om een ruimte in de keuken te reserveren om als wasruimte te gebruiken. Er bestaan hier veel oplossingen voor maar het ideale is om over een aparte ruimte te beschikken en deze tot in de details te organiseren om zo aan comfort te winnen. In dit geval heeft men een aansluitende kamer aan de keuken ontworpen en heeft men die uitgerust met al het nodige om te garanderen dat de was doen een leukere activiteit wordt. Een goede plannig is het belangrijkste element om de ruimte optimaal te kunnen benutten. Hiervoor is het zowel heel belangrijk om een goede verdeling en keuze van meubilair te maken, als om een goed design van de binnenkant van de kasten te bekomen. De waszone wordt tot in de details uitgerust, met alle behoeftes op functioneel niveau in gedachten: Integratie van de wasmachine en droogkast in de kolom. Kasten voor de opberging van huishoudproducten en schoonmaakproducten. Meubel specifiek bedacht voor het strijkgerief dat ons toelaat de strijkplank op te bergen en over schappen, lades en hangers te beschikken waar we de net gestreken kledij aan kunnen hangen. Meubel uitgerust met een mand uit stof waar we de vuile kledij kunnen plaatsen vooraleer die gewassen wordt. Meubel met spoelbak uit inox die heel nuttig blijkt om bepaalde kledingstukken die een speciale behandeling vragen met de hand te wassen. Meubel rolluik. Het vergemakkelijkt niet alleen het gebruik van de hoek, maar het laat ons ook toe om naai accessoires en kleine huishoudapparaten op te bergen, gezien het over een eigen stopcontact beschikt. De witte kleur van de fronten en de geïntegreerde handgrepen maken het verblijf lichter. Elk meubel heeft zijn functie: integratie van huishoudapparaten, opbergruimte voor schoonmaakproducten, etc. Hierdoor kan een kamer voor was en plan steeds goed georganiseerd zijn en is ze zo ook aantrekkelijker.

6 ARIANE 2 Seff Wit Wasruimte Code Afbeelding: D02D2011 Code Afbeelding: D01D2011 Code Afbeelding: D06D2011 Aan comfort winnen De beschikbaarheid van de kolom meubelen tegen één van de muren van de wasserij laten toe deze ruimte op ee rationele maier te organiseren. Kolom voor wassen en drogen: Één van de kolom modules is bedoeld voor de integratie van de wasmachine en droogkast, op die manier laat het een ruimte over voor de opberging van wasproducten en wasverzachters. Kolommen voor de strijk: Deze zone beschikt over twee modules die specifiek bedoeld zijn voor de behoeftes van de strijk. Één ervan met beschikbare ruimte voor tafel en strijkplank. De andere werd ontworpen om de organisatie te vergemakkelijken en beschikt over lades waarin de reeds gestreken kledij kan opgeborgen worden en een metalen staaf om kledingsstukken aan op te hangen indien men dit wenst. Kolomkasten voor schoonmaakproducten: De uitrustingen van de module voor de schoonmaakproducten laten toe zich aan te passen aan de behoeftes van de gebruiker. Er bestaan verschillende utilities die hiertoe bijdragen: schappen met verschillende dieptes en breedtes, haken voor het vastmaken van dweilen of doeken, accessoires voor tubes van stofzuigers, etc.

7 ARIANE 2 Seff Wit Wasruimte Code Afbeelding: D04D2011 Code Afbeelding: D03D2011 Rolluikkast op werkblad Een meubel rolluik in de hoek is de meest passende oplossing om de ruimte optimaal te benutten in deze L-verdeling. Santos'rolluikkasten zijn door hun ontwerp ideaal voor het opbergen van kleine elektrische toestellen. Ze worden altijd boven een onderkast gemonteerd, waardoor de opbergzone vergroot. Indien ze temidden een blok van kolomkasten gemonteerd worden, verkrijgen we een uitbreiding van de werkzone. Voor de binneninrichting van de rolluikkast kunnen we niet alleen denken aan uitbreiding van de werkoppervlakte, maar ook aan voorzieningen als elektrische stopcontacten en verlichting waardoor de kleine huishoudapparaten kunnen gebruikt worden zonder ze te moeten verplaatsen. We kunnen er kleine huishoudapparaten in opbergen, draden en naai accessoires die zo opgeborgen en uit het zicht zijn eens de rolluik naar beneden is. Module met zak voor vuile was Dicht bij de kolom voor wassen en drogen wordt een laag meubel geïstalleerd met een zak voor de vuile was. Deze module werd ontworpen om de vuile was te kunnen opbergen voor ze in de was gaat. De binnenkant beschikt over een zak uit katoen die toelaat dat de stoffen ademen. De zak, demonteerbaar en wasbaar, beschikt over twee handvaten die toelaten ze makkelijk te verplaatsen indien nodig.

ARIANE 2 Wit Seff en Naturel Eiken. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm. Werkblad: Laminaat Wit 2 cm

ARIANE 2 Wit Seff en Naturel Eiken. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm. Werkblad: Laminaat Wit 2 cm Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm Werkblad: Laminaat Wit 2 cm Code Afbeelding: 0071250G08D2013 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota Eengezinswoning gelegen in een landelijke omgeving. De begane

Nadere informatie

Meer keuken in minder ruimte

Meer keuken in minder ruimte Meer keuken in minder ruimte De echte schoonheid bevindt zich in de eenvoud, niet als uitgangspunt, maar als resultaat van een continue proces van reflectie en zuivering. Het bereiken van de schoonheid

Nadere informatie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie

KOOPHULP KUNGSFORS. serie KOOPHULP KUNGSFORS serie Een strakke workflow in de keuken met slimme opbergers De KUNGSFORS serie biedt open opbergers die je kookgerei, kruiden en recepten - mooi in het zicht - een plaatsje geven aan

Nadere informatie

WOONSTIJL. De salon keukens

WOONSTIJL. De salon keukens WOONSTIJL De salon keukens Lang geleden waren keukens afgesloten ruimtes, min of meer geïsoleerd van de rest van de woning. In de tweede helft van de vorig eeuw onstond het concept van de «amerikaanse»

Nadere informatie

uitgerust met de Servo-Drive technologie en het Blumotion dempersysteem om de lades makkelijk en stil te openen en te sluiten!

uitgerust met de Servo-Drive technologie en het Blumotion dempersysteem om de lades makkelijk en stil te openen en te sluiten! TECHNOLOGIE In tijden van ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, tonen de keukenlades zich van hun beste kant! Voldoende bergruimte, makkelijk openen en sluiten en het optimaal benutten van de beschikbare

Nadere informatie

Onbeperkt en onbegrensd

Onbeperkt en onbegrensd OPEN KEUKENS Onbeperkt en onbegrensd Deze keukens zijn resoluut uit hun traditioneel isolement gestapt. Omdat ze de ruimte helemaal vrijmaken, nodigen ze in zekere zin uit voor nog meer gezellig samen

Nadere informatie

Uw gepersonaliseerde mobiele opslag

Uw gepersonaliseerde mobiele opslag ScanCell multifunctionele trolleys De ScanCell trolleys vormen een oplossing voor de mobiele opslag van het modulaire systeem van modules en manden. We bieden een standaardassortiment in verschillende

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen keuken e 2.999,- keuken. Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van deze kast is afgewerkt

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

LINE-E Licht Essen. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm. Werkblad: Laminaat Wit 2 cm

LINE-E Licht Essen. Esthetiek Architectuur Belangrijke nota. Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm. Werkblad: Laminaat Wit 2 cm Fronten: Melamine Polymere randen 1,5 mm Werkblad: Laminaat Wit 2 cm Code Afbeelding: 0321560G00D2013 Esthetiek Architectuur Belangrijke nota De traditie moderniseren. Veel bewoners van kleine kuststadjes

Nadere informatie

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119

Opslag & logistiek. Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 5 Opslag & logistiek Uflex 3 opslagsysteem...109 Intrarack...115 Modulaire kasten...119 Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97

Opslag. UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 5 Opslag UFlex opslagsysteem... 87 Intrarack opslagsysteem... 93 Modulaire kasten... 97 UFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid

Nadere informatie

Al onze. keukens. op maat.

Al onze. keukens. op maat. 16 collectie primo Sober èn modern met basaltgrijze glanzende deuren in polymeer en de weerschijn van inox elektrische huishoudtoestellen, kortom een keuken met vloeiende en strenge lijnen, het perfecte

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR OPBERGSYSTEEM UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te

Nadere informatie

KNOXHULT keukensysteem

KNOXHULT keukensysteem KOOPHULP KNOXHULT keukensysteem ONDERHOUD Maak de kasten schoon met een vochtige doek of een mild detergent. Afdrogen met een schone doek. Maak roestvrijstalen oppervlakken na gebruik schoon met een spons

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1

FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1 FOTO S FINSHOP VERGADERING ZAAL LOT N 1 Twee Collectors ladekasten-hoogte 164cm, breedte 140 cm, diepte 54 cm Afmetingen van de lade breedte 48 cm, lengte 62,5 cm LOT N 2 Elf rode Fauteuils LOT N 3 EEN

Nadere informatie

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS

OPBERGEN GEREEDSCHAPSWAGENS ...8 MODULES...10 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES WERKPLAATSWAGENS KOFFERS GEREEDSCHAPSKOFFERS ...8 GEREEDSCHAPSWAGENS MODULES...10...13 MAGNETISCHENS ACCESSOIRES...14 WERKPLAATSWAGENS...15 KOFFERS...15 GEREEDSCHAPSKOFFERS...17 GEVULDE GEREEDSCHAPSKOFFERS www.expert-tool.com 7 GEREEDSCHAPSWAGENS

Nadere informatie

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag.

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. Optimale inbouwdiepte Met een inbouwdiepte van amper 40 cm, kan BLANCO SELECT perfect geïntegreerd worden in elke

Nadere informatie

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven.

EXTRA INFORMATIE. 99 sociale huurappartementen. De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven. EXTRA INFORMATIE 99 sociale huurappartementen De Leijen Zuid Van Heukelomlaan 26 t/m 222 in Bilthoven Inleiding Nu de bouw vordert, kunnen we verder ingaan op details. Zo kunt u in deze brochure lezen

Nadere informatie

STIJL. Stijloefening

STIJL. Stijloefening STIJL Stijloefening Deze keukens zijn eigentijds en toch tijdloos. Eigenlijk vertegenwoordigen ze een nieuwe vorm van classicisme met een voorkeur voor zachte tinten en sobere lijnen, waarbij de handgrepen,

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl

Eiken. Woonassortiment. Collectie 2008/2009. Een unieke collectie eiken meubelen. www.woood.nl Alle genoemde afmetingen zijn uitwendig gemeten en kunnen iets afwijken Alle artikelen worden als bouwpakket met handleiding geleverd Modelwijzigingen alsmede zetfouten voorbehouden Alle modelrechten voorbehouden

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN

badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN KOOPHULP LILLÅNGEN badkamerserie ONDERHOUD Reinigen met een doekje met water of afwasmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Alle natte sporen moeten zo snel mogelijk afgedroogd worden

Nadere informatie

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0)

G-1. Drieslaan 10 B-8560 Moorsele Tel. +32 (0) Fax +32 (0) Modulaire rekken Staanders en liggers in geanodiseerd aluminium Legborden in polyethyleen kunststof Eenvoudige montage Vlot reinigbaar HACCP en NF-conform Inzetbaar van -30 tot +75 C 100-120 kg/niveau,

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak

Greeploos volledig volgens mijn smaak Greeploos volledig volgens mijn smaak De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh De e greeploze keuken van Bribus Premium. Design: Zuivere, duidelijke lijnen. Functie:

Nadere informatie

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48

Greeploos volledig volgens mijn smaak. Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 Greeploos volledig volgens mijn smaak Bribus_BLX_21x21_2012.indd 1 21.09.12 08:48 De dingen zijn niet altijd wat ze zijn. Ze zijn wat u ervan maakt. Jean Anouilh Bribus_BLX_21x21_2012.indd 2 21.09.12 08:48

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast nis van 88 cm met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van

Nadere informatie

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR OPBERGSYSTEEM KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR OPBERGSYSTEEM UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te

Nadere informatie

KOOPHULP Keukenverlichting

KOOPHULP Keukenverlichting KOOPHULP Keukenverlichting Eten maken en in de keuken werken is veiliger, makkelijker en leuker met goede, gelijkmatige verlichting over het hele werkblad. Monteer kast verlichting bovenaan op de bovenkasten

Nadere informatie

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN

GEREEDSCHAPSKOFFERS ONDERHOUDSKISTEN GEREEDSCHAPSKOFFERS 144 ONDERHOUDSKISTEN 151 Stoffen gereedschapskoffers... 144 Organizer... 145 Gereedschapskoffers van kunststof... 146 Koffers van kunststof... 148 Stalen gereedschapskoffers... 148

Nadere informatie

Monteren. Kvik-keuken

Monteren. Kvik-keuken Monteren. Kvik-keuken Gefeliciteerd met uw nieuwe Kvik-keuken! Voordat u de eerste maaltijd kunt bereiden, moet u nu eerst de montage uitvoeren. Met deze handleiding willen wij u op de montage voorbereiden

Nadere informatie

P4Product Informatie Keuken systemen

P4Product Informatie Keuken systemen moderne integratie van stroom in keukens 1 Plug in in een wereld vol mogelijkheden TWIST stroom outside the box De TWIST is de ideale stroomvoorziening voor keukens. Met dit compacte design en zeer lage

Nadere informatie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie

KOOPHULP LILLÅNGEN. Badkamerserie KOOPHULP LILLÅNGEN Badkamerserie ONDERHOUD Kasten afnemen met een vochtig doekje met een mild schoonmaakmiddel zonder schuurmiddel. Nadrogen met een droge doek. Natte plekken zo snel mogelijk afdrogen

Nadere informatie

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal 2 Eiken Project Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal Het ruwe, natuurlijke karakter van eikenhout gecombineerd met de industriële uitstraling van staal vormt de rode draad doorheen deze

Nadere informatie

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf Duo keuken vanaf e 4.762,- Een topmodel! Deze Duo keuken is zodanig ontworpen dat de elementen vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden. De keuken bestaat uit een spoel- en kookgedeelte van 245 cm lang

Nadere informatie

Metaalglans MATERIALEN

Metaalglans MATERIALEN MATERIALEN Metaalglans 1 3 2 De keukens met een " metaallook " maken een glansrijke comeback. En meer dan ooit halen ze hun inspiratie uit de professionele en de industriële wereld. Tijdloze inox, elegant

Nadere informatie

archivering for the love of work

archivering for the love of work L archivering for the love of work Organiseer uw informatie Ondanks de digitale revolutie zijn er nog veel documenten te bewaren en te klasseren. Bovendien zijn papieren naslagwerken zoals catalogi, stalenboeken

Nadere informatie

Nuvola TV meubel voorbeelden

Nuvola TV meubel voorbeelden Nuvola TV meubel voorbeelden Nuvola maatwerk by Lundia Met Nuvola heeft Lundia een systeem ontwikkeld waar u optimale vrijheid heeft in uw ontwerp. Zowel voor de maatvoering als de kleuren en materialen.

Nadere informatie

De klasse van donker hout

De klasse van donker hout STIJL Donkere houtsoorten zijn weer helemaal in. Donker getinte eik, wengé en nog andere donkere houtsoorten verlenen een ontegensprekelijke klasse aan moderne keukeninterieurs. De afwisseling met de glans

Nadere informatie

Uflex 3 opslagsysteem

Uflex 3 opslagsysteem Uflex 3 opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UFlex 3 werd ontwikkeld met het oog op functionaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Het resultaat is een uniek opslagsysteem vervaardigd uit geanodiseerd

Nadere informatie

Checklist keuken op maat

Checklist keuken op maat Checklist keuken op maat 1. Stijl van uw keuken Naar welke stijl keuken gaat uw voorkeur uit? landelijk modern landelijk klassiek modern design Heeft u voorkeur voor gebruik van een bepaald materiaal in

Nadere informatie

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen.

IVAR KOOPHULP. UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. KOOPHULP IVAR UITVOERING: Massief grenen en verzinkt staal. AFWERKING: Onbehandeld grenen. ONDERHOUD: Kan worden behandeld met lak, lazuur, olie of was voor een duurzamer en makkelijker te onderhouden

Nadere informatie

Algemene hygiëne in de refter

Algemene hygiëne in de refter Algemene hygiëne in de refter hygiëne in de refters..docx: Versie: 01/09/2011 Pagina 1 van 6 REFTER: ALGEMENE MAATREGELEN Inleiding : De algemene regelgeving betreffende de hygiëne in een refter kan teruggevonden

Nadere informatie

PRAKTISCH. Schuifdeuren:

PRAKTISCH. Schuifdeuren: PRAKTISCH Schuifdeuren: Schuifdeuren zijn vooral handig omdat ze geen plaats innemen en om kasten of bergruimtes aan het zicht te onttrekken. Qua materiaal en stijl bestaat er een ruime keuze op de markt.

Nadere informatie

UFlex & intrarack opslagsysteem

UFlex & intrarack opslagsysteem UFlex & intrarack opslagsysteem Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Score stoelen UFlex & intrarack Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar UFlex 3 opslagsysteem

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT DE KAST

HAAL ALLES UIT DE KAST HAAL ALLES UIT DE KAST totale ontzorging: van opmeten tot monteren! 6 NIEUW! ZWEEFDEURKAST NEVADA 2 DRAAIDEURKAST 8 MIDTOWN Voorwoord Als professioneel slaapadviseur helpen we je graag bij het maken van

Nadere informatie

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9

Opslag. UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 5 Opslag UBeFlex opslagsysteem... 3 Wanden voor modulaire kasten... 9 UBeFlex opslagsysteem Het modulair opslagsysteem UBeFlex werd ontwikkeld met het oog op een zeer snelle montage, functionaliteit,

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS

GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS GEAU-VESTE KEUKEN DETAILS STANDAARD KEUKEN Alle appartementen worden opgeleverd met een complete keuken met kasten, keukenblad, kraan en inbouwapparatuur. Er kan gekozen worden voor een rechte of een hoekkeukenopstelling.

Nadere informatie

De verschillende stijlen

De verschillende stijlen Week 8 KEUKENMODULE De verschillende stijlen In Module 1 heb je geleerd welke interieurstijlen er allemaal zijn. Deze stijlen zien we natuurlijk ook in de keukens weer terug. Vaak zijn keukens iets minder

Nadere informatie

Technische richtlijnen

Technische richtlijnen Technische richtlijnen De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken naar boven toe

Nadere informatie

August Vordingstraat - Oostelijke muur Alle afmetingen in cm

August Vordingstraat - Oostelijke muur Alle afmetingen in cm pagina van 7 9-0-00 August Vordingstraat - Oostelijke muur 0000-087-636 ɻ pagina van 7 9-0-00 August Vordingstraat - Noordelijke muur 0000-087-636 ɻ pagina 3 van 7 9-0-00 August Vordingstraat - Plattegrond

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

MUNDI DECISION-MAKING

MUNDI DECISION-MAKING DECISION-MAKING Een geslaagd samengaan van functionaliteit en esthetiek. Mundi biedt het antwoordt op de concrete noden van de veeleisende gebruiker. Bladen in houtfineer of glas, met houten of metalen

Nadere informatie

LINE Zwart Zijde LAH

LINE Zwart Zijde LAH LINE Zwart Zijde LAH Technische fiche Het project De keuken Ontwerp Santos Afmetingen 10,17 m 2 Santiago de Compostela A Coruña - España T (34) 981 566 448 F (34) 981 573 737 santos@santos.es Indeling

Nadere informatie

HAAL ALLES UIT DE KAST

HAAL ALLES UIT DE KAST HAAL ALLES UIT DE KAST totale ontzorging: van opmeten tot monteren! 6 NIEUW! ZWEEFDEURKAST NEVADA 2 DRAAIDEURKAST 8 MIDTOWN Voorwoord Als professioneel slaapadviseur helpen we je graag bij het maken van

Nadere informatie

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation T F E W Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation FILEX Laptop-Tablet Trolley s voor het veilig opbergen en laden van Laptops

Nadere informatie

Schoonmaakrooster. Badkamer

Schoonmaakrooster. Badkamer Schoonmaakrooster Badkamer Dit schoonmaak rooster wordt u gratis ter beschikking gesteld door Regeltante en Iko. Het is ontwikkeld met het doel de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer bij

Nadere informatie

Inter IKEA Systems B.V Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen

Inter IKEA Systems B.V Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen Kookeiland Plaats van de stopcontacten en watertoevoerleidingen 1 Technische fiche: Kookeiland Welke referentiehoek kies ik om mijn keuken te monteren? A A B Klik op deze kast in de Home planner voor de

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm

325 kg 76 cm cm 71 cm 55 cm 72 cm 100 mm 125 mm INHOUD Mobiliteit... 2 XXL-Rehab opstap hulp... 2 XXL-Rehab rollator King... 3 XXL-Rehab Rollator Support... 5 XXL-Rehab looprek... 7 XXL-Rehab krukken... 9 MOBILITEIT XXL-REHAB OPSTAP HULP Technische

Nadere informatie

EKET KOOPHULP. opbergsysteem. ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek.

EKET KOOPHULP. opbergsysteem. ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek. KOOPHULP EKET opbergsysteem ONDERHOUD Schoonmaken doe je met een vochtige doek en wat mild schoonmaakmiddel. Afdrogen met een schone doek. VEILIGHEID Om te voorkomen dat de meubelen omkantelen, moeten

Nadere informatie

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. kast. altijd een.

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. kast. altijd een. Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info kast altijd een op maat Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen

Nadere informatie

Interpretaties van wit

Interpretaties van wit STIJL Bij deze smetteloze keukens primeren de witte tinten die een gevoel van rust en ruimte schenken. In deze ultra zen-sfeer, met hier en daar een vleugje metaal of kleur, streeft men steevast naar zuivere

Nadere informatie

Overzicht schoonmaaktaken Enabel-kantoren, Hoogstraat 147, 1000 Brussel. Beschrijving van de taken 1x/dag 1x/week 1x/maand 1x/kwartaal 1x/jaar

Overzicht schoonmaaktaken Enabel-kantoren, Hoogstraat 147, 1000 Brussel. Beschrijving van de taken 1x/dag 1x/week 1x/maand 1x/kwartaal 1x/jaar Beschrijving van de taken 1x/dag 1x/week 1x/maand 1x/kwartaal 1x/jaar BUREAUS: vóór 9 u De vingersporen op de deuren en de vlekken op de meubels De tapijten stofzuigen De stoelen onder de bureaus schikken

Nadere informatie

Rolluik transportwagens

Rolluik transportwagens Rolluik transportwagens De rolluik transportwagens vinden voornamelijk hun toepassing in de apotheek van het ziekenhuis, in de logistieke flow van en naar het OK en het transport van en naar de afdelingen.

Nadere informatie

PLANNINGGIDS KEUKENS. van begin. tot eind

PLANNINGGIDS KEUKENS. van begin. tot eind PLANNINGGIDS KEUKENS van begin Deze gids helpt je door alle stappen die je moet volgen, van het vinden van je voorkeurstijl en het opmeten van je IKEA keuken tot de planning, bestelling, levering en installatie.

Nadere informatie

Rolluik transport- en kastwagens

Rolluik transport- en kastwagens Rolluik transport- en kastwagens De rolluik transport- en kastwagens vinden voornamelijk hun toepassing in de apotheek van het ziekenhuis, in de logistieke flow van en naar OK en het transport van en naar

Nadere informatie

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014

IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014 IN 4 STAPPEN NAAR JE NIEUWE KEUKEN Planninggids 2014 IKBE14_METOD_planningguide_NL_R1.indd 1 24/04/2014 16:54:40 In 4 stappen naar je nieuwe keuken Deze brochure is je gids bij het opmeten, plannen, bestellen

Nadere informatie

op de elektrotoestellen van je keuken

op de elektrotoestellen van je keuken tot -2.500 op de elektrotoestellen je keuken Krijg een direkte korting op de elektrotoestellen bij aankoop uw keuken tot -2.500-800 - 1.200-1.500 op de elektrotoestellen voor een keuken 3.999 tot 5.999

Nadere informatie

TOT 5X SNELLERE INSTALLATIE. ClicBox. Keukencorpussen met een kliksysteem waarmee je altijd wint! PATENTED TECHNOLOGY

TOT 5X SNELLERE INSTALLATIE. ClicBox. Keukencorpussen met een kliksysteem waarmee je altijd wint! PATENTED TECHNOLOGY TOT 5X SNELLERE INSTALLATIE Keukencorpussen met een kliksysteem waarmee je altijd wint! UNICLIC-systeem De UNICLIC-technologie wit afwerkingskleur De UNICLIC-technologie is een tand en groef systeem die

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens Trendy keuken Het model dat alles slaat. Een trendy keuken 300 cm lang, half hoge kast met nis 88 cm koelkast daarboven een combinatie oven/magnetron en oven in één daarboven afgewerkt

Nadere informatie

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel 54 TERRA 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 TERRA 3 bladdecors ML MN RL Bruin Wit Amber notenhout 1 kleur glas GK Glanzend wit geëmailleerd 3 afwerkingen voor metalen onderstel MLSA MNSA RLSA Bekleed met melamine

Nadere informatie

Gasfornuizen 4-6 branders - oven

Gasfornuizen 4-6 branders - oven De Electrolux 700XP lijn bestaat uit modulaire kookapparatuur die ontworpen is om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van prestatie, energie besparing, veiligheid en ergonomie voor de middelgrote

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten

werken opbergen screens Zitten accessoires centrale & persoonlijke berging ladeblokken melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten werken centrale & persoonlijke berging opbergen screens Zitten ladeblokken accessoires melamine kasten roldeurkasten schuifdeurkasten draaideurkasten backbone 58 59 Om het maximale uit het ladeblok te

Nadere informatie

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij:

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij: e 2.669,- Spirit compact keuken Starterskeuken, maar toch al compleet met alles wat een ieder nodig heeft in de meest gebruikte ruimte, de keuken. Maatvoering 270 cm lang, zoals afgebeeld voor e 3.099,-.

Nadere informatie

Nuvola wandmeubel voorbeelden. Samen met u ontwerpen wij in 3d de perfecte kast. Nuvola maatwerk by Lundia

Nuvola wandmeubel voorbeelden. Samen met u ontwerpen wij in 3d de perfecte kast. Nuvola maatwerk by Lundia Nuvola wandmeubel voorbeelden Nuvola maatwerk by Lundia Met Nuvola heeft Lundia een systeem ontwikkeld waar u optimale vrijheid heeft in uw ontwerp. Zowel voor de maatvoering als de kleuren en materialen.

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Open staal - open/gesloten transport

Open staal - open/gesloten transport Open staal - open / gesloten transport - introductie Open staal - open/gesloten transport De volledige toeleveringsstroom van magazijn tot plaats van gebruik vereist het veelvuldig laden, herladen, opslaan

Nadere informatie

KASTEN EN HUN MATERIALEN. ROMPEN ( corpus )

KASTEN EN HUN MATERIALEN. ROMPEN ( corpus ) KASTEN EN HUN MATERIALEN ROMPEN ( corpus ) De rompkast of de corpus is het geraamte van een keuken en om die reden besteden wij zeer veel aandacht aan de stevigheid en kwaliteit ervan. Ze dient als basis

Nadere informatie

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY

Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY Technische richtlijnen INSPIRED BY QUALITY De eerste werkbladdampkap op 2 niveaus Uniek aan UP_SIDE is zijn werking op 2 niveaus: zowel op werkbladhoogte, naast een teppan yaki of lage pan, als uitgetrokken

Nadere informatie

ALTIJD EEN KAST OP MAAT!

ALTIJD EEN KAST OP MAAT! ALTIJD EEN KAST OP MAAT! totale ontzorging: van opmeten tot monteren! 6 NIEUW! ZWEEFDEURKAST NEVADA 2 DRAAIDEURKAST 8 MIDTOWN Voorwoord Als professioneel slaapadviseur helpen we je graag bij het maken

Nadere informatie

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES

V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES V1602 SYSTEEMBESCHRIJVING JB 2000 ACCESSOIRES UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB 2000 ACCESSOIRES Bij een verplaatsbaar wandsysteem horen natuurlijk ook verplaatsbare

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie