Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website"

Transcriptie

1 Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

2 Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat

3 Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat doet een ruimte met jou? Visueel en akoestisch comfort In-Zee zorgt voor de inrichting van ruimtes, zonder de functie van die ruimtes uit het oog te verliezen. We zijn niet alleen gespecialiseerd in wandbekleding, raamfolie en stofbedrukking maar ook in het ontwerp en de productie van akoestische panelen en ruimtedelers. Op die manier willen we dat onze inbreng voor iedereen te zien én te horen is.

4 In-Zee 3

5 Akoestiek Telefonerende collega s, spontaan overleg tussen kantoorgenoten, apparatuur die aanstaat: werknemers krijgen heel wat geluid te verduren op de werkvloer. Voor de productiviteit én het welbevinden van het personeel, is goede akoestiek van groot bedrijfsbelang. Of het nu gaat om een kantoor, een hotel, een restaurant of een openbare ruimte: ruimtes zijn belangrijk. Hun inrichting vervult een essentiële rol in de beleving van werk, onderling contact en persoonlijk welzijn. Een goed geluidklimaat verbetert de functie van iedere ruimte. Om die reden maken wij akoestische panelen en ruimtedelers. Deze absorberen het geluid en verminderen de nagalmtijd.

6 In-Zee 5

7 Swell Met keuze uit verschillende stoffen en verschillende designs biedt Swell een flexibele, visuele en functionele oplossing voor elk type ruimte. Het is mogelijk om het akoestische paneel Swell met diverse stoffen af te werken. Standaard is een open geweven akoestische stof die kan worden voorzien van een afbeelding, print, grafisch ontwerp of uni-kleur. Daarnaast kan het paneel Swell met verschillende meubelstoffen worden afgewerkt, zoals van Kvadrat, De Ploeg, Gabriel en Camira.

8 In-Zee 7

9 Disq Liever ronde vormen in plaats van strakke hoeken? Disq is een rond akoestisch paneel dat elke wand, en daarmee iedere ruimte, een zachte en vriendelijke uitstraling geeft. Disq is verkrijgbaar in verschillende diameters tot een maximum van 120 cm. Het ronde paneel heeft een dikte van 6 cm en wordt afgewerkt met een print of meubelstof.

10 In-Zee 9

11 Desk Waar meerdere mensen aan één bureau werken, daar zorgt Desk ervoor dat er rustig gewerkt kan worden. Desk is een akoestisch bureauscherm met een zeer hoge absorptiewaarde. De panelen, die eenvoudig te plaatsen zijn op en naast het bureau zorgen niet alleen voor meer privacy, maar ook voor een geordende aanblik omdat ze alle kabels verbergen. Desk wordt altijd op maat gemaakt en past op ieder bureau door de universele bevestiging. Door het paneel dicht bij de bron van het geluid te plaatsen is het effect maximaal. De vulling van de schermen wordt gemaakt van gerecyclede pet flessen.

12 In-Zee 11

13

14 In-Zee 13

15 Splitt Een prettige werkruimte heeft vaak alles te maken met ruimte voor jezelf. De vrijstaande wand Splitt is een akoestische wand die als scheidingspaneel los in de ruimte staat. Dat creëert niet alleen rust qua geluid, maar ook qua werken. Met een betere akoestiek en meer privacy biedt Splitt de ideale oplossing om een ruimte eenvoudig af te schermen. Hangend boven een kast wordt de ruimtedeler een baffle. In kantoortuinen is dit een goede oplossing om het geluid te remmen. Standaard wordt Splitt afgewerkt met een open geweven akoestische stof, die kan worden voorzien van een afbeelding, print, grafisch ontwerp of uni-kleur.

16 In-Zee 15

17

18 Splitt met wiel Splitt met voetplaat Splitt met ophangsysteem en draadspanner In-Zee 17

19 Call Rustig een telefoongesprek voeren. Je voor 100% op je werk concentreren. In open kantoorruimtes is dat vaak een uitdaging, maar het is niet onmogelijk. In-Zee ontwikkelde hiervoor Call, een systeem van akoestische wanden waarmee meerdere werkplekken eenvoudig veranderen in een concentratieplek of een callcenteropstelling. Call is een modulair systeem van op maat gemaakte wanden, zo zijn de wanden in iedere situatie met bestaand meubilair te integreren. De vulling van de wanden bestaat uit polyester wol en heeft een zeer hoge absorptiewaarde ( w=0,95).

20 In-Zee 19

21 Fuze De akoestiek van een ruimte laat zich op vele manieren leiden. Daarom bieden we ook plafondoplossingen. De akoestische plafondpanelen Fuze kunnen zwevend onder of strak tegen het bouwkundige plafond hangen. De panelen hebben een aluminium lijst van 50 mm diep en zijn met spots uitvoerbaar. Met de mogelijkheid om het paneel van een full colour afbeelding te voorzien, weet Fuze de akoestische én visuele mogelijkheden van het plafond optimaal te benutten.

22 In-Zee 21

23 Patch Ook harde vlakken zoals stalen kasten en glazen wanden kunnen door In-Zee akoestisch bewerkt worden. Patch bestaat uit rechthoekige panelen met een aluminium randafwerking. Afhankelijk van de ondergrond kunnen deze panelen met magneten of klittenband bevestigd worden. Naast een verbeterde akoestiek komt dit ook de privacy aanzienlijk ten goede.

24 In-Zee 23

25 Tone Met de akoestische wandbekleding Tone worden complete muren, inclusief de deuren, akoestisch afgewerkt. Met oog voor detail én met oog voor de ruimte. Zo worden bijvoorbeeld de kozijnen, schakelaars en contactdozen netjes uitgespaard en voor de visuele afwerking kan een passende afbeelding worden gekozen uit onze uitgebreide beeldbank.

26 In-Zee 25

27 Chat Soms zoeken we afzondering, juist om nader tot elkaar te komen. Met Chat wordt een intieme en geborgen ruimte binnen een grotere ruimte gecreëerd. Chat bestaat uit akoestische wanden en een akoestisch dak. Het is uitermate geschikt voor een kort werkoverleg, het doornemen van stukken of het voeren van een belangrijk telefoongesprek.

28 In-Zee 27

29 Ook goed om te weten: Onze wanden en panelen worden op maat gemaakt waardoor ze in iedere situatie kunnen worden geïntegreerd. Het kader van de wanden is van lichtgewicht aluminium, geanodiseerd of gelakt in grijs, zwart, wit of een kleur op aanvraag. De vulling van onze wanden bestaat uit wol dat is gemaakt van gerecyclede Pet flessen en hebben een zeer hoge akoestische waarde, tot w=0,95. De wanden worden afgewerkt met een print of project stof van o.a. Kvadrat, De Ploeg, Gabriel en Camira. Haal inspiratie uit onze beeldenbank of laat ons een ontwerp maken dat past bij het interieur.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen

Visueel Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Visueel en akoestisch comfort. Bekijk hier de complete collectie In Zee Akoestische meubelen Visueel Comfort Wandbekleding Raamfolie Lampenkappen Stofbedrukking In-Zee. Visueel en akoestisch

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955

We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 We can t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. Albert Einstein 1879-1955 Akoestiek in kantoorruimtes De opkomst van open en innovatieve kantoren is niet meer

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN ObiAcoustic AKOESTISCHE PANELEN AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden verandert in hoog tempo. De vraag naar

Nadere informatie

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN

AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN VOLG ONS OP: AKOESTISCHE WAND EN PLAFONDPANELEN MARVO AKOESTIEK akoestische oplossingen AKOESTISCHE WAND- EN PLAFONDPANELEN Het gebruik en de toepassingen van kantoorpanden veranderen in hoog tempo. De

Nadere informatie

Pagina 6. Pagina 26. Pagina 34. Pagina 42. Pagina 46. Whisper Lounge Whisper Desk Whisper Divider Whisper Divider Suspended

Pagina 6. Pagina 26. Pagina 34. Pagina 42. Pagina 46. Whisper Lounge Whisper Desk Whisper Divider Whisper Divider Suspended Pagina 6 Whisper Lounge Whisper Desk Whisper Divider Whisper Divider Suspended Pagina 26 Whisper Cloud Whisper Baffle Whisper Ceiling Whisper Box Pagina 34 Whisper Flex Whisper Cell Whisper Panel Whisper

Nadere informatie

MUTE PANEL - akoestische panelen

MUTE PANEL - akoestische panelen MUTE PANEL - akoestische panelen 29 MUTE PANEL MUTE PANEL 30 Een goede akoestiek is voor iedere werkomgeving van groot belang. Het verhoogt comfort en productiviteit en vermindert afleiding en stress.

Nadere informatie

Concentratieschermen

Concentratieschermen 08 Concentratieschermen 1 tafelschermen Anti spiekschermen Concentratieschermen Tijdelijk en permanent Maatwerk BASIC Effectief, praktisch & voordelig De Basic is het instapmodel anti spiekscherm van Didakta.

Nadere informatie

Brochure Stand Alone Januari 2014

Brochure Stand Alone Januari 2014 Brochure Stand Alone Januari 2014 Desk mate DESKMATE is de nieuwe generatie van akoestische oplossingen: praktisch en esthetisch voor uw bureau. Het liefl ijke wandje is mooi, praktisch en ecologisch.

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel

TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel 1 P a g i n a TECHNISCHE FICHE: D-SCREEN BASIC Akoestische bureau- en voetschermen volledig bekleed met textiel PRODUCTOMSCHRIJVING Om de akoestiek in kantoorruimtes te verbeteren, bieden de akoestische

Nadere informatie

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur Introductie Verwol Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds,

Nadere informatie

WERKPLEKAFSCHEIDINGEN

WERKPLEKAFSCHEIDINGEN WERKPLEKAFSCHEIDINGEN 3 1 tafelschermen 2 akoestiek scheidingswanden N YINK 1 tafelschermen COLOFON Werkplekafscheidingen is een uitgave van Nyink en zal regelmatig aangepast worden Nyink Haarstraat 1

Nadere informatie

Stand Alone Januari 2014

Stand Alone Januari 2014 Stand Alone Januari 2014 Structuur : Honinggraat Afwerking : Stof Lengte : 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 2000 Breedte : 800 / 900 Dikte : 35 mm Hoogte : 1200 mm Deskmate DESKMATE is de nieuwe generatie van

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

BEWAVE DE PLEK VAN RUST IN DE DRUKTE

BEWAVE DE PLEK VAN RUST IN DE DRUKTE BEWAVE DE PLEK VAN RUST IN DE DRUKTE ONTWERPSTUDIO EEN DIJK VAN EEN KEIZER BEWAVE In het kort: Een plek van rust in een drukke ruimte. Jij hebt even geen last van je omgeving en de omgeving niet van jou.

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner. Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden

PRODUCTOVERZICHT. PR-Runner.  Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden PRODUCTOVERZICHT Textielframes Behang Walltex Mobiele wanden Akoestische oplossingen Plafondelementen LED fotowanden ALUMINIUM PROFIELEN VOETEN Voet Ellips Voet Rechthoek Profielen/voeten Mobiele wanden

Nadere informatie

Aluminium textielframes

Aluminium textielframes Taal Met het aluminium textielframe laat je de emoties van de foto afspatten. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van de foto op een elegant doek, maar ook het strakke profiel geeft een fantastische

Nadere informatie

PR- R unner. Productoverzicht

PR- R unner. Productoverzicht PR- R unner Productoverzicht - Fotopanelen - Fotowanden - Walltex fotobehang - Scheidingswanden (gebogen & mobiel) - Deskdividers - Plafondelementen - LED plafonds-/wanden - Meubilair - Aluminium profielen

Nadere informatie

SDK MEER DAN OPBERGEN

SDK MEER DAN OPBERGEN SDK MEER DAN OPBERGEN PRODUCTBESCHRIJVING Bijzondere schuifdeurkast SDK is de ideale schuifdeurkast als u functioneel én sfeervol wilt opbergen en archiveren in open ruimtes. De kast opent en sluit geruisloos

Nadere informatie

d MUTE serie Rust doet wonderen.

d MUTE serie Rust doet wonderen. dutchcreen d MUTE serie Rust doet wonderen. Akoestiek is het geluid dat wordt weerkaatst door de wanden van een ruimte. Hoe harder een wand hoe meer weerkaatsing [reflectie] in de ruimte plaatsvindt. Een

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

Rondo Michiel van der Kley, 2012

Rondo Michiel van der Kley, 2012 Wijzigingsdatum: 23 januari 201 Omschrijving bestaat uit een serie gestoffeerde wanden waarmee ruimtes worden gecreëerd. De naam dankt dit concept aan de zachte, ronde hoeken waarmee de rechte delen zijn

Nadere informatie

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015

WORK_box modulair, plug & play workstation. Productinformatie juni 2015 WORK_box modulair, plug & play workstation De zakelijke vastgoedmarkt verandert sterk, naast de vele vierkante vrijstaande meters, is ook de dynamische en roulerende invulling van kantoorgebouwen een belangrijke

Nadere informatie

Akoestische systemen.

Akoestische systemen. Akoestische systemen www.caparol.be CAPAROL AKOESTISCHE SYSTEMEN AKOESTISCHE SYSTEMEN CapaCoustic VEELZIJDIG EN EFFECTIEF Snel en eenvoudig naar een betere geluidskwaliteit Zoekt u naar een oplossing om

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk

PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. studio petra vonk PLECTERE AKOESTISCHE OPLOSSINGEN studio petra vonk WAT is en wat doet het PLECTERE is een object gemaakt van wollen viltstroken waarmee akoestische scheidingswanden en roomdividers gemaakt kunnen worden.

Nadere informatie

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

PLAFONDS SYSTEMEN. Samen van idee tot werkelijkheid. ORCAL Canopy

PLAFONDS SYSTEMEN. Samen van idee tot werkelijkheid. ORCAL Canopy PLAFONDS SYSTEMEN Samen van idee tot werkelijkheid plafond PRODUCT 2010 ORCAL Canopy Creëer, Accentueer, Definiëer ORCAL CANOPIES zijn de metalen Canopies van Armstrong s uitgebreide assortiment van zwevende

Nadere informatie

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

Het wordt weer leuk op kantoor. Meer dan scheidingswanden. Hoe stil moet het zijn op kantoor? We leveren producten op maat

Het wordt weer leuk op kantoor. Meer dan scheidingswanden. Hoe stil moet het zijn op kantoor? We leveren producten op maat Het wordt weer leuk op kantoor We zien het als een uitdaging om voor iedere kantoorsituatie een passende oplossing te bieden. Bij FurnTraders vinden we dat ieder individu binnen het kantoor zou moeten

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE: D-ART Personalised design akoestische panelen met opdruk

TECHNISCHE FICHE: D-ART Personalised design akoestische panelen met opdruk 1 P a g i n a TECHNISCHE FICHE: D-ART Personalised design akoestische panelen met opdruk PRODUCTOMSCHRIJVING Met D-ART wordt kunst met akoestisch comfort verenigd. De akoestiek van elke ruimte kan hierbij

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

PRESENTATIE WINEA SONIC

PRESENTATIE WINEA SONIC PRESENTATIE "Perfect in vorm, hoogste functionaliteit en stabiliteit -!" Volledig akoestisch systeem in modern design met rondingen aan de buitenhoeken en een zeer stevige, verborgen aluminium frameconstructie,

Nadere informatie

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren Personaliseer uw muren INdoor MUREN PERSONALISEREN Het concept Imagewall biedt u een formule aan die exclusieve beeldintegratie binnen een bedrijfsinterieur,

Nadere informatie

Rust en ruimte op de werkplek

Rust en ruimte op de werkplek Rust en ruimte op de werkplek Regiobijeenkomst over Rust en Ruimte Iris de Been 7 december 2011 2 Drie centrale vragen 1. Hoe belangrijk zijn Rust en Ruimte op de werkvloer? 2. Hoe verhouden Rust en Ruimte

Nadere informatie

GELUID ONDER CONTROLE PRESENTATIE ERGO DIRECT - 22 MEI 2015

GELUID ONDER CONTROLE PRESENTATIE ERGO DIRECT - 22 MEI 2015 GELUID ONDER CONTROLE PRESENTATIE ERGO DIRECT - 22 MEI 2015 Rekening houden met akoestiek Waarom? Net als licht, lucht en warmte is akoestiek onderdeel van bouwfysica Bouwfysica wordt in ontwerp geregeld'

Nadere informatie

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht.

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht. Boldz Acoustics is gespecialiseerd in het ontwerpen van esthetisch mooie en stoere akoestische producten. De kennis om deze producten te ontwikkelen komt voort uit jarenlange ervaring in het akoestisch

Nadere informatie

Scheidingswanden. voor de administratieve werkplek

Scheidingswanden. voor de administratieve werkplek Scheidingswanden voor de administratieve werkplek Scheidingswanden: een eenvoudige, elegante en effectieve manier om uw werkruimte en uw kantooromgeving te verbeteren. Scheidingswanden bieden vele waardevolle

Nadere informatie

Last van galm? Een holle klank? Een echo?

Last van galm? Een holle klank? Een echo? Last van galm? Een holle klank? Een echo? Akoestische oplossingen die gegarandeerd werken! incatro.be Akoestiek verbeteren, met oog voor esthetiek Incatro is gespecialiseerd in ruimteakoestiek en geeft

Nadere informatie

Akoestische gordijnen

Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Met akoestische gordijnen kunt u ruimtes optimaliseren door de licht- en geluidsreflectie te controleren. In tegenstelling tot andere middelen voor geluidsabsorptie,

Nadere informatie

Foto credit : Architen Landrell Ltd

Foto credit : Architen Landrell Ltd Foto credit : Architen Landrell Ltd Absorptiecoëfficient Als ondersteuning voor communicatie of voor een persoonlijke inbreng is het mogelijk om op BARRISOL TREMPODESIGN foto s, beelden of motieven te

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

ordijn plisségordijn

ordijn plisségordijn ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi mellen rolgordijn paneelgordijn vo ordijn plisségordijn

Nadere informatie

Desk Mount (tbv voorzetwand) wit, zwart of zilver (per 2 stuks) 88.- hoekijzers tbv montage onder het blad (va 200cm 3 stuks!

Desk Mount (tbv voorzetwand) wit, zwart of zilver (per 2 stuks) 88.- hoekijzers tbv montage onder het blad (va 200cm 3 stuks! 116 STANDAARD Standaard voorzetwanden bestaan uit een houten kern met een afwerking van akoestische foam en stof naar keuze. De rand is mogelijk met gestikte zoom of ritssluiting in kleur. Standaard (2cm

Nadere informatie

NOVU - scheidingswanden

NOVU - scheidingswanden NOVU - scheidingswanden 11 NOVU Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met de NOVU serie is een ruimte in een handomdraai aan te passen naar eigen wens. Bijvoorbeeld het afschermen van een werkplek,

Nadere informatie

Naadloze akoestiek. OWAplan

Naadloze akoestiek. OWAplan Naadloze akoestiek OWAplan Naadloze akoestiek U weet als ontwerper dat steeds meer opdrachtgevers de voorkeur geven aan een naadloos plafond. En daar dient zich een dilemma aan. Hoe zijn een strakke vormgeving

Nadere informatie

De perfecte allround plafondoplossing

De perfecte allround plafondoplossing Sinfonia De perfecte allround plafondoplossing OWAlifetime collection Sinfonia 2 UITSTEKENDE akoestiek Zichtbaar Galm, rumoer, echo. Te veel geluid is niet prettig. Sinfonia zorgt ervoor dat geluid u niet

Nadere informatie

Te beginnen bij de vloer

Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Bedrijven profiteren van tevreden, gezonde werknemers Elk jaar raken er duizenden werkdagen verloren als gevolg van ziekteverzuim, wat resulteert in verloren

Nadere informatie

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden

new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden new ideas on_space Euro 100 -Systeem wanden _big entrance 02 uniek op maat flexibel Onze fraaie systeemwanden zijn op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig. Doordat er zo minder geluidsoverdracht

Nadere informatie

PLAFOND MET BREDE PANELEN

PLAFOND MET BREDE PANELEN PLAFOND MET BREDE PANELEN EIGENTIJDS DESIGN FLEXIBILITEIT IN ONTWERP EENVOUDIG DEMONTEERBAAR ONDERHOUDSVRIENDELIJK UITSTEKENDE AKOESTIEK BELGISCH KWALITEITSPRODUCT lcc-plafonds.be Brede panelen voor uw

Nadere informatie

TERIO PLUS zorgt voor rust en ruimte

TERIO PLUS zorgt voor rust en ruimte PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH Werk 2 Gewerbegebiet Sabower Höhe Technology-Straße 1 23923 Schönberg PALMBERG Büroeinrichtungen + Service GmbH Am Palmberg 9 23923 Schönberg Tel. +49 38828 38-0

Nadere informatie

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy

PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober OPTIMA Canopy PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy Oktober 2008 OPTIMA Canopy Creëer, Accentueer, Definieer Optima Canopy is een mineraal paneel met een convex of concave vorm of de vorm

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired

Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling. get inspired Geef uw hotel een onderscheidende uitstraling In Nederland alleen al hebben potentiële klanten de keuze uit duizenden verschillende hotels. Voor hoteleigenaren mwordt het dan ook een steeds grotere uitdaging

Nadere informatie

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz)

Akoestiek. In stilte beter werken. Absorptiecoëfficient (%) D20/20 D20/50 D20/100 D40/20 D40/50 D40/ Frequentie (Hz) Akoestiek Akoestiek is de wijze waarop geluid zich in een ruimte verspreidt. Een goede akoestiek zorgt voor rust iets wat in een werkomgeving essentieel is. Het nieuwe werken is kostenefficiënt, inspirerend

Nadere informatie

MOx Het facilitaire bureau

MOx Het facilitaire bureau MOx Het facilitaire bureau Markant 1 MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

AirPanel 1 zijde. w = 1

AirPanel 1 zijde. w = 1 AirPanel 1 zijde w = 1 AirPanel 1 zijde 600 x 600 mm, 1200 x 600 mm en 1200 x 1200 mm, fixatie met rails AKOESTISCH COMFORT De AirPanel panelen werden ontworpen om de nagalm te verlagen door het absorberen

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

Sinfonia. De perfecte allround plafondoplossing

Sinfonia. De perfecte allround plafondoplossing OWA Sinfonia De perfecte allround plafondoplossing Sinfonia Sinfonia is een mineraal plafondpaneel met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit, grijs, zwart of gekleurd vlies. Het is in meerdere

Nadere informatie

esthetisch AXAL Extra Microperforatie

esthetisch AXAL Extra Microperforatie AXAL Axal is één van de vele metalen plafondsystemen van Orcal. Het exclusieve, zelfcentrerend ontwerp zorgt voor een subtiele sponning tussen de panelen van 6 mm breed en 10 millimeter diep. Het gepatenteerde

Nadere informatie

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie.

Armaturen impressie Arno Kok Creatief Lichtadvies. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. Armatuur voor toilet, Q36 led module in opbouwversie. 9W, ledconverter in wit hoogglans kunststof opbouwhuis. De ledmodule is uit 1cm dik acrylaat Armatuur voor in de woonkamer2-voudige opbouwspot met

Nadere informatie

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer TST ROBUUST ONTWERP PRODUCTBESCHRIJVING TST bank kenmerkt zich door een sterk iconische vorm. Het robuuste ontwerp bevat zachte lijnen en is gecombineerd met een comfortabele meubelstof. TST serie is verkrijgbaar

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

Een uitgebreid beweg -

Een uitgebreid beweg - ULTROSIGN BINNEN-BEWEGWIJZERING Een uitgebreid beweg - wijzeringssysteem dat opgebouwd wordt uit geanodiseerd aluminium onderdelen, in combinatie met kunststof elementen. Makkelijk naar uw wens op te bouwen

Nadere informatie

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 -

- 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS AV - 4 - - 5 - - 2 - - 3 - AVITUS Medewerkers moeten overal kunnen werken, dat is de visie van de organisatie van morgen. Niet meer gebonden zijn aan één werkplek is een belangrijk gevolg daarvan.

Nadere informatie

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen,

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, TM Gispen TM Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl

Kliklijsten. Art LU5209. Geanodiseerd alu + acryl Art LU0209 Art LU5209 Art LU0309 Art LUS2319 20 mm + acryl 25 mm + acryl 30 mm 32 mm aluminium hebben een 45 graden hoek Ze worden geleverd met een transparante PCV-inlegvel. meegeleverd. Leverbaar in

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een

Markant MaX. Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een MAX Markant MaX Met MAX speelt Markant precies in op de behoefte van het moderne kantoor: een gezonde en actieve werkomgeving. Om medewerkers zo productief, efficiënt en plezierig mogelijk te laten functioneren

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen.

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CUBIC Gispen CubiC Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CubiC is een variabel programma waarmee een samenwerkplek

Nadere informatie

for contemporary living...

for contemporary living... for contemporary living... 1 2 Beleef het Luke home entertainment meubelconcept. Dit ontwerp staat voor tijdloos en innovatief design binnen het hedendaagse wooncomfort. Luke furniture creëert enkel met

Nadere informatie

L I V I N G O P T I O N S

L I V I N G O P T I O N S LIVING OPTIONS LIVING WALLS Ingenious Futuristic Surreal CALL US WHAT YOU LIKE Als marktleider op het gebied van traditionele wand eigenschappen als, design, akoestiek en brandwerendheid gaat Maars nu

Nadere informatie

PRODUCTFICHE SOUND INSPIRES DESIGN

PRODUCTFICHE SOUND INSPIRES DESIGN SURFACES DESIGN WANDPANELEN, SCHERMEN & BAFFELS Deze akoestische DESIGN oplossingen, special ontworpen door Julien Renault & Alain Berteau, bieden de (interieur)architecten creatieve vrijheid in hun akoestische

Nadere informatie

pag. 4 pag. 12 pag. 22 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34

pag. 4 pag. 12 pag. 22 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34 Collectie 2015 pag. 4 pag. 6-10 pag. 12 pag. 14-18 pag. 20 pag. 22 pag. 24 pag. 26 pag. 28-30 pag. 32 pag. 34 2 De producten uit deze collectie kunnen desgewenst worden uitgevoerd in Foam Fabrics. Dit

Nadere informatie

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH TM TM BUREAU S Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Brillianto. Voor optimale ruimteakoestiek

Brillianto. Voor optimale ruimteakoestiek OWA Brillianto Voor optimale ruimteakoestiek Brillianto Brillianto is een mineraal plafondpaneel met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit vlies. Het is in twee absorptiewaarden verkrijgbaar:

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

VEILIG De stalen romp en deuren zijn inbraak- en brandvertragend. Hierdoor worden uw bezittingen veilig opgeslagen.

VEILIG De stalen romp en deuren zijn inbraak- en brandvertragend. Hierdoor worden uw bezittingen veilig opgeslagen. 2-STORE markant 2-STORE De Markant 2-Store schuifdeurkast zorgt voor een geordend en sfeervol kantoor. De geraffineerde perforatie van de schuifdeuren en de geluidsdempende foam leveren een belangrijke

Nadere informatie

Productcatalogus.

Productcatalogus. Productcatalogus www.heatfun.eu Infrarood paneel plus LED comfortpanels Infrarood paneel Infrapanel www.heatfun.eu Verwarm & verlicht daar waar de behoefte bestaat! Toepassing De HeatFun producten zijn

Nadere informatie

www.markantoffice.com 2-STORE markant office furniture MARKANT 2-STORE De Markant 2-Store schuifdeurkast zorgt voor een geordend en sfeervol kantoor. De geraffineerde perforatie van de schuifdeuren en

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

FLEX ACCESSOIRES. Maakt uw werkplek compleet Werken

FLEX ACCESSOIRES. Maakt uw werkplek compleet Werken FLEX ACCESSOIRES Maakt uw werkplek compleet 106 107 Flex accessoires Memory unit met 4 geheugens en display 8.- Kabelkorf 49cm wit, alu 1.- Kabelkorf 79cm wit, alu.- Office power dock 2x stroom 8.- Kabelgoot

Nadere informatie

Desktop Januari 2014

Desktop Januari 2014 Desktop Januari 2014 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fijne en lichte aluminium profielen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig plaats in en optimaliseren

Nadere informatie

Prijslijst. Akoestiek zoals het hoort. 2014 Prijzen zijn in Euro s en excl. BTW geldig vanaf 1 jan. 2014 t/m 31 dec. 2014 Veranderingen voorbehouden

Prijslijst. Akoestiek zoals het hoort. 2014 Prijzen zijn in Euro s en excl. BTW geldig vanaf 1 jan. 2014 t/m 31 dec. 2014 Veranderingen voorbehouden WAND- EN PLAFONDPANELEN Akoestiek zoals het hoort Prijslijst 2014 Prijzen zijn in Euro s en excl. BTW geldig vanaf 1 jan. 2014 t/m 31 dec. 2014 Veranderingen voorbehouden I - opstelling L - opstelling

Nadere informatie

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm)

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) 13&9 K L Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) Trigon A B kern A B K L M N 18mm 71-80cm 66-75cm 81cm 182cm 72cm

Nadere informatie

SONICO MOBIELE WANDEN

SONICO MOBIELE WANDEN SONICO MOBIELE WANDEN Onbegrensde flexibiliteit Mobiele wanden zijn niets nieuws; ze bestaan al bijna net zo lang als Espero. Met mobiele wanden kunnen ruimtes tijdelijk opgesplitst, vergroot of verkleind

Nadere informatie

Picture Hanging Systems by fo r e s t

Picture Hanging Systems by fo r e s t Picture Hanging Systems by fo r e s t PHS (Picture Hanging Systems) bestaat uit een compleet assortiment van veilige, flexibele en elegante schilderij ophangsystemen. Inclusief een systeem met de mogelijkheid

Nadere informatie

Week 4 MATERIALENPLAN

Week 4 MATERIALENPLAN Week 4 MATERIALENPLAN Texturen In de vorige stap hebben we gekeken naar kleuren. Naast kleuren spelen materialen ook een belangrijke rol in je interieur. Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken

Nadere informatie

REKKENSYSTEMEN. Onze premisse: het meubilair aanpassen aan de omgeving. BibliDesign bvba info@biblidesign.be tel. 03/425 97 62

REKKENSYSTEMEN. Onze premisse: het meubilair aanpassen aan de omgeving. BibliDesign bvba info@biblidesign.be tel. 03/425 97 62 Integrale oplossingen Totaalprojecten die comfort, design en functionaliteit combineren met het creëren van de gewenste omgeving. Lockers Onze lockers zijn beschikbaar in een uitgebreide selectie van uitvoeringen

Nadere informatie

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!! IMAGEWALL PERSONALISEER UW MUREN Plaats met Imagewall uw geliefkoosde foto van familie of hobby, een tijdloos beeld, op een muur van uw inkomhal, bureau, slaapkamer of leefruimte en BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie