IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF"

Transcriptie

1 LEIA

2 IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF KLEINE GROEPEN KAN WORDEN OPGESTELD, EN DIE TEGELIJKERTIJD STAPEL- EN KOPPELBAAR IS. LEIA HEEFT EEN EENVOUDIG ONTWERP MET ACHT VERSCHILLENDE AFWERKINGEN.

3

4 VOOR FLEXIBEL GEBRUIK Dankzij haar flexibele ontwerp is Leia gemakkelijk op te stellen wanneer u een vergaderzaal of leslokaal met stoelen moet vullen. Omdat de stoelen stapelbaar zijn, kunt u ze na de vergadering gemakkelijk op de bijbehorende transportwagen zetten zodat de ruimte meteen voor een ander doeleinde kan worden gebruikt.

5

6 Met Leia wilden we het Scandinavisch design tot het uiterste doorvoeren. Over alle lijnen is goed nagedacht voor een maximaal comfort. Leia is ergonomisch en comfortabel om op te zitten, en straalt tegelijkertijd een veelzeggend en tijdloos design uit. Bij Leia draait alles om de details. Ze is dan ook ontworpen als voor de hand liggende keuze voor moderne werkplekken en openbare ruimtes. Johan Larsvall, Nils Löventorn - Idesign

7

8 EEN COHERENT GEHEEL In een auditorium of aula komen mensen bijeen om samen iets nieuws te leren of te ervaren. Leia kan in zulke grotere ruimtes efficiënt worden opgesteld, waarbij de stoelen een coherent en uitnodigend geheel vormen zodat iedereen comfortabel kan zitten. Door de stoelen aan elkaar te koppelen ontstaat er een vaste oplossing op maat van diverse gebruikers. Bovendien kunt u ze gemakkelijk weer loskoppelen en zo nodig herschikken. Extra stoelen kunnen eenvoudig worden gestapeld en met de transportwagen worden weggereden.

9

10 VOOR ONTMOETINGSPLAATSEN Kantines en cafetaria s vereisen een coherente aanpak op het vlak van licht, geluid en kleur. Maar ook op het vlak van functie en design. Het moet gemakkelijk zijn om er orde te houden en iedereen moet er de ruimte hebben om te eten en gezellig bijeen te zitten. Leia leent zich perfect voor een gebruik in diverse opstellingen rond tafels of benches. Voor ruimtes waar mensen graag naast of tegenover elkaar zitten. Kleur en uitstraling dragen bij tot een speelse en gezellige omgeving. De duurzame kunststof zitschaal is eenvoudig af te vegen en schoon te houden.

11

12 KINNARPS COLOUR STUDIO Laat u inspireren door de unieke kleuren van de Kinnarps Colour Studio. Hier vindt u alles op het gebied van mooie, creatieve materialen (stoffen, leer, laminaat, fineer, metaal, acryl, kunststof en glas). Een duurzame collectie met een scala aan kleuren en patronen, die klassieke elegantie met de nieuwste trends combineert. Met de mooie accentkleuren kunt u verschillende tinten en materialen op elkaar afstemmen, zodat er een mooi geheel ontstaat. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om de juiste uitstraling voor uw omgeving te creëren.

13 KUNSTSTOF Spearmint Petrol Blauw Groen Oranje Goudgeel Rood Wit Zwart METAAL Wit Chroom Zilver Zwart MATERIALEN EN KLEUREN Met Leia beschikt u over eindeloze mogelijkheden om de juiste uitstraling voor uw omgeving te vinden. Hier vindt u de materialen en kleuren waaruit u kunt kiezen.

14 MET AANDACHT VOOR DUURZAAMHEID Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van de volledige productieketen voor Leia. Van de aankoop van grondstoffen en montage tot het transport en hergebruik van verpakkingen. In ons befaamd testlaboratorium zorgen we ervoor dat de stoel voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen. De materialen van de stoel kunnen bovendien worden gescheiden en gerecycleerd. Door de grote flexibiliteit en koppel- en stapelmogelijkheden van de stoel kan deze gemakkelijk op een steeds andere manier worden gebruikt, wat vooral interessant is wanneer de beschikbare ruimte voortdurend verandert. U kunt voor de zitting ook uit een aantal milieuvriendelijke stoffen (met Oeko-tex-keurmerk en EU Ecolabel) kiezen.

15 THE BETTER EFFECT Als u voor Kinnarps kiest, wordt u een cruciaal onderdeel van de kettingreactie. De keuze voor hoogwaardige oplossingen die worden gekenmerkt door vakmanschap, samenwerking en ergonomie is een keuze voor een gezonder, tevredener en productiever team. Het is een keuze voor succesvoller en duurzamer zakendoen. Alles draait om THE BETTER EFFECT.

16 DIVERSE ONDERSTELLEN Het basisontwerp van de zitschaal van Leia blijft hetzelfde, ongeacht het onderstel dat u kiest (met 4 poten, SLEDGE, en XBASE, of als barkruk in twee hoogtes). Stuk voor stuk met een andere uitstraling en geschikt voor diverse toepassingsgebieden. 4 POTEN Elegant onderstel met metalen poten (zwart, wit, zilver of chroom). Uitgerust met kunststof glijders voor gebruik op zachte oppervlakken en een aangenaam geluidsniveau (vilten glijdoppen in optie). Koppelbaar en stapelbaar (bijpassende transportwagen beschikbaar). SLEDGE Elegant onderstel in draadstaal (zwart, wit, zilver of chroom). Uitgerust met kunststof glijders voor gebruik op zachte oppervlakken en een aangenaam geluidsniveau (vilten glijdoppen in optie). Koppelbaar en stapelbaar (bijpassende transportwagen beschikbaar). BARKRUK LAAG Barkruk met onderstel in draadstaal en metalen voetensteun (zwart, wit, zilver of chroom). Voor een tafelhoogte van 900 mm. Uitgerust met kunststof glijders voor gebruik op zachte oppervlakken en een aangenaam geluidsniveau (vilten glijdoppen in optie). Is ook stapelbaar. BARKRUK HOOG Barkruk met onderstel in draadstaal en metalen voetensteun (zwart, wit, zilver of chroom). Voor een tafelhoogte van mm. Uitgerust met kunststof glijders voor gebruik op zachte oppervlakken en een aangenaam geluidsniveau (vilten glijdoppen in optie). Is ook stapelbaar. XBASE MET WIELEN Praktische 5-armige stervoet in kunststof (zwart). Met wielen om gemakkelijk dicht bij de tafel te raken. Wielen zonder remmen (zwart) standaard inbegrepen, wielen met remmen (zwart) of glijdoppen in optie.

17 OPTIES U kunt uit diverse functionele opties kiezen om uw Leia zo goed mogelijk uit te rusten. ARMLEGGER In het geval van de Leia met 4 poten of sledge kunt u voor armleggers kiezen. De armleggers geven een comfortabele ondersteuning. Het armleggerkussen is afgewerkt met zwarte of witte kunststof. BEKLEED ZITKUSSEN U kunt op uw Leia een met stof bekleed zitkussen voorzien. Kies een stof uit ons Kinnarps Colour Studio- gamma die bij de kleur van de zitschaal past. WIELEN De Leia-stoel met XBASE is voorzien van wielen voor flexibel gebruik. Wielen zonder remmen (zwart) standaard inbegrepen, wielen met remmen (zwart) of glijdoppen in optie. KOPPELING Koppeling om verschillende Leia-stoelen gemakkelijk op een rij aan elkaar te koppelen (in geval van onderstel met 4 poten of sledge). Kan gemakkelijk worden aangebracht of verwijderd. TRANSPORTWAGEN Met een transportwagen kunnen (tot 30) stoelen gemakkelijk worden gestapeld en voor opberging worden verplaatst. Heeft vier wielen, waarvan er twee vergrendelbaar zijn.

18

19 LEIA 540 LEIA 540 US LEIA 540 A LEIA 540 A US LEIA 540 SLEDGE LEIA 540 SLEDGE US LEIA 540 A SLEDGE LEIA 540 A SLEDGE US LEIA 540 CFRAME LEIA 540 CFRAME US LEIA 540 XBASE5 LEIA 540 XBASE5 US LEIA 540 M SLEDGE LEIA 540 M SLEDGE US LEIA 540 H SLEDGE LEIA 540 H SLEDGE US Leia 540 / Leia 540 US / /485 5,6/6,1 Leia 540 A / Leia 540 A US / /485 6,2/6,7 205 Leia 540 SLEDGE / Leia 540 SLEDGE US / /485 7/7,5 Leia 540 A SLEDGE / Leia 540 A SLEDGE US / /485 7,7/8, /10/30 US 15/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* 15/10/30 US 10/10/20* Leia 540 CFRAME / Leia 540 CFRAME US / /485 8,2/8,7 4/8/8* Leia 540 XBASE5 / Leia 540 XBASE5 US Leia 540 M SLEDGE / Leia 540 M SLEDGE US Leia 540 H SLEDGE / Leia 540 H SLEDGE US / / ,2/8,7 450/ / /485 8,6/9,1 US 8** 450/ / /485 9,3/9,8 US 8** LEIA RUG Kunststof ZITTING Kunststof, bekleed zitkussen optioneel (US). ONDERSTEL Poedergelakt metaal (4 poten, sledge, c-frame, in zwart, wit en zilver), chroom XBASE Zwarte kunststof. Verstelbare zithoogte met gasveer. Wielen zonder remmen. ARMLEGGERS Beschikbaar voor stoelen met 4 poten of sledge. Armlegger in witte of zwarte kunststof ZITKUSSEN Zitkussen in kunststof met polyether en bekleed met stof OPTIE Bij stervoet: glijvoetjes in vilt, wielen met remmen. Andere onderstellen: glijvoetjes in vilt. Koppeling (RC1) beschikbaar voor onderstel met 4 poten en sledge. ACCESSOIRES Transportwagen (CHAIRTR01 / D-500) EENHEID mm. DESIGN Johan Larsvall, Nils Löventorn (Idesign). *Stapelbaar (vloer)/met transportwagen D-500/transportwagen CHAIRTR01 **Stapelbaar (vloer)

20 kinnarps.be KINNARPS GLOBAL RANGE & COMMUNICATIONS/1703 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

ONTWERP - KINNARPS STUDIO

ONTWERP - KINNARPS STUDIO XACT Xact 3 XACT De multifunctionele en ergonomische leerlingenstoel Xact is nu verkrijgbaar in twee maten - Xact en Xact Start. Dit betekent dat deze stoel in de hele school kan worden gebruikt: van

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

VOOR EEN ACTIEVE ZITHOUDING

VOOR EEN ACTIEVE ZITHOUDING CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella is een bureaustoel die speciaal voor u werd ontworpen. Wie u ook bent of waar u ook werkt, in deze unieke en innovatieve stoel zit u altijd comfortabel. Hij

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 De bureaustoelen van de productlijn 8000 hebben hetzelfde ontwerp en grotendeels dezelfde onderdelen als de productlijn 6000. Het verschil zit in het neigmechanisme.

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

Een stoel die functie en esthetiek combineert op vanzelfsprekende, maar niettemin innovatieve wijze. Daniel Figueroa. 4 Salida

Een stoel die functie en esthetiek combineert op vanzelfsprekende, maar niettemin innovatieve wijze. Daniel Figueroa. 4 Salida S A L I D A 2 Esencia Salida 3 SALIDA De kruising van een degelijk technisch ontwerp met functionaliteit en esthetiek levert boeiende resultaten op. Uit die combinatie ontstaat iets unieks. De Salidabureau-

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8]

Plus[6] Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] & Plus[8] 2 Plus[6] & Plus[8] Plus[6] De beste manier om ergonomisch correct te zitten is ervoor te zorgen dat het lichaam in beweging blijft. Vindt u dat raar klinken? Dat is het niet. Plus[6]

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

Stapelstoelen met strakke belijning.

Stapelstoelen met strakke belijning. outline Stapelstoelen met strakke belijning. Strak en tijdloos van vormgeving, optisch licht en tot in detail afgewerkt. De vormgeving loopt consequent door in de functionele aspecten: dankzij de slanke

Nadere informatie

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Een tafel die dankzij haar intelligent ontwerp veel vormen kan aannemen. Ideaal voor individueel werk, spontane gesprekken. geplande vergaderingen. Dit tafelprogramma biedt

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON IS ONZE MEEST VEELZIJDIGE TAFEL. EEN COMPROMISLOZE SERIE WAARIN NIEUWE TECHNOLOGIE EN FUNCTIONALITEIT SAMENGAAN OM AAN DE BEHOEFTEN VAN HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST TE

Nadere informatie

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta.

DE BERLIJN. De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. DE KRACHT VAN CONTRASTEN 022M / 088M De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

giroflex 32 designed by Animos+Partner

giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 Automatisch in een comfortabele positie: dankzij het Giromove-synchroonmechanisme past de giroflex 32 zich bij het zitten altijd optimaal aan uw bewegingen

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M

022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur. Indrukwekkend, compleet en onweerstaanbaar. 022M DE BERLIJN De Berlijn zoekt de grens op van ergonomie, comfort & design. Laat u inspireren door het beste van Bèta. 022M / 088M DE KRACHT VAN CONTRASTEN De aantrekkingskracht van de Berlijn in uw interieur.

Nadere informatie

van der Laan HL Low Budgetlijn

van der Laan HL Low Budgetlijn Loodzetter 3 9502 EW Stadskanaal Tel 0599 620977 fax 0599 619625 www.kantoorvanderlaan.nl jwvdlaan@kantoorvanderlaan.nl D*C van der Laan HL Low Budgetlijn Serie 100 Prijslijst 2013/2014 Bureaustoel serie

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof. Rug kan uitgevoerd worden in. Net. Onderstel. Stapelbaar Niet stapelbaar Camiro Camiro, net Camiro, net met lumbaalsteun Camiro, gestoffeerd Bureaustoelen Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof work&meet draaistoelen, conferentiedraaistoelen Sledestoel Rug kan uitgevoerd worden

Nadere informatie

- de luchtkussen stoel

- de luchtkussen stoel - de luchtkussen stoel 5 Dubbele lucht 1. Luchtkussen zitting. 2. Ontwerp met speciale groeven waardoor de lucht kan circuleren. Samen vormen deze eigenschappen een unieke stoel. 2 - de luchtkussen stoel

Nadere informatie

Inspirerende ergonomie: Sedus match.

Inspirerende ergonomie: Sedus match. match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn te combineren met

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen. match

Bureau- en bezoekersstoelen. match Bureau- en bezoekersstoelen match Sinds ruim 130 jaar is Sedus een vooraanstaand ontwerper van bureaustoelen. Hierbij is het de kunst zowel toen als nu innovatief design, hoge productkwaliteit en milieubewustzijn

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

Prijslijst 9/2011. Geldig vanaf 1.9.2011 NL

Prijslijst 9/2011. Geldig vanaf 1.9.2011 NL Prijslijst 9/2011 Geldig vanaf 1.9.2011 NL Stoll Girolex AG, Zwitserland, editie 2011 M00050404 Inhoud Pagina girolex 10 5 girolex 12 6 girolex 13 8 girolex 15 12 girolex 16 14 girolex 17 18 girolex 18

Nadere informatie

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning

AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN. Kleurrijke verschijning _AHREND 190 1I AHREND 190, EEN KLEURRIJKE MANIER VAN ZITTEN De lendesteun geeft Ahrend 190 zijn karakteristieke uitstraling Kleurrijke verschijning De comfortabele Ahrend 190 vormt een kleurrijke aanvulling

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS IS DE RUGGENGRAAT VAN HET KANTOOR. EEN COMPLEET GAMMA TAFELS VOOR DE HEDENDAAGSE WERKOMGEVING. MET DE BUREAUS, BENCHES EN VERGADERTAFELS KUNT U HET TOTALE PROJECT UNIFORM

Nadere informatie

Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling.

Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling. nooi Revolutionair eenvoudig: de nooi framekoppeling. Net zo eenvoudig als intelligent. Net zo ongecompliceerd als snel. Net zo esthetisch als helder. nooi de zaalstoel met framekoppeling. Op- en afbouwen

Nadere informatie

Pulse(rend) management.

Pulse(rend) management. Pulse(rend) management. Hoogwaardig, comfortabel en uiterst vatbaar voor verandering: zo presenteert zich, de stoel voor het hogere communicatiebereik. De combinatie van vormcitaten uit de jaren 60 van

Nadere informatie

Serienummer 6402 / 6502 FIVER

Serienummer 6402 / 6502 FIVER Serienummer 6402 / 6502 FIVER Model 6502 / 31ZW ERGONOMIE ZONDER COMPROMISSEN Fiver is uitgerust voor een optimale ergonomie en is duidelijk onderscheidend in haar prijsklasse. Het gebruiksgemak illustreert

Nadere informatie

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009

Het KOPLUS merk is opgericht in 2009 01 Eindeloze creativiteit Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de wens om te veranderen en het nastreven van perfectie. Constante verbeteringen voor een betere leefomgeving. We volgen onze hoofdontwerper

Nadere informatie

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in.

Bureaustoelen. Sledestoel. Rug kan uitgevoerd worden in Net Stof Stof hoog Stof hoog met hoofdsteun. Rug kan uitgevoerd worden in. De stoelserie is zeer gebruiksvriendelijk. De serie is speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek waar meerdere gebruikers dezelfde stoel gebruiken. Om die reden beschikt de bureaustoel over een synchroon

Nadere informatie

HÅG Futu Mesh. Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten maar voor beweging en variatie

HÅG Futu Mesh. Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten maar voor beweging en variatie HÅG Futu Mesh Ons lichaam is niet gemaakt om stil te zitten maar voor beweging en variatie To make the world a better place to sit is de missie van HAG. HÅG ontwikkelt zitoplossingen die ons stimuleren

Nadere informatie

Plaats accenten in de ruimte.

Plaats accenten in de ruimte. sign_2 Plaats accenten in de ruimte. Het nieuwe multifunctionele stoelprogramma sign_2 is meer dan alleen maar een facelift van de succesvolle stoelklassieker sign. Als modern redesign verenigt het programma

Nadere informatie

WERKEN ZITTEN OPBERGEN SCREENS ACCESSOIRES BUREAUSTOELEN MANAGEMENTSTOELEN BEZOEKER- EN ZAALSTOELEN VERGADERSTOELEN DESIGNSTOELEN

WERKEN ZITTEN OPBERGEN SCREENS ACCESSOIRES BUREAUSTOELEN MANAGEMENTSTOELEN BEZOEKER- EN ZAALSTOELEN VERGADERSTOELEN DESIGNSTOELEN WERKEN OPLOSSING OSSING VOOR WERKEN & RELAXEN ZITTEN BUREAUSTOELEN MANAGEMENTSTOELEN OPBERGEN BEZOEKER- EN ZAALSTOELEN VERGADERSTOELEN DESIGNSTOELEN SCREENS ACCESSOIRES 78 79 LUCA LUCA 329 De Luca serie

Nadere informatie

www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen.

www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen. www.meinema.nl 020-3118396 paro Gezond zitten. Meer bewegen. paro_net paro_net en paro_business: de allrounders onder de bureaustoelen. De paro_business is voorzien van een comfortabele gestoffeerde rugleuning,

Nadere informatie

S E R I E [ E ] O N E

S E R I E [ E ] O N E SERIE [E] ONE 2 Serie [e] one Serie [e] one 3 SERIE [E] ONE Serie [e] one biedt u veel opties en een grote keuzevrijheid om uw eigen oplossing te creëren. Bovendien werd Serie [e] one aangevuld met nog

Nadere informatie

aluform_3. De innovatieve klassieker.

aluform_3. De innovatieve klassieker. aluform_3 aluform_3. De innovatieve klassieker. 1983 het begin van één van de meest succesvolle projectstoelen series bij Wiesner-Hager, qua tijdloze vormgeving, hoog kwaliteitsniveau, uitmuntend zitcomfort

Nadere informatie

De populairste bureaustoel van Wiesner-Hager

De populairste bureaustoel van Wiesner-Hager paro_2 De populairste bureaustoel van Wiesner-Hager Met meer dan 350.000 verkochte exemplaren is paro de populairste bureaustoel van Wiesner- Hager. paro_2 is de geüpdate versie van deze bestseller. paro_2

Nadere informatie

Your Assembly Workspace Partner

Your Assembly Workspace Partner Creëer jouw bureau op maat met deze BUREELOPLOSSINGEN Your Assembly Workspace Partner Uw partner voor een ergonomische bureelinrichting Inhoud In deze folder: Burelen p 1 Zit-sta p 2 Schermarmen p 3 Stoelen

Nadere informatie

KLASSIEKERS KLASSIEK- ERS KLASSIEKERS KLASSIEKERS KLASSIEK-

KLASSIEKERS KLASSIEK- ERS KLASSIEKERS KLASSIEKERS KLASSIEK- KLASSIEKERS IEKERS KLASSIE KLASSIEKERS IEKERS KLASSIE GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie

Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Ahrend 250 Mensen Meubilair dat u motiveert en een goed gevoel geeft Flexibel werken ongeacht waar, wanneer, hoe en met wie Planeet Efficiënt gebruik van de ruimte voor minder CO 2 uitstoot Langer productleven

Nadere informatie

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL NEXUS 2 Nexus Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen,

Nadere informatie

Veo. Veo. Concentratie op het wezenlijke met een groot zitcomfort. Het design straalt het feelgood-effect perfect uit.

Veo. Veo. Concentratie op het wezenlijke met een groot zitcomfort. Het design straalt het feelgood-effect perfect uit. Concentratie op het wezenlijke met een groot zitcomfort. Het design straalt het feelgood-effect perfect uit. BASISUITVOERING Bureaustoelen Functionaliteit Lichaamsgewichtsinstelling - Puntsynchroonmechanisme

Nadere informatie

5 Kunstlederen zitting (PVC) 7 V Rug en zitting in echt leder (alleen zitting 60,-) 8 V Kledinghanger RVS

5 Kunstlederen zitting (PVC) 7 V Rug en zitting in echt leder (alleen zitting 60,-) 8 V Kledinghanger RVS MW OS1001NPR Bureaustoel 777NPR voorzien van: Netto prijs Donati Tension Synchroonmechaniek 475,00 Schuifzitting 10 cm instelbaar In hoogte en diepte verstelbare lendesteun In hoogte, breedte (36-51 cm)

Nadere informatie

HÅG SoFi Mesh. Ons lichaam is niet gemaakt om te stil te zitten maar voor beweging en variatie

HÅG SoFi Mesh. Ons lichaam is niet gemaakt om te stil te zitten maar voor beweging en variatie HÅG SoFi Mesh Ons lichaam is niet gemaakt om te stil te zitten maar voor beweging en variatie HAG heeft een passie voor bewegen. Beweging is natuurlijk, essentieel, comfortabel en gezond. Als we lopen

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

KLASSIEKERS KLASSIEK- ERS KLASSIEKERS KLASSIEKERS KLASSIEK-

KLASSIEKERS KLASSIEK- ERS KLASSIEKERS KLASSIEKERS KLASSIEK- KLASSIEKERS IEKERS KLASSIE KLASSIEKERS IEKERS KLASSIE GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table

Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table Stoelen, barkrukken en bistrotafels meet chair & table Voorsprong door communicatie. Dat de mens een communicatief wezen is, is al een succesfactor gebleken in de evolutie. Ook de moderne economie die

Nadere informatie

De hoogte van de rugleuning kan met een eenvoudige druk op de knop ingesteld worden.

De hoogte van de rugleuning kan met een eenvoudige druk op de knop ingesteld worden. rh activ De RH Activ is zo n beetje ons basismodel geworden. Hij is echter verre van standaard. De RH Activ is een ergonomisch doordachte en flexibele stoel, die erg gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk

Nadere informatie

yuno, het slimme alternatief voor de klaptafel.

yuno, het slimme alternatief voor de klaptafel. yuno yuno, het slimme alternatief voor de klaptafel. In grote (vergader-)ruimtes worden bijzonder hoge eisen gesteld aan een efficiënte handling van tafels en stoelen. De stapeltafel yuno werd speciaal

Nadere informatie

De BIOSWING 6-Serie. Overzicht. Kort overzicht van de kenmerken. BIOSWING 650 IQ S Netz. Bureaustoelen. Bestseller. 1.531,00 (excl.

De BIOSWING 6-Serie. Overzicht. Kort overzicht van de kenmerken. BIOSWING 650 IQ S Netz. Bureaustoelen. Bestseller. 1.531,00 (excl. De BIOSWING 6- Overzicht Kort overzicht van de kenmerken Bureaustoelen BIOSWING 650 IQ S Netz 1.51,00 (excl. BTW) Netz Zwart KR716-10 Synchromechaniek met weerstandsinstelling van 50 tot 150 kg Zitting

Nadere informatie

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32

ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd : :32 ayo Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 1 27.07.10 17:32 Klimaatcomfort.Optische transparantie met superieure ergonomie. Folder_Ayo_12stg_RZ_NL.indd 2-3 27.07.10 17:32 Zit. Past. Is luchtig. Zit: Vloeiende contouren,

Nadere informatie

GREAT FURNITURE SOLUTIONS

GREAT FURNITURE SOLUTIONS COLLECTIE 2015/2016 GREAT FURNITURE SOLUTIONS Kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid; dat is waar Vandersluis voor staat en dat is wat u van ons mag verwachten. Vandersluis is dan ook niet voor niets

Nadere informatie

Bestel de Alpha stoelen bij Meinema tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen. ALPHA

Bestel de Alpha stoelen bij Meinema tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen. ALPHA Bestel de Alpha stoelen bij Meinema tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen. ALPHA ALPHA ALPHA A A ALPHA ALPH HA ALPHA ALPH GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit,

Nadere informatie

De RH Support is ook leverbaar in een ESDgoedgekeurde

De RH Support is ook leverbaar in een ESDgoedgekeurde RH Support RH Support is een serie stoelen die speciaal ontworpen is voor wie extra ontlasting van de rug en benen nodig heeft omdat hij of zij staand op verschillende hoogtes werkt. De stoel biedt traploos

Nadere informatie

Uitvoeringen eettafelonderstel en verlengblad. Prijsgroep II Natuurlijk eiken Kernnoten. Wit laqué Grijs laqué

Uitvoeringen eettafelonderstel en verlengblad. Prijsgroep II Natuurlijk eiken Kernnoten. Wit laqué Grijs laqué now! dining VOOR DE MOOISTE HOOFDZAAK TER WERELD. Omdat eten een plezier is, maakt now! er wat van in jouw eethoek of in jouw woonkeuken. Met royale tafelbladen en comfortabele sledepootstoelen. Met hout,

Nadere informatie

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt.

House of Dutchz, de collectie waar u zich direct bij thuis voelt. We omringen ons er dagelijks mee: de lekkerste koffie, de mooiste kleding, een stijlvolle tas, of mooi design. Kortom, we halen graag het beste uit het leven. House of Dutchz presenteert met trots zijn

Nadere informatie

SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SA

SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SA SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SAR I SARI SARI SA GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

Witteveen Projectinrichting, Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-496 5030, info@witteveen.nl www.project-inrichting.nl + www.vergadertafel.

Witteveen Projectinrichting, Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-496 5030, info@witteveen.nl www.project-inrichting.nl + www.vergadertafel. 16 Witteveen Projectinrichting, Ouderkerk a/d Amstel Tel: 020-496 5030, info@witteveen.nl www.project-inrichting.nl + www.vergadertafel.info Ervaar RBM Noor Een lichte en vrolijke collectie kantine- en

Nadere informatie

SNELLEVER ASSORTIMENT

SNELLEVER ASSORTIMENT SNELLEVER ASSORTIMENT. arbo goedgekeurde stoelen (NEN-EN-1335, NPR-1813, EN-1728) 5 jaar garantie Levertijd 6 werkdagen. Aalsmeer praktisch en comfortabel Aalsmeer, specificaties: vanaf e 308,- Boxmeer,

Nadere informatie

Harde schaal, zachte kern.

Harde schaal, zachte kern. poi Harde schaal, zachte kern. De elegante schaalbouwwijze is kenmerkend voor poi. De schaal werkt omhullend en verschaft geborgenheid en bescherming. De zachte kern voelt uitnodigend en comfortabel aan.

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Ergonomische zitoplossingen Prijslijst 2014

Ergonomische zitoplossingen Prijslijst 2014 Ergonomische zitoplossingen Prijslijst 2014 Topclass Furniture Textiles Bruinbeekstraat 53 2820 Bonheiden T 015/28.63.63 F 015/28.63.64 W www.topclass-mechelen.be E info@topclass-mechelen.be Taboeretten

Nadere informatie

Mobiele tafels voor flexibele communicatie.

Mobiele tafels voor flexibele communicatie. n_table Mobiele tafels voor flexibele communicatie. De vele persoonlijke communicatievormen binnen een onderneming vragen om mobiele tafelsystemen die snel aan nieuwe situaties kunnen worden aangepast.

Nadere informatie

SNELLEVER ASSORTIMENT

SNELLEVER ASSORTIMENT SNELLEVER ASSORTIMENT. arbo goedgekeurde stoelen (NEN-EN-1335, NPR-1813, EN-1728) 5 jaar garantie Levertijd 7 werkdagen. Aalsmeer praktisch en comfortabel Aalsmeer, specificaties: stofgroep 1 standaard

Nadere informatie

update zitcultuur op zijn lichtst

update zitcultuur op zijn lichtst update zitcultuur op zijn lichtst update update, de lichte multifunctionele stoel voor optimale functionaliteit. Deze stoel oogt eenvoudige en heeft een bescheiden uitstraling, maar biedt door het hoge

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

ZINNIG ZITTEN GISPEN

ZINNIG ZITTEN GISPEN ZINN ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten, zitten

Nadere informatie

Bestel de Yuno tafels bij De Meubelmakelaar tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen YUNO

Bestel de Yuno tafels bij De Meubelmakelaar tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen YUNO Bestel de Yuno tafels bij De Meubelmakelaar tegen projectprijzen. Bekijk ook onze andere kantoormeubelen YUNO yuno, het slimme alternatief voor de klaptafel. In grote (vergader-)ruimtes worden bijzonder

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE DE STABIELE ZIT/STABUREAUS VAN [P]-SERIE ZIJN ONTWORPEN VOOR HET MODERNE FLEXIBELE BEROEPSLEVEN. ZE KUNNEN EENVOUDIG IN DE HOOGTE WORDEN VERSTELD, ZIJN BESCHIKBAAR IN VEEL

Nadere informatie

TERRAS- EN KANTINESTOELEN

TERRAS- EN KANTINESTOELEN 232 TERRAS- EN KANTINESTOELEN 233 Zitten 234 BAKHITA / OPEN Handig 4 poots model vervaardigd uit ijzersterk techno polymeer. De stapelbare Bakhita is geschikt voor binnen en buiten en leverbaar in 10 kleuren.

Nadere informatie

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN!

DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! NIEUWE PRODUCTEN 2018 DE CASALA FAMILIE IS GEGROEID MET MAAR LIEFST 12 NIEUWE PRODUCTEN! BOXTER ZETA SIËSTA LOUNGE TWIN EMO/COOPER SIËSTA IRIS NOA III LABDA FLIPTOP NOA I POLO BASSO STOELEN NOA I NOA III

Nadere informatie

NOA RAJA RAJA NOA RAJ A NOA RAJA NO

NOA RAJA RAJA NOA RAJ A NOA RAJA NO NOA RAJA AJA NOA RAJA RAJA NOA RAJ A NOA RAJA NO GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT

EEN STEVIGE LICHTGEWICHT HÅG CONVENTIO WING EEN STEVIGE LICHTGEWICHT OM GOED TE ZITTEN KUNT U BETER NIET STIL ZITTEN Zelfs als u stil zit zou u in beweging moeten zijn. Mensen brengen tot 80% van hun productieve tijd al zittend

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,--

Hoogeveen. De Hoogeveen, sterk in eenvoud. Vanaf 198,-- Collectie overzicht Hoogeveen De Hoogeveen, sterk in eenvoud Ondanks de gunstige prijsstelling is bij de ontwikkeling van de Hoogeveen geen enkele concessie gedaan ten aanzien van vormgeving en kwaliteit.

Nadere informatie

Cato Plus. Design: Klöber Design-Team

Cato Plus. Design: Klöber Design-Team Design: Klöber Design-Team De biedt door zijn comfortabele stoffering en zijn ergonomische eigenschappen een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Voor management, front- of backoffice en desk sharing. 73

Nadere informatie

IN PERFECTE HARMONIE.

IN PERFECTE HARMONIE. HÅG FUTU IN PERFECTE HARMONIE. HÅG Futu Communication is een strak vormgegeven en elegante bezoekersstoel - ontwikkeld als aanvulling op de HÅG Futu bureaustoel. De stoel is ontworpen voor kortere zitperiodes

Nadere informatie

Productinformatie PIT serie Design: Vepa R& D Team

Productinformatie PIT serie Design: Vepa R& D Team Productinformatie PIT serie Design: Vepa R& D Team Pagina 1 van 8 Ieder interieur, zakelijk of thuis, kan wat pit gebruiken! Dat is precies wat onze nieuwe Pit stoelencollectie toevoegt. De zitkuipen en

Nadere informatie

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Laboratorium Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Het werken in een laboratorium stelt eisen aan stoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor

Nadere informatie

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets.

BUREAU'S. Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus. Bench Duo bureaus Accessoires Bureausets. BUREAU'S Slinger verstelbaar Elektrisch verstelbaar Zit sta Hoekbureaus Directiebureaus De TUBE lijn bestaat uit een serie instelbare bureau's in 2 hoofdkleuren. Daarnaast zijn er, afhankelijk van de bladmaat

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED ZINN ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten, zitten

Nadere informatie

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar:

Onze filosofie OveR ergonomie De stoel biedt traploos verstelbare zit- en rughoekinstellingen. er zijn verschillende stervoetuitvoeringen leverbaar: RH Support RH Support is een serie stoelen die speciaal ontworpen is voor wie extra ontlasting van de rug en benen nodig heeft omdat hij of zij staand op verschillende hoogtes werkt. De stoel biedt traploos

Nadere informatie

SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SA

SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SA SARI SARI SARI SARI I SARI SARI SAR I SARI SARI SA GREAT FURNITURE SOLUTIONS Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast onze standaardoplossingen

Nadere informatie

giroflex 646 Stoll Giroflex AG

giroflex 646 Stoll Giroflex AG De nieuwe giroflex 646 is een verdere ontwikkeling van de bestseller giroflex 64. De uitstekende ergonomie van de 64-serie gaat hier samen met een eenvoudige, moderne vormgeving. De door Paolo Fancelli

Nadere informatie

Veo. Cato. Duera. Duera24. Ciello. Cato

Veo. Cato. Duera. Duera24. Ciello. Cato Van lichtgewicht tot krachtpatser. De gepatenteerde, uiterst nauwkeurige aanpassing van het lichaamsgewicht van 45-125 kg zorgt voor zitcomfort op maat. Ideaal voor desksharing. 88 BASISUITVOERING Bureaustoelen

Nadere informatie

topklasse voor cleanrooms

topklasse voor cleanrooms Cleanroom topklasse voor cleanrooms Het voorkomen van radioactieve besmetting van producten en processen is vooral in de micro electronica, farmaceutica, ruimtevaart, voedingsmiddelenindustrie even als

Nadere informatie

ConWork. Design: Jörg Bernauer. ConWork haalt met eenvoud de natuurlijkheid van het zitten terug - eenvoudig geniaal.

ConWork. Design: Jörg Bernauer. ConWork haalt met eenvoud de natuurlijkheid van het zitten terug - eenvoudig geniaal. Design: Jörg Bernauer ConWork haalt met eenvoud de natuurlijkheid van het zitten terug - eenvoudig geniaal. 16 BASISUITVOERING Bureaufauteuil Functionaliteit Armleuning Wielen - Synchroonmechanisme met

Nadere informatie