DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL"

Transcriptie

1 NEXUS

2 2 Nexus

3 Nexus 3 NEXUS De tafels van de Nexus serie vormen een natuurlijk onderdeel van een groter geheel, een soepele link tussen de noden van het individu en die van de groep. Losstaand of samen, uw bureau: mijn persoonlijke ruimte of onze gedeelde bench. Multifunctioneel. Gemaakt voor de creatieve werkomgevingen van vandaag en de nieuwe manier van werken: samenwerking, naast elkaar of tegenover elkaar. Flexibel, communicatief en sociaal. Ideaal voor dialoog, maar ook een plek waar u zich op uw eigen werk kan concentreren. Met mooie eigenschappen zodat ze perfect bij uw situatie en uw werkdag passen. DE MULTIFUNCTIONELE TAFEL De tafels van de Nexus serie kunnen eenvoudig worden aangepast aan hun functie en plaats. Het is een flexibele serie voor verschillende situaties, manieren van werken en werkomgevingen, en met zijn unieke kenmerken zeer geschikt voor de huidige manier van werken. De serie is ontwikkeld met flexibiliteit in het achterhoofd, waardoor Nexus eenvoudig kan worden veranderd van een oplossing voor individuele werkplekken naar een ruimte voor project- of teamvergaderingen. Hierdoor is deze serie ook geschikt voor de Activity Based werkplek, waarbij dezelfde tafel tijdens een werkdag door meerdere mensen in verschillende situaties kan worden gebruikt. Door het unieke Flexrail systeem voor de benches kunnen er zonder gereedschap accessoires worden toegevoegd. De bureaus kunnen worden gekoppeld, zodat er meer werkplekken naast en tegenover elkaar kunnen worden gecreëerd. Nexus heeft een geavanceerd ontwerp, met verschillende bovenbladen afgewerkt met aantrekkelijk fineer of stijlvol laminaat. U kan kiezen voor een bureau en bench in dezelfde afwerking zodat het meubilair een uniforme uitstraling krijgt. Nexus wordt gemaakt in onze eigen productiefaciliteiten, zodat wij het volledige proces onder controle hebben. Ons productieproces wordt uitgevoerd op een energie-efficiënte en milieuvriendelijke manier.

4 4 Nexus SLIMME OPLOSSINGEN VOOR VARIATIE Tegenwoordig wordt er veel in teams gewerkt. We vergaderen, bespreken, besluiten, inspireren en creëren samen waarde. Nexus is een ruimtebesparende oplossing op maat, waarbij u uit veel functionele werkoppervlakken kan kiezen. U heeft de mogelijkheid om vaste en verplaatsbare werkplekken te creëren. Zo ontstaat er een werkomgeving die zowel samenwerking als concentratie stimuleert, waar gedachten ideeën worden en gemeenschappelijke doelen het licht zien. Er ontstaat een creatieve omgeving die geschikt is voor het individu, het team en de groep.

5 Nexus 5 INDIVIDUEEL OF SAMEN

6 6 Nexus GEAVANCEERD ONTWERP Bij Nexus is gebruikgemaakt van weldoordachte details, die samen een functioneel geheel vormen. Bovendien zijn er talloze variaties mogelijk. Met verschillende uitvoeringen creëert u de perfecte omgeving voor uw werk. U kan kiezen uit elegant eiken-, beuken- of berkenfineer en tien mooie laminaatkleuren in combinatie met zwarte, witte of zilverkleurige poten. Altijd de perfecte balans tussen ontwerp en functie. Flexibel en op maat, met een karakter dat bij onze tijd past. De Nexus serie heeft een mooi design, waarbij de focus ligt op het creëren van een functionele werkplek die eenvoudig aan de werkzaamheden van die dag kan worden aangepast. Hiermee bieden we een oplossing voor de Activity Based werkplek. Per Enskär, International Product Manager Desk and Meetings

7 Ontwerp: Kinnarps Studio Nexus 7

8 8 Nexus

9 Nexus 9 BUREAU FUNCTIONALITEIT VOOR U De bureaus hebben allerlei slimme functies. Door de diverse opties voor het bovenblad en het onderstel zijn de bureaus makkelijk te plaatsen en eenvoudig met ander meubilair te combineren. De poten kunnen worden versteld zodat u altijd de juiste hoogte voor zittend werk kan instellen. Daarnaast zijn er talloze praktische opties, zoals scheidingswanden waarmee u uw eigen ruimte kan creëren. Een schuifbaar blad, uitsparingen voor kabels en kabelgoten werken kabels en contactdozen weg, zodat uw bureau er onberispelijk uitziet. De serie is zeer flexibel en u kan Nexus vrijstaand of gekoppeld in groepen gebruiken. Combineer de serie met een van onze ergonomische bureaustoelen om de beste werkplek voor u te creëren. Met de slimme koppelpoten kan u bureaus en bovenbladen koppelen, zodat er meer ruimte en nieuwe functies ontstaan. U kan elke opstelling voor uw team kiezen en het werkoppervlak opdelen met wanden in stof of acryl. SNELLE FEITEN BUREAUS Kies uit twee verschillende soorten poten in wit, zwart of zilver: - rechthoekig met vaste hoogte - vierkant met instelbare hoogte De bovenbladen zijn leverbaar in ongeveer 30 verschillende vormen. Lees meer op pagina 22. Drie soorten fineer en tien soorten laminaat. Schuifbaar blad en eenvoudige kabelgeleiding. Koppelbaar voor flexibele werkoppervlakken en plaatsing. De kabelgoot (zilver, zwart, wit) is in hoogte verstelbaar en kan eenvoudig aan beide kanten worden geopend. Aan te vullen met scheidingswanden. Leverbaar in stof in tien kleuren of in mat wit acryl.

10 10 Nexus NEXT OFFICE ACTIVITY BASED WORKING Met behulp van technologie kunnen we tegenwoordig werken waar en wanneer we willen. Persoonlijke werkplekken worden steeds minder gebruikt en in plaats daarvan is er een groeiende vraag naar flexibele werkomgevingen ingericht volgens de activiteit die er plaatsvindt. Daar vindt u een optimale balans tussen uw privéleven en het openbare leven, tussen vergaderingen en individueel werk, tussen concentratie en dialoog. De multifunctionele tafels van Nexus passen in uiteenlopende omgevingen, waarbij een tafel tijdens een werkdag door meerdere mensen kan worden gebruikt.

11 Nexus 11

12 12 Nexus

13 Nexus 13 BENCH VEEL BUREAUS IN ÉÉN De Nexus bench is een tafel die u kan aanpassen; een tafel die meerdere functies vervult en die u en uw team tijdens uw werkdag volgt, waarbij er aan de wisselende behoeften van individuen, de groep en het project wordt voldaan. Het unieke Flexrail systeem betekent dat u zonder gereedschap verschillende accessoires kan toevoegen en verwijderen. Dat kunnen bijvoorbeeld opzetwanden, contactdozen, scheidingswanden of beeld schermarmen zijn. Met de wanden kan een persoonlijke ruimte worden gecreëerd, voor werkzaamheden waarbij concentratie belangrijk is. Zonder wanden kan u een grotere ruimte creëren voor projectvergaderingen of teamwork. Met de praktische aanbouwbladen kan u extra werkruimte creëren. Alles heeft een functionele uitstraling, waarbij diverse mogelijk heden voor kabelgeleiding ervoor zorgen dat uw werkruimte is opgeruimd. Daarnaast zijn er verschillende opties om online aansluitmogelijkheden te gebruiken, geschikt voor de mobiele technologie van vandaag. Wanneer u een aanbouwblad toevoegt, biedt de bench meer ruimte, die kan worden gebruikt voor extra vergaderruimte, als uitbreiding van het werkoppervlak of als extra werkplek voor de mobiele werknemers. SNELLE FEITEN BENCH Met het Flexrail systeem kan u de bench aan de werkzaamheden aanpassen. Rechthoekige poten met vaste hoogte in wit, zwart of zilver. De bovenbladen zijn 700 mm of 800 mm diep. Lees meer op pagina 23. Drie soorten fineer en tien soorten laminaat. Schuifbaar blad en eenvoudige kabelgeleiding. Creëer meer ruimte met aanbouwbladen. Aan te vullen met scheidingswanden. Leverbaar in stof in tien kleuren of in mat wit acryl.

14 14 Nexus EENVOUDIG AANPASSEN Nexus is een flexibele, ruimtebesparende oplossing. Dat is handig in de huidige werkomgeving waar het aantal benodigde werkplekken vaak per week of zelfs per dag wisselt. Daarom zijn de tafels eenvoudig aan te passen aan het aantal medewerkers. Met het Flexrail systeem kan u de bench uitrusten met de accessoires die u nodig heeft om de juiste werkplek te creëren. Ze kunnen eenvoudig worden verwijderd om meer ruimte te creëren. Met Flexrail kan u de opzetwanden, scheidingswanden en beeldschermarmen zijdelings verplaatsen, zodat er meer werkruimte ontstaat.

15 Nexus 15

16 16 Nexus

17 Nexus 17 FUNCTIES & OPTIES FLEXRAIL Het unieke Flexrail systeem (leverbaar als optie) geeft de bench een geïntegreerde functionaliteit. Hiermee heeft u alle opties die u nodig heeft bij de hand, dus hoeft u niet te kiezen. U kan met een eenvoudige beweging van uw hand snel en zonder gereedschap accessoires zoals scheidingswanden of beeldschermarmen toevoegen en verwijderen. Bovendien kan u de accessoires ook onbeperkt verplaatsen met de rails van het Flexrail systeem. Optioneel kan u kiezen voor een eenvoudig toegankelijke contactdoos waarop u uw computer en andere technologie kan aansluiten. Niets ligt in de weg, alles heeft zijn eigen plek en is binnen handbereik wanneer u het nodig heeft. Zo kan u uw werkzaamheden uitvoeren; kleine of grote vergaderingen, projectvergaderingen, teamwork of uw eigen werk. Scheidingswand Voor het creëren van aangepaste, flexibele werk plekken. Verplaats zijdelings met het Flexrail systeem wanneer u meer of minder ruimte nodig heeft. Leverbaar met bekleding (Indus) of in mat wit acryl (scherm Nexus). Opzetwand Met opzetwanden kan u persoonlijke ruimte creëren wanneer u zich moet concentreren. Leverbaar met bekleding (Indus) of in mat wit acryl (scherm Nexus). Beeldschermarm Een scharnierende of draaiende beeldschermarm die eenvoudig aan de Flexrail kan worden bevestigd. Flexrail Intelligent systeem met drie rails waarmee u eenvoudig de benodigde accessoires kan toevoegen of verwijderen. Contactdoos Gemonteerd in het Flexrail systeem voor eenvoudige toegang tot voedings- en netwerkaansluitingen. Afdekplaat De afdekplaat zorgt voor een glad oppervlak. Hierdoor kan de tafel worden veranderd in een groot opper vlak voor vergaderingen of projecten.

18 18 Nexus FUNCTIES & OPTIES SCHUIFBAAR BLAD Een schuifbaar bovenblad (130 mm in diepte verstelbaar) geeft een mooie afwerking omdat kabels en aansluitingen eenvoudig kunnen worden weggeborgen. Kies voor een schuifbaar blad met kogellagers voor meer controle en een snelle vergrendeling. KABELGOOT VOOR BUREAUS In de kabelgoot kan u alle kabels en contact dozen wegwerken. Afgestemd op de kleur van de poten (zilver, zwart, wit). Kan op twee hoogtes worden ingesteld. Kan ook vanaf twee kanten worden geopend, voor eenvoudige toegang tot de kabels. De hoge randen houden de kabels op hun plek bij het openen. KABELGOOT VOOR BENCH Ruime, verstelbare kabelgoot (in zilver) waarin u alle kabels en contactdozen kan wegwerken. Kan aan één of beide kanten worden los gekoppeld voor eenvoudige toegang. AANBOUWBLAD De bench heeft een praktisch aanbouwblad. Dit betekent extra ruimte: een noodzakelijke toe voeging aan het werkoppervlak of een tijdelijke werkplek voor de mobiele werknemers. Wordt op de buitenste pooteenheid gemonteerd. Kan ook later worden gemonteerd. POTEN INSTELBARE HOOGTE Vierkante poten (50x50 mm in zilver, zwart, wit) met instelbare hoogte ( mm). Alleen geschikt voor bureaus. POTEN VASTE HOOGTE Rechthoekig gevormde poten (30x50 mm in zilver, zwart, wit), vaste hoogte (740 mm). Geschikt voor bureaus en benches. FRONTPANELEN Mooi ontworpen frontpanelen in fineer, laminaat of metaal, aangepast aan de afwerking van de poten en het bovenblad. Wordt onder het bovenblad gemonteerd. KOPPELPOOT BENCH Koppelpoot voor bench (standaard als er vier of meer tafels worden gekoppeld). Er is een verticale, in hoogte verstelbare kabelopbergbox voorzien om kabels eenvoudig weg te werken. Afgestemd op de kleur van de poten (zilver, zwart, wit). KOPPELPOOT BUREAU Koppelpoot voor bureaus, wordt gebruikt om tafels met een diepte van 800 mm in de lengte aan elkaar te koppelen. Leverbaar in zilver, zwart of wit.

19 Nexus 19 KABELOPBERGBOX Praktische kabelopbergbox van staal, die u met een magneet aan een van de tafelpoten kan bevestigen. Afgestemd op de kleur van de poten (zilver, zwart, wit). Kan ook later worden gemonteerd. OVALEN UITSPARING IN HET BOVENBLAD Met de uitsparing in het bovenblad kan u het bureau voorzien van accessoires, zoals scheidingswanden en beeldschermarmen. Bovendien kan u kabels praktisch wegwerken. Er kunnen maximaal drie ovalen uitsparingen per bovenblad worden voorzien, met uitsparingen langs de randen en een draaiende kunststof afdekking. UITSPARING IN HET BOVENBLAD MET AFGEWERKTE RAND De uitsparing in het bovenblad (alleen voor de bench) is midden in het bovenblad aangebracht. Deze wordt gebruikt om accessoires en kabels weg te werken. De uitsparing in het bovenblad heeft een afgewerkte rand die op de kleur van het bovenblad is afgestemd. INDUS SCHEIDINGSWAND IN STOF Indus kan als scheidingswand en als opzetwand worden geleverd en kan zowel op de bench als op de bureaus worden gebruikt. Leverbaar in tien kleuren in stof Delta. U kiest de bevestiging op basis van de functie en de plaatsing van het scherm. NEXUS SCHEIDINGSWAND IN ACRYL Opzetwand of scheidingswand in mat, wit acryl. Kan op een bureau of bench worden gebruikt. U kiest de bevestiging op basis van de functie en de plaatsing van het scherm. BEELDSCHERMARM Flexibele en verstelbare arm (zilver, wit) voor platte beeldschermen. Deze arm kan worden gedraaid voor optimale functionaliteit. Er kan ook een ipad-houder aan de arm worden toegevoegd. UITSPARING BOVENBLAD MET CONTACTDOOS Ronde uitsparing in het bovenblad met vierkant zilverkleurig frame en een zwarte contactdoos. Met vier gaten voor kabeldoorvoer. CONTACTDOZEN EN AANSLUITINGEN Deze powerbox heeft een aansluitpunt voor voeding, een netwerkaansluiting en een usb-poort. Daarnaast heeft de box een praktische kabelslurf. LADER MOBIELE TELEFOON Dit praktische draadloze laadstation (geplaatst in een ronde uitsparing in het bovenblad) betekent dat u uw mobiele telefoon kan opladen door uw telefoon op de eenheid te leggen.

20 20 Nexus MATERIAAL, BOVENBLAD EN POTEN LAMINAAT FINEER METAAL Eik Grijs eik Eik Zilvergrijs Berk Beuk Beuk Wit Walnoot Amouk Berk Zwart Wit Grijswit Lichtgrijs Zwart

21 Nexus 21 MATERIAAL, OPZETWANDEN EN SCHEIDINGSWANDEN INDUS SCHEIDINGSWAND Delta 6003 Beige NEXUS SCHEIDINGSWAND Delta 6006 Grijs Wit, mat 1 INDUS Beklede opzetwand voor montage op bureaus of benches. Aan te vullen met bevestigingen en hardware (voor uitsparing bovenblad). Bekleed in stof Delta. Delta 6008 Blauw Indus Delta 6018 Middenblauw Delta 6038 Lichtgrijs Indus 1800 Indus Delta 6076 Limegroen Indus us Delta 6081 Gebroken wit Delta 6084 Zandkleurig OPZETWANDEN Hoogte 377 mm. Hoogte boven bureaublad, 394 mm. Dikte 20 mm. VOORZETWAND Hoogte 595 mm. Hoogte boven bureaublad, 394 mm. Dikte 20 mm. SCHEIDINGSWAND Hoogte 342 mm. Hoogte boven bureaublad, 359 mm. Dikte 20 mm. Delta 6098 Donkergrijs Delta 6099 Zwart INDUS SCHEIDINGSWAND NEXUS SCHEIDINGSWAND OPZETWAND Dikte 20 mm, onderkant van multiplex, rotswol, stof. BEVESTIGING Het scherm wordt bevestigd met connectoren. 2 connectoren tot mm. 3 connectoren vanaf mm. TUSSENSCHOT Dikte 20 mm, onderkant van multiplex, rotswol, stof. BEVESTIGING Bevestigd met connector op de rand van de tafel en op de bovenkant van de tafel. SCHAAL 1:100. EENHEID mm. OPZETWAND Dikte 8 mm, acryl, mat wit. BEVESTIGING Het scherm wordt bevestigd met connectoren. 2 connectoren en mm breed. 3 connectoren vanaf mm. TUSSENSCHOT Dikte 8 mm, acryl, mat wit. Bevestigd met connector op de rand van de tafel en op de bovenkant van de tafel. SCHAAL 1:100. EENHEID mm. Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm Nexus Akrylskärm 2000

22 22 Nexus BUREAUS U kan het uitgebreide assortiment bovenbladen, in verschillende vormen en met diverse functies, op vele manieren combineren. U kan twee of meer tafels koppelen met behulp van verbindende pootframes. BUREAU Vaste hoogte 740 mm, instelbare hoogte mm A 168A 188A 208A A 169A 189A 209A D NEXUS BUREAU BOVENBLAD 23 mm, spaanplaat met houtfineer (beuk, berk, eik) en massieve rand of bovenblad in laminaat (eik, beuk, berk, lichtgrijs, wit, zwart, walnoot, grijswit, grijs eik, amouk) met rand in ABS. ONDERSTEL Keuze tussen twee verschillende pootvormen voor alle bovenbladen met vaste hoogte (740 mm) of instelbare hoogte ( mm). OPTIES Uitsparing bovenblad, frontpanelen, kabelgoot, kabelopbergbox, powerbox, CPU-houder, opzetwand, scheidingswand, beeldschermarm, contactdoos en lader voor mobiele telefoon. ONTWERP Kinnarps Studio. SCHAAL 1:100. EENHEID mm.

23 Nexus 23 BENCH Als het op bovenbladen voor benches aankomt, kan u kiezen uit tal van verschillende opstellingen en afmetingen. U kan de tafels ook aan elkaar koppelen voor nieuwe samenstellingen NEX NEX NEX4214 NEX1414 NEX1414 NEX2814 NEX NEX4214 NEX NEX1414 NEX1414 NEX2814 NEX2814 NEX4214 NEX NEX1614 NEX3214 NEX4814 NEX1614 NEX1614 NEX3214 NEX3214 NEX4814 NEX NEX1614 NEX1614 NEX3214 NEX3214 NEX4814 NEX NEX1416 NEX2816 NEX NEX1416 NEX1416 NEX2816 NEX2816 NEX4216 NEX NEX1416 NEX1416 NEX2816 NEX2816 NEX4216 NEX BENCH Vaste hoogte 740 mm NEX1616 NEX3216 NEX NEX1616 NEX1616 NEX3216 NEX3216 NEX4816 NEX NEX1816 NEX3616 NEX NEX1616 NEX1616 NEX3216 NEX3216 NEX4816 NEX Aanbouwbladen NEX1816 NEX1816 NEX3616 NEX3616 NEX5416 NEX5416 BT145 BT165 NEX1816 NEX1816 NEX3616 NEX3616 NEX5416 NEX5416 In bepaalde afwerkingen voldoet het product aan deze labels NEXUS BENCH BOVENBLAD 23 mm, spaanplaat met houtfineer (beuk, berk, eik) en massieve rand of bovenblad in laminaat (eik, beuk, berk, lichtgrijs, wit, zwart, walnoot, grijswit, grijs eik, amouk) met rand in ABS. ONDERSTEL Twee uitvoeringen van pooteenheden voor alle bovenbladen. Vaste hoogte 740 mm OPTIES Aanbouwblad, Flexrail, 500 uitsparing 1800 bovenblad, frontpanelen, kabelgoot, kabelopbergbox, powerbox, CPU-houder, opzetwand, scheidingswand, beeldschermarm, contactdoos en lader voor mobiele telefoon. ONTWERP Kinnarps Studio. SCHAAL 1:100. EENHEID mm.

24 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1505 ALLE INFORMATIE IS ONDERHEVIG AAN VERANDERINGEN

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS

WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS WORKSPACE SOLUTIONS NEXUS NEXUS IS DE RUGGENGRAAT VAN HET KANTOOR. EEN COMPLEET GAMMA TAFELS VOOR DE HEDENDAAGSE WERKOMGEVING. MET DE BUREAUS, BENCHES EN VERGADERTAFELS KUNT U HET TOTALE PROJECT UNIFORM

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS POLARIS IS EEN FLEXIBELE OPLOSSING DIE WORDT GEDEELD DOOR DE GROEP EN WORDT AANGEPAST AAN HET INDIVIDU EVENWICHTIGE GELUIDSNIVEAUS EN INDIVIDUELE WERKPLEKKEN In combinatie

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE

EEN STIJLVOLLE EN INTELLIGENTE KEUZE GAMMA[P] 2 Gamma[P] GAMMA[P] Scandinavisch ontwerp is tijdloos en vindt zijn oorsprong in onze liefde voor licht en de natuur. Ook de bureaus van Gamma[P] zijn in deze traditie ontworpen, met strakke lijnen,

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU

EEN COMFORTABEL GELUIDSNIVEAU ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo is een studietafel, ideaal voor die belangrijke dagen in het leven van leerlingen: de schooltijd! Een serie tafels die volledig op maat gemaakt is voor al hun gebruikers:

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE

WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE WORKSPACE SOLUTIONS [P]-SERIE DE STABIELE ZIT/STABUREAUS VAN [P]-SERIE ZIJN ONTWORPEN VOOR HET MODERNE FLEXIBELE BEROEPSLEVEN. ZE KUNNEN EENVOUDIG IN DE HOOGTE WORDEN VERSTELD, ZIJN BESCHIKBAAR IN VEEL

Nadere informatie

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5

Ontwerp: Kinnarps Studio. Oberon 5 OBERON 2 Oberon Oberon 3 OBERON Een tafel die dankzij haar intelligent ontwerp veel vormen kan aannemen. Ideaal voor individueel werk, spontane gesprekken. geplande vergaderingen. Dit tafelprogramma biedt

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON

WORKSPACE SOLUTIONS OBERON WORKSPACE SOLUTIONS OBERON OBERON IS ONZE MEEST VEELZIJDIGE TAFEL. EEN COMPROMISLOZE SERIE WAARIN NIEUWE TECHNOLOGIE EN FUNCTIONALITEIT SAMENGAAN OM AAN DE BEHOEFTEN VAN HET KANTOOR VAN DE TOEKOMST TE

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN TAFEL

CREËER UW EIGEN TAFEL COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE De vrijheid om te combineren en te kiezen. Vind de juiste salontafel voor uw behoeften, voor elke ruimte. Haar functie en uitstraling. Combineer de Combine salontafel

Nadere informatie

S E R I E [ E ] O N E

S E R I E [ E ] O N E SERIE [E] ONE 2 Serie [e] one Serie [e] one 3 SERIE [E] ONE Serie [e] one biedt u veel opties en een grote keuzevrijheid om uw eigen oplossing te creëren. Bovendien werd Serie [e] one aangevuld met nog

Nadere informatie

ONTWERP - KINNARPS STUDIO

ONTWERP - KINNARPS STUDIO XACT Xact 3 XACT De multifunctionele en ergonomische leerlingenstoel Xact is nu verkrijgbaar in twee maten - Xact en Xact Start. Dit betekent dat deze stoel in de hele school kan worden gebruikt: van

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen,

Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in. groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, TM Gispen TM Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO)

Bladen sneeuw wit (MG); Poten wit (SO) ieuw Receptiestoel Sweet zie p. 177 9 bladdecors esdoorn eiken Goud Zalmroze Frans appelhout Open Box zie p. 43 Amber notenhout grijs* afwerkingen poten Stoel Reflex zie p. 10 Bench bureaus met schuifsysteem

Nadere informatie

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo +

Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo. Model Choreo + Choreo heeft 2 modellen met elke een verschillende poot Model Choreo Model Choreo + Choreo Standaard bureaus 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160 x 80/90 cm 180 x 80/90 cm 200 x 80/90 cm 160

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF

IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF LEIA IEDEREEN WIL BEVRIEND ZIJN MET LEIA. ZE IS SPEELS, CREATIEF EN VALT METEEN IN DE SMAAK. EEN FUNCTIONELE VERGADER STOEL DIE GEMAKKELIJK IN GROTE OF KLEINE GROEPEN KAN WORDEN OPGESTELD, EN DIE TEGELIJKERTIJD

Nadere informatie

MOx Het facilitaire bureau

MOx Het facilitaire bureau MOx Het facilitaire bureau Markant 1 MOx Met MOx introduceert Markant een buitengewoon intelligent en eigentijds meubelprogramma. Strak, zakelijk en technisch perfect uitgevoerd. Door het zwevende bureaublad

Nadere informatie

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND

CREATIEF EN GELUIDSABSORBEREND PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim, van het woord prime, is een muzikaal interval tussen twee tonen, waarbij de prime de eerste zuivere toon is. Het woord komt van het Latijnse woord primus, dat eerste betekent.

Nadere informatie

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH TM TM BUREAU S Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture INTERIORS markant office furniture rechte tafels Sinds de intrede van het TFT-scherm (de flatscreen) in het kantoorlandschap is het meest voorkomende werkblad weer terug in zijn meest oorspronkelijke vorm:

Nadere informatie

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com

Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _PORTAL. www.ahrend.com Ahrend Flagship Store Laarderhoogtweg 12 1101 EA Amsterdam +31 (0)88 006 0000 info@ahrend.com _ www.ahrend.com 3 4 inhoud Introductie 03 Bureautafel 04 Duowerkplek + Bench 08 Teamtafel + accessoires 011

Nadere informatie

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS

_AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS _AhrenD FOUR_TWO 2-POOTS I Four_Two 2 Project: Gemeentehuis Bronckhorst Architect: Atelier PRO Functioneel in elke functie Ahrend Four_Two tafels en bureaus: één programma* voor alle toepassingen. Flexibel

Nadere informatie

ARSENE TECHNISCHE FICHE INDIVIDUELE & BENCH BUREAUS KENMERKEN

ARSENE TECHNISCHE FICHE INDIVIDUELE & BENCH BUREAUS KENMERKEN TECHNISCHE FICHE ARSENE KENMERKEN INDIVIDUELE & BENCH BUREAUS Houtvezelplaat bekleed met melamine, dikte 25 mm. 2 decorzijden, behandeld tegen weerkaatsing 4 afgeronde hoeken, straal 35 mm Dichtheid van

Nadere informatie

Connex. Technische document

Connex. Technische document Technische document Product Gamma : Rechthoekige tafels Maten : bureau L 80 x B 80 cm L 120 x B 80 cm L 140 x B 80 cm L 160 x B 80 cm L 180 x B 80 cm L 180 x B 90 cm L 200 x B 90 cm L 220 x B 90 cm L 200

Nadere informatie

Your Assembly Workspace Partner

Your Assembly Workspace Partner Creëer jouw bureau op maat met deze BUREELOPLOSSINGEN Your Assembly Workspace Partner Uw partner voor een ergonomische bureelinrichting Inhoud In deze folder: Burelen p 1 Zit-sta p 2 Schermarmen p 3 Stoelen

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

4MOST. Cluster van 4 bureaus op dragende bijzetmeubels, H. 55 cm of op bureauhoogte (vraag inlichtingen).

4MOST. Cluster van 4 bureaus op dragende bijzetmeubels, H. 55 cm of op bureauhoogte (vraag inlichtingen). TEAMWORK De vertrouwde 4Most lijn krijgt er een nieuwe onderstelversie bij. Wat niet verandert, zijn de talrijke mogelijkheden voor het inrichten van kantoorruimtes met perfect geïntegreerde opbergmodules,

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

SPEED RACK ISO 14001. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 1 kleur voor het glasblad. 3 afwerkingen voor de kastombouw en de jaloezieën

SPEED RACK ISO 14001. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 1 kleur voor het glasblad. 3 afwerkingen voor de kastombouw en de jaloezieën 42 SPEED RACK 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 SPEED RACK Onderstel in 3 afwerkingen SA ZK Alugrijs Natural Wit SO 7 bladdecors MA MB MC RI RH RL MG Wit esdoorn Licht beuken Zalmroze beuken Licht eiken Frans

Nadere informatie

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer

Outletstore. www.emmein.nl. Kantoormeubelen. Uit voorraad geleverd. Voordelig geprijsd. Dealer Outletstore Dealer www.emmein.nl Bureau s De 4-serie is een bureaulijn met een solide vierpoots onderstel. Deze serie is in veel opstellingen verkrijgbaar. Leverbaar in een vaste hoogte met vierkante poot

Nadere informatie

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel

TERRA ISO 14001. 3 bladdecors. 1 kleur glas. Bekleed met melamine in hetzelfde decor als het blad. 3 afwerkingen voor metalen onderstel 54 TERRA 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 TERRA 3 bladdecors ML MN RL Bruin Wit Amber notenhout 1 kleur glas GK Glanzend wit geëmailleerd 3 afwerkingen voor metalen onderstel MLSA MNSA RLSA Bekleed met melamine

Nadere informatie

Mobiele tafels voor flexibele communicatie.

Mobiele tafels voor flexibele communicatie. n_table Mobiele tafels voor flexibele communicatie. De vele persoonlijke communicatievormen binnen een onderneming vragen om mobiele tafelsystemen die snel aan nieuwe situaties kunnen worden aangepast.

Nadere informatie

www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging

www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging www.meinema.nl 020-3118396 flex-table communicatie in beweging flex-table communicatie in beweging Besprekingen, conferenties, presentaties, workshops, cursussen, seminars: het belang van communicatie

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

markant office furniture

markant office furniture BACKBONE markant office furniture Markant Backbone Markant introduceert de Backbone: een innovatief kantoormeubel. Dit ruimtebesparende totaalconcept koppelt functionaliteit aan kwaliteit en design. Praktisch

Nadere informatie

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier.

Fits. www.aspa.nl www.aspa.be. ASPA hoofdkantoor. ASPA Benelux B.V. ASPA Point Amsterdam. Elzenkade 1. Cruquius Kwartier. ASPA hoofdkantoor ASPA Benelux B.V. Elzenkade 1 3992 AD Houten Postbus 365 3990 GD Houten T: +31 (0)88 845 5555 F: +31 (0)88 845 5556 E: info@aspa.nl I: www.aspa.nl ASPA vestigingen ASPA Point Amsterdam

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DESK WORK.STORE.SIT.FEEL UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DESK Het begrip WORK is een onmisbaar item in een kantooromgeving. Elke

Nadere informatie

Conect. en expressief JAAR 5. projectmeubilair

Conect. en expressief JAAR 5. projectmeubilair 26 27 Cluster van 2 Bench bureaus met schuifblad op dragend meubel met schuifdeuren aan weerszijden. Decor sneeuw. Stoelen eflex (zie p. 159). Geluiddempende privacy-panelen (zie p. 42). Schuifdeurkasten

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

KYOS EVOLUTION DIRECTIEMEUBILAIR

KYOS EVOLUTION DIRECTIEMEUBILAIR KYOS EVOLUTION JAAR GARANTIE > Melamine blad, dikte 38 mm, 3 decors kaneel notenhout, bruin eiken of wit eiken. ABS stootranden, dikte mm, bovenaan en onderaan afgerond voor meer comfort, in dezelfde kleur

Nadere informatie

kabelmanagement monitorarmen werken cpu-houders elektrificatie opbergen screens Zitten accessoires werkplekoptimalisatie

kabelmanagement monitorarmen werken cpu-houders elektrificatie opbergen screens Zitten accessoires werkplekoptimalisatie kabelmanagement monitorarmen cpu-houders werken elektrificatie opbergen screens Zitten werkplekoptimalisatie accessoires 96 97 Q4 arm Vanaf 173 optimale werkplek bekabeling 98 99 Voor iedere denkbare situatie

Nadere informatie

MUNDI DECISION-MAKING

MUNDI DECISION-MAKING DECISION-MAKING Een geslaagd samengaan van functionaliteit en esthetiek. Mundi biedt het antwoordt op de concrete noden van de veeleisende gebruiker. Bladen in houtfineer of glas, met houten of metalen

Nadere informatie

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k

elysium e e n d y n a m i s c h e w e r k p l e k elysium een dynamische werkplek f l e x i b e l e o p l o s si n g e n design Martin Ballendat tekende voor het ontwerp van elysium elysium speelt in op de vraag van de markt naar flexibele werkplek oplossingen.

Nadere informatie

WWW.MARKANTOFFICE.COM

WWW.MARKANTOFFICE.COM WWW.MARKANTOFFICE.COM METROPOLIS MODERN OFFICE MARKANT METROPOLIS Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M

M E T R O P O L I S M O D E R N O f f I c E w w w. M a R k a N T O f f I c E. c O M METROPOLIS MODERN office www.markantoffice.com markant metropolis Markant introduceert een nieuw, eigentijds en strak vormgegeven meubelprogramma, genaamd Metropolis. Dit voorbeeld van Dutch Design kenmerkt

Nadere informatie

invision project- kantoormeubilair inspires your work

invision project- kantoormeubilair inspires your work invision project- kantoormeubilair inspires your work an exciting acoustic design collection Invision projectinrichting is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren, zorginstellingen en overheidsgebouwen.

Nadere informatie

TopLine Kasten - type A

TopLine Kasten - type A TopLine Kasten - type A De eenvoud van het ontwerp van de TopLine kasten schept visuele rust op de afdeling. Achter de rustige buitenkant gaat een hoogst functioneel interieur met eindeloze mogelijkheden

Nadere informatie

YourPlace. Productblad

YourPlace. Productblad YourPlace Productblad YourPlace Persoonlijk. Uniek. Inspirerend. Kies uw werkwijze, Taak voor taak. De hedendaagse technologie stelt ons in staat te bepalen hoe wij willen werken; thuis, tijdens het reizen,

Nadere informatie

VOORT MAN MAAT IN KA TOORINRICHTING TABS

VOORT MAN MAAT IN KA TOORINRICHTING TABS VOORT MAN MAAT IN KA TOORINRICHTING TABS SERIES Veelzijdig, voor elk moment van de dag. Een tafel, vrijstaand in de ruimte. Een plek om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen, voor een kop kofie

Nadere informatie

IDEAL. PATRICE PLUMAIN Quality Manager

IDEAL. PATRICE PLUMAIN Quality Manager TEAMWORK Meubellijn met een ruime keuze aan bladvormen en onderstelversies. Een stijlvolle oplossing voor alle concrete noden in de kantoorruimte. 134 135 IDEAL Bij de ontwikkeling van IDEAL werd rekening

Nadere informatie

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice

hülsta-homeoffice Programmabeschrijving hülsta-homeoffice hülsta-homeoffce Programmabeschrijving hülsta-homeoffce Het design van hülsta-homeoffce wordt gekenmerkt door een strakke lijnvoering, eenvoudige maar innovatieve vormgeving en de focussering op functionele

Nadere informatie

bruin eiken royal amber notenhout ZONDER FRONTPANEEL EXCL. BTW INCL. BTW decor + decor 780,45 B 200 x D decor + decor

bruin eiken royal amber notenhout ZONDER FRONTPANEEL EXCL. BTW INCL. BTW decor + decor 780,45 B 200 x D decor + decor TERRA 64 65 BUREAUS PANEELPOTEN Bureau hoogte 74 cm, melamine blad, dikte 38 mm. 3 decors:, en. ABS stootrand, dikte 2 mm, afgerond bovenaan en onderaan voor meer gebruikscomfort. Melamine paneelpoten,

Nadere informatie

VOOR EEN ACTIEVE ZITHOUDING

VOOR EEN ACTIEVE ZITHOUDING CAPELLA 02 Capella Capella 03 CAPELLA Capella is een bureaustoel die speciaal voor u werd ontworpen. Wie u ook bent of waar u ook werkt, in deze unieke en innovatieve stoel zit u altijd comfortabel. Hij

Nadere informatie

M38. Bureau met solide melamine blad op afgeronde driehoekige poten. Vergadertafel in hetzelfde decor als de bureaus.

M38. Bureau met solide melamine blad op afgeronde driehoekige poten. Vergadertafel in hetzelfde decor als de bureaus. DECISION-MAKING Een eigentijdse en design directielijn met ruim modellenaanbod. Keuze tussen het verfijnde van glas of de warme uitstraling van houtdecor. omvat zowel strakke ontwerpen als geronde bladvormen.

Nadere informatie

Stockverkoop. Heide 17. Artikel Productomschrijving Eenheidsprijs Aantal. Citra bezoekersstoel met armleggers in berk - rood 50,00 2

Stockverkoop. Heide 17. Artikel Productomschrijving Eenheidsprijs Aantal. Citra bezoekersstoel met armleggers in berk - rood 50,00 2 Feniks bezoekersstoel - houten rug + gestoffeerde zit 5000 50,00 2 Citra bezoekersstoel met armleggers in berk - rood 50,00 2 Woody bezoekersstoel - wit gebeitst met beklede zit 50,00 3 5000 CV zonder

Nadere informatie

EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN

EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN SERIE[E] 2 Serie[e] Serie[e] 3 SERIE[E] Serie[e] is meer dan een opbergelement. Het begon als een idee dat voortkwam uit een behoefte, en in zijn uiteindelijke vorm kan het veel verschillende gedaantes

Nadere informatie

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH

Hi Tee. Duo werkplek H-poot. Sound and vidioncheek to CheekH Duo werkplek H-poot Sound and vidioncheek to CheekH De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek. De vorm van dit meubel stimuleert de onderlinge samenwerking. De ideale keuze

Nadere informatie

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M

Fascino-2. Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim. Kwaliteit: milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit. 7 jaar garantie Golden M Kwaliteit: Milieu: Product design Elzenbeck/Haar, Steinheim 7 jaar garantie Golden M milieuvriendelijk geproduceerde kwaliteit 149 Conferentietafels met houten tafelblad tafel ² rond tafel ² rond 1,5 F105

Nadere informatie

6000 & 8000 6000 & 8000 3

6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000&8000 2 6000 & 8000 6000 & 8000 3 6000 & 8000 De bureaustoelen van de productlijn 8000 hebben hetzelfde ontwerp en grotendeels dezelfde onderdelen als de productlijn 6000. Het verschil zit in het neigmechanisme.

Nadere informatie

schoolstoelen Nian stoel www.biblioshop.nl 3779-sh570 zwart lamiaat in berken met voetsteun 3779-sh440 zwart laminaat 3779-sh440 berken met voetsteun

schoolstoelen Nian stoel www.biblioshop.nl 3779-sh570 zwart lamiaat in berken met voetsteun 3779-sh440 zwart laminaat 3779-sh440 berken met voetsteun Onderwijs schoolstoelen 9779-sh500 zwart laminaat met voetsteun 3779-sh500 berken met voetsteun 3779-sh570 zwart lamiaat in berken met voetsteun Nian stoel Gelakt stalen frame. Rug en zitting leverbaar

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur

Wooncollectie salontafels. Creëer jouw eigen interieur Wooncollectie salontafels Creëer jouw eigen interieur Goreti is hèt merk dat staat voor een eigentijdse tafelcollectie. De collecties van Goretti zijn het resultaat van jarenlange ervaring met de ontwikkeling

Nadere informatie

Mundi. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi. "De sterkste troeven van MUNDI vind ik de hoogwaardige materialen en het authentieke karakter.

Mundi. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi. De sterkste troeven van MUNDI vind ik de hoogwaardige materialen en het authentieke karakter. 216 DirectiemeubilairHoutfineer / Mundi Mundi MUNDI is een nieuw concept met een sterke visuele identiteit. De meubellijn biedt ruime keuze uit verschillende poottypes en bladdecors om uw werkruimte naar

Nadere informatie

OXO ISO 14001. 2 types onderstellen. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 3 afwerking voor de kastombouw. 1 kleur glasdeuren «I» «L»

OXO ISO 14001. 2 types onderstellen. Onderstel in 3 afwerkingen. 7 bladdecors. 3 afwerking voor de kastombouw. 1 kleur glasdeuren «I» «L» 34 OXO 5 GARANTIE JAAR ISO 14001 OXO 2 types onderstellen Onderstellen «I» of «L» poten, vast of in hoogte verstelbaar «I» «L» Onderstel in 3 afwerkingen SA SC SO Alugrijs Antraciet Wit 7 bladdecors MA

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden

Bureauserie KOOPHULP. Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP vika Bureauserie VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen.

Nadere informatie

50% 25% 25% 100% + + = DYNAMISCH WERKEN ZITTEND WERKEN STAAND WERKEN GEZOND WERKEN BEWEGEN

50% 25% 25% 100% + + = DYNAMISCH WERKEN ZITTEND WERKEN STAAND WERKEN GEZOND WERKEN BEWEGEN DYNAMISCH WERKEN Steeds meer studies wijzen erop dat langdurig zitten schadelijk is voor je gezondheid. Experts noemen zitten zelfs het nieuwe roken. Toch zit het Europees kantoorpersoneel gemiddeld 7

Nadere informatie

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving

DEEL IV: INVULFICHE. ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving DEEL IV: INVULFICHE ALGEMENE BEPALINGEN Ja / Neen Omschrijving Voldoen aan de algemeen geldende normen en reglementen inzake bureelwerk en beeldschermwerk Meubilair is modulair aanpasbaar. Individuele

Nadere informatie

NOVU - scheidingswanden

NOVU - scheidingswanden NOVU - scheidingswanden 11 NOVU Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met de NOVU serie is een ruimte in een handomdraai aan te passen naar eigen wens. Bijvoorbeeld het afschermen van een werkplek,

Nadere informatie

M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E B L A D E N. Technische Fiche Directiemeubeilair MELAMINE GLAS. Garantie 5 JAAR. Herkomst E.E.G.

M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E B L A D E N. Technische Fiche Directiemeubeilair MELAMINE GLAS. Garantie 5 JAAR. Herkomst E.E.G. M 38 N O R M / L A B E L / G A R A N T I E Herkomst E.E.G. Garantie 5 JAAR B L A D E N MELAMINE Houtvezelplaat met dichtheid 650 kg/m3. Melamine dikte 38 mm, aan beide zijden van het blad. De bladen bestaan

Nadere informatie

FLEX ELEKTRISCH. Totaal zit-sta programma Werken

FLEX ELEKTRISCH. Totaal zit-sta programma Werken FLEX ELEKTRISCH Totaal zit-sta programma 90 91 FLEX ECO Elektrisch zit-sta 92 93 Flex Eco met een traversevrij, telescopisch frame van 120-180 cm. Het onderstel maakt werkplekken mogelijk met een bladmaat

Nadere informatie

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1

KOOPHULP TAFELBLADEN. IKBE16_VIKA_bg_NL_R1 KOOPHULP TAFELBLADEN VEILIGHEID Alle tafelbladen, schragen, poten en frames zijn getest en goedgekeurd voor een maximale belasting van 50 kg. Met gehard glas moet voorzichtig worden omgesprongen. Een beschadigde

Nadere informatie

b.long: basis en uitbreiding

b.long: basis en uitbreiding b.long: basis en uitbreiding b.long is een bench met centraal een sleuf met een breedte van 5 cm over de volledige lengte om kabels weg te werken Er is GEEN kabelgoot voorzien, deze dient apart besteld

Nadere informatie

W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel.

W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel. ambition Tafelprogramma W a a r h e e n u m a a r w i l t. De basis voor elke eis, elk plan en elke organisatievorm. Toekomstgericht en flexibel. Frame sira Vormgevingsvoorbeelden pagina 6 11 Frame viva

Nadere informatie

Intuity. Productblad

Intuity. Productblad Intuity Productblad Intuity Ontworpen om de wereldwijd veranderende werkstijlen tegemoet te komen Intuity is de meest recente aanvulling op Haworth s wereldwijde product portfolio, een eenvoudige oplossing

Nadere informatie

Leuningen en borstweringen

Leuningen en borstweringen Leuningen en borstweringen Aluminium (binnen - buiten) Hout (binnen) 25 1987 2012 Configurator en montagevideo s online www.sogem-sa.com Square S1 S3 S5 Vierkante alu paal voor borstwering of trapleuning

Nadere informatie

Vgejpkuejg"mgpogtmgp"23"rqqv< H.72,5

Vgejpkuejgmgpogtmgp23rqqv< H.72,5 Vgejpkuejg"mgpogtmgp"3"rqqv< H.7,5 TAFELBLAD: 30 mm dik melamine (afwasbaar, kras- en spiegelvrij); rechte stootvaste ABS randen in dezelfde afwerking als tafelblad; Q3"POOT: stalen buispoot 40x40 mm gelakt

Nadere informatie

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd

De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De techniek van morgen.vandaag al gefaciliteerd De veelzijdige M/Flex is een schaalbare monitorhouder. Het is een modulair een flexibel systeem dat zelfs zes beeldschermen op één post mogelijk maakt. M/Flex

Nadere informatie

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen.

Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om. de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CUBIC Gispen CubiC Gispen CubiC is de nieuwe werkplek die speciaal is ontworpen om de vele vormen van Het Nieuwe Werken maximaal te ondersteunen. CubiC is een variabel programma waarmee een samenwerkplek

Nadere informatie

b.long o.frame for the love of work

b.long o.frame for the love of work NL b.long o.frame for the love of work b.long o.frame Pami brengt werken terug waar het thuishoort: centraal in het leven. Gedaan met kunstmatige scheidingen, een wildgroei aan categorieën en niet-productieve

Nadere informatie

NOVU - scheidingswanden

NOVU - scheidingswanden NOVU - scheidingswanden 11 NOVU Flexibiliteit in de ruimste zin van het woord. Met de NOVU serie is een ruimte in een handomdraai aan te passen naar eigen wens. Bijvoorbeeld het afschermen van een werkplek,

Nadere informatie

Desktop Januari 2014

Desktop Januari 2014 Desktop Januari 2014 De opzetwanden SYSTEM 37 worden opgebouwd met fijne en lichte aluminium profielen die geanodiseerd ofwel gelakt worden. Vol of doorschijnend: zij nemen weinig plaats in en optimaliseren

Nadere informatie

4730001 Dock Desk. Electrificatie

4730001 Dock Desk. Electrificatie 4730001 Dock Desk Materiaal behuizing aluminium Het modulair opbouwsysteem is volledig naar uw wens samen te stellen met de units stroom data VGA USB AUDIO Leverbaar met en zonder bladklemmen. De standaard

Nadere informatie

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen

P4Product Informatie Elegant aansluiten bureau inbouwsystemen Onze aansluit- en kabelmanagement systemen voor kantoor en vergaderruimtes zijn op basis van de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid. Flexibele inbouw systemen waar een luxe uiterlijk en comfort

Nadere informatie

FLEX ACCESSOIRES. Maakt uw werkplek compleet Werken

FLEX ACCESSOIRES. Maakt uw werkplek compleet Werken FLEX ACCESSOIRES Maakt uw werkplek compleet 106 107 Flex accessoires Memory unit met 4 geheugens en display 8.- Kabelkorf 49cm wit, alu 1.- Kabelkorf 79cm wit, alu.- Office power dock 2x stroom 8.- Kabelgoot

Nadere informatie

VOOR UW HEEL PERSOONLIJKE STIJL VAN LEIDINGGEVEN. MANAGEMENT

VOOR UW HEEL PERSOONLIJKE STIJL VAN LEIDINGGEVEN. MANAGEMENT VOOR UW HEEL PERSOONLIJKE STIJL VAN LEIDINGGEVEN. MANAGEMENT Management houdt in: Vandaag al aan morgen denken Met de ontwikkelingen op de werkvloer verandert ook de stijl van leidinggeven van de beleidsmakers

Nadere informatie

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm)

Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) 13&9 K L Hoogteverstelling (standaard) Trigon kan door middel van een imbussleutel traploos in hoogte worden versteld. (van 71 tot 85cm) Trigon A B kern A B K L M N 18mm 71-80cm 66-75cm 81cm 182cm 72cm

Nadere informatie

Programma Containers

Programma Containers Programma Containers In actie voor een perfecte kantoororganisatie. Aflegmogelijkheid voor documenten, schrijfgerei en persoonlijke voorwerpen, zitgelegenheid en stawerkplek, ruimte-indeler, techniekdrager

Nadere informatie

Alu Systeem wanden Januari 2014

Alu Systeem wanden Januari 2014 Alu Systeem wanden Januari 2014 System 75 SYSTEM 75 is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Ook een horizontale en verticale bekabeling

Nadere informatie

M DirectiemeubilairMelamine / M38

M DirectiemeubilairMelamine / M38 268 DirectiemeubilairMelamine / M38 M38 M38 is een meubellijn met een zeer actueel design. Het gebruik van kleuren en materialen sluit perfect aan bij de hedendaagse managementstijl. Een erg compleet aanbod

Nadere informatie

Hi Tee. Bureautafel wang-poot

Hi Tee. Bureautafel wang-poot Bureautafel wang-poot Het meubelprogramma biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de

Nadere informatie

Brochure november Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Brochure november Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Brochure november 2018 501-11 501-11 Klassieker 501-11, het meest verkocht onderstel van de afgelopen jaren, is niets meer dan een mechanisch meesterwerk. Enkele kenmerken van dit onderstel zijn: - Robuust

Nadere informatie

Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen.

Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen. temptation c Wie had gedacht dat vrijheid en werk zo goed bij elkaar passen. Je hebt tafels en je hebt temptation c. Het verschil: de eerste groep vervult slechts een functie, de tweede groep zet tevens

Nadere informatie

OOK BESCHIKBAAR IN DIT GAMMA

OOK BESCHIKBAAR IN DIT GAMMA G-LINE Het G-Line bureau heeft een melamine blad van 8 mm dik en is in 5 decors leverbaar + decors in glas van 0 mm dik. De ABS stootrand heeft een dikte van mm. Er zijn twee types onderstel: vaste hoogte

Nadere informatie

Projectmeubilair. Easy up

Projectmeubilair. Easy up Projectmeubilair Easy up Details Deze meubellijn past zich moeiteloos aan elke gebruiker aan! Bureaublad in hoogte instelbaar met hendel of elektrisch. ISO 14001 Vervaardigd conform PEFC/07-32-197 Europees

Nadere informatie