TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN"

Transcriptie

1 TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN G41

2 Inhoud 2 Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen 10 Bediening 12 Elektrische bediening 13 Toepassingen 16 Koof 19 Dakramen 21 Specificaties 22 Pictogrammen 26 Meten en bestellen 30 Paneelgordijnen 32 Bediening 34 Paneelgordijn samenstellen 36 Meten en bestellen 40 Stappenplan en prijsbepaling 42 Collectieoverzicht HL10

3 Introductie HL OL3 Rolgordijnen Rolgordijnen zijn al jarenlang geliefd. Ze zijn stijlvol, praktisch en geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Of het nu gaat om kleine of zeer grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaap - kamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn kan altijd. Dit collectieboek start met eeen uitleg over de stoffen in de collectie. Daarna vind je meer informatie over de decoratieve opties, uitvoering van je rolgordijn, bedieningsvormen en opties. Het collectieoverzicht vind je achterin het boek. Paneelgordijnen De meeste stoffen in dit boek zijn ook geschikt voor paneelgordijnen. Paneelgordijnen staan erg mooi voor grote ramen en creëren een strakke en moderne uitstraling. Ze zijn meer dan alleen raamdecoratie: op een speelse en creatieve manier kunnen ze één ruimte opdelen in twee. De rolgordijnstoffen die geschikt zijn voor paneelgordijnen kun je herkennen aan de pictogrammen: (kijk voor meer informatie op p. 27). Je leest meer over paneelgordijnen op p.32. De stoffen van de collectie duo rolgordijnen zijn ook geschikt voor rolgordijnen.

4 Stoffen 4 Onze collectie rolgordijnen bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Transparante stoffen zorgen voor een mooie, zachte lichtinval. Lichtdoorlatende stoffen zijn zo geweven dat ze licht doorlaten maar voldoende privacy bieden. Daarmee zijn ze erg geschikt voor de woonkamer. Verduisterende stoffen zijn geschikt voor de slaapkamer. Eigenschappen In onze collectie vind je stoffen met vochtbestendige, vuil afstotende, vlamvertragende en warmtewerende eigen - schappen. Daarnaast zijn er beeldschermgeschikte stoffen. Deze stoffen gaan hinderlijke weerkaatsing op schermen tegen en zijn daarom ideaal in thuiswerksituaties. Lees hier meer over in de Specificaties (p. 27). Vorm Alle rolgordijnstoffen hebben een hoge vormvastheid. Toch is het mogelijk dat stoffen, onder invloed van temperatuuren vochtigheidsschommelingen, gaan werken. Ook kan het voorkomen dat de stoffen aan de zijkant iets bol gaan staan. Eventuele rimpels kunnen weer verdwijnen bij verandering van temperatuur en vochtigheid. Onder invloed van UV-straling en direct zonlicht kan na verloop van tijd enige verkleuring van de stof optreden. Prints De collectie bestaat uit een ruim aanbod effen stoffen, subtiele dessins en hippe prints. Achterop elk stofstaal met een print vind je een informatielabel met een foto van de gehele print, zodat je kunt visualiseren hoe het rolgordijn er in werkelijkheid uit komt te zien. Wanneer je dezelfde print voor meerdere rolgordijnen kiest, zorgen wij ervoor dat de print onderaan identiek is. Onderhoud Op het informatielabel achterop het stofstaal vind je informatie over het onderhoud van je rolgordijn. Gebruik bij het afnemen geen schoonmaakmiddelen en vermijd schrobben en hard wrijven. Decoratieve opties zoals een houten onderlat en metalen bedieningsketting mogen niet in aanraking komen met water ALU2

5 Standaard uitvoering Decoratief 5 Een rolgordijn wordt standaard afgewerkt met een onderlat, steunen met eindkapjes en kettingbediening. De onderlat zit netjes verwerkt in de onderzoom van het rolgordijn. We stemmen de kleur van de onderdelen en ketting af op de door jou gekozen stofkleur. Rolgordijn met kettingbediening Onderafwerking (onderlat verwerkt in onderzoom) G41

6 Decoratieve opties 6 Voor een persoonlijke touch kies je een bijzondere onderafwerking voor je rolgordijn. Laat je inspireren door de verschillende kleuren garen, biesbanden en onderlatten in de accessoirebox. In de Specificaties (p. 25 ) kun je vinden welke combinatiemogelijkheden er zijn. Aluminium onderlat (ALU1-ALU5) Laat je rolgordijn opvallen met een mooie aluminium onderlat (2,5 cm hoog). De onderlat is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, aluminium, RVS, koper en zwart. Je vindt de aluminium onderlatten in de accessoirebox. Alle stoffen zijn geschikt voor een aluminium onderlat. 2,5 cm Aluminium onderlat ALU2 Onderlatkleuren aluminium ALU1 wit ALU2 aluminium ALU3 RVS ALU4 koper ALU5 zwart ALU2 ALU4 Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

7 Decoratief 7 Houten onderlat (HL1-HL16) De stoere houten onderlat (5 cm hoog) is zichtbaar aan de voor- en achterzijde van het rolgordijn. Maak je keuze uit de 16 mooie kleuren en dessins die je vindt in de accessoirebox. Rolgordijnen met een houten onderlat zijn niet geschikt voor veerbediening en spandraden. Alle stoffen zijn geschikt voor een houten onderlat. Dit pictogram (zie onderlatkleuren hout) geeft de breedtebeperking in cm van een rolgordijn met houten onderlat weer. Dubbel stiksel (ST) Met een dubbel stiksel voeg je een subtiel accent toe aan je rolgordijn. Maak je keuze uit een van de 35 kleuren die je vindt in de accessoirebox. Een rolgordijn met een dubbel stiksel wordt altijd uitgevoerd met een standaard onderlat. Stoffen die geschikt zijn voor een dubbel stiksel herken je aan het pictogram. 5 cm Houten onderlat HL4 Dubbel stiksel ST G36 Onderlatkleuren hout Garenkleuren G30 G31 G32 G33 G34 G35 G36 G37 G38 G39 HL1 wit HL2 wit steigerhout HL3 klei HL4 steigerhout 360 stofmaat G40 G41 G42 G43 G44 G45 G46 G47 G48 G49 HL5 zwart HL6 leem HL7 grijs HL8 antraciet G50 G51 G52 G53 G54 G55 G56 G57 G58 G59 HL9 taupe HL10 wengé HL11 naturel HL12 bamboe G60 G61 G62 G63 G64 HL13 grafisch HL14 garnalen HL15 mintgroen HL16 botjes Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

8 Decoratieve opties 8 Schulp (SB) Maak je rolgordijn persoonlijk met een mooie schulp met biesband. Biesbandkleuren Het biesband komt aan de voor- en achterzijde van het rolgordijn. Standaard wordt de kleur van het biesband afgestemd op de kleur van je rolgordijn. Wil jij dat het biesband een echte eyecatcher is? Kies dan voor een van de 21 sprankelende kleuren. Je vindt deze kleuren in de accessoirebox. Stoffen die geschikt zijn voor een schulp herken je aan het pictogram. B1 wit B2 lichtgrijs B3 antraciet B12 lichtroze B13 oudroze B14 zalmrood 320 cm cm B4 zwart B15 donkerrood Afmetingen schulp B5 offwhite B16 babyblauw B6 zand B17 zachtblauw B7 taupe B18 blauw B8 vanille B19 mintgroen B9 walnoot B20 grasgroen B10 leembruin B21 donkergroen Rolgordijn met schulp (SB) B11 chocoladebruin Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

9 Decoratief

10 Systeem & onderdelen 10 Hier lees je meer over het systeem en de onderdelen van je rolgordijn. Bovendien worden de verschillende bedieningsvormen toegelicht en ontdek je welke opties mogelijk zijn voor verschillende raamsituaties. Systemen Het rolgordijn kent twee systemen: klein en groot. De grootte van het systeem volgt uit de afmetingen van het rolgordijn. In de prijslijst zie je welk systeem bij het door jou gekozen rolgordijn wordt geleverd. Meerdere rolgordijnen Bestel je meerdere rolgordijnen in een keer en wil je dat alle rolgordijnen hetzelfde systeem krijgen, vermeld dit dan bij het bestellen. Let op: het groot systeem heeft een aparte prijslijst. Kleur onderdelen De ketting, kettinghanger en steunen van het rolgordijn worden afgestemd op de kleur van het rolgordijn. Deze kleur vind je op het informatielabel op de achterkant van het stofstaal. Hieronder vind je de beschikbare kleuren van deze onderdelen. We hebben deze kleuren met zorg samengesteld. Wil je liever een andere kleur? Geef dit dan aan bij het bestellen. Bij het klein systeem kun je ook kiezen voor een metalen bedieningsketting. Hier is geen meerprijs aan verbonden. 1 wit 2 aluminium 3 antraciet 4 offwhite 5 zwart 6 bruin Klein systeem Ketting met kettinghanger Metalen ketting met kettinghanger Groot systeem Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

11 Uitvoering 11 Steunen Je rolgordijn wordt standaard uitgevoerd met steunen, met afdekkapjes aan de buitenkant van de steun. De afdekkapjes zijn verkrijgbaar in zes kleuren (zie p. 10). Optioneel bieden we de luxe steun of de designsteun aan. Steunen voor bijzondere toepassingen vind je op p. 17. Standaard steun Standaard steun met ketting Luxe steun Toepasbaar bij het klein systeem. Volledig afgedekte steun. Verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium, antraciet, offwhite en zwart. Luxe steun Luxe steun met ketting Designsteun Toepasbaar bij het klein systeem. Metalen steun met RVS-uitstraling. De designsteun wordt altijd gecombineerd met een metalen kettingbediening. Voor een exclusieve uitstraling kies je ook de onderlat in RVS-look (p. 6). Designsteun Designsteun met ketting Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

12 Bediening 12 Rolgordijnen voor rechte ramen kunnen worden uitgevoerd met kettingbediening, Easy up of veerbediening. Voor extra gemak raden we elektrisch bedienbare rolgordijnen aan. Kettingbediening Standaard wordt het rolgordijn voorzien van kettingbediening. De kleur van de ketting vind je op het informatielabel op de achterkant van het stofstaal. Je kunt bij het klein systeem zonder meerprijs kiezen voor een metalen ketting. Kettingbediening Easy up Voor extra bedieningsgemak kies je voor Easy up. Je bedient het rolgordijn met de onderlat en plaatst het hiermee met één soepele beweging in elke gewenste positie. Het rolgordijn wordt standaard voorzien van een montageprofiel en is voorzien van een aluminium onderlat. De onderlat krijgt dezelfde kleur als het montageprofiel. De minimale breedte is afhankelijk van de gekozen stof en staat vermeld in het collectieoverzicht vanaf pagina 45. Easy up bediening Veerbediening Het rolgordijn met veer wordt uitgevoerd met een trekkoord en koordhanger in dezelfde kleur als de onderdelen. Veerbediening Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

13 Elektrische bediening Uitvoering 13 Bedien je raamdecoratie waar je ook bent via een app op je smartphone. Makkelijk én handig! Met één druk op de knop jouw rolgordijnen bedienen? Dat is mogelijk met de elektrische bediening en systemen van het toonaangevende merk Somfy. Je kunt kiezen voor verschillende soorten elektrische bediening, van diverse afstandsbedieningen tot bediening via je smart phone, tablet of PC. Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

14 Elektrische bediening 14 Afstandsbedieningen Met de 1-kanaals afstandsbediening bedien je één of meerdere producten tegelijk. Met de 4-kanaals afstandsbediening kun je de producten tegelijk maar ook onafhankelijk van elkaar bedienen. Wandschakelaar Daarnaast is er ook een 1-kanaals afstandsbediening in de vorm een platte wandschakelaar met het formaat van een wandcontactdoos. 1- en 4-kanaals afstandsbedieningen Intelligente bedieningen Haal meer uit je elektrische bediening door te kiezen voor bediening via een app. Zo plan je het openen en sluiten van alle raamdecoratie in jouw huis zoals het jou uitkomt. En lijkt het altijd alsof er iemand thuis is. Wandschakelaar 8:00 GOEDEMORGEN! Raamdecoratie slaapkamers open 23:00 WELTERUSTEN Raamdecoratie slaapkamers sluiten 8:30 20:00 EITJE ERBIJ? Raamdecoratie keuken open 13:00 17:00 AVONDJE NIETS Raamdecoratie woonkamer sluiten ZONNETJE SCHIJNT Sluit raamdecoratie half ZON WEG Raamdecoratie weer omhoog Je elektrisch bedienbare rolgordijn wordt voorzien van het elektrische systeem van het toonaangevende merk Somfy.

15 Uitvoering 15 Somfy Connexoon RTS Met de Connexoon RTS kun je jouw raamdecoratie en verlichting bedienen via een app. Somfy TaHoma Met het TaHoma systeem kun je via een app jouw raamdecoratie laten samenwerken met andere producten in huis. Zo kun je bijvoorbeeld lichtsensoren aansluiten. Hiermee gaan s avonds de lampen aan en gaat tegelijkertijd de raamdecoratie naar beneden. Zon- en temperatuursensor Deze draadloze sensor bedient je duo rolgordijn op zonsterkte, eventueel in combinatie met temperatuur. Ideaal voor je woonen slaapkamer. Connexoon RTS TaHoma Zon- en temperatuursensor Draadloze RTS uitvoeringen Voor alle genoemde bedieningsopties moet je het rolgordijn bestellen in één van onderstaande uitvoeringen. Oplaadbare RTS uitvoering Deze uitvoering heeft een oplaadbare motor. Bij gemiddeld gebruik moet je deze motor één keer in de 9 maanden opladen. Bij iedere order krijg je een bijpassende oplader. 230 V RTS uitvoering De 230 V RTS motor kan je rechtstreeks op je lichtnet aansluiten. Bedrade uitvoering 230 V uitvoering Voor bedrade domoticasystemen bieden we ook de 230 V motor aan. Bij deze oplossing leveren wij geen bedieningen. Je sluit deze motor aan op je eigen domoticasysteem of schakelaar. Gekoppelde rolgordijnen Als je meerdere rolgordijnen met elektrische bediening direct naast elkaar plaatst, kunnen de rolgordijnen worden gekoppeld. Voordeel hiervan is dat er maar één motor nodig is. Er kunnen maximaal drie rolgordijnen worden gekoppeld. Gekoppelde rolgordijnen kunnen alleen worden uitgevoerd met 230 V elektrische bediening. De rolgordijnen moeten gelijk zijn in hoogte, stof en decoratieve onderafwerking. De rolgordijnen worden geleverd in de volgorde (van links naar rechts) die je bij het bestellen opgeeft. Vermeld bij het bestellen aan welke zijde je de motor wenst. In de Specificaties (p. 25) kun je vinden welke toepassingen met gekoppelde rolgordijnen kunnen worden gecombineerd. Per gekoppeld rolgordijn geldt de prijs van een normale kettingbediening en één keer de meerprijs van elektrische bediening. Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

16 Toepassingen 16 We bieden voor elke raamsituatie passende raamdecoratie. Zo hebben we oplossingen voor draai-kiepramen, deuren en dakramen. Ook is het mogelijk om rolgordijnen te plaatsen zonder te boren in je kozijn en leveren we zijprofielen voor extra verduistering. In de Specificaties (p. 25) kun je vinden welke toepassingen en decoratieve opties met elkaar kunnen worden gecombineerd HL5 Spandraden Met spandraden kun je voorkomen dat je rolgordijn gaat klapperen. Spandraden zijn ook ideaal wanneer het rolgordijn op een deur wordt geplaatst. Spandraden kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Spandraden Montageprofiel Voor extra montagegemak kan het rolgordijn voorgemonteerd worden in een montageprofiel. Met de bijgeleverde steunen klik je het rolgordijn (dat dan al in het montageprofiel zit) eenvoudig tegen het plafond of op het kozijn. Het montageprofiel is verkrijgbaar in de kleuren wit, beige en aluminium. Montageprofiel Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

17 Uitvoering 17 Voorafrollend Een voorafrollend rolgordijn is een oplossing bij uitstekende delen. De stof rolt aan de voorzijde van de rol af, waardoor de stof circa 3 cm verder van het kozijn af komt te hangen. Er kunnen lichtkieren ontstaan. Aan een voorafrollend rolgordijn is geen meerprijs verbonden. Voorafrollend Verlengde steunen Als er uitstekende delen in de weg zitten, bieden verlengde steunen ook uitkomst. Met verlengde steunen wordt het rolgordijn circa 2,5 cm extra naar voren gehaald. Verlengde steunen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Ze kunnen alleen worden geleverd bij het klein systeem. Wil je het rolgordijn nog verder naar voren halen, combineer deze steunen dan met een voorafrollend rolgordijn. Verlengde steunen Klemsteunen Plaats je jouw rolgordijn op een draai-kiepraam? Bestel dan de speciale klemsteunen waarmee het rolgordijn geplaatst kan worden zonder boren. Klemsteunen worden geleverd in de kleur wit. Je kunt klemsteunen ook combineren met spandraden. Klemsteunen Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

18 Toepassingen 18 Kunststof en aluminium kozijnen Wil je niet in je kozijn boren of schroeven? Kies dan één van de volgende montageoplossingen. Plakprofiel Deze montageoplossing wordt over de gehele breedte van het kozijn geplakt en is geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen. Het plakprofiel is geschikt voor het klein systeem. Beschikbaar in wit en aluminium. Mogelijk in uitvoering met en zonder spandraden. Bij een product met spandraden wordt er ook een profiel aan de onderzijde van het kozijn over de gehele breedte geplakt. Rolgordijn met plakprofiel Glasrubbercassette (K4) Deze montageoplossing is geschikt voor kunststof en aluminium kozijnen met een glasrubber, en bij uitstek geschikt voor draai-kiepramen. De cassette wordt geleverd in de kleur wit. Bij dit model kunnen geen decoratieve onderafwerkingen worden besteld. Dit model is niet verduisterend. Koofhoogtecodering is van toepassing (zie Specificaties op p. 23). De minimale kozijndiepte is 1,2 cm; de maximale kozijndiepte is 3,6 cm. Dit model heeft een aparte prijslijst (Prijslijst Rolgordijn model K4). Glasrubbercasette (K4) Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

19 Koof Uitvoering 19 Voor een extra mooie afwerking kies je voor een koof, zodat de rol van het rolgordijn niet zichtbaar is. Elk type koof heeft zijn eigen prijslijst. Basiskoof (K6) De basiskoof is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium, antraciet, beige en zwart. Deze koof is halfopen. Dit model kan worden gecombineerd met decoratieve onderafwerkingen. Deze koof kan niet worden uitgevoerd met zijprofielen. Koofhoogtecodering is van toepassing (zie Specificaties op p. 23). Basiskoof (K6) 1 wit 4 beige 2 aluminium 5 zwart 3 antraciet

20 Koof 20 Luxe koof (K1, K2, K3) De luxe koof is verkrijgbaar in drie afmetingen (K1, K2, K3) en kan worden gecombineerd met zijprofielen voor maximale verduistering. Dit type koof is verkrijgbaar in de kleuren wit en aluminium. Deze koof is volledig gesloten, zodat de rol niet zichtbaar is. Je beschermt de stof ook tegen verkleuring. Deze koof wordt afgewerkt met een bijpassende onderlat die één geheel vormt met de koof, waardoor geen decoratieve opties mogelijk zijn. Geef bij zijprofielen aan of het rolgordijn in of op het kozijn gemonteerd wordt. Koofhoogtecodering is van toepassing (zie Specificaties op p. 23). De maten van de koof vind je in de Specificaties. Luxe koof klein (K1) Luxe koof middelgroot (K2) K2 met zijprofielen Luxe koof groot (K3) Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

21 Dakramen Uitvoering 21 Dakraamcassette C1 (plaatsing in het kozijn) Dit model is zeer geschikt voor dakramen in ruimtes die je maximaal wilt verduisteren. Voordeel van dit systeem is dat je het kunt toepassen in Fakro, Rooflite, Velux dakramen en rechte kozijnen (90 ). De stof is aan alle zijden ingesloten. Lichtkieren worden voorkomen, ook aan de bovenzijde van het rolgordijn. Door te kiezen voor een verduisterende stof is de lichtinval nihil. Het rolgordijn is op iedere gewenste hoogte te stoppen. De cassette is verkrijgbaar in de kleuren wit en aluminium. De minimaal benodigde kozijndiepte is 4,5 cm en de maximale hellingshoek is 45. Deze dakraamcassette kan ook worden bediend met een uitschuifbare bedieningsstok (van 150 tot 300 cm). De prijzen vind je in de Prijslijst Dakraamcassette C1. Bedieningsstok Dakraamcassette C1 (plaatsing in het kozijn) Dakraamcassette C2 (plaatsing op het dakbeschot) Dit model is bij uitstek geschikt voor plaatsing op het dakbeschot, waarbij het dakraam geheel wordt afgedekt. De stof is aan alle zijden ingesloten. Het rolgordijn is op verschillende hoogtes te stoppen. De cassette is verkrijgbaar in de kleuren wit en aluminium. De maximale hellingshoek is 45. De prijzen vind je in de Prijslijst Dakraamcassette C2. Dakraamcassette C2 (plaatsing op het dakbeschot) Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

22 Specificaties 22 Klein systeem Groot systeem Kettingbediening Veerbediening Easy up Elektrische bediening oplaadbaar Elektrische bediening 230 V Kettingbediening Elektrische bediening 230 V Min. breedte (cm) stofafhankelijk Min. hoogte (cm) Max. breedte (cm) zie 'Maatbereik' (p. 25) Max. hoogte (cm) Verschil penmaat/stofmaat (cm) 3,6 3,2 2 3, Wandmontage Plafondmontage Aluminium onderlat o o o o o o Houten onderlat o o o o o Dubbel stiksel o o o o o o Schulp o o o o o o Luxe steun o o Designsteun o o Metalen bedieningsketting o Spandraden o o o o o Klemsteunen o o o o Voorafrollend o o o o o o Verlengde steunen o o o o Plakprofiel o o o o Montageprofiel o* o* o* o* o* o* Gekoppelde rolgordijnen o Wandmontage afmetingen in mm Plafondmontage afmetingen in mm = standaard = keuze *Wand- of plafondmontage opgeven.

23 Specificaties 23 Basiskoof K6 Koof K1 Koof K2 Koof K3 Koofhoogte Kettingbediening Elektrische bediening oplaadbaar Kettingbediening Veerbediening Kettingbediening Veerbediening Easy up Elektrische bediening oplaadbaar Elektrische bediening 230 V Kettingbediening Elektrische bediening 230 V Min. breedte (cm) stofafhankelijk Min. hoogte (cm) Max. breedte (cm) zie 'Maatbereik 38 mm' (p. 25) zie 'Maatbereik 28 mm' (p. 25) zie 'Maatbereik 38 mm' (p. 25) Max. hoogte H0 (cm) stof is niet geschikt voor dit model stof is niet geschikt voor dit model stof is niet geschikt voor dit model stof is niet geschikt voor dit model Max. hoogte H1 (cm) Max. hoogte H2 (cm) Max. hoogte H3 (cm) Max. hoogte H4 (cm) Verschil penmaat/stofmaat (cm) ,5 4,5 4 4, Wandmontage o o Plafondmontage o o Aluminium onderlat o o Houten onderlat o o Dubbel stiksel o o Schulp o o Metalen bedieningsketting o o o Spandraden o o o o o o o Klemsteunen Voorafrollend Zijprofielen o* o* o* o* o* o* Gekoppelde rolgordijnen Afmetingen in mm Plafondmontage 70 Wandmontage Zijaanzicht met zijprofielen afmetingen in mm Plafondmontage Wandmontage , Vooraanzicht met zijprofielen afmetingen in mm = standaard = keuze *Wand- of plafondmontage opgeven.

24 Specificaties 24 Rolgordijn Dakraamcassette K4 C1 C2 Voor kunststof en aluminium kozijnen Plaatsing in het kozijn Plaatsing op het dakbeschot Koofhoogte Min. breedte (cm) Min. hoogte (cm) Max. breedte (cm) Max. hoogte H0 (cm) stof is niet geschikt voor dit model stof is niet geschikt voor dit model Max. hoogte H1 (cm) Max. hoogte H2 (cm) Max. hoogte H3 (cm) Max. hoogte H4 (cm) Min. kozijndiepte (cm) 1,2 4,5 Max. kozijndiepte (cm) 3,6 Max. hellingshoek 15 o 45 o 45 o Montage op het dakbeschot Montage in het kozijn/glasrubber Bedieningsprofiel Bedieningsgreep Bedieningsstok Geschikt voor merkdakramen o Zijaanzicht afmetingen in mm Vooraanzicht afmetingen in mm = standaard = keuze

25 Specificaties 25 Combinatiemogelijkheden decoratieve en technische opties Aluminium onderlat Houten onderlat Dubbel stiksel Schulp Luxe steun Designsteun Spandraden Klemsteunen Voorafrollend Verlengde steunen Plakprofiel Montageprofiel Gekoppelde rolgordijnen Steun zonder kapjes Aluminium onderlat o o o o o o o o o o Houten onderlat o o o o o o o o o Dubbel stiksel o o o o o o o o o o Schulp o o o o o o o o o o Luxe steun o o o o o o o Designsteun o o o o o Spandraden o o o o o o* o o Klemsteunen o o o o o o o o Voorafrollend o o o o o o o o o o o o Verlengde steunen o o o o o o Plakprofiel o o o o o* o Montageprofiel o o o o o o o Gekoppelde rolgordijnen (gelijk voor de hele set) o o o o o o Steun zonder kapjes o o o o o o o o o = standaard = keuze *Met extra profiel. Maatbereik (buisdikte in mm) breedte in cm hoogte in cm Klein systeem buisdiameter 28 mm Klein systeem buisdiameter 38 mm Groot systeem buisdiameter 52 mm Groot systeem buisdiameter 43 mm Groot systeem buisdiameter 65 mm

26 Pictogrammen 26 Informatielabel De pictogrammen vind je terug op het informatielabel achterop het stofstaal. Transparantie prijsgroep kleurnummer C % PES dessin Transparant De iets open geweven stof zorgt voor zachte lichtinval. Er kan door de stof heen gekeken worden. 100 cm Lichtdoorlatend Deze stoffen zijn zo geweven dat ze licht doorlaten, maar voldoende privacy bieden. max cm 100 cm Verduisterend Stoffen met dit pictogram zijn maximaal verduisterend. boek staalnummer C Stofsamenstelling PES Polyester Deze synthetische vezel heeft een uitstekende lichtbestendigheid en vormvastheid. De polyester stoffen hebben een krimptolerantie van maximaal 1%. max Trevira CS Trevira 235 CScm 2-70Dit is een niet-brandbare polyestersoort. De 100 chemische cm samenstelling van de vezels maakt deze stof permanent vlamvertragend. CO Katoen 100% PES LI Linnen 100% PES C maatvoering 100 cm 100 cm Onderhoud Zachte borstel Deze stof kan worden gereinigd met een zachte borstel of plumeau. Houd er rekening mee dat de stof zeer gevoelig is. Vochtige doek Deze stof kan worden gereinigd met een vochtige doek. Gebruik hiervoor een niet-synthetisch wasmiddel. 95% PES 5% LI Blends Deze stoffen bestaan uit een combinatie van verschillende vezels. Zo 235 vind cm je de goede eigenschappen van de 3-111verschillende vezels terug in één stof. Katoen 100 en cm linnen geven de stof een natuurlijke uitstraling en zorgen in combinatie met polyester voor een hoge vormvastheid en lichtbestendigheid. Katoen en linnen zijn natuurproducten en daarom kan er krimp en verkleuring C 50167optreden. De krimptolerantie is maximaal 3%. max 100% PES 00 cm

27 Specificaties 27 Vochtbestendig Deze stoffen bestaan uit 100% polyester en zijn waterafstotend. Deze stoffen zijn uiterst geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamer en keuken. Decoratieve opties zoals een houten onderlat en metalen bedieningsketting zijn niet vochtbestendig. Paneelgordijnen Stoffen met dit pictogram zijn ook geschikt voor paneelgordijnen. Staat er een uitroepteken in het pictogram, dan wordt deze stof bij een paneelgordijn standaard een kwartslag (90 ) gedraaid. Zie Paneelgordijnen voor meer informatie. Vuilafstotend Stoffen met dit pictogram zijn voorzien van een speciale coating waardoor vuil en vloeistoffen worden afgestoten. Dubbel stiksel Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een dubbel stiksel. Vlamvertragend Deze stoffen zijn vlamvertragend. Warmtewerend Gemetalliseerd, parelmoer en wit Deze coatings aan de achterzijde van de stof zorgen voor een hoge reflectie van zonlicht en warmte. De parelmoercoating is bovendien bestand tegen vocht, agressieve (alkalische) reinigingsmiddelen en vervuiling door insecten. Stoffen met een gemetalliseerde achterzijde mogen niet met vocht in aanraking komen. Schulp Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een schulp Kleur onderdelen 1 = wit 2 = aluminium 3 = antraciet 4 = offwhite 5 = zwart 6 = bruin Dit nummer geeft aan welke kleur de onderdelen van het rolgordijn standaard krijgen. Beeldschermgeschikt Deze stoffen zijn geschikt voor het werken met beeldschermen. Dit wordt bepaald aan de hand van de hoeveelheid licht die de stof doorlaat, de lichttransmissie. Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor vrijwel alle raamsituaties. Bevindt het raam zich op het zuiden, dan adviseren we een stof met een lichttransmissie kleiner dan 5%. Indien bekend kun je de lichttransmissie, lichtabsorptie en lichtreflectie vinden in het Collectieoverzicht op p. 45. Koofhoogtecodering De maximale hoogte van een stof in een bepaald model wordt aangegeven met de koofhoogtecodering. In de Specificaties wordt de relatie uitgelegd tussen de stof, de hoogte van het rolgordijn en het model. Geschikt voor dakraamcassettes Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor dakraamcassettes.

28 Pictogrammen 28 Lasnaden Een lasnaad is een naad die ontstaat wanneer er twee stukken stof aan elkaar worden bevestigd. Of een rolgordijn wordt voorzien van een lasnaad, is afhankelijk van de gewenste maat. Dit wordt aangegeven op het informatielabel. Bij een order met meerdere rolgordijnen van dezelfde kleur zorgen wij ervoor dat de lichtinval en kleuruitstraling voor alle producten gelijk is. Hierdoor kan het voorkomen dat ook een kleiner rolgordijn toch een lasnaad krijgt. Wil je dit niet, geef dit dan aan bij het bestellen. Een lasnaad wordt altijd zo hoog mogelijk in het rolgordijn gemaakt, zodat deze alleen zichtbaar is als het rolgordijn naar beneden is gerold. De betekenis van de pictogrammen vind je op de pagina hiernaast. Lasnaad lasnaad mogelijk max maximale hoogte max maximale breedte ALU2 Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

29 Specificaties 29 Maatvoering unikleurige stoffen Maatvoering dessin- en structuurstoffen 195 cm max max 195 cm max max max 195 cm max max max 195 cm Afhankelijk van de gewenste maat, wordt het rolgordijn voorzien van een lasnaad. Afhankelijk van de gewenste maat, wordt het rolgordijn voorzien van een lasnaad. Wil je liever geen lasnaad, dan kan het dessin een kwartslag worden gedraaid tot de aangegeven breedte cm max 195 cm max max 195 cm max 195 cm Afhankelijk van de gewenste maat heeft deze stof een hoogte- of een breedtebeperking. Een lasnaad is niet mogelijk. Het eerste pictogram (1) geeft de maatbeperking aan. Wens je een grotere maat, dan kan dit dessin een kwartslag worden gedraaid binnen het opgegeven maatbereik (2). Een lasnaad is niet mogelijk. max max 195 cm 195 cm Deze stof heeft een breedtebeperking. Een lasnaad is niet mogelijk. Deze stof heeft een breedtebeperking of een breedte- en hoogtebeperking. Een lasnaad is niet mogelijk. Voorbeeld 180 cm max max max 195 cm max 290 cm 195 cm 235 cm max 195 cm max Rolgordijnen breder dan 195 cm en hoger dan 180 cm krijgen een lasnaad. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

30 Meten en bestellen 30 Bepaal waar en hoe je het rolgordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Rolgordijnen worden geleverd met steunen die geschikt zijn voor wand- en plafondmontage. In het kozijn Plaatsing tussen het raamkozijn of de muur. in-de-dag B Op het kozijn Plaatsing op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond. op-de-dag B A A 1. Meet de breedte (B) op de plek waar je de steunen of koof plaatst. 2. Meet de gewenste hoogte (A). 3. Noteer de maten bij het bestellen. gewenste overlapping 1. Meet de breedte (B) op de plek waar je de steunen of koof plaatst. 2. Meet de gewenste hoogte (A). 3. Noteer de maten bij het bestellen. Om lichtkieren te voorkomen kun je jouw rolgordijn met overlap aan beide zijden van het raam plaatsen. Vermeld dan bij het bestellen 'stofmaat'. Extra informatie Rolgordijn met decoratieve optie Bestel je een rolgordijn met een decoratieve optie? Dan is de opgegeven hoogte de hoogte van het rolgordijn inclusief onderafwerking. Meerdere rolgordijnen Bestel je meerdere rolgordijnen in een keer en wil je dat alle rolgordijnen hetzelfde systeem krijgen, vermeld dit dan bij het bestellen. Koofmodellen met zijprofielen (K1, K2 en K3) Meet de breedte en de hoogte op drie punten in het kozijn en vermeld de kleinste maat bij het bestellen. Geef bij het bestellen aan of het rolgordijn in of op het kozijn wordt gemonteerd. Rolgordijn voor kunststof en aluminium kozijnen (K4) 1. Meet de glasbreedte en de glashoogte op drie punten en geef de kleinste maat op. Let op, alleen het glas dient opgemeten te worden. 2. Meet daarna de kozijndiepte en geef deze aan bij het bestellen. Doorsnede voor de kozijndiepte

31 Meten en bestellen 31 Dakraamcassette C1, plaatsing in het kozijn Type is bij jou bekend Vermeld het merk, type en nummer van het raam bij het bestellen (bijvoorbeeld Velux GGL M04). De maten zijn bij ons bekend. Type is niet bij jou bekend Vermeld de gemeten breedte en hoogte tussen de raamstijlen bij het bestellen. Meet deze maten aan de voorzijde van het kozijn. Vermeld de breedte als bruto maat. Indien niet anders wordt vermeld, gaan wij uit van een rechte sponning (90 ). Dakraamcassette C2, plaatsing op het dakbeschot Vermeld bij het bestellen de gewenste breedte en hoogte. Houd bij het opgeven van de maten rekening met de overlapping. Vermeld de breedte als penmaat. Bedieningslengte ketting In verband met de veiligheid van kleine kinderen is de maximale bedieningslengte door regelgeving bepaald en leveren wij de voorgeschreven kettinglengte en veiligheidsmechanismen mee. Standaard Bij het klein systeem is de bedieningslengte 60% van de producthoogte. Bij het groot systeem is de bedieningslengte 60% van de producthoogte en kiezen we voor de dichtstbijzijnde beschikbare kleinere bedieningslengte. Afwijkend Een grotere bedieningslengte is vaak mogelijk indien je de plaatsingshoogte bij de order opgeeft. Dan geldt voor de maximale bedieningslengte de formule: plaatsingshoogte minus 60 cm. Geef in dit geval de gewenste plaatsingshoogte door. Wij kiezen dan weer de dichtstbijzijnde kleinere bedieningslengte. Wordt het product geplaatst in een ruimte waar het onwaarschijnlijk is dat er kinderen komen, vermeld dan duidelijk niet kindveilig op de bon. In dit geval gelden de beperkingen in verband met kindveiligheid niet meer. Je kunt dan iedere gewenste bedieningslengte opgeven. Op onze orderbevestiging en factuur zullen wij de opmerking vermelden Deze producten zijn bedoeld om geplaatst te worden in ruimten waar kinderen normaal geen toegang hebben (bijvoorbeeld kantoren, fabrieken) HL11

32 Paneelgordijnen 32 Een groot aantal stoffen in de collectie rolgordijnen is ook geschikt voor paneelgordijnen. Een paneelgordijn bestaat uit verticale banen stof. Deze banen worden voor elkaar geschoven langs een bovenrail. Paneel gordijnen zijn erg geschikt als je van een strak en modern interieur houdt. Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze staan erg mooi voor grote ramen of schuifpuien, maar kunnen ook heel goed functioneren als kastdeur, of op een speelse en creatieve manier één ruimte opdelen in twee. Maak je paneelgordijn uniek door voor verschillende kleuren in één paneelgordijn te kiezen of kies voor een print. De uni- en structuurstoffen combineren prachtig. Je kunt ook kiezen voor een transparante of verduisterende versie. Stoffen met deze pictogrammen zijn geschikt voor paneelgordijnen. Staat er een uitroepteken in het pictogram, dan wordt deze stof bij een paneelgordijn standaard een kwartslag (90 ) gedraaid. De verklaring van de overige pictogrammen die van toepassing zijn vind je in het hoofdstuk Pictogrammen (p. 26) OL3

33 Paneelgordijnen OL3 Uitvoering De panelen worden met klittenband bevestigd op de paneelwagens. Hierdoor zijn ze gemakkelijk van de rail te halen en weer te bevestigen. De onderzijde van het paneel is standaard voorzien van een tunnel met onderlat en optioneel met een aluminium onderlat. De panelen hebben een minimale breedte van 40 cm en een maximale breedte van 140 cm. Standaard onderafwerking Aluminium onderlat (OL3) Voor deze optie geldt een meerprijs. Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

34 Bediening 34 Kies hoe je het paneelgordijn wilt sluiten en bedienen. Zij- of middensluiting Bij zijsluiting schuiven de panelen bij het openen van het paneelgordijn allemaal naar links of naar rechts. Bij middensluiting heb je bij het geopende paneelgordijn zowel links als rechts panelen hangen. Voor zij- en middensluiting geldt dat de panelen elkaar meenemen. Koord- of trekstangbediening Je paneelgordijn met midden- of zijsluiting kan zowel met koord- als trekstangbediening worden uitgevoerd. De koordbediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. Kies je voor los bedienbare panelen dan wordt elk paneel voorzien van een trekstang, naar keuze links of rechts te plaatsen. De lengte van het koord en de trekstang wordt aangepast aan de hoogte van het paneelgordijn. Een afwijkende lengte is mogelijk. De trekstang is verkrijgbaar in 75 cm, 100 cm en 150 cm. Zijsluiting Middensluiting Koordbediening Trekstangbediening Los bedienbare panelen Wanneer je voor los bedienbare panelen kiest, bedien je elk paneel afzonderlijk. Elk paneel krijgt dan een trekstang en je schuift het paneel naar de gewenste zijde. De panelen nemen elkaar niet mee. Let op: bij zes panelen of meer wordt jouw paneelgordijn uitgevoerd met middensluiting. De reden hiervoor is dat een rail uit maximaal vijf sporen kan bestaan. Wanneer in een spoor meer dan één paneel bevestigd is, kunnen de panelen niet voor elkaar aan één zijde hangen. Bij een paneelgordijn bestaande uit vijf panelen of minder wordt het uitgevoerd met zijsluiting. Rail Het aantal panelen dat je kiest, bepaalt of het paneelgordijn een rail krijgt met twee, drie, vier of vijf sporen. Je kunt kiezen voor een wit gelakte of voor een aluminiumkleurige rail. Los bedienbare panelen Witte rail Aluminium rail Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

35 Paneelgordijnen OL3

36 Paneelgordijn samenstellen 36 Er zijn drie manieren waarop je een paneelgordijn kunt samenstellen: 1. Raillengte en aantal panelen: je geeft de totale raillengte, de hoogte en het aantal panelen op. 2. Vaste paneelbreedte: je bepaalt zelf de paneelbreedte. 3. Zelf samenstellen: je wenst verschillende paneelbreedtes en sporen. Raillengte en aantal panelen De tabellen laten zien welke mogelijkheden er zijn voor de railbreedte van je paneelgordijn. Kies je voor een middensluiting, houd er dan rekening mee dat aan beide zijden een stofpakket komt. Heb je bijvoorbeeld een deur aan één van de zijkanten, kies dan voor zijsluiting. Je keuze met betrekking tot de sluitingswijze en het aantal panelen bepaalt hoeveel sporen je rail zal krijgen. Dit heb je nodig om de prijs van je rail terug te kunnen vinden. Kies je bijvoorbeeld voor 5 panelen en middensluiting, dan krijg je een rail met 3 sporen. Zijsluiting Sporen Min. breedte (cm) Max. breedte (cm) Links, gesloten Links, geopend Rechts, gesloten Rechts, geopend Railbreedte Paneelbreedte (cm) Aantal panelen

37 Paneelgordijnen 37 Middensluiting Sporen Min. breedte (cm) Max. breedte (cm) Gesloten Geopend Railbreedte Paneelbreedte (cm) Aantal panelen OL3

38 Paneelgordijn samenstellen 38 Vaste paneelbreedte De minimale breedte van een paneel is 40 cm. De maximale breedte is 140 cm. Alle panelen binnen één paneelgordijn krijgen dezelfde breedte. Wij adviseren je bij het bepalen van de breedte rekening te houden met een minimale overlap tussen de panelen van 5 cm, voor het mooiste resultaat. Onderstaande tabel laat zien welke combinatiemogelijkheden er zijn wat betreft rail/aantal panelen. Vermeld bij het bestellen de door jou gekozen paneelbreedte. Zijsluiting Aantal panelen Links, gesloten Links, geopend Rechts, gesloten Rechts, geopend Aantal sporen Voorbeeld Stel, je hebt een raampartij bestaande uit 4 gelijke ramen. Je wilt voor elk raam één paneel dat precies past op elk kozijn. De totale breedte van de raampartij is 343,1 cm, de hoogte is 210 cm. Om te bepalen hoe breed elk paneel moet worden, meet je de breedte op van elk raam, inclusief kozijn (dit om ervoor te zorgen dat de panelen elkaar precies op de kozijnen overlappen). Stel, deze breedte is 91 cm. Vul bij het bestellen het volgende in: 1. Kleurnummer 2. Zij- of middensluiting 3. Aantal sporen: In dit geval kom je bij zijsluiting uit op 4 sporen en bij middensluiting op 3 sporen, zie tabel middensluiting 4. Breedte van de rail : 343 cm 5. Hoogte paneelgordijn : 210 cm 6. Aantal panelen : 4 7. Vaste paneelbreedte : ja 8. Vaste paneelbreedte : 91 cm 5 5 Middensluiting Aantal panelen Gesloten Geopend Aantal sporen 3 2 Zelf samenstellen Wil je vrij zijn in je keuze voor het aantal panelen, de afmetingen en de manier van sluiten? Kies dan voor deze optie. Je bestelt los bedienbare panelen en rails, en monteert de panelen zelf in de rail. Per paneel geef je de breedte en hoogte op. Geef daarnaast op welke rail je wenst, de lengte van de rail en het aantal sporen Vermeld duidelijk je keuze bij de bestelling.

39 Specificaties Paneelgordijnen 39 Zijsluiting Aantal panelen Middensluiting Toepassing Plafond Wandsteun Bediening Koord links of rechts Trekstang Losse panelen Maatvoering (cm) Rail 2 sporen 3 sporen 4 sporen 5 sporen Min. hoogte (cm) Max. hoogte (cm) Min. breedte (cm) Max. breedte (cm) sporen 3 sporen 4 sporen 5 sporen Paneelbreedte bij min. breedte (cm) Paneelbreedte bij max. breedte (cm) Zijsluiting 2 sporen 3 sporen 4 sporen 5 sporen 50 20* * * * Plafondmontage afmetingen in mm *) extra ruimte, nodig voor montage *) extra ruimte, nodig voor montage *) extra ruimte, nodig voor montage Wandmontage afmetingen in mm = standaard = keuze

40 Meten en bestellen 40 Bepaal waar en hoe je het paneelgordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer breedte- en hoogteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Houd bij plaatsing van het paneelgordijn rekening met de diepte van de rail. Monteer je het paneelgordijn tegen de wand, bestel dan ook de wandsteunen (zie hiervoor Montage). In het kozijn Plaatsing tussen het raamkozijn of de muur. Op het kozijn Plaatsing op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond. B B A A Het paneelgordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. 1. Meet de breedte (B) tussen het raamkozijn of de muur. 2. Meet de hoogte (A) tussen het raamkozijn en de vensterbank of de vloer. Het paneelgordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. 1. Meet de breedte (B) inclusief de gewenste overlapping. 2. Meet de hoogte (A) inclusief de gewenste overlapping. LET OP: Bovenstaande betreft de bruto maten. Om het paneelgordijn optimaal te laten functioneren wordt de door jou opgegeven breedte met circa 1 centimeter verminderd. Houd je zelf al rekening met deze vermindering, vermeld dan bij het bestellen: blijvende maten. Montage Het paneelgordijn kan aan het plafond of aan de wand worden gemonteerd. Voor plafondmontage worden de steunen standaard meegeleverd. Voor wandmontage worden wandsteunen gebruikt. Deze dien je apart te bestellen. Het aantal benodigde wandsteunen is afhankelijk van de railbreedte, zie prijslijst. Houd er bij het plaatsen van de wandsteunen rekening mee dat je aan de bovenzijde circa 1 cm extra ruimte nodig hebt. Het paneelgordijn komt hierdoor 1 cm lager te hangen. Zelf samenstellen Geef per paneel de breedte en de hoogte op. Geef daarnaast op welke rail je wenst, de lengte van de rail en het aantal sporen. Losse panelen Als je losse panelen bestelt, geef je de maat van het paneel als blijvende maat op.

41 Paneelgordijnen OL3

42 Stappenplan en prijsbepaling 42 Bekend is de totale breedte, de totale hoogte, het gekozen aantal panelen, midden- of zijsluiting en de gekozen stof(fen). Wanneer je zelf een paneelbreedte hebt bepaald dan is ook de paneelbreedte bekend. 1. Prijs rail Voor de prijsberekening van de rail gebruik je de totale breedte van de rail en het aantal sporen. Het aantal benodigde sporen zie je in onderstaande tabel. b. Kijk voor de prijs per paneel in de betreffende prijstabel. De verwijzing naar de prijsgroep vind je op het stofstaal. De hoogte is gelijk aan de totale hoogte afgerond naar boven. 3. Totaalprijs paneelgordijn Vermenigvuldig de prijs van je paneel met het aantal panelen dat je nodig hebt en tel de prijs van je rail hierbij op. Je hebt de totaalprijs van je paneelgordijn bepaald. In de prijstabel Rail vind je met de totale breedte van de rail én het aantal sporen, de prijs van jouw rail. 2. Prijs paneel a. Onderstaande tabel Paneelbreedte voor prijsbepaling laat zien, aan de hand van de breedte van de rail en het aantal panelen, bij welke paneelbreedte je de prijs van jouw panelen vindt. Heb je echter een vaste paneelbreedte, dan is onderstaande tabel voor jou niet van toepassing. Paneelbreedte voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 2 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 3 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 4 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 5 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 7 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling Paneelgordijn bestaande uit 9 panelen. Breedte rail in cm Paneelbreedte in cm voor prijsbepaling 60 80

43 Paneelgordijnen 43 Voorbeeld Stel; je bestelt een paneelgordijn met onderstaande gegevens volgens optie 1 (raillengte en aantal panelen). Totale breedte paneelgordijn : 173 cm Totale hoogte paneelgordijn : 190 cm Aantal panelen : 3, met zijsluiting Stof : 1 x paneel van stof uit prijsgroep D 2 x paneel van stof uit prijsgroep B 1. Prijs rail Je bent uitgekomen op een rail met 3 sporen. Omdat tussenliggende maten naar boven worden afgerond vind je in de prijstabel Rail de prijs voor de rail van 173 cm in de kolom van 180 cm. De prijstabel laat zien dat de rail met 3 sporen 201,- kost. 2. Prijs paneel a. Omdat tussenliggende maten naar boven worden afgerond vind je in de tabel Paneelbreedte voor prijsbepaling de informatie over de rail van 173 cm, in de kolom van 220 cm. Je paneelgordijn bestaat uit 3 panelen. De tabel Paneelbreedte voor prijsbepaling laat zien dat je de prijs van elk paneel bij de paneelbreedte 80 cm vindt. b. 1 paneel valt in prijsgroep D, 2 panelen vallen in prijsgroep C. Je kwam in stap 2a uit op een paneelbreedte van 80 cm. De hoogte van bovenkant rail tot de grond is 190 cm. Omdat tussenliggende maten naar boven worden afgerond, vind je in de prijstabel Paneel de prijs per paneel in de kolom van 200 cm. De prijs per paneel is 144,- (prijsgroep D) en 125,- (prijsgroep B). 3. Totaalprijs paneelgordijn 1 x paneel van stof uit prijsgroep D : 144,- 2 x paneel van stof uit prijsgroep B : 2 x 125,- = 250,- Prijs rail : 201,- Totaalprijs paneelgordijn : 595,- Let op: de weergegeven prijzen zijn fictief.

44 HL4

45 Collectieoverzicht Collectieoverzicht 45 Kleurnummer Kleurnummer Prijsgroep Transparantie Minimale breedte Easy up in mm Vochtbestendig Vuilafstotend Vlamvertragend Warmtewerend Beeldschermgeschikt Geschikt voor dakraamcassette Koofhoogtecodering Geschikt voor paneelgordijnen Geschikt voor stiksel Geschikt voor schulp Boek Staalnummer Lichttransmissie Lichtabsorptie Lichtreflectie C Lichtdoorlatend 550 H % 3% 56% A Lichtdoorlatend 600 H % 9% 40% E Transparant 850 H % 0% 39% D Lichtdoorlatend 650 H % 15% 57% C Transparant 650 H % 15% 47% D Transparant 800 H % 5% 30% D Transparant 600 H % 7% 50% A Transparant 600 H % 5% 35% Bu Lichtdoorlatend 650 H D Lichtdoorlatend 600 H % 12% 69% D Lichtdoorlatend 550 H % 15% 57% E Lichtdoorlatend 600 H % 5% 49% D Lichtdoorlatend 500 H % 3% 60% C Lichtdoorlatend 600 H % 5% 45% A Lichtdoorlatend 550 H % 3% 71% C Lichtdoorlatend 550 H % 5% 80% E Lichtdoorlatend 550 H % 8% 55% B Lichtdoorlatend 500 H % 10% 60% B Lichtdoorlatend 550 H % 1% 75% D Lichtdoorlatend 550 P H % 11% 72% C Verduisterend 500 W H % 18% 82% E Verduisterend 500 W H % 36% 64% E Verduisterend 650 H % 18% 82% A Verduisterend 500 W H % 22% 78% E Verduisterend 500 W H % 28% 72% B Verduisterend 500 W H % 20% 80% E Verduisterend 500 W H % 25% 75% D Verduisterend 500 W H % 25% 75% E Lichtdoorlatend 650 H % 57% 26% E Lichtdoorlatend 550 H % 97% 3% A Lichtdoorlatend 600 H % 95% 5% D Lichtdoorlatend 600 H % 30% 40% Bu Lichtdoorlatend 650 H C Lichtdoorlatend 600 H % 30% 70% C Lichtdoorlatend 550 H E Lichtdoorlatend 550 H % 83% 16% D Lichtdoorlatend 550 H % 84% 5% E Lichtdoorlatend 550 H % 80% 19% D Transparant 600 H % 65% 13% C Transparant 650 H % 76% 10% B Transparant 650 H % 73% 3%

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN bece.com ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN 8924555513 sinds 1971 Inhoud Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen 10 Bediening 12 Elektrische

Nadere informatie

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE collection INFORMATIE RAAMDECORATIE Voor deze opties geldt een meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. INHOUDSOPGAVE 2 Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 08

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 12 Afwerking 14 Bovenafwerking 14 Onderafwerking 15 Profielkleuren 15 Kettingbediening 16 Elektrische bediening 17 Afstandsbedieningen

Nadere informatie

informatie raamdecoratie

informatie raamdecoratie 8924555991 informatie raamdecoratie INHOUDSOPGAVE Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 10 Horizontale jaloezieën 17 Duo rolgordijnen 21 Pictogrammen 25 Meten en bestellen 26 Prijzen 28 Onderdelen

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 8960100014 274 AO20 6354 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn met koof

Nadere informatie

< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN. sinds voetnoot 2 voetnoot

< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN.   sinds voetnoot 2 voetnoot Hoofdstuk www.bece.nl COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN sinds 1971 1 voetnoot 2 voetnoot Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn

Nadere informatie

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10 inhoudsopgave 4inhoudsopgave inhoudsopgave decoratief inspiratie 2 specificaties specificaties 8 introductie plisségordijnen 50 mm 4 stofeigenschappen/pictogrammen stofeigenschappen 5 gebruikseigenschappen

Nadere informatie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat op maat Hoe maakt u het? Met GAMMA! Rolgordijnen GAMMA rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen Uw GAMMA rolgordijn bedient u eenvoudig met een kettingof veermechanisme. Standaard wordt het rolgordijn geleverd

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 89245541160 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 Inhoud Introductie 3 Materiaalkeuze 4 Stof 4 Kunststof 5 Aluminium 5 Lamelbreedte 6 Lamelbreedte 6 5816 Decoratief 8 Decoratief

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 15247 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 4 Lamelbreedte 5 Kleurmodel 6 Modellenoverzicht 8 Bediening 10 Elektrische bediening 11 Lamellen 14 Kleur onderdelen

Nadere informatie

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen omslag 120033_HEMA_Infoboekje_V7.indd 1 16-06-15 10:08 omslag raambekleding

Nadere informatie

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO 32064 DUO ROLGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? Geef je rolgordijn een finishing touch met een DECORATIEF

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 Vouwgordijnen 8924554735 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 2823 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN Japans motief KLEURNR. 40022 2 PLISSÉ MET DESSIN Extra bijzonder in deze collectie zijn de plisségordijnen met dessins. Dessins zijn de ultieme mooimakers voor je huis.

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE maatwerk raamdecoratie Waarom maatwerk raamdecoratie? Wanneer je kiest voor één van de mooie producten uit deze collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit maar

Nadere informatie

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE CHILL MODUS ON Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE TITEL INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCHE BEDIENING 1 NL/VL 05/2019 15247 INHOUD ELEKTRISCHE BEDIENING 2 Inleiding 3 RTS toepassingen Rolgordijnen 4 Duo rolgordijnen 5 Plissé- en

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR ij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparanten en non transparanten banen op gelijke hoogte komen.tot

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. Tot

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH!

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! KLEURNR. 50056 KLEURNR. 50055 Onze bece collectie dupligordijnen heeft een breed assortiment stoffen, structuren en kleuren. Uniek aan dupligordijnen is dat je lekker

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE editie 02/2018 INHOUD INLEIDING 3 RTS TOEPASSINGEN ROLGORDIJNEN 4 DUO ROLGORDIJNEN 6 PLISSÉ- EN DUPLIGORDIJNEN 8 HORIZONTALE JALOEZIEËN 10 VERTICALE JALOEZIEËN

Nadere informatie

overzicht inhoud Algemene informatie Uitvoeringen Opties Meten & Monteren Overzicht Stofsoorten en eigenschappen

overzicht inhoud Algemene informatie Uitvoeringen Opties Meten & Monteren Overzicht Stofsoorten en eigenschappen eclips techniek inhoud Algemene informatie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 7 Pagina 7 De Eclipscollectie Stofsoorten en eigenschappen Uitlijnen van de stof Meten Bestelinformatie Kindvriendelijke raambekleding

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39 16768 Inhoud Aluminium jaloezieën Lamelbreedtes 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 - Ladderband 6 - Kleurmodellen 8 - Design 11 Bediening 12 - Bediening voor lamelbreedtes 16, 25, 35 mm 12 -

Nadere informatie

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN www.bece.nl COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN sinds 1971 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN Decoratief 12 Volant 12 Contrasterende volant 12 Houten onderlat 13 Contrasterende

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

Plisségordijn & Honingraat

Plisségordijn & Honingraat Plisségordijn & Honingraat De HR Design Plisségordijn & Honingraat collectie is helemaal van deze tijd door het grote aanbod van kleurenen de eigentijdse look. Het boven- en onderprofiel is te verkrijgen

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Copahome Rolgordijnen. Techniek

Copahome Rolgordijnen. Techniek Copahome Rolgordijnen Techniek 2 Copahome rolgordijnen Inhoud Inhoud 3 Standaard rolgordijnen Types Speciale toepassingen Decoratieve afwerkingen 4 4 7 12 Copahome design Types 22 22 Xtra large rolgordijnen

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 sfeerbeeld 8902032005 274 O20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud De collectie Stoffen 5 Waarom plisségordijnen? 6 Raamsoorten 7 3254 O20 2037 O10 691 O10 Decoratief Profielen 8 Inspiratie voor je raam Energiebesparend

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS Inspirerende kleuren en fraaie dessins L uxaflex WINDOW FASHIONS Rolgordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4529 4511

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection

expert in windowfashion & sunprotection expert in windowfashion & sunprotection 2 Copahome Japanese Design Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Copahome Japanese Design rolgordijnen Type S10 Type D10 Type D15 Type D20 Afwerking Elektrische bediening Modellen

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Rolgordijnen - Prijslijst model 1

Rolgordijnen - Prijslijst model 1 Rolgordijnen - Prijslijst model 1 Prijsgroep 0 2400 2500 2600 2700 2800 2900 3000 3100 3200 3300 3400 1200 64 70 76 82 88 94 100 106 112 118 125 131 136 142 148 154 160 166 172 178 185 191 197 203 209

Nadere informatie

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 plissé XL inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 Meten en monteren 14 2 De plooival van de stof is altijd

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

rolgordijnen Rolgordijnen_infokaarten12_ NL_v4.indd :59:59

rolgordijnen Rolgordijnen_infokaarten12_ NL_v4.indd :59:59 rolgordijnen functioneel en stijlvol rolgordijnen van GB Products 2 Inhoud rolgordijnen Types 5 Rolgordijnen met kettingbediening 6 Metalen bediening 17 Afwerking: style 18 Rolgordijnen met cassette 7

Nadere informatie

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 Prijzen Prijzen 53 Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 8924555989 Kettingbediening A breedte in cm 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290 300 100 199

Nadere informatie

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN prijsbroch. VG-GD NL-VL 235x270 0319.indd 1 03-01-19 11:47 INHOUDSOPGAVE Vouwgordijnen Kettingbediening 3 Koordbediening 6 Meerprijzen 9 Elektrische bediening 10 Gordijnen

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Verticale lamellen. Stoffen lamellen. Lamellen met houtstrips

Verticale lamellen. Stoffen lamellen. Lamellen met houtstrips Verticale lamellen Stoffen lamellen Lamellen met houtstrips Railsysteem Het "JEWEL" railsysteem is samengesteld uit hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. De compacte rail is 45 mm breed en 25 mm hoog. Kunststof

Nadere informatie

Meetinstructie Linee Shade

Meetinstructie Linee Shade enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

Montage-instructie. Plissés

Montage-instructie. Plissés Montage-instructie Plissés Inhoudsopgave pagina Belangrijk vóór het monteren 2 Montage plissé t.b.v. standaard of draai/kiepraam 3-2 Montage/demontage 4 Montage profiel - bovenzijde 5 Montage profiel -

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding e t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 2 Inhoud Techniek paneelgordijnen

Nadere informatie

is gewenste overlapping

is gewenste overlapping Meten algemeen Bepaal vooraf op welke plaats de Duette, plissée shade gemonteerd moet worden. Let op obstakels zoals uitzetijzers, deur- of raamknoppen. Bepaal of er voldoende inbouwdiepte is om product

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6 of Easyfix plisségordij nen in plisségordijnen in Stap 4 Bepaal de afmetingen van je plisségordijnen

Nadere informatie

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope Meten en bestellen Montageprofiel Indien het raam te groot is voor een plissé- of dupligordijn, kun je met behulp van montageprofielen het venster in kleinere vlakken verdelen. Per vlak kan dan een apart

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem NL Algemene Informatie Het is van belang dat u volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

Montageinstructies Plissés

Montageinstructies Plissés Benodigdheden Pen & Liniaal Waterpas Schroefboor Of schroevendraaier /montagesteun monteren Let er bij de montage van de plafondclip resp. de montagesteun voor de profielen op dat de afstand tussen de

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen KOOPHULP KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen ONDERDELEN KVARTAL wandbeslag, 14,5 cm KVARTAL wandbeslag, 7 cm KVARTAL plafondbeslag KVARTAL rail met één spoor, 140 cm KVARTAL rail met

Nadere informatie

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2017

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2017 Prijzen rechte ramen 43 Dupligordijnen Rechte ramen Prijzen 2017 8924555981 Rechte ramen A 100 171 186 200 216 231 246 259 274 290 305 319 331 347 363 374 389 401 420 431 448 110 175 191 205 222 240 256

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Rolgordijnen paneelgordijnen. roller & panel blinds

Rolgordijnen paneelgordijnen. roller & panel blinds Rolgordijnen paneelgordijnen roller & panel blinds 2 Copahome Roller blinds Inhoud Inhoud 3 Standaard rolgordijnen Types Speciale toepassingen ecoratieve afwerkingen 4 4 7 14 Copahome design Types 24 24

Nadere informatie

Verticale jaloezieën Vouwgordijnen. Filtering light by design.

Verticale jaloezieën Vouwgordijnen. Filtering light by design. Verticale jaloezieën Vouwgordijnen Info Filtering light by design. 1 Inhoud Verticale jaloezieën Copa home Filtering light by design 5 Afwerkingen Vertical blinds Voile blinds XXL 7 7 9 11 Lamelkwaliteiten

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2016

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2016 Prijzen rechte ramen 43 Dupligordijnen Rechte ramen Prijzen 2016 8924555274 Rechte ramen A 100 165 179 193 208 223 237 250 264 280 294 308 319 335 350 361 375 387 405 416 432 110 169 184 198 214 231 247

Nadere informatie

Shutters & Raamdecoratie

Shutters & Raamdecoratie Shutters & Raamdecoratie Welkom Kwaliteit op maat door vakmanschap. Het merk Zonnelux heeft een breed scala aan modieuze raambekleding, dat een verrijking is voor uw woonruimte. Wij staan voor 100% design

Nadere informatie

houten jaloezieën woodweave blinds horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen

houten jaloezieën woodweave blinds horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen inspiratie 3 houten jaloezieën woodweave blinds SUNWAY exclusieve raambekleding horizontale jaloezieën rolgordijnen eclips rolgordijnen paneelgordijnen verticale jaloezieën vouwgordijnen odysee shades

Nadere informatie