Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: VOLANT: GORDIJNEN: AO20

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20"

Transcriptie

1 Hoofdstuk Tabtitel 1 Vouwgordijnen AO20 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: VOLANT: GORDIJNEN:

2 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN Decoratief 12 Volant 12 Contrasterende volant 12 Houten onderlat 13 Contrasterende baleintunnels 14 Stiksel 14 Bies 15 Contrasterende voering 15 Ringen 16 Voering 18 Bediening 20 Elektrische bediening 22 Specificaties 26 Details 26 Specificaties 28 Meten en bestellen 30 GORDIJNEN 33 Introductie 33 Modellen 34 Decoratief 36 Biesband 36 Border 36 Enkel stiksel 37 Loodveter stiksel 37 Contrasterende voering 37 Voering 38 Extra's 39 VOUWGORDIJNEN Specificaties 40 Meten en bestellen 42 EIGENSCHAPPEN 44 Stofeigenschappen 44 Pictogrammen 47 Wasvoorschriften 47 COLLECTIEOVERZICHT 48 PRIJZEN 53

3 Introductie Vouwgordijnen 3 Modellen Vouwgordijnen geven je interieur een warme sfeer en passen bij iedere woonstijl. De collectie vouwgordijnen bevat schitterende stoffen en unieke details. De collectie bestaat uit circa 250 transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Je kunt kiezen uit talloze natureltinten, felle kleuren en stoere denims. Alle stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat er weinig krimp en weinig verkleuring optreedt, terwijl ze wel het echte textielgevoel uitstralen. Ook zijn alle stoffen geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kan je altijd mooi en makkelijk een passende combinatie maken. De eigenschappen, het collectieoverzicht en de prijzen van deze collectie vind je na het gedeelte Gordijnen. Kussens & plaids Je maakt je interieur helemaal af met bijpassende kussens en mooie plaids. De kussens zijn gemaakt van stoffen uit de collectie en beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Kijk voor meer informatie in het aparte boekje 'Kussens & plaids'

4 Modellen Je hebt de keuze uit drie uitvoeringen: vouwgordijnen met baleinen aan de raamzijde, vouwgordijnen met baleinen aan de interieurzijde en vouwgordijnen zonder baleinen. Elke uitvoering heeft een eigen uitstraling. Baleinen geven je vouwgordijn een moderne uitstraling en voor een trendy accent kies je opgestikte baleinen. Een vouwgordijn zonder baleinen valt juist nonchalant en speels. Op deze pagina s vind je meer informatie over de drie uitvoeringen en de verschillende modellen. Op de stof staat aangegeven voor welk model de stof geschikt is. Bij alle modellen loopt de onderkant van het vouwgordijn in opgetrokken stand gelijk met het stofpakket om stofverkleuring door de zon tegen te gaan. Daarnaast zijn alle vouwgordijnen eenvoudig te reinigen BALEINTUNNELS: 11599

5 Modellen 5 INGESTIKTE BALEINEN AAN DE RAAMZIJDE Model 3 - Moderne uitstraling. - Ingestikte baleinentunnels aan raamzijde. - Zeer geschikt voor unistoffen. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening. Model 5 - Luxe gevoerd vouwgordijn. - Ingestikte en daardoor niet-zichtbare baleintunnels in de voering. - Met verduisterende stof ideaal voor slaapkamers vanwege het verduisterende effect. - Door een voering krijgt je vouwgordijn, met name bij lichtdoorlatende stoffen, een prachtig vol aanzien. - Geschikt voor uni- en structuurstoffen. Bij structuurstoffen loopt de structuur aan de interieurzijde door. - Uitgevoerd met kettingbediening in bijpassende kleur. - Op de stof kun je vinden of de stof gevoerd kan worden, en zo ja, met welke stof. Deze optie is herkenbaar aan het pictogram: C D Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

6 OPGESTIKTE BALEINEN AAN DE RAAMZIJDE Model 4 - Luxe uitstraling. - Opgestikte baleintunnels aan raamzijde gemaakt van dezelfde stof als het vouwgordijn. - Bij uitstek geschikt voor structuurstoffen, de structuur aan de interieurzijde loopt door. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening. Model 11 - Opgestikte baleintunnels aan raamzijde gemaakt van dezelfde stof als het vouwgordijn. - Het vouwgordijn wordt niet opgetrokken aan alle baleinen; er wordt er steeds één overgeslagen. Hierdoor ontstaan minder vouwen in het gordijn en een minder dik pakket. - Geschikt voor uni- en structuurstoffen. Bij structuurstoffen loopt de structuur aan de interieurzijde door. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

7 Modellen 7 Model 2 - Eigentijdse uitstraling. - Baleintunnels aan raamzijde opgestikt in bijpassend gekleurd baleinband. - Bij uitstek geschikt voor structuurstoffen, de structuur aan de interieurzijde loopt door. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

8 INGESTIKTE BALEINEN AAN DE INTERIEURZIJDE Model 9 - Trendy uitstraling. - Ingestikte baleintunnels aan interieurzijde. - Geschikt voor uni- en structuurstoffen. Bij structuurstoffen loopt de structuur aan de interieurzijde door. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening. Model 10 - Strakke uitstraling. - Ingestikte baleintunnels aan interieurzijde. - Het vouwgordijn wordt niet opgetrokken aan alle baleinen; er wordt er steeds één overgeslagen. Hierdoor ontstaan minder vouwen in het gordijn en een minder dik pakket. - Geschikt voor uni- en structuurstoffen. Bij structuurstoffen loopt de structuur aan de interieurzijde door. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

9 Modellen 9 ZONDER BALEINEN Model 1 - Nonchalante uitstraling. - Transparante optrekband met lus voor het optrekkoord aan de raamzijde. - Geschikt voor uni- en structuurstoffen. - Standaard geleverd met kettingbediening in bijpassende kleur, optioneel met koordbediening Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

10 Toepassingen Spandraden Met spandraden voorkom je het klapperen van het vouwgordijn op een bewegende deur, een raam of draai-kiepraam (tot maximaal 15 ). Spandraden zijn niet mogelijk in combinatie met de optie vrij pakket en bij elektrisch bedienbare vouwgordijnen met een 230 V motor. Spandraden in-de-dag Spandraden op-de-dag Voorsprongsteunen Als er uitstekende delen, zoals een deurknop, in de weg zitten, kun je kiezen voor voorsprongsteunen. Hiermee haal je het vouwgordijn circa 2,5 cm naar voren. Klemsteunen voor draai-kiepramen Bevestig je je vouwgordijn op een draai-kiepraam (maximale hellingshoek 15 ) bestel dan de speciale klemsteunen. Dankzij deze steunen hoef je niet te boren in het kozijn. Klemsteunen zijn niet mogelijk bij elektrisch bedienbare vouwgordijnen met een 230 V motor. Tip: combineer de klemsteunen met spandraden, zodat het vouwgordijn netjes langs het raam blijft hangen als je het draai-kiepraam kantelt. Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

11 Modellen 11 Decoratief Kettingbediening Koordbediening Los systeem Het is ook mogelijk om alleen het vouwgordijnsysteem (losse rail) zonder de stof te bestellen. Je kunt het systeem bestellen met een kettingbediening of met een koordbediening. De rail wordt geleverd met een bedieningsmechanisme, verzwaringslat en koordgeleiders. Deze koordgeleiders zijn voorzien van een wit koord en geschikt voor vouwgordijnen met een maximale hoogte van 300 cm. De baleinen zijn afzonderlijk te bestellen. Prijs op aanvraag. Losse stof De stoffen zijn ook als ongeconfectioneerde stof te bestellen voor bijvoorbeeld een bijpassende plaid. Deze optie heeft een eigen prijslijst. Let op: Let bij het bestellen van losse stof op de stofbreedte en de stofhoogte. Deze informatie is te vinden op de stof Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

12 Decoratief Volant Een volant is een extra baan stof onderaan je vouwgordijn. - Luxe uitstraling. - De volant is uitgevoerd in dezelfde stof als de rest van het vouwgordijn. - I n opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit. Contrasterende volant Een volant in een contrasterende kleur is opvallend en chic. - Je kiest zelf de kleur van de volant uit dezelfde stofserie als de rest van het vouwgordijn. - De naad van de overgang naar de andere stof wordt verwerkt in de balein. - In opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit. - Deze optie is alleen mogelijk bij vouwgordijn model 3. - De stoffen die geschikt zijn voor deze optie zijn herkenbaar aan het pictogram: VOUWGORDIJNEN: VOLANT: GORDIJNEN: Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

13 Decoratief 13 Houten onderlat Met een robuuste houten onderlat krijgt je vouwgordijn een stoere uitstraling. - De houten onderlat wordt met klittenband bevestigd. - De houten onderlat wordt aan de interieur- en raamzijde van je vouwgordijn bevestigd. - In opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit, zodat de houten onderlat zichtbaar blijft. - Je kiest zelf de kleur van je onderlat. De houten onderlat is verkrijgbaar in acht kleuren. - De stoffen die geschikt zijn voor deze optie zijn herkenbaar aan het pictogram: 6,5 cm OL4 5 cm OL8 = hoogte van de onderlat in cm. Wit 265 Offwhite 275 = maximaal mogelijke breedte van het vouwgordijn met onderlat in cm. OL13 OL9 6,5 cm 6,5 cm Antraciet 275 Crème 275 OL6 OL10 6,5 cm 5 cm Zwart 275 Beige 275 OL12 OL11 5 cm 5 cm Steigerhout 245 Leem Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

14 Contrasterende baleintunnels Je creëert een opvallend en trendy effect met baleintunnels in een contrasterende kleur stof aan de interieurzijde van je vouwgordijn. - Je kiest zelf de contrasterende kleur van de baleintunnels uit dezelfde stofserie als het vouwgordijn. - Deze optie is mogelijk bij vouwgordijn model 9 en model De stoffen die geschikt zijn voor deze optie zijn herkenbaar aan het pictogram: Stiksel Kies voor een enkel stiksel als je een subtiel accent wenst. - Je vouwgordijn wordt aan de zijkant en onderkant voorzien van stiksel. - Het stiksel wordt op 3,5 cm van de rand geplaatst. - Kies zelf een kleur garen uit de kleuren op de garenkaart. - In opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit, zodat het stiksel zichtbaar blijft BALEINTUNNELS: Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

15 Decoratief 15 Bies Geef je vouwgordijn een opvallend accent door te kiezen voor een bies in een andere kleur. Je hebt de keuze uit een bies van 4 cm breed of een bies van 9 cm breed, een echte blikvanger. - Je kiest zelf de kleur van de bies uit dezelfde stofserie als de rest van het vouwgordijn. - Je kiest zelf de breedte (4 cm of 9 cm) van de bies. - De bies is aan de interieur- en raamzijde van het vouwgordijn zichtbaar. Bij model 5, het gevoerde model, is de bies alleen aan de interieurzijde zichtbaar. - In opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit, zodat de bies zichtbaar blijft. - Een bies is geschikt voor alle modellen. - De stoffen die geschikt zijn voor deze optie zijn herkenbaar aan het pictogram: Contrasterende voering Kies een voering in een opvallende, contrasterende kleur. - De stofseries Barcelona en London zijn geschikt als contrasterende voeringstof. - Let op: als je vouwgordijnen van een lichtdoorlatende stof laat voeren is het mogelijk dat de kleur van de voering door de stof heen schijnt Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

16 Ringen Je maakt je vouwgordijn extra bijzonder door te kiezen voor stoere ringen. - De ringen hebben een diameter van 4 cm. - Je kiest zelf de kleur van de ringen. - In opgetrokken stand steekt de volant circa 12 cm onder het vouwgordijn uit, zodat de ringen zichtbaar blijven. - De stoffen die geschikt zijn voor deze optie zijn herkenbaar aan het pictogram: WARE GROOTTE RING: R17 Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

17 Decoratief 17 Bestelcodes ringen 1 ring 3 ringen Doorlopend R17 R37 R07 Koper Oud koper R11 R31 R01 Voering R12 R32 R02 RVS B 1 ring gecentreerd B = 4,4 cm Geborsteld zilver R13 R33 R03 A Oud zilver R14 R34 R04 B 3 ringen gecentreerd A = 9 cm; B = 4,4 cm R15 R35 R05 Mat zwart A B R16 R36 R06 Ringen doorlopend A =17,5 cm; B = 4,4 cm Metaal grijs

18 Voering Door een voering krijgt je vouwgordijn een prachtig vol aanzien. Kies voor model 5 als je je vouwgordijn wilt laten voorzien van een voering. Op de stof kun je zien met welke stofserie je vouwgordijn gevoerd kan worden. Je kiest altijd zelf de kleur van de voeringstof Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

19 Voering 19 Verduisterende voering - Ideaal voor de slaapkamer. - De stofserie Berlin is geschikt als verduisterende voeringstof. Contrasterende voering Met een voering in een opvallende, contrasterende kleur geef je je vouwgordijn een trendy accent! - De stofseries Barcelona en London zijn geschikt als contrasterende voeringstof. - Let op: als je vouwgordijnen van een lichtdoorlatende stof laat voeren is het mogelijk dat de kleur van de voering door de stof heen schijnt. Bediening

20 Bediening Kettingbediening Het slanke kettingsysteem en de rail bevinden zich achter de stof. De kettingbediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. Vouwgordijnen worden automatisch voorzien van een kettingsysteem met vertraging. Dat zorgt ervoor dat de bediening soepel en licht blijft. Standaard worden steunen voor plafond- en wandmontage bijgeleverd. Koordbediening De rail en bediening bevinden zich achter de stof van het vouwgordijn. De kleur van de koorden wordt afgestemd op de kleur van de stof. De koordbediening kan naar keuze links of rechts worden geplaatst. KETTINGKLEUREN 1 = wit 2 = metaal 3 = antraciet 4 = offwhite 5 = zwart Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

21 Bediening 21 Vrij pakket Met een vrij pakket voorzien van koordbediening kun je zelf helemaal de lichtinval bepalen. Het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. Je kunt het vouwgordijn van beneden naar boven openen en andersom. De kleur van de profielen wordt afgestemd op de kleur van de stof. Kijk hiervoor in het collectieoverzicht. Wil je een andere kleur, geef dit dan aan op het bestelformulier. KLEUREN PROFIEL VRIJ PAKKET 1 = wit 2 = aluminium 3 = antraciet 4 = offwhite 5 = zwart Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier

22 Elektrische bediening Wil je extra bedieningsgemak? KIES DAN VOOR ELEKTRISCHE BEDIENING Je bedient met één druk op de knop één of meerdere vouwgordijnen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies je tevens voor een tijdschakelaar, dan gaan bijvoorbeeld de vouwgordijnen s ochtends omhoog en s avonds automatisch omlaag. Daarnaast is het mogelijk om je vouwgordijn te bedienen met een PC, tablet of smartphone, in combinatie met een Domotica-systeem. Je vouwgordijn wordt voorzien van een 24 V motor of een 230 V motor met RTS ontvanger. Deze wordt naar keuze gecombineerd met de verderop beschreven RTS bedieningen. 24 V Voor vouwgordijnen is de 24 V uitvoering zeer geschikt. Je bestelt naast het elektrisch bedienbare vouwgordijn altijd een transformator. Er is een transformator waarmee je één vouwgordijn van stroom kunt voorzien en een uitvoering voor maximaal vier vouwgordijnen. Het enige wat je hoeft te doen, is de transformator en het vouwgordijn verbinden. Omdat iedere situatie anders is, worden bij de transformator geen snoeren meegeleverd. Een standaard 2-draads snoer volstaat. Bij de 24 V uitvoering geldt een oppervlaktebeperking. Deze vind je op de stof. 230 V Daarnaast is er de 230 V uitvoering. Voor deze uitvoering geldt geen oppervlaktebeperking en er is geen transformator nodig. Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

23 Bediening 23 Afstandsbediening De afstandsbediening is verkrijgbaar met 1, 4 of 16 kanalen. Met de 1-kanaal afstandsbediening bedien je één of meerdere producten tegelijk. Heb je meerdere producten, dan raden wij je de 4- of 16-kanaals afstandsbediening aan, waarmee je de producten tegelijk maar ook onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. 4-kanaals afstandsbedieningen Wit Zilver Zwart 1-kanaal 4-kanaals 16-kanaals 6-kanaals tijdschakelaar 16-kanaals afstandsbediening Wandschakelaar De wandschakelaar is verkrijgbaar op het formaat van een wandcontactdoos en op een kleiner formaat dat geschikt is voor plaatsing op het raamkozijn. Wandschakelaar Tijdschakelaar Elektrische vouwgordijnen kunnen met de tijdschakelaar volledig zelfstandig functioneren, ongeacht of er iemand thuis is om ze te bedienen. De tijdschakelaar simuleert aanwezigheid en verhoogt daarmee de veiligheid. Tijdschakelaar

24 Afstandsbediening met tijdschakelaar De 6-kanaals afstandsbediening heeft een dubbele functie. Het is een afstandsbediening én tijdschakelaar in één. Hierdoor kun je producten verschillende functies toekennen, afhankelijk van je wensen. Zo kun je producten gelijktijdig laten functioneren, maar ook individueel. Afstandsbediening met tijdschakelaar Zon- en temperatuursensor Zon- en temperatuursensor De zon- en temperatuursensor bestuurt je vouwgordijnen op zonlicht. Deze sensor speelt in op de zonlichtsterkte en temperatuur en zorgt zo voor warmtewering. De sensor laat bijvoorbeeld de vouwgordijnen zakken als de zonsterkte eventueel in combinatie met de temperatuur te hoog is. De vouwgordijnen gaan automatisch weer omhoog als de zonsterkte afneemt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je woon- of slaapkamer niet te warm wordt en kun je meubelen beschermen tegen de zon. De sensor wordt met een zuignap op de ruit of vensterbank bevestigd. De sensor is draadloos en werkt op batterijen. Alle voordelen van elektrische bediening op een rijtje: - Je kunt met één druk op de knop meerdere producten bedienen. - Als je daarbij gebruik maakt van een tijdschakelaar gaat je raamdecoratie bijvoorbeeld bij zonsopgang automatisch omhoog en bij zonsondergang weer naar beneden. - Met elektrische raamdecoratie lijkt het of er altijd iemand thuis is, dat geeft een gevoel van veiligheid wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. - Raamdecoratie die op een moeilijk bedienbare plek hangt, is eenvoudig te bedienen. - Met een zon- en temperatuursensor, die inspeelt op zonlichtsterkte en temperatuur, kun je ervoor zorgen dat je woon- of slaapkamer niet te warm wordt. - Met een tijdschakelaar maak je optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je raamdecoratie. Zo is de investering snel terugverdiend! - Je kunt je raamdecoratie bedienen met een PC, tablet of smartphone in combinatie met een Domotica-systeem dat RTS-compatible is. Je elektrische vouwgordijnen worden voorzien van het elektrische systeem van het toonaangevende merk Somfy. De prijzen van elektrische bediening en van de benodigde transformator vind je in de prijslijst.

25 Bediening 25 Specificaties

26 Details

27 Specificaties Fixeerclipjes Op de baleinen worden fixeerclipjes geplaatst. Deze clips zorgen voor een strakke uitstraling. 2. Baleinen De ronde baleinen zijn wit- of aluminiumkleurig, afhankelijk van de gekozen stof. De kleur is terug te vinden in het collectieoverzicht. 3. Onderlat De platte onderlat is wit of aluminiumkleurig, afhankelijk van de kleur van de stof. Het gewicht van de onderlat zorgt ervoor dat de stof strak hangt. De kleur is terug te vinden in het collectieoverzicht. 4. Stofpakket Bij alle modellen loopt de onderkant van het vouwgordijn in opgetrokken stand gelijk met het stofpakket om stofverkleuring door de zon tegen te gaan

28 Specificaties Modellen Volant Contrasterende volant * Houten onderlat * Decoratief Contrasterende baleintunnels * Stiksel Bies * Contrasterende voering Ringen Kettingbediening Bediening Koordbediening ** Koordbediening vrij pakket ** Elektrisch 24 V Elektrisch 230 V Plaatsing Toepassingen Afwerking (cm) Pakkethoogte (cm) exclusief volant Op-de-dag In-de-dag Spandraden Voorsprongsteunen Klemsteunen Baleinafstand Hoogte bovenzoom 3 Hoogte onderzoom 3 Breedte zijzoom 3 Vouwgordijn 100 cm hoog ca. 20 ca. 32 Vouwgordijn 150 cm hoog ca. 21 ca. 33 Vouwgordijn 200 cm hoog ca. 22 ca. 34 Vouwgordijn 250 cm hoog ca. 23 ca. 35 Vouwgordijn 300 cm hoog ca. 24 ca. 36 Standaard Optie * Indien de stof geschikt is voor deze decoratieve optie, staat dit vermeld op de stof. ** Stofserie Hong Kong is niet geschikt voor deze optie.

29 Specificaties 29 Afmetingen Toepassingen Minimale breedte (cm) Maximale breedte (cm) model 1 Maximale breedte (cm) model 5 Maximale breedte (cm) model 2, 3, 4, 9, 10, 11 Minimale hoogte (cm) Maximale hoogte (cm) Maximale oppervlakte (m²) Spandraden Voorsprongsteunen Klemsteunen Kettingbediening *** Koordbediening *** Bediening Koordbediening vrij pakket *** Elektrisch 24 V *** Elektrisch 230 V Meten en bestellen Optie *** De maximale oppervlakte is stofafhankelijk en staat vermeld op de stof

30 Meten en bestellen Bepaal waar en hoe je het vouwgordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer breedte- en hoogteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Vouwgordijnen kunnen zowel in- als op-de-dag worden geplaatst. De meegeleverde steunen zijn geschikt voor bevestiging aan het plafond en/of aan de wand of het kozijn. Meetinstructie in-de-dag Het vouwgordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. 1. Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muur. 2. Meet de hoogte tussen het raamkozijn en de vensterbank of de vloer. In verband met de noodzakelijke speling wordt de door jou opgegeven breedte en hoogte (bruto maat) door ons verminderd met 1 cm. Wil je dit niet, vermeld dan op je bestelformulier blijvende maten. Meetinstructie op-de-dag Het vouwgordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. 1. Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. 2. Meet de maximaal gewenste hoogte. In verband met de noodzakelijke speling wordt de door jou opgegeven breedte en hoogte (bruto maat) door ons verminderd met 1 cm. Wil je dit niet, vermeld dan op je bestelformulier blijvende maten. Gewenste overlapping

31 Meten en bestellen 31 Bestel je meerdere vouwgordijnen? Set vouwgordijnen gelijke hoogte Bestel je meerdere vouwgordijnen waarbij de kleur, het model en de hoogte gelijk cm - 30 cm zijn, dan worden deze 25 vouwgordijnen cm - 30 cm automatisch geleverd als set. Dit betekent dat de baleinen van deze vouwgordijnen aan de bovenzijde doorlopen (met een tolerantie van 5 mm) cm Set vouwgordijnen ongelijke hoogte cm - 30 cm cm - 30 cm cm cm - 30 cm cm - 30 cm margesegment margesegment minimaal minimaal 12 cm 12 cm half segment Bestel je een set vouwgordijnen voor ramen van ongelijke hoogte, dan gaan wij standaard uit van set half segment boven. De segmenten lopen dan automatisch vanaf de bovenzijde door (met een 25 tolerantie - 30 van 5 mm). Wil je dat de segmenten 25 cm - 30 cm vanaf de onderkant gelijk doorlopen, vermeld dan set onder op je bestelformulier. De tekeningen hieronder laten zien hoe de segmenten worden opgebouwd. Vouwgordijnen van ongelijkte hoogte worden altijd uitgevoerd met een 25 cm - 30 cm margesegment. Vouwgordijn model 10 en 11 worden altijd uitgevoerd met twee margesegmenten, omdat bij het optrekken van deze modellen steeds een balein wordt overgeslagen. half segment half segment Gordijnen Set boven (model 2/3/4/5/9) Set onder (model 2/3/4/5/9) cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm half segment half segment cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm margesegment margesegment minimaal minimaal 12 cm12 cm half segment half segment margesegment margesegment minimaal minimaal 12 cm 12 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm half segment half segment cm - 30 cm cm - 30 cm cm - 30 cm half segment half segment Meetinstructie bedieningslengte margesegment margesegment minimaal minimaal 12 cm12 cm cm - 30 cm In verband met de veiligheid van kleine kinderen is de maximale bedieningslengte door regelgeving bepaald en leveren wij cm - 30 de cmvoorgeschreven veiligheidsmechanismen mee cm - 30 cm Standaard Is het 25 vouwgordijn cm - 30 cm niet hoger dan cm? - 30 cmdan is de bedieningslengte maximaal 1 meter. Is het vouwgordijn hoger 25 - dan cm cm cm? Dan is de 25 bedieningslengte cm - 30 cm de producthoogte minus 150 cm. In dit geval kiezen wij voor de dichtstbijzijnde kleinere bedieningslengte cm - 30 cm half segment half segment cm - 30 cm Afwijkend half segment half segment Een grotere bedieningslengte is mogelijk indien je de plaatsingshoogte bij de order opgeeft. Dan geldt voor de maximale bedieningslengte de formule: plaatsingshoogte minus 150 cm. Geef in dit geval de gewenste plaatsingshoogte door. Wij kiezen dan weer de dichtstbijzijnde kleinere bedieningslengte. Wordt het product geplaatst in een ruimte waar het onwaarschijnlijk is dat er kinderen komen, denk bijvoorbeeld aan werkplekken zoals kantoren of fabrieken, dan kun je dit opgeven bij je order. Vermeld dan duidelijk niet kindveilig op de bon. In dit geval gelden de beperkingen in verband met kindveiligheid niet meer. Je kunt iedere gewenste bedieningslengte opgeven, en wij leveren de voorgeschreven veiligheidsmechanismen niet mee, of monteren deze niet. Op onze orderbevestiging en factuur zullen wij de opmerking vermelden: Op uw verzoek product geleverd onder toepassing kantooromgeving.

32

33 Introductie Gordijnen 33 Modellen Stijlvolle gordijnen maken elk interieur mooier. En met de verschillende opties zorg je ervoor dat je gordijn precies aansluit bij jouw woonstijl. Alle stoffen zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen, zo kan je altijd een passende combinatie maken. Gordijnen staan ook mooi in combinatie met andere raamdecoratie, zoals rolgordijnen of plisségordijnen. Kussens & plaids Je maakt je interieur helemaal af met bijpassende kussens en mooie plaids. De kussens zijn gemaakt van stoffen uit de collectie en beschikbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Kijk voor meer informatie in het aparte boekje 'Kussens & plaids'

34 Modellen De modelkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je gordijn. Je kunt kiezen uit vier plooien: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi en de retourplooi. Daarnaast kun je je gordijn ook laten voorzien van ringen, of kies voor het wave gordijn. Enkele plooi - Zeer geschikt voor zwaardere stoffen. - Weinig plooiing van de stof. - Geeft een klein gordijnpakket. Dubbele plooi (vlinderplooi) - Meer plooiing van de stof. - Geeft een groter gordijnpakket. Triplooi - Minder geschikt voor zwaardere stoffen. - Zorgt voor een grotere plooiing van de stof. - Geeft een groter gordijnpakket. VOUWGORDIJNEN: GORDIJNEN: Retourplooi - Plooi interieurzijde afgewisseld met plooi raamzijde. - Uitgevoerd met dubbele plooi. - Geeft een klein gordijnpakket.

35 Modellen 35 Bestelcodes ringen GR7 Decoratief Koper GR1 Wave gordijn - Creëert een mooi, gelijkmatig golfeffect. - Standaard wordt de plooidiepte op 16 cm geleverd. - Optioneel kan de plooi worden aangepast naar 10, 12, 14, 18 of 20 cm. - Het wave gordijn wordt geleverd inclusief runners met een vaste afstand van 8 cm. - Een stel gordijnen sluit extra mooi en makkelijk met dit systeem, vooral bij hoge ramen. - Let op: gebruik voor het wave gordijn bij voorkeur een aan de binnenzijde gepoedercoate rail, om een betere loop van de runners te garanderen. - Tip: deze uitvoering valt het mooist bij kamerhoge stoffen. Ringen - Creëren een mooi golfeffect. - De ringen hebben een doorsnede van 4 cm. - Je kiest zelf de kleur van de ringen. - Tip: deze uitvoering valt het mooist bij kamerhoge stoffen. Oud koper RVS Geborsteld zilver Oud zilver GR2 GR3 GR4 B GR5 A Mat zwart = runner A = afstand tussen de runners B = plooidiepte GR6 WARE GROOTTE Metaal grijs Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

36 Decoratief Biesband Een biesband geeft je gordijn een subtiel accent. - Keuze uit een biesband onderaan of bovenaan je gordijn. - Het biesband is 3 cm breed. - De bies wordt op 1/5 vanaf de boven- of onderkant bevestigd. - Kies zelf een kleur biesband uit de kleuren op de biesbandkaart. Border Met een opvallende border maak je van je gordijn een echte eyecatcher. - Keuze uit een border onderaan of bovenaan je gordijn. - De border is 1/5 van de lengte van het gordijn. - Kies zelf de kleur border uit dezelfde stofserie als de rest van het gordijn. - Tip: deze optie is het mooist bij een gordijn met ringen of het wave gordijn BORDER: Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

37 Decoratief 37 Enkel stiksel (ST10) Met een mooi stiksel maak je het gordijn af. Deze stiksels worden verticaal geplaatst. Als je een stel bestelt, worden alle vier de zijdes voorzien van een stiksel. - Kies zelf een kleur garen uit de kleuren op de garenkaart. - Het stiksel bevindt zich 2,5 cm vanaf de zijkant van het gordijn. - Het gordijn wordt aan de linker- en rechterzijde voorzien van een stiksel. Voering Loodveter stiksel (ST11) Geef je gordijnen een opvallend element door een loodveter stiksel. Deze stiksels worden verticaal geplaatst. Als je een stel bestelt, worden alle vier de zijdes voorzien van een loodveter stiksel. - Kies zelf een kleur garen uit de kleuren op de garenkaart. - Het stiksel wordt bevestigd aan de rand van de stof. - Het gordijn wordt aan de linker- en rechterzijde voorzien van een stiksel. Contrasterende voering Kies een voering in een opvallende, contrasterende kleur. - De stofseries Barcelona en London zijn geschikt als contrasterende voeringstof. - Let op: als je gordijnen van een lichtdoorlatende stof laat voeren is het mogelijk dat de kleur van de voering door de stof heen schijnt Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

38 Voering Door een voering krijgt je gordijn een prachtig vol aanzien. Op het stofstaal kun je aan het pictogram C D zien of het gordijn gevoerd kan worden, en zo ja, met welke stof. Je kiest altijd zelf de kleur van de voeringstof. Afwerking gevoerde gordijnen De gordijnstof en voeringstof worden aan de onderzijde beide apart omgezoomd. Ze worden echter niet aan elkaar gestikt, zodat beide stoffen los van elkaar kunnen werken. De zijzoom is wel vastgestikt. Gevoerde gordijnen worden in de plooi meegevoerd Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

39 Voering 39 Verduisterende voering - Ideaal voor de slaapkamer. - De stofserie Berlin is geschikt als verduisterende voeringstof. Isolerende tussenvoering - Gaat warmteverlies in de winter tegen. - Dit levert een besparing in de energiekosten op. - Werkt geluiddempend. - De stofserie Praque is geschikt als isolerende tussenvoering. - De tussenvoering wordt altijd gecombineerd met een voeringstof uit de stofseries Barcelona of London. Contrasterende voering Extra opvallend is een voeringstof in een contrasterende kleur. - De stofseries Barcelona en London zijn geschikt als contrasterende voeringstof. - Let op: als je gordijnen van een lichtdoorlatende stof laat voeren is het mogelijk dat de kleur van de voering door de stof heen schijnt. Extra's Embrasse - Bevestig de embrasse aan je wand of kozijn. - De lengte van de embrasse wordt aangepast aan de breedte van het gordijn. - Standaard wordt de embrasse uitgevoerd in dezelfde kleur als je gordijn. - Optioneel kun je kiezen voor een contrasterende kleur embrasse. Specificaties Losse stof De stoffen zijn ook als ongeconfectioneerde stof te bestellen voor bijvoorbeeld een bijpassende plaid. Zie hiervoor de aparte prijslijst. Tip: bestel voor extra bedieningsgemak een elektrische rail voor je gordijn! Voor de meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

40 Specificaties Modellen Enkele plooi Retourplooi Dubbele plooi (Vlinderplooi) Triplooi Ringen Wave gordijn Biesband Border Decoratief Enkel stiksel* Loodveter stiksel* Contrasterende voering Minimale breedte Afmetingen Maximale breedte Minimale hoogte Maximale hoogte Plooipercentage Plooipercentage 180% 220% 220% 250% 200% 228%** Optie * Deze optie is niet mogelijk bij een gevoerd gordijn. ** Plooipercentage in geval van standaard golfdiepte, 16 cm. Voor plooipercentages van de overige golfdieptes, zie prijslijst.

41 Specificaties 41 Modellen Transparante stoffen Lichtdoorlatende stoffen Dim-out stof Verduisterende stoffen Soort onderzoom standaard: loodveter optioneel: dubbel gezoomd blind gezoomd Onderzoom Hoogte onderzoom 10 cm, in geval van dubbel gezoomd 10 cm Soort zijzoom blind gestikt gestikt Zijzoom Breedte zijzoom 2,5 cm 2,5 cm Plooihoogte 8 cm 8 cm Bovenzijde Verstelbare haak Niet-verstelbare haak Verstelbaar van 0,5 cm tot 4 cm, standaard wordt het haakje op 2 cm vanaf de bovenkant afgesteld.* Bij een retourplooi wordt het haakje op 0 cm vanaf de bovenkant bevestigd. Het wave gordijn wordt geleverd met een niet-verstelbare haak die op 0 cm vanaf de bovenkant wordt bevestigd. Verstelbaar van 0,5 cm tot 4 cm, standaard wordt het haakje op 2 cm vanaf de bovenkant afgesteld.* Bij een retourplooi wordt het haakje op 0 cm vanaf de bovenkant bevestigd. Het wave gordijn wordt geleverd met een niet-verstelbare haak die op 0 cm vanaf de bovenkant wordt bevestigd. Meten en bestellen Plooiafstand 9 cm 9 cm Plooidiepte 2,5 cm tot 4 cm 2,5 cm tot 4 cm * Wij adviseren het haakje niet lager te plaatsen dan 2,5 cm vanaf de bovenkant om het voorover vallen van de plooi te voorkomen

42 Meten en bestellen Bepaal waar en hoe je het gordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer breedte- en hoogteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Meetinstructie breedte van het gordijn Je hebt de rail reeds hangen: - Meet de lengte van de rail, deze is bepalend voor de breedte van het gordijn. Je hebt nog geen rail hangen: - Wij adviseren een rail die aan beide zijden ongeveer 20 cm breder is dan het raam. Zo komen de geopende gordijnen mooi langs het raam te hangen. Geef de totale lengte van de rail op, deze is bepalend voor de breedte van het gordijn. Meetinstructie hoogte van het gordijn Afhankelijk van de stof en de hoogte van het gordijn kan het zijn dat de stof enigszins gaat uithangen. Wij adviseren je dan ook gordijnen die reiken tot op de vensterbank of vloer 1 á 2 cm korter te bestellen, zodat ze vrijhangen. Meet de hoogte vanaf de bovenkant van de rail tot aan het punt waar je de onderzijde van het gordijn wenst. Je bestelt een gordijn met ringen: - Meet de hoogte vanaf de bovenkant van de roede tot aan het punt waar je de onderzijde van het gordijn wenst (A). Wij tellen hier standaard 2 cm bij op voor de bovenkant van het gordijn (B). Je bestelt een wave gordijn of een gordijn met de retourplooi: - Meet de hoogte vanaf de onderkant van de rail tot aan het punt waar je de onderzijde van het gordijn wenst. (A) (B) Stel gordijnen Voor het bestellen van twee gordijnen op één rail geef je de lengte van de rail op als breedte. Vermeld hierbij duidelijk stel gordijnen. Je ontvangt dan twee gordijnen met een sluiting in het midden.* Set gordijnen Bestel je meerdere gordijnen bestemd voor één ruimte, geef dan op je bestelformulier set aan. * Voorbeeld De rail is 300 cm breed. Je wenst twee gordijnen op deze rail. Vermeld op je bestelformulier stel. In dit geval ontvang je twee dezelfde gordijnen van 150 cm breed.

43 Eigenschappen

44 Stofeigenschappen PES polyester Deze synthetische vezel heeft een uitstekende lichtbestendigheid. De polyester stoffen hebben een krimptolerantie van maximaal 1%. Blends Een aantal stoffen, de zogenaamde blends, bestaan uit een combinatie van verschillende vezels. Zo vind je de goede eigenschappen van de verschillende vezels terug in één stof. Linnen (LI) is de sterkste natuurlijke vezel en wordt vervaardigd uit vlasstengels. Linnen geeft de stof een mooie fijne structuur. Omdat linnen een natuurproduct is, is het gevoelig voor krimp (maximaal 2%) en kreuk. Vormvastheid Alle stoffen hebben een hoge vormvastheid. Toch is het mogelijk dat stoffen, onder invloed van temperatuur- en vochtigheidsschommelingen, gaan werken. Eventuele rimpels kunnen weer verdwijnen bij verandering van temperatuur en vochtigheid. Lichtechtheid Alle stoffen hebben een lichtechtheid van minimaal 4 volgens de norm DIN staat voor verkleuring, 8 voor totaal geen verkleuring. Onder invloed van UV-straling en direct zonlicht kan na verloop van tijd toch verkleuring optreden. Stoffen gemaakt van natuurlijke vezels zijn hiervoor het meest gevoelig. Krimp De maximale krimptolerantie van de stoffen in de collectie is 2%. Krimp kan ontstaan onder invloed van vocht- en temperatuurswisselingen. Natuurlijke vezels zijn hier het meest gevoelig voor. Volg daarom goed de wasinstructies om krimp door te heet wassen of strijken te voorkomen. In het collectieoverzicht staat per stof de krimptolerantie aangegeven. Onderhoud De vouwgordijnstof wordt door middel van klittenband bevestigd op de rail, hierdoor is de stof eenvoudig van de rail te halen en weer aan te brengen. Handig als je het vouwgordijn wilt wassen. De stoffen in deze collectie kunnen gereinigd worden volgens het wasvoorschrift dat op ieder vouwgordijn en gordijn te vinden is. De wasvoorschriften zijn tevens te vinden op de stofstalen.

45 Pictogrammen Eigenschappen 45 Informatielabel De stof- en gebruikseigenschappen vind je terug op het informatielabel dat op elk staal zit. New York Stofserie C11578 Prijsgroep vouwgordijnen en kleurnummer 70 Staalnummer 100% PES Stofsamenstelling Transparant De open geweven stof zorgt voor zachte lichtinval. Er kan door de stof heen gekeken worden. Lichtdoorlatend Lichtdoorlatende stoffen zijn zo geweven dat ze licht doorlaten, maar voldoende privacy bieden. Maximale breedte van een vouwgordijn in cm. Stofbreedte Bestel je een vouwgordijn en heeft de stof geen breedtebeperking en is de bestelde breedte van je vouwgordijn breder dan de stofbreedte minus de aftrekmaat voor de zijzoom (12 cm), dan zal de stof gedraaid worden en wordt er een horizontale naad in de baleintunnel verwerkt. Is de bestelde breedte van je gordijn breder dan de stofbreedte minus de aftrekmaat voor de zijzoom (10 cm) dan zal er een verticale naad in het product worden aangebracht. Stofhoogte gordijnen De maximale hoogte van een gordijn is korter dan de aangegeven stofhoogte. - Normale afwerking: 25 cm korter. - Afwerking met loodveter: 15 cm korter (standaard bij transparante stoffen). - Afwerking transparante stof met gezoomde onderafwerking: 35 cm korter. Maximale oppervlakte Op de stof staat vermeld wat de maximale oppervlakte (m2) per bediening bij vouwgordijnen is. De oppervlaktebeperking bij elektrische bediening geldt alleen voor 24 V. 230 V elektrische bediening heeft geen oppervlaktebeperking. Model Dim out Dim out stoffen voorkomen dat er licht wordt doorgelaten. Bij fel licht zouden er lichtpuntjes zichtbaar kunnen zijn. Verduisterend Deze stoffen laten minder dan 1% licht door. Model Op het stofstaal staat vermeld voor welke modellen de stof geschikt is. Voeringstof Deze stof kan gevoerd worden met voeringstof A. Deze stof kan gevoerd worden met voeringstof B. Deze stof kan gevoerd worden met voeringstof C. Deze stof kan gevoerd worden met voeringstof D. C D

46 Ringen Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een vouwgordijn met ringen. Bies Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een vouwgordijn met bies. Contrasterende baleintunnels Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een vouwgordijn met contrasterende baleintunnels. Contrasterende volant Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een vouwgordijn met een contrasterende volant. Onderlat Stoffen met dit pictogram zijn geschikt voor een vouwgordijn met een houten onderlat. Textielgevoel Stoffen met dit pictogram hebben een tastbaar textielgevoel.

47 Wasvoorschriften Eigenschappen 47 De stoffen kun je reinigen volgens het wasvoorschrift, dat in elk product wordt meegestikt. Wassen niet wassen, wassen 30 graden, wassen 40 graden Bleken niet bleken Strijken niet strijken, lauw strijken, warm strijken, heet strijken Chemisch reinigen niet chemisch reinigen, chemisch reinigen, speciaal chemisch reinigen Drogen niet trommeldrogen, trommeldrogen Collectieoverzicht

48 Collectieoverzicht Kleurnummer Prijsgroep vouwgordijnen Stofserie Transparantie Waaier (nr. waaier + naam) C Dubai transparant 1 - transparant rechts wit wit wit 1% 4-5 ja C Dubai transparant 1 - transparant rechts offwhite wit offwhite 1% 4-5 ja C Dubai transparant 1 - transparant rechts metaal aluminium aluminium 1% 4-5 ja C Dubai transparant 1 - transparant rechts antraciet aluminium antraciet 1% 4-5 ja C Dubai transparant 1 - transparant rechts antraciet aluminium antraciet 1% 4-5 ja C Dubai transparant 1 - transparant rechts metaal aluminium aluminium 1% 4-5 ja B Miami transparant 1 - transparant links 1 1 wit wit wit 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 2 2 wit wit wit 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 3 3 offwhite wit offwhite 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 4 4 metaal aluminium aluminium 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 5 5 antraciet aluminium antraciet 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 6 6 offwhite aluminium offwhite 1% 6 ja B Miami transparant 1 - transparant links 7 7 antraciet aluminium antraciet 1% 6 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 1 25 wit wit wit 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 2 26 wit wit wit 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 3 27 offwhite wit offwhite 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 4 28 offwhite aluminium offwhite 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 5 29 metaal aluminium aluminium 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 6 30 antraciet aluminium antraciet 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 7 31 antraciet aluminium antraciet 1% 5 ja A Copenhagen transparant 1 - transparant rechts 8 32 zwart aluminium zwart 1% 5 ja C Rome transparant 1 - transparant links 9 9 wit wit wit 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links metaal aluminium aluminium 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links offwhite aluminium offwhite 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links antraciet aluminium antraciet 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links antraciet aluminium antraciet 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links antraciet aluminium antraciet 2% 4-5 ja C Rome transparant 1 - transparant links antraciet aluminium antraciet 2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts 9 33 wit wit wit 1-2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts offwhite aluminium offwhite 1-2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts metaal aluminium aluminium 1-2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts metaal aluminium aluminium 1-2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts metaal aluminium aluminium 1-2% 4-5 ja C Athens transparant 1 - transparant rechts antraciet aluminium antraciet 1-2% 4-5 ja C Lisbon transparant 1 - transparant groot 1 45 wit wit wit 1% 6-7 ja C Madrid transparant 1 - transparant groot 3 47 wit wit wit 0% 5-6 ja C Singapore transparant 1 - transparant groot 4 48 wit wit wit 1% 5 ja A Paris transparant 1 - transparant groot 5 49 wit wit wit 2% 5-6 ja C Valencia transparant 1 - transparant groot 2 46 wit wit wit 1% 5 ja B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links wit wit wit 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links zwart aluminium zwart 1% 5 nee B Montreal lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links zwart aluminium zwart 1% 5 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts wit wit wit 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite wit offwhite 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite wit offwhite 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts zwart aluminium zwart 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee B Amsterdam lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee Positie in waaier Staalnummer Kleur ketting Kleur onderlat & baleinen Kleur profiel vrij pakket Krimptolerantie Lichtechtheid Standaard loodveter

49 Collectieoverzicht 49 Kleurnummer Prijsgroep vouwgordijnen Stofserie Transparantie Waaier (nr. waaier + naam) D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links wit wit wit 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links offwhite aluminium offwhite 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 4-5 ja D Budapest lichtdoorlatend 3 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 4-5 ja C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 2 71 wit wit wit 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 3 72 offwhite wit offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 4 73 offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 5 74 metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 6 75 offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 7 76 offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 8 77 metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 9 78 antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts 1 70 antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee C New York lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts zwart aluminium zwart 1% 5 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links 9 58 offwhite wit offwhite 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links offwhite wit offwhite 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links offwhite aluminium offwhite 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links metaal aluminium aluminium 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links antraciet aluminium antraciet 1% 5-6 nee C Stockholm lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend links zwart aluminium zwart 1% 5-6 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts wit wit wit 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts offwhite wit offwhite 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts metaal wit aluminium 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts metaal wit aluminium 1% 4-5 nee C Moscow dim out 4 - kleur links antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts metaal wit aluminium 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts metaal wit aluminium 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts zwart wit zwart 1% 4-5 nee C Moscow dim out 5 - dim out rechts antraciet wit antraciet 1% 4-5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts wit wit wit 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts wit aluminium wit 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite wit offwhite 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite wit offwhite 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts antraciet aluminium antraciet 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts offwhite aluminium offwhite 1% 5 nee E Antwerp lichtdoorlatend 2 - lichtdoorlatend rechts metaal aluminium aluminium 1% 5 nee Positie in waaier Staalnummer Kleur ketting Kleur onderlat & baleinen Kleur profiel vrij pakket Krimptolerantie Lichtechtheid Standaard loodveter

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN www.bece.nl COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN sinds 1971 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN Decoratief 12 Volant 12 Contrasterende volant 12 Houten onderlat 13 Contrasterende

Nadere informatie

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 Prijzen Prijzen 53 Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 8924555989 Kettingbediening A breedte in cm 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290 300 100 199

Nadere informatie

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN prijsbroch. VG-GD NL-VL 235x270 0319.indd 1 03-01-19 11:47 INHOUDSOPGAVE Vouwgordijnen Kettingbediening 3 Koordbediening 6 Meerprijzen 9 Elektrische bediening 10 Gordijnen

Nadere informatie

< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN. sinds voetnoot 2 voetnoot

< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN.   sinds voetnoot 2 voetnoot Hoofdstuk www.bece.nl COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN sinds 1971 1 voetnoot 2 voetnoot Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 8960100014 274 AO20 6354 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn met koof

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 89245541160 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 Inhoud Introductie 3 Materiaalkeuze 4 Stof 4 Kunststof 5 Aluminium 5 Lamelbreedte 6 Lamelbreedte 6 5816 Decoratief 8 Decoratief

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 12 Afwerking 14 Bovenafwerking 14 Onderafwerking 15 Profielkleuren 15 Kettingbediening 16 Elektrische bediening 17 Afstandsbedieningen

Nadere informatie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat op maat Hoe maakt u het? Met GAMMA! Rolgordijnen GAMMA rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen Uw GAMMA rolgordijn bedient u eenvoudig met een kettingof veermechanisme. Standaard wordt het rolgordijn geleverd

Nadere informatie

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10 inhoudsopgave 4inhoudsopgave inhoudsopgave decoratief inspiratie 2 specificaties specificaties 8 introductie plisségordijnen 50 mm 4 stofeigenschappen/pictogrammen stofeigenschappen 5 gebruikseigenschappen

Nadere informatie

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE collection INFORMATIE RAAMDECORATIE Voor deze opties geldt een meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. INHOUDSOPGAVE 2 Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 08

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl GORDIJNEN OP MAAT Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn www.knipenklaargordijn.nl LEUKE STOF GEKOCHT EN DAAR GORDIJNEN VAN LATEN MAKEN? U heeft een leuke stof gekocht

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:11 Pagina 2 De collectie pag. 4 Finishing options

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

informatie raamdecoratie

informatie raamdecoratie 8924555991 informatie raamdecoratie INHOUDSOPGAVE Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 10 Horizontale jaloezieën 17 Duo rolgordijnen 21 Pictogrammen 25 Meten en bestellen 26 Prijzen 28 Onderdelen

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO 32064 DUO ROLGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? Geef je rolgordijn een finishing touch met een DECORATIEF

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem NL Algemene Informatie Het is van belang dat u volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE editie 02/2018 INHOUD INLEIDING 3 RTS TOEPASSINGEN ROLGORDIJNEN 4 DUO ROLGORDIJNEN 6 PLISSÉ- EN DUPLIGORDIJNEN 8 HORIZONTALE JALOEZIEËN 10 VERTICALE JALOEZIEËN

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Rolgordijnen. Inspirerende kleuren en fraaie dessins WINDOW FASHIONS Inspirerende kleuren en fraaie dessins L uxaflex WINDOW FASHIONS Rolgordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4529 4511

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE TITEL INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCHE BEDIENING 1 NL/VL 05/2019 15247 INHOUD ELEKTRISCHE BEDIENING 2 Inleiding 3 RTS toepassingen Rolgordijnen 4 Duo rolgordijnen 5 Plissé- en

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk

GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk GORDIJNENATELIEr HollanDs maatwerk prijslijst 2015 InHoUD Welkom Inspiratie Het atelier Prijslijst gordijnen Prijslijst vouwgordijnen Prijslijst kussens Welkom Welkom Met trots presenteren wij in deze

Nadere informatie

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH!

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! KLEURNR. 50056 KLEURNR. 50055 Onze bece collectie dupligordijnen heeft een breed assortiment stoffen, structuren en kleuren. Uniek aan dupligordijnen is dat je lekker

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn.

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. GORDIJNEN OP MAAT Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn www.knipenklaargordijn.nl LEUKE STOF GEKOCHT EN DAAR GORDIJNEN VAN LATEN MAKEN? U heeft een leuke stof gekocht

Nadere informatie

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE CHILL MODUS ON Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN bece.com ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN 8924555513 sinds 1971 Inhoud Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen 10 Bediening 12 Elektrische

Nadere informatie

t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen

t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 1 Vouwgordijnen Techniek en prijzen t2347_06_raffrollo_technik_tv 01.03.2007 11:32 Uhr Seite 2 Inhoud Techniek vouwgordijnen TV 3 TV 4 TV 5 TV 6

Nadere informatie

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN Japans motief KLEURNR. 40022 2 PLISSÉ MET DESSIN Extra bijzonder in deze collectie zijn de plisségordijnen met dessins. Dessins zijn de ultieme mooimakers voor je huis.

Nadere informatie

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 sfeerbeeld 8902032005 274 O20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud De collectie Stoffen 5 Waarom plisségordijnen? 6 Raamsoorten 7 3254 O20 2037 O10 691 O10 Decoratief Profielen 8 Inspiratie voor je raam Energiebesparend

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN

TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN 8924555513 15247 50135 G41 Inhoud 2 Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 15247 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 4 Lamelbreedte 5 Kleurmodel 6 Modellenoverzicht 8 Bediening 10 Elektrische bediening 11 Lamellen 14 Kleur onderdelen

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE maatwerk raamdecoratie Waarom maatwerk raamdecoratie? Wanneer je kiest voor één van de mooie producten uit deze collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit maar

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. Tot

Nadere informatie

Meetinstructie Linee Shade

Meetinstructie Linee Shade enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS

L uxaflex. Duette. & Plissé Shades. Een sieraad voor het raam WINDOW FASHIONS Een sieraad voor het raam L uxaflex WINDOW FASHIONS Duette & Plissé Shades L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 4330/6929

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen omslag 120033_HEMA_Infoboekje_V7.indd 1 16-06-15 10:08 omslag raambekleding

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Plisségordijn & Honingraat

Plisségordijn & Honingraat Plisségordijn & Honingraat De HR Design Plisségordijn & Honingraat collectie is helemaal van deze tijd door het grote aanbod van kleurenen de eigentijdse look. Het boven- en onderprofiel is te verkrijgen

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO...

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... DUPLIGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? A QUIET HAVEN OF TRANQUILLITY KLEURNR. 50089 Onze

Nadere informatie

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6 of Easyfix plisségordij nen in plisségordijnen in Stap 4 Bepaal de afmetingen van je plisségordijnen

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Alaska Chicago Ivy Sawa Anna Coast Jurre Sisley Atlantis Denmark Lars Springfield Balance Emma Linie Stockholm Basmati Explore Marina Style Believe Florida Miami Tendence

Nadere informatie

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 plissé XL inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 Meten en monteren 14 2 De plooival van de stof is altijd

Nadere informatie

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO...

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... PLISSÉGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? A QUIET HAVEN OF TRANQUILLITY KLEURNR. 40014 Onze

Nadere informatie

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten

Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Vouwgordijngeschikte kwaliteiten Onderstaand zetten we alle vouwgordijngeschikte kwaliteiten op een rijtje. Artelux vouwgordijn geschikt Atlantis Balance Basmati Bone Brooklyn Camille Carmine Corneille

Nadere informatie

Meetinstructie Duo rolgordijn

Meetinstructie Duo rolgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR ij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparanten en non transparanten banen op gelijke hoogte komen.tot

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome. duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.nl raamdecoratie op maat Sultan s Home is een kleurrijk merk

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection

expert in windowfashion & sunprotection expert in windowfashion & sunprotection 2 Copahome Japanese Design Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Copahome Japanese Design rolgordijnen Type S10 Type D10 Type D15 Type D20 Afwerking Elektrische bediening Modellen

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding

t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 1 Paneelgordijnen Techniek en prijzen exclusieve raambekleding e t1327_08_paneel_technik_tp5:0 16.05.2008 12:30 Uhr Seite 2 Inhoud Techniek paneelgordijnen

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39 16768 Inhoud Aluminium jaloezieën Lamelbreedtes 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 - Ladderband 6 - Kleurmodellen 8 - Design 11 Bediening 12 - Bediening voor lamelbreedtes 16, 25, 35 mm 12 -

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Jaloezie 16 mm. Jaloezie 25 mm. Jaloezie 35/50 mm. Jaloezie 70 mm. Algemeen De JEWEL horizontale jaloezieën collectie is in een groot modisch kleurenpalet verkrijgbaar. Tevens zijn er vele afwerkingmogelijkheden.

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN HOUT MYSTERIEUS ZWART De tijdloze horizontale jaloezieën van bece zijn ideaal voor grote raampartijen. Houten jaloezieën zijn leverbaar tot een breedte van wel 350 cm.

Nadere informatie

Vouwgordijn. Ketting. Gemotoriseerd Baleinen achterzijde Basisprijs = B Opgestikte baleinen achterzijde Basisprijs = B

Vouwgordijn. Ketting. Gemotoriseerd Baleinen achterzijde Basisprijs = B Opgestikte baleinen achterzijde Basisprijs = B 5020 Baleinen achterzijde Basisprijs = B 5021 Opgestikte baleinen achterzijde Basisprijs = B 5120 Baleinen voorzijde Basisprijs = B Ketting 400 400 400 mm 400 400 400 mm 400 400 400 mm Meerprijs zie separate

Nadere informatie

Meet-, montage- en programmeergids

Meet-, montage- en programmeergids Meet-, montage- en programmeergids Somfy Elektrische Gordijnrails www.mysmartdeco.nl Contents Wat ontvangt u bij uw order...pagina 3 Enkelsluiting of middensluiting...pagina 4 Opmeten gordijnrails...pagina

Nadere informatie

De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance.

De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance. Horizontaal hout De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance. De collectie omvat een aantal lamelbreedtes:

Nadere informatie