< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN. sinds voetnoot 2 voetnoot

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "< Inhoudsopgave. Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN. sinds voetnoot 2 voetnoot"

Transcriptie

1 Hoofdstuk COLLECTIE DUO ROLGORDIJNEN sinds voetnoot 2 voetnoot

2 Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn met koof 8 Verduisterend duo rolgordijn 9 Montageprofiel 10 Twee-in-één montageprofiel 11 Rolgordijn 12 Bijpassende onderdelen 13 Design 14 Toepassingen 16 Bediening 18 Kettingbediening 18 Elektrische bediening 19 Specificaties 22 Meten en bestellen 24 Collectieoverzicht 26

3 Introductie 3 Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de banen elkaar al dan niet overlappen, bepaal je de mate van lichtfiltering. Kort gezegd kent het duo rolgordijn drie verschillende standen. open, voor vrij doorzicht halfopen, voor gefilterde lichtinval gesloten, voor maximale lichtwering Wanneer het duo rolgordijn volledig neergelaten is, heeft de stof de gesloten stand. open halfopen gesloten Diverse baanbreedtes Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met diverse baanbreedtes. Van 4,5 cm (S) tot maar liefst 40 cm (XXL)! Hierdoor krijgt het duo rolgordijn een subtiele of juist stoere uitstraling.

4 Stofeigenschappen 5231 Polyester (PES) Veel stoffen uit de collectie bestaan uit 100% polyester. Polyester is een synthetische vezel die nagenoeg krimpvrij is (maximaal 1%). Bovendien heeft polyester een uitstekende lichtbestendigheid. Linnen (LI) Linnen is een sterke vezel en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het is een natuurproduct en daarom kan er krimp en verkleuring optreden. Linnen wordt in deze collectie alleen aangeboden als blend. Blends Een aantal stoffen, de zogenaamde blends, bestaan uit een combinatie van verschillende vezels. Zo worden de goede eigenschappen van de verschillende vezels gebruikt in één stof. Lichtechtheid Alle stoffen hebben een lichtechtheid van minimaal 4 volgens de norm DIN (1 staat voor verkleuring, 8 voor totaal geen verkleuring). Je vindt de lichtechtheid van de stoffen in het collectieoverzicht.

5 Verklaring pictogrammen Stofeigenschappen 5 B6378 Prijsgroep/kleurnummer Lichtdoorlatend Bij de stoffen met dit pictogram zijn de niettransparante banen lichtdoorlatend. Textielgevoel Stoffen met dit pictogram hebben een tastbaar textielgevoel. Duo rolgordijn 270 cm 270 cm / 300 cm Verduisterend Bij de stoffen met dit pictogram zijn de niettransparante banen verduisterend. Let op: donkere stoffen verduisteren beter dan lichte stoffen. Vlamvertragend Stoffen met dit pictogram zijn vlamvertragend volgens de Duitse norm DIN 4102/B1, de Franse norm NF P92-507/M1 of de Amerikaanse norm NFPA701. Productbreedte Dit pictogram geeft de maximale breedte van het product aan. Producthoogte De eerste afmeting geeft de maximale hoogte van het product met koof aan. De tweede afmeting geeft de maximale hoogte van het product met montageprofiel aan. Rolgordijn Informatielabel De producteigenschappen vind je terug op het informatielabel dat op elk stofstaal zit. B cm 270 cm / 300 cm 100% PES B cm 300 cm 40 Vochtige doek Stoffen met dit pictogram kun je reinigen door ze af te nemen met een vochtige doek. Houd er rekening mee dat de stof zeer gevoelig is. Zachte borstel Stoffen met dit pictogram kun je reinigen door ze af te borstelen met een zachte borstel. Houd er rekening mee dat de stof zeer gevoelig is. Kleur onderdelen Dit pictogram geeft de kleur aan van de onderdelen. 1=wit, 2=aluminium, 3=antraciet, 4=beige, 5=zwart.

6 Meerdere duo rolgordijnen Wanneer je twee of meer duo rolgordijnen bestelt voor ramen van gelijke of ongelijke hoogte, is het belangrijk dat je aangeeft welke duo rolgordijnen er naast elkaar komen te hangen. Geef aan set op je bestelformulier. Wij zorgen er dan voor dat de duo rolgordijnen geleverd worden met doorlopende banen. Meet daarom de hoogte zeer nauwkeurig. Ramen van gelijke hoogte Bij twee of meer ramen van gelijke hoogte worden de duo rolgordijnen geleverd met doorlopende banen, wanneer je deze als set bestelt. Als het duo rolgordijn volledig neergelaten is, heeft de stof altijd de gesloten stand (1). Als gevolg van de weving van de stof zijn kleine hoogteverschillen in de banen niet te voorkomen. Daardoor kan de lengte van een duo rolgordijn in gesloten stand tot circa 1 cm afwijken van een duo rolgordijn dat ernaast hangt. Bestel je geen set, dan lopen de banen van de duo rolgordijnen niet door (2) Als set besteld - Banen lopen door - Beide producten volledig gesloten - Niet als set besteld - Banen lopen niet door - Beide producten volledig gesloten

7 Set 7 Ramen van ongelijke hoogte Bij twee of meer ramen van ongelijke hoogte worden de duo rolgordijnen geleverd met doorlopende banen, wanneer je deze als set bestelt. Het eerst opgegeven product op je bestelformulier heeft als het neergelaten is de gesloten stand. De volgende duo rolgordijnen zijn in neergelaten stand mogelijk niet gesloten (3). Als je wilt dat beide duo rolgordijnen de gesloten stand hebben als ze neergelaten zijn, bestel dan geen set. De banen van de duo rolgordijnen lopen mogelijk niet door (4) Als set besteld - Banen lopen door - Tweede product mogelijk niet volledig gesloten - Niet als set besteld - Banen lopen niet door - Beide producten volledig gesloten 6427 Set

8 Duo rolgordijn met koof Bij dit model bevindt de rol van het duo rolgordijn zich in een stijlvolle koof. Praktisch: - De koof is leverbaar in vijf kleuren: wit, beige, aluminium, antraciet en zwart. - De kleur van de onderdelen is afhankelijk van de gekozen stof. - Het is mogelijk om de onderdelen in een andere kleur te bestellen dan de kleur die standaard wordt geleverd bij de stof van jouw keuze. Deze optie heeft geen meerprijs. - Optioneel kun je kiezen voor een koof en onderlat met mineral coating in de kleuren wit, zand, grijs en zwart. Let op: deze koof kan niet in combinatie met een verduisterende onderlat. - Dit model heeft een eigen prijslijst. Wit Beige Alumininium Antraciet Zwart Mineral wit Mineral zand Mineral grijs Mineral zwart voetnoot Vermeld duidelijk 2 voetnoot je keuze op het bestelformulier. Voor de meerprijs, zie prijslijst. In het collectieoverzicht en op het stofstaal kun je vinden welke kleur onderdelen standaard bij een stof worden geleverd.

9 Verduisterend duo rolgordijn Uitvoeringen Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Praktisch: - De koof is leverbaar in vijf kleuren: wit, aluminium, antraciet, beige en zwart. - De kleur van de onderdelen is afhankelijk van de gekozen stof. - Het is mogelijk om de onderdelen in een andere kleur te bestellen dan de kleur die standaard wordt geleverd bij de stof van jouw keuze. Deze optie heeft geen meerprijs. - Dit model wordt uitgevoerd met een kunststof ketting. - Dit model wordt standaard geleverd met koof en optioneel met montageprofiel. Voor meer informatie zie Montageprofiel. - Let op: donkere stoffen verduisteren beter dan lichte stoffen. - Houd rekening met lichtkieren aan de zijkanten van het product en tussen de banen. Het is mogelijk om een lichtdoorlatende stof uit te laten voeren met de onderlat die bij het verduisterende model gebruikt wordt. Deze optie is niet mogelijk bij de stoffen met de volgende kleurnummers: 6346, 6353, 6412, 6418 en Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. In het collectieoverzicht en op het stofstaal kun je vinden welke kleur onderdelen standaard bij een stof worden geleverd.

10 Montageprofiel Je duo rolgordijn kan uitgevoerd worden in een montageprofiel. Voordelen: - Het montageprofiel heeft een slank uiterlijk. - Er is minder montageruimte nodig dan bij een koof. - Dit model heeft geen hoogtebeperking. Plafondmontage Praktisch: - Het montageprofiel is leverbaar in wit, beige en aluminium. - De kleur van de onderdelen is afhankelijk van de gekozen stof. Je vindt deze kleur in het collectieoverzicht. - Het is mogelijk om de onderdelen in een andere kleur te bestellen dan de kleur die standaard wordt geleverd bij de stof van jouw keuze. Deze optie heeft geen meerprijs. - Wanneer je kiest voor een verduisterende stof in het montageprofiel, dan krijgt je duo rolgordijn een verduisterende onderlat en een kunststof ketting in één van de drie bovengenoemde kleuren. Houd rekening met lichtkieren. - Het montageprofiel kan zowel op de wand als aan het plafond gemonteerd worden. Geef duidelijk je keuze aan op het bestelformulier. - Dit prijsvriendelijke model heeft een eigen prijslijst. Wandmontage 5206 Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

11 Twee-in-één montageprofiel Uitvoeringen In dit montageprofiel kunnen twee duo rolgordijnen geplaatst worden. Voordelen: - Het twee-in-één montageprofiel heeft een slank uiterlijk. - Er is minder montageruimte nodig dan bij een koof. - Beide duo rolgordijnen zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. - Zeer geschikt voor brede ramen. Bovenzijde product ca. 2,5 cm Praktisch: - Het twee-in-één montageprofiel is leverbaar in wit, beige en aluminium. - Kies de bediening aan de buitenzijde voor een minimale lichtkier tussen de twee producten (circa 2,5 cm). - De kleur van de onderdelen is afhankelijk van de gekozen stof. Je vindt deze kleur in het collectieoverzicht. - Het is mogelijk om de onderdelen in een andere kleur te bestellen dan de kleur die standaard wordt geleverd bij de stof van jouw keuze. Deze optie heeft geen meerprijs. - Het twee-in-één montageprofiel kan zowel op de wand als aan het plafond gemonteerd worden. Geef duidelijk je keuze aan op het bestelformulier. - Geef je duo rolgordijnen op het bestelformulier op als twee losse producten. Geef aan welk duo rolgordijn er links en rechts moet komen en vermeld daarbij twee-in-één. - De maximale breedte van het twee-in-één montageprofiel is 360 cm. - De duo rolgordijnen in het twee-in-één montageprofiel worden berekend als twee aparte producten. - De duo rolgordijnen in het twee-in-één montageprofiel worden standaard geleverd als set. Kijk voor meer informatie achter de tab 'Set'. - Voor de prijs, zie de prijslijst van 'Montageprofiel'. Onderzijde product Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

12 Rolgordijn Alle duo rolgordijn stoffen zijn ook geschikt als rolgordijn. Voordelen: - Het is mogelijk om een passende combinatie te maken met een duo rolgordijn. Praktisch: - Het rolgordijn wordt geleverd met een zilverkleurige aluminium onderlat. - De kleur van de onderdelen is afhankelijk van de gekozen stof, behalve de onderlat. - Het is mogelijk om de onderdelen in een andere kleur te bestellen dan de kleur die standaard wordt geleverd bij de stof van jouw keuze, behalve de onderlat. Deze optie heeft geen meerprijs. - Plaatsing is alleen mogelijk op een recht raam. - Het rolgordijn wordt uitgevoerd op het kleine of middelgrote systeem, afhankelijk van de maat. - Kijk voor meer inspiratie en informatie over rolgordijnen in de collectieboeken Rolgordijnen / Paneelgordijnen Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. In het collectieoverzicht en op het stofstaal kun je vinden welke kleur onderdelen standaard bij een stof worden geleverd.

13 Bijpassende onderdelen Uitvoeringen Bij je duo rolgordijn of rolgordijn wordt de kleur van de onderdelen afgestemd op de kleur van de stof. Hiermee worden de koof, de onderlat, de ketting en de kettinghanger bedoeld. In onderstaande tabel vind je de beschikbare kleuren per uitvoering Wit Aluminium Antraciet Beige Zwart Koof Koof verduisterend * Montageprofiel Montageprofiel verduisterend * Twee-in-één montageprofiel Rolgordijn * Het verduisterende model wordt uitgevoerd met een kunststof ketting

14 < Design line 5125

15 Design Design Design uitvoering duo rolgordijn Onderlat duo rolgordijn Design uitvoering rolgordijn Onderlat rolgordijn De design uitvoering maakt je duo rolgordijn wel heel bijzonder. Het designprofiel is gemaakt van RVS. Deze uitvoering is ook geschikt voor een rolgordijn. Praktisch: - Bij dit model komt het product verder naar voren, waardoor er een grotere lichtkier ontstaat dan bij de standaard uitvoering. - Het duo rolgordijn kan zowel op de wand als aan het plafond gemonteerd worden. Geef duidelijk je keuze aan op het bestelformulier. - Dit model wordt uitgevoerd met een metalen ketting. - Dit model heeft een maximale breedte van 240 cm. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

16 Toepassingen Spandraden Met spandraden kun je voorkomen dat het duo rolgordijn gaat klapperen. Spandraden zijn ook ideaal wanneer het duo rolgordijn op een deur wordt geplaatst. Bij een montageprofiel kunnen spandraden alleen bij wandmontage op-de-dag. Op-de-dag koof Op-de-dag koof In-de-dag koof Op-de-dag montageprofiel Op-de-dag montageprofiel Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

17 Toepassingen 17 Klemsteunen Plaats je het duo rolgordijn op een draaikiepraam? Bestel dan de speciale klemsteunen waarmee het duo rolgordijn geplaatst kan worden zonder boren. Klemsteunen zijn alleen geschikt bij een montageprofiel dat als wand montage wordt geleverd. Klemsteunen op draaikiepraam Klemsteunen en spandraden Klemsteunen kunnen ook in combinatie met spandraden. Dit is alleen mogelijk bij een montageprofiel dat als wand montage wordt geleverd met spandraden op-de-dag. Klemsteunen met spandraden op draaikiepraam Voorsprongsteunen Bij uitstekende delen van het raam bieden voorsprongsteunen uitkomst. Hiermee wordt het duo rolgordijn minimaal 2,5 cm en maximaal 9 cm naar voren gehaald. Voorsprongsteun koof Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

18 Kettingbediening Kettingbediening Standaard wordt het duo rolgordijn voorzien van een ketting. Deze wordt naar keuze links of rechts geplaatst. De lengte van de ketting wordt bepaald aan de hand van de hoogte van het duo rolgordijn. Wil je een andere bedieningslengte? Vermeld dan één van onderstaande lengtes op je bestelformulier. Beschikbare bedieningslengtes 50 cm 75 cm 100 cm 125 cm 150 cm 175 cm 200 cm 5127 Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier.

19 Elektrische bediening Bediening Je bedient met één druk op de knop één of meerdere duo rolgordijnen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies je tevens voor een tijdschakelaar, dan gaan bijvoorbeeld de duo rolgordijnen s ochtends omhoog en s avonds automatisch omlaag. Daarnaast is het mogelijk om je duo rolgordijn te bedienen met een PC, tablet of smartphone, in combinatie met een Domotica-systeem. Het duo rolgordijn wordt voorzien van een 12 V motor met ingebouwde ontvanger. Voor de stroomvoorziening kun je kiezen uit de volgende opties: Transformator 12 V Je kunt het elektrisch aangestuurde duo rolgordijn laten voorzien van een transformator. Je kunt kiezen voor een transformator die geschikt is voor één, drie of zes producten. We adviseren om per ruimte minimaal één transformator te installeren. Batterijen 12 V De installatie van de batterijen is eenvoudig. Je bevestigt een buis met batterijen met de meegeleverde clips achter of naast het duo rolgordijn. De batterijen zitten in een hervulbare batterijhouder inclusief 8 AA Li batterijen. Zonnepaneel 12 V Je kunt bij deze motor ook een zonnepaneel bestellen, dat ervoor zorgt dat de batterij zijn voeding houdt. Normaal gesproken levert dit paneel voldoende energie om de batterijen altijd opgeladen te laten. Per huishouden is in dit geval een speciale oplader nodig, voor het eerste gebruik en om eventueel bij te laden Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. Voor de meerprijs, zie prijslijst.

20 Afstandsbediening De afstandsbediening is verkrijgbaar met 1, 4 en 16 kanalen. Met de 1-kanaals afstandsbediening bedien je één of meerdere producten tegelijk. Heb je meerdere producten, dan raden wij je de 4- of 16-kanaals afstandsbediening aan, waarmee je de producten tegelijk maar ook onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. De 16-kanaalsafstandsbediening is niet leverbaar in hoogglans zwart. 4- en 16-kanaals afstandsbedieningen Afstandsbediening met tijdschakelaar Afstandsbediening met tijdschakelaar De 6-kanaals afstandsbediening heeft een dubbele functie. Het is een afstandsbediening én tijdschakelaar in één. Hierdoor kun je producten verschillende functies toekennen, afhankelijk van je wensen. Zo kun je producten gelijktijdig laten functioneren, maar ook individueel. Deze afstandsbediening is niet leverbaar in hoogglans zwart. Wandschakelaar De wandschakelaar is verkrijgbaar op het formaat van een wandcontactdoos en op een kleiner formaat dat geschikt is voor plaatsing op het raamkozijn. Wandschakelaar Tijdschakelaar Elektrische duo rolgordijnen kunnen met de tijdschakelaar volledig zelfstandig functioneren, ongeacht of er iemand thuis is om ze te bedienen. De tijdschakelaar simuleert aanwezigheid en verhoogt daarmee de veiligheid. Ook kun je hiermee je planten en interieur beschermen tegen fel zonlicht. Tijdschakelaar Zon- en temperatuursensor Zon- en temperatuursensor De zon- en temperatuursensor bestuurt je duo rolgordijn op zonlicht. Deze sensor speelt in op de zonlichtsterkte en temperatuur en zorgt zo voor warmtewering. De sensor laat bijvoorbeeld het duo rolgordijn zakken als de zonsterkte eventueel in combinatie met de temperatuur te hoog is en gaat automatisch weer omhoog als de zonsterkte afneemt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je woon- of slaapkamer niet te warm wordt en kun je meubelen beschermen tegen de zon. De sensor wordt met een zuignap op de ruit of vensterbank bevestigd. De sensor is draadloos en werkt op batterijen.

21 Bediening 21 Zon- en temperatuursensor Zon- en temperatuursensor De zon- en temperatuursensor bestuurt je duo rolgordijn op zonlicht. Deze sensor speelt in op de zonlichtsterkte en temperatuur en zorgt zo voor warmtewering. De sensor laat bijvoorbeeld het duo rolgordijn zakken als de zonsterkte eventueel in combinatie met de temperatuur te hoog is en gaat automatisch weer omhoog als de zonsterkte afneemt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je woon- of slaapkamer niet te warm wordt en kun je meubelen beschermen tegen de zon. De sensor wordt met een zuignap op de ruit of vensterbank bevestigd. De sensor is draadloos en werkt op batterijen. Alle voordelen van elektrische bediening op een rijtje: - Je kunt met één druk op de knop meerdere producten bedienen, ideaal voor grote raampartijen. - Als je daarbij gebruik maakt van een tijdschakelaar gaat je raamdecoratie bijvoorbeeld bij zonsopgang automatisch omhoog en bij zonsondergang weer naar beneden. - Met elektrische raamdecoratie lijkt het of er altijd iemand thuis is, dat geeft een gevoel van veiligheid wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. - Raamdecoratie die op een moeilijk bedienbare plek hangt, is eenvoudig te bedienen. - Met een zon- en temperatuursensor, die inspeelt op zonlichtsterkte en temperatuur, kun je ervoor zorgen dat je woon- of slaapkamer niet te warm wordt. - Met een tijdschakelaar maak je optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je raamdecoratie. Zo is de investering snel terug verdiend! Je elektrische duo rolgordijn wordt voorzien van het elektrische systeem van het toonaangevende merk Somfy. De prijzen van elektrische bediening en van de benodigde transformator vind je in de prijslijst.

22 Specificaties Duo rolgordijn Duo rolgordijn met koof Verduisterend duo rolgordijn Montageprofiel Design uitvoering Standaard Keuze Minimale breedte (cm) Minimale hoogte (cm) Maximale afmetingen (cm) Verschil koof - stofbreedte (cm) Standaard Keuze Minimale breedte (cm) Minimale hoogte (cm) Maximale afmetingen (cm) Verschil koof - stofbreedte (cm) Standaard Keuze Bediening Minimale breedte (cm) Minimale hoogte (cm) Maximale afmetingen (cm) Verschil koof - stofbreedte (cm) Standaard Keuze Minimale breedte (cm) Minimale hoogte (cm) Maximale hoogte (cm) Maximale breedte (cm) Verschilpenmaat /stofmaatplafondmontage (cm) Verschilpenmaat /stofmaatwandmontage (cm) Kettingbediening * * * 3, Elektrische bediening * * * 3,5 Plaatsing Toepassingen Twee-in-éénmontageprofiel Montage Plafond Wand Voorsprongsteunen Spandraden Klemsteunen maximale breedte 360 cm alleen bij plafondmontage alleenbijwandmontageop-de-dag** alleen bij wandmontage Klemsteunenenspandraden alleenbijwandmontageop-de-dag** Kleur onderdelen wit,aluminium,antraciet,beige,zwart wit,aluminium,antraciet,beige,zwart wit, aluminium, beige RVS 187, Afmetingen in mm plafond-/ wandmontage plafond-/ wandmontage plafondmontage Afmetingen in mm ,5 105,5 plafondmontage * Zie maatvoering op het stofstaal ** Niet geschikt voor twee-in-één montageprofiel wandmontage wandmontage

23 Specificaties 23 Rolgordijn Rolgordijn Design uitvoering Standaard Keuze Minimale breedte (cm) Minimale hoogte (cm) Maximale afmetingen (cm) Verschil koof - stofbreedte (cm) Standaard Keuze Minimale breedte cm Minimale hoogte cm Maximale hoogte (cm) Maximale breedte (cm) Verschilpenmaat /stofmaatplafondmontage (cm) Bediening Verschilpenmaat /stofmaatwandmontage (cm) Kettingbediening * 3, Elektrische bediening * 3,5 Plaatsing Toepassingen Twee-in-éénmontageprofiel Montage Plafond Wand Voorsprongsteunen Spandraden Klemsteunen Klemsteunenenspandraden Kleur onderdelen wit,aluminium,antraciet,beige,zwart RVS ,5 Afmetingen in mm ,5 105,5 50 plafondmontage plafondmontage Afmetingen in mm ,5 76, * Zie maatvoering op het stofstaal wandmontage wandmontage

24 Meten en bestellen Bepaal waar en hoe je het duo rolgordijn wilt plaatsen. Let op uitstekende delen, zoals raamknoppen en dergelijke. Controleer hoogteverschillen door op diverse plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. In-de-dag Het duo rolgordijn wordt tussen het raamkozijn of de muur geplaatst. Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muur. Meet de gewenste hoogte. In-de-dag Op-de-dag Op-de-dag Het duo rolgordijn wordt op het raamkozijn, op de muur of tegen het plafond geplaatst. Meet de breedte inclusief de gewenste overlapping. Meet de gewenste hoogte. gewenste overlapping LET OP: in verband met de noodzakelijke speling worden de door jou opgegeven bruto maten, zowel in de breedte als in de hoogte, door ons verminderd met 0,5 cm. Indien je deze vermindering niet wenst, vermeld dan op het bestelformulier blijvende maten. De opgegeven hoogte is de hoogte waarop het duo rolgordijn sluitend wordt gemaakt. Montage Koof De meegeleverde steunen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage. Montageprofiel Vermeld bij je bestelling of het montageprofiel op de wand of aan het plafond gemonteerd wordt. Bij een montageprofiel kunnen spandraden en klemsteunen alleen bij wandmontage op-de-dag. Meerdere duo rolgordijnen Wanneer je twee of meer duo rolgordijnen bestelt voor ramen van gelijke of ongelijke hoogte, is het belangrijk dat je aangeeft welke duo rolgordijnen er naast elkaar komen te hangen. Geef aan set op je bestelformulier. Wij zorgen ervoor dat de duo rolgordijnen geleverd worden met doorlopende banen. Meet daarom de hoogte zeer nauwkeurig. Kijk voor meer informatie achter de tab 'Set'. Twee-in-één montageprofiel Vermeld bij je bestelling of het montageprofiel op de wand of aan het plafond gemonteerd wordt. Geef je duo rolgordijnen op het bestelformulier op als twee losse producten. Geef aan welk duo rolgordijn er links en rechts moet komen en vermeld daarbij twee-in-één. Geef per product aan aan welke zijde de bediening moet komen. Design uitvoering Vermeld bij je bestelling of het product op de wand of aan het plafond gemonteerd wordt.

25 Meten en bestellen

26 Collectieoverzicht DUO ROLGORDIJN Prijsgroep/Kleurnummer ROLGORDIJN Prijsgroep/Kleurnummer Tab Staalnummer Kleuromschrijving Kleur onderdelen koof Kleur onderdelen montageprofiel Maximale productbreedte (cm) Maximale producthoogte koof (cm) Maximale producthoogte montageprofiel (cm) Maximale producthoogte rolgordijn (cm) B5106 B95106 wit 11 lente wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, B5113 B95113 taupe 35 oud grijs aluminium aluminium % PES / 20% LI lichtdoorlatend 7, A5120 A95120 grijs 52 matzwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B5122 B95122 beige / vlamvertragend 15 / 90 crème beige beige % PES lichtdoorlatend 7, B5123 B95123 grijs / vlamvertragend 46 / 91 puur grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5124 A95124 grijs 45 helder grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5125 A95125 wit 5 ijskristal wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7,5 5 4 A5126 A95126 S 61 crème beige beige % PES lichtdoorlatend 4,5 2,5 4 A5127 A95127 S 60 subtiel wit wit wit % PES lichtdoorlatend 4,5 2,5 4 A5129 A95129 wit 12 dag wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, A5130 A95130 L 66 crème beige beige % PES lichtdoorlatend A5131 A95131 L 65 groots wit wit wit % PES lichtdoorlatend A5134 A95134 bruin 19 koriander bruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5136 A95136 bruin 20 herfst bruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5137 A95137 beige 17 bamboe ivoor beige beige % PES lichtdoorlatend 7, A5150 A95150 S 62 subtiel grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 4,5 2,5 4-5 A5151 A95151 S 63 zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 4,5 2,5 4-5 B5152 B95152 vlamvertragend 88 ijskristal wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, B5153 B95153 beige 16 natuurlijk beige beige beige % PES / 20% LI lichtdoorlatend 7, A5154 A95154 bruin 22 chocolade bruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5156 A95156 grijs 57 zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B5162 B95162 wit 6 zacht wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, B5171 B95171 grijs 42 stoer grijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B5172 B95172 taupe 30 stoer warm grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B5173 B95173 taupe 31 stoer taupe antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B5174 B95174 taupe 33 stoer grijsbruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5188 A95188 taupe 37 grijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5201 A95201 grijs 43 donkergrijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5202 A95202 taupe 36 greige aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5203 A95203 taupe 26 bruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A5205 A95205 XL / XXL 73 helder grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5206 A95206 XL / XXL 74 greige aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5207 A95207 XL / XXL 75 donkergrijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5208 A95208 XL / XXL 76 zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5209 A95209 XL / XXL 71 ijskristal wit wit wit % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5210 A95210 XL / XXL 72 wit wit wit % PES lichtdoorlatend 20 12,5 4-5 A5211 A95211 XL / XXL 73 helder grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend A5212 A95212 XL / XXL 74 greige aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend A5213 A95213 XL / XXL 75 donkergrijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend A5214 A95214 XL / XXL 76 zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend A5215 A95215 XL / XXL 71 ijskristal wit wit wit % PES lichtdoorlatend A5216 A95216 XL / XXL 72 wit wit wit % PES lichtdoorlatend E5370 E95370 verduisterend 80 grijswit aluminium aluminium % PES verduisterend E5371 E95371 verduisterend 77 structuur beige beige beige % PES verduisterend E5372 E95372 verduisterend 78 warm beige beige beige % PES verduisterend E5373 E95373 verduisterend 81 kiezelgrijs aluminium aluminium % PES verduisterend E5374 E95374 verduisterend 82 structuur antraciet antraciet aluminium % PES verduisterend E5375 E95375 verduisterend 83 helder antraciet antraciet aluminium % PES verduisterend Stofsamenstelling Transparantie Baanhoogte gesloten deel (cm) Baanhoogte open deel (cm) Vlamvertragend Lichtechtheid Textielgevoel Zachte borstel Vochtige doek

27 Collectieoverzicht 27 DUO ROLGORDIJN Prijsgroep/Kleurnummer ROLGORDIJN Prijsgroep/Kleurnummer Tab Staalnummer Kleuromschrijving Kleur onderdelen koof Kleur onderdelen montageprofiel Maximale productbreedte (cm) Maximale producthoogte koof (cm) Maximale producthoogte montageprofiel (cm) Maximale producthoogte rolgordijn (cm) E5376 E95376 verduisterend 79 structuur bruin antraciet aluminium % PES verduisterend E5377 E95377 verduisterend 87 zwart zwart aluminium % PES verduisterend D6340 D96340 wit / vlamvertragend 2 / 93 ijswit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, C6341 C96341 wit 3 textiel wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, C6342 C96342 wit 1 ijswit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, B6343 B96343 wit 4 structuur wit wit wit % PES lichtdoorlatend 10 7 >4 C6344 C96344 taupe 38 antraciet antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, A6345 A96345 S 59 ijskristal wit wit wit % PES lichtdoorlatend 4,5 2,5 4-5 C6346 C96346 L 64 plooi wit wit wit % PES lichtdoorlatend >4 B6347 B96347 vlamvertragend 89 dag wit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, C6348 C96348 wit 7 offwhite wit wit % PES lichtdoorlatend 7, D6349 D96349 wit / vlamvertragend 8 / 93 roomwit wit wit % PES lichtdoorlatend 7, C6350 C96350 wit 9 textiel offwhite wit wit % PES lichtdoorlatend 7, B6351 B96351 wit / beige 10 / 13 roomwit wit wit % PES lichtdoorlatend 10 7 >4 C6353 C96353 L 67 plooi roomwit wit wit % PES lichtdoorlatend >4 C6354 C96354 beige 14 crème metallic beige beige % PES lichtdoorlatend 7, C6360 C96360 taupe 23 textiel beige beige beige % PES lichtdoorlatend 7, C6365 C96365 taupe 29 structuur taupe aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6366 C96366 taupe 24 structuur taupe aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, D6369 D96369 taupe / vlamvertragend 25 / 94 taupe aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6372 C96372 taupe 32 structuur taupe aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6377 C96377 grijs 39 lichtgrijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B6378 B96378 grijs 40 structuur lichtgrijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 10 7 >4 C6379 C96379 grijs 41 structuur grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6387 C96387 grijs 49 zijde zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7, B6388 B96388 grijs 58 stoer zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 B6389 B96389 grijs 54 structuur zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 10 7 >4 C6390 C96390 grijs 55 strepen zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 C6391 C96391 grijs 56 zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6397 C96397 taupe 27 donkergrijs metallic antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6399 C96399 grijs 48 lichtzwart antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6410 C96410 grijs 51 strepen zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 C6412 C96412 L 70 plooi zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend >4 C6413 C96413 taupe 28 zijde grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6417 C96417 grijs 47 structuur antraciet antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6418 C96418 L 68 plooi grijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend >4 D6421 D96421 grijs / vlamvertragend 44 / 96 antraciet antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, C6422 C96422 grijs 50 panama antraciet antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 C6423 C96423 L 69 plooi donkergrijs antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend >4 C6424 C96424 taupe 34 streep zilvergrijs aluminium aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 C6426 C96426 bruin 18 streep brons antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 C6427 C96427 bruin 21 textiel bruin antraciet aluminium % PES lichtdoorlatend 7, E6432 E96432 verduisterend 86 zwartblauw antraciet aluminium % PES verduisterend E6434 E96434 verduisterend 85 marineblauw antraciet aluminium % PES verduisterend C6435 C96435 grijs 53 stoer zwart zwart aluminium % PES lichtdoorlatend 7,5 5 >4 E6436 E96436 verduisterend 84 warm antraciet antraciet aluminium % PES verduisterend Stofsamenstelling Transparantie Baanhoogte gesloten deel (cm) Baanhoogte open deel (cm) Vlamvertragend Lichtechtheid Textielgevoel Zachte borstel Vochtige doek

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 8960100014 274 AO20 6354 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn met koof

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE DUO ROLGORDIJNEN TABTITEL 1 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 12 Afwerking 14 Bovenafwerking 14 Onderafwerking 15 Profielkleuren 15 Kettingbediening 16 Elektrische bediening 17 Afstandsbedieningen

Nadere informatie

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE

collection INFORMATIE RAAMDECORATIE < INHOUDSOPGAVE collection INFORMATIE RAAMDECORATIE Voor deze opties geldt een meerprijs, zie prijslijst. Vermeld duidelijk je keuze op het bestelformulier. INHOUDSOPGAVE 2 Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 08

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 89245541160 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 Inhoud Introductie 3 Materiaalkeuze 4 Stof 4 Kunststof 5 Aluminium 5 Lamelbreedte 6 Lamelbreedte 6 5816 Decoratief 8 Decoratief

Nadere informatie

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10 inhoudsopgave 4inhoudsopgave inhoudsopgave decoratief inspiratie 2 specificaties specificaties 8 introductie plisségordijnen 50 mm 4 stofeigenschappen/pictogrammen stofeigenschappen 5 gebruikseigenschappen

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE editie 02/2018 INHOUD INLEIDING 3 RTS TOEPASSINGEN ROLGORDIJNEN 4 DUO ROLGORDIJNEN 6 PLISSÉ- EN DUPLIGORDIJNEN 8 HORIZONTALE JALOEZIEËN 10 VERTICALE JALOEZIEËN

Nadere informatie

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE TITEL INSTRUCTIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCHE BEDIENING 1 NL/VL 05/2019 15247 INHOUD ELEKTRISCHE BEDIENING 2 Inleiding 3 RTS toepassingen Rolgordijnen 4 Duo rolgordijnen 5 Plissé- en

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

DECORATIEF STIKSEL TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO A NIGHT OUT IN YOUR OWN HOME DUO ROLGORDIJNEN. Geef je rolgordijn een finishing touch met een TRANSFORM A WEEKDAY EVENING INTO 32064 DUO ROLGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? Geef je rolgordijn een finishing touch met een DECORATIEF

Nadere informatie

informatie raamdecoratie

informatie raamdecoratie 8924555991 informatie raamdecoratie INHOUDSOPGAVE Rolgordijnen 03 Plissé- en dupligordijnen 10 Horizontale jaloezieën 17 Duo rolgordijnen 21 Pictogrammen 25 Meten en bestellen 26 Prijzen 28 Onderdelen

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 Vouwgordijnen 8924554735 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 2823 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN

ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN bece.com ROLGORDIJNEN PANEELGORDIJNEN 8924555513 sinds 1971 Inhoud Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen 10 Bediening 12 Elektrische

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR Bij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparante en non transparante banen op gelijke hoogte komen. Tot

Nadere informatie

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39

Inhoud. Vlinderjaloezieën Standaard uitvoering 34 Bediening 35 Specificaties 36. Pictogrammen en eigenschappen 38 Profielkleuren 39 16768 Inhoud Aluminium jaloezieën Lamelbreedtes 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 - Ladderband 6 - Kleurmodellen 8 - Design 11 Bediening 12 - Bediening voor lamelbreedtes 16, 25, 35 mm 12 -

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN

TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN TECHNISCHE INFORMATIE ROLGORDIJNEN EN PANEELGORDIJNEN 8924555513 15247 50135 G41 Inhoud 2 Introductie 3 Decoratief 4 Stoffen 4 Standaard uitvoering 5 Decoratieve opties 6 Uitvoering 10 Systeem & onderdelen

Nadere informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie

Duo rolgordijnen - Algemene informatie Duo rolgordijnen - Algemene informatie DUO ROLGORDIJNEN NAAST ELKAAR ij duo rolgordijnen die naast elkaar komen te hangen moeten de transparanten en non transparanten banen op gelijke hoogte komen.tot

Nadere informatie

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1

TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 TECHNISCHE INFORMATIE VERTICALE JALOEZIEËN TABTITEL 1 15247 INHOUD 2 Introductie 3 Collectie 4 Lamelbreedte 5 Kleurmodel 6 Modellenoverzicht 8 Bediening 10 Elektrische bediening 11 Lamellen 14 Kleur onderdelen

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Designed by Luxaflex. Inspired by you. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Onderdelenlijst 5 Bestelformulier 2 Collectieoverzicht P1 Productomschrijving 3 Technische gegevens P2 Maatvoering 3 Prijzen P4 Meten

Nadere informatie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat op maat Hoe maakt u het? Met GAMMA! Rolgordijnen GAMMA rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen Uw GAMMA rolgordijn bedient u eenvoudig met een kettingof veermechanisme. Standaard wordt het rolgordijn geleverd

Nadere informatie

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN www.bece.nl COLLECTIE VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN sinds 1971 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN Decoratief 12 Volant 12 Contrasterende volant 12 Houten onderlat 13 Contrasterende

Nadere informatie

overzicht inhoud Algemene informatie Uitvoeringen Opties Meten & Monteren Overzicht Stofsoorten en eigenschappen

overzicht inhoud Algemene informatie Uitvoeringen Opties Meten & Monteren Overzicht Stofsoorten en eigenschappen eclips techniek inhoud Algemene informatie Pagina 4 Pagina 5 Pagina 7 Pagina 7 De Eclipscollectie Stofsoorten en eigenschappen Uitlijnen van de stof Meten Bestelinformatie Kindvriendelijke raambekleding

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017

Prijzen. Prijzen 53. Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 Prijzen Prijzen 53 Vouwgordijnen Gordijnen Prijzen 2017 8924555989 Kettingbediening A breedte in cm 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 160 170 180 190 200 210 220 230 240 250 260 270 280 290 300 100 199

Nadere informatie

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen omslag 120033_HEMA_Infoboekje_V7.indd 1 16-06-15 10:08 omslag raambekleding

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden

Nadere informatie

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN

PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN PRIJZEN VOUWGORDIJNEN GORDIJNEN prijsbroch. VG-GD NL-VL 235x270 0319.indd 1 03-01-19 11:47 INHOUDSOPGAVE Vouwgordijnen Kettingbediening 3 Koordbediening 6 Meerprijzen 9 Elektrische bediening 10 Gordijnen

Nadere informatie

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823

sfeerbeeld 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 sfeerbeeld 8902032005 274 O20 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud De collectie Stoffen 5 Waarom plisségordijnen? 6 Raamsoorten 7 3254 O20 2037 O10 691 O10 Decoratief Profielen 8 Inspiratie voor je raam Energiebesparend

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Linee Shade

Meetinstructie Linee Shade enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope

Meten en bestellen. Montageprofiel. Slope Meten en bestellen Montageprofiel Indien het raam te groot is voor een plissé- of dupligordijn, kun je met behulp van montageprofielen het venster in kleinere vlakken verdelen. Per vlak kan dan een apart

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Duo rolgordijn

Meetinstructie Duo rolgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2016

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2016 Prijzen rechte ramen 43 Dupligordijnen Rechte ramen Prijzen 2016 8924555274 Rechte ramen A 100 165 179 193 208 223 237 250 264 280 294 308 319 335 350 361 375 387 405 416 432 110 169 184 198 214 231 247

Nadere informatie

Rolgordijnen - Prijslijst model 1

Rolgordijnen - Prijslijst model 1 Rolgordijnen - Prijslijst model 1 Prijsgroep 0 2400 2500 2600 2700 2800 2900 3000 3100 3200 3300 3400 1200 64 70 76 82 88 94 100 106 112 118 125 131 136 142 148 154 160 166 172 178 185 191 197 203 209

Nadere informatie

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH!

DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! DUPLIGORDIJNEN MOOI ÉN PRAKTISCH! KLEURNR. 50056 KLEURNR. 50055 Onze bece collectie dupligordijnen heeft een breed assortiment stoffen, structuren en kleuren. Uniek aan dupligordijnen is dat je lekker

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2017

Prijzen rechte ramen 43. Dupligordijnen. Rechte ramen Prijzen 2017 Prijzen rechte ramen 43 Dupligordijnen Rechte ramen Prijzen 2017 8924555981 Rechte ramen A 100 171 186 200 216 231 246 259 274 290 305 319 331 347 363 374 389 401 420 431 448 110 175 191 205 222 240 256

Nadere informatie

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO...

TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... TURN YOUR CITY-CENTRE APPARTEMENT INTO... DUPLIGORDIJNEN Droom je ervan om gemakkelijk te switchen tussen een sfeervolle lichtinval en volledige privacy? A QUIET HAVEN OF TRANQUILLITY KLEURNR. 50089 Onze

Nadere informatie

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND

ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND ROLGORDIJNEN VEROSOL VERBETERING VAN WOONCOMFORT IN JE EIGEN STIJL WARMTEWEREND ISOLEREND SFEERCREËREND VEROSOL BINNEN BUITENGEWOON GOED OOK MET TRANSPARANT DOEK BLIJFT HET BINNEN HEERLIJK KOEL Natuurlijk

Nadere informatie

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1

COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND. bece.com I 1 COLLECTIE DUPLIGORDIJNEN VERDUISTEREND 8924556488 bece.com I 1 prinsessen KAMER Extra leuk: kies voor twee verschillende kleuren en creëer in een handomdraai een andere look in je slaap- of kinderkamer.

Nadere informatie

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1

bece.com LICHTDOORLATEND DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE I 1 DUPLIGORDIJNEN COLLECTIE LICHTDOORLATEND bece.com I 1 2 KLEURNR. 50014 ZO MOOI ZIJN dupligordijnen Dupligordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het grote voordeel van dupligordijnen ten opzichte van plisségordijnen

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE maatwerk raamdecoratie Waarom maatwerk raamdecoratie? Wanneer je kiest voor één van de mooie producten uit deze collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit maar

Nadere informatie

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12

inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 plissé XL inhoud plissé XL Materiaaleigenschappen 4 Bedieningsmogelijkheden 5 Modellen 6 Technische details 10 Overzichtstabel 11 Stofoverzicht 12 Meten en monteren 14 2 De plooival van de stof is altijd

Nadere informatie

Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Designed by Luxaflex. Inspired by you. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Aandachtspunten 5 Bestelformulier 2 Onderdelenlijst 6 Productomschrijving 3 Collectieoverzicht P1 Maatvoering 3 Prijzen P2 Meten en

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Jaloezie 16 mm. Jaloezie 25 mm. Jaloezie 35/50 mm. Jaloezie 70 mm. Algemeen De JEWEL horizontale jaloezieën collectie is in een groot modisch kleurenpalet verkrijgbaar. Tevens zijn er vele afwerkingmogelijkheden.

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Abachi wood jaloezie 1350 (50 mm)

Abachi wood jaloezie 1350 (50 mm) Silva jaloezieën Abachi wood jaloezie 1350 (50 mm) 2 inhoud Silva jaloezieën Tijd voor inspiratie 4 Afwerking: Style 15 Eigenschappen Silva jaloezie 17 Overzicht profielkleuren 18 Basisuitvoering 20 Technische

Nadere informatie

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM

COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM COLLECTIE HORIZONTALE JALOEZIEËN ALUMINIUM KLEURNR. 15594 Aluminium jaloezieën van bece zijn beschikbaar met lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Ben je op zoek naar een elegante uitstraling, kies

Nadere informatie

is gewenste overlapping

is gewenste overlapping Meten algemeen Bepaal vooraf op welke plaats de Duette, plissée shade gemonteerd moet worden. Let op obstakels zoals uitzetijzers, deur- of raamknoppen. Bepaal of er voldoende inbouwdiepte is om product

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

NUANCE SHADES. expert in windowfashion & sunprotection

NUANCE SHADES. expert in windowfashion & sunprotection NUANCE SHADES Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Stoffen Finezza Ombra Exquise Systeem Cassette systeem 6 6 Bediening Manueel Gemotoriseerd Montage Nuance Shades naast elkaar Zijgeleiding 8 8 Algemeen Kwaliteit &

Nadere informatie

Copahome Rolgordijnen. Techniek

Copahome Rolgordijnen. Techniek Copahome Rolgordijnen Techniek 2 Copahome rolgordijnen Inhoud Inhoud 3 Standaard rolgordijnen Types Speciale toepassingen Decoratieve afwerkingen 4 4 7 12 Copahome design Types 22 22 Xtra large rolgordijnen

Nadere informatie

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Day n Night Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

Tips: Lees de handleiding eerst door en ga pas daarna aan de slag.

Tips: Lees de handleiding eerst door en ga pas daarna aan de slag. Duo-Rolgordijn Montage- en Bedieningsinstructie Algemeen Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in

Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6. of Easyfix plisségordij nen in Lees plisségordijnen meetinstructies op pagina 1t/m 4 Lees easyfi x meetinstructies op pagina 5 t/m6 of Easyfix plisségordij nen in plisségordijnen in Stap 4 Bepaal de afmetingen van je plisségordijnen

Nadere informatie

rolgordijnen Rolgordijnen_infokaarten12_ NL_v4.indd :59:59

rolgordijnen Rolgordijnen_infokaarten12_ NL_v4.indd :59:59 rolgordijnen functioneel en stijlvol rolgordijnen van GB Products 2 Inhoud rolgordijnen Types 5 Rolgordijnen met kettingbediening 6 Metalen bediening 17 Afwerking: style 18 Rolgordijnen met cassette 7

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01

INSPIRATIE. MAGAZINE / 2018 editie 01 INSPIRATIE MAGAZINE / 2018 editie 01 PLISSÉ- GORDIJNEN OP MAAT De trendy collectie plisségordijnen van ilumio biedt een ruime keuze kleuren en modellen. Ons assortiment bestaat uit transparante, lichtdoorlatende

Nadere informatie

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE

ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE ELEKTRISCH BEDIENBARE RAAMDECORATIE CHILL MODUS ON Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening! Makkelijk, snel en ideaal voor raamdecoratie op moeilijk

Nadere informatie

aluminium jaloezie (25 mm)

aluminium jaloezie (25 mm) SCALa jaloezieën 2 aluminium jaloezie 73304 (25 mm) inhoud SCALa jaloezieën Tijd voor inspiratie 4 Afwerking: Style 15 Eigenschappen Scala jaloezie 16 Basisuitvoering 17 Technische details Scala jaloezie

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

I Voor kunststof en houten draaikiepramen

I Voor kunststof en houten draaikiepramen Inzethor I Voor kunststof en houten draaikiepramen Eigenschappen: > Plaatsen zonder boren of schroeven > In verstek gezaagde hoeken > Flensdikte slechts 0,8 mm > Op maat gemaakt > Afwijkende vormen mogelijk

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Jaloezie. Home collection

Jaloezie. Home collection Jaloezie Home collection Home collection aluminium jaloezieën Aluminium jaloezie 16 mm De afmeting van de boven cassette tot 1600 mm breed is 19x20 mm De afmeting van de monocommando cassette tot 2000

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Montage-instructie. Plissés

Montage-instructie. Plissés Montage-instructie Plissés Inhoudsopgave pagina Belangrijk vóór het monteren 2 Montage plissé t.b.v. standaard of draai/kiepraam 3-2 Montage/demontage 4 Montage profiel - bovenzijde 5 Montage profiel -

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection

expert in windowfashion & sunprotection expert in windowfashion & sunprotection 2 Copahome Japanese Design Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Copahome Japanese Design rolgordijnen Type S10 Type D10 Type D15 Type D20 Afwerking Elektrische bediening Modellen

Nadere informatie

Prijzen speciale ramen 97. Plisségordijnen. Speciale ramen Prijzen 2016

Prijzen speciale ramen 97. Plisségordijnen. Speciale ramen Prijzen 2016 Prijzen speciale ramen 97 Plisségordijnen Speciale ramen Prijzen 2016 8924555270 Speciale ramen De maximale productmaat is afhankelijk van het gekozen model, de stofbreedte, de stofgroep en de maximale

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd!

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd! ROLGORDIJNEN HET ROLGORDIJN VOOR ELK RAAM Geen voorstander van standaard gordijnen of zonwering? Overweeg dan eens Rolxx! Deze rolgordijnen vormen dé aanwinst voor elke woning: binnenraamdecoratie die

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Montage-instructie. Plissés

Montage-instructie. Plissés Montage-instructie Plissés Inhoudsopgave pagina Belangrijk vóór het monteren 2 Montage plissé t.b.v. standaard of draai/kiepraam 3-2 Montage/demontage 4 Montage profiel - bovenzijde 5 Montage profiel -

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Meet-, montage- en programmeergids

Meet-, montage- en programmeergids Meet-, montage- en programmeergids Somfy Elektrische Gordijnrails www.mysmartdeco.nl Contents Wat ontvangt u bij uw order...pagina 3 Enkelsluiting of middensluiting...pagina 4 Opmeten gordijnrails...pagina

Nadere informatie

Meet-, montage- en programmeergids

Meet-, montage- en programmeergids Meet-, montage- en programmeergids Somfy Elektrische Gordijnrails www.mysmartdeco.nl Contents Wat ontvangt u bij uw order...pagina 3 Enkelsluiting of middensluiting...pagina 4 Opmeten gordijnrails...pagina

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie