PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie"

Transcriptie

1 PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE

2

3 Waarom maatwerk raamdecoratie? Een juiste keuze Een team van specialisten houdt zich bezig met productontwikkelingen en innovaties. Op regelmatige basis worden beurzen bezocht om op zoek te gaan naar nieuwe kleuren en stoffen. Zo houden wij constant onze collectie up-to-date volgens de laatste trends en designs. Beste kwaliteit Bij het samenstellen van de collectie zijn uitsluitend de beste materialen gebruikt. Ook worden de meeste producten met de hand gemaakt. Dit zorgvuldige proces garandeert een lang gebruikersgemak. Een ruime collectie De collectie bestaat uit acht verschillende raamdecoratie soorten. Dit zijn rolgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, roljaloezieën, plissé- en vouwgordijnen, paneelgordijnen en vlinderjaloezieën. Binnen deze productgroepen is er een ruime keuze in kleuren, dessins, structuren en verschillende materialen en afwerkingen. Optimaal gemak Alle raamdecoratie wordt op de millimeter nauwkeurig gemaakt zodat deze precies past voor je raam. Je kan de producten naar wens in het kozijn of op het kozijn laten maken. Voor het monteren worden alle benodigde materialen zoals schroeven en een duidelijke montage-instructie meegeleverd. Prettig geprijsd Voor elke portemonnee is er raamdecoratie die op maat wordt gemaakt. De prijsgroepen lopen doorgaans van A tot en met E, waarvan prijsgroep A de goedkoopste is. Voor sommige productgroepen is er een Budgetlijn. Deze lijn is extra prijsvriendelijk. Voor (bijna) elk raam Voor (bijna) elk raam is er raamdecoratie beschikbaar. Alle raamdecoratie is geschikt voor rechte ramen, maar ook voor schuine ramen, voor dakramen en voor ramen in vochtige ruimten is er raamdecoratie. Kies voor slaapkamers voor een extra verduisterend effect voor verduistering rolgordijnen, roljaloezieën of plissé dupli gordijnen. Voor montage op een (kunststof) draai-/kiepraam kunnen er speciale klemsteunen worden meegeleverd.

4 Rolgordijnen Rolgordijnen zijn geschikt voor vrijwel elke ruimte. Kies voor de slaapkamer voor een verduisterend rolgordijn en voor de woonkamer voor een lichtdoorlatend rolgordijn voor een mooi subtiel lichteffect. Rolgordijnen worden geleverd in mooie uni stoffen, rijke structuurstoffen en trendy dessins.

5 Personaliseer Stel zelf je perfecte rolgordijn samen door het toevoegen van een van onderstaande decoratieve accessoires. Schulp met biesband (naar keuze enkelzijdig of dubbelzijdig) Wave Landelijk Klassiek Modern De biesband is naar keuze enkelzijdig of dubbelzijdig afgewerkt. Enkelzijdig Dubbelzijdig Dubbele biesband Schulp met roedes Messing klassiek Messing landelijk Hout klassiek Hout landelijk Chroom klassiek Chroom landelijk RVS klassiek RVS landelijk

6 Decoratieve stiksels De steken zijn naar keuze in de kleuren off white, antraciet en naturel, zodat je kunt kiezen voor een harmoniërend of contrasterend effect (zoom 7.5 cm). 7.5 cm 7.5 cm Dekensteek Dubbel stiksel Ringen Ø 40 mm Ø 40 mm Ringen doorlopend in RVS 3 ringen in RVS Aluminium en houten onderlatten 3 cm 5 cm Aluminium onderlat Houten onderlat glans wit 5 cm 5 cm Houten onderlat wengé Steigerhouten onderlat 5 cm

7 Meten Goed om te weten Bij een rolgordijn is de penmaat de totale afstand tussen de uiteindes van de buis inclusief het mechaniek en de steunen. De stofmaat is de breedte van de stof. De stofmaat is 3.5 cm smaller dan de penmaat. Rechte ramen Plaats je het rolgordijn in het kozijn of tussen 2 muren? Meet de breedte bovenin, daar waar het rolgordijn komt te hangen. Geef deze maat op als penmaat. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen In-de-dag Plaats je het rolgordijn op het kozijn of muur of tegen het plafond? Meet de breedte inclusief de ping van het kozijn. Geef deze maat op als stofmaat, tenzij je twijfelt over de beschikbare ruimte. Geef in dat geval de penmaat op welke je bovenin meet, daar waar het rolgordijn komt te hangen. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. Op-de-dag Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Dakramen Is het type dakraam bekend? Wanneer het merk, type en nummer van het dakraam (bijvoorbeeld Velux GGL MO4) bekend bij je zijn, dan is het voldoende om bij het bestellen van je rolgordijn deze gegevens bij de hand te houden. Je kunt bijvoorbeeld op Velux en dan op nummer bestellen. Is het type dakraam je niet bekend en plaats je het rolgordijn in het kozijn? Meet de exacte breedte tussen de raamstijlen aan de voorzijde van het kozijn (van de glaskant af). Geef de breedte door als penmaat. Meet vervolgens de exacte hoogte tussen de raamstijlen aan de voorzijde van het kozijn. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op verschillende plaatsen te meten. Ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Er wordt uitgegaan van een rechte (90 graden) sponning. Is het type dakraam je niet bekend en plaats je het rolgordijn op het dakbeschot? Meet de breedte op de plek waar de steunen komen, inclusief de ping van de stof. Geef de breedte door als stofmaat, tenzij je twijfelt over de beschikbare ruimte. Geef dan de breedte door als penmaat. Meet de hoogte. Houd rekening met eventueel uitstekende delen. Onderhoud De stoffen uit de rolgordijnen collectie kun je reinigen met een lichtvochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en vermijd schrobben of hard wrijven.

8 Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën zijn sfeerverhogend, maar ook praktisch. Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar met vochtbestendige onderdelen voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Kies voor houten of aluminium jaloezieën 50 mm voor een shutter effect. Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in de lamelbreedten 16, 25 en 50 mm. Houten jaloezieën zijn leverbaar in 50 mm. Ladderband voor houten jaloezieën Wit Off white Bruin Grijs Antraciet Zwart

9 Ladderband Met de keuze voor ladderband krijgt je houten of aluminium jaloezie met 50 mm lamel een speels accent. Ladderband voor aluminium jaloezieën Beige Wit Licht grijs Zwart Meten Rechte ramen Plaats je de jaloezie in het raamkozijn of tussen de muren (in-de-dag)? Meet de breedte in het kozijn of tussen de muren op verschillende plaatsen en hanteer de kleinste maat. Meet vervolgens de hoogte tussen het kozijn en de vensterbank of de vloer. Houd rekening met uitstekende delen. Let op! In verband met de noodzakelijke speling worden de maten automatisch met ongeveer 0.5 cm in de hoogte en in de breedte verminderd. Plaats je de jaloezie op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping. Meet de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. In-de-dag Op-de-dag Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen De opgegeven hoogte van de jaloezie kan maximaal 1 lamelbreedte afwijken in verband met gelijke afstand tussen de lamellen. Dakramen Is het type dakraam bekend? Wanneer merk, type en nummer van het dakraam (bijvoorbeeld VELUX GGL 606) bekend is, is het voldoende om deze bij de hand te houden wanneer je gaat bestellen. Is het type dakraam niet bekend? Wanneer het merk, type en nummer van het dakraam niet bij je bekend zijn, meet dan de exacte hoogte en breedte op, tussen de raamstijlen aan de voorkant. Er wordt uitgegaan van een rechte (90 graden) sponning. Onderhoud Alle aluminium lamellen kun je reinigen met een droge of licht vochtige doek of plumeau. Houten lamellen kun je afstoffen met een droge doek of plumeau.

10 Roljaloezieën Een relatief nieuw product is de roljaloezie. Roljaloezieën zijn naast zeer decoratief ook heel functioneel. Door de transparante banen te verschuiven kun je spelen met de lichtinval. Verduisterende roljaloezieën zijn ideaal voor kamers waarin verduistering gewenst is, zoals de slaapkamer.

11 Koof en bedieningsketting in alumium Roljaloezieën zijn naar wens naast een witte koof ook met aluminium koof leverbaar. Ook kunnen roljaloezieën naar wens met een witte ketting of aluminium ketting geleverd worden. Meten Goed om te weten Bij een roljaloezie is de penmaat de totale afstand tussen de uiteindes van de buis inclusief het mechaniek. De stofmaat is de breedte van de stof. De stofmaat is ca. 3 cm smaller dan de penmaat. Rechte ramen Plaats je de roljaloezie in het raamkozijn of de muren (in-de-dag)? Meet de breedte bovenin, daar waar de roljaloezie komt te hangen. Geef deze maat op als penmaat. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. In-de-dag Plaats je de roljaloezie op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping van het kozijn. Geef deze maat op als stofmaat, tenzij je twijfelt over de beschikbare ruimte. Geef in dat geval de penmaat op welke je bovenin meet, daar waar de roljaloezie komt te hangen. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. Op-de-dag Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Onderhoud Alle stoffen zijn afborstelbaar of met een vochtige doek te reinigen. Tevens zijn alle stoffen antistatisch, waardoor de jaloezieën langer stofvrij blijven.

12 Plisségordijnen Plisségordijnen zijn geschikt voor vele soorten ramen. Ook kun je zelf bepalen hoe het plisségordijn geopend en gesloten kan worden. Kies voor een kettingsysteem, dit is uitermate geschikt voor grotere plisségordijnen. Ook de duplistoffen kunnen breder en hoger geleverd worden. Door de bijzondere honingraatstructuur van duplistoffen zijn de koorden en gaatjes in het gordijn niet zichtbaar. Kies uit diverse modellen Vast stofpakket bovenzijde Vrijhangend stofpakket Dag en nacht Leverbaar naar keuze met grip, koord of ketting. Ook ingespannen te leveren voor bijvoorbeeld kunststof vensters. Tevens leverbaar met speciale steunen.

13 Meten Rechte ramen Plaats je het plisségordijn in het raamkozijn of tussen muren (in-de-dag)? Meet de breedte in het kozijn of tussen de muren op verschillende plaatsen en hanteer de kleinste maat. Meet vervolgens de hoogte tussen het kozijn en de vensterbank of de vloer. Houd rekening met uitstekende delen. In verband met de noodzakelijke speling worden de opgegeven maten met enkele millimeters verminderd. h in-de-dag b In-de-dag Plaats je het plisségordijn op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Op-de-dag Meet de breedte inclusief de ping. Meet de hoogte. Let op! In verband met de noodzakelijke speling worden de maten in de breedte enigszins verminderd. Deze vermindering is bij elk model anders. Wil je dit niet, bestel dan blijvende maat. Bestel anders bruto maat. Dakramen = ping Is het type dakraam bekend? Wanneer het merk, type en nummer van het dakraam (bijvoorbeeld Velux GGL 606) bekend zijn, is het voldoende om deze bij de hand te houden wanneer je gaat bestellen. Is het type dakraam niet bekend? Ken je het merk, type en nummer van het dakraam niet en plaats je het plisségordijn in het kozijn, vermeld dan bij de afmetingen de exacte hoogte en breedte tussen de raamstijlen, gemeten aan de voorkant van het kozijn. Er wordt uitgegaan van een rechte (90 graden) sponning. Onderhoud In de collectie plisségordijnen vind je stoffen die wasbaar zijn op de hand en stoffen die niet wasbaar zijn. Deze laatste zijn wel afborstelbaar met een zachte borstel.

14 Vouwgordijnen Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar met en zonder baleinen. Kies zonder baleinen voor een nonchalant effect en met baleinen voor een strak effect. Baleinen aan de voorzijde geven het vouwgordijn een moderne touch. Keuze uit diverse uitvoeringen Kies voor een volant voor een decoratief effect Kies voor een decoratieve afwerking met een bies. Je kunt kiezen uit drie kleuren Vouwgordijnen zijn leverbaar met koord- en kettingsysteem. Het kettingsysteem is naar wens leverbaar in wit of aluminium.

15 Meten Plaats je het vouwgordijn in het raamkozijn of tussen muren (in-de-dag)? Meet de breedte in het kozijn of tussen de muren op verschillende plaatsen en hanteer de kleinste maat. Meet vervolgens de hoogte tussen het kozijn en de vensterbank of de vloer. In-de-dag Plaats je het vouwgordijn op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping. Meet de hoogte. Op-de-dag Let op! In verband met de noodzakelijke speling worden de maten in de breedte verminderd met circa 1 cm. Wil je dit niet, kies dan voor blijvende maat. Wil je deze vermindering wel, kies dan voor bruto maat. Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen Onderhoud Het grootste gedeelte van de stoffen uit de collectie is machine wasbaar op 30 graden. In de bestelcomputer vind je informatie over hoe de bewuste stof gewassen en bijvoorbeeld gestreken kan worden.

16 Paneelgordijnen Een paneelgordijn is een stijlvol product, waarmee je vele kanten op kunt. Ze zijn natuurlijk ideaal voor grote raampartijen, maar zijn ook geschikt om een scheidingswand te creëren. Zelf samenstellen Omdat je een paneelgordijn zelf samenstelt, kun je het helemaal afstemmen op je persoonlijke wensen. De collectie biedt de mogelijkheid om binnen een paneelgordijn panelen van verschillende kleuren met elkaar te combineren

17 Meten Plaats je het paneelgordijn in het raamkozijn of tussen muren (in-de-dag)? Meet de breedte tussen het raamkozijn of de muren. Houd hierbij rekening met eventuele plinten en trek de totale diepte van de plinten af van de gemeten breedte. Meet de hoogte tussen het raamkozijn en de vensterbank of de vloer. In-de-dag Plaats je het paneelgordijn op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping. Meet de maximaal hoogte. Op-de-dag Let op! Om de precieze maten te bepalen, wordt de opgegeven breedte van de rail standaard verminderd met ongeveer 1 cm en de opgegeven hoogte van de panelen met ongeveer 1.5 cm. Dit zijn de bruto maten. Wil je dit niet, bestel dan blijvende maten. Houd zowel bij plaatsing in als op het kozijn rekening met de diepte van de rail (maximaal 10 cm). Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Montage Het paneelgordijn kan aan het plafond of tegen de wand worden gemonteerd. Houd er rekening mee dat je voor de rail aan de bovenzijde ca. 10 mm extra ruimte nodig hebt. Het paneelgordijn komt hierdoor ca. 10 mm lager te hangen. Onderhoud De stoffen uit de paneelgordijnen collectie kun je doorgaans reinigen met een lichtvochtige doek. Gebruik geen schoonmaakmiddelen en vermijd schrobben en hard wrijven. Kijk hiervoor ook naar de pictogrammen die erbij vermeld worden.

18 Verticale lamellen Contrasterende kleuren Wil je je lamellen een kleurrijk accent geven? Kies dan voor een of meerdere lamellen in een contrasterende kleur. Zo kun je kiezen voor een lamelgordijn bestaande uit twee of drie kleuren.

19 Meten Rechte ramen Plaats je de lamellen in het raamkozijn of tussen muren (in-de-dag)? Meet de breedte in het kozijn of tussen de muren. Meet de hoogte tussen het kozijn en de vensterbank of de vloer. In-de-dag Let op: In verband met de noodzakelijke speling worden de maten in de breedte verminderd met circa 1 cm en in de hoogte met 1.5 cm. Wil je dit niet, kies dan voor blijvende maat. Plaats je de lamellen op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping. Meet de hoogte. Op-de-dag Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Slope (schuin oplopende) ramen Meet de maten van de volgende zijden: de hoogtemaat van de korte zijde. de hoogtemaat van de lange zijde (geldt niet voor een driehoekraam). de breedtemaat van de onderkant. de lengte van de schuine zijde. Montage Bij de lamellen ontvang je steunen voor plafondmontage. Plaats je de lamellen op de muur, bestel dan de speciale wandsteunen. Onderhoud De stoffen lamellen zijn óf machinewasbaar óf handwasbaar óf kunnen gereinigd worden met een vochtige doek. De precieze informatie vind je op de stalen. Alle aluminium en kunststof lamellen kunnen afgenomen worden met een licht vochtige doek.

20 VlinderjaloezieËn Vlinderjaloezieën zijn uniek in hun soort. Ze combineren de beste eigenschappen van horizontale jaloezieën en plisségordijnen in een product. Hiermee zijn ze praktisch in gebruik en kennen toch de warme sfeer voor huiselijk gebruik. Je kunt de lamellen sluiten, terwijl het licht doorgelaten blijft. Met een simpele beweging kun je zelf de intensiteit en de inval van het licht bepalen. s Avonds biedt de vlinderjaloezie optimale privacy. Optimale privacy De vlinderjaloezie biedt optimale privacy doordat zelf bepaald kan worden hoe de lichtinval is.

21 Halfopen Open Gesloten Meten Rechte ramen Plaats je de vlinderjaloezie in het raamkozijn of tussen de muren (in-de-dag)? Meet de breedte bovenin, daar waar de vlinderjaloezie komt te hangen. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. In-de-dag Plaats je de vlinderjaloezie op het kozijn of de muur of tegen het plafond (op-de-dag)? Meet de breedte inclusief de ping van het kozijn. Meet vervolgens de hoogte. Houd rekening met uitstekende delen. Op-de-dag Goed om te weten Gebruik een vaste meetlat of rolmaat. Let op uitstekende delen, zoals handgrepen e.d. Controleer hoogte- en breedteverschillen door op meerdere plaatsen te meten en ga bij verschillen uit van de kleinste maat. Onderhoud De vlinderjaloezie kan eenvoudig worden afgenomen met een plumeau.

22 Bestellen De bestelcomputer in de bouwmarkt laat alle mogelijkheden van de maatwerk collectie zien. Bovendien geeft de computer vrijblijvende prijsopgaven. Klik op de button start en alles wijst zich vanzelf. Wil je raamdecoratie bestellen? Print dan de prijsopgave uit en ga ermee naar de servicebalie. Na een aanbetaling wordt de bestelling definitief. Wil je een eerder gemaakte prijsopgave aanpassen? Klik dan op de button vrijblijvende prijsopgave aanpassen en de prijsopgave komt (na ingave van het nummer en postcode) weer op het scherm te voorschijn. Levertijd Na 2 à 3 weken kan de bestelling in de KARWEI bouwmarkt worden opgehaald. Garantie Op KARWEI raamdecoratie zit twee jaar garantie vanaf aankoopdatum. De garantie heeft betrekking op materiaal- en fabricagefouten. De raamdecoratie dient volgens de instructie te worden behandeld. INMEETSERVICE Kun je bij het inmeten van je nieuwe raamdecoratie wel wat hulp gebruiken? Natuurlijk wil je dat de artikelen die je bij KARWEI koopt perfect passen. Wij zorgen ervoor dat onze specialist thuis langskomt om de exacte maten op te nemen. Maak een afspraak bij de KARWEI servicebalie. De kosten voor de inmeetservice zijn slechts 45.-* *Advieskosten retour Voor KARWEI kaart-houders geldt: bij besteding vanaf aan ingemeten artikelen bij KARWEI, krijg je deze advieskosten retour in de vorm van een KadoKaart van KARWEI.

23 Rechte ramen De maten van mijn kozijn zijn: Breedte: cm Hoogte: cm Ik heb gemeten in het kozijn/op het kozijn* Let op: voor de noodzakelijk speling worden de in het kozijn gemeten maten verminderd met enkele millimeters. Specifiek voor rolgordijnen en roljaloezieën: De op het kozijn opgegeven maat is: Stofmaat (de maat van de stof, exclusief de steunen die ca. 3 tot 5 cm breed kunnen zijn)* Penmaat (de maat inclusief de steunen, ca. 3 tot 5 cm breder dan de stofmaat)* Dakraam Mijn GGL nummer is: Mijn ROOFlite nummer is: Maatvoering indien type dakraam niet bekend is (meet aan de voorkant van de raamstijlen) Breedte: cm Hoogte: cm Schuin raam Ruimte voor tekening met maten schuin raam: *Doorhalen wat niet van toepassing is

24 Kijk voor meer klusinformatie op karwei.nl. KARWEI hoofdkantoor Leusden. Wijzigingen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. Oktober Artikelnummer:

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie

PrODUCtINFOrmatIe maatwerk raamdecoratie PRODUCTINFORMATIE maatwerk RAAMDECORATIE maatwerk raamdecoratie Waarom maatwerk raamdecoratie? Wanneer je kiest voor één van de mooie producten uit deze collectie, kies je niet alleen voor kwaliteit maar

Nadere informatie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie op maat op maat Hoe maakt u het? Met GAMMA! Rolgordijnen GAMMA rolgordijnen: gemakkelijk te bedienen Uw GAMMA rolgordijn bedient u eenvoudig met een kettingof veermechanisme. Standaard wordt het rolgordijn geleverd

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen

Vlakgordijnen. 1. Stof. 2. Verschillende ophangsystemen Vlakgordijnen Vlakgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. Het zijn strakke panelen met een minimale breedte van 25 cm. De panelen worden met klittenband, of door middel van een pees

Nadere informatie

Horizontaal aluminium

Horizontaal aluminium Horizontaal aluminium De HR Design aluminium horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de HR Design collectie. Gebaseerd op de laatste woontrends zullen de jaloezieën uw woning een stijlvol

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën

Paneelgordijnen. Verticale jaloezieën Paneelgordijnen Verticale jaloezieën SUNWAY paneelgordijnen en verticale jaloezieën Trend Groter, hoger, breder dat is de trend die we zien in hedendaagse architectuur. Een gevolg van deze trend is dat

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10

inhoudsopgave specificaties specificaties 8 decoratief inspiratie 2 meten en bestellen meten en bestellen 9 bestelvoorbeeld 10 inhoudsopgave 4inhoudsopgave inhoudsopgave decoratief inspiratie 2 specificaties specificaties 8 introductie plisségordijnen 50 mm 4 stofeigenschappen/pictogrammen stofeigenschappen 5 gebruikseigenschappen

Nadere informatie

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen

informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen informatie raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen omslag 120033_HEMA_Infoboekje_V7.indd 1 16-06-15 10:08 omslag raambekleding

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden.

SUNWAY Rolgordijnen. Blader door deze brochure voor meer mogelijkheden. Rolgordijnen SUNWAY Rolgordijnen U bepaalt de sfeer Licht en kleur zijn elementen die een sterke invloed hebben op de sfeer in huis. Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor een goed humeur, rust, nieuwe

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

INHOUD LAMELGORDIJNEN

INHOUD LAMELGORDIJNEN LAMELGORDIJNEN 1 INHOUD LAMELGORDIJNEN Lamelgordijnen stof 3 Lamelgordijnen PVC en aluminium 4 Railsysteem 5 Bedieningsmogelijkheden 6 Afwerking bij 250 mm lamel (stof) 7 Afwerking met houten latjes bij

Nadere informatie

wooninspiratie doe je op bij hr design.

wooninspiratie doe je op bij hr design. wooninspiratie doe je op bij hr design. 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. welke

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

prijslijst raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen

prijslijst raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen prijslijst raambekleding op maat gemaakt rolgordijnen, duo rolgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën en vouwgordijnen 120033_HEMA_Prijzenboekje_V3.indd 1 08-04-15 08:43 2 120033_HEMA_Prijzenboekje_V3.indd

Nadere informatie

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08

/ Techniek. 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D / 3D ROLLER rolgordijnen BLINDS / Techniek 3D ROL_TF_A4.indd 1 25/10/16 16:08 3D Rolgordijnen / Techniek Paspoort Type 55 mm Type 55 mm / dubbele voile structuur Type 75 mm Type 90 mm / 3 / 5 / 7 /

Nadere informatie

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek

welke woonstijl past bij u? Landelijk Klassiek 1 De woonkamer is de plek bij uitstek om heerlijk te ontspannen in huis. Het interieur van de leefruimte kunt u volledig aanpassen aan uw eigen smaak en stijl. Landelijk Houdt u van gezelligheid, warmte

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58

/ Techniek. PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 PANEL / Paneelgordijnen BLINDS / Techniek PANEEL_TF_A4_N.indd 1 25/10/16 15:58 / Techniek Paspoort Type Basic Type Tenso Type Evolution Type Linear profil / 3 / 5 / 7 / 9 Techniek Toepassingen Decoratieve

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw!

vtwonen-luxaflex van Luxaflex en VT Wonen De woonstijlen nieuw! De woonstijlen van Luxaflex en VT Wonen nieuw! Met veel plezier hebben wij samen met Luxaflex Raamdecoratie gewerkt aan het samenstellen van de VT Wonen - Luxaflex collectie. We vonden het een feest uit

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden

Paneelgordijnen. Modern design met creatieve mogelijkheden Paneelgordijnen Modern design met creatieve mogelijkheden D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A D1066 C0003 F01 / Balein 0588 in type A Volop combineren met Luxaflex Paneelgordijnen Luxaflex lanceert

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 8960100014 274 AO20 6354 1 voetnoot 2 voetnoot 2823 Inhoud Introductie 3 Stofeigenschappen 4 Stofeigenschappen 4 Verklaring pictogrammen 5 Set 6 Uitvoeringen 8 Duo rolgordijn met koof

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Day n Night Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar

Nadere informatie

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl

GORDIJNEN OP MAAT. Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn. www.knipenklaargordijn.nl GORDIJNEN OP MAAT Koop stof waar je wil! Laat de gordijnen maken bij Knip en klaar gordijn www.knipenklaargordijn.nl LEUKE STOF GEKOCHT EN DAAR GORDIJNEN VAN LATEN MAKEN? U heeft een leuke stof gekocht

Nadere informatie

Splendid Pliss I SPLENDID LINE

Splendid Pliss I SPLENDID LINE Splendid Pliss SPLENDD LNE Eigenschappen: > Raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- of staalband op de glaslatten > Voorzien

Nadere informatie

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar.

Perfect fit. Modellen De productgroepen Plisségordijn & Honingraat, Rolgordijnen en Horizontale jaloezieën zijn in verschillende modellen leverbaar. Perfect fit Collectie De HR Design Perfect Fit heeft een perfecte pasvorm. Perfect Fit is een kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die nauwelijks tot niet zichtbaar zijn.

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën Horizontale jaloezieën SUNWAY horizontale jaloezieën Duurzaamheid De legering (de technische samenstelling van het metaal) van De uitgebreide SUNWAY horizontale jaloezieën collectie biedt u de perfecte

Nadere informatie

ordijn plisségordijn

ordijn plisségordijn ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi mellen rolgordijn paneelgordijn vo ordijn plisségordijn

Nadere informatie

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1

080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:10 Pagina 1 Decoratieve stoffen, op maat gemaakt 080843_CONSBROCHURE_RS_NL:210 x 297 mm 19-09-2008 11:11 Pagina 2 De collectie pag. 4 Finishing options

Nadere informatie

Japanese Design Collection

Japanese Design Collection Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische sfeer 1069 Japanese Design Collection Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse

Nadere informatie

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1

090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:10 Pagina 1 Creëer uw eigen minimalistische sfeer 090???_BROCHURE_JDC_NL:210 x 297 mm 11-05-2009 12:11 Pagina 2 1069 1069 Met de krijgt uw huis een oosters

Nadere informatie

Verticale jaloezieën Vouwgordijnen. Filtering light by design.

Verticale jaloezieën Vouwgordijnen. Filtering light by design. Verticale jaloezieën Vouwgordijnen Info Filtering light by design. 1 Inhoud Verticale jaloezieën Copa home Filtering light by design 5 Afwerkingen Vertical blinds Voile blinds XXL 7 7 9 11 Lamelkwaliteiten

Nadere informatie

L u x a f l e x Japanese Design Collection

L u x a f l e x Japanese Design Collection Creëer uw eigen minimalistische Japanse sfeer L u x a f l e x W I N D O W F A S H I O N S Japanese Design Collection L O N D O N P A R I S B R U S S E L S A M S T E R D A M B E R L I N M A D R I D O S

Nadere informatie

is gewenste overlapping

is gewenste overlapping Meten algemeen Bepaal vooraf op welke plaats de Duette, plissée shade gemonteerd moet worden. Let op obstakels zoals uitzetijzers, deur- of raamknoppen. Bepaal of er voldoende inbouwdiepte is om product

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20

Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 89245541160 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot 5815 2823 Inhoud Introductie 3 Materiaalkeuze 4 Stof 4 Kunststof 5 Aluminium 5 Lamelbreedte 6 Lamelbreedte 6 5816 Decoratief 8 Decoratief

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.

duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome. duo / rolgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, vouwgordijnen, vitrage, inbetween en draperiën nu ook online kijk snel op www.sultanshome.nl raamdecoratie op maat Sultan s Home is een kleurrijk merk

Nadere informatie

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

Meetinstructie Smartfit

Meetinstructie Smartfit Algemene waarschuwing inmeten Als u het Verano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze instructie slechts als een

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

Solflex Zonwering shutter techniek

Solflex Zonwering shutter techniek Solflex Zonwering shutter techniek Over onze shutters Voordelen Product overzicht Meetinstructies Montage Houten shutters vs Kunststof shutters Voordelen Houten shutters Geverfde en gekleurde afwerking

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

- PERFECT FIT PRIJZENLIJST-

- PERFECT FIT PRIJZENLIJST- - PRIJZENLIJST- Ver. 2012 6 5 Adres: Weg en Bos 26c 2661 DH Bergschenhoek Tel. 010 5224382 Fax. 010 5226099 - PRIJSLIJST Prijzen incl. BTW voor Jaloezieën MONTAGE PROFIEL t.b.v. KUNSTSTOF RAMEN Profiel

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen

Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen Jaloezieën Rolgordijnen Duo-roll Plissé & Duette Vouwgordijnen Paneelgordijnen Overgordijnen PIGMENT bvba Romeins Plein 8 9620 Zottegem Tel. 09 361 84 79 Fax 09 361 38 36 Gsm 0475 84 51 31 Gsm 0499 39

Nadere informatie

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1

090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:52 Pagina 1 Elegante eenvoud voor grote ramen 090886_BROCHURE_VVB_NL:210 x 297 mm 14-05-2009 14:53 Pagina 2 2604/1368 2545/1372 Luxaflex 250 mm Panels

Nadere informatie

Meetinstructie Smartfit

Meetinstructie Smartfit Meetinstructie Smartfit Benodigdheden - pen en papier - rolmaat - schuifmaat met dieptemeter Tips voor het inmeten - Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen.

Nadere informatie

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown

Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Plissé 20/50 mm. Plissé 20 mm. Plissé 20 mm. topdown Productinformatie plissé 20 mm. De Plissé gordijnen van "JEWEL" worden op een hoogwaardig JEWEL" railsysteem verwerkt. Het profiel van de plissés wordt

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011

raamdecoratie In vrijwel iedere kleur op alle raamdecoratie shutters per m2 op alle shutters oktober 2011 or hik t vo c s e g k oo a m en ron de r shutters gratis opmeten vrijblijvende offerte In vrijwel iedere kleur raamdecoratie oktober 2011 Opmeetservice Bezorgservice Shutters zijn luiken met verstelbare

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor Luxaflex Jaloezieën 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden

Nadere informatie

Zonnelux. zonnelux.nl

Zonnelux. zonnelux.nl Zonnelux info@zonnelux.nl zonnelux.nl Studio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Spelen met licht wat zijn shutters 4. Creëer uw eigen sfeer 1001 mogelijkheden 6. Op maat gemaakt maten, meten & montage 8

Inhoudsopgave. Spelen met licht wat zijn shutters 4. Creëer uw eigen sfeer 1001 mogelijkheden 6. Op maat gemaakt maten, meten & montage 8 Inhoudsopgave Spelen met licht wat zijn shutters 4 Creëer uw eigen sfeer 1001 mogelijkheden 6 Op maat gemaakt maten, meten & montage 8 Ecowood shutters vriendelijk voor milieu en portemonnee 10 Western

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen.

Langere rails dienen te worden ondersteund om doorbuigen te voorkomen. Monteer de rail met 2 personen. Lamelgordijnen Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MaatStudio.nl. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Jaloezieën voor 16/25 mm Luxaflex Lightline Ondulette www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën t1240_06_technik_hori_alu 18.07.2006 13:49 Uhr Seite 1 Horizontale jaloezieën Techniek en prijzen exclusieve raambekleding t1240_06_technik_hori_alu 18.07.2006 13:49 Uhr Seite 2 t1240_06_technik_hori_alu

Nadere informatie

De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance.

De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance. Horizontaal hout De HR Design houten horizontale jaloezieën zien we steeds vaker terug in het interieur. De houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle ambiance. De collectie omvat een aantal lamelbreedtes:

Nadere informatie

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades. Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3372 3372 Praktische sfeermakers Duette Shades zijn er in een breed assortiment mooie stoffen, rijke structuren en in drie transparanties,

Nadere informatie

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214 Jaloezie Montage handleiding 160-07114 Montage Montage Algemene informatie Het is belangrijk dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwkeurig volgt. Verano aanvaard geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Raamdecoratie meten plissé gordijnen

Raamdecoratie meten plissé gordijnen Raamdecoratie meten plissé gordijnen Inhoud Op de dag montage tegen de muur of kozijn... 2 Globale maat name... 2 De bestelbreedte bepalen... 2 De bestelhoogte bepalen... 2 Bestelvoorbeeld plissé met koord...

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie

Shutters. Doe-Het-Zelf en maatwerk

Shutters. Doe-Het-Zelf en maatwerk Shutters Doe-Het-Zelf en maatwerk 1 Haal het natuurlijke licht in huis Fraaie houten raamdecoratie voorzien van horizontale lamellen die in elke stand instelbaar zijn. Overdag kunt u CanDo Shutters helemaal

Nadere informatie

Specificatie Folds. Disclaimer JASNO behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit document zonder vooraankondiging te wijzigen.

Specificatie Folds. Disclaimer JASNO behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit document zonder vooraankondiging te wijzigen. Specificatie Folds Disclaimer JASNO behoudt zich het recht voor om de inhoud van dit document zonder vooraankondiging te wijzigen. JASNO Folds Begin 2014 introduceert JASNO een nieuw raambekledingsproduct

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEEN VERTICAL BLINDS

VERTICALE JALOEZIEEN VERTICAL BLINDS VERTICALE JALOEZIEEN VERTICAL BLINDS 2 Copahome Vertical blinds Inhoud Systeem Rail Steunen Inbouwprofiel 5 5 5 5 Bediening Koord en ketting Monocommando Gemotoriseerde bediening 6 6 6 6 Pakketverdeling

Nadere informatie

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 Eindeloos kiezen met een eigen accent 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:47 Pagina 2 4587/O2 0396 Nog meer keuze met vernieuwde

Nadere informatie

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20

Vouwgordijnen. Hoofdstuk. Tabtitel 1. 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 274 AO20 Hoofdstuk Tabtitel 1 Vouwgordijnen 8924554735 274 AO20 1 voetnoot 2 voetnoot VOUWGORDIJNEN: 11509 VOLANT: 11506 GORDIJNEN: 11562 2823 Inhoud VOUWGORDIJNEN 2 Introductie 3 Modellen 4 Toepassingen 10 GORDIJNEN

Nadere informatie

Kies uw favoriete raambekleding!

Kies uw favoriete raambekleding! Kies uw favoriete raambekleding! Designed by Luxaflex. Inspired by you. Ultiem bedieningscomfort: Silhouette Shades met PowerRise Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht De zachte, stoffen

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection

expert in windowfashion & sunprotection expert in windowfashion & sunprotection 2 Copahome Japanese Design Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Copahome Japanese Design rolgordijnen Type S10 Type D10 Type D15 Type D20 Afwerking Elektrische bediening Modellen

Nadere informatie

Alles in huis voor uw woonplezier!

Alles in huis voor uw woonplezier! Alles in huis voor uw woonplezier! 1 Bij Rien van Barneveld nemen wij graag uw zorgen uit handen Rien van Barneveld heeft een grote vaste klantenkring bestaande uit particulieren, bedrijven en verenigingen

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN

MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN MEETINSTRUCTIE ROLLUIKEN Bepalen plaatsing rolluik en de breedte en hoogtemaat. Bepaal vooraf hoe u het rolluik wenst te monteren. Onderstaand vind u de verschillende methoden. PLAATSING ROLLUIK OP DE

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie