Nr. 2 oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 2 oktober"

Transcriptie

1 Woord vooraf De Triade profileert zich met modern, toekomstgericht technisch onderwijs. In de komende tijd gaan wij ons onderwijs op twee manieren nog moderner en toekomstgerichter maken. In de eerste plaats hebben wij net als andere vmbo-scholen met harde technische profielen extra geld van de overheid gekregen om het onderwijs beter en aantrekkelijker te maken. Dit betekent dat wij in de komende maanden flink kunnen investeren in leermiddelen. Wij zullen onder andere investeren in robotica, domotica. Ook kunnen wij het mooie project met de solar-boot dat we vorig schooljaar startten hierdoor uitbreiden. Dit laatste wordt trouwens ook mogelijk gemaakt door de ouderraad, die hierin investeerde. In de tweede plaats bieden we een nieuw profiel aan, namelijk MVI. MVI staat voor Media, Vormgeving en ICT. Dit profiel is geschikt voor leerlingen die zijn geïnteresseerd in zaken als audiovisuele vormgeving en productie, game design, fotografie, maar de opleiding is ook geschikt als basis voor een vervolg in de traditionele ICT. Voorlopig zit het eerste deel van het schooljaar er weer op. Wij gaan op vakantie. Maandag 29 oktober gaat de school weer open. Als uw ook een paar dagen vrij heeft, wens ik u een prettige herfstvakantie! Met vriendelijke groeten, Jan Adels directeur SG De Triade

2 Week van de rechtspraak Van maandag 24 september tot zondag 30 september organiseerden alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland verschillende leuke en interessante activiteiten. Dit jaar was de week van de rechtspraak speciaal gericht op jongeren. Daarom kwam de rechter-commissaris bij de rechtbank Noord-Holland mevrouw mr M.E. (Ria) Francke onze 3 e klas leerlingen op donderdag 27 september een zeer leerzame les geven over actuele onderwerpen. Docent maatschappijleer Jos Lutz en lio-docent Rosanna Zwarthoed hebben de leerlingen voorbereid op dit hoge bezoek. De vragen waren bijzonder leuk. Leerlingen SG De Triade werken mee aan Singelfestival Onze leerlingen van BWI (Bouwen, wonen en interieur) hebben weer prachtige creaties gemaakt voor het Singel Festival 2018 Edam op 28 en 29 september. De leerlingen vinden het ontzettend leuk dat hun werk zo n belangrijk onderdeel is van het jaarlijkse festival in Edam. Dit jaar was het thema 1001 nacht. Hiervoor zijn er onder meer houten bijzettafeltjes gemaakt door de timmerafdeling. Deze worden dan gebeitst door de leerlingen schilderen. De leerlingen van Style en Design voorzien de tafels van een mozaïekpatroon in de sfeer van het thema. Ook heeft een aantal leerlingen vliegende tapijten gemaakt. Elke leerling krijgt een cijfer voor zijn of haar bijdrage. Voor ons staat voorop dat de leerlingen leren werken voor een opdrachtgever en leren werken met verschillende materialen, technieken en gereedschappen. De samenwerking met het Singelfestival is een uitkomst!

3 Derdejaarsleerlingen bezoeken Studie Experience Op donderdag 4 oktober brachten de 3e jaars leerlingen van SG De Triade, in het kader van ons loopbaanoriëntatie en -begeleidingstraject (LOB), een bezoek aan de Studie Experience in Zaandam. Een multimediaal evenement waar de leerlingen zich prima konden oriënteren op een mogelijke vervolgopleiding. De organisatie had gezorgd voor vervoer en de begeleiding was in handen van acht docenten van onze school. Een compliment van hen aan de leerlingen voor hun houding en inzet deze ochtend! Toen eenmaal het eerste schaap over de dam was volgde namelijk al snel de rest: de leerlingen gingen gericht op zoek naar opleidingen die hun interesse hebben. Dat er mooie machines en/of proefjes bij stonden, verhoogde de aantrekkingskracht. Veel van deze vervolgopleidingen staan binnenkort ook bij ons op school tijdens de beroepenmarkt, welke op woensdag 21 november plaats zal vinden voor leerlingen uit alle 4e leerjaren. Voor meer informatie kijkt u op: KBK Bouwgroep op bezoek Vrijdag 12 oktober kregen onze leerlingen een presentatie van bouwbedrijf KBK. De presentatie werd gegeven door Sonny Groot en Felix Plat. Dat zij beiden oud-leerling zijn van De Triade maakte het extra leuk!

4 Na-fotografie dinsdag 30 oktober vanaf uur Wij hebben begrepen dat een aantal van u niet op de hoogte was van het feit dat de schoolfotograaf 12 september kwam. We hebben dit wel op de site staan in de jaarplanner ( maar er verder geen extra herinnering over gestuurd. Om deze reden hebben we uw zoon/dochter aangeboden om nogmaals op de foto te gaan (de individuele foto). De fotograaf komt voor de nafotografie op dinsdagmiddag 30 oktober om uur voor de leerlingen die zich hebben opgegeven (via de ouders) en leerlingen die 12 september ziek of afwezig waren. De leerlingen kunnen zich om uur melden bij de conciërge. Medicijnen Wij mogen niet zomaar medicijnen verstrekken aan leerlingen. Zelfs geen paracetamol. Leerlingen kunnen natuurlijk wel zelf medicijnen innemen die ze meenemen van huis. Als u wilt dat wij uw zoon of dochter medicijnen toedienen, dan moeten we daarover een afspraak maken die we vastleggen in een formulier dat door u moet worden ondertekend. Wilt u hiervan gebruik maken, neemt u dan alstublieft contact op met René van Lemmeren of Suzanne Sombroek. Van de decaan Sander Middelbeek Ouders/verzorgers spelen een belangrijke rol bij de studiekeuze van hun kind. Als ouder/verzorger kunt u uw kind ondersteunen en begeleiden in het maken van een voorlopige keuze voor een vervolgopleiding. De Leerlingbezoekdagen zijn een belangrijk moment in de studiekeuze van uw zoon/dochter. Tijdens deze dag maken de 4e jaars VMBO leerlingen de opleiding van dichtbij mee, waardoor de leerlingen een beter beeld van de opleiding krijgen. Op deze manier verwachten de deelnemende MBO s uitvallen of vroegtijdig schoolverlaten tegen te gaan. De Leerlingbezoekdagen worden georganiseerd op donderdag 1 en vrijdag 2 november Tijdens een van deze dagen wordt uw zoon/dochter een dagdeel op de MBO van de gekozen opleiding ontvangen. Een theorie en een praktijkles maken deel uit van het programma. U heeft hierover bericht ontvangen via de mail.

5 Bericht van de ouderraad De ouderraad is een vertegenwoordiging van ouder / verzorgers van alle leerlingen en bestaat uit een groep enthousiaste en vooral actieve ouders. De belangrijkste taak van de Ouderraad is het behartigen van de belangen van ouders / verzorgers, maar zeker ook van de kinderen, bij de medezeggenschapsraad en de schoolleiding. Open Communicatie: De Ouderraad van de SG De Triade maakt zich sterk voor een goede informatievoorziening, open communicatie, het actief meedenken met leerkrachten en directie en het op tafel brengen van initiatieven om het schoolteam te ondersteunen. Financiële ondersteuning: De Ouderraad zorgt voor een verstandig beheer van de ouderbijdrage en ondersteunt de school/leerlingen financieel waar mogelijk. Werkwijze: De structuur en taken van de ouderraad zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement Ouderraad. De ouderraad komt iedere 2 maanden bij elkaar. Deze bijeenkomsten zijn openbaar. De ouderraad leden geven de Agenda punten ruim een week van te voren door aan de secretaris. De Ouderraad bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en actieve leden. De activiteiten worden door team OR en team school georganiseerd. Taakverdeling Ouderraadleden: Voorzitter: Penningmeester: Secretaris: Examenfeest medezeggenschap: Thema avond organisatie: Lid medezeggenschapsraad: Fred Elferink Anita de Lange / Inval Erna van Pelt Wendy Otten / inval Wendy Jonk Corine van Nierop / inval Wendy Jonk Wendy Jonk en Diana Out Nico Schokker.

6 Een leerling vertelt... Hallo, wat is je naam en in welke klas zit je? Mijn naam is Thomas Otten Arenas en ik zit in klas 9B1 en kom van Basisschool Augustinus uit Landsmeer. Vertel eens wat meer over jezelf Ik ben in 2005 geboren in Spanje. 8 weken na mijn geboorte ben ik verhuisd van Spanje naar Nederland. Ik ben toen in Landsmeer komen wonen. Doordat mijn moeder Spaanstalig is, word ik tweetalig opgevoed. Ik heb vele hobby s, zoals voetbal, basketbal, mountainbiken, maar mijn grootste passie is DJ en. Ik ben dan ook beter bekend als DJ Thomaq. Het DJ en doe ik inmiddels 3 jaar en ik heb al veel mooie optredens mogen doen. Ook heb ik elke zondagmiddag van 15:00 tot 16:00 uur mijn eigen radioshow Thomaq Beats On Air. Hoe vind je het op de Triade? Heel kort, HEEL LEUK. Ik zat vanaf groep 7 al uit te kijken om naar de Triade te gaan en nu ben ik er eindelijk. De leraren zijn allemaal erg leuk en ik zit in een geweldig leuke klas. Maar ik heb ook al veel contact met leerlingen uit andere klassen. Waarom heb je voor onze school gekozen? In groep 7 zat ik samen eens een beetje met mijn ouders op internet naar scholen te zoeken en toen viel de Triade op, doordat ik op de site zag dat ze het profiel Games, Geluid- & Verlichtingsdesign hebben, omdat dit volgens mij goed aansluit bij mijn passie DJ en. Tijdens de eerste openavond wist ik het meteen, dit is de school die bij me past. Ik ben alle openavonden erna ook gekomen, omdat ik het gewoon heel leuk vond om op de Triade te zijn. Of was het omdat ik nog zo lang moest wachten?

7 Wat vind je het leukste vak? Natuurlijk is Gelukskunde het leukste vak, maar ja dat is niet echt leervak. Ik vind Engels leuk, maar ook Techniek en Natuur- & Scheikunde vind ik erg leuk. Naast de profielen BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) en PIE (Produceren, Installeren en Energie) bieden we voortaan ook het profiel MVI aan. MVI staat voor Media, Vormgeving en ICT. De Triade is de enige school in onze regio die dit profiel aanbiedt. Is dat ook iets voor jou? Ik heb inderdaad gehoord dat er nieuw profiel MVI is. Dj en is niet alleen muziek met verlichting, daarnaast ben ik ook veel bezig met (sociale)media, waarvoor ik naast foto s ook andere vormgeving gebruik, Dus dit profiel zou ook iets voor mij kunnen zijn. Gelukkig heb ik nog even de tijd om na te denken welk profiel ik wil gaan doen. Vorig jaar was je ook op de Triade dagen. Hoe vond je dat? en wat voor werkstukjes heb je gemaakt? Ik vond de triade dagen heel erg leuk, omdat we inderdaad gelijk dingen gingen maken. Ik heb toen een fotocamera van hout gemaakt en een deurhanger met daarop de tekst Welkom en Niet Storen. Heb je nog tips voor leerlingen die nu in groep 8 zitten? Ja natuurlijk, de tip is ben je nou een jongen of een meisje, kom gewoon naar de Triade, want deze school is voor iedereen erg leuk. Bedankt voor je interview Thomas! Graag gedaan, ik vond het erg leuk om te doen en ik hoop dat ik nog heel veel leuke momenten ga beleven op Triade. Ik kijk bijvoorbeeld al uit naar het schoolfeest!

8 Niet vergeten... Leerlingen uit jaar 4 lopen stage van 5 november t/m vrijdag 9 november a.s. Dinsdag 13 november a.s. is de jaarlijkse Atlasdag. Alle leerlingen zijn die dag vrij.

Nr. 4 januari

Nr. 4 januari Woord vooraf In deze oudernieuwsbrief vertelt collega Theo Kwakman hoe snel de beroepen veranderen waarvoor wij opleiden. Dat is zeker waar. Maar niet alleen veranderen veel beroepen, sommige beroepen

Nadere informatie

Nr. 2 oktober

Nr. 2 oktober Woord vooraf Lange tijd was er weinig belangstelling voor technisch onderwijs. Leerlingen kozen liever voor een baan achter een bureau. Witte boordenwerk had meer aanzien. Technische afdelingen van vmbo

Nadere informatie

Nr. 2 Oktober

Nr. 2 Oktober Woord vooraf De Triade is het schooljaar goed begonnen. Het introductieprogramma voor de eerstejaarsleerlingen was leuk en leerzaam, de derdejaarsleerlingen kwamen heel enthousiast terug van hun reis naar

Nadere informatie

Nr. 3 november

Nr. 3 november Woord vooraf Woord vooraf In de maand december wordt er heel wat teruggeblikt op het afgelopen jaar. Als wij dat doen, dan vallen de mooie resultaten op waarover ik al eerder schreef: leerlingen die opstromen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Nr. 9 juli. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf

Nr. 9 juli. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf Woord vooraf In het voorwoord van de voorlaatste oudernieuwsbrief van dit schooljaar, schreef ik dat veel leerlingen van De Triade zijn geslaagd na het eerste tijdvak. Inmiddels weten we dat na het tweede

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG

LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG LEERJAAR 2 KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG Keuzes Programma Wat doet de decaan? Voorlichting en informatie geven Activiteiten organiseren (bedrijfsbezoeken, scholenmarkt e.d.) Adviesgesprekken met leerlingen

Nadere informatie

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 9 - mei 2019 Dit is een spannende tijd voor alle examenleerlingen, voor hun ouders, maar ook voor de medewerkers van De Triade. De afgelopen jaren behaalden onze leerlingen steeds zeer goede examenresultaten.

Nadere informatie

Welkom. Informatieavond Determinatie 2 e leerjaar Het Rijks VMBO campus Locatie De Goffert

Welkom. Informatieavond Determinatie 2 e leerjaar Het Rijks VMBO campus Locatie De Goffert Welkom Informatieavond Determinatie 2 e leerjaar 2016-2017 Het Rijks VMBO campus Locatie De Goffert Agenda Determinatie Leerwegen Profielen Begeleiding Procedure Determinatie Dit is het vaststellen van:

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 6 februari 2019 Deze week werd bekend dat de regeringspartijen inden dat leerlingen uit groep 8 hun advies pas mogen krijgen nadat de resultaten van de eindtoets bekend zijn. Dit is opmerkelijk

Nadere informatie

DROMEN BINNEN HANDBEREIK BEROEPSGERICHTE PROFIELEN

DROMEN BINNEN HANDBEREIK BEROEPSGERICHTE PROFIELEN DROMEN BINNEN HANDBEREIK BEROEPSGERICHTE PROFIELEN Beste leerling, Jij gaat je keuze maken voor de beroepsvoorbereidende opleiding die je in de 3e en 4e klas gaat doen. We noemen de verschillende beroepsvoorbereidende

Nadere informatie

Trias VMBO. 2 onderbouwafdelingen 4 bovenbouwafdelingen

Trias VMBO. 2 onderbouwafdelingen 4 bovenbouwafdelingen Trias VMBO 2 onderbouwafdelingen 4 bovenbouwafdelingen Bovenbouw: 2x Profiel Techniek (PIE en BWI) Profiel Economie & ondernemen Profiel Zorg & welzijn Theoretische leerweg Afdeling A Klas-1 Afdeling B

Nadere informatie

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen,

Sterrenstof. Ouderinfo obs De Sterrensteen. MR oproep Beste ouders van kinderen op De Sterrensteen, OKTOBER 2016 Belangrijke data: 5 oktober tot 16 oktober Kinderboekenweek 11 oktober 19.00-20.00 uur informatieavond groep 8 10 tot 15 oktober omgekeerde oudergesprekken 15 oktober tot 23 oktober Herfstvakantie

Nadere informatie

Christelijk College Zeist

Christelijk College Zeist Christelijk College Zeist 2017 VMBO Basis/Kader: +/- 370 leerlingen Profielen: Dienstverlening & Producten en Zorg & Welzijn Stages in de bovenbouw Profielprojecten in leerjaar 3 Keuzevakken in leerjaar

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

CP9. In gesprek over de toekomst

CP9. In gesprek over de toekomst CP9 In gesprek over de toekomst Na het voortgezet onderwijs kiest uw kind welk vak hij wil gaan leren en welke opleiding hij wil gaan volgen. Hij maakt een beroepskeuze. Een decaan of studiebegeleider

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Informatieboekje leerjaar 4

Informatieboekje leerjaar 4 2018-2019 Informatieboekje leerjaar 4 Inhoud Voorwoord... 2 Het mbo... 3 Verschillende soorten scholen in het mbo... 4 Verschillende niveaus in het mbo... 5 Wat wordt het, BOL of BBL?... 6 De leerlingbezoekdag...

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

Nr. 1 september

Nr. 1 september Woord vooraf Het begin van het schooljaar is altijd spannend. Dat is het moment waarop moet blijken of de roosters kloppen, of de klassen goed zijn samengesteld, hoe het met nieuwe collega s gaat enzovoort.

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Sikkel Schooljaar PROFIELEN IN HET VMBO

Sikkel Schooljaar PROFIELEN IN HET VMBO PROFIELEN IN HET VMBO PROFIELEN IN HET VMBO De bovenbouw(klas 3+4)van vmbo-scholen werken met beroepsgerichte profielen. Wat de profielen voor jou zo leuk maken, is dat je meer kansen krijgt om te onderzoeken

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Ouderavond klas 2BK. 8 oktober 2018

Ouderavond klas 2BK. 8 oktober 2018 Ouderavond klas 2BK 8 oktober 2018 Rapporten in klas 2 Rapport 1: donderdag 6 december 2018 Spreekavond: donderdag 13 december 2018 Rapport 2: donderdag 28 maart 2019 Spreekavond: donderdag 4 april Eindrapport:

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Informatieboekje leerjaar 4

Informatieboekje leerjaar 4 2016-2017 Informatieboekje leerjaar 4 Inhoud Beste leerlingen en hun ouder(s) of verzorger(s),... 2 Verschillende niveaus op het mbo... 3 Verschillende soorten scholen in het mbo... 4 Verschillende niveaus

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: zomervakantie herfstvakantie 14 oktober 2016 Inhoud Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Personele situatie Belangrijke data Groenlijn vmbo

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

PENTA College CSG Hoogvliet Keuze bovenbouw

PENTA College CSG Hoogvliet Keuze bovenbouw PENTA College CSG Hoogvliet Keuze bovenbouw VMBO overzicht leerwegen BasisBeroepsgerichte Leerweg KaderBeroepsgerichte Leerweg Gemengde Leerweg Theoretische Leerweg Overzicht leerwegen HAVO- (top) Middelbaar

Nadere informatie

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2)

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Nummer 4 16 oktober 2015 AGENDA OKTOBER 2015 Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015 Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Woensdag 28 oktober Schoolexamen (SE) week 1 (klas

Nadere informatie

alfa-college.nl drenthecollege.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl

alfa-college.nl drenthecollege.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl alfa-college.nl drenthecollege.nl mboterra.nl mensoaltinggroningen.nl noorderpoort.nl Inleiding Er zijn ontzettend veel opleidingen in het mbo, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Om jou te helpen bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor.

Er zijn deze week sleutels gevonden. De sleutelbos hangt aan een Eastpak koord. Ze liggen op het directiekantoor. Info 10 Datum: 26-2-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Het is al weer zover: voorjaarsvakantie. We hebben de afgelopen week het kunstproject afgesloten. Het heeft veel creatieve

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 2 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad (OR)... 5 Ouderbijdrage...

Nadere informatie

Nummer 5 januari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 5 januari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 5 januari 2019 Een paar dagen geleden werd Gerrit Keeman in één klap de beroemdste onderwijsassistent van Nederland. Een leerling behandelde hem zeer weinig respectvol. Keeman pakte hem bij zijn

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Schoolreisje Nieuwe leerlingen Even voorstellen Vrijwillige ouderbijdrage Schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Criteria. Doel. Leerlingen leren kiezen en nemen steeds meer de regie in handen, hetgeen het eigenaarschap en de motivatie bij leerlingen vergroot.

Criteria. Doel. Leerlingen leren kiezen en nemen steeds meer de regie in handen, hetgeen het eigenaarschap en de motivatie bij leerlingen vergroot. Criteria Sector vmbo basis vmbo kader / theoretisch havo / vwo mbo niveau 1-2 mbo niveau 3-4 Fase van de opleiding begin van de opleiding tijdens de opleiding einde van de opleiding Loopbaancompetentie

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

Nieuws van de decanen

Nieuws van de decanen In dit nummer: Oriënteren op het mbo: er gebeurt veel! Toelatingsrecht mbo 16 november: de beroepeninformatieavond 7 en 8 december: de leerlingbezoekdagen Open Dagen, Meeloopdagen TOP Beroepenfestival

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Informatieavond Leerjaar 3 3 september 2018

Informatieavond Leerjaar 3 3 september 2018 Informatieavond Leerjaar 3 3 september 2018 Even voorstellen Team bovenbouw Directeur mevr. Jacobs Sectordirecteur dhr. Winkelman Teamleider mevr. Derks Ass. Teamleider lj 3 dhr. Zentjens Ass. Teamleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

WELKOM OP ONZE INFORMATIEAVOND

WELKOM OP ONZE INFORMATIEAVOND WELKOM OP ONZE INFORMATIEAVOND Avondoverzicht VOORLICHTING ronde 1 VOORLICHTING ronde 2 VOORLICHTING ronde 3 Begeleiders 19.45 tot 20.10 uur 20.10 tot 20.35 uur 20.35 tot 20.55 uur Determinatie J24 (2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17

Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nn Nieuwsbrief mei/juni/juli 17 Nog maar enkele weken De meivakantie ligt net achter ons maar met een schuin oog kijken we alweer naar de komende periode. Nog maar 9 weken en dan begint de zomervakantie!

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

informatie dagen: AMS: de basis voor succes! jan. Succesvolle leerlingen in een kleurrijke omgeving! HAVO HAVOplus VMBO maandag

informatie dagen: AMS: de basis voor succes! jan. Succesvolle leerlingen in een kleurrijke omgeving! HAVO HAVOplus VMBO maandag AMS: de basis voor succes! informatie dagen: HAVO HAVOplus VMBO. Theoretische leerweg Kaderberoepsgerichte leerweg Basisberoepsgerichte leerweg 23 maandag jan. 24 dinsdag jan. Let op! Start: 19.30 uur

Nadere informatie

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7.

Afwezigheid meester Ronald Op dinsdag 18 september is meester Ronald van groep 7 afwezig, juf Inge werkt deze dag in groep 7. De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 2 6 september 2018 In deze nieuwsbrief: - Even voorstellen - Afwezigheid meester Ronald - Nieuws van de OR - schoolfotograaf - Schoolkalender - Groepslijsten - Gevraagd:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4

NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE. Zakelijke ouderavond OR-MR Wiek2date nummer 4. Kinderen s middags vrij uur Podiumactiviteit groep 3/4 Pagina 1 van 5 Jaargang 5 17 oktober 2013 NIEUWSBRIEF WIEK-2-DATE Jaarvergadering OR Zoals eerder reeds is aangegeven vindt op 30 oktober a.s. de OR jaarvergadering plaats. Het tweede deel van de avond

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Informatieavond 3 mavo. Schooljaar 2014-2015

Informatieavond 3 mavo. Schooljaar 2014-2015 Informatieavond 3 mavo Schooljaar 2014-2015 Hartelijk welkom Meneer de Beer, teamleider Mevrouw Poelman, leerlingcoördinator Wendy van der Laan, decaan Mavo Programma Decanaat Sector en pakketkeuze Middelbaar

Nadere informatie

Nr. 5 februari

Nr. 5 februari Woord vooraf De ouderraad van De Triade heeft meerdere malen gezegd dat ouders het belangrijk vinden dat De Triade een gezonde manier van leven bevordert bij de leerlingen. Bovendien vinden wij dat wij

Nadere informatie

Nr. 5 februari

Nr. 5 februari Woord vooraf Het is goed als mensen en organisaties feedback vragen op hun functioneren. Als zij er iets mee doen althans. Daar zal iedereen het mee eens zijn. De praktijk is echter dat heden ten dage

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Postadres: Postbus 123 4800 AC Etten-Leur Bezoekadres: Kraanvogel 22 4872 SB Etten-Leur Telefoonnummer: 076-5040422 E-mailadres: info@springplankettenleur.nl Site: www.springplankettenleur.nl Ouderraad

Nadere informatie

Voorlichtingsavond LOB 27 september 2016

Voorlichtingsavond LOB 27 september 2016 Voorlichtingsavond LOB 27 september 2016 LoopbaanOriëntatie en Begeleiding, mentor & werkweek Klas 3 VMBO Theoretische Leerweg 3T1-3T2-3T3-3T4-3T5 Opzet avond: 19.30-20.00 uur : uitleg loopbaankeuzes en

Nadere informatie

sw Datum Omschrijving Activiteit voor stagiaires 0 ma Zomervakantie 0 di Zomervakantie 0 wo do

sw Datum Omschrijving Activiteit voor stagiaires 0 ma Zomervakantie 0 di Zomervakantie 0 wo do sw Datum Omschrijving Activiteit voor stagiaires 0 ma 27-8-2018 Zomervakantie 0 di 28-8-2018 Zomervakantie 0 wo 29-8-2018 0 do 30-8-2018 Zomervakantie start (deel) bwi 0 vr 31-8-2018 Zomervakantie 1 di

Nadere informatie

Kennismakingsavond. 4vwo

Kennismakingsavond. 4vwo Kennismakingsavond 4vwo Programma Voorstellen van de mentor flex-uren Rekentoets Schoolregels Buitenlandreis Bieleveld Overgangsnormen Belangrijke data LOB Vragen Even voorstellen Peter Rensen (renpr)

Nadere informatie

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe Vmbo Elke Leerling Doet Ertoe Vind je het leuk om met je handen te werken? Op het vmbo is daar naast theorie- veel ruimte voor. De naam zegt het al: vmbo betekent voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.

Nadere informatie

Driestar Lekkerkerk. Loopbaanoriëntatie en begeleiding VMBO-BK2

Driestar Lekkerkerk. Loopbaanoriëntatie en begeleiding VMBO-BK2 Driestar Lekkerkerk Loopbaanoriëntatie en begeleiding VMBO-BK2 Loopbaan: Als je bezig bent met je schoolloopbaan dan ben je bezig met vragen over jouw toekomst. Wat voor beroepen vind je interessant? Wat

Nadere informatie

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine

Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine Kennismakingsweek, informatieavonden, vrijwilligers, etc. Uiltje Magazine september 2016 Voorwoord Klaar voor de start Schooljaar 2016/2017 is van start gegaan. Tijdens de startweek zijn er allerlei kennismakingsactiviteiten

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

Welkom op ouderavond 03 september 2018 TOELICHTING OP KEUZEPROCES VOOR KLAS 2 VMBO GEA VAN DIJK, DECAAN

Welkom op ouderavond 03 september 2018 TOELICHTING OP KEUZEPROCES VOOR KLAS 2 VMBO GEA VAN DIJK, DECAAN Welkom op ouderavond 03 september 2018 TOELICHTING OP KEUZEPROCES VOOR KLAS 2 VMBO GEA VAN DIJK, DECAAN Aandacht voor: Wat valt er te kiezen Informatie over het keuzeproces Korte info over het vervolgonderwijs

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Eline Duin

Met vriendelijke groet, Eline Duin Hallo, Mijn naam is Shanushka La Cruz, ik ben 18 jaar en ik loop stage in groep 8a bij Thijs. Ik volg de Pabo, op de Fontys in Den Bosch. Ik geniet er enorm van om voor de klas te staan en om met kinderen

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Metameer Jenaplan VMBO 3 en 4

Metameer Jenaplan VMBO 3 en 4 Leerwegen VMBO Theoretisch Gemengd Kader beroepsgericht Basis beroepsgericht 4e klas 4e klas 4e klas 4e klas T G G K B 3e klas TG 3e klas K 3e klas B Tweede Klas TG K BK - B Brugklas KTG BKTG - B 2 Wat

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Ondernemen, Welzijn & Sport

Ondernemen, Welzijn & Sport christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Ondernemen, Welzijn & Sport Onderwijs maken we samen! Wat ga je leren? Wat wil je doen en meemaken? Wat kies je? Dat ontdekken we samen: jij, je ouders/verzorgers

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

TOPmavo. Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo.

TOPmavo. Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo. TOPmavo Als je graag wilt leren, zelfstandig kunt werken en wilt laten zien wat je in huis hebt, dan zul je je prima thuis voelen op onze TOPmavo. Met TOPmavo kun je alle kanten op Mavo betekent middelbaar

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer 19 7 juli Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 19 7 juli 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014

NIEUWSBRIEF Editie 10, jaargang 3, 17 december 2014 Agenda 17 december Kerstdiner 19 december Compensatiemiddag, de kerstvakantie start om 12.00 uur! 05 januari Kerstvakantie voorbij, school start weer! Kerst Beide gebouwen zijn door de ouderraad met hulp

Nadere informatie