Kastanjelaan 24 Middenmeer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kastanjelaan 24 Middenmeer"

Transcriptie

1 Kastanjelaan 24 Middenmeer SdfddDDDDDDD ,- K.K. TE KOOP: prachtig gelegen hoekwoning woonkamer met open keuken 4 slaapkamers en 2 badkamers achtertuin met berging nabij A7 en tal van voorzieningen voor vrij uitzicht ERA Makelaardij Schagen B.V Inhoud: 365 m³ Woonoppervlak: 118 m² Perceeloppervlak: 159 m² Bouwjaar: 1972

2 KASTANJELAAN 24 MIDDENMEER Kom kijken bij deze prachtig gelegen hoekwoning met 4 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers, op een perceel van 159m² eigen grond met de achtertuin op het noordwesten met berging en voor vrij uitzicht. In Middenmeer zijn tal van voorzieningen aanwezig en binnen 5 minuten rijdt u op de A7 richting Amsterdam / Den Oever. INDELING Begane grond: entree met de trap naar boven, wandcloset met raampje, woonkamer met plavuizenvloer, open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast, bijkeuken met extra keukenblok en aansluiting voor een vaatwasser. Eerste verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een wasruimte (in de voormalige douche) met aansluiting voor wasmachine en wasdroger en de eerste badkamer met vloerverwarming, wandcloset, wastafelmeubel en douchehoek. Tweede verdieping: hier treft u een grote 4 e slaapkamer met dakkapel (circa 2002) en open badkamer met wastafelmeubel, whirlpool en mechanische ventilatie, c.v. ruimte (Intergas HR uit 2001). Deze woning wordt aangeboden met: - ERA Garantie - Bouwkundige keuring

3 ERA STERK DOOR SERVICE ERA Makelaardij Schagen B.V. Loet 8 a 1741 BP SCHAGEN Tel.: Fax: eramakelaardijschagen@era.nl Internet adressen:

4 Foto s De prachtig gelegen hoekwoning heeft voor vrij uitzicht. In Middenmeer zijn tal van voorzieningen aanwezig en binnen 5 min. rijdt u op de A7.

5 Foto s De woonkamer heeft een plavuizenvloer.

6 Foto s Open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Bijkeuken met extra keukenblok en aansl. voor een vaatwasser.

7 Foto s Eerste badkamer voorzien van vloerverwarming, wandcloset, wastafelmeubel en douchehoek.

8 Foto s Grote 4 e slaapkamer met dakkapel (circa 3 jaar oud). Open badkamer met wastafelmeubel en whirlpool.

9 Foto s Achtertuin op het noordwesten met berging.

10 Extra informatie Deze brochure wordt u aangeboden door ERA Makelaardij SCHAGEN b.v. Geachte lezer, Wij stellen het zeer op prijs dat u interesse getoond heeft voor het pand. Deze documentatie is nauwkeurig samengesteld, echter er wordt, noch door de eigenaar, noch door ons kantoor enige aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid van de vermelde gegevens. Als u de woning heeft bezichtigd verzoeken wij u vriendelijk om binnen 5 dagen iets te laten horen. U begrijpt dat de verkoper moeite heeft gedaan om de woning zo goed mogelijk te presenteren, een bericht uwerzijds wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Het kan zijn, dat de woning niet het huis van uw dromen is. Laat ons dit even weten. Wij kijken graag in onze computer met hierin opgenomen het totale NVM-woningbestand. Ook kunt u de woonwens invullen. Hiermee houden wij u gratis en vrijblijvend minimaal 3 maanden op de hoogte van ons eigen aanbod. Als u geïnteresseerd bent in een woning hanteren wij onderstaande verkoopprocedure: De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het uitbrengen van een bieding. Wij raden U aan, vóór het doen van een bieding een eigen (NVM)-makelaar in te schakelen voor de begeleiding bij aankoop. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. De verkoper acht zich gerechtigd tot het aanhoren van meerdere biedingen. Indien er min of meer tegelijkertijd door meerdere gegadigden wordt geboden, is de verkoper gerechtigd met één van hen een koopovereenkomst te sluiten. In de praktijk betekent dit, dat het voor potentiële kopers in dergelijke gevallen raadzaam is direct een zo goed mogelijke bieding voor wat betreft prijs en voorwaarden te doen. De verkoper stelt uitdrukkelijk dat een verkoop niet eerder tot stand komt dan, nadat niet alleen over de hoofdzaken (prijs object), maar ook over de details (oplevering, roerende zaken, enz.) overeenstemming is bereikt. Bij een tot stand gekomen overeenkomst, zal door ERA Makelaardij SCHAGEN B.V. de standaardkoopakte (model NVM) worden opgesteld. Daarin wordt gebruikelijk opgenomen een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. Voorbehouden kunnen alleen worden opgenomen indien deze uitdrukkelijk bij de bieding zijn vermeld (bijv.; financiering, Nationale Hypotheek Garantie, bouwtechnische keuring, etc.).

11 Vervolg extra informatie Volgens artikel 17 van de NVM-koopakte, heeft de koper de mogelijkheid om de koopakte te ontbinden binnen 3 dagen nadat hij/zij een kopie van de koopakte heeft ontvangen, welke door alle partijen is ondertekend. Indien de bedenktijd op een zaterdag of zondag of een algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin ten minste 2 dagen voorkomen, die niet een zaterdag of zondag of een algemeen erkende feestdag zijn. Koper tekent op een: Maandag De bedenktijd eindigt op een: Donderdag Dinsdag Vrijdag Woensdag Maandag Donderdag Maandag Vrijdag Dinsdag Zaterdag Dinsdag Zondag Woensdag In de koopakte staat in artikel 18.1: Uit deze overeenkomst vloeien pas verplichtingen voort als beide partijen deze akte hebben ondertekend. Dit houdt in dat de verkoper tot het tekenen van de koopakte nog van de mondelinge overeenkomst zou kunnen afzien. In de koopakte wordt ook artikel 20 opgenomen: In geval koper een beroep doet op een ontbindende voorwaarde, genoemd in deze koopakte, is door de koper aan de verkopend makelaar verschuldigd een bedrag van 297,50 inclusief omzetbelasting, wegens het verzorgen en opstellen van de koopakte. Indien de woning ouder is dan 25 jaar, wordt de z.g. ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen, deze clausule wordt als volgt geformuleerd: Koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, hetgeen betekent, dat de eisen die aan de bouwkundige kwaliteit mogen worden gesteld lager liggen dan bij nieuwere objecten. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld een goed bouwkundig inzicht te krijgen in het gekochte. De notariskeuze wordt bepaald door de koper. Indien de notaris extra kosten in rekening brengt bij de verkoper, anders dan de kosten voor het doorhalen van de hypothecaire inschrijving in het kadaster, tegen een marktconform tarief (circa 125,- exclusief BTW per inschrijving), zijn die kosten voor rekening van de koper. Wanneer de koper een notaris kiest buiten een cirkel van 20 kilometer waar de onroerende zaak gelegen is, zijn de kosten, voor een eventuele volmacht ten behoeve van de verkoper, eveneens voor rekening van de koper. Als u nog meer vragen heeft zijn wij u natuurlijk altijd graag van dienst. Met vriendelijke groet, Het hele team van ERA Makelaardij SCHAGEN B.V.

12 Lijst van zaken (1) ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is*) overgenomen Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: - Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: - gordijnrails/gordijnen/vitrages - Rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: - vloerbedekking - laminaat - plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: - c.v. ketel CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: - Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem n.v.t.

13 Lijst van zaken (2) ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is*) overgenomen Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - oven/kookplaat - afzuigkap - koelkast Keukenaccessoires Verlichting, te weten: opbouwverlichting inbouwverlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen, te weten: - Overige zaken, te weten: - n.v.t.

14 Kadastrale kaart

15 NVM-vragenlijst blad 1

16 NVM-vragenlijst blad 2

17 NVM-vragenlijst blad 3

18 NVM-vragenlijst blad 4

19 NVM-vragenlijst blad 5

20 NVM-vragenlijst blad 6

21 NVM-vragenlijst blad 7

22 ERA Garantie

23 Informatie betreffende gemeente Wieringermeer Historie: Naar aanleiding van het plan van ingenieur C. Lely, werd de Afsluitdijk van Den Oever naar Friesland een feit. Op 29 juli 1929 werd de dijk gesloten, waardoor er via 2 grote gemalen in 1930 begonnen werd met het droogmalen van de Wieringermeer. De Wieringermeer is de enige drooggevallen Zuiderzeepolder. Hierna moest het woeste land bewoonbaar gemaakt worden. In tegenstelling tot het rest van het land was er veel werk te verrichten, waardoor er snel 5 arbeiderskampen ontstonden. Het eerst Sluis 1, later herdoopt in Slootdorp. In korte tijd werden woningen, winkels, een kerk en de eerste school van het nieuwe land opgetrokken. Korte tijd later werden dorpen als Middenmeer en Wieringerwerf gebouwd. Buiten de dorpen verrezen vele boerderijen en werden er voor 250 km aan lengte nieuwe wegen aangelegd. Uit alle streken van het land kwamen bewoners naar deze polder, vandaar dat de bevolking van de Wieringermeer zo gemengd is. Tijdens de tweede wereldoorlog hebben de Duitsers uit wraakzucht van de verloren oorlog op 17 april 1945, de gehele polder onder water gezet. De bevolking had zich gelukkig op tijd weten te evacueren. Meteen na de bevrijding werd met vereende krachten op 20 juni 1945 begonnen met het herstel van de stukgemaakte dijken. Op 5 augustus 1945 werden de dijken weer gesloten. Op 11 december 1945 was de polder weer droog. Hierna moest de gehele polder weer bewoonbaar gemaakt worden. Al in 1946 werd er weer geoogst. Er werd in 1957 ook een nieuw dorp Kreileroord gebouwd (genoemd naar Creiler woud). Omgeving en bereikbaarheid: De gemeente Wieringermeer ligt aan de A7 (De snelweg vanaf de afsluitdijk naar Amsterdam), waardoor de randstad makkelijk te bereiken is. Op het gebied van bedrijvigheid vinden er goede ontwikkelingen plaats. Er is eind jaren 90 een nieuw stukje land ingepolderd voor de realisatie van het Waterpark Wieringermeer (een bedrijventerrein voor watergerelateerde bedrijven). Een ander belangrijke ontwikkeling is Regionaal Bedrijvenpark Robbenplaat, een hoogwaardig en duurzaam bedrijventerrein bij Wieringerwerf aan de A7. Cultuur: Gemeenthuis Wieringermeer Loggersplein 1 te Wieringerwerf Postbus 1, 1770 AA WIERINGERWERF Tel In Wieringerwerf zit de Openbare Bibliotheek Wieringermeer, maar in Middenmeer is ook een vestiging. In de dorpen Slootdorp en Kreileroord komt een bibliobus langs. Er zijn ook diverse verenigingen actief op het gebied van Cultuur en Kunst. Gezondheidszorg: Zowel Wieringerwerf, Middenmeer als Slootdorp heeft een eigen huisarts. Voor een ziekenhuis bent u aangewezen op het ziekenhuis in Den Helder, Hoorn of Alkmaar.

24 Vervolg informatie betreffende gemeente Wieringermeer Evenementen: Stichting Middenmeer Promotion, deze stichting organiseert Uitmarkten en het Havenfeest in Middenmeer en omstreken. Stichting Midzomerfeesten Slootdorp, deze stichting organiseert de midzomerfeesten op de Brink te Slootdorp. Ieder dorp heeft zijn eigen gezellige kermis in de zomer. Sport en ontspanning: De Wieringermeer zit vol met verenigingen, Wieringerwerf heeft een sporthal en tevens een gymzaal (ook Slootdorp heeft een gymzaal). Ook een zwembad ontbreekt niet in Wieringerwerf. Verder heeft de gemeente vele sportverenigingen en watersportverenigingen. Onderwijs: Voor het basisonderwijs zijn er vele mogelijkheden in de dorpen van de Wieringermeer. Voor het voortgezet onderwijs kunt u terecht bij het regionale scholengemeenschap voor VMBO, HAVO en Atheneum te Wieringerwerf of Hippolytushoef. Voor het beroepsonderwijs is de polder aangewezen op Hoorn, Schagen, Den Helder of Alkmaar. In Wieringerwerf zit een kinderdagverblijf en in alle dorpen zit een peuterspeelzaal. Lijst adressen basisonderwijs: Openbaar: De Peppel Pienterpad 1 te Middenmeer tel.: De Regenboog Langeweg 91 te Slootdorp tel.: Triangel Terpstraat 42 te Wieringerwerf tel.: De Zilvermeeuw Vogelzwin 23 te Wieringerwerf tel.: Protestants-christelijk: Het Baken Sternstraat 29 te Wieringerwerf tel.: Het Creiler Woud Bollenstraat 66 te Kreileroord tel.: De Wegwijzer Pienterpad 3 te Middenmeer tel.: De Zaaier Langeweg 1 te Slootdorp tel.: Rooms-katholiek: Don Bosco Terppad 1 te Wieringerwerf tel.: Titus Brandsma Pienterpad 2 te Middenmeer tel.:

25 Ook nieuwsgierig naar de waarde van uw woning Verhuisplannen!? Voordat u de stap neemt om te gaan verkopen is fijn te weten wat de woning zou kunnen opleveren. Wij bieden deze dienst GRATIS aan! Bel of schrijf ons voor een vrijblijvende waarde bepaling! Hoe werkt het kopen en verkopen van een woning!? In dit handige ERA (ver)koopboekje staan allemaal nuttige tips voor het kopen en verkopen van een woning. Wij bieden u dit boekje GRATIS aan! De ERA WoonWens gids. Deze gids geeft u een inzicht in de vele woningen die te koop staan bij onze collega ERA makelaars in Nederland. Vraag de ERA WoonWens GRATIS aan! Vul de bon(nen) in en stuur deze op naar: ERA Makelaardij SCHAGEN b.v. Antwoordnummer VB SCHAGEN

26 Sterk door Service. Sinds de 18 leden van een bedrijf dat zich ERA noemde in 1972 in Amerika voor het eerst hun tuinborden plaatsten, is er veel veranderd in de woningmakelaardij. ERA heeft bij veel van die veranderingen een voortrekkersrol gespeeld. Het eerste bedrijf dat van een elektronisch systeem van fotopresentatie gebruik maakte. Een Koper Garantie Plan voor zowel kopers als verkopers. ERA is veelal met die ideeën gekomen. Ideeën die het voor een toenemend aantal mensen mogelijk maakten om eigen-huisbezitters te worden. Tegenwoordig is ERA in 18 landen actief met 3300 aangesloten onafhankelijke makelaarskantoren. Nog steeds zijn woningen onze hoofdactiviteit. En nog steeds vinden we betere manieren om een huis eenvoudiger, sneller en gemakkelijker te verkopen. ERA blijft uitbreiden, omdat zij het allerbelangrijkste nog steeds op de eerste plaats stelt: de cliënt. Wij verwachten veel van de mensen die onder de ERA-vlag opereren. Zij moeten deskundigheid en betrokkenheid in hun vakgebied tonen. Zij dienen grondig inzicht te hebben in hun plaatselijke markt en zich volledig in te zetten om klanten zoveel mogelijk te adviseren over de unieke producten en diensten van ERA. Maar zij hoeven niet alles zelf te weten. Iedere onafhankelijke bij ERA aangesloten makelaar kan terugvallen op een team van deskundigen. Dit zijn absolute experts, die van hoog tot laag maar aan één ding zijn toegewijd: perfecte dienstverlening. En dat is niet zomaar een kreet, het is onze manier van werken. Sommige makelaars vertellen u wat ze hopen voor u te gaan doen. De bij ERA aangesloten makelaar geeft u dit zwart op wit, en doet er alles aan om aan de Service Waarborg te beantwoorden. De Service Waarborg van ERA maakt verkopers duidelijk wat een bij ERA aangesloten makelaar voor hen gaat doen. Iedere klant die van een van onze programma s gebruik maakt, krijgt een evaluatieformulier thuisgestuurd om in te vullen. Hierdoor kan ERA de kwaliteit van haar dienstverlening continu meten.

27 Al deze informatie wordt naar de ERA-makelaars teruggespeeld, zodat we onze kwaliteit continu kunnen bewaken en verbeteren. Nu ERA in zoveel ontwikkelingen nummer één is gebleken, zal ERA die plaats zeker bewaken en voortdurend nieuwe ideeën onderzoeken. Streven naar perfecte dienstverlening betekent het verstrekken van die diensten die voor u het allerbelangrijkst zijn in de woningmakelaardij. Door ERA s Internet Service kan ERA nog beter assisteren bij de aankoop van een huis in een andere woonplaats. Het Koper Garantie Plan van ERA voorkomt kopzorgen over onverwachte kosten voor reparaties in een huis dat zojuist is gekocht of verkocht. Als er een nog betere manier bestaat om klanten service te verlenen, dan zal ERA die vinden. Meestal is dat nog gelukt. Door de jaren heen heeft de woningmakelaardij veel veranderingen ondergaan. Dat zal in de toekomst anders zijn. ERA s hoofddoel is optimale dienstverlening te bieden in de woningmakelaardij via de ERA-makelaar. Dit is altijd zo geweest en zal zo blijven. Vandaag de dag zijn er duizenden kantoren wereldwijd actief in het zoeken naar een oplossing voor uw woningvraagstuk. Het gaat ERA niet alleen om het uitvoeren van uw opdracht. Bovenal werken we eraan om het bedrijf te zijn waarmee u het liefst zaken doet. Hopelijk denkt u daarbij aan een ERA-makelaar. Als eerste.

28

29 De Hypotheekshop Maak eens een vrijblijvende afspraak: bel De Hypotheekshop in Schagen, Gedempte Gracht 12, en vraag naar: Hans Moorman, Alfons Schotvanger of John Schilder Zij zetten samen met u alles op een rijtje. Telefoonnummer: (0224) schagen560@hypotheekshop.nl

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

BRINK 6 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. BRINK 6 GASTEREN Vraagprijs 425.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een fantastische locatie midden in het dorp gelegen rietgedekte woonboerderij met grote vrijstaande schuur en bakhuisje. Deze vrijstaande

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 298 m³. Woonoppervlakte: ca. 71 m². Perceelgrootte: ca. 399 m²

PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 298 m³. Woonoppervlakte: ca. 71 m². Perceelgrootte: ca. 399 m² PECKIUSLAAN 43 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1950 Inhoud woning: ca. 298 m³ Woonoppervlakte: ca. 71 m² Perceelgrootte: ca. 399 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ruime hoekwoning In rustige

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BERKENWEG 31 TIENDEVEEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een mooi in het landelijk gebied gelegen vrijstaand WOONHUIS met garage en schuren, gelegen op 1.938 m2 eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Ommerenveldseweg 19 OMMEREN Vraagprijs 398.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29 OP HEERLIJK RUSTIGE PLEK IN DE WIJK BLANKENSGOED VINDT U DEZE ZEER RUIME HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN GARAGE. DE WONING BESCHIKT OVER EEN MOOIE GROTE

Nadere informatie

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH Vraagprijs 425.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 De Hofstede 57A Lienden T 0344 63 60 50 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Omschrijving Weidse

Nadere informatie

ZEEGSERSTEEG 6 ZEEGSE ,- k.k.

ZEEGSERSTEEG 6 ZEEGSE ,- k.k. ZEEGSERSTEEG 6 ZEEGSE 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een kleinschalig recreatiepark midden in de natuur gelegen zo goed als nieuwe VRIJSTAANDE CHALET gebouwd in 2003 met vrijstaande houten berging.

Nadere informatie

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k.

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k. LIENSTUKKEN 17 GROLLOO Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van Grolloo staat deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning op 324m2 eigen grond. De woning is voorzien van een aangebouwde

Nadere informatie

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k.

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k. MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN 114.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het centrum van Assen gelegen, goed onderhouden 4-kamer APPARTEMENT op de eerste verdieping met vrijstaande stenen berging. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Sint Jorisweg 17, Delft

Sint Jorisweg 17, Delft Sint Jorisweg 17, Delft Sint Jorisweg 17, Delft Op een heerlijk rustige locatie nabij de binnenstad gelegen zeer bijzonder woonhuis met heel veel leefruimte, grote voortuin, parkeerplaats en garage.

Nadere informatie

BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND ,- k.k.

BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND ,- k.k. BEUKEMASTRAAT 12 HOOGEZAND 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning uit 1977 met CARPORT en vrijstaande stenen berging, voortuin, zonnige achtertuin, achterom, gelegen op loopafstand van winkelcentrum,

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k.

ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO ,- k.k. ZUIDLAARDERWEG 37 6 TYNAARLO 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 139.500,00 Aanvaarding

Nadere informatie

OOSTERES 5 TYNAARLO ,- k.k.

OOSTERES 5 TYNAARLO ,- k.k. OOSTERES 5 TYNAARLO 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige kindvriendelijke omgeving gelegen nette tussenwoning met berging, kunststof gevel elementen, kunststof kozijnen en is gelegen tegenover

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k.

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k. LICHTBOEI 125 GRONINGEN 164.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN : 164.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Tussenwoning Aantal kamers :5 kamers waarvan 4

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld VRAAGPRIJS 298.500 k.k. Barneveld Amersfoortsestraat 136 Nostalgische helft van een dubbel woonhuis Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer Besloten achtertuin met grote veranda Garage en schuur van samen

Nadere informatie

GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 190 m³. Woonoppervlakte: ca 63 m². Perceelgrootte: ca 0 m²

GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 190 m³. Woonoppervlakte: ca 63 m². Perceelgrootte: ca 0 m² GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN Bouwjaar: ca 1998 Inhoud woning: ca 190 m³ Woonoppervlakte: ca 63 m² Perceelgrootte: ca 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Ralph van Wingerden GRAVESTRAAT 36 VLISSINGEN Soort

Nadere informatie

Kerkring 12 - 's-heer Abtskerke

Kerkring 12 - 's-heer Abtskerke q Kerkring 12 'sheer Abtskerke Vraagprijs 209.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Kerkring 12 'SHeer Abtskerke Aan de historische kerkring van sheer Abtskerke gelegen, tot in de puntjes verzorgde,

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

k.k. Doornenburg 41. Barneveld VRAAGPRIJS 239.000 k.k. Barneveld Doornenburg 41 Uitgebouwde hoekwoning Zeer ruime living van circa 53M² Aangebouwde garage Luxe keuken met alle inbouwapparatuur Rustige ligging met tuin op het zuidwesten

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

Scheldestraat 9 Den Helder

Scheldestraat 9 Den Helder Scheldestraat 9 Den Helder ERA Makelaardij SCHAGEN b.v. Schagen 0224-215777 Scheldestraat 9, Den Helder Soort woning : Hoekwoning Bouwjaar : 1968 Inhoud woning : 355m³ Tuinligging : Noorden Perceeloppervlakte

Nadere informatie

RIJNSTRAAT 35 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

RIJNSTRAAT 35 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. RIJNSTRAAT 35 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van park Pittelo staat deze goed onderhouden TUSSENWONING met stenen berging en tuin/zonneterras op het Zuid-Westen. De woning

Nadere informatie

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TAURUS 7 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. TAURUS 7 ASSEN Vraagprijs 309.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer ruim perceel van 402 m2 ligt deze ruime en goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING. De woning beschikt over zes slaapkamers waarvan

Nadere informatie

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HOOIBEEMD 11 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HOOIBEEMD 11 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Centraal gelegen in de populaire woonwijk Marsdijk ligt deze nette HOEKWONING met vrijstaande stenen berging. De fraai aangelegde tuin heeft

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sloetsweg 29 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Sloetsweg 29 Hengelo Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 149.000, kosten koper TE KOOP Sloetsweg 29 Hengelo ALGEMEEN INDELING Aan een doorgaande weg nabij het centrum van Hengelo gelegen charmante en karakteristieke MIDDENWONING

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING. DE WONING IS IN 2012 UITGEBOUWD EN GEHEEL GERENOVEERD DOOR HET STUCEN VAN MUREN EN PLAFONDS, HET PLAATSEN

Nadere informatie

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NIJSTUKKEN 126 ASSEN Vraagprijs 120.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat, aan de rand van de wijk Peelo gelegen TUSSENWONING met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein,

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs 234.500, kosten koper TE KOOP De Tapuit 22 Almelo ALGEMEEN INDELING Op uitstekende locatie, in de kindvriendelijke woonwijk 'Wiekslagen' gelegen UITGEBOUWDE GESCHAKELDE

Nadere informatie

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DE VALLEI 27 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassend ruime en lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en carport. Deze woning staat op een perceel van 256 m2 eigen

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE DEZE PRACHTIG UITGEBOUWDE HOEKWONING MET MOOIE VERANDA, AANGEBOUWD KANTOOR, GARAGE, GROTE SCHUUR EN HEERLIJKE TUIN. DE WONING IS RECENT VOORZIEN

Nadere informatie

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

HIETLANDEN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. HIETLANDEN 17 ASSEN Vraagprijs 145.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Uitgebouwde tussenwoning met aangebouwde stenen berging en eigen parkeerplaats met aan de achterzijde een groenvoorziening met kinderspeelplaats.

Nadere informatie

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k.

COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT. Vraagprijs ,- k.k. COEVORDERSTRAATWEG NOORDSCHESCHUT Vraagprijs 55.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Coevorderstraatweg/Hoveniersland, Noordscheschut. Perceel weiland, gelegen tussen de Coevorderstraatweg en de Lossing, op

Nadere informatie

MEEMORTEL 7 BUDEL. Bouwjaar: ca. 1900. Inhoud woning: ca. 1250 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m². Perceelgrootte: ca. 1200 m²

MEEMORTEL 7 BUDEL. Bouwjaar: ca. 1900. Inhoud woning: ca. 1250 m³. Woonoppervlakte: ca. 160 m². Perceelgrootte: ca. 1200 m² MEEMORTEL 7 BUDEL Bouwjaar: ca. 1900 Inhoud woning: ca. 1250 m³ Woonoppervlakte: ca. 160 m² Perceelgrootte: ca. 1200 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Susanne Meurkens Royale langgevelboerderij! Royale

Nadere informatie

HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN ,- k.k.

HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN ,- k.k. HAVIXHORST 13 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Geweldige ruime starterswoning met vrijstaande stenen berging en diepe achtertuin op het zuiden. Deze ruime tussenwoning is in 2015 voorzien van

Nadere informatie

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k.

KUSTWEG 577 DELFZIJL ,- k.k. KUSTWEG 577 DELFZIJL 107.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In kindvriendelijke woonwijk gelegen tussenwoning met aangebouwde stenen berging en achtertuin op het westen. De woning is gebouwd in 1975, heeft

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. SWAMMERDAMSTRAAT 51 HOOGEVEEN Vraagprijs 174.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Speelse woning met de woonkamer op de eerste verdieping en aan de voor- en achterzijde een geheel vrije ligging met de tuin aan

Nadere informatie

HAVENSINGEL 210 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 224 m³. Woonoppervlakte: ca. 99 m²

HAVENSINGEL 210 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 224 m³. Woonoppervlakte: ca. 99 m² HAVENSINGEL 210 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1997 Inhoud woning: ca. 224 m³ Woonoppervlakte: ca. 99 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Appartement met fraai uitzicht! Nabij het stadscentrum

Nadere informatie

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n.

STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN ,- v.o.n. STATIONSWEG 2 B ZUIDLAREN 595.000,- v.o.n. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S .. KENMERKEN : 595.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Appartement Open portiek :Nee Aantal kamers :4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s)

Nadere informatie

LIPPEPAD 9 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

LIPPEPAD 9 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. LIPPEPAD 9 ASSEN Vraagprijs 115.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Pittelo gelegen TUSSENWONING met bijkeuken, stenen berging en zonnige tuin op het zuidwesten. Een kluswoning met potentie,

Nadere informatie

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k.

DORPSSTRAAT 37 GEES. Vraagprijs ,- k.k. DORPSSTRAAT 37 GEES Vraagprijs 239.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het monumentale boerderijendorp Gees gelegen vrijstaand RIETGEDEKT WOONHUIS met overdekt terras, vrijstaande garage en drie slaapkamers.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Stockholmstraat 11 Hengelo Woonoppervlakte ca. 124 m 2 Vraagprijs 185.000, kosten koper TE KOOP Stockholmstraat 11 Hengelo ALGEMEEN Stockholmstraat 11 7559 JP Hengelo ov Te koop: Geen zin om binnen te schilderen? Deze woning wordt

Nadere informatie

ENTINGE 79 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

ENTINGE 79 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. ENTINGE 79 ZUIDLAREN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een goed onderhouden, ruime en aantrekkelijke tussenwoning gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk aan de rand van het dorp Zuidlaren.

Nadere informatie

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Vraagprijs: 199.000,- k.k. Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk "Rooswijk" staat deze ruime en goed onderhouden geschakelde tussenwoning. De woning is op EIGEN

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000,- kosten koper TE KOOP. de Wilmskamp 141. Hengelo

Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000,- kosten koper TE KOOP. de Wilmskamp 141. Hengelo Woonoppervlakte ca. 65 m 2 Koopsom 100.000, kosten koper TE KOOP de Wilmskamp 141. Hengelo ALGEMEEN INDELING Volledig gemoderniseerd 2kamer appartement met ruime inpandige berging/werkruimte, gelegen op

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

Admiraal de Ruyterstraat 38, 3262 XE Oud- Beijerland

Admiraal de Ruyterstraat 38, 3262 XE Oud- Beijerland Admiraal de Ruyterstraat 38, 3262 XE Oud Beijerland Vraagprijs 285.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Admiraal de Ruyterstraat

Nadere informatie

GENERAAL WICHERSLAAN 8 EINDHOVEN. Bouwjaar: 1965. Inhoud woning: 330 m³. Woonoppervlakte: 115 m². Perceelgrootte: 154 m²

GENERAAL WICHERSLAAN 8 EINDHOVEN. Bouwjaar: 1965. Inhoud woning: 330 m³. Woonoppervlakte: 115 m². Perceelgrootte: 154 m² GENERAAL WICHERSLAAN 8 EINDHOVEN Bouwjaar: 1965 Inhoud woning: 330 m³ Woonoppervlakte: 115 m² Perceelgrootte: 154 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Dennis Wijman www.eramakelaardijplus.nl Ruime tussenwoning

Nadere informatie

TARWEHULLEN 66 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TARWEHULLEN 66 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. TARWEHULLEN 66 ASSEN Vraagprijs 149.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassende EINDWONING met vrijstaande houten berging. Deze starterswoning is gelegen op 106 m2 eigen grond en heeft een onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer praktische locatie nabij het centrum van Assen ligt deze nette TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande houten schuur.

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 AAN TWEE ZIJDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING ZEER MOOI EN RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK DE VAARST. DE WONING IS ZOWEL AAN DE ACHTERZIJDE ALS AAN DE ZIJKANT UITGEBOUWD, WAARDOOR ER

Nadere informatie

Eerbeekseweg 8 te Loenen

Eerbeekseweg 8 te Loenen Eerbeekseweg 8 te Loenen Vanafprijs 300.000,00 k.k. Eerbeekseweg 8 7371 CG Loenen Adresgegevens Adres Eerbeekseweg 8 Postcode / plaats 7371 CG Loenen Locatie gegevens Object gegevens Type woning Vrijstaande

Nadere informatie

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. CARRY VAN BRUGGENWEG 59 ASSEN Vraagprijs 275.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een nette en ruime HALF VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde stenen GARAGE in de geliefde woonwijk Kloosterveen. De woning met

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BIJZONDERE LICHTE EN ZONNIGE HOEKWONING MET GROTE GARAGE GELEGEN OP EEN HEERLIJK RUSTIG PLEKJE IN WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN, HEEFT EEN MODERNE HOOGGLANS

Nadere informatie

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN Vraagprijs 134.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden tussenwoning, met kunststof kozijnen, keralit gevelbeplating en uitgebouwde keuken en bijkeuken. De woning ligt op

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 399.500,- kosten koper TE KOOP. Montferlandstraat 1 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 399.500,- kosten koper TE KOOP. Montferlandstraat 1 Hengelo Woonoppervlakte ca. 185 m 2 Vraagprijs 399.500, kosten koper TE KOOP Montferlandstraat 1 Hengelo ALGEMEEN 7559 LR HENGELO Montferlandstraat 1 Op mooie hoekkavel, in de geliefde royaal opgezette wijk Boswijk

Nadere informatie

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NAOBERDREEF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NAOBERDREEF 53 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig aan groenvoorziening gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen GARAGE. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

PLANETENLAAN 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

PLANETENLAAN 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. PLANETENLAAN 6 ASSEN Vraagprijs 209.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruim 3-KAMERAPPARTEMENT op de eerste verdieping met GARAGEBOX, inpandige berging en royaal balkon op het zonnige zuiden. Het appartementencomplex

Nadere informatie

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP TE KOOP Hobbemalaan 33 Alkmaar ALGEMEEN Deze leuke en ruime 3kamer maisonnette in Alkmaar heeft een unieke, riante privé tuin van circa 80 m2 op het zonnige zuidoosten. Het appartement zelf is gelegen

Nadere informatie

Christinastraat 16 Etten

Christinastraat 16 Etten Christinastraat 16 Etten Vraagprijs: 125.000,- k.k. Aan een rustige straat bieden wij u aan deze keurig onderhouden middenwoning. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Deze

Nadere informatie

BOERHAAVELAAN 124 HENGELO

BOERHAAVELAAN 124 HENGELO Vraagprijs 175.000,-- k.k. Te koop: Een woning met mogelijkheden! Dat is een juiste omschrijving van deze karakteristieke jaren 50 helft van een dubbel met garage en oprit op een prachtige kavel van 276

Nadere informatie

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Vraagprijs 104500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Gemoderniseerd

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Arthur van Schendelstraat 2 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Arthur van Schendelstraat 2 Hengelo Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 147.500, kosten koper TE KOOP Arthur van Schendelstraat 2 Hengelo ALGEMEEN HENGELO OV Arthur van Schendelstraat 2 Op rustige kindvriendelijke locatie, in de wijk

Nadere informatie

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard ALGEMEEN *** STARTERSLENING MOGELIJK*** Bent u op zoek naar een leuke, net afgewerkte woning met zonnige achtertuin op het zuidoosten, dan kunt u deze woning

Nadere informatie

HAVENSINGEL 120 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 275 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca. 0 m²

HAVENSINGEL 120 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 275 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca. 0 m² HAVENSINGEL 120 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1997 Inhoud woning: ca. 275 m³ Woonoppervlakte: ca. 110 m² Perceelgrootte: ca. 0 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Bas Simons 3 kamer appartement Wonen op loopafstand

Nadere informatie

Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k

Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k Bouwjaar : 1984 Inhoud woning : 329 m3 Woonoppervlakte : 103 m2 Perceel oppervlakte : 143 m2 Benthuizenstraat 64 te TILBURG Wilt u vissen in uw

Nadere informatie

Weereweg 17 Lutjewinkel

Weereweg 17 Lutjewinkel Weereweg 17 Lutjewinkel 259.000,-- k.k. ERA Makelaardij SCHAGEN b.v. Schagen 0224-215777 Weereweg 17, Lutjewinkel Soort woning : Vrijstaande woning Bouwjaar : 1960 Inhoud woning : 355 m³ Tuinligging :

Nadere informatie

Buiten: ruime en beschutte achtertuin met overkapte doorgang naar de straatzijde en garage.

Buiten: ruime en beschutte achtertuin met overkapte doorgang naar de straatzijde en garage. BOERHAAVELAAN 124 HENGELO Vraagprijs 225.000,-- k.k. Te koop: Een woning met mogelijkheden via Uw Huis Op Maat! Deze woning staat momenteel te koop in de huidige staat voor 175.000,--. Uw huis op maat

Nadere informatie

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: 149.000,- k.k.

Hogeweg 39 a ULFT. Vraagprijs: 149.000,- k.k. Hogeweg 39 a ULFT Vraagprijs: 149.000,- k.k. Op een gewilde locatie gelegen bieden wij u aan dit halfvrijstaand woonhuis met stenen berging en vrijstaande garage. De woning is keurig onderhouden en recent

Nadere informatie

MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 250 m³. Woonoppervlakte: ca. 82 m². Peter van den Groenendaal

MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 250 m³. Woonoppervlakte: ca. 82 m². Peter van den Groenendaal MEESTER BROERENSINGEL 116 ROSMALEN Bouwjaar: ca. 1997 Inhoud woning: ca. 250 m³ Woonoppervlakte: ca. 82 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Peter van den Groenendaal WONEN MET MOOI UITZICHT Een ruim

Nadere informatie

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k.

ENTINGE 103 ZUIDLAREN ,- k.k. ENTINGE 103 ZUIDLAREN 245.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden ruime half-vrijstaande woning met kantoor aan huis (voormalige garage) op een perceel van 335m2 eigen grond. Deze woning is in

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijverdalsestraat 139 Wierden

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijverdalsestraat 139 Wierden Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Nijverdalsestraat 139 Wierden ALGEMEEN Buiten de bebouwde kom aan de doorgaande weg gelegen VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET STENEN BERGING.

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Robert Stolzstraat 80 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Robert Stolzstraat 80 Hengelo Woonoppervlakte ca. 115 m 2 Vraagprijs 167.500, kosten koper TE KOOP Robert Stolzstraat 80 Hengelo ALGEMEEN INDELING In de kindvriendelijke woonwijk Hasseler Es, riante, goed onderhouden, volledig gemoderniseerde

Nadere informatie

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam 169.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Nadere informatie

HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN ,- k.k.

HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN ,- k.k. HAZELAARPAD 7 ZUIDLAREN 207.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In de woonwijk Westlaren gelegen helft van een dubbel woonhuis uit 1968 met garagebox en een houten terras overkapping. Deze woning is de afgelopen

Nadere informatie