NIEUWSBRIEF. 1 Nieuwjaarsrit VIP-dag BCC 21 April 2 ALV Ons eerste Lustrum 8 HKVHKD VermogensBankDag 19 April

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. 1 Nieuwjaarsrit 2014. 6 VIP-dag BCC 21 April 2 ALV 2014. 7 Ons eerste Lustrum 8 HKVHKD 2014. 3 VermogensBankDag 19 April"

Transcriptie

1 03 14 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS Alweer de eerste nieuwsbrief van 2014! Allerhande informatie voor jullie over onze gezamenlijke BurtonOwnersClub! Het was weer een genoegen het een en ander op te tekenen en wens jullie er veel plezier mee! Eerlijk gezegd zouden wij van de redactie wel aangenaam verrast zijn met wat meer ingezonden stukken. Het hoeft geen standaard kopij te zijn, (her) schrijven kunnen wij voor u doen. Dus heb je zaken die je aan de orde wilt stellen of onderwerpen die je zou willen delen, schroom niet en laat ze ons weten! (b.v. een reisverslag, bijzondere foto s of tips&trucs) Alles wat maar op enigerlei wijze met Burton van doen heeft is welkom! Mail je nieuws naar info@burtonownersclub.nl IN DEZE NIEUWSBRIEF: 1 Nieuwjaarsrit ALV VermogensBankDag 19 April 4 BOC op Facebook 5 Kastelenrit 30 Maart 6 VIP-dag BCC 21 April 7 Ons eerste Lustrum 8 HKVHKD Weekend Drenthe 6+7 Sept 10 Wist-U-Dat.

2 NIEUWJAARSRIT 2014 Zaterdag 11 januari, inmiddels al weer twee maanden achter ons, werd de Nieuwjaarsrit 2014 gehouden. Voorafgaand aan de ALV. De oorsprong van het type rit ligt in het initiatief van Ronald van Hooren. Zijn idee om simpelweg van A naar B te rijden en hier en daar een opdrachtje te doen heeft al bij meerdere ritten navolging gekregen. Voor velen blijkbaar een prettige manier van rijden waarbij de nadruk niet zozeer ligt op de route/aanwijzingen (zoals bij bv bol/pijl) of snelheid maar op de omgeving waarin gereden wordt en het bijbehorende rijplezier. Ok de editie van dit jaar kon rekenen op een behoorlijk aantal deelnemers en voerde langs diverse bezienswaardigheden in de omgeving van Zutphen. Al met al waren de reacties positief. Dat sterkt ons om volgend jaar opnieuw de ALV op te leuken met een rit door de omgeving. Leuke plekjes zijn er in het Gelderse voldoende! ALV, 11 JANUARI 2014 Het moet gezegd dat wij als bestuur toch wel een beetje trots zijn op de opkomst, maar zeker ook op de inbreng van onze leden tijdens de ALV. Ieders aanwezigheid op de ALV is belangrijk. Belangrijk voor het bestuur om de mening van de leden te peilen waarmee zij handvatten aangereikt krijgt de koers van het komende verenigingsjaar uit te stippelen. En, voorafgaand aan ons eerste lustrumjaar 2015, kunnen we stellen dat de BOC er de afgelopen vier jaren in geslaagd is een herkenbare club te worden die middels het faciliteren van clubritten en technische dagen èn het verstrekken van ledeninformatie een zeker bestaansrecht heeft ontwikkeld. Nogmaals, juist door de actieve inbreng van de leden en niet te vergeten de goede relatie met de BCC zijn we daartoe in staat gesteld! Ook de ALV van 2014 kende zich in een veelheid van onderwerpen. Die zijn keurig genotuleerd en als een boodschappenlijstje opgenomen in de bestuursagenda voor En naast de reguliere activiteitenagenda kunnen we daarmee weer verder bouwen aan de club waarvan de kern ons zo na aan het hart ligt, onze eigen Burton!! Het bestuur bedankt jullie u voor het gestelde vertrouwen in 2013 en verheugt zich op jullie grote deelname aan de activiteiten van 2014

3 VERMOGENSBANKDAG 19 APRIL 2014 Optimale afstelling van de motor levert ook optimaal benutten van de PK s van jouw machine. (Ja, ook een 2cv mag je met respect een machine noemen) Door perfecte afstelling van de motor op de rollerbank (vermogensbank) van Startrick in Terborg worden de PK s vrijgemaakt die anders onbenut blijven. In het verleden zijn al vermogenswinsten bereikt van 25% en meer!! Per dagdeel kunnen er 4 tot 5 Burtons aan bod komen voor enige runs op de rollerbank. Na de diagnose ga je zelf, onder begeleiding van een deskundige, de nieuwe sproeiers plaatsen en eventuele andere aanpassingen doen. Neem dus wat gereedschap mee. Bij voldoende belangstelling zal er zowel een middag- als een ochtendsessie zijn. De BOC zorgt voor broodjes tussen de middag. Om 08:30 verzamelen we voor de ochtendsessie in Terborg, de start van de eerste run is om 09:00 uur en voor een (eventuele) middagsessie is dat respectievelijk 12:30 en 13:00 uur. De kosten voor deze dag bedragen 80,= per Burton. Ries Hopmans zorgt zoals altijd voor de deskundige begeleiding. Inschrijven doe je via het aanmeldingsformulier dat links in het menu op de website staat. Voor de VermogensBankDag van 18 April sluit de inschrijving op 5 April! Let op, sinds vorig jaar heeft Star Trick Tuning een nieuw adres: Akkermansbeekweg 19, 7061ZA Ter Borg

4 FACEBOOK Sinds kort is ook de BurtonOwnersClub te vinden op Facebook! Isabella Brouwer heeft een pagina voor ons aangemaakt, eenvoudig via een link op de clubsite te bezoeken. Hoe ver we met Facebook gaan zal de toekomst uitwijzen maar het is natuurlijk een prima informatiemiddel voor een club als de onze. Voorlopig zien we de nieuwsbrief nog als prima medium, en zou een bestaan naast elkaar zeker kunnen. Nieuwsgierig? Bezoek en like onze facebookpagina!! KASTELENRIT 30 maart 2014 Ook dit jaar mogen we weer genieten van een mooie landelijke route door o.a. de Maasvallei langs de vele landgoederen, herenbehuizingen kastelen en ruïnes die Oost-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg rijk zijn. De route meet zo n 130km en wordt op 30 maart gereden.. Kees en Jasper doen hun naam dit jaar extra eer aan en pakken Flink uit! Alle deelnemers worden ontvangen met koffie of thee en een lekker stuk Limburgse Vlaai! De ontvangst is bij het Golfhuisje aan de Rijksweg in Plasmolen rond 10:00. Na afloop is er een lekkere kop soep met brood om even op verhaal te komen. Al met al belooft het een prachtige dag te worden. Om 16:00 is er dan het spannendste moment van de dag; de prijsuitreiking! Van 20 equipes weten we dat ze aan de start zullen verschijnen, maar ook hier geldt: hoe meer Burtons, hoe meer vreugd!! Aanmelden kan nog!! Mocht je voor of na de rit in de buurt willen overnachten neem dan contact op met Kees Flink, hij heeft in de regio nog wel wat adresjes van bv B&B s De kosten bedragen zelfs met dit rijke programma slechts 10, per auto en aanmelden doe je zoals gebruikelijk via de site. Tot dan!!

5 Kleine compilatie van een eerdere editie 21 APRIL VIP-DAG BCC De BCC heeft het initiatief genomen om voor potentiële Burtonkopers een echte VIP-dag te organiseren. Burtonrijders weten uit ervaring hoe leuk en soms zelf spannend het is om de eerste vroege schreden binnen het Burton imperium te zetten. Wikkend en wegend over de vraag of je het financieel thuis over de drempel krijgt, of je wel over de nodige technische kennis beschikt, over hoe dat werkt met zo n donor bij de RDW, over thuis in de garage of ergens onder een afdak.. Allemaal zaken en keuzes waar aspirant Burtonrijders voor komen te staan. Deze zaken wil de BCC verduidelijken op 21 April aan iedereen die met het mogelijke voornemen rondloopt een Burton te willen bouwen. BCC vraagt ons als vereniging met een aantal mensen aanwezig te zijn allerhande vragen te beantwoorden en ons enthousiasme te delen. Uiteraard maken we het nog leuker door zo veel mogelijk proefritten te laten (mee)rijden in onze eigen Burtons! Lijkt je het leuk hier een bijdrage aan te leveren stuur dan een mail naar info@burtonownersclub.nl. Wij gaan dan in overleg met BCC bekijken hoeveel aanmeldingen wenselijk is en nemen vervolgens contact met je op. Natuurlijk is een aspirant Burton bouwer ook een aspirant BOC-clublid!!

6 - 5 - ONS EERSTE LUSTRUM! ~ VAN HET BESTUUR Onze vereniging voltooid in 2015 zijn vijfde levensjaar. Zoals gememoreerd in de impressie van de ALV hebben we alle reden om dat op enige manier te vieren. Budgettair gezien kunnen we een leuke fles Champagne stuk slaan. Het banksaldo van de vereniging deed ons besluiten tot het bijeenroepen van buitengewone bestuursvergadering. Eurotekens deden gedachten opborrelen om met het voltallige bestuur op managementweek inclusief leiderschapstraining naar de Seychellen te gaan. Een betere basis voor een gedegen toekomst van onze vereniging is niet denkbaar toch? Maar helaas, onze agenda s kregen we niet sluitend. Jammer! Tot dat later op de avond tijdens een van onze vele brainstormsessies een niet nader te noemen bestuurslid opperde om iets voor àlle leden te organiseren. Apathisch keek de rest van het bestuur hem aan.. Oké, dat gaat wel ver! Edoch, daarop voortbordurend namen naarmate de uren verstreken de ideeën steeds wildere vormen aan. Ledenparticipatie! Zonder gekheid mensen, we willen als bestuur graag een prachtig 2015 met een lustrumfeest/rit/rally/weekend ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan! U zegt het maar. Help ons met het organiseren, overlaadt ons met goede ideeën of losse flodders, het maakt niet uit maar laten we er met elkaar een onvergetelijke happening en jubileumjaar van maken. Steun ons met vrijblijvend met jullie ideeën of meld je aan om mee te helpen organiseren! U helpt? info@burtonownersclub.nl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 HKVHKD 2014 Weliswaar is de HKVHKD niet direct een BOC-activiteit, het kan natuurlijk niet zo zijn dat we met de nieuwsbrief voorbijgaan aan dit jaarlijks evenement. 8 en 9 maart reden er zo n dikke 30 Burtons kris kras door het Sauerland. Met als uitvalsbasis hotel Schmidt-Mühle in Bad Fredeburg. Gastheer Peter en familie deden hun best in de keuken, de koelkast en een mayonaise-emmertje deden de rest. Tal van bekende plekken als de Diemelsee, Winterberg, Schmallenberg enz. waren opgenomen in de (grotendeels zelf te bepalen) route. Een met wisselend succes uitgevoerde behendigheidsproef (ringsteken voor èn achteruit rijdend) bepaalde de opening van de tweedaagse strijd om routefoto s, Jezusbeelden en flitspalen. Daar waar de HKVHKD bijna een beruchte klank heeft aangaande de extreme weersgesteldheid werden we deze editie verrast door temperaturen die op een mooie zomerdag niet zouden misstaan. Wanneer je op 9 maart een digitale thermometer voorbij rijdt die 23 C aangeeft wordt het tijd om de tere voorgevel te beschermen met minimaal factor 50! Zondagavond werd de rit uiteraard afgesloten met de prijsuitreiking*, voorafgegaan door een stamppotbuffet bij de BCC in Zutphen, een mooie en smakelijke afsluiting. Dank aan de organisatie die zich vast al weer gebogen heeft over de editie 15! Zie de BCC facebookpagina voor de uitslag! M Gastwirt Peter verloot 20L onvervalste Duitse Spritt! Stamppot Zuurkool, Boerenkool of Hutspot? Eet smakelijk!

8 WEEKEND DRENTHE 6 EN 7 SEPTEMBER Dit jaar gaat het dan echt gebeuren! Een weekend op tour door Drenthe met de Burton. In de komende nieuwsbrieven zullen we steeds een stukje van de sluier oplichten. Dit eerste stukje moet natuurlijk wel zodanig zijn dat jullie getriggerd worden om je aan te melden! Het voornemen is om te overnachten op een heuse TT-camping. Na aankomst op zaterdagochtend zal er een middagrit op het programma staan. Na de finish, tijdens het avondeten volgt de eerste tussenstand. Tussenstand? Ja, tussenstand. Alle activiteiten van het weekend kunnen punten opleveren en op zondag na de laatste rit wordt de winnaar bekend gemaakt. Zaterdag na het diner eten een avondrit. Niet geheel in het donker maar een beetje spooky Zondagochtend staan we op en na een sprong in de plaatselijke beek zijn weer fris voor het ontbijt op locatie. We beginnen aan de (alweer) derde rit van het weekend. In de loop van de middag sluiten we ergens op een gezellige manier de boel af onder bekendmaking van de winnaar(s) Gezien de overnachting en de horeca moeten we de bijdrage per equipe op 25,= stellen. Daar staat dan wel een prachtig actief weekend tegenover! Beetje vaag? Klopt, maar meld je aan en je krijgt vanzelf meer info!

9 WIST U DAT....Het aanmelden bij de BOC eenvoudig tot misverstanden kan leiden? Voor je het weet heb je een rekening geopend bij de Bank Of China, Canada, Cyprus of zelfs Ceylon,..Het aanmelden bij de BOC eenvoudig tot misverstanden kan leiden? Voor je het weet ben je lid van de Bergeijkse Ondernemers Club, neem je deel aan het Bewoners Overleg Roosendaal of heb je zitting in de Bachelors Opleidings Commissie van de TU in Delft. Het aanmelden bij de BOC eenvoudig tot misverstanden kan leiden? Voor je het weet ben je vrijwilliger bij de Bodegraafse Oudpapier Centrale of bij de Begraafplaats Onderhoud Culemborg! Oppassen dus! net als de BurtonOwnersclub ook de BurtonCarCompany een facebookpagina heeft met allerlei wetenswaardigheden en leuke foto s? De Duitse E10 benzine weliswaar goedkoop is maar voor vrijwel alle auto s van voor 1995 ongeschikt is? Dat WD40 ook geschikt is als koelmiddel voor metaalboren? Dat Baukje en Oege al druk doende zijn met de voorbereidingen van De Friese gemalenrit op 18 mei? TOT SLOT NOG WAT MOOIE PLAATJES.

10

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS 02 13 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS De Burton Owners Club presenteert hiermee de eerste nieuwsbrief van 2013. We vinden het belangrijk onze leden met regelmaat te informeren over allerhande zaken die de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS 10 12 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS De Burton Owners Club presenteert hiermee alweer de tweede nieuwsbrief nieuwe stijl. We willen met regelmaat allerhande zaken met jullie als leden delen. Technische

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015 BOC Jaarvergadering 2015 BCC Zutphen, 17 januari 2015 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag ALV 2014 jaarvergadering 4. Verslag secretaris 5. Verslag penningmeester 6. Kascommissie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016

BOC Jaarvergadering 2016. BCC Zutphen, 30 januari 2016 BOC Jaarvergadering 2016 BCC Zutphen, 30 januari 2016 Agenda 1. Ingekomen stukken en mededelingen 2. Verslag ALV 2015 (zie bijlage) 3. Terugblik op activiteiten jubileumjaar 2015 (secretaris) 4. Financieel

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS 12 12 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS De Burton Owners Club presenteert hiermee de derde en daarmee alweer de laatste nieuwsbrief nieuwe stijl van 2012. Met regelmaat informeren we onze leden over allerhande

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

1 van 13 18-11-2012 20:02

1 van 13 18-11-2012 20:02 1 van 13 18-11-2012 20:02 SLEUTELCAFE ANGEREN 9 MEI 2009 Geschreven door Arjan Verheul. Gisteren was het zover. Mijn eerste sleutelcafé. Ik was extra vroeg opgestaan omdat ik een druk CB500f programma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS 07 12 NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFNIEUWS De Burton Owners Club presenteert hiermee de eerste nieuwsbrief nieuwe stijl. We willen met regelmaat allerhande zaken met jullie als leden delen. Technische tips, handige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016

GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 GT Weekend zaterdag 9 april - zondag 10 april 2016 TWEE DAGEN RIJDEN DOOR HET LIMBURGS HEUVELLAND, DE ARDENNEN EN DE EIFFEL. GT Weekend Twee dagen rijden door het Limburgs Heuvelland, de Ardennen en de

Nadere informatie

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171

woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 20171 woensdag 6 september - zaterdag 9 september 2017 Vier dagen ultiem auto-avontuur rondom Goodwood Revival. GT Rally presenteert, in samenwerking met Louwman

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015

Zeepkistenrace 2015. Presentatie Kamervergadering januari 2015 Zeepkistenrace 2015 Presentatie Kamervergadering januari 2015 Wat gaan we doen vandaag? 1. Wie zijn wij en wie zijn jullie? 2. De Racedag (20 juni) 3. De Bouwdag (dagdeel op 20 of 22 mei) 4. De enthousiasmeerdag

Nadere informatie

Stichting Peugeot 205 Event

Stichting Peugeot 205 Event Nieuwsbrief van de Stichting Peugeot 205 Event als onderdeel van het zelfstandige Peugeot 205-309 Register April 2016 Beste 205 en 309 liefhebbers, Het is al weer een aantal weken geleden dat wij als bezoeker

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF uitnodiging Algemene Leden Vergadering

NIEUWSBRIEF uitnodiging Algemene Leden Vergadering 12 13 NIEUWSBRIEF De Burton Owners Club presenteert de vierde nieuwsbrief van 2013. Het geheel in decembersferen opgetekend, het (club)jaar 2013 ligt immers alweer bijna achter ons? De nadruk van deze

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

woensdag 14 juni - zondag 18 juni

woensdag 14 juni - zondag 18 juni woensdag 14 juni - zondag 18 juni 201716 woensdag 14 juni - zondag 18 juni 2017 Vijf dagen ultiem auto-avontuur rondom de 24 uur van Le Mans. GT Rally presenteert, in samenwerking met Lex Classics, Rally

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event?

Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Q1 Hoe beoordeelt u de informatieverstrekking voorafgaand aan uw event? Beantw oord: 53 Ov ergeslagen: 1 Duidelijk en v olledig Duidelijk maar onv olledig Onduidelijk en onv olledig Duidelijk en volledig

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ

ʻRally Classico Della Toscana 2012ʼ Lieve vrienden, Zoals de meesten van jullie weten sponsoren wij door onze AJDfoundation in Afrika en Azie inmiddels al meer dan 70 kinderen. Wij betalen de opleiding van deze jongeren omdat wij denken

Nadere informatie

RittenOndersteuningsBoek (ROB)

RittenOndersteuningsBoek (ROB) RittenOndersteuningsBoek (ROB) Vooraf: 1. Karakter van de rit 2. Bijpassende route 3. Start-, rust-, en eindpunt 4. De route 5. Kennisgeving 6. Drukwerk 7. Prijzen 8. Bereikbaarheid 9. Vóórrijden De dag

Nadere informatie

NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE.

NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE. NEDERLANDSE JAVAKRIELENFOKKERS OP BEZOEK AAN DE DISTRICTSHOW DE STER MEEUWEN IN BELGIE. Tekst en foto s: Adri (comb. Goorden-Hermsen) Donderdagavond 8 december vertrokken we vanuit Nederland naar de districtshow

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Augustus 2017

Nieuwsbrief. Augustus 2017 Laatste corsonieuws vanuit Stichting Bloemencorso Zundert aan alle vrijwilligers van het corso. corsozundert.nl info@corsozundert.nl Nieuwsbrief Augustus 2017 Tijd voor een update vanuit de stichting,

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011

Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Pumadrivers nieuwsbrief 3/2011 Van de voorzitter Ik heb in de eerste nieuwsbrief van dit jaar gezegd dat er nieuws moet zijn voor een nieuwe nieuwsbrief En nieuws hebben we zeker weer. Nieuwe bestuursleden

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November

Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken Nieuwsbrief van de maand November Parkinson Café Delft en omstreken website: Sophia Revalidatie (sportkantine), www.parkinsoncafedelfteo.nl Reinier de Graafweg 1, email:

Nadere informatie

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten.

OCV trucks. Over de zomerrit dan ook een verslag om deze in het kort nog even opnieuw te beleven of na te genieten. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, juli 2015 Verslag van de zomerrit op 27 juni 2015. Na de lente de zomer, maar vanwege het weer leek de zomer nog steeds ver weg. Maar het komt toch allemaal

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

GT Weekend GT WEEKEND. TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND

GT Weekend GT WEEKEND. TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND GT Weekend zaterdag 15 oktober - zondag 16 oktober 2016 TWEE DAGEN RIJDEN VANUIT KASTEEL ENGELENBURG MET EEN PRACHTIGE ROUTE OVER DE VELUWE, ACHTERHOEK EN DUITSLAND GT Weekend Twee dagen rijden over de

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling.

Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Leerzaam, leuk, nieuwe contacten opgedaan, nieuwe ideeën. Het open Space concept is geweldig. Met een rugzakje vol info ga ik naar huis, veel gesprekken, leuke manier van middagvulling. Ontspannen maar

Nadere informatie

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia

Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia Xarc Agroturisme Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Xarc Agroturisme - (Spanje Ibiza Santa Eularia) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Beste Trophy rijders,

Beste Trophy rijders, Beste Trophy rijders, Hierbij het laatste nieuws over de BCT 2018 met als hoofdsponsor GRIP. Vorig jaar waren zij onze hoofdsponsor en we zijn erg blij dat we ze dit jaar de weer als hoofdsponsor mogen

Nadere informatie

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van dit ClubNieuws. Heeft u feedback en/of ideeën m.b.t. nieuwsitems? Mail dan naar: info@vouershof. ClubNieuws November 2013 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u ook zo moe nu de dagen korter worden? Heeft u ook minder zin om aan de dag te beginnen? Misschien heeft u wel last

Nadere informatie

SWV (Zwitserse Grasparkieten Club) Clubshow 2011

SWV (Zwitserse Grasparkieten Club) Clubshow 2011 SWV (Zwitserse Grasparkieten Club) Clubshow 2011 Op 5 en 6 november werd de 53 e nationale clubshow van de SWV in Oberwangen (Zwitserland) gehouden. Dit jaar waren Jan van Meeteren en Han Schrijver, beiden

Nadere informatie

Kunt u in het kort beschrijven waar uw bedrijf voor staat? Wat verkoopt u? Waarom verkoopt u deze producten/ dienstverleningen? escape DTP is Irma Weima, een éénmansbedrijf en regelt/verzorgt/maakt alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS Appeltje van Oranje is een initiatief van het WELKOM BIJ BUURTMARKT BREEDEWEG Op een markt is altijd van alles te doen. Daarom is het dé plek waar mensen uit

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014

KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 KKF 2015 Bokkendonk: Nieuwsbrief 2 november 2014 De eerste bijeenkomst met de deelnemende dorpen ligt alweer een paar weken achter ons. Ook het 11/11 feest is achter de rug en de datum voor het Keinderkupkesfestival

Nadere informatie

Houten Auto Race 2013 Tekenfilm editie

Houten Auto Race 2013 Tekenfilm editie Houten Auto Race 2013 Tekenfilm editie Nog een paar weken en dan is het zover: De Houten Auto Race van de Hendrik Hudson Groep zal plaatsvinden. Op zaterdag 16 maart zullen de races om 10.00 uur starten.

Nadere informatie

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, juni 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles te

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18-12-2014

Nieuwsbrief 18-12-2014 Basisschool de Regenboog 18-12-2014 Nr 3 Belangrijke data Al weer bijna kerstfeest en een nieuw jaar. Een tijd om terug te kijken en te denken aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor onze school zien

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie 2-4-2014 Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief In deze 1 e editie Wie heeft de RCauto gewonnen?. Agenda rijdagen Rabobank actie 1 e rijdag Spannend of spanning? Afzonderlijke hoogtepunten: Verhaal uit eerste

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 05 februari 2018 Activiteiten die geweest zijn Op zondag 21 januari hadden we nieuwjaarsbrunch samen de club op rust gestelden. Deze vond doorgang bij

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Een spreekbeurt houden

Een spreekbeurt houden Een spreekbeurt houden Kies je onderwerp Je kiest natuurlijk een onderwerp waar je veel belangstelling voor hebt. Misschien weet je er al veel van, of je wilt dat nu juist gaan onderzoeken! Ga vervolgens

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen Samenwerken maakt het verschil December 2017 In dit nummer t Hoornnieuws Activiteiten Wat is er gebeurd en staat er te gebeuren Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen.

Inhoud. 4 Zeelandweekend 2014. 5 Advertentie Beldert. 5 Samenvatting paasduik 2014. 6 Clubavonden. 6 Duikcentrum Nijmegen. Inhoud Pagina 3 Voorwoord 4 Zeelandweekend 2014 5 Advertentie Beldert 5 Samenvatting paasduik 2014 6 Clubavonden 6 Duikcentrum Nijmegen 8 Agenda 9 kantduikmanagement 10 Colofon 11 Advertentie DCN 2 Voorwoord

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Evonik Antwerpen Motor Vrienden

Evonik Antwerpen Motor Vrienden Van harte welkom op onze algemene ledenvergadering 01 april 2019 Het bestuur van EAMV was op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Dit jaar zullen er 3 bestuursleden hun vaandel door willen geven aan anderen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie,

VOORWOORD. colofon. Beste deelnemer, sponsor, relatie, 7 SEPTEMBER 2013 7 SEPTEMBER 2013 VOORWOORD colofon Beste deelnemer, sponsor, relatie, Voor u ligt het fotoboek van de Tour de Mestreech 2013. Wij zijn bijzonder trots u dit te mogen presenteren, niet

Nadere informatie