Zomervakantie week 1 Dinos en Oertijd - Walrussen, Froggies en Baluga's

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomervakantie week 1 Dinos en Oertijd - Walrussen, Froggies en Baluga's"

Transcriptie

1

2 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 1 Dinos en Oertijd - Walrussen, Froggies en Baluga's 22 t/m 26 juli Hallo allemaal, Deze zomervakantie maken we een reis door de tijd, waarbij er wellicht gevlogt wordt om jullie op de hoogte te houden. We starten in een tijdsperiode van vele jaren geleden. De tijd die veel kinderen wel kennen van films als Ice Age. Ook heeft iedereen wel gehoord over dinosaurussen. Wow, wat blijven dat toch fantastische beesten! We gaan de sfeer van lang geleden proeven door creatief en actief aan de slag te gaan in prehistorische sfeer. Kijk snel op het programma wat we allemaal gaan maken en ontdekken! En neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleren en eventueel eigen zonnebrand mee. Kickergroetjes, Team BSO ONP Maandag 22 juli Dino stratego Wij zijn de laatste twee overlevende dino-stammen op de planeet. We hebben beiden nog één dino-ei die we heel hard zullen moeten beschermen. Lukt het jouw dino-stam om deze strijd te winnen? Oerstenen maken Heb jij ze al eens gevonden: prehistorische afbeeldingen op steen? Dat zou wel eens vreselijk veel waard kunnen zijn, zo'n vondst uit de prehistorie. Het is niet heel waarschijnlijk dat wij ze gaan vinden. Zelf maken dan maar! Dinsdag 23 juli Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt. Bouw je eigen tijdmachine Ben jij ook zo benieuwd hoe het er aan toe ging in de Middeleeuwen of hoe holbewoners leefden? Bouw je eigen tijdmachine en word een echte tijdreiziger!

3 22 t/m 26 juli Dinsdag 23 juli Tijdreizigersspel Echte tijdreizigers maken een reis door het verleden en de toekomst. Zij ontdekken wat er allemaal is gebeurd. Ieder tijdperk vereiste weer andere vaardigheden. Wie beheerst dat nog als beste? Test jezelf en elkaar. Reis jij mee? Woensdag 24 juli Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 25 juli Exotus Serpenti op bezoek Exotus Serpenti komt vandaag langs met haar reptielen voor een reptielenpresentatie. Met deze presentatie krijgen de kinderen de mogelijkheid om meer over reptielen te weten te komen en krijgen ze de kans om een slang of hagedis te aaien. Cro-Magnon De cro-magnonmens is de naam voor de prehistorische mens. Hoe praatte een holbewoner eigenlijk? In dit spel ontdek je hoe oermensen met elkaar communiceerden met gebaren, oertaal, boetseren en tekeningen. Grottekeningen Een rotstekening is een getekende afbeelding op rotsen. Bij een grotschildering is een schildering aangebracht op de wanden en plafonds van grotten. De benamingen worden in het bijzonder gebruikt voor afbeeldingen die zijn gemaakt in de prehistorie. Vandaag maken wij onze eigen grottekeningen. Vrijdag 26 juli Levend Oertijdmemory Wie ben jij in het memoriespel? Een mammoet, grottekening of misschien wel een hunebed? En weet jij je kameraad te vinden? Koekjes als dinoklauwen Koekjes die er uit zien als de groene klauwen van een dino. Ze zien er niet alleen cool uit; Jammie, ze zijn ook echt super lekker.

4 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 2 De Grieken, Romeinen en Egyptenaren - Walrussen, Froggies en Baluga's 29 juli t/m 02 Hallo allemaal, In deze week vervolgen we onze tijdreis en leren over de Grieken, Romeinen en Egyptenaren. Er is in ons dagelijks leven nog zo veel terug te vinden uit deze tijdsperiodes. Jij weet vast ook al heel veel meer dan je misschien zou denken. Want de Olympische Spelen hebben wij bijvoorbeeld aan de Grieken te danken. En misschien heb je de leuke film van Dummie de Mummie ook gezien? Mummies stammen uit de tijd van de Egyptenaren. Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons programma? Mooi zo! Want we hebben zo veel leuks verzonnen, je moet er echt bij zijn! Neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleren en eventueel eigen zonnebrand mee. Kickergroetjes team BSO ONP Maandag 29 juli Egyptische mummie maskers Het kost even wat kleur-, knip en plakwerk maar als resultaat heb je wel een echt Egyptisch mummie masker. Als we nou nog een stapje extra doen met wat wc-papier en een shirt over ons hoofd...wow, echt zeker weten dat je er dan uit zal zien als een echte Toetankhamon. Asterix en Obelixspel Asterix en Obelix zijn op zoek naar de Gouden Sikkel. Help jij ze mee deze te vinden? Dinsdag 30 juli Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt.

5 29 juli t/m 02 Dinsdag 30 juli Olympische Spelen Jij bent geselecteerd voor de Olympische Spelen! De locatie van de spelen zijn de grasvelden van BSO LTC Keenenburg. Teambal, levend sjoelen en touwtrekken en meer spelen staan op het programma. Klaar voor de start... Trek sportkleding en sportschoenen aan voor deze Olympische Spelen en komt sportief op de fiets. Heb je geen fiets, dan sluit je aan bij het programma op de locatie zelf. Strijkkraalfiguren Asterix en Obelix Ja, het is een monnikenwerk zoals ze wel eens zeggen: mooie patronen maken met strijkkralen. Wel een heel leuk en precies werkje als je er het geduld voor hebt. Maak je Asterix of Obelix of gewoon allebei? Woensdag 31 juli Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 01 Griekse vaas De Grieken versierden hun vazen met prachtige tekeningen. Weet jij hoe deze Griekse vazen eruit zagen? Creëer je eigen Griekse vaas! Pita Pizza Lekker als maaltijd, snack of als hapje op een feestje. Kies je een topping kip, salami, champignons en paprika? Of pas je het aan naar je eigen smaak? Je kunt er alle kanten mee op. Vrijdag 02 Olympische medailles maken Ga jij ook voor een gouden plak? De eerste plaats bij de Olympische Spelen wordt beloond met een prachtige gouden medaille. Wij maken vandaag ook zelf medailles. Speeltuinentocht Welke speeltuinen kennen wij allemaal in Den Hoorn? Vandaag gaan we met ons speciale Kickertje speeltuinenhandboek op zoek naar leuke speeltuinen in de buurt. Hier spelen en picknicken wij met zijn allen. Denk jij nog een speeltuin te kennen die wij nog niet hebben weten te vinden?

6 29 juli t/m 02 Vrijdag 02 Romeinse tempel In Rome zijn nog prachtige tempels te vinden die herinneren aan het Romeinse Rijk. Hoe ziet jouw Romeinse tempel eruit? Vandaag maken we er zelf een.

7 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 3 Middeleeuwen, de tijd van ridders en jonkvrouwen- Walrussen, Froggies en Baluga's 05 t/m 09 Hallo allemaal, Als je denkt aan de Middeleeuwen dan denk je vast ook wel aan ridders, kastelen en jonkvrouwen? Er vonden nogal wat gevechten plaats. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat we dit gaan naspelen maar een beetje sportief strijden met elkaar is natuurlijk wel erg leuk. We gaan daarom diverse uitdagingen aan deze week. Lekker eten en creatief aan de slag gaan met divers materiaal staat ook weer op het programma. We gebruiken veel restmateriaal en maken er nieuwe dingen van. Wil jij je een beetje onderdompelen in middeleeuwse sferen? Doe mee met onze activiteiten van deze week. Neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleren en eventueel eigen zonnebrand mee. Kickergroetjes team BSO ONP Maandag 05 Pijl en boog De ridders gaan op jacht. Maak eerst je eigen pijl en boog om goed voorbereid op jacht te gaan. Wat zullen wij allemaal op jacht tegenkomen? Katapult Als je het vijandelijk kasteel had omsingeld, kon je het op twee manieren innemen: je kon wachten tot de stad was uitgehongerd en zich over moest geven, of je ging in de aanval door de muren heen. Met katapulten werden stenen afgeschoten. Wij doen een spel met de katapult. Dinsdag 06 Ridderkasteel Met lege dozen en wc-rollen en ander materiaal maken we een ontwerp voor een kasteel. Torens, kamers, slotgracht. Bouw en ontwerp je mee? Schattenjacht in Ridderswoud Ken jij het spel zeeslag? Vandaag spelen wij de levende variant in riddervorm. Weet jij alle schatten te vinden?

8 05 t/m 09 Dinsdag 06 Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt. Woensdag 07 Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 08 Toverdrank Brouw je eigen toverdrank en pimp je eigen fles. Wat voor krachten heeft jouw toverdrank? Voor de 10 oudste kinderen Hoog en Droog - 2SUR5 Op naar 2SUR5! Het hoogteparcours in onze unieke survivalkas is de basis van deze geweldige middag. Met een helm op en een gordel aan, waag je je aan verschillende uitdagende oversteken in de lucht. Kruip door de tunnel en check of je het boogschieten onder de knie krijgt. Voor deze middag zijn de 10 oudste kinderen persoonlijk uitgenodigd. Neem vandaag kleding mee die vies mag worden, een handdoek en kom op de fiets. Koninklijke High Tea Niet zomaar een high tea. Tijdens deze high tea proeven we verschillende smaken thee en bereiden we kleine gerechtjes voor om tijdens de high tea te nuttigen. Springkasteel Speciaal voor alle ridders, jonkvrouwen en andere enthousiastelingen die dol zijn op springen is er vandaag bij de BSO een heus springkasteel. Een ridderduel zal ook niet ontbreken. Vrijdag 09 Ridderhelm Geen ridder zonder helm. Je bent pas klaar voor de strijd als je een goede ridderhelm hebt. Vandaag maken wij stoere ridderhelmen voor echte ridders.

9 05 t/m 09 Vrijdag 09 Sint Joris en de draak Een bekend verhaal uit de Middeleeuwen is Sint Joris en de draak. Kruip jij in de huid van Sint Joris en weet jij de draak te verslaan? Ridderlijke broden Op een vuurtje bakken wij vandaag ridderlijke broden. Zo kunnen wij als koene ridders daarna er volop tegenaan!

10 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 4 Ontdekkingsreizigers en uitvinders Walrussen, Froggies en Baluga's 12 t/m 16 Hallo allemaal, Stap aan boord van de schepen van wereldberoemde ontdekkingsreizigers en bevaar de grote zeeën. Of kruip in de huid van de wetenschappers die steeds meer ontdekkingen deden. In de tijd van de VOC leerde Nederland ook andere smaken kennen uit andere werelddelen. Onder andere chocolade was helemaal nieuw voor Europa. Je zou deze week wel een beetje kunnen zien als een ontdekkingsreis. Neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleren en eventueel eigen zonnebrand mee, om volledig het avontuur voelen! Kickergroetjes team BSO ONP Maandag 12 Bijzondere boot Het leuke aan bouwen met ijslollystokjes is dat je heel goed zelf kunt bepalen hoe moeilijk je bouwwerk wordt. Je kunt het best een heel technisch werkje maken. Erg leuk om een ontwerp te maken dat jij mooi vindt! Kan jouw boot drijven? Levend Risk Levend Risk is een teamspel voor echte veroveraars! Vier legers dagen elkaar uit met allerlei spellen om zo elkaars land te veroveren. Welk team zal er winnen? Dinsdag 13 Everybody dance now! Leer de choreografie van de dans die wij bedacht hebben en bedenk er zelf nog een deel bij. Zo komen we samen tot een complete dans. Dans mee! Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt.

11 12 t/m 16 Dinsdag 13 VOC Cocktail De Mexicaanse heerser Montezuma introduceerde vanille bij de Spaanse ontdekkingsreiziger Cortez, die het meebracht naar Europa in de zestiende eeuw. Voor ons drankje van vandaag gebruiken we wat vanilleyoghurt. Een heerlijke cocktail voor op een warme dag. Vul je schatkist Neem van huis een leeg eierdoosje mee als je die hebt. Dit wordt jouw schatkist die je nodig hebt voor het volbrengen van een zoekopdracht. Nieuwsgierig geworden? Doe mee! Woensdag 14 Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 15 Douanespel Ben jij behendig, snel of kan je sluipen als een stille spoin? Probeer maar eens met je smokkelwaar langs de douane te komen! Wat is jouw tactiek? Knikkerbaan bouwen Jij bent een echte uitvinder. Bekijk eens hoe ver de knikker kan rollen over de knikkerbaan die jij hebt gebouwd. Vrijdag 16 Waterbommen Op zee is het altijd oppassen geblazen dat je niet aangevallen wordt. Maar vandaag aan land is er ook gevaar. We vuren waterbommen af! Laat de waterbom niet ontploffen en verdien zo veel punten! Maisdoolhof Tijdens onze zoektocht door het maisdoolhof komen wij allemaal vragen tegen. Als een echte ontdekkingsreiziger kun je hierin je eigen pad volgen om zo de meeste vragen te vinden en wellicht is er iets te winnen. Kom vandaag op de fiets! Als je niet op de fiets bent dan blijf je op de locatie en doe je mee aan de activiteiten op de locatie zelf.

12 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 5 Grootmoederstijd tot nu - Walrussen, Froggies en Baluga's 19 t/m 23 Hallo allemaal, Jouw opa en oma leefden vroeger anders dan nu. We hebben deze week leuke activiteiten die doen terugdenken aan de tijd dat jouw opa en oma klein waren. Maar langzaam gaan we ook naar de tijd van nu. In de jaren '80 werden veel van jullie ouders geboren. Trends uit die tijd komen terug in ons programma. En dan de tijd van nu met computers, tablets en smartphones. Hoor je ook wel eens van je ouders dat je gewoon lekker moet spelen en even niet moet zeuren om de playstation? Nou, met onze activiteiten van deze week heb je dat ook niet nodig hoor. De tijd van nu in een creatief jasje! Neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleren en eventueel eigen zonnebrand mee. Kickergroetjes team BSO ONP Maandag 19 Wie is het slimste? TV en film quiz Wij testen onze kennis op het gebied van films en televisie. Je kunt sterren verdienen. Het team met de meeste sterren verdient een plaats in de Wall of Fame! Vossenjacht In de feestweek van Schipluiden sluiten wij graag aan om met elkaar Vossenjacht te spelen. Lukt het om alle vossen te vinden? Kijk uit voor de tikkers! Trek sportkleding en sportschoenen aan en kom met de fiets. Mocht je deze niet bij je hebben dan sluit je aan bij het programma op de eigen locatie. Appeltaarten van Grootmoeder Laten we eerlijk zijn; iedereen is toch dol op appeltaart? Koffie met een punt warme appeltaart, met of zonder slagroom is onderdeel geworden van de Nederlandse cultuur en wordt bij bijna ieder restaurant geserveerd. Een Hollandse appeltaart is ook echt heel anders dan bijvoorbeeld de Franse. Bak je eigen appeltaartje.

13 19 t/m 23 Dinsdag 20 Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt. Knikkerzakken Op school is het knikkertijd...maak vandaag je eigen knikkerzak! Pimp je klomp Klompen zijn schoenen voor iedereen die vroeger op het platteland werkte. Wij pimpen een houten klomp! Woensdag 21 Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 22 Voetbal - Van Basten van toen was de Van Persie van nu Laten we proberen het gevoel van 1988, toen Nederland voor het laatst Europees kampioen werd, na te spelen. En langs de kant schreeuwen we dan net als Theo Reitsma, verslaggever van toen "Van Basten. Goed... OH, WAT EEN GOAL! WAT EEN GOAL! WAT EEN SCHITTEREND DOELPUNT ZEG! Ja, niet te geloven zoals ie die bal uit de lucht oppakt daar. Niet te geloven. Wat een weer-ga-loos doelpunt! Tsjonge, jonge, wat een doelpunt zeg." Bruisende Ballen Een proefje waarbij je zelf bruisende ballen maakt! Leuk om te doen! Vrijdag 23 Wentelteefjes Een wentelteefje is een lekker zoet broodgerecht. In vroegere tijden gooide je geen voedsel weg, daarom was het de gewoonte om oud brood weer eetbaar te maken door middel van dit recept. Tegenwoordig wordt het niet vaak meer om deze reden gemaakt, maar omdat het gewoon super lekker is! Retro onderzetters van strijkkralen Fleurige onderzetters voor thuis. Om je glas drinken op te zetten, zodat er geen kringen op de tafel komen.

14 Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 6 Op naar de toekomst -Walrussen, Froggies en Baluga's 26 t/m 30 Hallo allemaal, Sterren en planeten, weet jij er al veel van? Er wordt nog volop onderzoek gedaan naar de ruimte. Raketten, robots en buitenaardse wezens...het spreekt allemaal heel erg tot de verbeelding en misschien heb jij ook wel op het nieuws alles gevolgd wat te maken heeft met satellieten, astronauten en meer! Wat zal de toekomst ons brengen? Heb je zin om mee te gaan op ontdekking? Lanceer jezelf met ons mee naar een nieuw tijdperk. Neem met mooi weer je zwemkleding, handdoek, droge kleding en eventueel eigen zonnebrand mee. Kickergroetjes team BSO ONP Maandag 26 Rescue time! Buitenaardse wezens, of te wel aliens, hebben de commandant van de astronautenmissie ontvoerd en gevangen genomen in hun spiderweb. De commandant moet bevrijd worden door de andere missieleden, de astronauten. Rescue Time! Volle Maan Ben jij de astronaut in dit spel? Tel dan tot 29; het aantal dagen van de maancyclus. Wie bereikt als eerste de maan? Dinsdag 27 Minute to win it - Star Wars editie Je krijgt 1 minuut per opdracht. Wie van jullie is een ware Jedi en volbrengt de opdrachten binnen 60 seconden? Blikken Robots Neem een leeg blikje mee naar de BSO. Meer dan een is ook prima. We kunnen ook heel goed plastic doppen, schroeven en pluggen gebruiken, want we gaan heel originele coole robots maken! Kindertuinen Goudsbloem Ook in de zomervakantie vragen onze kindertuinen hun aandacht en onderhoud. In plaats van dinsdagmiddag gaan we in de grote vakantie op dinsdagochtend tussen 10 en 12 uur naar de tuintjes. Ga je ook een keer mee? Benieuwd of er nog iets te oogsten valt.

15 Powered by TCPDF ( 26 t/m 30 Woensdag 28 Het Lint Op woensdag is de opvang op het Lint. Kijk op de Kicker-website voor het vakantieprogramma. Kijk bij jouw eigen leeftijd. Op het Lint wordt gewerkt met een activiteitenprogramma van 6-8 jaar en van 8 jaar en ouder. Donderdag 29 MEGA Me! Hoe zie jij jezelf over 20 jaar? Hoe groot ben je dan? Welke kleren heb je dan aan? Wat voor beroep heb je en welke hobby's? Wij laten onze fantasie de vrije loop en maken een versie van onszelf in de toekomst. Waterpret In de laatste week springen wij graag de toekomst in waarbij wij eerst door het verleden moeten klimmen om te eindigen in een lekker dompelbad. Neem je zwemkleding, handdoek en droge kleren mee! Vrijdag 30 Raketfruitspies Een gezonde raket die niet naar de maan vliegt maar direct naar je mond. Missie Space Spanning en sensatie gegarandeerd met dit spel vol met planeten, ruimtevaart, sterren, aliens en alles wat maar met space te maken heeft! Ga op zoek naar de verschillende missies en zorg dat jij met je team zoveel mogelijk groene planeten scoort! Alle broodjes om een stok Zelfgemaakt deeg om een stok wikkelen en bakken maar. Lekker avontuurlijk om te doen!

Zomervakantie week 1 Dino's en Oertijd - Plonsjes en Orka's

Zomervakantie week 1 Dino's en Oertijd - Plonsjes en Orka's Kickertje BSO Oranje Nassauplein Zomervakantie week 1 Dino's en Oertijd - Plonsjes en Orka's Hallo allemaal, 22 t/m 26 juli Deze zomervakantie maken we een reis door de tijd. We starten in een tijdsperiode

Nadere informatie

Week 1 Dinos en Oertijd - Sprotjes en Polderkikkers

Week 1 Dinos en Oertijd - Sprotjes en Polderkikkers Kickertje LTC BSO Schipluiden Week 1 Dinos en Oertijd - Sprotjes en Polderkikkers Hallo allemaal, 22 t/m 26 juli Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We starten in een tijdsperiode van

Nadere informatie

Van Ice Age tot IPhone

Van Ice Age tot IPhone Van Ice Age tot IPhone We stappen in de tijdmachine en gaan op avontuur in het verleden en heden. We belanden in de ijstijd waar we mammoets zien en zien hoe de holbewoners leefden. Ook brengen we een

Nadere informatie

Week 1 Dinos en Oertijd

Week 1 Dinos en Oertijd Kickertje BSO Burgemeester van Gentsingel Week 1 Dinos en Oertijd 22 t/m 26 juli Hallo allemaal, Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We starten in een tijdsperiode van vele jaren geleden.

Nadere informatie

Zomervakantie 1 Dinos en Oertijd - Brulkikkers, Kermits, Kikkervisjes en Stekelbaarsjes

Zomervakantie 1 Dinos en Oertijd - Brulkikkers, Kermits, Kikkervisjes en Stekelbaarsjes Kickertje BSO Het Lint Zomervakantie 1 Dinos en Oertijd - Brulkikkers, Kermits, Kikkervisjes en Stekelbaarsjes 22 t/m 26 juli Hallo allemaal, Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We

Nadere informatie

Dokus Week 1 Dinos en Oertijd

Dokus Week 1 Dinos en Oertijd Dokus Week 1 Dinos en Oertijd 13 tot en met 17 juli Hallo allemaal, Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We starten in een tijdsperiode van vele jaren geleden. De tijd die veel kinderen

Nadere informatie

Week 1 Dinos en Oertijd - Barracuda's, Salamanders en Vissticks

Week 1 Dinos en Oertijd - Barracuda's, Salamanders en Vissticks Kickertje BSO Het Lint Week 1 Dinos en Oertijd - Barracuda's, Salamanders en Vissticks 22 t/m 26 juli Hallo allemaal, Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We starten in een tijdsperiode

Nadere informatie

Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's

Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's Kickertje BSO Oranje Nassauplein Natuur Avontuur Walrussen-Froggies en Baluga's Hallo allemaal, Ga je mee met ons op avontuur in de natuur?! Er is zoveel te ontdekken als je goed om je heen kijkt. Je valt

Nadere informatie

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Week 1: Dino s en Oertijd 13-07-2015 Dino baby s, Dino voeten en fruit pizza s We leren vandaag van alles over de dinosaurussen..hoe ziet een baby dino eruit en hoe

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst!

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Ellecom, Spankeren 6 3 Op naar de toekomst We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Posbank Maandag -8 Vandaag gaan we naar de Posbank.

Nadere informatie

van Ice Age tot Iphone

van Ice Age tot Iphone 08 juli 12 juli Week 28/ 1 Maandag 8 juli Geocaching Via GPS op zoek gaan naar een verborgen schat Geocaching is een populair spel waarbij je met een GPS op zoek gaat naar de schat bij jouw in de buurt.

Nadere informatie

Zomervakantie thema: TIJDMACHINE Week 1: Oma s tijd

Zomervakantie thema: TIJDMACHINE Week 1: Oma s tijd 24 juli Week 1: Oma s tijd 25 juli 26 juli 27 juli 28 juli Tentoonstelling van spullen uit oma s tijd. Misschien hebben jullie thuis nog iets van vroeger, of hebben opa en oma nog iets om te laten zien.

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Zomervakantie BSO XXL 2014

Zomervakantie BSO XXL 2014 1 Zomervakantie BSO XXL 2014 Week 1: 21, 22 en 24 juli Thema: Kraak de code! Welkom in het programmaboekje van BSO XXL, we nemen je mee op avontuur! Ben jij een echte Bliek( zo noemen ze Gorcummers namelijk

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT

BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT BSO WERELDPLEK 1 PRESENTEERT 2 Welkom Tijdreizigers! STAP MAAR IN ONZE TIJDMACHINE Deze zomer staat er een heel bijzonder apparaat op de Wereldplek: een echte tijdmachine! Met een tijdmachine kan je reizen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone'

activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone' Ellecom, Spankeren Deleukezomervakanti e i s weer i n aantocht! Deze zomer gaan we allerlei activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone' Zes weken lang staat er weer een leuk programma klaar

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+)

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) 16 tot en met 19 juli Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat weer voor de deur en ook deze vakantie gaan wij de uitdaging aan om er een leuke en gezellige

Nadere informatie

Ice Age naar iphone: Week 1 Dino's en Oertijd

Ice Age naar iphone: Week 1 Dino's en Oertijd 08 juli 12 juli Ice Age naar iphone: Week 1 Dino's en Oertijd Hallo allemaal, Deze zomervakantie gaan we een reis door de tijd maken. We starten in een tijdsperiode van vele jaren geleden. De tijd die

Nadere informatie

Activiteiten programma september

Activiteiten programma september Activiteiten programma september Maandag 02-09 Schelpendoosjes Heb je thuis nog een mooi doosje dat jij denkt te kunnen gebruiken? Neem het mee. Denk aan een houten camembert doosje, een tissuedoos of

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee!

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee! Waterzuiveringsinstallatie Hallo redders, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen

Nadere informatie

Thema van ice age tot iphone

Thema van ice age tot iphone Thema van ice age tot iphone Week 1 Oertijd t/m 26 juli Aftelklok We maken een heerlijke aftelklok die naar het nieuwe tijdperk toe loopt! Je kunt er ook een heel leuke filmpje mee maken. Daarna is het

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Maandag 11-7: Er gaat niks boven een heerlijk strand dagje. Vooral in de zomer en hoe leuk is het om je strandspullen mee te nemen in je zelf gemaakte tas van

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Tiel) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem OLYMPISCHE SPELEN Maandag 22 juli: Vandaag maken

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Geldershof Bereikbaarheid in de vakantie

zomervakantie Programma Magische wereld 8 juli t/m 16 augustus 2019 Buitenschoolse opvang Geldershof Bereikbaarheid in de vakantie Buitenschoolse opvang Geldershof 4-13 jaar Programma zomervakantie KION Zomertour: Magische wereld Bereikbaarheid in de vakantie c 06 10 15 55 81 B bsogeldershof@kion.nl 8 juli t/m 16 augustus Deze vakantie

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

36 jaar. naar de ruimte. Het bso-activiteiten programma ma voor de zomervakantie 2016

36 jaar. naar de ruimte. Het bso-activiteiten programma ma voor de zomervakantie 2016 36 jaar naar de ruimte Het bso-activiteiten programma ma voor de zomervakantie 2016 voorwoord Hey vakantie kids! Dit is het activiteitenprogramma van de zomervakantie 2016 voor de bso. Het thema deze zomer

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015

Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Zomervakantieprogramma Maraboe 2015 Let op! voor alle dagen geldt: Nederland heeft nogal wisselvallig weer, dit weer moet wel in overeenstemming komen met onze activiteiten. Daarom is dit programma altijd

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Thema: Er op uit Klauterwoud Klimmen, klauteren, verstoppen, varen met op een vlot of je eigen hut bouwen? Alles kan in het klauterwoud! We gaan verschillende spellen spelen

Nadere informatie

VakantieZotheid. Zomervakantie BSO Eigen&Wijzer Harderwijk

VakantieZotheid. Zomervakantie BSO Eigen&Wijzer Harderwijk VakantieZotheid Zomervakantie 2016 BSO Eigen&Wijzer Harderwijk WEEK 1: 11 15 JULI: INDIANENWEEK AAN DE HAND VAN HET INDIANENPAD LEVEN WE ALS INDIANEN Om te beginnen moeten we er natuurlijk uitzien als

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 4-5 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Superhelden en prinsessen

Superhelden en prinsessen 10 mei - 2 juni Hallo, Het thema voor de maand mei is Superhelden en prinsesen. Wie is jouw superheld? Spiderman, een toffe voetballer, Mega Mindy, die ene leuke rapper of wie weet vind jij toch echt jouw

Nadere informatie

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen

Zomermix VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Zomermix 2016 VakantieZotHeid BSO de Klaroen Eigen&Wijzer Maarssen Maandag 11 juli Dinsdag 12 juli [ Uitstapje ] naar speeltuin t Schilderskwartier - Vandaag gaan we naar Woensdag 13 juli [ Uitstapje ]

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli Thema : Happy in mijn hangmat van week 1 tot en met 6 Telefoonnummer :

Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli Thema : Happy in mijn hangmat van week 1 tot en met 6 Telefoonnummer : Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli van week 1 tot en met 6 Kunnen jullie ook zo heerlijk wegdromen over de vakantie? Zie jij jezelf ook liggen in de zon op je hangmat en al wegdromen naar Hawaii, de Cariben,

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

20 tot en met 26 april

20 tot en met 26 april 20 tot en met 26 april ZATERDAG 20 APRIL Mölke Crealab ZONDAG 21 APRIL 10:30 uur Plaats: Reggezaal Mölke Crealab is deze ochtend geopend van 10 tot 12 uur, en je kunt vandaag paaseieren komen schilderen!

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein Zomervakantie van 24 juli tot en met 1 september Week 1 thema: Tijdreizen

Activiteiten BSO Bommelstein Zomervakantie van 24 juli tot en met 1 september Week 1 thema: Tijdreizen Week 1 thema: Tijdreizen Maandag 24 juli We starten de vakantie met een uitje naar een natuurspeeleiland waar we prehistorisch kunnen spelen en spannende avonturen beleven. Dinsdag 25 juli We gaan dinopootjes

Nadere informatie

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord

Juli Activiteitenprogramma. Juli 2017 Brede school Noord / Zuid. Brede School Noord Plataan 23 a 6940 AA Didam Locatie: Bso Noord Juli 2017 Brede school Noord / Zuid Juli 2017 Plataan 23 a Locatie: Bso Noord Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Waterspeeltuin staat op het programma vandaag. Denk er aan: neem oude kleren mee en

Nadere informatie

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur

Zomervakantie 8+ Zomervakantie 8+ Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Maandag 9 juli BSO Bosrijk Aanwezig om: 9:30 uur ophalen vanaf: 16:30 uur Activiteit: Zwemmen in zwembad De Grote Koppel Vandaag gaan we zwemmen in het recreatie bad van De Grote Koppel, er is een king-size

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep paars

Als ik later groot ben word ik. Groep paars Als ik later groot ben word ik. Groep paars Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019

Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 Activiteiten carrousel Zomervakantie 2019 (Locatie Arnhem) Betuwse Streken KIDDOOS-Tiel KIDDOOS-Beach De Graaf & Gravin (BSO) Sport BSO-Lienden KIDDOOS-Arnhem THEMA TROPISCH Maandag 8 juli: Vandaag starten

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding

Nieuwsbrief November. Marriëtte. Sinterklaas. Tarief. Uitbreiding Kindercentrum ZieZoo Pijnacker Gantellaan 1 2642 JK Pijnacker, T 015 202 3033 Pijnacker@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief November In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden, toekomstige

Nadere informatie

Mini s bij de Romeinen

Mini s bij de Romeinen Na de zomervakantie neemt Kids Lodge uw kind mee terug in de tijd, we reizen we terug in de tijd naar de tijd van de Romeinen (van 7 september tot/m 16 oktober). Mini s bij de Romeinen Maandag: Kids natuur

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Droomeiland en Koraaleiland 6 t/m 13 jaar Maandag 9 juli BSO Koraaleiland We starten deze vakantie met een spellendag! Levend stratego, buskruit, levend kwartet en nog veel meer! Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee? Dinsdag 10 juli

Nadere informatie

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei Hallo allemaal, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen zitten vol met plastic,

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO

Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Vakantieprogramma Wonderland SportBSO Zomervakantie op de SportBSO! Deze zomervakantie gaan we weer van allerlei leuke activiteiten doen op de SportBSO. Zo gaan we sportieve clinics volgen, spelen in speeltuinen,

Nadere informatie

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer

Vakantieprogramma The movies. BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Vakantieprogramma 2015 The movies BSO s Dinteloord Zo in de Boomhut/Zo op de Groen van Prinsterer Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 20 juli 4 Dinsdag 21 juli 4 Woensdag 22 juli 4 Donderdag

Nadere informatie

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november Hallo allemaal, In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies...we maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

...het is vakantie! Koken is Kikkûh!

...het is vakantie! Koken is Kikkûh! ...het is vakantie! Koken is Kikkûh! Tijdens de zomervakantie gaan we volop genieten. We zijn gezond bezig, eten lekkere dingen en we gaan heel veel ontdekken. De Uitjes doen we onder voorbehoud van mooi

Nadere informatie

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer

33 jaar. De boeiende bso beroepen zomer 33 jaar De boeiende bso beroepen zomer Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2013 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2013 van de bso. Het

Nadere informatie

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is - Het thema HIP HOLLAND HIP is - Uw kind voor 09:30 uur aanwezig moet zijn op de vakantieopvang in verband met het programma. Tenzij

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie