activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone'

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone'"

Transcriptie

1 Ellecom, Spankeren Deleukezomervakanti e i s weer i n aantocht! Deze zomer gaan we allerlei activiteiten doen binnen het thema 'van Ice Age tot IPhone' Zes weken lang staat er weer een leuk programma klaar voor jullie, met ook nog 3 leuke uitjes in het vooruitzicht! Jij komt toch ook? juli Oertijd Toffe toiletrol dino's Maandag 8-7 Wist je dat je met toiletrolletjes héél veel leuke dingen kunt maken? Deze keer gaan we aan de slag met super coole dino's. Er is voor ieder van wils! Welke coole dino kies jij uit? De diplodocus dinosauriër, de triceratops dinosauriër, een staande dino, of misschien wel een stekelige papieren dino? Eetbare botten Dinsdag 9-7 Grappig; het lijken echte botten maar...ze smaken heerlijk! Wil jij je een echt oermens voelen? Maak ze maar met ons en eet ze op. Magische stenen Woensdag 10-7 Oproep voor alle koffiedrinkers: neem je koffiedik mee naar de BSO. We hebben dit nodig voor het maken van magische stenen. Spannend! Pitch & Putt Donderdag 1-7 Vandaag gaan we golfen! Wie kan er een hole in one slaan?? Dinosaurus stratego Vrijdag 12-7 Wij zijn de laatste 2 overlevende dino-stammen op de planeet. We hebben beiden nog één dino-ei dat we heel hard moeten beschermen. Lukt het jou om deze strijd te winnen?

2 Ellecom, Spankeren juli Grieken en Romeinen In de 2e week van de zomervakantie reizen we terug naar de tijd van de Grieken en de Romeinen. We hebben weer leuke activiteiten voor jullie bedacht! En er staat deze week ook nog een leuk uitje gepland op dinsdag, we gaan naar het Watermuseum! Schrijf je snel in! Modderig masker Maandag 15-7 Modder alleen om mee te spelen? Nee hoor! Modder is ook super goed voor je huid. We maken een moddermasker om heerlijk te kunnen ontspannen! Doe de benodigdheden bij elkaar en genieten maar! Watermuseum Dinsdag 16-7 Vandaag maken we een uitstapje naar het watermuseum. Ga je ook gezellig mee?? Denk er goed aan om goede schoenen aan te doen vandaag, waar je goed op kunt lopen. En als het heel mooi weer wordt, smeer je thuis alvast in! Eten en drinken hoef je uiteraard niet mee te nemen vandaag. Wij hebben er al super veel zin in! Hoor je "Kameel" of "Dromedaris"? Woensdag 17-7 We spelen een kringspel met een dorstige dromedaris, hij moet luisteren en raden wie het flesje water heen- en weer schudt, zonder te kijken! Wie heeft het water voor de dromedaris? In dit tikspel staan de kamelen en dromedarissen tegenover elkaar. Heeft de dromedaris het goed gehoord en de juiste persoon getikt? Dan mag degene met het flesje de dromedaris zijn. Was het verkeerd? Dan gaat de dromedaris weer verder slapen. Wie zal de winnaar van de woestijn zijn? Jummie mummie bananen Donderdag 18-7 Ooit bananenmummies gezien? Wij maken ze zelf! Het is niet alleen heel leuk om te maken, maar ze zijn ook nog eens heerlijk om op te eten! Maak jij ook je eigen smakelijke mummie vandaag? Egyptische photobooth Vrijdag 19-7 We gaan vandaag knutselen. We maken allemaal onze eigen photobooth, en als ze allemaal klaar zijn gaan we op de foto als farao! Met deze zelfgemaakte photobooth gaat je dat zeker lukken. Dat worden mooie plaatjes!

3 Ellecom, Spankeren juli Middeleeuwen, de tijd van ridders en jonkvrouwen Schild met familiewapen Maandag 22-7 Elke ridder heeft een eigen familiewapen. met eigen kleuren en vormen. Tijd om je eigen schild met jouw familiewapen te maken. Heb je nog geen familiewapen in de familie, geen probleem. Probeer zelf er een te verzinnen en maak het op een mooi schild. Is jouw achternaam bijvoorbeeld 'de Vos'? Dan zou je een vos kunnen tekenen. Je zou natuurlijk ook iets kunnen kiezen met de naam van jouw straat, je hobby, voorletter, naam van jouw opa enzovoort. Katapult van ijslollystokjes Dinsdag 23-7 Als je een kasteel belegerd had (dus als je het vijandelijk kasteel had omsingeld), kon je het op 2 manieren innemen: je kon wachten tot de stad was uitgehongerd en zich over moest geven, of je ging met geweld door de muren heen. Met katapulten werden stenen afgeschoten. Wij maken zelf een katapult van ijslollystokjes en doen er een spelletje mee. Kun jij de zachte bolletjes op de borden met de meeste aantal punten schieten? Lange draak van bierviltjes Woensdag 24-7 Draken bestaan niet? Nou deze wel! We gaan een spannende draak maken die kan bewegen. De draak bestaat volledig uit papier, maar ziet er super gaaf uit! Hij spuwt zelfs vuur en beweegt met zijn lenige lijf alle kanten op! Net echt... Darten met water Donderdag 25-7 Splash! Scoor punten door met water te spatten op een levensgroot dartbord op de grond! We gaan buiten spelen met water! Maak met krijt een soort super groot dartbord op de grond. Bepaal zelf de exacte vorm en de puntentelling. De kinderen moeten proberen om met natte sponzen op het hoogste puntenaantal te gooien. Wie heeft de meeste punten gegooid? Kasteelhappen Vrijdag 26-7 We mogen voor één keer toch spelen met ons eten. Want vandaag bouwen we een eetbaar kasteel. Welke gezonde ingrediënten kies jij? We gaan kasteelhappen! Kies zelf de ingrediënten die je wilt gebruiken. Bijvoorbeeld boterhammen als basis, aangevuld met andere gezonde ingrediënten. Of misschien kies je liever voor verschillende soorten groenten en fruit als basis?

4 Ellecom, Spankeren 4 29 juli 2 aug Ontdekkingsreizigers en uitvinders Piratenboot van eierkoek Maandag 29-7 Ahoy piraten! Land in zicht! Deze piratenboot vaart over grote zeeën en heeft al heel veel avonturen meegemaakt. En jij mag hem gewoon opeten! We maken namelijk een heerlijke en gezonde eierkoek-piratenboot. Bijna te zonde om op te eten, maar toch ook wel heel erg lekker.. Zeepketting maken Dinsdag 30-7 In de winkel zie je ze wel hangen: lekkerruikende decoratieve zeepkettingen. Er zelf eentje maken is helemaal niet moeilijk. En bovendien is het toch veel leuker om een zelfgemaakte zeepketting te hebben hangen? Wij gaan er mee aan de slag. Heb jij al bedacht welke kleuren, kralen en touwtjes je wilt gaan gebruiken? Het is helemaal aan jou hoe deze mooie ketting er uit komt te zien. Geheimschrift Woensdag 31-7 Tijdens deze leuke activiteit voeren we een wetenschappelijk experiment uit met citroensap! Want, hoe schrijf je met onzichtbare inkt toch een leesbare tekst? Wij gaan er achter komen tijdens dit waanzinnig leuke experiment. Je kunt nu alles opschrijven wat je maar wilt.. Het is jouw geheimschrift! Best grappig toch...? Waterweetjes Donderdag 1-8 Wij gaan aan de slag met verschillende weersomstandigheden. Er bestaan zo veel verschillende soorten weersomstandigheden, en wij kunnen deze verschillende natuurverschijnselen gewoon nabootsen! Zo gaan we tornado's, regen en wolken maken! Ben je ook zo benieuwd hoe we dat gaan doen? Doe dan maar gezellig mee en ontdek het maar! Schaduwspel Vrijdag 2-8 Een spel met schaduwen? Ja, dat kan! Spelen met schaduw is namelijk veel spannender dan zo n doodnormale poppenkast. Daarom maken we zelf van een oud laken een schaduwspel. Uit karton knippen we figuurtjes die je aan stokjes bevestigt. Gegarandeerd dat we hier heel veel lol mee gaan hebben! Je kunt hier je eigen verhaal mee naspelen en je fantasie de vrije loop laten.

5 Ellecom, Spankeren aug Grootmoederstijd tot nu Ouderwetse kijkdoos maken Dinsdag 6-8 Maak een mooie kijkdoos en breng verhalen tot leven. Dit is het type knutselwerk wat echt iedereen wel eens gedaan heeft in zijn leven. Jullie papa's en/of mama's hebben dit vast ook al wel eens gedaan. Het blijft ook zo verrassend! En je kunt er alle kanten mee op. Gebruik je eigen fantasie! Knip plak en kleur. Je kunt hier helemaal je eigen aanvulling aan geven. Welk thema, ontwerp of kleur kies jij voor jouw kijkdoos? Appeltaart met kruimeldeeg Maandag 5-8 Laten we eerlijk zijn; iedereen is toch dol op appeltaart? Koffie of thee met een punt appeltaart, met of zonder slagroom is onderdeel geworden van de Nederlandse cultuur en wordt bij bijna ieder restaurant geserveerd. Je kunt dit zowel warm als koud eten. Een Hollandse appeltaart is ook echt heel anders dan bijvoorbeeld de Franse. We maken er samen één. Wat zal het lekker gaan ruiken... Lipdub Woensdag 7-8 Eindelijk is het zo ver; we gaan onze eigen lipdub maken! Heb jij wel eens een lipdub gezien? Op YouTube staat het er vol mee. Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven en het zo uitgebreid doen als je wilt. Een leuke activiteit om samen uit te voeren! Ben jij ook zo benieuwd hoe die van jullie gaat worden? Wuppies Donderdag 8-8 Vroeger maakten we vele wuppies in allerlei kleuren. Het was echt een rage eind jaren 70 en begin jaren 80. Ken jij de kleine zachte knuffels? Soms zijn ze opeens, bijvoorbeeld tijdens een WK, weer enorm populair. Ze bestaan in een klein formaat, maar je hebt ook hele grote varianten! Nu kan jij zelf een wuppie maken. Weet je al welke kleur je gaat gebruiken? Alles kan, bij het maken van deze lieve en zachte knuffeltjes. Levend bingo Vrijdag 9-8 Wie kent het niet?! BINGO!! Wij spelen vandaag geen 'gewoon' bingospel, maar een levend bingospel. Tijdens dit spel verzamelen we alle voorwerpen en getallen. Als je alles compleet hebt win je, en roep je.. BINGO! Spannend, gezellig en grappig!

6 Ellecom, Spankeren aug Op naar de toekomst We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Posbank Maandag 12-8 Vandaag gaan we naar de Posbank. Lekker wandelen, picknicken en spelletjes doen. Toekomstdromen Dinsdag 13-8 Iedereen heeft ze: toekomstdromen. Sommigen zijn groot en anderen zijn klein. Een aantal van die dromen zullen zeker uitkomen en anderen zullen altijd dromen blijven. Wat voor dromen je ook hebt en of ze uitkomen of niet, bij dit levend memory spel komen er een heleboel voorbij. Welk duo kan het beste onthouden en maakt de meeste goede paren? Dobbel voor actie in de ruimte! Woensdag 14-8 Kun jij zweven als een astronaut? Of rollen als een meteoriet? We beelden verschillende situaties uit door middel van de acties die op de dobbelsteen staan. Knikkerverf planeten Donderdag 15-8 Van dichtbij hebben wij nog nooit een andere planeet kunnen zien. We kennen Mars en Jupiter bijvoorbeeld eigenlijk alleen van plaatjes. Vanuit de verte gezien lijken de planeten wel van een soort marmer. Met de knikkerverftechniek proberen wij dit na te maken. UFO eierkoek Vrijdag 16-8 Teken een alien zoals jij denkt dat 'ie er uit ziet. Maak een gleufje in een eierkoek en laat de UFO rechtstreeks je mond in vliegen. Mmmmmm, een lekker hapje!

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst!

We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Ellecom, Spankeren 6 3 Op naar de toekomst We zijn aangekomen in de laatste week van de zomervakantie, we gaan een stapje vooruit... op naar de toekomst! Posbank Maandag -8 Vandaag gaan we naar de Posbank.

Nadere informatie

van Ice Age tot Iphone

van Ice Age tot Iphone 08 juli 12 juli Week 28/ 1 Maandag 8 juli Geocaching Via GPS op zoek gaan naar een verborgen schat Geocaching is een populair spel waarbij je met een GPS op zoek gaat naar de schat bij jouw in de buurt.

Nadere informatie

Thema van ice age tot iphone

Thema van ice age tot iphone Thema van ice age tot iphone Week 1 Oertijd t/m 26 juli Aftelklok We maken een heerlijke aftelklok die naar het nieuwe tijdperk toe loopt! Je kunt er ook een heel leuke filmpje mee maken. Daarna is het

Nadere informatie

Activiteiten programma september

Activiteiten programma september Activiteiten programma september Maandag 02-09 Schelpendoosjes Heb je thuis nog een mooi doosje dat jij denkt te kunnen gebruiken? Neem het mee. Denk aan een houten camembert doosje, een tissuedoos of

Nadere informatie

Te land, ter zee en in de lucht!

Te land, ter zee en in de lucht! 19 augustus 30 augustus Te land, ter zee en in de lucht! Kom jij meedoen met de activiteiten rondom dit leuke thema?! 34 19 t/m 22 aug. Land, lucht, water Heb jij een goed reactievermogen? En kennis van

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Dansend het nieuwe schooljaar in!

Dansend het nieuwe schooljaar in! 02 september 06 september Dansend het nieuwe schooljaar in! Hallo music maestro's, One, two, three: let's play! Speel jij een muziekinstrument? Deze week op de BSO zijn we allemaal muzikanten. We maken

Nadere informatie

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+)

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) 16 tot en met 19 juli Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat weer voor de deur en ook deze vakantie gaan wij de uitdaging aan om er een leuke en gezellige

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Van Ice Age tot IPhone

Van Ice Age tot IPhone Van Ice Age tot IPhone We stappen in de tijdmachine en gaan op avontuur in het verleden en heden. We belanden in de ijstijd waar we mammoets zien en zien hoe de holbewoners leefden. Ook brengen we een

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei Hallo allemaal, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen zitten vol met plastic,

Nadere informatie

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee!

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee! Waterzuiveringsinstallatie Hallo redders, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 26 augustus 11:30 UUR TOT 11:45 UUR OSCAR DE EGEL SAMEN MET JIBO Oscar de egel

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 14 oktober Goedemorgen allemaal, komen jullie gezellig knutselen? Wat we gaan

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO!

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! ...het is vakantie! De thema s voor deze zomer zijn Exotisch, Water en Kermis. Benieuwd wat dat allemaal met elkaar te maken heeft? In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond die thema s tijdens

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli

Animatieprogramma Zomer 11 t/m 17 juli Zaterdag 11 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-19.45 Hutten bouwen Verzamelen voor de receptie! 20.00-21.30 Handboog schieten Zaterdag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder

Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Naschoolse activiteiten Jeugdcentrum Goese Polder Wanneer? Wat? Wie? Dinsdag 7 april 15.15 17.00 uur Woensdag 8 april 14.00 15.00 uur Woensdag 8 april 15.15 17.00 Maandag 13 april 15.15 17.00 uur Dinsdag

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine!

Zoals altijd hebben wij er veel zin in en wij verheugen ons erop jullie allemaal mee op reis te nemen in Pikobello s Tijdmachine! Rhenen, juli 2013 Aan: Ouders/Verzorgers van kinderen op Pikobello Betreft: Programma zomervakantie 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Niets zo leuk als een reisje door de tijd... wij doen dat deze zomer

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november

BSO De BV Griezelig Gezellig 22 oktober tot en met 03 november Hallo allemaal, In de tijd rondom Halloween is er altijd aandacht voor griezelige dingen. Waar denk jij dan aan? Heksen, spoken, vampiers, zombies...we maken het niet té eng hoor, want we houden het vooral

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

1 BSO Wonderland Mariastraat Juli augustus Zomer vakantie 2018: Tijdreizen. Lieve papa's en mama's,

1 BSO Wonderland Mariastraat Juli augustus Zomer vakantie 2018: Tijdreizen. Lieve papa's en mama's, 1 BSO Wonderland Mariastraat Juli augustus 2018 Lieve papa's en mama's, Zouden jullie standaard een extra setje kleding, badkleding, een handdoek en schoenen die nat mogen worden mee willen geven alsjeblieft?

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

Maandag 24 december. Een leuke knutsel voor onze kleinste vakantiegasten. Komen jullie gezellig kliederen? Locatie: Restaurant

Maandag 24 december. Een leuke knutsel voor onze kleinste vakantiegasten. Komen jullie gezellig kliederen? Locatie: Restaurant Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 24 december Een leuke knutsel

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016.

Workshops BSO Rakker-pret. 29 febr. t/m 8 juli 2016. Workshops BSO Rakker-pret 29 febr. t/m 8 juli 2016. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Workshop-programma Mozaïek met tijdschriften Bami koken/eten Paas knutsel Boekenlegger Overzicht workshops

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17

Waarom dit boek? 7. 1 De ik-fabriek, wat is dat? Lichaamsseintjes Je lichaam is net een fabriek 17 Inhoud Waarom dit boek? 7 1 De ik-fabriek, wat is dat? 10 2 Lichaamsseintjes 14 3 Je lichaam is net een fabriek 17 4 De ik-fabriek, hoe ziet die eruit? 18 4.1 De eerste verdieping: voelen 20 4.2 De tweede

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 6-12 jarigen Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie KwestFactory 6-12 jarigen Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! GPS SPEURTOCHT 22 juli Waar gaan we heen? Waar staan die cijfertjes voor? Wat gaan we vinden bij het eindpunt? En wie lukt het de code te kraken? Vandaag gaan we op pad met een GPS

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten?

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten? Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 31 december De laatste

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is: aan het werk op de BSO met beroepen. De speelleerdomeinen staan vetgedrukt voor je ouders. In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Vrijdag 30 augustus Goedemorgen allemaal, komen jullie gezellig knutselen? Wat we gaan

Nadere informatie

zomervakantie deel 1 willem koetshuis

zomervakantie deel 1 willem koetshuis zomervakantie deel 1 willem koetshuis 22 juli tot en met 11 augustus Maandag 22 juli Zwemmen! Zwemkleding +handdoek mee!! lekker zwemmen!!! Maandag 29 juli Fopbal Ha! Gefopt! Gooit hij de bal of gooit

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde

Activiteitenprogramma Zomervakantie BSO de Buffels. De wereld aan je voeten Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Week 1: ontspannen begin, smakelijk einde Maandag 6 Juli: Ontspannen de vakantie in Heerlijk, eindelijk is het zover: je hebt 6 weken vakantie! Even bijkomen van alle drukte en weer opladen voor aankomend

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Van Ice Age tot Iphone In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend,

Nadere informatie

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015

Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Vakantieprogramma 13 t/m 17 juli 2015 Week 1: Dino s en Oertijd 13-07-2015 Dino baby s, Dino voeten en fruit pizza s We leren vandaag van alles over de dinosaurussen..hoe ziet een baby dino eruit en hoe

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia

Vakantieprogramma BSO Villa Fantasia Vakantieprogramma BSO Zomervakantie 2019 Onze spelregels Onze 5 activiteitenpijlers Sport en spel Creativiteit Kunst & Cultuur Techniek & Media Natuur Houd er rekening mee dat kleding vies kan worden.

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar

Zomervakantieprogramma BSO Koraaleiland en Vulkaaneiland 4 t/m 6 jaar programma Maandag 9 juli BSO Vulkaaneiland Wij starten deze vakantie met een dag vol spelletjes. Maar dan wel met Oudhollandse spelletjes. Wij gaan blik gooien, aardappel lopen, zak lopen, spijker poepen

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus

Zomervakantieprogramma BSO Kubus, Wervelwind en Python Op locatie Kubus Zomervakantie week 1 Maandag 25 juli BSO Kubus Sport & Spel Leuke Linde 4-12 jaar De vakantie wordt geopend met iets heel bijzonders! En veel knallers en confetti!. In de speeltuin zijn er allerlei leuke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Jacob Maris Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop de uitjes

Nadere informatie

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen!

...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! ...het is vakantie! Deze zomer hebben wij drie thema s! Naar buiten, beroepen en, hoe kan het ook anders, olympische spelen! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond deze thema s tijdens de

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong

Vakantieprogramma BSO De Zevensprong Zomervakantie week 1 Maandag 1 juli natuur Hutten bouwen 4-12 jaar aanwezig om: 11:00uur ophalen vanaf: 17:15uur Zo! We gaan de vakantie eens goed beginnen! We gaan met de bus naar de instuif in De Laar.

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie