Dansend het nieuwe schooljaar in!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dansend het nieuwe schooljaar in!"

Transcriptie

1 02 september 06 september Dansend het nieuwe schooljaar in! Hallo music maestro's, One, two, three: let's play! Speel jij een muziekinstrument? Deze week op de BSO zijn we allemaal muzikanten. We maken namelijk onze eigen instrumenten, maar dat is nog lang niet alles. Want echte music maestro's kunnen natuurlijk van alles muziek maken: van onderdelen uit de natuur tot het maken van liedjes met de gekste zinnen. Ben je klaar voor een week vol muziek, plezier en gezelligheid? Kom dan naar de BSO toe! Groetjes van het muzikale BSO team Maandag Muziek bingo Muziekbingo is bingo maar dan in een ander jasje. In plaats van getallen die voorbij komen worden platen gedraaid! De spanning van de traditionele bingo, maar dan met muziek! Weet jij de artiest en de titel van het nummer dat voorbij komt? Daar zit muziek in! Heb jij altijd je eigen instrument willen hebben? Kom dan met ons je instrument knutselen! Je kunt kiezen uit een aantal instrumenten. Groentechips Chips kun je niet alleen van aardappels maken, ook van allerlei soorten groente. Lekker, mooi van kleur en te gebruiken als bijgerecht of tussendoortje. dinsdag

2 02 september 06 september Drama en toneel spelletjesmix Welk spelletje lijkt jou leuk om te spelen? We hebben een enorme variatie aan drama- en toneelspelletjes. We kiezen samen de leukste spelletjes uit en spelen gezellig met elkaar. Speelklei maken Hoe cool is dat?! We maken onze eigen Play - Doh klei met verschillende ingrediënten en kleurtjes. Kleien maar! Groentechips Chips kun je niet alleen van aardappels maken, ook van allerlei soorten groente. Lekker, mooi van kleur en te gebruiken als bijgerecht of tussendoortje. woensdag Wolkenkunst We gaan naar buiten wolken bestuderen. Wat voor vorm hebben ze? We schilderen zelf de wolken na met speciale wolkenverf. Groentechips Chips kun je niet alleen van aardappels maken, ook van allerlei soorten groente. Lekker, mooi van kleur en te gebruiken als bijgerecht of tussendoortje. donderdag (W)eet je wijs! Wat weet jij over eten? Waarom zijn bananen krom bijvoorbeeld en zijn wortelen oranje? Tegenwoordig worden er ook andere kleuren wortelen geteeld. Het team dat de meeste vragen goed heeft, wint deze smakelijke quiz! Groentechips Chips kun je niet alleen van aardappels maken, ook van allerlei soorten groente. Lekker, mooi van kleur en te gebruiken als bijgerecht of tussendoortje.

3 02 september 06 september Kleuren stopdans We schudden de heupen lekker los op de meest gezellige muziek. Maar let wel op.. Zodra de muziek stopt, begint het spel! vrijdag Stoelendans Hoeveel rondes blijf jij in het spel? Doe mee en we vinden het uit! Wij gaan trouwen! Dat is spannend: een echte toneelles! We gaan trouwen, maar niet echt natuurlijk. Dat spelen we! Deze les neemt de kinderen stap voor stap mee in het spel. We werken met emoties, leven ons in en leren samen te spelen. Groentechips Chips kun je niet alleen van aardappels maken, ook van allerlei soorten groente. Lekker, mooi van kleur en te gebruiken als bijgerecht of tussendoortje.

4 09 september 13 september dansend het nieuwe schooljaar in Maandag Tam tam daar komen muzikanten aan Hoe ziet het eruit als je een viool bespeelt? En wat doe je op een saxofoon? Wij houden een grote optocht van muzikanten! Muzikale knikkerbaan Spijkers in een plank slaan maakt een hoop lawaai. Maar als we met dit werkje klaar zijn dan maken we muziek in plaats van lawaai. Als je de knikkers over deze baan laat rollen krijg je een mooi muzikaal effect. Piano sandwich Van heel gewoon wit brood maken we een eetbaar piano toetsenbord. Zoals wel vaker is dit hapje er ook weer eentje waarvan we het eigenlijk bijna zonde vinden om 'm op te eten. Daarom maken we er zeker een foto van! Dinsdag Piano sandwich Van heel gewoon wit brood maken we een eetbaar piano toetsenbord. Zoals wel vaker is dit hapje er ook weer eentje waarvan we het eigenlijk bijna zonde vinden om 'm op te eten. Daarom maken we er zeker een foto van! Water-xylofoon In water zit een heleboel muziek. We maken een waterinstrument en leren spelen op de klanken van meer of minder water.

5 09 september 13 september Welk muziekinstrument ben je? Je krijgt een kaartje waarbij je niet ziet wat erop staat. Kun jij raden welk muziekinstrument je bent? Woensdag Muziek uit oude rommel We gaan op zoek naar oude rommel en maken hier muziekinstrumenten van. Doen ze het goed? We proberen het uit in ons 'rommelorkest'. Piano sandwich Van heel gewoon wit brood maken we een eetbaar piano toetsenbord. Zoals wel vaker is dit hapje er ook weer eentje waarvan we het eigenlijk bijna zonde vinden om 'm op te eten. Daarom maken we er zeker een foto van! Donderdag Verfkunst op muziek We dansen erop los en doen dat op een hele kunstzinnige manier. Met wat verf onder onze voeten gaan we lekker kliederen! Wirwar van woorden Wat we nu voor rare teksten gaan zingen... Ergens komt het bekend voor, maar het klinkt best gek. Kun jij het liedje weer in elkaar zetten? Piano sandwich Van heel gewoon wit brood maken we een eetbaar piano toetsenbord. Zoals wel vaker is dit hapje er ook weer eentje waarvan we het eigenlijk bijna zonde vinden om 'm op te eten. Daarom maken we er zeker een foto van! Vrijdag

6 09 september 13 september Gitaar van tissuedoos Droom je ervan om te kunnen gitaar spelen? De eerste stap is dan natuurlijk het hebben van een gitaar: maak hem zelf! Piano sandwich Van heel gewoon wit brood maken we een eetbaar piano toetsenbord. Zoals wel vaker is dit hapje er ook weer eentje waarvan we het eigenlijk bijna zonde vinden om 'm op te eten. Daarom maken we er zeker een foto van!

7 16 september 20 september Dansend het nieuwe schooljaar in! Maandag Tekenen op muziek Zet de muziek maar aan en doe je ogen dicht... luister naar het ritme van de muziek. Wat hoor je? En wat kun je allemaal tekenen op dit ritme? Gaat het ritme snel of langzaam? Dit gaan we vandaag oefenen. Het Zwanenmeer Kun jij ook zo sierlijk dansen als een zwaan? We dansen samen oefeningen uit het Zwanenmeer. Food art: muzikanten De drummer en gitarist die wij vandaag gaan maken kun je gewoon opeten. Ze zijn namelijk best gezond én zien er ook nog eens heel grappig uit! Dinsdag Mondharmonica maken Weet je wat een harmonica is? Het is een klein instrument waar je ontzettend veel geluid mee kunt maken. Wij maken onze eigen harmonica, het begin van een orkest! Stand in de mand Stand in de mand en de bal is voor... JOU! Tenminste als je gezellig meedoet! Food art: muzikanten De drummer en gitarist die wij vandaag gaan maken kun je gewoon opeten. Ze zijn namelijk best gezond én zien er ook nog eens heel grappig uit!

8 16 september 20 september Woensdag Dobbel voor muziek! Op de ene dobbelsteen staan verschillende acties en op de andere dobbelsteen staat het tempo beschreven. Iedereen mag om de beurt gooien met de dobbelsteen en de actie uitbeelden. Leuk improviseren! Food art: muzikanten De drummer en gitarist die wij vandaag gaan maken kun je gewoon opeten. Ze zijn namelijk best gezond én zien er ook nog eens heel grappig uit! Donderdag Dansende rijst Soms hoor je zulke leuke muziek dat je wel moet dansen. Rijst wil ook weleens dansen, maar dan niet door muziek. Ontdek tijdens dit proefje hoe dat kan! Caribisch carnaval - dansen maar! We gaan lekker dansen! Gooi je heupen los en we maken er met z'n allen een feestje van! Food art: muzikanten De drummer en gitarist die wij vandaag gaan maken kun je gewoon opeten. Ze zijn namelijk best gezond én zien er ook nog eens heel grappig uit! Vrijdag

9 16 september 20 september Maak je eigen rap! Ronnie Flex, Boef, Gers Pardoel, Ali B, allemaal bekende Nederlandse rappers. De rap is ontstaan in Amerika, maar is in Nederland al jaren populair. Wij maken onze eigen rap! Food art: muzikanten De drummer en gitarist die wij vandaag gaan maken kun je gewoon opeten. Ze zijn namelijk best gezond én zien er ook nog eens heel grappig uit!

10 23 september 27 september Dansend het nieuwe schooljaar in! Maandag Boter, kaas en instrumenten Je leest het goed: geen boter-kaas-en-eieren deze keer maar boter-kaas-en-instrumenten! Xylofoon fruit Heb je wel eens een xylofoon gezien? Als je daarop tikt kun je hoge en lage tonen horen. Misschien kun jij wel hoog en laag zingen als je er eentje op eet! Dansen maar! Tijdens een feestje kunnen we op muziek dansen. We spelen daarom allerlei dansspelletjes en maken er een super gezellig feestje van! Dinsdag Xylofoon fruit Heb je wel eens een xylofoon gezien? Als je daarop tikt kun je hoge en lage tonen horen. Misschien kun jij wel hoog en laag zingen als je er eentje op eet! Tekenen op muziek Zet de muziek maar aan en doe je ogen dicht... luister naar het ritme van de muziek. Wat hoor je? En wat kun je allemaal tekenen op dit ritme? Gaat het ritme snel of langzaam? Dit gaan we vandaag oefenen. Wie is de Music Maestro? Welkom bij de grote Muziek Quiz! Laat horen en zien hoeveel jij over muziek weet: ben jij dé music maestro?

11 23 september 27 september woensdag Stoelendans Hoeveel rondes blijf jij in het spel? Doe mee en we vinden het uit! Xylofoon fruit Heb je wel eens een xylofoon gezien? Als je daarop tikt kun je hoge en lage tonen horen. Misschien kun jij wel hoog en laag zingen als je er eentje op eet! Muzikale knikkerbaan Spijkers in een plank slaan maakt een hoop lawaai. Maar als we met dit werkje klaar zijn dan maken we muziek in plaats van lawaai. Als je de knikkers over deze baan laat rollen krijg je een mooi muzikaal effect. Donderdag Gitaar van tissuedoos Droom je ervan om te kunnen gitaar spelen? De eerste stap is dan natuurlijk het hebben van een gitaar: maak hem zelf! Lekker Limbo dansen Lekker dansen op swingende Zuid-Amirikaanse of Spaanse muziek. Wat een feest! Vandaag gaan we namelijk Limbo dansen! Lukt het jou om onder de stok door te komen, zonder deze aan te raken? Plezier verzekerd! Xylofoon fruit Heb je wel eens een xylofoon gezien? Als je daarop tikt kun je hoge en lage tonen horen. Misschien kun jij wel hoog en laag zingen als je er eentje op eet! Vrijdag

12 23 september 27 september Xylofoon fruit Heb je wel eens een xylofoon gezien? Als je daarop tikt kun je hoge en lage tonen horen. Misschien kun jij wel hoog en laag zingen als je er eentje op eet! Playback je gek In deze Playback je gek! mag je nadoen wie je maar wilt en het hoeft natuurlijk geen liedje te zijn. Het kan ook een reclame van de tv zijn of een stukje uit een film. Hoe gekker hoe beter!

Activiteiten programma september

Activiteiten programma september Activiteiten programma september Maandag 02-09 Schelpendoosjes Heb je thuis nog een mooi doosje dat jij denkt te kunnen gebruiken? Neem het mee. Denk aan een houten camembert doosje, een tissuedoos of

Nadere informatie

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO Joppensz meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Hallo allemaal, Dans, zing en wees vrolijk want het is Caribisch carnaval! Met dit thema wordt het natuurlijk één groot feest op de BSO! Alles wat bij Caribisch carnaval hoort staat deze week in de. We

Nadere informatie

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval

BSO De Batavieren meivakantie 2018 Caribisch Carnaval Eten en drinken 4-12 jaar: Tropische ijslolly met watermeloen en kokos Ze moeten een uurtje of 3 minimaal de vriezer in maar daarna: wow dat wordt smullen! Watermeloen gecombineerd met kokosmelk geeft

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 28 oktober gezellig kliederen? 0 t/m 3 jaar 11:30 UUR TOT 11:45 UUR OSCAR DE

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet!

Maandag 9 mei Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets nieuws knutselen? Vergeet je creatieve handen niet! Maandag 9 mei 13.30-14.30 Panna 15.30-16.30 Hide and Seek Houd de bal tegen! Trek je schoenen aan en kom snel mee doen tijdens dit! Ben jij goed in verstoppen? Weet jij al een goede verstopplek? Laat het

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn.

Animatie Programma. Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Animatie Programma Speel, dans en lach met ons mee. Blader snel verder en kijk welke activiteiten er voor jou zijn. Maandag 14 oktober Goedemorgen allemaal, komen jullie gezellig knutselen? Wat we gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek DieDrie Lesbrief bij de voorstelling Muziekles (deel1) ±35 minuten (incl. filmpjes) (uitleg en filmpjes) Groep 3 t/m 8 Hoe? In groepjes op 1 of meer computers (met internet), of klassikaal met beamer of

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO!

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! ...het is vakantie! De thema s voor deze zomer zijn Exotisch, Water en Kermis. Benieuwd wat dat allemaal met elkaar te maken heeft? In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond die thema s tijdens

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Het Beste Van DieDrie

Het Beste Van DieDrie Het Beste Van DieDrie Lesbrief rappen, zingen en dansen Maak een eigen rap bij het anti-pestlied Wij zijn DieDrie! Jullie komen binnenkort naar onze voorstelling, waarin we een boel muziek zullen laten

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie

Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Lesbrief DieDrie: Dagje DieDrie Hoi! Hallo allemaal, wij zijn DieDrie. En je ziet het al: we zitten hier lekker te ontbijten. Niet zomaar een ontbijt, maar een ontbijtje met muziek. Eigenlijk draait ons

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: /

Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: / Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: info@jankoenders.be - 0476/21 93 60 Algemeen: Muziek spelen is fun! Daar waar nog zonder veel technieken gezongen en gespeeld kan worden, zie je alleen maar blije

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen

In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen In de kelder van Salto is het dagboek van Leendert Stuuroort gevonden. Leendert is een jongen uit 1735, die op Salto woonde. Alleen was Salto toen nog een weeshuis. Wij gaan in de zomervakantie even terug

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten?

Maandag 31 december. De laatste dag van 2018 sluiten we feestelijk af, ben jij vandaag bij de activiteiten? Animatie programma Wij bieden in de vakanties van Nederland meerdere activiteiten voor deze doelgroep. Bent u benieuwd naar het aanbod? Vraag het een animatiemedewerker! Maandag 31 december De laatste

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016

Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016 Programmaboekje voorjaarsvakantie 2016 Het wordt een creatieve, bewegende maar vooral muzikale vakantie Tussen 7.00 uur & 8.30 uur: Ontvangst van de kinderen, als de opvang niet op je eigen locatie is

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies sprookjesclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de Leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee!

BSO Oranje Nassau meivakantie Doe mee: red de zee! Waterzuiveringsinstallatie Hallo redders, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG. Thema 2 maart & april

OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG. Thema 2 maart & april OP REIS DOOR HET PALEIS WORKSHOP PROGRAMMA BUITENSCHOOLSE OPVANG Den Haag Thema 2 maart & april WIST U DAT? en Op 16 maart is het Nationale Pannenkoekendag. Dit gaan we natuurlijk vieren met het eten van

Nadere informatie

Zomervakantie kalender

Zomervakantie kalender maandag 24 juli dinsdag 25 juli woensdag 26 juli donderdag 27 juli vrijdag 28 juli Vandaag staan in ons oostkroost-vakantieboek leuke spelletjes die je ook op de camping (of thuis) met je vriendjes kan

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

De pietenschool. speluitleg

De pietenschool. speluitleg De pietenschool speluitleg Speel de pietenspelletjes, doe de oefeningen en word een echte hulppiet! De Pietenschool is een leuk en gezellig spel voor de Sinterklaastijd. Het spel kan op verschillende manieren

Nadere informatie

Hotel Hallo - Thema 2 Hallo TELEVISIE KIJKEN

Hotel Hallo - Thema 2 Hallo TELEVISIE KIJKEN Hotel Hallo - Thema 2 Hallo opdrachten TELEVISIE KIJKEN 1. Knip de strip. Strip Knip de strip los langs de stippellijntjes. Leg de stukken omgekeerd en door elkaar heen op tafel. Draai de stukken weer

Nadere informatie

zomervakantie deel 1 willem koetshuis

zomervakantie deel 1 willem koetshuis zomervakantie deel 1 willem koetshuis 22 juli tot en met 11 augustus Maandag 22 juli Zwemmen! Zwemkleding +handdoek mee!! lekker zwemmen!!! Maandag 29 juli Fopbal Ha! Gefopt! Gooit hij de bal of gooit

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014

Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Nieuwsbrief basisschool Marcoen nr 4 maart 2014 Deze keer leest u onder andere: Woord van Roger Bosdag kleuters Testlab groep 7 Nieuws uit groep 8 We gaan bouwen! Eindelijk! De kogel is door de spreekwoordelijke

Nadere informatie

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 tijd eindtijd titel lokaal voor wie? wat ga je doen/leren? iedere dinsdag -woensdag-donderdag muziekinstrumenten uitproberen voor jong

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen!

Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen! Campingweek de Koppenjan: Ravotten & Relaxen! Thema: Happy in mijn Hangmat Hallo allemaal, In de vakantie kan het allemaal: je uitleven tijdens het ravotten en lekker ontspannen relaxen! Daarom gaan we

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten!

Vakantie BSO. Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Vakantie BSO Iedere week een leuk thema met uitdagende activiteiten! Op vakantie, sport, techniek, strand, leven als avonturier en feest! Vakantie BSO voor kinderen van 4-12 jaar. Kindercentrum Kierewam,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+

14:00 uur 15:00 uur PAAS SPEURTOCHT Loop jij gezellig mee met deze leuke, gezellige en vrolijke Paasspeurtocht? Verzamelen: Speelschuur Leeftijd: 4+ MAANDAG 17 APRIL 10:00 uur 11.00 uur EIEREN VERSIEREN & VOEDERPAKKETJE VOOR DE DIEREN MAKEN Het is Pasen en daarbij horen natuurlijk lekkere eitjes. Je mag ze komen verven & daarna mee naar huis nemen

Nadere informatie

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 tijd eindtijd titel lokaal voor wie? wat ga je doen/leren? iedere dinsdag -woensdag-donderdag muziekinstrumenten uitproberen voor jong

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! Deze vakantie gaan we heerlijk Chillen in de hangmat! Dat doen we op Hawaii, op de Caraïben, in de waterwereld en op nog veel meer plekken. We maken er een lekkere chille

Nadere informatie

Lesbrief Waar de Wind Woont

Lesbrief Waar de Wind Woont Lesbrief Waar de Wind Woont Deze lesbrief bevat 4 opdrachten. Opdracht 1 is een nagesprek. In opdracht 2 maakt de docent met de kinderen een klank-koor. Hiermee gaan ze in opdracht 3 verder en gebruiken

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS Mechelen-Wahlwiller R.K. Basisschool Mechelen - Wahlwiller

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Locatie: Restaurant Leeftijd: 4+ 15:15 uur 16:00 uur WARM WELKOM

MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Locatie: Restaurant Leeftijd: 4+ 15:15 uur 16:00 uur WARM WELKOM MAANDAG 10 APRIL 14:00 uur 15:00 uur SPELLETJESFEEST Kom jij ook gezellig spelletjes spelen? Bordspellen, oud Hollandse spelletjes en nog veel meer.. kom jij ook gezellig langs? Locatie: Restaurant Leeftijd:

Nadere informatie

naschoolse activiteiten

naschoolse activiteiten vanaf maandag 22 januari Voetballen Kinder Leer de beste voetbaltrucs, net als Ronaldo en Messi! Aanvang: 22 januari 2018 (4 lessen) Geschikt voor: Groep 4 t/m groep 8 Max. deelnemers: 20 vanaf (data volgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

De Olympische SKOS Spelen

De Olympische SKOS Spelen Activiteit groep 1 t/m 4 alle SKOS-locaties Zomervakantie week 1: 7 t/m 11 juli De Olympische SKOS Spelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen

Nadere informatie

Een muziekles in aansluiting op het dagproject Een beestenboel op school.

Een muziekles in aansluiting op het dagproject Een beestenboel op school. TITEL: Leerjaar Groep 3 en 4. Type les Lesduur Omschrijving van de les Zing Een beestenboel op school - blinde rups (lesformat) Een muziekles in aansluiting op het dagproject Een beestenboel op school.

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei

BSO De BV Doe mee: red de zee! (meivakantie) 22 april tot en met 05 mei Hallo allemaal, Heb jij wel eens gehoord van plastic soep? Dat is geen gerecht zoals je misschien zou denken maar dat is juist iets wat je helemaal niet wilt eten! Onze oceanen zitten vol met plastic,

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie