Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli Thema : Happy in mijn hangmat van week 1 tot en met 6 Telefoonnummer :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli Thema : Happy in mijn hangmat van week 1 tot en met 6 Telefoonnummer :"

Transcriptie

1 Week 1: 10 Juli t/m 14 Juli van week 1 tot en met 6 Kunnen jullie ook zo heerlijk wegdromen over de vakantie? Zie jij jezelf ook liggen in de zon op je hangmat en al wegdromen naar Hawaii, de Cariben, ravotten in de bossen, zwemmen in de onder waterwereld of gewoon relaxen met een cocktail in je hand? Deze zomervakantie gaan we iedere week ergens anders naar toe dromen. Hebben jullie wel eens van Hawaii gehoord? Waar ligt dat precies, waar staat Hawaii om bekend en wat krijg je om je nek als je op het vliegveld aankomt? Dat ontdekken we allemaal deze week. Maandag 10 Juli: Lusten jullie Hawaii pizza? We gaan vandaag met zijn alle de keuken in en gaan een lekkere pizza maken. Als je een short heb mag je die meenemen. In de middag maken we palmbonen van wc rollen. Als Je nog lege wc rollen thuis heb mag je die ook meenemen. Dinsdag 11 Juli: Vandaag gaan we aan de slag met schelpen en gaan daar een mooi kunstwerk mee maken. We hebben er genoeg gekocht maar misschien heb je zelf ook nog wel schelpen waar je mee kan knutselen. Hoe creatief ben jij? Wordt het een Ketting, een fotolijst of wat anders.voor 4 t/m 6 jarigen maken van een klein flesje een muziekinstrument. Ben je 7 jaar of ouder kom dan op de fiets, we fietsen naar Rozenburg om te kijken of we daar schelpen kunnen vinden. Woensdag 12 Juli: Lusten jullie een lekkere Cocktail? Vandaag gaan we echte cocktails maken, hmmmmm. Ook gaan we onze voeten Bodypainten in de vorm van een slipper of een mooie bloem erop of een Lei (is een traditionele Hawaiaanse bloemenkrans of kralensnoer) Hoe zien ze er na afloop uit? Wij zijn benieuwd. Donderdag 13 Juli: Trek vandaag kleding aan die vies en nat mogen worden want we gaan naar Natuurspeeltuin Avonturus in Maassluis. Nemen jullie ook droge/schone kleding mee dan kunnen we ons verkleden als we terug op de BSO zijn. Let op je moet voor 10:00 uur bij de BSO zijn! Vrijdag 14 Juli: Een stok, Spijkers, Draad, Schroefoogjes.. Wat gaan we hiermee maken? Vandaag gaan we creatief doen met al deze spullen! Dit is best lastig dus uitkijken voor jullie vingers. En dit word uiteindelijk een hengel. Mocht je een mooie stok thuis hebben of een oude bezemsteel neem deze dan mee! We maken ook nog HAWAII tosti s.

2 Week 2: 17 Juli t/m 21 Juli Vandaag dromen we weg naar de Caraïben. Het is een gebied met vele eilanden, waaronder ook de Nederlandse eilanden. Vroeger voeren er veel piraten over de woeste zeeën. Maandag 17 Juli: Argghhhh Ahoy maatjes. Vandaag gaan we een levensechte piratendeur maken en toveren we de locatie om tot Piraten eiland. Vandaag spelen we levend piraten Stratego en spelen we het kokosnoten en piratenspel (water en vuur). Dinsdag 18 Juli: Heb jij er ook altijd uit willen zien als een stoere piraat? Piraten hadden vaak een ooglapje op nou daar kunnen wij wel een masker van maken, dit doen we met een papieren bord. De kinderen van 4 t/m 6 jaar maken een masker en de 7 jaar en oudere kinderen gaan Caribisch koken. Woensdag 19 Juli: Om over de woeste zeeën te varen hadden de piraten stoere piratenboten. Heb jij ook altijd je eigen piratenboot willen maken? Vandaag kan deze droom uitkomen! In de middag gaan we ergens heen gaan om je boot te laten varen. Donderdag 20 Juli: Een Tom Tom of navigatie hadden de piraten vroeger niet, om hun weg te kunnen vinden naar alle schatten in de zee gebruikte ze een schatkaart. Vandaag maken we ons eigen schatkaarten, eentje die er echt oud uitziet, dit doen we doormiddel van koffie en thee. We gaan in de middag een eigen schatkist maken. Vrijdag 21 Juli: Schip Ahoy, vandaag gaan we naar museum te Delft. We gaan daar leren wat aanmonsteren is en kunnen we de mensen allerlei vragen stellen. Let op vandaag moet je voor 09:30 uur aanwezig zijn! Wij zullen rond 16:00 uur weer op de BSO zijn.

3 Week 3: 24 Juli t/m 28 Juli Deze week dromen we weg naar Flora en fauna Flora en Fauna is een vaste Nederlandse uitdrukking waarmee gedoeld wordt op alle planten en dieren die in een bepaalde streek of periode voorkomen. Flora duidt het plantenrijk aan; fauna het dierenrijk. Deze week komt er ook iemand langs met reptielen Durf jij met bv een hagedis op de foto te gaan? Maandag 24 Juli: Let op vandaag moet je voor 09:30 uur op de BSO zijn. We gaan naar het Stealduinse bos en gaan daar kijken wat er allemaal in de natuur te beleven is. Trek je wel goeie wandelschoenen aan en kleding wat vies mag worden!!! Dinsdag 25 Juli: Vandaag komt er iemand langs om ons alles te vertellen over reptielen. Durf jij met een hagedis op de foto? We gaan ook nog op bezoek bij de visboer die gaat voor ons een vis fileren misschien mogen we ook wel wat vis proeven. En kunnen we nog met een mooie vis of krab op de foto Woensdag 26 Juli: Let op vandaag moet je om 08:30 uur op de BSO zijn! Heb je altijd al naar Amsterdam Airport willen gaan, het huis van de Koning willen bezoeken of Nederland in één dag willen bezoeken? Dat kan! Vandaag bezoeken we Madurodam, hier kunnen we Nederland in het klein bekijken. Rond 17:00 uur zijn we terug op de BSO. Donderdag 27 Juli: Doe vandaag je wandelschoenen aan, want we gaan een heel stuk wandelen en lekker picknicken. Tijdens onze wandeling gaan we op zoek naar mooie vogels, vlinders of andere dieren kunnen vinden. Als je een vergrootglas of verrekijker heb mag je die natuurlijk meenemen. En wie weet komen we ook nog wel een speeltuin tegen. Vrijdag 28 Juli: In de ochtend doen we een fotopuzzeltocht dus trek goede wandelschoenen aan. Verder heb je Zwemkleding, waterschoenen/slippers en een handdoek nodig. Vandaag houden we namelijk een watergevecht op het plein.

4 Week 4: 31 Juli t/m 4 Aug Diep in de zee, diep in de zee. Dromen jullie met ons mee. Deze week staat in het teken van de waterwereld. Maandag 31 Juli: Wat leeft er zoal in het water? Wij gaan mooie vissen en onderwaterdieren knutselen en uiteindelijk wordt dit een windgong. Als je zelf al een idee heb en je heb de spullen hiervoor mag je die natuurlijk meenemen. Ook gaan we proberen om net als de onderwaterdieren onder water te eten. Gaat jouw dat lukken? Dinsdag 1 Augustus Let op je moet om 08:30 uur op de BSO zijn want dit uitstapje naar de Binnenmaas wil je echt niet missen!!! Verder bezoeken we daar de kinderboerderij en de speeltuin. Wij zijn vandaag rond 16:30 uur terug op de BSO. Woensdag 2 Augustus FRUTTO DI MARRE.. Wie kent dit?? We gaan vandaag de keuken in en maken wat met vis. Wordt het een Pizza, Vissoep of toch Sushi?? We zullen het vandaag weten Donderdag 3 Augustus Heb je zelf een hengel, schepnet, vergrootglas of loep dan mag je die vandaag meenemen naar de BSO! We gaan een speeltuinentocht maken en misschien komen we wel een slootje tegen en kunnen we gaan onderzoeken wat er allemaal in het water leeft. Vrijdag 4 Augustus Vandaag gaan we aan de beweging in de speeltuinen in de buurt maar ook gerust wat verder. Wie weet er een speeltuin? De hele dag op stap, brood mee, drinken en wat lekkers.

5 Week 5: 7 Aug t/m 11 Aug Zie jij jezelf op vakantie ook al heerlijk ravotten door het bos of lekker relaxen op je handdoek in het zand. Deze week staat in het thema van Ravotten en Relaxen Ravotten betekent lekker klimmen en klauteren en gek doen En Relaxen is lekker niets doen en chillen. We gaan deze 2 dingen dus lekker combineren deze week! Maandag 7 Augustus Goeie wandelschoenen en kleding wat vies mag worden, dat heb je nodig vandaag We gaan een lekker stukje wandelen en Ravotten in het Klauterwoud. Jullie komen toch ook?? Zorg wel dat je om 10:00 uur op de BSO bent, want een dagje Klauterwoud wil je niet missen!! Dinsdag 8 Augustus Wie weet er wat een knapzakje is??? Dat gaan we vandaag maken.. Ook hebben we een natuurestafette in de groene zone naast de PWA. We gaan ook nog lekker Macaroni maken dus we moeten ook nog even naar de winkel om spullen te halen. Misschien hebben we ook wel tijd om een lekker toetje te maken? Woensdag 9 Augustus Trek vandaag kleding aan wat lekker zit en waar je je goed in kan bewegen en zorg dat je voor 09:30 uur op de BSO bent!! We gaan naar Jeugd Vakantieland in AHOY. Heb je een Rotterdampas mag je die vandaag meenemen Donderdag 10 Augustus Vandaag gaan we op avontuur. Gaan jullie mee??? De 4 t/m 6 jarigen gaan de hele dag op pad om de speeltuinen te verkennen. We eindigen bij t Hof hier gaan we lekker picknicken. Voor de 7 jarigen en ouder is het belangrijk om je fiets mee te nemen, we gaan een stuk de polder in fietsen!! Wie weet waar we terecht komen Misschien weten jullie nog een leuke route?? Vrijdag 11 Augustus We maken eerst een schets op papier en daarna zoeken we stokken en zand bij elkaar en maken een echt natuurschilderij op het plein Wat zal het worden?

6 Week 6: 14 Aug t/m 18 Aug Hmmm dromen over cocktails en kokosnoten.. Wie weet wat een kokosnoot is??? En weten jullie dat een kokosnoot ook wel eens een klapper genoemd wordt? Hebben jullie ook wel eens een cocktail gemaakt?? Dat gaan we deze week allemaal beleven. KOMEN JULLIE OOK Maandag 14 Augustus Gaan jullie mee op kokosnoten jacht??? Trek je wandelschoenen aan en neem je vriendje/vriendinnetje aan de hand. Vandaag gaan we een stuk wandelen richting Klauterwoud. We zijn rond 16:00 uur terug op de BSO. Dinsdag 15 Augustus Stoepkrijt zout en een cocktailglas dat hebben we vandaag nodig voor onze activiteit Vinden jullie het al spannend worden??? Verder gaan we lekker met water en zand spelen. We maken van Kokosnoten hoeven net als paarden. Om als paard kunnen lopen gaan we stokpaard maken. En houden we hier later in de middag een paardenrace mee. Woensdag 16 Augustus Lekker dansen, knutselen en feesten. Vandaag gaan we naar het Un1ek zomerfeest in t Hof. Let op je moet voor 09:00 uur op de BSO zijn! We zijn rond 17:00 uur terug op locatie. Donderdag 17 Augustus Let op vandaag moet je om 9:00 uur binnen zijn, want dit uitstapje naar Delfshout wil je niet missen! Vergeet je zwemspullen en waterschoenen niet mee te nemen. Hier kun je zwemmen, relaxen, zonnen en op de speeltoestellen spelen. Rond 16:00 uur zijn wij terug op de BSO. Vrijdag 18 Augustus Vandaag is al de laatste dag van de vakantie aangebroken. We sluiten de zomervakantie af met een sportieve zomerse sportdag! Neem je sportkleding en een flesje water mee en vergeet je sportmentaliteit niet mee te nemen.

Goudhaantjes en Babbelaars

Goudhaantjes en Babbelaars Maandag 13-7-2015 Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Vandaag gaan wij een fietstocht maken door de Broekpolder, daar gaan wij een hele gezellige dag beleven. Zorg er in ieder geval voor dat je fiets klaar staat

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Programma Pijlstaartjes (groep 5-6-7-8) Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Dit programma is voor de maandag, dinsdag en donderdag. Op Vrijdag houden wij het programma aan van de andere groep. Het

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers Week 1

Zomervakantie de Graspiepers Week 1 Week 1 Maandag 11 juli Wat gaan we doen vandaag? Herinneren jullie je nog de voetbal clinic van afgelopen meivakantie? Vandaag gaan we daar op door bij voetbalvereniging Victoria! Laat zien wat je kunt

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Hé, ga je mee naar zee?!

Hé, ga je mee naar zee?! Locatie: IKC VanKampen BSO Adres: Curacaolaan 53, Vlaardingen Telefoonnummer: 06-21822851 Hé, ga je mee naar zee?! Let op; de groepen zijn regelmatig opgesplitst (spetters = oudste groep, bubbels=jongste

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden.

Zon, Zee & Feest. *Onze uitstapjes zijn onder voorbehoud van het weer. Het kan dus zijn dat op de dag zelf het programma aangepast moet worden. Zon, Zee & Feest Locatie: IKC Ambacht (voor de groepen 1 & 2) Adres: Goudsesingel 100, 3135CC Vlaardingen (let op dit is bij de bovenbouw van het IKC Ambacht) Telefoonnummer(s): 06-81208953 & 06-42886367

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP PAARS De zomervakantie hebben we als thema Camping Holy en gaan we ontdekken wat het inhoud om op een camping te staan, wat je dan allemaal doet, hoe je een tent op moet zetten

Nadere informatie

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar

Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Groep: Vliegenvangers 6-8 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 juli Trek je sportkleding maar aan. Op maandag gaan wij naar de sport BSO. Wat wij hier gaan doen is nog een verassing. Meenemen: sportkleding,

Nadere informatie

Welkom bij reisbureau UN1EK!

Welkom bij reisbureau UN1EK! Welkom bij reisbureau UN1EK! Voor de komende zes weken hebben wij een leuk vakantieprogramma klaarliggen. Check jezelf bij binnenkomst in bij onze balie. Daar krijg je een stempel in jouw eigen paspoort

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

BSO Westerwind. Week van de bouw

BSO Westerwind. Week van de bouw Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Week van de bouw We gaan deze week nog even door met bouwen, als vervolg op ons thema over wonen en ons huis. We gaan kijken hoe een huis gebouwd wordt en wat daar allemaal

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen:

Wat gaan we doen meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Meenemen: Tip Wie werken er: Wat gaan we doen Meenemen Wie werken er Wat gaan we doen: Zomervakantie week 1 Maandag 22 juli Wat gaan we doen:vandaag zijn we in het water te vinden. Bommetje, glijden of duiken? Het kan allemaal vandaag. Waar we gaan zwemmen is aan jullie maar dat het een

Nadere informatie

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1

Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Zomervakantie Notenkrakers 8-12 jaar. Week 1 Maandag 11-7: Er gaat niks boven een heerlijk strand dagje. Vooral in de zomer en hoe leuk is het om je strandspullen mee te nemen in je zelf gemaakte tas van

Nadere informatie

Zomervakantie de Graspiepers

Zomervakantie de Graspiepers Zomervakantie de Graspiepers 4-7 jaar Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? klimmen, vies worden, dammetjes in water bouwen, schommelen en met de kabelbaan.. Zoek naar kleine beestjes, vlinders, vogels

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding die

Nadere informatie

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer:

IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: IKC VanKampen & BSO Bavinck Zomerlocatie: IKC VanKampen, Curacaolaan 53 in Vlaardingen Telefoonnummer: 06 21 82 28 51 Tijdens de zomervakantie nemen we je mee in een reis rond de wereld. Iedere week zal

Nadere informatie

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar

Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Groep: Pimpelmeesjes 4-6 jaar Week 1 22 juli t/m 26 juli Maandag 22 Juli 2019 Ra ra, wat zullen je voeten voelen als je over ons voeten pad loopt? Als je het voetenpad over bent, dan loop je de spelletjesmiddag

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht

Thema: Ter land, ter zee en in de lucht m Vakantieprogramma Zomervakantie IKC 2017 Thema: Ter land, ter zee en in de lucht Programma week 1 24 t/m 28 juli Maandag Ontdek het land : Wij doen een natuurspeurtocht over Zeeburgereiland om je kennis

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour.

BSO Vakantie Opvang Holy Groep: Paars Periode: 16 juli t/m 24 augustus Thema: Vakantie opvang Holy op tour. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!!

Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Deze vakantie is het: Zon, zee & feest!!!! Rooster IKC Ambacht groep 3 & 4 LET OP: bij mooi weer neem je zwemkleding mee voor badjes en waterspellen, bij slecht weer neem regenkleding mee. Let ook op de

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - UDK 1-3 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie

Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Zon, zee, water en vakantie Week 1 : 11-07 t/m 15-07 Maandag 11 juli We hopen op mooi weer voor de leuke waterspellen die we vandaag gaan doen. Zorg dat je droge kleren bij je hebt of badkleding en waterschoenen. Sport Maandag 11

Nadere informatie

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528

Vakantieprogramma. Week 2. Locatie: Het Buitenhof Groep: De eerste Kamer Telefoonnummer: 085-8780528 Week 2 Dag/datum: Maandag 16 juli. Programma: indianen tentendag. Schminken, knutselen en tenten bouwen van doeken. Wat neem je mee? Oude lakens/dekbed hoezen. Een t-shirt die verknipt en versierd mag

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Er op uit! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super leuke

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

Zomervakantie de Goudhaantjes

Zomervakantie de Goudhaantjes Zomervakantie de Goudhaantjes 7-9 jaar Maandag 16 juli Wat gaan we doen vandaag? Bijna 400m klimmen, klauteren, kruipen, rennen en springen! Ben jij klaar voor de grootste stormbaan van Nederland? De baan

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract - van

Nadere informatie

Zomervakantie de Notenkrakers. Tip! Neem bij mooi weer altijd je zwemkleding en een handdoek mee.

Zomervakantie de Notenkrakers. Tip! Neem bij mooi weer altijd je zwemkleding en een handdoek mee. Zomervakantie de Notenkrakers 9+ groep Maandag 16 juli Wat gaan we doen vandaag? Bijna 400m klimmen, klauteren, kruipen, rennen en springen! Ben jij klaar voor de grootste stormbaan van Nederland. De baan

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Parade

Vakantieprogramma BSO Parade BSO Parade 01-07- 13 Thialf natuur Thialf Samen gaan we kunstwerken bouwen met water, spelletjes doen en met eten bouwen op Thialf. Trek niet je nieuwste PAASVAKANTIE kleren aan! 03-07- 13 BSO de Parade

Nadere informatie

Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli

Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli Water! Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Woensdag 27 juli Donderdag 28 juli Vrijdag 29 juli Binkie: Yvonne, René en Marc Kwabbernoot: Tamara/ Ela Binkie: Marc, Yvonne en René Kwabbernoot: Bart/ Tamara Spetters:

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015

ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Z O M E R V A K A N T I E 2 0 1 5 L ZOMERVAKANTIE BSO PROGRAMMA 2015 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een afwisselend en actief programma

Nadere informatie

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars

Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Zomervakantie 2014 Thema: Beeld Sport BSO & BSO Meester Baars Week 30 Maandag 21/7 Dinsdag 22/7 Loomen met glow in the dark elastiekjes. Woensdag 23/7 Donderdag 24/7 Vrijdag 25/7 Tekenen met ecoline. Hengels

Nadere informatie

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli

Vakantie week tot en met 28 juli. Woensdag 26 juli. Maandag 24 juli. Donderdag 27 juli. Dinsdag 25 juli. Vrijdag 28 juli Vakantie week 1 24 tot en met 28 juli Woensdag 26 juli Sushi Heb je wel eens sushi gegeten? We gaan onze eigen sushi maken en proeven. Als er wat over is mogen jullie dit mee naar huis nemen. Laten we

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Move-It en Terra Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben wij ons laten inspireren door het thema: Film. Wij gaan in Studio Zus

Nadere informatie

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014

BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 BSO Blokstad Zomervakantie programma 2014 Beste ouders/verzorgers, Hoera, het is weer bijna vakantie! Voor de zomervakantie hebben wij weer een gevarieerd programma met leuke activiteiten en uitstapjes

Nadere informatie

Zomervakantie. Thema; Reis om de wereld. BSO Buitenspel. Zomer vakantie programma. 11 juli t/m 19 augustus. Juli Rijswijk

Zomervakantie. Thema; Reis om de wereld. BSO Buitenspel. Zomer vakantie programma. 11 juli t/m 19 augustus. Juli Rijswijk BSO Buitenspel Rijswijk Zomer vakantie programma Juli 2016 Zomervakantie Thema; Reis om de wereld 11 juli t/m 19 augustus Belangrijke informatie voor de ouders. Zomer vakantie programma Hieronder vindt

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is

WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is. - Het thema HIP HOLLAND HIP is WIST U DAT. - De zomer vakantie van 22 Juli tot en met 30 Augustus is - Het thema HIP HOLLAND HIP is - Uw kind voor 09:30 uur aanwezig moet zijn op de vakantieopvang in verband met het programma. Tenzij

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

week 1 17 t/m 21 juli waterweek

week 1 17 t/m 21 juli waterweek week 1 17 t/m 21 juli waterweek Maandag 17 juli We beginnen de vakantie op creatieve wijze. We maken vandaag ons eigen mini-aquarium. In de Ward gaan we eerst op zoek naar stenen en plantjes om ons aquarium

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang. Beste ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van de buitenschoolse opvang Beste ouders/verzorgers, Hierbij willen wij u graag informeren over de zomervakantieopvang. Deze vakantie is: 51 weken contract van

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma Thema : Week 1 Maandag 22-07 Neem jullie spierballen mee want we gaan tenten bouwen!! En lekker picknicken in je tent. We gaan vandaag naar de korfbal om daar onze eigen hutten te

Nadere informatie

Als ik later groot ben word ik. Groep paars

Als ik later groot ben word ik. Groep paars Als ik later groot ben word ik. Groep paars Het schooljaar is alweer bijna voorbij dus is het ook alweer bijna tijd voor de zomervakantie! Weet jij al wat je wil worden als je later groot bent? Deze vakantie

Nadere informatie

We kijken uit naar de zomervakantie!! En een hele fijne vakantie gewenst als je niet bij Jabadoo bent! Groetjes van de pedagogisch medewerkers.

We kijken uit naar de zomervakantie!! En een hele fijne vakantie gewenst als je niet bij Jabadoo bent! Groetjes van de pedagogisch medewerkers. We hebben geprobeerd weer een gevarieerd programma te maken met uitjes op verschillende dagen. Denk eraan dat de kinderen gepaste kleding dragen voor de betreffende uitjes. Verder is het bij warm weer

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout

Zomervakantie activiteiten kalender Week 1: Element bruin & oranje/hout Week 1: Element bruin & oranje/hout 24-7 maandag 25-7 dinsdag 26-7 woensdag 27-7 donderdag 28-7 vrijdag Wij starten de zomervakantie met een creatieve activiteit met ijslollystokjes Kennen jullie de oud

Nadere informatie

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel!

Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Week 1 : Een kijkje achter de schermen...in het Delta Hotel! Maandag 10 juli Vind jij ook dat de tafels in een hotel altijd zo deftig zijn gedekt? Vandaag leren wij hoe jij dit zelf kunt doen. Let goed

Nadere informatie

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee?

Het thema deze zomervakantie is Cultuur en Landen. We reizen elke week naar een ander deel van de wereld. Reis je mee? Week 1: We beginnen onze reis met een safari door de jungle van Zuid Amerika! Maandag 11 juli: In de jungle vind je verschillende soorten apen. Wij gaan slinger apen knutselen. Apen zijn gek op bananen.

Nadere informatie

Sport BSO Polderpoort

Sport BSO Polderpoort Week 1: 11 t/m 15 juli 2015 Thema: Er op uit Maandag 11 juli: BSO Zomerproef maken De BSO is nog niet helemaal klaar voor de lange zonnige zomervakantie en daar gaan wij vandaag voor zorgen! We gaan petjes

Nadere informatie

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen

Activiteiten De Boeg & De Bobo s groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: de Olympische Zandspelen groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: de Olympische Zandspelen De eerste week van de zomervakantie staat helemaal in het teken van sport en spel. Alle kinderen van De Boeg en De Bobo

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is Summer Vibes! In dit boekje vindt u alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. We gaan lekker veel naar buiten en doen super

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6

Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 BijDeHand Vakantieprogramma BSO de Kunstenmakers - Kw 5-6 Beste ouders / verzorgers, Het aftellen is begonnen Het is bijna zomervakantie! Met veel aandacht en energie is er door de pedagogisch medewerkers

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1

Vakantieprogramma BSO Reuzensprong week 1 BSO Reuzensprong week 1 Maandag 1 juli BSO Reuzensprong natuur dromenvangers maken 4-12 jaar aanwezig om: 9.30 uur ophalen vanaf: 15.30 uur Lig je soms wakker in bed en zou je hele leuke dromen, willen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld

Activiteitenprogramma zomervakantie BSO Bommelstein week 1 Thema: Onderwaterwereld Activiteitenprogramma zomervakantie week 1 Thema: Onderwaterwereld Maandag 18 juli: Naar het strand van Zandvoort Traditiegetrouw vieren de pedagogisch medewerkers op de eerste vakantiedag hun verjaardag.

Nadere informatie

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten!

Maandag 13 juli. Vliegtuig spotten! BSO Toppunt: Zomervakantie 2015! Het thema: Wij gaan op reis en nemen mee.? Week 1: 13, 14, 16 juli. Week 2: 28, 20, 21, 23 juli. Week 3 27, 28, 30 juli Week 4: 3, 4, 6 augustus. Week 5 10, 11, 13 augustus.

Nadere informatie

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1

Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m We gaan op reis en nemen mee. Week 1 Activiteiten BSO Buffels groep 1 t/m 3 Zomervakantie 24-7 t/m 1-9-2017 We gaan op reis en nemen mee Week 1 Maandag 24 juli: op reis We maken ons klaar maken om de hele zomervakantie op reis te gaan. We

Nadere informatie

...het is vakantie! Hallo allemaal,

...het is vakantie! Hallo allemaal, ...het is vakantie! Hallo allemaal, We gaan weer helemaal los. De hele zomervakantie staat in het teken van leuke thema s! Iedere week iets anders. Bij maandag zie je altijd wat het thema is en bij PS

Nadere informatie

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528

Is uw kind verhinderd? Graag voor 9.00 uur bellen om uw kind af te melden: 085-8780528 Blokhut Zomerprogramma 2012 Maandag 9/7 Jongste kinderen:speeltuinnroute + picknick Oudste kinderen: spelletjes aan de overkant en speelplein van de hobbit Meenemen: kleren die vies mogen worden. Dinsdag

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

Zomervakantie BSO Boefje. Locatie Visserspad

Zomervakantie BSO Boefje. Locatie Visserspad Zomervakantie 2014 BSO Boefje Locatie Visserspad 5 juli t/m 17 augustus 2014 Adres: Visserspad 1A 1561 PK Krommenie Telefoon nr. vaste telefoon: 075-6153678 Telefoon nr. mobiele telefoon: 0628837102 Maandag

Nadere informatie

Vakantieplanning voor de BSO Zeester

Vakantieplanning voor de BSO Zeester Vakantieplanning voor de BSO Zeester De Zomervakantie is weer in zicht! Het worden weer spetterende en gezellige weken! Kijk snel verder! De thema s: Week 1: het wilde westen Week 2: op expeditie Week

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn Thema: Hier word ik blij van!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn Thema: Hier word ik blij van! BINGO 16 juli Deze vakantie starten we met een spelletje Bingo. Bovenste rijtje, onderste rijtje of een volle kaart?! Wie weet heb jij wel BINGO!! Met leuke prijzen. MEDEWERKERS: Nicol, Diane, Kim en René

Nadere informatie

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie!

...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! ...het is vakantie! Hoera het is zomervakantie! Vanaf maandag 9 juli bieden we weer een cool vakantieprogramma aan bij Zo op de Schans. Het ultieme vakantiegevoel want we gaan volop chillen, feest vieren,

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

Zomervakantie: Studio Zus en Zo!

Zomervakantie: Studio Zus en Zo! Programma zomervakantie 2013 Lansingerland Zomervakantie: Studio Zus en Zo! BSO Zus en Zo E: info@bsozusenzo.nl T: (010) 522 17 88 www.bsozusenzo.nl Voor de zomervakantie (22 juli t/m 30 augustus) hebben

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

...het is vakantie! Kinderopvang

...het is vakantie! Kinderopvang Kinderopvang...het is vakantie! We maken met z n allen Een reis rond de wereld ; de kinderen leren werelddelen en landen kennen. Zo doen we een high tea in Engeland, bekijken we de oceanen, zien we welke

Nadere informatie

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld:

Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld: BSO IKC De Piramide en BSO Overwater Beste ouders en/of verzorgers, Ook deze vakantie zijn we er weer in geslaagd een spetterend vakantieprogramma voor de kinderen neer te zetten. Het thema voor deze weken

Nadere informatie

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers

Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers Groepen 1 en 2: Stormvogeltjes, Kiekendiefjes en Papegaaiduikers - Zorg ervoor dat uw kind(eren) voor 10:00 uur binnen zijn, in verband met ons activiteiten programma en de geplande uitstapjes. - Als uw

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

Zomer programma Goudhaantjes

Zomer programma Goudhaantjes Zomer programma Goudhaantjes 7-9 jaar Maandag 10 juli Wat gaan we doen vandaag? klimmen, vies worden, dammetjes in water bouwen, schommelen en met de kabelbaan.. Zoek naar kleine beestjes, vlinders, vogels

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op:

Thema De Zomer. Wij zijn open op: maandag, dinsdag en donderdag Wij zijn te bereiken op: Thema De Zomer Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer open en wij hebben

Nadere informatie

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg

Activiteiten BSO Bommelstein groep 1 t/m 4 Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli. Thema: ziekenboeg Zomervakantie week 1: 6 juli t/m 10 juli Thema: ziekenboeg Maandag 6 juli: De veilige haven Dit is de eerste vakantiedag en die beginnen we graag ontspannen. Ga mee naar speeltuin De Veilige Haven om lekker

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Holland en Oerwoud: Een actieve start van de vakantie. We gaan skateboarden, skeeleren, voetballen, lasergamen, broodjes bakken of springen op het luchtkussen. Vandaag gaan we met echte klei aan de slag.

Nadere informatie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie

Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de. Zomervakantie Vakantieopvang Steendijkpolder (voorheen BSO Ichthus & BSO De Groene Hoek) presenteert het programma voor de Zomervakantie Ter land, Ter zee en in de lucht Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Vakantieopvang

Nadere informatie

Thema Vakantie in eigen land!

Thema Vakantie in eigen land! Thema Vakantie in eigen land! Hoera! Het is zomer! De zon schijnt lekker veel, je bent vrij van school, je kunt lekker uitslapen en misschien ga je wel op vakantie? Deze vakantie is bso Kethel ook weer

Nadere informatie