Slim en snel ondernemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slim en snel ondernemen"

Transcriptie

1 Slim en snel ondernemen De HP ElitePad 900 Zoveel meer dan een zakelijke tablet Nieuw! De nieuwe HP ElitePad 900 staat voor meer mobiliteit, productiviteit en functionaliteit. Deze zakelijke tablet is geschikt voor elk bedrijf, in welke branche dan ook. 10,1-inch, licht, veilig met een lange batterijduur en ook te beschrijven met een Tablet Pen. Nu verkrijgbaar bij uw HP Partner!

2 HP ElitePad 900. Intuïtiever lesgeven vanaf de eerste dag De presentaties voor mijn colleges maak ik tegenwoordig ter plekke nog beter met een simpele aanraking. Meeschrijven is ook geen probleem dankzij de handige Tablet Pen. Mijn studenten zijn onder de indruk van mijn verbeterde productiviteit. Daar leren zij op hun beurt weer van. De nieuwe HP ElitePad 900 Vanaf 6 februari is deze fantastische tablet beschikbaar! De stijlvolle nieuwe 10,1-inch HP ElitePad 900 met Windows 8 is een bijzondere nieuwkomer op de markt van tablet PC s. Een premium design, veilig, duurzaam en met slimme accessoires uit te breiden tot een complete werkplek! Ontdek hem nu! Windows 8 Pro. Ontworpen voor zowel werk als privé. Ontdek Windows 8 Pro. De nieuwe versie van Windows Professional. Het biedt u verbeteringen op het gebied van productiviteit, veiligheid en mobiliteit. En dit alles zonder compromissen. Werk met plezier dankzij de snelheid en flexibiliteit van Windows 8. Ontworpen voor zowel touch als voor de muis met toetsenbord. Krijg alles eenvoudig gedaan met apps die u kent en vertrouwt. En leer nieuwe apps kennen in de Windows Store.

3 Meer functionaliteit Deze zakelijke tablet weegt slechts 630 gram, heeft een dunne aluminium behuizing van 9,2 mm en beschikt over de nieuwste Intel Atom processor. De HP ElitePad is een schitterend vormgegeven zakelijke tablet: licht, veilig, lange batterijduur en ook te beschrijven met een Tablet Pen. De ElitePad is veilig, duurzaam en door de toepassing van Windows 8 Professional naadloos te integreren in een Windows IT omgeving. Met de slimme accessoires en smart jackets is de tablet gemakkelijk uitbreidbaar en dockable. Daarnaast kunt u de batterijduur in een handomdraai verlengen met de Expansion Jacket Battery. HP ElitePad Expansion Jacket Alle connectiviteit die nodig is om onderweg meer te kunnen doen, wordt mogelijk gemaakt door de HP ElitePad Expansion Jacket. U raast door uw werkdag met de toevoeging van de HP ElitePad Jacket Battery. HP ElitePad Docking Station De HP ElitePad is gemakkelijk op te laden aan het bureau met een Docking Station, maar kan ook worden gebruikt als tweede scherm. Dat maakt multitasken voor iedereen mogelijk. HP ElitePad Case Een stijlvolle, handig draagbare beschermhoes met penhouder. Op te vouwen als standaard zodat u kunt werken met een los aan te sluiten toetsenbord. De sensor zet de HP ElitePad in de slaapmodus als u de hoes sluit. HP Executive Tablet Pen U schrijft berichten en notities in uw eigen handschrift direct op het scherm. Deze zijn te bewaren of om te zetten naar getypte tekst om te gebruiken in andere applicaties. Kies uw ideale HP Workstation HP biedt desktop workstations en mobiele workstations voor de veeleisende gebruiker. Bent u een architect die veel met zware programma s werkt? Dan is de HP Z220 serie perfect geschikt voor u. Bent u AV-professional en veel onderweg aan het werk? Kies dan voor de mobiele workstation HP EliteBook 8570w! HP Z220 Workstations Onze meest betaalbare, compromisloze workstations. De HP Z220 serie biedt de prestaties en energiezuinigheid van een workstation tegen prijzen die u van een desktop-pc zou verwachten. U krijgt de kracht die u nodig hebt met de Intel Xeon en Intel Core processors, o.a. vier geïntegreerde USB 3.0 poorten, nieuwe professionele grafische opties, en technieken van ondernemingsklasse. Verkrijgbaar als een converteerbare minitower of een small form factor: HP biedt u het ontwerp dat het best bij u past. HP EliteBook 8570w De draagbare krachtpatser onder de mobiele workstations. HP s meest veelzijdige mobiele workstation is geoptimaliseerd voor Windows 7 Professional en biedt high-end professionele video, robuuste processoren en een 39,6-cm (15,6-inch) diagonaal scherm met een geraffineerd design dat energie uitstraalt. Voor professionele gebruikers die een combinatie wensen van krachtige processorprestaties, een groot systeemgeheugen en professionele high-end grafische oplossingen met ISV-certificering.

4 Ruimtebesparing en design in de winkel Het ruimtebesparende formaat van de HP Compaq Elite 8300 All-in-One levert mij altijd een clean desk op in de winkel. Bovendien krijg ik veel complimenten van mijn klanten over het design ervan. Zij houden, net als ik, van kwaliteit die er goed uitziet. De hoge prestaties en de aanvullende touchmogelijkheden maken mijn werk nog gemakkelijker. HP Compaq Elite 8300 All-in-One Touch HP s krachtigste all-in-one pc is ideaal voor zakelijke gebruikers die hoge eisen stellen aan computerprestaties. Deze zeer complete pc met een Intel Core i processor, 23-inch full HD beeldscherm, interne luidsprekers en een 2-megapixel webcam maakt het wel heel aantrekkelijk om ruimte te besparen. De eenvoudige beheermogelijkheden zijn vooral voor groeiende zakelijke omgevingen een pluspunt. Aanwinsten voor de werkvloer Wilt u solide prestaties van uw zakelijke pc? De HP Compaq Pro 6300 SFF is een veelzijdige, krachtige pc met aanpasbare beveiligings- en uitbreidingskenmerken die een succesvolle bedrijfsvoering ondersteunen. Ook de HP Pro 3550 MT is een echte aanwinst voor de werkvloer. De prachtige zwarte behuizing en goede airflow geven een dubbele betekenis aan het woord cool. HP Pro 3550MT HP Compaq Pro 6300 SFF Windows 8 Pro. Klaar voor gebruik. Met het nieuwe Startscherm zijn uw zakelijke , uw kalender, vrienden en collega s altijd dichtbij en up-to-date dankzij de Live tegels. Werk ook veilig van vrijwel iedere locatie. Dankzij de vernieuwde Wi-Fi en mobiele netwerktechnologie. En met Bitlocker To Go beschermt u uw data. Waar u ook bent. Zodat uw zaken altijd voor u zelf blijven. Windows 8 Pro is uiteraard zo ontworpen dat het moeiteloos samenwerkt met bestaande Windows 7 systemen, apps en randapparatuur. Kortom, Windows 8 Pro biedt u de zekerheid die u nodig heeft om uw bedrijf uit te bouwen en uw data te beschermen.

5 Direct doorwerken, ook voor een paar minuten Dankzij mijn HP EliteBook Folio 9470m met SSD-schijf kan ik supersnel aan het werk. Als ik op het station moet wachten op mijn trein, hoef ik maar op de knop te drukken en ik kan direct vanuit de slaapstand verder waar ik gebleven was. Dat levert me precies de tijdwinst op die ik nodig heb. HP EliteBook Folio 9470m Voor de mobiele ondernemer die altijd de controle wil houden is er nu de HP EliteBook Folio 9470m, HP s eerste Ultrabook met enterprise eigenschappen als dockingfunctionaliteit en 3 jaar garantie. Een combinatie van maximale werkkracht, optimale veiligheid, zuinige Intel Core processoren van de derde generatie en een lange batterijduur. Dankzij de SSD-schijf is de EliteBook supersnel en is hij direct actief vanuit de slaapstand. Klaar om aan de slag te gaan met welk project dan ook. Kortom, alles wat een zakelijke Ultrabook moet zijn. Productieve s-serie Ideale notebooks voor het MKB. Ze beschikken over multimediatools, gebruiksvriendelijke beveiliging, een beschermende aluminium behuizing en een HD-scherm. Extra robuust en energiezuinig. HP ProBook 4540s Bedrijfskritische b-serie Dankzij de Intel-technologie zijn deze professionele notebooks geschikt voor elke business. U kunt er direct mee aan het werk. Met veilige data: HP 3D DriveGuard beschermt de vaste schijf bij stoten en vallen. HP ProBook 6570b Professionele p-serie Een prima reisgezel vindt u in deze serie: HP s kleinste en lichtste EliteBooks. Altijd een robuust ontwerp, uitgebreide aansluitmogelijkheden en Intel s ultralaagvoltage processor. Zo blijft u productief als u voor zaken op reis bent. HP EliteBook 2170p

6 Alles perfect digitaal gearchiveerd Als overheidsorganisatie streven wij ernaar om al onze papieren documenten zo efficiënt mogelijk te digitaliseren. Dat lukt prima met onze multifunctionele HP LaserJet Enterprise M575c flow MFP. De automatische documentenfeeder van 100 vel zorgt voor een zeer soepele workflow. Witte pagina s worden automatische weggelaten en pagina s die andersom liggen, worden na het scannen vanzelf in de juiste stand toegevoegd aan het digitale document. Deze printer kan echt alles wat we maar willen: dubbelzijdig scannen, snel en perfect printen, rechtstreekse bediening via een apart toetsenbord. De feeder voorkomt zelfs dat hij twee vellen tegelijk naar binnen trekt. HP LaserJet Enterprise Color M575c flow MFP Zoekt u een desktop MFP die indrukwekkende kleuren en productiviteit biedt? Dit is hem. Bediening is heel eenvoudig met een 8-inch touchscreen. Workflows worden vanaf nu met 1 druk op de knop mogelijk gemaakt door HP Quick Sets. Afbeeldingen zijn te bekijken en bewerken voor het scannen. Alle data zijn veilig en centraal te beheren. CD646A HP LaserJet Enterprise Color M575c flow MFP HP Laserjet Enterprise Color M775 MFP Betaalbare, prachtige kleurendocumenten tot A3-formaat en hoogwaardige scans, dat bieden deze professionele MFP s. Ze kunnen grote hoeveelheden kleurendocumenten tegelijk aan. De eersteklas beheersoftware van HP is even hoogstaand als de beveiliging van de data en de aanvullende oplossingen. Vooral bedrijven die in teams werken en een betrouwbare MFP nodig hebben, kunnen profiteren van deze multifunctionele printers. CC522A HP Laserjet Enterprise Color M775dn MFP 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Alle rechten voorbehouden. Microsoft en Windows zijn in de VS geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation. Windows 8 is of een geregistreerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in the Verenigde Staten en/of andere landen. Voor bepaalde Windows 8 productkenmerken is extra of geavanceerde hardware vereist. Meer informatie is beschikbaar op: Intel, het logo van Intel, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Voor meer informatie over de Intel processor rating, gaat u naar Producten zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden. Het is mogelijk dat de gefotografeerde producten niet overeen komen met de omschrijving. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook.

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

Tablet Windows 8 Pro

Tablet Windows 8 Pro Tablet Windows 8 Pro De nieuwe HP Elitepad 900 De ideale tablet voor zakelijk gebruik Til je zakelijke leven naar een hoger niveau met de HP ElitePad, de luxueuze dunne en lichte Windows 8 tablet. Productiviteit

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 is het perfecte huwelijk tussen laptop en tablet, met alle kracht en prestaties van een premium laptop. Ontworpen voor Windows en Office heeft hij

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be http://www.lijn-applications.be Toekomststraat 34a 8790 Waregem tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 www.lijn-applications.be gwen@lijn-applications.be Lijn-Applications is een gespecialiseerde firma die

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware.

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware. Datum: 16 mei 2014 Onze referentie: CIRMEI2014/ XP Onderwerp: Hardware oplossingen/uitfaseren Windows XP: centrale inkoopronde mei 2014 Geachte relatie, Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT

MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT ThinkPad X1-apparaten en mobiliteitsoplossingen van Lenovo maken hogere productiviteit mogelijk OVERZICHT MOBILITEIT MAAK KENNIS MET MOBIELE THINKPAD X1-APPARATEN

Nadere informatie

VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK LET OP LAGE RESOLUTIE PROEF

VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK LET OP LAGE RESOLUTIE PROEF VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK HP ZET ZICH IN VOOR HET ONDERWIJS HP is ontstaan op de campus van een universiteit. Het hoger onderwijs zit dan ook in ons

Nadere informatie

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen

New Office Devices. 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen New Office Devices 150 jaar Kies je nieuwe apparaat in 3 stappen Klaar om een selectie te maken? Ja 150 jaar Nog niet, ik heb een overzicht nodig Start Heb je mobiliteit nodig? Ja 150 jaar Nee Stap 1 Hoeveel

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M278-M281. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M278-M281 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Factsheet

Microsoft Surface Laptop Factsheet Microsoft Surface Laptop Factsheet Dit is Surface Laptop. Performance voor jou persoonlijk. Met de Surface Laptop krijg je meer dan een traditionele laptop in handen. Ondersteund door het beste van Microsoft,

Nadere informatie

% extra korting op alle laptops! Na 10 % extra korting: 4GB 15, 6

% extra korting op alle laptops! Na 10 % extra korting: 4GB 15, 6 15, 6 inch 4GB geheugen G50-80 80L000KDNX 15,6 inch Laptop Intel Core i3-4005u processor Intel HD Graphics en 500 GB harde schijf Voorzien van webcam en bluetooth 4.0 Intel, het logo van Intel, Intel Inside,

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32VGAEH3 De USB32VGAEH3 USB 3.0-naar-VGA-adapter verandert een USB

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

IGEL Business Computing.

IGEL Business Computing. IGEL Business Computing. Desktop computing, ontwikkeld met de focus op uw organisatie. Met technologie die kracht en prestaties samenbrengt, zonder flexibiliteit te verliezen. Net als u hebben wij maar

Nadere informatie

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro MFP M178-M181. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro MFP M178-M181 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Toolkit

Microsoft Surface Laptop Toolkit Microsoft Surface Laptop Toolkit Inhoud Windows Surface Book Toolkit Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 9 Pag 10 Pag 11 Pag 12 Pag 13 Pag 14 Pag 15 Pag 16 Pag 17 Pag 18 Introductie Surface Laptop huisstijl

Nadere informatie

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren 69.- WINNEN? Ga naar www.qmotion.nl/winnen Beantwoord de 3 vragen

Nadere informatie

Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done.

Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done. Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done. Meer inzicht in mobiel werken Krachtige oplossingen van HP Mobility Mobility is één van de speerpunten van HP en het assortiment en aanbod

Nadere informatie

Welkom in de wereld van meer zakelijke mogelijkheden.

Welkom in de wereld van meer zakelijke mogelijkheden. Welkom in de wereld van meer zakelijke mogelijkheden. Windows. Life without Walls. Dell raadt Windows 7 aan. Wij hebben voor u nog zoveel meer in petto. Bij Dell kijken wij ernaar uit om met u samen te

Nadere informatie

AMD DUAL CORE PROCESSOR

AMD DUAL CORE PROCESSOR Computershop NvTrading :" goedkoper! " Computers, notebooks, onderdelen en toebehoren aan groothandelsprijzen Tel : 011 351200 info@nvtrading.be Kapelstraat 59, Diepenbeek MSI 16 NOTEBOOK STUNT 5 x ter

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 The new Diagnostic Control Unit 1 Convertible PC DCU 220 Gebruik als Tablet PC: Gebruik als Notebook: 2 Overzicht Convertible PC: gebruik als Notebook of Tablet Gebruik als centrale PC in de werkplaats

Nadere informatie

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Product ID: TB2USB3ES Met de TB2USB3ES Thunderbolt -naar-esata + USB 3.0 adapter kunt u de connectiviteit van uw MacBook of laptop uitbreiden

Nadere informatie

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER Behoud de zakelijke voorsprong met oplossingen van HP WAAROM MOBIEL WERKEN NIET LANGER EEN KEUZE IS Mobiliteit is een voorwaarde voor succes

Nadere informatie

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe Alle prijzen in deze folder zijn geldig op 28, 29 en 30 augustus 2015 of einde voorraad. Verantw uitgever: Webstore.be Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. Openingsuren: Ma-Vr 9u-18u30 Za 9u30-18u Technische specificaties

Nadere informatie

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Naslaggids M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Naslaggids M276 Kopieerkwaliteit optimaliseren De volgende instellingen voor kopieerkwaliteit zijn beschikbaar: Aut. selectie: Gebruik deze instelling als u de kwaliteit van

Nadere informatie

3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit

3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit Product ID: HB30C3A1GEA Hier is een absoluut noodzakelijke accessoire voor uw MacBook Pro, Chromebook of laptop met USB- C. Deze USB 3.0 hub verandert

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Mobility voor business

Mobility voor business Brochure Mobility voor business Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals. mobility-7pbrochure_nl.indd 1 07 /05/13 08:25 Brochure Businessproof mobility De koffiezet? Of toch maar uw

Nadere informatie

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2 Bijlage 1 Producten De Prowise filosofie Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar het fundament

Nadere informatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie

PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B. Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties. 5e Generatie PRIJSLIJST EINDVERBRUIKER 3de Kwartaal 2013 B2B Grootformaat Touch-screen LED monitoren voor presentaties 5e Generatie Prijzen geldig van 1 juli t/m 30 september 2013 Voordelen Focus Touch Het Focus Touch

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U?

TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U? TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U? Toshiba EasyGuard is de betere methode voor uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming en gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop)

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Besturingssysteem Beschikbaar met Windows 7 Professional of Windows 8.1: voer uw meest veeleisende applicaties probleemloos uit en ondersteun touchscreen-interactie(het

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Brochure Mobility voor business. Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals.

Brochure Mobility voor business. Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals. Brochure Mobility voor business Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals. Brochure Businessproof mobility Thuis kunnen we niet meer zonder ons superslimme speelgoed. Enkele cijfers:

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p

USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p USB 3.0 naar VGA externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB hub VGA en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p StarTech ID: USB32VGAEH3 De USB32VGAEH3 USB 3.0-naar-VGA-adapter verandert een USB

Nadere informatie

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 Powerbank N304 + gratis autolader 10.400mAh Een volle Powerbank laadt twee telefoons én een tablet

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl

Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: Op = Pech! www.kassakado.nl superstunt! Nu bij Nuus: Kassa kado bij een Mobile Pro! 3X = Onze gratis Vectron actiekassa s: www.kassakado.nl Op = Pech! Pos mobile Pro Mobiele alleskunner De Vectron POS Mobile Pro is ontwikkeld op

Nadere informatie

Werkblad H1 Hard en Software

Werkblad H1 Hard en Software Werkblad H1 Hard en Software Leeling: Klas: Docent: Marno Brink 41B Meneer Van Waarden Voorwoord: In dit document gaan we begginen met Hard en Software. We gaan het hebben over verschillende dingen die

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

USB-C multiport adapter met HDMI - 1xA - 1xC - 100W PD 3.0

USB-C multiport adapter met HDMI - 1xA - 1xC - 100W PD 3.0 USB-C multiport adapter met HDMI - 1xA - 1xC - 100W PD 3.0 Product ID: DKT30CHCPD Hier is een alles-in-een USB-C adapter voor uw MacBook Pro, Dell XPS of andere USB-C laptop, met alle poorten die u nodig

Nadere informatie

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.

Nobo Memoborden. Informatie beheren. Krachtig presenteren. Communicate with confidence. ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope. Nobo Memoborden Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence De oplossing voor organisatie op kantoor Nobo begrijpt dat

Nadere informatie

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken

thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken Voor thuisgebruik Voor bedrijven Ondersteuning Zoeken HP introduceert 's werelds kleinste laserprinter in zijn klasse, die past in elk kantoor Hiermee biedt HP mkb ers innovatieve afdrukoplossingen voor

Nadere informatie

Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Reparatie in de Werkplaats 60,00 per uur Hulp op Afstand 0900-34447467 0,90 per minuut

Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Reparatie in de Werkplaats 60,00 per uur Hulp op Afstand 0900-34447467 0,90 per minuut Services Advies over Producten / Oplossingen 1,00 per minuut Toe aan een nieuwe computer of televisie, maar u weet niet wat? Kom langs in de winkel voor een onafhankelijk advies. Wij adviseren u naar een

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

/ future ready / Kantoormedewerkers

/ future ready / Kantoormedewerkers Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit helpen, loopt

Nadere informatie

Vitasys Seminar. Rob Stalenburg Pre-sales Technology Consultant Designjet Benelux Hewlett-Packard Nederland

Vitasys Seminar. Rob Stalenburg Pre-sales Technology Consultant Designjet Benelux Hewlett-Packard Nederland Vitasys Seminar Rob Stalenburg Pre-sales Technology Consultant Designjet Benelux Hewlett-Packard Nederland 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to

Nadere informatie

Productiviteit in stroomversnelling

Productiviteit in stroomversnelling Productiviteit in stroomversnelling Enkele tips over hoe u uw productiviteit kunt verhogen door mobiel te gaan Date: 24. August 2004 Version 1.0 FEA-2004-08-Mobile-Productivity-1042-NL Productiviteit is

Nadere informatie

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen Computerdoc Losse systemen Systeem 1:Computerdoc Lenovo Thinkcenter Een pc waar het hele gezin mee uit de voeten kan. Uitpakken, aansluiten en gaan. De lenovo/ IBM thinkcenter is erg compact en levert

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

HP Pro x2 612 G2 tablet L5H58EA HP Pro x2 612 G2 tablet L5H59EA HP ENVY 13-ab091nb 999

HP Pro x2 612 G2 tablet L5H58EA HP Pro x2 612 G2 tablet L5H59EA HP ENVY 13-ab091nb 999 HP Pro x2 612 G2 tablet L5H58EA 1683 Intel Core i5-7y54 (CPU Mark 3253) 256 GB SSD 8 GB 12" full HD (1920 x 1080) TOUCHSCREEN - Intel HD Graphics 615 Vingerafdrukscanner smart card reader docking via USB-C

Nadere informatie

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10,

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10, HP DC5800 Core2duo Model: HP DC58000 SFF CPU: Intel Core2Duo E6750 2, 7Ghz Cache: 4MB FSB: 1333Mhz RAM: 2GB HDD: 160GB Drive: DVD Standaard Licentie: Windows 8 Pro Onboard: Videocard Soundcard Netwerk

Nadere informatie

Color LaserJet Pro M153-M154. Gids met technische specificaties

Color LaserJet Pro M153-M154. Gids met technische specificaties Color LaserJet Pro M153-M154 Gids met technische specificaties Copyright en licentie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande schriftelijke

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

SEPTEMBER. Lenovo. Acer. Terra tablet. Sequrebox set. Daxis telefonie. D-Link NAS. Camera beveiliging. Eizo deal. Colofon DE KRACHT VAN DE COMBINATIE

SEPTEMBER. Lenovo. Acer. Terra tablet. Sequrebox set. Daxis telefonie. D-Link NAS. Camera beveiliging. Eizo deal. Colofon DE KRACHT VAN DE COMBINATIE SEPTEMBER 2014 Lenovo HP Acer Terra tablet Sequrebox set Daxis telefonie D-Link NAS Camera beveiliging Eizo deal Colofon DE KRACHT VAN DE COMBINATIE DAXIS MAAGDENBURGSTRAAT 22 7421 ZC DEVENTER T: 0570-633242

Nadere informatie

Bestelbon XP Vervangactie

Bestelbon XP Vervangactie Bestelbon XP Vervangactie Hardware, software en diensten: vink uw keuze aan aub Aankoopformule HP Compaq Pro 4300 SFF Processor i3-3220 4 GB RAM 250 GB harde schijf DVD SuperMulti HP Belgisch toetsenbord

Nadere informatie

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen

Productinformatie Losse Systemen. Computerdoc Losse systemen Computerdoc Losse systemen Systeem 1:Computerdoc Lenovo Thinkcenter Een pc waar het hele gezin mee uit de voeten kan. Uitpakken, aansluiten en gaan. De lenovo/ IBM thinkcenter is erg compact en levert

Nadere informatie

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Budget Type In deze gids worden standaard computers voorgesteld die zeker zullen voldoen aan je verwachtingen. Besturingssyteem Een standaard laptop Een

Nadere informatie

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B

Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B Blz.1 / 6 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Zakelijke notebooks > X Serie > VPCX11S1E/B VPCX11S1E/B

Nadere informatie

s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12

s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12 s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12 Breda, 3 september 2015 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert vandaag de Satellite Radius 12, dat een ongekende combinatie

Nadere informatie

USB 3.0 naar HDMI externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB-hub HDMI en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p

USB 3.0 naar HDMI externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB-hub HDMI en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p USB 3.0 naar HDMI externe multi-monitor grafische adapter met 3-poorts USB-hub HDMI en USB 3.0 mini-dock 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32HDEH3 De USB32HDEH3 USB 3.0-naar-HDMI adapter verandert een USB

Nadere informatie

Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p

Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p Slanke USB 3.0 naar HDMI externe videokaartadapter voor meerdere schermen 1920x1200 / 1080p Product ID: USB32HDES De USB32HDES slanke USB 3.0-naar-HDMI-adapter verandert een USB 3.0 poort in een HDMI-uitgang

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

2

2 2 ELECTROWORLD.NL 3 4 ELECTROWORLD.NL 5 6 ELECTROWORLD.NL 7 8 ELECTROWORLD.NL 9 10 ELECTROWORLD.NL 11 service EN ADVIES TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. Nu vanaf 15,-! De Computer Specialist

Nadere informatie

De professional onderweg

De professional onderweg De professional onderweg Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie

Nadere informatie

HP raadt Windows 7 aan.

HP raadt Windows 7 aan. HP ProBook 5330m notebook pc (LG724EA#UUG) Dun, elegant, solide. Wel onderweg werken, maar geen zware bagage. Deze dunne, lichte, veilige en gemakkelijk te beheren HP ProBook met een 33,8-cm (13,3- inch)

Nadere informatie

Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! BEL NU!

Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! BEL NU! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! BEL NU! 6 dagen op 7 03 369 69 49 van 8 tot 22 uur MSI Wind Top AE2020 All-In-One PC. Intel

Nadere informatie

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be

Introductie Workshop. Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie Workshop Tom Hufkens Shopmanager Turnhout & Geel tom.hufkens@webstore.be Introductie in Android & Windows 8 Inhoud: DEEL 1: ANDROID Wat is het en hoe er mee werken? DEEL 2: WINDOWS 8 Wat zijn

Nadere informatie

Elegant, betaalbaar, en met intuïtieve Windowsbesturing - verwacht meer van de nieuwe Toshiba Encore 2 tablets

Elegant, betaalbaar, en met intuïtieve Windowsbesturing - verwacht meer van de nieuwe Toshiba Encore 2 tablets Elegant, betaalbaar, en met intuïtieve Windowsbesturing - verwacht meer van de nieuwe Toshiba Encore 2 tablets De Encore 2 WT10-A een lichtgewicht, dunne, 10,1 inch (25,65cm) tablet, met een groter scherm

Nadere informatie

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Naslaggids M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Naslaggids M570 Direct afdrukken via USB 1. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort aan de voorzijde van het apparaat. 2. Het menu USB-flashdrive wordt geopend. Raak de pijknoppen

Nadere informatie

HP ProBook 430 N0Z22EA 839. HP ProBook 640 F1Q66ET 1099. HP ProBook 450 N0Z28EA 999. HP ProBook 470 K9K47EA 869

HP ProBook 430 N0Z22EA 839. HP ProBook 640 F1Q66ET 1099. HP ProBook 450 N0Z28EA 999. HP ProBook 470 K9K47EA 869 20151118 HP ProBook 430 N0Z22EA 839 Intel Core i5-5200u 2 x 2.2 Ghz (2.7 Ghz Turbo) 3 MB 500 GB (8GB flash) 4 GB 13.3" mat scherm (1366 x 768) - Intel HD Graphics Windows 7 Pro en 10 Pro (DVD) Vingerafdrukscanner

Nadere informatie

Blijf ontdekken! 49,99 0,- 30,- NIEUW EN NERGENS GOEDKOPER! 449,+ 5.000 Air Miles anders 499,- 3 JAAR GARANTIE! Tablet Galaxy Tab S2 9,7

Blijf ontdekken! 49,99 0,- 30,- NIEUW EN NERGENS GOEDKOPER! 449,+ 5.000 Air Miles anders 499,- 3 JAAR GARANTIE! Tablet Galaxy Tab S2 9,7 NIEUW EN NERGENS GOEDKOPER! 449,+ 5.000 Air Miles anders 499,- Blijf ontdekken! Tablet Galaxy Tab S2 9,7 Nog productiever en razendsnel multitasken door de krachtige octa-core-processor en 3 GB werkgeheugen.

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

HP Pro x2 612 G2 tablet L5H59EA HP ENVY 13-ah0046nb HP Spectre 13-af001nb 1499

HP Pro x2 612 G2 tablet L5H59EA HP ENVY 13-ah0046nb HP Spectre 13-af001nb 1499 HP Pro x2 612 G2 tablet L5H59EA 1799 Intel Core i5-7y54 (CPU Mark 3253) 256 GB SSD 8 GB 12" full HD (1920 x 1080) TOUCHSCREEN - Intel HD Graphics 615 vingerafdrukscanner smart card reader docking via USB-C

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES

TECHNISCHE SPECIFICATIES Blz.1 / 7 Producten Winkel Service en ondersteuning Club VAIO Windows. Life without Walls. VAIO raadt Windows 7 aan. Home > Alle Sony-producten > VAIO > Notebooks > W Serie > VPCW21S1E/T VPCW21S1E/T Mini-notebook

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

Ervaar de Realiteit in Full HD

Ervaar de Realiteit in Full HD EeeBox PC EB1501P Ervaar de Realiteit in Full HD De EeeBox PC EB1501-serie gaat het traditionele " DVD s kijken op een LCD TV" home entertainment concept trotseren. Met HDMI-output, een slot-load optische

Nadere informatie

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90

Dienstverlening 1,- 35,- 0,90 Dienstverlening Euro per Minuut De DigiShop combineert het beste van twee werelden. Door aan de ene kant de hard- en software tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden en aan de andere kant het advieswerk

Nadere informatie

Nieuwe computer en printer?

Nieuwe computer en printer? Nieuwe computer en printer? Waar moet ik op letten? Peer Custers Nieuwe computer: waarom? Huidige computer is defect Nog te repareren voor redelijke prijs? Huidige computer voldoet niet meer Geheugen bijplaatsen?

Nadere informatie