TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U?"

Transcriptie

1 TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U? Toshiba EasyGuard is de betere methode voor uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming en gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden. Mobiele gebruikers hebben uiteenlopende behoeften, of het nu studenten, mobiele professionals of avonturiers zijn die vanaf afgelegen plaatsen verbinding willen maken. Toshiba heeft een groot aantal onderdelen van Toshiba EasyGuard afgestemd op uw persoonlijke behoeften qua. Aan de hand van dit artikel kunt u zelf bepalen wat voor u de juiste Toshiba EasyGuard notebook is. Voor de mobiele gebruiker die op kantoor en onderweg aan het werk is. Voor gebruikers met behoefte aan betere gegevensbescherming en superieure en connectiviteit. Voor gebruikers die uitgebreide systeem- en gegevensbescherming in een ultralichte behuizing zoeken.

2 Toshiba EasyGuard: onderweg Een dag uit het leven van de mobiele gebruiker Uw notebook wordt tegen de meest voorkomende risico s beschermd door de onderdelen van Toshiba EasyGuard, zoals XD-BIT voor beveiliging tegen schadelijke bestanden, het duurzame ontwerp en ConfigFree voor gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden. Op een gewone werkdag loopt u heel wat keren uw kantoor in, uit en door. s Ochtends neemt u voor een projectvergadering uw notebook van uw werkplek mee naar een vergaderruimte voor een presentatie. s Middags bereidt u in de auto een gesprek met een klant voor, waarvoor u de meest recente researchresultaten van het internet downloadt. Later op de dag moet u bestanden uitwisselen met een lid van uw team. Omdat een document op de valreep is gewijzigd, moet u met een ander verbindingsprofiel van huis uit verbinding maken met uw kantoor. Toshiba EasyGuard beschermt uw systeem de hele dag terwijl u onderweg bent. Dankzij het duurzame ontwerp is uw notebook beschermd terwijl u van de ene naar de andere plaats reist. Vertrouwelijke gegevens worden door XD-BIT beveiligd wanneer u verbinding maakt met het internet en bestanden van externe bronnen ontvangt. Op elke lokatie, zowel thuis als op kantoor, beschikt u over probleemloze connectiviteit. Tecra A3 De Tecra A3 is een volwaardig alternatief voor de desktop en biedt complete in de kantooromgeving of thuis. Tecra A4 Het breedbeeldscherm van de Tecra A4 staat borg voor haarscherpe beelden, zodat u altijd en overal presentaties kunt geven of films bekijken. Tecra S2 Met de Tecra S2 beschikt u onderweg altijd over optimale rekenkracht en over bescherming van systeem en gegevens door Toshiba EasyGuard.

3 Toshiba EasyGuard: krachtige Toshiba EasyGuard biedt betere gegevensbeveiliging dankzij TPM (Trusted Platform Module), VACF (Visual Access Control Filter) tegen meekijken van opzij, de vingerafdruklezer en de anti diefstaltimer. For your eyes only: bescherming van vertrouwelijke gegevens Stel dat u een aantaluren moet wachten in een café of de vertrekhal van een vliegveld, en dat u niet tot werken komt omdat naast u iemand zit die op uw scherm meekijkt. Met de beveiligingsfuncties van Toshiba EasyGuard kunt u deze wachttijd weer productief maken. Met VACF (Viewing Angle Control Filter) verkleint u de hoek waaronder van opzij kan worden meegekeken, zodat u in openbare ruimten met vertrouwelijke gegevens kunt werken. Tecra M3 De Tecra M3 biedt maximale productiviteit in openbare ruimten terwijl uw gegevens worden beschermd door de beveiliging van Toshiba EasyGuard. tablet-pc s met TPM voor gegevensbeveiliging Met tablet-pc s komen onderzoekers steeds vaker hun lab uit. Als onderzoeker of consultant kunt u tegenwoordig met een tablet-pc ideeën uitwerken in de bibliotheek, trein of op kantoor. Toshiba EasyGuard helpt ideeën in ontwikkeling te beschermen met beveiligingsfuncties als TPM (Trusted Platform Module), een unieke beveiliging op basis van software in combinatie met hardware. Uw creativiteit hoeft zo niet te worden ingeperkt door veiligheidszorgen. Met Toshiba EasyGuard zijn uw gegevens altijd veilig terwijl u onderweg bent. Tecra M4 De Tecra M4 biedt complete met extra gegevensbeveiliging.

4 Toshiba EasyGuard: Toshiba EasyGuard biedt betere gegevensbeveiliging dankzij TPM (Trusted Platform Module), VACF (Visual Access Control Filter) tegen meekijken van opzij, de vingerafdruklezer en de anti diefstaltimer. Toegang alleen voor bevoegden: anti-diefstalbeveiliging Weet u nog wanneer u uw notebook de laatste keer onbewaakt achterliet? Misschien was het op lokatie bij een klant of op een chaotisch moment tijdens een reis. Wanneer op uw notebook vertrouwelijke gegevens staan, kan zo n moment een nachtmerrie worden voor uw onderneming of uzelf. Hoe vaker u de notebook buiten een beveiligde omgeving gebruikt, hoe belangrijker het is om eens stil te staan bij de beveiliging van uw notebook. Dankzij de anti-diefstaltimer en de vingerafdruklezer van Toshiba EasyGuard, kunt er zeker van zijn dat alleen u toegang tot het notebooksysteem hebt en dat uw gegevens veilig zijn. Tecra S3 Zelfs wanneer de Tecra S3 onbewaakt wordt achtergelaten, zorgt de anti diefstalbeveiliging van Toshiba EasyGuard voor bescherming.

5 Toshiba EasyGuard: ultraportable Toshiba EasyGuard biedt een betere systeembeveiliging voor ultraportable notebooks met RAID 1 voor data mirroring, de schokabsorberende behuizing, het spatwaterbestendige toetsenbord en de vingerafdruklezer. Maximale beschikbaarheid: gegevensbeveiliging met RAID Soms hebt u het gevoel dat u overal tegelijk moet zijn. U hebt toegang tot volledige, actuele gegevens nodig, en ook maximale productiviteit onderweg. Profiteer optimaal van uw tijd tussen vergaderingen en vluchten in. Het dagelijks leven van uw notebook is net zo afwisselend als dat van u. Toshiba EasyGuard biedt een hoog prestatieniveau en beveiliging met RAID 1, dat altijd en overal voor data mirroring zorgt. Portégé S100 De Portégé S100 met RAID Level 1- ondersteuning biedt data mirroring, fouttolerantie en superieure prestaties met RAID 1. Slagvaste behuizing: robuuste mobiele computers Uw notebook is dag in dag uit blootgesteld aan slijtage en mogelijke beschadigingen. Wanneer u wat eet en drinkt terwijl u de laatste hand aan een presentatie legt, kan onschuldige multi-tasking desastreuze gevolgen hebben wanneer u iets morst, zoals gegevensverlies. En wanneer u tijdens een hobbelige rit doorwerkt, kan er schade aan een kwetsbare vaste schijf ontstaan. Tegen dit soort alledaagse ongelukjes is uw notebook beschermd dankzij de HDD-bescherming, de schokabsorberende behuizing en het spatwaterbestendige toetsenbord van Toshiba EasyGuard. Portégé M300 De Portégé M300 is uitgerust met Toshiba EasyGuard-voorzieningen tegen fysieke schade, zodat u onderweg onbezorgd met uw notebook kunt werken.

6 Toshiba EasyGuard: ultraportable Toshiba EasyGuard biedt een betere systeembescherming voor ultraportable notebooks met RAID 1 voor data mirroring, de schokabsorberende behuizing, het spatwaterbestendige toetsenbord en de vingerafdruklezer. Beveiliging voor platte, lichte notebooks Voor echte kilometervreters is de platte, lichte ultraportable de ideale oplossing voor overbelaste schouders en loodzware handbagage. De ultraportable, die in elke aktetas of koffer past, vereist een hoog niveau van fysieke bescherming en gegevensbeveiliging. Toshiba EasyGuard, met de vingerafdruklezer voor identificatie, TPM ter beveiliging van vertrouwelijke systeemgegevens en HDD-bescherming tegen onvoorziene schokken onderweg, biedt deze hoge veiligheidsstandaard voor Toshiba s ultraportable notebooks. Portégé R200 Met de Portégé R200 beschikt u over een robuuste, lichte notebook met ultieme beveiliging door Toshiba EasyGuard. Mobiliteit in de palm van uw hand Een ultralaag gewicht hoeft niet ten koste te gaan van de bescherming van het systeem of de gegevens. Ook op ultralichte notebooks kunt u zware applicaties uitvoeren om toegang tot gegevens te krijgen en te profiteren van probleemloze connectiviteit. Maar stel u voor dat een notebook die in de palm van uw hand past, plotseling uit uw hand valt. De kleine notebook, die in de zak van een jas of in een handtas past, heeft de beste bescherming nodig die er is. Met de onderdelen van Toshiba EasyGuard, zoals een vingerafdruklezer en HDD-bescherming, zijn ultraportable notebooks net zo goed beschermd als alle andere Toshiba-notebooks. Libretto U100 De kleine, compacte Libretto U100 doet geen concessies als het gaat om bescherming van het systeem en de gegevens. Deze notebook heeft zelfs een vingerafdruklezer en HDD-bescherming.

7 Tecra A3 Tecra A4 Tecra S2 Geselecteerde voorzieningen van Toshiba EasyGuard* Execute Disable Bit (XD-BIT) Durable Design ConfigFree Tecra M3 Tecra M4 Tecra S3 Geselecteerde voorzieningen van Toshiba EasyGuard Trusted Platform Module (TPM) Visual Access Control Filter (VACF) Fingerprint Reader Anti-theft Timer Protection Portégé S100 Portégé M300 Portégé R200 Libretto U100 Geselecteerde voorzieningen van Toshiba EasyGuard Toshiba RAID-ondersteuning Shock Protection Design Spill-resistant Keyboard Fingerprint Reader *De mogelijkheden van Toshiba EasyGuard kunnen per notebook verschillen. Neem contact op met uw geautoriseerde Toshiba-dealer voor meer informatie.

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Tecra S3 Een volledig schaalbaar bedrijfsplatform dat superieure beveiliging en betrouwbaarheid biedt. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven. voor bedrijven. Persoonlijke productiviteit Gebruik OneNote om uw organisatievaardigheden te vergroten.

Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven. voor bedrijven. Persoonlijke productiviteit Gebruik OneNote om uw organisatievaardigheden te vergroten. Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven Toshiba en OneNote in actie voor bedrijven Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN

TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN OVERZICHT PERSOONLIJKE PRODUCTIVITEIT SAMENWERKEN MOBIEL WERKEN VOOR ONDERNEMINGEN PRODUCTOVERZICHT TOSHIBA EN ONENOTE IN ACTIE VOOR BEDRIJVEN Met Microsoft Office

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M400

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M400 Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M400 De ultradraagbare tablet-pc die alles kan. Toshiba EasyGuard biedt de zakelijke gebruiker een aantal voorzieningen voor uitgebreide gegevensbeveiliging,

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Tecra A4 professionele multimediaprestaties op breedbeeldformaat. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker helpt door

Nadere informatie

TOSHIBA EASYGUARD VOOR ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK. Alles bij elkaar

TOSHIBA EASYGUARD VOOR ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK. Alles bij elkaar TOSHIBA EASYGUARD VOOR ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK Toshiba EasyGuard is de betere methode voor uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming en gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: tecra a7 Professionele breedbeeldprestaties nu ook mobiel. Toshiba EasyGuard biedt de zakelijke gebruiker een aantal voorzieningen voor uitgebreide

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard Overzicht Cursusmodule 1. Cursusmodule 1: Toshiba EasyGuard Overzicht

Toshiba EasyGuard Overzicht Cursusmodule 1. Cursusmodule 1: Toshiba EasyGuard Overzicht Toshiba EasyGuard Overzicht Cursusmodule 1 Cursusmodule 1: Toshiba EasyGuard Overzicht TOSHIBA E LEARNING CENTRE MODULE 1: EASYGUARD OVERVIEW Cursusmodule 1 Doelstellingen De cursusmodule Toshiba EasyGuard

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300 De ultieme alles-in-één stevige en ultradraagbare notebook. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker voorziet van uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming

Nadere informatie

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING BESCHERMING BEHEERSBAARHEID CONNECTIVITEIT BEVEILIGING INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER Toshiba EasyGuard biedt de zakelijke gebruiker zorgeloos mobiel computergebruik met unieke voorzieningen

Nadere informatie

De aanschafhulp voor zakelijke notebooks

De aanschafhulp voor zakelijke notebooks De aanschafhulp voor zakelijke notebooks De aanschafhulp voor zakelijke notebooks Toshiba biedt een ruime keuze aan zakelijke notebooks die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

Mobiel werken: Toshiba en OneNote voor een hogere productiviteit en meer functionaliteit voor uw bedrijf

Mobiel werken: Toshiba en OneNote voor een hogere productiviteit en meer functionaliteit voor uw bedrijf HOOFDARTIKEL MOBIEL WERKEN, WHITEPAPER EEN MOBIELE MOBILE LIFESTYLE WORKING WERKEN Mobiel werken: Toshiba en OneNote voor een hogere productiviteit en meer functionaliteit voor uw bedrijf Mobiel werken

Nadere informatie

Productiviteit in stroomversnelling

Productiviteit in stroomversnelling Productiviteit in stroomversnelling Enkele tips over hoe u uw productiviteit kunt verhogen door mobiel te gaan Date: 24. August 2004 Version 1.0 FEA-2004-08-Mobile-Productivity-1042-NL Productiviteit is

Nadere informatie

TECH BRIEF GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER

TECH BRIEF GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER TECH BRIEF GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER GEGEVENSBEVEILIGING EN VERDER TECH-2005-09-Data-Security-NL 1 IN DE AUTOMATISERINGSWERELD IS TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE) OP DIT MOMENT HET SUMMUM VAN BEVEILIGINGSTECHNOLOGIE.

Nadere informatie

wat betekent dit voor de mobiele professional?

wat betekent dit voor de mobiele professional? hoofdartikel Breedband-WWAN Breedband-WWAN: wat betekent dit voor de mobiele professional? Ultrasnelle verbindingen zonder onderbrekingen zijn steeds belangrijker voor het succes van ondernemingen en voor

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Toshiba en Intel: mobiel digitaal

Toshiba en Intel: mobiel digitaal TECh brief Toshiba en Intel Toshiba en Intel: mobiel digitaal entertainment: opwindend en op maat Powered by Intel Centrino Duo Mobile technologie. Toshiba heeft nieuwe notebooks ontwikkeld die in staat

Nadere informatie

Toshiba hoofdartikel WEER NaaR school back To school ondersteuning voor multimedia tegen een betaalbare prijs KEuzEhuLp

Toshiba hoofdartikel WEER NaaR school back To school ondersteuning voor multimedia tegen een betaalbare prijs KEuzEhuLp Toshiba HOOFDARTIKEL WEER NAAR SCHOOL back to school keuzehulp Of u nu docent of student bent, dan wel voor uw school pc's zoekt om lokalen in te richten, bij Toshiba kunt u kiezen uit een scala van notebooks.

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Vraag het aan de experts ConfigFree 4.5 speciale notebook-editie

Vraag het aan de experts ConfigFree 4.5 speciale notebook-editie ConfigFree 4.5 speciale notebook-editie Datum: 20 mei 2004 Versie 1.0 EXP-2004-05-ConfigFree-for-notebooks--1025-NL Draadloze verbindingen (volgens 802.11a/b/g of via Bluetooth) zijn een essentieel onderdeel

Nadere informatie

Dubbele sleuf schijfbehuizing voor msata SSDs - USB 3.1 (10Gbps) - RAID

Dubbele sleuf schijfbehuizing voor msata SSDs - USB 3.1 (10Gbps) - RAID Dubbele sleuf schijfbehuizing voor msata SSDs - USB 3.1 (10Gbps) - RAID Product ID: SMS2BU31C3R Met deze schijfbehuizing met twee sleuven voor msata- en msata Mini-schijven kunt u gemakkelijk ultrasnelle,

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Betrouwbaar computergebruik: op weg naar een veilig mobiel platform

Betrouwbaar computergebruik: op weg naar een veilig mobiel platform Betrouwbaar computergebruik: op weg naar een veilig mobiel platform Iedereen is zich zo langzaamaan bewust van de gevaren die het mobiele computerplatform bedreigen virussen, wormen, Trojaanse paarden,

Nadere informatie

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE.

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. ONE Solutions Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. 2 Sigmax ONE Solutions Passen altijd bij uw organisatie. Ongeacht hoe groot u bent of wilt worden. Til uw ICT naar een hoger en

Nadere informatie

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Product ID: TB2USB3ES Met de TB2USB3ES Thunderbolt -naar-esata + USB 3.0 adapter kunt u de connectiviteit van uw MacBook of laptop uitbreiden

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU

BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU Fysieke bedreigingen voor de beveiliging van gegevens en hoe u zich daartegen kunt verdedigen 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING.... 3 HOOFDSTUK 1... 4

Nadere informatie

Acer Aspire 5002WLMi. Opslagcapaciteit harde schijf:100 GB AMD Turion 64 ML-30 (1.6 Ghz & 1MB Cache) Beeldscherm: Beeldscherm diagonaal: 15.

Acer Aspire 5002WLMi. Opslagcapaciteit harde schijf:100 GB AMD Turion 64 ML-30 (1.6 Ghz & 1MB Cache) Beeldscherm: Beeldscherm diagonaal: 15. Acer Aspire 5002WLMi De compacte en stijlvolle Acer Aspire 5000-modellen bieden een verrassende manier om het potentieel van 64-bits mobiliteit te ontdekken. Ze zijn uitgerust met de AMD Turion 64 mobiele

Nadere informatie

USB-C Hub - 4-poorts USB USB-C naar 4x USB-A - bus gevoed - wit

USB-C Hub - 4-poorts USB USB-C naar 4x USB-A - bus gevoed - wit USB-C Hub - 4-poorts USB 3.0 - USB-C naar 4x USB-A - bus gevoed - wit Product ID: HB30C4ABW Met deze draagbare USB 3.0 hub breidt u de connectiviteit van uw laptop of desktop uit door vier USB Type-A poorten

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie

DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz

DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz Product ID: DP2HD4K60S Met deze DisplayPort naar HDMI -adapter kunt u HDMI video en audio weergeven vanaf een DPapparaat, met ondersteuning van Ultra HD 4K bij

Nadere informatie

/ future ready / Kantoormedewerkers

/ future ready / Kantoormedewerkers Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit helpen, loopt

Nadere informatie

In dit document proberen we die voordelen van mobiliteit beter in beeld te krijgen, aan de hand van drie invalshoeken:

In dit document proberen we die voordelen van mobiliteit beter in beeld te krijgen, aan de hand van drie invalshoeken: WHITE PAPER Optimale zakelijke waarde dankzij Toshiba-kwaliteit Mobiel werken heeft grote voordelen en wordt dan ook steeds belangrijker. Voor bedrijven die hun concurrentiepositie willen behouden of verbeteren,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Veilig Werken

Dienstbeschrijving Zakelijk Veilig Werken 171018TZ Dienstbeschrijving Zakelijk Veilig Werken Werkplek Veilig en Mobiel Veilig (Protection Service for Business van F-Secure) Een dienst van Telfort Zakelijk Dienstbeschrijving Zakelijk Veilig Werken

Nadere informatie

4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding

4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding 4 poorts USB 3.0 hub - USB-C naar 4x USB-A met busvoeding Product ID: HB30C4AB Hier is een verplichte accessoire als u een met USB-C uitgeruste computer hebt, maar meer USB-A poorten nodig hebt. Met deze

Nadere informatie

Toshiba en de Intel Centrino Duo Mobile Technologie voor zakelijk computergebruik

Toshiba en de Intel Centrino Duo Mobile Technologie voor zakelijk computergebruik Toshiba en de Intel Centrino Duo Mobile Technologie voor zakelijk computergebruik In de zakelijke wereld van vandaag is de notebook een onmisbaar instrument geworden voor mobiel werk en mobiele communicatie.

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Slim en snel ondernemen

Slim en snel ondernemen Slim en snel ondernemen De HP ElitePad 900 Zoveel meer dan een zakelijke tablet Nieuw! De nieuwe HP ElitePad 900 staat voor meer mobiliteit, productiviteit en functionaliteit. Deze zakelijke tablet is

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

Schijf behuizing voor 2.5" SATA SSD /HDD - USB 3.1 (10Gbps) - USB-A, USB-C

Schijf behuizing voor 2.5 SATA SSD /HDD - USB 3.1 (10Gbps) - USB-A, USB-C Schijf behuizing voor 2.5" SATA SSD /HDD - USB 3.1 (10Gbps) - USB-A, USB-C Product ID: S251BU31315 Deze USB 3.1 Gen 2 éénschijfsbehuizing biedt u een ultrasnelle, draagbare externe opslagoplossing voor

Nadere informatie

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort Product ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

De professional onderweg

De professional onderweg De professional onderweg Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie

Nadere informatie

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Mobiliseer jouw bedrijf met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Laten we eerlijk zijn: de meeste van je klanten en werknemers zijn al mobiel. Elke dag van negen tot

Nadere informatie

NAS 251 Inleiding op RAID

NAS 251 Inleiding op RAID NAS 251 Inleiding op RAID Een opslagvolume instellen met RAID A S U S T O R C O L L E G E CURSUSDOELSTELLINGEN Na afronding van deze cursus, moet u in staat zijn om: 1. Een basisinzicht te hebben in RAID

Nadere informatie

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER Behoud de zakelijke voorsprong met oplossingen van HP WAAROM MOBIEL WERKEN NIET LANGER EEN KEUZE IS Mobiliteit is een voorwaarde voor succes

Nadere informatie

storemore Hoge opslagcapaciteit

storemore Hoge opslagcapaciteit storemore Hoge opslagcapaciteit Ontdek hoe u nog productiever kunt zijn en zich beter kunt vermaken waar u maar wilt. Wat is StoreMore? StoreMore van Toshiba is een oplossing voor hoge opslagcapaciteit

Nadere informatie

Nieuwe Portégé- en Tecra-laptops: stabiele krachtpatsers

Nieuwe Portégé- en Tecra-laptops: stabiele krachtpatsers Nieuwe Portégé- en Tecra-laptops: stabiele krachtpatsers Breda, 15 februari 2016 - Toshiba Information Systems Benelux voegt drie nieuwe modellen toe aan zijn zakelijke Portégé- en Tecra-lijn: de 13-inch

Nadere informatie

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-A naar 3x USB-A en 1x USB-C

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-A naar 3x USB-A en 1x USB-C 4-poorts USB 3.0 Hub - USB-A naar 3x USB-A en 1x USB-C Product ID: HB30A3A1CFB Hier is een eenvoudige manier om een breed scala aan randapparaten op uw laptop aan te sluiten. Deze 4-poorts USB 3.0 hub

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

USB-C naar HDMI adapter - met presentatie modus - 4K 60Hz

USB-C naar HDMI adapter - met presentatie modus - 4K 60Hz USB-C naar HDMI adapter - met presentatie modus - 4K 60Hz Product ID: CDP2HD4K60SA Dit is geen normale videoadapter. Ja, u kunt de USB-C poort van uw computer op een HDMI -scherm of -projector aansluiten,

Nadere informatie

MobileXpress. Beveiligde Virtuele Toegang via BT

MobileXpress. Beveiligde Virtuele Toegang via BT MobileXpress Beveiligde Virtuele Toegang via BT De Uitdaging De IT-infrastructuur van uw organisatie vertegenwoordigt een grote waarde. Het vermogen om het volle potentieel ervan te benutten is een belangrijke

Nadere informatie

USB 2.0 KVM console - draagbare laptop Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname

USB 2.0 KVM console - draagbare laptop Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname USB 2.0 KVM console - draagbare laptop Crash cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname Product ID: NOTECONS02X Met deze robuuste en draagbare USB crash cart adapter kunt u uw laptop veranderen

Nadere informatie

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem.

Security Solutions. End-to-end security. Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. Security Solutions End-to-end security Voor de beveiliging van uw fysieke toegangscontrolesysteem. www.nedapsecurity.com security common practice IT best practices toegepast op fysieke beveiliging Bedrijven

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Tablet, ipad of Laptop

Tablet, ipad of Laptop Tablet, ipad of Laptop Dit is 1 e deel van de presentatie. Het 2 e deel (samenwerking tussen apparaten en besturigssystemen) komt aan bod op de HCC-avond in Zevenaar van donderdag 12 januari 2017. U bent

Nadere informatie

2,5 inch SATA Externe Harde Schijf Behuizing met 3,5/5,25 inch Bay

2,5 inch SATA Externe Harde Schijf Behuizing met 3,5/5,25 inch Bay 2,5 inch SATA Externe Harde Schijf Behuizing met 3,5/5,25 inch Bay Product ID: SAT2510U2REM Met deze 2,5 inch SATA Externe Harde Schijf Behuizing kunt u elke 2,5 inch Serial ATA harde schijf (HDD) of solid

Nadere informatie

AMD DUAL CORE PROCESSOR

AMD DUAL CORE PROCESSOR Computershop NvTrading :" goedkoper! " Computers, notebooks, onderdelen en toebehoren aan groothandelsprijzen Tel : 011 351200 info@nvtrading.be Kapelstraat 59, Diepenbeek MSI 16 NOTEBOOK STUNT 5 x ter

Nadere informatie

ConfigFree voor gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden

ConfigFree voor gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden voor gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden Draadloze verbindingen zijn een essentieel onderdeel geworden van het concept van communicatie op elk gewenst moment en elke gewenste locatie. Notebookgebruikers

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Product ID: TB3ESATU31 Met deze Thunderbolt 3 naar esata en USB 3.1 adapter kunt u de connectiviteit van uw Mac of pc laptop uitbreiden,

Nadere informatie

Op reis naar het buitenland. Veiligheidsrisico s onderweg

Op reis naar het buitenland. Veiligheidsrisico s onderweg Op reis naar het buitenland Veiligheidsrisico s onderweg 1 Binnenkort gaat u voor uw werk naar het buitenland. Zakelijke reizen naar het buitenland brengen spionagerisico s met zich mee. Ditzelfde geldt

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

Mini DisplayPort naar HDMI Adapter - UHD 4K 60Hz

Mini DisplayPort naar HDMI Adapter - UHD 4K 60Hz Mini DisplayPort naar HDMI Adapter - UHD 4K 60Hz Product ID: MDP2HD4K60S Met deze Mini DisplayPort-naar-HDMI -adapter kunt u HDMI video en audio weergeven vanaf een mdpapparaat, met ondersteuning van Ultra

Nadere informatie

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter

4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter 4-poorts USB 3.0 Hub - USB-C naar 4x USB-A met power adapter Product ID: HB30C4AFS Met deze compacte USB 3.0 hub breidt u uw connectiviteit uit door vier USB Type-A poorten via één USB Type-C of Thunderbolt

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort

USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort USB-C naar VGA multifunctionele adapter met Power Delivery en USB-A poort Product ID: CDP2VGAUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met USB-C

Nadere informatie

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle

Mobiel werken, online en offline. Patrick Dalle Mobiel werken, online en offline Patrick Dalle Inhoudsopgave Quote... Error! Bookmark not defined. Business case... 3 Introductie... 3 De werkruimte geherdefinieerd... 4 De conversatiegerichte onderneming...

Nadere informatie

USB-C naar VGA adapter - met presentatie modus x1200

USB-C naar VGA adapter - met presentatie modus x1200 USB-C naar VGA adapter - met presentatie modus - 1920x1200 Product ID: CDP2VGASA Dit is geen normale videoadapter. Ja, u kunt de USB-C poort van uw computer op een VGA-scherm of - projector aansluiten,

Nadere informatie

9200 DENDERMONDE WAUTERS Marcel PC Technieken / 03 Soorten computers

9200 DENDERMONDE WAUTERS Marcel PC Technieken / 03 Soorten computers Soorten computers 1 Classificatie volgens hiërarchie De technische term voor een computer zoals we die nu kennen is micro data processor, kortweg PC. De PC stond bij zijn ontstaan begin jaren 80 onderaan

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe printen!

Maak kennis met het nieuwe printen! Maak kennis met het nieuwe printen! Overal ter wereld over uw informatie beschikken Bij onze klanten ontdekten wij de behoefte aan een totaaloplossing om overal over informatie te beschikken. Daarom presenteren

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

USB-C naar Gigabit Ethernet Netwerkadapter

USB-C naar Gigabit Ethernet Netwerkadapter USB-C naar Gigabit Ethernet Netwerkadapter Product ID: US1GC30B Nu kunt u gemakkelijk verbinding maken met een gigabit netwerk via de USB Type-C of Thunderbolt 3 poort van uw laptop of desktop. Deze gigabit

Nadere informatie

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN

Bedrijfszekerheid. Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Bedrijfszekerheid Altijd in bedrijf ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Altijd in bedrijf Onderwerpen Liveplan remote beheer Firmtel Telefonie Liveplan server backup LivePlan Remote Beheer

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Waarom netwerkopslagsystemen van Cisco gebruiken?

Waarom netwerkopslagsystemen van Cisco gebruiken? White Paper Waarom netwerkopslagsystemen van Cisco gebruiken? Inleiding In deze white paper zetten we twee nieuwe producten in de reeks Cisco Small Business Network Storage Systems (NSS) in het voeticht.

Nadere informatie

Robuust, reisvriendelijk design

Robuust, reisvriendelijk design USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort StarTech ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos

Het is tijd voor Kleos When you have to be right Het is tijd voor Kleos Praktijkmanagementsoftware in de cloud Kleos maakt het beheer van grote en kleine advocatenkantoren een stuk makkelijker Kleos Kleos is ontwikkeld door

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Activatiecode voor Kaspersky ONE voor 3 apparaten voor 1 jaar.

Activatiecode voor Kaspersky ONE voor 3 apparaten voor 1 jaar. Talen Nederlands Korte omschrijving Activatiecode voor Kaspersky ONE voor 3 apparaten voor 1 jaar. Omschrijving Universal Security Met Kaspersky ONE Universal Security bescherm je met maar één licentie

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

7-poorts USB 3.0 hub - op een desktop of op de wand monteerbare metalen behuizing

7-poorts USB 3.0 hub - op een desktop of op de wand monteerbare metalen behuizing 7-poorts USB 3.0 hub - op een desktop of op de wand monteerbare metalen behuizing Product ID: ST7300U3M De StarTech.com 7-poorts USB 3.0 hub is een duurzame en compacte hub die bij uitstek geschikt is

Nadere informatie

PRODUCTEN VOOR DE DIGITALE LIFESTYLE

PRODUCTEN VOOR DE DIGITALE LIFESTYLE DIGITALE CONVERSIE 1E KWARTAAL 2006 PRODUCTEN VOOR DE DIGITALE LIFESTYLE Toshiba biedt alles voor het digitale leven. Dankzij de technologie kunnen mensen tegenwoordig in vrijwel elke omgeving van digitaal

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware.

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware. Datum: 16 mei 2014 Onze referentie: CIRMEI2014/ XP Onderwerp: Hardware oplossingen/uitfaseren Windows XP: centrale inkoopronde mei 2014 Geachte relatie, Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

USB 3.1 (10Gbps) 2.5" SATA SSD/HDD behuizing met geïntegreerde USB-C kabel

USB 3.1 (10Gbps) 2.5 SATA SSD/HDD behuizing met geïntegreerde USB-C kabel USB 3.1 (10Gbps) 2.5" SATA SSD/HDD behuizing met geïntegreerde USB-C kabel Product ID: S251BU31C3CB Dit is een geweldige manier voor het toevoegen van ultrasnelle, ultramobiele dataopslag aan uw met USB-C

Nadere informatie

USB 3.1 (10 Gbps) behuizing voor 2,5 inch SATAschijven

USB 3.1 (10 Gbps) behuizing voor 2,5 inch SATAschijven USB 3.1 (10 Gbps) behuizing voor 2,5 inch SATAschijven Product ID: S251BMU313 Open nu uw data supersnel met de superieure prestatie van USB 3.1 Gen 2 (10 Gbps). Deze 1- schijfbehuizing biedt u een krachtige

Nadere informatie

BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor

BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor BRO kiest voor Samsung en verkleint de afstand tussen klant en kantoor BRO is een onafhankelijke advies- en ontwerponderneming, werkzaam in Nederland en België. Als intermediair tussen private ambities

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Internetbeveiliging. Dienstbeschrijving

Internetbeveiliging. Dienstbeschrijving Internetbeveiliging Dienstbeschrijving Per april 2014 Inhoudsopgave 1. Wat is Internetbeveiliging? 4 1.1 Waarom Internetbeveiliging? 4 1.2 Pakketten Internetbeveiliging 4 1.2.1 Anti-virus 5 1.2.2 Anti-spyware

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

BE READY FOR WHAT S NEXT! Kaspersky Open Space Security

BE READY FOR WHAT S NEXT! Kaspersky Open Space Security BE READY FOR WHAT S NEXT! Open Space Security Internetaanvallen zijn reëel. Alleen vandaag al, heeft de Lab-technologie bijna 3 miljoen aanvallen voorkomen die waren gericht tegen onze wereldwijde klanten.

Nadere informatie

HOUD UW BEDRIJFSVOERING ALTIJD EN OVERAL VEILIG. Protection Service for Business

HOUD UW BEDRIJFSVOERING ALTIJD EN OVERAL VEILIG. Protection Service for Business HOUD UW BEDRIJFSVOERING ALTIJD EN OVERAL VEILIG Protection Service for Business WE LEVEN IN EEN MOBIELE WERELD WiFi Voetganger We maken gebruik van meer apparaten en verbindingen dan ooit tevoren. De mogelijkheid

Nadere informatie