MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT"

Transcriptie

1 MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT ThinkPad X1-apparaten en mobiliteitsoplossingen van Lenovo maken hogere productiviteit mogelijk OVERZICHT MOBILITEIT

2 MAAK KENNIS MET MOBIELE THINKPAD X1-APPARATEN De ThinkPad X1 Carbon de dunne, lichte en stevige ultrabook De ThinkPad X1 Yoga Het converteerbare apparaat dat zich aan uw behoeften aanpast De ThinkPad X1 Tablet De zakelijke tablet EEN SUCCESVOLLE MOBIELE STRATEGIE UITVOEREN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK. Mobiele ThinkPad X1-apparaten geven medewerkers de vrijheid om overal te kunnen werken zonder in te leveren op prestaties. De IT-afdeling kan de apparaten bovendien extreem goed beveiligen en eenvoudig onderhouden zodat ze lang meegaan. ThinkPad X1 Yoga ThinkPad X1 Carbon ThinkPad X1 Tablet

3 MOBIELE APPARATEN OM SERIEUS ZAKEN TE DOEN Mobiele apparaten van Lenovo worden ontwikkeld met de behoeften van elke gebruiker in gedachten. De ThinkPad X1 Carbon is ideaal voor wie extreme prestaties en connectiviteit zoekt in een hoogwaardige laptop. De ThinkPad X1 Yoga biedt mobiele gebruikers de flexibiliteit van een 2-in-1 met het toetsenbord van een normale laptop en de veelzijdigheid van een tablet. De ThinkPad X1 Tablet is een robuuste tablet met de prestaties en volledige functionaliteit van een pc. Hoewel elk apparaat een uniek ontwerp heeft, hoeven gebruikers geen functionaliteit op te offeren. De volledige ThinkPad X1-familie geeft mobiele werknemers altijd en overal een productieve en veilige werkomgeving, dankzij: Optionele 4G LTE-A-connectiviteit: Mobiele gebruikers krijgen de snelste, meest geavanceerde mobiele breedbandtechnologie die verkrijgbaar is. Met het optionele WiGig-dockingstation kunnen medewerkers bovendien draadloos verbinding maken met twee beeldschermen, audioapparatuur en meer. Intelligente koeling: Warmteafvoer is essentieel voor krachtige mobiele apparaten. Intelligente koeling detecteert wanneer een X1 Tablet, X1 Carbon of X1 Yoga is geopend, in een tas zit of op de schoot van de gebruiker ligt. Afhankelijk van hoe het apparaat wordt gebruikt, regelt de intelligente koeling dynamisch de processorkracht door te wisselen tussen maximale prestaties en koelmodus. Dit zorgt niet alleen voor de best mogelijke prestaties, maar houdt het apparaat ook koel genoeg zodat de gebruiker het op schoot of in de handen kan houden. Vingerafdrukherkenning compatibel met Windows: Wij waren het eerste bedrijf dat vingerafdruklezers in een pc opnamen en we hebben deze bescherming uitgebreid naar al onze mobiele apparaten. De vingerafdruklezer van Lenovo is volledig compatibel met het Windows Hello biometrische verificatiesysteem. Hierdoor zijn apparaten niet alleen beschermd tegen mobiele dreigingen, maar besparen gebruikers ook tijd omdat ze geen complexe wachtwoorden hoeven te onthouden en te typen. Ontwerp geoptimaliseerd voor mobiel: X1-apparaten hebben een innovatieve supermagnesium -legering voor een ongelooflijk dun en licht ontwerp, en zijn daarnaast voorzien van koolstofvezel die ook in satellieten wordt gebruikt, voor onovertroffen duurzaamheid. In plaats van de Wi-Fi-antenne in het scharnier van het apparaat te plaatsen waar eigenlijk niet genoeg plek is zijn de bovenste hoeken van de behuizing van de X1-apparaten voorzien van niet-geleidend materiaal voor de beste draadloze ontvangst.

4 MOBILITEITSOPLOSSINGEN VOOR EXTREME PRODUCTIVITEIT Met Lenovo Unified Workspace kan de IT-afdeling een uniforme werkomgeving creëren voor de organisatie en de gebruikers met één wachtwoord veilige, browsergebaseerde toegang geven tot bestanden, applicaties en rapporten vanaf elk apparaat. Ideaal voor mobiele gebruikers. Belangrijke kenmerken zijn onder meer: Centraal beheer en servicelevering: Unified Workspace beheert en organiseert de levering van online IT-services, waaronder SSO (single sign-on), wachtwoordbeheer, externe toegang, rapportage en beheer, externe bestandstoegang en beveiliging. Het voorziet ook in bimodale implementatie waarmee gebruikers van over de hele wereld eenvoudig kunnen samenwerken ongeacht tijd, locatie en apparaat. Betere beveiliging: Met Unified Workspace kan de IT-afdeling de gebruikers end-to-end-toegang geven zonder de veiligheid van het netwerk te compromitteren. Deze oplossing werkt met een unieke, tweelaagsarchitectuur (server/relay) waarmee eenvoudig IT-services en applicaties naar eindgebruikers of het datacenter kunnen worden verplaatst. Versleuteling, pijplijntechnologie en verificatie met meerdere factoren bieden aanvullende contextgevoelige beveiliging zonder in te leveren op gebruiksgemak. ONTDEK hoe mobiele ThinkPad X1-apparaten in combinatie met Lenovo Unified Workspace onverslaanbare prestaties en flexibiliteit bieden zonder dat stijl of betaalbaarheid daarbij in het geding komt.

5 X1 CARBON

6 LENOVO THINKPAD X1 CARBON De Lenovo ThinkPad X1 Carbon heeft een nieuw strak ontwerp en voorziet in alles wat uw gebruikers nodig hebben op kantoor en onderweg, zoals: Premium WQHD-beeldscherm Volledige pc-connectiviteit (inclusief USB Type-C) Intel Core i7 vpro processor LTE-A (4G) en ThinkPad WiGig-ondersteuning (optioneel) Ultradraagbaar ontwerp (met zilverkleurige optie) Lange batterijduur Duurzaamheid conform militaire specificaties ONTWORPEN VOOR VOLLEDIGE MOBIELE PRODUCTIVITEIT De Lenovo ThinkPad X1 Carbon is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zelfs de meest veeleisende mobiele gebruikers zonder dat de IT-standaarden voor beveiliging en beheer daaronder hoeven te lijden. De X1 Carbon is een van de lichtste 14-inch ultrabooks en is daarmee ideaal voor gebruikers die veel onderweg zijn. Met een Intel Core i7 vpro processor, geïntegreerde beveiliging en bewezen duurzaamheid hebben gebruikers veilig en sneller dan ooit toegang tot de mobiele applicaties en inhoud die ze nodig hebben. En met een batterijduur van tot wel 15,5 uur blijven medewerkers de hele dag verbonden, ook als er nergens een stopcontact te bekennen is.1 Compromisloze mobiele prestaties Mobiele gebruikers kunnen altijd en overal productief blijven omdat de X1 Carbon optioneel kan worden uitgerust met 4G LTE-A, de snelste, meest geavanceerde mobiele breedbandtechnologie die beschikbaar is. Met het optionele WiGig-dockingstation kunnen gebruikers draadloos verbinding maken met twee beeldschermen, audioapparaten en andere apparaten. De X1 Carbon is bovendien gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven en heeft geïntegreerde luidsprekers met Dolbyaudio, ruisonderdrukkingstechnologie en een HDwebcam, voor weergaloze telefonische vergaderingen en videogesprekken. Stijl en inhoud in een strak ontwerp De X1 Carbon is niet alleen gemaakt om te voldoen aan de eisen van een druk leven onderweg, maar heeft ook een strak en aantrekkelijk ontwerp dat in een espressobar of op kantoor zeker de show zal stelen. De X1 Carbon is zo dun en licht dat u hem overal mee naartoe kunt nemen, met een gewicht vanaf 1,14 kg en een dikte van slechts 15,95 mm. En hij is ook nog eens sterk. De X1 Carbon wordt getest volgens militaire specificaties en wordt onderworpen aan meer dan 200 kwaliteitsen duurzaamheidstesten. Met een sterke behuizing van koolstofvezel, morsbestendig toetsenbord en barstbestendig scherm zijn de risico s van het leven onderweg geen probleem.

7 X1 YOGA

8 LENOVO THINKPAD X1 YOGA De nieuwe Lenovo ThinkPad X1 Yoga past zich aan verschillende werkstijlen aan en beschikt over functies voor uitstekende prestaties in verschillende standen, zoals: Intel Core i7 vpro processor (met optionele Iris grafische kaart) Volledige pc-connectiviteit (inclusief USB Type-C) Premium OLED-beeldscherm LTE-A (4G) en ThinkPad WiGigondersteuning (optioneel) Tot 16 uur batterijduur met FHDbeeldscherm; tot 10,5 uur met OLEDbeeldscherm Geïntegreerde pen die via het apparaat wordt opgeladen Innovatief toetsenbord voor gebruiksgemak FLEXIBEL IN ELKE SITUATIE ZONDER CONCESSIES De ThinkPad X1 Yoga is ontworpen voor de mobiele gebruiker die de prestaties en beveiliging van een volledige pc nodig heeft in een hybride apparaat. Dit converteerbare 2-in-1-apparaat transformeert moeiteloos in een laptop of tablet met een 2K-scherm en touchfunctie (2560 x 1440), zodat gebruikers kunnen verbinden, samenwerken en creëren. Net als de rest van de X1-familie is deze converteerbare tablet dun en licht, maar sterk genoeg voor zelfs de meest veeleisende gebruikers om hun apparaten tot het uiterste te drijven. De perfecte balans tussen comfort en krachtige prestaties De X1 Yoga heeft intelligente koeling, zodat het apparaat op volle kracht werkt in laptopmodus en koel blijft in de portret-, tent- en tabletmodus. Bovendien wordt de stand van het apparaat herkend, dus als de gebruiker het apparaat bij zich draagt op bijvoorbeeld een vliegveld of onderweg van de ene naar de andere ruimte loopt, wordt het scherm automatisch uitgeschakeld. Zo wordt niet alleen de batterijduur verlengd, maar wordt ook het touchscreen uitgeschakeld zodat de gebruiker niet per ongeluk een concept- verstuurt of een applicatie sluit. Optimale prestaties dankzij ongeëvenaarde innovatie De X1 Yoga wordt optioneel voorzien van een supersnelle WWAN-netwerkverbinding. Om dit mogelijk te maken is de hybride behuizing van het systeem gemaakt van een unieke magnesiumlegering en voorzien van een nietgeleidend materiaal, waardoor radiogolven voor mobiele verbindingen de antenne in het LCD-scherm kunnen bereiken. Dit betekent dat gebruikers de best mogelijke 4G-prestaties krijgen en eenvoudig kunnen samenwerken, in dezelfde ruimte of op verschillende plekken over de hele wereld. Een helder, levendig OLED-beeldscherm, VoIP-geoptimaliseerde A/V-functies, optionele LTE-A, een geïntegreerde ThinkPad Pen Pro die wordt opgeladen via het apparaat en tot 16 uur batterijduur (met gebruik van FHD-beeldscherm) tillen productiviteit naar een nog hoger niveau.

9 X1 TABLET

10 LENOVO THINKPAD X1 TABLET De nieuwe Lenovo ThinkPad X1 Tablet is ontworpen voor de moderne werkomgeving en combineert flexibiliteit voor gebruikers met eenvoudige onderhoudsmogelijkheden. Belangrijke kenmerken zijn onder meer: Intel Core i7 vpro processor Modulaire uitbreidingsmogelijkheden Lange batterijduur Meerdere dockingopties (USB Type-C, WiGig) Optionele 4G LTE-A mobiele breedbandondersteuning Volledig ThinkPad-toetsenbord met TrackPoint Afneembare upgrademodules KRACHTIGE PRESTATIES VAN EEN PC IN EEN TABLET De ThinkPad X1 Tablet is ontworpen voor mobiele gebruikers die de prestaties van een pc en de draagbaarheid van een tablet in één apparaat willen. Met een Intel Core i7 vpro processor, een nauwkeurig ontworpen toetsenbord en stylus en afneembare upgrademodules kunnen gebruikers altijd en overal profiteren van een volledige productiviteitssuite. Ga voor een tablet die vanbinnen een pc is De X1 Tablet is ideaal voor veldwerkers: zet hem in de tabletstand om gegevens te verzamelen, koppel het afneembare toetsenbord om rapporten te maken en voeg een optionele projector toe om ter plekke een presentatie te geven. En met een batterijmodule wordt snel de batterijduur verlengd. Gebruikers krijgen ongekende vrijheid en kunnen erop vertrouwen dat de X1 Tablet alle omstandigheden moeiteloos kan doorstaan, omdat het apparaat is getest volgens militaire specificaties. De 12-inch X1 Tablet is perfect voor gebruikers die veel onderweg zijn omdat hij minder dan 767 g weegt en slechts 8,45 mm dun is. Krachtige prestaties voor veeleisende applicaties Traditionele tablets zijn niet genoeg voor mobiele powerusers die altijd en overal alles binnen handbereik moeten hebben. De X1 Tablet geeft gebruikers tot 1 TB PCIe SSD-opslag, 16 GB RAM en afneembare productiviteits- en presentatiemodules voor serieuze prestaties. Daarnaast heeft het apparaat maximaal Windows 10 Pro, een optionele 4G LTE-A mobiele breedbandverbinding, 10 uur batterijduur, een 2K-beeldscherm (2160 x 1440) en geïntegreerde luidsprekers, waardoor de X1 Tablet ook onderweg overweg kan met alle kantoortoepassingen.

11 MOBIELE TECHNOLOGIE DIE EEN VERSCHIL MAAKT. DAT IS DE KRACHT VAN THINK. Ontdek hoe de mobiele ThinkPad X1-apparaten van Lenovo, in combinatie met Lenovo Unified Workspace, organisaties helpen te transformeren door ongekende mobiele productiviteit en beveiliging mogelijk te maken. Met technologie die eenvoudig kan worden beveiligd, beheerd en gebruikt, kunnen organisaties hun mobiele strategie werkelijkheid maken. MEER INFORMATIE Intel Core i7 processor. Intel Inside. Hoge productiviteit outside. 1 Op basis van testen in drie verschillende productconfiguraties met MobileMark De batterijduur varieert aanzienlijk, afhankelijk van instellingen, gebruik en andere factoren. Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel-logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside-logo, Intel vpro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vpro Inside, Xeon, Xeon Phi en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of in andere landen.

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Factsheet

Microsoft Surface Laptop Factsheet Microsoft Surface Laptop Factsheet Dit is Surface Laptop. Performance voor jou persoonlijk. Met de Surface Laptop krijg je meer dan een traditionele laptop in handen. Ondersteund door het beste van Microsoft,

Nadere informatie

Slim en snel ondernemen

Slim en snel ondernemen Slim en snel ondernemen De HP ElitePad 900 Zoveel meer dan een zakelijke tablet Nieuw! De nieuwe HP ElitePad 900 staat voor meer mobiliteit, productiviteit en functionaliteit. Deze zakelijke tablet is

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 is het perfecte huwelijk tussen laptop en tablet, met alle kracht en prestaties van een premium laptop. Ontworpen voor Windows en Office heeft hij

Nadere informatie

IGEL Business Computing.

IGEL Business Computing. IGEL Business Computing. Desktop computing, ontwikkeld met de focus op uw organisatie. Met technologie die kracht en prestaties samenbrengt, zonder flexibiliteit te verliezen. Net als u hebben wij maar

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie

s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12

s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12 s Werelds eerste draaibare 12,5 Ultra HD 4K de Toshiba Satellite Radius 12 Breda, 3 september 2015 - Toshiba Information Systems Benelux introduceert vandaag de Satellite Radius 12, dat een ongekende combinatie

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Toolkit

Microsoft Surface Laptop Toolkit Microsoft Surface Laptop Toolkit Inhoud Windows Surface Book Toolkit Pag 3 Pag 4 Pag 5 Pag 6 Pag 8 Pag 9 Pag 10 Pag 11 Pag 12 Pag 13 Pag 14 Pag 15 Pag 16 Pag 17 Pag 18 Introductie Surface Laptop huisstijl

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-dekking en snelheden Deze WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router biedt je een onovertroffen dekking en indrukwekkende snelheden, zodat je thuis kunt genieten van een

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

Omdat de omgeving tegenwerkt. Latitude Rugged portfolio

Omdat de omgeving tegenwerkt. Latitude Rugged portfolio Omdat de omgeving tegenwerkt. Latitude Rugged portfolio Maak kennis met de nieuwe Dell Latitude Rugged reeks Met het Dell Latitude Rugged portfolio profiteert u van de bestin-class betrouwbaarheid en productiviteit

Nadere informatie

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop)

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Besturingssysteem Beschikbaar met Windows 7 Professional of Windows 8.1: voer uw meest veeleisende applicaties probleemloos uit en ondersteun touchscreen-interactie(het

Nadere informatie

Toshiba Satellite Pro A50-C and Satellite Pro R50-C twee laptops waar bedrijven op kunnen bouwen

Toshiba Satellite Pro A50-C and Satellite Pro R50-C twee laptops waar bedrijven op kunnen bouwen Toshiba Satellite Pro A50-C and Satellite Pro R50-C twee laptops waar bedrijven op kunnen bouwen Ontworpen voor zakelijk gebruik met configuraties waarmee de laptops geschikt zijn voor ieder bedrijf Stevig,

Nadere informatie

VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK LET OP LAGE RESOLUTIE PROEF

VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK LET OP LAGE RESOLUTIE PROEF VOOR IEDERE LEERLING DE SLIMSTE OPLOSSING EEN GOED BEGIN IS HET HALVE HUISWERK HP ZET ZICH IN VOOR HET ONDERWIJS HP is ontstaan op de campus van een universiteit. Het hoger onderwijs zit dan ook in ons

Nadere informatie

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend

Paxton10 building intelligence wat is het? Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging. Gemak. Energiebesparend Waarom kiezen voor Paxton10? Beveiliging Paxton10 is het eerste systeem dat out-of-the-box toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één oplossing aanbiedt. Hierdoor is het mogelijk bestaande

Nadere informatie

BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU

BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU BOUW EEN STERKE BEVEILIGING, TE BEGINNEN OP APPARAATNIVEAU Fysieke bedreigingen voor de beveiliging van gegevens en hoe u zich daartegen kunt verdedigen 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING.... 3 HOOFDSTUK 1... 4

Nadere informatie

De professional onderweg

De professional onderweg De professional onderweg Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie

Nadere informatie

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 The new Diagnostic Control Unit 1 Convertible PC DCU 220 Gebruik als Tablet PC: Gebruik als Notebook: 2 Overzicht Convertible PC: gebruik als Notebook of Tablet Gebruik als centrale PC in de werkplaats

Nadere informatie

/ future ready / Kantoormedewerkers

/ future ready / Kantoormedewerkers Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit helpen, loopt

Nadere informatie

Lenovo raadt Windows aan. Slashgear. Met Intel Core i7 Processor. www.lenovo.com/be 02/423.29.29. MULTIMODES LAPTOPS AIO's DESKTOPS TABLETS SERVERS

Lenovo raadt Windows aan. Slashgear. Met Intel Core i7 Processor. www.lenovo.com/be 02/423.29.29. MULTIMODES LAPTOPS AIO's DESKTOPS TABLETS SERVERS Lenovo raadt Windows aan. Een monster in miniformaat. Slashgear Ga naar pagina 11 voor meer informatie over de Lenovo ThinkCentre M93p Tiny. www.lenovo.com/be 02/423.29.29 Met Intel Core i7 Processor.

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-snelheden met AC2600 en Multi-User MIMO Deze WLR-9500 AC2600 High-Coverage MU-MIMO Wi-Fi Router biedt je supersnelle Wi-Fi-snelheden, zodat je thuis kunt genieten van

Nadere informatie

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter

Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter Product ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon

Waar spraak en beeld samenkomen. KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon Waar spraak en beeld samenkomen KX-NTV150 IP-communicatiecamera KX-NTV160 IP-videodeurtelefoon KX-NTV150 Communicatie-IP-camera Ingebouwde luidspreker, microfoon en camera Geluid opnemen bij HD-video Integratie

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN

VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN VIER EENVOUDIGE MANIEREN WAAROP WERKNEMERS FLEXIBELER KUNNEN WERKEN Laat uw bedrijf nog beter presteren Misschien denkt u dat de prestaties van uw bedrijf al goed genoeg zijn. Voor elke organisatie zijn

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst

De Moderne Werkplek. Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst De Moderne Werkplek Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst Bij veel organisaties staat digitalisering

Nadere informatie

Acer Aspire 5002WLMi. Opslagcapaciteit harde schijf:100 GB AMD Turion 64 ML-30 (1.6 Ghz & 1MB Cache) Beeldscherm: Beeldscherm diagonaal: 15.

Acer Aspire 5002WLMi. Opslagcapaciteit harde schijf:100 GB AMD Turion 64 ML-30 (1.6 Ghz & 1MB Cache) Beeldscherm: Beeldscherm diagonaal: 15. Acer Aspire 5002WLMi De compacte en stijlvolle Acer Aspire 5000-modellen bieden een verrassende manier om het potentieel van 64-bits mobiliteit te ontdekken. Ze zijn uitgerust met de AMD Turion 64 mobiele

Nadere informatie

DE GROTE TECHNOLOGISCHE GENERATIEKLOOF: WAARHEID OF MYTHE

DE GROTE TECHNOLOGISCHE GENERATIEKLOOF: WAARHEID OF MYTHE DE GROTE TECHNOLOGISCHE GENERATIEKLOOF: WAARHEID OF MYTHE Volgens het Amerikaans bureau voor de statistiek bestaat de arbeidsmarkt in de Verenigde Staten momenteel voor 97 procent uit drie generaties:

Nadere informatie

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware.

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware. Datum: 16 mei 2014 Onze referentie: CIRMEI2014/ XP Onderwerp: Hardware oplossingen/uitfaseren Windows XP: centrale inkoopronde mei 2014 Geachte relatie, Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale

Nadere informatie

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE

Verbinden. Samenwerken. Draadloze scherm adapter met HDMI p - wireless HDMI display adapter. StarTech ID: WIFI2HDMCGE Draadloze scherm adapter met HDMI - 1080p - wireless HDMI display adapter StarTech ID: WIFI2HDMCGE Toon de inhoud van uw smartphone, tablet of laptop draadloos op een HDMI-scherm met behulp van deze draadloze

Nadere informatie

Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften

Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften Persbericht Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften De Satellite Radius 11, Toshiba s eerste convertible met 29,5 cm (11,6 ) HD-touchscreen, is in een handomdraai in vijf

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Tablet Windows 8 Pro

Tablet Windows 8 Pro Tablet Windows 8 Pro De nieuwe HP Elitepad 900 De ideale tablet voor zakelijk gebruik Til je zakelijke leven naar een hoger niveau met de HP ElitePad, de luxueuze dunne en lichte Windows 8 tablet. Productiviteit

Nadere informatie

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers OPKOMST VAN DE S: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers Hybrides bedreigen de Europese dominantie van zakelijke laptops Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden

Nadere informatie

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1

Mobiliseer jouw bedrijf. met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Mobiliseer jouw bedrijf met Microsoft Office 365 MOBILISEER JOUW BEDRIJF MET MICROSOFT OFFICE 365 1 Laten we eerlijk zijn: de meeste van je klanten en werknemers zijn al mobiel. Elke dag van negen tot

Nadere informatie

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers

OPKOMST VAN DE HYBRIDES: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers OPKOMST VAN DE S: Europees onderzoek naar de voorkeuren van mobiele medewerkers Hybrides bedreigen de Europese dominantie van zakelijke laptops Ondanks de voorspelling dat tablets een revolutie zouden

Nadere informatie

COMPROMISSEN. DUN ZONDER. Lenovo raadt Windows 8 Pro aan. MULTI-MODES LAPTOPS AIO's DESKTOPS TABLETS SERVERS. www.lenovo.com/nl

COMPROMISSEN. DUN ZONDER. Lenovo raadt Windows 8 Pro aan. MULTI-MODES LAPTOPS AIO's DESKTOPS TABLETS SERVERS. www.lenovo.com/nl # PC-FABRIKANT TER WERELD * DUN ZONDER COMPROMISSEN. de nieuwe ThinkPad X1 Carbon Ultrabook MET INTEL CORE i7 processor. De nieuwe definitie van professioneel. * Bron: IDC, WW PC Tracker 3e kwartaal 2013.

Nadere informatie

APPARATEN ZIJN DOORSLAGGEVEND WHITEPAPER. Powered by Intel. Intel Inside. Powerful Productivity Outside.

APPARATEN ZIJN DOORSLAGGEVEND WHITEPAPER. Powered by Intel. Intel Inside. Powerful Productivity Outside. APPARATEN ZIJN DOORSLAGGEVEND WHITEPAPER www.lenovo.com OPLOSSING VOOR HET MOBILITEITS- DILEMMA TOTALE EIGEN- DOMSKOSTEN De moderne werknemer is voortdurend in beweging. Als een organisatie die digitale

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows

Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Thunderbolt 3 naar esata adapter + USB 3.1 (10Gbps) poort - Mac / Windows Product ID: TB3ESATU31 Met deze Thunderbolt 3 naar esata en USB 3.1 adapter kunt u de connectiviteit van uw Mac of pc laptop uitbreiden,

Nadere informatie

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden.

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden. Waarom Produlabel? Standaard etiketsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van de moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR

Toshiba Satellite C50-B-14Z C50-B-148 EUR EUR. De snelste uit de kingston reeks HyperX SSD Angle EUR. incl plaatsing en data overdracht EUR Acer Aspire Acer Extensa Acer Extensa 2510 549 Acer Aspire I3 Deze Laptop uitgerust met Vierde generatie I3 processor,is geschikt voor kantoortoepassingen en multimedia, 15" scherm, 500 GB HD, Bluetooth,

Nadere informatie

Lenovo "FHD Ryzen5-2500U 8GB 256SSD Radeon W10

Lenovo FHD Ryzen5-2500U 8GB 256SSD Radeon W10 Lenovo 330 15.6"FHD Ryzen5-2500U 8GB 256SSD Radeon 540-2 W10 Code: NOTLE0000022 Vendor code: 81D200LDMB EAN code: 193268718852 AMD Ryzen 5 2500U (6MB Cache, 2GHz), 8GB DDR4-SDRAM, 256GB SSD, 39.6 cm (15.6")

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v04 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Een wereld vol nieuwe leermogelijkheden

Een wereld vol nieuwe leermogelijkheden Een wereld vol nieuwe leermogelijkheden Lesgeven en leren in de 21e eeuw Onze kinderen die in dit digitale tijdperk opgroeien, hebben veel meer toegang tot technologie en informatie dan elke andere generatie

Nadere informatie

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter

Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Thunderbolt naar esata plus USB 3.0 adapter - Thunderbolt-adapter Product ID: TB2USB3ES Met de TB2USB3ES Thunderbolt -naar-esata + USB 3.0 adapter kunt u de connectiviteit van uw MacBook of laptop uitbreiden

Nadere informatie

Externe toegang waar uw gebruikers dol op zullen zijn

Externe toegang waar uw gebruikers dol op zullen zijn Externe toegang waar uw gebruikers dol op zullen zijn Eenvoudige, veilige manieren om een geweldige ervaring te bieden voor gebruikers op afstand. 2 Nu mobiele werkstijlen de manier waarop mensen en bedrijven

Nadere informatie

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING

EASYGUARD ZORGELOOS MOBIEL COMPUTERGEBRUIK INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER CONNECTIVITEIT BEVEILIGING BESCHERMING BEHEERSBAARHEID CONNECTIVITEIT BEVEILIGING INNOVATIE BIEDEN VOOR DE ZAKELIJKE GEBRUIKER Toshiba EasyGuard biedt de zakelijke gebruiker zorgeloos mobiel computergebruik met unieke voorzieningen

Nadere informatie

Snelle, betrouwbare prestaties

Snelle, betrouwbare prestaties Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB 3.0 - Thunderbolt-adapter StarTech ID: TB2USB3GE Met de TB2USB3GE Thunderbolt naar gigabit Ethernet + USB 3.0 adapter kunt u de aansluitingen van uw MacBook of

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM

Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM Productinformatie & Prijslijst Versie 2019v01 MOBIELE DISPLAY MET LCD SCHERM PixioDisplay: Mobiele display met LCD scherm! Ideaal voor beurzen, presentaties, winkels en meer EENVOUDIG TE PLAATSEN EN MAKKELIJK

Nadere informatie

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER

DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER DE MOBIELE WERKPLEK MAAKT UW ORGANISATIE GEZONDER EN PRODUCTIEVER Behoud de zakelijke voorsprong met oplossingen van HP WAAROM MOBIEL WERKEN NIET LANGER EEN KEUZE IS Mobiliteit is een voorwaarde voor succes

Nadere informatie

4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel

4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel 4-poorts draagbare SuperSpeed USB 3.0-hub met geintegreerde kabel Product ID: ST4300PBU3 Deze 4-poorts draagbare USB 3.0 hub met geïntegreerde kabel verandert één USB 3.0 poort in vier, waardoor u meer

Nadere informatie

Robuust, reisvriendelijk design

Robuust, reisvriendelijk design USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort StarTech ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken

Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken Beveiligingsoplossingen voor een slimmere werkomgeving Beveiligingsscenario's voor werkplekken Productiviteit beschermen is IT-hardware beschermen Bescherming van hardware en de productiviteit van werknemers

Nadere informatie

USB-C multiport adapter voor laptops - Power Delivery - DVI - GbE - USB 3.0

USB-C multiport adapter voor laptops - Power Delivery - DVI - GbE - USB 3.0 USB-C multiport adapter voor laptops - Power Delivery - DVI - GbE - USB 3.0 Product ID: DKT30CDVPD Breid de connectiviteit van uw met USB-C uitgevoerde laptop uit. Met deze slanke USB-C multiport adapter

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE.

ONE Solutions. Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. ONE Solutions Your tailored mix of ICT solutions. Brought to you as ONE. 2 Sigmax ONE Solutions Passen altijd bij uw organisatie. Ongeacht hoe groot u bent of wilt worden. Til uw ICT naar een hoger en

Nadere informatie

HARDWARE TEST BTO 15CL35, 17CL35 & 17CL36

HARDWARE TEST BTO 15CL35, 17CL35 & 17CL36 HARDWARE TEST BTO 15CL35, 17CL35 & 17CL36 15 april door Frank Everaardt Merk: BTO Modellen: P BOOK 15CL35 + 17CL35, X BOOK 17CL36 UPDATE: VANAF JUNI 2011 IS DE GT540-1GB STANDAARD GT555-2GB GEWORDEN volledige

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen.

Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Een eenvoudige en effectieve manier om uw woonhuis of bedrijf te beveiligen. Voornsehoek 7 1181 CK Amstelveen T. 020-2600742 www.staov.nl info@staov.nl Erkend beveiligingsbedrijf door VEB. www.veb.nl Laat

Nadere informatie

Hardware info. Door Mathijs Banning, M3C

Hardware info. Door Mathijs Banning, M3C Hardware info Door Mathijs Banning, M3C 1. Inleiding... 3 2. Toetsenbord... 5 3. Muis... 6 4. Processor... 7 5. Geheugen... 8 6. Harde schijf... 9 7. Videokaart... 10 8. Accu/batterij... 11 9. Ingangen...

Nadere informatie

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009

PRIJSLIJST SEPTEMBER 2009 TSU-9200 Pronto TSU-9200 Jarenlange ervaring heeft ertoe geleid dat de Pronto-lijn van afstandsbedieningen met touchscreens nu is uitgebreid met de TSU9200. Deze afstandsbediening biedt de technologie

Nadere informatie

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be http://www.lijn-applications.be Toekomststraat 34a 8790 Waregem tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 www.lijn-applications.be gwen@lijn-applications.be Lijn-Applications is een gespecialiseerde firma die

Nadere informatie

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Johannes Fontanus College De juiste laptop voor school Kiezen voor gemak en zekerheid Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Ronald van den Boogaard Wie zijn wij ca. 250 Scholen

Nadere informatie

Snellere datatransmissie

Snellere datatransmissie Thunderbolt harde-schijfbehuizing met Thunderbolt-kabel - dubbele bay 2,5 inch HDD-behuizing met ventilator StarTech ID: S252SMTB3 Met de S252SMTB3 2-bay Thunderbolt-behuizing kunt twee 2,5 inch SATA I/II/III

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

Ervaar de Realiteit in Full HD

Ervaar de Realiteit in Full HD EeeBox PC EB1501P Ervaar de Realiteit in Full HD De EeeBox PC EB1501-serie gaat het traditionele " DVD s kijken op een LCD TV" home entertainment concept trotseren. Met HDMI-output, een slot-load optische

Nadere informatie

HP ENVY X "FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10

HP ENVY X FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10 HP ENVY X360 15.6"FHD I7-8565U 8GB 256SSD+1TB MX150-4 W10, Tel.: E-mail: Code: NOTHP4869514 Vendor code: 4XD79EA#UUG EAN code: 193424004904 Intel Core i7-8565u (1.8GHz, 8MB), 39.624 cm (15.6") FHD IPS

Nadere informatie

Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften

Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften Satellite Radius 11 en CL10-B voorzien in meest uiteenlopende behoeften De Satellite Radius 11, Toshiba s eerste convertible met 29,5 cm (11,6 ) HD-touchscreen, is in een handomdraai in vijf verschillende

Nadere informatie

3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit

3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit 3-poorts USB 3.0 Hub met Gigabit Ethernet - USB-C - wit Product ID: HB30C3A1GEA Hier is een absoluut noodzakelijke accessoire voor uw MacBook Pro, Chromebook of laptop met USB- C. Deze USB 3.0 hub verandert

Nadere informatie

Tablet, ipad of Laptop

Tablet, ipad of Laptop Tablet, ipad of Laptop Dit is 1 e deel van de presentatie. Het 2 e deel (samenwerking tussen apparaten en besturigssystemen) komt aan bod op de HCC-avond in Zevenaar van donderdag 12 januari 2017. U bent

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement SG Pantarijn De juiste laptop voor school Kiezen voor gemak en zekerheid Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Ronald van den Boogaard Wie zijn wij ca. 250 Scholen Dell Service

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement De Boerhaave De juiste laptop voor school Kiezen voor gemak en zekerheid Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Ronald van den Boogaard Waarom Informatie Communicatie Technologie

Nadere informatie

nieuwe leermogelijkheden

nieuwe leermogelijkheden Een wereld vol nieuwe leermogelijkheden Powered by Powered by Lesgeven en leren in de 21e eeuw Onze kinderen die in dit digitale tijdperk opgroeien, hebben veel meer toegang tot technologie en informatie

Nadere informatie

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort Product ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

esatap / esata of USB 3.0 externe 2,5 inch SATA III 6 Gbps harde-schijfbehuizing met UASP draagbare HDD / SDD

esatap / esata of USB 3.0 externe 2,5 inch SATA III 6 Gbps harde-schijfbehuizing met UASP draagbare HDD / SDD esatap / esata of USB 3.0 externe 2,5 inch SATA III 6 Gbps harde-schijfbehuizing met UASP draagbare HDD / SDD StarTech ID: S251SMU33EP De S251SMU33EP USB 3.0 / esatap schijfbehuizing verandert een 2,5

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement

Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Vitus College De juiste laptop voor school Kiezen voor gemak en zekerheid Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Ronald van den Boogaard Wie zijn wij Waarom Informatie Communicatie

Nadere informatie

Jac. P. Thijsse College. De juiste laptop voor school. Kiezen voor gemak en zekerheid. Start het nieuwe schooljaar. Ronald van den Boogaard

Jac. P. Thijsse College. De juiste laptop voor school. Kiezen voor gemak en zekerheid. Start het nieuwe schooljaar. Ronald van den Boogaard Jac. P. Thijsse College De juiste laptop voor school Kiezen voor gemak en zekerheid Start het nieuwe schooljaar met een laptop via het abonnement Ronald van den Boogaard Wie zijn wij Waarom Informatie

Nadere informatie

USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie x1200

USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie x1200 USB 3.0 naar VGA video adapter met automatische on-board driver installatie - 1920 x1200 Product ID: USB32VGAV Deze USB 3.0 naar VGA videoadapter werkt als een externe videokaart, waardoor via de USB-poort

Nadere informatie

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery

Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Meer mogelijkheden voor mobiele medewerkers met secure app delivery Werken met Windows-applicaties op alle mogelijke devices, met volledige security. Om gemakkelijk en productief te werken, willen veel

Nadere informatie

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Informatie over installatie en functies Waarschuwingen GEVAAR: Een WAARSCHUWING duidt een risico van schade aan eigendommen, lichamelijk letsel of overlijden aan. Latitude E5430

Nadere informatie