Brochure Mobility voor business. Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brochure Mobility voor business. Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals."

Transcriptie

1 Brochure Mobility voor business Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals.

2 Brochure Businessproof mobility Thuis kunnen we niet meer zonder ons superslimme speelgoed. Enkele cijfers: Het aantal apparaten verbonden met het internet wordt geschat op 50 miljard in In 2011 ging 20% van de IT-investeringen naar mobility, cloud en big data. In 2020 zal dit 80% bedragen. 2 Op dit moment worden er al meer smartphones dan pc s verkocht. 3 Uit een recente enquête gaf 66% van de respondenten aan dat ze liever hun lunch vergeten dan hun mobiele apparaat. 4 Naar welk apparaat grijpt u s ochtends als eerste? De koffiezet? Of toch maar uw smartphone, tablet of notebook? Een groeiend aantal mobiele apparaten dringt steeds dieper door in ons dagelijks leven. Logisch dat we ze dan ook op het werk willen gebruiken. Maar de werkvloer is geen speeltuin. Een professionele omgeving stelt hogere eisen aan ICT. Ja, mobiele apparaten mogen er goed uitzien. Maar ze moeten ook krachtig genoeg zijn voor businesstoepassingen. Ze moeten beantwoorden aan de hoogste veiligheidseisen. En ze moeten zich gewillig laten inschakelen in een beheerde omgeving. Daarom maakt HP het verschil met mobiele oplossingen voor professionals. HP is al jaren een van de marktleiders op het vlak van professionele IT-oplossingen. Bovendien vindt u er alles onder één dak: van pc s en printers tot servers en netwerken. Daarom heeft HP een onbetwistbare voorsprong bij het aanbieden van totaaloplossingen. 1 Ericsson, februari 2011, zie res/docs/whitepapers/wp-50-billions.pdf. 2 IDC, december 2011, zie jsp?containerid=231720#.uv0pylw8x8f. 3 Canalys, februari 2012, zie newsroom/smart-phones-overtake-client-pcs Studie van Time Magazine, augustus 2012, zie html..

3 Mobility voor business kan niet zonder Veiligheid Als professionele mobiele gebruiker bent u met gevoelige informatie op pad. Daarom zijn de HP business notebooks uitgerust met HP ProtectTools, een portfolio gebruiksvriendelijke, robuuste technologieën voor een ultieme beveiliging. Beveiliging voor het opstarten met HP Fingerprint Sensor en HP Face Recognition. Instant messaging en worden extra beveiligd door HP Privacy Manager. HP Credential Manager onthoudt al uw toegangscodes. Codeer elk stukje informatie op uw harde schijf en maak het onleesbaar voor onbevoegden, met HP Drive Encryption. Device Access Manager voorkomt het onbevoegd kopiëren van files. Aansluitmogelijkheden Mobility gaat verder dan een draagbaar toestel. Om altijd productief te zijn, moeten professionele gebruikers overal toegang hebben tot informatie en vlot kunnen samenwerken met hun collega s. HP Connection Manager HP Connection Manager biedt u een gebruiksvriendelijke interface om uw mobiele connecties te beheren en zo uw energieverbruik en telecomkosten te verlagen. HP Virtual Rooms Met HP Virtual Rooms beschikt u met één druk op de knop over een volledig uitgeruste vergaderruimte. Productiviteit Zo weinig mogelijk dragen en zo veel mogelijk doen. Dat is wat professionele gebruikers willen. HP helpt hen daarbij. Sneller aan de slag Met flash-cachetechnologie of een solid-state drive start uw notebook of tablet in enkele seconden op. Langer productief De allereerste 24-uursbatterij zorgt voor een mobiele werkdag zonder zorgen. Sommige HP notebooks beschikken over een batterij die u zelf kunt verwisselen. Of u kunt een slicebatterij toevoegen om uren langer over stroom te beschikken. De snelste processoren HP notebooks of tablets maken gebruik van de nieuwste generatie processoren, zoals de derde generatie Intel Core -processoren die speciaal gemaakt zijn voor business. Betrouwbaarheid Als professionele gebruiker moet u te allen tijde kunnen rekenen op uw toestel. HP zorgt ervoor dat uw investering op korte én op lange termijn rendeert. HP Total Test Process HP notebooks worden onderworpen aan testuren! HP DuraCase Uw notebook is beschermd tegen slijtage en ongevallen dankzij een magnesiumlegering chassis, een polssteun van geanodiseerd aluminium en scharnieren met geharde stalen pennen. HP DuraKeys Een heldere coating over het toetsenbord beschermt de opdruk van de toetsen en zorgt ervoor dat uw notebook er fraaier uitziet. HP DuraFinish In-mould laminaat zorgt voor een krasbestendig oppervlak dat het toetsenbord beschermt tegen slijtage bij intensief gebruik. Het houdt de toplaag en alle pictogrammen intact en de notebook in goede conditie. HP 3D DriveGuard De vaste schijf is het meest kwetsbaar voor beschadiging op het moment dat informatie naar de schijf wordt geschreven. De driedimensionale digitale accelerometer fungeert als bewegingsdetector die de systeemsoftware waarschuwt bij plotselinge bewegingen zodat de vaste schijf tijdelijk stopt.

4 Services Care Pack Voor professionele gebruikers is elk moment waarop ze geen toegang hebben tot hun IT-tools er een te veel. Technische problemen moeten daarom zo snel mogelijk worden opgelost, zonder gedoe. Daarom heeft HP de HP Care Packs ontwikkeld: eenvoudig aan te schaffen en gebruiksvriendelijke uitbreidingen van de fabrieksgarantie. Er bestaan HP Care Packs voor zowat alle HP-producten. U kunt kiezen voor verschillende supportniveaus (langere of kortere interventietijden, haal- en brengservice of interventie ter plaatse ) Mobiel werken brengt natuurlijk ook heel eigen risico s met zich mee. Uw notebook glipt per ongeluk uit uw handen, krijgt een lading koffie over zich heen of moet afrekenen met een plotse stroomstoot. En nu? HP Accidental Damage Protection (ADP) is een garantieuitbreiding die uw apparaten beschermt tegen de kleine ongelukjes die helaas nooit helemaal uit te sluiten zijn. Dit HP Care Pack kunt u op elk moment tijdens de normale garantieperiode aanschaffen, maar begint steeds te lopen vanaf de aankoopdatum van uw apparaat. U hebt er dus alle belang bij om uw ADP zo snel mogelijk aan te vragen. Mobility voor business vraagt om een cloudaanpak Een bedrijf dat mobility wil omarmen, moet meer doen dan smartphones, notebooks en tablets uitdelen. Al die apparaten moeten worden geïntegreerd in de IT-omgeving zodat de bedrijfsdata en -applicaties veilig en op verschillende platformen kunnen worden geconsulteerd. Cloudcomputing kan hiervoor een oplossing bieden: data en applicaties worden op serverniveau geplaatst en kunnen vanaf zowat elk toestel (bijvoorbeeld via een virtuele desktop of als app) worden geconsulteerd. Dat levert dubbele winst op: flexibiliteit voor de gebruiker en controle voor het IT-departement. De HP Converged Cloud is het allereerste op open standaarden gebaseerde, hybride leveringsmodel waarmee u cloudservices kunt bouwen, beheren, beveiligen en gebruiken in private, beheerde en publieke clouds, naast traditionele IT. HP helpt u de kracht van cloud computing te benutten en mobility een kans te geven in uw bedrijf, in welke fase van uw reis naar de cloud u zich ook bevindt. Met HP CloudSystem helpen wij u: de juiste cloud te kiezen voor uw bedrijf privaat, publiek of hybride; de implementatie van nieuwe applicaties en infrastructuur te automatiseren, te orkestreren en te versnellen; uw cloud en uw bestaande IT samen te beheren; verschillende typen services (IaaS, PaaS en SaaS) te ondersteunen. Traditioneel Private Cloud Beheerde Cloud Publieke Cloud

5 Accessoires Mobiel werken en comfortabel werken hoeven elkaar niet uit te sluiten. Om de gebruikservaring en flexibiliteit van business notebooks naar een nog hoger niveau te tillen, heeft HP een uitgebreid aanbod van HP notebookaccessoires ontwikkeld: HP draagtassen bieden uw notebook de juiste bescherming wanneer u de baan op gaat. HP dockingstations combineren het beste van twee werelden: de draagbaarheid van een notebook met het comfort van een desktop. HP scherm- en notebookstandaarden, voor een of twee schermen, zijn zowel geschikt voor notebooks die een HP dockingstation gebruiken als notebooks die geen connector hebben. HP Slim Travel Adapters beschikken over vier internationale adapterstekkers en een stijlvolle beschermende draagtas. De HP USB optische reismuis biedt het gemak, het comfort en de elegantie van een optische muis, in miniatuurformaat. Mobility & printing HP zorgt ervoor dat ook uw printerpark klaar is voor het mobiele tijdperk. We bieden de mogelijkheid om met ieder apparaat en vanaf iedere locatie veilig te printen. HP eprint Met de HP eprint functie kunt u overal afdrukken met een internetverbinding door het sturen van een naar het adres van uw printer. Zo werkt het: 1. Voer vanaf een programma het adres van uw printer in. 2. Voeg het document toe dat u wilt printen en klik op versturen. 3. De door u gekozen printer zal het bestand ontvangen en printen. Apple AirPrint Met AirPrint kunnen gebruikers van ipad, iphone en ipod touch met het besturingssysteem ios 4.2 draadloos printen vanuit apps. Het is dus niet nodig extra software te downloaden of te configureren. Gebruikers kunnen automatisch een printer op het draadloze netwerk vinden en daarop printen. Bestaande en toekomstige HP eprint printers zijn de eerste printers met ondersteuning voor AirPrint vanaf ios 4.2-apparaten, zodat gebruikers overal en altijd kunnen printen. HP wireless direct HP wireless direct is een nieuwe functie die uw WiFi-apparaten zoals smartphones, tablets of computers rechtstreeks met uw printer verbindt. U hebt dus geen draadloze router of toegangspunt nodig. Verbinding maken met het wireless direct signaal van uw printer doet u op dezelfde manier als verbinding maken met een nieuw draadloos netwerk of een hotspot.

6 De eerste echte zakelijke tablet HP ElitePad 900 Fantastisch design 9,2 mm dun 690 gr. licht 10,1 display Snelle pc-prestaties Intel x86-processoren 32 GB HD of 64 GB SSD 8-10 uur batterijduur Klaar voor zakendoen Compatibel met uw IT-omgeving dankzij x86-architectuur Beschermd door de onovertroffen HP business-support Uitbreidbaar met tal van accessoires zoals een Expansion Jacket, Docking Station en extra batterij HP ElitePad 900 Met de HP ElitePad doet u meer dan alleen uw dagelijkse taken. Het elegante ontwerp en de touchbediening staan borg voor een hoge productiviteit. En met een complete set doordachte accessoires geniet u van ongekende mogelijkheden. Eenvoudige implementatie. Probleemloos beheer. Simpele beveiliging. Uitbreidbaar voor zakelijk gebruik HP Slim Bluetooth Keyboard Voor een echte desktopervaring, waar u ook bent. HP Expansion Jacket Met extra inputs om uw aansluitmogelijkheden te verhogen. HP ElitePad Docking Station Om uw ElitePad op te laden of als tweede scherm te gebruiken. HP Productivity Jacket Een elegante beschermhoes met aansluitingen en een toetsenbord. HP Mobile USB DVD/RW AC-powered, om cd s en dvd s te schrijven en te lezen. HP ElitePad Case en Rugged Case Voor extra uitstraling of extra bescherming. HP Multi-Tablet Charging Module Om meerdere tablets tegelijk op te laden. HP 10 Watt AC Adapter Licht en flexibel om uw tablet overal gemakkelijk op te laden. HP ElitePad Adapters Verhoog uw aansluitmogelijkheden. HP ElitePad Battery Blijf langer doorwerken zonder op te laden (apart verkocht Expansion Jacket noodzakelijk). HP X4000b Bluetooth Mouse Blijf verbonden terwijl u reist dankzij geavanceerde Bluetooth-technologie.

7 Alles wat een business Ultrabook moet zijn HP EliteBook Folio 9470m Minder dragen. Meer doen. 18,95 mm (¾ inch) dun 35,56-cm (14-inch)-scherm Geavanceerd design Flash-cache technologie of solid-state drive Enterprise dockingmogelijkheden De nieuwste processoren. Voor uw beste werk. Derde-generatie Intel Core processoren Core i7, i5 of i3 dual-core HP EliteBook Folio 9470m Lichter reizen. Meer werk verzetten. Dat kan gemakkelijk met uw mm dunne HP Folio 9470m. En dankzij de batterij met lange levensduur, enterprise docking en optionele geïntegreerde 3G. Blijf productief, ook onderweg HP Officejet 150 mobiele All-in-One printer Handig kleurentouchscreen Robuust ontwerp Meegeleverde batterij Gebruik om op te laden dezelfde netadapter als voor uw HP notebook Ingebouwde papierlade voor 50 vel Snel resultaat dankzij printsnelheden tot 22 ppm in zwart en 18 ppm in kleur HP Officejet 150 mobiele All-in-One printer Print, scan en kopieer waar u ook bent. Print professionele documenten vanaf uw notebook, tablet of smartphone met de ingebouwde Bluetooth -technologie.

8 Meer info of bestellen? Contacteer uw dichtstbijzijnde ICT Expert via Belgacom Bridging ICT hp.be Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Deze informatie kan zonder aankondiging worden gewijzigd. De enige garanties voor HP producten en diensten staan in de expliciete garantieverklaringen die bij die producten en diensten horen. Niets in deze communicatie kan worden beschouwd als een bijkomende garantie. HP zal niet aansprakelijk zijn voor technische of redactionele fouten of weglatingen in deze communicatie.

Mobility voor business

Mobility voor business Brochure Mobility voor business Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals. mobility-7pbrochure_nl.indd 1 07 /05/13 08:25 Brochure Businessproof mobility De koffiezet? Of toch maar uw

Nadere informatie

Mobility voor business

Mobility voor business Brochure Mobility voor business Maak kennis met HP s mobiele oplossingen voor professionals. mobility-8pbrochure_nl.indd 1 07 /05/13 08:25 Brochure Businessproof mobility De koffiezet? Of toch maar uw

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

Tablet Windows 8 Pro

Tablet Windows 8 Pro Tablet Windows 8 Pro De nieuwe HP Elitepad 900 De ideale tablet voor zakelijk gebruik Til je zakelijke leven naar een hoger niveau met de HP ElitePad, de luxueuze dunne en lichte Windows 8 tablet. Productiviteit

Nadere informatie

Slim en snel ondernemen

Slim en snel ondernemen Slim en snel ondernemen De HP ElitePad 900 Zoveel meer dan een zakelijke tablet Nieuw! De nieuwe HP ElitePad 900 staat voor meer mobiliteit, productiviteit en functionaliteit. Deze zakelijke tablet is

Nadere informatie

UW SPECIALIST TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! 15,6 inch 500 GB HDD 14 inch 32 GB SSD 549,- 269,- 249,- Laptop R417SA-WX011T BLUE 14 1366x768 scherm.

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

het juiste adres voor uw computer of laptop APK... TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. De Computer Specialist Nu vanaf 15,-! Het voordeel van de Computer Specialist Bij Vobis treft u naast

Nadere informatie

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. The new Diagnostic Control Unit DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 The new Diagnostic Control Unit 1 Convertible PC DCU 220 Gebruik als Tablet PC: Gebruik als Notebook: 2 Overzicht Convertible PC: gebruik als Notebook of Tablet Gebruik als centrale PC in de werkplaats

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer

De mobiele werknemer. / future ready / De mobiele werknemer De mobiele werknemer Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware.

Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale inkoopronde van QL-ICT waardoor u kunt profiteren van aantrekkelijk geprijsde hardware. Datum: 16 mei 2014 Onze referentie: CIRMEI2014/ XP Onderwerp: Hardware oplossingen/uitfaseren Windows XP: centrale inkoopronde mei 2014 Geachte relatie, Graag brengen wij u op de hoogte van de nieuwe centrale

Nadere informatie

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A)

HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) HP Sprocket fotoprinter (Z3Z92A) Overzicht Print net zo makkelijk 5 x 7,6 cm foto's van je smartphone als je ze op social media post.[1] Met de HP Sprocket fotoprinter kun je net zo makkelijk foto's van

Nadere informatie

2

2 2 ELECTROWORLD.NL 3 4 ELECTROWORLD.NL 5 6 ELECTROWORLD.NL 7 8 ELECTROWORLD.NL 9 10 ELECTROWORLD.NL 11 service EN ADVIES TIP Beveilig uw laptop of PC met G Data software. Nu vanaf 15,-! De Computer Specialist

Nadere informatie

HP raadt Windows 7 aan.

HP raadt Windows 7 aan. HP ProBook 5330m notebook pc (LG724EA#UUG) Dun, elegant, solide. Wel onderweg werken, maar geen zware bagage. Deze dunne, lichte, veilige en gemakkelijk te beheren HP ProBook met een 33,8-cm (13,3- inch)

Nadere informatie

TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U?

TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U? TOSHIBA EASYGUARD IN ACTIE: WAT IS DE JUISTE NOTEBOOK VOOR U? Toshiba EasyGuard is de betere methode voor uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming en gebruiksvriendelijke verbindingsmogelijkheden.

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Verbatim MediaShare Wireless

Verbatim MediaShare Wireless Page 1 of 6 Home / MediaShare Wireless / Verbatim MediaShare Wireless Verbatim MediaShare Wireless Productnummer: 98243 De MediaShare Wireless is een draagbaar apparaat voor draadloos streamen dat u kunt

Nadere informatie

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen

RupelBib. laptop desktop tablet. Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Andere aankoopgidsen Je wil een computer, maar welke moet je dan kopen? Budget Type In deze gids worden standaard computers voorgesteld die zeker zullen voldoen aan je verwachtingen. Besturingssyteem Een standaard laptop Een

Nadere informatie

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL

Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 WWW.DIGITOTAAL.NL Aspire ES1-571 15.6 Full HD beeldscherm Intel Core i3-5005u processor 1 TB harddisk 4 GB geheugen 479. 00 Powerbank N304 + gratis autolader 10.400mAh Een volle Powerbank laadt twee telefoons én een tablet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. AirPrint

Gebruikershandleiding. AirPrint Gebruikershandleiding AirPrint VOORWOORD We hebben ernaar gestreefd de informatie in dit document volledig, accuraat en up-to-date weer te geven. De fabrikant is niet aansprakelijk voor de gevolgen van

Nadere informatie

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk

Premium oplossingen voor consumenten. LaCie vertrouwelijk Premium oplossingen voor consumenten LaCie vertrouwelijk LaCie Sales Tools Beschikbaar op de Seagate Brand Portal: https://branding.seagate.com/index.cfm LaCie Sales Tools omvatten: "Alles over"-presentatie

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10,

HP DC5800 Core2duo RAM: 2GB. + Muis 10, HP DC5800 Core2duo Model: HP DC58000 SFF CPU: Intel Core2Duo E6750 2, 7Ghz Cache: 4MB FSB: 1333Mhz RAM: 2GB HDD: 160GB Drive: DVD Standaard Licentie: Windows 8 Pro Onboard: Videocard Soundcard Netwerk

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! BEL NU!

Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! BEL NU! VANDAAG NOG een nieuwe computer / laptop bij u thuis geïnstalleerd! Uw computerprobleem VANDAAG NOG opgelost! BEL NU! 6 dagen op 7 03 369 69 49 van 8 tot 22 uur MSI Wind Top AE2020 All-In-One PC. Intel

Nadere informatie

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90

Dienstverlening 25,- Prijs per min 0,90 Dienstverlening Buitendienst Heeft u thuis hulp nodig met uw netwerk, computer of andere apparaten? Neem contact op om een afspraak te maken voor het bezoek van een van onze servicemonteurs. Voorrij kosten

Nadere informatie

Altijd en overal online?

Altijd en overal online? Altijd en overal online? Smartphone Tablet E-Reader Netbook Notebook Chromebook Smartphones Bekende merken en types: Apple iphone 4 Samsung Galaxy S II HTC Desire HD Blackberry bold Steeds minder: Nokia

Nadere informatie

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN?

WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? WAAROM DRAADLOOS OPLADEN? Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel ios als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat

Nadere informatie

/ future ready / Kantoormedewerkers

/ future ready / Kantoormedewerkers Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie vooruit helpen, loopt

Nadere informatie

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J5720DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J5720DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

De professional onderweg

De professional onderweg De professional onderweg Zakelijk succes ligt letterlijk in de handen van uw werknemers, in de vorm van de IT die zij elke dag gebruiken. Als u uw medewerkers niet de oplossingen biedt die uw organisatie

Nadere informatie

computer - tablet - smartphone

computer - tablet - smartphone PromoPakket HP CORE i3 5005 + DRAAGTAS + USB STICK + Draadloze muis 500GB HDD 5 Intel I3 5010U 579 500 GB HD Lenovo I3 Mat 15inch scherm classic laptoptas 15.6 20 17 25 Lenovo i5 Mat 15 inch scherm 5 Case

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300 De ultieme alles-in-één stevige en ultradraagbare notebook. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker voorziet van uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming

Nadere informatie

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren

SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW. s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren SPECIAL DOE MEE & WIN! SE-208BW s Werelds eerste WiFi DVD- en CD speler Z.O.Z. Maak kans op één van de 10 SMARTHub s! Onbezorgd computeren 69.- WINNEN? Ga naar www.qmotion.nl/winnen Beantwoord de 3 vragen

Nadere informatie

MFC-J4620DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4620DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4620DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

Werkblad H1 Hard en Software

Werkblad H1 Hard en Software Werkblad H1 Hard en Software Leeling: Klas: Docent: Marno Brink 41B Meneer Van Waarden Voorwoord: In dit document gaan we begginen met Hard en Software. We gaan het hebben over verschillende dingen die

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR SMARTPHONES EN TABLETS MET HET ios BESTURINGSSYSTEEM GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na installatie

Nadere informatie

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018

HP Sure View. Technische White Paper. Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop. Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View Schermbeveiliging voor zakelijke apparaten met één druk op de knop Mei 2018 Technische White Paper HP Sure View 01 Inhoudsopgave Inleiding... 03 Het instellen, inschakelen

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-installatiehandleiding

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth-installatiehandleiding HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Bluetooth-installatiehandleiding Copyright informatie Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Editie 1, 4/2017 Kennisgeving van HP Company De informatie in dit

Nadere informatie

AMD DUAL CORE PROCESSOR

AMD DUAL CORE PROCESSOR Computershop NvTrading :" goedkoper! " Computers, notebooks, onderdelen en toebehoren aan groothandelsprijzen Tel : 011 351200 info@nvtrading.be Kapelstraat 59, Diepenbeek MSI 16 NOTEBOOK STUNT 5 x ter

Nadere informatie

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe

Alle prijzen in onze promo-folder zijn geldig van woensdag 9 t.e.m. zaterdag 12 september 2015 of tot einde voorraad. @Webstorebe Alle prijzen in deze folder zijn geldig op 28, 29 en 30 augustus 2015 of einde voorraad. Verantw uitgever: Webstore.be Kempenlaan 2, 2300 Turnhout. Openingsuren: Ma-Vr 9u-18u30 Za 9u30-18u Technische specificaties

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld

M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012. Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld M IMPROVING YOUR BUSINESS MOBILITY Mobistar Juni 1 2012 Hoe kiest u de juiste gsm voor uw bedrijf? UW ONDERNEMING alle krachten gebundeld 2 De mobiele trends: een wereld in verandering Groot of klein,

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-dekking en snelheden Deze WLR-9000 AC1900 High-Coverage Wi-Fi Router biedt je een onovertroffen dekking en indrukwekkende snelheden, zodat je thuis kunt genieten van een

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project stel ik een hele snelle computer samen voor het bedrijf Peer B.V.. Ook laat ik zien wat het grote verschil is tussen Windows 7 en Windows 8, de voor en nadelen laat ik zien. Ook

Nadere informatie

HP Device as a Service (DaaS)

HP Device as a Service (DaaS) HP Device as a Service (DaaS) Intelligente, eenvoudige computeroplossingen voor de wereld van vandaag Run uw bedrijf efficiënter, bied uw werknemers een betere ervaring en maak IT-resources vrij om groei

Nadere informatie

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015

Surface Pro 4. Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 Productsheet - Oktober 2015 Surface Pro 4 is het perfecte huwelijk tussen laptop en tablet, met alle kracht en prestaties van een premium laptop. Ontworpen voor Windows en Office heeft hij

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X

Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Aan de slag met de ipad ios 7.X.X Situering Desktop Computer Laptop Notebook Tablets Smartphone Tablets Windows 8 Android Mac ios voor ipad en ipad mini Windows 8 (Microsoft) Opvolger van MS Surface RT

Nadere informatie

HP Sprocket 200 printer

HP Sprocket 200 printer Datasheet HP Sprocket 00 printer Print direct foto's van 5 x 7,6 cm ( x 3 inch) vanaf je smartphone. Let's get this party printed. Laat anderen direct meegenieten met foto's van nu van 5 x 7,6 cm ( x 3

Nadere informatie

Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done.

Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done. Een nieuw perspectief op mobility. HP Mobility Gets the job done. Meer inzicht in mobiel werken Krachtige oplossingen van HP Mobility Mobility is één van de speerpunten van HP en het assortiment en aanbod

Nadere informatie

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd:

Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Soorten Personal Computers De drie meest voorkomende computers zijn: * Desktop * Laptop * Tablet Een desktopcomputer kan uit de volgende onderdelen zijn opgebouwd: Systeemkast Beeldscherm Toetsenbord Printer

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit heeft gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig te verbinden

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie:

Toshiba EasyGuard in actie: Toshiba EasyGuard in actie Toshiba EasyGuard in actie: Tecra A4 professionele multimediaprestaties op breedbeeldformaat. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker helpt door

Nadere informatie

Handleiding Epson Connect NPD NL

Handleiding Epson Connect NPD NL Handleiding Epson Connect NPD4945-00 NL Epson Connect en andere mobiele oplossingen Wat is Epson Connect? Epson Connect biedt mobiele diensten die het mogelijk maken om af te drukken en te scannen waar

Nadere informatie

Maak en print direct. HP Sprocket 2-in-1. foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera

Maak en print direct. HP Sprocket 2-in-1. foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera Maak en print direct foto's van 5 x 7,6 cm (2 x 3 inch) van je smartphoneprinter en instant camera HP Sprocket 2-in-1 HP Sprocket 2-in-1 productpresentatie Eén apparaat, talloze ervaringen. Smartphoneprinter

Nadere informatie

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING

cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING cbox UW BESTANDEN GAAN MOBIEL! VOOR ANDROID-SMARTPHONES EN -TABLETS GEBRUIKERSHANDLEIDING Inleiding cbox is een applicatie die u eenvoudig op uw computer kunt installeren. Na de installatie wordt in de

Nadere informatie

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken

HP Device as a Service. Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service Laat technologie anders voor u werken HP Device as a Service (DaaS) bundelt computerapparatuur en accessoires van wereldklasse, levenscyclusservices en HP expertise met toegevoegde

Nadere informatie

Microsoft Surface Laptop Factsheet

Microsoft Surface Laptop Factsheet Microsoft Surface Laptop Factsheet Dit is Surface Laptop. Performance voor jou persoonlijk. Met de Surface Laptop krijg je meer dan een traditionele laptop in handen. Ondersteund door het beste van Microsoft,

Nadere informatie

Kenmerken Nomadesk Software

Kenmerken Nomadesk Software Kenmerken Nomadesk Software DATABEVEILIGING Versleutelde lokale schijf Nomadesk creëert een veilige virtuele omgeving, een Vault, op uw lokale harde schijf. Alle mappen en bestanden opgeslagen op de Vault

Nadere informatie

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set Disclaimer Geen moeite is gespaard om ervoor te zorgen dat de informatie in deze handleiding correct en compleet is. Er wordt echter geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

RUGGED. LaCie Rugged Thunderbolt. LaCie Rugged RAID. LaCie Rugged Mini. LaCie Rugged USB-C

RUGGED. LaCie Rugged Thunderbolt. LaCie Rugged RAID. LaCie Rugged Mini. LaCie Rugged USB-C PRODUCTGIDS EDITIE 3, 2016 RUGGED LaCie Rugged Thunderbolt LaCie Rugged RAID Thunderbolt-snelheden tot wel 387 MB/s USB 3.0 voor universele connectiviteit Busvoeding voor ultieme mobiliteit Bestand tegen

Nadere informatie

Installatie en configuratie VCDS HEX-NET

Installatie en configuratie VCDS HEX-NET Installatie en configuratie VCDS HEX-NET 1. Download de laatste versie van de VCDS software. Raadpleeg onze website www.stecodiag.com en download de meest recente versie van de software. Om met de Nederlandstalige

Nadere informatie

ASUS terug-naar-school notebooks met gratis uitbreidingen en/of toebehoren geldig vanaf 1 september

ASUS terug-naar-school notebooks met gratis uitbreidingen en/of toebehoren geldig vanaf 1 september ASUS terug-naar-school notebooks met gratis uitbreidingen en/of toebehoren geldig vanaf 1 september witte 15,6" Asus notebook met gratis verdubbeling van het interne geheugen en supersnelle SSD schijf

Nadere informatie

Mobiel werken. 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1

Mobiel werken. 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1 Mobiel werken 15.12.10 Mobiel Werken Sven Moreels 1 Inhoud: Definitie van Mobiel werken Wat heb je nodig om mobiel te werken? Historiek mobiele connecties Historiek van de toestellen Operating systems

Nadere informatie

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WUKEU

Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP. StarTech ID: S2510U2WUKEU Draadloze 2,5 inch Externe SATA Harde Schijf Behuizing met USB & WiFi AP StarTech ID: S2510U2WUKEU De S2510U2WUKEU WiFi / USB naar SATA Harde Schijf Behuizing is een unieke combinatie van draadloos extern

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

ONTDEK DE MIELE COMPLETE C2 POWER OP PAGINA 2

ONTDEK DE MIELE COMPLETE C2 POWER OP PAGINA 2 N E E R E O L V E K L E G R N I O S O S V O L P O G I U Z F STO n aa d e g g a Gra U WILT Ú R DE VOOCTE PERFE IGER STOFZU w Wij zijn uecialist rsp stofzuige LKEEN E I M K A STOFZ ARTINUG E D A C O K,PLUS

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD

IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD IN ÉÉN KLIK UW MOBIELE GEGEVENS BEVEILIGD SLIM DE EERSTE VERDEDIGINGSLINIE VOOR MOBIELE APPARATEN De gedachte dat uw laptop of ipad 2 kan worden gestolen, is op zich al een schrikbeeld. Wanneer u zich

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139

1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139 draagbare externe harde schijven van WESTERN DIGITAL & TOSHIBA met USB3.0-aansluiting 1000 Gb USB3.0 59,99 2000 Gb USB3.0 89,99 Toshiba 3000 Gb USB3.0 139 monitor SAMSUNG 24"(61 cm) CURVED speciale aanbiedingen

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

Security in het MKB: Windows 10

Security in het MKB: Windows 10 Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Security in het MKB: De security uitdagingen en behoeften in het MKB Bedrijven zijn zich inmiddels bewust van de noodzaak om hun bedrijfsgegevens

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop)

Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Dell Latitude 12 (5000 reeks laptop) Besturingssysteem Beschikbaar met Windows 7 Professional of Windows 8.1: voer uw meest veeleisende applicaties probleemloos uit en ondersteun touchscreen-interactie(het

Nadere informatie

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet

Draadloze Router AC /5 GHz (Dual Band) Gigabit / Wi- Fi Zwart/Antraciet Algemene informatie Ultieme Wi-Fi-snelheden met AC2600 en Multi-User MIMO Deze WLR-9500 AC2600 High-Coverage MU-MIMO Wi-Fi Router biedt je supersnelle Wi-Fi-snelheden, zodat je thuis kunt genieten van

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband

Mobile Connect Pro. Uw account activeren. Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar. Mobile Broadband Mobile Connect Pro Uw account activeren Mobile Broadband Inclusief 200 MB data per maand gedurende drie jaar Welkom bij HP Mobile Connect Pro De simkaart die u voor HP Mobile Connect Pro nodig hebt, is

Nadere informatie

CLOUD COMPUTING MAGAZINE

CLOUD COMPUTING MAGAZINE LACIE KOPPELT NAS AAN VEILIGE WUALA-CLOUD PRIVACY IS GEEN STRUIKELBLOK MEER TEKST: REDACTIE LaCie staat al jaren goed bekend als een fabrikant van externe harde schijven, kleine nas-systemen, maar ook

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

HP ElitePad 900 De ideale tablet voor business

HP ElitePad 900 De ideale tablet voor business HP ElitePad 900 De ideale tablet voor business Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. HP behoudt zich het recht voor om Invasie van consumententablets in bedrijven Ervaring leidt tot

Nadere informatie

Snelle, betrouwbare prestaties

Snelle, betrouwbare prestaties Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB 3.0 - Thunderbolt-adapter StarTech ID: TB2USB3GE Met de TB2USB3GE Thunderbolt naar gigabit Ethernet + USB 3.0 adapter kunt u de aansluitingen van uw MacBook of

Nadere informatie

Factsheet Enterprise Mobility

Factsheet Enterprise Mobility Factsheet Enterprise Mobility www.vxcompany.com Informatie willen we overal, altijd en op elk device beschikbaar hebben. Privé, maar zeker ook zakelijk. Met het gebruik van mobile devices zoals smartphones

Nadere informatie

Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB Thunderbolt-adapter

Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB Thunderbolt-adapter Thunderbolt naar gigabit Ethernet plus USB 3.0 - Thunderbolt-adapter Product ID: TB2USB3GE Met de TB2USB3GE Thunderbolt naar gigabit Ethernet + USB 3.0 adapter kunt u de aansluitingen van uw MacBook of

Nadere informatie

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015

Korting 25 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015. Korting 15 % Geldig t/m 16-05-2015 Geldig t/m 16-05-2015 Coupons Apple Oplader Orginele Apple oplaad kabel. Voor de oude en nieuwe iphone en ipad of een losse power adapter. 15 % Micro USB Lader Micro USB lader voor uw smartphone of tablet. 25 % Geldig t/m 16-05-2015

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

Draagbare draadloze N wifi-reisrouter voor ipad / tablet / laptop - USB-voeding met laadpoort

Draagbare draadloze N wifi-reisrouter voor ipad / tablet / laptop - USB-voeding met laadpoort Draagbare draadloze N wifi-reisrouter voor ipad / tablet / laptop - USB-voeding met laadpoort StarTech ID: R150WN1X1T Met de R150WN1X1T draadloze N reisrouter kunt u een draagbare, draadloze hotspot maken

Nadere informatie

Het voordeel van de specialist Nu 25,cashback USB 2.0 DRAADLOOS Nu 40,cashback TM Winkel prijs ALL-IN-ONE PRINTER Envy 5640 E-ALL-IN-ONE TIP 89,- 64,-* *Na cashback via HP 25,Printen, scannen, kopiëren

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart

USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart USB 3.0 SATA III harde schijf docking station SSD / HDD met geïntegreerde USB-hub voor snel opladen en UASP voor SATA 6 Gbps - zwart StarTech ID: SDOCKU33HB Met de SDOCKU33HB USB 3.0 harde-schijf-dock

Nadere informatie