Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma,"

Transcriptie

1 Deze nieuwsbrief is bestemd voor Sjaan, Hanny, Willy, Cobi, Tiny, Connie, Renske, Paul, Jeanette, Dineke, Metha, Nicky,Maroesja, Lia, Leo, Helma, Trudy, Hennie, Trudy, Gré, Koos,Geert, Willemijn, Cynthia, Joke, Trudy, Margriet, Fie, Marianne, Tineke, Henk, Truus, Magda, Tonny, Ben, Hannie, Charles, Cobi, Cobie,Coby, Jessy, Gonnie, Hennie, Jolanka, Maria, Margreet, Marianne, Ria, Rita, Nellie, Maria, Nel, Mariëlle, Elfie, Irene, Marijke, Gea, Hanie, Lies, Maria, Shirley, Elly, Corry, Jan, Philine, Marjolijn, Bert, Ingeborg, Arthur, Marian, Marijke, Reiny, Antoinette, Marijke, Gusta, Gerard, Wil, Mieke, Henk, Ineke, Joop en voor iedereen die wil lezen hoe LEUK LOOP is!!!!!

2 e Nieuwsbrief WandelgroepLOOP >>>>>OP ZATERDAG 3 NOVEMBER 2012 BESTAAT WANDELGROEPLOOP 1 JAAR!!!<<<<< >>>>>WE GAAN EEN VERJAARDAGSWANDELING MAKEN MET IEDEREEN VAN WANDELGROEPLOOP DIE MEE WIL LOPEN <<<< >>>>>JE MAG NATUURLIJK OOK EEN INTRODUCÉ MEENEMEN ALS JE DAT LEUK VINDT<<<<< >>>>>WE VERTREKKEN ZATERDAG 3 NOVEMBER OM HALF 10 VANAF INTRATUIN VLEUTEN<<<<< >>>>>VOOR DE NIEUWEGEINERS HET ADRES: INTRATUIN LEIDSCHE RIJN, UTRECHTSEWEG 12,3544 NA VLEUTEN<<<<< >>>>WE LOPEN EEN WANDELING VAN ONGEVEER 6KM MET ONDERWEG EEN ÉCHTE VERJAARDAGSVERZORGINGSPOST<<<<< >>>>>KOM DUS MEELOPEN EN LEER ALLE LOPERS VAN WANDELGROEPLOOP KENNEN<<<<< >>>>>WE ZIJN ROND 12 UUR WEER TERUG BIJ INTRATUIN<<<<< >>>>>GEEF EVEN DOOR OF JE KOMT IVM DE VERJAARDAGSVERZORGINGSPOST<<<<< >>>>>( als je je al hebt opgegeven, dan hoef je natuurlijk niet meer te reageren )<<<<<

3 Geschiedenis van LOOP. Op 3 september 2011 gingen mijn zus Tiny en ik weer een dag naar school, we gingen een cursus wandelbegeleider volgen!! We hielden eigenlijk helemaal niet van wandelen maar het begeleiden van groepen zit in ons bloed, dus met frisse moed gingen we van start. De cursus was niet helemaal wat wij ervan verwachten maar we werden toch aardig besmet met het wandelvirus, en gingen later zelfs in training voor de Vierdaagse van Nijmegen ( hoezo besmet met het virus?) Tiny startte de wandelgroep Ommetje Breukelen en ik ging diverse keren mee wandelen. In Vleuten moet dat ook opgezet kunnen worden, ging door mijn hoofd, dus ik ging aan de slag en richtte wandelgroeploop op. Na veel reclame in de kranten, etc ging op donderdag 3 november 2011 de eerste WandelgroepLOOP van start in Vleuten. Al snel daarna startte de groep in Nieuwegein en zij gingen voor het eerst op 23 november 2011 aan de wandel. Al snel ging de telefoon waarom altijd s morgens wandelen, dan kan ik niet mee doen want ik werk s morgens? Al snel daarna kreeg ik een mail. waarom niet een wandelgroep op zaterdag want ik werk doordeweeks en ik wil ook graag meedoen en dan ook liever wat verder wandelen? Gevolg was dat op dinsdag 3 januari 2012 de dinsdaggroep van start ging en dat op zaterdag 7 januari 2012 de zaterdaggroep aan de wandel ging. Op dit moment lopen er dinsdag 12 wandelaars, op woensdag 22 wandelaars, op donderdag 26 wandelaars en op zaterdag 17 wandelaars rond.. We hebben gelopen in Vleuten, Nieuwegein, Maarssen, Breukelen, IJsselstein, Kockengen, Vianen, Driebergen, Harmelen, Woerden, Kamerik, Kanis, Westbroek, Tienhoven, Maarsseveen, Rhijnauwen, Bunnik, Loenen, Utrecht. En. genieten we met een grote G. Allemaal hartelijk dank voor jullie enthousiasme en laten we nog maar veel kilometers samen LOPEN.

4 Diverse keren hebben we de krant gehaald : De Telegraaf én het AD!!

5

6 In België wordt ook gewandeld en ze krijgen er ook nog voor betaald ;-) Belg krijgt geld voor slechte wandelpaden HAALTERT - De Belgische gemeente Haaltert stort al ruim twee jaar elke dag 20 euro op de bankrekening van een inwoner omdat 13 wandelpaden niet in orde zijn. Foto: Thinkstock De fervente wandelaar eiste via de rechter herstel van de paden en hij kreeg gelijk. Hij ontving al zo'n euro. Zolang de man niet ongestoord kan wandelen, heeft hij recht op de dagelijkse dwangsom, meldden Vlaamse media woensdag. Het vonnis bleef ook in hoger beroep overeind. De man ijvert er al jaren voor afgesloten en verdwenen paden en veldwegen in de gemeente opnieuw open te stellen. Landbouwers palmen weggetjes in. Andere paadjes raken overwoekerd door onkruid of een omheining verspert de weg.

7 In deze 5 e nieuwsbrief een compilatie van veel van de foto s die zoal genomen zijn onderweg. Zie je een foto, die je graag wilt hebben, laat het me dan weten. Ik stuur hem dan per mail naar je toe. Zoekplaatje : ergens staan de wandelaars van wandelgroeploop uit Nieuwegein.. Eén van de LOPERS gaat met zijn koffer vol met zijn oude boeken naar de tweede hands winkel maar eerst nog even neuzen of er nog iets bij is, voor de vakantie bijvoorbeeld.

8 Overal komen we molens tegen, typisch Hollands Oud-Zuilen, Kockengen en Woerden.

9 Waar kijken zij naar?..we kijken naar een hele school hele kleine visjes Wie zijn zij? Zij zijn Coby, Reiny, Nel, Antoinette en Marijke. En waar kijken Marijke, Reiny, Antoinette en Marijke nu weer naar? In Spengen kochten we lekkere zelfgemaakte jam!! Er lag ook nog een bruidspaar midden op de weg in Spengen. Om trouwfoto s te maken

10 Onderweg zien we de mooiste paddenstoelen!!!

11 Onbekend maakt onbemind dus de dinsdag wandeling in De Meern gaat langs Starbucks om daar ook de koffie te keuren!!! Welke kant gaan we op? Arthur kijkt wel erg bedenkelijk en denkt er het zijne van; Philine wil graag terug, zo te zien

12 De wandeling rondom Woerden op viel een beetje in het water, letterlijke en figuurlijk, doordat de route niet meer verder ging en er een omleiding was die er ook eigenlijk niet was, ze hadden gewoon de brug weggehaald :-) én omdat het regende... Maar goed dat Bert zó galant was om iedereen over het wel erg gammele bruggetje te helpen! Dwars door de weilanden van Kanis Kamerik met de hele zaterdaggroep een heel avontuur!!

13 Onze eigen LOOPfotograaf in actie. Met het pontje De Vrevia van Nieuwegein naar Vianen. Sommigen van de woensdaggroep staan lekker te zonnen ( Lia en Leo ), anderen maken gelijk contact met wielrenners uit Breukelen ( Marianne ) en anderen ( Trudy ) voeren een serieus gesprek met.. wie het weet, mag het zeggen.

14 Lekker cruisen naar Vianen, Willemijn en Joke zijn verstopt achter hun zonnebril Gonnie en Corry van de donderdaggroep poseren voor de foto bij Intratuin in Vleuten

15 Ook Ria van de donderdaggroep wil wel poseren voor de foto En ook Gerard van de zaterdaggroep wil op de foto tijdens de Sluizentocht van 15 km in Nieuwegein en later bleek dat we gewoon 17,5 km hadden gelopen!!!

16 De dinsdaggroep in actie op het pontje in het Maximapark Tiny, Sjaan, Hannie, Paul, Renske, Dineke,Jeanet, Coby enconnie. Bij wandelgroeploop wordt niet alleen gewandeld maar er moet ook nog gewerkt worden bij de overtocht met het trekpontje.

17 Marijke en Arthur aan de wandel. Een hele groep LOPERS onderaan de Lekdijk in Vreeswijk

18 Antoinette, Coby, Reiny en Marijke de paden op, de lanen in en de brug over.. in zomerse outfit.

19 Mooie plaatjes onderweg wat is nu ONDER en wat is nu BOVEN?

20 V.l.n.r.Coby, Paul, Conny, Sjaan en Metha Soms kom je een heel nest wipkippen tegen onderweg. De helft van de groep laat zich verleiden om er even op te gaan zitten, de andere helft van de groep durft niet!!! V.l.n.r.Hanny, Jeanette, Tiny, Nicky en Dineke zij staan erbij en kijken er naar!!

21 Allerlei dieren zijn we tegen gekomen tijdens de LOOPwandelingen.

22 Hele mooie Lakervelders en ook heel veel ganzen.

23 En nog meer ganzen, die heel veel herrie maakten en ook nog lopen te grazen!! En één of twee reigers..

24 >>Ander nieuws van het wandelfront. >>Bert en Marjolijn hebben de Vierdaagse in Nijmegen uitgelopen, en wel 4x40 km!!! >>Mijn zus Tiny en ik hebben, naast alle wandelingen met Ommetje Breukelen en wandelgroeploop ook nog meegedaan met de DamtotDamloop van Amsterdam naar Zaandam 26 kilometer op de wandelteller erbij voor ons maar ook voor andere LOPERS zoals Bert en Marjolijn. Joke en Trudy van de woensdaggroep hebben die dag 18 kilometer op de teller erbij geschreven. Het was superleuk om mee te maken, samen met andere wandelaars. Onderweg werd er natuurlijk gebeld naar elkaar met de vraag waar zijn jullie? De start was op De Dam in Amsterdam. We gingen om half negen van start.

25 De finish was in Zaandam. Onderstaande foto is een Hotel in het centrum van Zaandam Het centrum van Zaandam is erg leuk, heel veel water doordat de Zaan daar erg breed is. Het centrum is een mix van moderne en Zaanse huisjes. We gingen om half drie over de finish in Zaandam. 6 uur onderweg geweest met de nodige pauzes op koffieplekjes, toeristische plekjes, fotogenieke plekjes, kletsplekjes, zitplekjes,op plasplekjes etc.

26 >>>>>>>>>>>Dan nog wat algemene weetjes en niet-weetjes<<<<<<<<<<< >>>zowel voor de oud-gedienden als voor de nieuwkomers onder ons. <<<< >>Heb je wat leuks te melden of nieuwtjes, tips mail ze door en ik zorg dat het in de volgende nieuwsbrief komt. Mijn mailadres is We hebben een eigen website die veelvuldig bezocht wordt. Je mag ook bellen om nieuwtjes en tips door te geven, >>We lopen zoveel mogelijk twee aan twee en aan de linkerkant van de weg. >>We waarschuwen elkaar als er een fiets of auto aankomt, écht nodig omdat we ook altijd gezellig lopen te kletsen en niet op het verkeer letten. >>We dragen zo veel mogelijk de gele hesjes tijdens de wandelingen;het is zeker niet leuk maar het is toch nodig in verband met onze eigen veiligheid.( als ik ze tenminste niet vergeet mee te nemen) >>We lopen allemaal op eigen risico mee met wandelgroeploop. >>Laat even weten via de mail ( smitejj@dds.nl ) of via een sms-je of belletje ( ) wanneer je verhinderd bent. Algemene informatie >>WandelgroepLOOP loopt vier keer per week. >>De wandelagenda ziet er als volgt uit: Dinsdag uur in Vleuten Woensdag uur in Nieuwegein Donderdag uur in Vleuten Zaterdag 9.30 uur vanaf diverse startplaatsen. >>We starten dus ook wel eens op een andere plaats; ik stuur daarover altijd een mailtje. Dus kijk de avond voordat je gaat wandelen even naar je mail of er iets veranderd is aan de startplaats. De LOPERS, die geen mail hebben, bel ik op om de eventueel gewijzigde startplaats door te geven. >>In Vleuten starten we vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin aan de Utrechseweg 12 in Vleuten. >>In Nieuwegein starten we bij de ingang van partycentrum/sporthal t Veerhuis aan de Nijemonde 4 in Nieuwegein-Zuid.

27 >>Dinsdag, woensdag en donderdag zijn de wandelingen ongeveer een uur tot anderhalf uur en lopen we in twee groepen, een lange route van ongeveer 6-7 kilometer en een korte route van ongeveer 4-5 kilometer. >>Na het wandelen drinken we met de liefhebbers koffie en thee en kletsen gezellig wat na. >>Zaterdag lopen we een lange route van ongeveer kilometer >>De kosten voor de dinsdag, woensdag en donderdag zijn 30,00 per kwartaal. >>De kosten voor de zaterdag 45,00 per kwartaal. >>Wil je een keer extra meelopen, laat het dan even weten. >>De kosten zijn dan doordeweeks 3,00 per keer en op zaterdag 4,00 per keer. >>Loop je graag twee keer per week mee, bijvoorbeeld op dinsdag en donderdag, dan zijn de kosten voor de extra wandeldag per maand 7,50. >>Aan het begin van de maand krijg je van mij via de mail een factuur, waarna je de kosten over kunt maken op rekening tnv. Dros Consultancy. >> Contant betalen liever niet ; dat geeft extra administratieve handelingen voor mij én ik loop met té veel geld op zak. Tot slot : >>Ik wil graag de geblesseerden van harte beterschap wensen en ik hoop jullie weer snel weer te mogen ontmoeten bij één van de wandelingen van wandelgroeploop. >>Ik wil jullie allemaal heel graag bedanken voor alle gezellige wandelingen en het enthousiasme dat jullie elke keer weer uitstralen. >>Dat was het dan weer voor deze 5 e nieuwsbrief van wandelgroeploop. >>Hartelijke groeten van Nel en tot de volgende wandeling met wandelgroeploop!!!!

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. 03-07-2013 De 8e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van wandelgroeploop en natuurlijk alle andere lezers van alweer onze 8e nieuwsbrief. Het seizoen 2012-2013 zit erop, hoewel er volgen

Nadere informatie

24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP.

24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. 24-12-2013 De 9e Nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Hallo alle wandelaars van onze WandelgroepLOOP. De laatste nieuwsbrief van dit jaar.. 2013 is bijna afgelopen en 2014 staat alweer voor de deur te trappelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!!

Speciaal voor jullie deze mooie zonnebloemen!!! 31juli 2014 De 10 e nieuwsbrief van WandelgroepLOOP. Het eerste half jaar van 2014 zit er op en het tweede gedeelte van 2014 staat in de startblokken, dus hoogste tijd voor de 10 e nieuwsbrief We hebben

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken

Wekelijks wandelaanbod Deventer en omstreken Weekkalender Maandag 18.30 uur Cambio Keizerslanden Wandelen met Jos Jos Ververda 06-14923111 4-8 km Dinsdag 9.30 uur Speeltuin Wijk 16 Zutphenselaan 18, Deventer Anton Olde Bijvank 4-7 km Ochtend (Vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015 3 e jaargang

Nieuwsbrief 4, april 2015 3 e jaargang Nieuwsbrief 4, april 2015 3 e jaargang Inhoud Themabijeenkomst over WONEN 30 mei Maandelijkse inloop Nieuws kerngroep en klankbordgroep Zorg Divers nieuws Bereikbaarheid Stadsdorp Tot slot Themabijeenkomst

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover.

Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover. Hallo familie, Hier een verslag van mijn Vierdaags Wandelfestijn in NIJMEGEN. Na een lange voorbereiding en training was het eindelijk zover. Op zondag 14 juli ben ik mijn startbewijs gaan ophalen, dit

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Bewindvoering: hoe werkt het?

Bewindvoering: hoe werkt het? Bewindvoering: hoe werkt het? Samen je centen de baas JE HEBT EEN BEWINDVOERDER. EN NU? Een tijdje terug heb je ervoor gekozen om je geld samen met Mijn Geld en Zo te regelen. De rechter vindt dit goed.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Wat kan er nog over Joop Zoetemelk geschreven worden wat niet allang bekend is. Hij is met voorsprong de meest gewone van alle bekende Nederlanders.

Wat kan er nog over Joop Zoetemelk geschreven worden wat niet allang bekend is. Hij is met voorsprong de meest gewone van alle bekende Nederlanders. Wat kan er nog over Joop Zoetemelk geschreven worden wat niet allang bekend is. Hij is met voorsprong de meest gewone van alle bekende Nederlanders. En dat is ook zijn charme. Joop is Joop, zegt iedereen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

INWA Nederland. Op 11 februari jl. heeft de Nationale INWA Conventiedag plaatsgevonden:

INWA Nederland. Op 11 februari jl. heeft de Nationale INWA Conventiedag plaatsgevonden: INWA Nederland WWW.NORDICWALKING.NL No. 12-02 5 maart 2012 Beste INWA instructeurs en INWA Activity Leaders, Op 11 februari jl. heeft de Nationale INWA Conventiedag plaatsgevonden: Maar liefst meer dan

Nadere informatie

Onderzoek Inwonerspanel Jongerenonderzoek: alcohol

Onderzoek Inwonerspanel Jongerenonderzoek: alcohol 1 (19) Onderzoek Inwonerspanel Auteur Tineke Brouwers Respons onderzoek Op 5 december kregen de panelleden van 12 tot en met 18 jaar (280 personen) een e-mail met de vraag of zij digitaal een vragenlijst

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Fiets Nieuwsbrief nummer 1, 5 februari 2015. Beste volgers, Met trots mail ik jullie hierbij mijn 1 e nieuwsbrief ter voorbereiding op mijn avontuur. Op 4 juni aanstaande ga ik samen met Dennis van Berkel en

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren.

U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. U zoekt een woning? In deze brochure leest u wat u moet doen om een woning van ons te kunnen huren. Inhoud Veel woningen, veel woningzoekenden pagina 3 Eerst inschrijven... pagina 4...dan reageren op een

Nadere informatie

4-daagse van NIJMEGEN - 2012. Informatie en Verzorging Wandelvrienden Ronnie Tober Foundation

4-daagse van NIJMEGEN - 2012. Informatie en Verzorging Wandelvrienden Ronnie Tober Foundation 4-daagse van NIJMEGEN - 2012 Informatie en Verzorging Wandelvrienden Ronnie Tober Foundation Deelnemers 4-daagse RTF wandelvrienden ANKE HOOIJSCHUUR ANKE 30 km. ANS MINOR ANS 30 km. BEN HOOIJSCHUUR BEN

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17: 1 juni 2017

Nieuwsbrief 17: 1 juni 2017 Nieuwsbrief 17: 1 2017 Inhoud Juffendag groepen 6 informatie schooljaar 2017/2018 Leesmonitor de Bibliotheek op school Studiedagen schooljaar 2017-2018 Uitslag enquête Telgenkalender belangrijke informatie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

zomer Vakantie zomer

zomer Vakantie zomer NieuwsBrief nr.3, 2011 Naar Binnen Beste lezer, Het is weer tijd voor de zomer. In het midden van Nederland is afgelopen week de zomervakantie begonnen. De kinderen hebben zes weken geen school. Zes weken

Nadere informatie

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom?

Interview met meneer Demmers (onderwijsassistent) Meneer Demmers, wie is hij? Wat doet hij? En waarom? INTERVIEWS Om de mensen van het onderwijs ondersteunend personeel die op het Dalton College werken iets beter te leren kennen, zijn er interviews met een aantal medewerkers gehouden. Hier volgen ze! Interview

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is?

Ivonne Bressers: Dank je wel. Rob Kleijs: Ivon, Kun je nog eens uitleggen wat het Usher Syndroom is? 100 Col 's beklimmen in 40 dagen met een totale afstand van 4100 kilometer. Eddy Driessen uit Arnhem wil die tocht gaan afleggen en dat doet hij voor zijn plezier maar ook voor het goede doel. Namelijk

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

BUDGETUITVAART 030-6661790

BUDGETUITVAART 030-6661790 BUDGETUITVAART 030-6661790 Na overlijden kunt u direct contact opnemen Budgetuitvaart, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bij een overlijden thuis dient u eerst uw huisarts te informeren. De huisarts

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

Familie Fietsdag 2005 Verslag door Annie

Familie Fietsdag 2005 Verslag door Annie Buisenpost Jaargang 1, nr. 5 15-09-2005 Buisenpost verschijnt 6 maal per jaar. Nieuwtjes en ideeën kunnen persoonlijk, via mail, post of telefoon worden aangeleverd. Ook verjaardagen van vrienden en vriendinnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie.

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015. kleedjesboekenmarkt. gr.7-8 vrij i.v.m. mijnpleinstudiedag. herfstvakantie. Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 3 - oktober 2015 Belangrijke data: Oktober 2015 M 5 12 19 26 hofdluiscontrole D 6 13 kleedjesboekenmarkt 14.30 uur 20 27 schoolverpleegkundige spreekuur 13.00 uur W

Nadere informatie

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter

Bericht uit groep 3. In kern 11 leren wij: vragen, prachtig en appelmoes. Woorden met 2 en 3 lettergrepen. Letterrover en letterzetter Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 1 juni 2015 Pagina 1: CITO-eindtoets Oproep

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart Kerstkaart Refrein: Ik stuur een kerstkaart naar oom Rob en één naar tante Fee. Zeg postbezorger, breng je ook voor mij een

Nadere informatie

gedragsregel in verhaal: lekker luieren

gedragsregel in verhaal: lekker luieren gedragsregel in verhaal: lekker luieren De zomerstage van dit jaar zit erop voor de zwemmers en natuurlijk ook voor Henk Haai. Ze hebben allemaal keihard getraind en hebben mooie prestaties neergezet op

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 - We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur.

VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur. VERSLAG NR. 6 VAN ONZE INDONESIAREIS 22/5 t/m 4/7-2015 Senggigi, zondag 14 juni 2015 15.10 uur. Je kunt goed merken, dat het de laatste zondag is vóór de Ramadan begint en dat de schoolvakanties begonnen

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Boekbespreking het geheime dolfijneneiland deel 1. Hallo,

Boekbespreking het geheime dolfijneneiland deel 1. Hallo, Hallo, Wat leuk dat je je boekbespreking houdt over het geheime dolfijneneiland Ik hoop dat ik je presentatie nóg leuker kan maken met behulp van dit document. Het fijne is dat ik ook wat foto s voor je

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

Ik ben David de Graaf

Ik ben David de Graaf Ik ben David de Graaf geboren in 1984. met Downsyndroom Surprise! Ook voor mijzelf Ik heb het niet alleen, maar... ik ben ook in vaste dienst van de Stichting Downsyndroom Kort: de SDS www.downsyndroom.nl

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet

ik? Houd je spreekbeurt over GGNet ik? Houd je spreekbeurt over GGNet 1 Houd je spreekbeurt over GGNet Krijg je zelf hulp van GGNet Jeugd? Of je vader/moeder/broer(tje)/zus(je) of iemand anders die je kent? Werkt één van je ouders bij GGNet?

Nadere informatie

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars

VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars PERSBERICHT 16 januari 2013 WANDELING LANGS DE BRONNEN VAN DE VOERSTREEK IS DE MOOISTE WANDELROUTE VAN VLAANDEREN VAKANTIELAND Getest en goedgekeurd door wandelaars De wandeling Ontdek de bronnen van de

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps

Een land waar. mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Een land waar mensen goed geïnformeerd zijn over handicaps Lilian (48) vraagt haar zoontje om even een handje te komen geven. Dat doet hij en dan gaat hij weer lekker verder spelen. Wij nemen plaats aan

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Deze nieuwsflits start ik met een terugblik op de ouderavond die we afgelopen dinsdagavond gehouden hebben. We mochten deze avond 13 ouders en 14 collega's begroeten. Onze

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrienden & Relaties s Avonds en in het weekend zit ik vaak alleen thuis. Ik bel dan wel eens met mijn vrienden, maar ze bellen me nooit terug. Ik heb verkering,

Nadere informatie

Wandelen voor Water. 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen. Wandelen voor Water

Wandelen voor Water. 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen. Wandelen voor Water 6 Kilometer lopen met 6 liter water op je rug. Net als kinderen in derde wereld landen Wandelen voor water 21 Maart 2014 gingen groep 8 en groep 7 van onze school wandelen voor water. Dat hield in dat

Nadere informatie

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Tekst Audio Les 7 /m 11 Radio Amsterdam Les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel. Track 1 Jingle Track 2 Het thema van deze les is Op zoek naar werk. Dit is les 7 Beginners. Werk vragen in een winkel.

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

De Glamourshoot. Een shoot boeken.

De Glamourshoot. Een shoot boeken. De Glamourshoot Mooie glamourfoto's voorbij zien komen en nu ook interesse voor zo'n shoot voor jezelf? Hartsikke leuk! We maken er een gezellige ochtend of middag van en we maken een prachtige serie portretten.

Nadere informatie

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze

Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. met de Taal-redactie-groep een aantal interviews over deze LIEFDE IS G geven O ontvangen D delen Met Kerstviering kon je na de dienst een kaartje meenemen. Op de kaartjes stond wat jij kon geven aan anderen. Wij hebben met de Taal-redactie-groep een aantal interviews

Nadere informatie

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert

Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013. Gonnie Maickle Bert Centerparcs De Peel 30-08 tot 06-09-2013 Gonnie Maickle Bert 1 Vrijdag 30-08 Eindelijk komt dan de bus van Tendens, Maickle stond al aan de poort te wachten hoi Bert. Even kennis maken en dan snel de koffers

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2010

Nieuwsbrief december 2010 Nieuwsbrief december 2010 Omdat u deelnemer bent aan het Panel Samen Leven krijgt u deze nieuwsbrief. Over een jaar ontvangt u weer een Nieuwsbrief. Bedankt! Er zijn ook dit jaar weer vraaggesprekken geweest.

Nadere informatie

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren

U in het middelpunt Die migraine hè Levenservaring verzilveren Welzijn op recept Welkom bij SWOA. Uw huisarts heeft u met ons in contact gebracht. De dokter kan u op dit moment geen passende behandeling (meer) bieden. Toch voelt u zich niet lekker, of heeft u pijn.

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk

Thema Op zoek naar werk Thema Op zoek naar werk Lesbrief 8. Praten en bellen over een baantje Inleiding Deze les gaat verder over het zoeken naar werk. De vrouw,, gaat weer naar de winkel om over werk te praten. Ze wil de manager

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari 2013 Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor 2013! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vriendschapsbank maart 2016

Nieuwsbrief De Vriendschapsbank maart 2016 Dit is alweer de derde nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt een paar keer per jaar en wordt zo veel mogelijk digitaal verstuurd. Als u zelf een bijdrage wilt leveren, is die van harte welkom. Beste mensen

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia

Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia Naam: Emil Idema Klas: B1D Schooljaar: 2009/2010 Naam van de school: Jan Arentsz Titel: Stage verslag Naam en adres van het bedrijf: Hollandia archeologen, Tuinstraat 27a, 1544 RS Zaandijk Inhoudsopgave

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

4daagse Journaal 2018

4daagse Journaal 2018 4daagse Journaal 2018 avondvierdaagse van 11 t/m 15 Juni 2018 Maandag 11 Juni dag 1 van de 4daagse 2018 Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en heftig iedere week voor deze

Nadere informatie

Winkelfunctie met gesloten. Onderwijsfunctie. constructie. Celfunctie

Winkelfunctie met gesloten. Onderwijsfunctie. constructie. Celfunctie Bijlage A bij notitie Veiligheidszorg op Maat Bijlage 2 bij de Projectnotitie Veiligheidszorg op Maat Risicobeheersingsmaatregelen per gebruiksfunctie Gezondheidszorgfunctie Celfunctie Maatregel Impactscore

Nadere informatie

BUDGETUITVAART

BUDGETUITVAART BUDGETUITVAART 030-6661790 Na overlijden kunt u direct contact opnemen Budget Uitvaart, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bij een overlijden thuis dient u eerst uw huisarts te informeren. De huisarts

Nadere informatie

U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen.

U leert in deze les toestemming vragen. Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. TOESTEMMING VRAGEN les 1 spreken inleiding en doel U leert in deze les "toestemming vragen". Toestemming vragen is vragen of u iets mag doen. Bij toestemming vragen is het belangrijk dat je het op een

Nadere informatie

#3. Zuidwest drenthe in beweging.

#3. Zuidwest drenthe in beweging. APR 2012 NIEUWSBRIEF ONDERSTEBOVEN Naar een klantgerichte organisatie met kleinschalige teams #1. Ondersteboven gaan is: van en met elkaar leren! Het lijkt misschien een vorm van een Loesje (Liefde is:

Nadere informatie

Vleuterweide. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar met: ouders, opa s, oma s, ooms en tantes, juffen, meesters en andere speurders.

Vleuterweide. Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar met: ouders, opa s, oma s, ooms en tantes, juffen, meesters en andere speurders. Vleuterweide Voor kinderen van 4 t/m 8 jaar met: ouders, opa s, oma s, ooms en tantes, juffen, meesters en andere speurders. Neem een potlood mee en schrijf het goede antwoord op of omcirkel het. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie