Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni 2019"

Transcriptie

1 Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 19 juni 2019 bekendgemaakt op 21 juni Notulen De notulen van de vorige zitting werden goedgekeurd. 2. Bestelbons-goedkeuringslijsten De voorgelegde bestelbonnen en goedkeuringslijsten werden ondertekend. 3. Stedenbouw Het college van burgemeester en schepenen leverde 5 omgevingsvergunning(en) af voor stedenbouwkundige handelingen en/of exploitatie: RO_OMV_ _057_het plaatsen van een zwembad Dorpelstraat 25, aangevraagd door Tim Vandenberghe RO_OMV_ _037_het verbouwen van een woning Windmolenstraat 39, aangevraagd door Benjamin en Laurence Smet - Godfroid RO_OMV_ _30_het bouwen van een woning Nederokkerzeelsesteenweg 14A aangevraagd door Jonas De Graeve RO_OMV_ _081_het bouwen van een woning Vissegatstraat 134, aangevraagd door Brigitte Janssens RO_OMV_ _086_het uitbreiden van een ééngezinswoning naar 2 woningen Schoonaardestraat138, aangevraagd door Willem en Suzy Vander Elst- Van Eycken. Het college van burgemeester en schepenen leverde 1 omgevingsvergunning af voor het verkavelen van een perceel RO_OMV_V_EV_2018_024_het creëren van een kavel Rosbergstraat, aangevraagd door Buro Van Eycken. Het college van burgemeester en schepenen nam akte van 1 melding(en) voor stedenbouwkundige handelingen en/of exploitatie RO_OMV_ _111_het vervangen van een veranda Lindergemstraat 6, aangevraagd door de heer Vercammen. 4. Aanstelling Interleuven voor de opmaak van ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de ontwikkeling van het project betaalbaar wonen Kortenberg-West Het college van burgemeester en schepenen stelde Interleuven aan voor de opmaak van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor het project betaalbaar wonen Kortenberg West. 5. Aanstelling van Interleuven voor de opmaak van een haalbaarheidsstudie en ruimtelijk onderzoek voor sportinfrastructuur Het college van burgemeester en schepenen stelde Interleuven aan voor de opmaak van een haalbaarheidsstudie en ruimtelijk onderzoek voor de uitbouw van sportinfrastructuur in de gemeente Kortenberg. 6. Aanvraag eerste verlenging vrijstelling leegstandsbelasting Leuvensesteenweg 217, 3070 Kortenberg - akte 2017/24055_06715 Het college van burgemeester een schepenen kende een verlenging toe voor de vrijstelling van leegstandsbelasting dit voor de periode van één heffingsjaar (van 20 december 2018 t.e.m. 20 december 2019) op basis van punt 8 art (grondige renovatiewerken zonder architect) van het leegstands- en heffingsreglement voor een pand gelegen op de Leuvensesteenweg 217, 3070 Kortenberg. 7. Besluiten algemeen directeur: kennisname Het college van burgemeester en schepenen nam kennis van de beslissingen die de algemeen directeur genomen had op 14 juni 2019.

2 8. Onwaarde factuur inname openbaar domein wegens een administratieve vergissing Het college van burgemeester en schepenen besliste om een factuur betreffende de inname van het openbaar domein kwijt te schelden wegens een administratieve vergissing. 9. Bijkomend belastingkohier op de verspreiding van niet-geadresseerd drukwerk en gelijkgestelde producten Het college van burgemeester en schepenen besliste om een belasting op reclamedrukwerk aan te rekenen voor het vierde kwartaal van Belastingkohier op de tijdelijke bezetting van het openbaar domein Het college van burgemeester en schepenen beslist om een belasting op de tijdelijke bezetting van het openbaar domein aan te rekenen voor het jaar Onwaarde facturen tijdelijke bezetting van het openbaar domein Het college van burgemeester en schepenen besliste om de onbetaalde facturen van tijdelijke bezetting van het openbaar domein om te zetten naar een belasting. 12. Dwangbevelen openstaande belasting op leegstaande gebouwen voor het aanslagjaar 2017 Het college van burgemeester en schepenen besliste om de onbetaalde aanslagbiljetten voor belasting op leegstaande gebouwen over te maken aan de gerechtsdeurwaarder. 13. Dwangbevel openstaande belasting op tweede verblijven voor het aanslagjaar 2017 Het college van burgemeester en schepenen besliste om het onbetaalde aanslagbiljet voor belasting op tweede verblijven over te maken aan de gerechtsdeurwaarder. 14. Dwangbevel openstaande belasting op het verhuren van voertuigen met bestuurder voor het aanslagjaar 2017 Het college van burgemeester en schepenen besliste om het onbetaalde aanslagbiljet voor belasting op het verhuren van voertuigen met bestuurder over te maken aan de gerechtsdeurwaarder. 15. Toekennen van een onwaarde voor de leegstandsbelasting (aanslagjaar 2017 en 2018) en een schrapping uit het leegstandsregister voor de woning gelegen te Olmenhoekstraat 41, 3071 Erps- Kwerps Het college van burgemeester en schepenen besliste om de heffing op leegstand aanslagjaar 2017 en 2018 voor de woning gelegen te Olmenhoekstraat 41, 3071 Erps-Kwerps in onwaarde te zetten. De woning wordt geschrapt van het leegstandsregister. 16. Terugbetaling speelplein Alles Kids Het college van burgemeester en schepenen keurde een terugbetaling goed met betrekking tot een annulering van een vakantie-activiteit. 17. Terugbetaling Musicalstage Het college van burgemeester en schepenen keurde een terugbetaling goed met betrekking tot een annulering van een vakantie-activiteit. 18. Subsidie voor grootschalige jeugdevenementen: Flurkse Feesten en Trailberg Chiro Flurk Everberg Het college van burgemeester en schepenen keurde de uitbetaling van subsidies voor grootschalige jeugdevenementen aan Chiro Flurk Everberg goed voor hun evenement Flurkse Feesten en Trailberg. 19. Aanvraag terugname grafconcessie Een grafconcessie werd teruggenomen. 20. Aanvraag grafconcessie Er werd een grafconcessie voor 2 personen verleend op de begraafplaats van Erps-Kwerps.

3 21. Ambtshalve schrapping bevolkingsregister Een inwoner werd ambtshalve geschrapt uit het vreemdelingenregister. 22. Ambtshalve schrapping vreemdelingenregister Een inwoner wordt ambtshalve geschrapt uit het vreemdelingenregister. 23. Aanstelling Deskundige Ondernemen & Werken (B1-B3) Team Leren, Ondernemen & Werken Contract onbepaalde duur Er werd een Deskundige Ondernemen & Werken (B1-B3) aangesteld met een contract voor onbepaalde duur. 24. Aanleggen wervingsreserve voor Deskundige Ondernemen & Werken (B1-B3) Er werd een wervingsreserve aangelegd voor Deskundige Ondernemen & Werken (B1-B3) voor de periode van tot en met Aanstelling jobstudent Algemene Zaken - Secretariaat 2019 Er werd een jobstudent Algemene Zaken - Secretariaat 2019 aangesteld. 26. Aanstelling jobstudenten zomervakantie 2019 Er werden jobstudenten zomervakantie 2019 aangesteld. 27. Aanvraag uitoefening nevenactiviteit Het college van burgemeester en schepenen nam kennis van de aanvraag van een personeelslid om een nevenactiviteit uit te oefenen. 28. Aanvullende politieverordening op het wegverkeer: aanpassing verkeerssituatie Edegemstraat ter hoogte van Edegemstraat x Blockmansstraat Het college van burgemeester en schepenen ging akkoord met een aanpassing van de verkeerssituatie in de Edegemstraat ter hoogte van de kruising met de Blockmansstraat. De parkeerplaats voor personen met een handicap wordt verplaatst en er wordt een parkeerverbod ingesteld. Dit zal kenbaar gemaakt worden met de nodige signalisatie. 29. Vergunningsaanvraag voor verhandelen voedingsmiddelen 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde de vergunningsaanvraag voor het verhandelen van voedingsmiddelen bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen goed, voor de 5 vestigingen van de gemeentelijke basisscholen, het administratief centrum en de gemeentelijke werkplaatsen voor het jaar Begeleiding bij opmaak strategisch meerjarenplan gemeente en OCMW: meerwerk participatie De college van burgemeester en schepenen gunde de opdracht begeleiding bij de opmaak van het strategisch meerjarenplan gemeente en OCMW, met als meerwerk participatie aan Poolstok voor een bedrag van ,05 euro, incl. btw, die deze opdracht zal laten uitvoeren door BDO, Louisalaan 326 bus 30 te 1050 Brussel conform het ingediende voorstel. 31. Werking dienst Grondgebiedszaken: verlenging externe project ondersteuning Het college van burgemeester en schepenen heeft de verlenging van de overeenkomst externe project ondersteuning goedgekeurd. 32. Renovatie OC Berkenhof: verlenging tijdelijke opslag materialen Het college en burgemeester en schepenen keurde de offerte goed van DK Moves Dekempeneer, A. De Coninckstraat 9 te 3070 Kortenberg voor het verlengen van de huur van de materiaalopslag met 12 maand tot maart 2020 tegen een geraamde kost van euro, excl. btw of 2.323,20 euro, incl. btw.

4 33. Aankoop combinatie thermische onkruidbestrijder en warmwater hogedrukreiniger: goedkeuring opdrachtdocumenten, starten procedure en lijst uit te nodigen firma s Het college van burgemeester en schepenen keurde de opdrachtdocumenten, starten procedure en lijst uit te nodige firma s goed voor de aankoop van een combinatie thermische onkruidbestrijder en warmwater hogedrukreiniger. De uitgave wordt geraamd op euro, btw inbegrepen. 34. Studie en begeleiding van asfalteringswerken en aanleg voet- en fietspaden 2019/2021: goedkeuring lastvoorwaarden, gunningswijze en uit te nodigen firma's Het college van burgemeester en schepenen keurde de lastvoorwaarden, de gunningswijze en de lijst met de uit te nodigen firma s goed voor het aanstellen van een ontwerper voor de studie en de begeleiding van asfalteringswerken en aanleg voet- en fietspaden 2019/2021. De uitgave wordt geraamd op ,00 euro (excl. btw). 35. Vegen van straten door derden 2019: gunning Het college van burgemeester en schepenen keurde de gunning goed voor het vegen van straten door een aannemer. Een deel van de straten wordt in eigen beheer geveegd, het resterende deel wordt door een aannemer geveegd. 36. Vervangen van openbare verlichting in de Waterstraat en Eikenstraat: gunning Fluvius van de bestaande palen en armaturen in de Waterstraat en Eikenstraat. De kostprijs wordt geraamd op ,97 euro, excl. btw of ,86,51 euro, incl. btw. 37. Vervangen van openbare verlichting in de Dennenlaan en omgeving: gunning Fluvius van de bestaande palen en armaturen in de Dennenlaan, Acaciastraat, Donkerstraat, Eikenstraat en Berkenstraat. De kostprijs wordt geraamd op ,11 euro, excl. btw of ,21 euro, incl. btw. 38. Vervangen van openbare verlichting in de Donkerstraat en omgeving: gunning Fluvius van de bestaande palen en armaturen in de Donkerstraat, Waterstraat en Berkenstraat. De kostprijs wordt geraamd op ,62 euro, excl. btw of ,38 euro, incl. btw. 39. Uitbreiding OC Berkenhof: vorderingsstaat 1 en 1bis Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 1 en 1bis goed vanwege de bedrag van ,47 euro, excl. btw. 40. Uitbreiding OC Berkenhof: vorderingsstaat 2 en 2bis Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 2 en 2bis goed vanwege de bedrag van ,21 euro, excl. btw. 41. Uitbreiding OC Berkenhof: vorderingsstaat 3 en 3bis Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 3 en 3bis goed vanwege de bedrag van ,41 euro, excl. btw. 42. Uitbreiding OC Berkenhof: vorderingsstaat 4 en 4bis Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 4 en 4bis goed vanwege de bedrag van ,82 euro, excl. btw.

5 43. Uitbreiding OC Berkenhof: vorderingsstaat 5 en 5bis Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 5 en 5bis goed vanwege de bedrag van ,68 euro, excl. btw. 44. Asfalteringswerken: vorderingsstaat nr. 12 Het college van burgemeester en schepenen keurde de vorderingsstaat 12 goed vanwege de aannemer Viabuild NV voor de werkzaamheden in de Blockmansstraat, voor een totaal bedrag van ,87 euro, excl. btw. De reglementen en verordeningen die opgenomen zijn in deze besluitenlijst werden, volgens artikel 330 van het Decreet over het Lokaal Bestuur, op dezelfde dag bekendgemaakt op de website.

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 25 september 2019 bekendgemaakt op 27 september 2019

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 25 september 2019 bekendgemaakt op 27 september 2019 Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 25 september 2019 bekendgemaakt op 27 september 2019 1. Notulen De notulen van de vorige zitting werden goedgekeurd. 2.

Nadere informatie

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 2 oktober 2019 bekendgemaakt op 4 oktober 2019

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 2 oktober 2019 bekendgemaakt op 4 oktober 2019 Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 2 oktober 2019 bekendgemaakt op 4 oktober 2019 1. Notulen De notulen van de vorige zitting werden goedgekeurd. 2. Bestelbons-goedkeuringslijsten

Nadere informatie

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 3 juli 2019 bekendgemaakt op 5 juli 2019

Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 3 juli 2019 bekendgemaakt op 5 juli 2019 Besluitenlijst met beknopte omschrijving college van burgemeester en schepenen van 3 juli 2019 bekendgemaakt op 5 juli 2019 1. Notulen De notulen van de vorige zitting werden goedgekeurd. 2. Bestelbons-goedkeuringslijsten

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 18 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL 2019 Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur De lijst met de besluiten van het college van 29 april 2019 wordt

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 20 mei Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 20 mei Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 20 mei 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 29 JANUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus 2019 Aanwezig : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, K. van der Hooft, Schepenen; M. Gobert,

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

1. Toekennen en vereffenen van een gemeentelijk gereglementeerde aanpassingspremie Goedgekeurd

1. Toekennen en vereffenen van een gemeentelijk gereglementeerde aanpassingspremie Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 27 februari 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen

Nadere informatie

Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST

Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST Vast Bureau van 29 juli 2019 BEKNOPTE BESLUITENLIJST 1. Secretariaat - goedkeuring notulen Voorstel aan het vast bureau om de notulen van de zitting van 16 juli 2019 goed te keuren. OR1. Personeel - eretitel

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 25 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 1 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 1 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 1 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 3 juni 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Communicatie & ICT - VOS uitbreiding netwerk - raamcontract Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Communicatie & ICT - VOS uitbreiding netwerk - raamcontract Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 5 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij

Nadere informatie

7. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg.

7. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg. Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 23 april 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/04/2019. De agenda en de notulen van de vergadering van het

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 13 mei 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 1. Ambtshalve schrapping uit het bevolkingsregister. Het college beslist om mevrouw Rajae Ajjouri, geboren in Nijmegen (Nederland)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 28 januari 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 28 januari 2019 Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 28 januari 2019 ALGEMEEN 1. Goedkeuren notulen van 21 januari 2019 GRONDGEBIEDZAKEN

Nadere informatie

LIJST met de BESLUITEN COLLEGE van BURGEMEESTER en SCHEPENEN van WOENSDAG 15 MEI 2019

LIJST met de BESLUITEN COLLEGE van BURGEMEESTER en SCHEPENEN van WOENSDAG 15 MEI 2019 1 LIJST met de BESLUITEN COLLEGE van BURGEMEESTER en SCHEPENEN van WOENSDAG 15 MEI 2019 Bekendmaking door Johan Van Tittelboom, burgemeester, ingevolge art. 285 1 van het decreet lokaal bestuur De besluiten

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 DECEMBER 2014. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 DECEMBER 2014. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 DECEMBER 2014. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN 1. Onderhoud en heraanleg wegen 2015 - Deel 1 : Kapelstraat,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 17; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN Milieu 1. Groepsaankoop spouwmuurisolatie.

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 19 juli 2019 Aanwezig : Afwezig: Verontschuldigd : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, P. Vlietinck, K. van der Hooft,

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 04/02/2019 Uur: 13:30 01 Besluiten 01.01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 3 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys, schepenen;

Nadere informatie

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28.

XXX en XXX hebben zich in het kader van het hoorrecht aangeboden om 16u30 m.b.t. het leegstandsdossier van Rummenweg 28. Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 februari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING 2. OPMAAK VAN ONTWERP VOOR AANPASSING ONTHAALRUIMTE POLITIEKANTOOR - GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN

OPENBARE VERGADERING 2. OPMAAK VAN ONTWERP VOOR AANPASSING ONTHAALRUIMTE POLITIEKANTOOR - GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN GEMEENTERAAD ZITTING VAN 27 SEPTEMBER 2018 LIJST MET BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE DAARIN GEREGELDE AANGELEGENHEDEN OPENBARE VERGADERING 1. GOEDKEURING VERSLAG VORIGE VERGADERING De gemeenteraad keurt het

Nadere informatie

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Vergadering van dinsdag 09 juli 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 29/04/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 30 september 2019 Samenstelling: Aanwezig: de heer Erik Van Roelen; mevrouw Heidi Wuestenbergs; de heer Thomas Dubois; de heer Kris Jacobs; mevrouw

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 A-AGENDA Aankopen 1 2019_CBS_00664 Aankoop softwarepakket voor vergunningenbeheer inname openbaar domein - Aankoopcentrale

Nadere informatie

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019

BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 Markt 1 9890 GAVERE T 09 389 29 00 - F 09 389 29 01 www.gavere.be BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 18 februari 2019 ALGEMEEN 1. Goedkeuren notulen van 11 februari 2019 GRONDGEBIEDZAKEN

Nadere informatie

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 20 maart 2019 en 25 maart 2019 Goedgekeurd

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 20 maart 2019 en 25 maart 2019 Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 27 maart 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 7 januari 2019 1. Onderlinge verdeling werkzaamheden in verband met het dagelijks bestuur Voor het goede verloop van de bestuursactiviteiten

Nadere informatie

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed.

Vaststellen van de dagorde van de gemeenteraad van 28 februari 2019 Het college van burgemeester en schepenen keurde dit agendapunt goed. Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 19 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 april 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 april 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 april 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 24 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 24 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 24 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 4 maart 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de zitting van 25.02.2019. Het college van burgemeester en schepenen keurt

Nadere informatie

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 08 mei 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen Siebe

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 14 maart 2019

College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 14 maart 2019 College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst Zitting van 14 maart 2019 HOOGDRINGENDE PUNTEN TOE TE LATEN OP DE ZITTING HD 1 2019_CBS_00383 OMV/2018/351 - voor kennisname van het besluit van de

Nadere informatie

Bekendmaking volgens art. 286, 287 en 288 van het decreet lokaal bestuur.

Bekendmaking volgens art. 286, 287 en 288 van het decreet lokaal bestuur. GEMEENTERAAD Bekendmaking reglement/verordening Zitting van 28 februari 2019 Bekendmaking volgens art. 286, 287 en 288 van het decreet lokaal bestuur. Het gemeenteraadsbesluit van 28 februari 2019 over:

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN BESLUITENLIJST Zitting van 28 januari 2019

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN BESLUITENLIJST Zitting van 28 januari 2019 COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN BESLUITENLIJST Zitting van 28 januari 2019 Aanwezig: de heer Erik Van Roelen; mevrouw Heidi Wuestenbergs; de heer Thomas Dubois; de heer Kris Jacobs; mevrouw Elke

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari 2019

Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari 2019 Overzicht besluiten van het college van burgemeester en schepenen Zitting van 12 februari Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 1. Mandaten Stad dienstjaar 2019 lijst goedgekeurde facturen. Goedkeuring. Het college keurt de voorgebrachte facturen

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 MEI 2016 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

DONDERDAG 26 JANUARI 2017 DAGORDE

DONDERDAG 26 JANUARI 2017 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 26 JANUARI 2017 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. AKTENAME BEËINDIGING PERIODE VAN VERHINDERING RAADSLID JAQUES JASMIEN

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 9 DECEMBER 2014. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 9 DECEMBER 2014. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 9 DECEMBER 2014. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN Grondgebiedszaken - Management 1. Verslag van de Beperkte Mobilteitscommissie

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 1. Verlenging aanstelling waarnemend directeur Mens. Het college verlengt de aanstelling de waarnemend directeur Mens, met

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 20 januari 2016 Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Verslag van maandag, 06 mei 2019

Verslag van maandag, 06 mei 2019 Provincie Vlaams-Brabant College van Burgemeester en Schepenen Verslag van maandag, 06 mei 2019 Aanwezigen: Stefaan Devos: Burgemeester; Niels Willems, Griet Vandewijngaerden, Kristof Mollu: Schepenen;

Nadere informatie

9. Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk - maandverslag januari 2019 Het college: Goedgekeurd

9. Interne Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk - maandverslag januari 2019 Het college: Goedgekeurd Communica tie, ICT en insp raak Besluitenlijst schepencollege dd. 22 februari 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER Personeel 1. Gemeentepersoneel - Begeleider voor de buitenschoolse kinderopvang, D1-D3,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 20/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking

College van burgemeester en schepenen & vast bureau Datum: 20/03/2019. Mens. Burgerzaken. Welzijn. Doelgroepwerking Aanwezig: Verontschuldigd: Wieland De Meyer, Dirk Baekelandt, Jean-Pierre Geelhand de Merxem (Schepenen) Hilde Stragier (Voorzitter bijzonder comité voor de sociale dienst) Jef Huyghe (Algemeen Directeur)

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt de verslagen van 22 en 25 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren inname

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 20/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 23 september 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

OVERZICHTSLIJST Gemeenteraad

OVERZICHTSLIJST Gemeenteraad OVERZICHTSLIJST Gemeenteraad Maandag 25 juni 2018 aanwezig Johan Vermeeren, voorzitter gemeenteraad Tinne Rombouts, burgemeester Michel Jansen, Marc Haseldonckx, Ward Baets, Jef Vissers en Lieve Janssen

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Goedkeuren lijst aanrekeningen 2018/2019 - lijst 21 Het college van burgemeester en schepenen keurt de lijst van de te betalen

Nadere informatie

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard.

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard. 1 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 23 januari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 28 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 28 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 28 MEI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 april 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 april 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 april 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

LIJST VAN BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN MAANDAG 12 AUGUSTUS 2019

LIJST VAN BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN MAANDAG 12 AUGUSTUS 2019 Provincie OOST-VLAANDEREN Arrondissement OUDENAARDE LIJST VAN BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN MAANDAG 12 AUGUSTUS 2019 Aanwezig: Luc Dupont, burgemeester. Aaron Demeulemeester,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen administratief toezicht Zitting van 1 april 2019 NORMALE PUNTEN 1 2019_CBS_00271 notulen - collegezitting 25 maart 2019 - goedkeuring Het college keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019

Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019 Besluitenlijst schepencollege dd. 26 april 2019 DAMMAN KAROLIEN, BURGEMEESTER Personeel 1. Jaarrekening 2018- Gemeente Kortemark De jaarrekening 2018 van het gemeentebestuur Kortemark werd opgemaakt en

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING WERKEN, LEVERINGEN EN DIENSTEN 2. (KS) NIEUWBOUWPROJECTEN

Nadere informatie

Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i

Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i Besluitenlijst met beknopte omschrijving gemeenteraad van 11 maart 2019 bekendgemaakt op 15 maart 2019 i 1. Beheersovereenkomst gemeente en OCMW Kortenberg: goedkeuring De beheersovereenkomst tussen gemeente

Nadere informatie

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381.

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 maart 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 28 november 2017. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 19 december 2017 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 24 FEBRUARI =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 24 FEBRUARI ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 24 FEBRUARI 2014. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN 1. Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 20 februari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 20 februari 2019 VERSLAG VORIGE ZITTING ERSONEELSAANGELEGENHEDEN INDIVIDUELE PERSONEELSZAKEN OVERHEIDSOPDRACHTEN WIJZE VAN GUNNEN EN LIJST TE RAADPLEGEN AANNEMERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Nadere informatie

Administratief toezicht Zitting van 20 juni 2017

Administratief toezicht Zitting van 20 juni 2017 Gemeente Berlaar Gemeenteraad Administratief toezicht Zitting van 20 juni 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Walter Horemans; de heer Swa De Bakker; de heer Silvain Vertommen; de heer Rudy Nuyens; de

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 JUNI 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 JUNI 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING 16 JUNI 2015. ===================================== Personeel 1. Eventuele beëindiging arbeidsovereenkomst. Oproeping naar de hoorzitting. Juridische

Nadere informatie

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat College van burgemeester en schepenen Zitting van 17 juni 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 17 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet

Nadere informatie

GEMEENTELIJK REGLEMENT INZAKE INVENTARISATIE VAN EN BELASTING OP TWEEDE VERBLIJVEN VOOR DE PERIODE

GEMEENTELIJK REGLEMENT INZAKE INVENTARISATIE VAN EN BELASTING OP TWEEDE VERBLIJVEN VOOR DE PERIODE GEMEENTELIJK REGLEMENT INZAKE INVENTARISATIE VAN EN BELASTING OP TWEEDE VERBLIJVEN VOOR DE PERIODE 2017-2019 Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing van 22 juni 2017 (originele versie, van toepassing vanaf

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 17 juni 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 3 januari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 3 januari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 3 januari 2019 1. Werkverdeling onder de leden van het college van burgemeester en schepenen (huishoudelijk reglement) De interne werkverdeling

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 15 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie