7. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg."

Transcriptie

1 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 23 april Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/04/2019. De agenda en de notulen van de vergadering van het college van burgemeester en schepenen, d.d. 15/04/2018, goed te keuren en voor de raadsleden te publiceren op het digitale loket. 2. Signalisatie ACM. Benaming vergaderzalen. Het college gaat akkoord met de voorgestelde benaming van de vergaderzalen. 3. Bestelbonnen Stad dienstjaar 2019 met goedkeuringsdatum 23 april Het college keurt de voorgelegde lijst goed. 4. Mandaten Stad dienstjaar 2018 en 2019 lijsten goedgekeurde facturen. Het college keurt de voorgebrachte facturen goed. 5. Ambtshalve schrapping uit het vreemdelingenregister. Het college beslist om een persoon, vluchteling van Iraakse herkomst, zijn echtgenote en hun dochter te schrappen uit het vreemdelingenregister. 6. Voorlopige inschrijving. Het college neemt kennis van de voorlopige inschrijving van een man en vrouw op het adres Dilserweg op datum van de ondertekende kennisgeving inzake hun voorlopige inschrijving Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg. Het pand gelegen Venlosesteenweg te Maaseik wordt niet opgenomen in het register van de leegstaande gebouwen en woningen.

2 8. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Venlosesteenweg. Het pand gelegen Venlosesteenweg te Maaseik wordt niet opgenomen in het register van de leegstaande gebouwen en woningen. 9. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Eikerstraat. Het woongedeelte van het pand gelegen Eikerstraat te Maaseik wordt opgenomen in het register van de leegstaande gebouwen en woningen. 10. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Plattenhofweg. Het handelsgedeelte van het pand gelegen Plattenhofweg te Maaseik wordt niet 11. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Stationsplein Het handelsgedeelte van het pand gelegen Stationsplein te Maaseik wordt niet 12. Leegstand Beroep tegen opname in het leegstandsregister Bleumerstraat. Het handelsgedeelte van het pand gelegen Bleumerstraat te Maaseik wordt niet 13. Omgevingsvergunning bouwen van een appartement met 10 wooneenheden en kantoorruimte Monseigneur Koningsstraat. omgevingsvergunning voor het slopen van de gebouwen Monseigneur Koningsstraat en de nieuwbouw van 10 appartementen met een kantoorruimte en 2 vrijstaande carports. 14. Omgevingsvergunning het bouwen van een ééngezinswoning in open bebouwing met ondergrondse garage en fietsberging en het kappen van 6 eikenbomen Bergerstraat. bouwen van een ééngezinswoning in open bebouwing met ondergrondse garage en fietsberging en het kappen van 4 eikenbomen op eigen terrein. Het college van burgemeester en schepenen geeft de weigering voor het kappen van 2 eikenbomen op openbaar domein mits voorwaarden.

3 15. Omgevingsvergunning het bouwen van een ééngezinswoning in halfopen bebouwing met aansluitend een garage Oude Baan. bouwen van een ééngezinswoning in halfopen bebouwing met aansluitend een garage. 16. Omgevingsvergunning het regulariseren van een ééngezinswoning in halfopen bebouwing en garage met tuinberging Houtweg. bouwen van een vrijstaande garage met tuinberging. Het college van burgemeester en schepenen geeft de weigering voor het regulariseren van de overkapping op de eerste verdieping, het wijzigen van de bouwhoogte en het voorzien van een raamopening op de zolderverdieping in de linker zijgevel mits voorwaarden. 17. Omgevingsvergunning het regulariseren van een uitbreiding van een ééngezinswoning en een garage met stalling Dennenstraat. Het college van burgemeester en schepenen geeft de omgevingsvergunning voor de regularisatie van de uitbreiding van de ééngezinswoning en de garage met stalling. Het college van burgemeester en schepenen geeft de weigering voor de kiezelverharding op het perceel aanwezig mits voorwaarden. 18. Omgevingsvergunning uitbreiden van een woning Heppersteenweg. omgevingsvergunning voor het verbouwen en uitbreiden van een ééngezinswoning in gesloten bebouwing. 19. Omgevingsvergunning het kappen van 3 populieren zijweg Diestersteenweg Maaseik. omgevingsvergunning voor het kappen van 3 populieren.

4 20. Omgevingsvergunning slopen en herbouw ééngezinswoning functiewijziging woningbijgebouwen Leugenbrugweg. slopen van een woning, verbouwen van woningbijgebouwen, herbouwen van een ééngezinswoning en aanleggen van een waterpartij met terreinaanlegwerken. 21. Omgevingsvergunning het bouwen van een ééngezinswoning Sint Laurentiusweg. bouwen van een ééngezinswoning in halfopen bebouwing. 22. Mobiliteit Signalisatie De Warre. Het college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met de plaatsing van de signalisatie en de voorwaarden van plaatsing van De Warre op volgende locaties: kruispunt Neeroeterenstraat /Ketelstraat en kruispunt Ketelstraat/Bergerstraat. 23. Opname geacht vergund woningbijgebouwen Bergervenstraat. Het achterliggend stalgebouw welke is opgericht op het perceel op te nemen in het vergunningenregister van de stad Maaseik als geacht vergund met een afmeting van 8,20 x 13,50 meter, zoals weergegeven op de luchtfoto van 1977, opgericht tussen 22 april 1962 en 30 november De vrijstaande schuur, ingeplant aan de voorzijde van het perceel links van de woning, welke is opgericht op het perceel volgens het kadaster Maaseik, 2de afdeling - sectie C - nr. 444/M op te nemen in het vergunningenregister van de stad Maaseik als geacht vergund opgericht tussen 22 april 1962 en 30 november Verwijderen hellend vlak parking Ijskelder. Akkoord te gaan met het verwijderen van het hellend vlak Ijskelder en de leverancier te vragen hiervoor te zorgen. 25. Midoffice-meerkosten voor de afwerking van digitaal vergaderen. Uitbreiding 6. Besluit. Deze aanvullende diensten worden verder gegund TOBANIA NV, Corda Campusgebouw 1 Kempische steenweg 311/6.02 te 3500 Hasselt, tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van ,25 excl. btw of ,51 incl. btw.

5 26. Levering koffie en aanverwante artikelen. Goedkeuring van de lastvoorwaarden, de raming en de gunningswijze. Besluit. Het bestek met nr. 2019/111 en de raming voor de opdracht Levering koffie, aanverwante artikelen en machines, opgesteld door de Aankoopdienst worden goedgekeurd. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt ,40 excl. btw of ,96 incl. btw. 27. Huur leidingwaterkoelers ACM + WZC. Goedkeuring van de lastvoorwaarden, de raming en de gunningswijze. Besluit. Het bestek met nr. 2019/112 en de raming voor de opdracht Huur leidingwaterkoelers, opgesteld door de Aankoopdienst worden goedgekeurd. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt ,00 excl. btw of ,20 incl. 21% btw. 28. Kennisgeving werkingsverslag Musea Maaseik Het directiecomité van het Autonoom Gemeentebedrijf Infrastructuur en het CBS van de stad Maaseik nemen kennis van het bij de Vlaamse Overheid ingediende werkingsverslag van de Musea Maaseik. 29. Dwangbevelen dienst kinderopvang: visering en uitvoerbaarverklaring. Opdrachtdeurwaarder. Besluit. Het College van Burgemeester en Schepenen verklaart de dwangbevelen opgenomen in de overzichtslijst uitvoerbaar en geviseerd. 30. Weerbaarheidsdialoog. De organisatie van de weerbaarheidsdialoog principieel goed te keuren. 31. Opstellen van een kerkenbeleidsplan. Op vraag van het bisdom stelt het stadsbestuur als opdrachtgever een extern expert aan teneinde een kerkenbeleidsplan op te stellen voor het Centraal Kerkbestuur Maaseik. Het bestek met nr. 2019/105 en de raming voor de opdracht Opstellen van een kerkenbeleidsplan, opgesteld door de Aankoopdienst worden goedgekeurd. De lastvoorwaarden worden vastgesteld zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten voor aannemingen van werken, leveringen en diensten. De raming bedraagt ,85 excl. btw of ,00 incl. 21% btw.

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 april 2019 1. Ambtshalve schrapping uit het bevolkingsregister. Het college beslist om mevrouw Rajae Ajjouri, geboren in Nijmegen (Nederland)

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 22 juli 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 15/07/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

8. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 29/04/2019. Goedkeuring.

8. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 29/04/2019. Goedkeuring. Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 6 mei 2019 1. Innemen standpunt inzake organisatiebrede omschakeling naar Office 365. Het college gaat akkoord met een organisatiebrede

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 29 juli 2019 1. Overheidsopdracht bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking voor raamovereenkomst voor copiers

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 4 maart 2019 1. Verlenging aanstelling waarnemend directeur Mens. Het college verlengt de aanstelling de waarnemend directeur Mens, met

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 16 september 2019 1. Mandaten Stad dienstjaar 2019 lijst goedgekeurde facturen. Goedkeuring. Het college keurt de voorgebrachte facturen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 26 augustus 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 26 augustus 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 26 augustus 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 19/08/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 11 juni 2019 1. Bestelbonnen Stad dienstjaar 2019 met goedkeuringsdatum 11 juni 2019. Goedkeuring. Het college keurt de voorgelegde lijst

Nadere informatie

7. Beroep tegen opname in het leegstandsregister Bosstraat.

7. Beroep tegen opname in het leegstandsregister Bosstraat. Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 maart 2019 1. Aanstellen raadsman raad van state Bleumerveld. Mr. Inke Dedecker met kantoor te Spoorwegstraat 105, 3500 Hasselt wordt

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 1. Advies vergunning klasse 1 feestvuurwerk ingediend door Technodexon bvba, voor locatie te Maaseik. Een GUNSTIG advies te

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 maart 2019 1. Brug Eilandje toekomstige poort nationaal park. Dossier voor de financiering van een nieuwe brug aan het Eilandje bij LSM

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 15 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 15 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 15 april 2019 1. Agenda en notulen college van burgemeester en schepenen 08/04/2019. Goedkeuring. De agenda en de notulen van de vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 28 januari 2019 1. Aanvraag uittredingsvergoeding van een schepen. Goedkeuring. Het college keurt de uittredingsvergoeding voor een schepen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 8 april 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 8 april 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 8 april 2019 1. Opstart adviesprocedure financiering Ziekenhuis Maase en Kempen (ZMK). Het college duidt een adviseur aan. 2. Nuhma cvba.

Nadere informatie

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019

Goedkeuren notulen van het college van burgemeester en schepenen van 2 juli 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Vergadering van dinsdag 09 juli 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 14 januari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 14 januari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 14 januari 2019 1. Bevoegdheidsverdeling beleidsmateries onder de leden van het college. De verdeling van de beleidsmateries wordt als volgt

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 18/03/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de vorige zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 17; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 30 MEI 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN BORGLOON 27 juni 2013 om uur Aanwezig: Voorzitter: Patrick Carnotensis, Raadsleden: Joël Schoofs, mevrouw Maria Vrancken, mevrouw Greet Baldewijns, Omer Vanderbeeken, Antoine Goffings, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Chantal L Hoyes,

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 01 SEPTEMBER 2014 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Marie Jeanne Hendrickx: OCMW-voorzitter; Ursula Bervoets, Maria Boven, Peter Cras, Jozef Lemmens, Kathleen

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen Datum: 20/05/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag van de zitting van het college van burgemeester

Nadere informatie

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381.

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 maart 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 15 mei 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 15 mei 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 19 juni 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Lode Degrieck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn, Marie-Paule

Nadere informatie

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015.

ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. ZITTING VAN 29 SEPTEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst van College van burgemeester en schepenen Datum: 11/02/2019 Uur: 13:30 01 Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting Het verslag

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen woensdag 8 mei 2019 om 10u30 Aanwezig: Liesbeth Van der Auwera, Burgemeester Verontschuldigd: / Afwezig: / Mario Knippenberg, Rudi Cober, Michel Theunissen,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 8 april 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen

Nadere informatie

Verontschuldigd: Jolien Waeyaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon Vancoillie, Burgemeester

Verontschuldigd: Jolien Waeyaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon Vancoillie, Burgemeester Zitting van 24 juli 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Lode Rossey, Carine Volckaert, OCMW raadsleden Sara De Meyer, Algemeen Directeur Verontschuldigd:

Nadere informatie

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 20 januari 2016 Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer u uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van donderdag 28 januari 2016 a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

Het college van burgemeester en schepenen aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/799.

Het college van burgemeester en schepenen aanvaardt de bestelaanvragen genummerd 2019/799. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 15 juli 2019 Aanwezig Verontschuldigd Afwezig Mark

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 31 MEI 2016

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 31 MEI 2016 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 31 MEI 2016 1. Verslag vorige zitting: zie bijlage. Het schepencollege agendeert opnieuw de punten 2 tot en met 7 om overeenkomstig

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 5 MAART 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019

College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 College van Burgemeester en Schepenen Administratief toezicht Zitting van 26 april 2019 A-AGENDA Aankopen 1 2019_CBS_00664 Aankoop softwarepakket voor vergunningenbeheer inname openbaar domein - Aankoopcentrale

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 26 februari 2015 Herwig Beckers, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 28 SEPTEMBER 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 9 FEBRUARI 2017 Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag vorig zitting.

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 9 FEBRUARI 2017 Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag vorig zitting. TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 9 FEBRUARI 2017 Openbare zitting 1. Goedkeuring verslag vorig zitting. 2. Charter verkeersveiligheid: goedkeuring. De gemeente Glabbeek

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 4 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER

Politiezone HAMME - WAASMUNSTER Politiezone HAMME - WAASMUNSTER OVERZICHTSLIJST VAN DE BESLISSINGEN GENOMEN DOOR DE POLITIERAAD IN ZITTING VAN 22 MAART. OPENBARE ZITTING Notulen vorige zitting 1. Politieraad: Aktename overlijden van

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 13 mei 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 13 mei 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 13 mei 2019 1. Verlenging DV Marec als intergemeentelijk samenwerkingsverband. Het college gaat principieel akkoord met een verlenging van

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 27 augustus 2015 Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc Haine, Louis Debruyne,

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen.

De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Notulen Raad van 6 juni 2017, deel A: openbare zitting. 2. Betaling inkomende facturen. RAAD VAN 4 JULI 2017 Aanwezig: dhr. A. Piessens, Waarnemend Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, Mevr. M. Lukic, Mevr. I. De Maegd, Mevr. M. Heirman, dhr. E. Vangindertael, dhr. P. Van

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 28 augustus 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Luc Haine, Marc Verheyen,

Nadere informatie

1.NIEUWBOUW GEMEENTESCHOOL GOEDKEURING AANGEPASTE LASTVOORWAARDEN EN RAMING.

1.NIEUWBOUW GEMEENTESCHOOL GOEDKEURING AANGEPASTE LASTVOORWAARDEN EN RAMING. ZITTING VAN 26 JANUARI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht- S. Poppe, schepenen; G. Thierens E. Coppens - L. Dieleman-van De Vijver F. Dierinck

Nadere informatie

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019

Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 25 februari 2019 1. Overheidsopdracht bij wijze van onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking voor de aankoop van Server

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009.

ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009. ZITTING VAN 22 SEPTEMBER 2009. Aanwezig: VAN DER JEUGT Dirk, voorzitter dd VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, MOORTGAT Liesbeth,

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 18 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017

Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Notulen raad voor maatschappelijk welzijn 31 mei 2017 Aanwezig Nele Geudens, voorzitter Cyriel Van Sweevelt, Mariette Boven, Paula Van Hal, Mark Struyf, Heidi Suls, Jo Laenen, Dorien Lievens, Filip Monsieurs,

Nadere informatie

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting

COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus Geheime zitting COLLEGE BESLUITENLIJST vrijdag, 02 augustus 2019 Aanwezig : Graaf L. Lippens, Burgemeester; P. De Groote, K. Demeyere, J. Morbee, A. Wittesaele, A. Vandenbussche, K. van der Hooft, Schepenen; M. Gobert,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 4 SEPTEMBER 2019 BESLUITENLIJST

SCHEPENCOLLEGE VAN 4 SEPTEMBER 2019 BESLUITENLIJST 1 12.09.2019 SCHEPENCOLLEGE VAN 4 SEPTEMBER 2019 BESLUITENLIJST AANWEZIG: de heer Mario Borremans, burgemeester-voorzitter; mevrouw Marleen Hoydonckx, de heer Engin Ozdemir, mevrouw Isabelle Thielemans,

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Datum 18 december 2014 Erik Vanderheiden, voorzitter Luc Ponsaerts, Chris Bex, Elisabeth Dyckmans, Luc

Nadere informatie

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING

TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING TOELICHTING OCMW-RAAD VAN 21 FEBRUARI 2018 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING - OPENBAAR - GOEDKEURING WERKEN, LEVERINGEN EN DIENSTEN 2. (KS) NIEUWBOUWPROJECTEN

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus 2018 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van dinsdag 18 september 2018 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 21 augustus

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 25 maart 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Waasmunster, 14 januari 2014. Aan de Leden van de Gemeenteraad Geacht raadslid, Wij hebben de eer U uit te nodigen voor de gemeenteraadszitting van woensdag 22 januari a.s. om 19.30 uur in de raadzaal

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015

Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 Gemeenteraadszitting van 24 september 2015 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 24 september 2015 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen

Nadere informatie

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 6 MEI 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 15 JANUARI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Eliane Spincemaille, dd. burgemeester; Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere,

Nadere informatie

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen

uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen uw bericht van uw kenmerk ons kenmerk Wichelen 14-06-2016 verzendnummer contactpersoon contact via 2016/ Mevr. Melissa De Jaeger 052 432 467 melissa.dejaeger@ocmw-wichelen.be Beste De voorzitter van de

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING

Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn OPENBARE ZITTING Overzichtslijst Overzichtslijst van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Herwig Beckers, voorzitter Chris Bex, Louis Debruyne, Pieter Vandenbroucke, Tine Vanderwee, Heidi Vanheusden,

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 JUNI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez,

Nadere informatie

ZITTING VAN AANWEZIG.

ZITTING VAN AANWEZIG. ZITTING VAN 15.03.2018 AANWEZIG. Jan Laurys, burgemeester Diest, voorzitter Manu Claes, burgemeester Scherpenheuvel-Zichem, raadslid Peetermans, De Graef, Pauwels, Putseys, Buttiens, Schuyten, De Dobbeleer,

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD van 1 APRIL 2019

TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD van 1 APRIL 2019 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering Openbaar Delaere Ivan, Burgemeester-voorzitter Kerkfabrieken Fraeyman Denis, Tweede schepen Gebouwen en patrimonium TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 18 januari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 11 januari 2019 goed. 2. Kennisnemen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 8 JANUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 25; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering 2. Meerjarenplan aanpassing 1 2014-2019 van de 6 Glabbeekse kerkfabrieken.

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 29 september 2016 Dagorde 01 Verslagen 02 Budgetwijziging 2016 - Goedkeuring 03 Nieuwbouw kinderopvang Gruitrode. Perceel 1 : bouwwerken. Goedkeuring bestek. 04 Nieuwbouw kinderopvang

Nadere informatie

15. BEJAARDENWONINGEN EN SERVICEFLATS (AC 924 Zonder voorwerp

15. BEJAARDENWONINGEN EN SERVICEFLATS (AC 924 Zonder voorwerp OCMW Waasmunster RD 2011/6 Ontwerpnotulen en toelichting van de OCMW-Raad van 14 september 2010 Aanwezig: Michel Du Tré, Voorzitter, Marcel De Baere, Lutgarde Janssens, Liliane Laureys, Christiane Plas,

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc

Nadere informatie

Raad van 26 februari 2014

Raad van 26 februari 2014 Raad van 26 februari 2014 Aanwezig: De Meersman A., voorzitter; D Haese J., Debusschere M.-T., De Clercq A., Heirman K., Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Van Cauteren H., leden; Vandermeersch P., secretaris.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys, schepenen;

Nadere informatie

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur

Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen directeur BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 17 JUNI 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 6 MEI 2019 Aanwezig: Verontschuldigd: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Isabelle Degezelle, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc

Nadere informatie

Verontschuldigd: Mieke Callebert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden

Verontschuldigd: Mieke Callebert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Zitting van 27 februari 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, OCMW raadsleden Sara De Meyer, Algemeen Directeur

Nadere informatie

ZITTINGSVERSLAG VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN : 24 MEI 2016

ZITTINGSVERSLAG VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN : 24 MEI 2016 ZITTINGSVERSLAG VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN : 24 MEI 2016 Tegenwoordig de Dames en de Heren: M. Raets, Voorzitter, G. Ignoul, J. Knippenberg, M. Oosterbos,

Nadere informatie

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Provincie Antwerpen OCMW HERSELT Zitting van 7 augustus 2018 - Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten Aanwezig: Erik Valgaeren - Voorzitter

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 JANUARI 2012.

ZITTING VAN 24 JANUARI 2012. ZITTING VAN 24 JANUARI 2012. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS Annita, VAN

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE GEMEENTERAADSBESLUITEN GETROFFEN IN ZITTING VAN 05 DECEMBER 2018 Openbare vergadering GOEDKEURING NOTULEN 1. Notulen gemeenteraad 21 november 2018 - De raad keurt de notulen van de

Nadere informatie

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u.

RAAD De zitting wordt door de voorzitter,lut Van Den Broecke geopend om 20u. PROCES-VERBAAL VAN DE OPENBARE ZITTING VAN DE RAAD VAN HET OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN EN TE MELLE 24 februari 2014 Aanwezig: Verontschuldigd : Lutgarde Van Den Broecke,voorzitter,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 28 januari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college keurt de notulen van de zitting van 21.01.2019

Nadere informatie

Overzichtslijst van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Overzichtslijst van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn van de vergadering van Raad voor Maatschappelijk Welzijn Aanwezig Herwig Beckers, voorzitter (vanaf punt 2) Chris Bex, Louis Debruyne, Pieter Vandenbroucke, Tine Vanderwee, Heidi Vanheusden, Erwin Verbeken,

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 27 OKTOBER

Nadere informatie

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017

OCMW Londerzeel. Betreft: Zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Londerzeel dd. 27 april 2017 OCMW Londerzeel Londerzeel, 28 april 2017 Aan de heer Gouverneur van Vlaams-Brabant Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant Provincieplein 1 3001 Leuven Geachte heer Gouverneur, Betreft:

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 1 maart 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt de verslagen van 22 en 25 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren inname

Nadere informatie

Groverzichtslijst18102012

Groverzichtslijst18102012 1 GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS GEMEENTERAAD 18 oktober 2012 OVERZICHTSLIJST OPENBARE ZITTING 1 ) Voorgestelde punten college van burgemeester en schepenen Punt 1 1.712 Cel Beleidsondersteuning Contractenbeheer

Nadere informatie

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019

VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 VAST BUERAU VERGADERING VAN 14 JANUARI 2019 Aanwezig: Jenne De Potter, burgemeester-voorzitter, Evelien De Both, Leen Goossens, Lieselotte De Roover, Matthias Diependaele, Brecht Cassiman, schepenen, Peter

Nadere informatie