EUROMARATHON SCHOOL TROPHY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EUROMARATHON SCHOOL TROPHY"

Transcriptie

1 Welkenraedt, 8 januari Geachte mevrouw, meneer, Beste collega, De Marathon School Trophy, die in 1995 op touw werd gezet, is een hardloopwedstrijd van 42,195 kilometer per ploeg van 4 hardlopers. Die heeft als doel de lichamelijke conditie van de jongeren te verbeteren en sport op school te bevorderen. De marathon richt zich tot de secundaire scholen van alle netten van de Franse en Duitstalige gemeenschappen van België. Wegens zijn onophoudelijk succes is het daarom noodzakelijk geworden een andere dimensie aan die wedstrijd te geven. Sinds 1999 werd de EUROMARATHON SCHOOL TROPHY 2005 ook toegankelijk gemaakt voor de scholen, die deel uitmaken van de Euregio (België, Nederland, Duitsland). Dit jaar zal de Euromarathon School Trophy op 18 mei plaatshebben met de viering van zijn elfde verjaardag. Meer dan 500 scholen zullen dit jaar uitgenodigd en geïnformeerd worden, om aan die mythische uithoudingswedstrijd deel te nemen. Dit jaar meer dan ooit rekenen we sterk op uw medewerking, om van deze elfde uitgave een onvergetelijke sportgebeurtenis te maken, die voor altijd in ons geheugen zal blijven. We zouden dus zeer blij zijn, als u in dit Europees pedagogisch plan geïnteresseerd bent en met ons aan het vertrek van deze uitzonderlijke uitgave van de EUROMARATHON SCHOOL TROPHY 2005 deelneemt. Indien U meer inlichtingen wenst te krijgen, kunt U rechtstreeks contact opnemen met Françoise Kaiser op het nummer , met Alain Blondiau op het nummer of U kunt ook naar het Koninklijk Atheneum van Welkenraedt bellen. U kunt ook raadplegen, click op marathon. In afwachting van een positief antwoord sturen we u een wedstrijddossier. We zijn natuurlijk bereid U verdere inlichtingen te verschaffen, als U dat nodig acht. Met de meeste hoogachting, Voor het organisatiecomité Françoise Kaiser Alain Blondiau

2 ELFDE EUROMARATHON SCHOOL TROPHY. 18 MEI Pedagogische en sportieve organisatie 1. Organisatie Dit is een organisatie zonder winstoogmerk van het Koninklijk Atheneum van Welkenraedt, die gesteund wordt door de inspectiediensten van het onderwijs van de Franse Gemeenschap Wallonië Brussel en de A.F.F.S.S. 2. Doelstellingen. - Bevordering van de sport op school. - Ontwikkeling van de lichamelijke conditie bij de jonge adolescenten. - Schepping van een wedijver onder de scholen van de verschillende netten en onder de leerkrachten en de leerlingen. - Sensibilisatie voor de Europese Unie via sport op school. 3. Beschrijving Een Marathon van 42,195 km per ploeg van 4 hardlopers (8x5,275 km) voor de jongens. Een Halve Marathon van 21,I00 km per ploeg van 4 hardloopsters (4x5,275 km) voor de meisjes. De wedstrijd wordt op een circuit van 5,275 km gelopen (start en aankomst in het sportcentrum van de "Pyramides" in Welkenraedt). De wedstrijd is toegankelijk voor alle scholen van de Franse en Duitstalige Gemeenschappen, alle netten inbegrepen en voor de scholen die van de Euregio (Belgisch Limburg, Nederland, Duitsland) deel uitmaken. Iedere school mag 4 ploegen inschrijven, met een maximum van 3 mannelijke ploegen. Maximum 150 ploegen zullen aanvaard worden. Eén leerkracht per ploeg mag aan de wedstrijd deelnemen. De gemengde ploegen zullen toegelaten worden maar ze zullen bij de mannelijke ploegen over de afstand van de marathon geklasseerd worden. De ploegen, die alleen uit leerkrachten bestaan, zullen toegelaten worden maar ze zullen niet officieel geklasseerd worden. Ze moeten toch het formulier invullen en het inschrijvingsgeld betalen.

3 4. Algemene Inlichtingen. De elfde " EUROMARATHON School Trophy, " zal op woensdag 18 mei 2005 plaatshebben. De start zal om 10 uur op de parkeerplaats van het " Forum des Pyramides " plaatshebben. De Marathon: - wedstrijd van 42,195 km per ploeg van 4 hardlopers. - acht estafettelopen van 5,275 km, hetzij twee keer één ronde van een vlak circuit van 5,275 km. De Halve Marathon: - wedstrijd van 21,100 km per ploeg van 4 hardloopsters. - vier estafettelopen van 5,275 km, hetzij een ronde van het circuit. - geasfalteerd parcours gelegen op het platteland, zonder belangrijke helling. - de start, de estafetteloop en de aankomst zullen op de parkeerplaats van het sportcentrum van de " Pyramides" van Welkenraedt gebeuren. - het opnemen van de tijd van de marathon en de halve marathon gebeurt door de elektronische chips, «de championchips».de deelnemende ploegen zullen over 4 uur beschikken om de 42,195 km af te leggen en ze zullen over 2 uur 30 beschikken om de 21,100 km af te leggen. Het is voorbehouden tot de leerlingen van het hoger secundair onderwijs, geboren in 1990 en ervoor. (Eén jongere deelnemer zal per ploeg toegelaten worden.). Twee ravitailleringsposten met water zijn op het parcours en aan de aankomst voorzien, iedere hardloper krijgt een isotonische, verfrissende drank. Het dragen van een rugnummer is verplicht en het moet op de rug gedragen worden. (Eén rugnummer per hardloper mag na de wedstrijd bewaard worden.) 5. Inschrijvingen. De inschrijvingen beginnen op 8 januari 2005 en ze zullen op 31 maart 2005 afgesloten worden. Het inschrijvingsgeld bedraagt 30 Euro per ploeg. De betaling gebeurt per storting op de bankrekening van Les Semeurs " ( ARW ), nummer (DEXIA Banque). IBAN CODE : BESS N BIC:GKCC BEBB Er zal pas met de inschrijving rekening gehouden worden na ontvangst van het behoorlijk ingevuld inschrijvingsformulier en na ontvangst van de betaling van het deelnemingsrecht (met de naam van de school en het aantal ploegen in de mededeling ). Opmerking : voor de buitenlandse scholen zal de betaling per bankcheque alleen aangenomen worden als er een bedrag van 5 euro voor bankkosten wordt bijbetaald.

4 6. Klassementen en beloningen. Een buitengewone prijsuitreiking zal in het " Forum des Pyramides " van Welkenraedt maximum één uur na de aankomst van de laatste ploeg plaatshebben (rond 14u30). Een tafel met prijzen van 1650 euro zal aan de deelnemers voorgesteld worden. Een herinneringsmedaille, een T-shirt van kwaliteit, evenals een diploma zullen aan alle deelnemers overhandigd worden. De klassementen van de resultaten zullen in de kranten van de groep " Vers l'avenir " gepubliceerd worden. Alle deelnemende ploegen zullen de klassementen ook toegestuurd krijgen in de daarop volgende week. Informatie en resultaten ook op internet : en click op marathon Prijzen in geld: - eerste mannelijke en vrouwelijke ploeg: waardebon van 400 euro in sportartikelen. - tweede mannelijke en vrouwelijke ploeg: waardebon van 275 euro in sportartikelen. - derde mannelijke en vrouwelijke ploeg: waardebon van 150 euro in sportartikelen. De drie beste mannelijke individuele prestaties (10,55O km) en vrouwelijke individuele prestaties (op 5,275 km ) over het geheel van de estafettelopen zullen beloond worden. ( Alleen de prestaties van de leerlingen.) Een gratis tombola op de hoogte van het evenement zal voor alle aanwezige deelnemers op de proclamatie van de resultaten georganiseerd worden en talrijke waardevolle loten zullen geloot worden. 7. Het afhalen van de rugnummers en van de " championchips ". Het afhalen van de rugnummers en van de " championchips " zal op de dag van de competitie tussen 8u.30 en 9u.30 in het secretariaat MARATHON in de cafetaria van het sportcentrum van de " Pyramides " van Welkenraedt plaatsvinden. 8. Kleedkamers. Alle deelnemers zullen over de kleedkamers en stortbaden van het sportcentrum van de " Pyramides " van Welkenraedt kunnen beschikken. Alle deelneemsters zullen over de kleedkamers en stortbaden van de lagere school van het Koninklijk Atheneum van Welkenraedt beschikken. Alle deelnemers en deelneemsters mogen hun tassen in het bagagedepot zetten, dat zich in de sporthal bevindt. Toezicht zal daar verzekerd worden. 9. Medische Bijstand. De medische bijstand zal door de leerlingen en leerkrachten van de verpleegstersschool van het Instituut "Saint Joseph - Sainte Julienne " van Luik verzekerd worden en hulpposten zullen op het parcours geplaatst worden.

5 10. Verantwoordelijkheden. - De organisatoren wijzen iedere verantwoordelijkheid af, inzake lichamelijk of materieel ongeval, diefstal of verlies van een voorwerp, dat de deelnemers voor, tijdens of na de wedstrijd zou overkomen. - Door zijn deelname verklaart iedere concurrent, dat hij aan geen medisch voorschrift onderworpen is, dat hem fysische inspanning verbiedt. 11. Voorbereiding. De Euromarathon School Trophy is een veeleisende wedstrijd, die een goede fysische conditie en een minimum aan specifieke voorbereiding tot het hardlopen eist. Training en uithoudingsvermogen, een mentale voorbereiding en een notie van sportief dieet moeten integraal deel van de voorbereiding tot de wedstrijd uitmaken.twee keer 5,275 km lopen voor de jongens en 5,275 km voor de meisjes vereist een minimum van 12 weken training, namelijk 2 of 3 keer per week. Wegens de datum van de wedstrijd, 18 mei 2005 moet men met een eventueel zomerklimaat rekening houden en de deelnemers initiëren in verband met de voorzorgsmaatregelen,die ze zullen moeten treffen. 12. Bijzonderheden. Ten einde alle deelnemers dezelfde wedstrijdvoorwaarden te gunnen, is het streng verboden zich door een fiets, een terreinfiets, of een loper, die niet deel uitmaakt van de wedstrijd, te laten begeleiden. Iedere hardloper, die deze regel niet eerbiedigt, zal zijn ploeg automatisch diskwalificeren! De leraars of begeleiders zullen niettemin op het parcours mogen meegaan, om hun leerlingen te kunnen aanmoedigen of hun eventueel een aanvullende ravitaillering te verschaffen. De cafetaria van het sportcentrum van de " Pyramides " zal de hele dag open zijn. Er is een permanente animatie tijdens de wedstrijd en een goede sfeer is verzekerd.

6 Inschrijvingsformulier Terugsturen naar «EURO MARATHON SCHOOL TROPHY 2005» A.R. WELKENRAEDT Rue Gérard Delvoye, 2 484O Welkenraedt voor de 31 / 03 / 05 Fax : nummer 087/ Schrijf duidelijk a.u.b. Mevrouw de Directrice* Mevrouw de Prefect* Mijnheer de Directeur* Mijnheer de Prefect* Verantwoordelijk voor de volgende school : Benaming : Adres : Telefoonnummer : Faxnummer : verklaart met deze brief kennis van het dossier van de «Marathon School Trophy 2OO5» te hebben genomen en de volgende ploegen in te schrijven : mannelijke ploeg(en) en vrouwelijke ploeg(en) om mijn school op deze marathon te vertegenwoordigen, die op woensdag, 18 mei 2005, in het «Centre sportif des Pyramides van Welkenraedt» plaats zal hebben. De verantwoordelijke turnleraar of lerares is : Mevrouw* Mijnheer* Adres : Telefoonnummer (privé) : Het inschrijvingsgeld (30 Euros per ploeg) wordt gestort op de rekening van «Les Semeurs» (A.R.W.) Nr met de melding : «Marathon School Trophy 2005» + «Naam van uw school» (DEXIA BANQUE - IBAN CODE : BESS N BIC : GKCC BEBB) * Het onnodige doorhalen!

7 EUROMARATHON SCHOOL TROPHY Het opnemen van de tijd door de elektronische chip (championchip). 1) Het terugtrekken van de chips. Zodra ze op de ligging van de marathon aankomen, zullen de leerkrachten die voor de ploegen verantwoordelijk zijn zich bij het secretariaat «marathon» (opening om halfnegen) met hun identiteitskaart melden. Ze zullen in ruil voor hun identiteitskaart de rugnummers en elektronische chips van al hun leerlingen krijgen en het ontvangstformulier ondertekenen. U zal deze chips als lening krijgen en U zal ze na de wedstijd moeten teruggeven. Deze chip bevat alleen uw gegevens zoals uw rugnummer en uw naam. Het is een specifieke bron met alleen uw gegevens voor deze Marathon School Trophy. Na de wedstrijd is deze chip voor U waardeloos. Alle verandering van naam of gerangschikking van de lopers zal bij Mevrouw Kaiser vermeld worden zodat de eventuele verbeteringen langs de computer gemaakt worden. Men mag in geen enkel geval de chips verwisselen. De leerkrachten zullen de T-shirts terugnemen. Zodra iedere loper zijn wedstrijd gedaan heeft, zal hij zich spontaan bij het sekretariaat moeten melden met zijn rugnummer om de chips terug te geven en de kwijting te ondertekenen. Zodra alle chips van de ploeg binnengebracht zijn, zal de verantwoordelijke van de ploeg zijn identiteitskaart terugkrijgen. Iedere chip die niet teruggegeven wordt zal aan de school die in gebreke is voor 30 euro gefactureerd worden.

8 2) Het gebruik van de chip. De opname van de aankomsttijd per chip wordt voor de vijfde keer in de Euromarathon School Trophy gebruikt. Indien U de chip niet op de hieronder aangeduide wijze draagt en als U de instructies niet volgt, zal het voor de organisatoren onmogelijk zijn uw tijd op te nemen en daarom zal u niet op de resultatenlijst te voorschijn komen. Uw medewerking is dus onmisbaar voor een goede tijdopname. Zodat de opname van de aankomsttijd correct verloopt, moet iedere hardloper absoluut : - bij het vertrek op de tapijten lopen die op de grond naast de vertreklijn liggen; - bij de helft van de wedstrijd op het tapijt lopen dat zich naast de pit (ravitailleringstand) bevindt; - bij de aankomst opnieuw beide tapijten doorlopen. Hij mag absoluut niet stoppen nadat hij op het eerste tapijt gelopen heeft. - Het is formeel verboden de tapijten die op de grond liggen in de tegengestelde richting van de wedstrijd te doorlopen voor en na het vertrek en om het even welk ogenblik buiten de wedstrijd. - De chip zal u de tijd aangeven die begint op het ogenblik als u de tapijten van de startlijn doorloopt en stopt wanneer u de aankomstlijn doorloopt. Die tijd wordt op het certificaat van de resultaten vermeld. - Hoe moet u de chip vastbinden? Bind de chip tussen de eerste en tweede lijn van gaten in uw loopschoenen. Bind die vooral niet aan de ring van uw veters. Om het verlies van de chip te voorkomen, moet u die niet van uw schoen aftrekken voordat u de plaats hebt bereikt waar u die moet teruggeven.

9 NAAMLIJST Terug te sturen voor 4/4/2OO3 Naar MARATHON SCHOOL TROPHY : Athénée Royal de Welkenraedt Rue Gérard Delvoye, WELKENRAEDT School : Verantwoordelijke leraar/lerares : Nummer van de ploeg : De naamlijst moet in de orde van de estafetten worden gesteld! (Schrijf duidelijk). Rugnummer Naam Voornaam Geboortedatum* Maat van de T-shirt Als het om een leraar/lerares gaat, schrijf «leraar/lerares». Bestelling van bijkomende T-shirt(s) (7,5 euro) : aantal : maat/maten : Ik ondergetekende.. schoolhoofd bevestig dat de leerlingen van wie de namen hierboven vermeld worden, nu in mijn school ingeschreven worden en de lessen regelmatig volgen. Zegel van de school Handtekening

10 Welkenraedt, postdatum Mijnheer, Naam : School : Mevrouw, Voornaam : Adres : Postnummer : Beste collega, Beste leraar, Beste lerares, We bedanken U voor uw deelname aan onze elfde Euro Marathon School Trophy die op 18 mei 2OO5 zal plaatshebben. v We hebben de inschrijvingen opgenomen van :... mannelijke ploegen... vrouwelijke ploegen v We hebben uw betaling ontvangen van... X 25 Euro. v We hebben uw betaling op de datum van 30/12/2004 niet ontvangen, bijgevolg verzoeken we u de som van... X 30 Euro te storten, zodat uw inschrijving effectief wordt. Uw volledig dossier betreffende de organisatie, het affiche, de rugnummers en de naamlijsten zullen u in de loop van de maand februari toekomen. Met onze sportieve groeten, Voor het organisatorische comité, Françoise Kaiser.

Met de meeste hoogachting, Françoise Kaiser Thierry Stainier Jean-Paul Berrendorf Voor het organisatiecomité

Met de meeste hoogachting, Françoise Kaiser Thierry Stainier Jean-Paul Berrendorf Voor het organisatiecomité Welkenraedt, 1 december 2013 Geachte mevrouw, meneer, Beste collega, De Marathon School Trophy, die in 1995 op touw werd gezet, is een hardloopwedstrijd van 42,195 kilometer per ploeg van 4 hardlopers.

Nadere informatie

Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin

Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin Engels in Shakespeare s Country Engels & gastgezin E09 van zaterdag 4 juli tot donderdag 16 juli 2015 E20 van zaterdag 15 augustus tot donderdag 27 augustus 2015 Wat nemen we mee? Voor het beoefenen van

Nadere informatie

Nieuwpoort Channel Race 2008

Nieuwpoort Channel Race 2008 Nieuwpoort Channel Race 2008 INSCHRIJVINGSFORMULIER Inschrijvingsnummer : Datum : Gegevens - zeilboot Naam van de zeilboot (tijdens de zeilwedstrijd) : Naam van de zeilboot (op de vlaggenbrief) : Naam

Nadere informatie

Is de jongere gestopt met studeren? Vul het formulier in a.u.b, onderteken het en stuur het dadelijk terug.

Is de jongere gestopt met studeren? Vul het formulier in a.u.b, onderteken het en stuur het dadelijk terug. Kinderbijslag na de leerplicht Studenten contact telefoon dossiernummer Als jongeren na de leerplicht studeren of een opleiding volgen, kan de kinderbijslag doorbetaald worden tot hun 25e. Om het recht

Nadere informatie

Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van. Mevrouw, Mijnheer,

Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van. Mevrouw, Mijnheer, Uw correspondent : Tel : Fax : +32 (0)2 678 81 48 Email : po.ong@axa.be Onze referte : Brussel, Betreft : Arbeidsongeval van naam van Mevrouw, Mijnheer, Teneinde de problemen te vermijden eigen aan de

Nadere informatie

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden.

Het toernooi zal met 12 tot maximaal 16 ploegen gespeeld worden. Anderlecht, mei 2015 Mevrouw, Mijnheer, Beste collega s, De Politiezone Zuid heeft het genoegen u uit te nodigen op haar eerste mini-voetbal toernooi op een synthetisch veld. Dit toernooi vindt plaats

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team

Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Inschrijvingsformulier 2014 Castori MTB Team Achternaam Voornaam Adres Nr Postcode Gemeente Geboortedatum Geboorteplaats Rijksregisternummer Email Telefoon Wenst lid te worden van Castori MTB Team. Mountainbikeclub

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT A. Algemene voorwaarden Studentenmarathon Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Studentenmarathon

Nadere informatie

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B

NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B NATIONALE BEKER OPENGESTELD VOOR ALLE BELGISCHE CLUBS AANGESLOTEN BIJ DE K.B.V.B Nationale bekercompetitie opengesteld voor alle Belgische clubs aangesloten bij de K.B.V.B. K.B.V.B. Stamnummer 9512 Werkingscel

Nadere informatie

Dag allemaal! op 25 en 26 oktober 2014.

Dag allemaal! op 25 en 26 oktober 2014. Dag allemaal! Hierbij het reglement van de «24 uur Puzzelen van België» op 25 en 26 oktober 2014. Een manifestatie die competitie en solidariteit aan elkaar koppelen. Zo vlug mogelijk een maximum aantal

Nadere informatie

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018

Zomertornooi U6 tot U13. Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 Zomertornooi 2018 U6 tot U13 Zaterdag 18 en Zondag 19 augustus 2018 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht door Schelle (stamnummer 4926) en vindt plaats op de terreinen van Schelle

Nadere informatie

Groep S - KinderBijslag V.Z.W.

Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Groep S - KinderBijslag V.Z.W. Kinderbijslagfonds voor werknemers Behandeld door : Fax: P.C.R.: 000-0094382-01 ONZE REFERENTIES:... (te vermelden in alle briefwisseling a.u.b.) Groep S - Fonsnylaan (4de

Nadere informatie

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie?

Kinderbijslagfonds UCM. Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter. Uw kinderen, ons engagement! Voorwaarden? Wie ontvangt de adoptiepremie? Kinderbijslagfonds UCM Aanspreekpunt: ga naar www.kbfucm.be kbf.brussel@ucm.be Aanvraag om een adoptiepremie Model Eter Het formulier op de volgende bladzijden gebruikt u om als werknemer een adoptiepremie

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

dinant 2019 schaak- en taalstage van 01 tot 05 juli 2019 Inlichtingen : +32 (0)

dinant 2019 schaak- en taalstage van 01 tot 05 juli 2019 Inlichtingen : +32 (0) dinant 2019 schaak- en taalstage van 01 tot 05 juli 2019 Inlichtingen : +32 (0)497 166 318 info@chessconsult.be 1 Doelpubliek De schaak- en taalstage richt zich tot kinderen van 8 tot 12 jaar. Voorkennis

Nadere informatie

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019

Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Zomertornooi Schelle Sport Zaterdag 17 en Zondag 18 augustus 2019 Tornooicoördinator : Koen Devriendt koen-devriendt@telenet.be 0478 / 30 29 78 ALGEMEEN REGLEMENT Het jaarlijks zomertornooi wordt ingericht

Nadere informatie

Nationaal Proef aan Toegelaten Buitenlandse Deelname (OPEN)

Nationaal Proef aan Toegelaten Buitenlandse Deelname (OPEN) ECURIE BAYARD A.S.B.L. DINANT 8 «BAYARD CONTACTS» Driemaandelijkse periodiek 2de KWARTAAL 2015 Verantwoordelijke uitgever : Nyssen H., rue du Jauviat, 48 B-5530 YVOIR 12 APRIL 2015 Nationaal Proef aan

Nadere informatie

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be.

Nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat op het nummer 02/545.57.57 of stuur een mailtje naar info@houtproef.be. een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Contactpersoon: Filip Coveliers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel T 02 545 57 05 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be FAQ vragen

Nadere informatie

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem

De Reigervrienden uit Ichtegem. interclub 1.12 IC2 te Ichtegem De Reigervrienden uit Ichtegem interclub 1.12 IC2 te Ichtegem Zaterdag 5 juli 2014 Eerste interclub 1.12 IC2 Belo

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3

U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 U wilt zich aansluiten bij VJJF?... 3 I. De aansluiting van de club... 4 II. Nieuwe leden/hernieuwingen... 5 Voorbeeld: Opmaakbon...6 Voorbeeld: Verzekerings/aansluitingsformulier...7 III. Het lidboekje...

Nadere informatie

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour?

1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? FAQ BIKETOUR 2015 1. Hoe schrijf ik mij als individu of als team in voor de Biketour? 2. Hoe kan ik mijn profielpagina delen met anderen? 3. Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen? 4. Hoe kan ik de naam

Nadere informatie

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER Contact : antwerpen@urbansoccer.be charleroi@urbansoccer.be dworp@urbansoccer.be INSCHRIJVINGSFORMULIER DIENT TERUG BEZORGD

Nadere informatie

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016

DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 DOSSIER D INSCRIPTION SAISON 2015 // 2016 VOETBALSCHOOL INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER DIENT TERUG BEZORGD TE WORDEN IN HET CENTRUM VAN UW VOETBALSCHOOL Dit formulier stelt de prestaties

Nadere informatie

Directoraat-generaal Geneesmiddelen. Omzendbrief n 440. Betreft: Levering en aflevering van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik

Directoraat-generaal Geneesmiddelen. Omzendbrief n 440. Betreft: Levering en aflevering van geneesmiddelen voor diergeneeskundig gebruik Amazone Bischoffsheimlaan 33 B-1000 BRUSSEL Uw brief van: Uw kenmerk: Ons kenmerk: Datum: DGG/ 10 februari 2004 Omzendbrief n 440 Ter attentie van de apothekers die een voor het publiek toegankelijke officina

Nadere informatie

www.flandersjudocup.be 1

www.flandersjudocup.be 1 1 Flanders Judocup 2013 Terugblik Flanders Judocup 2012 + Internationale stage In 2012 namen net geen 800 judoka s uit 13 verschillende landen deel aan de Flanders Judocup; kwantiteit én kwaliteit verzekerd!

Nadere informatie

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Maandag 1 mei 2017 INTERNATIONAAL SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Deze selectiewedstrijd wordt georganiseerd in het kader van het internationaal schoolsportkampioenschap te Nancy (Frankrijk) (24-06 tot 30-06).

Nadere informatie

Engels in Wight Engels & gastgezin

Engels in Wight Engels & gastgezin Engels in Wight Engels & gastgezin E08 van dinsdag 12 juli tot woensdag 20 juli 2016 Ventnor E19 van zaterdag 13 augustus tot zaterdag 20 augustus 2016 Cowes Wat nemen we mee? Voor het beoefenen van sport

Nadere informatie

Aanvraagdossier master en master-na-master opleidingen

Aanvraagdossier master en master-na-master opleidingen Master en master-na-master opleidingen Lees eerst zorgvuldig onderstaande informatie: Alle aanvragen worden behandeld door de Dienst Inschrijvingen. Dit neemt ongeveer twee maanden in beslag. We vragen

Nadere informatie

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN

K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP. PENALTY CUP voor PLOEGEN K. KAULILLE FC LIMBURGS KAMPIOENSCHAP PENALTY CUP voor PLOEGEN Beste sportvriend, Kaulille, postdatum Op vrijdag 29 mei 2015 organiseren wij de 4 de keer het Limburgs Kampioenschap Penalty-Cup voor PLOEGEN.

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel 2015

Inschrijvingsbundel 2015 SPECIAL EVENTS Inschrijvingsbundel 2015 Cermonies - Eed Vlag s Toort Art exh ibition Animaties h Torc run nthaal O Family Belgium Beste clubverantwoordelijke, Wij zijn blij om u terug te zien in de voorbereidingen

Nadere informatie

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING BIV - STAGIAIR-beroepservaring / 2013 - Pagina 1 / 5 Luxemburgstraat 16 B - 1000 BRUSSEL - Tel. 02/505.38.50 - Fax 02/503.42.23 - www.biv.be AANVRAAG TOT INSCHRIJVING OP DE LIJST VAN STAGIAIRS - BEROEPSERVARING

Nadere informatie

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent

Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan Gent Open Vlaams kampioenschap: atletiek indoor (miniemen) woensdag 30 januari 2019 Topsporthal Vlaanderen Zuiderlaan 14-9000 Gent Algemene informatie Dit open kampioenschap is een competitieve indoor atletiekwedstrijd

Nadere informatie

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren?

Nog vragen? Wilt u de gegevens die voor de kinderbijslag over u bewaard worden, inkijken of verbeteren? Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon fax e-mail dossiernummer Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: - werknemer (of ambtenaar) - zelfstandige - werkloze - invalide - gepensioneerde

Nadere informatie

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie,

www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, www.gramvzw.be Zandhoven, postdatum «Naam_school» «straat» «postcode» «naam_gemeente» Betreft : GRAM-prijs BSO 2015 Geachte directie, In bijlage sturen wij U de inschrijvingsformulieren voor de GRAM-prijs

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen?

Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum aan ons kinderbijslagfonds. WANNEER het kraamgeld aanvragen? Aanvraag Mevrouw, Mijnheer, Met dit formulier kunt u aanvragen als: werknemer (of ambtenaar) zelfstandige werkloze invalide gepensioneerde Bezorg deze aanvraag ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende

Nadere informatie

DAMME-BRUGGE-DAMME. Programma. Inschrijvingen. Daginschrijving. Wedstrijd. Voorinschrijving. Afhalen startnummer

DAMME-BRUGGE-DAMME. Programma. Inschrijvingen. Daginschrijving. Wedstrijd. Voorinschrijving. Afhalen startnummer Loopwedstrijd DAMME - BRUGGE - DAMME zondag 28 april 2019 www.run4you.be J O N AT H A N M E S T D A G H W W W. S A N I TA I R - O O S T K A M P. B E Damme-Brugge-Damme beperkt zijn ecologische voetafdruk:

Nadere informatie

Internationale Meeting van Stad Brussel

Internationale Meeting van Stad Brussel INVITATION Zwemclub Cercle Royal de Natation de Bruxelles Atalante, met de steun van VZW Propsport, VZW Bain de Bruxelles en VZW Atomium, heeft het genoegen U uit te nodigen om deel te nemen aan Internationale

Nadere informatie

100 Jaar HZS ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MEI 2013

100 Jaar HZS ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MEI 2013 ZATERDAG 25 EN ZONDAG 26 MEI 2013 ORGANISEERT DE KONINKLIJKE HASSELTSE ZWEMVERENIGING SPARTACUS TER GELEGENHEID VAN HAAR 100-JARIG BESTAAN EEN GROTE 2-DAAGSE ZWEMWEDSTRIJD 100 Jaar HZS UITNODIGING Beste

Nadere informatie

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Stichting Vlaamse Schoolsport Leopold II-laan 184 D 1080 BRUSSEL Tel. : 02 / 420 06 80 Fax : 02 / 420 31 71 www.schoolsport.be INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Brugge Zwembad OLYMPIA 1. SITUERING

Nadere informatie

Vlaams kampioenschap & ISF selectie: Zwemmen. woensdag 20 februari 2019 LAGO Brugge Olympia

Vlaams kampioenschap & ISF selectie: Zwemmen. woensdag 20 februari 2019 LAGO Brugge Olympia Vlaams kampioenschap & ISF selectie: Zwemmen woensdag 20 februari 2019 LAGO Brugge Olympia Algemene informatie Deze zwemwedstrijden maken deel uit van de Vlaamse schoolsportcompetitie. Aanvullend zullen

Nadere informatie

Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be. Aanmelden en inschrijven in het eerste leerjaar A of B

Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be. Aanmelden en inschrijven in het eerste leerjaar A of B Scholengemeenschap Katholiek Secundair Onderwijs Leuven Janseniusstraat 2-3000 Leuven - 016 24 05 10 - www.ksleuven.be Kiezen en inschrijven in KSLeuven op stap naar 2012-2013 Aanmelden en inschrijven

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

CAPINO CHALLENGE BY ETZ

CAPINO CHALLENGE BY ETZ . Duatlon - Triatlonclub Wevelgem Pagina 1 / 5 CAPINO CHALLENGE BY ETZ 14-06-2015 Wedstrijdinfo - Par-ky ¼ duatlon non drafting 1. Algemene info a) Datum en plaats - Zondag 14 juni 2015 14u00 start Par-ky

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË De Wegcommissie heeft voor 2016 de kalender van de wedstrijden van de Lotto-Beker van België voor Elites z/c en U23 vastgelegd als volgt: Wedstrijden

Nadere informatie

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE.

HET TORNOOI GAAT DOOR OP ONZE TERREINEN AAN DE SPORTHAL - LEEWEG 26 te 9270 LAARNE. 24 Jeugdtornooi KVV Laarne-Kalken 30 april & 1 mei 2017 KVV LAARNE-KALKEN dankt U voor uw deelname op zondag 30 april (U15) en maandag 1 mei 2016 (U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13) aan ons 24 jeugdtornooi.

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER Perceel 1

OFFERTEFORMULIER Perceel 1 BESTEK HOUDENDE DE VOORWAARDEN VOOR HET AANSTELLEN VAN EEN NOTARIS MET BETREKKING TOT DE DIENSTEN VAN JURIDISCHE AARD TEN BEHOEVE VAN DE STAD GENT Open offerteaanvraag met bekendmaking OFFERTEFORMULIER

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Aanvraag om adoptiepremie

Aanvraag om adoptiepremie T 078 15 40 25 F 078 15 50 25 www.xerius.be kinderbijslag@xerius.be Aanvraag om adoptiepremie Model E-ter Dossiernummer / Met dit formulier kunt u een adoptiepremie aanvragen als: werknemer (of ambtenaar)

Nadere informatie

ALGEMEENHEDEN 2. SPECIFIEK REGLEMENT 2 Artikel 1: de renner 2. Artikel 2: de fiets 2

ALGEMEENHEDEN 2. SPECIFIEK REGLEMENT 2 Artikel 1: de renner 2. Artikel 2: de fiets 2 INHOUDSTAFEL ALGEMEENHEDEN 2 SPECIFIEK REGLEMENT 2 Artikel 1: de renner 2 Artikel 2: de fiets 2 Artikel 3: de wedstrijden 3 Algemeenheden 3 Specifieke regels 3 1 km individuele tijdrit 3 500m 3 3km 3 5km

Nadere informatie

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG

AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG ADMB KINDERBIJSLAGFONDS VZW, SINT-CLARASTRAAT 48, 8000 BRUGGE AANVRAAG OM KINDERBIJSLAG Met dit formulier kunt u kinderbijslag aanvragen als: werknemer, zelfstandige, werkloze, invalide of gepensioneerde

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U13 Blz. 1/9 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015

OP KOERS NAAR 25 OKTOBER 2015 4 E EDITIE! Wedstrijd- & Recreantenloop Bedrijvenloop G-loop Sponsor Kidsrun Kidsrun OP KOERS NAAR DELFZIJL www.smitsport.nl 2 3 Blijf op de hoogte Kijk regelmatig op onze website www.zeemijlenloopdelfzijl.nl

Nadere informatie

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Procedure voor de aanvraag en de aflevering van de identificatiekaarten

Procedure voor de aanvraag en de aflevering van de identificatiekaarten Procedure voor de aanvraag en de aflevering van de identificatiekaarten De onderneming voor alarmsystemen is verantwoordelijk voor het aanvragen van de identificatiekaarten voor hun personeelsleden (zowel

Nadere informatie

Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP

Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Woensdag 8 februari 2017 VLAAMS SCHOOLSPORT KAMPIOENSCHAP Dit open kampioenschap is een competitieve indoor atletiekwedstrijd voor leerlingen uit het secundair onderwijs. Men doelt met deze wedstrijd op:

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier Inschrijvingsformulier Schooljaar 2013 2014 InlICHTIngen InTern Naam & voornaam Geboorteplaats Geboortedatum School Klas GSM Datum inschrijving Nationaliteit rijksregisternr. M/V InlICHTIngen gezinshoofd

Nadere informatie

Vragen & Antwoorden voor aandeelhouders in België en in het buitenland met uitzondering van Nederland

Vragen & Antwoorden voor aandeelhouders in België en in het buitenland met uitzondering van Nederland Vragen & Antwoorden voor aandeelhouders in België en in het buitenland met uitzondering van Nederland Formaliteiten voor het persoonlijk bijwonen van de Algemene Vergadering Welke formaliteiten moeten

Nadere informatie

We kijken er al naar uit! U ook?

We kijken er al naar uit! U ook? SPONSOR DOSSIER We kijken er al naar uit! U ook? Toon uw hart voor Run to Rock De Materrunners, een recreatieve loopclub die 3x per week samenkomt aan de molen te Mater. Als we allen aanwezig zijn, passeren

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 ZUTPHEN

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 ZUTPHEN Aan de directie / schoolleiding van de basisscholen in Zutphen Zutphen, februari 25 Betreft : schoolvoetbaltoernooi 25 Bijlagen : inschrijfformulieren jongensteams/meisjesteams groepen 5 en 6 Geachte directie,

Nadere informatie

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT

In te vullen in HOOFDLETTERS en te ondertekenen IN ZWARTE INKT Ambassade van het Koninkrijk België te Parijs Dienst burgerlijke stand 9 rue de Tilsitt 75840 Paris - Cedex 17 T 01 44 09 39 39 E-mail: paris@diplobel.fed.be http://france.diplomatie.belgium.be Inschrijvingsdossier

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U10 Blz. 1/8 GRONDPLAN Zomertornooi Schelle Sport 2017

Nadere informatie

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be

FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be FAMILIENZULAGENKASSE OSTBELGIEN HERBESTHALER STRASSE 1 A B 4700 EUPEN TEL 087/56.93.88 FAX 087/55.79.04 e-mail.: info@fzk.be Aanvraag om een adoptiepremie contact telefoon dossiernummer 087/56.93.88 Met

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

U7-U9-U11 tornooi zaterdag 26 december 2015

U7-U9-U11 tornooi zaterdag 26 december 2015 VC Groot Dilbeek organiseert: U7-U9-U11 tornooi zaterdag 26 december 2015 U6-U8-U10 tornooi zondag 27 december 2015 Sporthal Ten Gaerde J. Mertensstraat 27a 1702 Groot-Bijgaarden (DILBEEK) Beste, Wij heten

Nadere informatie

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013

Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 Lapperre Senior Golf Trophy 2013 Sportief reglement RBGF/52/2013 20/03/2013 Prepared by to Slice Page 1/7 Kalender De editie van de wedstrijd Lapperre Senior Golf Trophy wordt in 7 Belgische golfclubs

Nadere informatie

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem

24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Handbalclub Izegem presenteert: 24e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Handbalclub Izegem: 24 e Internationaal Jeugdhandbaltornooi Izegem Paaszaterdag 20 april 2019 Inschrijvingsformulier

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 21-06-2019 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

zaterdag 28 december 2019

zaterdag 28 december 2019 INDOOR CUP zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Sportloods Asse Potaarde 14 1730 Asse (ingang Pastinakenstraat) U6 U9 U11 zaterdag 28 december 2019 zondag 29 december 2019 Beste, Wij heten

Nadere informatie

INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3

INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3 INSCHRIJVING NIEUWE CLUBS 2 0 1 3 2 0 1 3 1 ** Vlaams Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest 07042013 PC (Provinciaal Comité) kantoor & secretaris Wilselsesteenweg 307, 3010 KESSEL LO TEL * FAX

Nadere informatie

A001. Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap

A001. Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap A001 Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een Handicap Provinciale afdeling VF Vak bestemd voor de administratie Toegekend dossiernummer AANVRAAG OM INSCHRIJVING EN BIJSTAND PERSOON VOOR

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U7 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007

BO ZAR EX PO. Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 BO ZAR EX PO Wedstrijdreglement Prijs Jonge Belgische Schilderkunst 02.06 > 09.09.2007 PALEIS VOOR SCHONE KUNSTEN, BRUSSEL PALAIS DES BEAUX-ARTS, BRUXELLES CENTRE FOR FINE ARTS, BRUSSELS Artikel 1 wedstrijd

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U6 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden

Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden Reglement van de Wedstrijd voor Fokkers van Endurancepaarden 1- Inschrijvingen 1.1- De inschrijvingsformulieren staan op de website van BAPS-SBCA (www.arabianhorse.be). Ze moeten worden ingevuld en opgestuurd

Nadere informatie

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van de Rotary Club de Bruxelles Met de steun van PIANOS HANLET MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Sessie 2015 PIANO www.xavierswolfs.com DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

Nadere informatie

- - Ondernemingsnr.: BE IBAN: BE

- - Ondernemingsnr.: BE IBAN: BE E-mail andre.maerschalck@telenet.be - sven.calus@live.be - Ondernemingsnr. BE0521716775 - IBAN BE 54 7370 3881 5197 De AVS STORIES TV TOUR wordt georganiseerd door de vzw Organisatie Ronde van Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

OVEREENKOMST INZAKE PROJECT COLOMBIA HAVO

OVEREENKOMST INZAKE PROJECT COLOMBIA HAVO OVEREENKOMST INZAKE PROJECT COLOMBIA HAVO 4 2017-2018 Ondergetekenden A.1 met gezag belaste moeder met gezag belaste vader met voogdij belaste verzorger hierna aangeduid als de ouder van : naam leerling

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2016 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2016 U8 Blz. 1/9 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

17-18-19/20/02/2011. Date: 15.01.2011 Time: 10.00. Communication# 1 Document: 02

17-18-19/20/02/2011. Date: 15.01.2011 Time: 10.00. Communication# 1 Document: 02 17-18-19/20/02/2011 Date: 15.01.2011 Time: 10.00 Communication# 1 Document: 02 From: To: Cc: The Organising Committee All Competitors The Stewards of the Meeting The Clerk of the Course The Secretary of

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING GEGEVENS LEERLING: Achternaam kind: Voornamen kind: Roepnaam kind: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer thuis: Geheim; ja/nee* Geslacht: jongen/meisje * Nationaliteit:

Nadere informatie

INDIAN HEAD. 26, 27, 28 januari 2018 Remersdaal

INDIAN HEAD. 26, 27, 28 januari 2018 Remersdaal 26, 27, 28 januari 2018 Remersdaal Indian Head organiseert zijn traditionele winterhappening op 26, 27 en 28 januari 2018 te Remersdaal. Deze regio werd uitgekozen omdat ze in december 1944 en januari

Nadere informatie

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! )

Zomertornooi Van U6 tot en met U13. Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi 2017 Van U6 tot en met U13 Zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2017 ( opgelet nieuw kunstgrasveld > A Veld! ) Zomertornooi Schelle Sport 2017 U9 Blz. 1/8 GRONDPLAN DUIVELTJES Zomertornooi Schelle

Nadere informatie

1.2. RACB Sport- VISA n HCC004/STC/ OM DATUM VAN 02/06/2015

1.2. RACB Sport- VISA n HCC004/STC/ OM DATUM VAN 02/06/2015 I. ALGEMEEN PROGRAMMA VAN DE WEDSTRIJD 28/05/2015: Publicatie van het Bijzonder Wedstrijdreglement. 26/06/2015: Beëindiging van de inschrijvingen om 20u00. 28/06/2015: van 7u30 tot 10u15. Sportieve & technische

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen)

2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen) 2009 13 de TRIARC Kampioenschap van België / Vlaanderen (Individueel & Clubploegen) BOOGSCHIETEN Zat. 4 juli 2009 Wedstrijden van 9 tot 18 uur Aansluitend : prijsuitreiking en huldiging van de kampioenen

Nadere informatie

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017

DUIVELTJESTORNOOI U7 WOENSDAG 1 NOVEMBER 2017 Bedankt voor uw inschrijving. Om alles vlot te laten verlopen vragen we u deze infobrochure vooraf te lezen. Vragen en problemen kan je altijd voorleggen aan de inrichters. 01/11/2017 FC TENSTAR MELLE

Nadere informatie

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent

Deze checklist helpt je om te controleren of al je documenten in orde zijn. Ingevuld formuliertje gegevens deelnemer reis Kent NAAM: KLAS: Om de administratie in orde te brengen voor de studiereis naar Kent (22-25 mei 2012), geef je dit mapje met dit blad en alle nodige documenten af aan de balie voor woensdag 2 mei 2012. Deze

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT I. ALGEMEEN PROGRAMMA VAN DE WEDSTRIJD 28/04/2017: Publicatie van het Bijzonder Wedstrijdreglement. 27/05/2017: Beëindiging van de inschrijvingen om 20u00. 27/05/2017: van 17u00 tot 19u Sportieve & technische

Nadere informatie

K. Schelle Sport V.Z.W.

K. Schelle Sport V.Z.W. K. Schelle Sport V.Z.W. Sportcomplex / maatsch. zetel: Kapelstraat 140-2627 Schelle Tel 03 887 29 80 info@schellesport.be www.schellesport.be BTW nr : BE 417.639.834 Stamnr KBVB : 04926 Zomertornooi 2015

Nadere informatie

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen:

Voor de afhandeling van de overlijdensclaim vragen wij u de volgende documenten aan te tonen: Credit Life AG, Burgemeester Stramanweg 101, 1101 AA Amsterdam Behandelingstraject Callas Group Postbus 75916 1070 AX Amsterdam Onderwerp: aangifte overlijden Kredietbeschermer Geachte heer, mevrouw, U

Nadere informatie