2014/ nr december Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen dir.kompas@noorderbasis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2014/2015 - nr. 6 18 december 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis."

Transcriptie

1 2014/ nr december 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Schoolontwikkeling Op dinsdag 20 januari krijgen we de schoolinspectie op bezoek. Ongeveer eens in de vier jaar is een school aan de beurt. In alle klassen volgt de inspecteur lessen, zij spreekt met de ib-er en directeur en keert de school binnenstebuiten. We hopen op positieve feedback en nuttige feedforward, zodat we verder kunnen gaan met het ontwikkelen van ons onderwijs. Contactpersoon Op school willen we zorgen dat iedereen zich veilig voelt. Als een kind zich niet veilig voelt, wil het graag dat het stopt. Maar dat kan alleen als hij/zij erover kan praten met iemand die het vertrouwt. Op school is er een speciale juf (contactpersoon) waar een kind altijd naar toe kan gaan met zijn geheime verhaal. Op Het Kompas is Helma Adema die contactpersoon. Zij zal goed naar het kind luisteren, helpen zoeken naar een oplossing en vertellen wat hij/zij het beste kan doen. Na de kerstvakantie zal Helma in elke klas vertellen wat een contactpersoon is en doet. De kinderen krijgen dan ook een folder mee. Zoutsloter Kerstmarkt 2014 Harlingen Vorige week zaterdag hebben veel ouders een tijd op de kerstmarkt in Harlingen gestaan om Het Kompas te promoten. Dank daarvoor! Hiermee willen we onze school steeds meer bekendheid geven. Fijn dat jullie als ouders blijkbaar zo blij zijn met de school dat je als ambassadeurs wilt optreden. De marktkraam zag er prachtig uit, vooral dankzij de inzet van Janneke Burger en Ria de Haan en het werk van kinderen. Namens de meisjes van de sloppenwijkschool in Bangladesh ook bedankt voor ruim 35 voor hen! Kerstfeest In de afgelopen weken hebben de kinderen op school de verhalen gehoord van Kerst, de geboorte van onze Redder als mens op aarde. Zij hebben erover gezongen en gewerkt. Vandaag hebben we met de hele school het Kerstfeest gevierd. Eerst een gezellige lunch met alle kinderen, daarna samen kerstknutsels maken en tenslotte een mooie viering met (groot)ouders en andere belangstellenden. Dank aan de Schoolcommissie (Santieni Heida, Machteld Alkema en Arina Groenendijk) die een prachtige versierd lokaal met heerlijk eten hadden verzorgd! Voor foto s zie en en Groep 3 Na de kerstvakantie mag groep 3 ook op vrijdagmiddag naar school. Dat zal best even wennen zijn, voor de kinderen en voor de ouders, maar ook best leuk! Op vrijdagmiddag is er in ieder geval altijd crea.

2 Anno Domini 2014, een jaar van onze Heer Een kalenderjaar is bijna voorbij. Nu is het tijd om even stil te staan, achteruit te blikken en vooruit te kijken. Een jaar is voorbij, waarin de kinderen gewerkt hebben: taal, lezen, schrijven, rekenen en tekenen; een jaar waarin we nieuwe en bekende dingen geleerd hebben en verder gekomen zijn; een jaar waarin we samen gespeeld hebben en waarin we voor elkaar gezorgd hebben; een jaar waarin we ruzie gemaakt hebben, maar waarin we het ook weer hebben goedgemaakt; een jaar waarin we samen konden zingen tot eer van God; een jaar waarin we samen de bijbelvertellingen gehoord hebben en gepraat hebben over Gods grootheid en goedheid, over Kerst, Pasen, Pinksteren en Jezus wederkomst; een jaar waarin verdriet was, een jaar waarin ook geluk was omdat we Gods genade ervaren hebben dat hij zijn Zoon aan ons heeft gegeven; een jaar waarin we blij tegen elkaar konden zeggen: we zijn kinderen van God! Nu is het jaar bijna voorbij, En we weten zeker dat God ook in het nieuwe jaar voor ons zal zorgen, wat er ook gebeurt. Bij verdriet en blijdschap is Hij onze Vader. Hartelijke groet, Janny Janssens De volgende Scheepsbel verschijnt D.V. op donderdag 22 januari Kopij mailen uiterlijk t/m maandag 19 januari 2015 naar Agenda 22 december januari 2015 Kerstvakantie maandag 5 januari 8:45 uur Jaaropening, (groot)ouders en anderen welkom! maandag 12 januari 2015 Luizencontrole (geen gel en vlechtjes in het haar) woensdag 21 januari Nationale Voorleesdag donderdag 5 februari Winterrapport mee dinsdag 10 februari Spreekavond 3 voor alle ouders donderdag 19 februari Projectafsluiting Jarigen Van harte gefeliciteerd en Gods zegen toegewenst! 23 december Damaris Flierman 17 januari Christiaan Groenveld 17 januari Noa Elin van der Meer

3 Roosters Lied van de Week Week 2 - schoolweek januari opw Groot is Hij groep 3 t/m 8 Week 3 - schoolweek januari psalm 42: 5 groep 1 t/m 8 Week 4 - schoolweek januari psalm 80: 10 groep 3 t/m 8 TSO-rooster Eten met groep 1/2, Pleinwacht vanaf 12:15 uur: daarna pleinwacht: Ma 5 jan A. Postuma A. v.d. Wal Di 6 jan Ria de Haan N. de Vries Do 8 jan M. Alkema A. Groenendijk Vr 9 jan B. Wester Ma 12 jan H. Eppinga A. Visser Di 13 jan S. Heida J. Burger Do 15 jan M. Sleiman Renza de Haan Vr 16 jan L. Pomstra Ma 19 jan A.Postuma A. v.d. Wal Di 20 jan Ria de Haan N. de Vries Do 22 jan M. Alkema A. Groenendijk Vr 23 jan B. Wester Ma 26 jan H. Eppinga A. Visser Di 27 jan S. Heida J. Burger Do 29 jan M. Sleiman Renza de Haan Vr 30 jan L. Pomstra Wanneer je een keer niet kunt graag zelf vervanging regelen. Wasrooster: De wastas kan vrijdagmiddag uit de schoonmaakruimte meegenomen worden. December 2014 Januari 2015 fam. K. Groenendijk fam. M. Alkema Gebedsgroeprooster: 8:45 9:15 uur in achterste lokaal Do 8 januari Di 20 januari

4 Zwemrooster: Januari 6 B. Wester 13 Ria de Haan 20 M. Sleiman 27 J. Burger Februari 3 M. Alkema 10 A. Visser 17 N. de Vries Maart 3 A. van der Wal 10 A. Groenendijk 17 A. Beenen 24 B. Wester 31 Ria de Haan April 7 M. Sleiman 14 J. Burger 21 M. Alkema 28 A. Visser Mei 19 N. de Vries 26 A. van der Wal Juni 2 A. Groenendijk 9 A. Beenen 16 B. Wester 23 Ria de Haan 30 M. Sleiman Van het Jeugdteam gemeente Harlingen Aleida de Jong Consulent opvoedingsondersteuning Casemanager Integrale Vroeghulp a.dejong@meefriesland.nl Uit groep 1/2 juf Aukje Drukker & +juf Boukje van der Weit Levend Water: 5/1 Luc.2: jarige Jezus in de tempel. 6/1 Matth.3, Luc.3:1-22 Johannes de Doper doopt ook Jezus. 7/1 Luc.4:11-13, Matth.4:1-11 Verzoeking door Satan. 8/1 Knieboek Jezus. 12/1 Luc.4:14-44 Jezus in Nazaret en Kafernaüm. 13/1 Marc.1:16-20, Joh.1:36-55 Discipelen van Jezus. 14/1 Luc.5:1-11 Wonderbare visvangst. 15/1 Knieboek Jezus roept zijn leerlingen. 19/1 Joh.2:1-12 Bruiloft te Kana. 20/1 Joh.2:13-22 Jezus op het tempelplein. 21/1 Matth.8:5-13 Ceinturio. 22/1 Knieboek Jezus aan het werk.

5 De laatste weken alweer van het jaar! Levy haar kleine broertje Boaz kwam op school en Sinterklaas met twee Pieten, kijk en geniet van de foto s! Ook vierden we de verjaardag van juf en mochten we bezig zijn met het Kerstfeest. Samen mochten we steeds een stapje dichterbij de komst van de Here Jezus komen door het lezen van het boekje We zien Hem dichterbij komen van Janneke Burger.

6 We leerden de p van Piet en paard en de s van ster en schaapje. Noa Elin is al een paar keer op school geweest om te wennen. Na de Kerstvakantie komt ze op school, we hopen dat je je snel thuis zult voelen! 17 januari is ze jarig en wordt ze 4. Cristiaan is die dag ook jarig en hoopt dan zijn 6 e verjaardag te vieren! Nieuwe thema: Na de vakantie zullen we met een nieuw thema van Kleuterplein beginnen: de winkel. We beginnen met het boek Een kar vol met boodschappen Rozemarijn en Sam helpen mama boodschappen doen. Wat er op mama s boodschappenlijstje staat kunnen ze niet lezen. Maar wat ze lekker vinden, dat weten ze wel! Cito toetsen: Op 12 en 13 januari zullen we de Cito toetsen taal en ordenen afnemen bij groep 1 en 2. Juf Drukker kom dan op school, zodat we elk een groepje kunnen doen. Straks eerst vakantie! Fijne Feestdagen en een Gezegend Nieuwjaar gewenst van: Cristiaan, Wietske, Jeltje, Gabriël, Gerlinde, Levy, Anna, Diana, Diena, Aukje Drukker en Boukje van der Weit.

7 Uit groep 3/4/5 juf Alinde Holsappel & juf Antje Alkema Groep 3 In groep 3 zijn wij al weer aan het einde van Kern 5 van onze methode Veilig Leren Lezen. En lezen kunnen we! We hebben de afgelopen week zelfs een eigen boekje geschreven over bijvoorbeeld Lego-City en paarden. We leren nu ook de letters aan elkaar te schrijven. Dat is soms nog even puzzelen maar het gaat al best goed! Met rekenen leren we hoeveel groenten we kunnen kopen als we bijvoorbeeld een portemonnee hebben waarin 12 euro zit. Ook hebben we deze week voor het eerst dingen gewogen en gemeten. Dit betekende dat we lekker mochten kliederen met water en bekertjes. Groep 4 Met groep 4 (en 3) hebben we tijdens de natuur en techniek les ontdekt hoe magneten werken. En ook hoe we zelf een magneet kunnen maken. Een magneet werkt zelfs als er glas tussen zit! Met rekenen leren we hoe we plus- en minsommen kunnen maken door te springen op de getallenlijn. Dit gaat al heel goed! Als u niet weet wat hiermee wordt bedoeld dan kunt u dat rustig vragen aan uw zoon of dochter. Tijdens de taallessen leren we verschillende tijdwoorden in zinnen te gebruiken. (Daarna, eerst, toen, s middags etc.) Ook kunnen we nu een verhaal schrijven waarin we de tijdwoorden in de juiste volgorde kunnen zetten. Groep 5 Sinterklaas hebben we goed en uitgebreid gevierd. Wat was dat een feest! De zwarte pieten moesten allerlei kunstjes bij ons in het lokaal doen. Maar wij konden dit natuurlijk veel beter! Met taal leren we de verschillende standen van de maand, de seizoenen in de natuur en de verschillende levensfases van de mens. Ook zijn we bezig met het houden spreekbeurten op de maandagmiddagen. Ylja is de eerst volgende die een spreekbeurt mag geven na de vakantie. Elke dag oefenen we tijdens rekenen met klokkijken. (Analoog en digitaal) Dat vinden de meeste van ons nog moeilijk. Thuis mag u rustig met de kinderen door oefenen. De afgelopen twee weken hebben we veel geknutseld over kerst; zelf kaarten maken, kerstballen versieren, kaarsjes gieten in kopjes en

8 mutsjes maken van wol. Graag doen wij een oproepje voor mensen die een techniek les willen organiseren en geven aan de kinderen van groep 3 t/m 8 op vrijdagmiddag. Als u iemand kent die bijvoorbeeld goed met een hamer en zaag overweg kan en wel een gastles zou willen geven, dan kunt u dit melden bij Antje Alkema of Alinde Holsappel. Groep 5 Huiswerk voor Levend Water. Vrijdag 9 jan. Les 13 maken en leren Vrijdag 16 jan. Les 14 maken en leren Vrijdag 23 jan. Les 15 maken en leren Vrijdag 30 jan. Les 16 maken en leren Graag het werkboek die dag mee naar school. Dit was het weer voor deze week. Wij wensen u hele fijne kerstdagen en alvast een goed nieuw jaar! Fijne vakantie! Hartelijke groet, Antje Alkema en Alinde Holsappel Uit groep 7/8 juf Merianne Groen & juf Alinde Holsappel Groep 7/8 Wist u dat: Janneke liever een bal gehakt eet dan een visstick? Er een brood-mobiel-moeder is? Er soms kwekkende moeders bij het hek staan? En mijn moeder begint er al op te lijken! Uitspraak van Wij allemaal bij sinterklaas en zwarte piet op schoot mochten zitten Weet u wat de voordelen van een kleine groep zijn: Ontbijten bij de Hema (met juf haar verjaardag) Samen nagels lakken Sjaals breien In 1 auto passen De hele klas kunnen gebruiken voor onze dansjes Heeft u het al gehoord: Wat het verschil is tussen een grafiek en tabel! Hoeveel Engelse leenwoorden wij gebruiken? (maar juf, dit zeggen we toch in Nederland, precies daarom is het een Engels leenwoord, we mogen het lenen voor in Nederland) Hoe je het percentage van iets kunt uitrekenen Dat wij druk oefenen met het correct schrijven van werkwoorden/voltooid deelwoorden en bijvoeglijke naamwoorden. Dat wij altijd super goed onze psalm en levend water kennen!! En dit mag u echt niet missen! Wij hebben lekkere pepernoten gebakken en die waren de volgende dag allemaal al op!

9 Wij heel hard moesten giechelen toen de sint met zijn pieten in de klas kwamen. Wij het hele lokaal kunnen gebruiken voor onze natuur opdracht (organen tekenen) Wij het mees Kees luisterboek hebben geluisterd! Wij bijna kerstvakantie hebben! Vol verwachting kijken wij uit naar Zijn komst! (advent!) Groeten uit groep 7/8: Christi, Marge, Jessica, Janneke, Alinde Holsappel en Merianne Groen

2014/ nr augustus Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen

2014/ nr augustus Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen 2014/2015 - nr. 1 28 augustus 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Informatie-avond We hebben dinsdag een mooie

Nadere informatie

2014/2015 - nr. 5 28 november 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2014/2015 - nr. 5 28 november 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2014/2015 - nr. 5 28 november 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Schoolontwikkeling Regelmatig hebben wij

Nadere informatie

2014/2015 - nr. 9 12 maart 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2014/2015 - nr. 9 12 maart 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2014/2015 - nr. 9 12 maart 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie PR voor de school: mond-op-mond-reclame werkt

Nadere informatie

2013/2014 - nr. 8 22 april 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2013/2014 - nr. 8 22 april 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2013/2014 - nr. 8 22 april 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Open Dag GBS Het Kompas We hebben een prachtige

Nadere informatie

2014/ nr. 4 6 november Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen

2014/ nr. 4 6 november Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen 2014/2015 - nr. 4 6 november 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Inspectie De inspectie van het onderwijs had

Nadere informatie

2014/2015 - nr. 11 23 april 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2014/2015 - nr. 11 23 april 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2014/2015 - nr. 11 23 april 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Kidspraise NoorderBasis vrijdag 24 april Kinderen van alle

Nadere informatie

nr. 6 8 januari

nr. 6 8 januari Nieuwsbrief DE DIAMANTKRANT 2015-2016 nr. 6 8 januari 2016 www.dediamant-harlingen.nl dir.dediamant@noorderbasis.nl Belangrijke data maandag 11 januari Luizencontrole woensdag 20 januari Studiedag onderwijsteam

Nadere informatie

2014/2015 - nr. 7 22 januari 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2014/2015 - nr. 7 22 januari 2015. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2014/2015 - nr. 7 22 januari 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Inspectiebezoek Dinsdag heeft de inspectie

Nadere informatie

2014/ nr april Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen

2014/ nr april Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen 2014/2015 - nr. 10 2 april 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Goede Vrijdag en Pasen Hij heeft ons zo lief

Nadere informatie

2014/ nr februari Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen

2014/ nr februari Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen 2014/2015 - nr. 8 19 februari 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Schoolontwikkeling N.a.v. de Cito-toetsen

Nadere informatie

2014/ nr mei 2015

2014/ nr mei 2015 2014/2015 - nr. 12 28 mei 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Welkom! Maandag 1 juni komen twee nieuwe leerlingen op school:

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

2014/2015 - nr. 13 18 juni 2015

2014/2015 - nr. 13 18 juni 2015 2014/2015 - nr. 13 18 juni 2015 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.dediamant@noorderbasis.nl GBS De Diamant: vrijdag 19 juni 14:30 uur onthulling nieuw

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.

2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014. Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis. 2013/2014 - nr. 6 4 maart 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Wisseling Met ingang van de voorjaarsvakantie

Nadere informatie

2014/ nr. 3 9 oktober Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen

2014/ nr. 3 9 oktober Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen 2014/2015 - nr. 3 9 oktober 2014 Gereformeerde Basisschool Het Kompas Harlingen www.hetkompas-harlingen.nl e-mail: dir.kompas@noorderbasis.nl Van de directie Kinderboekenmaand : In de wolken! We sluiten

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders,

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders, TARISSINGNIJS Januari 2018 Drogeham, 22 december 2017 Beste ouders, Wat een geweldige viering! Kinderen, ouders, teamleden en buurtgenoten bedankt! Alles kwam geweldig samen. Van de sfeervolle verlichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

2015-2016 nr. 2 24 september 2015. www.dediamant-harlingen.nl dir.dediamant@noorderbasis.nl

2015-2016 nr. 2 24 september 2015. www.dediamant-harlingen.nl dir.dediamant@noorderbasis.nl Nieuwsbrief DE DIAMANTKRANT 2015-2016 nr. 2 24 september 2015 www.dediamant-harlingen.nl dir.dediamant@noorderbasis.nl Belangrijke data donderdag 24 september Spreekmiddag en avond (alle ouders hebben

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015

Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Nieuwsbrief 24 2 maart 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen een fijne voorjaarsvakantie had! Dinsdag komt de schoolfotograaf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 18 december: Tamara Knol uit groep 8-19

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina

Een impressie van het feest vindt u op de volgende pagina Welkom In de kerstvakantie is Nora Hup (Kimmelsbrink 8, Pesse) vier jaar geworden. Zij zal na de kerstvakantie ook een vertrouwd gezicht bij ons op school worden. Direct na de vakantie worden Loïs Bruinenberg

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

School met de Bijbel Vaartweg 5 3754 NA Eemdijk 033-2981428 Smdb-eemdijk.nl directie@smdb-eemdijk.nl Vrijdag 11 december 2015

School met de Bijbel Vaartweg 5 3754 NA Eemdijk 033-2981428 Smdb-eemdijk.nl directie@smdb-eemdijk.nl Vrijdag 11 december 2015 Eemm@iltje School met de Bijbel Vaartweg 5 3754 NA Eemdijk 033-2981428 Smdb-eemdijk.nl directie@smdb-eemdijk.nl Vrijdag 11 december 2015 Inhoud: ontbijt OA IB-er Bereikbaarheid Studiedag Wintermarkt Bijdrage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de

Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de Op dinsdagmiddag 14 oktober zijn we de herfst gaan zoeken in de bossen. Het was die middag heerlijk weer en we hebben genoten van het ritje met de huifkar en de wandeling. We hebben van alles gezien; gekleurde

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

nr december

nr december Nieuwsbrief DE DIAMANTKRANT 2016-2017 nr. 5 15 december 2016 www.dediamant-harlingen.nl dir.dediamant@noorderbasis.nl De volgende Diamantkrant komt uit op donderdag 19 januari 2017. Lied van de week Schoolweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Ouderraad Kerst Vrijdag 22-12-2017 Maandag 8-1-2018 Vuurwerk Team Ouderbijdrage Staking Juf Machteld Adventsproject Discozwemmen Kalender december Kalender januari Wist u dat????

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Piet Prins Praat Nr E W T

Piet Prins Praat Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 7 12-12-2016 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Komende week, 22 december viert meester van Dijk zijn verjaardag en in de kerstvakantie mag juf Stuursma haar

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2014/2015 20 februari nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2014/2015 20 februari nummer 24 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2014/2015 20 februari nummer 24 Groep 1 in de keuken "Deze week hebben we het thema 'restaurant' in stijl afgesloten. Samen met vaders en moeders hebben

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. December 2015. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief December 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde en erg gezellige kerstmarkt! Het was erg druk en alle mooi gemaakte knutselstukken zijn

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Advent Kerst Nieuwjaar Afscheid Balans OR Begroting OR Ouderbijdrage Kindernevendienst Kalender december Kalender januari SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? 4132 XC Vianen

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 20 dec no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 20 dec. 2016 no. 422 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - In deze Adventstijd gedenken we hoe God de wereld niet aan haar lot overliet, maar Zijn Zoon stuurde

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD - ALGEMEEN

LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD - ALGEMEEN LETTERS 09091212 LIED: BIJBELTEKST AGENDA INHOUD Za. 14 dec. Tuinonderhoud ALGEMEEN Do. 19 dec. Winterfair KLEUTERS Vr. 20 dec. Kerstweekviering NIEUWS UIT GROEP 1 Za. 21 dec. Zo. 5 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie

Vrijdag 18 december 2015. Dolleman, Barbé, Kamper Maandag 21 december tot vrijdag 1 januari Kerstvakantie Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 18 december 2015 Zaterdag 19 december Ophalen oud papier. Lopers zijn: Wijnker, Dolleman, Barbé, Kamper Maandag

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsmail nr

Nieuwsmail nr Nieuwsmail nr.15 2015-2016 7 december 2015 Agenda dinsdag 8 december - inloop groep 3 (let op: gewijzigd!) donderdag 17 december - Kerstvieringen maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari - Kerstvakantie

Nadere informatie

Silvia, Jan, Jet en Henk: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen

Silvia, Jan, Jet en Henk: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen Vrijdag 30 oktober 2015 En Jakob stelde een opgericht teken op in die plaats, waar Hij met hem gesproken had, een stenen opgericht teken; en hij stortte daarop drankoffer, en goot olie daarover. En Jakob

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie