15 jaar De Band BAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 jaar De Band BAND"

Transcriptie

1 15 jaar De Band E

2 Foto voorpagina transportband staalkoord, ovaal opgewikkeld COL FON O De Band is een uitgave van TSN Tip Top en verschijnt drie tot vier keer per jaar. Vestigingen Arnhem Amsterdam Assen Breda Homepage info@tsn.nl Bladmanager Ralf van Wieringen Vormgeving Joey Man Drukwerk Coers & Roest, Arnhem

3 Beste lezer Met gepaste trots mag ik de inleiding voor mijn rekening nemen van deze vernieuwde uitgave van De Band. Trots omdat het de 15 e jaargang is van dit magazine. Zoals bij elk jubileum denk je automatisch terug naar hoe iets begon. Nou ja, automatisch? Voor mij is dat geen automatisme want ik ben iemand die het leuker vind om vooruit te kijken dan achteruit. Dan is er ook naast trots ook dankbaarheid. Dankbaarheid voor de samenwerking met al onze relaties, onze medewerkers en onze leveranciers. Dat is toch wat onze onderneming onderscheidt: de band die we met elkaar hebben. Een band die blijkbaar zo sterk is dat onze onderneming in de afgelopen 15 jaar kon groeien van een transportbandenleverancier met een omzet van vijf miljoen gulden naar een internationaal operende onderneming in rubber en kunststoffen met een omzet van meer dan 45 miljoen Euro per jaar. Zoals gezegd: vooruit kijken past mij meer. Het zoeken naar betere en nieuwe mogelijkheden om onze afnemers van dienst te zijn, heeft de groei van onze onderneming gestimuleerd. Nieuwe, en vaak unieke producten zoals Tru-Trac stuursystemen, glasvezelversterkte looproosters, keramische slijtmaterialen zijn daarvan sprekende voorbeelden. Nieuw en uniek is ook onze nieuwe service vestiging in Rotterdam. Onder de naam Rema Tip Top Material Handling speelt deze organisatie in op de groeiende vraag naar totaaloplossingen in de vorm van inspectie, onderhoud en levering van alles rond transport en overslag. En ik? Ik kijk nu al uit naar de inleiding die ik over 15 jaar mag schrijven in de 30 e jaargang van De Band. Dat hij er anders uit zal zien dan deze, weet ik voor honderd procent zeker. De kans dat hij op papier zal zijn gedrukt acht ik klein. Als ik zie hoe onze afdeling Communicatie actief is op Social Media als Twitter, Facebook en LinkedIn, dan denk ik dat we De Band in een elektronische vorm terug zullen zien. Wat blijft is de goede band tussen u en ons. Want met alle technische hoogstandjes op het gebied van communicatie en informatie blijft het persoonlijk contact tussen mensen iets waar ik in geloof en waarin mijn ondernemingen zich ook dienen te onderscheiden. Frans Gazendam Algemeen Directeur Rupro Beheer B.V.

4 15 jaar De Band In mei 1996 is de eerste TSN nieuwsbrief uitgegeven. Dit is voor onze branche bijzonder te noemen. In de afgelopen 15 jaar hebben wij het genoegen gehad om u via onze nieuwsbrief te berichten over verschillende projecten, productinformatie en andere noviteiten binnen ons bedrijf.

5 Korte berichten Klantendag in Arnhem Een schot in de kleiduif Op 19 mei 2011 heeft de TSN Tip Top Relatiedag op de hoofdvestiging in Arnhem plaatsgevonden. Onder het genot van een drankje werd een rondleiding gegeven door het pand met circa vierkante meters tellende magazijnruimte. Onze productspecialisten waren aanwezig en gaven uitleg over onze producten in ons assortiment. Er werd ook een speels karakter aan de klantendag gegeven. In groepen van vijf personen werd er op kleiduiven geschoten. REMA TIP TOP opent nieuwe vestiging in Ridderkerk Op de toenemende vraag naar expertise in service en onderhoud op het gebied van Material Handling heeft Rema Tip Top een antwoord in de vorm van een gloednieuwe servicevestiging, gebaseerd op ervaring van specialisten in de industrie. Met inzet van de expertise en ervaring van het personeel in Ridderkerk wil Rema Tip Top haar doelgroep in regio Rotterdam bedienen met inspecties, preventief onderhoud en totaaloplossingen op het gebied van transportinstallaties voor bulk-handling, overslag van kolen en erts, recycling en bouwstoffen. Rubber- en kunststofmaterialen, transportbanden, slijtmaterialen en accessoires voor transportinstallaties maken o.a. deel uit een groot assortiment eigen producten die Rema Tip Top Material Handling Ridderkerk kan leveren. De directie en medewerkers zijn geen nieuwkomers in dit segment. De vestiging staat onder leiding van Richard Vermeulen en de directie wordt gevoerd door André de Vries en Martijn Stok, een trio met meer dan 50 jaar ervaring in transportband techniek, service en onderhoud. Beurzen TSN Tip Top B.V. zal deelnemen aan de volgende beurzen: Recycling 2011 Evenementenhal, Gorinchem september 2011 stand nummer Ahoy Rotterdam 5 6 oktober 2011 stand nummer G1012 Kaarten kunt u op aanvraag verkrijgen via onze vestigingen of mail naar info@tsn.nl. Nieuwe afdeling Rema Tip Top Nederland en TSN Tip Top hebben sinds mei 2011 een nieuwe afdeling. De nieuw gevormde afdeling Marketing en Communicatie wordt vertegenwoordigd door Jessica Pronk (Rema Tip Top Nederland - Automotive) en Joey Man (TSN Tip Top - Industrie). Samen vormen ze een team en zullen ze alle zaken omtrent Marketing aanpakken. Attero reikt Veilig & Schoon Wisselschaal uit aan TSN Tip Top B.V. Met een actief HSE-beleid (Health Safety Environment) willen bedrijven zoals Attero en TSN iedereen een schone en veilige werkplek bieden. Attero organiseert met regelmaat HSE workshops voor contractors. Tijdens deze workshops wordt aandacht gegeven aan o.a. HSE prestaties, HSE bewustzijn en HSE gedrag. Jaarlijks wordt tijdens een van de workshops een prijs uitgereikt aan het bedrijf dat zich in de ogen van Attero, tijdens het afgelopen jaar, op bijzondere wijze heeft gemanifesteerd. Tijdens de bijeenkomst van dinsdag 31 mei 2011 is TSN uitgeroepen tot winnaar van de Veilig & Schoon Wisselschaal Eerdere winnaars waren gerenommeerde bedrijven als Banzo Engineering, Rimato en Reijm.

6 Mogen wij aan u voorstellen... Per 1 januari 2011 is André de Vries bij Rupro Beheer aangesteld als Directeur Industrie. De industriële ondernemingen van de groep, waaronder ook TSN Tip Top en Rema Tip Top Material Handling staan vanaf die datum onder zijn leiding. Met meer dan 20 jaar ervaring is André de Vries geen onbekende in de rubber, kunststoffen en transportbanden branche. Een logische stap noemt André zijn overgang van een Fins multinational met belangen in de rubber industrie naar een concern waar rubber en material handling core business zijn. Met name de laatste jaren is er een trend in de industrie om het aantal leveranciers te beperken en te zoeken naar partners die een breed producten pakket kunnen combineren met hoogwaardige en betrouwbare service. Zowel de automotive bedrijven alsmede de industriële tak van de onderneming beschouwen met name dat laatste als hun core competentie. De overstap was volgens André mede daarom een logische. De samenwerking binnen de industriële ondernemingen is verstevigd. T-Rex Rubber, Tempo Trommels & Rollen, Rema Tip Top Material Handling en Transportbanden Service Nederland staan samen borg voor een ongekend pakket aan producten en diensten voor de branche. Om afnemers hiermee bekend te maken en te wijzen op de voordelen hiervan is volgens André een grote uitdaging. Wij wensen André veel succes!

7 Explora: Optimale werkplaatscondities, maximaal rendement Explora / E-S-T inrichting van hoogwaardige werkplaatsen Explora B.V., gevestigd te Ede, is al meer dan 55 jaar actief in verkoop van en service aan werkplaatsapparatuur en is marktleider in Nederland op het gebied van werkplaatsinrichting. Explora en E-S-T zijn zusterondernemingen van TSN en staan bekend in de markt voor levering en installatie van kwalitatief hoogwaardig equipment, kennis, ervaring en service. Er wordt gewerkt in zowel de personenwagenbranche, bij schadebedrijven, als ook bij werkplaatsen voor bus, truck en speciale voertuigen, zoals defensiematerieel, grondverzetmachines of landbouwvoertuigen. Explora biedt een breed assortiment producten voor de professionele markt, zoals hefbruggen, bandenservice apparatuur, uitlijncomputers, aircoservice apparatuur, APK1 en 2- apparatuur, alle benodigdheden voor olie, perslucht huishouding, uitlaatgasafzuiging en wielservicematerialen. Specialisme en productkennis zijn de basis van het succes van Explora. Er is dan ook gekozen voor een gesegmenteerde marktbenadering met specialisten voor bus, truck en special equipment, personenwagen equipment en installatietechniek in de werkplaats. Uiteraard speelt de keuze voor kwalitatief de beste apparatuur in ons leveringsprogramma een belangrijke rol. Explora is onder andere importeur van de merken FUCHS, SLIFT, OMER en OMA heftechniek, AVL uitlaatgastesters, CEMB balanceermachines, CORGHI banden demontage- en montagemachines en HUNTER uitlijn- en balanceermachines. Belangrijke cliënten in het segment, waarin ook TSN opereert, zijn de grotere industriële ondernemingen waar zwaar rijdend materieel in onderhoud is. In dit segment levert Explora ook aan dealerbedrijven van truck en bus. Explora is preferred supplier bij o.a. SCANIA Production (Zwolle), Daimler Technical Centre (Nijkerk) en bij de PON organisatie (Caterpillar, MAN trucks, VW en Audi personenwagens). In het zware segment van de markt wordt aan diverse bouwondernemingen, recyclingbedrijven, op- en overslagbedrijven en transportondernemingen door Explora geleverd. Naast een kwalitatief hoogstaand product is er de laatste jaren een sterke toename in de vraag naar service en onderhoud. Explora heeft, om hier aan tegemoet te komen, een groot landelijk dekkend service netwerk met de eigen naam Equipment- Service-Team, afgekort E-S-T. E-S-T is een allround service onderneming voor het garagebedrijf waar naast de producten uit eigen Explora stal ook aan andere fabricaten service en onderhoud wordt verleend. Dit concept sluit aan bij de service opzet van TSN en Rema Tip Top om aan onze afnemers een compleet pakket van diensten en producten aan te bieden. Binnen E-S-T is, zoals ook bij Explora, gekozen voor een segmentatie in werkzaamheden en specialisme. Zo zijn de technische activiteiten van E-S-T onderverdeeld in installatie, calibratie van APK meetmiddelen, onderhoud en breakdownservice en kalibratie van APK meetmiddelen. Totaal zijn er ruim 50 specialisten werkzaam bij dit unieke servicebedrijf. Explora B.V., Postbus 300, 6710 BH Ede, telefoon , internet

8 Glasvezelversterkte Kunststoffen Producten - Looproosters en omheining Informatie over het project: 2000 vierkante meter glasvezelversterkte kunststoffen looproosters, dikte 38 mm, speciaal voor EMO geproduceerd op maaswijdte 60 x 60 mm. 1 stuks afrastering op kraan 3 stuks afzetting bassins 5 stuks kooi ladders. Producten worden gebruikt op 40 meter hoogte. kiest voor TSN Kunststoffen In een kort interview met André Berndsen, bedrijfsleider van TSN Kunststoffen, geeft de heer Henk van Tuijl, Sourcing Manager bij Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO), toelichting op de keuze voor kunststoffen. Ongeveer twee jaar geleden speelde bij EMO de gedachten om kunststof toe te passen. Een belangrijke reden is dat de kunststof roosters gedurende een lange tijd de veiligheid waarborgen. Verder is een bijkomend voordeel dat de doorlooptijd van reparaties verkort wordt. De prijzen springen er gunstig uit ten opzichte van de traditionele stalen roosters. Dat heeft de beslissing vergemakkelijkt. Op de vraag hoe de ervaring was, vooral de ervaring van de mensen die ermee moeten werken, antwoordde de heer Van Tuijl met het volgende: Het verwerken was even wennen, hoe zaag je dit materiaal, met een decoupeerzaag? een cirkelzaag, een zaagbank die we niet hebben? Daarbij geeft het stof. Even wat anders dan een stalen rooster. De TD zet alle technische vereisten op een rij waaraan voldaan moet worden. Veiligheid haalt er een externe deskundige bij om te toetsen of overal aan voldaan is. Inkoop onderhandelt de commerciële condities en regelt de voorraadniveaus. De looproosters waren voorheen van staal en werden op maat ingekocht. De kunststoffen looproosters kunnen zelf bewerkt worden. De levertijd van de stalen roosters is zes weken na bestelling. Met de kunststof roosters kunnen we de reparaties kortstondig inplannen en bij acute noodzaak zelfs direct aan de slag. We zijn dus een stuk flexibeler met de nieuwe werkwijze. Er zijn nog meer toepassingen van kunststoffen mogelijk. Te denken valt aan hekwerken, trappen, en loopplanken. Bij het plaatsen van dit artikel is er inmiddels een schrikhek geplaatst bij de bassins van EMO en heeft EMO een nieuw opdracht geplaatst voor het leveren van kunststof trappen. De keuze voor het toepassen van kunststof heeft een groot draagvlak binnen de organisatie. Bij EMO zijn de Technische Dienst (werkvoorbereiders, Hoofd Technische Dienst en de Maintenance Engineers), de afdeling Veiligheid en afdeling Inkoop bij dit traject betrokken. Eén van de uitkomsten van dit interview is dat TSN Kunststoffen het plan heeft opgevat om een workshop op te zetten om afnemers van kunststof roosters meer te gaan begeleiden. Op verzoek zal een uitgebreide werkinstructie in overleg met de klant worden gemaakt. Voor meer informatie: André Berndsen, telefoon , mobiel

9 REMASLIDE impact cradle REMASTEEL rubber platen warmgevulkaniseerd op staalplaat REMASLIDE impact cradle Eigenschappen Combinatie van Polyethyleen (PE) en rubber met geintegreerd bevestigingsprofiel Lage frictie tussen transportband en REMASLIDE Verlengt levensduur van de transportband Afstand tussen transportband (niet beladen) en impact bars moet minimaal 20 mm zijn Aluminium bevestigingsprofiel Impact rubber (zwart), PE (groen, 10 mm dik) Toepassing Bescherming van transportbanden tegen impact bij stortpunten. Goede afdichtingsmogelijkheden wanneer toegepast in combinatie met REMASKIRT zijgeleiding Eigenschappen Zeer slijtbestendig met REMALINE 60 of REMALINE 70 Eenvoudig te bevestigen bekleding Eenvoudige montagemogelijkheden Toepassing Situaties waar hoge eisen aan slijtbekleding worden gesteld Bekleding van stortpunten, uitlopen, overstortpunten en laadbakken van dumptrucks

10 TSN Tip Top neemt nieuwe vulkanisatieapparatuur in gebruik Martijn Stok (Directeur TSN) en Ralf van Wieringen (Salesmanager TSN) en de nieuwe Shaw Almex Pers Om aan de stijgende vraag van hoogwaardige warm vulkanisaties van transportbanden te kunnen blijven voldoen heeft TSN de laatste maanden de vloot van mobiele en stationaire persen fors uitgebreid. Voor de productiewerkplaats in Arnhem heeft TSN nu de beschikking over een stationaire opstelling van een pneumatische en watergekoelde vulkanisatiepers waarmee tegelijkertijd een aantal transportbanden kunnen worden gevulkaniseerd. In de productiewerkplaats worden onder andere wekelijks meer dan 50 zoutstrooi banden geproduceerd. Deze banden zijn voor Nido zoutstrooi-installaties die in barre tijden onze wegen ijs-en sneeuwvrij houden. Op deze nieuwe pers kunnen vier van deze banden tegelijkertijd eindloos worden gemaakt. Tevens zijn voor de verschillende vestigingen zeven nieuwe elektronisch geregelde persen aangeschaft tot een breedte van mm. De nieuw aangeschafte Shaw Almex Pro 100 De techniek heeft ook bij deze apparatuur niet stilgestaan. Door het toepassen van lichte en sterke materialen heeft men de laatste jaren een grote gewichtsbesparing bereikt, hetgeen voor onze service medewerkers uiteraard een echte lastenverlichting betekent. De volledige elektronisch regelingen bewaken de temperatuur tijdens het vulkanisatie proces en uiteraard ook de druk. Zowel de band en de verbinding van de band zijn voor TSN kwaliteitsproducten dat aan de hoogste eisen moet voldoen.

11

Frans Gazendam Algemeen Directeur Rupro beheer B.V

Frans Gazendam Algemeen Directeur Rupro beheer B.V VERHUIZEN! Wat is de beste manier om in één jaar tijd vijf jaar ouder te worden? Het antwoord is simpel: verhuis vier bedrijven, vijf merken, vier oude locaties in Arnhem, een locatie in Veenendaal en

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL

WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL TSN TIPTOP WERKT MEE AAN UNIEKE BALGSTUW BIJ RAMSPOL De waterkering bij Ramspol is de grootste balgkering ter wereld. Het systeem wordt met name in Japan veel toegepast om om onder normale weersomstandigheden

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE - INLEIDING

INHOUDSOPGAVE - INLEIDING INHOUDSOPGAVE - INLEIDING Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook direct achter het artikel gezet. Houdt u er wel rekening

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING

INHOUDSOPGAVE & INLEIDING INHOUDSOPGAVE & INLEIDING Weer een nieuwe editie van onze veelbelovende catalogus! Op veler verzoek hebben wij deze catalogus voorzien van advies verkoopprijzen inclusief B.T.W. en deze voor uw gemak ook

Nadere informatie

Customer Case VIBA. Feiten in het kort:

Customer Case VIBA. Feiten in het kort: Feiten in het kort: Bedrijf: NV Medewerkers: 100 Activiteiten: is een technische handelsonderneming met de hoofdvestiging in Zoetermeer. De organisatie telt drie divisies: Bevestigen; Machinegereedschappen

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht.

SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM. Groningen. Heerhugowaard. Aalsmeer. Deventer. Papendrecht. Generating Powerful Solutions G e n e r a t i n g P o w e r f u l S o l u t i o n s SERVICE VESTIGINGEN PON POWER GEEFT EEN CATERPILLAR ZIJN UITEINDELIJKE VORM Groningen Pon Equipment & Power Systems (PEPS)

Nadere informatie

Presentatie Social Media Content

Presentatie Social Media Content Presentatie Social Media Content 4 februari 2015 Inhoud Workshop Wie zij wij? Wat is content marketing? In 6 stappen naar content strategie Champagne? Cases Vragen Prominent & Molenaar 16 januari 2015

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER.

UW BETROUWBARE PARTNER. UW BETROUWBARE PARTNER. ABEKO Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider voor diverse specialisaties waaronder: Bulkhandling Services Dredging en Marine Services Grondverzet en sloopwerkzaamheden Materieel

Nadere informatie

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media hebben in onze samenleving een belangrijke rol verworven. Het gebruik van sociale media is groot en dynamisch. Voor de vierde

Nadere informatie

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept Bark Verpakkingen Outsourcing Concept Outsourcing Bark Verpakkingen BV als uw partner in strategisch verpakkingsmanagement. De win-win relatie tussen 'outsourcing' en uw 'core business efficiency'. Met

Nadere informatie

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl

Smeva Service: 088 012 40 40 service@smeva.nl Vers door de hele keten Smeva is onderdeel van de internationaal toonaangevende Smeva Groep. Een groep bedrijven die samen koeltechnische oplossingen door de hele versketen bieden. De hoofdvestiging van

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd

Inspelen op mobiel internet Klanten effectief bereiken Content beheer: centraal en per vestiging + Scherpe tarieven en korte implementatietijd Winkelformule App + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. + Klanten effectief bereiken Uw klanten nemen aankoopbeslissingen

Nadere informatie

Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service. Onze regiovestigingen

Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service. Onze regiovestigingen Local Partner Global Drive Drive Products Drive Solutions Drive Service Onze regiovestigingen Production plants enter ten / Sales companies gen / Authorized Representatives 2 SEW-EURODRIVE Driving the

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

Synergie: sleutel tot succes!

Synergie: sleutel tot succes! E AND Synergie: sleutel tot succes! Een kleine terugblik: op een paar duizend euro na hebben wij met onze industrie divisie de 50 miljoen euro omzet behaald voor 2011. Aan allen een groot woord van dank.

Nadere informatie

KWM Equipment I www.kwm-equipment.nl I info@kwm-equipment.nl I

KWM Equipment I www.kwm-equipment.nl I info@kwm-equipment.nl I Wie zijn wij? Het in de Achterhoek gevestigde KWM Equipment richt zich op verlichting en inrichting voor de automotive en industriële sector. Van complete laadruimtebekleding, verlichting, aluminium &

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal

Dé online training in 8 modules door Ko Buijs over het materiaal roestvast staal Media kit 2018 VOORWOORD WWW.ALURVS.NL Het platform ALURVS.nl is het grootste platform voor de aluminium en roestvast staal branche in Nederland en Nederlandstalig België. De website www.alurvs.nl ontvangt

Nadere informatie

Mobiliteit in Amsterdam Zuidoost Mobiliteit wordt beleid als de pijn voelbaar is

Mobiliteit in Amsterdam Zuidoost Mobiliteit wordt beleid als de pijn voelbaar is Mobiliteit in Amsterdam Zuidoost Mobiliteit wordt beleid als de pijn voelbaar is Bij mobiliteit denken we vaak aan auto s. Nog altijd. Maar is het niet meer dan dat? Werknemers verplaatsen zich voor hun

Nadere informatie

Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak 2008. Alles op CD-rom

Recyclingbranche centraal. Onderhoud Bouwvak 2008. Alles op CD-rom KORTE BERICHTEN Recyclingbranche centraal Deze editie van De Band staat geheel in het teken van de recyclingbranche. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere de schrapers van Manuflex, de veelzijdige

Nadere informatie

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde Verenbandstaal ERIKS Servicecenter Arnhem maakt deel uit van de wereldwijd opererende ERIKS nv. Met zo n 5.400 medewerkers verdeeld over meer dan 260 vestigingen in 24 landen, maakt ERIKS nv een omzet

Nadere informatie

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan.

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. Deze eenvoudige voor u samengestelde Sunit systemen bestaan

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Lean Innovation Network

Lean Innovation Network Lean Innovation Network Lean Transformation en de kracht van het stil staan bij VMI - group te Epe - 17 juni 2014 De langzame maar consistente schildpad veroorzaakt minder verspilling en meer waarde, dan

Nadere informatie

van en vóór ondernemers

van en vóór ondernemers van en vóór ondernemers Ontdek die ondernemersgerichte aanpak. De boys van Dé Lease Maatschappij zorgen voor een passende oplossing. Dé ondernemersgerichte aanpak Na een lange werkdag veilig thuiskomen

Nadere informatie

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? HS-600 A AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

Products & Solutions for professionals like you

Products & Solutions for professionals like you Products & Solutions for professionals like you FLEXOCLEAN Flexoclean is marktleider op het gebied van professionele reiniging voor de flexografie. Wereldwijd doen we waar we goed in zijn: reinigen, in

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing

Directie. Vormgeving, Concept development. Administratie. Logistiek Sales Marketing Quickscan Danique Beeks Studentnummer: 2054232 Advanced Business Creation Stagebedrijf: JH Busines Promotions Bedrijfsbegeleider: John van den Heuvel Datum: 26 augustus 2013 JH Business Promotions heeft

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA

GEPROFILEERDE RUBBER TRANSPORTBANDEN HET COMPLETE PROGRAMMA GEROFILEERE RUER TRNSORTNEN HET OMLETE ROGRMM 2 3 Inleiding 4 5 6 Onze beschrijving / eklaag kwaliteiten Eindloos maken / Leveringsmogelijkheden / Toepassingsgebieden Lprofielen (17 mm) 8 Mprofielen (

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

ISSO-kennispartner. Kennis delen en vermenigvuldigen

ISSO-kennispartner. Kennis delen en vermenigvuldigen ISSO-kennispartner Kennis delen en vermenigvuldigen Bedrijven kunnen Kennispartner van ons worden Als kennispartner van ISSO kan uw bedrijf zich Als bedrijven zich als Kennispartner verbinden, versterken

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe

Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe Harbers Trucks: Harbers Trucks is in 1999 ontstaan uit de Volvo dealerbedrijven GTS en BWS. Momenteel bestaat Harbers uit een hoofdvestiging in

Nadere informatie

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Veel gemeenten zijn inmiddels actief op sociale media kanalen, zoals ook blijkt uit het onderzoek dat is beschreven in hoofdstuk 1. Maar

Nadere informatie

Klanttevredenheids onderzoek 2012

Klanttevredenheids onderzoek 2012 Klanttevredenheids onderzoek 2012 Ook dit jaar heeft TMCDAS weer een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. In dit document vindt u de uitkomsten hiervan, de feedback, de bevindingen en de daarop gestelde

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5

Nulmeting 2.0 Tim Tegelaar Projectleider techniek 14-01-2013. Simpel 1 2 3 nu Lastig 2 3 4 eind van de opleiding Complex 3 4 5 Nulmeting competenties: Voor mijn opleiding AD Projectleider techniek heb ik aan het begin van het schooljaar een nulmeting gedaan voor de negen competenties waar aan je moet voldoen als projectleider

Nadere informatie

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer

10 Gouden Tips voor Professioneel Relatiebeheer 2 Inhoudsopgave Inleiding ----------------------------------------------------------- 5 Wees je bewust van je doel -------------------------------------- 6 Bellen: een uitstekend instrument -------------------------------

Nadere informatie

Score AST. Opvallende succesfactoren

Score AST. Opvallende succesfactoren AST Score AST Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen positie

Nadere informatie

Social Media Recruitment. Een strategisch en praktisch adviesrapport. Auteur : Jacco Valkenburg Datum : 18 april 2010 Versie : 3

Social Media Recruitment. Een strategisch en praktisch adviesrapport. Auteur : Jacco Valkenburg Datum : 18 april 2010 Versie : 3 Social Media Recruitment Een strategisch en praktisch adviesrapport Auteur : Jacco Valkenburg Datum : 18 april 2010 Versie : 3 2 Inhoud: Social Media Recruitment...3 Enorm bereik, feiten en cijfers...fout!bladwijzer

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals

Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals Klantcase Rabobank vertrouwt op HeadFirst voor tijdelijke professionals HeadFirst heeft al sinds 2004 een inkooprelatie met de Rabobank voor de inhuur van tijdelijke capaciteit. Frank de Ruiter, sinds

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

Olga Jonk Jonk Relatiebeheer. Relatiebeheer een ondergeschoven kind.

Olga Jonk Jonk Relatiebeheer. Relatiebeheer een ondergeschoven kind. Olga Jonk Jonk Relatiebeheer Relatiebeheer een ondergeschoven kind. Wat is Relatiebeheer? Bewustwording van het belang van Relatiebeheer. Klantencontact leggen en klanten behouden. Tips over hoe Relatiebeheer

Nadere informatie

Een korte introductie...

Een korte introductie... LED s talk OKI Een korte introductie... OKI vertaalt innovatieve LED-technologie naar efficiënte, betrouwbare en duurzame printoplossingen voor de zakelijke eindgebruiker. Wij leveren exclusief via u,

Nadere informatie

5 TIPS VOOR TEAMBUILDING OP AFSTAND

5 TIPS VOOR TEAMBUILDING OP AFSTAND 5 TIPS VOOR TEAMBUILDING OP AFSTAND ZO KAN JE VERLOST WORDEN VAN JE DURE HUURCONTRACT Wil je meer flexibiliteit in huis halen of misschien wel helemaal van je dure kantoor af. Dan is virtueel werken misschien

Nadere informatie

De expert in duurzame oplossingen

De expert in duurzame oplossingen CIAT Nederland BV Annie M.G. Schmidtweg 229 1321 NA Almere, Nederland T +31 (0) 36 53 32 587 F +31 (0) 36 53 32 597 E info@ciat.nl W www.ciat.nl COMFORT AIR QUALITY ENERGY OPTIMALISATION De expert in duurzame

Nadere informatie

ZIGGO GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer. Hufen (Consultant & Concept Developer

ZIGGO GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer. Hufen (Consultant & Concept Developer ZIGGO in het hart van de marketing GAMED! Tijdens het Marketing & Insights Event (MIE) hebben Nicole Verhoeven (Customer Segmentation Manager Ziggo) en Bart Hufen (Consultant & Concept Developer BrandNewGame)

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER GRANITE READERS STYLISH WHENEVER Dreamcom ApS is een Deens bedrijf en de officiële en exclusieve distributeur van Granite Eyewear in Nederland. Granite Eyewear is een van de 4 belangrijkste eyewear merken

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

Indien u dit wenst, leveren wij het materieel stipt af op de werf of bij u thuis. Bovendien zijn onze lage huurtarieven een extra troef.

Indien u dit wenst, leveren wij het materieel stipt af op de werf of bij u thuis. Bovendien zijn onze lage huurtarieven een extra troef. [DATUM] NAAM KLANT Het huidige verhuurbedrijf valt niet meer te vergelijken met dit van twintig jaar geleden. Verhuren is meer dan gereedschappen en machines over een balie schuiven. Bij Euro Rent betekent

Nadere informatie

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur

2016 - Zondag 13.30-14.00 uur Programma Ondernemen doen we Zo is hét televisieprogramma bij RTL7 voor en door de zakelijke markt. Vanuit onze studio spreekt presentator Jeroen Smits elke week met twee ondernemers. Middels human interest

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N

P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N N A A R S P E C I F I C A T I E A A N B R E N G E N V A N P R O F I E L E N P R O F I L E R E N Uw bandmateriaal naar specificatie geprofileerd Ook gesneden stukken of gedeelte van

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT!

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! Uniek concept Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw onderneming. De juiste kleding zorgt voor een professionele, zakelijke, verzorgde en vooral herkenbare uitstraling.

Nadere informatie

Proton - Nieuwsbrief

Proton - Nieuwsbrief View this email in your browser Proton - Nieuwsbrief Proton Tuinbouwtechniek BV is, na de oprichting van het bedrijf in april 2014, binnen een jaar een begrip in de markt geworden. De vraag vanuit de markt

Nadere informatie

Meer doen in minder tijd én met minder stress!

Meer doen in minder tijd én met minder stress! Meer doen in minder tijd én met minder stress! Is Werken in Flow iets voor jou? Wil jij grip op je overvolle inbox? Een opgeruimde werkomgeving? Een halve tot een hele werkdag tijdswinst per week? Een

Nadere informatie

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole

De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole De ambtenaar als ambassadeur aan de slag met social business Door: Jochem Koole Sociale media hebben individuen meer macht gegeven. De wereldwijde beschikbaarheid van gratis online netwerken, zoals Facebook,

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek

leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek Galvanistraat 51 6716 AE Ede T 0318-631 670 E info@elektroraad.nl www.elektroraad.nl leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek een initiatief van Elektroraad auteur: Peter Treffers gewijzigd:

Nadere informatie

Heerlijk Wonen marketing

Heerlijk Wonen marketing Heerlijk Wonen marketing Succesvol toepassen van online marketing Lambert van der Plas - Adyta Wat doet Adyta? Adyta adviseert, assisteert en dirigeert online marketing strategieën voor kleine tot middelgrote

Nadere informatie

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud

Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken. LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011. Inhoud Onderhoud kan productieprocessen LEAN-er maken LEAN en onderhoud in de voedingsmiddelen industrie 16 september 2011 Rob Brager 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Waarom productieprocessen? 3. Traditioneel productieproces

Nadere informatie

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem

transmissionnews EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor Hybrid PTO systeem EEN UITGAVE VAN ZUIDBERG transmissions NR. 7 maart 2014 In deze editie Blz. 2 Zuidberg Transmissions levert transmissies voor 2 Hybrid PTO systeem Blz. 3 Zuidberg opent eigen vestiging in USA Zuidberg

Nadere informatie

Alles in huis voor leidingsystemen

Alles in huis voor leidingsystemen Alles in huis voor leidingsystemen Ik heb nog no Perrot Ede is als geen ander thuis in leidingsystemen. Er is geen vraag waar onze technici geen raad mee weten. Meedenken is ons vak, problemen oplossen

Nadere informatie

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau

Productoverzicht. Zitten op hoog niveau Productoverzicht Zitten op hoog niveau ZITTEN OP HOOG NIVEAU EBLO Seating bv is de officiële importeur van ISRI stoelen en onderdelen in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het merk staat bekend om

Nadere informatie

Vragenlijst Erkenning van luchtvaarttechnische bedrijven door de Inspectie Leefomgeving en Transport

Vragenlijst Erkenning van luchtvaarttechnische bedrijven door de Inspectie Leefomgeving en Transport Vragenlijst Erkenning van luchtvaarttechnische bedrijven door de Inspectie Leefomgeving en Transport Inspectie Leefomgeving en Transport Luchtvaart Afdeling Vergunningverlening Uitgave 9 januari 2012 INLEIDING

Nadere informatie

SalesServiceEurope B.V.

SalesServiceEurope B.V. SalesServiceEurope B.V. Visuele communicatiemiddelen Visuele communicatiemiddelen. In de huidige maatschappij zijn consumenten steeds bewuster van hun uitgaven, steeds kritischer, waardoor aandacht creëren

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider.

Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Garageconcept met onderdelen, speciaal gereedschap en vakkennis van de marktleider. Uw grossier, uw partner in business U stelt vakkundig en persoonlijk advies en een snelle levering van onderdelen op

Nadere informatie

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines

Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Dé specialist in landbouwmachines en tuin- en parkmachines Service en kwaliteit Service en kwaliteit. Daar staat Kerstens Voeten B.V. voor. Wij zijn hét adres in de regio Roosendaal voor landbouwmachines

Nadere informatie

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach.

Karin de Galan. Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Karin de Galan Karin de Galan (1967) is sinds 1991 trainer en coach. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers en richtte in 2007 de galan school voor training op. Eerder werkte ze als

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPROGRAMMA

OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPROGRAMMA OVERZICHT 2015 PRIJSLIJST LEVERINGSPROGRAMMA 2 PRIJSLIJST 2017 COMPACT 3 SUPER COMPACT 4 PERGOLA 5 SOLIDE 14x14 6 ACCESSOIRES 7 TRANSPORT 8 INSTALLATIE 8 BESTELLEN 8 PORTFOLIO 9 3 PRIJSLIJST 2017 COMPACT

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

De kracht van bewezen technologie

De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie De kracht van bewezen technologie Rodelta Pumps International BV is een nationaal en internationaal toonaangevende producent van centrifugaalpompen. Al meer dan 60 jaar

Nadere informatie

Klanttevredenheid Doelstellingen Colofon Maatschappelijke doelen RGS Slooptechnieken Samenstelling & ontwerp Tekstbijdrage Cradle to Cradle Drukwerk

Klanttevredenheid Doelstellingen Colofon Maatschappelijke doelen RGS Slooptechnieken Samenstelling & ontwerp Tekstbijdrage Cradle to Cradle Drukwerk Jaargang - 2 Geachte relatie, Het doet ons genoegen het Maatschappelijk Jaarverslag (MJV) over het jaar 2010 te presenteren. Na het eerste jaarverslag over 2009 begint er al iets vertrouwds te leven. Dat

Nadere informatie

Documentatie Hogedrukslang

Documentatie Hogedrukslang Documentatie Hogedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

17 omzetverhogende marketing tips

17 omzetverhogende marketing tips 17 omzetverhogende marketing tips 1. Creëer je eigen youtube kanaal en gebruik het om je producten aan te kondigen, een aanbieding te doen of tips te geven. Kijk maar als voorbeeld naar het succes van

Nadere informatie

Assortiment: Consumenteninformatie:

Assortiment: Consumenteninformatie: Naam van het bedrijf: Albert Heijn Branche: Levensmiddelen Aantal medewerkers: 55000 Website: www.ah.nl Contact: via website Contact persoon: via website Aantal winkels: 750 Assortiment: Zijn er afspraken

Nadere informatie

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK

STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK STRAAL- & VERSPANINGSTECHNIEK ONZE PASSIE IS IJZERSTERK Bruggen, vliegtuigen, wolkenkrabbers. Het zijn een paar van die prachtige producten die alleen tot stand komen met vakmanschap. En natuurlijk: met

Nadere informatie