De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 augustus 2015 Tel. : / info@etbuut.nl /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut."

Transcriptie

1 De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 augustus 2015 Tel. : / info@etbuut.nl / Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie is de school vandaag weer begonnen. Alle leerkrachten hebben vorige week hard gewerkt om de kinderen in een gezellig ingerichte klas te kunnen ontvangen. Wij hebben er allemaal weer zin in! Nieuwe gezichten We hebben aan het begin van dit schooljaar enkele nieuwe mensen mogen verwelkomen in ons team. Petra Luteran gaat vier dagen per week ons administratie- en conciërgeteam versterken. Zij komt van een andere school van Zaan Primair. Marit de Goede gaat onze vakleerkracht gymnastiek Maartje vervangen tot zij volledig is hersteld van haar operatie. Marit is ook vakleerkracht gym. Voor de vervanging van het zwangerschapsverlof van Linda Millenaar is vanaf de start van het jaar Kato Verlinde in ons midden. Zij heeft vorig jaar ook al langere tijd bij ons als invaller gewerkt. In groep 6b (Heidi) hebben we Sonja als stagiaire. Zij doet haar afsluitende LIO-stage bij ons op school. Wij wensen hen allen een hele fijne tijd op et Buut! Gymles Bijna alle gymlessen vanaf groep 3 worden gegeven door een vakleerkracht. Omdat onze eigen vakleerkracht Maartje herstellende is van een operatie die zij in de zomervakantie heeft ondergaan, zal zij de komende periode worden vervangen door een andere vakleerkracht gymnastiek. Haar naam is Marit de Goede Voor een prettig verloop van de lessen is het van belang dat u uw kind gymkleding mee geeft (een gympak of een korte broek en shirt), een paar passende gymschoenen (voorzien van naam) en een handdoek. Kijk voor het gymrooster verderop in de Buutpraat. Informatieboekje Aan het eind van deze week is het informatieboekje klaar. U ontvangt het van ons via de mail en we zetten het op de website. Hierin kunt u allerlei informatie vinden over de school. Bijvoorbeeld wanneer de vakanties zijn en hoe de contacten tussen ouders en school verlopen.

2 Adreswijzigingen Om post en berichten goed aan te laten komen, verzoeken wij u om eventuele ( )adreswijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven aan Manon van Randen, administratie (m.vanranden@zaanprimair.nl). Bij voorbaat dank. Schoolfoto s bestellen Herinnert u zich nog de foto's die vorig schooljaar zijn gemaakt door Nathal van Freeze Your Moment Photography? Deze zijn nog tot de herfstvakantie te bestellen! In overleg met de fotograaf is vlak voor de zomervakantie gezocht naar een manier om het bestellen van de schoolfoto s te vergemakkelijken en de (verzend)kosten te drukken, zonder dat er weer met contact geld gewerkt hoeft te worden op school. Gekozen is voor de mogelijkheid van bestellen via de mail naast het online bestelsysteem. Indien u nog geen bestelling heeft geplaatst, krijgt u na de zomervakantie een van FREEZE YOUR MOMENT PHOTOGRAPHY met daarin een fotogallerij van uw kind. Hieruit kunt u uw keuze maken en uw bestelling direct kenbaar maken aan de fotograaf. Tevens kunnen verzendkosten worden uitgespaard wanneer u kiest voor afhalen in de studio naast de school. Indien u deze mail niet wenst te ontvangen, kunt u hier melding van maken bij Lottie, leerkracht van 4a: l.sluik@zaanprimair.nl. Benadrukt wordt dat uw privacy is gewaarborgd en uw adres slechts eenmalig wordt gebruikt voor het toezenden van de fotogallerij van uw kind. Uw adres zal uiteraard niet worden gebruikt voor andere doeleinden. Elke week Sociaal emotionele vorming Komende week staan bij de kleuters de klassenregels centraal. In elke groep wordt besproken wat de regels ook alweer zijn en wat betekenen deze regels in de dagelijkse praktijk. Het naleven van de regels maakt dat het omgaan met elkaar veel prettiger is en dus minder problemen oplevert. Ook in de andere groepen is deze week veel aandacht voor de klassenregels en schoolafspraken. Weeksluiting Aan komende vrijdag zijn er nog geen weeksluitingen. Die beginnen op vrijdag 28 augustus. De weeksluitingen zijn een traditie op et Buut, waar de kinderen al weer naar uitkijken. Als eerste staat groep 4a op het podium. Zij laten uur met mooie voorstelling het beste van zichzelf zien. Om uur zal groep 8a het podium betreden. Tot uur kunnen we van hun optreden genieten. Iedereen die zin heeft om te komen kijken is natuurlijk van harte welkom. Optreden zorgcentrum Er is nog geen rooster bekend.

3 Klassennieuws Gymnastieklessen U hebt nu nog geen informatieboekje, maar het is natuurlijk wel handig om te weten wanneer uw kind gaat gymmen. Vandaar het onderstaande schema. De kinderen die als laatste les hebben komen wat later uit, omdat de les echt tot duurt. Gymrooster schooljaar Maandag Tijd b Edith b Nina a Dave b Heidi b Carla J a Linda Mi a Miranda a Anouk Dinsdag Tijd b Edith b Nina b Heidi b Carla J a Maureen b Rina a Simone b Irene Donderdag Tijd a Anouk a Miranda a Ellen a Linda Mi b Dineke a Lottie b Irene a Simone Startnummers Dam tot Damloop Veel kinderen hebben zich voor de vakantie opgegeven om mee te doen aan de Mini Dam tot Damloop. De startnummers komen ongeveer een week van te voren binnen. Wij laten via de Buutpraat weten wanneer we ze uitdelen.

4 Informatieavonden Elk schooljaar wordt u door de leerkracht van uw kind uitgenodigd voor een informatieavond. De leerkrachten vertellen over de belangrijkste activiteiten die dit jaar gaan gebeuren, maar het is tegelijk ook een goede gelegenheid elkaar even te spreken. De avonden starten om uur en duren ongeveer een uur. In onderstaand schema ziet u wanneer u verwacht wordt. De datum waarop de groepen 8 hun informatieavond houden hoort u binnenkort. Hun avond staat in het teken van alle activiteiten die te maken hebben met het kiezen van de juiste vervolgschool voor de kinderen. Kleutergroepen 3a en 3b 4a en 4b 5a en 5b 6a en 6b 7a en 7b 8a en 8b Wanneer Maandag 31 augustus, in de hal van het hoofdgebouw Donderdag 27 augustus Donderdag 10 september Maandag 31 augustus Dinsdag 8 september Dinsdag 8 september Wordt binnenkort bekend gemaakt Et Nabuut Inschrijven voor et Nabuut: Digitaal Vanaf afgelopen zaterdag is het mogelijk uw kind digitaal op te geven voor et Nabuut. U hoeft niet meer s morgens naar school te komen en in de rij te staan. Thuis of van welke andere plek dan ook kunt u dit, met behulp van uw telefoon, tablet of computer doen. U gaat gewoon naar Alle ouders zijn zaterdag via de mail geïnformeerd en hebben een korte handleiding ontvangen. Deze handleiding is ook te downloaden vanaf de website van et Buut. Veel ouders zijn direct gestart met het inschrijven van hun kind voor de buitenschoolse opvang. Het inschrijven verliep in de meeste gevallen uitstekend. Soms kwamen er vragen naar voren over hoe het een en ander zou kunnen gaan. Samen met ouders zijn daar antwoorden op gevonden. Ook werden er tips gegeven. Hieronder een belangrijke: - Met een adres kun je maar één account aanmaken. Hoe moet dat nu met meerdere kinderen? De gevonden oplossing is heel eenvoudig. U heeft in feite maar één account nodig. Op het moment dat u gaat afrekenen, kunt u de naam en de groep van uw eerste kind invoeren. Na het betalen kunt u de opvang voor uw tweede kind boeken. Als u nu gaat afrekenen, vult u de naam en de groep van uw tweede kind in. Tips en antwoorden op vragen zal ik bundelen en u zo spoedig mogelijk doen toekomen. Twee weken lang kunnen kinderen, naast de digitale opgave, nog opgegeven worden op de oude manier. Na twee weken kan dat alleen nog digitaal. Met vriendelijke groet, Eric Hoorn Voorzitter et Nabuut.

5 Et Buut Breed Inschrijven voor workshops start deze week! Verspreid over vier dagen presenteren wij deze week 63 workshops aan de kinderen van de school. Dit zijn de workshops voor de periode van augustus tot en met december. Inschrijven voor de workshops gaat, net als vorig schooljaar, via de webwinkel van et Buut Breed: De start van het inschrijven spreiden we ook over vier dagen. U kunt uw kind pas inschrijven als de workshops aan uw kind gepresenteerd zijn. Hierdoor ontlasten we de druk op de webwinkel en voorkomen we overbelasting. Het schema is als volgt: Dinsdag groepen 7 en 8 / Inschrijven voor deze groepen kan dinsdag vanaf uur. Woensdag groepen 5 en 6 / Inschrijven voor deze groepen kan woensdag vanaf uur. Donderdag groepen 1 en 2 / Inschrijven voor deze groepen kan donderdag vanaf uur. Vrijdag groepen 3 en 4 / Inschrijven voor deze groepen kan vrijdag vanaf uur. Alle ouders zijn afgelopen zondag via de mail geïnformeerd en hebben een informatieboekje over de aangeboden workshops ontvangen. Opgelet! Voor deze workshops snel inschrijven! Drie workshops gaan volgende week al van start. Schrijf dus snel in! Het gaat om: Dam tot dam 1 groep 3/4/5 Dam tot dam 2 groep 6/7/8 Musical groep 5/6/7/8 Avondbreed Nieuw programma Het nieuwe, gevarieerde programma voor Avondbreed bestaat uit drie workshops. Het betreft een workshop Schaken van 7 weken, een avond Schilderen met wol (Vilten) en een avond Koken met PUURthuis, culinair en gezellig. U ontvangt binnenkort informatie over dit programma.

6 Ter informatie Uniek vergezicht bij Sail op Hembrug Happening. 33 Meter hoog reuzenrad aan het Noordzeekanaal Zaanstad heeft een primeur. Zoals Londen een reuzenrad aan de Thames heeft - het London Eye - krijgt Zaanstad haar eigen reuzenrad aan het Noordzeekanaal. Althans, tijdelijk. Het Zaandam Eye staat aan het Noordzeekanaal tijdens de Hembrug Happening op woensdag 19 en op zondag 23 augustus, op het Hembrugterrein. Op deze dagen van Sail In en Sail Out kun je, vanuit het reuzenrad, de Tall Ships voorbij zien glijden van de Zaan tot aan het IJ. Een uniek vergezicht. Het reuzenrad is de kers op de taart van de Hembrug Happening, maar de taart zelf is niet minder verrukkelijk! Tegen het decor van de machtige schepenparade, speelt zich een rijk gevarieerd festivalprogramma af. Er is een verfijnde line up met oa. Sarah Jane, Joep Pelt, The Benelux, Charlie Dee, Crying Boys Cafe en Act1. Daarnaast zijn er fine downtempo dj s zoals het DJ-collectief Old Boys on Vinyl op zondag (voor deze gelegenheid bestaande uit Thimbles, Zender, Brownie en Tommy Hagen) en DJ Helpende Henk en Fonky Shit op de woensdag. Voor de echte junioren is het al even spannend. Er is origineel kindertheater (De sterke verhalen van Thor op woensdag en Cleopatra op zondag), een kinderatelier voor schavuiten, zeelieden en ander grut, de Zweefmolenaar en een heus piratenschip Heel gelukkig word je ook van de foodmarket. Je kan je laven aan fijne wijnen en heerlijke (vaak biologische) producten uit de streek. En er stroomt ook gewoon een lekker frisje of biertje uit de tap. Tenslotte kun je zachtjes landen op een matje van Yogadreams dat workshops yoga verzorgt in de Theetuin. Zeker aan te raden na een tochtje in het reuzenrad, op 33 meter boven de zeespiegel. Voor de Hembrug Happening is geen entreekaartje nodig. Een panoramische shiptrip in het reuzenrad kost 2 euro voor kinderen tot 12 jaar en 3 euro voor volwassenen. Kindervoorstellingen kosten 5 euro p.p.. Op zondag vaart er een veerdienst vanaf NDSM. Voor meer informatie: Aanvullende informatie Kindertheater 1. De verhalen van Thor: Een sprankelende voorstelling waar het spelplezier en de muzikaliteit van af spat! Thor heeft een enorme fantasie. Hij zegt dat hij ontzettend sterk is en veel avonturen beleeft. Hij wil zanger, drummer én gitarist worden. De bandnaam weet hij al: de Torren! Of toch de Kevers? Maar met wie kan hij muziek maken? Zijn vader Odin heeft nooit tijd. Die bestuurt de wereld. En zijn buurmeisje Freya vindt Thor maar raar. Thor wil meetellen. Hij gaat de wereld in en wordt door Loki op de proef gesteld. Het wordt een avontuurlijke ontdekkingsreis, over het ontstaan van de wereld en ook over Thor zelf. De voorstellingen van theatergroep Witte Raaf zijn grappige, ontroerende en leerzame combinaties van mythologie en muziek. Nu brengt Witte Raaf de Noorse mythologie tot leven, versterkt door eigen bewerkingen van muziek van The Beatles. Aanvang deuren zijn ene half uur voor aanvang open. Leeftijd: 5+ Duur: 50 min Toegang: 5 euro

7 2. Cleopatra Heb je Cleopatra gemist op de parade vorige week? Er is nog een mogelijkheid. Namelijk, bij ons op het festival op zondag 23 aug. Dan speelt Theatergroep de Witte Raaf deze voorstelling maar liefst twee keer op Hembrug Happening. zondag 23 augustus aanvang & duur 35 min toegang 5 euro

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 18 augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles Welkom allemaal Na een prachtige, zonnige, lange zomervakantie

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 september Informatieavond

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / /

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut. Maandag 15 december. Tel. : / / De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 15 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 15 december Donderdag 18 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 7 september 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 8 september Informatieavond

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Elke week

De Buutpraat. Van alles. Elke week De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 24 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Vrijdag 28 november Maandag 1 december

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Donderdag 2 april Vrijdag 3 april Maandag

Nadere informatie

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a

Groep 8b: Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) Elif, een Bruynzeelverhaal (10.00 uur) groepen 7a, 7b en 8a De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 april 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 april Start projectweek Dinsdag

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015

Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 Nieuwsbrief 31 aug t/m 04 sept 2015 31-08 Eerste schooldag Week 36 Hoofdluiscontrole Week 37 Nacontrole hoofdluis Er zijn geen nieuwe leerlingen deze week. 07-09 Oudervereniging 20:00 uur Brabants VerkeersveiligheidsLabel

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30)

Donderdag 17 september De Bremer Stadsmuzikanten (Fluxus) groepen 1-2. Maandag 28 september Informatieavond groepen 8 (19.30) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 31 augustus 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 31 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9.

Groepen 5 Concertgebouw; Het Grote Zaal Concert Vrijdag 27 januari Weeksluiting groep 1-2a. Inloopspreekuur jeugdverpleegkundige (8.30 uur - 9. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 januari 2017 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 januari Groep 1-2b naar Saenden

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart.

2 Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen zijn de afgelopen periode bij ons gestart. 18 Pagina 1 Inleiding Nieuwe leerlingen Website Pagina 2 Nieuwe groepsverdeling Wel en wee Vanuit VVT Pagina 3 Open ochtend Avondvierdaagse Pagina 4 Laatste schooldag Belangrijke data Geachte ouders/verzorgers

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek

Afsluiting Groot Project: tentoonstelling in de klassen. Concertgebouw groepen 4 (11.15): Machtige Muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 23 maart 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 23 maart Vrijdag 27 maart Donderdag

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open

Studiedag voor alle leerkrachten van Zaan Primair. De school is dicht, et Nabuut is open De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 september augustus 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 september Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten.

Juf Brenda s verlof komt tot langzaam tot een eind; in november zal zij haar taken weer hervatten. De Scheepsbel Schooljaar 2015/2016, nummer 1, september 2015 Belangrijke data 30 september Playbackshow (alleen voor de kinderen) 2 oktober Weeksluiting groep 8 7 oktober Start Kinderboekenweek 14 oktober

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij

Sinterklaasfeest: kinderen om 13.00 uur vrij De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 30 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Woensdag 2 december Vrijdag 4 december

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang

Inventarisatie van de wensen van ouders naar buitenschoolse opvang oecumenische basisschool Stellingmolen 19-21 1135 KA Edam Post: Postbus 32 1135 ZG Edam tel.: 0299-351351 fax: 0299-351352 DE TRIMARAN Dependance: Langemeerstraat 14b 1135 JE Edam tel.: 0299-323284 Inventarisatie

Nadere informatie

Kinderen vrij: start zomervakantie!

Kinderen vrij: start zomervakantie! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 27 juni 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 27 juni Volksdansdemonstratie Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014:

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014: Nieuwsbrief Schooljaar 2013 2014 Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen. We zijn blij dat alle kinderen weer op school zijn en we horen heel veel leuke vakantieverhalen. Ook alle teamleden hebben

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek

Groep 6b Een Russische Ontmoeting (Zaans Museum) Feestelijke weeksluiting groepen 1-2e en 7a. Groepen 4 Concertgebouw: Machtige muziek De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 22 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 22 februari Maandag 22 februari

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Technisch lezen Methode: Lijn 3 - Alle letters kennen. - Van deze letters woorden kunnen maken. - Correct en vlot kunnen lezen van. woorden.

Technisch lezen Methode: Lijn 3 - Alle letters kennen. - Van deze letters woorden kunnen maken. - Correct en vlot kunnen lezen van. woorden. Welkom! Van harte welkom in groep 3. Door middel van deze brochure informeren we u aan het begin van het schooljaar graag over belangrijke zaken in deze groep. Neemt u ook regelmatig een kijkje op onze

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht!

Groepen 3 museumles Licht uit, deur dicht! De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 8 februari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 9 februari Dinsdag 9 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015

Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Nieuwsbrief extra week 1 2 september 2015 Algemeen Beste ouders, Hoewel ik al voor de zomervakantie een aantal ouders ontmoet heb op de informatieavond of anderszins gesproken heb en al kennis gemaakt

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 1 * augustus 2015. Start van het schooljaar

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 1 * augustus 2015. Start van het schooljaar Nieuwsbrief Start van het schooljaar Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Tegelijk ook in een nieuw fris jasje (iets met: verandering van spijs ) We zijn dit schooljaar goed begonnen.

Nadere informatie

Inschrijven voor et Nabuut

Inschrijven voor et Nabuut Inschrijven voor et Nabuut Website Ga naar de website: www.bso-etnabuut.nl Startpagina U komt op de startpagina van de website terecht. Daar vindt u diverse informatie over et Nabuut. U kunt kiezen uit

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.

De Buutpraat. Van alles. Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 16 november 2015 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 17 november Groep 1-2b naar

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat.

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat. Nummer: 18 20 mei 2016 Agenda: Dag Maandag 23-5 Dinsdag 24-5 Woensdag 25-5 Week 22 Activiteit OR-vergadering Gr. 7 & 8 naar een voorstelling Meester- en juffendag Start afname CITO-toetsen Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Openbare Daltonschool Nellestein

Openbare Daltonschool Nellestein Openbare Daltonschool Nellestein Leksmondplein 31 1108 EL Amsterdam Zuidoost 020-6964563 directie@nellestein.nl www. nellestein.nl Van de directie Beste ouders en verzorgers, Na ruim 42 jaar werkzaam te

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen

Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Informatieboekje schooljaar 2011-2012 groep 6 RKBS De Hofstee Carli Koster Judith Balemans Edwin Kraan Louis Oomen Welkomstwoordje Uw kind zit dit jaar in groep 6A of in groep 6B. In beide groepen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland.

Deze week staat er vanwege het sinterklaasfeest geen onderwerp gepland. De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 1 december 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 1 december Vrijdag 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01

Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Nieuwsbrief 1 september 2015 Nr 01 Start nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we gisteren weer begonnen met het nieuwe schooljaar. Fijn dat iedereen er weer is!! We heten de nieuwe collega

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie