Carnaval Nienof van A tot Z 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Carnaval Nienof van A tot Z 2019"

Transcriptie

1 Carnaval Nienof van A tot Z 2019 Woensdag 6 maart 2019: Bezoek woonzorgcentrum Klateringen. Elk jaar brengt de nieuwe Prins Carnaval met zijn gevolg een bezoek aan het woonzorgcentrum Klateringen in Ninove. PLAATSING TRIBUNES OP DE CENTRUMLAAN Parkeer- en verkeersvrij op donderdag 7 maart van 6 uur tot 16 uur op de Centrumlaan vanaf het kruispunt Oudstrijdersplein tot het kruispunt met de Kaardeloodstraat (beide kanten). KERMIS OP DE GRAANMARKT VAN VRIJDAG 8 MAART T.E.M. DINSDAG 12 MAART 2019 Parkeerverbod op de Graanmarkt, de parking aan de Twijnster, de parking langs de verbindingsweg Koepoortstraat/Oude Kaai (t.h.v. Leerpunt), de parking tussen de Mallaardstraat en Oude Kaai en parking Oude Kaai (t.h.v. drankencentrale Malfroidt) op dinsdag 5 maart 2019 van 12 uur tot 16 uur. Parkeerverbod op de parking aan de Twijnster, de parking tussen de Mallaardstraat en Oude Kaai en de parking aan de Oude Kaai (t.h.v. drankencentrale Malfroidt) op donderdag 7 maart 2019 vanaf 12 uur tot dinsdag 12 maart De Graanmarkt wordt verkeers- en parkeervrij op donderdag 7 maart uur voor het opstellen van de foorkramen. PLAATSING TENT OP HET OUDSTRIJDERSPLEIN Parkeerverbod op het Oudstrijderplein van maandag 4 maart 2019 (7 uur) tot woensdag 13 maart 2019 (17 uur) Verkeersvrij op maandag 4 maart 2019 (opbouw tent) en woensdag 13 maart 2019 (afbraak tent) tijdens de werken KINDERCARNAVAL OP ZATERDAG 9 MAART 2019 (LIVE) Vertrek om 14 uur op het Oudstrijdersplein t.h.v. het oud stadhuis Reisweg: Oudstrijdersplein, Burchtstraat, L. Moeremansplein, Burchtdam, Denderkaai, Vaartweg, Dr. Hemerijckxplein, Parklaan tot aan sporthal.

2 Verkeersvrij tijdens de doortocht van de stoet tussen 14 uur en 15 uur: Oudstrijdersplein, Burchtstraat, L. Moeremansplein, Burchtdam, Denderkaai, Vaartweg, Dr. Hemerijckxplein, Parklaan. PUBLICITEITSKARAVAAN EN ZONDAGSTOET OP ZONDAG 10 MAART 2019 Vorming: Koning Boudewijnlaan, Ninove Vertrek: 12 uur Reisweg: Koning Boudewijnlaan, Brusselsesteenweg, Brusselstraat, Burchtdam, Leo Moeremansplein, Burchtstraat, Marktstraat, Graanmarkt, Mallaardstraat, Nederwijk, Emiel De Molstraat, Moeder Tiburcestraat, Astridlaan, Stationsstraat, Biezenstraat, Lavendelstraat, Geraardsbergsestraat, Rode Kruisstraat, Polderbaan, Vuurkruisersstraat, Hendrik Vangassenstraat, Kaardeloodstraat, Centrumlaan (ontbinding via Centrumlaan). Zondagstoet 10/3 (LIVE) Vorming: Industriezone 2 (Pamelstraat-Oost/Nederwijk-Oost, Ninove) Vertrek: 13 uur Reisweg: Nederwijk-Oost, Pamelstraat-Oost, Verbindingsstraat, Astridlaan, Nieuwe Weg, Koning Boudewijnlaan, Brusselsesteenweg, Brusselstraat, Burchtdam, Leo Moeremansplein, Burchtstraat, Marktstraat, Graanmarkt, Mallaardstraat, Nederwijk, Emiel De Molstraat, Moeder Tiburcestraat, Astridlaan, Stationsstraat, Biezenstraat, Lavendelstraat, Geraardsbergsestraat, Rode Kruisstraat, Polderbaan, Vuurkruisersstraat, Hendrik Vangassenstraat, Kaardeloodstraat, Centrumlaan (ontbinding via Centrumlaan). Verkeersvrij Pamelstraat-Oost/Nederwijk-Oost (Industriezone 2): van 8 uur tot 16 uur. Straten op het traject: van 11 uur tot 19 uur. Omliggende straten: Kaardeloodstraat (van Lavendelstraat tot Hendrik Van Gassenstraat), Onderwijslaan (van Burchtstraat tot ingang Instituut HH Harten), Koepoortstraat: vanaf 11 uur tot de toestand genormaliseerd is. Gedeelte van de binnenstad tussen de kruispunten Burchtstraat/Onderwijslaan, Beverstraat/Biezenstraat, Graanmarkt/Plein aan de Twijnster vanaf 19 uur tot de toestand genormaliseerd is. Straten voor ontbinding stoet (Molendenderstraat, Polderbaan, Rode Kruisstraat, Preulegem) vanaf 16 uur tot de toestand genormaliseerd is.

3 Parkeerverbod tussen 7 uur en 19 uur Pamelstraat-Oost/Nederwijk-Oost (vorming van de stoet) Traject van de stoet buiten de binnenstad Omliggende straten: Preulegem (volledig), Stationsstraat (volledig), Stationsplein, Biezenstraat Rode Kruisstraat, Polderbaan en Molendenderstraat Centrumlaan vanaf Colruyt tot het Oudstrijdersplein Kaardeloodstraat (vanaf de Lavendelstraat tot de Hendrik Van Gassenstraat) Onderwijslaan (vanaf de Burchtstraat tot ingang Instituut HH Harten) Koepoortstraat Vinkenstraat (kant onpare nummers) Pleintje kruispunt Doornweg/Fernand Tavernestraat (dienstverlening De Lijn) Vinkenstraat, kant Doornweg tot dinsdag 20 februari (dienstverlening De Lijn) Parkeerverbod vanaf 7 uur tot de toestand genormaliseerd is Koepoortstraat Gedeelte van de binnenstad tussen de kruispunten Burchtstraat/Onderwijslaan, Beverstraat/Biezenstraat en Graanmarkt tot het kruispunt Mallaardstraat/parking aan De Twijnster. Prijsafroeping Oudstrijdersplein Voor de carnavalsgroepen onder het tentendak op het Oudstrijdersplein. Rond 22 uur bekendmaking van de Don Augustprijs en het beste stoetliedje 2019 door de Prinsencaemere. Daarna volgt de uitslag van de carnavalsstoet. Parkeren tijdens carnaval Tijdens de carnavalsperiode zijn de parkeerautomaten in de binnenstad afgedekt en is het onmogelijk om een parkeerticket te nemen. Je moet niet betalen of een parkeerschijf leggen van woensdag 6 maart tot en met vrijdag 15 maart Dit geldt voor het hele grondgebied. Waar kan je op carnavalszondag parkeren in het centrum? parking HH Harteninstituut, Onderwijslaan parking Niniacomplex (open van 10 uur tot 22 uur) parking Colruyt (open van 10 uur tot 22 uur) Mallaardparkings, Mallaardstraat (enkel bereikbaar voor en na de stoet; niet tijdens) parking OCMW, Burchtstraat (enkel bereikbaar voor en na de stoet; niet tijdens)

4 EHBO tijdens carnaval - Hulppost van het Rode Kruis De hulppost van het Rode Kruis vind je in het vergaderlokaal van cc De Plomblom (ingang via Edmond De Deynstraat): zondag 10 maart 2019 van 11 uur tot maandagmorgen 1 uur maandag 11 maart 2019 tot dinsdagmorgen 6 uur Voor dringende hulp of dringende interventie, bel de hulpcentrale op 112! Sanitaire voorzieningen Ook met carnaval is het niet toegelaten op de openbare weg of zichtbaar vanaf de openbare weg te urineren. Overtredingen worden beboet met een geldboete. Maak gebruik van de sanitaire voorzieningen die zondag, maandag en dinsdag langs de openbare weg opgesteld staan: in de Pamelstraat-Oost/Nederwijk-Oost, op de Koning Boudewijnlaan, op de hoek Denderstraat/Brusselsesteenweg, aan de Mallaardstraat, op de hoek van de Moeder Tiburcestraat/Astridlaan, op het Oudstrijdersplein, aan de bib (t.h.v. de Despauteerstraat), op de hoek Stationstraat/Dreefstraat, op de hoek Polderbaan/Vuurkruisersstraat, aan het Wortelmanneken (Centrumlaan). Er staat ook 1 toiletcabine voor mensen met een handicap op het Oudstrijdersplein. BEKIJK HET CARNAVAL LIVE VAUIT U ZETEL De carnavalsstoet op zondag 10 maart 2019 kun je andermaal via livestream bekijken op (doorklikken op livestream) 9/3 Kindercarnaval van 13 tot 14 uur en van 16 tot 17 uur 10/3 Carnavalstoet van 15 tot 20 uur 11/3 Wortelworp /3 Afsluiten carnaval 11 u 12/3 Wortelverbranding MAANDAGAVONDSTOET & WORTELWORP OP MAANDAG 11 MAART 2019 (LIVE) Vorming tussen 18 uur en uur via Nieuwe weg, Astridlaan, Stationsplein, Stationsstraat. Vertrek: 19 uur stipt.

5 Reisweg: Dreefstraat, Burg. Behnplein, Graanmarkt, Marktstraat, Oudstrijdersplein, Beverstraat, Lavendelstraat en ontbinding via de Kaardeloodstraat naar de Centrumlaan. Parkeerverbod vanaf 17 uur en verkeersverbod tussen 18 uur en 21 uur in bovenvermelde straten. Na ontbinding van de stoet zal het gedeelte van de binnenstad, gelegen tussen de kruispunten Burchtstraat/Onderwijslaan, Centrumlaan/Kaardeloodstraat, Beverstraat/Biezenstraat, Graanmarkt tot het kruispunt Mallaardstraat/parking aan De Twijnster, stationeer- en verkeersvrij blijven tot de toestand genormaliseerd is. Parkeerverbod in de Vinkenstraat, kant Doornweg, en Doornweg ter hoogte van het kruispunt met de Fernand Tavernestraat (dienstverlening De Lijn). Gouden wortelworp (LIVE) Om 21 uur, van op het balkon van het oud stadhuis en café Roosevelt op het Oudstrijdersplein. STRATENCARNAVAL VAN MAANDAG 11 MAART TOT DINSDAG 12 MAART 2019 Van maandag 11 maart 2019, 18 uur zal het gedeelte van de binnenstad tussen de kruispunten Burchtstraat/Onderwijslaan, Centrumlaan/Kaardeloodstraat, Beverstraat/Biezenstraat, Graanmarkt tot het kruispunt Mallaardstraat/Plein aan de Twijnster en de Koepoortstraat (deel tussen Sint-Jorisstraat en Edmond De Deynstraat, hoek Koepoortstraat/Edmond De Deynstraat/Despauteerstraat parkeer- en verkeersvrij blijven tot na de opruiming van de binnenstad. Dinsdag 12 maart 2019 sluiten van carnaval (LIVE) Om 12 uur, van op het balkon van het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein. gratis koffiekoeken: tussen 13 uur en 14 uur aan het oud stadhuis op het Oudstrijdersplein. WORTELVERBRANDING OP DINSDAG 12 MAART 2019 (LIVE) Om 15 uur aan café Den Belleman. De Burchtdam, vanaf de Begijnenbrug voor de rijrichting kruispunt Brusselsesteenweg/Edingsesteenweg) en de Denderkaai, zijn parkeer- en verkeersvrij vanaf 11 uur.

6 OPRUIMING BINNENSTAD OP WOENSDAG 13 MAART 2019 De binnenstad wordt opgekuist op woensdag 13 maart 2019 vanaf 5.30 uur. Tijdens de opkuis is de binnenstad parkeer- en verkeersvrij.

Stad Ninove. Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad Openbare vergadering van 26 april20l7

Stad Ninove. Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad Openbare vergadering van 26 april20l7 Stad Ninove Uittreksel uit het register van de beslissingen van de gemeenteraad Openbare vergadering van 26 april20l7 Di rk Vanderpoorten, voorzitter gemeenteraad ; Tania De Jonge, burgemeester; Katie

Nadere informatie

Veiligheidsafspraken carnaval Ninove 2019

Veiligheidsafspraken carnaval Ninove 2019 Veiligheidsafspraken carnaval Ninove 2019 Noodplan BNIP (bijzonder nood- en interventieplan) Informeren van de verschillende hulpdiensten en het bevorderen van de samenwerking tussen deze hulpdiensten

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE ALGEMEEN

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE ALGEMEEN Versie 08-11-2018 REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE Artikel 1 : Samenstelling Roze Zondagstoet ALGEMEEN De Roze Zondagstoet wordt geopend door de officiële instanties en

Nadere informatie

Dienst evenementen CARNAVAL Thema: Wauilen moeten verooëtj

Dienst evenementen CARNAVAL Thema: Wauilen moeten verooëtj Dienst evenementen CARNAVAL 2011 Reglement deelname Ninoofse Roze Zondagsstoet en maandagavondstoet zondag 13 maart en maandag 14 maart Thema: Wauilen moeten verooëtj 1) Alleen groepen die tijdig de inschrijvingsformulieren

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE ALGEMEEN

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE ALGEMEEN REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE Artikel 1 : Samenstelling Roze Zondagstoet ALGEMEEN De Roze Zondagstoet wordt geopend door de officiële instanties en enkele gecoöpteerde

Nadere informatie

CARNAVAL Reglement deelname Ninoofse Roze Zondagsstoet zondag 26 februari en maandagavondstoet maandag 27 februari 2012

CARNAVAL Reglement deelname Ninoofse Roze Zondagsstoet zondag 26 februari en maandagavondstoet maandag 27 februari 2012 Dienst evenementen CARNAVAL 2012 Reglement deelname Ninoofse Roze Zondagsstoet zondag 26 februari en maandagavondstoet maandag 27 februari 2012 Thema: Een skau sittewoësje 1) Alleen groepen die tijdig

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE

REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE REGLEMENT CARNAVALSTOET VASTE GROEPEN EN GROEPEN BUITEN CATEGORIE ALGEMEEN Artikel 1: aantal leden Een Ninoofse vaste carnavalsgroep moet uit minstens 20 actieve en in de stoet aanwezige leden bestaan.

Nadere informatie

Reglement deelname Ninoofse carnavalstoet en maandagavondstoet

Reglement deelname Ninoofse carnavalstoet en maandagavondstoet Reglement deelname Ninoofse carnavalstoet en maandagavondstoet 1. Alleen groepen die tijdig de inschrijvingsformulieren VOLLEDIG INGEVULD, ONDERTEKEND EN INGEDIEND HEBBEN bij de dienst feestelijkheden,

Nadere informatie

Artikel 2. Het is verboden te parkeren, aan beide zijden van de weg tenzij anders aangegeven, in volgende straten:

Artikel 2. Het is verboden te parkeren, aan beide zijden van de weg tenzij anders aangegeven, in volgende straten: Politiereglement op het verkeer naar aanleiding van De Ronde van Vlaanderen voor Wielertoeristen op 30 maart 2013 en De Ronde van Vlaanderen voor Elite en Vrouwen op 31 maart 2013. Het College van Burgemeester

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER CARNAVAL CARNAVAL: zondag 22 februari 2015 Thema: Al 55 joër ne fieëre kaffiegieter

INSCHRIJVINGSFORMULIER CARNAVAL CARNAVAL: zondag 22 februari 2015 Thema: Al 55 joër ne fieëre kaffiegieter INSCHRIJVINGSFORMULIER CARNAVAL 2015 VOLGNUMMER: CARNAVAL: zondag 22 februari 2015 Thema: Al 55 joër ne fieëre kaffiegieter HET FORMULIER MOET BEZORGD WORDEN AAN DE DIENST EVENEMENTEN. DIT KAN TOT UITERLIJK

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Info. Informatieblad van het stadsbestuur Ninove jaargang 41. Ninove. februari Kramon. Omloop Het Nieuwsblad. Aankomst in Ninove op 24 februari

Info. Informatieblad van het stadsbestuur Ninove jaargang 41. Ninove. februari Kramon. Omloop Het Nieuwsblad. Aankomst in Ninove op 24 februari Ninove Info Informatieblad van het stadsbestuur Ninove jaargang 41 februari 2018 2 Kramon Omloop Het Nieuwsblad Aankomst in Ninove op 24 februari Ruim- & ontstoppingsdienst DE VLEMINCK JAN Philippe - Danny

Nadere informatie

Politieverordening herdenkingen wapenstilstand te Ieper van 9 tot en met 11 november 2018.

Politieverordening herdenkingen wapenstilstand te Ieper van 9 tot en met 11 november 2018. Politieverordening herdenkingen wapenstilstand te Ieper van 9 tot en met 11 november 2018. BESCHIKKEND GEDEELTE Op basis van deze overwegingen beslist het College dat: Artikel 1: Parkeer- en stilstandverbod:

Nadere informatie

Politieverordening voor de Renties Ypres Rally te Ieper (Centrum) van vrijdag 28 juni 2019 tot en met zaterdag 29 juni 2019.

Politieverordening voor de Renties Ypres Rally te Ieper (Centrum) van vrijdag 28 juni 2019 tot en met zaterdag 29 juni 2019. Politieverordening voor de Renties Ypres Rally te Ieper (Centrum) van vrijdag 28 juni 2019 tot en met zaterdag 29 juni 2019. Artikel 1: Parkeer- en stilstandverbod : a) van maandag 24 juni 2019 om 05.00

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Zitting van 19 november 2018 Besluit Samenstelling: Aanwezig: de heer Lieven Dehandschutter, burgemeester-voorzitter; mevrouw Christel Geerts, schepen; de heer Peter

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Zitting van 10 februari 2015 Pagina 1/6 Aanwezig De h. F. Benoit (burgemeester) De hh. J. Bossuyt, F. Watteeuw, mevr. A. Messelier,

Nadere informatie

SIGNALISATIEPLAN RONDE VAN VLAANDEREN VOOR WIELERTOERISTEN ZATERDAG 6 APRIL 2019 CONTACTGEGEVENS

SIGNALISATIEPLAN RONDE VAN VLAANDEREN VOOR WIELERTOERISTEN ZATERDAG 6 APRIL 2019 CONTACTGEGEVENS Berchem Kaster CONTACTGEGEVENS Verantwoordelijke organisatie: Philippe Devivier 0474/41 04 72 SIGNALISATIEPLAN RONDE VAN VLAANDEREN VOOR WIELERTOERISTEN Verantwoordelijke gemeente: Jan Passchier 0476/43

Nadere informatie

Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna. Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016

Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna. Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016 Nieuw woonzorgcentrum naast Sint Anna Infovergadering buurtbewoners Woensdag 28 september 2016 Wat bouwen we in uw buurt? Floraliënlaan Fase 1 nieuw woonzorgcentrum met 180 kamers, 5 zorgflats, een dagverzorgingscentrum

Nadere informatie

Gelet op de wet betreffende de politie over het wegverkeer, gecoördineerd bij koninklijk besluit van 16 maart 1968;

Gelet op de wet betreffende de politie over het wegverkeer, gecoördineerd bij koninklijk besluit van 16 maart 1968; GR20150423 Punt 11. Mobiliteit - Betalend parkeren - opheffing gemeenteraadsbesluit van 23 januari 2014 - goedkeuring nieuw aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer - betalend parkeren - stadswegen/gewestwegen

Nadere informatie

VOLLEDIG INGEVULD, ONDERTEKEND EN INGEDIEND HEBBEN

VOLLEDIG INGEVULD, ONDERTEKEND EN INGEDIEND HEBBEN Alleen groepen die tijdig de inschrijvingsformulieren VOLLEDIG INGEVULD, ONDERTEKEND EN INGEDIEND HEBBEN bij de dienst feestelijkheden, Centrumlaan 100, 9400 Ninove mogen opstappen in de Ninoofse carnavalsstoet.

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 19 februari 2019 Beleidsdomein Interne Zaken - Politieverordeningen

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 19 februari 2019 Beleidsdomein Interne Zaken - Politieverordeningen Stad Borgloon College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 19 februari 2019 Beleidsdomein Interne Zaken - Politieverordeningen 14 2019_CBS_00172 Carnavalstoeten Ridders van de

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gent COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN Zitting van : donderdag 30 juli 2015 Aanwezig: Verontschuldigd:

Nadere informatie

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid

VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid VIRGA JESSEFEESTEN 2017 Q&A mobiliteit en bereikbaarheid ALGEMEEN Kan ik de binnenstad inrijden tijdens de ommegang? Bij elke ommegang wordt een veiligheidszone ingesteld rond het parcours, die verkeersvrij

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

2 Natour Criterium Roeselare

2 Natour Criterium Roeselare 2 Natour Criterium Roeselare 1 Wedstrijdinfo: 1.1 Datum: Dinsdag 26 juli 2011. 1.2 Parcours: Start: O.L. Vrouwemarkt; LA Spinnersstraat; LA Ardooisesteenweg; LA Sint Hubrechtsstraat; RA Fortuinstraat;

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN PROVINCIE UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VLAAMS-BRABANT ZITTING van 13 MEI 2015 Aanwezig : MM. Albert Beerens, burgemeester-voorzitter; GEMEENTE Jan Couck, Pierre

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Vergadering van: 20 februari 2017 Aanwezig: Verontschuldigd: Els Robeyns, Burgemeester Johan Cabergs, Kristien Treunen, Benny Maes,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Besluit Zitting van 19 februari 2019

College van burgemeester en schepenen Besluit Zitting van 19 februari 2019 College van burgemeester en schepenen Besluit Zitting van 19 februari 2019 36 Tijdelijk politiereglement betreffende het verkeer naar aanleiding van de carnavalstoet en afterparty door VZW De Ridders van

Nadere informatie

Dat van zaterdag 6 februari 2016 tot en met dinsdag 9 februari 2016 in Cuijk het traditionele Carnaval wordt gevierd;

Dat van zaterdag 6 februari 2016 tot en met dinsdag 9 februari 2016 in Cuijk het traditionele Carnaval wordt gevierd; STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 1762 14 januari 2016 Onderwerp: Tijdelijke verkeersmaatregelen carnaval 2016 centrum Cuijk Burgemeester en wethouders

Nadere informatie

SIGNALISATIEPLAN WIELERWEDSTRIJD OMLOOP DER DRIE PROVINCIES DONDERDAG 10 MEI 2018 LEVEREN EN PLAATSEN SIGNALISATIE CONTACTGEGEVENS

SIGNALISATIEPLAN WIELERWEDSTRIJD OMLOOP DER DRIE PROVINCIES DONDERDAG 10 MEI 2018 LEVEREN EN PLAATSEN SIGNALISATIE CONTACTGEGEVENS CONTACTGEGEVENS LEVEREN EN PLAATSEN SIGNALISATIE Verantwoordelijke organisatie: Signalisatie wordt geleverd door de gemeente. Kristof Balcaen 0475/94 05 96 Verantwoordelijke gemeente: SIGNALISATIEPLAN

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen Internationale Nijmeegse Vierdaagse Cuijk

Tijdelijke verkeersmaatregelen Internationale Nijmeegse Vierdaagse Cuijk GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Cuijk Nr. 117811 10 juli 2017 Tijdelijke verkeersmaatregelen Internationale Nijmeegse Vierdaagse Cuijk 2017 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CUIJK, op grond

Nadere informatie

1 Natour Criterium Roeselare

1 Natour Criterium Roeselare 1 Natour Criterium Roeselare 1 Wedstrijdinfo: 1.1 Datum: Dinsdag 27 juli. 1.2 Parcours: Start: O.L. Vrouwemarkt. LA Spinnersstraat. LA Ardooisesteenweg. LA Sint Hubrechtsstraat. LA Spanjestraat. LA Koornstraat.

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Zitting van 20 augustus 2018 Besluit Samenstelling: Aanwezig: de heer Lieven Dehandschutter, burgemeester-voorzitter; mevrouw Christel Geerts, schepen; de heer Peter

Nadere informatie

Politiereglementen. GR van 24 augustus 2017 Aanvullend verkeersreglement met betrekking tot gemeenteweg Kasteelstraat.

Politiereglementen. GR van 24 augustus 2017 Aanvullend verkeersreglement met betrekking tot gemeenteweg Kasteelstraat. Politiereglementen Gemeente Assenede CBS van 23 mei 2017 Technische dienst Afdeling Wegen en verkeer Adviseren aanvullend reglement op de politie van het wegverkeer naar aanleiding van het uitbreiden van

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Zitting van 19 maart 2018 Besluit Samenstelling: Aanwezig: de heer Lieven Dehandschutter, burgemeester-voorzitter; mevrouw Christel Geerts, schepen; de heer Peter

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Vergadering van: 18 februari 2019 Aanwezig: Els Robeyns, Burgemeester Johan Cabergs, Ilse Bosmans, Kristien Treunen, Eric Martens,

Nadere informatie

Vergadering van 15 juni 2016

Vergadering van 15 juni 2016 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt Uittreksel uit de notulen van het schepencollege Vergadering van 15 juni 2016 Tegenwoordig : De heer Ivan Delaere, burgemeester-voorzitter; De heer Paul Lambrecht,

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen

College van burgemeester en schepenen College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 16 juli 2018 Grondgebiedzaken - Technische dienst 10 2018_CBS_00402 Goedkeuring tijdelijke politieverordening ter gelegenheid van kermis

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gent COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN Zitting van : donderdag 4 juli 2013 Aanwezig: Verontschuldigd:

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit Zitting van 17 juni 2019 Afdeling onthaal en dienstverlening - Dienstverlening Getekend door 81 Tijdelijk verkeersreglement - voorstellingen 'Diamant!' - 26

Nadere informatie

Besluit van de burgemeester

Besluit van de burgemeester Besluit van de burgemeester Overwegende dat in de gemeente Hoeilaart van 15 tot en met 18 september 2017 het Druivenfestival plaatsvindt met tal van activiteiten: rondgangen, optredens, folkloristische

Nadere informatie

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen,

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen, STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 20138 12 juli 2013 Onderwerp: Tijdelijke verkeersmaatregelen Vierdaagse Burgemeester en wethouders van Cuijk, op grond

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Gent COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN LOVENDEGEM UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN Zitting van : donderdag 6 juli 2017 Aanwezig: Verontschuldigd:

Nadere informatie

Provincie OOST-VLAANDEREN GEMEENTE ZELZATE. Ref: tpr opgemaakt op 12/05/2016 TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT

Provincie OOST-VLAANDEREN GEMEENTE ZELZATE. Ref: tpr opgemaakt op 12/05/2016 TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT Provincie OOST-VLAANDEREN GEMEENTE ZELZATE Ref: tpr2016-016 opgemaakt op 12/05/2016 TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT HET COLLEGE, OVERWEGING/MOTIVATIE: - Gelet op de wet betreffende de politie over het wegverkeer,

Nadere informatie

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet

BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet BEKENDMAKING COLLEGEBESLUIT Ingevolge artikel 186 van het gemeentedecreet VERLENEN VAN TOELATING VOOR DE ORGANISATIE VAN DE SPECULOOSACTIVITEITEN VAN 13 TOT 20 SEPTEMBER 2018 EN GOEDKEUREN VAN EEN TIJDELIJK

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

1. Voor de organisatie van een kermis te Merelbeke Centrum op 30 en 31 maart 2019 worden volgende verkeersmaatregelen genomen :

1. Voor de organisatie van een kermis te Merelbeke Centrum op 30 en 31 maart 2019 worden volgende verkeersmaatregelen genomen : Met het oog op het organiseren van het evenement Carnavalsweekend van 29 maart 2019 tot en met 1 april 2019 door Karnavalcomité Merelbeke op het grondgebied van Merelbeke worden voor de veiligheid van

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019 Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde Gemeente Wortegem-Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 21 MEI 2019 Aanwezig: Vander Meeren Luc, Burgemeester-Voorzitter;

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Maatregelen In de week van dinsdag 20 juni tot en met maandag 26 juni 2017 worden uit het oogpunt van:

Maatregelen In de week van dinsdag 20 juni tot en met maandag 26 juni 2017 worden uit het oogpunt van: STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 29351 24 mei 2017 Verkeersbesluit TT-festival Assen Team Ruimte, eenheid Leefomgeving Zaaknummer: 4681-2017 Onderwerp:

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit Zitting van 1 april 2019 Afdeling onthaal en dienstverlening - Dienstverlening Getekend door 47 Tijdelijk verkeersreglement - wijziging tijdelijk reglement

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Ontwerpbesluit Zitting van 22 mei 2017 Openbare Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening - Mobiliteit Politie- en verkeersreglementen: KAMP KNALT - tijdelijk verkeersreglement

Nadere informatie

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat

GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat zutendad College van burgemeester en schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 1 oktober 2018 Ondersteunende diensten - Secretariaat 2 2018_CBS_01024 Vaststelling tijdelijk politiereglement op het verkeer

Nadere informatie

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013

VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013 VOORSTEL VAN EEN TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT INZAKE HET VERKEER NAAR AANLEIDING VAN HET NATOURCRITERIUM OP DINSDAG 23 JULI 2013 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN : Gelet op de wet betreffende de

Nadere informatie

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen,

op grond van artikel 18, eerste lid, onder d, van de Wegenverkeerswet 1994, bevoegd dit verkeersbesluit te nemen, STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 4043 23 januari 2017 Onderwerp: tijdelijke verkeersmaatregelen centrum Cuijk i.v.m. carnavalsactiviteiten 2017 BURGEMEESTER

Nadere informatie

Opdracht. Gezond bewegen? Doen!

Opdracht. Gezond bewegen? Doen! Opdracht Doe het zelf 16 Gezond bewegen? Doen! Inleiding Indezelessenwordteraandachtbesteedaan bewegenengezondheid.erzijnopdrachtendieineen groepjewordenuitgevoerddaaromookhet samenwerken erbij. Doelstellingen

Nadere informatie

Brussel - Asse - Ternat - Teralfene - Aalst

Brussel - Asse - Ternat - Teralfene - Aalst 213 bus dienstrooster & lijnkaart 213 Brussel - Asse - Ternat - Teralfene - Aalst Bekijken In Websitemodus De 213 buslijn (Brussel - Asse - Ternat - Teralfene - Aalst) heeft 2 routes. Op werkdagen zijn

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------- Wielerclub Heide Sportief Linter 100/455 Technische gids - Beker Van Belgie Juniores Website : www.wielerclubheidesportief.be ----------------------------------------------------------------- ALGEMEEN

Nadere informatie

Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op zaterdag 18 april tot zondag 19 april 2009 naar aanleiding van de Oerfuif

Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op zaterdag 18 april tot zondag 19 april 2009 naar aanleiding van de Oerfuif Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op zaterdag 18 april tot zondag 19 april 2009 naar aanleiding van de Oerfuif Vanaf zaterdag 18 april 2009 om 17u00 tot zondag 19 april 2009

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 13 juni 2019 Ruimte - Omgeving 25 2019_CBS_00632 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Avondfeest

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen Ontwerpbesluit Zitting van 3 juli 2017 Openbare Infrastructuur en Ruimtelijke Ordening - Mobiliteit Politie- en verkeersreglementen: HD-TREFFEN - tijdelijk verkeersreglement

Nadere informatie

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 organiseert de deelgemeente Noord weer het festival Het OMWONENDE BRIEF Aan de omwonende aan het Noordplein Bruisende Park aan de Rotte Zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2010 Bezoekadres Postadres Website E-mail Inlichtingen Telefoon Datum Eudokiaplein 35 3037

Nadere informatie

HOGERE GRAAD SCHILDERKUNST

HOGERE GRAAD SCHILDERKUNST HOGERE GRAAD SCHILDERKUNST 17.30-19.10 (pare week) 17.30-19.10 (pare week) 4 e jaar DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 5 e jaar DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG SPECIALISATIE GRAAD

Nadere informatie

Donderdag 7 februari 2013

Donderdag 7 februari 2013 Donderdag 7 februari 2013 Vroege vogel Bal Indrinken op z n Hollands (Zanger Dirk-Jan Deelen) Indrinken De Stapmolen Vrijdag 8 februari 2013 D n Opstart Guus Geluk Gebroeders Ko & Matthijs Koning T Zonneke

Nadere informatie

Uittreksel uit de notulen van. het schepencollege. Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt. Vergadering van 5 juli 2017

Uittreksel uit de notulen van. het schepencollege. Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt. Vergadering van 5 juli 2017 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Tielt Uittreksel uit de notulen van het schepencollege Vergadering van 5 juli 2017 Aanwezig: Ivan Delaere, Burgemeester-voorzitter Paul Lambrecht, Greet Dewitte,

Nadere informatie

Vanaf 3 november 2016 om 7 uur tot en met 14 november 2016 om 18 uur: Marktplein, middenpleinen vanaf gemeentehuis tot aan het Livinuskruis

Vanaf 3 november 2016 om 7 uur tot en met 14 november 2016 om 18 uur: Marktplein, middenpleinen vanaf gemeentehuis tot aan het Livinuskruis In het kader van Houtem Jaarmarkt zijn er verkeersmaatregelen vastgelegd vanaf de voorbereiding tot en met de opkuis van de jaarmarkt. Hou rekening met de signalisaties. Hieronder volgt een overzicht van

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 26 JUNI 2017 TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT HERENTALS FIETS FEEST

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 26 JUNI 2017 TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT HERENTALS FIETS FEEST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 26 JUNI 2017 TIJDELIJK VERKEERSREGLEMENT HERENTALS FIETS FEEST Het college van burgemeester en schepenen keurt volgende verkeersmaatregelen goed voor de organisatie

Nadere informatie

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week

Trainingsschema Alpe d HuZes 4 x per week Week 1 75 2 Interval 75 min. D1 met 6 x 3 min. D2, P 3 min. 60 3 Tempoduur 60 min. D1-D2 training met 20 min. D2 75 4 Duurtraining 75 min. 270 Week 2 75 2 Interval 75 min. D1 met 5 x 4 min. D2, P 2 min.

Nadere informatie

21. Mobiliteit: aanvullend reglement op het verkeer: gemeentewegen: aanvullingen

21. Mobiliteit: aanvullend reglement op het verkeer: gemeentewegen: aanvullingen Gemeenteraadsbeslissing Openbare zitting 20 december 2013 dienst mobiliteit (NR) 21. Mobiliteit: aanvullend reglement op het verkeer: gemeentewegen: aanvullingen en wijzigingen Beleidscontext 2 Mobiliteit

Nadere informatie

Overzicht Verkeersinbreuken (autosnelwegen inbegrepen) 2018 PZ DILBEEK

Overzicht Verkeersinbreuken (autosnelwegen inbegrepen) 2018 PZ DILBEEK Overzicht Verkeersinbreuken (autosnelwegen inbegrepen) VERKEERSINBREUKEN (autosnelwegen inbegrepen) : ALGEMEEN OVERZICHT Vergelijking per jaar: 2010-2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 TOTAAL AANTAL

Nadere informatie

straten of gedeelte van straten in Ieper:

straten of gedeelte van straten in Ieper: Wijziging : Politieverordening naar aanleiding van de manifestatie Royal British Legion Great Pilgrimage 90 & The Last 100 Days te Ieper op woensdag 08 augustus 2018. BESCHIKKEND GEDEELTE Op basis van

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Bovengronds parkeren: wanneer moet je betalen en hoeveel?

Bovengronds parkeren: wanneer moet je betalen en hoeveel? Bovengronds parkeren: wanneer moet je betalen en hoeveel? Opgelet! De zones hebben verschillende tarieven en uren. Zone Centrum o zone centrum: Stadscentrum op de Groene Boulevard o Tussen 9 tot 19 uur

Nadere informatie

Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op 6, 7, 8, 9 en 10 augustus 2009 n.a.v. de Mennefeesten

Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op 6, 7, 8, 9 en 10 augustus 2009 n.a.v. de Mennefeesten Vaststellen van een tijdelijk verkeersreglement te Ingelmunster op 6, 7, 8, 9 en 10 augustus 2009 n.a.v. de Mennefeesten Op donderdag 6 augustus 2009 vanaf 18u00 tot dinsdag 11 augustus 2009 om 6u00 zal

Nadere informatie

Afsluiting centrum Cuijk Carnaval Donderdag 23 februari 18.00u tot vrijdag 24 februari 21.00u. Legenda: Afsluiting

Afsluiting centrum Cuijk Carnaval Donderdag 23 februari 18.00u tot vrijdag 24 februari 21.00u. Legenda: Afsluiting centrum Cuijk Donderdag 23 februari 18.00u tot vrijdag 24 februari 21.00u Donderdag 23 februari 18.00u tot vrijdag 24 februari 21.00u centrum Cuijk Vrijdag 24 februari 21.00u tot zondag 26 februari 12.00u

Nadere informatie

Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk

Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk Persconferentie 10 april 2013 Persconferentie 10/04/2013 Het nieuwe parkeerbeleid in Kortrijk 1 Grote Markt en Vlasmarkt parkeervrij Dankzij verschillende ondergrondse

Nadere informatie

SIGNALISATIEPLAN. 1 Ruimte (inname openbaar domein) voorzien op de Vismarkt van 14 tot 24 uur.

SIGNALISATIEPLAN. 1 Ruimte (inname openbaar domein) voorzien op de Vismarkt van 14 tot 24 uur. SIGNALISATIEPLAN LIER CENTRAAL De Kreuners op 23/08/2018 van 19 tot 23.30 u op de Grote Markt. 1 - Ruimte (IOD) op de Vismarkt voor organisatie (oa.losplaats shutlles) 2 - Afsluiten van de Grote Markt

Nadere informatie

Dit formulier moet u volledig ingevuld 14 weken voor het evenement inleveren bij de gemeente Baarle Nassau.

Dit formulier moet u volledig ingevuld 14 weken voor het evenement inleveren bij de gemeente Baarle Nassau. Aanvraagformulier evenementenvergunning Dit formulier moet u volledig ingevuld 14 weken voor het evenement inleveren bij de gemeente Baarle Nassau. 1. Gegevens van de organisator/aanvrager: Organisatie/stichting/vereniging/onderneming

Nadere informatie

13.00 tot u: Gocartwedstrijd voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (meer info achteraan in de brochure)

13.00 tot u: Gocartwedstrijd voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (meer info achteraan in de brochure) Programma 2018 Zaterdag 20 oktober 9.00 u: Opening jaarmarkt met feestgeschut 10.00 u: Koopjesmarkt langsheen de Provinciale Steenweg Openwandeling door het College van Burgemeester en Schepenen. Treintje

Nadere informatie

MOB - TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT INZAKE BENELADIES TOUR 2019 OP 21 JULI 2019 HET COLLEGE, OVERWEGING/MOTIVATIE:

MOB - TIJDELIJK POLITIEREGLEMENT INZAKE BENELADIES TOUR 2019 OP 21 JULI 2019 HET COLLEGE, OVERWEGING/MOTIVATIE: PROVINCIE OOST-VLAANDEREN GEMEENTE Z E L Z A T E ------------------------- ---------------------- UITTREKSEL UIT DE BERAADSLAGINGEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN D.D. 04 juli 2019 -----------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorwoord. Kalender van de maand: januari 2016 VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer

NIEUWSBRIEF. Voorwoord. Kalender van de maand: januari 2016 VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer NIEUWSBRIEF VZW DANSCLUB DE SALVANDY Januari 2016 - jaargang 7, nummer 3 Voorwoord Door Kamiel - voorzitter Beste leden, Laat mij beginnen met jullie allen een bijzonder In dit nummer Voorwoord 1 Kalender

Nadere informatie

1 Na Tour Criterium Roeselare

1 Na Tour Criterium Roeselare 1 Na Tour Criterium Roeselare 1 Wedstrijdinfo: 1.1 Datum: Dinsdag 27 juli. 1.2 Parcours: Start: O. L. Vrouwemarkt. LA Spinnersstraat. LA Ardooisesteenweg. LA Sint Hubrechtsstraat. LA Spanjestraat. LA Koornstraat.

Nadere informatie

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN

COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Zitting van 9 september 2019 Besluit Samenstelling: Aanwezig: de heer Lieven Dehandschutter, burgemeester-voorzitter (N-VA); de heer Wout De Meester, schepen (Groen);

Nadere informatie

onderwerp verkeersmaatregelen naar aanleiding van festiviteiten in Brasschaat-centrum

onderwerp verkeersmaatregelen naar aanleiding van festiviteiten in Brasschaat-centrum aan de bewoners van dit pand Brasschaat, 21 augustus 2019 Vragen over verkeersmaatregelen tijdens de festiviteiten Brasschaat-centrum van 30 augustus en 1 en 3 september 2019: pz.brasschaat@police.belgium.eu

Nadere informatie

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe

Infoavond. Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Infoavond Werken N499 Veldekens Kruipuit Zwepe Verloop Welke werken? Fasering & timing Omleidingen Bereikbaarheid: voertuigen Bereikbaarheid: fietsers Bereikbaarheid: voetgangers Handelszaken De Lijn Huisvuilophaling

Nadere informatie

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016

Arrondissement Oudenaarde UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016 -Petegem UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE ZITTING VAN 9 AUGUSTUS 2016 Aanwezig : Vander Meeren Luc, Burgemeester - Voorzitter ; Nachtegaele Veerle, Dhondt Willy en Van Tieghem Maarten,

Nadere informatie

Zitting van maandag 29 april Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur

Zitting van maandag 29 april Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Luc Jolie, algemeen directeur Uittreksel uit de notulen van het college van burgemeester en schepenen Zitting van maandag 29 april 2019 Aanwezig: de heer Patrick Hoste, burgemeester wnd. de heer Dirk De Smul, de heer Mathias Van de

Nadere informatie