Flash info Nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Flash info Nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Flash info Nieuwsbrief Driemaandelijks informatieblad van het BDC januari Editoriaal Woord van de Secretaris Na het succes van de organisatie van het seminarie van de E.D.S.O. (European Deaf Sport Organization) in oktober 2010, moet het Belgian Deaf sport Committee (BDC) de handen weer uit de mouwen steken vanaf dit nieuwe jaar met de organisatie van de eerste Awards Trophy die, ter herinnering, zullen plaatsvinden op zaterdag 22 januari 2011 vanaf 19 uur. Zoals zijn naam het aangeeft, willen wij de atleten en hun teams belonen die, gezien hun toegewijde en soms onopgemerkte inspanningen, zich hebben onderscheiden tijdens het afgelopen jaar d.w.z in Weliswaar zal een trofee per categorie toegekend worden zal aan de meest verdienstelijke, maar het hoofddoel doel van deze plechtigheid is de huidige en toekomstige leden en leiders aan te moedigen voor de sportpraktijk waarvan wij de voordelen kennen. Of het nu is op het gebied van de gezondheid, het sociale of de prestatie binnen een competitieve en soms individualistische maatschappij. Wie competitieve maatschappij zegt bedoelt een maatschappij waar vrije tijd steeds minder aan een dagelijkse sportpraktijk wordt gewijd, en dit onafhankelijk van het niveau van de atleet. Wij geloven dat dit soort evenement, in plaats van een mooie redevoering of pedagogisch werk, belangstelling zal wekken voor de nobele zaak die de sport is. Indien mogelijk en bij voorkeur, van hoog niveau. Het zal dus een première zijn en we hopen dat dit de volgende jaren opnieuw uitgegeven zal kunnen worden om de jaarlijkse sportgebeurtenis te worden, naar het voorbeeld van de Wereld Doven Dag (W.D.D.), die onmiskenbaar sportieve, niet-sportieve, doven, slechthorenden of horende personen van België en zelfs van het buitenland samenbrengt voor een aangename avond van prijsoverhandiging en ontmoeting. Afspraak dus op zaterdag 22 januari 2011! Awards Nicolas Rettmann Secretaris BDC

2 2 Nieuwsbrief 10 januari 2011 Nieuws van het BDC Awards Trophy Zoals u het hebt kunnen vernemen via de recente Extra Nieuwsflash, zal het BDC zijn eerste Awards Trophy organiseren op zaterdag 22 januari 2011, een plechtigheid die de beste dove en slechthorende atleten beloont naar het voorbeeld van Nederland of Engeland. Ter herinnering, deze Awards Trophy zal plaatsvinden in Sint-Stevens-Woluwe waar u meer details kunt vinden op onze website. Een video in gebarentaal vergezeld van documenten betreffende de kandidatuur van een Award kan op de website geraadpleegd worden. Deze avond zal vertaald worden in gebarentaal (Nederlands, Frans en internationaal) en eveneens mondeling geïnterpreteerd worden (Nederlands, Frans en Engels). Voor elke informatie, neem contact op via award@deafsport.be We hopen u talrijk te zien op deze nationale gebeurtenis! Seminarie E.D.S.O. Gedurende vier dagen hebben wij de eer gehad om de leden van het Uitvoerende Comité van de E.D.S.O. evenals de technische directeuren te ontvangen die bijna allen ingegaan zijn op onze uitnodiging. Evenals professor Jan Verstuyft, lid van de R.v.B. van het B.O.I.C., die ons een visuele en verrijkende uiteenzetting over een vrij ingewikkelde problematiek gaf, nl. de bestrijding van de doping. Deze seminarie verliep dus overeenkomstig het programma met name dankzij de noodzakelijke steun van de leden van K.S.K.D.. Brugge. U zult via de volgende link meer details vinden betreffende deze gebeurtenis die ons heeft toegelaten om kennis te maken met de leden van de E.D.S.O. alsook foto s te nemen bij deze gelegenheid. Bedankt aan alle deelnemers die het belang van dit seminarie verhoogd hebben en nog een lang leven gewenst aan de E.D.S.O.! Tour van Formosa (Taiwan) Wielrennen Voor een eerste ervaring hebben de staf en hun renners de voortreffelijke kwaliteit van de organisatie van het gastland die niet meer te evenaren is, evenals het topniveau van de elites kunnen ontdekken. Zeven landen waaronder België werden vertegenwoordigd in deze kompetitie, een soort Tour de France voor doven en slechthorenden waardig aangezien het traject een omloop van het eiland aandoet via zeven etappes met bergbeklimmingen die de schoonheid van Taiwan tonen. De gele trui kwam aan een Rus toe die het eiland in 26 uur 37 minuten rondfietste. U zult meer details van deze Tour vinden via de volgende link: cycling.info/international/icsd-tour-de-formosa-2010-records.pdf records.pdf Gezien de Belgische resultaten dienen hieruit lessen getrokken te worden voor de toekomst.

3 Nieuwsbrief 10 januari Europees kampioenschap van Futsal Wij hebben met zijn allen het traject van onze spelers en speelsters van nabij kunnen volgen tijdens dit 3de Europees Kampioenschap op de officiële website momenteel beschikbaar via: De balans is niet denderend met een 12de plaats (op 23 deelnemers) voor de heren en een 8ste plaats (op 13 deelnemers) voor de dames. Wij konden niet minder presteren maar wij kunnen veel beter! Dat is ons leidmotief. Op basis van het ontvangen verslag en resultaten is men overeengekomen om enkel de damesploeg in te schrijven aan de Wereldkampioenschappen die zullen plaatsvinden te Örebro in Zweden van 18 tot 26 november Wat de herenploeg betreft, zullen ze het niveau moeten opkrikken om in aanmerking te komen voor een eventuele deelname aan het volgende Europees Kampioenschap in Een kort overzicht van de resultaten van onze teams: Heren Dames Oekraïne België 14-5 België Schotland 17-1 België Zweden 8-5 Ierland België (verloren na strafschoppen) België Noorwegen 5-2 Italië België 10-4 Servië België 9-8 (plaats 11-12) Duitsland België 12-1 België - Turkije 14-3 België Italië 7-2 Denemarken België 4-1 Polen België 6-3 Noorwegen België 5-4 (plaats 7-8) Kalender update U zult via de volgende link: het bijgewerkte kalender vinden waar elke nuttige informatie geraadpleegd kan worden. Aarzel niet om ons uw opmerkingen en suggesties wat de verbetering van het kalender betreft mee te delen! Veel surfplezier!

4 4 Nieuwsbrief 10 januari 2011 Congres I.C.S.D. Het 43ste Congres van het I.C.S.D., dat door een Workshop is voorafgegaan, zal in de vooravond van de 17de Winter Deaflympics gehouden worden te Visoké Tatry in Slovakije op 16 en 17 februari 2011 gehouden worden waaraan onze vertegenwoordigers zullen deelnemen, namelijk: Jan Van Den Braembussche, Paul De Weerdt en Josette Robinson. België zal bij deze gelegenheid zijn kandidatuur voor de organisatie van de Wereldkampioenschappen van Beachvolleybal 2012 voorleggen. Laten we hopen op een stemming in ons voordeel. Meer nieuws hierover volgt in de volgende Nieuwsbrief. Voor elke informatie betreffende Winter Deaflympics 2011: Nieuws van de Technische Directeuren Afdeling voetbal Ten gevolge van de recente trekking in verband met de volgende Europese Kampioenschappen die zullen plaatsvinden van 27 juni tot 9 juli 2011 in Odense (Denemarken), is het Belgische team ingedeeld in de Groep C in het gezelschap van de volgende teams: Ierland, Rusland en de organisator Denemarken. Voor meer informatie betreffende deze Europese Kampioenschappen: deaffootball.eu Goede surf! Nieuws van de Liga s Wereld Doven Dag 2010 Het was in Brussel waar de recente Wereld Doven Dag werd gehouden in de doolhoven van het Parlement. Het is natuurlijk dat beide Franstalige en Nederlandstalige vleugels zich verenigd hebben teneinde een enkele stand op touw te zetten voor de bezoekers. Aangezien u waarschijnlijk er aanwezig was zullen we niet meer over deze nationale dag vertellen. Niettemin hebt u nog de mogelijkheid om de foto s terug te zien die op 25 september laatstleden genomen werden via de links van Fevlado ( en F.F.S.B. ( Een bal georganiseerd door het comité van Futsal van het BDC sloot deze aangename dag af. Een mooi initiatief voor herhaling vatbaar Op weg naar een 2de nationale W.D.D.! Algemene vergadering van de V.D.S.B. De Algemene Vergadering van de Vlaamse Doven Sportbond zal op vrijdag 11 februari 2011 s avonds plaatsvinden. U zult meer inlichtingen bij de secretaris van uw club ontvangen betreffende het uur en de plaats evenals de agenda. Algemene Vergadering van de L.S.F.S. L Assemblée Générale de la Ligue Sportive Francophone des Sourds se tiendra le samedi 12 février 2011 en son siège social, rue de Saxe-Cobourg Bruxelles à 15 heures précises.

5 Nieuwsbrief 10 januari A l ordre du jour: 1. Appel des délégués et vérification de leurs pouvoirs; 2. Allocution du Président; 3. Rapport moral par le Secrétaire; 4. Approbation du P.V. de l A.G. du 13/02/2010 et du bilan de l année écoulée; 5. Interpellation sur les propositions de modifications aux statuts et règlements généraux; 6. Suggestions et divers. Toute modification de statuts, suggestion doit se faire par le truchement du secrétaire du club auquel vous êtes affilié pour le 15 janvier 2011 au plus tard. Varia Krantenartikel Een correspondent heeft ons vriendelijk een interessant artikel dat in het Nieuwsblad is verschenen, overhandigd over twee voetballers, eveneens leden van de K.S.K.D. Brugge, die op hoog niveau voetballen bij de horenden. U zult het artikel via de volgende link vinden: Goede lezing gewenst! Rugby: spelers gezocht Een Franstalig lid heeft ons een bericht toegestuurd dat u hieronder zult vinden: Ik heet Simon Piret, ik ben 22 jaar en 1 jaar geleden ben ik gestopt met rugby in de nationale kompetitie maar ik speel nog altijd bij de club van Frameries (1ste divisie) en ik zou graag geïnteresseerde personen willen bijeenbrengen om een rugbyteam van doven te vormen. Ik hoop dat er veel spelers zullen zijn die contact met mij zullen willen opnemen! Mijn adres: simon.piret@ores.net Geïnteresseerd? Aarzel niet! 20 km door Brussel uitgave 2011 Het is niet te vroeg, noch te laat Blokkeer reeds de datum van zondag 29 mei 2011 van 12u00 tot 18u00, waar de onmisbare jaarlijkse gebeurtenis van joggers zal gehouden worden. Om het rugnummer en de chip te verkrijgen, schrijft u online in op 19 maart vanaf 9u00 op of neem contact op met mij via e- mail: gnaniwe@gmail.com voor 17 maart. OPGELET: wacht niet te lang voor de inschrijving want dit zal zeker in de volgende uren uitverkocht worden. Succes! Gilles Naniwe

6 6 Nieuwsbrief 10 januari 2011 Volgend nummer Voor het volgende nummer (n 11 ): Gelieve ons uw informatie zoals artikels, activiteiten, enz. toe te sturen voor 21 maart 2011 Ter herinnering, zal bepaalde info niettemin reeds op de website gepubliceerd kunnen worden. De Raad van Bestuur wenst U een zeer Gelukkig Nieuwjaar 2011!

Flash info Nieuwsbrief

Flash info Nieuwsbrief Flash info Nieuwsbrief Driemaandelijks informatieblad van het BDC april 2010 7 Innovatie Wij hebben in de vorige Nieuwsbrief onze wil aangehaald om doven en slechthorenden te informeren en sensibiliseren

Nadere informatie

Belgian Deaf sport Committee

Belgian Deaf sport Committee Belgian Deaf sport Committee Afdeling Technische Sportcommissie Vergadering van zaterdag 10 maart 2012 om 14.00 uur Plaats: Bondszetel Saksen Coburgstraat 38 1210 Brussel Aanwezig: VAN DEN BRAEMBUSSCHE

Nadere informatie

Belgian Deaf sport Committee

Belgian Deaf sport Committee Belgian Deaf sport Committee Afdeling Technische Sportcommissie Vergadering van zaterdag 12 maart 2011 om 14.00 uur Plaats: Bondszetel Saksen Coburgstraat 38 1210 Brussel Aanwezig: VAN DEN BRAEMBUSSCHE

Nadere informatie

info Nieuwsbrief informatieblad van het BDC oktober Wanneer voetbal en futsal op elkaar rijmen

info Nieuwsbrief informatieblad van het BDC oktober Wanneer voetbal en futsal op elkaar rijmen Flash info Nieuwsbrief Driemaandelijks informatieblad van het BDC oktober 2011 13 Editoriaal Woord van de Secretaris Wanneer voetbal en futsal op elkaar rijmen Het is door een 6de plaats bij de recente

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Vergadering van de Raad van.bestuur van KSVDB te Brussel d.d. 06/12/2007 te 16.30 uur. Aanwezig : J. François, P. De Weerdt, P. Hirsch, P. Dewit en B. De

Nadere informatie

Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee

Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee Nieuwe structuur 2018 Chief Executive Officer (CEO) - Belgian Deaf Sport Committee (huidige functie van Coordinator) Als CEO van de vzw, rapporteert u direct aan de Raad van Bestuur van de Uw primaire

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Bijzondere algemene vergadering van de twee taalvleugels VDSB-LSFS te Brussel op 30/11/2005 te 19.00 uur met naamafroeping van de aanwezige leden : LEDEN

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Algemene vergadering van de twee taalvleugels te Brussel d.d. 10 maart 2007 te 09.30 uur Leden van de Raad van Bestuur Voorzitter, Joseph François Vice-voorzitter,

Nadere informatie

Belgian Deaf sport Committee

Belgian Deaf sport Committee Belgian Deaf sport Committee Statuten INHOUD De bijzondere algemene vergadering van 13/03/2010 geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in

Nadere informatie

5de versie - Update : 1 april 2010 INHOUD. DEEL 3 : COMMISSIES BDC : Technische Sportcommisie, Cel Topsport, Cel Fundraising, Cel Jeugdsport...

5de versie - Update : 1 april 2010 INHOUD. DEEL 3 : COMMISSIES BDC : Technische Sportcommisie, Cel Topsport, Cel Fundraising, Cel Jeugdsport... Belgian Deaf sport Committee Huishoudelijk Reglement 5de versie - Update : 1 april 2010 INHOUD DEEL 1 : AANSLUITING LEDEN CLUBS...... 2 DEEL 2 : DE RAAD VAN BESTUUR ALGEMENE VERGADERING... 3 DEEL 3 : COMMISSIES

Nadere informatie

Nationaal Proef aan Toegelaten Buitenlandse Deelname (OPEN)

Nationaal Proef aan Toegelaten Buitenlandse Deelname (OPEN) ECURIE BAYARD A.S.B.L. DINANT 8 «BAYARD CONTACTS» Driemaandelijkse periodiek 2de KWARTAAL 2015 Verantwoordelijke uitgever : Nyssen H., rue du Jauviat, 48 B-5530 YVOIR 12 APRIL 2015 Nationaal Proef aan

Nadere informatie

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be.

Voor de gedetailleerde kalender kunt U te terecht op onze website www.fbtc-bfk.be. Fédération Belge de Tir aux Clays a.s.b.l. Association Sportive Affiliée au C.O.I.B., I.S.S.F., F.I.T.A.S.C et à l E.S.C. Belgische Federatie Kleischieten v.z.w. Sportieve Vereniging. Aangesloten bij B.O.I.C.,

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Algemene vergadering van de twee taalvleugels te Brussel d.d. 11 maart 2006 te 10.15 uur Leden van de Raad van Bestuur Voorzitter, Daniël Gretzer Vice-voorzitter,

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Vergadering van de R.V.B. van KSVDB vzw te Brussel d.d. 28/09/2005 te 17.00 uur. Aanwezig : P. De Weerdt, D. Gretzer, J. Van Den Braembussche, B. De Roose,

Nadere informatie

Samoerai nieuwsbrief december 2014

Samoerai nieuwsbrief december 2014 Samoerai nieuwsbrief december 2014 Beste karateka, Beste ouders, De negende editie van het Belgian Open was opnieuw een voltreffer! Dit succes was mede mogelijk dankzij onze medewerkers die de handen uit

Nadere informatie

erslag Deaflympics te Taipei

erslag Deaflympics te Taipei Tafeltennisve erslag Deaflympics te Taipei Taipei (Taiwan), 5 15 september 2009 Algemeen Taipei, de hoofdstad van Taiwan, was de gaststad voor deze 21ste Summer Deaflympics. Een historische mijlpaal aangezien

Nadere informatie

1 Introductie De Deaflympics zijn reeds van start gegaan op 18 juli in het Turkse Samsun. Onze delegatie is vertegenwoordigd door drie (3) verschillende sporttakken : atletiek, judo & wielrennen. Nu brengen

Nadere informatie

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw

KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIË vzw Vergadering van de Raad van Bestuur van KSVDB te Brussel d.d. 6 juni 2007 te 18.00 uur. Aanwezig : Josep François, Paul De Weerdt, Pierre Hirsch, Pierre

Nadere informatie

Cercle d Escrime LA LICORNE. Les 19 et 20 mars 2016

Cercle d Escrime LA LICORNE. Les 19 et 20 mars 2016 Cercle d Escrime LA LICORNE Hall des sports du parc de la Dodaine, (Avenue J. Mathieu) 1400 Nivelles Les 19 et 20 mars 2016 TOURNOI DES JEUNES, coupe «Vers l Avenir» - coupe «Wallonie Bruxelles», TOURNOI

Nadere informatie

9de versie : 24 juni 2017 INHOUD. DEEL 3 : COMMISSIES BDC : Technische Sportcommissie, Cel Topsport, Cel Fundraising, Cel Jeugdsport...

9de versie : 24 juni 2017 INHOUD. DEEL 3 : COMMISSIES BDC : Technische Sportcommissie, Cel Topsport, Cel Fundraising, Cel Jeugdsport... Belgian Deaf sport Committee Huishoudelijk Reglement 9de versie : 24 juni 2017 INHOUD DEEL 1 : AANSLUITING LEDEN CLUBS...... 2 DEEL 2 : DE RAAD VAN BESTUUR ALGEMENE VERGADERING... 4 DEEL 3 : COMMISSIES

Nadere informatie

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen ter gelegenheid van de algemene vergadering.

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen ter gelegenheid van de algemene vergadering. Beste Leden, De Raad van Bestuur van BGS Brussels Gay Sports vzw nodigt u uit op de haar jaarlijkse Algemene Vergadering die zal plaats vinden in de vergaderzaal van het Zuidpaleis (Rogier Van der Weydenstraat

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010

Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Tour de France BBB van zaterdag 22 mei tot en met zondag 30 mei 2010 Beste BBB-vrienden, Dat ons initiatief van vorig jaar een schot in de roos was, blijkt meer dan ooit. Na een meer dan geslaagde première

Nadere informatie

Flash Info Nieuwsbrief

Flash Info Nieuwsbrief FEDERATION ROYALE SPORTIVE DES SOURDS DE BELGIQUE asbl KONINKLIJK SPORTVERBOND DER DOVEN VAN BELGIE vzw Fondée - 1922 - Gesticht Zetel - Siège: Rue Saxe-Cobourgstraat 38, 1210 Bruxelles - Brussel Bank

Nadere informatie

BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ASPIRANTEN/ASPIRANTS GRANDGLISE / 02.08.2015

BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ASPIRANTEN/ASPIRANTS GRANDGLISE / 02.08.2015 BELGISCH KAMPIOENSCHAP / CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ASPIRANTEN/ASPIRANTS GRANDGLISE / 02.08.2015 1.Hoe is het evenement bereikbaar? / Comment atteindre l évènement? Uit alle richtingen: via E42 MONS/BERGEN

Nadere informatie

Persdossier Nieuwe huisstijl Belgian Deaf sport Committee

Persdossier Nieuwe huisstijl Belgian Deaf sport Committee Persdossier Nieuwe huisstijl Belgian Deaf sport Committee Inleiding Dames en Heren, Deze persconferentie heeft ook een tweede doelstelling. Immers stellen we heden onze nieuwe huisstijl voor alsook de

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

13/10/2014. Erasmus + Waarom exchange?

13/10/2014. Erasmus + Waarom exchange? Erasmus + 2015 2016 Erasmus+ 2015-2016 Erasmus + beleid door IRMO Mobiliteitsproject van de EU 2014 2020 en andere exchange mogelijkheden administratie door SAC 13-10-2014 pag. 1 13-10-2014 pag. 2 Waarom

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË De Wegcommissie heeft voor 2016 de kalender van de wedstrijden van de Lotto-Beker van België voor Elites z/c en U23 vastgelegd als volgt: Wedstrijden

Nadere informatie

DOVENSPORT VLAANDEREN vzw opgericht op 10 maart 1978

DOVENSPORT VLAANDEREN vzw opgericht op 10 maart 1978 DOVENSPORT VLAANDEREN vzw opgericht op 10 maart 1978 Huishoudelijk reglement 1978-1990 Nederlandstalige Doven Sportbond vzw (NDSB) 1990-2014 Vlaamse Doven Sportbond vzw (VDSB) 2014 - Dovensport Vlaanderen

Nadere informatie

MONITEUR BELGE 25.09.2015 BELGISCH STAATSBLAD

MONITEUR BELGE 25.09.2015 BELGISCH STAATSBLAD 60077 SERVICE PUBLIC FEDERAL FINANCES [C 2015/03324] 18 SEPTEMBRE 2015. Arrêté royal déterminant les modèles des formules de déclaration en matière de cotisations spéciales visées à l article 541 du Code

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE BELGISCH KAMPIOENSCHAP WEG DAMES & HEREN JUNIOREN FICHE TECHNIQUE CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ROUTE DAMES & HOMMES JUNIORS --

TECHNISCHE FICHE BELGISCH KAMPIOENSCHAP WEG DAMES & HEREN JUNIOREN FICHE TECHNIQUE CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ROUTE DAMES & HOMMES JUNIORS -- TECHNISCHE FICHE BELGISCH KAMPIOENSCHAP WEG DAMES & HEREN JUNIOREN FICHE TECHNIQUE CHAMPIONNAT DE BELGIQUE ROUTE DAMES & HOMMES JUNIORS -- INHOUD 1. Algemeen / Général... 2 2. Parcours / Circuit... 3 3.

Nadere informatie

Een nieuwe Rugbyclub oprichten?

Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Een nieuwe Rugbyclub oprichten? Organisatie van Rugby in België en Vlaanderen Belgische Rugbybond vzw Voorzitter: Dany Roelands Vlaamse Rugbybond vzw Rvb: Dirk Vandevoorde (voorzitter)* Jan Coupé (technisch

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Erasmus + 2015 2016. Mobiliteitsproject van de EU 2014 2020 en andere exchange mogelijkheden. 10-12-2014 pag. 1

Erasmus + 2015 2016. Mobiliteitsproject van de EU 2014 2020 en andere exchange mogelijkheden. 10-12-2014 pag. 1 Erasmus + 2015 2016 Mobiliteitsproject van de EU 2014 2020 en andere exchange mogelijkheden 10-12-2014 pag. 1 Erasmus+ 2015-2016 Erasmus + beleid door IRMO administratie door SAC 10-12-2014 pag. 2 Erasmus

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Invitatie GANDA BOXING CUP 2017

Invitatie GANDA BOXING CUP 2017 Koninklijke Belgische Boks Bond Vlaamse Boks Liga Invitatie GANDA BOXING CUP 2017 Beste clubs, trainers, We hebben de eer en het genoegen u te inviteren naar de 2e GANDA BOXING CUP 2016 die zal doorgaan

Nadere informatie

CURSUSSEN FRANS vanaf 31 maart 2014

CURSUSSEN FRANS vanaf 31 maart 2014 CURSUSSEN FRANS vanaf 31 maart 2014 ALGEMENE CURSUSSEN Deze algemene cursussen van 24 uur komen overeen met de helft van een niveau. U werkt zowel aan lees- en luistervaardigheid als schrijf- en spreekvaardigheid.

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start)

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start) WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. Organisatie De KEIZER DER JUNIORES wordt georganiseerd door KVC De Verenigde Vrienden Koksijde vzw met zetel te 8670 Koksijde Hoge Duinenlaan 2en in samenwerking met Koninklijke

Nadere informatie

1 st European Deaf Martial Arts Championships (JUDO) in Yerevan Armenië 28 oktober 1 november 2015

1 st European Deaf Martial Arts Championships (JUDO) in Yerevan Armenië 28 oktober 1 november 2015 1 st European Deaf Martial Arts Championships (JUDO) in Yerevan Armenië 28 oktober 1 november 2015 Brussel, 15/11/2015 Samenstelling delegatie AT LE T EN Kevin De Saedeleer, Cat. -73 kg, ID-nr 24776 woonachtig

Nadere informatie

d) d) b a c a b a c

d) d) b a c a b a c d) d) b a c a b a c Communaut s europ ennes Journal officiel des Publicatieblad van de Europese Gemeenschappen En cas d adjudication publique ou d appel d offres g n ral, l ouverture des soumissions a

Nadere informatie

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte

AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA HOSPI-PLAN Schadeaangifte AMMA VERZEKERINGEN o.v. Algemene Mutualiteit voor Medische Assuranties onderlinge verzekeringsonderneming vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke

Nadere informatie

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van de Rotary Club de Bruxelles Met de steun van PIANOS HANLET MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Sessie 2015 PIANO www.xavierswolfs.com DOSSIER MEDIA www.concoursbreughel.be

Nadere informatie

Lente / Zomer 2015. Cursussen Frans PAYS-BAS AMSTERDAM

Lente / Zomer 2015. Cursussen Frans PAYS-BAS AMSTERDAM Lente / Zomer 2015 Cursussen Frans PAYS-BAS AMSTERDAM LENTECURSUSSEN Deze algemene cursussen van 24 uur komen overeen met de helft van een niveau. U werkt zowel aan lees- en luistervaardigheid als aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015

Nieuwsbrief. Oktober 2015 Nieuwsbrief Oktober 2015 Club Agenda Oktober 2015 do 01 Seniorencie Driebal Strokeplay* za 03 Vossenjacht, SAUTER WIJNEN 4-BBB tegen par van de vossen, Hcp 0-45.0, 90% Hcp zo 04 Limburg Jeugd Trophy, 9

Nadere informatie

151117-Lastenboek Kampioenschappen van Vlaanderen LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN

151117-Lastenboek Kampioenschappen van Vlaanderen LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN 1 KANDIDAATSTELLING EN TOEWIJZING VAN EEN KAMPIOENSCHAP VAN VLAANDEREN WIELRENNEN 1. De wielerclub, het gemeente- of stadsbestuur kiest welk kampioenschap het

Nadere informatie

Challenge Alex EVERAERT

Challenge Alex EVERAERT De Stad Charleroi en de Charleroi Hélios Aqua Team nodigen U hartelijk uit deel te nemen aan de 22 ème International Grand Prix Masters van Charleroi Belgique Challenge Alex EVERAERT Op 10 en 11 november

Nadere informatie

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT 2017 1 DOELSTELLING - Het organiseren van een internationale competitie genaamd Lotto Cycling Cup" voor Belgische en buitenlandse clubs en UCI vrouwenploegen waarvoor volgende

Nadere informatie

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45)

Maandag 18 januari DURF! Theater KwadraaT Middenbouw (11.45) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 4 januari 2016 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 4 januari Eerste schooldag nieuwe

Nadere informatie

Prospectie naar Nederlandstalige gedrukte publicaties voor de deponering

Prospectie naar Nederlandstalige gedrukte publicaties voor de deponering Prospectie naar Nederlandstalige gedrukte publicaties voor de deponering Ik kom u graag vertellen over onze prospectie naar niet-periodieke gedrukte publicaties boeken zeg maar - voor de hedendaagse collecties

Nadere informatie

Edwin Aerts. KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni :23

Edwin Aerts. KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni :23 Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni 2019 13:23 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS kleurt geel! juli 2019 1 2 Vive Merckx! Vive

Nadere informatie

10 september 2015 2015/2 www.wadovlaanderen.be Nieuws Het nieuwe karateseizoen is ondertussen van start gegaan en er staan reeds verschillende activiteiten op de agenda voor het laatste kwartaal van het

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Indien u IAB lid bent en u reeds toegang heeft tot het extranet van het IAB, dan kunt u dezelfde toegang (login en wachtwoord) gebruiken.

Indien u IAB lid bent en u reeds toegang heeft tot het extranet van het IAB, dan kunt u dezelfde toegang (login en wachtwoord) gebruiken. Geachte, U hebt ons uw gegevens meegedeeld. Vervolgens hebt u een e mail met uw login en een activatielink ontvangen. Door op de activatielink te klikken kunt u uw wachtwoord invullen en bevestigen, waardoor

Nadere informatie

Belgische Kampioenschappen Elite 2017

Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Belgische Kampioenschappen Elite 2017 Uitnodiging De Ligue Francophone Belge de Badminton heeft het genoegen u uit te nodigen voor de 2017 editie van Belgische Kampioenschappen Elite in het gloednieuwe

Nadere informatie

verkrijgbaar via www.nmbs.be

verkrijgbaar via www.nmbs.be verkrijgbaar via www.nmbs.be Waar hang jij dit jaar uit? Wachten op de zon in Belgenland, op uitstap naar zee of de Ardennen? Of zoek je toch liever het avontuur op? Komt mooi uit, want met je eigen InterRail

Nadere informatie

BELGISCHE KARATE FEDERATIE VZW FEDERATION BELGE DE KARATE ASBL

BELGISCHE KARATE FEDERATIE VZW FEDERATION BELGE DE KARATE ASBL BELGISCHE KARATE FEDERATIE VZW FEDERATION BELGE DE KARATE ASBL Ondernemingsnummer Numéro d entreprise : 446.172.680 Zetel/Siège: Secr. : Brusselsesteenweg 36 Rue Henri Chomé 59/4 B 9280 Lebbeke B 1030

Nadere informatie

LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN

LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN LASTENBOEK KAMPIOENSCHAPPEN VAN VLAANDEREN INHOUD Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 Concessievoorwaarden in verband met de kandidaatstelling en de toewijzing

Nadere informatie

INTRODUCTION VIP parking voor u en uw gasten Parking VIP pour vous et vos invités Toegang tot de lounge voor 30 personen per sessie Accès au lounge pour 30 invités par session Menu 3-services y compris

Nadere informatie

Bulletin d informations novembre 2016

Bulletin d informations novembre 2016 Bulletin d informations novembre 2016 Het Bulletin d informations is een maandelijkse terugkerende nieuwsbrief waarin u op de hoogte wordt gesteld van de laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden. Bezoek

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

inschrijving gratis onderwijs Onderwijs problemen kleuterschool schoolplicht schoolagenda buitenschoolse activiteiten ouderverenigingen

inschrijving gratis onderwijs Onderwijs problemen kleuterschool schoolplicht schoolagenda buitenschoolse activiteiten ouderverenigingen problemen schoolagenda gratis onderwijs schoolplicht inschrijving kleuterschool buitenschoolse activiteiten ouderverenigingen Onderwijs In België zijn kinderen verplicht naar school te gaan van 6 tot 18

Nadere informatie

REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN

REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN FEDERATION BELGE DE BADMINTON BELGISCHE BADMINTON FEDERATIE REGLEMENT CHAMPIONNATS DE BELGIQUE C 500 REGLEMENT BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN Version 2013, approuvée par l AG du 26-06-13 Chaque amende est

Nadere informatie

INHOUD STRANDLAAN GENT. T

INHOUD STRANDLAAN GENT. T INHOUD Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 Concessievoorwaarden in verband met de kandidaatstelling en de toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen...

Nadere informatie

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK

WEGWIJZER JEUGD SEIZOEN 2014-2015 Racing Club Tienen ATLETIEK Beste ouders en atleten, Op 1 november gaat het nieuwe atletiekseizoen van start. Hierbij willen wij u dan ook wat nuttige informatie meegeven om de samenwerking tussen clubbestuur, trainers, ouders en

Nadere informatie

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen

Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Reglement jaarlijkse kampioenenhuldee Nijlen Artikel 1. TOEPASSINGSGEBIED Het gemeentebestuur van Nijlen en de Nijlense Sportraad organiseren een kampioenenhulde waarbij de sportkampioenen: individuen

Nadere informatie

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames

PROGRAMMA. NEW!: Beachsoccer Bedrijven. Recreanten Heren / Dames PROGRAMMA Dinsdag 2 juni vanaf 18h NEW!: Beachsoccer Bedrijven Woensdag 3 juni vanaf 17h 7de Stadstornooi Donderdag 4 juni vanaf 18h Recreanten Heren / Dames Vrijdag 5 juni vanaf 16h Bedrijventornooi Zaterdag

Nadere informatie

***I STANDPUNT VAN HET EUROPEES PARLEMENT

***I STANDPUNT VAN HET EUROPEES PARLEMENT Europees Parlement 2014-2019 Geconsolideerd wetgevingsdocument 13.6.2017 EP-PE_TC1-COD(2016)0186 ***I STANDPUNT VAN HET EUROPEES PARLEMENT in eerste lezing vastgesteld op 13 juni 2017 met het oog op de

Nadere informatie

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral

De P.I.B. Oost-Vlaanderen gaat door op zondag 26 april 2015 om 9u00 op de terreinen van KPC Mistral REGLEMENT: PROVINCIALE EN VLAAMSE INTERCLUB BEKER Artikel 1. Principe 1. De provinciale en Vlaamse interclubbeker betreft zowel damesploegen als ploegen heren/gemengd. Hij heeft tot doel, in beide categorieën,

Nadere informatie

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters

SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters SINT-MARTINUS SPORT LUBBEEK Charter ouders en supporters JEUGDSPELER STAAT CENTRAAL Mario Lermitte Jeugdcoördinator SMS Lubbeek De jeugd neemt binnen onze club SMS Lubbeek een centrale plaats in, want

Nadere informatie

Activiteiten ter verbetering van de. maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op. een grotere integratie van (vroeg)doven

Activiteiten ter verbetering van de. maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op. een grotere integratie van (vroeg)doven Activiteiten ter verbetering van de maatschappelijke rol van de Vlaams- Belgische Gebarentaal met het oog op een grotere integratie van (vroeg)doven in de horende maatschappij: actieplan. April 1998 Auteurs

Nadere informatie

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie?

Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? MEMO/11/406 Brussel, 16 juni 2011 Gezondheid: uw Europese ziekteverzekeringskaart altijd mee op vakantie? Vakantie verwacht het onverwachte. Gaat u binnenkort op reis in de EU of naar IJsland, Liechtenstein,

Nadere informatie

Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3

Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 INHOUD Kandidaatstelling en toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen wielrennen... 3 Concessievoorwaarden in verband met de kandidaatstelling en de toewijzing van een Kampioenschap van Vlaanderen...

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering BAPS vzw

Buitengewone Algemene Vergadering BAPS vzw Buitengewone Algemene Vergadering BAPS vzw 82 Verslag Algemene Vergadering BAPS vzw 83 Verslag Algemene Vergadering BAPS vzw 84 Winand Bijnens deelde mee dat er 3 soorten voorgestelde wijzigingen zijn:

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

HET CHARTER VAN RESPECT

HET CHARTER VAN RESPECT HET CHARTER VAN RESPECT Voetbal is voor ons veel meer dan een sport. Voetbal heeft ook een belangrijke pedagogische waarde voor de jonge generatie spelers die u begeleidt. We willen de clubverantwoordelijken

Nadere informatie

23 maart 2019 Belgische Bobath Vereniging Jaarlijkse Algemene Vergadering. Wij nodigen u hartelijk uit op onze jaarlijkse Algemene Vergadering.

23 maart 2019 Belgische Bobath Vereniging Jaarlijkse Algemene Vergadering. Wij nodigen u hartelijk uit op onze jaarlijkse Algemene Vergadering. BOBATH Sint-Agatha-Berchem, 22 februari 2019 23 maart 2019 Belgische Bobath Vereniging Jaarlijkse Algemene Vergadering Beste Bobath therapeuten, Wij nodigen u hartelijk uit op onze jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015

OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 OVERZICHT SPORTIEVE REGLEMENTSWIJZIGINGEN 2015 1. INTERCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 1.1. NIEUWE LEEFTIJDSCATEGORIEËN DAMES De leeftijdscategorieën D30, D40, D50 en D60 worden vervangen door resp. D25, D35, D45

Nadere informatie

PALMARÈS EXPOsciences 2015 PRIJZENLIJST wetenschapsexpo 2015

PALMARÈS EXPOsciences 2015 PRIJZENLIJST wetenschapsexpo 2015 PALMARÈS EXPOsciences 2015 PRIJZENLIJST wetenschapsexpo 2015 Prix spéciaux / Speciale prijzen Prijs voor het beste tweetalige project / Prix du bilinguisme Catalan et sa suite (Collège Saint-Michel) Zwarte

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

KARATE 1 DORDRECHTKKA. Lotto Dutch Open. 9 en 10 maart Sportboulevard Dordrecht

KARATE 1 DORDRECHTKKA. Lotto Dutch Open. 9 en 10 maart Sportboulevard Dordrecht KARATE 1 DORDRECHTKKA Lotto Dutch Open 9 en 10 maart 2013 Sportboulevard Dordrecht De Karate1 WKF Premier League is het belangrijkste competitie-evenement in de wereld van Karate. Samen met de WKF Karate1

Nadere informatie

G.T. Wimbledon. Beste leden,

G.T. Wimbledon. Beste leden, G.T. Wimbledon Halfjaarlijkse nieuwsbrief n 10 juni 2013 Beste leden, Reeds 5 jaar bestaat GT Wimbledon (gestart april 2009). We hebben al een hele weg afgelegd. Waar we 5 jaar geleden van droomden, hebben

Nadere informatie

7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting

7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting Uitnodiging : Zwemclub Geel nodigt u en uw zwemmers uit op de : 7 de ZGEEL 2-daagse internationale zwemmeeting Wanneer: zaterdag 14 en zondag 15 februari 2015 Waar: Stedelijk overdekt zwembad van de stad

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel 2015

Inschrijvingsbundel 2015 SPECIAL EVENTS Inschrijvingsbundel 2015 Cermonies - Eed Vlag s Toort Art exh ibition Animaties h Torc run nthaal O Family Belgium Beste clubverantwoordelijke, Wij zijn blij om u terug te zien in de voorbereidingen

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014

Royal Antwerp Hockey Club. Sponsordossier Galabal 2014 Royal Antwerp Hockey Club Sponsordossier Galabal 2014 I N T R O D U C T I E Geachte Heer, Mevrouw, Op vrijdag 14 maart 2014 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend

Nadere informatie

RAS EN CLUB INFORMATIE

RAS EN CLUB INFORMATIE RAS EN CLUB INFORMATIE CLUB VAN LIEFHEBBERS VAN PYRENEESE HERDERSHONDEN VZW CLUB DES AMATEURS DE BERGERS DES PYRÉNÉES ASBL Hartelijk dank voor uw belangstelling voor de Pyreneese Herdershond. Dit kleinste

Nadere informatie

t voske Drielanden treffen Belgisch Kampioenschap Maasmechelen 19-21 juli

t voske Drielanden treffen Belgisch Kampioenschap Maasmechelen 19-21 juli t voske Nummer 6 e-zine voor ARDF liefhebbers en sympathysanten uitgever: ON6HI Drielanden treffen Belgisch Kampioenschap Maasmechelen 19-21 juli Beste Vossenjagers, Het aftellen naar het drielandentreffen

Nadere informatie

Art. 69bis. Carine Libert Hendrik Vanhees

Art. 69bis. Carine Libert Hendrik Vanhees Art. 69bis Art.69bis Onverminderd specifieke afwijkende bepalingen verjaren de vorderingen tot betaling van de rechten geïnd door de beheersvennootschappen na tien jaar te rekenen van de dag van hun inning.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

EUROPESE WEEK VAN DE LOKALE DEMOCRATIE 2018

EUROPESE WEEK VAN DE LOKALE DEMOCRATIE 2018 EUROPESE WEEK VAN DE LOKALE DEMOCRATIE 2018 GEMEENTE ETTERBEEK - 1040 Brussel Actie Beschrijving Wanneer? Waar? Voor wie? Publie k Openingszitting van de EWLD * Start van de Europese Week van de Lokale

Nadere informatie

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT

KLIMWEDSTRIJDEN VAN RY DES GLANDS 28 MAI 2017 BIJZONDER WEDSRTIJDREGLEMENT I. ALGEMEEN PROGRAMMA VAN DE WEDSTRIJD 28/04/2017: Publicatie van het Bijzonder Wedstrijdreglement. 27/05/2017: Beëindiging van de inschrijvingen om 20u00. 27/05/2017: van 17u00 tot 19u Sportieve & technische

Nadere informatie

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup.

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie