Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station"

Transcriptie

1 Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station

2 Leica TPS1200+ Total Stations Voorzien van de nieuwste technieken, gebouwd voor snelheid, nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Leica TPS1200+ Total Stations kunnen worden ingezet voor de meest complexe taken, beter en efficiënter dan ooit tevoren. En het beste van alles is, ze combineren perfect met GPS Hoogwaardige meettechnologie Hoognauwkeurige hoekmeting, precieze afstandmeting, ook over grote afstanden, ondersteund door een automatisch fijnrichtmechanisme en snel, betrouwbaar lokaliseren van prisma's. U werkt sneller, preciezer en meer ontspannen. Eenvoudige bediening Intuïtieve interface, krachtig gegevensbeheer, onboard procedures en programma s: allemaal eenvoudig in gebruik en identiek voor TPS, GNSS en RX1250. Groot grafisch kleurenscherm Eenvoudig bekijken van de meting en directe toegang tot alle meetgegevens. U ziet direct wat al klaar is en wat nog gedaan moet. Volledige flexibiliteit Configureer en programmeer de TPS1200+ op uw manier, voor uw toepassingen, voor uw manier van werken en voor de gegevensuitvoer die u nodig heeft. Een complete serie De TPS1200+ serie bestaat uit een reeks van modellen met diverse opties. Selecteer het instrument dat het beste bij u past. TPS1200+ serie overal bruikbaar voor Gebruik de TPS1200+ total stations voor inmeten, bouwmeten, uitzetten, topografische metingen, deformatiemetingen, etc. Combineer deze met GNSS. Maak gebruik van de gigantische productiviteit van Systeem FUNCTION integrated Combineer GNSS met TPS. Gebruik beide op dezelfde manier. Wissel makkelijk tussen het ene en het andere instrument. Werk sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Geniet van alle vrijheid, flexibiliteit en kracht van het 1200 Systeem. Leica SmartStation Leica GPS1200+ TPS1200+ met geïntegreerde GNSS. De TPS1200+ opwaarderen naar SmartStation. Combineer top GNSS technologie met krachtig gegevensbeheer. Perfect voor alle GNSS applicaties.

3 Leica System 1200 TPS en GNSS Werken samen Voor alle toepassingen Vandaag en in de toekomst De Leica 1200 Serie instrumenten zijn ontworpen en gebouwd volgens de meest veeleisende normen en met de meest recente meettechnologie. Zij zijn uiterst efficiënt en betrouwbaar en zijn bestand tegen de zwaarste omstandigheden. De GNSS en TPS instrumenten van de 1200 Serie hebben een logisch opgebouwde gebruikersinterface, een breed scala aan functies en mogelijkheden, krachtig gegevensbeheer en het is mogelijk om zelf programma s te schrijven. Gebruikers kunnen direct omschakelen tussen GNSS en TPS en zo het meest geschikte instrument voor een bepaalde toepassing gebruiken; extra training is overbodig. Deze nieuwe hightech GNSS en TPS instrumenten, met identieke bediening, maken het voor een gebruiker mogelijk om elk soort project uit te voeren; sneller, nauwkeuriger en efficiënter dan ooit te voren. En als allerbelangrijkste: met lagere kosten en beter rendement. Leica TPS1200+ Leica SmartPole Leica SmartWorx Leica Geo Office Top prestatie, hoog nauwkeurige total stations doen alles wat u wilt en meer. Efficiënt in tijd met SmartPoles setup On-thefly en eenvoudig wisselen tussen GNSS en TPS is mogelijk. SmartWorx TPS/GNSS applicatie software is beide eenvoudig in gebruik en extreem krachtig. Alles wat u nodig heeft in een enkel pakket voor TPS en GNSS: invoer, visualisatie, conversie, kwaliteits controle, berekening, vereffening, rapportage, exporteren etc.

4 Leica TPS1200+ Uitzonderlijke prestaties en bijzondere kenmerken Snelle, precieze, longrange EDM Coaxiale, hoognauwkeurige EDM met diverse meetmethoden. Afstandbereik tot 3 km op een enkel prisma. De beste reflectorloze elektronische afstandmeettechnologie in de markt met deze combinatie van bereik, nauwkeurigheid, meettijd en laserspotgrootte. Meetbereik groter dan 1000 m met ware PinPoint nauwkeurigheid RadioHandvat Brengt data onmiddellijk over van TPS1200+ naar afstandbediening. Gevoed door TPS1200+ insteekaccu. Li-Ion insteekaccu De kleine, lichte Lithium-Ion accu voedt de TPS1200+ uur na uur. Bluetooth Draadloze Technologie is geïntegreerd Draadloos gegevens uitwisselen met PDA's en GSM telefoons. High-tech hoekmeting Continu hoekmeetsysteem met hoge nauwkeurigheid. Keuze uit nauwkeurigheden van 1 tot 5 seconden. Eindloze aandrijving Voor een snelle en eenvoudig bediening en nauwkeurig richten. Goed doordacht toetsenbord Heldere en logische indeling met alfanumerieke en functietoetsen en zelf te definiëren toetsen. Touch screen Verschaft directe toegang tot alle functies zonder gebruik van het toetsenbord. Laserlood Centreert de TPS1200+ gemakkelijk, snel en exact boven een punt.

5 Gidslicht (EGL) Praktisch hulpmiddel bij uitzetten; hierdoor krijgt u het prisma snel en exact op de juiste positie. Automatische Prisma Herkenning (ATR): Automatisch fijnrichten op het prisma. Versnelt de metingen en verbetert de productiviteit. PowerSearch (PS) De snel roterende laserwaaier vindt het prisma snel en de ATR zorgt voor fijnrichten op het prisma. Waardevolle hulpmiddelen voor alle toepassingen; perfect voor metingen met afstandsbediening. Grafisch kleurenscherm met hoog contrast Het beste kleurenscherm in de markt vanwege de perfecte helderheid en contrast. Uitstekende weergave en goed leesbaar zowel bij invallend duister als bij helder zonlicht. 360 prisma Richten niet nodig; meten en uitzetten zijn eenvoudiger en sneller. Een ruime sortering accessoires Kunnen ook worden gebruikt voor GPS1200+ instrumenten en andere Leica apparatuur. SmartPole SmartAntenne, 360 prisma en de RX1250 vormen de perfecte setup voor de bediening van GNSS en TPS vanaf een veldboek. Leica Geo Office Softwarepakket voor TPS en GNSS met tools en componenten voor import, visualisatie, conversie, kwaliteitscontrole, verwerking, vereffening, rapportage, export, etc. Naadloze dataflow CompactFlash kaarten Hoge capaciteit en betrouwbare data opslag. Ideaal bij data overdracht. Intern geheugen Hoge capaciteit en betrouwbaar intern geheugen. Diverse modellen en opties De TPS1200+ serie omvat standaard en gemotoriseerde modellen met diverse interessante functies. Betaal alleen voor wat u nodig hebt! RX1250 Afstandbediening Voor afstandbediening van TPS instrumenten via radio en de SmartAntenne op de loodstok via Bluetooth of kabel. De landmeter voert de gehele meting vanaf het prisma uit. Li-Ion insteekaccu Een kleine, lichte Lithium-Ion accu voedt de afstandbediening en geïntegreerde radio.

6 Leica TPS1200+ Bijzonder krachtig Toch heel eenvoudig in gebruik De TPS1200+ zit vol met vele opties en functies om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers over de hele wereld. Ondanks dat, zijn ze opmerkelijk eenvoudig in gebruik. Het grafische bedieningsconcept van de TPS1200+ ontvangers is zelfverklarend en leidt u direct naar wat u nodig heeft. Er kunnen standaardinstellingen worden gebruikt en, wanneer dit de voorkeur heeft, kan de TPS1200+ zo worden ingesteld, dat de bediening, weergave en gegevensuitvoer prcies zo is als u wilt. Bij het werken met de TPS1200+ zult u merken, dat alles eenvoudig te begrijpen is. Nog better, TPS1200+ en GPS1200+ zijn volledig compatibel met dezelfde CompactFlash kaarten, gegevensbeheer, schermen en toetsenborden. Afhankelijk van het onderhanden werk, kunt u eenvoudig wisselen tussen TPS en GNSS en op dezelfde manier doorwerken. Grafische weergave Coderen en kaartvervaardiging Data export in elk formaat Uw werk wordt grafisch weergegeven. Zoom in voor details en uit voor overzicht over de gehele meting. Gebruik touch screen of toetsenbord voor toegang tot puntof object gerelateerde informatie. Met de grafische weergave is het eenvoudig om de meting te controleren op juistheid en volledigheid. Definieer punten, lijnen en vlakken om zo de kaart op te bouwen tijdens de meting. U ziet meteen wat u heeft gedaan. Voeg codes, attributen en informatie toe ten behoeve van de verdere verwerking met uw eigen software. Het 1200 Systeem heeft allerlei hulpmiddelen en is ongelooflijk veelzijdig. Gegevens kunnen direct worden geëxporteerd vanuit de TPS1200+ of via LEICA Geo Office in diverse standaardformaten of in zelfgedefinieerd formaten. Hierdoor kunnen de gegevens direct worden ingelezen in elke software voor verwerkings, CAD of kaartvervaardiging. Systeem 1200 sluit eenvoudig aan op externe softwarepakketten.

7 Status pictogrammen Deze geven de actuele instrument instellingen, accu status, meet- en functiemodus aan. QWERTY toetsenbord De afstandbediening heeft een normaal QWERTY toetsenbordindeling voor snelle, eenvoudige invoer van alfanumerieke gegevens en informatie. Sneltoetsen Voor directe selectie van functionaliteit zoals PinPoint, ATR, LOCK en EDM tracking. Instelbare functietoetsen Wijs commando's, functies en schermen toe aan deze toetsen om die direct op te kunnen roepen. Configureerbaar menu Stel uw eigen menu samen afgestemd op uw werkwijze Toon wat u nodig hebt, verberg de rest. Programma menu Directe toegang tot alle geladen applicatieprogramma's, zoals Meten, Setup, Uitzetten en alle overige optionele applicatieprogramma's. Groot grafisch kleurenscherm 1/4 VGA LCD met hoge resolutie, uitstekend leesbaar bij elk licht. Display en toetssenbord zijn verlicht bij werken in duisternis. Tweede toetsenbord/display Indien nodig kan de TPS1200+ worden uitgerust met een tweede toetsenbord en display voor bediening in kijkerstand II. Touch screen Het touch screen biedt directe toegang zonder gebruik van het toetsenbord. Gegevens en informatie met betrekking tot punten en objecten kan worden ingezien en alle functies kunnen direct via het touch screen worden opgeroepen. Gebruik het touch screen en/of het toetsenbord naar eigen voorkeur. Zelfdefinieerbare schermen Gegevensbeheer Applicatieprogramma's Met het 1200 Systeem kan de weergave op het scherm worden aangepast, zodat het systeem exact weergeeft wat u en uw meetploegen willen zien tijdens de meting in het veld. Stem de scherm af op de uit te voeren projecten en de benodigde informatie. TPS1200+ makkelijk aan te passen aan uw wensen. De krachtige database beheert gegevens, bestanden, projecten, kwaliteitscontroles, etc. U kunt gegevens bekijken, bewerken, verwijderen en opzoeken met of zonder gebruik van filters. Coördinaten van punten, die vaker werden gemeten, worden automatisch gemiddeld wanneer ze binnen ingestelde toleranties liggen. Meten wordt eenvoudiger en betrouwbaarder met Systeem TPS1200+ wordt geleverd met veel nuttige programma s zoals Meten, Setup, Uitzetten en COGO. Andere programma s zoals RoadRunner, Referentielijn, Seriemeting en DTM Uitzetten zijn optioneel. U kunt voor speciale toepassingen ook zelf uw eigen programma s schrijven in Geo C++. De meeste programma s draaien zowel op TPS als GNSS.

8 Leica TPS1200+ Meettechnologie voor een hoge precisie Meethulpmiddelen die tijd besparen Hoek- en afstandmeting (IR-modus) PinPoint reflectorloze EDM (RL-modus) Automatische Prismaherkenning (ATR / LOCK) Hoogste nauwkeurigheid Grootste afstand Het precisie hoekmeetsysteem van de TPS1200+ geeft continu de aflezing van de randen, die worden gecorrigeerd voor scheefstand door de centraal gemonteerde dubbel-assige compensator. De coaxiale EDM gebruikt een zichtbare rode laser, kent diverse meetmogelijkheden en meet op prisma's en reflecterende tape. Het bereik is uitmuntend 3 km naar een enkelvoudig prisma en de nauwkeurigheid is onovertroffen 1 mm + 1,5 ppm voor alle TPS1200+ modellen. Resolutie is 0,1 mm. Snelle, continue, hoognauwkeurige hoekmetingen Keuze uit nauwkeurigheden van 1 tot 5 seconden. Geen initialisatie Dubbelassige compensator EDM met standaard, snel en tracking modus Snel meten en over lange afstanden en met hoge nauwkeurigheid Absoluut betrouwbaar Meet extreme afstanden met de hoogste nauwkeurigheid PinPoint is de ideale tool voor het meten van hoeken van muren, ontoegankelijke objecten, gevels, daken en wanden in gebouwen, kortom overal waar lastig een prisma kan worden geplaatst. De smalle bundel van de PinPoint laser markeert het richtpunt met een kleine rode stip. Metingen worden direct uitgevoerd (geen complexe meetprocedures). En met PinPoint kunnen ook zeer grote afstanden worden gemeten op prisma's. Optie op alle TPS1200+ Twee versies: standaard bereik R400 (meer dan 400 m), superieur bereik R1000 (meer dan 1000 m) Een zeer kleine laserspot markeert het punt met precisie Standaard metingen en tracking modes Nauwkeurigheid 2 mm + 2 ppm Gemotoriseerde TPS1200+ met PinPoint perfect voor het scannen van gevels. Meet punten snel en nauwkeurig Met ATR hoeft u alleen maar ruwweg te richten en te meten; TPS1200+ verzorgt het fijnrichten op het hart van het prisma, volledig automatisch. In LOCKmodus blijft de TPS1200+ gericht op de reflector en volgt alle bewegingen. Metingen kunnen op ieder moment worden genomen. En, omdat de software reflectorbewegingen voorspelt, blijft de TPS1200+ volgen ook bij obstructies en korte onderbrekingen. Gebruik PowerSearch als lange onderbrekingen leiden tot volledig verlies van lock. Optioneel voor alle gemotoriseerde TPS1200+ Elimineert handmatig ingrijpen Zeer snelle metingen Uniforme hoge nauwkeurigheid Werkt met standaard prisma s (geen actieve prisma s nodig)

9 Werk gemakkelijk, snel en comfortabel Verbeter productiviteit en opbrengst PowerSearch (PS) Afstandbediening (RX1250) SmartStation (ATX1230+ GNSS) Vindt het prisma automatisch PowerSearch vindt prisma's in seconden, ongeacht hun locatie. Na activeren van Power-Search zendt de TPS1200+ een verticale laserwaaier uit terwijl het instrument roteert. Zodra de waaier een prisma ziet stopt het instrument en bepaalt de ATR de exacte positie van het prisma volledig au-tomatisch. Gebruik PowerSearch bij de eerste ATR meting of om later het prisma terug te vinden als de ATR het lock heeft verloren. PowerSearch is vooral handig bij het werken met afstandbediening. Optioneel voor gemotoriseerde TPS1200+ uitgerust met ATR Geactiveerd door een druk op een toets of automatisch Vindt standaard prisma s (geen actieve prisma s nodig) Bespaart tijd, verbetert de productiviteit Zeer aanbevolen voor snelle en efficiënte afstandbediening Voor bediening bij het prisma Met de RX1250 afstandbediening kunt u zowel de TPS1200+ via RadioModem en RadioHandvat als de GNSS SmartAntenne via Bluetooth draadloze technologie of kabel bedienen vanaf de prismastok. Het veldboek heeft hetzelfde display als de TPS1200+, een touch screen, optioneel een kleurenscherm en een volwaardig alfanumeriek QWERTY toetsenbord. De bediening is exact hetzelfde. U kunt metingen starten, codes invoeren, programma's oproepen, gegevens inwinnen met GNSS en TPS wat u maar wilt. Optie op alle TPS1200+ Breidt de opstelling uit met SmartPole Werkt het best met ATR, PowerSearch en 360 prisma Lichtgewicht, robuust, betrouwbaar Betrouwbare draadloze communicatie via Radio- Handvat en Bluetooth Perfect voor one-man metingen Geen kabels nodig Verbetert de efficiëntie en productiviteit TPS & GNSS perfect gecombineerd TPS1200+ met ATX1230+ GNSS Smart-Antenne vormen samen een compact en gebruiksvriendelijk instrument. Geen polygonen of insnijdingen meer. Stel Smart-Station op en bepaal in seconden de positie met centimeter nauwkeurigheid dankzij RTK GNSS. Het total station bestuurt alle metingen en displays voor zowel GNSS als TPS. Zodra de standplaats bekend is kan de SmartAntenne op een loodstaaf samen met het veldboek worden gebruikt als een RTK rover. TPS en GNSS gecombineerde in een instrument Bepaal de positie met RTK en meet met TPS Geen controlepunten, polygonen en insnijdingen meer. Verbeter productiviteit en opbrengst Elke TPS1200+ kan worden opgewaardeerd tot SmartStation.

10 Leica TPS1200+ Technische specificaties en systeem kenmerken Modellen en opties TC TCR TCRM TCA TCP TCRA TCRP Hoekmeting Afstandmeting (IR-modus) PinPoint reflectorloze afst. metingen (RL-modus) Gemotoriseerd Automatische Prisma Herkenning (ATR) PowerSearch (PS) Gidslicht (EGL) Afstandbediening / RadioHandvat GUS74 Laser Gids SmartStation (ATX1230+ GNSS) = Standaard = Optioneel Hoekmeting Type Type Type Type Nauwkeurigheid Hz, V 1 (0,3 mgon) 2 (0,6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1.5 mgon) (std.afw., ISO ) Weergave resolutie: 0,1 (0,1 mgon) 0,1 (0,1 mgon) 0,1 (0,1 mgon) 0,1 (0,1 mgon) Methode absoluut, continu, diametraal Compensator Werkbereik: 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) 4 (0,07 gon) Gevoeligheid: 0,5 (0,2 mgon) 0,5 (0,2 mgon) 1,0 (0,3 mgon) 1,5 (0,5 mgon) Methode: centrale dubbelassige compensator Afstandmeting (IR-modus) Bereik Rond prisma (GPR1): 3000 m (gemiddelde atmosf. omstandigheden) 360 prisma (GRZ4): 1500 m Miniprisma (GMP101): 1200 m Reflecterende tape (60 mm x 60mm) 250 m Kortste meetafstand: 1,5 m Nauwkeurigheid / Meettijd Standaard modus: 1 mm + 1,5 ppm / gem. 2,4 s (standaard afwijking, ISO ) Snel modus: 3 mm + 1,5 ppm / gem. 0,8 s Tracking modus: 3 mm + 1,5 ppm / gem. < 0,15 s Weergave resolutie: 0,1 mm Methode Systeem analyse (coaxiale, zichtbare rode laser) PinPoint R400/R1000 reflectorloze afstandmeting (RL-modus) Bereik PinPoint R400: 400 m / 200 m (Kodak Grijze Kaart: 90 % reflecterend / 18 % reflecterend) (gemiddelde atmosf. omstandigheden) PinPoint R1000: 1000m / 500m (Kodak Grijze Kaart: 90 % reflecterend / 18 % reflecterend) Kortste meetafstand: 1,5 m Long Range op rond prisma (GPR1): 1000 m 7500 m Nauwkeurigheid / Meettijd Reflectorloos < 500 m: 2 mm + 2 ppm / gem. 3 6 s, max. 12 s (standaard afwijking, ISO ) Reflectorloos > 500 m: 4 mm + 2 ppm / gem. 3 6 s, max. 12 s (object in schaduw, bedekte hemel) Long Range: 5 mm + 2 ppm / gem. 2,5 s, max. 12 s Laser spotgrootte Op 30 m: circa 7 mm x 10 mm Op 50 m: circa 8 mm x 20 mm Methode PinPoint R400/R1000: Systeem analyse (coaxiale, zichtbare rode laser) Gemotoriseerd Maximale snelheid Rotatiesnelheid: 45 / s

11 Automatische Prisma Herkenning (ATR) Bereik ATR modus / LOCK modus Rond prisma (GPR1): 1000 m / 800 m (gemiddelde atmosf. omstandigheden) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 600 m / 500 m Miniprisma (GMP101): 500 m / 400 m Reflecterende tape (60 mm x 60 mm): 55 m (175 ft) Kortste meetafstand: 1,5 m / 5 m Nauwkeurigheid / Meting ATR hoeknauwkeurigheid Hz, V: 1" (0.3 mgon) (std.afw. ISO ) Basis positioneer nauwkeurigheid: ± 1 mm Meettijd voor GPR1: 3 4 s Maximale snelheid (LOCK modus) Tangentiaal (standaard modus): 5 m / s op 20 m, 25 m / s op 100 m Radiaal (tracking modus): 4 m / s Methode Digitale beeldverwerking (laserstraal) PowerSearch (PS) Bereik Rond prisma (GPR1): 300 m (gemiddelde atmosf. omstandigheden) 360 prisma (GRZ4, GRZ122): 300 m (perfect uitgelijnd met instrument) Miniprisma (GMP101): 100 m Kortste meetafstand: 5 m Zoektijd Gemiddelde zoektijd: < 10 s Maximale snelheid Rotatiesnelheid: 45 / s Methode Digitale signaalverwerking (roterende laserwaaier) Gidslicht (EGL) Bereik (gemiddelde atmosf. omstandigheden) Werkbereik: 5 m 150 m Nauwkeurigheid Positioneernauwkeurigheid: 5 cm op 100 m Algemene gegevens Telescoop Laserlood Vergroting: 30 x Centreer nauwkeurigheid: 1,5 mm op 1,5 m Vrije objectiefopening: 40 mm Laserspot diameter: 2,5 mm op 1,5 m Zichtveld: 1 30 (1,66 gon) / 2,7 m op 100 m Eindloze aandrijving Scherptebereik: 1,7 m tot oneindig Aantal aandrijvingen: 1 horizontaal / 1 verticaal Toetsenbord en Display Accu (GEB221) Display: 1/4 VGA (320*240 pixels), grafisch LCD, kleur, Type: Lithium-Ion verlichting, touch screen Voltage: 7,4 V Toetsenbord: 34 toetsen (12 functietoetsen, 12 alfanum. toetsen), verlichting Capaciteit: 4,4 Ah Hoekweergave: 360, 360 decimaal, 400 gon, 6400 mil, V% Werktijd: gem. 5 8 u Afstandweergave: meter, int. ft, int. ft/inch, US ft, US ft/inch Gewicht Positie: kijkerstand I standaard / kijkerstand II optioneel Total station: 4,8 5,5 kg Gegevensopslag Accu (GEB221): 0,2 kg Interne geheugen: 256 MB (optioneel) Stelschroevenblok (GDF121): 0,8 kg Geheugenkaart: CompactFlash kaarten (256 MB) Omgevingsspecificaties Aantal data records: 1750 / MB Werktemperatuur: 20 C tot +50 C Interfaces: RS232, Bluetooth Draadloze-Technologie (optioneel) Opslagtemperatuur: 40 C tot +70 C Doosniveau Stof / water (IEC 60529): IP54 Gevoeligheid: 6 / 2 mm Vochtigheid: 95 %, niet-condenserend Afstandbediening (RX1250T/Tc) Communicatie via geïntegreerde radio modem Veldboek Display: 1/4 VGA (320*240 pixels), grafisch LCD, touch screen, verlichting Toetsenbord: 62 toetsen (12 functietoetsen, 40 alfanumerieke toetsen), verlichting Interface: RS232 Accu (GEB211) Type: Lithium-Ion Voltage: 7,4 V Capaciteit: 2,2 Ah Werktijd: RX1250T: gem. 9 u, RX1250Tc: gem. 8 u Gewicht Veldboek RX1250T/Tc: 0,8 kg Accu (GEB211): 0,1 kg Prismastok adapter: 0,25 kg Omgevingsspecificaties Werktemperatuur: RX1250T 30 C tot +65 C / RX1250Tc 30 C tot +50 C Opslagtemperatuur bereik: 40 C tot +80 C Beschermd tegen water, stof en zand: IP67 (IEC 60529, MIL-STD-810F) waterdicht tot 1 m tijdelijke onderdompeling, stofdicht

12 Of u nu metingen verricht voor een perceel grond of een bouwlocatie, een gevel of binnenshuis, om as-built tekeningen te produceren of hoognauwkeurige metingen aan brug of tunnelconstructies meetinstrumenten van Leica Geosystems bieden de juiste oplossing voor alle meetwerkzaamheden. De instrumenten van de Systeem 1200 serie, samen met de software, zijn ontwikkeld om de dagelijkse uitdagingen van het moderne landmeten aan te kunnen. Ze bieden alle uitstekende, goed leesbare en gebruikersvriendelijke interfaces. De logische menustructuren, de heldere functionele indeling en hoogwaardige techniek maken in het veld een perfect koppel van TPS en GNSS toepassingen. Of u nu de voordelen van beide technieken gebruikt in combinatie of elk apart als gevolg van de uitzonderlijke flexibiliteit van de Leica Geosystems instrumenten is een betrouwbare en productieve meting gewaarborgd. When it has to be right. Illustraties, beschrijvingen en technische specificaties zijn niet bindend en kunnen wijzigen. Gedrukt in Zwitserland Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Zwitserland, nl V.09 RDV Leica SmartPole Measure non-stop with setup On-the-Fly Leica SmartStation Total Station with integrated GNSS Leica GPS1200+ Series High performance GNSS System Leica GRX1200+ Series High Performance GNSS Reference Receivers Total Quality Management onze toewijding voor totale klanttevredenheid. Vraag uw lokale Leica Geosystems dealer voor meer informatie over ons TQM programma. Afstand meter (IR), ATR en powersearch: Laser klasse 1 in overeenstemming met IEC resp. EN Laserlood: Laser klasse 2 in overeenstemming met IEC resp. EN Lorem Leica ipsumsmartpole dolor sit. Product brochure Adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Leica SmartStation Product brochure Leica GPS1200+ Product brochure Leica Systeem 1200 Software Product brochure Leica GRX1200+ Product brochure Afstand meter (Reflectorloos): Laser klasse 3R in overeenstemming met IEC resp. EN De Bluetooth woordmerk en logo s zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc en elk gebruik van deze merken door Leica Geosystems AG is onder licentie. Overige handelsmerken en merknamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars. Leica Geosystems AG Heerbrugg, Zwitserland

Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station

Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station Leica TPS1200 Total Stations Vol met de nieuwste technieken, gebouwd voor snelheid, nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, de Leica TPS1200

Nadere informatie

Leica Viva TPS De snelste Total Station

Leica Viva TPS De snelste Total Station Leica Viva TPS De snelste Total Station Uw visie: een snelle Total Station Welkom bij Leica Viva TPS Het kan niet sneller Met Leica Viva TPS rondt u projecten sneller af, kunt u concurrerend zijn en meer

Nadere informatie

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument Foutloos, Simpel, Snel De nieuwe standaard om voordelig digitaal te gaan waterpassen Met LEICA SPRINTER wordt u een van s werelds snelste waterpasser Betrouwbaar

Nadere informatie

Leica TPS1200+ Series Technische gegevens

Leica TPS1200+ Series Technische gegevens Leica TPS1200+ Series Technische gegevens 2 TPS1200+ Technische gegevens Modellen en Opties Hoekmeting Afst. meting met reflector (IR-Modus) Afst. meting zonder reflector (RL-modus) Afstandmeting Lange

Nadere informatie

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 1miljoen punten / sec HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 180m bereik HDS7000 Ultra-high Speed Laserscannen voor veeleisende professionals Binnen het toepassingsgebied van 3D laserscanners

Nadere informatie

Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200

Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200 Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200 Leica System 1200 Software Systeem 1200 software omvat SmartWorx de on-board TPS, GPS en RX1250 software en Leica Geo Office het

Nadere informatie

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Wereldprimeur Meet alles met P2P Technologie De eerste laserafstandsmeter werd meer dan twintig jaar geleden uitgevonden en gepresenteerd door Leica

Nadere informatie

Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners

Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners Met een 10-voudige verbetering van de maximale scansnelheid en de volledige vrijheid en nauwkeurigheid van een total

Nadere informatie

Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak. PinPoint Technology

Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak. PinPoint Technology Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak PinPoint Technology Leica TPS700 Automated Series met automaat voor meer bedieningsgemak Moet u iedere dag verschillende meettaken

Nadere informatie

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder!

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder! Leica Builder Serie Geen CAD-tekening onder een Builder! Ontdek de Leica Builder voor uw werk. Gebruikt u nog steeds een meetband of optische theodoliet? Hebt u gereedschap nodig dat al uw taken in maatvoering

Nadere informatie

Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing

Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing Leica ScanStation C10 Veelzijdigheid, Productiviteit, Rendement Veel organisaties met interesse in laserscanning om het huidige dienstenpakket

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA & CLH De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.com Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften van

Nadere informatie

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen "In plaats van eerst moeizaam uit te zetten met richtkoorden en paaltjes, gaan mijn metselaars meteen aan de slag met de Builder

Nadere informatie

Leica Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein

Leica Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein Rugby Fit, snel, sterk selecteer de beste speler voor uw bouwterrein Rugby lasers zijn de meest robuuste rotatielasers, geschikt voor alle bouwtoepassingen.

Nadere informatie

Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden

Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden Constructie Machinebesturing Landbouw Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG Als nauwkeurigheid het doel is, dan maakt de Leica Rugby het verschil

Nadere informatie

Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS

Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatrix is een mobiele softwareoplossing voor interactieve verwerking, visualisatie en onderhoud van

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA/CLH & CLI De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.nl Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

Laser. afstandsmeters

Laser. afstandsmeters Laser afstandsmeters Elke professionele klus begint MET STANLEY Het assortiment Stanley laserafstandsmeters werden ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker. Het aanbod varieert van een eenvoudig

Nadere informatie

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER Multifunctionele laser! TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten n Horizontaal, enkel en dubbel afschot n Ook verticaal te gebruiken n Volledig draadloos

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus

Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus 2 GPS & GNSS Ontvangers en Antenne 1. GPS & GNSS Ontvangers Selecteer de GPS ontvanger Selecteer de GNSS Ontvanger 766 709 GX1210+ GPS Enkele Frequentie Landmeetkundige

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Brochure trainingen en cursussen 2014

Brochure trainingen en cursussen 2014 Brochure trainingen en cursussen 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Het programma... 3 Introductietrainingen... 4 Trimble Access Introductie training... 4 TerraSync Introductie training... 5 Digital Fieldbook

Nadere informatie

Geef uw apparatuur wat mojo!

Geef uw apparatuur wat mojo! Auto-stuur met Virtual Wrench Geef uw apparatuur wat mojo! www.mojortk.com 0800 756 9665 De nieuwe No Drift mojortk van Leica Geosystems veranderd radicaal de RTK technologie voor de agrarische industrie.

Nadere informatie

Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus

Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus Inhoudsopgave Total Station 5 1 Total Station 5 1.1 Modellen 5 1.2 Hoeknauwkeurigheden 5 2 Extra Opties 6 2.1 Touch Screen, Tweede Toetsenbord 6 2.2 Communicatiepaneel

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Thermografische camera / i5 / i7 Thermografische camera voor verschillende toepassingen (elektrische toepassingen / gebouw diagnostiek) / extreem gebruiksgemak / beeldopslag op mini-sd-kaart / Software

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Leica LINO TM L2. Het perfecte uitlijninstrument. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Het perfecte uitlijninstrument. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Het perfecte uitlijninstrument SWISS Technology by Leica Geosystems 759289_nl_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:48:07 Uhr Over de hele linie gewoonweg perfect! Met de Leica LINO L2 is alles

Nadere informatie

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer Infrarood thermometer testo 835 snelle, nauwkeurige infrarood meetinstrumenten voor HVAC en industrie Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien,

Nadere informatie

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is

PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR. Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is PRODUCTBROCHURE PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk is 2 PRECITEC LR Optische sensor voor oppervlakken waarbij extreme nauwkeurigheid noodzakelijk

Nadere informatie

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen info@techniek.nl / webshop.techniek.nl Actie geldig van 1 november t/m 19 december 2014. Wij behouden ons het recht voor om technische

Nadere informatie

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031)

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031) µ_prijs 2014 Speciale Acties! W.J. Roelofs Meetinstrumenten B.V. Kernreactorstraat 42-3903 LG Veenendaal www.roelofsmeetinstrumenten.nl Telefoon : (0031) 318 521 580 Telefax : (0031) 318 529 301 Email

Nadere informatie

Trainingen en cursussen 2011

Trainingen en cursussen 2011 Trainingen en cursussen 2011 Inhoud Inleiding... 3 Het programma... 3 Introductie trainingen... 4 Trimble Access Introductie training... 4 TerraSync Introductie training... 5 Digital Fieldbook Introductie

Nadere informatie

Vloerlijnlaser FLS 90

Vloerlijnlaser FLS 90 ...sets standards NIEUW Vloerlijnlaser FLS 90 Exacte 90 -hoek op de vloer: haarscherpe laserlijnen, goed zichtbaar tot max. 15 m Precies. Robuust. Betrouwbaar. Optimale bediening. Nu tot max. 15 m zichtbare

Nadere informatie

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aanschaf van een Leica DISTO. De veiligheidsvoorschriften kunnen worden aangetroffen in een apart boekje,

Nadere informatie

Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE

Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE verbind uw KanTooR MET DE BouWPLaaTs: BouW In ÉÉn KEER. PREcIEs goed. BouW het nu. DE CONNECTED

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Leica ScanStation C5 Upgradable Laser Scanner

Leica ScanStation C5 Upgradable Laser Scanner Leica ScanStation C5 Upgradable Laser Scanner Leica ScanStation C5 Upgradable vanaf het Begin Bedrijven die beginnen met laserscannen worden vaak geconfronteerd met niet-flexibele en complexe situaties

Nadere informatie

TRAININGEN. Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING...

TRAININGEN. Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING... Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING... 1 De juiste richting... met Geometius trainingen Trainingen voor landmeters & geo-specialisten Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen.

Nadere informatie

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen Trainingen Laat kennis werken de juiste richting... 1 De juiste richting... met Geometius Trainingen voor landmeters & geo-specialisten Hands-on en interactief kenmerken de die wij verzorgen. Gegeven door

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie.

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie. Fluke Specials Visuele IR Thermometer Fluke VT04 Elektrische testers Fluke T100-serie Promotie Multifunctionele Installatie Testers Fluke 1650-serie www.fluke.be/acties Herfst/winter 2013 Fluke. The Most

Nadere informatie

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen Trainingen Laat kennis werken de juiste richting... 1 De juiste richting... met Geometius Trainingen voor landmeters & geo-specialisten Hands-on en interactief kenmerken de die wij verzorgen. Gegeven door

Nadere informatie

Leica GPS1200 Series Technische Gegevens

Leica GPS1200 Series Technische Gegevens Leica GPS1200 Series Technische Gegevens GPS1200 Technische Gegevens Samenvatting Omschrijving Type ontvanger Dubbele frequentie ontvanger, geodetisch, realtime RTK ontvanger Dubbele frequentie ontvanger,

Nadere informatie

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik

TOUCH SCREEN BEDIENDEEL. Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm)

Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Lichtkrant - tekstdisplays A SERIE (16cm) / K SERIE (25cm) / M SERIE (48cm) / D SERIE (25 cm) Deze lijn LED displays zijn uitgerust met zeer heldere LED s met een grote lichthoek en alle displays hebben

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025

FPi 2015. Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020. FPi 2025 FPi 2015 Aantrekkelijk, makkelijk hanteerbaar, snel en betrouwbaar! FPi 2020 FPi 2025 Een voordeel voor elk kantoor! Maak een einde aan de stress van de dagelijkse postverzending! Laat de nieuwe FPi 2000

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands Leica icon Series Handleiding licentie installeren en activeren Versie 1.0 Nederlands Inhoudsopgave In deze handleiding Hoofdstuk Blz. 1 icon robot 50 3 1.1 Firmware van de icon robot 50 updaten 3 1.2

Nadere informatie

Leica 3D Disto De echte wereld opnieuw maken

Leica 3D Disto De echte wereld opnieuw maken Leica 3D Disto De echte wereld opnieuw maken Schitterend productief Uw nieuwe partner voor efficiënte metingen binnenshuis MEET in 3-dimensies met hoge precisie. RAUM: 90/0/0 PROJEC TEERT punt voor punt.

Nadere informatie

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04 Voorjaar 2014 FLUKE Specials Visuele infraroodthermometer Fluke VT04 Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke The Most Trusted Tools in the World. Temperatuuroplossingen:

Nadere informatie

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage

Alle meetgegevens. Altijd en overal. Op iedere smartphone, tablet of PC. Het WiFi dataregistratiesysteem testo Saveris 2. Analyse & Rapportage Analyse & Rapportage Coldstore east 14.09.2014 tot 16.09.2014 Grafische weergave 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabelvorm weergave Alarmen Alle

Nadere informatie

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine

Productbrochure. Leitz Reference Xe. Coördinatenmeetmachine Productbrochure Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine 2 Leitz Reference Xe Coördinatenmeetmachine De CMM voor kleine en middelgrote ondernemingen Leitz Reference Xe Kleine en middelgrote ondernemingen,

Nadere informatie

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op.

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op. Toerenteller PCE-T236 / PCE-T237 Hand toerenteller voor contactloze snelheidsmetingen /automatische uitschakeling / geheugenfunctie / LCD-beeldscherm / compact ontwerp De toerentellers PCE-T236 en PCE-T237

Nadere informatie

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT UITGERUST MET AOS (ADVANCED ONSITE SENSOR) INDUCTIEVE ENCODER HANDMEETGEREEDSCHAP EN GEGEVENSVERWERKING Nieuw! ABSOLUTE AOS DIGIMATIC schuifmaat Een nieuwe serie prijsgunstige

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Continu meten in Trimble Access Handleiding

Continu meten in Trimble Access Handleiding Continu meten in Trimble Access Handleiding Inleiding Voor sommige toepassingen kan het handig zijn om automatisch punten te meten per vaste afstandof tijdeenheid, bij stoppen of als de ontvanger waterpas

Nadere informatie

Basisprincipes van de Tirfor

Basisprincipes van de Tirfor Basisprincipes van de Tirfor De 2 klembekken trekken de staaidraad en de last ieder hand over hand in de gewenste richting, te vergelijken met het trekken van een last met beide handen. De klembekken zijn

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NOKIA TME-3. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NOKIA TME-3 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Parallelle meting van CO/CO 2. in de omgeving. testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543.

Parallelle meting van CO/CO 2. in de omgeving. testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543. Parallelle meting van CO/CO 2 in de omgeving testo 315-3: Meten van de omgevingslucht volgens de Europese norm EN 50543. testo 315-3 Waar kan de testo 315-3 gebruikt worden? Bij omgevingsmetingen, wanneer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket Gebruikershandleiding FIRT 550-Pocket 1 BEDIENINGSELEMENTEN: 1) Infrarood-sensor 2) LCD-display 3) knop / laser pointer 4) toets / verlichting 5) MODE-knop 6) Meetfunctie toets 7) Batterijklep 8) Handvat

Nadere informatie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie

Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Bijlage: Toelichting gebruikte terminologie Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabewaking en daarom is het soms erg lastig om te weten waardoor er verschillen in kwaliteit en prijs ontstaan.

Nadere informatie

PROMOTIES VOORJAAR 2013 DEFECT? BESCHADIGD? VEROUDERD? JE HUIDIGE LASER IS GELD WAARD!

PROMOTIES VOORJAAR 2013 DEFECT? BESCHADIGD? VEROUDERD? JE HUIDIGE LASER IS GELD WAARD! VOORJAAR 2013 DEFECT? BESCHADIGD? VEROUDERD? JE HUIDIGE LASER IS GELD WAARD! Vervang hem door een gelijkaardig model van FUTECH of AGATEC en krijg 20% OVERNAMEKORTING op toestel en accessoires in koffer

Nadere informatie

We measure it. testo 835 Snelle en nauwkeurige infraroodthermometer. Betrouwbaar en nauwkeurig meten, zelfs bij hoge temperaturen

We measure it. testo 835 Snelle en nauwkeurige infraroodthermometer. Betrouwbaar en nauwkeurig meten, zelfs bij hoge temperaturen Infraroodthermometer testo 835 Snelle en nauwkeurige infraroodthermometer Betrouwbaar en nauwkeurig meten, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser toont het exacte meetbereik waardoor er niet verkeerd

Nadere informatie

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT KEMPPI K5 LASAPPARATUUR MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT 12.12.2018 MinarcTig Evo 200MLP VEELZIJDIGE TWEE-PROCESLASSER VOOR TIG- EN ELEKTRODELASSEN (MMA) De MinarcTig

Nadere informatie

INLEIDING INLEIDING GPS01

INLEIDING INLEIDING GPS01 INLEIDING De GPS01 connector is een GPS ontvanger met Bluetooth interface en een erg gevoelige ingebouwde antenne. De GPS01 connector is geschikt voor navigatiesystemen van smart phones of PDA s die uitgerust

Nadere informatie

Verkeersteller. Actime B.V. Heuveleindstraat NL Ravenstein

Verkeersteller. Actime B.V. Heuveleindstraat NL Ravenstein Verkeersteller Actime B.V. Heuveleindstraat 5 5371 NL Ravenstein 0486-412846 Inhoud 1. Algemeen 2 2. Overzicht ingebruik name 2 3. Samenstelling 3 4. Montage 5 5. Gegevensverwerking 7 6. Gebruik van een

Nadere informatie

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem

Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Eycasa draadloos deur & huis-videosysteem Communiceren, bewaken en openen. MF 1 Eycasa: Veel meer dan een deurintercom Deur openen plus videobewaking Met Eycasa opent u niet alleen de deur, u herkent ook

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Inbouw Datalogger PCE-KD9 Inbouw Datalogger met max. 72 analoge of digitale ingangen / RS-485 / max. 36 thermoelementen of 18 weerstand-ingangen / TFT-scherm met touchscreen / datalogger voor maximaal

Nadere informatie

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten

The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten The human touch in technology Alphatron Marine ATEX-producten Versterkers Portofoons Pagers Accessoires Gsm s Repeaters Petrochemische en aanverwante industrieën bestrijken vaak een grote oppervlakte.

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter

Nadere informatie

Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak

Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak PERSBERICHT Flitserfotografie niet langer complex Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak Hamburg, 17 oktober 2007 U hoeft

Nadere informatie

Leica GPS1200+ Series Technische Gegevens

Leica GPS1200+ Series Technische Gegevens Leica GPS1200+ Series Technische Gegevens 2 GPS1200+ Technische Gegevens Voor Referentie-netwerk producten verwijzen wij u naar de technische brochure voor de GRX1200+ serie ontvanger (746097) Samenvatting

Nadere informatie

Take Control of Your Layout

Take Control of Your Layout Take Control of Your Layout Trimble positioneringsystemen voor de bouwsector Alles onder controle bij uitzetten Met Trimble producten kunt u volledig onafhankelijk werken. Het resultaat: hogere productiviteit,

Nadere informatie

Wipod Music Center. voor. AquaSound

Wipod Music Center. voor. AquaSound Wipod Music Center voor Badkamer Terras Spa /Sauna AquaSound De finishing touch voor uw badkamer, terras of sauna Wipod Music Center...100% waterdicht & draadloos. Met het AquaSound Wipod Music Center

Nadere informatie

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application.

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. Precisielandbouw in twee eenvoudige stappen automatisch Zoals elke landbouwer weet hebben verschillende

Nadere informatie

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k 2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k Product ID: SV231MDPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een Mini DisplayPort (mdp) werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie