Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE"

Transcriptie

1 Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE

2 verbind uw KanTooR MET DE BouWPLaaTs: BouW In ÉÉn KEER. PREcIEs goed. BouW het nu. DE CONNECTED BOUWPLAATS: BOUWTEkENINGEN WAAR EN WANNEER U DIE NODIG HEBT De positionering oplossingen voor de bouwsector van Trimble bieden de aannemer meer controle op de bouwplaats waardoor de nauwkeurigheid en productiviteit aanzienlijk worden verhoogd. Trimble introduceert nu de overtreffende trap in productiviteit de Connected bouwplaats. Door uw kantoor en de bouwplaats via draadloze datacommunicatie met elkaar te verbinden, kunnen wijzigingen in ontwerpspecificaties direct tussen veld en kantoor heen en weer stromen. Een job kan door iemand in het hoofdkantoor worden aangemaakt en onderhouden en via naar diverse bouwplaatsen worden verzonden. De voortgang van het project kan dagelijks worden gecontroleerd. Elke vraag kan direct worden beantwoord. Voor beslissingen beschikt u altijd over actuele informatie. Elke wijziging is bovendien direct bekend. Gecombineerd met de positionering oplossingen van Trimble is het resultaat dat u alles onder controle hebt en er maximaal wordt geproduceerd. SUPERIEURE CONTROLE OVER UITZETTEN ONTWERPEN Geef uw tekening eenvoudig in LM80 Layout Manager of LM80 Desktop in, om een digitale kopie van uw project te maken. Importeer CAD lijnenwerk om een visuele referentie voor uw uitzettaken te creëren. UITZETTEN LM80 Layout Manager begeleidt u via grafische schermen bij het opstellen van uw total station. Het navigeert u naar de kritieke bouwposities en creëert alsgebouwd rapporten van alle uitgezette punten. U kunt de LM80 ook gebruiken om de positie van bouwelementen te controleren nadat die geïnstalleerd zijn. Of het nu om grotere bouwprojecten of woningbouw gaat, met de krachtige en eenvoudig te gebruiken instrumenten van Trimble hebt u alles onder controle en kunt u efficiënter werken: LM80 Layout Manager SPS710 Robotic Total Station SPS610 Robotic Total Station TS515 Mechanisch Total Station TS415 Mechanisch Total Station

3 CONTROLEPUNTEN EN VERPLAATSTE REfERENTIEPUNTEN Controlepunten en verplaatste referentiepunten kunnen sneller en efficiënter worden uitgezet. Zo blijft u op schema. ERfSCHEIDINGEN CONTROLEREN Of EROP AANSLUITEN U hebt geen meetbanden of landmetersbureau nodig wanneer u met perceelgrenzen te maken krijgt. Met LM80 kunt u de bouwpositie naar behoefte aanpassen zonder dat u een landmeter in de arm hoeft te nemen. GRAAfLIJNEN Alle lijnen vanuit één referentiepunt uitzetten zonder gespannen koorden, meetkijker of theodoliet. U hoeft niet op elke controlelijn op te stellen, zodat u met de positionering oplossingen van Trimble veel sneller en gemakkelijker werkt. BETONBEkISTINGEN EN ANkERBOUTEN Complexe betonbekistingen of ankerbouten kunt u vanaf elke positie uitzetten met behulp van slechts twee bekende punten. De applicatiesoftware maakt dit proces eenvoudig, zelfs voor beginners, zodat het uitzetten gemakkelijk en veel sneller gaat. BOUWWERkEN CONTROLEREN Het werk van anderen controleren en indien nodig wijzigingen in de specificaties documenteren. Met Direct Reflex worden voltooide bouwwerken door één persoon opgemeten. CONTROLELIJNEN VOOR ONDERAANNEMERS UITZETTEN Het uitzetten van controlelijnen voor onderaannemers gaat veel sneller en nauwkeuriger dan met meetband en theodoliet. U kunt gemakkelijk om obstakels heen werken, zodat u niet op elke lijn hoeft op te stellen TOPOGRAfISCHE METINGEN Eenvoudig topografische informatie verzamelen en in andere software importeren, voor analyse van hoogte en benodigd uitgraven/ophogen.

4 ToTaL stations aan het WERK Het werk is sneller en binnen het budget voltooid! Vergeleken met traditionele methoden kunt u met Trimble producten veel sneller meten en positioneren. Opstellen is gemakkelijker dan ooit plaats het total station waar u het uit te zetten terrein goed kunt overzien, meet twee bekende punten en begin met het uitzetten van graaflijnen, kolomlijnen, betonbekistingen en ankerbouten vanuit één enkele positie. Via het grafische scherm van de LM80 is het aanmaken en uitzetten van punten bovendien zeer eenvoudig. Met behulp van de specifieke werkmethoden voor de bouw kunt u elke uitzet- en meettaak op het bouwterrein aan. Omdat Trimble producten voor de aannemer ontwikkeld zijn, maakt de logische en eenvoudig te volgen werkwijze een maximaal aantal toepassingen mogelijk dus hogere winst. De uitzetproducten van Trimble werken met gecompenseerde hoekmetingen en bijzonder nauwkeurige afstandmeting, zodat u zich op het werk kunt concentreren zonder zorgen over de nauwkeurigheid. Doordat u werk kunt uitvoeren dat u voorheen moest uitbesteden, bent u minder afhankelijk van anderen en daarom zijn Trimble producten de beste keuze. Met instrumenten die speciaal voor het bouwterrein zijn ontworpen beschikt u over degelijke apparatuur die tegen een stootje kan. De uitzetproducten van Trimble leveren een aanzienlijke kostenbesparing en hogere productiviteit op.

5 ROBOTIC GEBRUIk De SPS710 en SPS610 robotic total stations volgen u en werken de meetinformatie aan de baak continu bij. Dit zorgt voor een 80% hogere productiviteit vergeleken met een conventioneel mechanisch systeem. CONVENTIONEEL GEBRUIk De TS515 en TS415 total stations zijn mechanische systemen waarmee u efficiënt kunt uitzetten. Met dit tweepersoons systeem werkt u productiever en krijgt u constante en nauwkeurige metingen over grote afstanden, hellingen en hoogteverschillen. REfLECTORLOOS GEBRUIk De SPS710, SPS610 en TS515 total stations kunnen door één persoon worden gebruikt voor reflectorloos afstanden en hoeken meten. Omdat u geen prisma nodig hebt, kunt u moeilijk bereikbare of gevaarlijke plaatsen veilig en gemakkelijk inmeten. OVERAL OPSTELLEN TOTAL STATION EN LM80 Stel het instrument op een praktische plaats op en: Meet het eerste bekende punt. Meet het tweede bekende punt. Begin met uitzetten!

6 ToTaL stations voor DE BouWsEcToR TRIMBLE SPS710 EN SPS610 ROBOTIC TOTAL STATIONS De SPS710 en SPS610 robotic total stations zijn specifiek voor de bouwsector ontwikkeld en zijn eenvoudig door één persoon voor alle uitzettaken te gebruiken. krachtige functies VOOR HOGE PRODUCTIVITEIT MAxIMALE flexibiliteit EN kostenbesparing Met behulp van de applicatieprogramma s kunt u overal sneller opstellen en het uitzetten en meten op de bouwplaats zelf ter hand nemen. EENVOUDIG TE (LEREN) GEBRUIkEN De eenvoudig te volgen gebruikersinterface zorgt ervoor dat u snel aan het werk kunt. Met minimale training kunt u al met het total station werken; daarvoor hoeft u geen landmeter te zijn. DOOR ÉÉN PERSOON TE BEDIENEN Al het uitzetwerk door één persoon uitgevoerd. Ongeacht de complexiteit gaat uitzetten snel en nauwkeurig.

7 SPECTRA PRECISION TS515 EN TS415 MECHANISCHE TOTAL STATIONS De TS415 en TS515 mechanische total stations hebben een groot grafisch display en alfanumeriek toetsenbord. Via de eenvoudig te leren programma s en het uitgebreide toetsenbord kunt u snel gegevens invoeren of afmetingen uitzetten, dus efficiënt werken. GEEN fouten GEBOUWD VOOR HET BOUWTERREIN EENVOUDIG OP TE STELLEN Met de positionering oplossingen voor de bouwsector van Trimble worden bij opslag van alle relevante informatie, controlemetingen en uitzetfuncties eventuele afwijkingen duidelijk weergegeven, zodat fouten worden voorkomen. Bestand tegen de ruwe omstandigheden op het bouwterrein, dus maximaal inzetbaar. Met de applicatieprogramma s kunt u overal opstellen, niet alleen op een vast punt.

8 TRIMBLE LM80 Layout Manager HET HART VAN DE CONNECTED BOUWPLAATS De Trimble LM80 Layout Manager is van pocketformaat en brengt uw bouwtekening naar de werkplek, zodat u er met elke methode en elk instrument mee kunt werken. Dit gemak, gecombineerd met de kracht van draadloze communicatie voor aanpassingen in bouwtekeningen, een uniforme gebruikersinterface en speciale software maken de LM80 tot een revolutionair instrument, dat het hart van de Connected bouwplaats vormt. Met de LM80 kunt u: afmetingen ingeven, om een digitale kopie van uw bouwtekening te creëren data van LM80 Desktop en CAD importeren om automatisch een bouwtekening te creëren belangrijke punten uitzetten, gemeten afmetingen op de plattegrond invoeren of diagonalen en hoeken berekenen ontwerpwijzigingen en voortgangsinformatie verzenden en ontvangen meer werk zelf uitvoeren, dus minder werk uitbesteden één gebruikersinterface voor meerdere positioneringproducten en -methoden gebruiken met minder training aan het werk Gecombineerd met een Trimble total station zorgt de LM80 voor een aanzienlijk hogere nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en productiviteit. Met de Microsoft Windows Mobile software ondersteunt de LM80 het uitgebreide assortiment applicatiesoftware door voor portable Windows apparatuur verkrijgbaar is. Ingebouwde functies zijn o.a.: Microsoft Outlook met contactpersonen, , agenda en planner, alsmede versies van Microsoft Word en Microsoft Excel.

9 LM80 Desktop Software De LM80 Desktop software is een waardevol en praktisch hulpmiddel voor de LM80 of een total station voor bouwtoepassingen. LM80 Desktop heeft een intuïtieve grafische gebruikersinterface, zodat u eenvoudig uw tekening kunt invoeren om een digitale kopie van uw project te creëren. Daarnaast kunt u snel punten van een digitale CAD tekening aanmaken en die naar de LM80 uploaden, of een CAD achtergrondkaart in de LM80 laden, zodat u een goed overzicht van de bouwplaats hebt. De LM80 kan een bestand met punten direct naar een total station sturen, om die punten uit te zetten. Standaard weergaveopties: de gebruikersinterface heeft functies voor panning, venster zoomen, in- en uitzoomen, ontwikkeld voor gebruikers met een minimale kennis van CAD. Meerdere punten selecteren: punten eenvoudig individueel, in een venster of in de huidige weergave selecteren. Berekeningen vanaf de digitale bouwtekening Snel en gemakkelijk gemeten lengtes invoeren, oppervlakte en diagonalen berekenen zonder fouten. LANGE GEBRUIKSDUUR VAN BATTERIJEN Werken een hele dag op één lading. ÉÉN INTERFACE VOOR VEEL UITZETINSTRUMENTEN Snel te leren, minder trainingkosten en snel te integreren met uw huidige instrumenten en methoden. SOLIDE GEBOUWD Bestand tegen meermaals vallen van 1 meter, onderdompeling en reiniging met water. Gebouwd voor de ruwe omstandigheden op het bouwterrein.

10 Technische gegevens PRESTATIES Trimble SPS710 Robotic Total Station Trimble SPS610 Robotic Total Station Spectra Precision TS515 MechaniscH Total Station Spectra Precision TS415 MechaniscH Total Station Type Robotic, Autolock, Servo Robotic, Autolock, Servo Conventioneel mechanisch Conventioneel mechanisch HOEKMETING Nauwkeurigheid (standaard afwijking gebaseerd op DIN 18723) Schaalverdeling hoekmeting Horizontaal: 3 (1,0mgon) Verticaal: 2 (0,6 mgon) Standaard: 1 (0,1 mgon) Tracking: 1 (0,1 mgon) Horizontaal: 5 (1,5 mgon) Verticaal: 5 (1,5 mgon) Standaard: 1 (0,1 mgon) Tracking: 1 (0,1 mgon) 5 (1,5 mgon) 5 (1,5 mgon) 1 /5 /10 (0,2 mgon/1 mgon/2 mgon) 1 /5 /10 (0,2 mgon/1 mgon/2 mgon) Automatische niveaucompensatie Dubbelas compensator Dubbelas compensator Dubbelas compensator Dubbelas compensator AFSTANDMETING Prisma modus Standaard meting ± 3 mm + 2 ppm ± 2 mm + 2 ppm ±3 mm + 2 ppm ±3 mm + 2 ppm Tracking ± 10 mm + 2 ppm ±5 mm + 2 ppm ±10 mm + 3 ppm ±10 mm + 2 ppm Direct reflex modus Standaard meting ± 3 mm + 2 ppm ±3 mm + 3 ppm ±5 mm + 2 ppm n.v.t Tracking ± 10 mm + 2 ppm ±10 mm + 3 ppm ±5 mm + 3 ppm n.v.t Kleinst mogelijke afstand 2,0 m 1,5 m 1,6 m n.v.t MEETTIJD Prisma modus Standaard meting 1,2 s 2,0 s 1,3 s 1,6 s Tracking 0,4 s 0,4 s 0,5 s 1,0 s Direct Reflex modus Standaard meting 1-5 s 3-15 s 1,6 s n.v.t Tracking 0,4 s 0,4 s 0,8 s n.v.t BEREIK (BIJ STANDAARD HELDER*) Meting naar prisma 1 Prisma (50 mm diam.) m m m m 3 Prisma's m m m m BEREIK (BIJ STANDAARD HELDER*) Direct reflex meting Kodak grijs (18% reflecterend) >300 m >120 m >70 m n.v.t Kodak grijs (90% reflecterend) >800 m >150 m >100 m n.v.t TECHNISCHE GEGEVENS ALGEMEEN Optisch lood Optisch 2,4x Optisch 2,4x Optisch 2x Optisch 2x Telescoop Vergroting 30x 30x 26x 26x Lensopening 40 mm 40 mm 40 mm 45 mm Verlichting kruisdraden Instelbaar (10 standen) Instelbaar (10 standen) Ja Ja Afleesscherm Grafische LCD 128 x 32 pixels Grafische LCD 128 x 32 pixels LM80 LM80 met verlichting met verlichting Temperatuur, gebruik -20 C to + 50 C -20 C to +50 C -20 C to +50 C -20 C to +50 C Batterijen Type Oplaadbare Li-Ion batterij 11,1 V, 4,4 Ah Oplaadbare Li-Ion batterij 11,1 V, 4,4 Ah Interne NiMH batterijenset, oplaadbaar Interne NiMH batterijenset, oplaadbaar Oplaadtijd 6 uur 6 uur 2 uur 2 uur Gebruiksduur batterijen Ca. 6 uur op één batterij Ca. 6 uur op één batterij Ca. 27 uur Ca. 27 uur Klasse II laserproduct label Ja Ja Nee Nee Data overbrengen en vastleggen Geheugencapaciteit Via LM80 Via LM80 Vastleggen: intern datageheugen voor regels, 32 jobs Vastleggen: intern datageheugen voor regels, 32 jobs Data invoer/uitvoer RS232 RS232 RS232 RS232 LM80 Interface Vereist Vereist Optioneel Optioneel * Standaard helder: geen nevel, bewolkt of matig zonlicht en zeer lichte warmteschemering. Bereik en nauwkeurigheid zijn afhankelijk van weersomstandigheden en achtergrondstraling.

11 kies HET JUISTE VELDBOEk VOOR UW TOEPASSINGEN. TECHNISCHE GEGEVENS TRIMBLE LM80 (RECON) Microsoft Windows Mobile 6.0 software 400 MHz xscale Processor 256 MB niet-vluchtig NAND flash geheugen In zonlicht afleesbare kleuren TfT display (240 x 320 pixels) met frontverlichting Meer dan 15 uur continu bij 20 C Standaard 9-pens RS-232 en USB aansluitingen NiMH batterijenset, oplaadbaar Gewicht: 490 g Temperatuur, gebruik: 30 C tot +60 C Stof- en waterdicht vlg. IP67 (tijdelijke onderdompeling) Bestand tegen meermaals vallen van max. 1 m TECHNISCHE GEGEVENS TRIMBLE LM80 DRAADLOOS (NOMAD) Microsoft Windows Mobile 6.0 software 806 MHz xscale processor 1 GB niet-vluchtig flashgeheugen In zonlicht afleesbare kleuren TfT display (480x640) met LED verlichting Meer dan 15 uur continu bij 20 C Standaard 9-pens RS-232 en USB aansluitingen Li-Ion oplaadbare batterijenset Gewicht: 596 g Temperatuur, gebruik: 30 C tot +60 C Stof- en waterdicht vlg. IP67 (tijdelijke onderdompeling) Bestand tegen meermaals vallen van max. 1,20 m 1 x Compact flash / 1 x Secure Digital uitbreidingssleuf Numeriek toetsenbord met verlichting Bluetooth 2.0 geïntegreerd b/g draadloze communicatie geïntegreerd GPS (SiRfStar III, WAAS mogelijk) geïntegreerd

12 Productiviteit is Bouwrijp maken gaat sneller en nauwkeuriger met laserbestuurde machines. Uitzetten met instrumenten waarmee u het bouwterrein onder controle hebt en minder fouten maakt. Nivelleren met precisiegereedschap dat tegen een stootje kan. Aslijnen met draagbare instrumenten, gemakkelijk, snel en nauwkeurig. Productiviteit staat voor hogere winst doordat het werk sneller en met minder machinetijd en salariskosten wordt voltooid. Er is maar één onderneming die uw productiviteit kan ondersteunen met de breedste, diepste en modernste oplossingen voor de bouwsector. Productiviteit is Trimble NOORD-AMERIKA Trimble 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio U.S.A (gratis) Tel Fax EUROPA Trimble GmbH Am Prime Parc Raunheim DUITSLAND Tel Fax AFRIKA & MIDDEN-OOSTEN Trimble Export Middle-East P.O. Box Jebel Ali Free Zone Dubai, U.A.E. Tel Fax AZIË Stille Oceaan Trimble Singapore 80 Marine Parade Road 22-06, Parkway Parade Singapore Tel Fax CHINA Trimble Beijing Room Tengda Plaza No. 168 Xiwai Street Haidian District, Beijing P.R. CHINA Tel Fax Uw Trimble vestiging of vertegenwoordiger , Trimble Navigation Limited. Alle rechten voorbehouden. Trimble, het logo met globe en driehoek en Spectra Precision Laser zijn handelsmerken van Trimble Navigation Limited, gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft Windows, Microsoft Outlook, Microsoft Word en Microsoft Excel zijn ofwel gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Bestelnr G-NL (02/08)

Take Control of Your Layout

Take Control of Your Layout Take Control of Your Layout Trimble positioneringsystemen voor de bouwsector Alles onder controle bij uitzetten Met Trimble producten kunt u volledig onafhankelijk werken. Het resultaat: hogere productiviteit,

Nadere informatie

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Access is efficiëntie Met Trimble Access software kunt u sneller, efficiënter en zonder onderbrekingen gegevens uitwisselen

Nadere informatie

GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG

GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG Sneller klaar Besteed uw tijd aan het werk zelf, niet aan controleren. Trimble kan u daarbij helpen. Hoe Stel de gewenste diepte in. Begin met graven.

Nadere informatie

Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen.

Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen. Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen. GNSS SYSTEMEN Trimble heeft belangrijke vooruitgang geboekt op het gebied van GNSS inmeten. Meetspecialisten die

Nadere informatie

HV601/HV602 voor interieurbouw

HV601/HV602 voor interieurbouw HV601/HV602 voor interieurbouw NAUWKEURIG INTERIEURWERK Nauwkeurig Veelzijdig Snel Eenvoudig te gebruiken Toepassingen Vanwege hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn de populaire HV601 en HV602 geschikt

Nadere informatie

WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT

WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT Hogere kwaliteit Besteed uw tijd niet aan herstellen, maar aan het werk zelf. Trimble kan u daarbij helpen. Hoe Voer het gewenste aantal

Nadere informatie

Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had

Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had Trimble S6 Totaal Station Echte productiviteit is het resultaat van een krachtige interactie tussen technologie, ergonomie

Nadere informatie

Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen

Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen SPATIAL IMAGING Maximale productiviteit bij Spatial Imaging betekent denken aan de totale tijd van start tot eindproduct. TRIMBLE SPATIAL

Nadere informatie

productiviteit van trimble: verbind kantoor, mensen en machines TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMEN

productiviteit van trimble: verbind kantoor, mensen en machines TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMEN productiviteit van trimble: verbind kantoor, mensen en machines TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMEN de moderne Trimble bouwplaats De "connected" bouwplaats Er gebeurt iets interessants wanneer u uw kantoor,

Nadere informatie

NAUWKEURIGE HELLINGLASER MET LANGE-AFSTANDSBEDIENING. GL700 serie

NAUWKEURIGE HELLINGLASER MET LANGE-AFSTANDSBEDIENING. GL700 serie NAUWKEURIGE HELLINGLASER MET LANGE-AFSTANDSBEDIENING GL700 serie Spectra Precision Laser GL700 Serie Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen. De bouwsector van de 21e eeuw kent een felle concurrentie,

Nadere informatie

Uitzetten wordt kinderspel

Uitzetten wordt kinderspel Uitzetten wordt kinderspel Uitzetten wordt kinderspel Praktijk Uw bouwwerk uitzetten gaat nog sneller en eenvoudiger met de RTS uitzetrobot van Trimble. U stelt de robot eenvoudig op, het uitzetten kan

Nadere informatie

Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen

Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen Trimble Spatial Imaging: Geospatiale informatie in aardse termen SPATIAL IMAGING Trimble levert al vele jaren positionering- en beeldoplossingen voor professionals in de bouwsector en meetspecialisten

Nadere informatie

Lasersystemen voor nivelleer- en graafwerkzaamheden»»»

Lasersystemen voor nivelleer- en graafwerkzaamheden»»» Lasersystemen voor nivelleer- en graafwerkzaamheden BOUWTERREIN BESTENDIG BESTE GARANTIE EENVOUDIG TE GEBRUIKEN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN DISPLAY SYSTEMEN DIE SNEL TERUGVERDIEND ZIJN HOE WERKT HET Voordelen:

Nadere informatie

TECHNISCHE INFO. Trimble business CenTer software. moeiteloze verwerking van gnss inmeetdata met trimble business center software

TECHNISCHE INFO. Trimble business CenTer software. moeiteloze verwerking van gnss inmeetdata met trimble business center software Trimble business CenTer software TECHNISCHE INFO moeiteloze verwerking van gnss inmeetdata met trimble business center software Trimble Business Center is een krachtige kantoorsoftware voor meetspecialisten,

Nadere informatie

nauwkeurige hellinglaser Met Langeafstandsbediening Gl700 SeRIe

nauwkeurige hellinglaser Met Langeafstandsbediening Gl700 SeRIe nauwkeurige hellinglaser Met Langeafstandsbediening Gl700 SeRIe spectra PreCision laser gl700 serie nieuwe uitdagingen VraGen om nieuwe oplossingen De bouwsector van de 21e eeuw kent een felle concurrentie,

Nadere informatie

DG711/DG511 Rioollaser

DG711/DG511 Rioollaser DG711/DG511 Rioollaser»»» GEBOUWD VOOR HET RUWSTE BOUWTERREIN ZEER BETROUWBAAR EENVOUDIG TE GEBRUIKEN SOLIDE, BETROUWBAAR, REPETEERNAUWKEURIG Uw werkterrein is vaak van de allerruwste soort. Daarom heeft

Nadere informatie

Trimble Site BETROUWBAAR PRAKTISCH PRECIES

Trimble Site BETROUWBAAR PRAKTISCH PRECIES Trimble Site Positioning Systems PRECIES BETROUWBAAR PRAKTISCH meer functies voor meer taken Calculator Uitzetter Databeheer Ingenieur/Maatvoerder Voorman/Opzichter Projectleider Geotechnisch ingenieur

Nadere informatie

Nauwkeurige hellinglaser met langeafstandsbediening. GL700 Serie HELLINGLASERS

Nauwkeurige hellinglaser met langeafstandsbediening. GL700 Serie HELLINGLASERS Nauwkeurige hellinglaser met langeafstandsbediening GL700 Serie HELLINGLASERS Spectra Precision Laser GL700 Serie Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen De bouwsector van de 21e eeuw kent een

Nadere informatie

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61

Office Synchronizer. Publicatie informatie. Versie 1.61 Office Synchronizer Publicatie informatie Versie 1.61 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 5475 Kellenburger Road Dayton, Ohio 45424-1099 U.S.A. Tel.: +1-937-233-8921

Nadere informatie

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00

SCS Data Manager. Publicatie informatie. Versie 3.00 SCS Data Manager Publicatie informatie Versie 3.00 Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Tel.: +1-408-481-8000

Nadere informatie

De verbindende factor op het project

De verbindende factor op het project CONNECTED COMMUNITY De verbindende factor op het project De Connected Community web-based service van Trimble is een speciale website die alle medewerkers met elkaar verbindt. Of u nu op kantoor aan een

Nadere informatie

Laser. afstandsmeters

Laser. afstandsmeters Laser afstandsmeters Elke professionele klus begint MET STANLEY Het assortiment Stanley laserafstandsmeters werden ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker. Het aanbod varieert van een eenvoudig

Nadere informatie

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Wereldprimeur Meet alles met P2P Technologie De eerste laserafstandsmeter werd meer dan twintig jaar geleden uitgevonden en gepresenteerd door Leica

Nadere informatie

DG711/DG511 Rioollaser

DG711/DG511 Rioollaser DG711/DG511 Rioollaser GEBOUWD VOOR HET RUWSTE BOUWTERREIN Bestand tegen ruwe behandeling en omstandigheden Veel accessoires voor opstellen verkrijgbaar Zeer betrouwbaar... en eenvoudig te gebruiken Grootste

Nadere informatie

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen "In plaats van eerst moeizaam uit te zetten met richtkoorden en paaltjes, gaan mijn metselaars meteen aan de slag met de Builder

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMS PRECIES BETROUWBAAR

TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMS PRECIES BETROUWBAAR TRIMBLE SITE POSITIONING SYSTEMS PRECIES BETROUWBAAR meer functies voor meer taken Calculator Uitzetter Databeheer Ingenieur/Maatvoerder Voorman/Opzichter Projectleider Geotechnisch ingenieur Bouwinspecteur

Nadere informatie

RFID transponder en of barcode scanner

RFID transponder en of barcode scanner RFID transponder en of barcode scanner Connectie, keuze uit: - met vaste kabel vast aan de PC; - of mobiel op accu en geheugen-opslag; Uitvoering: - met of zonder display; - met of zonder toetsen; - eventueel

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Publicatie informatie...1 Hoofdvestiging...1 Product informatie...1 Trimble Access...4 Overige informatie...6 Documentatie...

Inhoudsopgave. Publicatie informatie...1 Hoofdvestiging...1 Product informatie...1 Trimble Access...4 Overige informatie...6 Documentatie... Inhoudsopgave Publicatie informatie...1 Hoofdvestiging...1 Product informatie...1 Trimble Access...4 Overige informatie...6 Documentatie...7 i Publicatie informatie Hoofdvestiging Trimble Navigation Limited

Nadere informatie

TECHNISCHE INFO TRIMBLE SURVEY MANAGER SOFTWARE

TECHNISCHE INFO TRIMBLE SURVEY MANAGER SOFTWARE TRIMBLE SURVEY MANAGER SOFTWARE TECHNISCHE INFO De Trimble Survey Manager software is krachtige veld- en kantoorsoftware voor het verzamelen, verwerken en weergeven van data die is verzameld tijdens nauwkeurige

Nadere informatie

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 1miljoen punten / sec HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 180m bereik HDS7000 Ultra-high Speed Laserscannen voor veeleisende professionals Binnen het toepassingsgebied van 3D laserscanners

Nadere informatie

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder!

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder! Leica Builder Serie Geen CAD-tekening onder een Builder! Ontdek de Leica Builder voor uw werk. Gebruikt u nog steeds een meetband of optische theodoliet? Hebt u gereedschap nodig dat al uw taken in maatvoering

Nadere informatie

BUSINESS CENTER - HCE

BUSINESS CENTER - HCE BUSINESS CENTER - HCE Uw projectlocatie verbinden Business Center Heavy Construction Edition (HCE) van Trimble is de enige kantoorsoftware die u nodig heeft om de data van uw wegenbouw te beheren en verwerken.

Nadere informatie

Netwerk licentie leesmij

Netwerk licentie leesmij Netwerk licentie leesmij Trimble Navigation Limited Engineering and Construction Division 935 Stewart Drive Sunnyvale, California 94085 U.S.A. Tel.: +1-408-481-8000 Gratis (in de VS): +1-800-874-6253 Fax:

Nadere informatie

TRIMBLE ENGINEERING OPLOSSINGEN TUNNELS EN MONITORING

TRIMBLE ENGINEERING OPLOSSINGEN TUNNELS EN MONITORING TRIMBLE ENGINEERING OPLOSSINGEN TUNNELS EN MONITORING ERIK SCHÜTZ & TOMAS LARSSON TRIMBLE ENGINEERING & CONSTRUCTION GROUP WESTMINSTER, COLORADO, USA DECEMBER 2007 www.trimble.com www.coudere.be Pag 1

Nadere informatie

Nauwkeurigheid op een hoger niveau. Robotic total stations POS 180 / POS 150

Nauwkeurigheid op een hoger niveau. Robotic total stations POS 180 / POS 150 Nauwkeurigheid op een hoger niveau. Robotic total stations POS 180 / POS 150 Toepassingen 3D uitzetten: Buiten op de grond of op gevels, binnen op vloeren, plafonds en wanden Inmeten om bouwtekeningen

Nadere informatie

STABILA laserafstandsmeter: Voor elke toepassing het juiste product.

STABILA laserafstandsmeter: Voor elke toepassing het juiste product. Compacte klasse: LD 320 Meetgenie: LD 420 Vizier: LD 500 STABILA laserafstandsmeter: Voor elke toepassing het juiste product. precies. robuust. betrouwbaar. Een eenvoudige bediening. De STABILA laserafstandsmeter

Nadere informatie

Visser Instrument. Uitzetten wordt kinderspel

Visser Instrument. Uitzetten wordt kinderspel Visser Instrument Uitzetten wordt kinderspel Uw bouwtekening op zakformaat: Trimble LM80 Geschikt voor ieder merk Total Station! Uw uitzetwerk eenvoudiger, sneller en overzichtelijker! Uw bouwtekening

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Professionele mobiliteit.

Professionele mobiliteit. Professionele mobiliteit. HP Mobility. De mobiele oplossing die bij u past. Speciaal ontworpen voor business, met de snelste processors en de meest veelzijdige software. U werkt helemaal anders met de

Nadere informatie

TECHNISCHE INFO TRIMBLE REALWORKS SOFTWARE

TECHNISCHE INFO TRIMBLE REALWORKS SOFTWARE TECHNISCHE INFO TRIMBLE REALWORKS SOFTWARE EEN KRACHTIG KANTOORSOFTWARE PAKKET VOOR 3D LASER SCANNING Trimble RealWorks is krachtige kantoorsoftware voor de veelzijdige scanspecialist van vandaag, waarmee

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Keuzehulp voor optisch meetgereedschap

Keuzehulp voor optisch meetgereedschap Keuzehulp voor optisch meetgereedschap Eigenschappen POS 15/18 PLT 300 POS 150/180 Technische Gegevens Bedienung 2 personen 1 persoon 1 persoon Controller geen PLC 300 (7 ) POC 200 (7 ) Uitgerust met tablet

Nadere informatie

Centrale bediening & visualisatie

Centrale bediening & visualisatie Centrale bediening & visualisatie Centrale bediening & visualisatie panel 194 G 193 Centrale bediening en visualisatie s panel (Beschikbaar tot november 2012) Het aanraakscherm wordt gebruikt de visualisatie

Nadere informatie

TRIMBLE LOADRITE X2350 WEEGSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES

TRIMBLE LOADRITE X2350 WEEGSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES TRIMBLE X2350 WEEGSYSTEEM VOOR GRAAFMACHINES ZAND 11.542 Maximale belading, maximale winst Wat kan een Trimble X2350 voor uw bedrijf betekenen? OPTIMALE BELADING Nauwkeurige weging van de lading Weging

Nadere informatie

Seika brailleleesregels

Seika brailleleesregels Seika brailleleesregels slechtziend.nl introduceert nieuwe brailleleesregels van het merk Seika. De populariteit van deze leesregels neemt steeds verder toe door de gebruiksvriendelijkheid, de zeer hoge

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

PRODUCTIVITEIT DE EFFICIËNTIE DIE U WENST MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID

PRODUCTIVITEIT DE EFFICIËNTIE DIE U WENST MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID DE EFFICIËNTIE DIE U WENST MATERIEELBEHEER VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect maakt slim gebruik van technologie en diensten

Nadere informatie

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden.

Het gebruikersinterface, bedoeld voor de productiemedewerkers, waarmee etiketlay-outs en productgegevens eenvoudig geselecteerd worden. Waarom Produlabel? Standaard etiketsoftware voldoet vaak niet aan alle eisen van de moderne productiebedrijven. Er is behoefte aan oplossingen die voor het productiepersoneel zeer eenvoudig te bedienen

Nadere informatie

SLR200 Hand Smart Label Reader

SLR200 Hand Smart Label Reader SLR200 Hand Smart Label Reader SLR200 De SLR200 is een handheld RFID scanner voor licht industrieel en kantoor gebruik. De RFID scanner leest en schrijft ISO15693 smart labels en ondersteund USB seriële-,

Nadere informatie

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be Real Bosch! Meetresultaten direct digitaal overbrengen NIEUW! De laserafstandsmeter GLM 100 C Professional & app De slimme oplossing voor het overbrengen en documenteren van uw meetresultaten. Blauw elektrisch

Nadere informatie

Productiviteit van Trimble: Sneller egaliseren met minder machines. TRIMBLE GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMS

Productiviteit van Trimble: Sneller egaliseren met minder machines. TRIMBLE GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMS Productiviteit van Trimble: Sneller egaliseren met minder machines. TRIMBLE GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMS NIET ONGEVEER, MAAR PRECIES. WIj GEVEN U DE ZEkERhEID ALLEEN VAN DE LEIDER. TRIMBLE. Samenwerking

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

control control and even more control

control control and even more control = : OVER ONS SITECH is uw geautoriseerde Trimble constructie technologie leverancier en is toonaangevend als het gaat om vernieuwende oplossingen, voor zowel grote als kleinere aannemers. Of het nu gaat

Nadere informatie

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031)

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031) µ_prijs 2014 Speciale Acties! W.J. Roelofs Meetinstrumenten B.V. Kernreactorstraat 42-3903 LG Veenendaal www.roelofsmeetinstrumenten.nl Telefoon : (0031) 318 521 580 Telefax : (0031) 318 529 301 Email

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

Draadloos dataloggersysteem

Draadloos dataloggersysteem Draadloos dataloggersysteem Saveris 2 Temperatuur en vochtbewaking een stap vooruit Directe dataoverdracht via WLAN C Altijd en overal inzicht in alle meetdata Automatische alarmering %RV Saveris 2-T1

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

VT04 en VT02 visuele infraroodthermometers

VT04 en VT02 visuele infraroodthermometers VT04 en VT02 visuele infraroodthermometers Technische gegevens Problemen onmiddellijk opsporen! Visuele infraroodthermometers van Fluke combineren het gemak van een spot-thermometer met het visuele voordeel

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

TRIMBLE OPLOSSINGEN VOOR DE WEGENBOUW ASFALTEREN WALSEN FREZEN

TRIMBLE OPLOSSINGEN VOOR DE WEGENBOUW ASFALTEREN WALSEN FREZEN TRIMBLE OPLOSSINGEN VOOR DE WEGENBOUW FREZEN ASFALTEREN WALSEN beter vanaf de basis Bij de wegenbouwprojecten van vandaag moeten aannemers sneller en nauwkeuriger werken en met een strakke budgetbewaking.

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Belangrijkste voordelen Gemakkelijke en veilige externe verbindingen Waarde Vertrouwen

Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Belangrijkste voordelen Gemakkelijke en veilige externe verbindingen Waarde Vertrouwen Symantec pcanywhere 12.0 Toonaangevende oplossing voor helpdeskondersteuning en probleemoplossing op afstand Wat houdt Symantec pcanywhere 12.0 in? Symantec pcanywhere, de toonaangevende oplossing voor

Nadere informatie

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties De zonnestralingsmeter Mac-Solar is een ideaal, handmatig apparaat voor zonneingenieurs, architecten

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Luchtvochtigheidsmeter XA1000 Luchtvochtigheidsmeter voor zeer nauwkeurige meting van temperatuur en rel. vochtigheid / Geïntegreerde luchtdruksensor / Online- & Offline gegevensregistratie / Briljante

Nadere informatie

Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013.

Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013. Net bijgewerkt? Kijk wat er is veranderd in Microsoft Dynamics CRM 2013 en Microsoft Dynamics CRM Online najaar 2013 Aan de slag reeks 4 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online najaar

Nadere informatie

WiFi dataloggersysteem

WiFi dataloggersysteem systeem Saveris 2 temperatuur en vochtigheid altijd en overal onder controle Gegevensoverdracht via C Meetwaarden zijn altijd en overal te bekijken in de Cloud Automatische alarmering %RV Gegarandeerde

Nadere informatie

PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Versie 2013.30 Revisie A Juli 2013

PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Versie 2013.30 Revisie A Juli 2013 PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE 1 Versie 2013.30 Revisie A Juli 2013 Copyright en handelsmerken Trimble Navigation Limited Engineering Construction Group 935 Stewart Drive Sunnyvale, California

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540

Uw gebruiksaanwijzing. NOKIA TME-3 http://nl.yourpdfguides.com/dref/828540 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NOKIA TME-3. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NOKIA TME-3 in de gebruikershandleiding (informatie,

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Visser Instrument. Uitzetten wordt kinderspel

Visser Instrument. Uitzetten wordt kinderspel Visser Instrument Uitzetten wordt kinderspel Uw bouwtekening op zakformaat: Trimble LM80 Uw bouwtekening eenvoudig omzetten naar een en digitale kopie op zakformaat is mogelijk met de Trimble LM80. Met

Nadere informatie

Aanmaken van een lokale site kalibratie Hoe kan vanuit Trimble Access en Trimble Business Center een lokale site coordinatensysteem aangemaakt

Aanmaken van een lokale site kalibratie Hoe kan vanuit Trimble Access en Trimble Business Center een lokale site coordinatensysteem aangemaakt Aanmaken van een lokale site kalibratie Hoe kan vanuit Trimble Access en Trimble Business Center een lokale site coordinatensysteem aangemaakt worden? Inleiding Dit document beschrijft de stapsgewijze

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Controle - Aan de slag...1 Inleiding...1 Installeren en updaten van de software...3 Licenties voor de software...3

Inhoudsopgave. Controle - Aan de slag...1 Inleiding...1 Installeren en updaten van de software...3 Licenties voor de software...3 Inhoudsopgave Controle - Aan de slag...1 Inleiding...1 Installeren en updaten van de software...3 Licenties voor de software...3 Controle - Instrument...4 Verbinding maken...4 Status informatie...6 Controle

Nadere informatie

Leica Viva TPS De snelste Total Station

Leica Viva TPS De snelste Total Station Leica Viva TPS De snelste Total Station Uw visie: een snelle Total Station Welkom bij Leica Viva TPS Het kan niet sneller Met Leica Viva TPS rondt u projecten sneller af, kunt u concurrerend zijn en meer

Nadere informatie

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER Multifunctionele laser! TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten n Horizontaal, enkel en dubbel afschot n Ook verticaal te gebruiken n Volledig draadloos

Nadere informatie

GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMEN

GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMEN GCS900 GRADE CONTROL SYSTEMEN Grondverzet Egaliseren Egaliseren - Profileren Grondverzet zonder giswerk Trimble zet de trend in de bouwtechniek, door zeer productieve, geïntegreerde en innovatieve oplossingen

Nadere informatie

Problemen met HASP oplossen

Problemen met HASP oplossen Problemen met HASP oplossen Hoofdvestiging: Trimble Geospatial Division 10368 Westmoor Drive Westminster, CO 80021 USA www.trimble.com Copyright en handelsmerken: 2005-2013, Trimble Navigation Limited.

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Raspberry pi snel start handleiding

Raspberry pi snel start handleiding Raspberry pi snel start handleiding G.L.J. Quellhorst V _NL_2.0 Maart 2 0 15 Raspberry pi, snel start handleiding Deze informatie is onder ander verkrijgbaar via: http://www.raspberrypi.org http://www.zoekutuit.nl

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING

LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY GEBRUIKSAANWIJZING LCD MONITOR SHARP INFORMATION DISPLAY DOWNLOADER Versie 1.1 GEBRUIKSAANWIJZING Inleiding Deze software Kan controleren of er nieuwe versies zijn van de gebruikte software. Indien er een nieuwe versie is,

Nadere informatie

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn:

Controleer voor aanvang van de installatie of alle benodigde onderdelen aanwezig zijn. In de doos dienen de volgende onderdelen aanwezig te zijn: BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos

Nadere informatie

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem

Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloze oproep mogelijkheden met het Intranet Oproep Systeem Grenzeloos Oproepen Dit is het eerste Intranet Oproep Systeem dat voorziet in schaalbaarheid en oneindig bereik. Hiermee kunt u alle communicatiewensen

Nadere informatie

Nieuwe computer en printer?

Nieuwe computer en printer? Nieuwe computer en printer? Waar moet ik op letten? Peer Custers Nieuwe computer: waarom? Huidige computer is defect Nog te repareren voor redelijke prijs? Huidige computer voldoet niet meer Geheugen bijplaatsen?

Nadere informatie

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling

iroom manager Een frisse start van uw meeting begint met plannen iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling iroom manager. Doeltreffend door focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Focus op eenvoud, flexibiliteit en uitstraling Vergeet het bordje met insteekvel naast de deur. Vergeet tijdrovende typ-,

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf www.dtco.nl Downloadkey II Mobile Card Reader kaartlezer Downloadterminal DLD Short Range and

Nadere informatie

FLUKE BEKIJKEN. OPSLAAN. DELEN. Fluke 117 True-rms Digitale Multimeter. Speciale aanbiedingen van alle multifunctionele installatietesters van Fluke

FLUKE BEKIJKEN. OPSLAAN. DELEN. Fluke 117 True-rms Digitale Multimeter. Speciale aanbiedingen van alle multifunctionele installatietesters van Fluke FLUKE Specials Voorjaar 2015 BEKIJKEN. OPSLAAN. DELEN. 117 Truerms Digitale Multimeter Speciale aanbiedingen van alle multifunctionele installatietesters van NU MET GRATIS TPAK TOOLPAK METER OPHANGSET

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aanschaf van een Leica DISTO. De veiligheidsvoorschriften kunnen worden aangetroffen in een apart boekje,

Nadere informatie

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB

Nederlandse versie. Inleiding. Inhoud van de verpakking. Specificaties. Aanvullende specificaties. BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB BT200 - Sweex Bluetooth 2.0 Class II Adapter USB Inleiding Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van de Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Met deze adapter kun je probleemloos verbinding maken met een ander

Nadere informatie

De intelligente zonne-energie straatlantaarn

De intelligente zonne-energie straatlantaarn De intelligente zonne-energie straatlantaarn Wist u dat? Openbare verlichting een interessant financieel onderwerp Op jaarbasis spendeert een supermarkt in Engeland 9% van de totale electriciteitskosten

Nadere informatie

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken

Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what? Keuzes maken Desktop, Laptop, Netbook, Ultrabook or Tablet? Which is best for what?. Keuzes maken Wanneer je een computer wilt aanschaffen denk je tegenwoordig niet meteen meer aan de desktop. De desktop is een "grote"

Nadere informatie

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers

KORTE HANDLEIDING VOOR. de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers KORTE HANDLEIDING VOOR de installatie van Nokia Connectivity Cable Drivers Inhoudsopgave 1. Inleiding...1 2. Vereisten...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers installeren...2 3.1 Vóór de installatie...2

Nadere informatie

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen

World Class Charging Systems. TEBETRON expert. Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter voor tractiebatterijen 2 BENNING World Class Charging Systems Intelligente gelijkrichter De serie is een moderne serie gelijkrichters. De heeft de

Nadere informatie

PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Versie 2013.41 Revisie A December 2013

PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE. Versie 2013.41 Revisie A December 2013 PUBLICATIE INFORMATIE TRIMBLE ACCESS SOFTWARE 1 Versie 2013.41 Revisie A December 2013 Legal Information Trimble Navigation Limited Engineering Construction Group 935 Stewart Drive Sunnyvale, California

Nadere informatie

P-touch Transfer Manager gebruiken

P-touch Transfer Manager gebruiken P-touch Transfer Manager gebruiken Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Nadere informatie