Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station"

Transcriptie

1 Leica TPS1200 Series Hoogwaardig Total Station

2 Leica TPS1200 Total Stations Vol met de nieuwste technieken, gebouwd voor snelheid, nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid, de Leica TPS1200 Total Stations kunnen worden ingezet voor de meest complexe opdrachten, beter en efficiënter dan ooit tevoren. En het beste van alles is, ze zijn perfect te combineren met GPS. Hoogwaardige meettechnologie Hoog nauwkeurige hoekmeting, precieze afstandmeting, ook over grote afstanden, ondersteund door een automatisch fijnrichtingsmechanisme en een snelle, betrouwbare lokalisering van de reflector. U werkt sneller, preciezer en meer ontspannen. Eenvoudig te bedienen Logisch opgebouwde interface, krachtig gegevens-beheer, on-board routines en programma s: allemaal eenvoudig te gebruiken en identiek voor TPS en GPS. Groot grafisch beeldscherm Eenvoudig bekijken van het ingemeten gebied en directe toegang tot alle meetgegevens. U ziet precies wat u heeft gedaan en wat u nog moet doen. Zeer flexibel De TPS1200 kan geconfigureerd en geprogrammeerd worden zoals u dat wenst. Het instrument kan aangepast worden aan uw toepassingen, aan de wijze waarop u werkt, en voor de gegevensuitvoer die u wenst. Een complete serie De TPS1200 serie bestaat uit een reeks van modellen met diverse opties. Kies dat instrument die het beste bij u past. Gebruik de TPS1200 serie voor alles Gebruik de total stations uit de 1200 serie voor inmeten, bouwmeten, uitzetten, topografische metingen, deformatiemetingen etc. FUNCTION integrated Combineer TPS met GPS. Gebruik beiden op dezelfde manier. Schakel makkelijk om van het ene naar het andere instrument. Werk sneller, nauwkeuriger en efficiënter. Geniet van alle vrijheid, flexibiliteit en kracht van het 1200 Systeem. Leica SmartStation Leica GPS1200 TPS1200 met geïntegreerde GPS. Combineert hoogwaardige GPS technologie met krachtig gegevensbeheer. Perfect voor alle soorten GPS toepassingen.

3 Leica System 1200 TPS en GPS Werken samen Voor alle toepassingen Vandaag en in de toekomst De instrumenten uit de LEICA 1200 Serie zijn zeer efficiënt en betrouwbaar. Ze zijn ontworpen en gebouwd volgens strenge normen en bevatten de laatste meettechnologieën. De instrumenten zijn bestand tegen de meest ruige omstandigheden. De TPS en GPS instrumenten van de 1200 Serie hebben een logisch opgebouwde gebruikers interface, een scala aan functies en kenmerken, krachtig gegevensbeheer en de mogelijkheid voor gebruikers om zelf programma s te schrijven. Gebruikers kunnen onmiddelijk omschakelen tussen TPS en GPS. Op deze manier kan een gebruiker snel en makkelijk het instrument kiezen wat het meest geschikt is voor een bepaalde toepassing. Dit behoeft geen extra training. Deze nieuwe high-tech TPS en GPS instrumenten, met identieke bediening, maken het voor een gebruiker mogelijk om elk soort project sneller, nauwkeuriger en efficiënter dan ooit te voren uit te voeren. Het belangrijkste is dat kosten gereduceerd kunnen worden en opbreng sten toe zullen nemen. Leica TPS1200 Uniform bedieningsconcept Identiek gegevensbeheer Leica Geo Office Hoogwaardige total stations die alle mogelijkheden hebben die een gebruiker tegenwoordig verwacht. Dezelfde bediening voor TPS en GPS. Gebruik de configuratie welke het past bij uw meting. De TPS en GPS instrumenten gebruiken hetzelfde gegevensformaat en dezelfde wijze van gegevensbeheer. CF-kaarten kunnen tussen TPS en GPS probleemloos worden uitgewisseld. Alles wat gebruiker nodig heeft in één pakket voor TPS én GPS : import, visualisatie, conversies, kwaliteitscontrole, vewerking, vereffening, rapportage, export, etc.

4 Leica TPS1200 Uitzonderlijke prestaties en bijzondere kenmerken Snelle, precieze, longrange EDM Coaxiaal, hoog nauwkeurig EDM met diverse meetmethoden. Afstand van 3 km tot een enkel prisma. PinPoint reflectorloos EDM Coaxiale zichtbare rode laser met een sensationeel bereik (tot 500 m) en zeer kleine stip. Meet naar gebouwen en moeilijk toegankelijke objecten. Twee afstand opties: R100 en R300. RadioHandle Brengt data onmiddellijk over van TPS1200 naar afstandbediening. Van stroom voorzien door TPS1200 insteekbatterij. Plug-in Li-ion batterij Een kleine, lichte lithiumion batterij met een hoge capaciteit zorgt voor de stroomvoorziening van de TPS1200. integrated Data draadloos overbrengen naar PDA s en mobiele telefoons Geavanceerde technologie voor hoekmeting Een systeem voor continu hoekmeting met hoge nauwkeurigheid. Keuze uit nauwkeurigheden van 1 tot 5 seconden. Fijne aandrijving Voor een snelle en eenvoudige bediening en nauwkeurig richten. Duidelijk ontworpen toetsenbord Helder en logisch ingedeeld met toetsen voor alfanumerieke invoer, functietoetsen en door de gebruiker te definiëren toetsen. Zeer gemakkelijk in gebruik. Touch screen Verschaft onmiddelijke toegang tot alle functies zonder gebruik van het toetsenbord. Laserlood Maakt het mogelijk eenvoudig, snel en precies het TPS1200 boven een punt te centreren.

5 Gids licht (EGL) Praktisch hulpmiddel bij het uitzetten; maakt het mogelijk sneller en eenvoudiger het prisma op de juiste positie te krijgen. Automatische beeldherkenning (ATR) Automatisch fijn richten van het instrument op een prisma. Zorgt ervoor dat er sneller gemeten kan worden waardoor de productiviteit wordt verhoogd. PowerSearch (PS) De snel roterende laserwaaier zorgt ervoor dat het prisma snel wordt gevonden en ATR zorgt ervoor dat het centrum van het prisma wordt gevonden. Waardevolle hulpmiddelen voor allerlei toepassingen; perfect voor metingen waarbij gebruik gemaakt wordt van een afstandsbediening. 360 prisma Geen orientatie nodig; inmeten en uitzetten gaat makkelijker en sneller. Een ruime sortering accessoires Kunnen ook gebruikt worden voor de GPS1200 instrumenten en andere apparatuur van Leica. GPS1200 TPS en GPS gebruiken exact hetzelfde formaaten gegevensbeheer. Wissel de CF-kaarten uit tussen TPS en GPS en blijf op dezelfde wijze doorwerken. Leica Geo Office Ondersteunend softwarepakket voor TPS en GPS met tools en componenten voor import, visualisatie, conversies, kwaliteitscontrole, vewerking, vereffening, rapportage, export, etc. Grafisch scherm met hoog contrast Groot, helder scherm met een perfect contrast. Naadloze gegevensstroom CF-kaarten Hoge capaciteit en betrouwbare gegevens opslag. Ideaal voor gegevensoverdracht. Intern geheugen Betrouwbaar intern geheugen met een hoge capaciteit. Verscheidene modellen en mogelijkheden De serie TPS1200 total stations bevat een aantal standaard modellen en een aantal gemotoriseerde modellen met verscheidene interessante functies. Afstandsbediening Voor besturing van de TPS 1200 instrumenten via een radio modem. Een meting kan door één persoon worden uitgevoerd. Besparing op personeelskosten. Plug-in Li-ion batterij Een kleine, lichte lithiumion batterij zorgt voor de stroomvoorziening

6 Leica TPS1200 Bijzonder krachtig Toch heel eenvoudig in gebruik De TPS1200 ontvangers zitten vol met verschillende opties en functies om tegemoet te komen aan de wensen van gebruikers over de hele wereld. Ondanks dat, zijn ze toch heel eenvoudig in gebruik. Het grafische besturingsconcept van de TPS1200 ontvangers is zelfverklarend en leidt een gebruiker direct naar wat hij/zij nodig heeft. Er kan gebruik gemaakt worden van de standaardinstellingen en, wanneer dit de voorkeur heeft, is het mogelijk de ontvanger zo te configureren dat deze qua bediening, weergave en uitvoer van gegevens werkt zoals de gebruiker dat wil. Wanneer u werkt met de TPS1200 ontvanger(s) zult u er achterkomen dat alles zeer makkelijk te begrijpen is. Het zal u opvallen dat de CF-kaarten, displays en toetsenborden volledig uitwisselbaar zijn tussen de TPS1200 instrumenten en de GPS1200 instrumenten. Afhankelijk van de projecten die u uitvoert, kan u eenvoudig wisselen tussen TPS en GPS. Grafische weergave (modus) Coderen en ontwerpen van uw werk Data export in elk formaat Uw werk wordt grafisch weergegeven. Om details te bekijken kan er worden ingezoomd, voor het bekijken van het complete project kan worden uitgezoomd. Gebruik het touch screen of toetsenbord om toegang te krijgen tot punt- of object gerelateerde informatie. Met de mogelijkheid van grafische weergave is het makkelijk te controleren of uw metingen correct en volledig zijn. Definieer punten, lijnen en vlakken om zo een ontwerp op te bouwen terwijl u aan het meten bent. U kunt onmiddelijk zien wat u heeft gedaan. Voeg codes, attributen en informatie toe die nodig zijn voor verwerking met uw eigen software. Het 1200 Systeem heeft een groot aantal verschillende tools en is ongelooflijk veelzijdig. Gegevens kunnen direct geëxporteerd worden vanuit de TPS1200 ontvanger of via LEICA Geo Office. Dit is mogelijk in verschillende standaardformaten of in formaten die door de gebruiker gedefinieerd kunnen worden. Hierdoor kunnen de gegevens direct geëxporteerd worden naar elk type software voor kaartvervaardiging, verwerkingssoftware of CAD software.

7 Status Iconen Geven de status aan van: de meetmethode waarmee men aan het werk is, de registratie van gegevens, de batterijen, instellingen van het instrument, etc. Definieerbare functietoetsen Aan deze toetsen kunnen commando s functies, displays etc. worden toegewezen. Hierdoor kan er met één druk op de knop bijvoorbeeld een bepaalde functie worden gestart. Configureerbaar gebruikers menu Pas het gebruikersmenu aan op de manier waarop u en uw meetploeg willen werken. Geef weer wat u nodig heeft en verberg de rest. Sneltoets Voor het aan- en uitzetten van Pinpoint, ATR, LOCK, EDM etc. Hierdoor kan er sneller gewerkt worden en kan er tijd bespaard worden. QWERTY toetsenbord Het toetsenbord op het veldboek heeft een standaard QWERTY layout en maakt het mogelijk snel en gemakkelijk alphanumerieke gegevens en informatie in te voeren. Programma menu Direct toegang tot alle geladen applicatieprogramma s, zoals Meten, Setup, Uitzetten, etc. en optionele applicatieprogramma s. Groot grafisch scherm Het 1/4 VGA LCD scherm met een hoge resolutie zorgt ervoor dat het scherm goed leesbaar is in elk soort licht. Scherm en toetsenbord lichten op in het donker. Tweede toetsenbord/scherm Wanneer dat nodig is kan er een extra toetsenbord en scherm worden geinstalleerd op het TPS1200 instrument voor gebruik in de tweede kijkerstand. Displays definieerbaar door gebruiker Gegevensbeheer Applicatie programma s Met het 1200 Systeem is het mogelijk de weergave op de displays te veranderen zodat het systeem exact weergeeft wat u en uw meetploegen willen zien wanneer er gemeten gaat worden in het veld. Stem de display af op de projecten die moeten worden uitgevoerd en de benodigde informatie. Het TPS1200 systeem is makkelijk aan te passen aan uw wensen. De krachtige database beheert gegevens, bestanden, projecten, kwaliteitscontroles, etc. U kunt gegevens bekijken, bewerken, verwij-deren en opzoeken met of zonder gebruik te maken van filters. Coördinaten van punten die dan één keer zijn gemeten worden gemiddeld, voorwaarde is wel dat deze binnen bepaalde grenzen van tolerantie liggen. Het TPS1200 syteem wordt geleverd met nuttige programma s als Meten, Uitzetten en COGO. Andere programma s zoals RoadRunner, Referentielijn en DTM Uitzetten zijn optioneel. Ook is er de mogelijkheid zelf uw eigen programma s te schrijven voor speciale toepassingen in GeoC++. De meeste programma s draaien zowel op de TPS als GPS instrumenten.

8 Leica TPS1200 Meettechnologie voor een hoge precisie Meethulpmiddelen die tijd besparen Hoek- en afstandmeting (IR) PinPoint reflectorloos EDM (RL) Automatische Doelherkenning (ART/LOCK) Hoogste nauwkeurigheid Grootste afstand De precieze hoekmeting van de TPS1200 instrumenten werkt continu en geeft direct de gemeten horizontale en verticale hoeken weer, deze zijn automatisch gecorrigeerd voor eventuele scheefstand van het instrument door een 2-as compensator. De coaxiale EDM gebruikt een infrarood laser, heeft verschillende meetmethoden en meet naar prisma s en reflecterende tape. Het bereik is fantastisch en de nauwkeurigheid is subliem. Snelle, continu, hoognauw-keurige hoekmetingen Keuze uit nauwkeurigheden van 1 tot 5 seconden Geen initialisatie 2-as compensator EDM met standaard, snel en tracking modus Meten over lange afstanden, snel meten en met hoge nauwkeurigheid Zeer betrouwbaar Markeert precies het punt waarop wordt gericht Meet direct PinPoint is de ideale tool voor het meten van hoeken van muren, ontoegankelijke objecten, wanden, rotswanden, daken en muren in gebouwen, in principe voor alles waar moeilijk een prisma is te plaatsen. De scherpe bundel van de PinPoint laser markeert een punt zeer precies door een kleine rode stip. Metingen worden direct uitgevoerd (geen complexe meetroutines). Met PinPoint kunnen ook lange afstandsmetingen uitgevoerd worden naar een prisma. Twee versies: standaard bereik R100 (tot 200m), superieur bereik R300 (tot 500m) Zeer klein laserpunt, markeert het punt met precisie Standaard metingen en tracking modes Nauwkeurigheid 3 mm + 2 ppm Gemotoriseerde TPS1200 met PinPoint perfect instrument voor het scannen van gevels. Meet punten snel en nauwkeurig Met ATR hoeft u alleen maar ruwwegte richten en te meten; TPS1200 doet de fijnrichting naar het prisma centrum, volledig automatisch.in LOCK-mode blijft TPS1200 gericht op de reflector en volgt de bewegingen. Metingen kunnen op ieder moment genomen worden. Aangezien de software reflectorbewegingen voorspelt, blijft de TPS1200 ook bij obstructies en korte onderbrekingen volgen. Indien lange onderbrekingen leiden tot volledig verlies van lock, gebruik dan PowerSearch. Optioneel voor gemotoriseerde TPS1200 Elimineert manuele handelingen Zeer snelle metingen Uniforme hoge nauwkeurigheid Werkt met standaard prisma s (geen aktieve prisma s vereist)

9 Werk gemakkelijk, snel en ontspannen Verhoog de productiviteit en opbrengsten PowerSearch (PS) Afstandsbediening (RX1220) SmartStation (ATX1230) Vindt automatisch het prisma Met PowerSearch vindt het instrument automatisch het prisma, waar deze zich ook bevindt. Wanneer PowerSearch wordt geactiveerd zendt het TPS1200 instrument een verticale waaier van laserlicht uit terwijl het instrument roteert. Zodra de waaier langs een prisma komt stopt het instrument met draaien en neemt ATR het over om de exacte positie van het prisma te bepalen. Voor bediening bij het prisma Voor eenmansmetingen Met een afstandbediening en radiohandle kunt u het TPS1200 controleren vanaf de reflector. De afstandbediening heeft dezelfde display als de TPS1200, een touchscreen en een volledig alfanumeriek QWERTY toetsenbord. TPS1200 zendt zijn actuele scherm doorlopend naar de afstandbediening. De bediening is net als op het toestel. U kunt meten, codes inbrengen, routines en programma s gebruiken wat u ook maar wenst. TPS & GPS perfect gecombineerd TPS1200 met GPS SmartAntenne gecombineerd in één compact en gebruiksvriendelijk instrument. Geen controlepunten, polygonalen en achterwaartse insnijdingen meer. Stel SmartStation op en laat de RTK GPS de positie bepalen binnen enkele seconden met centimeter nauwkeurigheid. Zodra SmartStation is gepositioneerd, gebruik de SmartAntenne op een loodstaaf met controller en sensor als een RTK rover. Optioneel voor gemotoriseerde TPS1200 uitgerust met ATR Wordt geactiveerd met een druk op een toets of automatisch indien geconfigureerd Vindt standaard prisma s (geen aktieve prisma's vereist) Bespaart tijd, vergroot productiviteit Zeer aanbevolen voor snelle en efficiënte afstandbediening Optioneel voor alle TPS1200 instrumenten Beste resultaten in combinatie met ATR, PowerSearch. Licht gewicht, robuust en betrouwbaar Betrouwbare radiocommunicatie via RadioHandle Perfect one-man landmeetsysteem Geen kabels of externe batterijen Verhoogt efficiëntie en productiviteit TPS en GPS gecombineerd in een instrument Bepaal de positie met RTK en meet met TPS Controlepunten, polygonalen en insnijdingen zijn niet meer nodig Verhoog productiviteit en winst Alle TPS1200 instrumenten kunnen uitgebreid worden tot een SmartStation

10 Leica TPS1200 Technische specificaties en systeem kenmerken Modellen en opties TC TCR TCRM TCA TCP TCRA TCRP Hoekmeting Afstandmeting (IR) PinPoint reflectorloze afstandmeting (RL) Motorisatie Automatische beeldherkenning (ATR) PowerSearch (PS) Gids Licht (EGL) Afstandsbediening (RX1220) GUS74 Laser Gids SmartStation (ATX1230) = Standaard = Optioneel Hoekmeting Type 1201 Type 1202 Type 1203 Type 1205 Nauwkeurigheid Hz, V 1 (0.3 mgon) 2 (0.6 mgon) 3 (1 mgon) 5 (1.5 mgon) (standaardafwijking, ISO ) Schermresolutie: 1 (0.1 mgon) 1 (0.1 mgon) 1 (0.1 mgon) 1 (0.1 mgon) Methode absoluut, continu, diametraal Compensator Werk bereik: 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) 4 (0.07 gon) Gevoeligheid compensator: 0.5 (0.2 mgon) 0.5 (0.2 mgon) 1.0 (0.3 mgon) 1.5 (0.5 mgon) Methode: gecentreerde 2-as compensator Afstandmeting (IR) Reikwijdte Rond prisma (GPR1): 3000 m (gemiddelde atmosferische 360 reflector (GRZ4): 1500 m omstandigheden) Mini prisma (GMP101): 1200 m Reflexfolie (60 mm x 60 mm): 250 m Kortste meetafstand: 1.5 m Nauwkeurigheid / Meettijd Standaard-modus: 2 mm + 2 ppm / typ. 1.5 s (standaard afwijking, ISO ) Snel-modus: 5 mm + 2 ppm / typ. 0.8 s Tracking-modus: 5 mm + 2 ppm / typ. < 0.15 s Weergaveresolutie: 0.1 mm Methode Fasemeetprincipe (coaxiale, onzichtbare laser) PinPoint R100/R300 reflectorloze afstandmeting (RL) Reikwijdte PinPoint R100: 170 m / 100 m (Kodak Gray Card: 90% reflective / 18% reflective) (gemiddelde atmosferische om- PinPoint R300: 500 m / 300 m (Kodak Gray Card: 90% reflective / 18% reflective) standigheden) Kortste meetafstand: 1.5 m Long Range op rond prisma (GPR1): 1000 m 7500 m Nauwkeurigheid / Meettijd Reflectorloos < 500 m: 3 mm + 2 ppm / typ. 3 6 s, max. 12 s (standaardafwijking, ISO ) Reflectorloos > 500 m: 5 mm + 2 ppm / typ. 3 6 s, max. 12 s (object in schaduw en/of bewolkt) Long Range: 5 mm + 2 ppm / typ. 2.5 s, max. 12 s Grootte laser spot bij 20 m: approx. 7 mm x 14 mm bij 100 m: approx. 12 mm x 40 mm Methode PinPoint R100: fasemeetprincipe (coaxiale, zichtbare rode laser) PinPoint R300: systeem analyzer (coaxiale, zichtbare rode laser) Motorisatie Maximale snelheid Rotatie snelheid: 45 / s

11 Automatische beeldherkenning (ATR) Reikwijdte ATR modus / LOCK modus Rond prisma (GPR1): 1000 m / 800 m (gemiddelde atmosferische omstandigheden) 360 reflector (GRZ4): 600 m / 500 m Mini prisma (GMP101): 500 m / 400 m Reflexfolie (60 mm x 60 mm): 65 m / Kortste meetafstand: 1.5 m / 5 m Nauwkeurigheid / Meettijd Positie nauwkeurigheid: < 2 mm Meettijd: 3-4 s Maximale snelheid (LOCK modus) Tangentiaal (standaard modus): 5 m / s at 20 m, 25 m / s at 100 m Radiaal (tracking modus): 4 m / s Methode Digitale beeldverwerking (laserstraal) PowerSearch (PS) Reikwijdte Rond prisma (GPR1): 200 m (gemiddelde atmosferische omstandigheden) 360 reflector (GRZ4): 200 m (optimaal op het instrument uitgericht) Mini prisma (GMP101): 100 m Kortste afstand: 5 m Zoek tijd Typische zoek tijd: < 10 s Maximale snelheid Rotatie snelheid: 45 / s Methode Digitale signaalverwerking (roterende laserwaaier) Gids Licht (EGL) Reikwijdte (gemiddelde atmosferische omstandigheden) Werkbereik: 5 m 150 m Nauwkeurigheid Nauwkeurigheid positionering: 5 cm at 100 m Algemene gegevens Telescoop Laser lood Vergroting: 30 x Nauwkeurigheid: 1.5 mm at 1.5 m Vrije objectiefdiameter: 40 mm Spot diameter: 2.5 mm at 1.5 m Gezichtsveld: 1 30 (1.66 gon) / 2.7 m at 100 m Fijne aandrijving Focussen: 1.7 m tot oneindig Aantal: 1 horizontal / 1 verticaal Toetsenbord en Scherm Batterij (GEB221) Scherm: 1/4 VGA (320*240 pixels), grafisch LCD, verlichting, Type: Lithium-Ion touchscreen (optioneel) Voltage: 7.4 V Toetsenbord: 34 toetsen (12 functie toetsen, 12 alfanumerieke Capaciteit: 3.8 Ah toetsen), verlichting Hoekweergave: 360, 360 decimaal, 400 gon, 6400 mil, V% Werktijd: typ. 6 8 h Afstand weergave: meter, int. ft, int. ft/inch, US ft, US ft/inch Gewicht Positie: face I standaard / face II optioneel Total station: kg Gegevensopslag Batterij (GEB221): 0.2 kg Intern geheugen: 32 MB (optioneel) Statief (GDF121): 0.8 kg Geheugen kaart: CompactFlash kaarten (32 MB en 256 MB) Specificaties werkomgeving Aantal gegevensrecords: 1750 / MB Arbeidstemperatuur: 20 C tot +50 C Interface: RS232, Bluetooth TM (optioneel) Temperatuurbereik bij opslag: 40 C tot +70 C Libelle Stof / Water (IEC 60529): IP54 Gevoeligheid dooswaterpas: 6 / 2 mm Vochtigheid: 95%, niet condenserend Afstandsbediening (RX1220) Communication via geintegreerd radio modem Control unit Scherm: 1/4 VGA (320*240 pixels), grafisch LCD, touch screen, verlichting Toetsenbord: 62 toetsen (12 functie toetsen, 40 alfanumerieke toetsen), verlichting Interface: RS232 Batterij (GEB211) Type: Lithium-Ion Voltage: 7.4 V Capaciteit: 1.9 Ah Werktijd: typ. 10 h Gewicht Control unit RX1220: 0.6 kg Batterij (GEB211): 0.1 kg Prismastok adapter: 0.25 kg Specificaties Werkomgeving Werktemperatuur: 30 C tot +65 C Temperatuurbereik bij opslag: 40 C tot +80 C Stof / Water (IEC 60529): IP67 Waterdicht (MIL-STD-810F): tijdelijke onderdompeling tot 1 m

12 Leica System 1200 TPS, GPS en SmartStation in perfecte samenwerking. Gebruik TPS en GPS samen of afzonderlijk naargelang de taak die u uitvoert. Gebruik op elk ogenblik de meest geschikte oplossing voor uw metingen. Verander zonder moeite van het één naar het ander en gebruik ze op dezelfde manier. Geniet van de vrijheid, flexibiliteit en de kracht van Leica System When it has to be right. Illustrations, descriptions and technical specifications are not binding and may change. Printed in Switzerland Copyright Leica Geosystems AG, Heerbrugg, Switzerland, nl II.05 RDV Afstandmeter (IR), ATR en PowerSearch: Laser klasse 1 in overeenstemming met IEC resp. EN Leica SmartStation Total Station with integrated GPS Leica GPS1200 Series High performance GPS System Leica TPS1200 Series High performance Total Station Gids licht (EGL): LED klasse 1 in overeenstemming met IEC resp. EN Laser lood: Laser klasse 2 in overeenstemming met IEC resp. EN Afstandmeter (PinPoint R100 / R300): Laser klasse 3R in overeenstemming met IEC resp. EN Het woord, merk en logo Bluetooth zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik hiervan door Leica Geosystems AG vindt plaats onder licentie. Andere handelsmerken en handelsnamen behoren tot de resp. eigenaren. Lorem ipsum dolor sit. Adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. Leica SmartStation Product brochure Leica GPS1200 Product brochure Leica System1200 Software Product brochure Leica GRX1200 Product brochure Leica Geosystems AG Switzerland

Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station

Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station Leica TPS1200+ Series Hoogwaardig Total Station Leica TPS1200+ Total Stations Voorzien van de nieuwste technieken, gebouwd voor snelheid, nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Leica

Nadere informatie

Leica Viva TPS De snelste Total Station

Leica Viva TPS De snelste Total Station Leica Viva TPS De snelste Total Station Uw visie: een snelle Total Station Welkom bij Leica Viva TPS Het kan niet sneller Met Leica Viva TPS rondt u projecten sneller af, kunt u concurrerend zijn en meer

Nadere informatie

Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak. PinPoint Technology

Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak. PinPoint Technology Leica TPS700 Automated Series Verbeterde prestaties en bedieningsgemak PinPoint Technology Leica TPS700 Automated Series met automaat voor meer bedieningsgemak Moet u iedere dag verschillende meettaken

Nadere informatie

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument

LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument LEICA SPRINTER Elektronisch Waterpasinstrument Foutloos, Simpel, Snel De nieuwe standaard om voordelig digitaal te gaan waterpassen Met LEICA SPRINTER wordt u een van s werelds snelste waterpasser Betrouwbaar

Nadere informatie

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Wereldprimeur Meet alles met P2P Technologie De eerste laserafstandsmeter werd meer dan twintig jaar geleden uitgevonden en gepresenteerd door Leica

Nadere informatie

Leica TPS1200+ Series Technische gegevens

Leica TPS1200+ Series Technische gegevens Leica TPS1200+ Series Technische gegevens 2 TPS1200+ Technische gegevens Modellen en Opties Hoekmeting Afst. meting met reflector (IR-Modus) Afst. meting zonder reflector (RL-modus) Afstandmeting Lange

Nadere informatie

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik

HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 1miljoen punten / sec HDS7000 Laserscanner Ultra-High Speed met vergoot bereik > 180m bereik HDS7000 Ultra-high Speed Laserscannen voor veeleisende professionals Binnen het toepassingsgebied van 3D laserscanners

Nadere informatie

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen

Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen Leica Builder... Gebouwd om te bouwen "In plaats van eerst moeizaam uit te zetten met richtkoorden en paaltjes, gaan mijn metselaars meteen aan de slag met de Builder

Nadere informatie

Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200

Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200 Leica System 1200 Software Geïntegreerde Software voor GPS1200 en TPS1200 Leica System 1200 Software Systeem 1200 software omvat SmartWorx de on-board TPS, GPS en RX1250 software en Leica Geo Office het

Nadere informatie

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder!

Leica Builder Serie Geen CAD-tekening zonder een Builder! Leica Builder Serie Geen CAD-tekening onder een Builder! Ontdek de Leica Builder voor uw werk. Gebruikt u nog steeds een meetband of optische theodoliet? Hebt u gereedschap nodig dat al uw taken in maatvoering

Nadere informatie

Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners

Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners Leica ScanStation 2 Een Nieuw Niveau van Veelzijdigheid en Snelheid voor Laser Scanners Met een 10-voudige verbetering van de maximale scansnelheid en de volledige vrijheid en nauwkeurigheid van een total

Nadere informatie

Laser. afstandsmeters

Laser. afstandsmeters Laser afstandsmeters Elke professionele klus begint MET STANLEY Het assortiment Stanley laserafstandsmeters werden ontworpen vanuit het standpunt van de gebruiker. Het aanbod varieert van een eenvoudig

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden

Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG De hardste speler op grote velden Constructie Machinebesturing Landbouw Leica Rugby 320 SG & 410/420 DG Als nauwkeurigheid het doel is, dan maakt de Leica Rugby het verschil

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA & CLH De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.com Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften van

Nadere informatie

Alleen de beste in hun klasse voldoen

Alleen de beste in hun klasse voldoen Alleen de beste in hun klasse voldoen Innovatie. Kwaliteit. Veiligheid. Betrouwbaarheid. De Fluke 1650serie installatietesters Extra functionaliteit, sneller testen, en nog steeds zeer robuust Gratis Fluke

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Thermografische camera / i5 / i7 Thermografische camera voor verschillende toepassingen (elektrische toepassingen / gebouw diagnostiek) / extreem gebruiksgemak / beeldopslag op mini-sd-kaart / Software

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Gebouwd om te veranderen

Gebouwd om te veranderen Leica Rugby CLA/CLH & CLI De eerste opwaardeerbare lasers Gebouwd om te veranderen leica-geosystems.nl Leica Rugby CLA De maximale flexibiliteit en de mogelijkheid om snel aan te passen aan de behoeften

Nadere informatie

Leica GPS1200 Series Technische Gegevens

Leica GPS1200 Series Technische Gegevens Leica GPS1200 Series Technische Gegevens GPS1200 Technische Gegevens Samenvatting Omschrijving Type ontvanger Dubbele frequentie ontvanger, geodetisch, realtime RTK ontvanger Dubbele frequentie ontvanger,

Nadere informatie

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie.

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie. Fluke Specials Visuele IR Thermometer Fluke VT04 Elektrische testers Fluke T100-serie Promotie Multifunctionele Installatie Testers Fluke 1650-serie www.fluke.be/acties Herfst/winter 2013 Fluke. The Most

Nadere informatie

Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus

Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus Leica Viva TPS TPS1200+ Onderdelen Catalogus Inhoudsopgave Total Station 5 1 Total Station 5 1.1 Modellen 5 1.2 Hoeknauwkeurigheden 5 2 Extra Opties 6 2.1 Touch Screen, Tweede Toetsenbord 6 2.2 Communicatiepaneel

Nadere informatie

Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing

Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing Leica ScanStation C10 De All-in-One Laser Scanner voor Elke Toepassing Leica ScanStation C10 Veelzijdigheid, Productiviteit, Rendement Veel organisaties met interesse in laserscanning om het huidige dienstenpakket

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE

Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE Take Control of Your Layout DE CONNECTED BOUWPLAATS: POSITIONERING OPLOSSINGEN VOOR DE BOUWSECTOR VAN TRIMBLE verbind uw KanTooR MET DE BouWPLaaTs: BouW In ÉÉn KEER. PREcIEs goed. BouW het nu. DE CONNECTED

Nadere informatie

Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS

Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatriX De evolutie in mobiel GIS Leica MobileMatrix is een mobiele softwareoplossing voor interactieve verwerking, visualisatie en onderhoud van

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Model 412355A Stroom / Voltage Kalibrator

Gebruikershandleiding. Model 412355A Stroom / Voltage Kalibrator Gebruikershandleiding Model 412355 Stroom / Voltage Kalibrator Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop van de Extech Stroom/ Voltage Kalibrator. Het Model 412355 kan stroom en voltage meten en opsporen.

Nadere informatie

Leica Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein

Leica Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein Rugby 600-serie Een betrouwbare partner op uw bouwterrein Rugby Fit, snel, sterk selecteer de beste speler voor uw bouwterrein Rugby lasers zijn de meest robuuste rotatielasers, geschikt voor alle bouwtoepassingen.

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN

LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN Volledig automatische horizontale en vertikale LASER WATERPAS FL 245HV - FLG 245HV-GREEN HANDLEIDING SET BESTAAT UIT FL 245HV Roterende laser waterpas FL 245HV, FR45 met baakklem, afstandsbediening, NiMH

Nadere informatie

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04

FLUKE. Visuele infraroodthermometer. Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke. Fluke VT04 Voorjaar 2014 FLUKE Specials Visuele infraroodthermometer Fluke VT04 Speciale aanbiedingen op alle multifunctionele installatietesters van Fluke The Most Trusted Tools in the World. Temperatuuroplossingen:

Nadere informatie

Brochure trainingen en cursussen 2014

Brochure trainingen en cursussen 2014 Brochure trainingen en cursussen 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Het programma... 3 Introductietrainingen... 4 Trimble Access Introductie training... 4 TerraSync Introductie training... 5 Digital Fieldbook

Nadere informatie

Meten. Gebruiksaanwijzing

Meten. Gebruiksaanwijzing 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Meten Gebruiksaanwijzing Toebehoren voor meten Objectmicrometer (1) voor ijken Streepplaten met verschillende meetdelingen (2) in mm en inch Streepplaat met net (3) Streepplaat

Nadere informatie

Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen.

Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen. Trimble GNSS inmeetsystemen: Krachtige satelliet inmeetfuncties voor vandaag en morgen. GNSS SYSTEMEN Trimble heeft belangrijke vooruitgang geboekt op het gebied van GNSS inmeten. Meetspecialisten die

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 63 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op.

Hierdoor slaat het apparaat het aantal rotaties die de maximaal 9 bladen maken automatisch op. Toerenteller PCE-T236 / PCE-T237 Hand toerenteller voor contactloze snelheidsmetingen /automatische uitschakeling / geheugenfunctie / LCD-beeldscherm / compact ontwerp De toerentellers PCE-T236 en PCE-T237

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid

Smartphone. Fingerprint. Bluetooth 4.0 LE RFID. Pincode. Elektronisch Deurslot. KeyApp. NFC voorbereid Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronisch Deurslot Fingerprint NFC voorbereid Pincode De deur en toegangsrechten veilig en eenvoudig met uw smartphone te bedienen. Smartphone KeyApp www.burg.biz Innovatief en

Nadere informatie

Take Control of Your Layout

Take Control of Your Layout Take Control of Your Layout Trimble positioneringsystemen voor de bouwsector Alles onder controle bij uitzetten Met Trimble producten kunt u volledig onafhankelijk werken. Het resultaat: hogere productiviteit,

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Infrarood thermometer met digitale camera PCE-IVT 1 infrarood thermometer met professionele digitale camera voor contactloze metingen met instelbare emissiegraad / extra indicatie van temperatuur en vochtigheid

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands

Leica icon Series. Handleiding licentie installeren en activeren. Versie 1.0 Nederlands Leica icon Series Handleiding licentie installeren en activeren Versie 1.0 Nederlands Inhoudsopgave In deze handleiding Hoofdstuk Blz. 1 icon robot 50 3 1.1 Firmware van de icon robot 50 updaten 3 1.2

Nadere informatie

Vloerlijnlaser FLS 90

Vloerlijnlaser FLS 90 ...sets standards NIEUW Vloerlijnlaser FLS 90 Exacte 90 -hoek op de vloer: haarscherpe laserlijnen, goed zichtbaar tot max. 15 m Precies. Robuust. Betrouwbaar. Optimale bediening. Nu tot max. 15 m zichtbare

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie

* Oorthermometer Thermoscan Braun (bestelnummer )

* Oorthermometer Thermoscan Braun (bestelnummer ) * Oorthermometer Thermoscan Braun (bestelnummer 000675786000) De Thermoscan PRO6000 beschikt over de snelheid en eenvoud die u nodig heeft voor een nauwkeurige en betrouwbare meting. Klinische workflow

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 PCE Brookhuis Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon+31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pcebrookhuis.nl GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-T237 Inhoudsopgave

Nadere informatie

INLEIDING INLEIDING GPS01

INLEIDING INLEIDING GPS01 INLEIDING De GPS01 connector is een GPS ontvanger met Bluetooth interface en een erg gevoelige ingebouwde antenne. De GPS01 connector is geschikt voor navigatiesystemen van smart phones of PDA s die uitgerust

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be

www.bosch-professioneel.nl / www.bosch-professioneel.be Real Bosch! Meetresultaten direct digitaal overbrengen NIEUW! De laserafstandsmeter GLM 100 C Professional & app De slimme oplossing voor het overbrengen en documenteren van uw meetresultaten. Blauw elektrisch

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Specials. Fluke. Fluke CNX Wireless Systeem. Fluke. T100-serie Elektrische testers. Fluke VT02 Visuele IR Thermometer. Nieuw. Nieuw.

Specials. Fluke. Fluke CNX Wireless Systeem. Fluke. T100-serie Elektrische testers. Fluke VT02 Visuele IR Thermometer. Nieuw. Nieuw. Fluke Specials Fluke T100-serie Elektrische testers Fluke CNX Wireless Systeem Fluke VT02 Visuele IR Thermometer Voorjaar 2013 In deze uitgave: e voorschriften ACTIES Alles wat u moet weten www.fluke.nl/acties

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4

GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter PCE-CM 4 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Ampèremeter

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket

Gebruikershandleiding. FIRT 550-Pocket Gebruikershandleiding FIRT 550-Pocket 1 BEDIENINGSELEMENTEN: 1) Infrarood-sensor 2) LCD-display 3) knop / laser pointer 4) toets / verlichting 5) MODE-knop 6) Meetfunctie toets 7) Batterijklep 8) Handvat

Nadere informatie

Leica DISTO A2. The original laser distance meter

Leica DISTO A2. The original laser distance meter Leica DISTO A2 The original laser distance meter Gebruiksaanwijzing Nederlands Gefeliciteerd met uw aanschaf van een Leica DISTO. De veiligheidsvoorschriften kunnen worden aangetroffen in een apart boekje,

Nadere informatie

Geef uw apparatuur wat mojo!

Geef uw apparatuur wat mojo! Auto-stuur met Virtual Wrench Geef uw apparatuur wat mojo! www.mojortk.com 0800 756 9665 De nieuwe No Drift mojortk van Leica Geosystems veranderd radicaal de RTK technologie voor de agrarische industrie.

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix TRANSMITTER VOOR OPGELOSTE ZUURSTOF BROCHURE NL 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MET MINIMAAL ONDERHOUD De Oxix transmitter is een nieuw en uniek MJK instrument voor het meten van opgeloste zuurstof.

Nadere informatie

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten

Multifunctionele laser! RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER. TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten RL-SV2S DUBBELAFSCHOTLASER Multifunctionele laser! TOPCON GUARANTEE Professionele bouwlaser voor binnen en buiten n Horizontaal, enkel en dubbel afschot n Ook verticaal te gebruiken n Volledig draadloos

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Volledig automatische horizontale en verticale laser waterpas FL 240HV FLG 240HV-Green

Gebruikershandleiding. Volledig automatische horizontale en verticale laser waterpas FL 240HV FLG 240HV-Green Gebruikershandleiding Volledig automatische horizontale en verticale laser waterpas FL 240HV FLG 240HV-Green Set bestaat uit FL 240HV (Artikelnr. 831707) Roterende laser waterpas 240HV FL, FR45 met baakklem,

Nadere informatie

Trainingen en cursussen 2011

Trainingen en cursussen 2011 Trainingen en cursussen 2011 Inhoud Inleiding... 3 Het programma... 3 Introductie trainingen... 4 Trimble Access Introductie training... 4 TerraSync Introductie training... 5 Digital Fieldbook Introductie

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Dino-Lite assortiment voor: Kunst- en papierrestauratoren/ -conservatoren, antiekverzamelaars, musea en archeologen

Dino-Lite assortiment voor: Kunst- en papierrestauratoren/ -conservatoren, antiekverzamelaars, musea en archeologen Dino-Lite assortiment voor: Kunst- en papierrestauratoren/ -conservatoren, antiekverzamelaars, musea en archeologen Toepassingen De Dino-Lite digitale microscopen zijn ontwikkeld voor een brede groep gebruikers.

Nadere informatie

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting GEBIED INDU FLOOD Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte

Nadere informatie

Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus

Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus Leica GPS1200+ Series Onderdelen Catalogus 2 GPS & GNSS Ontvangers en Antenne 1. GPS & GNSS Ontvangers Selecteer de GPS ontvanger Selecteer de GNSS Ontvanger 766 709 GX1210+ GPS Enkele Frequentie Landmeetkundige

Nadere informatie

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes!

FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5500: De ideale enveloppen-vulmachine voor grote postvolumes! FPi 5520 FPi 5540 Met fill & start comfort functie FPi 5560 Automatisch vouwen en vullen is eenvoudig met het professionele en innovatieve

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had

Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had Het Trimble S6 Totaal Station het summum van alles waar u ooit op gehoopt had Trimble S6 Totaal Station Echte productiviteit is het resultaat van een krachtige interactie tussen technologie, ergonomie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Real-Time Tachymetermodule

Gebruikershandleiding. Real-Time Tachymetermodule Gebruikershandleiding Real-Time Tachymetermodule juli 2005 Inhoudstabel INHOUDSTABEL...2 INLEIDING :...3 BEPALEN VAN HET STANDPUNT :...4 LOKALE STATIONERING :...4 DE REFLECTORHOOGTE :...5 DE PROTOCOL FILE

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking

Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding TVGo A31 TVGo A31 1.1 Inhoud van de verpakking 81 Nederlands Hoofdstuk 1: Inleiding Deze nieuwe Genius TVGo A31 is het ideale medium om tv of video of naar uw TFT/LCD/CRT te kijken in tot 1280 x 1024 pixels. Met deze TV/Video-box kunt u om het even

Nadere informatie

Reken op uw besparingen

Reken op uw besparingen Reken op uw besparingen Gratis configuratiesoftware voor uw weegschaal* Reken op uw besparingen Bespaar tijd en geld Met slimme weegoplossingen! Profiteer op vele manieren bij het controleren van binnenkomende

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

Afstandsmeter 94. Kruislaser 95. Rotatielaser 96 EASY LASER 80 CL 30 RL 150 LASER

Afstandsmeter 94. Kruislaser 95. Rotatielaser 96 EASY LASER 80 CL 30 RL 150 LASER Lasertechnieken 4 Afstandsmeter 94 EASY LASER 80 Kruislaser 95 CL 30 Rotatielaser 96 RL 150 LASER SD 160 EASY LASER 80 Afstandsmeter tot 80 m Het meten van afstanden, oppervlakten, volumes, Voordelen nvoor

Nadere informatie

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031)

Speciale Acties! Telefoon : (0031) Telefax : (0031) µ_prijs 2014 Speciale Acties! W.J. Roelofs Meetinstrumenten B.V. Kernreactorstraat 42-3903 LG Veenendaal www.roelofsmeetinstrumenten.nl Telefoon : (0031) 318 521 580 Telefax : (0031) 318 529 301 Email

Nadere informatie

Basisprincipes van de Tirfor

Basisprincipes van de Tirfor Basisprincipes van de Tirfor De 2 klembekken trekken de staaidraad en de last ieder hand over hand in de gewenste richting, te vergelijken met het trekken van een last met beide handen. De klembekken zijn

Nadere informatie

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties

Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties Mac-Solar Stralingsmeter (SLM18c-2) met geïntegreerde sensor, energierendement van zonne-installaties De zonnestralingsmeter Mac-Solar is een ideaal, handmatig apparaat voor zonneingenieurs, architecten

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen

Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen Voor uw dichtstbijzijnde vestiging kijk op techniek.nl/vestigingen info@techniek.nl / webshop.techniek.nl Actie geldig van 1 november t/m 19 december 2014. Wij behouden ons het recht voor om technische

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Explorer R4 Rivier Radar

Explorer R4 Rivier Radar Alewijnse Explorer R4 Rivier Radar Explorer R4 Rivier Radar De nieuwe generatie binnenvaartradar Digitale techniek 22 beeldscherm met Multi-Menu Mini conning AIS weergave IVP - Intelligent Video Processing

Nadere informatie

TRAININGEN. Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING...

TRAININGEN. Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING... Laat kennis werken DE JUISTE RICHTING... 1 De juiste richting... met Geometius trainingen Trainingen voor landmeters & geo-specialisten Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen.

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

Infrarood thermometer

Infrarood thermometer Infrarood thermometer testo 835 snelle, nauwkeurige infrarood meetinstrumenten voor HVAC en industrie Meet veilig en nauwkeurig, zelfs bij hoge temperaturen 4-puntslaser laat het exacte meetbereik zien,

Nadere informatie

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen

Trainingen. Laat kennis werken. de juiste richting... trainingen Trainingen Laat kennis werken de juiste richting... 1 De juiste richting... met Geometius Trainingen voor landmeters & geo-specialisten Hands-on en interactief kenmerken de die wij verzorgen. Gegeven door

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K

2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K 2-poorts DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4K Product ID: SV231DPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een DisplayPort werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een DP-scherm, toetsenbord

Nadere informatie

USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname

USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname USB Crash Cart adapter met bestandsoverdracht & video-opname Product ID: NOTECONS02 Met de USB crash cart adapter hebt u controle over een headless systeem, waarmee u uw laptop in een draagbare crash cart

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER

DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER De omslagvulmachine voor elke toepassing en elk omslagtype DS-200 PRODUCTIVITEIT EN VEELZIJDIGHEID IN UW POSTKAMER Er bestaat geen twijfel over:

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66

GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter PCE-DT 66 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 53 737 01 92 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Toerentalmeter

Nadere informatie

ViSoft Premium. Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES. worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond.

ViSoft Premium. Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES. worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond. ViSoft Premium Nieuw in Update 2011-2 1 NIEUWE FUNCTIES 1.1 SCHLÜTER PROFIEL-VARIATIES worden dan automatisch alle profielen vervangen en in 3D getoond. De verbeterde manier om profielen te selecteren

Nadere informatie