Wingerdbericht. Agenda: Nieuwe leerlingenraad: Nummer: 7 / Jaargang

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wingerdbericht. Agenda: Nieuwe leerlingenraad: Nummer: 7 / 31-01-2014. Jaargang 2013-2014"

Transcriptie

1 Wingerdbericht Nummer: 7 / Jaargang Agenda: 6 en 7 februari Groep 6 en 7 op donderdag naar het ZABUKI festival Groep 8 op vrijdagmorgen 12 t/m 14 februari Eindtoets groep 8 13 en 14 februari Groep 1 t/m 8 vrij (op donderdagmorgen groep 8 na) 17 t/m 21 februari Voorjaarsvakantie 28 februari Rapport mee 4 en 6 maart Gespreksavonden 9 april Thema-avond andere schooltijden Nieuwe leerlingenraad: Op de foto ziet u de vertegenwoordigers van de nieuwe leerlingenraad van De Wingerd. De leerlingenraad vertegenwoordigt de leerlingen uit groep 5 t/m 8. Er zijn 2 vertegenwoordigers per groep gekozen. Op deze manier kunnen zij meepraten over veel zaken op school. De Wingerd neemt kinderen serieus en luistert naar hun. Vaste bespreekpunten zijn bijv. speeltoestellen, pesten, pauzes en spelletjes in de klas. De raad bespreekt deze punten met directeur Arjan Wierenga. Van de vergaderingen worden ook notulen gemaakt. Op deze manier kunnen de vertegenwoordigers de besluiten weer terugkoppelen naar hun groep. Op de foto ziet u de volgende trotse kinderen staan: Frederique Huisman en Roisin Forde uit groep 5, Suzanne Mourmans en Hugo Brekveld uit groep 6, Lyanne de Croon en Anne Uenk uit groep 7 en Lise Akkermans en Thijs Wurkum uit groep 8.

2 Meisjesvoetbal instuif SV Twello Maandag 3 februari as. van tot uur zijn alle meiden van 6 tot en met 10 jaar uit Twello van harte welkom tijdens de training in de zaal voor de meiden/meisjesvoetbal bij de sporthal aan de Zuiderlaan. Ze worden begeleid door enthousiaste meiden/ dames met veel voetbalkennis. Er wordt getraind in 2 groepen 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 10 jaar. Dus meiden, kom gezellig eens kijken en meedoen! Vergeet niet je sportschoenen mee te nemen. Aan het deelnemen van deze training zijn geen kosten en verplichtingen verbonden. Voor meer info: Rode Kruis: Flores Flores is een onderdeel van de afdeling jeugd van het Rode Kruis. Het staat voor een maandelijkse activiteitenmiddag voor de basisschooljeugd uit minder bedeelde gezinnen. (8 t/m 11 jaar) Eén keer in de maand zal een activiteit plaats vinden. van schilderen, kaarten maken, tuinieren (en de oogst zelf mee naar huis nemen) en uitstapjes met de bus. Het Rode Kruis ondersteunt het project. Aanmelden kan op: jeugd@rodekruis-voorst.nl In tijden van crisis zal er op van alles worden bezuinigd binnen het gezin. Veel kinderen hebben naast school niets om naar toe te gaan. Terwijl vriendjes en vriendinnetjes dit wel hebben. Met het project Flores kunnen kinderen zelf ook vertellen dat ze ergens bij horen. Daarnaast leren ze andere kinderen kennen. Meer info hangt bij de hoofdingang. Basketbaltoernooi Op donderdag 20 februari organiseert SV Twello voor de vierde keer het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi voor scholen uit de gemeente Voorst. Het toernooi is voor de leerlingen van groep 5 t/m 8. De teams met leerlingen uit de groepen 5 en 6 moeten bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 leerlingen. Zij spelen 3 tegen 3. Voor de groepen 7 en 8 geldt een minimum van 6 en een maximum van 8 leerlingen. In deze poule wordt er gespeeld in vijftallen. De teams moeten bestaan uit leerlingen uit dezelfde groep. Het team kan worden ingeschreven voor de jongens, meisjes of mixpoule. In de mixpoule worden teams geplaatst waarin zowel jongens als meisjes spelen. voor een begeleider dient een team zelf te zorgen. Deze moet in ieder geval 16 jaar zijn en het toernooi aanwezig zijn. De begeleider dient ook een adres op te geven waarop het team te bereiken is. De bevestiging en het speelschema zal via deze mail gecorrespondeerd worden. Het toernooi begint om uur en eindigt om uur. Waarschijnlijk zal het toernooi per leeftijdscategorie niet langer dan 2 uur duren.

3 De teams kunnen zich inschrijven met het inschrijfformulier welke bij de hoofdingang hangt. Ze kunnen g d worden naar: of worden opgestuurd naar: SV Twello, Postbus 15, 7390 AA in Twello. Vacature Juf Liza (groep 7) gaat bijna met zwangerschapsverlof. Volgende week voert de benoemingsadviescommissie de sollicitatiegesprekken. Missie en visie Op 13 en 14 februari heeft het team een 2-daagse. We zullen dan aan de slag gaan met onze visie en missie. We praten over de herijking hiervan. Wat is onze huidige missie en visie? Waar gaan we op koersen in de toekomst? Onze kinderen veranderen. Moeten we (meer) meebewegen in de 21-ste eeuw? We houden u op de hoogte! Website Op de website staat een nieuw item. Dit gaat over onze top 10. De afgelopen periode hebben we in de oudergeledingen gesproken over zaken waar we goed in zijn. We willen hier ons ook mee profileren. Hier komen ze: 1. Hoge (leer) opbrengsten. 2. Kleine groepen (maximaal 27 leerlingen). 3. Goede zorgstructuur. 4. Een leerstofaanbod voor meer- en hoogbegaafde leerlingen in De Magneet. 5. Goede inzet van ICT, waaronder het geven van lessen in ICT en de inzet van tablets in de groepen. 6. We maken leerlingen (mede) zelf verantwoordelijk voor hun ontwikkeling. 7. We zetten gericht de structuren van het coöperatief leren in. 8. We werken in groep 1 t/m 8 met een methode voor sociale en emotionele ontwikkeling, "Leefstijl". Samen met ouders zijn we hiervoor verantwoordelijk. 9. We geven Engels in groep 1 t/m 8 (vanaf 2014). 10. Onze tussenschoolse opvang is uitstekend georganiseerd. Hopelijk kunt ook u dit met ons delen?

4 Technieklessen Op de Wingerd zijn we al tijden bezig met het vak techniek. In het verleden hebben we dankzij de Rotary de techniektorens aan kunnen schaffen. Deze werden tot vorig jaar in de ene groep meer gebruikt dan in de andere. Inmiddels hebben we dankzij een Apeldoorns initiatief de hulp kunnen inroepen van Jan Sambeek, een vutter uit de techniek die ons om de twee weken komt ondersteunen in groep 3 t/m 8. Hierdoor komt elke groep één keer per twee maanden aan bod om verschillende onderdelen uit de techniektoren uit te voeren. In groep 1 en 2 wordt er ook techniek gegeven, dit met hulp van ouders. Zo zijn er al banden geplakt, muurtjes gebouwd, torens gebouwd e.d. In de maanden waarin we niet met de lessen van de techniektorens aan het werk zijn gaan we structureel aan de slag met Design and technologie. Dit gaat iets verder dan de techniektorens, waarbij de opdrachten vast staan. De leerlingen krijgen een opdracht om iets te ontwerpen wat ook moet werken. Dit gebeurt d.m.v. trial and error, onder het motto: ook de grote uitvinders hadden niet bij de eerste poging hun uitvinding perfect. Grote uitdaging voor de leerkrachten is hier om een stap terug te doen: de leerlingen mogen fouten maken en zelf leren van hun fouten zonder dat de leerkrachten gelijk aanwijzingen geven. Zo hebben leerlingen een huis moeten ontwerpen van krantenpapier en plakband. Er moest minimaal één leerling onder een dak kunnen zitten. Ook zijn leerlingen bezig geweest om muziekinstrumenten te maken. Anderen moesten een knikkerbaan ontwerpen van 8 A4-tjes en plakband, waarbij het de uitdaging was om een knikker zo langzaam mogelijk naar beneden te laten rollen. We hebben hele mooie producten gezien en bij de vraag wie het de volgende keer anders zou doen gingen bijna alle vingers omhoog, m.a.w. de leerlingen hebben onderweg weer veel ideeën opgedaan, en daar is het ons om te doen! Juf Thera (techniekcoördinator)

5 Zabuki festival (herinnering) De groepen 6, 7 en 8 gaan naar het ZABUKI festival op Saxion (Deventer). Het thema is deze keer Living Technology: welke invloeden hebben technische ontwikkelingen op de mens. De kinderen gaan aan de slag in drie workshops: We hebben er heel veel zin in! - demonstratie van een robot - demonstratie van een 3 D printer en 3D printtechnieken - omzetten van technische principes van bewegen naar fysieke bewegingen van kinderen De kinderen van groep 6 en 7 gaan met de auto. Groep 8 gaat bij redelijk weer op de fiets. Het vertrek is om 8.15 uur. Kom op tijd, op een goede fiets, met verlichting. Ouderbijdrage U krijgt dit Wingerdbericht als mail binnen. Naast het Wingerdbericht zit de brief van de OC. Zij verzoeken de ouderbijdrage te betalen. Wilt u hier alert op zijn? Vriendelijk bedankt hiervoor. Masterclass door ouders? Het lijkt ons leuk én zinvol om gastlessen te laten verzorgen door ouder(s)/ verzorger(s). Hierbij kunt u denken over een presentatie/ les(je) over uw werk of uw hobby. Wanneer u dit ook leuk vindt, wilt u dan contact opnemen met Arjan Wierenga? (aanspreken, mailen op wingerd@pcbovoorst of bellen op ?)

6 Centrum voor Jeugd en Gezin Vakantieplan Of je nu weggaat of thuisblijft: maak voordat de vakantie begint met elkaar een vakantieplan. Pak twee grote vellen papier en een stel stiften. Schrijf op het ene vel wat je vooral wel wilt doen en op het andere wat je vooral niet wilt doen op vakantie. Al tekenend en schrijvend groeit de voorpret en ontstaat er een plan voor iedereen. Juist als je thuis blijft is het soms een hele kunst om de vakantie leuk in te vullen zonder alle dagen achter de tv of in de binnenspeeltuin door te brengen. Door nieuwe ideeën te verzamelen maak je er samen iets bijzonders van. Fijne vakantie! (uit het boekje tips van het CJG) Schoolfruit Het leveren van het schoolfruit gaat door t/m 14 februari. Dan stopt de gesubsidieerde actie. In de oudercommissie is de voortgang besproken. We willen het gezonde beleid graag voortzetten. We zetten in op minimaal 2 dagen fruit of groente voor onze kinderen in de ochtendpauze. De fruitdagen worden dan dinsdag en woensdag. Wilt u uw kind(eren) dan fruit of groente meegeven?

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Informatieavond. Nummer 3: 25-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 3: 25-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 26 september Klusploeg 7 oktober Start kinderboekenweek raar maar waar 9 oktober Studiedag team (KIVA), alle leerlingen vrij 14 oktober Inloopmiddag

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

Agenda: Voorleeswedstrijd: Leefstijl. Nummer: 3 / 05-11-2013. Jaargang 2013-2014

Agenda: Voorleeswedstrijd: Leefstijl. Nummer: 3 / 05-11-2013. Jaargang 2013-2014 Nummer: 3 / 05-11-2013 Jaargang 2013-2014 Agenda: Wingerdbericht 28 oktober t/m 1 november Project groene voetstappen 13 november Scholenmarkt AOC Twello voor groep 8 19 en 21 november Gespreksavonden

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris.

Groep 1: maandag t/m donderdag juf Eline, vrijdagmorgen juf Iris. Wingerdbericht Nummer: 14 / 04-07-2014 Jaargang 2013-2014 Agenda: 8 juli Schoonmaakavond groep 1 t/m 8 10 juli Rapport mee 14 juli Facultatieve gespreksavond 15 juli Musical groep 8 1 september We beginnen

Nadere informatie

Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken:

Wingerdbericht. We hebben het luizenbeleid op De Wingerd aangepast. Dit houdt in dat we de luizentassen niet meer gaan gebruiken: Wingerdbericht Nummer 9: 16-01-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 4 februari Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 23 t/m 27 februari Voorjaarsvakantie 10 en 12 maart Gespreksavonden 3 april t/m

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016

Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Nieuwsbrief 10 11 januari 2016 Inhoud: Engels Tweede ronde projecten & workshops Hoe speel je een spelletje? Nieuws uit groep ½ Welkom in de klas Agenda Advertenties: Mindful ouderschap Voetbal talent

Nadere informatie

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst. En het beste idee is... Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 6, 28-01-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 6, 28-01-2015 In dit nummer: Het beste idee 1 Carnaval 1 Schoolreis 2 Kinderen en hun sociale

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nummer Algemeen

Nummer Algemeen Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 21-12-2018 Algemeen Belangrijke data: 1 24-12 t/m 04-01: Kerstvakantie 2 18-01: Open podium groep 3, 5 en 7 (11:15-12:00) 3 23-01: Start nationale

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school

Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Werelds leren in landelijk Amsterdam Veilig en vertrouwd Hoge cito-scores Elke dag met plezier naar school Welkom op De Weidevogel! De Weidevogel is niet zomaar een openbare basisschool. Onze school ligt

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari:

De komende periode. Agenda. Dinsdag 20 februari: Fruitdagen deze week. Bezoek Oscar Romero groep 8. Dinsdag 20 februari: Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 24, 16 februari 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Pluk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 5/6 Toeten en Blazen Schoolreis t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 19 12 juni 2014 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij

INFO bulletin. 6 7 Verkeersexamen. groep 7. Djembé workshop. 14 Meester Siemon cursus. 13 Groep 1-2 naar de boerderij INFO bulletin Woensdag 06 april 2016 Kalender 4 april 5 Freerunning clinic groep 7 en 8 11 12 Maandviering groep 1/2 C en groep 4 18 19 25 Vakantie t/m 8 mei 14.30 uur Ouderraad jaarvergadering 6 7 Verkeersexamen

Nadere informatie

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen.

Dit is een uitgave van ons SportActieveClubjes-blad. In dit blad vind je allerlei clubjes, waar je na schooltijd aan kunt deelnemen. Valkweg 4-3362 GH Sliedrecht - tel. 0184-413788 E-mail: info@obsdewilgen.nl Website: www.obsdewilgen.nl SportActieveClubjes op De Wilgen Aan de leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 Beste jongens en meisjes,

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

@-mail. Nieuws. Logo vignet Gezonde school. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 10 APRIL 2015 JAARGANG 3, NUMMER 25 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl E-mail TSO tso@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn?

Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? Jouw toekomst telt! Brochure cliëntenvertrouwenspersonen Ik wil ergens over praten, bij wie moet ik zijn? De cliëntenvertrouwenspersoon is er voor alle cliënten van STEVIG. STEVIG wil goede ondersteuning

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 18 5 januari 2016 Deze week: Geachte ouders, Graag willen we deze nieuwsbrief beginnen met u een heel goed en gezegend 2016 toe te wensen. Een jaar waarin we, graag samen met u, ons weer voor

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016

Nieuwsbrief. Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek. Jaargang 2, nr april 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 16 22 april 2016 Onderzoek door: Hoogleraar L. Olbroek Op 1 april deden de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee aan een onderzoek van hoogleraar Leendert Olbroek. De heer Olbroek

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Bijlage Info avond mantelzorgconsulenten Stichting

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

Straapsels. 6 september 2018

Straapsels. 6 september 2018 6 september 2018 Agenda voor de komende weken Maandag 10 t/m woensdag 12 september: trektocht groep 7 Woensdag 26 september: studieochtend, alle kinderen vrij Dinsdag 2 en donderdag 4 oktober: oudergesprekken

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 6 14-11-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 19 november 2018 vrij team 1; 20 november 2018

Nadere informatie

Juni 2016 nr.12 IN DIT NUMMER: Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Juni 2016 nr.12 IN DIT NUMMER: Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: Juni 2016 nr.12 Een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik graag een oproep doen aan ouders, pake s,

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 2: 11-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 11 september Gezinsactiviteit: vossenjacht 16 september Werkochtend groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 24 september Jaarvergadering en informatieavond

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Zwangerschapsverlof

In deze nieuwsbrief. Zwangerschapsverlof regel van de week Ik loop rustig op de gang/trap en praat zachtjes. belangrijke data In deze nieuwsbrief Zwangerschapsverlof Schoolfruit Inschrijven broertjes en zusjes MR 3d kanjerproject groepen 7 en

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van!

Gekke haren dag! Op vrijdag 8 juli is het weer gekke haren dag op school! We maken er een gezellige dag van! 30 ste jaargang nr. 11, juli 2016 Afscheid Anja Allereerst hartelijk bedankt voor de lieve reacties die ik heb ontvangen via de mail of persoonlijk naar aanleiding van mijn vertrek. Het doet me goed. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief februari Beste ouder(s)/verzorger(s), Er is hard gewerkt en veel geleerd in de groepen de afgelopen maanden. Deze maand ontvangen de kinderen hun eerste rapport en bent u van harte welkom op

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom.

Dit schooljaar bieden we de naschoolse workshops voor de eerste keer aan. Wij hopen op veel animo. Tips en/of opmerkingen zijn van harte welkom. Beste kinderen, ouder(s) en verzorger(s), Basisschool Buurse wil graag het talent van ieder kind optimaal tot ontwikkeling brengen. In het leerstofaanbod komen we hier voor een groot deel al aan tegemoet.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster

Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster 15e nieuwsbrief 2016-2017 Wat speelt er op dit moment op De Blauwe Ster We krijgen regelmatig de vraag waarom de verbouwing nog niet begonnen is en ook of we nu al een achterstand hebben qua renovatietijd.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Mei vanharte Voetbal

Mei vanharte Voetbal LAETARE-ACTUEEL Mei 2017 Eindtoets Afgelopen dinsdag zijn 180.000 kinderen gestart met de eindtoets. Ook op Laetare zijn de kinderen van groep 8 gestart met de eindtoets "IEP'. Er was een gezonde spanning.

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Agenda Hand geven in de groepen 1 tot en met 8 Pesten Nieuws van de intern begeleiders: dyslexie Op handen en voeten Schoolfruit Digiduif: contact opnemen met school

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

De tijden van de open dag zijn: 9:00 11:30 13:00 14:30 en 18:30 19:30

De tijden van de open dag zijn: 9:00 11:30 13:00 14:30 en 18:30 19:30 www.deoase-twello.nl nummer: 2013/2014-12 Inhoud Algemeen...1 Open dag op donderdag 20 maart... 1 Bericht van meester Arie... 1 Team groep 8 wint basketbaltoernooi... 1 Gratis 2 e bioscoopkaartje voor

Nadere informatie

Kalender. oud papier.

Kalender. oud papier. Kalender 08-03 Oud papier 12-03 Regionale Voorleeswedstrijd 12-03 Boomfeestdag 13-03 Regionale voorleeswedstrijd 18-03 Dag van de techniek (gr.7/8) 19-03 Groep 1/2/3 vrij 27-03 GMR-vergadering in Havelte

Nadere informatie

VOORJAARSBLOK 2014-2015

VOORJAARSBLOK 2014-2015 VOORJAARSBLOK 04-05 WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Voorjaar? Maar het is toch winter? Het is inderdaad winter maar in de tijd dat dit blok loopt, beginnen ook de

Nadere informatie

Week 04 21/09/2015 27/09/2015. Agenda LEERLINGEN

Week 04 21/09/2015 27/09/2015. Agenda LEERLINGEN Week 04 21/09/2015 27/09/2015 Agenda LEERLINGEN Blikvanger Zien en gezien worden! Mededelingen Medisch schooltoezicht maandag 21 september 1 LA A vanaf 08.25 uur De jongens komen in alfabetische volgorde

Nadere informatie