DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 3. Zondag 28 april t/m zondag 23 juni 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 3. Zondag 28 april t/m zondag 23 juni 2019"

Transcriptie

1 DIALOOGJE 55e jaargang, nummer 3 Zondag 28 april t/m zondag 23 juni 2019 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website:

2 2 Liturgische agenda. Zondag 28 april uur: Woord- en Communieviering met medewerking van het Pauluskoor Voorganger: Diaken Rini Bouwman. Lector: José Ursem. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Pastorale activiteiten. Intenties : Riek Menger. Cor Vendrig. Wim van Valkengoed. Overleden ouders van Valkengoed-van Daatselaar. Bijzonderheden:. Koffie uur Woensdag 1 mei uur: Eucharistieviering Voorganger: Kapelaan Karel Donders. Intentie: overleden familie van Zanten-Tieken Zondag 5 mei uur Woord- en Communieviering met samenzang.. Voorganger: Pastor Fred Kok. Lector: Sylvia Voskuilen. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Pastorale activiteiten. Intentie: Riek Menger. Frans van Bemden. - Leo en Joost de Rijk. Jaargedachtenis Grada Voskuilen-Vrijhoef. Bijzonderheden: Koffie na viering Zaterdag 11 mei uur: Eucharistieviering met medewerking van het Pauluskoor.. Voorganger: Pastoor Harrold Zemann. Lector: Linda de Wals Misdienaar: Sandra van Valkengoed.

3 3 Werkgroep: Collecten: Intenties: Liedkeuzecommissie. 1. Onderhoud Pauluscentrum en Pastorale activiteiten. 2. Roepingenzondag. Anton Keijzer. Bijzonderheden: Koffie na de viering Zondag 19 mei uur: Woord- en Communieviering met medewerking van het Pauluskoor. Voorganger: Pastor Ben Piepers. Lector: Riet van Hofwegen.. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Pastorale activiteiten. Intenties: Gerrit Mossink. Truus Meinen. Joop van Bekkum. Yde de Lange. Marie Reijmer. Jan Bosma. Jan Heine. - Nelly Bosboom. Anton van Esveld. - Overleden ouders Boomhouwer. - Wim van Valkengoed. Overleden ouders van Valkengoed-van Daatselaar. Bijzonderheden: koffie na de viering Zondag 26 mei 09.15uur: Woord- en Communieviering met medewerking van het Pauluskoor. Voorganger: Diaken Rini Bouwman. Lector: Gerda van Vilsteren. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Pastorale activiteiten. Intenties: Overleden familie van der Tol. Cor Vendrig. Alie van der Heijden-Voskuilen. - Christina van Daatselaar-Telkamp. - Antoon Telkamp. Mien Brouwer-Joosten. Bijzonderheden: Na de viering is er koffie.

4 4 Donderdag 30 mei 2019 : Hemelvaartviering om uur in de vorm van een Gebedsdienst. Dauwtrappen; vroeg in de morgen (niet te vroeg natuurlijk) gaan we er op uit. Om te genieten van wat de natuur ons te bieden heeft. Na een korte fietstocht wordt er gewandeld waarna we weer op de fiets klimmen voor ons verdere programma in het Pauluscentrum. Het totale programma is als volgt: uur Uiterlijke tijd om met de fiets te vertrekken vanaf het Pauluscentrum Na een korte fietstocht gaan we te voet verder uur Stappen we weer op de fiets en rijden naar het Pauluscentrum uur We kunnen genieten van koffie of thee met wat lekkers erbij uur Hemelvaartviering in de vorm van een Gebedsdienst. Het thema van de dag is op dit moment nog niet bekend, maar dat er veel ruimte zal zijn voor persoonlijk contact staat natuurlijk vast. N.B.: Als fietsen voor u een probleem is dan kunt u ook met b.v. de auto naar de start van de wandeling. Wáár dat is hoort u dan van ons. Wilt u alleen de Hemelvaartviering bijwonen, ook dan bent u van harte welkom om voor de koffie of thee met iets lekkers er bij. Namens de O.C.G. Hoevelaken Zondag 2 juni uur: Woord- en Communieviering met medewerking van het Pauluskoor. Voorganger: Pastor Fred Kok. Lector: Gerda van Vilsteren. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Week van de Nederlandse Missionaris. Intenties: Truus Meinen. Joop van Bekkum. Yde de Lange. Marie Reijmer. Jan Bosma. Jan Heine. - Nelly Bosboom. Anton Keijzer. - Cor Vendrig. Bijzonderheden: Na de viering is er koffie.

5 5 Woensdag 5 juni uur. Eucharistieviering. Voorganger: Kapelaan Karel Donders. Intentie: Overleden familie van Zanten-Tieken Zondag 9 juni uur. Te gast in de Eshof. Bijzonderheden: 1 e Pinksterdag. Het Pauluskoor zingt in het Meanderziekenhuis in Amersfoort Zondag 16 juni 2019 is de Paulus Geloofsgemeenschapsbijeenkomst. De aanvang is om uur. Deze bijeenkomst is om elkaar over en weer te informeren over ontwikkelingen in de Paulus en de Lucas. Om te weten wat er leeft in onze Paulus is uw aanwezigheid en inbreng van groot belang. De agenda is als volgt: 1 Opening 2 Informatie uit de Paulus en de Lucas 3 Financiën 4 Verslag van de bijeenkomst van 27 mei 2018; Als u het verslag niet (meer) heeft, dan is een exemplaar op te vragen bij: hoevelaken@sintlucas.nu of bij Ben Baar 5 Werkgroepen 6 Rondvraag 7 Sluiting. Wij hopen op een heel grote opkomst. Pastoraatsgroep en locatieraad.

6 Zondag 23 juni uur: Eucharistieviering met medewerking van het Pauluskoor. Voorganger: Pastoor Harrold Zemann. Lector: Riet van Hofwegen. Misdienaar: Max Voskuilen. Werkgroep: Liedkeuzecommissie. Collecten: 1. Onderhoud Pauluscentrum. 2. Pastorale activiteiten. 6 Intenties: Overleden familie van der Tol. Riek Menger. - Alie van der Heijden-Voskuilen. - Jaargedachtenis Anton van Esveld. Wim van Valkengoed. - Overleden ouders van Valkengoed-van Daatselaar. Mien Brouwer-Joosten. Bijzonderheden: Na de viering is er koffie.

7 Bron: overlijdensbericht van Nelly Bosboom. 7 Liefde begint met een glimlach, groeit met een kus, eindigt met een traan. Op maandag 18 maart is op 86 jarige leeftijd overleden onze parochiaan PETRONELLA CATHARINA BOSBOOM-NIJHOLT (NELLY) De crematieplechtigheid is gehouden op 26 maart j.l. in de aula van het crematorium Den en Rust te Bilthoven. Parochianen van de Paulusgeloofsgemeenschap wensen Wim, kinderen en kleinkinderen mooie herinneringen toe Mooie- en warme herinneringen zijn een zeer kostbaar goed. Soms is zo iemand voor even weer heel dichtbij door de verhalen die je kent of hoort.

8 8 Ook gedenken wij het overlijden van onze parochiaan MEVROUW HENDRIKS ANTONIA MENGER-BAKHUIS (RIEK). Riek is op 94 jarige leeftijd overleden op j.l. zondag 7 april. Op donderdag 11 april heeft de uitvaartviering plaatsgevonden in het Pauluscentrum met aansluitend de begrafenis op de Algemene Begraafplaats, Kerkepad 1 te Hoevelaken. Parochianen van de Paulusgeloofsgemeenschap wensen kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen mooie herinneringen toe in moeilijke momenten. Dat zij moge rusten in vrede.

9 9 DANKBETUIGING. BESTE MEDEPAROCHIANEN, LIEVE MENSEN. Jan voelde zich thuis binnen de Paulusgeloofsgemeenschap. Jullie meeleven, aanwezigheid en betrokkenheid bij zijn overlijden heeft dit bevestigd tijdens een mooie afscheidsviering in onze kerk en in andere vormen van steunbetuiging! Het was hartverwarmend waarvoor heel véél dank! Thea Heine DANK!!! Op donderdag 11 april werd ik ontslagen uit het Meanderziekenhuis te Amersfoort. Daarmee kwam een eind aan een periode van enkele maanden van ziek zijn, onderzoeken, onzekerheid, medische ingrepen en operaties. Nog steeds ben ik verbaasd dat ik in januari een nieuwe aortaklep kreeg zonder verdere problemen. Gezien mijn leeftijd ik was toen bijna 83 jaar een geweldig cadeau. Ik was in één keer bevrijd van de steeds terugkerende duizeligheid. Ik kan niet ontkennen dat het alles bij elkaar door andere kwalen een moeilijke en soms angstige tijd is geweest. Wat me echt goed gedaan heeft zijn de tekenen van belangstelling die u toonde. De kaarten met de vele handtekeningen van u als gemeenschap en andere tekenen van meeleven, gaven me de moed om door te zetten, ook al zag het er af en toe heel onzeker uit. Ik zeg het maar heel eerlijk: de support van zoveel meelevende mensen gaf me de zekerheid dat God zorg voor mij betoonde via zoveel goede mensen. Dank dus aan u allen. Dat de verrezen Heer u mag bemoedigen bij het leven van alle dag. pater Adri Maat s.d.b.

10 10 Bron: parochiaan Francis Velthuysen. BEVRIJDING (herinnering) 16 april lang geleden die dag zal ik nooit vergeten. Na vijf jaar oorlog en strijd werden wij eindelijk bevrijd. Het duurde zo lang en wij werden zo bang. De vijand was wreed, er was ontzettend veel leed. Delen van het land waren al vrij, maar voor ons was het nog niet de tijd. Wederzijds bleef men maar schieten op en vanaf de toren, terwijl ze wisten we hebben verloren. Mensen schuilden in huizen en kelders, niemand was op straat of ging elders. Dan stopte het schieten en men liet van zich horen door bommen te plaatsen in de toren. Vóór zij vluchten wilden zij hun wraak nog luchten. Om één uur gebeurt het, zoek een veilige plek en dan die dreun, de toren was weg. Toen de lucht was geklaard en het stof was gedaald, heerste er een stilte die je kon horen. En dàn bij het ochtendgloren kwam de bevrijder in zicht. Toen zagen de mensen in hun leven weer licht. Er heerste een blijdschap die niet valt te beschrijven. VRIJHEID HULPDIENST HOEVELAKEN Bereikbaar op werkdagen van 08:00 t/m 09:00. Buiten deze uren kunt u een boodschap achterlaten. Hoe werkt het? Als u belt, krijgt u een van de coördinatoren aan de telefoon die uw vraag opneemt en uw gegevens noteert. Er wordt dan een vrijwilliger gezocht die u kan helpen.

11 11 EERSTE H. COMMUNIE Het is bijna zover. De dag van de Eerste Communie komt steeds dichterbij. In verschillende bijeenkomsten hebben de kinderen van de Lucasparochie uit Hoevelaken en Nijkerk gewerkt aan het project Blijf dit doen. We hebben naar elkaar geluisterd, verhalen over Jezus verteld, samen gezongen, geknipt, geplakt en gekleurd. Het waren vrolijke, gezellige en leerzame bijeenkomsten. Samen kleurden we het leven en met de vele geschenkjes maakten we elkaar blij. De dag van de Eerste Communie is een feestdag. Je viert iets dat te maken heeft met durven, met kiezen. Kiezen voor God, voor Jezus, deelnemen aan de Eucharistie, delen met elkaar, iets goed doen voor een ander. Na het feest komen er weer gewone dagen: dagen zonder taart en slingers, dagen van gewone dingen. Gewoon? Een raar woord: gewoon. Je bent eraan gewend betekent het. Niets bijzonders dus, niet belangrijk. Het is maar hoe je het zelf bekijkt. Als je goed kijkt, goed luistert, zie je dat gewone dingen soms kleine feesten zijn. Dan hoor je dat gewone mensen jou iets bijzonders te zeggen hebben. Dan merk je dat jij bijzonder bent voor andere mensen Je mag er zijn. Als je maar durft, als je maar kiest. Daar mogen deze kinderen, Thomas van de Bor, Anaïs Damen, Dyginna en Gracyella Vonk, Huub Werkhoven, Pien Dikkeboer en Doloor van den Hoven nu mee beginnen. We wensen de kinderen en hun ouders een mooie, feestelijke en zinvolle afsluiting van de voorbereidingsperiode en feliciteren ze van harte met hun nieuwe begin als ze in de Eucharistieviering de Heilige Communie ontvangen. De viering zal zijn zondag 26 mei om uur in de R.K. St. Catharinakerk te Nijkerk. Als voorgangers zullen aanwezig zijn Kapelaan K. Donders en Diaken R. Bouwman. Namens de werkgroep Alie en Sylvia

12 12 BELANGRIJKE ADRESSEN Pauluscentrum, De Veenslag 1, Hoevelaken. Correspondentieadres: postbus 102, 3870 CC Hoevelaken. adres: ING: NL12 INGB Rabobank: NL17 RABO Beheer: D. Overkamp, Korenbloemlaan 7, tel Sleutel: Betty Obdeijn, Van Lyndenlaan 35 tel en familie Van Dijk, Otwardplaats 12, tel Bereikbaarheid pastores via het secretariaat Leusden: Voor afspraken doop, huwelijk en uitvaart: Anny Smink, Westerdorpsstraat 78, tel of Bij geen gehoor: Trees de Rijk, Lindenhof 24, tel Gezinsmutatie, verhuizing: José Ursem, Veenlanden 95, tel Contact en bezoek: Betty Obdeijn, Van Lyndenlaan 35, tel Intenties: Cathrien Voskuilen, Veenwal 6a tel Redactie Dialoogje: Angeline Hubbers, Zonnebloemlaan 11 tel Kopij voor het nummer van 29 juni t/m 1 september 2019 kunt u UITERLIJK inleveren tot DONDERDAG 20 juni voor uur bij: Angeline Hubbers, Zonnebloemlaan 11.tel angelinehubbers@hotmail.com

13 13

14 14

15 15

16 16

17 17

18 18

19 19

20 20

21 21

22 22

23 23

24 24

25 25

26 26

27 27

28 28

29 29

30 30

31 31

32 32

33 33

34 34

35 35

36 36

37 37

38 38

39 39

40 40

41 41

42 42

43 43

44 44

45 45

46 46

47 47

55e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE. Zaterdag 26 januari t/m 9 maart 2019

55e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE. Zaterdag 26 januari t/m 9 maart 2019 55e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE Zaterdag 26 januari t/m 9 maart 2019 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Liturgische agenda. Zondag 27 januari 11.00 uur: Eucharistieviering

Nadere informatie

DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 4. Zondag 29 juni t/m zondag 1 september 2019

DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 4. Zondag 29 juni t/m zondag 1 september 2019 DIALOOGJE 55e jaargang, nummer 4 Zondag 29 juni t/m zondag 1 september 2019 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl 2 Liturgische agenda. Zondag 30 juni 10.00 uur:

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE. zondag 29 april t/m zondag 24 juni 2018

54e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE. zondag 29 april t/m zondag 24 juni 2018 54e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE zondag 29 april t/m zondag 24 juni 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Liturgische agenda. Zondag 29 april 09.15 uur. Woord-

Nadere informatie

DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 2. Zondag 17 maart t/m zondag 21 april 2019

DIALOOGJE. 55e jaargang, nummer 2. Zondag 17 maart t/m zondag 21 april 2019 DIALOOGJE 55e jaargang, nummer 2 Zondag 17 maart t/m zondag 21 april 2019 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl 2 Liturgische agenda. Zondag 17 maart 11.00 uur: Woord-

Nadere informatie

53e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE. zaterdag 9 september t/m donderdag 2 november 2017

53e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE. zaterdag 9 september t/m donderdag 2 november 2017 53e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE zaterdag 9 september t/m donderdag 2 november 2017 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl zaterdag 9 september 19.00 uur: Eucharistieviering

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE. Zaterdag 15 december 2018 t/m 20 januari 2019

54e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE. Zaterdag 15 december 2018 t/m 20 januari 2019 54e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE Zaterdag 15 december 2018 t/m 20 januari 2019 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Liturgische agenda. Zondag 9 december om 17.00

Nadere informatie

53e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE. zondag 30 april t/m zondag 25 juni 2017

53e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE. zondag 30 april t/m zondag 25 juni 2017 PINKSTEREN. 53e jaargang, nummer 3 DIALOOGJE zondag 30 april t/m zondag 25 juni 2017 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Zondag 30 april 09.15 uur: Woord- en Communieviering

Nadere informatie

DIALOOGJE. zondag 29 januari t / m zondag 5 maart 2017

DIALOOGJE. zondag 29 januari t / m zondag 5 maart 2017 DIALOOGJE 53 e jaargang nummer 1 zondag 29 januari t / m zondag 5 maart 2017 Sint Paulusgeloofsgemeenschap Hoevelaken website: www.katholiekhoevelaken.nl Rooster Liturgische Vieringen Er is één keer in

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE. Zaterdag 28 oktober t/m zaterdag 8 december 2018

54e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE. Zaterdag 28 oktober t/m zaterdag 8 december 2018 54e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE Zaterdag 28 oktober t/m zaterdag 8 december 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Liturgische agenda. Zondag 28 oktober 09.15

Nadere informatie

DIALOOGJE. zondag 18 december 2016 t / m zondag 22 januari 2017

DIALOOGJE. zondag 18 december 2016 t / m zondag 22 januari 2017 DIALOOGJE 52 e jaargang nummer 7 zondag 18 december 2016 t / m zondag 22 januari 2017 Sint Paulusgeloofsgemeenschap Hoevelaken website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCH ROOSTER Er is één keer in de

Nadere informatie

53e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE. zondag 2 juli t/m woensdag 6 september 2017

53e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE. zondag 2 juli t/m woensdag 6 september 2017 53e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE zondag 2 juli t/m woensdag 6 september 2017 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl zondag 2 juli 11.00 uur: Woord- en Communieviering

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE. Zaterdag 8 september t/m zondag 21 oktober 2018

54e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE. Zaterdag 8 september t/m zondag 21 oktober 2018 54e jaargang, nummer 5 DIALOOGJE Zaterdag 8 september t/m zondag 21 oktober 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl Liturgische agenda. Zaterdag 8 september 19.00

Nadere informatie

DIALOOGJE. zaterdag 11 maart t / m zondag 23 april 2017

DIALOOGJE. zaterdag 11 maart t / m zondag 23 april 2017 DIALOOGJE 53 e jaargang nummer 2 zaterdag 11 maart t / m zondag 23 april 2017 Sint Paulusgeloofsgemeenschap Hoevelaken website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCH ROOSTER Zaterdag 11maart 19.00 uur:

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE. zondag 1 juli t/m woensdag 5 september 2018

54e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE. zondag 1 juli t/m woensdag 5 september 2018 54e jaargang, nummer 4 DIALOOGJE zondag 1 juli t/m woensdag 5 september 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCHE AGENDA Zondag 1 juli 11.00 uur. Woord-

Nadere informatie

53e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE. Zondag 5 november t/m zondag 10 december 2017

53e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE. Zondag 5 november t/m zondag 10 december 2017 53e jaargang, nummer 6 DIALOOGJE Zondag 5 november t/m zondag 10 december 2017 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCHE AGENDA. zondag 5 november 10.00 uur:

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE. zondag 28 januari t/m woensdag 7 maart 2018

54e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE. zondag 28 januari t/m woensdag 7 maart 2018 54e jaargang, nummer 1 DIALOOGJE zondag 28 januari t/m woensdag 7 maart 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCHE AGENDA. Zondag 28 januari 11.00 uur.

Nadere informatie

54e jaargang, nummer 2 DIALOOGJE. zondag 11 maart t/m zondag 22 april 2018

54e jaargang, nummer 2 DIALOOGJE. zondag 11 maart t/m zondag 22 april 2018 54e jaargang, nummer 2 DIALOOGJE zondag 11 maart t/m zondag 22 april 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCHE AGENDA. Zondag 11 maart 10.00 uur. ZONDAG

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland ONTMOETINGSAANDELEN-ACTIE MARTINUSBERICHT 31 oktober + 1 november 2015 nr. 45 Dit weekend van 31 Oktober en 1 november vraagt het inloophuis De Ontmoeting aandacht

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2018 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 16 juli tot en met

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr. 13 2 juli t/m 15 juli 2017 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2017 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 10 juli tot en met vrijdag

Nadere informatie

53e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE. zondag 17 december 2017 t/m zondag 21 januari 2018

53e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE. zondag 17 december 2017 t/m zondag 21 januari 2018 53e jaargang, nummer 7 DIALOOGJE zondag 17 december 2017 t/m zondag 21 januari 2018 SINT PAULUSGELOOFSGEMEENSCHAP HOEVELAKEN website: www.katholiekhoevelaken.nl LITURGISCHE AGENDA. Zondag 17 december 10.00

Nadere informatie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie Eerste Heilige Communie 3 juni 2018 Open Hof Thema: Iedereen telt mee Voor de kinderen Een stapje verder Toen je gedoopt werd, hebben je ouders de eerste stap gezet op de weg van Jezus. Nu je wat groter

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn

Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn Uitvaartviering in de Emmaüsparochie in Uithoorn informatie voorafgaand aan het gesprek over de uitvaart Hij is niet hier, hij is immers opgestaan, zoals hij gezegd heeft. Mt 28,6 Inleiding Het is belangrijk

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari 2019 MEDEDELINGEN De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een gezegend 2019 Trudy, Ingrid, Suson, Sjaak,

Nadere informatie

STILTECENTRUM Dagelijks geopend van uur. Donderdag: uur Uitstelling van het Allerheiligste, Getijdengebed en Rozenkransgebed

STILTECENTRUM Dagelijks geopend van uur. Donderdag: uur Uitstelling van het Allerheiligste, Getijdengebed en Rozenkransgebed KERKBERICHT NR. 27 (JULI 2019) H. JOANNES DE DOOPER TE PIJNACKER PERSONALIA Overledenen 25.05 10.06 18.06 29.06 29.06 Adrianus Leonardus Franciscus Ammerlaan Wilhelmina Maria van Adrichem-Arkesteijn Willebrordus

Nadere informatie

bij avondwake en kerkelijke uitvaart

bij avondwake en kerkelijke uitvaart Informatie bij avondwake en kerkelijke uitvaart Rooms-katholieke parochies van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin Maasdijk - Poeldijk Heenweg - s Gravenzande Kwintsheul - De Lier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

53e Jaargang nr. 6 november/december 2018

53e Jaargang nr. 6 november/december 2018 53e Jaargang nr. 6 november/december 2018 53e Jaargang nr. 6 november/december 2018 Inhoud H E R F S T 1 Open parochieavond vervolg 2 Nieuws vanuit de locatieraad. 4 Oecumenische vieringen in de ADVENT.

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT nr. 14 16 juli tot en met 29 juli MEDEDELINGEN Bloemengroet Vanwege de vakantie is er van 23 juli tot en met 13 augustus geen bloemengroet vanuit

Nadere informatie

R.K. Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort

R.K. Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort R.K. Parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort Geloofsgemeenschap St. Joseph Hooglanderveen-Vathorst Pastorie: van Tuyllstraat 29, 3829 AB Hooglanderveen Secretariaat geopend op vrijdagmorgen 9.00 12.00

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 3 februari 2019 om 10.00 uur in Open Hof Aandacht voor de afsluiting van de tentoonstelling Al waren onze monden vol van zang van de classicale werkgroep

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA

ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA Deel je leven Protestantse Gemeente Nuenen ORDE VAN DIENST EN PROGRAMMA voor zondag 11 september 2016 Startzondag, bij Karin en Karel van der Grinten Thema: Deel je leven Voorgangers: Pieter Flach en Christien

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

Uw Kerkelijke Uitvaart

Uw Kerkelijke Uitvaart Uw Kerkelijke Uitvaart 2 Adressen Pastor T.F. Buitendijk OCarm Westelijk Halfrond 1 1183 HN Amstelveen tel. 020 641 63 01 e-mail: tom.buitendijk@hetnet.nl Pastor Ph. Kint Ronde Hoep Oost 31 1191 KC Ouderkerk

Nadere informatie

Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen

Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen Orde voor de viering op zondag 7 april 2019 aanvang 10.00 uur in de Goede Herderkerk 5 e zondag van de 40 dagen Voorganger: ds. Jur Mellema Lector Mw. Dinie Krijgsman Kind van de zondag:hanneke Seton organist:

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 24 juli 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e zondag van de zomer Kleur: Groen De kleur van de hoop, van het groen in de natuur dat met leven te maken heeft. Liturgisch gezien is groen

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt

Jezus en jij. Eerste Communieproject - les Jij bent gedoopt Eerste Communieproject - les 9 57 Jezus en jij Jij bent gedoopt In les 8 hebben we geleerd dat Jezus bij ons blijft. Hoe doet Hij dat? Dat kan omdat Hij de KERK heeft gesticht. De kerk is niet alleen een

Nadere informatie

50 e jaargang, nr. 4 Juli 2015

50 e jaargang, nr. 4 Juli 2015 Inhoud De zomer... 1 Toekomst van onze Puttense... 2 H. Maria- Zuivering geloofsgemeenschap... 2 Vasten/veertigdagentijdproject 2015.... 2 Herhaalde oproep... 2 KERKDIENSTEN... 3 DIENBEURTEN MISDIENAARS...

Nadere informatie

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 20 februari 2011 thema: adem

Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten. zondag 20 februari 2011 thema: adem Remonstranten en Vrijzinnige Protestanten zondag 20 februari 2011 thema: adem voorganger: Dik Mook organist: Erik Visser cantorij o.l.v. Leenke de Lege Orde van de dienst . orgelspel:. luiden van de klokken.

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde van dienst voor de viering op zondag 7 oktober 2018 Israëlzondag om 9.30 uur in Open Hof Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen voorganger: zondagskind: lector: orgel: Berthina

Nadere informatie

Ruimteviering in de sfeer van Taizé in vreugde en verdriet: "ik zie jou"

Ruimteviering in de sfeer van Taizé in vreugde en verdriet: ik zie jou Ruimteviering in de sfeer van Taizé in vreugde en verdriet: "ik zie jou" 18 november 2018 Aanvang: 10:00 Witte Kerk, Lochem Voorbereid door: Gieneke van Nus, Ans Slütter, Annet Schoenmaker, Jantine Haverkamp

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN

PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN PROTESTANTSE GEMEENTE VOORSCHOTEN Jona wordt in zee geworpen. Uit: De Kijkbijbel Kees de Kort In deze dienst zal de heilige doop bediend worden aan Jonas, zoon van Joost en Denise Vervoorn Zondag 3 september

Nadere informatie

Viering van de bijzondere dienst in De Bron. David en Goliath

Viering van de bijzondere dienst in De Bron. David en Goliath Viering van de bijzondere dienst in De Bron David en Goliath Voorganger: ds. Nelleke Beimers M.m.v. Koor Eigenwijs Bewoners van de tehuizen Voor de dienst zingt het koor Eigenwijs voor ons Samen beginnen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Nr. 54: 23 maart 2013 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings

Nr. 54: 23 maart 2013 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings Nr. 54: 23 maart 2013 Een digitaal platform voor mensen die elkaar ontmoeten bij de Perronmeetings Spoor ❶ Het begin Stille Week De week die morgen (zondag) begint, noemen we wel de Stille Week. Het is

Nadere informatie

02. Notulen jaarvergadering 8 oktober 2013: Notulen van de jaarvergadering worden goedgekeurd.

02. Notulen jaarvergadering 8 oktober 2013: Notulen van de jaarvergadering worden goedgekeurd. Notulen 6 e jaarvergadering Bonifatius Parochie Spanbroek dinsdag 9 december 2014: Aanwezig Notulist : Parochiebestuur, Sjaak de Koning, Jolanda de Koning, Margriet Kraakman, pastor Ariejan Kuin, Linda

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 1 november 2015, themadienst Mag ik dan bij je schuilen? - over vluchtelingen Met muzikale medewerking van koor Reborn o.l.v. Esther van der Heijden Koffie drinken na de dienst

Nadere informatie

Maart e jaargang #3. Van de redactie

Maart e jaargang #3. Van de redactie Van de redactie Op weg naar Pasen is er zoveel te delen dat we nog een vervolg op de vorige nieuwsbrief ontvangt. De inmiddels vaste rubriek uit het domineeslaantje. Uitnodiging avonden over Pasen door

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016 Nieuwsbrief Aflevering 2016-4 juni 2016 In deze aflevering: - H. Hartmaand. - Eftelingactie. - Verwijsspreekuur. - Sop- en zeepplank. - Algemene gegevens. H. Hartmaand. De grote feestdagen als Pasen en

Nadere informatie

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen

Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen Januari - Februari Geloofsgemeenschap Heilig Hart van Jezus Vinkeveen en Waverveen PERSONALIA: OVERLEDEN: 08 december: 67 jaar; Gerrit Hermanus van den Broek, echtgenoot van Trees Compier; Rietveld 26.

Nadere informatie

voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt

voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt Dromen voor onze wereld ORDE VAN DIENST voor zondag 24 september 2017 Thema: want de Heer heeft de aarde gemaakt Voorganger: ds. Ada Rebel Gastvrouw: Mieke Hendrickx, Lector: Kees Huizing. Diaken: Truus

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: mei tot en met 1 juni 2019

MARTINUSBERICHT Nr: mei tot en met 1 juni 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MEDEDELINGEN MARTINUSBERICHT Nr: 10 19 mei tot en met 1 juni 2019 Meimaand Mariamaand Komt u deze zomer nog in de pastorietuin, oftewel de Hortus Martinicus, gelegen

Nadere informatie

Eucharistieviering van 3 november 2013 Eenendertigste zondag door het jaar (C)

Eucharistieviering van 3 november 2013 Eenendertigste zondag door het jaar (C) Eucharistieviering van 3 november 2013 Eenendertigste zondag door het jaar (C) Intredelied: ZJ nr. 540: Heer, onze Heer, hoe zijt gij aanwezig, strofe 1, 2 en 3. Begroeting P. Welkom zusters en broeders,

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 juni 2018 kleur: groen Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel Organist:

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs

Kinderviering. In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs In samenwerking met Vera Vastesaeger Coördinator Pastoraal op School, Basisonderwijs Intredelied: Ga je mee Ga je mee? Zeg niet nee, maar sta op en doe mee. Zet je voetstappen in die van mij. Volg het

Nadere informatie

Agenda Het nieuwe weekend vieringenrooster is per 1 april 19 ingegaan. In de even weken is de viering op zaterdagavond, in de oneven weken op zondag.

Agenda Het nieuwe weekend vieringenrooster is per 1 april 19 ingegaan. In de even weken is de viering op zaterdagavond, in de oneven weken op zondag. BOSKOOP 54 E JAARGANG WEEK 25-26 17 JUNI T/M 30 JUNI 2019 Geloofsgemeenschap H. Joannes de Doper, A.P. van Neslaan 50, 2771 DE Boskoop, tel. 0172-212309. Secretariaat geopend maandag, dinsdag, woensdag

Nadere informatie

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST Ondanks het barre winterweer hebben we op 20 december jl. een bijzonder en heel fijn kerstfeest gevierd. De H.J. Smitband speelde de sterren van de hemel en het Geuzenborgkoor

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

BERNULPHUS TUSSENTIJDS

BERNULPHUS TUSSENTIJDS Dé Nieuwsbrief van de Sint Bernulphus te Oosterbeek (onderdeel van de r.-k. Z. Titus Brandsmaparochie) BERNULPHUS TUSSENTIJDS jaargang 6 nummer 4 www.bernulphus.nl ZOMER 2019 ALGEMENE GEGEVENS Redactie

Nadere informatie

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus 2019-50 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen

- Meesters en juffen van de Parel, de Ark, de Rehoboth-school, de van der Brugghen-school en andere scholen Met medewerking van - Voorganger: Ds. Richtsje Abma - de Oosterlichtband onder leiding van Willem Boersma - Hans Koster, Bianca Posthumus, Martijn Bakker, Ronella van der Torre, Ilse van der Torre - Ouderling:

Nadere informatie

Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin

Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin Liturgie Paasgezinsdienst Thema: een nieuw begin Grote Kerk Dalfsen Paaszondag 21 april 2019 10.00 uur Voorganger Anco Tol m.m.v. kindernevendienst organist Gerrit Hoving trompetten: Ad en Cornel Snijder

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE Ten geleide Het kerkelijk afscheid is een terrein waarop veel gebeurt. Om de gang van zaken hieromtrent voor alle betrokkenen goed

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Bij de dienst Vanmorgen vertelt het evangelie van Lucas over de ontmoeting vol Geestdrift tussen twee vrouwen:

Nadere informatie

Thema: Jij telt mee!

Thema: Jij telt mee! Orde van dienst Protestantse gemeente te Wormerveer Zondag 24 februari 2019 Thema: Jij telt mee! Deze dienst is voorbereid samen met de werkgroep diensten met en voor mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

Jouw hand mijn glimlach

Jouw hand mijn glimlach Jouw hand mijn glimlach Oecumenische viering: Week van Gebed voor de eenheid zondag 22 januari 2017 Sint Catharijnekerk Welkom: (allen gaan staan indien mogelijk) Openingslied: "U die mij kent" (melodie:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor de SIEN-dienst op zondag 6 november 2016 Thema: Dank je wel! Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 15.00 uur Pianist: Henk Dubbink Voorganger: ds. Kees Benard = = =

Nadere informatie

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO. - VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Iets dat je zo ontroert verwarmt, verrukt iets waar je zo van glanst zo van opbloeit iets dat je zo verheldert zo bezielt het moet wel iets van God zijn.

Nadere informatie

Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie

Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie 1 van 8 26-1-2016 11:59 Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie In deze enquête stellen wij u een aantal vragen over uw ervaringen met de Thomas a Kempisparochie. Ons doel is beter in beeld te krijgen waar

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940

van Dijk Voorbeelden Dankbetuiging uitvaartverzorging voor de vechtstreek sinds 1940 van Dijk sinds 1940 uitvaartverzorging voor de vechtstreek Voorbeelden Dankbetuiging Dankbetuigingen Met deze brochure willen wij u informeren over de mogelijkheden om een dankbetuiging te versturen. Het

Nadere informatie

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus

Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Welkom in de morgendienst van zondag 23 oktober 2016 Afsluiting Vakantie Bijbel Club Voorganger : ds. Hanneke Paas Muzikale medewerking : Rikus Schippers en band Ouderling van dienst : Petra Jansen Thema

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 1 20 maart 2016 nr. 11 De bestelde huispaaskaarsen zijn binnen. U kunt ze tegen contante betaling afhalen op De Pastorie. De gastvrouw is van maandag

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen Welkom in Open Hof op zondag 12 augustus 2018 om 9.30 uur Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen O God, haast U om mij te redden O HEER, mij ter hulpe. (Psalm 70:2) Kerkelijk jaar: Het is vandaag

Nadere informatie

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga 0 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 2 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga Protestantse Wijkgemeente Open Hof

Nadere informatie

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers

Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers Liturgie kinderdienst 18 februari 2018 Thema: Ik zorg voor jou Muziek: Young Company en Henk Kremer (orgel) Voorganger: Heidi Ebbers We zingen: (met Young Company) Met open armen Kom, als je honger hebt

Nadere informatie

13 december 2015 Derde zondag van Advent

13 december 2015 Derde zondag van Advent 13 december 2015 Derde zondag van Advent Dienst met de catechesegroep gehandicapten Bevestiging van Trudy van Wijngaarden tot diaken 9.30 uur Organist: Jan Quakkelaar Muzikale medewerking: fam. Blom -

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018

Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Liturgie voor Zondag 25 februari 2018 Voorganger Organist Lector Ontvangst Ds. W. Nijkamp Jan Zwart Janny de visser Henk van Zanten Orgelspel Woord van welkom Gemeente gaat staan na het aansteken van de

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr t/m 26 augustus 2017

MARTINUSBERICHT Nr t/m 26 augustus 2017 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr. 16 13 t/m 26 augustus 2017 AGENDA Martinus Verbindt Hoogland Zoals u eerder al in het Martinusbericht heeft kunnen lezen, organiseert de werkgroep

Nadere informatie

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september de tweede zondag van de herfst -

Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september de tweede zondag van de herfst - Grote of Sint Vituskerk Naarden Zondag 30 september 2018 - de tweede zondag van de herfst - Dienst waarin Iet Bouwsma zal worden bevestigd tot pastoraal-ouderling en we afscheid nemen van ouderling Kees

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 28 juni 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 2 e Zondag van de Zomer Kleur: groen Kleur van groei en aarde, toekomst en hoop In deze dienst nemen 6 kinderen afscheid van de kindernevendienst

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 5 en 6 September 2015 nr. 37 OPROEP In het weekend van 2, 3 en 4 oktober a.s. wordt er weer het Oogstdankfeest gehouden. Dit jaar met een speciaal

Nadere informatie

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam

Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam Roze viering in de Veertigdagentijd zondag 3 maart 2013, 15.00 uur THEMA EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWÉÉ! Voorganger Pastoor Hans de Rie Paradijskerk Nieuwe

Nadere informatie

Orde van dienst Tweede zondag van Advent. Thema: Stel je voor. In deze dienst wordt de doop bediend aan

Orde van dienst Tweede zondag van Advent. Thema: Stel je voor. In deze dienst wordt de doop bediend aan Orde van dienst Tweede zondag van Advent Thema: Stel je voor In deze dienst wordt de doop bediend aan Sophie Emma (geb. 19 juli 2017) Dochter van Sam en Charlotte Dimassi-van Duinen Vredevorstkerk te Beverwijk,

Nadere informatie

Protestantse gemeente Biddinghuizen

Protestantse gemeente Biddinghuizen Protestantse gemeente Biddinghuizen Zondag 16 november 2014 Thema: Meedoen met Jezus Viering van het Heilig Avondmaal de Tafel van de Heer Voorganger: ds. Beatrice L. Jongkind Organist: dhr. Cor van Kooten

Nadere informatie

2 Februari Feest Opdracht van de Heer (Maria Lichtmis) 19 Maart Hoogfeest Heilige Jozef, Bruidegom van de Heilige Maagd Maria

2 Februari Feest Opdracht van de Heer (Maria Lichtmis) 19 Maart Hoogfeest Heilige Jozef, Bruidegom van de Heilige Maagd Maria Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr 52 31 december tot en met 13 januari 2018 MEDEDELINGEN Bidden voor vrede De Nederlandse bisschoppen willen in het jaar 2018 samen met alle katholieken

Nadere informatie

Jaargang 55 nr. week 22 en 23

Jaargang 55 nr. week 22 en 23 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 55 nr. week 22 en 23 3 t/m 15 juni De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in het

Nadere informatie