o.b.s. DE EGLANTIER

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl"

Transcriptie

1 o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef HB Delft Tel: Fax: adres: MR: OR: TSO: BSO: Schooljaar januari 2015 Nieuwsbrief 9 Juf Laura gaat met verlof Vandaag, vrijdag 16 januari, is voorlopig mijn laatste werkdag. Ik ga de komende tijd genieten van mijn zwangerschapsverlof. Vanaf maandag zal ik vervangen worden door juf Monika. In de volgende nieuwsbrief zal zij zich aan u voorstellen. Ik wens haar veel succes! Mij ziet u weer terug na de meivakantie. Tot ziens! Studiedag leerkrachten Op donderdag 29 januari hebben de leerkrachten een studiedag en zijn alle leerlingen de hele dag vrij. Vrijdag 30 januari hebben ze een extra vrije dag. Schoolgruiten De tweede week schoolgruiten zit erop. We hebben deze komkommers, sinaasappels en kiwi's gegeten. De meeste kinderen vonden het erg lekker. Aankomende week ontvangen wij de volgende groente- en fruitsoorten: 1. Appel (Elstar) (woensdag) 2. Waspeen (donderdag) 3. Kiwi (vrijdag) Wij raden u aan om op de dagen dat u vermoedt dat uw kind het fruit of groente echt niet lust, zelf iets van groente of fruit mee te geven Agenda Techniekmiddag Nationale voorleesdagen t/m 28 jan Voorstelling voorleesdagen peuters en kleuters Nieuwsbrief Studiedag leerkrachten leerlingen vrij Margedag leerlingen vrij Open ochtend Eind nationale Voorleesdagen

2 IPC nieuws IPC thema groep 5: 'Regenwoud' Maandag 5 januari zijn wij gestart met ons nieuwe IPC thema 'Regenwoud'. Voor het startpunt hebben wij met heel de klas een regenwoud geknutseld. Alle kinderen hebben verschillende soorten bomen, rivieren en dieren gemaakt. Naast de bomen, rivieren en dieren is er zelfs een berg met een waterval en Tarzan luierend in een hangmat te zien. Alle kinderen hebben onwijs hun best gedaan om er een mooi regenwoud van te maken. We zijn er heel erg trots op en dat belooft veel goeds voor de rest van het thema. IPC thema groep 6/7 en 7/8 Nederland waterland Al twee weken zijn wij bezig met het thema Nederland waterland. Deze week hebben wij gekeken welke plaatsen er boven het NAP liggen en dit hebben we gekleurd op een landkaart. Daarna zijn wij begonnen met het maken van een drogerij. De resultaten kunt u binnenkort bewonderen in de gang van groep 6/7 en 7/8. Verjaardagen Guusje groep Wesley groep Denise groep Jing Jing groep Imane groep 2b Stella groep 1a Youssra groep Dilara groep Kik groep Amir groep 1b Mika groep 5 Nieuwkomers Melina groep 3 Chelsey groep 3 Gül Rana groep 4 Mitchel groep 6 Welkom op De Eglantier!

3 Hoera! Jarig zijn en trakteren Voor de meeste kinderen is jarig zijn een hele belevenis. Wie vindt het nou niet leuk om eventjes het middelpunt te mogen zijn? Er wordt voor je gezongen en je mag uitdelen. Je ziet kinderen echt genieten van alle aandacht. Vaak zijn er aan jarig-zijn bijzonderheden verbonden. Je mag bijvoorbeeld op een versierde stoel zitten of je krijgt een mooie muts op. Dat maakt vaak diepe indruk. Voor veel (kleine) kinderen is het feest en de sfeer erom heen dan ook belangrijker dan wat er getrakteerd wordt. TSO Heeft u vragen en/of opmerkingen die betrekking hebben op de TSO, dan kunt u contact opnemen met Femke Hayes (Coördinator TSO Eglantier-Tanthof.) tso@eglantiertanthof.nl Trakteren is een spannend moment, waarbij een kind goed voor de dag wil komen in de klas. Er zijn nogal wat eisen die je kunt stellen aan de traktatie: ziet het er leuk uit, is het lekker, betaalbaar, gemakkelijk mee te nemen, goed te bewaren, niet te groot en is het ook nog een beetje gezond? Wat vinden we belangrijk op school? Er zijn in een jaar heel wat feesten voor kinderen. Verjaardagen van familie, kennissen en klasgenoten, Sinterklaas, Kerst, Pasen, Suikerfeest, een broertje of zusje... Er zijn dus ook heel veel momenten waarbij kinderen iets lekkers krijgen en getrakteerd worden. Vaak snoep, chips en cake, want dat zijn de favoriete traktaties. Heerlijk, maar niet zo gezond! U denkt misschien: "Ach die ene keer per jaar dat mijn kind jarig is..." Maar de meeste ouders uit de klas denken net zoals u. Uw ene uitzondering van 'het mag wel een keertje ongezond' telt voor de hele klas. Wees goed voor uw kind en zijn vriendjes: laat uw kind op school gezond en bescheiden trakteren! Hou het gezond! Er zijn veel gezonde tussendoortjes. Allerlei soorten fruit en groente (banaan, sinaasappel, schijfjes meloen, druiven, komkommer, mini-tomaatjes, mandarijn etc.). De kinderen op onze school hebben veel verschillende soorten fruit en groente leren eten in de afgelopen jaren, omdat we regelmatig meededen met de actie School-gruiten. Op internet zijn veel suggesties te vinden om aantrekkelijke groente- en fruittraktaties te maken! (zie hieronder). Er zijn ook andere alternatieven voor groente en fruit die prima kunnen. Denk bijv. aan rozijnen, eierkoek, zoute stokjes, klein kuipje vruchtenyoghurt of ander toetje, ontbijtkoek, rijstwafel, popcorn of soepstengel. Hou het bescheiden! Een traktatie is een aardigheidje, het hoeft niet iets groots of een flinke hap te zijn. Kies voor bescheiden traktatie. Het hoeft ook niet dubbel te zijn, één ding is al genoeg. Natuurlijk is het leuk om de traktatie feestelijk te versieren, maar dit hoeft niet. BSO VindingRijk Heeft u vragen en/of opmerkingen die betrekking hebben op de BSO, dan kunt u contact opnemen met Tim van Pagée, (Coördinator BSO VindingRijk) tvanpagee@kinderopvan g-plein.nl Een idee voor een gezonde traktatie:

4

5 o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef HB Delft Tel: adres: Website: Betreft: Ouderbijdrage schooljaar 2014/2015 Delft, 28 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met deze brief vragen wij u om de ouderbijdrage voor het schooljaar 2014/2015 over te maken. De ouderbijdrage voor dit jaar is, nog een laatste keer, vastgesteld op een bedrag van 35,- per kind. Wij verzoeken u om het bedrag voor 31 januari 2015 over te maken op het volgende rekeningnummer: NL42INGB t.n.v. Ouderraad De Eglantier Tanthof, onder vermelding van de naam en groep van uw kind(eren). Met de ouderbijdrage proberen wij om IPC en de verschillende activiteiten en feesten op school nog leuker te maken voor uw kind. De bijdrage vanuit de Rijksoverheid aan scholen wordt alleen maar minder, dus elke extra bijdrage is heel welkom. Onze ouderbijdrage wordt al jarenlang laag gehouden, maar ook wij zien dat helaas een (minimale) verhoging noodzakelijk is. De ouderraad heeft daarom besloten met ingang van het schooljaar 2015/2016 de ouderbijdrage te verhogen naar 40,- per kind. Van uw bijdrage zal 17,50 worden gebruikt voor de feesten, activiteiten en verzekeringen. De resterende ouderbijdrage van 22,50 per kind zal worden gebruikt ten behoeve van de IPC excursies en ondersteunende materialen. Hiermee worden bijvoorbeeld entreekosten, kosten voor vervoer, materialen en het gebruik van foto- en filmcamera s vergoed. Vindt u het belangrijk dat uw kind deze (en meer) extraatjes meekrijgt op school? Dan is het van belang dat er genoeg geld binnenkomt om dit alles te bekostigen. We proberen de ouderbijdrage zo laag mogelijk te houden, maar dat kunnen we alleen volhouden als alle ouders de bijdrage betalen. In dit kader hanteert de gemeente Delft de Schoolkostenregeling. Informatie hierover vindt u onderaan deze brief. Heeft u verder nog vragen over de ouderbijdrage, dan kunt u contact opnemen met de penningmeester van de OR, via OR@eglantiertanthof.nl Met vriendelijke groet, Ouderraad Eglantier Tanthof Schoolkostenregeling De gemeente Delft vindt het belangrijk dat kinderen aan alle schoolactiviteiten kunnen deelnemen. Daar hoeven ouders niet op te bezuinigen. Ouders met een inkomen niet hoger dan 110% van de geldende bijstandsnorm, met thuiswonende kinderen van 4 tot en met 17 jaar, kunnen daarom gebruik maken van de schoolkostenregeling. Deze regeling draagt bij in de kosten voor onder meer de overblijfkosten, deelname aan excursies, gymkleding, reiskosten en de ouderbijdrage. Als u recht heeft op de schoolkostenregeling, dan heeft u automatisch recht op de sportkostenregeling en de cultuurregeling. Denk hierbij aan kosten voor zwemles, de sportvereniging, bibliotheek, dans- en muziekles. Wilt u meer weten over de schoolkostenregeling, de sportregeling en/of de cultuurregeling, kijk dan op en zoek op Schoolkostenregeling. U kunt ook bellen met de Gemeente Delft, tel. nr (op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot uur)

6 o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef HB Delft Tel: adres: Website: Subject: Parental Contribution year 2014/ Delft, November 28th Dear parents/guardians, The parental contribution for the year 2014/2015 has been set, for the last time, at 35, - per child. We kindly ask you to transfer your contribution to the following account: NL42INGB t.n.v. Ouderraad De Eglantier Tanthof. Please be so kind as to make sure your contribution has been paid before January 31th 2015, mentioning the name and group number of your child(ren). With the contribution, the parents association aims to make your child s time at school more fun through various activities. The contribution of our Government towards schools is getting lower each year, so any additional contribution is very welcome. The parental contribution at our school has been kept to a minimum level for many years. Due to the decrease in Government funding, we have decided to increase the parental contribution from the year 2015/2016 to 40,- per child. From your contribution, 17,50 will be used for festive holidays like Christmas, sports and other school activities and insurance. The remaining part of the contribution, set at 22,50, will be used for IPC excursions. Your contribution is used for example for entrance fees, transportation costs, materials and the use of film cameras. Do you find it important that your child gets all those extras at school? Then it is essential that all parents pay their contribution. We try to keep the contribution as low as possible, but that is only possible if all parents pay their parental contribution. Do you have questions about the parental contribution, please contact our OR treasurer, via OR@eglantiertanthof.nl With kind regards, Ouderraad Eglantier Tanthof Schoolkostenregeling De gemeente Delft vindt het belangrijk dat kinderen aan alle schoolactiviteiten kunnen deelnemen. Daar hoeven ouders niet op te bezuinigen. Ouders met een inkomen niet hoger dan 110% van de geldende bijstandsnorm, met thuiswonende kinderen van 4 tot en met 17 jaar, kunnen daarom gebruik maken van de schoolkostenregeling. Deze regeling draagt bij in de kosten voor onder meer de overblijfkosten, deelname aan excursies, gymkleding, reiskosten en de ouderbijdrage. Als u recht heeft op de schoolkostenregeling, dan heeft u automatisch recht op de sportkostenregeling en de cultuurregeling. Denk hierbij aan kosten voor zwemles, de sportvereniging, bibliotheek, dans- en muziekles. Wilt u meer weten over de schoolkostenregeling, de sportregeling en/of de cultuurregeling, kijk dan op en zoek op Schoolkostenregeling. U kunt ook bellen met de Gemeente Delft, tel. nr (op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot uur)

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER

Nieuwsbrief 4. o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 15 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Protocol voeding en traktaties

Protocol voeding en traktaties Protocol voeding en traktaties Inhoud 1. Richtlijnen traktaties, lunch en tussendoortjes... 3 1.1 Het pauzehapje... 3 1.2 De lunch... 3 1.3 Traktaties... 4 2. Voorkeurslijsten traktaties, lunch en tussendoortjes...

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 9a E-mailadres: MR: OR: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Weekplanning. Alvast noteren

Weekplanning. Alvast noteren Infoblad 5 Schooljaar 2018-2019 Weekplanning Maandag 19 november Startvoorstelling Sinterklaas in de grote hal. Start PLP gesprekken met leerlingen. Dinsdag 20 november Inburgeringscursus voor volwassenen

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool Pius X

Voedingsbeleid basisschool Pius X Voedingsbeleid basisschool Pius X Introductie We willen gezond eten op basisschool Pius X voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders

Nadere informatie

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos.

KBS De Wegwijzer, Kriekenstraat 43, 4847 HE Teteringen telefoonnummer: 076 571 34 95 Website www.bs-wegwijzer.nl E-mail kbsdewegwijzer_info@inos. Kbs de Wegwijzer Nieuwsbrief nummer 17 07 januari 2015 Algemeen Deze week beginnen we aan het derde thema van Leefstijl,onze methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling. Het nieuwe thema heet: "Ken je

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december Beste ouders/ verzorgers,

Nieuwsbrief 23 december Beste ouders/ verzorgers, Nieuwsbrief 23 december 2016 Beste ouders/ verzorgers, Uitgaan na de kerstvakantie Niet vergeten: na de kerstvakantie komen alle kinderen met hun groepsleerkracht naar buiten om 14.00 uur. Naschoolse activiteiten

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5

U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 U I T D E S C H O O L GEKLAPT Septemb e r 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van September 2015. Trots. Al in de tweede week van het schooljaar bezocht de inspecteur van het onderwijs

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam

oktober 2018 Belangrijke data: Luizenteam oktober 2018 Belangrijke data: Herfstvakantie van maandag 22-10-2018 tot maandag 29-10-2018 dinsdag 06-11-2018 margedag alle groepen donderdag 08-11-2018 lampionnenfeest 16.00 uur tot 17.00 uur vrijdag

Nadere informatie

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016

Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Voedingsbeleid School met de Bijbel Zuilichem Ingaande op 25 januari 2016 Gezonde voeding en gezond eetgedrag Wij, leraren en ouders, vinden gezonde voeding en gezond eetgedrag belangrijk voor kinderen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER Tel:

o.b.s. DE EGLANTIER Tel: o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 Tel: 015-2617650 2622 HB Delft E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Uw mening telt! Onderwerp: aankondiging vragenlijst wel of niet afsluiten groene hoven. Beste bewoner(s),

Uw mening telt! Onderwerp: aankondiging vragenlijst wel of niet afsluiten groene hoven. Beste bewoner(s), Uw mening telt! Is het afsluiten van de groene hoven een goed idee? Wij horen het graag van u. Vanaf maandag 11 juni komen enquêteurs bij u langs om u daarover een aantal vragen te stellen. Onderwerp:

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER Tel: 015-2617650 directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl

o.b.s. DE EGLANTIER Tel: 015-2617650 directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 Tel: 015-2617650 2622 HB Delft E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week

Beste ouders, Agenda deze week Nieuwsbrief 3 maandag 31 augustus vrijdag 4 september Beste ouders, Dan zit de tweede week er al weer op en zijn we al helemaal gewend. Mooi om te zien dat alle kinderen al helemaal vertrouwd zijn met

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde 1 Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 4 Donderdag 1 november 2019 Welkom Vanaf 20 november zit Danni Jansen op school in de kleutergroep. Zij wordt 20 november 4 jaar, maar ze komt alvast een paar

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Mei 2014

Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Nieuwsbrief 15 Mei 2014 Inleiding In deze nieuwsbrief geven we een terugblik op de afgelopen periode, over de uitstapjes in de meivakantie, het voorstellen van de nieuwe gezichten op de BSO en diverse

Nadere informatie

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren

Schoolbeleid. Eten en drinken op school & Trakteren Schoolbeleid Eten en drinken op school & Trakteren AUGUSTUS 2013 Inleiding Het aantal kinderen met overgewicht, en ook het aantal volwassenen, stijgt de laatste jaren onrustbarend o.a. als gevolg van verkeerde

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016

Ius Commune Training Programme 2015-2016 Amsterdam Masterclass 16 June 2016 www.iuscommune.eu Dear Ius Commune PhD researchers, You are kindly invited to attend the Ius Commune Amsterdam Masterclass for PhD researchers, which will take place on Thursday 16 June 2016. During this

Nadere informatie

Voedingsbeleid Gerhardschool

Voedingsbeleid Gerhardschool Voedingsbeleid Gerhardschool 2015 2016 Inhoud: 1. Inleiding 2. Lessen over gezonde voeding 3. Eten en drinken 4. EU schoolfruit 5. Gezonde traktaties 6. Feesten 7. Nationaal schoolontbijt 8. Handhaving

Nadere informatie

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat het 5 werkdagen kan duren voordat uw taalniveau beoordeeld is. - Instructie Deze toets heeft als doel uw taalniveau te bepalen. Om een realistisch beeld te krijgen van uw niveau,vragen we u niet langer dan één uur te besteden aan de toets. De toets bestaat uit twee

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

NIEUWSBRIEF 2. Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), NIEUWSBRIEF 2 Woerden, 4 september 2015. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief alweer van dit schooljaar met opnieuw een diversiteit aan onderwerpen. Deze week waren de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

De Bem SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8

De Bem SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8 De Bem JAARGANG 4 2016-2017 16 januari 2017 10 SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8 Basisschool-Schaaktoernooi 2017 Zaterdagmiddag 18 februari wordt in het Kulturhus de Borg in Babberich het schaaktoernooi

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn:

Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Leeuwarden, 5 februari 2016 Geachte ouders, Bij deze willen we u weer op de hoogte brengen van een aantal zaken die komende week van belang zijn: Schoolfruit van de week Woensdag : snacktomaatjes Donderdag:

Nadere informatie

GEZOND ETEN EN DRINKEN. Voedingsbeleidsplan EBS de Fontein

GEZOND ETEN EN DRINKEN. Voedingsbeleidsplan EBS de Fontein GEZOND ETEN EN DRINKEN Voedingsbeleidsplan EBS de Fontein Maart 2018 Inleiding Het aantal kinderen met overgewicht, en ook het aantal volwassenen, stijgt de laatste jaren onrustbarend o.a. als gevolg van

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar)

Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag: sinaasappel Vrijdag: appel (Elstar) Leeuwarden, 31 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Fruit van de week: Woensdag: druiven (500 gr voor 7 kinderen) Donderdag:

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013

Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Nieuwsbrief nummer 9 17 april 2013 Locatie Aalderinkshoek Apollolaan 1B 7604 EH Almelo Tel: 0546-819348 Locatie Haghoek Haghoeksweg 39 7602 XZ Almelo Tel: 0546-865366 directie@triangel-almelo.nl www.triangel-almelo.nl

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn.

Schooltandarts De schooltandarts zal vanaf maandag 8 oktober gedurende ongeveer 4 weken in school aanwezig zijn. Nieuwsbrief Nummer 1 5 oktober 2018 Komende activiteiten Datum Woensdag 3 oktober Maandag 5 oktober Dinsdag 9 oktober Vrijdag 19 oktober Maandag 22 oktober 2018 t/m 26 oktober 2019 Woensdag 1 nov t/m vrijdag

Nadere informatie

1. In welk deel van de wereld ligt Nederland? 2. Wat betekent Nederland?

1. In welk deel van de wereld ligt Nederland? 2. Wat betekent Nederland? First part of the Inburgering examination - the KNS-test Of course, the questions in this exam you will hear in Dutch and you have to answer in Dutch. Solutions and English version on last page 1. In welk

Nadere informatie

Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool

Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool Voedingsbeleid Algemene Hindoe Basisschool 1 Introductie Op onze school willen we gezond eten en drinken voor iedereen makkelijk maken. Samen met ouders proberen we te zorgen voor gezond eten en drinken

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool

Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Nieuwsbrief van de P.C.Hooftschool Escamplaan 65 2547 GA Den Haag 0703236232 info@pchooftschool.net www.pchooftschool.net wsbrief van schoolnieuwsbrief van scho 28-08-2015 Nummer 1 Hooftzaken In deze Hooftzaken

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER

o.b.s. DE EGLANTIER o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

28 mei Voedingsbeleid

28 mei Voedingsbeleid 28 mei 2019 Voedingsbeleid Introductie De Prinses Amaliaschool is een gezonde school en werkt al jaren aan de gezondheid van haar leerlingen. In september 2016 heeft de school het certificaat van thema

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool Leyenbroek

Voedingsbeleid basisschool Leyenbroek Voedingsbeleid basisschool Leyenbroek Introductie We willen gezond eten op basisschool Leyenbroek voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met

Nadere informatie

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids

2015-2016. De Gerardusschool. Praktische schoolgids De Gerardusschool Praktische schoolgids 2015-2016 Actualiteit van de School Website: www.gerardusschool.nl Facebook: www.facebook.com/degerardus Twitter: https://twitter.com/gerardusschool augustus 2015

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR

september Linknieuws Inhoud EEN NIEUW SCHOOLJAAR + EEN NIEUW SCHOOLJAAR september Linknieuws Dit schooljaar zijn we gestart met andere schooltijden, het vijf-gelijkedagen model. De kinderen gaan iedere dag van 8.30 tot 14.00 uur naar school. Ze eten

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

TOEGANG VOOR NL / ENTRANCE FOR DUTCH : https://www.stofs.co.uk/en/register/live/?regu lator=c&camp=24759

TOEGANG VOOR NL / ENTRANCE FOR DUTCH : https://www.stofs.co.uk/en/register/live/?regu lator=c&camp=24759 DISCLAIMER : 1. Het is een risicovolle belegging / It is an investment with risc. 2. Gebruik enkel geld dat u kan missen / Only invest money you can miss. 3. Gebruik de juiste procedure / Use the correct

Nadere informatie

Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties

Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties Richtlijnen pauzehap / drinken en traktaties Voeding en bewegen heeft een sterke invloed op ons functioneren. We zien dit terug bij kinderen op school in de mate van het zich kunnen concentreren, de leerprestaties

Nadere informatie

Introductie Ontbijt Eten in de ochtendpauze

Introductie Ontbijt Eten in de ochtendpauze Introductie CBS de Rank wil gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast vinden wij dat een gezonde voeding bijdraagt aan

Nadere informatie

Het info Uiltje. oktober 2015

Het info Uiltje. oktober 2015 Het info Uiltje oktober 2015 Voor u ligt alweer het tweede info uiltje van dit schooljaar. Dit info uiltje verschijnt iets eerder dan jullie van ons gewend zijn. Natuurlijk heeft dit alles te maken met

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 Belangrijke data in februari: Vrij 13/02: groep 1/2A vrij Do 19/02: afsluiting project 18.30 uur Vrij 20/02: groep 1/2B vrij Ma 23/02 t/m vrij 27/02:

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Voedings beleid Voedingsbeleid Basisschool Scharn Schooljaar

Voedings beleid Voedingsbeleid Basisschool Scharn Schooljaar Voedings beleid Voedingsbeleid Basisschool Scharn Schooljaar 2018-2019 Introductie We willen gezond eten op school stimuleren en voor iedereen toegankelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 14 t/m 18 november Agenda: Ma - Di - Wo - Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Juffrouw Gerlinde is afgelopen dinsdag geopereerd en deze operatie is goed verlopen. Ze wordt vervangen

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk

Voedingsbeleid basisschool. Fontanus- Harderwijk Voedingsbeleid basisschool Fontanus- Harderwijk Introductie We hebben op onze school gekozen voor de Gezonde school-aanpak. Dat betekent dat we aandacht hebben voor sport en bewegen. Daarnaast willen we

Nadere informatie

Voedingsbeleid OBS Sterrendonk

Voedingsbeleid OBS Sterrendonk Voedingsbeleid OBS Sterrendonk Introductie Op onze school besteden we aandacht aan het stimuleren van gezonde voeding. We zetten ons ervoor in om ouders te betrekken bij het meegeven van een gezond pauzehapje

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool

Voedingsbeleid basisschool Voedingsbeleid basisschool Introductie We willen gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders zorgen we voor gezond

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Voedingsbeleid basisschool De Diamant

Voedingsbeleid basisschool De Diamant Voedingsbeleid basisschool De Diamant Januari 2018 Introductie We willen gezond eten op school voor iedereen makkelijk maken, om zo bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen. Samen met ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Online Resource 1. Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance

Online Resource 1. Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Higher Education Authors: Anja J. Boevé, Rob R. Meijer, Roel J. Bosker, Jorien

Nadere informatie