Wijzigingen dienstregeling 2015

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wijzigingen dienstregeling 2015"

Transcriptie

1 Wijzigingen dienstregeling 2015 Inhoud Noord Groningen Oost Groningen Zuidwest Groningen Stadsdienst Groningen Stadsdienst Hoogeveen Stadsdienst Meppel Stadsdienst Assen Noord Drenthe en Haren Zuid Drenthe

2 Wijzigingen Noord-Groningen LIJN 40/140 DELFZIJL APPINGEDAM GRONINGEN Van maandag t/m vrijdag buiten de vakanties rijdt om 8:31 en uur een extra bus van Appingedam Busstation naar Groningen. De bus van 14:31 uur uit Appingedam vervalt en start in Ten Boer. Vanaf Groningen Hoofdstation vertrekt op werkdagen buiten de vakanties om 14:32 uur een extra bus naar Ten Boer. Op zaterdag rijdt lijn 140 overdag ieder half uur in plaats van ieder uur. In de korte vakanties én in de kerstvakantie rijdt lijn 140 in de daluren tussen Delfzijl en Groningen v.v. ieder half uur in plaats van ieder uur. LIJN 42 GARRELSWEER LOPPERSUM De tijden wijzigen. Op werkdagen rijdt lijn 42 in de ochtend na Loppersum verder als lijn 45 naar Holwierde. LIJN 43 SIDDEBUREN WOLDENDORP DELFZIJL De bus van 7:00 uur van Woldendorp naar Siddeburen rijdt door als lijn 178 naar Groningen. LIJN 45 HOLWIERDE LOPPERSUM De tijden wijzigen. U heeft in Loppersum aansluiting op de trein van en naar Groningen. De aansluiting op lijn 61 in Holwierde wordt overdag minder goed. In de ochtendspits blijft lijn 45 wél goed aansluiten op lijn 61. LIJN 47 TEN BOER GRONINGEN KARDINGE Lijn 47 wordt lijn 563. De vertrektijden en de route wijzigen. In de spitsuren rijdt ieder uur een bus. In Ten Boer rijdt de bus via het Koopmansplein en Innersdijk. Eindpunt in Groningen is Winkelcentrum Lewenborg. Hier kunt u overstappen op lijn 3 richting Kardinge, Grote Markt en het Hoofdstation. LIJN 61 DELFZIJL UITHUIZEN GRONINGEN De vertrektijden van lijn 61 wijzigen. LIJN 62 LOPPERSUM UITHUIZEN Lijn 62 wordt Buurtbus 562 met nieuwe vertrektijden. In Loppersum heeft u aansluiting op de treinen. Kijk hier voor de tarieven en kaartsoorten van de Buurtbus. LIJN 63/163 HOLWERD LAUWERSOOG GRONINGEN Op werkdagen rijdt om 8:02 uur een extra bus van Groningen naar Lauwersoog. Op zaterdag rijdt om 8:58 uur een extra rit van Lauwersoog naar Zoutkamp, aansluitend op de eerste boot vanaf Schiermonnikoog. Deze bus rijdt verder als lijn 65 naar Groningen. LIJN 65/165 ZOUTKAMP WINSUM GRONINGEN Lijn 165 vervalt en rijdt als lijn 65. In de ochtendspits rijdt elk kwartier een bus naar Groningen. In de middagspits rijdt ieder half uur een bus naar Zoutkamp. Op de overige momenten is er een uurdienst.

3 De route in Leens wijzigt en rijdt via De Valge waar een nieuwe centrumhalte wordt aangelegd. Hier heeft u een goede aansluiting op lijn 68. Tussen Ulrum en Zoutkamp rijdt de bus via de N361 en de N388. Ter hoogte van de aansluiting naar Vierhuizen worden nieuwe haltes aangelegd. De halte Weegbrug in Ulrum vervalt. Door deze routeaanpassingen heeft u minder reistijd tussen Zoutkamp en Winsum en sluit de bus beter aan op de trein naar Groningen. De vertrektijden op alle haltes wijzigen. s Avonds en op zondag rijden alle bussen door naar Hoofdstation Groningen. Op zondagochtend wijzigen de vertrektijden en rijdt om 7:00 uur geen bus meer naar Groningen. De eerste bus vanuit Zoutkamp vertrekt rond 8:15 uur. LIJN 67 HORNHUIZEN WINSUM Lijn 67 komt te vervallen. Vanuit Hornhuizen en Kloosterburen kunt u reizen met lijn 68. Vanuit Wehe den Hoorn en Eenrum kunt u reizen met lijn 65. LIJN 68 LEENS WINSUM De route verandert op een aantal locaties. De Valge in Leens wordt het eindpunt van lijn 68. U kunt hier overstappen op lijn 65. In Baflo rijdt de bus over de provinciale weg. Ter hoogte van de Maarhuizerweg worden vervangende haltes aangelegd. In Winsum rijdt de bus via de halte Borgweg en niet meer via de halte G. Reinderstraat. De tijden zijn aangepast voor betere aansluitingen in Leens en Winsum, ook voor de trein. BUURTBUS 91 APPINGEDAM LOPPERSUM Lijn 91 wordt lijn 561. De bus rijdt tussen Appingedam en Oosterwijtwerd niet meer via Krewerd, maar via Tjamsweer. De tijden wijzigen voor een goede aansluiting op de treinen in Loppersum. In de spitsuren rijdt de bus in beide richtingen één keer per uur. BUURTBUS 95 APPINGEDAM TEN BOER Lijn 95 wordt lijn 564. De vertrektijden wijzigen. In de spitsuren rijdt de bus ieder uur. BUURTBUS 96 APPINGEDAM DELFZIJL Lijn 96 wordt lijn 566. Tussen Delfzijl en Appingedam vervalt de route via Solwerd. Alle bussen rijden via Tjuchem. De vertrektijden wijzigen. In de spitsuren rijdt de bus ieder uur. LIJN 640 APPINGEDAM GRONINGEN ZERNIKE Lijn 640 komt te vervallen. U kunt met de trein naar Groningen Station Noord reizen en daar overstappen op lijn 11 naar Zernike. LIJN 665 WINSUM GRONINGEN ZERNIKE Lijn 665 komt te vervallen. U kunt met de trein naar Groningen Station Noord reizen en daar overstappen op lijn 11 naar Zernike.

4 Wijzigingen Oost-Groningen LIJN 12/612 WINSCHOTEN BELLINGWOLDE Lijn 12 rijdt tussen station Winschoten en Bellingwolde en niet meer via het centrum. Voor het ziekenhuis of het Oldambtplein kunt u reizen met de lijnen 13, 17 en 119. Lijn 612 vervalt. LIJN 13 WINSCHOTEN VEENDAM Op zaterdag worden enkele vaste ritten vervangen door een LijnBelBus. LIJN 14 WINSCHOTEN STADSKANAAL Op zaterdag wijzigen de vertrektijden. LIJN 48 WINSCHOTEN T WAAR De vaste ritten in de ochtend worden vervangen door een LijnBelBus. LIJN 70 VLAGTWEDDE TER APEL Lijn 70 vervalt en wordt lijn 42. Deze rijdt van Emmen via Emmer Compascuum en Ter Apel naar Vlagtwedde. In de spitsuren kunt u zonder overstappen naar Emmen reizen. In de daluren is er een overstap in Ter Apel. Op de hele route wijzigen de vertrektijden voor een betere aansluiting op de schooltijden in Ter Apel en Emmen. De overstaptijd op lijn 11 en 14 in Vlagtwedde wordt ongeveer 15 minuten. s Avonds rijden de bussen in beide richtingen via Weende en niet meer via Bourtange. LIJN 71 ALTEVEER VEENDAM De route wijzigt. Tussen Nieuwe Pekela en Veendam rijdt lijn 71 via Zuidwending. Lijn 110 neemt de route via Ommelanderwijk over. LIJN 75 WINSCHOTEN STADSKANAAL Lijn 75 rijdt in Oude Pekela dezelfde route als lijn 110. In de ochtendspits is er in beide richtingen een extra bus. Om 7:23 uur rijdt een extra bus richting Winschoten als alternatief voor de drukke bus van 7:33 uur. LIJN 76 VEENDAM GRONINGEN Lijn 76 vervalt en wordt vervangen door lijn 171 en lijn 174. Meer informatie hierover vindt u bij de toelichting bij lijn 174. LIJN 78/178 APPINGEDAM SIDDEBUREN GRONINGEN De vertrektijden op zaterdag wijzigen. LIJN 79 ZUIDBROEK SCHEEMDA De vaste ritten in de middag worden vervangen door een LijnBelBus. De vertrektijden wijzigen. Hierdoor heeft u een betere aansluiting in Scheemda en Zuidbroek.

5 LIJN 92 STADSKANAAL SELLINGEN Lijn 92 wordt lijn 512. LIJN 110 WINSCHOTEN VEENDAM ASSEN Tussen Nieuwe Pekela en Veendam rijdt de bus de route van lijn 71. U kunt vanaf meer plekken in Nieuwe Pekela van en naar station Veendam reizen en een groter deel van Nieuwe Pekela krijgt een betere verbinding met Winschoten. s Avonds en op zondag wijzigen, als gevolg van gewijzigde treintijden, de vertrektijden tussen Veendam en Winschoten. In Winschoten is er geen goede aansluiting meer op de trein. Wel sluiten in Winschoten de treinen uit Groningen en Leer goed aan op lijn 110 naar Veendam. De laatste bus in beide richtingen rijdt een half uur later. LIJN 119 DELFZIJL WAGENBORGEN WINSCHOTEN In Scheemda rijdt de bus tussen Scheemda Busstation en Heiligerlee via station Scheemda en vervallen de haltes Scheemderlaan en Julianalaan in Scheemda. Vanuit Wagenborgen en Nieuwolda heeft u een goede aansluiting op de treinen naar Groningen. In omgekeerde richting is dit niet mogelijk. s Avonds en op zondag wijzigen de vertrektijden waardoor de bus in Delfzijl goed aansluit op de treinen van en naar Groningen. De aansluiting op lijn 140 vervalt op deze momenten. In Winschoten sluit de bus s avonds en op zondag aan op de treinen uit Groningen en Leer. Van maandag t/m zaterdag vertrekt er om 18:09 uur een extra bus vanuit Winschoten naar Scheemda. Om 18:28 uur vertrekt er een extra bus vanuit Delfzijl naar Wagenborgen en om 18:41 uur van Wagenborgen naar Delfzijl. LIJN 171 VEENDAM GRONINGEN ZERNIKE Op schooldagen rijdt in de middagspits in beide richtingen elk half uur een bus. In de ochtendspits wordt één extra rit gereden. Hierdoor rijdt er op het drukste moment ieder kwartier een bus naar Zernike. In de schoolvakanties vervalt het gedeelte Zernike - Groningen Centrum. Tussen Veendam en Groningen Kwinkenplein rijdt ieder uur een bus. Op het Kwinkenplein kunt u overstappen op lijn 11 naar Zernike. Lijn 171 vervalt op zaterdag. LIJN 174 VEENDAM GRONINGEN Tussen Sappemeer en Groningen rijdt de bus via Hoogezand Centrum, Hoogezand Gorecht en Westerbroek naar Groningen Hoofdstation. Op alle momenten wijzigen de vertrektijden. De frequentie wijzigt gedurende de dag enkele keren. LIJN 276 SERVICEBUS HOOGEZAND-SAPPEMEER De Servicebus wordt een Buurtbus en gaat rijden als lijn 515.

6 LIJN 679 WINSCHOTEN GRONINGEN ZERNIKE Lijn 679 vervalt. U kunt met de trein naar Groningen reizen en overstappen op lijn 15 naar Zernike. LIJN 811 VLAGTWEDDE BELLINGWOLDE BAD NIEUWESCHANS De ritten op zondagochtend vervallen. LIJN 817 FINSTERWOLDE BAD NIEUWESCHANS De ritten op zondagochtend vervallen. Wijzigingen Zuidwest-Groningen Lijn 35 Oldehove Groningen De vertrektijden wijzigen in de avond. Tussen Groningen en Aduard zijn de ritten van lijn 35 en 39 beter verspreid over de avond en rijdt er tot 22:30 uur ieder uur een bus. De laatste bus naar Oldehove vertrekt uit Groningen om 22:34 uur. LIJN 39 SURHUISTERVEEN GRONINGEN Om 7:28 uur vertrekt op werkdagen vanaf Zuidhorn een extra bus naar Grootegast. Deze bus rijdt na Grootegast verder als lijn 639 naar Groningen. LIJN 83 ASSEN GRONINGEN Lijn 83 wordt gesplitst in: lijn 83 van Assen naar Leek en lijn 88 van Leek naar Groningen. In de spitsuren kunt u in de bus blijven zitten als u wilt doorreizen naar Groningen. In de daluren rijdt lijn 88 vanaf Leek verder als lijn 85 naar Oosterwolde en omgekeerd. Voor Assen kunt u in Leek overstappen op lijn 83. Lijn 88 tussen Leek en Groningen rijdt ook op zaterdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Op beide trajecten wijzigen de vertrektijden. U heeft in Assen een goede aansluiting op de intercitytreinen van en naar Zwolle en Groningen. Tussen Norg en Assen ontstaat in combinatie met lijn 18 ieder half uur een verbinding. LIJN 85 OOSTERWOLDE GRONINGEN De vertrektijden verschuiven ongeveer een kwartier voor een betere aansluiting in Oosterwolde op de Friese lijnen van/naar Appelscha, Drachten, Heerenveen en Noordwolde. De aansluitingen in Haulerwijk veranderen hierdoor. Vanuit Bakkeveen richting Leek en vanuit Oosterwolde richting Norg blijven de aansluitingen in Haulerwijk bestaan. Reist u vanuit Bakkeveen naar Oosterwolde, dan heeft u alleen in de spitsuren nog een goede overstap. Extra bussen tussen Oosterwolde en Groningen Van Oosterwolde naar Groningen worden s ochtends vroeg twee extra bussen ingezet. De bussen die doorrijden van/naar Groningen rijden via het Martini Ziekenhuis en De Wijert. In combinatie met lijn 189 rijdt in de spitsuren ieder half uur een bus tussen P+R Hoogkerk en Groningen Hoofdstation. In de daluren rijden de bussen vanuit Oosterwolde verder als lijn 88 naar Groningen.

7 LIJN 86 NORG GRONINGEN De vertrektijden wijzigen. U heeft in Norg een goede aansluiting op lijn 18 vanuit Haulerwijk en u kunt in de spitsuren ieder half uur naar Groningen. De bus rijdt via de Peizerweg. LIJN 87 RODEN GRONINGEN Deze lijn wordt opgeheven. Tussen Roden, Peize en Groningen Martini Ziekenhuis kunt u reizen met lijn 4 naar P+R Hoogkerk en vanaf daar met lijn 85 of 189 naar het Martini Ziekenhuis. LIJN 88 LEEK GRONINGEN Deze nieuwe lijn vervangt lijn 83 tussen Leek en Groningen en rijdt van maandag t/m zaterdag overdag ieder uur. In de spitsuren rijden de bussen in Leek verder als lijn 83 naar Assen. Op de overige momenten rijdt lijn 88 verder als lijn 85 naar Oosterwolde. LIJN 89/189 DRACHTEN GRONINGEN Lijn 189 rijdt van Drachten via Ureterp, Frieschepalen, De Wilp en Marum in de spitsuren en overdag via de A7 naar Groningen (Martini Ziekenhuis - De Wijert Hoofdstation). In de ochtendspits rijdt lijn 189 twee keer per uur in beide richtingen, daarna elk uur. s Avonds en in het weekend rijdt lijn 189 alleen tussen Drachten en Marum met een aansluiting op Qliner 304. In Drachten sluit lijn 189 aan op Friese buslijnen en in Groningen op de treinen. Tussen Marum en Leek gaat een vervangende lijn 89 rijden. Deze sluit aan op de schooltijden van RSG De Borgen in Leek en op Q-link lijn 3 naar Groningen. In Marum is aansluiting op de lijnen 189 en 304 naar Drachten. In de daluren is lijn 89 een LijnBelBus. BUURTBUS 98 LEEK GROOTEGAST Lijn 98 wordt lijn 550. LIJN 133 SURHUISTERVEEN GRONINGEN De vertrektijden verschuiven s morgens voor een goede overstap op lijn 85/189 naar het Martini Ziekenhuis en De Wijert op P+R Hoogkerk. s Middags rijden de bussen ongeveer een kwartier later. Lijn 133 geeft dan op P+R Hoogkerk aansluiting op lijn 85 vanuit het Martini Ziekenhuis en De Wijert. De bus rijdt via de Peizerweg. QLINER 304 DRACHTEN GRONINGEN In de korte vakanties rijdt lijn 304 in de spitsuren ieder half uur in plaats van ieder uur. LIJN 637 ZOUTKAMP - ZUIDHORN Alle ritten eindigen in Zuidhorn. Voor Groningen stapt u over op lijn 11 of 39.

8 Wijzigingen Stadsdienst Groningen Q-link blauw (Lijn 3) Lewenborg Leek De vertrektijden van Q-link blauw (lijn 3) richting Lewenborg wijzigen in de avonduren en op zondag. Op zaterdag wijzigen overdag de vertrektijden tussen P+R Hoogkerk en Leek voor een betere aansluiting op de treinen in Groningen. Q-LINK BLAUW (LIJN 4) BEIJUM RODEN In de avonduren en op zondag gaat Q-link blauw (lijn 3 en 4) twee keer per uur rijden. Tussen P+R Hoogkerk en P+R Kardinge rijdt dan vier keer per uur een bus. Op donderdag- en vrijdagavond rijdt Q-link blauw tot 21:30 uur vier ritten per uur tussen Groningen Hoofdstation en Beijum. Tussen het Hoofdstation en P+R Kardinge is er dan elke 10 minuten een bus. De vertrektijden wijzigen s avonds en op zondag. Op zaterdag wijzigen overdag de vertrektijden tussen P+R Hoogkerk en Roden. Hierdoor heeft u een betere aansluiting op de treinen in Groningen. Q-LINK PAARS (LIJN 5) STATION EUROPAPARK P+R HAREN ANNEN Q-link paars (lijn 5) gaat in de spits tussen 7:30 en 8:30 uur vaker rijden van P+R Haren naar het UMCG. Tussen 16:15 en 17:15 uur rijden extra bussen van het UMCG naar P+R Haren. Tussen 17:10 en 17:20 uur rijden de bussen vanaf Station Europapark door naar Annen. De winkels in Groningen centrum zijn iedere zondag open. De koopzondagdienstregeling vervalt. Q-link paars (lijn 5) rijdt op zondag tussen P+R Haren en Station Europapark tussen 11:00 en 18:00 uur ieder kwartier. Tussen Annen en P+R Haren rijdt Q-link paars ieder uur. LIJN 9 DE WIJERT STATION NOORD / ZERNIKE De vertrektijden wijzigen voor een betere aansluiting op en van de treinen op Groningen Hoofdstation. Op de haltes tussen Paddepoel en het Hoofdstation veranderen de tijden. Q-LINK GROEN (LIJN 11) HOOFDSTATION REITDIEP ZUIDHORN De bus van 7:45 uur vanaf het Hoofdstation gaat 5 minuten later rijden voor aansluiting op de trein uit Delfzijl op Station Noord. In Zuidhorn sluit om 8:30 uur de bus niet meer aan op de trein naar Leeuwarden. LIJN 12 HOOFDSTATION DRIEBOND KARDINGE De rijtijden wijzigen en worden ruimer in verband met vertragingen op de route. Q-LINK ORANJE (LIJN 15) HOOFDSTATION ZERNIKE De bus van 7:45 uur van Groningen Hoofdstation en 8:04 uur van Zernike zijn 5 minuten vervroegd. In de eerste week van de zomervakantie gaan meer bussen rijden; in de rest van de zomervakantie vervalt lijn 15 en reist u met lijn 11 naar Zernike. Voor Paddepoel neemt u lijn 9 of lijn 11.

9 Stadsdienst Hoogeveen LIJN 1 STATION TRASSELT De vertrektijden wijzigen voor een betere aansluiting op de treinen naar Groningen en Zwolle. Op werkdagen vervalt s morgens de eerste rit en in de avond rijdt lijn 1 niet na 20:00 uur. Op zondag rijdt lijn 1 niet. LIJN 2 STATION SCHUTLANDEN De vertrektijden wijzigen voor een betere aansluiting op de treinen naar Groningen en Zwolle. Enkele ritten vervallen, waardoor een halfuurdienst ontstaat. s Avonds na 20:30 uur en op zondag rijdt lijn 2 niet. Stadsdienst Meppel LIJN 1 BEGGIERSLANDEN STATION OOSTERBOER Op werkdagen vervallen de ritten in de avonduren. De laatste bus naar Oosterboer vertrekt om 19:14 uur vanaf station Meppel. Naar Beggierslanden is dit om 18:43 uur. Op zondag vervalt het traject naar Oosterboer. Naar Beggierslanden blijft op zondag de dienstregeling ongewijzigd. Stadsdienst Assen LIJN 1 MARSDIJK PITTELO De route wijzigt. Tussen Marsdijk en het station rijdt lijn 1 via het centrum van Assen (Doevenkamp Oostersingel). Na het station rijdt de bus verder als lijn 3 naar Vredeveld of als lijn 4 naar het TT Circuit. Zo heeft u een rechtstreekse verbinding met het ziekenhuis. Tussen het station en Pittelo kunt u reizen met de gewijzigde lijn 2. Op zaterdag rijdt lijn 1 elk half uur in plaats van elk uur. LIJN 2 MARTIN LUTHER KINGWEG ZIEKENHUIS De route wijzigt. Voortaan rijdt lijn 2 van de Martin Luther Kingweg via Peelo en Pittelo naar het centrum, station en ziekenhuis. De route door Noorderpark wordt overgenomen door lijn 5 (LijnBelBus), waarvoor u minimaal één uur van tevoren telefonisch dient te reserveren. LIJN 3 STATION VREDEVELD De route wijzigt. Lijn 3 rijdt tussen het station, ziekenhuis en Vredeveld. Lijn 3 rijdt na het station verder als lijn 1 naar Marsdijk via het centrum. Voor Baggelhuizen kunt u reizen met de lijnen 15 en 19. Deze stoppen op de Europaweg-West aan de rand van de wijk. Lijn 5 (LijnBelBus) neemt de route door De Lariks over.

10 LIJN 4 STATION TT CIRCUIT Op maandag t/m zaterdag rijdt lijn 4 overdag ieder uur tussen het station en het TT Circuit. In aansluiting op de schooltijden rijdt er s morgens en s middags een extra bus. Lijn 4 gaat na het station verder als lijn 1 naar Marsdijk via het centrum. LIJN 5 DE LARIKS NOORDERPARK Deze LijnBelBus vervangt de vervallen routes van lijn 2 en 3 binnen de wijken De Lariks en Noorderpark. Noord-Drenthe en Haren LIJN 50 ASSEN DE PUNT GRONINGEN De vertrektijden wijzigen omdat meer tijd nodig blijkt te zijn om de route af te leggen. Het gevolg is dat bepaalde aansluitingen niet meer kunnen worden gerealiseerd. LIJN 54 GIETEN ONNEN GRONINGEN De vertrektijden wijzigen. Op zaterdag rijden tussen 10:00 en 18:00 uur extra bussen tussen Onnen en Groningen. In combinatie met lijn 50 is er ieder kwartier een bus tussen Haren en Groningen. LIJN 58 ASSEN ANNEN GRONINGEN De vertrektijden wijzigen. Op zaterdag rijdt lijn 58 tussen Assen Station en Annen Hunebed en vervalt lijn 58 tussen Annen en Groningen. Tussen Annen en Groningen zijn andere reismogelijkheden met Q-link paars (lijn 5). Van en naar Midlaren en Noordlaren is op zaterdag geen busverbinding. LIJN 83 ASSEN GRONINGEN Lijn 83 wordt gesplitst in lijn 83 van Assen naar Leek en lijn 88 van Leek naar Groningen. In de spitsuren rijdt lijn 83 door als lijn 88 en omgekeerd. U hoeft dan niet over te stappen. In de daluren rijdt lijn 88 vanaf Leek verder als lijn 85 naar Oosterwolde en omgekeerd. De vertrektijden op beide trajecten wijzigen voor een betere aansluiting in Assen op de intercitytreinen van en naar Zwolle en Groningen. In combinatie met lijn 18 rijdt tussen Norg en Assen elk half uur een bus. BUURTBUS 94 STADSKANAAL GIETEN Lijn 94 wordt lijn 505. LIJN 110 WINSCHOTEN VEENDAM ASSEN Tussen Nieuwe Pekela en Veendam rijdt de bus de route van lijn 71. U kunt vanaf meer plekken in Nieuwe Pekela van en naar station Veendam reizen en een groter deel van Nieuwe Pekela krijgt een betere verbinding met Winschoten.

11 s Avonds en op zondag wijzigen, als gevolg van gewijzigde treintijden, de vertrektijden tussen Veendam en Winschoten. In Winschoten is er geen goede aansluiting meer op de trein. Wel sluiten in Winschoten de treinen uit Groningen en Leer goed aan op lijn 110 naar Veendam. De laatste bus in beide richtingen rijdt een half uur later. Lijn 110 rijdt tussen Gieten en Assen op werkdagen overdag elk half uur. In de ochtendspits is dit iedere 20 minuten. In Assen is er om 7:32 uur een goede aansluiting op de intercitytrein naar Zwolle. BUURTBUS 190 BEILEN - HOOGERSMILDE Lijn 190 wordt lijn 520 LIJN 254 HAREN STATION HAREN P+R Lijn 254 wordt een LijnBelBus. QLINER 302 STADSKANAAL GIETEN ASSEN Lijn 302 vervalt. Tussen Gieten en Assen rijdt lijn 110. Tussen Stadskanaal en Gieten rijden extra bussen op lijn 312. Overstappen kan in Gieten. QLINER 309 ASSEN KLOOSTERVEEN GRONINGEN De vertrektijden wijzigen. Lijn 309 rijdt op werkdagen ook in de avond: tot 21:00 uur ieder half uur, daarna ieder uur. In de vroege avond vervallen twee ritten. QLINER 312 STADSKANAAL GIETEN GRONINGEN Lijn 312 gaat vaker rijden en de vertrektijden wijzigen. Wijzigingen Zuid-Drenthe LIJN 14 STATION NOORDBARGE Lijn 14 vervalt. U kunt reizen met lijn 21. LIJN 15 EMMEN STADSKANAAL De route wijzigt voor een betere aansluiting op de treinen en stadsbussen in Emmen. Tussen Valthe en Emmen rijdt lijn 15 via Weerdinge in plaats van via Klijndijk. Van en naar Klijndijk reist u met lijn 59. Voor Emmermeer kunt u reizen met lijn 28. LIJN 22 EMMEN ZWEELOO BEILEN Lijn 22 en 23 worden samengevoegd tot lijn 22. In de ochtend wijzigen vertrektijden. LIJN 31 OMMEN ZUIDWOLDE HOOGEVEEN De vertrektijden wijzigen in de avond en op zondag. Enkele LijnBelBus-ritten worden vaste ritten.

12 LIJN 32 MEPPEL RUINEN HOOGEVEEN De vertrektijden wijzigen in de avond en op zondag. Enkele LijnBelBus-ritten worden vaste ritten. LIJN 34 MEPPEL DE WIJK ZUIDWOLDE De vertrektijden wijzigen in de avond en op zondag. Enkele LijnBelBus-ritten worden vaste ritten. LIJN 36 HOOGEVEEN DWINGELOO - DIEVERBRUG In de spits wordt de route ingekort tot het traject Hoogeveen Dieverbrug. Van en naar Diever kunt u in Dieverbrug overstappen op lijn 20. In Lhee rijdt lijn 36 via de Lheedermade. LIJN 37 WESTERBORK ORVELTE HOOGEVEEN De vertrektijden wijzigen. In de spitsuren blijven de vertrektijden richting Hoogeveen gelijk. LIJN 38 DWINGELOO ECHTEN HOOGEVEEN De vertrektijden wijzigen. Lijn 38 wordt gesplitst in lijn 38 tussen Echten en Hoogeveen en LijnBelBus 46 tussen Ruinen en Dwingeloo. Het gedeelte tussen Echten en Ruinen vervalt. LIJN 42 TER APEL EMMER COMPASCUUM EMMEN Lijn 42 wordt gekoppeld aan lijn 70 Ter Apel Vlagtwedde en rijdt van Emmen via Emmer Compascuum en Ter Apel naar Vlagtwedde. In de spitsuren kunt u zonder overstappen naar Emmen reizen. In de daluren is er een overstap in Ter Apel. De ritten voor Roswinkel en Barnflair worden anders verdeeld, zodat op beide routes op schooldagen in de spits ieder uur een bus rijdt. BUURTBUS 191 HOOGEVEEN - DROGTEROPSLAGEN Lijn 191 wordt lijn 530 QLINER 300 KLAZIENAVEEN - GRONINGEN De eerdere omleidingsroute over de Statenweg wordt de vaste route van lijn 300. Om Angelslo te bereiken kunt u reizen met stadslijn 2. Scholieren kunnen met lijn 12 en lijn 26 van en naar het Esdal College en het Hondsrug College reizen.

Overzicht grote wijzigingen dienstregelingen bus Groningen Drenthe per regio vanaf 5 januari 2014

Overzicht grote wijzigingen dienstregelingen bus Groningen Drenthe per regio vanaf 5 januari 2014 Overzicht grote wijzigingen dienstregelingen bus Groningen Drenthe per regio vanaf 5 januari 2014 Stad Groningen CS - Zernike Lijn 15 Grotere bussen, route via de ringweg. In de spits elke 5 minuten. Lijn

Nadere informatie

MEMO. Dit memo geeft een overzicht van de wijzigingen dienstregeling 2015.

MEMO. Dit memo geeft een overzicht van de wijzigingen dienstregeling 2015. MEMO Onderwerp Vastgestelde dienstregeling 2015 Datum 24 juni 2014 Dit memo geeft een overzicht van de wijzigingen dienstregeling 2015. Op 22 april jl. heeft het dagelijks bestuur OV-bureau Groningen Drenthe

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling per 10 december 2017

Wijzigingen in de dienstregeling per 10 december 2017 Wijzigingen in de dienstregeling per 10 december 2017 Streeklijnen Lijn 12 Winschoten Bellingwolde Bad Nieuweschans De vaste ritten na 19:00 uur worden uitgevoerd met een 8-persoonsbus. Overdag wijzigen

Nadere informatie

Overzicht wijzigen buslijnen Groningen/Drenthe

Overzicht wijzigen buslijnen Groningen/Drenthe Overzicht wijzigen buslijnen Groningen/Drenthe per 5 januari 2014 Vanaf zondag 5 januari 2014 wijzigt de dienstregeling van onze bussen. Diverse routes en vertrektijden wijzigen. Daarnaast veranderen in

Nadere informatie

Wijzigingen dienstregeling 11 december 2016

Wijzigingen dienstregeling 11 december 2016 Wijzigingen dienstregeling 11 december 2016 Met ingang van zondag 11 december wijzigt de dienstregeling in Groningen en Drenthe. In dit document leest u of en wat er op uw lijn wijzigt. De nieuwe dienstregeling

Nadere informatie

Ontwikkelrichting hoogwaardig net basisnet aanvullend net Uitgangspunten Financiën Integraliteit Eenvoud Passende businzet

Ontwikkelrichting hoogwaardig net basisnet aanvullend net Uitgangspunten Financiën Integraliteit Eenvoud Passende businzet Onderwerp Hoofdlijnen MEMO Datum 22 dienstregeling 2015 april 2014 Het dagelijks bestuur OV-bureau heeft besloten de hoofdlijnen dienstregeling 2015 vrij te geven voor inspraak. In dit memo zijn deze hoofdlijnen

Nadere informatie

Busstation Groningen Centraal Station Perronindeling per 05 januari 2014

Busstation Groningen Centraal Station Perronindeling per 05 januari 2014 usstation Groningen entraal Station Emmabrug Museumeiland/ innenstad Herebrug Stationsweg D E F G H J Fietsenstalling M N O P Q R S T U V W X Y Z Hunzehuys Servicepunt Lijn estemming Perron Lijn estemming

Nadere informatie

MEMO. Deze wijzigingen zullen worden doorgevoerd per zondag 5 januari Onderwerp Vastgestelde wijzigingen dienstregeling Datum 25 juni 2013

MEMO. Deze wijzigingen zullen worden doorgevoerd per zondag 5 januari Onderwerp Vastgestelde wijzigingen dienstregeling Datum 25 juni 2013 MEMO Onderwerp Vastgestelde wijzigingen dienstregeling 2014 Datum 25 juni 2013 In dit memo zijn de dienstregelingwijzigingen 2014 opgenomen: - Algemeen vanaf pagina 2 - Oost Groningen vanaf pagina 5 -

Nadere informatie

Bijlage. Onderwerp Voorstel ombuigpakket hoofdlijnen dienstregeling en tarieven 2013. Datum 22 mei 2012

Bijlage. Onderwerp Voorstel ombuigpakket hoofdlijnen dienstregeling en tarieven 2013. Datum 22 mei 2012 Bijlage Onderwerp Voorstel ombuigpakket hoofdlijnen dienstregeling en tarieven 2013 Datum 22 mei 2012 In deze bijlage vindt u het voorgestelde ombuigpakket. Deze maatregelen moeten leiden tot een netto

Nadere informatie

Busvervoer Bevrijdingsdag 2017

Busvervoer Bevrijdingsdag 2017 Busvervoer Bevrijdingsdag 2017 Bussen rijden als op werkdagen tijdens vakanties Lijn Route Inzet regulier (Extra) businzet 5 mei Laatste bus vanaf HS Groningen Q-link 3 Leek - Lewenborg 2a4 keer per uur

Nadere informatie

OV-bureau Groningen Drenthe

OV-bureau Groningen Drenthe OV-bureau Groningen Drenthe 114.03079 9 Gemeente NOORDENVELD Telefot De colleges van burgemeester en wethouder jclass.nr. gemeenten : Groningen: alle gemeenten Drenthe: alle gemeenten Nr. Fryslan: Smallingerland,

Nadere informatie

Perronindeling Assen M.L. Kingweg

Perronindeling Assen M.L. Kingweg Perronindeling ssen M.L. Kingweg RVISI: 1-R 2017 309 Groningen 419 Groningen 50 Groningen 50 ssen (Station) 309 ssen (Kloosterveen) 419 ssen (Station) 1 Marsdijk / Station NS / entrum / TT-circuit M.L.

Nadere informatie

Busstation Assen Perronindeling per 05 januari 2014

Busstation Assen Perronindeling per 05 januari 2014 usstation ssen Uitstaphalte Perron Lijn estemming Perron Lijn estemming D E F G H 1 Marsdijk 1 Pittelo 2 Peelo - ML.King 2 Ziekenhuis 12 Peelo - ML.King 12 Marsdijk - ML.King 3 Marsdijk 3 Kloosterveen

Nadere informatie

Onderwerp Ontwerp dienstregeling busvervoer Groningen Drenthe 2016 Datum 21 april 2016

Onderwerp Ontwerp dienstregeling busvervoer Groningen Drenthe 2016 Datum 21 april 2016 MEMO Onderwerp Ontwerp dienstregeling busvervoer Groningen Drenthe 2016 Datum 21 april 2016 Het dagelijks bestuur OV-bureau heeft besloten de ontwerp dienstregeling 2016, als enkele wijzigingen voor 2017,

Nadere informatie

fjj; K provincie 3& groningen

fjj; K provincie 3& groningen o o fjj; K provincie 3& groningen bezoekadres: Martinikerkhof 12 Aan Provinciale Staten postadres: Postbus 610 9700 AP Groningen algemeen telefoonnr: 050 316 49 II algemeen faxnr.: wwrw.provinciegroningen.nl

Nadere informatie

Perronindeling Stadskanaal Busstation

Perronindeling Stadskanaal Busstation Perronindeling Stadskanaal usstation Let op de vertrektijden van de verschillende lijnen zijn verdeeld over de informatiepanelen hier op het station. RVISI: 1-R 2017 Navolaan 512 Sellingen 505 Gieten eneluxlaan

Nadere informatie

Perronindeling Groningen Hoofdstation

Perronindeling Groningen Hoofdstation Perronindeling Groningen Hoofdstation mmabrug Museumeiland/ innenstad Herebrug RVISI: 2-R 2017 Stationsweg G H J ietsenstalling M N O P Q R S T U V W X Y Z Hunzehuys Servicepunt Lijn estemming Perron 1

Nadere informatie

Gemeenteraad Groningen en Staten van Groningen en Drenthe OV-bureau Groningen Drenthe

Gemeenteraad Groningen en Staten van Groningen en Drenthe OV-bureau Groningen Drenthe memo aan van afschrift Memo Gemeenteraad Groningen en Staten van Groningen en Drenthe OV-bureau Groningen Drenthe onderwerp Ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2018 datum 21 april 2017 bijlage(n) In voorliggend

Nadere informatie

26 juni zal het dagelijks bestuur OV-bureau de hoofdlijnen dienstregeling 2018 mede op basis van de ontvangen reacties definitief goedkeuren.

26 juni zal het dagelijks bestuur OV-bureau de hoofdlijnen dienstregeling 2018 mede op basis van de ontvangen reacties definitief goedkeuren. memo Memo onderwerp Ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2018 datum 9 mei 2017 bijlage(n) 2 In voorliggend memo zijn de ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2018 opgenomen. Deze hoofdlijnen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling september 2017 datum 9 mei 2017 Memo

memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling september 2017 datum 9 mei 2017 Memo memo Memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling september 2017 datum 9 mei 2017 Op 8 maart jl. zijn de ontwerp hoofdlijnen voor de wijzigingen in de dienstregeling per 3 september vrijgegeven

Nadere informatie

Invoeringsdatum wijzigingen

Invoeringsdatum wijzigingen memo Memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2018 datum 19 juli 2017 bijlage(n) 3 In voorliggend memo zijn de definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2018 opgenomen als goedgekeurd door het

Nadere informatie

Invoeringsdatum wijzigingen

Invoeringsdatum wijzigingen memo Memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2018 datum 19 juli 2017 bijlage(n) 1 In voorliggend memo zijn de definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2018 opgenomen als goedgekeurd door het

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE DEEL 1 DEEL 2

INHOUDSOPGAVE DEEL 1 DEEL 2 INHOUDSOPGAVE Klantenservice 2 Servicepunten 2 Gevonden en verloren voorwerpen 3 Vervoerbewijzen 3 Reisinformatie 3 Persoonlijke busboekje 3 Qbuzz SMS-service 4 Buskalender 5 en 461 DEEL 1 6 Stadsdienst

Nadere informatie

MEMO. Onderwerp Hoofdlijnen dienstregeling en tarieven Datum 16 april 2013

MEMO. Onderwerp Hoofdlijnen dienstregeling en tarieven Datum 16 april 2013 MEMO Onderwerp Hoofdlijnen dienstregeling en tarieven 2014 Datum 16 april 2013 In dit memo zijn de voorstellen voor dienstregeling 2014 opgenomen (het basispakket), evenals een denkrichting voor een plus

Nadere informatie

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn

dienstregeling de nieuwe per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn de nieuwe dienstregeling per 17 juli d Nieuwe buslijnen, routes en vertrektijden d Belangrijkste wijzigingen per buslijn d Nieuw: Snel en comfortabel, lijn 320 Hilversum - Huizen - Amsterdam ]] Regio Gooi

Nadere informatie

Het openbaar vervoer gaat achteruit

Het openbaar vervoer gaat achteruit Het openbaar vervoer gaat achteruit Resultaten van de GroenLinks OV-klachtenlijn GroenLinks Statenfractie Groningen Turfsingel 83 9712 KL Groningen 050 3137308 groenlinks@provinciegroningen.nl Inleiding

Nadere informatie

1 5 NOV /46/A.9, W Molenaar-Mosterman C.M. (050)

1 5 NOV /46/A.9, W Molenaar-Mosterman C.M. (050) f^. provincie» groningen bezoekadres: Martinikerkhof 12 Aan Provinciale Staten postadres: Postbus 610 9700 AP Groningen algemeen telefoonnr: 050 316 49 II algemeen faxnr.: 050 316 49 33 www.provinciegroningen.nl

Nadere informatie

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement).

De omleidingsroute wordt gereden vanaf 2 uur vóór aanvang van de wedstrijd (of evenement) tot 1 uur na afloop van de wedstrijd (of evenement). Belangrijkste wijzigingen per 14 december 2014 Lijn 1 Wesselerbrink - Universiteit Maandag vrijdag (niet in de vakanties) Vanaf De Posten rijdt lijn 1 s middags al vanaf 14.30 uur om de 10 minuten naar

Nadere informatie

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 28 juli 2015 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle Servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze Servicepunten kunt u o.a. uw

Nadere informatie

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016

VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 VERSCHILLENSTAAT HWGO 2016 Dienstregeling Arriva versus Connexxion Auteur: René Smaal Datum: 17-9-2015 Versie: 3.0 VERSCHILLENSTAAT HUIDIGE DIENSTREGELING ARRIVA VERSUS CONNEXXION In deze verschillenstaat

Nadere informatie

Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten

Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten Inschrijvers dienen hun Vervoerplan te baseren op de eisen in deze bijlage. Tijdens de Implementatieperiode wordt het Vervoerplan in een definitieve Dienstregeling

Nadere informatie

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 7 januari 2014

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 7 januari 2014 OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 7 januari 2014 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle Servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze Servicepunten kunt u o.a.

Nadere informatie

Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting

Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting Bijlage 1: Overzicht van wijzigingen voorzien van een korte toelichting Onderstaand geven we per lijn aan op welke lijnen wijzigingen hebben plaatsgevonden. Tevens geven we een korte toelichting en vermelden

Nadere informatie

Nr.: /37/A.19, VV Groningen, 10 september 2004

Nr.: /37/A.19, VV Groningen, 10 september 2004 Aan de leden van de Provinciale Staten van Groningen Nr.: 2004-20857/37/A.19, VV Groningen, 10 september 2004 Behandeld door : Werner, H.J. Telefoonnummer : (050) 3164679 Antwoord op : Bijlage : 1 Onderwerp

Nadere informatie

Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten

Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten Bijlage H.4: Eisen aan Treindiensten In deze bijlage is beschreven welke Treindiensten de Inschrijver dient aan te bieden vanaf de start van de Concessies en waar Treindiensten aan moeten voldoen. Algemene

Nadere informatie

Wijzigingen landelijke index van 1,14% Nachtbus: 40/4 voordeelproduct: P+R bus: Algemene voorwaarden

Wijzigingen landelijke index van 1,14% Nachtbus: 40/4 voordeelproduct: P+R bus: Algemene voorwaarden MEMO Aan Van Aangrenzende provinciale overheden, medewerkers vervoerbedrijven, Servicepunten en OV-stewards, Tarieven Bureau Hans Vooges Onderwerp Kaartsoorten en tarieven busvervoer Groningen en Drenthe

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS.

Het college van burgemeester en wethouders heeft de raad op 8 januari 2014 geïnformeerd over de ontstane situatie bij EBS. M E M O Aan : leden van de commissie SOB Van : Wethouder J. Krieger Tel. nr : Datum : 6 februari 2014 Onderwerp : EBS concept vervoerplan 2014/2015 Bijlagen : 1. Inleiding Tijdens de bijeenkomst van 28

Nadere informatie

Dienstregelingsvoorstellen per 3 september 2017

Dienstregelingsvoorstellen per 3 september 2017 Dienstregelingsvoorstellen per 3 september 2017 Groningen Stad De voorstellen voor wijzigingen in de stad Groningen (en omgeving) per 3 september 2017 betreffen de invoering van de tweede fase van de vastgestelde

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Voorne Putten en Rozenburg Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Voorne Putten en Rozenburg connexxion.nl

Nadere informatie

memo Inhoud memo Op de volgende pagina s zijn de ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen.

memo Inhoud memo Op de volgende pagina s zijn de ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen. memo Memo onderwerp Ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2017 datum 28 april 2016 In dit memo zijn de ontwerp hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen. Deze zijn ontwikkeld op basis van de uitgangspunten

Nadere informatie

VERVOERPLAN VOORNE-PUTTEN 2008

VERVOERPLAN VOORNE-PUTTEN 2008 VERVOERPLAN VOORNE-PUTTEN 2008 In 2007 is de concessieduur van de concessie Voorne-Putten / Rozenburg met 2 jaar verlengd door de Stadsregio Rotterdam. Naar aanleiding van deze verlenging is er een evaluatie

Nadere informatie

WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN

WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN WIJZIGINGEN BUSLIJNEN 2011 DRECHTSTEDEN, ALBLASSERWAARD, VIJFHEERENLANDEN Belangrijkste wijzigingen Vanaf 2 januari 2011 is deze nieuwe dienstregeling voor de streeklijnen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard

Nadere informatie

OV-bureau: Ontwerpbegroting 2018, Voorgenomen wijziging dienstregeling bus 2018 en Vastgestelde dienstregeling september 2017

OV-bureau: Ontwerpbegroting 2018, Voorgenomen wijziging dienstregeling bus 2018 en Vastgestelde dienstregeling september 2017 Onderwerp Steller OV-bureau: Ontwerpbegroting 2018, Voorgenomen wijziging dienstregeling bus 2018 en Vastgestelde dienstregeling september 2017 Menno Oedekerk De leden van de raad van de gemeente Groningen

Nadere informatie

Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS

Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS Samengevat voor u: Het nieuwe vervoerplan 2018 van EBS De komst van de Noord/Zuid metrolijn heeft grote gevolgen voor het gehele openbaar vervoer, zowel in de stad Amsterdam als de streek. Ook voor de

Nadere informatie

Concessie Haaglanden Regio Veolia Transport Vervoerplan 2016

Concessie Haaglanden Regio Veolia Transport Vervoerplan 2016 Concessie Haaglanden Regio Veolia Transport Vervoerplan 2016 Versie 18 maart 2015 In het vervoerplan 2016 worden de wijzigingsvoorstellen van Veolia Transport Haaglanden voor dienstregeling 2016 toegelicht.

Nadere informatie

EBSr. Samengevat voor u: Het nieuwe vervoerplan van EBS

EBSr. Samengevat voor u: Het nieuwe vervoerplan van EBS EBSr Samengevat voor u: Het nieuwe vervoerplan van EBS Vervoerder EBS wil de dienstregeling voor de buslijnen in Waterland aan passen. Dit betekent voor een grote groep reizigers (+/-25%) dat zij eerder

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Amstelland Meerlanden Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Amstelland Meerlanden connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015

Vervoerplan RET 2016   Rotterdam, 10 maart 2015 Vervoerplan RET 2016 Rotterdam, 10 maart 2015 ALGEMEEN Hieronder worden de wijzigingen in lijnvoering, route en frequentie beschreven die RET voorstelt voor de dienstregeling 2016. Niet alle wijzigingen

Nadere informatie

-t- ~'1" ~ Emmen. ~1;;/(f).. Gemeente. Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Infrastructuur. Aan de gemeenteraad van Emmen. Geachte leden van de raad,

-t- ~'1 ~ Emmen. ~1;;/(f).. Gemeente. Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Infrastructuur. Aan de gemeenteraad van Emmen. Geachte leden van de raad, Raadhuisplein 1 7811 AP Emmen t. 140591 f. 0591 685599 7800 RA Emmen e. gemeente@emmen.nl i. www.emmen.nl (b ~1;;/(f).. Gemeente ~'1" ~ Emmen -t- Aan de gemeenteraad van Emmen Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

Nadere informatie

Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten

Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten Nr. Bestemmingstekst 1 QBUZZ 3 Sorry, Geen Dienst 4 Bus vol 5 Extra bus 13 Busstation 15 Buurtbus 16 Extra bus 17 Belbus 18 Extra QLiner 19 Buiten Dienst 20 Instructierit 21 Naar Garage 36 Gereserveerd

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Fryslân Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Fryslân connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

buurtbus 190 Schouwen

buurtbus 190 Schouwen Vanaf 7 april 2013 Uitbreiding buurtbus 190 Schouwen Flyer Buurtbus Schouwen.indd 1 190313 13:22 Uitbreiding van buurtbus 190 Schouwen Met ingang van maandag 8 april 2013 wijzigt het een en ander voor

Nadere informatie

memo Pagina 1 van 25 onderwerp Goedgekeurde dienstregeling 2016 datum 30 juni 2015 Memo

memo Pagina 1 van 25 onderwerp Goedgekeurde dienstregeling 2016 datum 30 juni 2015 Memo memo Memo onderwerp Goedgekeurde dienstregeling 2016 datum 30 juni 2015 Op 23 april is de ontwerp dienstregeling 2016 vrijgegeven om een ieder de gelegenheid te geven hierop te reageren. In de afgelopen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL BELANGRIJKE INFORMATIE OVER TREINAANSLUITINGEN IN ROOSENDAAL Check jouw aansluiting als je reist met een van de buslijnen in en naar Roosendaal en overstapt op de trein Vanaf 15 december 2013 rijden de

Nadere informatie

Makkelijk. mogelijkheden. nu nog meer. met de bus... maart 2008

Makkelijk. mogelijkheden. nu nog meer. met de bus... maart 2008 Makkelijk met de bus... nu nog meer mogelijkheden maart 2008 Zelf met de bus Toegankelijke halte Toegankelijke bus Reguliere dienstregeling Gratis voor WMO-pashouders Het OV-bureau Groningen Drenthe ontwikkelt,

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Gooi- en Vechtstreek Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Gooi- en Vechtstreek connexxion.nl Typefouten

Nadere informatie

Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken,

Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken, Aan Wijkraden en bedrijven in de gemeente Apeldoorn Van Syntus Betreft Wijzigingen dienstregeling in december Datum 11 november 2016 Beste Wijkraad of vertegenwoordiger van bedrijven/kantorenparken, Over

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Almere Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Almere connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

8 mei: nieuwe dienstregeling HWGO

8 mei: nieuwe dienstregeling HWGO Home Contact Mijn Connexxion Reizen Vervoerbewijzen Service en contact Webshop Home! Reizen Mijn Connexxion Dienstregeling zoeken Halte zoeken 8 mei: nieuwe dienstregeling HWGO 18 april 2016 Reis plannen

Nadere informatie

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014)

Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Het openbaar vervoer in Ommen (afgerond 29-12-2014) Inleiding Van oudsher verzorgen verschillende vervoerders het vervoer in en rond Ommen. Eén busboekje voor Ommen bestaat niet. Je zult hiervoor tenminste

Nadere informatie

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl

ntdekhet v.nl Vanaf 13 december vernieuwt het OV Onze stad Onze nieuwe bussen Gemeente Groningen www.ovbgd.nl Onze stad ntdekhet v.nl Gemeente Groningen Onze nieuwe bussen Vanaf 13 december vernieuwt het OV Even voorstellen: uw nieuwe busvervoerders Vanaf 13 december 2009 rijden nieuwe busvervoerders in uw regio.

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Amstelland-Meerlanden Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Amstelland-Meerlanden De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion

Nadere informatie

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd

GOEDE REIS! speciale editie. Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd GOEDE REIS! speciale editie Check onze nieuwe dienstregeling, dan bent u altijd op tijd 04 08 INHOUD Deal? Bus 20,- p/m Klaar met je studie? Arriva Dalvrij Deal! Trein & Bus 45,- p/m Na je studie gewoon

Nadere informatie

OV-krant Groningen-Drenthe

OV-krant Groningen-Drenthe 201 OV-krant Groningen-Drenthe Openbaar vervoer met bus en trein in Groningen en Drenthe Samen voordelig op stap met de Dal-Dagkaart Met Q-link rechtstreeks van station naar Zernike Via de P+R makkelijk

Nadere informatie

Stadsdienst Apeldoorn

Stadsdienst Apeldoorn Aan Gemeenten in de Regio Stedendriehoek Van Syntus Betreft Wijzigingen dienstregeling Veluwe in december Datum / versie 10 november 2016 Beste relatie, Over een maand gaat de nieuwe dienstregeling van

Nadere informatie

NAAM MAATSCHAPPIJ Arriva GEVESTIGD TE Heerenveen ALGEMENE GEGEVENS DATA NUMMER NADERE INFORMATIE Zuid Limburg Groningen met

NAAM MAATSCHAPPIJ Arriva GEVESTIGD TE Heerenveen ALGEMENE GEGEVENS DATA NUMMER NADERE INFORMATIE Zuid Limburg Groningen met 19980524 Zuid Limburg 1 2 3 19980524 Groningen met kaart 1 2 19980524 Kaart Groningen 1 2 19980703 Zomerdienst Groningen Stad 1 2 19990530 Zuid Limburg 1 19990530 Info Groningen 1 2 3 4 5 19990711 Stadsdienst

Nadere informatie

Afschrift aan: Provincie Gelderland

Afschrift aan: Provincie Gelderland Syntus T.a.v. de heer T. Naberhuis Postbus 17 7000 AA DOETINCHEM Uw kenmerk: - Uw datum: 7 november 2011 Ons Kenmerk: RGS257 Onderwerp: advies Veluwe Afschrift aan: Provincie Gelderland Bijlagen: ROCOV

Nadere informatie

HOOGWAARDIG OPENBAAR VERVOER LEEK - RODEN

HOOGWAARDIG OPENBAAR VERVOER LEEK - RODEN DOELSTELLING STUDIE Zo veel mogelijk reizigers met HOV Met HOV binnen een half uur in de stad Groningen Minimale vertraging in de spits Verkorten van de reistijd waar mogelijk Hogere kostendekkingsgraad

Nadere informatie

Nieuwe Dienstregeling Stadsdienst Leeuwarden

Nieuwe Dienstregeling Stadsdienst Leeuwarden Nieuwe Dienstregeling Stadsdienst Leeuwarden Vanaf 25 augustus 2013 De nieuwe dienstregeling van de gewijzigde stadsbuslijnen in Leeuwarden Demo Meer informatie over het fries openbaar vervoer? Kijk op

Nadere informatie

eventid datum/tijd plaats latitude longitude diepte magnitude knmi1986zgna :47:51 Assen knmi1987ylou

eventid datum/tijd plaats latitude longitude diepte magnitude knmi1986zgna :47:51 Assen knmi1987ylou eventid datum/tijd plaats latitude longitude diepte magnitude knmi1986zgna 1986-12-26 07:47:51 Assen 52.992 6.548 1.0 2.8 knmi1987ylou 1987-12-14 20:49:48 Hooghalen 52.928 6.552 1.5 2.5 knmi1989xntx 1989-12-01

Nadere informatie

memo Op de volgende pagina s zijn na de uitgangspunten de definitief hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen.

memo Op de volgende pagina s zijn na de uitgangspunten de definitief hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen. memo Memo onderwerp Definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2017 datum 5 juli 2016 In voorliggend document zijn de definitieve hoofdlijnen dienstregeling 2017 opgenomen. Deze hoofdlijnen zijn ontwikkeld

Nadere informatie

Lijnennet Almere 2018

Lijnennet Almere 2018 1 Inleiding Met ingang van 10 december 2017 gaat de nieuwe concessie Almere in. Op 27 september 2016 heeft de gemeente Almere bekend gemaakt dat Syntus de aanbesteding heeft gewonnen en daarom tot 2027

Nadere informatie

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012

Dienstregeling. Arnhem Stad. vanaf 9 december 2012 Dienstregeling 2013 Geldig Arnhem Stad vanaf 9 december 2012 Lijn Bestemmingen 1 Oosterbeek Velp 2 Arnhem Centraal Station Arnhem Hoogkamp 3 Arnhem Het Duifje Arnhem Burgers Zoo 4 Arnhem Centraal Station

Nadere informatie

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Woonboulevard Groningen. Energieweg 13 te Groningen

Vrijblijvende Verhuurbrochure. Woonboulevard Groningen. Energieweg 13 te Groningen Vrijblijvende Verhuurbrochure Woonboulevard Groningen Energieweg 13 te Groningen Impressie van de toekomstige situatie inclusief reclame uiting en entreedeur. Algemeen Woonboulevard Hoendiep en de naastgelegen

Nadere informatie

v o o r d r a c h t 9 mei 2017 Documentnummer : , VV Nummer 25/2017 Dossiernummer : K2453

v o o r d r a c h t 9 mei 2017 Documentnummer : , VV Nummer 25/2017 Dossiernummer : K2453 v o o r d r a c h t 9 mei 2017 Documentnummer : 2017-039.197, VV Nummer 25/2017 Dossiernummer : K2453 Voordracht van Gedeputeerde Staten aan Provinciale Staten van Groningen over de ontwerpbegroting 2018

Nadere informatie

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 26 juli 2017 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle Servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze Servicepunten kunt u o.a. uw

Nadere informatie

Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve

Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve Vervoerplan Connexxion, verschil tussen aangeboden dienstregeling per juli 2011 en huidige situatie/pve Datum:10 juni 2010 Blaricum Lijn 320 Hilversum Blaricum Carpoolplaats Huizen Amsterdam Amstel Nieuwe

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Eijsden-Margraten Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's Bevolking: gemeentelijke indeling in regio's Bevolking per 1 januari 2015 Gemeente inwoners Gemeente inwoners Aa en Hunze 25.203 Marum 10.311 Achtkarspelen 27.983 Menaldumadeel 13.612 Ameland 3.590 Menterwolde

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Noord-Holland Noord

Mis m niet. de nieuwe. dienstregeling. per 14 december. Belangrijkste wijzigingen per buslijn. Noord-Holland Noord Mis m niet de nieuwe dienstregeling per 14 december Belangrijkste wijzigingen per buslijn Noord-Holland Noord De nieuwe dienstregeling komt eraan Vanaf 14 december 2014 rijden de bussen van Connexxion

Nadere informatie

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s. Regio s

Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s. Regio s Bevolking: gemeentelijke indeling in regio s Regio s Bevolking per 1 januari 2013 Gemeente inwoners Gemeente inwoners Aa en Hunze 25.541 Loppersum 10.292 Achtkarspelen 28.110 Marum 10.382 Ameland 3.525

Nadere informatie

Behorend bij busboekje 2012 / 2013 / 2014 Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee van 1 juli Ook eerdere wijzigingen zijn opgenomen.

Behorend bij busboekje 2012 / 2013 / 2014 Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee van 1 juli Ook eerdere wijzigingen zijn opgenomen. WIJZIGINGEN DIENSTREGELING VANAF 31 AUGUSTUS 2014 HOEKSCHE WAARD / GOEREE-OVERFLAKKEE Behorend bij busboekje 2012 / 2013 / 2014 Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee van 1 juli 2012. Ook eerdere wijzigingen

Nadere informatie

OV-krant. qbuzz.nl/gd. ZO-Drenthe en ZO-Groningen. Openbaar vervoer met bus en trein in Groningen en Drenthe. Met handige plattegronden

OV-krant. qbuzz.nl/gd. ZO-Drenthe en ZO-Groningen. Openbaar vervoer met bus en trein in Groningen en Drenthe. Met handige plattegronden 2015 OV-krant Openbaar vervoer met bus en trein in Groningen en Drenthe ZO-Drenthe en ZO-Groningen Met handige plattegronden Qbuzz pakt grootste ergenis aan: bussen die te vroeg vertrekken Extra lange

Nadere informatie

OV-chipkaart servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 4 november 2013

OV-chipkaart servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 4 november 2013 OV-chipkaart servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 4 november 2013 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze servicepunten kunt u o.a.

Nadere informatie

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel.

Deventer e.o. Streeklijnen. Reisinformatie en contact. Dienstregeling geldig per 13 december 2015. Meer informatie vindt u op www.syntusoverijssel. Reisinformatie en contact Reisinformatie Voor agen over vertrek- en aankomsttijden verwijzen wij u naar 0900-9292 ( 0,70 p/m, met een maximum van 14,-). U kunt ook kijken op www.9292.nl Hier vindt u de

Nadere informatie

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 3 november 2014

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 3 november 2014 OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 3 november 2014 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle Servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze Servicepunten kunt u o.a.

Nadere informatie

Geïnduceerde aardbevingen in Nederland

Geïnduceerde aardbevingen in Nederland Geïnduceerde aardbevingen in Nederland YYMMDD TIME LOCATION LAT LON X_RD Y_RD INT MAG. DEPTH 19861226 074751.00 Assen 52.992 6.548 232,924 556,587 4.5 2.8 1.0 19871214 204951.05 Hooghalen 52.928 6.552

Nadere informatie

Lijn 61a van Delfzijl naar Groningen via Uithuizen en Middelstum

Lijn 61a van Delfzijl naar Groningen via Uithuizen en Middelstum Ritnummer: 1001 1003 1005 1007 1009 1001 1003 1005 1007 1009 Lijn 119 van Winschoten A 7:26 8:26 Trein van Groningen A 6:25 7:25 8:25 Delfzijl, Station V 6:30 7:30 8:30 Delfzijl, Ziekenhuis 6:33 7:33 8:33

Nadere informatie

/ 3 / 6 / 10 / 26 / 28

/ 3 / 6 / 10 / 26 / 28 + + + / 3 / 6 / 10 / 26 / 28 2 / 37 + + + + 3 / 37 Gemeente aantal adressen Appingedam 207 Bedum 319 De Marne 470 Delfzijl 600 Eemsmond 846 Loppersum 516 Slochteren 2.136 Ten Boer 343 Winsum 471 TOTAAL

Nadere informatie

RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE

RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE RECTIFICATIE KENNISGEVING VAN VERANDERINGEN OF AANVULLENDE INFORMATIE Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST/INSTANTIE I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Openbaar Lichaam OV-bureau Groningen

Nadere informatie

Schouwen-Duiveland. Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur.

Schouwen-Duiveland. Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur. Schouwen-Duiveland Lijn 132 Zierikzee - Goes Lijn 132 rijdt in de middagspits nog 4x per uur. Lijn 133 Middelburg - Zierikzee - Oude-Tonge Lijn 133 rijdt in de zomerperiode niet meer via Westenschouwen,

Nadere informatie

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland

connexxion.nl Vragen, klachten of suggesties? Regio Zeeland Vragen, klachten of suggesties? Ga naar connexxion.nl/klantenservice of bel 0900-266 63 99 (lokaal tarief) maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 19.00 uur. Regio Zeeland connexxion.nl Typefouten en wijzigingen

Nadere informatie

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd :

Provincie Utrecht. Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd : Provincie Utrecht Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd 1 26-10-2009 17: Pe di Nie Een reg die ver con Alt Wi alle on de con Ve Wi SM ab Re Per tra ww Mis hem niet! Folder Mis hem niet 2009 Utrecht(3).indd

Nadere informatie

Kenmerken per buslijn

Kenmerken per buslijn Kenmerken per buslijn Lijn 104 Renesse Hellevoetsluis (-Spijkenisse) Lijn 104 biedt de verbinding tussen Renesse - Ouddorp Hellevoetsluis en ontsluit de westkant van Goeree-Overflakkee. Lijn 104 stopt

Nadere informatie

Dienstregeling Connexxion in Zeeland per 1 maart 2015

Dienstregeling Connexxion in Zeeland per 1 maart 2015 Dienstregeling Connexxion in Zeeland per 1 maart 2015 De nieuwe dienstregeling van Connexxion voor heel Zeeland is bekend. Deze gaat in op 1 maart. Het nieuwe openbaar vervoersnetwerk is ontstaan uit een

Nadere informatie

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe

OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe OV-chipkaart Servicepunten in Groningen en Drenthe d.d. 17 maart 2015 In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle Servicepunten in Groningen en Drenthe. Bij deze Servicepunten kunt u o.a. uw

Nadere informatie

Masterplan Hoogwaardig Openbaar Vervoer >> Leek-Roden 2020 >> 30

Masterplan Hoogwaardig Openbaar Vervoer >> Leek-Roden 2020 >> 30 Masterplan Hoogwaardig Openbaar Vervoer >> Leek-Roden 2020 >> 30 6.3 Tussenfase A: ontwikkelen HOV-lussen Afhankelijk van de voortgang in de nieuwe woninglocaties neemt de behoefte aan uitbreiding van

Nadere informatie

Gewijzigde dienstregeling

Gewijzigde dienstregeling zaterdag 17 zondag 25 oktober 2009 Gewijzigde dienstregeling Rond Deventer omreizen of bus in plaats van trein in de herfstvakantie Groningen Leeuwarden Zwolle Wierden Almelo Wijhe Rijssen Olst Hengelo

Nadere informatie