Artistiek jaarverslag 2018 Kleynkoor Academy Kleynkoor en KinderKleynkoor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artistiek jaarverslag 2018 Kleynkoor Academy Kleynkoor en KinderKleynkoor"

Transcriptie

1 Artistiek jaarverslag 2018 Kleynkoor Academy Kleynkoor en KinderKleynkoor Globaal jaaroverzicht Kleynkoor Academy heeft het jaar 2017 afgesloten met de traditionele en alom bekende kerstconcerten Carols bij Kaarslicht. Deze kerst was een belangrijk moment omdat het 15 jaar Carols betrof en over ging van de naam Kleijnkoor naar Kleynkoor Academy. Een jubileumprogramma met een heel speciaal tintje. Nieuw deze kerst was de ontwikkeling van de Kinderkerstwandeling in samenwerking met stichting de oude dorpskern en stichting Calorama. Zowel inhoudelijk als organisatorisch dus een kerst die niet zomaar in de analen verdwijnt. Een jubileum concert én een lied gezongen op eerste kerstdag voor de Nationale tv G13AGz40

2 Tijdens het concert werd het nieuwe logo werd bekend gemaakt en vanaf januari 2018 hebben we een nieuwe naam: Kleynkoor Academy Vocaal Theatraal Podium 2018 Is een jaar voor Kleynkoor Noordwijk geweest waarbij opleiding en uitvoering centraal hebben gestaan in brainstormen en uitvoeren. Daarnaast stond Noordwijk in het teken van Space, waaraan vooral ons kinderkoor een bijdrage leverde. Naast alle grote en inspirerende concerten en voorstellingen hebben er ook dit jaar veel kleinere optredens plaatsgevonden. Deze optredens waren net zo inspirerend. Hoe kleiner de optredens, hoe intiemer en persoonlijker. Wederom is ook dit jaar een aantal jongeren aangenomen op vervolgopleidingen in muziek en/of theater: Janne Kolpa studeert vanaf seizoen 2018/19 aan het muziektheater bij Fontys in Tilburg; Eefje Paddenburg studeert vanaf seizoen 2018/19 op de toneelschool ArteZ in Arnhem; Lene Groothuis studeert vanaf seizoen 2018/19 docent muziek aan het conservatorium in Amsterdam; Bart Weijers studeert vanaf seizoen 2018/19 piano popmuziek aan het conservatorium in Haarlem; Maja Henwood studeert vanaf seizoen 2018/19 minor Jazz zang aan het conservatorium in Den Haag. De zanglessen en in het bijzonder de mogelijkheid om veel op te treden hebben veel ervaring opgeleverd waardoor de kans vergroot werd om bij deze vervolgopleidingen aangenomen te worden. Kleynkoor Kleynkoor heeft dit jaar gewerkt aan Hebben en Houwen uitgevoerd als muziektheatervoorstelling en afscheid in en om het huis van de familie van Hall aan de Voorstraat 69. Tevens was hier de afscheidstentoonstelling Coda te zien, het werk van Maja van Hall verzameld in een unieke samenstelling waartussen Kleynkoor haar programma speelde. Een uniek evenement dat plaatsvond tijdens de jaarlijkse tuinenmarkt. Vanwege de grote belangstelling voor de voorstelling die snel uitverkocht was, heeft Kleynkoor Academy gedurende het weekend ook nog twee tuinconcerten gegeven.

3 Kinderkoor Het kinderkoor heeft in het voorjaar het project Roltrap naar de maan uitgevoerd. Met zang, dans en theater werden liederen over der ruimtevaart en het omgaan met de aarde uitgevoerd. De première was bij Space Expo in Noordwijk. Het speciaal gecomponeerde lied: Noordwijk, City of Space werd bij verschillende evenementen in Noordwijk uitgevoerd.

4 Gedetailleerd Jaaroverzicht Januari 2018 Bijkomend van de drukke tweede helft van 2017 en de wederom uitverkochte Carols bij Kaarslicht in december worden door de organisatie van Kleynkoor Academy de plannen uitgewerkt voor Hebben en Houwen in de regie van Olga Passchier. Februari 2018 Het kinderkleynkoor start met de eerste repetitie voor het nieuwe kinderkoorproject Roltrap naar de Maan. Maart 2018 Voorbereidingen voor de uitvoeringen van de Mattheüs Passion in Leiden waarvoor dirigent Wim de Ru bij Kleynkoor Academy komt repeteren. 28 maart 2018: uitvoering Mattheüs Passion in de Pieterskerk Leiden Audities voor ISADORA van Kunstklank. April 2018

5 7 april: een aantal koorleden zingt mee in Vleuten bij een popconcert van Harmonie orkest Vleuten. Mei mei voorstelling Roltrap naar de maan Kinderkleynkoor bij Space Expo. Juni 2018 Een aantal Kleynkoorleden zingt bij de opening van de Max Liebermann tentoonstelling in Grand Hotel Huis ter Duin. Tijdens de Tuinenmarkt in Noordwijk speelt Kleynkoor Academy Hebben en Houwen : een heel weekeinde met 8 voorstellingen en twee tuinconcerten Wat zijn we geraakt en trots dat we in en buiten dit prachtige huis een muziektheatervoorstelling mogen maken, de voorstellingen in het huis zijn uitverkocht. In hetzelfde weekeinde wint leerlinge Michal Kranefuss de prijs als beste actrice tijdens het Roefestival Zuid Holland.

6 Juli 2018 Een groot aantal leerlingen van Kleynkoor Academy speelt mee in de locatietheater voorstelling ISADORA van stichting KunstKlank. 25 juli: een aantal KinderKleynkoorleden zingt op de verjaardag van de voorzitter van Kleynkoor Academy in Hotels van Oranje. De BE Bartons band (oud leerlingen) speelde daar ook en Nienke Latten, ook oud leerling, wordt aangenomen voor een hoofdrol in Duitsland als Jasmine in de musical Aladin. 31 juli: een aantal KinderKleynkoorleden zingt het Spacelied Noordwijk bij de tegelonthulling op de Boulevard. 23 juli geboren: Merel, dochter van Olga Passchier, docente Kleynkoor Academy en Goran Aleksiovski Augustus 2018 Zomervakantie. 24 augustus: wederom wordt het Spacelied uitgevoerd, ditmaal bij de opening van de Kunstroute Noordwijk.

7 September 2018 Aanvang van het nieuwe koorseizoen met wekelijkse repetities. Vier nieuwe Kleynkoorleden worden aangenomen voor de instroomgroep. De instroomgroep van vorig seizoen zingt nu volledig mee met het Kleynkoor. Docenten van Kleynkoor Academy starten met lessen op basisschool de Klaverweide. Oktober 2018 Kleynkoor Academy doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Kleynkoor docenten starten met lesgeven op de basisschool Klaverweide 5 oktober: Inspiratiedag. Bestuur, organisatie en creatief team van Kleynkoor Academy komen op Schiphol bijeen. Thema: de komende jaren en thematiek. Een bijzondere middag o.l.v. dagvoorzitter Maureen Hendriks 5 en 6 oktober: Diverse optredens voor ouderen. Kleynkoor Academy zingt in theater de Muze een kleinkunstprogramma voor de ouderenbond. Leerling Bas zingt in de verzorgingshuizen in Noordwijk

8 Laatste weekeind van de herfstvakantie: Een weekend Kleynkoor Academy op Kaageiland, een heerlijke plek om te repeteren voor Carols bij Kaarslicht. Op zaterdag wordt een aantal oud leerlingen verwelkomd die een deel van Carols bij Kaarslicht meezingt Omdat de instroomgroep al zo goed vordert zijn zij het hele weekeinde aanwezig. Het kinderkoor van Kleynkoor Academy start met 18 kinderen en repeteert voor de KinderKerstwandeling. November 2018 Repetities voor de kerst starten en de leerlingen krijgen les op het gebied van loop en houding van Suzanne Jongerius. 2 november: Lucht- en/of ruimtevaart gerelateerde opleidingen kunnen met hun studenten jaarlijks meedingen naar de Lucht- en Ruimtevaartprijzen. Vanuit de visie stimuleren om te excelleren treedt een afvaardiging van Kleynkoor Academy op. Maja Henwood en Janne Kolpa treden met Bart Weijers op in Hotels van Oranje. December december: Kleynkoor Academy treedt op tijdens de Kerstmarkt in Noordwijk Binnen in opdracht van Noordwijkse ondernemers. Een aantal leerlingen zingt mee tijdens de Wereldlichtjes dag op de algemene begraafplaats. 15 december: l eerlingen van de instroomgroep treden op in de hoogste kerststal van Nederland in de toren van de Oude Jeroenskerk te Noordwijk. 21 en 22 december: 16 jaar Carols bij Kaarslicht.

9 21 december: In samenwerking met de vereniging de Oude Dorpskern en stichting Calorama Everwijn Taets van Amerongen wordt de Kinderkerstwandeling, georganiseerd, een wandeling over landgoed Calorama met een kerstverhaal en een kinderconcert in de Oude Jeroenskerk. Met leerlingen van Kleynkoor Academy, dansers van de Noordwijkse balletschool en leden van Crescendo. Kleynkoor is voor mij... Heel erg bijzonder omdat we zoveel verschillende soorten muziek zingen. Je ontdekt steeds iets nieuws en leert nieuwe dingen Caprice Een soort school. Elke maandag leren we weer heel veel. Ik vind het heel leuk om met elkaar te werken. Samen komen we tot iets moois. Lisa Voor mij persoonlijk voelt Kleynkoor als thuiskomen. Creatieve processen op hoog niveau, werken met gedisciplineerde en getalenteerde jongeren, samen met de beste coaches en uiterst professionele organisatie. Hierdoor ben ik weer bezig met mijn vak waar ik als jong meisje verliefd op werd. Door de ontwikkeling die jongeren hier al in korte tijd meemaken, zou ik iedere ouder aanraden om deze vorm van cultureel onderwijs te stimuleren bij hun kinderen. Kleynkoor Academy? Bijzonder groot.

10 Kleynkoor organisatie Optredens en repetities kunnen niet tot stand komen zonder alle vrijwilligers en Vrienden van Kleynkoor Academy en iedereen die Kleynkoor Academy tot nu toe heeft gesteund. De Kleynkoor Academy organisatie heeft een vaste kern Achter de Schermen: Monique Heijkamp: Secretariaat Géke van Piekeren: PR en projectcoördinatie Zij worden hierbij ondersteund door: Loes Latten: Nico van Hoogstraeten: Heeren van Noordwijk: Mark van Dijk: Eli van Hooff: Wessel Snoek: Ariën van Wetten: Steven Boot : Léon Koelewijn: Organisatie Kinder leynkoor Techniek Techniek Licht Lichtontwerp geluid Webmaster Ontwerp website Vormgeving Naast deze medewerkers worden bij de projecten altijd vrijwilligers, zoals ouders van leerlingen of mensen met een specifieke kennis op noodzakelijk terrein gevraagd. Met dank aan al die meewerkende kleinere en grotere organisaties die ons steeds weer in welke vorm dan ook steunen om onze leerlingen zo goed mogelijk te laten stralen. Boekhandel van der Meer/Cultuurcafé Stichting Kunstklank Stichting Calorama Stichting Oude Dorpskern Gemeente Noordwijk Hotels van Oranje Grand hotel Huis ter Duin Fonds1818 Baalbergenfonds Samenwerking met andere organisaties Dit jaar heeft Stichting KunstKlank als productiehuis weer een nieuwe project ontwikkeld. Ook tijdens het zomerproject ISADORA van KunstKlank deed een aantal leden van Kleynkoor Academy met goed gevolg auditie en speelden zij in juli 8 voorstellingen in het bamboetheater.

11 Ook werkt Kleynkoor Academy samen met: On Stage, Crescendo, Ouderenbond Noordwijk, Ondernemersvereniging, Kunstroute, Noordwijkse Balletschool, basis- en middelbaar onderwijs Noordwijk en omstreken, in het bijzonder basisschool de Klaverweide, Bronckhorstschool, Uitvaartonderneming de Schelp, toneelvereniging Louis Bouwmeester. Alle informatie rondom Kleynkoor Academy is te vinden op de website en de Facebookpagina s van Kleynkoor en KinderKleynkoor. Het overkoepelend bestuur bestaat uit: Anne Cor Groeneveld: Theo van Duin: Hans van der Hoeven: Maja van Hall: Voorzitter Secretaris Penningmeester Beschermvrouw en bevriend kunstenares Een en ander zou niet te realiseren zijn zonder de financiële hulp van kleine en grotere sponsoren. Het was voor Kleynkoor Academy een prachtjaar, op naar 2019!

Artistiek jaarverslag Kleijnkoor en Kinder Kleijnkoor 2017

Artistiek jaarverslag Kleijnkoor en Kinder Kleijnkoor 2017 Artistiek jaarverslag Kleijnkoor en Kinder Kleijnkoor 2017 Globaal jaaroverzicht Kleijnkoor Noordwijk heeft het jaar 2016 afgesloten met de traditionele en alom bekende kerstconcerten Carols bij Kaarslicht.

Nadere informatie

Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2015

Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2015 Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2015 Door: Herma van Piekeren: artistieke leiding Ik ben persoonlijk iemand die lastig over haar gevoelens kan praten, en via muziek kom ik dichter bij mezelf en kan ik

Nadere informatie

Artistiek jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2016

Artistiek jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2016 Artistiek jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2016 Globaal jaaroverzicht Kleijnkoor Noordwijk heeft het jaar 2015 afgesloten met de traditionele en alom bekende kerstconcerten Carols bij Kaarslicht. Ondanks

Nadere informatie

Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013

Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013 Artistiek Jaarverslag Kleijnkoor Noordwijk 2013 Introductie Wat een jaar voor het Kleijnkoor! Met vereende krachten heeft het Kleijnkoor zich ingezet om in mei 2013 aan een internationaal festival in Ierland

Nadere informatie

Project plan Kleynkoor Academy. Vrede Vrijheid -Verdraagzaamheid Kleynkoor Academy

Project plan Kleynkoor Academy. Vrede Vrijheid -Verdraagzaamheid Kleynkoor Academy Project plan Kleynkoor Academy Vrede Vrijheid -Verdraagzaamheid 2019 2020 2021 Kleynkoor Academy 2019-2021 Projectplannen Kleynkoor Academy Missie en visie Kleynkoor Academy Missie Kleynkoor Academy helpt

Nadere informatie

Wat vinden wij belangrijk?

Wat vinden wij belangrijk? informatieavond Wat vinden wij belangrijk? Kunst is een verrijking voor je leven. Het stimuleert de creativiteit, geeft plezier en zelfvertrouwen en zorgt voor ontwikkeling. Kunst stimuleert kritisch denkvermogen

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016

Financieel verslag Seizoen Zwolle 20 december 2016 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2015 2016 Zwolle 20 december 2016 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S

E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S E V E N E M E N T V A N B E T E K E N I S In drie jaar tijd is er een prachtige Kerstboom opgetuigd met talloze zelfstandige evenementen. Wat wil de stichting Noordwijk Kerstdorp aan Zee? De komende jaren

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2016 2017 Zwolle 29 december 2017 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

MLX Musical Productions, het bedrijf van musical-en danscoach Milly Oosterberg, is in 2008 gestart met haar activiteiten.

MLX Musical Productions, het bedrijf van musical-en danscoach Milly Oosterberg, is in 2008 gestart met haar activiteiten. MLX heef als motto om met veel passie en plezier, de kneepjes van het musical- en dansvak over te brengen. En iedereen die op wat voor manier meedoet in de lessen, in workshops, op verjaardagspartijtjes,

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz!

Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! Hartelijk welkom bij Porgy en Bizz! 1956: de opera Porgy en Bess die geen opera mocht heten draait in Europa. 1957: Frank Koulen de Neger van Terneuzen laat zich inspireren en start op 20 april Lunchroom

Nadere informatie

Projectvoorstel musical Little Shop of Horrors

Projectvoorstel musical Little Shop of Horrors 2009 Projectvoorstel musical Little Shop of Horrors Hanneke Arpots Nijmeegse Scholengemeenschap Groenewoud Juni 2009 Aan: Betreft: Bestuur van de Stichting tot Steun van de NSG / Joost Eijkhout projectplan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN NBr. INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN ALGEMENE INFORMATIE. Muziekvereniging Vicinia is officieel opgericht op 11 januari 1988. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur

Nadere informatie

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn.

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn. www.fbach.nl FBach Koor en Orkest - een nieuwe weg naar de muziek Het begon allemaal eind 2010 met een oproep van dirigent Arjan van Baest op Facebook. Een simpele vraag wie doet mee met de Hohe Messe?

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Stichting Steerkes

JAARVERSLAG 2014. Stichting Steerkes JAARVERSLAG 2014 Stichting Steerkes INHOUDSOPGAVE VOORWOORD... 5 RELATIE MET KON. ZANGVERENIGING MASTREECHTER STAAR... 5 DE OPMAAT TOT HET VERSLAGJAAR 2014... 5 BESTUUR... 6 DIRIGENTE / DOCENTE... 6 FINANCIELE

Nadere informatie

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door.

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. KSMertje Nieuws van het grote orkest: Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. DIAN van der Deure Hoi allemaal, ik ben

Nadere informatie

Ja, ik wil! Een creatiever Twente!

Ja, ik wil! Een creatiever Twente! Ja, ik wil! Een creatiever Twente! kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente Contactpersoon: Angelina Schoonewille a.schoonewille@kaliberkunstenschool.nl 06-206 185 18 088-486 8704 www.kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig

Productiegroep Jeugdtheaterschool Informatie over de Jeugdtheaterschool Over de docent Een prachtig vormgegeven, waarachtig Jeugdtheaterschool 2018 / 2019 Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen en jongeren van alle leeftijden op verschillende niveaus acteerlessen kunnen volgen. Altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek

Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek Nieuwsbrief nummer 1 Seizoen 2014-2015 voor donateurs en leden van Symfonieorkest Bloembollenstreek ***** Voor ziet u de eerste Nieuwsbrief van seizoen 2014 2015, met een ander uiterlijk dan u gewend bent.

Nadere informatie

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief

Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief Verbreding en verbinding vanuit cultureel perspectief De bijzondere band tussen Cortegaerdt en De Spiegel Stichting Cortegaerdt heeft met een royale schenking in 2007 de bouw van theater De Spiegel mede

Nadere informatie

ETIENNE BORGERS. compositie en spel Koele Kikkers. compositie en spel Schaop. compositie en spel Meneer Mølsk

ETIENNE BORGERS. compositie en spel Koele Kikkers. compositie en spel Schaop. compositie en spel Meneer Mølsk ETIENNE BORGERS OPLEIDING Maastricht, 21-1-1963 2008 2009 Mime opleiding te Antwerpen 2008 Cursus Mime aan de theaterschool Amsterdam 2007 Workshop Stem en Lichaam : acteurstraining olv Lorna Marshall

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015

NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 NIEUWSBRIEF VOORSTELLING 2015 Beste Dansers, ouders en/of verzorgers, Zoals de meeste wel hebben gezien is de kaartverkoop van de voorstelling afgelopen week van start gegaan! De studio bruist weer van

Nadere informatie

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Voorheen st. Gereformeerde Jeugdraad Maassluis JAARVERSLAG 2017 www.jeugdwerkpknmaassluis.nl Lange Boonestraat 5 3144 CR Maassluis E: info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Nadere informatie

KUNST EN CULTUUR CULTUURKLAS / VOOROPLEIDING KUNSTEN

KUNST EN CULTUUR CULTUURKLAS / VOOROPLEIDING KUNSTEN KUNST EN CULTUUR CULTUURKLAS / KUNSTONDERWIJS OP T RIJKS N ACCENT OP IEDERS TALENT Vanuit onze visie op kunst- en cultuuronderwijs streven we naar een rijk aanbod. De school heeft daarom een aantal programmalijnen.

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga

Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans. Dorine van der Beek geeft kinderdanslessen en Dans & Yoga De 18 dansdocenten UCK stellen zich voor! Machteld Van Acker geeft Klassiek Ballet en Moderne Dans Opleiding Stedelijk Instituut voor Ballet te Antwerpen onder leiding van Jos Brabants Met veel plezier

Nadere informatie

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2

Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 nieuwsbrief voor Muzemixleden en -ouders jaargang 16, nummer 4, juni 2015 Dit was Muzemix 2014-2015 lees meer op pagina 2 Huis, huizer, huist lees meer op pagina 4 Dit wordt Muzemix, volgend werkjaar lees

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

????? De musical kick-off musical

????? De musical kick-off musical ????? De musical 1 JOZEF ESTER 2 3 Info over Maria Vorderingen voorbereiding Inschrijving Verschillende werkgroepen / contactpersonen Planning Vragen? 4 Maria de Musical Verhaal in deze tijd, geen bijbelverhaal

Nadere informatie

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015

Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 Advent en Kerstmis in de Oude Lutherse Kerk 2015 onderzoek alles en bewaar het goede Kerkdiensten Oude Lutherse Kerk tenzij anders vermeld: Zondag 6 december, tweede advent Voorganger ds. Andreas Wöhle.

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale ROOSTER Donderdag 30 november Vrijdag 1 december Zaterdag 2 december 20.00 uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale 19.30 uur - Repetitie Dames en Heren Bartholomeuskoor (einden 20.45 uur). We repeteren

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier

20.00 uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier ROOSTER Donderdag 7 september Vrijdag 8 september Zaterdag 9 september We repeteren tot 21.00 uur voor de voor het weekend (einde 22.00 uur). 09.30 uur - Studiedag Concertkoor Deze is bij PRIVA in De Lier

Nadere informatie

Jaarverslag 2018, Zingen voor je leven-nijmegen

Jaarverslag 2018, Zingen voor je leven-nijmegen 1 Zingen voor je Leven Nijmegen Rode Kruislaan 69 6525 JN Nijmegen Email: zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Website: www.zingenvoorjeleven-nijmegen.nl Bankrekening: NL67 TRIO 2024 8115 58 Kamer van

Nadere informatie

Leerlingen met docent Jacco Regtop van NovaCollege trots bij hun verhoogde groenbakken.

Leerlingen met docent Jacco Regtop van NovaCollege trots bij hun verhoogde groenbakken. Leerlingen met docent Jacco Regtop van NovaCollege trots bij hun verhoogde groenbakken. Jaarverslag 2016 Stichting ZaaiGoed heeft een goed jaar gehad! 1. Projecten A; Groen doet Goed B; Zintuigentuin 2.

Nadere informatie

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN

Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam BELEIDSPLAN Muziektheater Eccola Burgemeester Knappertlaan 181b 3116 BE Schiedam muziektheatereccola@gmail.com BELEIDSPLAN 2016 2018 www.muziektheatereccola.nl Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 4 Theater met

Nadere informatie

Nieuwjaar Dames en heren,

Nieuwjaar Dames en heren, Dames en heren, Goede middag en van harte welkom op ons Nieuwjaarsconcert 2016. Welkom aan mevrouw Rijsdorp, vandaag voor de laatste keer als burgemeester present op ons Nieuwjaarsconcert. Dat woordje

Nadere informatie

Jaaroverzicht activiteiten voor basisscholen. Nijenburgerweg LT Alkmaar Tel.: (072)

Jaaroverzicht activiteiten voor basisscholen. Nijenburgerweg LT Alkmaar Tel.: (072) Jaaroverzicht activiteiten 2011-2012 voor basisscholen Nijenburgerweg 7 1812 LT Alkmaar Tel.: (072) 52 06 577 Aan de leerkrachten en directies van basisscholen, Voor u ligt de brochure van de Stichting

Nadere informatie

FINANCIELE JAARREKENING 1 APRIL 2017 TOT EN MET 31 MAART 2018

FINANCIELE JAARREKENING 1 APRIL 2017 TOT EN MET 31 MAART 2018 FINANCIELE JAARREKENING 1 APRIL 2017 TOT EN MET 31 MAART 2018 Geachte leden, Noordwijk, april 2018 Hierbij het financiële verslag over het boekjaar 2017/2018. U vindt hierin zowel de Resultatenrekening

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge d

Stichting Dans: podium voor jonge d brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 1 podium podium voor jonge dansers brochure stichting dans 22-12-2005 12:31 Pagina 2 Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Dienstverlening en producten ipad Jij de baas Bèta Challenge met mavo, mavo + of mavo Bèta Challenge op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je

Nadere informatie

Infobulletin, december 2014

Infobulletin, december 2014 Voorwoord van de Voorzitter Nu het einde van 2014 in zicht is, kunnen we zeggen dat het een jaar is geweest met hoogtepunten maar ook met dieptepunten. Tijdens onze vakantie zijn wij opgeschrikt door de

Nadere informatie

HZO en jong talent : Quintijn van Heek uit Vlissingen

HZO en jong talent : Quintijn van Heek uit Vlissingen HZO en jong talent : Quintijn van Heek uit Vlissingen HZO en grote namen : Wibi Soerjadi HZO en cultuur in Zeeland : Stenzel & Kivits Nieuwjaarsconcert 2016 Al eeuwenlang kenmerken water, dijken en polders

Nadere informatie

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond

Jeugdtheaterschool 2016 / Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond Jeugdtheaterschool 2016 / 2017 Floreffestraat 21 A 5705 AR Helmond 0492 47 52 55 info@annatheater.nl www.annatheater.nl Jeugdtheaterschool Annatheater Onze Jeugdtheaterschool is een plek waar kinderen

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Tweemaandelijkse Nieuwsbrief Editie eind augustus, september en oktober 2014 Harmonie Slagwerkklas en Drumkids Muziekids 1 en 2 Inhoudstafel Inhoudstafel... 2 Batterijen opgeladen!... 2 2015 wordt een

Nadere informatie

Academy of Creative and Performing Arts (ACPA)

Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) Academy of Creative and Performing Arts (ACPA) Combineer wetenschap met kunst Bij ons leer je de wereld kennen Het ACPA-programma is fantastisch, zoiets vind je nergens anders Pieter Rohrbach volgde het

Nadere informatie

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant

Stichting Balletschool Schagen, juni, Balletkrant Stichting Balletschool Schagen, juni, 2016 Balletkrant LESROOSTER VERANDERINGEN Dit jaar vinden er enkele wijzigingen in het lesrooster plaats. Modern/jazz groep op maandag 17.00 uur wordt verplaatst naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl

Kijk ook op onze website: www.vvvbronckhorst.nl Eindejaarseditie Van 12 december 2009 tot 08 januari 2010 Zaterdag 12 december 2009 Bronkhorst Halle Kerst in Bronkhorst. Een oergezellig festijn met diverse activiteiten. Tijd: 11:00-18:00 uur. Kerstmarkt.

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten 2009

Jaarverslag activiteiten 2009 Jaarverslag activiteiten 2009 Slotconcert Muziekcentrum 12 juni: de zaal stroomt vol met publiek uit Woensel West Projectbeschrijving en werkwijze Introductie Stichting Hengel is in 2007 opgericht. De

Nadere informatie

STICHTING ZOMERORKEST NEDERLAND

STICHTING ZOMERORKEST NEDERLAND Jaarverslag 2012 STICHTING ZOMERORKEST NEDERLAND INHOUDSOPGAVE Secretarieel Jaarverslag... 3 Overzicht bestuursactiviteiten... 3 Samenstelling bestuur... 3 Vergaderingen... 3 Acties en Besluiten... 3 Het

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER. Stichting GIG Haarlemmermeer. Wittenburg 26. 2135 BD Hoofddorp

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER. Stichting GIG Haarlemmermeer. Wittenburg 26. 2135 BD Hoofddorp JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2012 Stichting GIG Haarlemmermeer Wittenburg 26 2135 BD Hoofddorp INHOUDSOPGAVE 1. Profiel van stichting GIG Haarlemmermeer p. 3 2. Werkzaamheden en activiteitenkalender

Nadere informatie

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden.

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. Genkse Koren Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. In deze brochure stellen Genkse koren hun werking en hun nieuwste producties aan u voor. In dit brede

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 2017 Rhenen, 11 september 2017 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2017 3. Exploitatierekening 2016 / 2017 en begroting 2017 / 2018 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Februari- maart- april- mei- juni- juli 2011 www.harmoniejulianawaalre.nl www.harmoniedevolharding.nl 1 Oriëntatiecursus Muzikale Vorming in 't kort Om de toestroom van

Nadere informatie

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober

ROOSTER. Donderdag 12 oktober uur - Repetitie Fine Tuning uur - Repetitie kamerkoor Couleur Vocale. Vrijdag 13 oktober ROOSTER Donderdag 12 oktober Vrijdag 13 oktober Zaterdag 14 oktober Zondag 15 oktober Maandag 16 oktober Dinsdag 17 oktober In de kerk. Generale Repetitie voor de Themaviering (einde 22.00). 19.00 uur

Nadere informatie

Nieuwe trainers bij onze club.

Nieuwe trainers bij onze club. Nieuwe trainers bij onze club. Met ingang van het nieuwe seizoen zullen we twee (2) nieuwe trainers tegen gaan komen. Mauricio (Kleis Kivits) hebben sommige al binnen de vereniging tegen kunnen komen omdat

Nadere informatie

The voice of Holland workshops

The voice of Holland workshops Presenteert The voice of Holland workshops Wie zijn wij? Babette Labeij is de bekendste zangcoach van Nederland. Zij is als zangcoach te zien bij televisieprogramma s als The voice of Holland en The Voice

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

KSMertje. Ik geef de pen door deze keer: William Boon

KSMertje. Ik geef de pen door deze keer: William Boon KSMertje Ik geef de pen door deze keer: William Boon Hallo KSM'er, ik ben William Boon en 21 jaar oud en woon in Bovenkarspel. Inmiddels speel ik al een jaar of 11 Alt-saxofoon en ben bijna 3 jaar lid

Nadere informatie

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.

TOG KORT NIEUWS GEBOREN: EVA DE LAAT! zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15. IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG november 2013 TOG INTERNATIONAAL AGENDA 2013-2014: TOG KORT NIEUWS zo. 17 november: Concert met Philharmonisch orkest Het Gelre in Perron-3 in Rosmalen. Aanvang 15.00u

Nadere informatie

Informatie over Theatrique

Informatie over Theatrique Informatie over Theatrique Super leuk dat je interesse hebt in theater- of musicallessen bij Theatrique. Hieronder vind je allerlei praktische informatie over de lessen van het komende seizoen. Mocht je

Nadere informatie

De blijft je hele leven een rol spelen

De blijft je hele leven een rol spelen Laat je zien. In de Theaterklas. Stilletjes zijn we er heel trots op: onze Theaterklas. Omdat we ernstig vermoeden dat geen enkele andere middelbare onderwijsinstelling op dit hoge niveau programma s aanbiedt

Nadere informatie

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek Wishful Music Education Meer in je mars met muziek Powered by Stichting Wishful Singing November 2014 SAM ENVATTING Wishful Singing wil een impuls geven aan beter klassikaal muziekonderwijs op basisscholen.

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6.

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6. JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie cultuurcoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Oefenen voor Palmpasen Kofschip groep

Nadere informatie

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN

MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN MUZIEKVERENIGING VICINIA VIANEN INFORMATIE VOOR NIEUWE LEDEN ALGEMENE INFORMATIE. Muziekvereniging Vicinia is officieel opgericht op 11 januari 1988. Wij repeteren op donderdagavond van 19.30 uur tot 21.30

Nadere informatie

1 spreekrecht 30 oktober 2014 Fanfare-orkest VOORUIT Oude Tonge Leonard Braber. Zorg...

1 spreekrecht 30 oktober 2014 Fanfare-orkest VOORUIT Oude Tonge Leonard Braber. Zorg... Zorg... Ik ben Leonard Braber, voorzitter van Fanfare-orkest Vooruit uit Oude Tonge Vanaf mijn 8e jaar ben ik al lid van deze vereniging sinds 1998 ben ik op een jaar na voorzitter. Daarnaast speel ik

Nadere informatie

NIEUWE MUZIEK TILBURG

NIEUWE MUZIEK TILBURG JAARVERSLAG 2018 NIEUWE MUZIEK TILBURG delink.nl DE LINK De Link is een unieke concertorganisatie in Tilburg, opgericht in 1986. Als een van de laatste series met een programmering volledig gericht op

Nadere informatie

2015 was wederom een succesvol jaar voor Stichting Percussion Friends!

2015 was wederom een succesvol jaar voor Stichting Percussion Friends! 2015 was wederom een succesvol jaar voor Stichting Percussion Friends! De onderstaande activiteiten vonden plaats binnen Stichting Percussion Friends: - Percussion Friends Chamber Music Academy (17 t/m

Nadere informatie

Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Ridderkerk

Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Ridderkerk Stichting voor Cultuureducatie Zuid-Holland-Zuid Jaarverslag 2017 Fonds voor Cultuurparticipatie Gemeente LeXlab Jongerenwerk Building-Arts Stichting Johannes Postschool Attraversiamo 123ZING Cultuurregisseur

Nadere informatie

INFO-BOEKJE Seizoen

INFO-BOEKJE Seizoen INFO-BOEKJE Seizoen 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Doelstelling 4 Geschiedenis 4 Repetities 4 Organisatie 5 KNZV 5 Concerten 6 Lidmaatschap 7 Afmelding 8 Kleding 8 Ledenvergadering 9 Website 9 Huisregels

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017 obs De Nijenoord

Nieuwsbrief april 2017 obs De Nijenoord Nieuwsbrief april 2017 obs De Nijenoord Fijne meivakantie! Morgenmiddag begint de meivakantie. Na de meivakantie gaan we de laatste periode van het schooljaar in en de schoolreisjes, kampen van groep 8,

Nadere informatie

Steenbergen Steenbergen, 18 september 2012

Steenbergen Steenbergen, 18 september 2012 Docum ent_omschrijving *UM1207466* ons kenmerk : UM1207466 zaaknummer : uw kenmerk : uw brief van : afdeling : Maatschappelijke ontwikkeling contactpersoon : Madelon van Vliet telefoonnr. : 0167-543 475

Nadere informatie

Zanggroep KWINT 2015-2020

Zanggroep KWINT 2015-2020 Zanggroep KWINT 2015-2020 Een beleidsnotitie over visie en doelen Loon op Zand, juli 2015 Bestuur zanggroep Kwint Inleiding De beleidsnotitie 2013-2015 loopt af, reden om een nieuwe beleidsnotitie te schrijven

Nadere informatie

Jaarverslag vereniging kinderkoor Sunshine 2005

Jaarverslag vereniging kinderkoor Sunshine 2005 Jaarverslag vereniging kinderkoor Sunshine 2005 Wat gebeurde er dit jaar De maandelijkse informatiebrieven, presentielijsten bij de repetities, verjaardagskaarten voor de jarige leden, uitbreiding van

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Technologie ipad Jij de baas Loopbaan Oriëntatie Begeleiding met mavo of mavo + op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR Nr. 6 mei 2016 21 EN 22 MEI: UITWISSELINGSWEEKEND Leuvens koor Blij Rondeel brengt muzikaal tegenbezoek In mei 2013 beleefde het Rosmalens Mannenkoor een ontspannen

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent

Jaarverslag Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent Jaarverslag Stichting Cultuurfonds School voor Jong Talent 2012 Den Haag 31 maart 2013 1 Inhoudsopgave jaarverslag 2012 1. Bestuursverslag blz. 3 a. Aanleiding voor de Stichting blz. 3 b. Doelstelling

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO

ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO BESTE OUDERS EN TOEKOMSTIGE LEERLINGEN WAT IS DAT TOCH SPANNEND: KIEZEN VOOR EEN MIDDELBARE SCHOOL! Deze brochure laat

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2017 2018 Rhenen, 4 juli 2018 1. Verslag bestuur 2. Balans per 30 juni 2018 3. Exploitatierekening 2017 / 2018 en begroting 2018 / 2019 4. Toelichting balans 1. VERSLAG BESTUUR 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014

JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 JAARVERSLAG STICHTING GIG HAARLEMMERMEER 2014 Stichting GIG Haarlemmermeer Anne Franklaan 30 2135 HA Hoofddorp INHOUDSOPGAVE 1. Profiel van stichting GIG Haarlemmermeer p. 3 2. Werkzaamheden en activiteitenkalender

Nadere informatie