Muziek op reis september tot en met 6 oktober 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Muziek op reis september tot en met 6 oktober 2019"

Transcriptie

1 Muziek op reis september tot en met 6 oktober 2019

2 Muziek op reis 2019 Hierbij het aanbod van koren en muziekverenigingen, soloartiesten en overig muzikaal vertier voor Muziek op reis Willen jullie een huiskamerconcert of in de regio een voorstelling bijwonen? Schrijf je groep dan snel in. Inschrijven kan tot en met 30 april Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in eigen regio en daarbuiten. Flakkees Piratenkoor Het Flakkees Piratenkoor is een gezellige groep mannen en vrouwen die verkleed zijn als piraten en leuke meezingliedjes ten gehore brengt. Wat er aan het piratenkoor ook zo leuk is... Ze laten de cliënten gezellig tussen zich in staan, mochten zij dit willen, en laten hen ook genieten van het lied. De speaker gaat met de microfoon de zaal in en gaat ook bij de cliënten langs...kortom het wordt een gezellige boel.

3 Vlaardingse Smarties De Vlaardingse Smarties is een koor dat Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu ten gehore brengt. Het is in maart 2005 van start gegaan met 20 leden en is inmiddels uitgegroeid tot 70 enthousiaste leden. Het koor wordt begeleid door diverse musici. Ze hebben al heel wat optredens mogen verzorgen en vinden het telkens weer fantastisch om te zien dat het publiek het enthousiasme snel oppikt en vrijwel direct uit volle borst meezingt. Kortom De Vlaardingse Smarties staan garant voor een gezellige middag of avond. Muziekvereniging Mozart Yerseke Voor de locaties in Goes hebben we muziekvereniging Mozart uit Yerseke bereid gevonden om te komen spelen.

4 De Bossche Maten De Bossche Maten uit Oudenbosch zijn een shantykoor dat inmiddels zo'n kleine 15 jaar bestaat. Zij brengen met groot enthousiasme vele, herkenbare, Nederlandstalige zeemansliedjes ten gehore. Iedereen kan veel van deze liedjes heerlijk meezingen. Hiermee is het feest dan helemaal compleet! Tijdens Muziek op Reis 2017 hebben ze met succes een optreden verzorgd in Oudenbosch. Een optreden wordt op een humoristische wijze gepresenteerd en dit wordt door cliënten bijzonder op prijs gesteld. Bruinisser Visserskoor Het Bruinisser Visserskoor is opgericht in 1992 en is een begrip op Schouwen-Duiveland en ver daarbuiten. Het koor telt momenteel 32 zangers. De muziek wordt verzorgd door 2 accordeonisten, een gitarist, toetsenist en 2 slagwerkers. Het koor zingt zeemansliederen en het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig.

5 Amazing Singers Wij zijn een 16 koppig mannenkoor uit Stellendam. Samen met onze dirigent zingen wij, 4 stemmig, nummers uit de jaren 60 en 70. Met de Beatles, Les Humphries Singers, BoneyM maar ook Rob de Nijs en Boudewijn de Groot op het programma hebben wij een vlot Engels en Nederlands repertoire. Wij zingen zowel ACapella als ook met orkestbanden. Expreszó Amusementsband Expreszó bestaat al meer dan 20 jaar en dat met een relatief vaste club met muzikanten. Van jong tot oud, iedereen is super gemotiveerd om een eigentijds geluid te laten horen. Expreszó speelt van alles, van gouwe oude Nederlandstalige liedjes tot popmuziek van de laatste jaren.

6 Patricia Foort Als soul, disco en Motown zangeres met een vleugje pop, jazz, gospel, klassiek en Nederlandstalig. In haar repertoire zingt Patricia Foort liedjes van de jaren 60 tot heden. Zij past haar liedjeskeuze aan de doelgroep van de locatie aan. De afgelopen jaren heeft ze al een aantal keren met succes een optreden mogen verzorgen op diverse locaties. Alex West Alex West is een enthousiaste en energieke zanger. In 2007 uitgeroepen tot feestganger van de Apreski hut Rotterdam. Hij zingt liedjes van toen en nu. Je mag dansen, springen en hossen en zelfs met André Hazes klassiekers meezingen. Het is immers jouw feestje! Hij werkt niet met vaste setjes maar speelt in op de sfeer en doet graag aan verzoekjes. Gezelligheid, sfeer en feest. Daar moet je bij zijn geweest.

7 Tijl Damen Tijl Damen speelt een heleboel verschillende instrumenten: van gitaar tot ukelele, van djembé tot accordeon, van handpan tot boomwhackers tot mandoline tot Met al die instrumenten geeft Tijl gezellig optreden vol vrolijke liedjes over allerlei onderwerpen. Zijn publiek hoeft niet alleen te luisteren, wie kan en wil mag meespelen met shakers, tamboerijn, triangel of handtrom. Wilhelmus De Oranje Man Wilhelmus De Oranje Man speelt en zingt als liedjeszanger/troubadour relaxte, goed in het gehoor liggende muziek. Veel Nederlandstalige bekende liedjes afgewisseld met Engelstalige klassiekers en altijd afgestemd op het aanwezigen. Wilhelmus De Oranje Man heeft ruime ervaring in het werken met mensen met een beperking en vindt dat altijd een extra uitdaging en erg leuk. Muziek is vaak de aanleiding voor onderling contact. Of het nou een heel intiem huiskameroptreden is of een optreden voor de hele instelling, contact en plezier zijn voor Wilhelmus De Oranje Man altijd het uitgangspunt. Samen met de cliënten zorgt hij voor het realiseren van een onvergetelijke feestdag.

8 Rudolf Goedhart Velen kennen Rudolf van de huiskamerconcerten: bekende meezingliedjes, mooie gitaarmuziek, samen een band vormen d.m.v. bijzondere percussie-instrumentjes, echte aandacht en plezier. Uit zijn bolderkar tovert Rudolf allerlei bijzondere belevingselementen. Kortom; veel mogelijkheden om mee te doen! Hugo Franks Hugo Franks behoort tot één van de meest geboekte entertainers van Nederland. Een gezellige feestzanger die natuurlijk zorgt voor het feest der herkenning met Nederlandstalige hits, maar u ook mee terugneemt naar de jaren '60 en '70 voor de lekkerste Rock n Rol en Dance-classics. Voor zijn publiek betekent dat gezellig meezingen, feesten en dansen met af en toe ook tijd voor mooie luisterliedjes. Hugo Franks bezorgt zijn publiek het echte Feel-Good gevoel. Overal waar hij optreedt weet hij zijn publiek in te pakken en voor zich te winnen en zorgt hij voor een geweldige sfeer.

9 Gerard Cleton Gerard Cleton is een singer/songwriter die, naast z n eigen nummers, ook muziek speelt vanaf de jaren zestig tot nu; z n instrumenten zijn de dobro en de gitaar; z n repertoire strekt zich uit van blues en swing tot songs van Bob Dylan en The Beatles. Yesterday s Papers Met Harrie Leeuwestein vormt Gerard Cleton het duo Yesterday s Papers. Dus, indien gewenst, kunnen ze ook samen naar jullie toe komen. El Dorado El Dorado is een band met drums, gitaar en zang en geeft een show waar de vonken vanaf vliegen. Met een tropisch vakantiegevoel en de herkenning van het Nederlandstalig lied danst en zingen jullie de hele show met hen mee. El Dorado zingt bekende Nederlandse songs en feestelijke medleys voorzien van Caraïbische ritmes. Van Doe Maar tot Nielson, van Andreé Hazes tot Guus Meeuwis, iedereen krijgt bij El Dorado een tropisch jasje.

10 La Familia Zing en Swing mee met de zangers-familie die in 2011 doorbrak via het tv-programma Holland s Got Talent en sindsdien internationaal optreedt! Vorig jaar en het jaar daarvoor was het zo n groot succes, waardoor we La Familia nogmaals hebben gevraagd voor ons op te treden! Draaiorgelmuziek Voor de liefhebbers van draaiorgelmuziek: Cees Rossen vindt het leuk om weer met zijn draaiorgel langs te komen op Hernesseroord. Klankschaal belevenis Born2B komt een klankschaal belevenis verzorgen. Ca. een half uur lang kun je genieten van de klanken van de klankschalen. Ga lekker liggen of zitten. Laat het door je heen klinken en over je heen komen. Zie wat het je brengt. De trillingen van de klankschalen kun je ook voelen en zeker als je ze van dichtbij mee maakt. Een klankschaal belevenis is een bijzondere ervaring die je raakt.

11 DJ Martyn Green Martyn Green draait, spint, scratcht en transformeert al meer dan 20 jaar vele soorten muziek. Hij ontwikkelt zich hiermee tot een allround DJ met gedegen technische skills. DJ Björn Speciaal voor de regio West-Brabant hebben we DJ Björn bereid gevonden om een middag/avond te komen draaien en er een gezellig feestje van te maken.

12 Djembé workshop Robert komt met zijn djembés en jullie gaan met z n allen lekker genieten van het trommelen. Dansworkshop Speciaal voor Muziek op reis komt Born2B een dansworkshop verzorgen. Op tropische klanken studeren we een dansje in. Als het ene dansje niet lukt, proberen we gewoon een andere en nog één. Leuk toch, lekker swingen met die heupen. Gewoon doen. Want we leven maar één keer toch? En dansen is leuk! Na afloop heb je wel iets lekkers verdient Doel: met plezier bewegen en een goed gevoel. Muziek met Clown Jip Wie kent haar niet? De muzikale Clown Jip verzorgt leuke muziekworkshops.

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen.

De middag wordt om uur geopend door wethouder J. Aanstoot en start met een bijzondere samenzang van de Tukkerladies en het Shantykoor Riessen. DEELNEMENDE GROEPEN Meezingmiddag ter ere van ons vijfjarig jubileum Op zaterdagmiddag 16 juni treedt het Shantykoor Riessen op in het centrum van Rijssen. Ook onze zangvriend(inn)en van het levensliederenkoor

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar

Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar. 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Laar 1 Amusement RSZK t Laar Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen

Nadere informatie

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel

RSZK t Hofhuys. Betekenis pictogrammen. Betekenis iconen: Spel. Winkel Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt

Jaarprogramma Amusement RSZK Merefelt. 1 Amusement RSZK Merefelt Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten

Amusementsprogramma 2014 RSZK Kerkebogten Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon

organiseert Kroonsmart 2013 Grand - Café de Kroon organiseert Kroonsmart 2013 in samenwerking met Grand - Café de Kroon op zondag 09 juni 2013 aanvang 13.00 uur op de Marktstraat te Wormerveer Deelnemers dit jaar: Smartlappenkoor Ontroerend Goed Popkoor

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent? 1. Singer Songwriter 1

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent?   1. Singer Songwriter 1 Workshop Handleiding wat is jouw talent? 1 Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Introductie én opzet van de workshop Singer Songwriter Bekijk de introductievideo

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers

Amusementsprogramma 2014 RSZK De Hoevenakkers Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat zijn ook

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 10.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel 15.00 uur Stadspijpers De Stadspijpers van

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan

Jaarprogramma Amusement RSZK Floriaan en RSZK Kempenland. Amusement RSZK Floriaan Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Betekenis iconen: Winkel Verwen Programma Amusement

Nadere informatie

SATELLITE DRIVE-IN SHOW

SATELLITE DRIVE-IN SHOW SATELLITE DRIVE-IN SHOW Onderscheidend in muziek. Innoverend in geluid. De juiste muziek voor elk publiek Als u iets te vieren heeft, boekt u dan eens Satellite Drive-In Show. Hiermee sponsert u het Steunfonds

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof

Jaarprogramma Amusement RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof. 1 Amusement RSZK Mariahof Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement en 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Inhoudsopgave Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Programma Amusement t/m pagina

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Amusementsprogramma 2014 RSZK t Laar Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de

Nadere informatie

WORKSHOPS. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO

WORKSHOPS. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Naast gewone muzieklessen verzorgt Music scool verschillende workshops en voorstellingen voor zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. De verschillende

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt

Amusementsprogramma 2014 RSZK Merefelt Amusementsprogramma 2014 Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als de ruimte het toelaat

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8

Shake Song Fort van de Verbeelding. Bovenbouw Groep 7 en 8 Shake Song Fort van de Verbeelding Bovenbouw Groep 7 en 8 1. Shake Song overzicht Alle kinderen hebben een zelfgemaakte shaker. Die is in het begin nog niet nodig want we leren eerst het liedje en daarna

Nadere informatie

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve.

SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA. De Kerck Hoeve. Bosrestaurant De Belvertshoeve. Streekrestaurant De Drie Vennen. De Gerrithoeve. SUNDAY SOUND BITES PROGRAMMA 13.00 13.30 14.00 14.30 15.00 15.30 16.00 16.30 17.00 17.30 18.00 De Kerck Hoeve Until Noted Yann Lawick Yann Lawick Van Wijnhoven Bosrestaurant De Belvertshoeve Noa Zzzingrid

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 15-12 11.00-15.00 uur Scoutinggroepen Hintham Sint Cristoffel Kinderen in de leeftijd 5 tot 11 jaar kunnen

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids KUNSTLES 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids ELLA, EEN SWINGEND SPROOKJE Binnenkort gaat jullie klas naar Ella, een swingend sprookje, van Jazz4kids. Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 29-12 Iets heel anders, maar waarom niet? Houd u van Flamencodans? Dan biedt het Bosch Winterparadijs 13.00-14.00

Nadere informatie

KBO Activiteitenprogramma

KBO Activiteitenprogramma KBO Activiteitenprogramma voor kalenderjaar 2019 Katholieke Bond voor Ouderen afd. Nieuwegein/Vianen 2 De KBO ontspanningsmiddagen in De Rank KBO activiteitenprogramma voor het gehele kalenderjaar 2019

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014 obs De Kievitshoek januari 2014 Muziek & Dans Geschiedenis van de popmuziek??? Eigenlijk is het ondoenlijk de geschiedenis van de popmuziek in het kort te vertellen als je bedenkt dat er boeken vol over

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

INFORMATIEMAP. Vocal4 p.a. Bart Vandekerkhove Kesseldallaan 97/ Kessel-Lo 0486/

INFORMATIEMAP. Vocal4 p.a. Bart Vandekerkhove Kesseldallaan 97/ Kessel-Lo 0486/ INFORMATIEMAP Vocal4 3 zangeressen en 1 zanger bundelen hun krachten met maar 1 doel: Hun opgedane ervaring met u delen en met overtuiging entertainen. Bent u op zoek naar een huwelijk met gospels- en

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014!

Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! Cursusbrochure Cultuurbedrijf RiQQ STARTDATA VANAF JANUARI 2014! facebook.com/riqqrheden @RiQQRheden FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 FRAGMENTENFESTIVAL RHEDEN 2014 Fragmentenfestival Fragmentenkoor Fragmentenorkest

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Time after time. Band Choc Moose

Time after time. Band Choc Moose Bands U zoekt een swingende feestband voor uw personeelsfeest of bruiloft? Wij hebben voor u een professionele selectie gemaakt van de beste bands van Nederland. Time after time De coverband Time after

Nadere informatie

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur

6 tot 12x 1 uur. 10 tot 12x 1 uur Muziekatelier Muziekatelier is een grote hit! Wil jij iets doen met muziek maar weet je nog niet precies wat je het leukste vindt? Doe dan mee met het Muziekatelier. Spelenderwijs leer je noten lezen en

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Namens Vocalix Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

Ernstig meervoudig gehandicapten. muziek

Ernstig meervoudig gehandicapten. muziek Ernstig meervoudig gehandicapten & muziek Ellen Bom Muziektherapeute De Compaan Den Haag Activiteitencentrum Kijkduin 2007 Inleiding In deze brochure wordt ingegaan op hoe muziek kan worden ingezet om

Nadere informatie

Lesbrief Méér Muziek in de Klas

Lesbrief Méér Muziek in de Klas Lesbrief Méér Muziek in de Klas Doelen: De leerlingen: - Leren wat Latin-muziek is. - Leren een paar Latin artiesten en soorten Latin-muziek kennen. - Leren het lied Anytime you need a calypso zingen.

Nadere informatie

Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen

Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen Jetlag Overdrive - veelgestelde vragen Waar kan ik nog meer informatie vinden over Jetlag Overdrive? Aan de linkerkant onderin het scherm van onze website vindt u de logo s van Facebook, Twitter, en YouTube.

Nadere informatie

LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam

LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam LESBRIEF DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 27 en dinsdag 28 maart 2017 SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen en de Marinierskapel

Nadere informatie

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op]

Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] Nieuw in Tilburg! [Geef tekst op] +31613021720 Info@muziekschoolmontauban.nl www.muziekschoolmontauban.nl Over Muziekschool Montauban Muziekschool Montauban staat voor de bereikbaarheid van muziekles voor

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 10)

Luisteren: muziek (A1 nr. 10) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

EVENTS DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR KERSTDAGEN BIJ PIER99. VAN 10:00u TOT 14:00u (vanaf 15:00u à la carte)

EVENTS DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR KERSTDAGEN BIJ PIER99. VAN 10:00u TOT 14:00u (vanaf 15:00u à la carte) AANVALLEN! EVENTS WATERSTAD NORDHORN SEP. OKT. NOV. DEC. 2013 DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR WWW.PIER99.NL KERSTDAGEN BIJ PIER99 ONTBIJT & BRUNCH Di 24 DECEMBER VAN 09:00u TOT 13:00u (vanaf 13:00u

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

WORKSHOP- AANBOD. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO

WORKSHOP- AANBOD. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Naast gewone muzieklessen geeft Music scool een aantal verschillende workshops en voorstellingen voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Er zijn

Nadere informatie

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek DieDrie Lesbrief bij de voorstelling Muziekles (deel1) ±35 minuten (incl. filmpjes) (uitleg en filmpjes) Groep 3 t/m 8 Hoe? In groepjes op 1 of meer computers (met internet), of klassikaal met beamer of

Nadere informatie

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij muziek. Muziek en auteursrecht

Mediawijsheid. Werkblad Auteursrecht bij muziek. Muziek en auteursrecht Werkblad Auteursrecht bij muziek Muziek en auteursrecht Wanneer je een liedje op de radio hoort, luister je naar de zanger of zangeres die het liedje zingt. Maar wist je dat er heel veel mensen meewerken

Nadere informatie

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen?

Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Uitstapjes en optredens Vivium De Zandzee Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 lft 2de he 2018 Op zoek naar een gevarieerd programma boeiende excursies en evenementen? Vivium helpt u verder Programma Tweede

Nadere informatie

Horen, Zien en.dansen!

Horen, Zien en.dansen! Classic Clips Horen, Zien en.dansen! Begin jaren 80 werden videoclips bij muziek steeds belangrijker en tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit de huidige muziekwereld. Klassieke clips van Michael

Nadere informatie

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events

Informatie. Have Fun Events. Info. Have Fun Events Bent u opzoek naar een leuke activiteit voor uw gezelschap? Dan bent u bij Het Parkpaviljoen op het juiste adres. De prachtige ligging tussen het Roggeveld en de Mamoetvijver is uitermate geschikt om een

Nadere informatie

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders

Victoria: Ik ben geboren in Rotterdam en was vaak bij mijn ouders Onbekend/onbemind???? In deze rubriek een interview over artiesten die nog niet zo heel erg bekend zijn en dat wel verdienen. In deze eerste aflevering met Victoria Eman. Dolf: Hoi Victoria welkom hier

Nadere informatie

Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur

Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur Zaterdag 20 juni 2015 tijdens de Langste Dag van Hattem 8 Shanty koren zingen op 4 podia verspreid door de stad Aanvang 11.30 uur Piratenkoor De Zingende Padd`n uit Wapenveld m.m.v.: Ronduit Hattem Woord

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!

Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra! Dynamic Orchestra treedt in wisselende combinaties op

Nadere informatie

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 rond animatie, muziekconcerten, spelprogramma s, podiumtechniek daguitstappen, vakantieverblijven, cursussen, locaties incentives, evenementen, festivals maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 enkel professionelen

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands.

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands. Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019

QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 QUINTUS KNALT! MUZIEKWEKEN OPEN WORKSHOPS 24 JUNI t/m 6 JULI 2019 tijd eindtijd titel lokaal voor wie? wat ga je doen/leren? iedere dinsdag -woensdag-donderdag muziekinstrumenten uitproberen voor jong

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys

Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Amusementsprogramma 2014 RSZK t Hofhuys Betekenis pictogrammen Spel Winkel Muziek/theater Verwen Buiten de deur Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang bij muziek/theater. Als

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Van het bestuur. Allereerst een heel gelukkig en gezond 2012 allemaal!

Van het bestuur. Allereerst een heel gelukkig en gezond 2012 allemaal! Seizoen 6, nummer 4 Januari 2012 Van het bestuur Allereerst een heel gelukkig en gezond 2012 allemaal! Tja, nu is het alweer januari van het nieuwe jaar. 2012 is ook het jaar dat popkoor Bea-T haar jubileum

Nadere informatie

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl

Opstartlessen. Lesbrief 9. Muziek. Wat leert u in deze les? Veel succes! www.edusom.nl www.edusom.nl Opstartlessen Lesbrief 9. Muziek Wat leert u in deze les? Wat u kunt zeggen als u iets mooi vindt. Een gesprek voeren over muziek. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente

Nadere informatie

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Time after time. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Time after time Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Time after time Maak een reis door de tijd en beleef de jaren 30, 40, 50, 60, 70, 80 en 90 opnieuw of voor het eerst!

Nadere informatie

VAKANTIE HOOGELOON MAANDAG 1 TOT EN MET ZATERDAG 5 JUNI

VAKANTIE HOOGELOON MAANDAG 1 TOT EN MET ZATERDAG 5 JUNI VAKANTIE HOOGELOON MAANDAG 1 TOT EN MET ZATERDAG 5 JUNI PROGRAMMA MAANDAG 1 JUNI 9.15 uur gasten aanwezig bij Tolzicht 10.00 uur vertrek 12.00 uur aankomst met koffie 13.00 uur lunch 14.00 uur kamer opzoeken

Nadere informatie

PIER99.NL EVENTS JAN. FEB. MRT. APR. 2016 KEUKEN DOORLOPEND GEOPEND: 11-23 UUR

PIER99.NL EVENTS JAN. FEB. MRT. APR. 2016 KEUKEN DOORLOPEND GEOPEND: 11-23 UUR PIER99.NL EVENTS JAN. FEB. MRT. APR. 2016 KEUKEN DOORLOPEND GEOPEND: 11-23 UUR Pasen in d e P i er Paasbrunch Geniet op paaszondag en -maandag van onze feestelijke paasbrunch Diverse verse broodjes en

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 JEUGDPOPKOOR ZINGE! - HENDRIK-IDO-AMBACHT - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Jeugdpopkoor Zinge! heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het

Nadere informatie

Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: /

Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: / Workshopaanbod Jan Koenders Alle info: info@jankoenders.be - 0476/21 93 60 Algemeen: Muziek spelen is fun! Daar waar nog zonder veel technieken gezongen en gespeeld kan worden, zie je alleen maar blije

Nadere informatie

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A

MM1A. Project begeleiding. Lisanne van Steen MM1A m Project begeleiding Naam: IndieSter Slogan: Stralende avond Ticket: 22,50 p.p 1500 (plaatsen Paradiso) x 22,50 = 33.750 budget per avond Muziekstijl: Indie/ Indierock/ Indietronica/ alternatief Doelgroep:

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

CC, de Cruise Courant

CC, de Cruise Courant CC, de Cruise Courant Jaargang 2, nummer 27, 29 October 2017 Pagina 1 Shanty Festival 29 oktober 2017 in de Doelen te Rotterdam Na het eerste succes van het Shanty Festival in 2016 op zondagochtend in

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie